/

Silverstein ønsket å demolere WTC 7

5.1K visninger
8 minutter lesetid
116

Fox News hadde et slagervangerskap mot 9/11 Truth og Jesse Ventura som avslører en sjokkerende sannhet: WTC 1-7-leietaker og  forsikringstaker Larry Silverstein var uforsiktig i sin framtreden i offentlig sfære og autoriserte kollapsen av bygningene med sitt forsikringselskap på telefon.

9-11-monsteret er tidenes største forsikringsvindelsak og en intravenøs frykttube i vår bevissthet som holder samfunnet konstant livredd for å dø momentant i et terrorangrep som legitimerer krigsministrene, politikerne, våpenfabrikker, hjelpeorganisasjoner, folkemord, og mer 30-40tallet mentalitet blant besluttningstagere som forsøker å innføre den samme fascismen  med et lyseblått flagg der  verden er malt som et skytemål , de forente nasjoners verdensherredømme, det endelige målet, jorden.

Les artikkelen til Paul Joseph Watson, publisert fredag den 23. april 2010 på Prisonplanet.com. Denne artikkelen er oversatt av Odd-Inge fra “Ubesvarte spørsmål”

Forord av meg, Odd Inge:

WTC7 var den tredje gigantiske skyskraperen som kollapset 11. september 2001. Den kollapset på under 7 sekunder klokken 17.20 den 11. september 2001. Skyskraper ble ikke truffet av et fly, og hadde kun noen få branner og ytre skader etter at WTC1 og 2 hadde kollapset.

Skyskraperen var av enorme dimensjoner, 47 etasjer, 186 meter høy, med grunnflate (trapes) som var 101 meter lang og 43 meter brei.

Til sammenligning er Norges høyeste bygning, Oslo Plaza, 37 etasjer og 117 meter høy.

I en tidligere skandale ble kollapsen av WTC7 presentert som en realitet av BBC drøyt 20 minutter før bygningen falt sammen.

Forord fra Alex Jones:

For å virkelig forstå omfanget av denne historien, er du virkelig nødt til å lese hele artikkelen. Umiddelbart etter “pull it” skandalen, hevdet debunkere at det var ingen planer om å gjennomføre en kontrollert nedriving av bygningen.

No når det er avslørt at det ble vurdert å sprenge World Trade Center 7, setter dette Silverstein’s konsekvente fornektelse av at dette fant sted i et dårlig lys.

Hvordan kunne Silverstein forvente å rive bygningen trygt når en slik prosess tar uker eller måneder å sette riktig opp, selv uten alt  det ekstra kaoset som var rundt WTC 7 den 11. september 2001?

Hvordan kunne eksplosiver blitt riktig plassert på et så kort varsel inne i en brennende bygning som allerede hadde blitt evakuert – med mindre eksplosiver allerede var på plass?

Denne nye åpenbare avsløringen er forbløffende, og den bør undersøkes umiddelbart.

Washington D.C. aktor Jeffrey Scott Shapire, avslører uten tvil en sjokkerende sannhet, at leietageren av World Trade Center Larry Silverstein, som fikk nesten 500 millioner dollar i forsikringsutbetaling som følge av kollapsen av bygning 7, en 47 etasjers bygning som ikke ble truffet av et fly, men kollapset iløpet av syv sekunder den 11. september, var på telefon med sitt forsikringsselskap og forsøkte å overbevise dem om at bygningen burde bli tatt ned med kontrollert nedriving.

Jeffrey Scott Shapiro fra Fox News skriver, “I was working as a journalist for Gannett News at Ground Zero that day, and I remember very clearly what I saw and heard.”

“Shortly before the building collapsed, several NYPD officers and Con-Edison workers told me that Larry Silverstein, the property developer of One World Financial Center was on the phone with his insurance carrier to see if they would authorize the controlled demolition of the building – since its foundation was already unstable and expected to fall.”

I februar 2002 vant Silverstein Properties en kontrakten på 861 millioner dollar fra Industrial Risk Insurers for å gjenoppbygge WTC 7. Silverstein Properties estimerte investering i WTC 7 var på 386 millioner dollar. Denne bygningskollapsen alene resulterte i en utbetaling på nesten 500 millioner dollar, basert på påstanden om at det var en uforutsett ulykkeshendelse.

“A controlled demolition would have minimized the damage caused by the building’s imminent collapse and potentially save lives. Many law enforcement personnel, firefighters and other journalists were aware of this possible option. There was no secret. There was no conspiracy,” skriver Shapiro.

Men, Larry Silverstein var åpenbart klar over hvordan det ville ha påvirket hans forsikringskrav, og han har konsekvent benektet at det noen gang var en plan for å demolere WTC 7 med vilje.

I juni 2005 fortalte Silverstein til New York Post journalisten Sam Smith at hans beryktede “pull it” kommentar, som har vært brukt som bevis for at Silverstein planla å ta ned bygningen med sprengstoff, “betydde noe annet”.

I januar 2006 fortalte Silverstein’s talsperson Dara McQuillian til USAs statsdepartement at “pull it” kommentaren betydde å trekke brannmenn ut fra bygningen (til tross for at det ikke var noen brannmenn inne i WTC 7, som vi skal dekke senere). Det var ikke nevnt noe som helst av noen plan for å demolere bygningen før den kollapset.

Dette har uforvarende sluppet katten ut av sekken på det faktum av Silverstein var en aggressiv pådriver for at bygningen bevisst skulle bli demolert, en påstand som han alltid høyrøstet har benektet, antakelig for å beskytte mot at noen setter tvil om den massive forsikringsutbetalingen han fikk på grunnlag av at kollapsen var et uhell.

Det er over får år siden den beryktede PBS dokumentaren ble vist hvor Silverstein sier at avgjørelsen ble tatt om å “pull it” bygningen, en konstruksjonsterm for kontrollert nedriving, debunkere har forsøkt alle typer av mental gymnastikk i å bortforklare meningen bak kommentaren til leieren av WTC.

“I remember getting a call from the fire department commander, telling me that they were not sure they were gonna be able to contain the fire, and I said, ‘We’ve had such terrible loss of life, maybe the smartest thing to do is pull it. And they made that decision to pull and we watched the building collapse,”sier Silverstein i PBS dokumentaren.

Debunkere har forsøkt å hevde at Silverstein mente å “trekke” brannmenn fra bygningen på grunn av den farlige tilstanden strukturen var i, og denne forklaringen ble også hevdet av Silverstein’s talsmann, imidlertid, både FEMA rapporten, New York Times og selv Popular Mechanics rapporterte at det ikke var noen brannslokkingstiltak inne i WTC 7.

Et annet klipp fra samme dokumentar illustrerer klart at begrepet “pull” er  industri sjargong for en kontrollert nedriving.

Shapiro’s påstand om at den 47-etasjes bygningen rett og slett kollapset i sitt eget fotavtrykk i løpet av syv sekunder uten å lage en lyd, en bragd vi gjennom hele verdenshistorien kun har sett  den 11. september 2001, blir motsagt av en rekke førstehånds øyenvitner.

NYPD offiser Craig Barmer motsier Shapiro’s påstand om at kollapsen av bygningen var stille, og sier at han tydelig hørte bomber rive ned WTC bygning 7 idet han løp vekk fra kollapsen.

“I walked around it (bygning 7). I saw a hole. I didn’t see a hole bad enough to knock a building down, though. Yeah there was definitely fire in the building, but I didn’t hear any… I didn’t hear any creaking, or… I didn’t hear any indication that it was going to come down. And all of a sudden the radios exploded and everyone started screaming ‘get away, get away, get away from it!’… It was at that moment… I looked up, and it was nothing I would ever imagine seeing in my life. The thing started pealing in on itself… Somebody grabbed my shoulder and I started running, and the shit’s hitting the ground behind me, and the whole time you’re hearing “boom, boom, boom, boom, boom.” I think I know an explosion when I hear it… Yeah it had some damage to it, but nothing like what they’re saying… Nothing to account for what we saw… I am shocked at the story we’ve heard about it to be quite honest,” sier Bartmer.

Helsearbeideren Indira Singh, en seniorkonsulent for JP Morgan Chase i Information Technology and Risk Management, fortalte Pacifica showet Guns and Butter:

“After midday on 9/11 we had to evacuate that because they told us Building 7 was coming down. If you had been there, not being able to see very much just flames everywhere and smoke – it is entirely possible – I do believe that they brought Building 7 down because I heard that they were going to bring it down because it was unstable because of the collateral damage.”

Radioverden spurte Singh “Did they actually use the word “brought down” and who was it that was telling you this?,” og Singh svarte

“The fire department. And they did use the words ‘we’re gonna have to bring it down’ and for us there observing the nature of the devastation it made total sense to us that this was indeed a possibility, given the subsequent controversy over it I don’t know.”

En annen helsearbeider som heter Mike og som ønsker å være anonym skrev i et brev til Loose Change at helsepersonell ble fortalt at bygning 7 var i ferd med å bli “trukket”, og at det var en 20 sekunders radionedtelling før kollapsen.

“There were bright flashes up and down the sides of Building 7, you could see them through the windows…and it collapsed. We all knew it was intentionally pulled… they told us,” sier han.

Nyhetene i dagene etter angrepet rapporterte at bygning 7 hadde kollapset på grunn av brannskadene, Mike forventet at denne feilen skulle bli rettet opp etter at kaoset hadde sunket, men ble forbauset da dette ble en del av den offisielle historien.

Mike’s rapport om en nedtelling før kollapsen av WTC 7 ble støttet av Kevin McPadden, tidligere Air Force Special Operations for Search and Rescue, som sa at han hørte de siste sekundene av nedtellingen på en nærliggende politiradio.

I tillegg, forteller språket som ble brukt av brannmenn og andre ved Ground Zero kort tid før bygningen falt, at bygningen ble bevisst sprengt med sprengstoff, og ikke at den falt uten hjelp.

“It’s blowin’ boy.” … “Keep your eye on that building, it’ll be coming down soon.” … “The building is about to blow up, move it back.” … “Here we are walking back. There’s a building, about to blow up…”

Foto- og videobevis av kollapsen av bygning 7 viser klassiske tegn til en kontrollert nedriving. Standard tegn som at bygningen “knekker” øverst i senter-venstre delen av bygningen og påfølgende ’squibs’ av røyk mens den kollapset representerer tydelig nedrivning med sprengstoff.

Veteran nyhetsanker Dan Rather delte denne oppfatningen om at det såg ut som en kontrollert demolering under nyhetsdekningen av hendelsen på CBS.

Flere nyhetsbyråer, blant annet BBC og CNN, rapporterte at bygningen allerede hadde kollapset 26 minutter og så mye som over en time før den faktisk falt.

En nyhetssending 20 minutter før WTC 7 bygning kollapset viser at BBC reporter Jane Standley snakker om kollapsen av WTC 7 mens bygningen står oppreist i bakgrunnen bak hodet hennes på direkten. En egen BBC sending viser journalister som diskuterer kollapsen av bygning 7 hele 26 minutter før det skjedde.

Omtrent hver eneste setning i Shapiro’s hit piece motsies av en rekke andre øyenvitner, så han mislykkes i forsøket på å skade sannheten, “I was there. I know what happened, and there is no single credible piece of evidence that implicates the United States of America in the Sept. 11 attacks.

Imidlertid, det mest sjokkerende aspektet ved artikkelen er Shapiro’s avsløring av at Larry Silverstein var på telefonen med sitt forsikringsselskap og presset for at bygningen skulle bli demolert, som er nettopp hva som skjedde senere på dagen, og som utallige øyenvitner så vel som videoopptak og fysiske bevis beviser, kollapsen av WTC 7 kunne ikke ha vært noe annet enn en kontrollert demolering, som vil plassere Silverstein’s 500 millioner dollar forsikringsutbetaling i alvorlig fare hvis det noen gang blir  erkjent.

Shapiro’s vitnebyrd, ment for å avkrefte spørsmål rundt den offisielle historien bak 9/11, har bare lykkes i å skaffe mer, fordi det motiser helt at Larry Silverstein insisterte på at han aldri vurderte å bevisst demolere WTC 7 med sprengstoff.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

116 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Javel. Alle disse hadde kontorer i WTC 1, 2 og 7? Så mange mediaselskaper?

Najam Samiuddin
Abonnent
13 år siden

Pentagon, som er formet som senteret på et pentagram, som av jødiske Eliphas Levi ble identifisert som et symbol på ondskap, hadde åpningsseremoni 11. september 1941.

Eksakt 60 år senere rev den jødiske massemorderen Larry Silverstein ned byggene sine med eksplosiver.
http://home.chello.no/liberal/

Presidents and/or owners:

Jew – CBS – William S. Paley, Leslie Moonves
Jew – NBC – Jeffrey Zucker
Jew – ABC – Stuart Bloomberg and George W. Bodenheimer
Jew – ABC News – David Westin
Jew – CNN – Gerald Levin, Reese Schonfeld (co-founder)
Jew – FOX – Gail Berman, Rupert Murdoch
Jew – MBS – Ronnessen
Jew – Daily News – Maxwell, real name Hoch
Jew – US News – Zuckerman

Jew – New York Times – Sulzberger
Jew – BBC – Michael Ian Grade, Mark Thompson
Jew – Sirius Satellite Radio – Mel Karmazin, Scott Greenstein
Jew – ITV – Murdoch, Grade
Jew – Paramount Pictures – Bradley Alan Grey
Jew – 20th Century Fox – Sherry Lansing
Jew – News Corporation – Peter Chernin
Jew – Columbia Pictures – Kaufman
Jew – Warner Brothers – Barry M. Meyer
Jew – Clear Channel – Lowry Mays, Andrew Levin

Jew – Warner Co – Martin S. Davis
Jew – Dreamworks – Spielberg
Jew – Walt Disney Television, Touchstone Television, Buena Vista Television – Micheal D. Eisner
Jew – VIACOM – Sumner Murray Redstone, real name Rothstein
Jew – MTV – Murray Rothstein
Jew – Nickelodeon – Murray Rothstein
Jew – Universal Pictures – Stacey Snider
Jew – Universal Studios – Ron Meyer

http://www.vedal.net/blogg/?p=1219

Copernispiracy
Abonnent
13 år siden

Nyt krav om undersøgelse – Klip fra dansk TV om 11. Sep. 2001
by Bluesman

http://vimeo.com/13081641

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Er dette glemt også??

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
14 år siden

Du kan nå se REAL DEAL Dimitri Kalezov-videoene på Bilderberg-jegeren Daniel Estulin sine hjemmesider:
http://www.youtube.com/watch?v=AllgfnVL1_c

All den tekniske informasjonen om nuking av de 3 WTC-tårnene ligger her: http://www.nuclear-demolition-wikipedia.com/nuclear-demolition-wikipedia.html

Har sett de 4 timene med Kalezov. Jeg synes han er cool i måten han omtaler teknikalitetene ved atomsprengningene på Manhattan på. Russiske eksperter er generelt coole, de beholder roen og lar seg ikke rive med av alvoret som om det dreier seg om en norsk sportsreporter som rapporterer fra VM på ski: Atomladningen ble plassert 77 meter under Ground Zero (som forøvrig betyr sted for atomsprengning ! Dette er Kalezov den første som har pekt på – han viser tilogmed til leksikon hvor det står – dvs. leksikon fra før 11. sept. 2001).

Askeladden
Askeladden
Abonnent
14 år siden

Ja, hans arbeid er brilliant og noe av det mest sannsynlige av det jeg har fått presentert av teorier til dags dato, tror innholdet ble fjernet fra youtube kanalen hans.

The secret nuclear demolition scheme of the World Trade Center.

Pilgrim
Pilgrim
Abonnent
14 år siden

En russer ved navn Dimitri Khalezov har postulert en teori om at WTC 1,2 og 7 ble revet ved hjelp av kjernefysiske ladninger. Han henviser bl.a. til at den spanske avisen El Pais publiserte dette som nyhet den 12. september 2001. (Da var det hentydet at det dreide seg om stjålne russiske “koffert” våpen av typen RA-115, som bl.a. den fhv. generalen Aleksandr Lebed påstod at det sovjetiske forsvaret hadde “mistet” ca. 100 stykker av. Googling etter “Dimitri Khalezov” burde bringe opp saken.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
14 år siden

Lap, dette var i alle fall nytt for meg!
Det er nesten så jeg blir religiøs og ber til en viss kraft om at dette skal være sant! Nå er jo problemet at vi lever i en tid hvor forvirring er midlet til å nå målet! Det kan jo være en slags, slapp av folk vi kan ikke bruke noen atombombe, og så utløser de (antagelig Nøytronbomber) når alle tror at faren er over. Eller så er det en luring som skal tjene penger? Den som (over)lever får se! :)

lappe- antrik
lappe- antrik
Abonnent
Svar til  Cosmomind
14 år siden

Jeg er ikke noe kjærnefysikker akkurat, men ble veldig nysjerig når jeg så dette og har googla en del på det.
Jeg har ikke så veldig stort håp om at det er fakta, men man kan jo lure når ingen gærninger har brukt dette siden Hiroshima, Russland mangle jo flere hundre kjærnfysiske våpen.
Og de land som påstår at de har Atomvåpen har jo det “beste forsvar” selv om jeg ikke er enig der. Men vi får leve i hpet og være glad for hver dag en atombombe ikke har gådt av, :) :)

http://www.sciforums.com/showthread.php?t=65869
http://engforum.pravda.ru/showthread.php?283676-The-Atom-Bomb-Hoax-and-more-jewish-lies
http://www.coffinman.co.uk/atom_bomb_hoax_and_more_jewish_lies.htm

lappe- antrik
lappe- antrik
Abonnent
14 år siden

Atomic Bomb a big Hoax!!! ??????????
Er det noen som kan bekrefte disse videoene. Fant tilfeldigvis en video og googla videre og da er masse videoer som tar dette for seg.
Jeg vil ikke ta dette som fakta, men hvis noen har noe mer om dette så blir jeg glad. Da er det kansje ikke så rart at disse Phsykopatene av en elite ikke har fått mulighet til og sprenge noen Nuclear bombs :)
http://www.youtube.com/watch?v=NlBXVewibHo

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  lappe- antrik
14 år siden

Venter i spenning:-) (håp)

ZogCrusher
ZogCrusher
Abonnent
14 år siden

http://www.prisonplanet.tv and com. trenger ikke ha høy IQ for å forstå at alt er rigget slik at di kan gjøre hva di vil etterpå. Jeg tror heller ikke at ca 1200 personer satt og ventet på å dø på disse 4 flyene. Pluss kontrollerte sprengninger tar mer enn 1 time å gjøre klare. di pleier bruke uker på å “pull/pulle” mindre bygninger pga tar lang tid å borre alle hullene samt og legge rette ledningene med rette “delayene” samt alt dette må ha blitt gjort på enda lengre tid siden ingen har sett slik aktivitet. dette er ikke gjort på 1 time. i så tilfelle må sprengstoffet ha vært i veggene ifra den dagen di bygget byggningen og er det tilfelle så har den planen vært planlagt i veldig lang tid. Jeg bryr meg ikke om at folk sier at jeg er sprø eller at det bare er konspirasjonsteorier jeg har latt meg lure av, er ikke første gangen di har gjort dette,bare ta oklahoma bomben der politi får beskjed om å ikke komme på jobb den dagen, Waco der di brukte tanks for å starte brannen pluss snipere sier di ikke skjøt men di fant tomhylser, Ruby Ridge der di skjøt ett barn i ryggen (barnet hadde våpen) pluss moren som var ubevæpnet, Forresten bra film ang Ruby Ridge som heter “The Siege At Ruby Ridge”. jeg så den på leiefilm rundt 90 tallet men den forsvant ifra norge pga søkte etter den i over 10 år.men fant den til slutt i usa på http://www.moviesunlimited.com.

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Uff – innleggene kommer i litt feil rekkefølge. Forrige innlegg var ment som svar til en av de troende på den offisielle konspirasjonsteorien.

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Kan du gi et til eksempel på en skyskraper som faller ned på under 1 minutt fordi den brenner litt i de øverste etasjene?

(Ikke det nei…) Jaja – bare tro på den tåpelige propagandaen. Det er din hjerne. Vi kan ikke tvinge deg til å bruke den.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
14 år siden

Det ser da sannelig ut til at Silverstein bruker tegnspråk på det store bildet ! I en annen 911-artikkel her på Nyhetsspeilet http://www.nyhetsspeilet.no/2009/09/11-september-den-virkelige-historien er det også bilder av 911-aktører som benytter tegnspråk.

Kan bruk av tegnspråk ganske enkelt gjøres til et kriterium for hvem som er skyldig og ikke skyldig i 911 ? Og hvis de arme muslimene som nå vel sitter og vansmekter på Guantanamo i sitt niende år ikke har benyttet tegnspråk på noen av overvåkningsvideoene av dem så er det vel et klart tegn på at de ganske enkelt kan settes fri ?

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Her er vi helt enige, Rom. Bush/Obama: jeg syns synd på Obama, for i motsetning til Bush, så tror jeg ikke han har særlig peiling på hvor landet ligger. Dvs. han er ikke innviet i de innerste kretsene i den grad Bush er det. Obama er “a fall guy”. Først blir han løftet opp i skyene og priset som en ny MLK, men så kommer de til å slippe han ned i søla når de er ferdig med han. Bruke han og kaste han. Bra film om Obama: “Rotschild’s choice” av Texe Marrs.

panzer
panzer
Abonnent
Svar til  BelzeBob
14 år siden

Kjøpt, og styrt av Goldman Sachs. Halve hans stab er enten fra GS eller Federal Reserve. I valgkampen “lovte” han at ingen lobyister fra Wall Street skulle inn i administrasjonen. De 2 største økonomiske bidragene under valgkanpen kom fra…… Nettopp: Goldman Sachs og JP Morgan Chase.

kjell108
Abonnent
Svar til  panzer
14 år siden

Det koster å drive valgkamp for å få fram et budskap. Men effekten av den type annonser og møter blir bare blåbær mot å bli framstilt som den hederlige, gode, visjonære, framtidsrettede, handlingskraftig, arbeidssomme, intelligente, en Kennedy/Lincolm/Roosevhelt/Jesus, en sannsynlig vinner av upartiske kommentatorer, og tilsvarende hvis Clinton framstilles som den ambisiøse, feministiske taperen. Den reklamen er verd 10 gange mere. Med god kontroll over 5-6 mainstream TV stasjoner pluss større aviser, riktig presentasjon av kandidatene, vil hva folk tenker kunne antisiperes, det skjulte budskapet er hva folk husker, og de tror selv at det er deres “egen” konklusjon.

Vitenskapelig tester viser at en helt nøytral framstilling av to parter fungerer utmerket som propaganda dersom bare en halv bisetning eller en illustrerende anekdote røper hvor forfatterens sympati ligger.

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Lille-Bush skriver bok? Ja, jeg ser bildet av den, men tviler sterkt på at Bushegutt bryr seg med slikt. Han trenger jo tiden sin til å drikke brandy på ranchen og høre på Ozzy Osborne plater.

Savner Bush forresten. Karismatisk og vittig fyr. Obama er døllest av de dølle.

kjell108
Abonnent
Svar til  BelzeBob
14 år siden

Det hadde vært bedre om Bush hadde fortsatt som president, men lovene tillater ikke det. Da kunne de dalige løgnene ha blitt dagens høydepunkt. Jeg ser at Obama fortsetter det Bush slapp, enten fordi han er nødt, truet eller kontrollert. Uansett, han fortsetter samme politikken. Aldri har amerikanerne blitt robbet for så mye så fort som disse redningspakkenne. Effekten ligger an til bli omvendt at hva som var begrunnelsen, egentlig ikke så underlig når det er mafian selv som står for distribusjonen.

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Den boken vil nok stå i sterk kontrast til Daniele Gansers bok ;)

En Sveitsisk historiker og spesialist i forskning på fred og hemmelig krigføring. Seniorforsker på Institutt for strategiske studier ved Universitetet i Zürich. Hans siste bok er «Nato’s Secret Armies: Operation Gladio and Terrorism in Western Europe

Ganser er ekspert på vestlige regjeringers bruk av spenningsstrategi (Strategy of Tension) utført av vestlige regjeringer under den kalde krigen. Dette gikk ut på å iverksette terrorangrep på offentlige steder for så å plante skylden på en politisk motstander.

I sin bok om Natos hemmelige hær, Operasjon Gladio, beskriver han statlig støttede terrorangrep på 60- og 70-tallet i Europa. Disse fant i hovedsak sted i Italia, men også i Belgia, Tyrkia og Hellas. Hemmelige styrker ble trenet og utstyrt av amerikanske CIA og den britiske motparten, MI6.

Falskt flagg

Men ville virkelig amerikanske myndigheter ofret egne borgere?

Ganser viser til «Operation Northwoods», en plan som Pentagon klekket ut på 60-tallet. Den gikk ut på utføre en rekke fryktskapende operasjoner som skulle sjokkere amerikanerne og diskreditere Castro. Blant annet ville man lage en falsk kubansk terroraksjon i Miami og andre byer i Florida, ja sågar i Washington. Ã… skape et påstått kubansk flyangrep mot et sivilt, amerikansk fly, senke en båtlast med kubanske flyktninger, og senke et amerikansk skip i kubansk farvann for så å legge skylden på kubanske sabotører, står listet opp blant ideene som general Lyman Lemnitzer forsvarte.

Men Operasjon Northwoods ble aldri iverksatt. Det skyldtes at president John F. Kennedy og forsvarsminister Robert McNamara var imot planer der det inngikk å drepe amerikanske borgere og manipulere befolkningen.

Men for Ganser er det likevel et poeng å understreke at ledende amerikanske generaler i Pentagon argumenterte for bruk av fryktskapende operasjoner mot egen befolkning for å skape et påskudd for krig mot Cuba.

Hemmelighold

Er det så mulig å hemmeligholde slike kyniske planer?

Ja, tror Ganser. Operasjon Northwoods ble hemmeligstemplet av Pentagon. Først etter 40 år, i april 2001, ble de offentliggjort. Etterforsker James Bamford dukket ned i materialet og utga i 2002 boka «Body of Secrets: An Anatomy of the Ultra Secret National Security Agency». Der undret han på om Operasjon Northwoods var den mest korrupte planen som noen gang var uttenkt av amerikanske myndigheter. Han konkluderte:

«I lys av Operasjon Northwoods-dokumentene blir det klart at det var standard, godkjent politikk på høyeste nivå i Pentagon at man kunne lure offentligheten og slik bane vei for kriger som amerikanere måtte slåss og dø i.»

panzer
panzer
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Sjekk ut “Bay of Tonkin”. Enda en False flag.

panzer
panzer
Abonnent
14 år siden
Michelle
Skribent
Svar til  panzer
14 år siden

bare for guds skyld ikke kjøp den, men gjerne les den, men gratis!!!! men uansett, har ikke han nok penger snart? hva bruker de pengene på lurer jeg, ja tusenvis av Black helicopters osv, for what, underground military bases, for what, control, det er bare så idiotisk alle de tingene der, jeg vil heller dø i verdighet i en eventuell krig enn å løfte et våpen, jeg vil ikke dø, vil jo leve, men jeg er alldeles ikke redd for å havne på den andre siden, noe som kanskje visse andre er som bruker så mye energi på militære, for hva?..

Thor
Thor
Abonnent
14 år siden

Bush skal gi ut bok igjen…Gjett utgivelsesdatoen? 9 November!!

Michelle
Skribent
Svar til  Thor
14 år siden

er det mulig? det er ingen hemmelighet at 9 og 11 er to av de viktigste satanistiske tallene (sammens med 666 selvsagt), jeg har skrevet om det før i mine innlegg faktisk, og så klarte han å bruke de to tallene på utgivelsen av boka også, utrolig, de prøver ikke akkurat å skjule noe egentlig, bare media som prøver å dekke over for de, nødnummeret 911 ble også laget på bakgrunn av de tallene, 9 og 11 symboliserer at Gud (10 bud) ikke gjelder.. satanistisk er jo ofte baklengst, så da blir jo også det datoen 9/11 på engelsk måte også om man ser det baklengst, lurer på hva som står i den boka, skal iallefall ikke betale 5 øre for å lese den!!!! Men jeg synes faktisk synd på Bush, han er ikke noe lykkeligere fordi om han er blitt dratt inn i det han har blitt, han er med i ritualer som er styrt av demoner og slikt, trist, skull&bones er jo åpenlyst skikkelig skummelt, man skal prise seg lykkelig over at man ikke er med på slike ting!!!! Vi får prøve å tilgi Bush og sende ham kjærlighet og lys, det er det som kan redde ham, han trenger jo bare å få ekte godhet og forstå inne i seg de hellige evige sannheter han også, som 777Alaje sier på YouTube, happiness and love is the same.-)

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
14 år siden

skulle ikke tro det var sant, men Bush annonserte faktisk micro-chip/RFiD den 6/6/6

panzer
panzer
Abonnent
Svar til  Michelle
14 år siden

Og Barry Soetoro aka B.Obama signerte Obama-care 22 mars, Les 3.22. Tallet 322 er viktig i Skull and Bones. 3.22 (mars tjueandre) var også nøyaktig på dagen 30 år siden “Georgia Guidestones ” ble reist !!!!!! Tilfeldighet??? Nope…….

panzer
panzer
Abonnent
14 år siden

Småe branner i noen etasjer i bygning 7. Hvis skadet “på den ene siden” som zx9r sier, skulle bygningen falle ned asymetrisk. Dvs at den skulle tippe over der den var skadet. Istedet faller den loddrett ned i sitt eget avtrykk MED FRITT-FALL-HASTIGHET. Dette kan kun skje når det ikke er motstand og det er helt usannsynlig at alle etasjene skulle kollapse samtidig. Pannekake-teorien er helt utelukket, da det for en 47-etasjes bygning skulle ta mye mere enn 7-8 sekunder å kolapse fullstendig i sitt eget fotavtrykk- For ikke å snakke om bygning I og II, som kollapset på ca 10 sekunder. Helt umulig uten at all bærende kontruksjoner ble “skutt bort” samtidig (Termite?). NIST klarte aldri i labratorieforsøk å få liknede stålbjelker til å kollapse slik de hevder i sin rapport. I stedet laget de en data-animasjon som viste en “pannekake-kollaps”. Denne manglet imidlertid de enorme stålkontruksjonene som gikk fra kjeller til tak midt i bygget. Så har vi Larry Silverstein’s uttalse på Live-TV om at de bestemte at de skulle “pull it”. demolisjon-sjargong for controlled demolition.

AssFaltum
AssFaltum
Abonnent
Svar til  panzer
14 år siden

Utifra din måte å ordlegge deg på, antar jeg du er mellom 16 og 22 år gammel.
Hva vet du om saker og ting?
Tror du Silverstein (som er forretningsmann) bruker fagutrykkene til rivningsfolk? (han bruker ordene ja, men ikke som fagutrykk som om han skulle vært sprengningsarbeider)

Og det blir hele tiden henvist til youtube, hvor alle idioter og konspiratører kan legge inn “faktaen” sin.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  AssFaltum
14 år siden

Her lukter det ØR he he
Selv barn skjønner at Bush versjonen er feil så eldre en blir og mer pølser, sport og Main Stream nyheter en putter i seg jo mer hjernevasket blir man
Ikke rart at det snart kun er på aldershjem man forsatt klarer og finne noen som tror på Bush versjonen av 9/11

Det rare med Bush fanatikerene og muslim haterene er at CNN og BBC er OK men legger en dem samme nyhetssendingene ut på You Tube så er dem blitt forvandlet om på magisk vis til konspirasjonsteorier he he

Vel her har du noen fra norske Aviser og Vi Menn
Men for og komme deg i forkjøpet så mener du helt sikkert at dem er kjøpt og styrt av Bin Ladens spøkelse he he

http://www.aftenbladet.no/krigenmotterror/563529/Ber_politikerne_spoerre_hva_som_egentlig_skjedde_11_september.html

http://www.klikk.no/produkthjemmesider/vimenn/article516248.ece

http://www.aftenbladet.no/krigenmotterror/590601/Forsker_imoetegaar_offisiell_forklaring_paa_tre_taarnfall_11_september.html

AssFaltum
AssFaltum
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

At norske nyutdannede sivil-ingeniører uttaler seg er greit, man skal alltid være kritisk og nysjerring.
Og at de måtte mene at det hele er konspirasjon, betyr vel ikke at de har rett. Disse sitter med mye teoretiske kunnskaper (men de vet ikke alt), og utifra alderen har de minimalt med praktiske kunnskaper.

Jeg arbeider selv på et ingeniørkontor innen store stål-konstruksjoner.
Og jeg selv prøver å se det hele objektivt, men er uenig i veldig mye av det som stod i aftenbladet.

« Forrige artikkel

Noen spørsmål om holocaust

Neste artikkel »

Ny film om NWO-agendaen

116
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x