/

Silverstein ønsket å demolere WTC 7

5.1K visninger
8 minutter lesetid
116

Fox News hadde et slagervangerskap mot 9/11 Truth og Jesse Ventura som avslører en sjokkerende sannhet: WTC 1-7-leietaker og  forsikringstaker Larry Silverstein var uforsiktig i sin framtreden i offentlig sfære og autoriserte kollapsen av bygningene med sitt forsikringselskap på telefon.

9-11-monsteret er tidenes største forsikringsvindelsak og en intravenøs frykttube i vår bevissthet som holder samfunnet konstant livredd for å dø momentant i et terrorangrep som legitimerer krigsministrene, politikerne, våpenfabrikker, hjelpeorganisasjoner, folkemord, og mer 30-40tallet mentalitet blant besluttningstagere som forsøker å innføre den samme fascismen  med et lyseblått flagg der  verden er malt som et skytemål , de forente nasjoners verdensherredømme, det endelige målet, jorden.

Les artikkelen til Paul Joseph Watson, publisert fredag den 23. april 2010 på Prisonplanet.com. Denne artikkelen er oversatt av Odd-Inge fra «Ubesvarte spørsmål»

Forord av meg, Odd Inge:

WTC7 var den tredje gigantiske skyskraperen som kollapset 11. september 2001. Den kollapset på under 7 sekunder klokken 17.20 den 11. september 2001. Skyskraper ble ikke truffet av et fly, og hadde kun noen få branner og ytre skader etter at WTC1 og 2 hadde kollapset.

Skyskraperen var av enorme dimensjoner, 47 etasjer, 186 meter høy, med grunnflate (trapes) som var 101 meter lang og 43 meter brei.

Til sammenligning er Norges høyeste bygning, Oslo Plaza, 37 etasjer og 117 meter høy.

I en tidligere skandale ble kollapsen av WTC7 presentert som en realitet av BBC drøyt 20 minutter før bygningen falt sammen.

Forord fra Alex Jones:

For å virkelig forstå omfanget av denne historien, er du virkelig nødt til å lese hele artikkelen. Umiddelbart etter “pull it” skandalen, hevdet debunkere at det var ingen planer om å gjennomføre en kontrollert nedriving av bygningen.

No når det er avslørt at det ble vurdert å sprenge World Trade Center 7, setter dette Silverstein’s konsekvente fornektelse av at dette fant sted i et dårlig lys.

Hvordan kunne Silverstein forvente å rive bygningen trygt når en slik prosess tar uker eller måneder å sette riktig opp, selv uten alt  det ekstra kaoset som var rundt WTC 7 den 11. september 2001?

Hvordan kunne eksplosiver blitt riktig plassert på et så kort varsel inne i en brennende bygning som allerede hadde blitt evakuert – med mindre eksplosiver allerede var på plass?

Denne nye åpenbare avsløringen er forbløffende, og den bør undersøkes umiddelbart.

Washington D.C. aktor Jeffrey Scott Shapire, avslører uten tvil en sjokkerende sannhet, at leietageren av World Trade Center Larry Silverstein, som fikk nesten 500 millioner dollar i forsikringsutbetaling som følge av kollapsen av bygning 7, en 47 etasjers bygning som ikke ble truffet av et fly, men kollapset iløpet av syv sekunder den 11. september, var på telefon med sitt forsikringsselskap og forsøkte å overbevise dem om at bygningen burde bli tatt ned med kontrollert nedriving.

Jeffrey Scott Shapiro fra Fox News skriver, “I was working as a journalist for Gannett News at Ground Zero that day, and I remember very clearly what I saw and heard.”

“Shortly before the building collapsed, several NYPD officers and Con-Edison workers told me that Larry Silverstein, the property developer of One World Financial Center was on the phone with his insurance carrier to see if they would authorize the controlled demolition of the building – since its foundation was already unstable and expected to fall.”

I februar 2002 vant Silverstein Properties en kontrakten på 861 millioner dollar fra Industrial Risk Insurers for å gjenoppbygge WTC 7. Silverstein Properties estimerte investering i WTC 7 var på 386 millioner dollar. Denne bygningskollapsen alene resulterte i en utbetaling på nesten 500 millioner dollar, basert på påstanden om at det var en uforutsett ulykkeshendelse.

“A controlled demolition would have minimized the damage caused by the building’s imminent collapse and potentially save lives. Many law enforcement personnel, firefighters and other journalists were aware of this possible option. There was no secret. There was no conspiracy,” skriver Shapiro.

Men, Larry Silverstein var åpenbart klar over hvordan det ville ha påvirket hans forsikringskrav, og han har konsekvent benektet at det noen gang var en plan for å demolere WTC 7 med vilje.

I juni 2005 fortalte Silverstein til New York Post journalisten Sam Smith at hans beryktede “pull it” kommentar, som har vært brukt som bevis for at Silverstein planla å ta ned bygningen med sprengstoff, “betydde noe annet”.

I januar 2006 fortalte Silverstein’s talsperson Dara McQuillian til USAs statsdepartement at “pull it” kommentaren betydde å trekke brannmenn ut fra bygningen (til tross for at det ikke var noen brannmenn inne i WTC 7, som vi skal dekke senere). Det var ikke nevnt noe som helst av noen plan for å demolere bygningen før den kollapset.

Dette har uforvarende sluppet katten ut av sekken på det faktum av Silverstein var en aggressiv pådriver for at bygningen bevisst skulle bli demolert, en påstand som han alltid høyrøstet har benektet, antakelig for å beskytte mot at noen setter tvil om den massive forsikringsutbetalingen han fikk på grunnlag av at kollapsen var et uhell.

Det er over får år siden den beryktede PBS dokumentaren ble vist hvor Silverstein sier at avgjørelsen ble tatt om å “pull it” bygningen, en konstruksjonsterm for kontrollert nedriving, debunkere har forsøkt alle typer av mental gymnastikk i å bortforklare meningen bak kommentaren til leieren av WTC.

“I remember getting a call from the fire department commander, telling me that they were not sure they were gonna be able to contain the fire, and I said, ‘We’ve had such terrible loss of life, maybe the smartest thing to do is pull it. And they made that decision to pull and we watched the building collapse,”sier Silverstein i PBS dokumentaren.

Debunkere har forsøkt å hevde at Silverstein mente å “trekke” brannmenn fra bygningen på grunn av den farlige tilstanden strukturen var i, og denne forklaringen ble også hevdet av Silverstein’s talsmann, imidlertid, både FEMA rapporten, New York Times og selv Popular Mechanics rapporterte at det ikke var noen brannslokkingstiltak inne i WTC 7.

Et annet klipp fra samme dokumentar illustrerer klart at begrepet “pull” er  industri sjargong for en kontrollert nedriving.

Shapiro’s påstand om at den 47-etasjes bygningen rett og slett kollapset i sitt eget fotavtrykk i løpet av syv sekunder uten å lage en lyd, en bragd vi gjennom hele verdenshistorien kun har sett  den 11. september 2001, blir motsagt av en rekke førstehånds øyenvitner.

NYPD offiser Craig Barmer motsier Shapiro’s påstand om at kollapsen av bygningen var stille, og sier at han tydelig hørte bomber rive ned WTC bygning 7 idet han løp vekk fra kollapsen.

“I walked around it (bygning 7). I saw a hole. I didn’t see a hole bad enough to knock a building down, though. Yeah there was definitely fire in the building, but I didn’t hear any… I didn’t hear any creaking, or… I didn’t hear any indication that it was going to come down. And all of a sudden the radios exploded and everyone started screaming ‘get away, get away, get away from it!’… It was at that moment… I looked up, and it was nothing I would ever imagine seeing in my life. The thing started pealing in on itself… Somebody grabbed my shoulder and I started running, and the shit’s hitting the ground behind me, and the whole time you’re hearing “boom, boom, boom, boom, boom.” I think I know an explosion when I hear it… Yeah it had some damage to it, but nothing like what they’re saying… Nothing to account for what we saw… I am shocked at the story we’ve heard about it to be quite honest,” sier Bartmer.

Helsearbeideren Indira Singh, en seniorkonsulent for JP Morgan Chase i Information Technology and Risk Management, fortalte Pacifica showet Guns and Butter:

“After midday on 9/11 we had to evacuate that because they told us Building 7 was coming down. If you had been there, not being able to see very much just flames everywhere and smoke – it is entirely possible – I do believe that they brought Building 7 down because I heard that they were going to bring it down because it was unstable because of the collateral damage.”

Radioverden spurte Singh “Did they actually use the word “brought down” and who was it that was telling you this?,” og Singh svarte

“The fire department. And they did use the words ‘we’re gonna have to bring it down’ and for us there observing the nature of the devastation it made total sense to us that this was indeed a possibility, given the subsequent controversy over it I don’t know.”

En annen helsearbeider som heter Mike og som ønsker å være anonym skrev i et brev til Loose Change at helsepersonell ble fortalt at bygning 7 var i ferd med å bli “trukket”, og at det var en 20 sekunders radionedtelling før kollapsen.

“There were bright flashes up and down the sides of Building 7, you could see them through the windows…and it collapsed. We all knew it was intentionally pulled… they told us,” sier han.

Nyhetene i dagene etter angrepet rapporterte at bygning 7 hadde kollapset på grunn av brannskadene, Mike forventet at denne feilen skulle bli rettet opp etter at kaoset hadde sunket, men ble forbauset da dette ble en del av den offisielle historien.

Mike’s rapport om en nedtelling før kollapsen av WTC 7 ble støttet av Kevin McPadden, tidligere Air Force Special Operations for Search and Rescue, som sa at han hørte de siste sekundene av nedtellingen på en nærliggende politiradio.

I tillegg, forteller språket som ble brukt av brannmenn og andre ved Ground Zero kort tid før bygningen falt, at bygningen ble bevisst sprengt med sprengstoff, og ikke at den falt uten hjelp.

“It’s blowin’ boy.” … “Keep your eye on that building, it’ll be coming down soon.” … “The building is about to blow up, move it back.” … “Here we are walking back. There’s a building, about to blow up…”

Foto- og videobevis av kollapsen av bygning 7 viser klassiske tegn til en kontrollert nedriving. Standard tegn som at bygningen “knekker” øverst i senter-venstre delen av bygningen og påfølgende ’squibs’ av røyk mens den kollapset representerer tydelig nedrivning med sprengstoff.

Veteran nyhetsanker Dan Rather delte denne oppfatningen om at det såg ut som en kontrollert demolering under nyhetsdekningen av hendelsen på CBS.

Flere nyhetsbyråer, blant annet BBC og CNN, rapporterte at bygningen allerede hadde kollapset 26 minutter og så mye som over en time før den faktisk falt.

En nyhetssending 20 minutter før WTC 7 bygning kollapset viser at BBC reporter Jane Standley snakker om kollapsen av WTC 7 mens bygningen står oppreist i bakgrunnen bak hodet hennes på direkten. En egen BBC sending viser journalister som diskuterer kollapsen av bygning 7 hele 26 minutter før det skjedde.

Omtrent hver eneste setning i Shapiro’s hit piece motsies av en rekke andre øyenvitner, så han mislykkes i forsøket på å skade sannheten, “I was there. I know what happened, and there is no single credible piece of evidence that implicates the United States of America in the Sept. 11 attacks.

Imidlertid, det mest sjokkerende aspektet ved artikkelen er Shapiro’s avsløring av at Larry Silverstein var på telefonen med sitt forsikringsselskap og presset for at bygningen skulle bli demolert, som er nettopp hva som skjedde senere på dagen, og som utallige øyenvitner så vel som videoopptak og fysiske bevis beviser, kollapsen av WTC 7 kunne ikke ha vært noe annet enn en kontrollert demolering, som vil plassere Silverstein’s 500 millioner dollar forsikringsutbetaling i alvorlig fare hvis det noen gang blir  erkjent.

Shapiro’s vitnebyrd, ment for å avkrefte spørsmål rundt den offisielle historien bak 9/11, har bare lykkes i å skaffe mer, fordi det motiser helt at Larry Silverstein insisterte på at han aldri vurderte å bevisst demolere WTC 7 med sprengstoff.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

116 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
A
A
Abonnent
13 år siden

God artikkel Armin. La oss legge til «til glede for nye naive lesere» at Silversteins avanse på hele komplekset er astronomiske, etter oppkjøpet i mars 2001 (!)

http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/silverstein.html

…og at han fikk to _2_ ganger forsikringen utbetalt for de to store tårnene da han fikk igjennom i retten at det var «to stk uavhengige terrorangrep»

Askeladden
Askeladden
Abonnent
13 år siden

Hvorfor er ikke denne med?

http://www.youtube.com/watch?v=GVHv8oOFohE

UbesvarteSp
UbesvarteSp
Abonnent
Svar til  Askeladden
13 år siden

Den var irriterende da :-) Slow motion!

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  UbesvarteSp
13 år siden

Men han hørtes jo rimelig skummel ut da! :) Grotesk mimmik på den fyren! Ville verken lånt ham øret eller fem flate øre.

Killuminati
Killuminati
Abonnent
13 år siden

Alle oppegående mennesker burde vite nå at 911 var en inside job.
Uansett hva debunkere kommer med så forandrer det ikke faktum at det var utført av elementer innenfor den amerikanske og israelske regjering. De fikk påskudd til å invadere hvilket som helst land de ville så lenge de repeterer ordene «terrorisme» godt nok i mediene sine, SLIK AT DE KAN ROBBE RESSURSENE(Olje, gass osv), Og samtidig strippe borgerne i sine respektive land for deres rettigheter. I USA kan man idag bli kidnappet i en umerket bil av politiet, tatt med til et ukjent sted og aldri bli hørt ifra igjen. De kan komme hjem til deg, ransake huset ditt, ta med seg hva de vil og få det til å se ut som et innbrudd, HELT LOVLIG!
Telefonavlytting, nettovervåkning, flyplass skannere, ingen vannflasker i flyet osv osv osv osv. Alt som skjer i USA kommer sakte men sikkert til Norge også(Datalagringsdirektivet f.eks).

DE ALLER FLESTE JEG KJENNER VET AT DET VAR EN INSIDE JOB. BARE «SHEEPLE» TROR PÅ DEN OFFISIELLE KONSPIRASJONSTEORIEN!!

Be prepared for the OLD WORLD DISORDER, for tanken bak «NWO» er ikke ny, og det er faen ikke orden.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Killuminati
13 år siden

Hva er vitsen å stumpe vann og gjenta det samme igjen og igjen som artikkelen gjør?
Noen lesere forsøker å ta et skritt videre og GJØRE noe mot faen.
Som f.eks. kreve å stille djevler til retten.
Begynn å samle underskrifter under kravet,
trekk tilbake din mandat du ga til Satans tjenere på Broilerhuset,
krev å stoppe innkjøp av bombefly til jøde-vestlig terror,
krev annulering av sionistisk misdannelse «israel»,
ned med hora FN, verdensbank, MVF….

Denne videoen (http://www.youtube.com/watch?v=i6tIUySdgW8&feature=watch_response_rev) som starter og avsluttes med jødens sitat (gjenkjennes fra typisk Lenin-jødisk uttale av lyden «r»), navnelister og viser tryne til jøde-ideologer, jøde-aktivister (han med muskler) og jøde-sponsorer til ruse-nazi-miljøer med slagord «drep jøder og svartinger».

Det skjer nøyaktig det samme i ruseland nå som i Tyskland på 1930-tallet da jøde-ideologer hisset opp sauemasser til krig med ufattelige lidelser og død for over tjue millioner sovjetere, ukrainere, polakkere, yogoslavere med målet å berike syke jøde-galninger og etablere sionistisk misdannelse «israel»:
http://www.youtube.com/watch?v=aHY0PPyiw4o&NR=1

Bok “Adolf Hitler – founder of israel” (H.Kardels) ble forbudt etter 2.WW fordi den dokumenterte at Hitlers farfar var jøde,
Hitlers mor ble gravid fra Rottachild`s sønn,
Hitlers uekte datter ble gift med rabbis sønn i israel.
Alle nøkkelposisjoner i Hitlers administrasjon var jøder:
http://www.youtube.com/watch?v=1lA7tKgGLAc&feature=related

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

Her er eksempel på HANDLING, ikke tomme ord.
Etter drapet på den ukrainske journalisten Andrej Menderej som tok opp på sin mobiltelefon drap av de overlevende etter styrten av polske flyet, kom dette forslaget på http://dailypaul.com/node/132620 :

Please keep this bumped as our way of telling the NWO that we know about the video, we know about the assassination.
This man put his life on the line for truth, please help that dream carry on, in remembrance of his sacrifice.
Those of you who do bumper stickers and T shirts might help this along too. Maybe take it to other forums. It is absolutely nonviolent to simply point out that we know. Many people will ask you «Who is Andrij Mendierej» if you have a shirt or sticker that says «Andrij Mendierej – I KNOW» .

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
13 år siden

Har jo også sett at Bush ble tatt i å lyge om at han hadde sett på TV før han gikk inn i barnehagen at det hadde skjedd noe, og at det ikke var mulig fordi det da ikke hadde hendt ennå. Er det noen som vet om han/de har klart å snakke seg ut av dette også?
Det som har sjokkert meg i debatt med folk om 9.11 er at vanlige oppegående mennesker kan få seg til å tro at bygning 7 gikk ned på den måten den gjorde uten at det var en kontrollert nedrivning.

Neo
Neo
Abonnent
Svar til  Cosmomind
13 år siden

Er det den her du mener?
http://www.youtube.com/watch?v=G-h4Zc57QKg

Det er f@@n ta meg helt sykt, at disse reptilene aldri stilles til ansvar for noen ting. En annen blir fengslet av å stille spørsmål ved «verdenshistorien», noe som tillater at denne ondskapen vikler seg inn i sine løgnene mer og mer?

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Neo
13 år siden

Det var den ja, og jeg har ikke sett at noen har kunnet forklare dette.
Det er i så tilfelle et bevis på at mannen er tykkhodet!
Men siden han var sjefen i det hvite hus, så var det vel ikke annet enn en hvit løgn!
De stilles ikke til ansvar når folk ikke ser forskjell på å bedra verden og å bedre verden!

Monica Waade
Forfatter
13 år siden

Nå er denne karen frikjent og får erstatning, men dessverre er ikke Silverstein & Co bak lås og slå… enda!

Terrormistenkt får erstatning fra London
http://www.abcnyheter.no/verden/100423/terrormistenkt-far-erstatning-fra-london

911Hoax
911Hoax
Abonnent
13 år siden

Jeg har fulgt denne saken nøye, og har lest argumentasjoner for og i mot konspirasjonsteoriene, og jeg føler meg mer og mer sikker på at det er regissert. Spesielt sikker på dette ble jeg etter å ha foretatt mine egne kalkulasjoner på hvordan tårnet (WTC1) burde falle ved en sånn kollisjon, og det samsvarer ikke med det som faktisk skjedde i det hele tatt(noen vil her påperobe at det er min kunnskap som kommer til kort, men jeg har teknisk kompetanse som byggingeniør). Jeg skal ikke gå i detalj på dette nå, men jeg vil rette noen kommentarer til artikkelen.

Denne artikkeln er også direkte avskrevet fra velkjente
http://www.propagandamatrix.com/articles/april2010/042310_silverstein_wanted.htm
og ytrer ingen informasjon utover denne.

I dette tilfellet synes jeg nyhetsspeilet bør nøye seg med å ha en lenke til den nevnte artikkelen i stedet for å satse på en helt håpløs oversettelse.

Les følgende setning høyt:
«Denne bygningskollapsen alene resulterte i en utbetaling på nesten 500 millioner dollar, basert på påstanden om at det var en uforutsett ulykkeshendelse.»

Flyten er helt unaurlig dårlig og jeg undres på hvorvidt denne artikkelen er 1) oversatt ord for ord manuelt 2) at en oversettelsesmotor som google translate er brukt. Når jeg oversetter med sistnevnte oversetter får jeg mistenkelig likt svar?

911Hoax
911Hoax
Abonnent
13 år siden

Jeg har fulgt denne saken nøye, og har lest argumentasjoner for og i mot konspirasjonsteoriene. Jeg føler meg mer og mer sikker på at det er regissert. Spesielt sikker på dette ble jeg etter å ha foretatt mine egne kalkulasjoner på hvordan tårnet (WTC1) burde falle ved en sånn kollisjon, og det samsvarer ikke med det som faktisk skjedde i det hele tatt(noen vil her påperobe at det er min kunnskap som kommer til kort, men jeg har teknisk kompetanse som byggingeniør). Jeg skal ikke gå i detalj på dette nå, men jeg vil rette noen kommentarer til artikkelen.

Denne artikkelen er direkte avskrevet fra velkjente
http://www.prisonplanet.com/bombshell-silverstein-wanted-to-demolish-building-7-on-911.html
og ytrer ingen informasjon utover denne.

I dette tilfellet synes jeg nyhetsspeilet bør nøye seg med å ha en lenke til den nevnte artikkelen i stedet for å satse på en helt håpløs oversettelse.

Les følgende setning høyt:
«Denne bygningskollapsen alene resulterte i en utbetaling på nesten 500 millioner dollar, basert på påstanden om at det var en uforutsett ulykkeshendelse.»

Flyten er helt unaturlig dårlig og jeg undres på hvorvidt denne artikkelen er 1) oversatt ord for ord manuelt 2) at en oversettelsesmotor som google translate er brukt. Når jeg oversetter med sistnevnte oversetter
får jeg mistenkelig likt svar?

UbesvarteSp
UbesvarteSp
Abonnent
Svar til  911Hoax
13 år siden

Den er skrevet av meg på http://14296.vgb.no/

Beklager ble litt mye google translater. :-)

UbesvarteSp
UbesvarteSp
Abonnent
Svar til  911Hoax
13 år siden

Muligens noen kan finpusse min raske oversetting, siden det er flere lesere her på nyhetsspeilet enn på min lille blogg.

Og noen kan også skrive en ny artikkel med mer informasjon. :)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

Det er mitt største ønske å kunne reise tilbake i tid 9/11 2001, og oppleve konspi-hendelsen både på TV og i virkelighet. Jeg ville da undersøke om hvordan en sjokk-ulykke ble til planlagt angrep, og så til terror-angrep allerede under direktesendinger?! :D
Tydeligvis er det noe galt med den offisielle rapporten! ;)

kjell108
kjell108
Abonnent
13 år siden

Alex Jones er kommersiell og lever av dette

PRISON PLANET.com
Copyright © 2002-2009 Alex Jones
All rights reserved

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Rubb og stubb er piratkopiert fra PRISON PLANET.com

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
13 år siden

En prest eller en misjonær lever jo av å berette om jødenes slektshistorie.
Du kunne ikke tenke deg at han lever FOR at det han mener er sannheten bak episoden må komme på bordet?

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Cosmomind
13 år siden

Copyright betyr at NS ikke har lov å drive kopivirksomhet slik som her

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Er det alt du får ut av at ennå et hull i denne historien er påvist?

Neo
Neo
Abonnent
Svar til  Cosmomind
13 år siden

Du vet, noen er så tykkhudet, at de står oppreist uten ryggrad ;)

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Akkurat i forhold til Alex Jones sine sider på nettet,så oppfordrer han til å kopiere og spre så mye du bare orker av alt tilgjengelig materiale på sidene hans. Jeg regner det som svært sannsynlig at han gir fullstendig blanke i om han blir kreditert eller ikke.-Men,det er klart; folkeskikk er jo å kreditere uansett!

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Uenur
13 år siden

Vi finner mange nettsteder som har den holdningen, og de kommuniserer det med å ikke bruke copyright. Jeg finner ikke det budskapet på PrisonPlanet. Copyright betyr at kopiering er bare tillatt med spesiell tillatelse. Det er selvfølgelig veldig ønskelig at folk linker til PrisonPlanet, og videoer på YouTube er laget for sharing. Artikler lages også for fri distribusjon.

Man kan omgå problemet på flere måter, som å gjøre kopi bare tilgjengelig for medlemmer. Å lage PDF-fil av innhold synes for meg å være en praktisk løsning. Å lage en nettside som konkurrerer med orginalen i Google er det som blir piratkopi, hvis det var ok får copyright null innhold.

At budskapet spres er ok, det er formen her, at man fremmer et nettsted med å kopiere innhold fra et annet nettsted som ikke blir godtatt. Netttrafikk har økonomisk verdi, et nettsted måles etter hvor stor trafikk de har.

Michelle
Skribent
13 år siden

Bush senior NWO:

911-more than just the 1-dollar bill with messages from illuminati:

911-dollars older and renewed before 911:

9/11 plane no windows:
http://www.youtube.com/watch?v=Lc5inmZqGu8

9/11 vide re-fixed by «Hollywood»:
http://www.youtube.com/watch?v=bs74QgHjAOk&feature=related

Obama back-ward-speeches:

Uenur
Uenur
Abonnent
13 år siden

Det begynner å bli overveldende mange indikasjoner på at dette var en inside-jobb,og en falsk flagg aksjon. De etterhvert mange som vil ha en ny og uavhengig undersøkelse bør få medhold,for å legge ballen død.-Men det er vel for mye å håpe på at en ny undersøkelse vil bli uavhengig,er jeg redd,men jo mere brå det opprettholdes,jo mindre sjanse er det for nye falsk-flagg aksjoner fra eliten.Om 9/11 har ført til noe positivt,så er det at svært mange flere er sterkt skeptiske til offisielle versoner av verdens begivenheter,og det var kanskje ikke helt med i planen,,

Michelle
Skribent
13 år siden

før Irak-krigen, Gulf-krigen på 90 tallet ledet av Bush Senior (som han fikk høyeste medalje-orden for sin innsats overlevert Elizabeth, det luktet sikkert Nobel-pris også), ødela maten og vannet (sikkert mye chemtrails også) i Irak og drepte ca 1,5 millioner mennesker, et sykt rituale! 9/11 var også et satanisk rituale, bare ikke så stort, de folkene de ville redde ble bedt om å ikke komme på jobb den dagen, celebrities/kjendiser som de ville redde ble bedt om å ikke fly inn tin New York, luftovervåkningssystemet var avstengt i USA den dagen, det systemet som skal sende opp jagerfly for å ta angrepsfly, så de evakuerte på forhånd sine menn og så ble tårnene tatt, de som ikke ble reddet, ble ofret for terror og forsterke militære og NWO-agendaen, trist, men jeg tror dessverre det er sant, jeg finner ingen andre grunner..

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

men jeg tror det er viktigs at vi lysarbeidere har fokus på kjærlighet, de som er drept er på den andre siden nå og jobber i kjærligheten, vi må på en måte hjelpe de som driver på med militære til å få lyst til å slutte med det, komme over på en høyere frekvens nå før 2012, vi må bare tilgi og gi kjærlighet og lys til de, kun LOVE kan redde oss alle, om vi starter krig eller dømming, da bare øker vi de lavere frekvensene på jorden, de kan økes via total kjærlighet&lys.-)

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

kjære goe engler&lysarbeidere, jeg tror det er så viktig at vi ALDRi lar oss lure til å forsvare våpen og militære uansett, det er det de vil ha, bare kontroll via politi, militære, overvåkning, RFiD, penger osv, vi som er lysarbeidere lever i og for kjærlighet som er frihet, kjærlighet, tilgivelse uten våpen eller overvåkning. De rikeste familiene slipper ikke unna morgellons og NANO-partikler i kroppene de heller, alle får det best om vi alle får en miljævennlig og rettferdig verden uten lidelser, alle lidelser påvirker alt, at gatebarna lider påvirker de rike selv de som ikke vil se eller vite om, fordi all negativ energi på jorden påvirker hele jorden og alt på den, derfor skal vi lysarbeiderne hjelpe jorden og alt nå før 2012 opp på en høyere frekvens, en ny jord, en ny bevissthet i kjærlighet og lys
http://www.wistancia.com/tne-cccsatne.htm

Terje
Terje
Abonnent
13 år siden

Å få en bygning demolert krever tid og planlegging, det er ikke noe man bestemmer samme dag. Skadene var, før kollaps, så store at det var naturlig å tenke på demolering. Både på grunn av strukturelle skader og brann.

Når det fokuseres på alle øyenvitnene som sier det ene og det andre, er det viktig å ha i tankene hvordan hukommelsen virker, og ta med i betraktningen hvor upålitelig øyenvitner faktisk er. http://www.smithsonianmag.com/science-nature/How-Our-Brains-Make-Memories.html?c=y&page=1

Uffda
Uffda
Abonnent
13 år siden

Tårnene + Byggning 7 ble mest sannsynlig demolert med 150KT atombomber plassert 77meter under bakken. Ladningene var godkjent og utplassert allerede når Tårnene ble bygget, også byggning 7 ble demolert på denne måten for å slette alle bevis.
Fremgangsmåten er forklart her: http://www.nuclear-demolition.com/

Det finnes fra tid til annen et lengre intervju med Dimitri Khalezov på Tuben som blir slettet etter kort tid online. Søk litt rundt og den vil være å finne et eller annet sted.
Hør her den kraftige detonasjonen før Tårnet faller som støv til bakken.

Uffda

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Uffda
13 år siden

Videoene med Dimitri Khalezov er nå lastet opp igjen her:

http://www.youtube.com/watch?v=1PoDTI4FA-M&feature=related

Enjoy.

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  Uffda
13 år siden

Uffda, her blir du nok lurt… Jeg sier ikke at det ikke er mulig å rive en bygning på denne måten, men det han sier støttes ikke av hva som skjedde.

eksempel som denne ved 5:46 http://www.youtube.com/watch?v=mEetouMr7Bw&feature=related del 10 av den serien du linker til, hvor tårnet liksom rister 12 sekunder før tårnet kollapser. På videoen kan du lese «Look directly at the tower’s body, don’t pay attention to the rest, otherwise, you would miss to notice the tower’s shaking!» Dersom du ser på mer enn bare tårnet, vil du se at alt rister=kamera rister, ikke tårnet!

Kaja
Kaja
Abonnent
13 år siden

Noen tilleggsopplysninger om Silverstein:

Ett år før 11 september skaffer Lewis Eisenberg (den ansvarlige for privatisereingen av World Trade Center), en ny eier til WTC. Den nye eieren er Larry Silverstein, som tidligere var eier av en strippeklubb. Disse to kjente hverandre fra før som ledere i United Jewish Appeal (UJA), en jødisk «charity» organisasjon med omsetning på milliarder av dollar. 24 juli 2001 dobler Silverstein forsikringen på World Trade Center. Dersom en huseier dobler forsikringen 6 uker før huset brenner, er det standard prosedyre å etterforske huseier for forsikringssvindel. Det er vel unødvendig å si at Silverstein aldri ble etterforsket for forsikringssvindel i forbindelse med angrepet på WTC. Silverstein er også en nær venn av den tidligere israelske statministeren Benjamin Netanyahu, og oppgir at de to har snakket med hverandre på telefonen hver søndag i flere år.

Larrys Silverstein spiste frokost hver morgen i den eksklusive ”Windows on the World”-resturanten på toppen av nordtårnet i WTC i flere måneder, men er fraværende 11. september 2001. Silversteins datter, som jobbet i bygning 7, møtte ikke på jobb 11 september 2001.

Ergon
Abonnent
Svar til  Kaja
13 år siden

Enig. Silverstein er nok en nøkkelfigur, men jeg tviler på at han var hjerne eller planlegger av hele operasjonen. En av mine favoritter på nett, Nathanael Kapner, har en god artikkel om Silverstein:

http://www.realzionistnews.com/?p=238

Otto
Abonnent
13 år siden

Quiz: Larry Silverstein tjente lommerusk på denne kriminelle handlingen i forhold til eksempelvis Peter Petersen. På hvilken måte? Intelligence Report from Hawks’ CAFE, Captain Sherlock via Abel Danger, GUI from Falcons’ CAFE

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
13 år siden

Ifølge Dimitri Khalezov
http://www.youtube.com/watch?v=DpRdlRSFr6w&feature=related
så ble WTC7 ødelagt/demolished av en atomladning i likhet med WTC1/WTC2.

Et bevis for dette er at hele WTC7 – et 45 etasjers bygg på størrelse med to fotballbaner – ble dematerialisert etter fallet som videoen i artikkelen viser.

WTC7 etterlot overhodet ingen haug med vrakrester !! (Dette burde forøvrig ha vært nevnt i denne artikkelen).

Vrakrestene fra WTC7 – som jeg ikke har sett bilder av på nettet – forsvant simpelthen i hullet i jorda som ble skapt av den underjordiske kjerneeksplosjonen.

Det er ikke grunn til å anta at Larry Silverstein hadde en særlig annen rolle – ved siden av å tjene noen milliarder på sin transaksjon – enn å bidra til å kamuflere de egentlige motivene bak WTC7-sprengningen. Ved at Silverstein fremstilles som en grådig pengejøde som selv gav ordre om sprengningen vil også sannheten om WTC7s fall bli liggende innhyllet i en støvsky.

Sannelig har THEY gjort en god jobb med å skjule sannheten om WTC7 – også hjulpet av norske media som vel har til gode å nevne WTC7s fall med et ord, til tross for at bygget WTC7 falt til jorden i New York City den 11. september 2001 uten å ha blitt truffet av noe «passasjerfly som var blitt kapret av muslimske selvmordsekstremister»…

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Faktafeil, «WTC7 etterlot overhodet ingen haug med vrakrester !! »

http://z.about.com/d/architecture/1/0/b/p/Building7.jpg

smurfen
Redaksjonen
13 år siden

Her var det mange likheter med en kommentar jeg leste på et annet forum :)

Larry Goldstein gjorde det ikke så dårlig, han heller :)
Da han, tre måneder før 9/11 hendelsen, leaset WTC for hundre år, av New Yorks havnemyndigheter (de var i offentlig eie og de var, inntil da, drevet av det offentlige) fikk han også skrevet en ny forsikringsavtale. Avtalen tok spesielt for seg terrorhandlinger, og sikret Larry en utbetaling av nærmere 7 milliarder dollar.
Men det var bedre enn som så: Han hadde nemlig påtatt seg å fjene asbestbetongen, som dekket stålsjelettene i tvillingtårnene, og denne jobben alene var anslått til å koste rundt 1 milliard dollar. Og penger spart er, som kjent, penger tjent.
Heldig var han, men han var heldigere som så: Han hadde nemlig spist frokost i World View Restaurant, nær toppen i ett av tvillingtårnene, hver morgen i tre måneder – unntatt den 11. september – da han hadde en avtale hos hudpleieren.
En lykke kommer skjeldent alene – i hvert fall om man er rik nok – og den dagen ville lykken liksom ingen ende ta for Larry. Han hadde nemlig vært så forutseende at han hadde satset stort i «put options» (i prinsippet et veddemål om at en aksje vil falle i kurs) mot United Airlines og American Airlines, og tror du ikke at han vant – der også (!).
Men det var ikke nok med det. Han holdt nemlig på å spolere det hele, for i forvirringen den dagen sa han til pressen at de hadde besluttet å sprenge «building 7», pga brannen. Enhver sprengningsekspert vet at det tar minst to ukers hardt arbeide å forberede noe slikt, så lykken var derfor stor – da vennene hans i pressen aksepterte hans forklaring, om at han hadde ikke hadde ment «to pull (slang for sprenge) the buliding – to see it collaps a bit later», men å evakuere bygningen, før den kollapset av seg selv. Han visste selvsagt, noe resten av verden også var informert om, at bygningen var evakuert flere timer i forveien. Men, som de sier over dammen – «That’s what friends are for».

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Ja, alltid jøder hele veien.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  arifkarim
13 år siden

Jupp, helt rett Arif :)
Mossad er en zonist organisasjon av psykopater som tror de har rett til å myrde politiske motstandere.
Nazionistene som styrer teokratiet og apartheidstaten Israel er verdens verste terrororganisasjon.
Ad 11. september 2001-terrorangrpet:
.VI VET….
Vi vet at Osama bin Laden ikke hadde noe med terroraksjonen å gjøre
Vi vet han i over 20 år hadde vært CIA-agent under navnet Tim Osman, og at han følge Sibyl
Edmonds var det også den 11/9-2001..
Vi vet at han fikk dialysebehandling på det American Hospital i Dubai 4.7 – 14.7.2001, hvor
den lokale CIA-agenten besøkte ham.
Vi vet at han den 10.9.2001 og natten til 11.9.2001 fikk dialysebehandling på et pakistansk
militærhospital under overvåkning av pakistanske ISI.
Vi vet at Al Qaida er en amerikansk konstruksjon som opprinnelig ble brukt til å bekjempe Sovjet- Unionen i Afghanistan, og også deltok I Bosnia på USAs side.
Vi vet at Omar og Tulipan ikke hadde noe med terrorangrepet 11/9-2001.
Vi vet at USAs angrep på Afghanistan var lenge planlagt, og at angrepsplanene lå på Bush43s
bord den 10/9-2001.
Vi vet at USAs angrep på Afghanistan den 7/10-2001 var i strid med folkeretten og derfor en
Vi vet at USAs angrep på Irak den 20/3-2003 var i strid med folkeretten og derfor en
krigsforbrytelse.
Vi vet at terrorangrepet den 11/9-2001 krevde ressurser som bare en stat rår over.
Vi vet at samtidig med angrepet foregikk rundt 15 forskjellige militærøvelser som angrepet
ble skjult.blant.
Vi vet at Rumsfeld var ansvarlig for forsvaret av USA, og ansvarlig for at ingen amerikanske fly kom på vingene i tide.
Vi vet at Rumsfeld ikke har kunne gjøre rede for hva han gjorde halvtimen etter at det første flyet traff North Tower – temmelig sikkert forhandlet han med angriperne.
Vi vet at Air Force One ble truet med hemmelige koder som bare et fåtall militære- og
politiske topper kjente – og at Bush fly til STRATCOM i Offut, Nebraska for å hindre at angriperne brukte sitt kjennskap til hemmelige koder til å avfyre atomraketter.
Vi vet at israelske datasystemer hadde infiltrert USAs datanett.
Vi ve at Mossadagenter hadde infiltrert alle islamistgrupper i USA, og styrte dem som
de ville..
var planlagt over to tiår av Mossad, gruppen av psykopater som kalles neo cons, folk i DoD
(Forsvarsdepartemnetet) og DoJ (Justisdepartemenet).
Å, ja – vi VET at Mossad sto bak terrorangrepet – dog med god hjelp av amerikanske forrædere.
Veien til sannhet sies å gå gjennom tre skritt
Latterliggjøring
Frenetisk motstand
Aksept
Norske aviser og andre norske medier har hele tiden nektet å orientere det norske folk om hva som virkelig hendte. De har tildekket forbrytelsen. De er medskyldige i høyforræderi.
Tilgi dem IKKE – for de vet hva de har gjort.
Og vi vet at konsekvensen av terrorangrepet er at vel 1,3 millioner irakere og flere hundre tusen afghanere har blitt slaktet, millioner har blitt hjemløse, sivilisasjoner ruinert
– i denne PSYKOPATENES KRIG MOT MENNESKEHETEN..

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Vi vet også at Kenneth Feinberg satte opp et kompensasjonsfond på syv milliarder dollar. Slik klarte zionistene å få 97% av familienes ofre til å ta penger i bytte for ikke å kreve en rettslig granskning av 11. September. Feinberg var jo også voldgiftsmann i jødenes prosess for Holocoust-ofrene og involvert i etterspillet etter mordet på John F. Kennedy.
Ja, listen kan gjøres enda lengre.
Det som gjør det så vanskelig å ta disse folka med sitt dobbelte statsborgerskap er at de har infiltrert så mange nøkkelstillinger i så mange land at man lett kan bli forvirret. Det er på tide vi røyker dem ut!

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

La oss velge en av de djevlene du listet opp, Smurfen, og organisere verdensomfattende massebevegelse med krav om straffeforfølgelse av faen.
Uten personlig ansvar, uten dødsstraff for massemord og forbrytelser mot menneskeheten vil de aldri stoppe å terrorisere oss.

Det er langt på tide at vi røyker dem ut.
Det er kanskje det eneste absolutt de fleste mennesker på denne planeten kan bli enige om.
Hva med Olmert?
Fortjener faen å bli den første?

Michelle
Skribent
Svar til  smurfen
13 år siden

i believe LOVE&HEALiNG is the answer, the reason why they do all this, is lack of true love, by healing we can help people to get out of the pyramid, to stop being involved in military etc, to become free before the shift of 2012 and wake up to a beautiful reality, to get free and live in the wonderful life of light&joy&freedom for us all forever.o)
http://www.wistancia.com

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Nazionist? Hahaha, hvorfor kom jeg ikke på det bergrepet der tidligere! :D :D :D

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
13 år siden

Godt spørsmål Bin Laden :)
Hvem fortener den første —–(+)——- ?
Golda Mayer ?
Ikke vet jeg men men kandidaten er mange..
Vi bor i et system så gjennomsyret råtten at det fins ikke ord ..
Bare her i landet ser vi nå at NHO President Paul-Christian Rieber har svindlet 700 millioner noe som kanskje kan føre til i verste fall en politianmeldelse, vanlige borgere får 6 mnd i buret vist dem lurer unna 5 kr på skatten
Gro Harlem, Bondevik, Berntsen fikk sine saker for trygdesvindel henlagt umidelbart
men verste må jo være at NHO djelven medvirker til og tømme havene utenfor Sahara og Marokko for fisk sånn at dem fattige fiskerene og innbyggerne der blir frastjelt det lille dem hadde der, det sammme ser vi i resten av dem fattige landene som har kyststriper …
Røkke tømmer havene for krill som igjen fører til at fisken som fiskerene i fattige land lever av dør, Argumentet er at Røkke har jobber hardt så han fortener sine milliarder så får da heller verdens fattige sulter i hel
Reme Reitan var raskt ute under matkrisen for to år siden da verdens fattige gikk tomme for ris og kjøpte opp enorme lagrer før dem som sultet fikk tak i risen som han kunne forsyne sine butikker med og kanskje få råd til litt finere bil
Dem får da tross alt GMO mat og vaksiner fra FN…
Det er så ondskapsfult at klarer ikke annet en og le
Som vi ser i NH saken så er Media livredde for og kritisere eliten
Statoil er tungt inne i Oljesand prosjekt i Canada som ødlegger et helt land, olje kontakter i Irak og Asabarsjan der befolkningen som eier verdiene ikke ser en krone igjen
Det etiske Oljefondet er tungt inne i Monsanto, Merck, Bayer og andre massemordfirmaer ..
Vel listen kunne blitt veldig lang bare her i landet om hvem som fortente den første kulen
Vi har en leder her i landet som støtte alt dette pluss chemtrail, haarp, Heksebrygg (vaksiner med kviksølv, frostveske, haiolje, kyllingegg, apenyrer, virus i davale osv, et heksebrygg som tatt rett utav Doanld Duck ) reklamerer for laks med sykt farlige gifter som skal drepe lakselus og antibiotike, veksthormoner som gjør at dyr vokser så fort at dem ikke klarer og gå på bena , konsentrsjonsleirer for dyr så finfolk får pyntet seg (pelsindustri) En aktiv støtte til salg av tungtvann til Israel og stor støtte til IMF(internasjonal mafia fond, USA, Israel, Gir bort egne borgere som forsøkskaniner til CIA for uttesting av Mind Controll i inplantatforsøk samt full råderett over Svalsatt og Drone base på Røros, kjøp av jagerfly fra USA og Israel, null kritikk av Israels 1.8 millioner inbyggere i Gaza i konsentrasjonslei i eget land; og mye mye mye mer ..
Som øverste leder så har Jensemann ansvar og bør ta første kulen her i landet :D

Alcyone
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Det jeg er redd for er at dagens regjering skal få så mye pepper at frp tjener på det og vinner neste stortingsvalg.
Noe jeg med nesten sikkerhet allerede vet kommer til å skje.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Beklageligvis, strøk Håkon Lie ut før han ble hengt opp.
Han startet hele faenskapet i Norge som du beskriver, Smurfen.
Det er kanskje en god ide at folk i hvert land setter opp slike lister over makthavernes forbrytelser mot menneskeheten og begynner å skyte dem ned, først på plakater.
I Leningrad ble en dokka med påklistert Putin-tryne hengt opp på en lyktestolpe i park. I løpet av en natt tegnes det karikatturer mot makthavere høyt oppe på byggvegger, der det ikke er så fort å fjerne dem.
Det er meningen at vi skal gjøre forskjell i dette livet, ikke bare ete og drite inntil faen bestemmer å slakte oss, en og en.
Undrer meg hvor stille er det blant «journalister» etter drapet på enda en deres kollega Andrej Menderej. Faen slår dem som fluer hvis de tør å dokumentere faenskap.
Hvorfor mobiliserer de ikke masser til protestaksjoner mot terror mot pressefolk?

Nixo
Nixo
Abonnent
13 år siden

At nr 7 ble tattned kontrollert er åpenbart. Den kunne ikke fallesammen anderledes. Sås tort smell fikk den ikke at det var mulig.

Men dette forutsetter installasjon av sprenglegemer lang tid i forveien, sansynligvis under byggingen.

Og da er det samme sansynlig også om stortårnene.

Alt sammrn kollapset da også høyst regelmessig som under en kontrollert sprengerivning.

Kanskje angrep AlQaida og co WTS, men intet tyder på at dette angrepet alene var nok til å så bygningene til å fallesammen.

Så kan en spørre om noen valgte å fyreav ladningene som felte stortåtnene eller om sprenglegmene gikkav pågrunnav varmen fra brnanen.

Stoffet som bruktes til å felle bygningene kan også ha vært termittblanding, en blanding som er helt ufarlig helt til den bringes til reaksjon av en intens varme.

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  Nixo
13 år siden

Åpenbart for enkelte er det sikkert, men med litt kjennskap til fysikk og et vitenskapelig tankesett, blir kollaps en mer sannsynlig løsning enn en enorm konspirasjon. http://www.wtc7.net/nistreport.html

« Forrige artikkel

Noen spørsmål om holocaust

Neste artikkel »

Ny film om NWO-agendaen

116
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x