Steng ambassaden send ambassadøren hjem

3.6K visninger
1 minutt lesetid
54

Norge, hvor mange ganger skal du fordømme? Hvor dypt går din sorg? Når skal du oppføre deg som en fredsnasjon? Vi vil ikke ha verdenskrig, vi vil ha verdensfred, og bare Norge kan stoppe Israel, resten av araberlandene forsyner ikke apartheidstaten med olje, det er Nordsjøen som smører den israelske krigsmaskin!

I Oslo 1.juni var det en stor markering. VG skrev 1000 mennesker, Dagbladet skrev 1500, Nyhetsspeilet anslår 4000-5000 mennesker tilstede, og det med det korte forvarselet om markeringen. Norge er et våkent land, vi ser hva som foregår og vet hvilken rolle vårt land spiller i folkemordet, men holdningene til folket og myndighetene er splittet, så hvem er det som holder de folkevalgte beslutningstagerne i halen?

– Krigsindustrien

– Oljefondets investeringer

– Fere tusen års blodlinjer

– Vestens rykte

– Lobbyister på stortinget

– Israels venner på stortinget

– Sionistiske ambassadøren

– Statoil

– Tap av verdensfiendebildet til muslimene
Jeg trenger egentlig ikke å skrive mer enn jeg allerede har om mitt syn på konflikten.

Flytt Israel til Alaska om de ikke annerkjenner sine naboers rett til eksistens!

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

54 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Israel Assassination of Rachel Corrie: BBC Admits Failings in Reporting http://www.globalresearch.ca/israel-assassination-of-rachel-corrie-bbc-admits-failings-in-reporting/5329130 Quote: On Tuesday 26th March, the BBC has admitted that a reference it made to Israeli soldiers dying on the same day US activist Rachel Corrie was crushed to death by an Israeli bulldozer in Gaza was not ‘duly accurate’. No Israeli soldiers were killed on that day, Palestine Solidarity Campaign (PSC) said in a press release ..

“The norwegian nazi-marx propaganda machine is working overtime as usual ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2013/03/vatikanets-tempelriddere-er-tilbake-i-norge/comment-page-5/#comment-97111

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Grunnen til at Mullah Kreker får bli i Norge er at han er en “CIA asset”, mao. at Krekar er agent / utfører oppdrag for CIA.

Glem Utlendingsdirektoratet, Høyesterett, PST eller Norges Lover.

CIA rules over Norway !

(Takket være landssvikerne Torbjørn Jagland, Jens Stoltenberg, Jonas Gahr Støre, Gro Harlem Brundtland, Thorvald Stoltenberg og Kjell Magne Bondevik)

Askepott
Askepott
Abonnent
13 år siden

Hallo alle dere, jeg har lest Nyhetsspeilet et år, omtrent, og har lest de fleste artiklene og menge av komentarene som finnes her.
Det står klart for meg at ikke alt fungerer som det burde i Norge, så jeg lurer på om jeg kan engasjere noen i nyhetsspeilet, eller noen av dere andre her. Å forske litt i dette.
Hvorfor de kriminelleasylsøkeren får bli, mens de enslige 3-barns mødrene fra Sudan, Etiopia, Russland (som klarer å integrere seg , få jobb og hjelper barna med leksene), skal ut?
Jeg har mine egene tanker, som kom i forbindelse med Moland& French i Kongo. Har Norge egene statsborgere som sendes ut i verden for å lage kvalm og helvete, der Norge gjerne vil lage økonomisk Paradis, eksempelvis, Kongo. Og ansetter Norge lokale pøbler, som kjenner landet, som i ettertid får et slags amnesti. Etter utført oppdrag.
Pirater ble gitt amnesti av en keiser, eller konge, dersom de kapret fiendens skip og plyndret deres havner. Er dagens asylsøkerordning et moderne fribrev, for røvere, som hjelper Norge med å lage unntakstilstand i små og store lokalsamfunn. Slik at Statoil, Hydro og flere, kan valse inn ubekymret, “fordi Jallala militsen Akkurat nå kjemper for større lebensraum.” Kan dette stemme?

o
o
Abonnent
13 år siden

bin Laden
bin Laden
Abonnent
13 år siden

Jødemordere hadde med seg “dødslister” med bilder til de aktivistene som skulle drepes.
De fleste av drepte fredsaktivister ble drept av jødene på kloss hold med kontrollskudd i hode ifølge tyrkiske leger som utførte obduksjon.
I ni lik av jødenes ofre fant tyrkiske leger omlag 30 kuler.
Øyenvitner rapporterte at jøder druknet i sjøen andre beskutte uten å sjekke om de var døde eller sårede.
Jøder lot ikke besetningen å gi sårede aktivister akutt medisinsk hjelp, men satte håndjern på blødende mennesker isteden.
Tyrkisk advokat Basim Mansour, som besøkte de internerte aktivistene, møtte to kvinner fra skipet som fortalte ham at de så hvordan jødene har bundet to passasjerer fra Mavi Marmara og kastet dem levende i sjøen.

Av de 19 drepte fredsaktivistene fikk Tyrkia overlevert 9 kropper med 30 kuler.
Jødene erklarte at skjebne til de andre 10 drepte var ukjent.
28 barn har mistet sine fedre.

Jødisk humanisme.

Den egyptiske legen som var med i flåten, sier at jødemorderne åpnet ild mot dem straks de ble lastet ned fra sionistisk helikopter. De nektet å gi medisinsk hjelp til de sårede slik at flere døde av blodtap.

Humanisme på jødisk vis.

Fredsaktivister som fant tilgjengelige gjenstander til å forsvare seg mot jøder, klarte å ta våpen fra noen “elite-jødemordere”, men har ikke brukt det mot overgripere. De kastet våpen på sjøen.

Fredsaktivistenes humanisme.

Sionistiske militante har drept fotografen, mens han filmet angrepet. Og så annonserte sionistisk misdannelse “israhell” at dens mordere var tvunget til å drepe ham som en «fighter», selv om han var bevæpnet med bare kamera.

Gud forbanne og straffe jødemordere og sionistisk misdannelse “israhell”.

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

Enda et suverent innlegg! Elsker at dette er vel dokumentert med linker til rapporter fra obduksjonen og bilder av skuddsår. Er også svært imponert over at du har tatt deg tid til å kvalitetsjekke alle opplysningene og er helt objektiv i denne saken.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

“Israel skal gjennomføre intern granskning av Gaza-bordingen
.Israel skal granske den blodige bordingen av «Mavi Marmara», men ingen får snakke med soldatene som bordet skipet. ”
http://www.dagbladet.no/2010/06/07/nyheter/gaza/israel/utenriks/hamas/12040473/#comments_container
Dette kalles 9/11 granskningen.

J.Johansen
Forfatter
13 år siden

Robin Churchill, a professor of international law at the University of Dundee in Scotland, said the Israeli commandos boarded the ship outside of Israel’s territorial waters. “As far as I can see, there is no legal basis for boarding these ships,” Churchill said.

Ove Bring, Swedish expert on public international law, said that Israel had no right to take military action. That is also supported by Mark Klamberg at Stockholm University.

Hugo Tiberg, professor in maritime law, states that Israel had no right to attack the ships.

Canadian scholar Michael Byers notes that the event would only be legal if the Israeli boarding were necessary and proportionate for the country’s self defence. Byers believes that “the action does not appear to have been necessary in that the threat was not imminent.

Jason Alderwick, a maritime analyst at the International Institute for Strategic Studies of London, is quoted as saying that the Israeli raid did not appear to have been conducted lawfully under the convention

http://www.un.org/Depts/los/convention_agreements/texts/unclos/part7.htm

http://en.wikipedia.org/wiki/Chapter_VII_of_the_United_Nations_Charter

http://en.wikipedia.org/wiki/United_Nations_Security_Council_Resolution_242

Jostein Wold
Abonnent
13 år siden

In the end, not that there really is an end, it’s ALL going to be about how much you smiled, how much you laughed, and how much you enjoyed your life.
Right now

Jostein Wold
Abonnent
13 år siden

Fokuser gjerne på alt det negative ! Jeg kan ta meg av det postive, for det er masse av det i verden, og et vell av skjønnhet…

Tilogmed i enhver negativ ting, finnes det positive.

Solskinn
Solskinn
Abonnent
13 år siden

Laws of the High Seas – All at Sea.
I wonder how many of you remember the hijacking of the Italian cruise ship the Achille Lauro way back in October 1985?

Four members of the Palestine Liberation Front took control of the liner off Egypt as she was sailing from Alexandria to Port Said.

It was a bungled operation in which the hijackers killed disabled Jewish-American passenger Leon Klinghoffer and then threw his body overboard.

The incident created headlines around the world and polarized people over the Palestinian cause.

It also prompted the law makers to create new legislation making it an international crime for anyone to take a ship by force.

And this is the reason for the brief history lesson – under article 3 of the Rome Convention for the Suppression of Unlawful Acts against the Safety of Maritime Navigation of 1988, it is an international crime for any person to seize or exercise control over a ship by force, and also a crime to injure or kill any person in the process.

The treaty necessarily adopts a strict approach. One cannot attack a ship and then claim self-defence if the people on board resist the unlawful use of violence.

In other words, according to international law, the actions of the Israeli military were beyond the law and those involved should be treated no differently than, say, the Somali pirates who are also in the habit of boarding ships by force.

http://www.informationclearinghouse.info/article25592.htm

RawKuz
RawKuz
Abonnent
13 år siden

Er så latterlig dumt å lese disse innleggene av Armin Bahrami at det trekker seriøsiteten til nyhetsspeilet og artikkelforfatter ned til lavmål.

At en muslimsk person som er anti-Israel får skrive slike våsete innlegg blir for dumt.

Jeg er hverken for eller mot Israel og kan se på denne saken objektivt.
Israels bording er en tragedie og burde vært løst på en helt annen måte enn å åpne skarp ild mot demonstranter med kniver og slagvåpen.

På den andre siden visste aktivistene at sjøveien til Gaza er blokkert av Israel og å hevde at de gjorde dette for fred bli for dumt. Dette var en DEMONSTRASJON. Å ikke etterfølge beskjedene om å stopppe, eller la seg kontrollere vet de fleste vil føre til konsekvenser. For alt Israel visste kunne de fraktet tonnevis av våpen og kjemikalier.

Oppfordrer vår muslimske venn Armin å se saken fra begge sider, i steden for disse Israel fiendtlige postene skrevet i Allah’s navn.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  RawKuz
13 år siden

Så du mener personer som tilhører islam er unndratt retten til å rette kritikk mot drap på sivile fordi de er muslimer?

Mitt bidrag var langt mere yttergående, hvorfor angriper du ikke meg isteden?
En annen ting: Når mener du Armin konverterte til Islam?
Dette ble noe lavpannet.

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
13 år siden

Nei det mener jeg ikke, dette tar du fra løse luften. Uansett hvilken trosretning/religion du tilhører kan du selvfølgelig komme med kritikk, men når det blir så til de grader dominert av din religion/trosretning så forsvinner objektiviteten og dermed seriøsiteten.

Selvfølgelig er det lov å rette kritikk mot drap, det gjør selvfølgelig jeg også. Men her drar han hele nasjonen Israel under samme kam. Sikkert utrolig fint å få en slik katastrofe servert, slik at alle kan fordømme Israel og lovprise de stakkars aktivistene som bare fraktet mat og gjorde ingenting galt..

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Tenkte jeg ikke skulle kommentere dette utkastet, men er svært overasket over at ingen andre har gjort det, så da gjør jeg det likevel..

Her var det mange påstander som er tatt ut av løse luften uten at du dokumenterer den. Å komme med en påstand som at alle israelere ble hjernevasket og ble betalt penger for å bo i Israel kan vel i beste fall kalles svært tvilsomt.
Når du kaster på at de ble hjernevasket enda mer for å tro at de var ofrene og at holocaust bare er et oppspinn blir det bare for dumt. Er kanskje derfor ingen har kommentert dette i og med det blir så dumt at det trengs ikke svare på og at enhver oppegående person ser hvor galt det er?

Trodde også du som konspirasjonsteoretiker visste at det som blir fremstillt i media er det som de ønsker du skal tro. At staten Israel er selve ondskapen viser om et forvrengt syn.

Du visste kanskje at Israel blant annet arrangerer gratis utflukter for arabiske såvel jødiske barn for at de skal få en flott opplevelse. Legene fra de muslimske områdene måtte undertegne et skriv som omhandlet at de ikke hadde lov til å kommentere at Israel hadde tatt med seg arabiske unger, fordi de ikke vil ha det frem at staten Israel hjelper arabere/muslimer på noen som helst måte. http://www.hermonprosjektet.no

Orker ikke kommentere den kunnskapsløse uttalelsen angående holocaust, anbefaler deg heller å sjekke ut: http://www1.yadvashem.org/yv/en/about/index.asp

Håper vi kan bli kvitt slike håpløse artikler som er med på å dra seriøsitetsnivået til nyhetsspeilet til bunn nivå. Er sånne ting som dette som gjørt at du får skråblikk av folk hvis du sier at du leser nyhetsspeilet.

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  RawKuz
13 år siden

beklager feil lenke, rett er: http://www.hermonprosjektet.com

Otto
Abonnent
13 år siden

Dette er er mer kompleks enn en svart-hvit situasjon. Finn kilden for undertrykkelsen, Greg Szymanski Interviews Doreen Dotan

T
T
Forfatter
13 år siden

Debatt på NRK ikveld, alle som vil bli kvalm følg med…hvem vet, kanskje Armin tar miccen og setter prikken over i` en.

La palestina leve! One` Two` Three` Four

Thunderdahl
Thunderdahl
Abonnent
13 år siden

Passende artikkel Armin :) Gaza er verdens tettest befolkede sted, og kan sammenlignes med Warsawa gettoen under 2 verdenskrig.Man kan spotte Gud men ikke Israel.Det som er skremmende er at så få ser galskapen.Stortinget i Norge er fylt med tannløse politiker broilere uten ryggrad.Tror ikke vi kan satse på dem.

evilbug
evilbug
Abonnent
13 år siden

IsraHell…. Galaksens Sorte Hull.

:-P

Mike Cechanowicz
Forfatter
13 år siden

Stenging av ambasader er det som skjer når land er i krig med hverandre Armin. Vi ønsker ikke det. Problemet i Norge er at zionistene har, på en eller annen måte et godt grep rundt enkelte norske politikere, akkurat som de har i USA. Jeg vet ikke hvilken lokkemiddel, eller straffe middel de prøver med men de har en usynelig påvirkningskraft som er godt skjult. Kanskje det er via religion da kristne mener at jøder aldri kan gjøre noe galt- derfor er deres handlinger som Teflon – nothing sticks.

Vi kan i hvert fall slutte å kjøpe varer derfra!

J.Johansen
Forfatter
Svar til  Mike Cechanowicz
13 år siden

Jeg vil tro at denne inkvisjonen må få et annet fokus enn mot kristne Mike. Vi er protestanter her i landet, kneler hverken for katolikker eller andre.

Ifølge en undersøkelse som Vårt Land har gjort så er det 40.000 sionister blant norske kristne. Resten av de kristne er på det standpunkt du selv tar……

Jeg tror ikke disse 40.000 kontrollerer regjeringen, og som vidt meg bekjent er der ingen kristen i den nåværende regjering, fordi SV og AP har ikke akkurat vært grobunn for det ‘gode evangelium’ tradisjonelt.

Forklaringen ligger annet sted, som er for mye å gå inn på her og nå.

Så det store, store flertall av kristne er på Palestinerne’s side, og støtter ikke myrderier. Hvorfor prøve å få det til å høres ut som det er motsatt?

Gilad Atzmon speaks for us all when he says:

The Israeli government fails to gather that the tide has changed. We see through them. We all know what the Jewish state stands for. We all know about the devastation in Gaza, we know about the siege, the destruction and the crimes against humanity…In case the Israelis fail to see it, they are dealing with an international flotilla that is sailing under Turkish and Greek flags, a fleet that carries 800 enthusiastic activists from all over the world. The Israelis are dealing with peace lovers who are determined to break through the siege and deliver medical aid, cement, paper and food. On the deck we have 35 European parliamentarians who must have decided to say NO to Zionist fund raisers. This flotilla is a clear signal to Israel that the game is over. Israel is now all but officially isolated. All that is left for Israel is to come to terms with its true nature: a shameless racist, murderous and terrorist state…. The Israeli government and the Israeli people better start to come to terms that the game is soon to be over. The Zionist project and the Israeli state is in a state of moral bankruptcy.”

The foundation of the state of Israel in 1948 will one day be seen, I believe, as one of history’s most tragic mistakes. We witness the bitter consequences now. We have witnessed them for the last sixty-two years. Is it too late to reverse this catastrophic error of history?

evilbug
evilbug
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Jeg er ikke enig med deg at vi skal hive ut de israHelliske ambassadørene, men vi kan forvise dem til et lite nedverdigende ”bøttekott”, istedetfor flotte inngjerede villaer.

Ellers er jeg enig i at man ikke kan boikotte IsraHell ved hjelp av strekkoder. De har lenge vært i stand til å manipulere dette systemet også. Så, man risikerer å kjøpe IsraHelliske varer, enda strekkodene tilsier at de er f.eks laget i Spania.

evilbug
evilbug
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Uppss.. Enda litt til.
Du har også rett i at IsraHell er høyteknologiskt og derfor ikke eksporterer typiske forbruksvarer som er strekkodet. det IsraHellerne lager mye av er f.eks elektronikk-komponenter. Det er derfor vanskelig å boikotte IsraHell når de kankje leverer MOSFET-transistorer til invertere/convertere og annet kvalitetsutstyr, laget av f.eks Siemens.

evilbug
evilbug
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
13 år siden

”Jeg vet ikke hvilken lokkemiddel, eller straffe middel de prøver med men de har en usynelig påvirkningskraft som er godt skjult.”

Det går noen rykter om at IsraHelliske styresmakter har truet / truer Europa, spesiellt, med kjernefysiske våpen, hvis de ikke ”innretter seg”. Det vil ikke forundre meg om dette faktiskt er sant, fordi professorer og andre fra akademiske og politiske miljøer i IsraHell, har yttret slike ønsker ved flere anledninger.

bowlsk8
bowlsk8
Abonnent
13 år siden

Du er min tjenestemann!
Kom her! :D haha Slutt å tigg og gå på teppe ditt..
tisper har snuter

Trinity
Trinity
Abonnent
Svar til  bowlsk8
13 år siden

bin laden: typisk jøde? Hvem var den rettet til?

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Trinity
13 år siden

til ham/henne som postet “gå på teppe ditt..”
Det er slik de blir opplært via tora og SATANIC talmud:
http://www.youtube.com/results?search_query=satanic+talmud&aq=1

Hallo
Hallo
Abonnent
13 år siden

Flott artikkel! Hørte deg på radionen i dag, det var mot data lagrings arkivet, du blev beskrevet som en motstander, uten at NRK(AP) kunne si noe i noe mer. Regner med at vi får en video montasje her, med dine innlegg. Og Takk for at du står på. Ellers så står hårene mine på ryggen, og jeg tror i er i en “tension mode” fra “half past human” se link: http://urbansurvival.com/week.htm og som kanskje vil ende ut i en forløsning – men ikke til det gode. sjekk den som vil.

Zetera
Zetera
Abonnent
13 år siden

Flott artikkel Armin – kjempebra at så mange demonstrerer både her i landet og ellers i verden.

For:
USA som er Israels nærmeste allierte holder seg taus om hendelsen bortsett fra en kort beklagelse for tap av liv. De beskytter ofte Israel i det internasjonale samfunn. Den amerikanske kongressen vektlegger å opprettholde et nært og støttende forhold med Israel, som er det landet som mottar mest amerikansk bistand.
Jens sier på en pressemelding:
Jeg er rystet og krever gransking men på spørsmål om Norge vil komme til å ta andre initiativ ovenfor Israel svarte han kun:
Det viktigste er å få i gang en gransking. Han avventer vel på utspillet til storebror USA og legger lista deretter. Med andre ord, ingen tiltak.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Zetera
13 år siden

Alle disse “fordømmelsene” er spill for galleriet for å slippe beskyldninger i partisk støtte for og subsidiering av jødisk statlige terror.
Natan-jahva ville aldri massakrere fredsaktivister med humanitar hjelp ombord om han ikke hadde sikret seg dekning fra JEWropeisk og yankees side, m.a.o.:
DETTE VAR AVTALT PÅ FORHÅND.
Derfor gjemte de vestlige “aktivistene” seg under dekket slik at jøder kunne trygdt massakrere muslimer.
Hvis vi skal endre noe som helst i verden, og ikke bare gå til slaktebenken som kveg, skal utholdenhet i protest- og sabotasjeaktivitet til.
Vi må fortsette å kreve straffeforfølgelse for SATAN som står under stoltenbergs og olabamas beskyttelse.
Uten massenes motstand er vi snart chipiserte sauer alle sammen.
Slaveri er ikke noe for meg, så lykke til til dem som velger å eksistere på parasitters premisser, jeg går.
P.S. United stupids er ikke alliert, men koloni til sionistisk misdannelse “israel”. Massakren av fredsaktivister er ikke en “hendelse”, men en bestialsk forbrytelse. “Det internasjonale samfunn” er en billig hore som svelger alt en hora skal svelge.

Slater
Slater
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

You said it!

“Regjeringen fordømmer Israels handlinger bla bla bla >insert bullshit here og ikke gjør en dritt med det for folk glemmer det om 2 sekunder uansett så snart de får en ny dose reality-tv og litt reklame< end statement."

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Slater
13 år siden

De glemmer hva som står på spill når dette livet er slutt:
http://www.youtube.com/watch?v=Lz7b3E9gUV4&feature=related

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Ja, jeg er en stor tilhenger av diplomati. Så absolutt.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Ja men da har du ikke skjønt hvor gjennområttent dagens diplomati ER.. de er selve konspirasjonen.. prinsipielt forstår jeg deg.. men da må vi ha et helt annet diplomati, helt andre prinsipper og praksiser.. dagens er verre enn korrupt! Les f eks Skjoldmøysagaen av Synnøve Fjellbakk Taftø, den finnes gratis på nett..

« Forrige artikkel

Utenomjordisk besøk eller massebedrag?

Neste artikkel »

Atomfysiker avslører enorm UFO-dekkhistorie

54
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x