Norske medier vil ikke vise deg G20-opprøret

6.4K visninger
3 minutter lesetid
67

Det var G20-møte i Pittsburgh forrige uke og gatene var fylt med flere titusen mennesker. Dette er det største folkeoppmøtet siden anti-krigsdemonstrasjonene under Vietnamkrigen. Enda større oppmøte var det av politi i full facistisk utrustning, en gjeng “Robocops” med tillatelse til å klubbe ned demonstranter i hodet om du ikke adlyder ordre.

Vi pleier ofte å si kast tv’en! Massemedier massemisleder, tv er tyggegummi for øynene osv her på nyhetsspeilet. Men en ting er viktig for meg som er en nyhetsspeiler, en speider, på oppdrag for en bedre verden, må hele tiden følge med på hva “de” forsøker å hjernevaske oss med. De fleste leser ikke aviser faktisk, de ser på tv og derfor kjøpte jeg en liten 20tommer tv, etter å ha solgt min gamle Plasma tv for en stund siden. Det er kun nyhetsskanaler som står på hos meg, og forrige uke fikk jeg oppleve igjen hvor utrolig selektive disse mediene er. Når det kommer til det store verdensorden agendaet, er det klart at norske media forskjellsbehandler facisme og favoriserer skurker og banditter.

91066115JS012_PROTEST
PITTSBURGH - SEPTEMBER 24: En demonstrant skriver på gaten forran opprørspoliti.

Spiller det egentlig noen rolle om det er Obama eller Ahmedinedjad? Facisme er facsime!

Mens USA og Europa snakker om Iran under deres taler forran en fullsatt Forente Nasjoner, og lyver gang på gang hvor farlig denne ikke-eksisterende atomtrusselen er for verden; slår Obama jerngrep rundt antikrigsdemonstrasjoner i sitt eget land og sensurer nyhetene. Denne kynismen er absurd, usa har ingen rett til å blande seg i andre nasjoner, spessielt når de ikke klarer å ta seg av sitt eget demokrati før de forsøker å bestemme “over there”.

Ung kvinnelig student klubbet ned i hodet av 2 feige politiroboter – Se rystende video her.

Folk ble fengslet og tatt med til umarkerte biler og bortført til fema konsentrasjonsleire på ubestemt tid. Dette for å ikke gi dem rettshjelp, slik at de kan bli holdt innesperret i en god stund, og saken forblir holdt skjult fra media. Dette minner om 1940 og Nazi Tyskland. Hemmelig politi (Gestappo)  kidnapper vanlige borgere for at de deltar på fredelige demonstrasjoner.

584-458G20_Summit_Protests.sff.standalone.prod_affiliate.58
Demonstranter ropte slagord som "Who's Streets?!? Our Streets!!" for å vise deres rettigheter. Men Bill of rights ble desverre ikke respektert denne dagen.

Politiets oppgave er å beskytte folket – ikke terrorisere dem. De tror de gjør en jævlig god jobb så hjernevaska de er.  Jeg skylder ikke på dem, men de er nok mer hjernevasket enn resten av folket. De er en del av folket de og,  men det går glemt når de hører politisjefene dems be dem ruste opp for krig mot “anarkister”, “opprørere”, “voldlige elementer”,  “sivil ulydighet” og alle de andre merkelappene som settes på helt allminnelige og vanlige folk som meg, deg og alle andre som ønsker en bedre verden ved å kvitte seg med det korrupte nåværende systemet.

Se videoene CNN eller TV2 Nyhetene mener er ikke viktige å vise deg.

G20 2009: Police Attack Students at University of Pittsburgh

Flere tusen demonstrerer mot G-20.

Infowars.com har samlet flere videoer fra demonstrantene. Se dem her.

960-G20_Summit_Protests.sff.standalone.prod_affiliate.58
Ikke alle politifolk var like fornøyd med jobben sin denne dagen.

xin_582090626073654618211
G-20 møtet fikk mediaoppmerksomhet i Norge, mens demonstrantene på utsiden ble holdt skult.

Dette var ikke bare maktmisbruk eller et trist overgrep mot menneskerettigheter, dette var en facist stat som ønsker å  forberede og skremme sine borgere fra å delta i demokratiske demonstrasjoner, de skal bankes opp for deres misnøye for en amerikansk millitærintervensjon i utlandet. Dette er ikke mye bedre enn hva Ahmedinedjad gjorde mot demonstranter i Iran, jeg prøver ikke å forsvare noen, men ønsker å påpeke hvordan vi glemmer noen ting bevist, fordi det ikke passer vårt ønskede bilde av verden. Denne uken var det oppslag etter oppslag om Iran og atombomben, atombomben, atombomben. USA har avslørt en hemmelig annrikingsannlegg, som egentlig ikke var hemmelig, men kun brukt som en unnskyldning av USA, som jokeren Collin Powell dro opp i sikkerhetssrådet,en løgnaktig påskudd for å starte et forskjøpsrettet angrep.

Jeg skulle likt å sett Jonas Gahr Støre komme på nyhetene, for å fordømme volden mot uskyldige mennesker i USA, på lik linje som han fordømmer Iran. Den som tier samtykker, ondskapen får fortsette å eksistere så lenge gode menn holder kjeft sa martin luther king, dette beviser at Jonas Gahr Støre er ingen god mann, men bare en nikkedukke for den nye verdensorden.

Jeg forsøkte å opplyse om demonstrasjonen i debattfeltene til Dagbladet, men norsk media er verre enn prestestyre-sensuren i Iran i disse dager og innleggene ble fort sensurert bort. Jeg har blitt sensurert 23 ganger, det har blitt en vanesak slik at jeg tar bilder av ting jeg vet kommer til å bli fjernet.

På tross av den dårlige behandlingen så hater jeg ikke media. Jeg gikk sammen med en gruppe opplyste mennesker og dannet media, en uten forpliktelser til stat eller myndighet.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

67 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Otto
Abonnent
14 år siden

Could Vancouver 2010 be the next 9/11? (UPDATED 7:00AM EST 2-17-10)
Comment and debate section

Artikkelen og kommentarene er interessante og tidsaktuelle.

Jan Aage
Jan Aage
Abonnent
14 år siden

Jeg kom over en artikkel som oppsumerer amerikanernes våpeninnkjøp i år. Det ser ut som verdagen har har tatt igjen med amerikanerne.Et folk som bevæpner seg på denne måten er ikke optimistisk til fremtiden.

Guns purchased legally in the United States this year could outfit two armies – and not just any armies, the armies of China and India, according to new government reports cited by a website for sport-shooting enthusiasts.
The federal National Instant Criminal Background Check System database statistics show there were more than 3.7 million background checks during the first three months of this year, compared to about 8 million annually not even a decade ago, according to the documentation assembled by Ammoland.com.

http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=96677

Andreas
Andreas
Abonnent
14 år siden
Nammm
Abonnent
14 år siden
smurfen
Redaksjonen
Svar til  Nammm
14 år siden

ojjjjjjj ojjj ojjjjjjj det var kjempegode nyheter :)
Dette betyr jo bare at det er menneskeskapte kattastrofer og dem kan vi seff bekjempe ;)
Hadde det vært en naturlig økning i naturkattastrofer så kunne vi jo bare gitt opp.
Den linken der betyr at NWO har laga spådommene selv og bruker dem som oppskrift til og skremme vannet av folk.
Men vi er ikke lettlurte og skal bekjempe dem med deres egen strategi og bruke det mot dem ;)
Spretter campagnen her nå :)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Smurfen;

Områdene det har vært jordskjelv i nylig er blant klodens mest aktive jordskjelvområder, også historisk sett. Det er derfor overveiende sannsynlig at det er moder jord som “bruser med fjærene” igjen som hun så ofte gjør, og kommer til å gjøre igjen og igjen og igjen (også lenge etter at menneskeheten som rase er historie i en eller annen fremtid)

Dersom dette er menneskeskapt, hvorfor i dette området? Hvilken strategisk betydning har noen Stillehavsøyer, eller Sumatra for den saks skyld for NWO-eliten?

Jeg ser for meg en rekke andre mer plausible “mål” enn dette.

Ellers poster jeg en link jeg har postet før som tar for seg hvorfor vi mennesker er her på kloden i det hele tatt;

Moder jords ønske om plastikk og menneskehetens egentlige mening; Se den og le!

http://www.youtube.com/watch?v=eScDfYzMEEw

Nytes best med avkjølt sjampis;o)

Wunjo
Wunjo
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden

Vandalf da! Har du ikke fått med deg at irriterende detaljer som jordskjelvområder og sånt ikke spiller noen rolle?? Det er overveiende evidens for at det er Tor med hammeren som kjører rundt og spiller så falskt på HARPa si at de lavfrekvente tonene forplanter seg laaangt ned i de tektoniske platene og utløser jordskjelvene!!!

Han øver seg så klart bare nå. Bare vent og se hva som skjer når han blir treffsikker nok…

Veldig fin, forresten, den Bilderberger-kontrollerte katta di! Ser klok ut.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
14 år siden

Den var lett og forklare Vandalf :)
Grunnen til at jeg skrev det er at NWO bruker mye symoler og logoer men helligest av dem alle er pyramiden med det altseende øye.
Se på kartet til curious så ser du den pyramiden perfekt.
Du lurer på hvorfor dem skulle gjøre det.
Kjempe lett og forklare
Dem holder på og oppfylle sine egne spådommer for og skremme vannet av folk med og få folk til og tro at vi nærmer oss et polskifte med kattastofale resultater akurat som i alle spådommene. ( som dem har konstuert selv )
Dem har midlene som skal til ( HAARP) og hadde du fulgt med på nyhetene så hadde du fått med deg at folk begynner og bli skremt av den økende jordskjelvaktivitenen og at ingen av skjelva har sammenheng med hverandre :)

Flott link foresten som forklarer ting utroligt bra på en humoristisk måte :)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden

He he, Wunjo, endelig noen som kommenterte min NYDELIGE avatar. Det er katten min Nemo, og han er KONGE!

Ps; har lært han å sitte på kommando… Katter er smarte dyr nemlig!

Smurfen; George Carlin (R.I.P) er like vis som han er morsom, i tillegg til at han var en meget sterk kritiker av Bushregimet. Det meste av materialet hans er å finne på Youtube, så der har man timevis med helsebringende medisin.

Nammm
Abonnent
14 år siden
smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Nok et kjempe skjelv i natt.
Tar en og sjekker litt mere og tegner rette linjer fra episentra og danner en pyramide så kommer toppen på pyramiden midt i Japan.
Skyldest det HAARP og NWO så kommer det snart et kjemperskjelv i Japan..

Nammm
Abonnent
14 år siden

Var til kanalisering og fikk noen brikker på plass. Hun sa at jeg hadde vært mye mann i tidligere liv. Aha! Det må være grunnen til at jeg syns at husarbeid er det kjedeligste som finnes.
Så om jeg hadde fått valget,, ville jeg hatt en mann som var huslig, og kunne vært hjemme med barna og ordnet alt det andre kjedelige som må gjøres i et hus. Jeg har aldri forstått meg på de som går rundt med vaskefilla hele dagen…Det fins mye mer spennende ting og gjøre.

Bli statsråd for eksempel. Har ikke Erna en hjemmeværende mann?

Jeg kunne vært ute og tent penger. Bare så synd at i dagens samfunn, for å få det til å gå rundt, så må begge jobbe. I allefall om man har sånne “vanlige” yrker som jeg og min mann har.
For 50 år siden var det ingen problem å klare seg på en inntekt. Nå er det så vidt man klarer seg med to. Hvor skal dette ende?

Blue
Blue
Abonnent
14 år siden

Her er The Reality Report fra G20. http://www.blip.tv/file/2661752
Bare hør på den følelsesløse “robot”stemmen fra politibilen som ber folk fjerne seg.
Man ser jo helt klart at dette ikke kan vises på NRK.En gjeng ynkelige bøller av noen “politifolk” som representerer vedens så kalte ledere som burde kalles ved sitt rette navn fangevoktere .Det store oppgjøret mot disse hadde nok kommet raskt hvis vanlige folk med fortsatt god tro hadde sett en virkelighets rapport derfra fra det hovedsakelig sensurerte mediebildet.
Eller har de det så komfortabelt enda og ser på det meste som underholdning bare de ikke selv rammes direkte?

Nammm
Abonnent
Svar til  Blue
14 år siden

En morsomhet klippet fra lokalavisen Fjordingen.

Travel natt for politiet i Stryn

“Klokka kvart over tre vart politiet forulempa ved at ei rusa kvinne tok seg inn i politibilen i Stryn sentrum og sette på blålys og sirene. Kvinna vart sett i arresten og seinare køyrd heim.”

Det er ikke bare i storbyene politiet har og stri med…det kan gå hardt for seg på landsbygda også:-)

Vemmelig
Vemmelig
Abonnent
Svar til  Blue
14 år siden

Grunnen til at det er ein “følelses løs robot stemme” er fordi at de bruker innspilte opptak i bilene.

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Verden blir rarere og rarere.

Likestilling er jeg helt i mot forresten. (Men jeg er også i mot burka og sharia lov.) (Menneskene har det med å alltid overdrive.)

Wunjo
Wunjo
Abonnent
Svar til  BelzeBob
14 år siden

Tror det beste er å gjøre det man føler for. Noen liker å lage mat og ta seg av barn og hjem, og det er ikke noe galt i det.

Alt arbeid burde være likeverdig, enten man er husmor eller sivilingeniør i kjemi.

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Oi! Hvem må sitte og tisse istedenfor å gjøre det stående?

Så reklame på TV forresten; der var en fyr som satt på do med sykkelen sin. Han satt og tisset… (man kunne høre lyden.)

Hmm… (en ekstrem-feministisk gruppe tilknyttet universitetet i Stockholm har forresten en kampanje for at alle må tisse sittende. For stående tissing er diskriminering av kvinner. Velkommen til den Vidunderlige Nye Verden.)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  BelzeBob
14 år siden

Likestilling av kvinner / kvinnekampen er en viktig årsak av altfor mange brudd i samlivsform som “ekteskap” i nyere tid, noe som eksisterte i hundrevis av år!
Dessuten så kan enorm arbeidsledighet også skyldes litt på “kvinnene”. Om kvinnene hadde vært hjemme og passet på småbarn, istedenfor å kaste dem i barnehagen for å bli “samfunnets hjernevaskede barn”, kunne menn ha jobbet istedenfor dem. Men dette er jo ikke mulig idag, siden lønnsstrukteren er veldig skjevt i samfunnet. Husk at alt dette er mine personlige meninger, og jeg går ikke ut ifra islam eller en imam for den slags “ekstremisme”. Jeg er ingen kvinne hater men har en ikke-vestlig kvinnesyn… Vær så god, kom med så mange nedtomler som mulig! :)

Wunjo
Wunjo
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Du er i alle fall modig nok til å si hva du mener, og jeg syns det er bra! Er litt enig i det du sier om å kaste barna i barnehagen for at begge foreldrene skal ut og jobbe. Barn har utvilsomt godt av å være litt i barnehagen for å lære seg å omgås andre barn, men jeg tror dagene blir altfor lange for de fleste.

Når det gjelder arbeidsledighet, er jeg derimot uenig med deg. For det første så har vi ikke enorm arbeidsledighet her i landet sammenlignet med andre land. For det andre så er det skrikende mangel på kvalifisert arbeidskraft i de fleste omsorgsyrker (som tradisjonelt har vært kvinneyrker). Ferdig utdannede sykepleiere kan stort sett velge og vrake i jobber, f.eks. Og samfunnsforskere sier at i fremtiden vil det bli enda større mangel på arbeidskraft her i landet, særlig innen omsorgsyrkene, grunnet stadig flere eldre og pleietrengende.

Så vi får nok belage oss på å jobbe, ja.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Wunjo
14 år siden

“Barn har utvilsomt godt av å være litt i barnehagen for å lære seg å omgås andre barn, men jeg tror dagene blir altfor lange for de fleste.”

Enig! Nå er det jo slik at mange foreldre har sendt sine barn helt ned til ett års alderen i barnehagen, noe jeg syns er veldig pinlig:
http://www.ssb.no/barnehager/tab-2009-06-15-02.html
Et så lite barn trengs “mors” heltids “kjærlighet” mer enn hennes fast jobb i et kapitalistisk firma! Det er slike materialistisk orienterte samfunn vi får når “alle” dras i samme retning… Den åndelige koblingen mellom foreldre og barn blir da brutt allerede i første årene, men ja hvem tenker på det? Det som er viktig er jo tjene mer penger, ikke sant?

Når det gjelder arbeidsledighet så er det verdt å merke at den øker mest blant “mannsdominerte” yrkene:
http://www.nav.no/Lokalt/Nordland/Presse+og+media/Pressemeldinger/208115.cms

Nå kan vel ikke “alle” ledige menn bare hoppe over til kvinnedominerte yrkene heller, siden dem har ofte lavere “lønnsstatus”. Resultatet blir at de fleste bare begynner å ta turer gjennom NAV-kontorene :)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Wunjo
14 år siden

Endelig! :)
En “virkelig” Bjugansak er avdekket i Storbritannia der barnehage-ansatte drev med “ekstrem” pornografi og seksuell misbruk av forsvarløse uvitende barn!
Hurra! La oss sende flere barn til dagmammaer!
http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/pedofiltrio-tilstaar-djevelske-overgrep-2934543.html

Wunjo
Wunjo
Abonnent
Svar til  BelzeBob
14 år siden

Det er nok mest av hygieniske grunner, tror du ikke? Så er det litt enklere å holde rent på do. Det er oftest den som ikke kan stå og tisse som gjør rent, eller??

Forøvrig enig i at dette er dusteri! Uansett hvor opptatt man ellers er av likestilling. Men svenske feminister er jo i særklasse, da.

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Nytt kjempeskjelv i dag.
Nå på Sumatra,
Er vist snarere reglen en untaket med daglige kjempe jordskjelv og andre rare naturfenomener.
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=574205
Vepsestikk meldt til norske legevakter gikk ned med over 90% i år i forhold til i fjor og dem flotte V formasjonene til Gjess og andre trekkfugler når dem flyr sørover er ikke eksisterende lenger
Er alt en kjempe konspirasjon av NWO og Ilumaniti som har vært planlagt i tusenvis av år og nå prøver dem og skremme vannet av oss før dem skal slå til og ta total kontroll over jordens befolkning…
Chemtrail kan ta liv av dyr og insekter
HAARP kan lage enorme naturkatastrofer.
Spådommer kan være bevist planlagte og brukest som en oppskrift
En livredd befolkning vil ha fokset rettet mot alt annet en den skjulte snik innføringa av den nye æraen til Eliten i New World Order med en Verdensleder, En global økonomi, En Relgion, Ett matimperium som bestemmer akkurat hva vi skal få i oss og hvor mye …..
At vi skulle få et polskifte, Supersolstormer og Planet x samtidigt som vil medføre total utslettelse av jorden ville vel vært for utroligt til og være sant.
Hvilken kattastofe vil vi få servert i morgen?
Det er snart på tide at befolkningen våkner og at vi samlet setter en stopper for galskapen til NWO før det er for sent.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

2 store jordskjelv etter hverandre er ikke “Guds naturlig” spill. Det er klart at HAARP eller annen ukjent teknologi driver å lage kunstige jordskjelv, slik at amerikanernes skattepenger kan lett flyttes til “kriserammede” områder:
http://www.youtube.com/watch?v=fJRacc9S9g0

smurfen
Redaksjonen
Svar til  arifkarim
14 år siden

Du har nok rett som vanligt Arifkarim :)
Det er og en ny skremmende oppfinnelse nær Geneve til over 50 milliarder som kan lage små sorte hull og påvirke jordens magnetfelt.
LHC ( Large Hadron Collider)
Magnetfeltet i LHC har en styrke på 4,9 Tesla som er helt hinsides sterkt.
jordens magnetfelt er på 0,00005 Tesla
Det er 2 dager igjen til Europa skal inn i den største diktatoriske modellen på flere hundre år, der alle europeiske demokratier kommer til og bli totalt vingeklippa og satt på sidelinjen og EU får en President og en Høyrepresentant og en Utenriksminister mes nærmest ubegrensa makt.
Vi går fra nasjonale demokrati til et gigantisk diktatur
Drømmen til Hitler, Napoleon mm blir innført rett forran nesa på oss
Dette blir ikke nevnet med et ord i media av en eller annen merklig grunn, er mye viktigere og få opp i alle medier at noen fjerdeklassinger på en barneskole må sitte og tisse istedenfor og stå.
Forstå det den som kan :-/
Hva faen er det som skjer ??

LeaveTheIllusion
LeaveTheIllusion
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Ja, hva er det som skjer?? Har ikke fått med meg dette som du snakker om her: “Det er 2 dager igjen til Europa skal inn i den største diktatoriske modellen på flere hundre år, der alle europeiske demokratier kommer til og bli totalt vingeklippa og satt på sidelinjen og EU får en President og en Høyrepresentant og en Utenriksminister mes nærmest ubegrensa makt.”

Har du noen linker jeg kan lese og snoke litt på? :)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  arifkarim
14 år siden

Lisboa-traktaten er vag når det gjelder hvordan stillingen som president skal utøves, og den første presidenten vil i stor grad derfor kunne forme rollen selv.

http://www.aftenposten.no/meninger/kommentatorer/aale/article3160845.ece

Var et lite innslag på tv2 nyhetene i kveld da :)

Traktaten er ennå ikke godkjent av alle EU-land, Irland stemte for eksempel nei til traktaten i en folkeavstemning i juni 2008. Irene skal holde ny folkeavstemning 2. oktober.Nei siden er forbanna og skjønner ikke hvorfor dem må ha ny folkeavstemning når dem stemte nei i fjor ..

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article2063686.ece

http://no.wikipedia.org/wiki/LHC

LeaveTheIllusion
LeaveTheIllusion
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Takk :)
Da hadde jeg jo fått det med meg allikevel, kobla det bare ikke når jeg leste dette i går. Håper og ber og visualiserer og bruker alle metoder jeg kan for at Irene sier nei denne gangen også. Husker vagt at jeg leste ett eller annet sted at Jens vil se det som en selvfølgelighet at vi blir EU medlemmer om Irene stemmer ja til traktaten denne gangen.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
14 år siden

Ja er love og håpe ;)
Dette er en tro kopi av WW2, eneste forskjellen er da brukte dem bomber, nå bruker dem demokratiske valg og vist en ikke stemmer sånn som eliten vil så underkjenner dem resultatet og skriver ut nyvalg.
Irene raser og skjønner ikke hvorfor dem skal stemme når resultet ikke blir akseptert alikevel sånn som i fjor….
Nasjonal selvråderett blir utslette og min og din stemme får ingen betydning lenger..

LeaveTheIllusion
LeaveTheIllusion
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Med andre ord bør vi bruke stemmene våre klart og høyt og tydelig og hvorhen vi er, sålenge de fortsatt kan bli hørt ;)

Thor
Thor
Abonnent
14 år siden

Lagt merke til noe plutselig…virker som vinden snur for enkelte “debunkere” på sidene her,noen har til og med forstått at Mainstream Massemedia ikke er “helt” sannhet læll gitt..:) Det er flotter’s!!

3ivind
3ivind
Abonnent
Svar til  Thor
14 år siden

DET har jeg også lagt merke til, virker som fler og fler begynner og stille spørsmål fra sitt indre, og begynner og se det større bildet. Det er en herlig følelse og legge merke til hvordan fler og fler våkner opp og begynner og bli kritiske overnfor seg selv om hvordan vi behandler våre medmennesker, dyr og planeten. GJ folkens stå på, deres arbeid og energi settes utrolig pris på, og er sårt trengt på vei mot fred, harmoni og kjærlighet.

mvh 3

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

I kveld skjedde det igjen
En helt merklig og ulogisk tzunami og et jordskjelv

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=574104

Noen tror det betyr at Jesus er på vei ned til oss, andre tror det skyldest Planet x sin påvirkning, andre der igjen mener at det skyldest at vi nærmer oss det galatiske centrum med sine energier, mens atter andre er overbevist om at det skyldest HAARP.
Jordens magnetfelt er blitt kraftigt svekke siste 10 år og der akslerer fortere og fortere og hullene blir større og større.
Vi ser alt liv som bruker jordens magnetfelt til og orientere seg bare forsvinner..
Jordskjelv, vulkaner, tzunamier og andre katastofer ser vi oftere og oftere
Bønder, skogsarbeider og anlegsarbeidere og alle som jobber ute har hatt en kraftig økning i sykemeldinger.
Mange mener at Mamutter og lignende som er funnet dypfryste og forsatt spislige med gress i munnen som beviter at dem har fryst til is under ekstrem kulde på få sekunder skyldest polskifte.
Eliten begynner og få panikk for dem skjønner at dem langt fra er trygge i underjordiske bunkere siden tidligere polskifte kan ha snudd opp ned på dem tektoniske platene, noen kontinent er senka i havet og nye er komt til på få timer.
Chemtrail blir overøsa oss på himmlen for og måle jodens magnetfelt og finne huller og registre hvor fort akslerasjonen går.
Så er spørsmålet
Hva skal vi gjøre, kan vi overleve og eventuelt hvor
Dem som vil handle inn masse digg og øll og som vil kose seg md extra nyhetsendinger hjemme i sofan blir nok skuffa siden solen vil ødlegge sattelittene ganske fort, men starten går nok greit og få med seg :)
Solstormer vil øke kraftig og vil kunne forårsake skader på det genetiske arvematerialet. så fjellet er ikke så lurt og ikke huler heller siden dem raser sammen ganske fort i gigantiske jordskjelv
Dårlig utbygd teknologi gjør at vi ikke kan sette oss på første romferje og reise til nærmeste bebolig planet heller.
En ubåt ca 100 m under havflata vil beskytte både mot gigantbølger og ståling så det er nok beste løsningen.
Kornsikelbudskapene sa at det fremdeles er tid og forberede seg ( ikke sikker på om det er bilde av noen ubåt i kornsiklene da men)
Så sånn jeg ser det så har vi tre valg.

1.Bygge en Ubåt

2.Gå ut i hagen og stille seg og vente på et Lysskip eller på Jesus som kan redde en fra undergangen.

3. Eller en rett og slett kan få dem 2 amerikanske vennene Jack Daniels og Jim Been på besøk og drikke seg drita og gi faen og ta det som det kommer ;)

Uansett hva en velger og hva som skjer så er det posetive at en får hvertfall ikke fritidsproblemer ;)

NB et godt tips kan være og dra på MC Donalds og hamstre noen tusen barnemenyer for dem holder seg like bra i over 20 år ;)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Tja… litt overdrivelser her, men ja jeg leste om det mystiske jordskjelvet i Stillehavet. Muligens den er kustig skapt under HAARP testing… og verden går ikke under enda… :)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  arifkarim
14 år siden

La oss håpe det arifkarim :)
Kaller du dette overdrivelse så skulle du bare sett hva Mayane, Nostradamus, Jesus, Zetaene og mange mange fler har spåd kommer til og skje neste åra
Det er nyaktig dette pluss lit til …. ;)

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Et jordskjelv som inntreffer helt utenfor tektoniske plater er ikke naturlig.

“The Usual Suspects” har to måter for å fremkalle kunstige jordskjelv på:
– HAARP (gir liten eller ingen tsunami)
– Atombomber (som forårsaket 2004-tsunamien)

Jeg tipper at dette Stillehavs-jordskjelvet
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=574104
var skapt av en atombombe, siden det var så langt fra fastlandet. “Just testing” slik The Usual Suspects har for vane når de pønsker på noe større.

Legg merke til hvordan det ser ut til at The Usual Suspects nå har startet opptrappingen ved å angripe oss mennesker på ulike fronter samtidig, det kan jo nesten se ut til at de prøver å få det til å ligne på bibel-profetiene:

– Finanskrise. Vil dollaren overleve ut året ?

– Svineinfluensa (fase 1 er over) Iverksettelsen av fase 2: Virkelig vaksineskapt pandemi er nå underveis i sine tidlige stadier (vaksine-utplassering og klargjøring osv.)

– Naturkatastrofer (skogbrann/flom/tyfoner/jordskjelv/tsunamier)

– Folk som ser ut til å være iferd med å gå fra vettet (politikere, helsemyndigheter, enkelte privatpersoner)

Jeg tror at jeg har nesten full informasjon om hvilke skudd som The Usual Suspects har igjen i kammeret så det er nesten som å befinne seg inne i et dataspill hvor den usynlige fienden stadig finner nye måter å angripe deg på for å “shake” deg eller å “ta deg ut”. Men siden jeg ikke blir overrasket fordi jeg kjenner våpenarsenalet på forhånd så blir jeg ikke betuttet eller skremt.

Og hvis The Usual Suspects ikke lenger klarer å fremkalle frykten hos folk; har de da mistet det siste og viktigste skuddet de har hatt igjen i kammeret ?

Og når de ikke har mer ammo igjen og “pistolen” bare klikker tomt hver gang de prøver å skape en ny hendelse som vil avlede massenes oppmerksomhet, vil det da være signalet for at vi rykker inn og overtar…?

evilbug
evilbug
Abonnent
14 år siden

Oppsann.
Jeg tror jeg blander G20-demonstrasjonen og demonstrasjonene mot Obamas ”helse”-reformer litt nå.
Jaja, skitt au. De ljuger uansett.

ye
ye
Abonnent
Svar til  evilbug
14 år siden

Hei evilbug :)
Du tenkte kanskje på dette:

Rapporten og bildene er sendt inn av en leser av SurvivalCenter.com

http://www.survivalcenter.com/DCProtest09.html

Webkameraene “virket” ikke akkurat da dette pågikk. Akkurat det samme som Pentagon kameraene på 911 og kameraet på en buss i London under bombingen 7/7 2005 som kunne bevise at de tiltalte er uskyldige og at noen i myndighetene må stå bak.

Mottok dette i nyhetsbrevet fra SurvivalCenter.com. De har holdt på siden 60-tallet, masse info om alt fra generatorer, mat, essensielle oljer, shelterbygging, vaksiner, vannlagring m.m
Vel verdt å sjekke ut.

evilbug
evilbug
Abonnent
14 år siden

Jeg innrømmer gladelig at jeg ble ”lettere” irritert da media atter en gang måtte vri om totalt på nyhetene og på antallet demonstranter. Noe så HELSIKES erkefrekkt å redusere over 1 Million mennesker, MINST, til et par tusen stykker. Jeg ble så sint at det var like før jeg ringte Dagbladets redaksjon for å gi dem en skole, og jeg er sint enda. Jeg håper de ”journalistene” der holder seg langt unne meg, for treffer jeg på dem, kommer jeg til spy i vinkel og trampe arachnofobiskt på dem.
Det riktige antallet vet de med sikkerhet nå, men jeg har ikke sett en eneste korreksjon. Du snakker om arrogante drittsekker… Makan til ”twistification”, som Jefferson sa.

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Jeg vet ikke hvor relevant VG’s nyhetsoppslag er. Noe som har større effekt er når du selv, eller noen du kjenner, blir sjikanert/overfalt/voldtatt av en ikke-vestlig innvandrer. Og fyren går smilende omkring på gata etterpå. Beskyttet av samfunnets politiske korrekthet, samt av det ekstremt “snille” lovverket. (Dette hadde aldri gått an i de fleste andre land.)

Jeg sympatiserer med Armin og alle ikke-etniske nordmenn som blir offer for sjikanering osv og blir kalt “svarting”, “pakkis” o.l uten å ha krummet et hår på noens hode. Dette er selvsagt veldig leit. Men, to spørsmål:

1. Hva har skapt slik usympatisk adferd? (Er det naturlig for siviliserte mennesker å oppføre seg på dette viset? Eller er dette en adferd som har blitt provosert fram?)

2. Hva med rasisme mot hvite nordmenn? (Er det et begrep som ikke engang kan eksistere?)

Ja, selvfølgelig brukes innvandringen og “rasisme debatten” for å ødelegge samfunnet. Og så introdusere et helt nytt samfunn. Den Vidunderlige Nye Verden.

Disse tingene kommer ikke til å bli bedre. Kun verre og verre. Det er enkel matematikk. Og det har vært planen hele tiden.

Problem–>Reaksjon–>Løsning.

Jeg vil gå så langt at jeg påstår at den fremste grunnen til den store innvandringen til Europa er at man ønsker en økende kriminalitet. (Problem). Så får man frykt, frustrasjon og rop om hjelp (Reaksjon), og så kan man øke budsjettet til politiet og overvåkningsapparatet og begynne å ta rettigheter vekk fra folk. (Løsning).

Grunn nummer to: Man vil ødelegge middelklassen, utvide arbeiderklassen, og sørge for at “alle kjemper mot alle” for jobb, penger og rettigheter.

Grunn nummer tre: Man vil utrydde europeisk kultur. For i den Nye Verdensorden har hverken denne, eller andre kulturer noen plass. Islam har fått fritt leide i Europa så langt, men når muslimene har spilt ut sin rolle, så tar man de også.

LeaveTheIllusion
LeaveTheIllusion
Abonnent
Svar til  BelzeBob
14 år siden

Ja det hele er Problem -> Reaksjon -> Løsning. Og det gjør det enda mer viktig og ta i bruk det eneste rette våpen; oppvåkning :)

Når mange nok av oss er våkne vil det se sånn ut:
Eliten skaper et problem
-> Vi ser hva de egentlig gjør, og reagerer ut fra virkeligheten. Motsetter oss separasjon og fortsetter og åpne øyne på vår vei.
-> Løsningen vil bli et resultat av reaksjonen, leave no closed eyes behind ;) En løgn kan ikke overleve når sannheten blir kjent.

Du spør:
1. Hva har skapt slik usympatisk adferd? (Er det naturlig for siviliserte mennesker å oppføre seg på dette viset? Eller er dette en adferd som har blitt provosert fram?)

Jeg svarer:
Ja, siviliserte mennesker er troendes til å gjøre hva det skulle være. Siviliseringen av mennesket er hva som luller oss inn i dette maktspillet som eliten bedriver. Absolutt fremprovosert.

Du spør:
2. Hva med rasisme mot hvite nordmenn? (Er det et begrep som ikke engang kan eksistere?)

Jeg svarer:
Det er skapt rasisme på alle områder. Alle som ikke spiser det de har fått beskjed om å spise, alle som ikke kler seg i det de har fått beskjed om å kle seg i, alle som ikke tenker det de har fått beskjed om å tenke, alle de som ikke har den hudfargen de har fått beskjed om å ha, alle de som ikke liker den fremstillingen av samfunnet som de har fått beskjed om å ha … osv… alle disse er offer for rasisme. De latterliggjøres og bekjempes over en lav sko. Det kalles ikke rasisme, men det er fordi vi blir så mange om vi forstår at vi er i samme båt og faktisk ikke er separerte.

Ta ett skritt tilbake, få et overblikk og gi en annen reaksjon, så løsningen blir vår og ikke problemskaperne sin.

Vi er ikke separerte, vi er en :)

TH
TH
Abonnent
Svar til  BelzeBob
14 år siden

Legger du merke til hvordan de uthever overskriftene så har dette garantert en effekt på det ubevisste sinnet til folk. Og leser du en sånn artikkel om dagen, så er det klart du blir påvirket.

Gjennomføringen av innvandringen(den ukontrollerte strømmen de siste årene), integrering(Den mislykkede) og hvordan media belyser dette er en plan skrevet på forhånd, det har du rett i. Og det er vel gjennomført, splitt og hersk. Håpet er faktisk en borgerkrig, noe jeg har vært redd for i mange år. Da kan man komme med en løsning som du sier.

Svare på spørsmålene dine:
1. Ja, mye er provosert fram. Og mye av denne oppførselen kommer ofte fra mennesker som har lite erfaring med innvandrere å gjøre. For(de fleste av) oss nordmenn så ville det vært helt unaturlig å flytte til Pakistan og begynne med krimininalitet, derfor har vi vanskelig for å forstå hvorfor andre gjør det hos oss, når vi ønsker de velkommen til vårt land.
2. Dette fins i aller største grad. Jeg gikk selv på en barneskole med 90% innvandrere, og der er det ingen tvil om at det er “omvendt rasisme”. Vi leser år etter år at norske foreldre flytter barna sine til skoler som er “Blenda hvitt” som db prøver å skape som ord på skoler med norsk dominans. Dette er fordi barna enten blir mobbet ut av skolen, eller ikke føler seg hjemme rett og slett. Skoler med høye tall av innvandrere er ofte dominert av bråk, slåssing etc, og det har ikke barneskoleelever godt av som daglig virke.

Og grunn nr 3 som du nevner er veldig relevant. Alle nasjoner, kulturer, egenart skal drepes, vi skal ikke ha en egen identitet gjennom arv og miljø som er bygd opp gjennom tusen år. Det eneste som har blitt undervurdert er menneskenes eierskap til sitt eget liv, sin fortid og ikke minst sin tilhørighet.

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  TH
14 år siden

Oppsang til Oikofobene

Klikk på linken og les og lær hva begrepet OIKOFOBI er:
http://www.norgespartiet.no/leserinnlegg/74-oppsang-til-oikofobene.html

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  TH
14 år siden

“2. Dette fins i aller største grad. Jeg gikk selv på en barneskole med 90% innvandrere, og der er det ingen tvil om at det er “omvendt rasisme”. Vi leser år etter år at norske foreldre flytter barna sine til skoler som er “Blenda hvitt” som db prøver å skape som ord på skoler med norsk dominans. Dette er fordi barna enten blir mobbet ut av skolen, eller ikke føler seg hjemme rett og slett. Skoler med høye tall av innvandrere er ofte dominert av bråk, slåssing etc, og det har ikke barneskoleelever godt av som daglig virke.”

Dette har du 100 % rett i. Her i Drammen, på enkelte barneskoler er situasjonen like verre som i noen oslo-områder:
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3228559.ece

Det er ikke bra for barn å vokse i ghetto liknende miljø eller vokse som minoritet i “hvitere skole”. Fordi de fleste innvandrere lever i bestemte områder i storebyer, kan det bli et stort problem for barneskolene i disse områdene, siden innvandrer barn har tendens for å være “mer” enn etnisk norske.

Mobbing er derimot en resultat av miljøet og oppvekst av de unga som vokser på det område. For eksempel i USA er alle sammen hvite, svarte, indianere, nye innvandrere blandet full pakke. Allikevel er det mye mobbing der. Derfor kan ikke mobbing forklares med etnisk / uetnisk forhold.

Jan Aage
Jan Aage
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Omvendt rasisme er det sånn at man behandler de med annen farge bedre enn de som har samme farge som en selv?
Jeg hører stadig om omvendt rasisme, men jeg må si jeg stiller meg litt uforstående til at det er et utbredt problem. Eller er det sånn at bare hvite mennesker kan være rasister? Og de med annen hudfarge er omvendt eller bakvendt?
Min erfaring er at de minoritets kulturer i Norge er langt mer rasistiske enn nordmenn. Det at vi faktisk kaller noe omvendt rasisme hvis bare hvor mye skyldfølelse vi får trøkt ned over øra.
Min erfaring er at mesteparten av rasisme er noe en tar med seg dit en går. Beskyldninger om rasisme og bekymringer for slike beskyldninger skaper nok langt mer rasisme enn hud farge eller kultur. Antisemittisme er kanskje det beste eksempelet på slike konflikter. Er det sånn at 99,8% av verden er antisemittister eller er det semittistene som tar med seg antisemittisme overalt hvor de går.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Jan Aage sier:
Er det sånn at 99,8% av verden er antisemittister eller er det semittistene som tar med seg antisemittisme overalt hvor de går.

Veldig godt poeng Jan! Her kan du lese antisemitismes “tidslinja” fra før Jesu til idag:
http://en.wikipedia.org/wiki/Timeline_of_antisemitism

Konkluder selv påstanden din… Ser jo ut som at den “siste” har rett… :)

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

http://tinypic.com/r/2chm8pc/4

Yep, er ikke enig med den fyren. Jeg har selv null problem med “ikke-etniske nordmenn” som oppfører seg bra. Men, hva med alle som ikke oppfører seg bra? Og media som later som de ikke eksisterer? Jeg syns ikke det er merkelig at mange blir rasister.

Vi kan ikke behandle bøller og psykopater med silkehansker. At de er brune i huden er ingen unnskyldning for å ikke sette foten ned og sette folk på plass.
Det er på høy tid å gjøre noe med alle “disco flyktningene” som ikke driver med annet enn ugagn. F.eks fortelle de at bryter de loven, så får de en enveisbilett tilbake til Langtvekkistan. Er dette virkelig så urimelig?

Jeg vil presisere at jeg her snakker om de som er kriminelle. Ikke folk som Armin.

Nammm
Abonnent
Svar til  BelzeBob
14 år siden

Urett skal man slå ned på samme hvilken hudfarge. Jeg er faktisk tilbøyelig å tro at de fleste våkne mennesker ikke er hvite av farge, men bor i land der massemedia ikke kan påvirke i like stor grad.

LeaveTheIllusion
LeaveTheIllusion
Abonnent
Svar til  BelzeBob
14 år siden

Rasisme er et tema skapt for å separere oss. Et tema skapt for å distrahere oss bort fra det som virkelig skjer her i verden. De kriminelle er også offre for det som ligger bak. Sannheten er den eneste måten å få bukt med kriminalitet på. Akkurat som sannheten er den eneste måten å vekke de sovende på.

Vi må også huske på at mange “kriminelle” ikke bryter de medfødte lover, men blir regnet som kriminelle fordi de kjemper for friheten. Blir regnet for kriminelle fordi de ikke underkaster seg “elitens” maktspill. Så å sende noen ut av landet løser ingen verdens ting, det er bare en liksomhandling med lukkede øyne.

Det å åpne sine egne øyne og sine nestes øyne, er en den effektive metode vi kan benytte for å rette opp i urett, i alle ledd.

Nammm
Abonnent
Svar til  LeaveTheIllusion
14 år siden

:-)

TH
TH
Abonnent
Svar til  LeaveTheIllusion
14 år siden

“Rasisme er et tema skapt for å separere oss”
HELT RIKTIG! Hvilken synergieffekt har det på det norske folk, når vi har lest vg og db på nett i fem år. STORE overskrifter med RASISME, VOLDEKT, RAN, , KNIVSTIKKING etc.
Vi etniske nordmenn skaper et hat mot våre nye landsmenn som kun er her og voldtar og raner, mens våre nye landsmenn hater oss fordi vi kun er noen rasister.
Husker han gærningen av en asylsøker som gikk bananas ved nybrua med kniv. Også ble han intervjuet senere og hyllet Hitler fordi han hadde drept 20 millioner hvite mennesker. Når både vg og db dekker dette med forsidesaker så skaper det mye sinne hos nordmenn som er vant til å leve i snillisme og godhet.
Splitt og hersk – taktikken som har blitt brukt i alle tider, men som så alt for få klarer å se i kontekst.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  BelzeBob
14 år siden

Skjønner ikke helt hva du vil frem til med kommentaren din bob…
Du mener vi skal straffe ikke etniske nordmenn som ikke kan oppføre seg ?
Det er vel lenge siden vi her inne fikk beviser for at alle psykisk syke og krigsskada flykninger komme til Norge ettersom ingen andre land vil ha dem.
Torvald Stoltenberg og andre norske topp politikere fra AP ingikk jo avtale med FN at vi tok i mot dem mot at AP fikk sine egne folk i toppstillinger i Europa….
Vil du virkligt være en nyttig idiot for AP sin splitt og hersk politikk ??
Er det ikke bedre og straffe dem som gjør dette for egene vinnings skyld på våres bekostning ??
Den norske befolkningen er blitt så hjernevaska at dem sitter kun og diskuterer disse grusomme invandrerene og islamistene som ødlegger landet vårt at politikerene sitter og gnir seg i hendene og grabber til seg og innfører ene direktivet etter det andre uten vi vi bryr oss døyten om det.
Vi har mer en nok med og løse islamist “problemet”
Politikerene har fått det akkurat sånn som agendaen ders var og vi sitter der som en jævla saueflokk med skylapper forran øya.
Nå har dem laga et problem fått en reaksjon og snart kommer løsningen.
Chipping av invandrere og interneringsleirer har allerede vært nevndt…
Da kommer nok SOS rasisme på banen og forlanger at alle må ha det eller så vil det virke diskriminerende..
Man får ikke noen intergrering av våre flotte nye landsmenn med og nære oppunder hat..
Drit i Hudfarge, relgion og kultur og behandle alle som dem enkeltindividene dem er så får vi et flott sammfunn der alle står samla og kan bekjempe ondskapen sammen :)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  BelzeBob
14 år siden

Innvandrer jenter scorer best når det gjelder høyere utdanning. Bevis på dette er nylig valgt eneste stortingsrepresentant med innvandrer bakgrunn; Hadia Tajik, som har mastergrad i menneskerettigheter fra Kingston Universty, England:
http://no.wikipedia.org/wiki/Hadia_Tajik
http://www.nrk.no/nyheter/1.6701985

Frykten for tvangsekteskap kan også føre til særlig muslimske jenter velger å fortsette høyere utdanning. Mens gutter… ja de er alltid gutter … :)

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Tusen takk Armin for en ny fantastisk vekkende Artikkel :D

Større mann en Armin skal vi lete lenge etter.
Hadde dere sett den vanvittige trakaseringen og alt oppgulpet han får slengt i trynet på DB forum når han prøver og vekke folk der der så hadde dere blitt skremt og alle “normale” folk ville forlat forumet for godt og aldri vist seg der mer.
Ikke Armin, han blir og kjemper videre for menneskeheten og det gode i oss, Rasistiske, facistiske patetisk hersketeknikker preller av han som vannet på gåsa og han slåss til siste blodråpe.

Hadde alle vært som han så hadde det ikke vært behov for såne forum som Nyhetsspeilet og lignende ;)

M.JOHAN
M.JOHAN
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Dette viser bare hvor mange bondeknøler som bor i dette landet.
Stå på Armin,du gjør en kjempe jobb.Du gir folk håp.Veldig bra.

Nammm
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Jeg er målløs! Det er slike folk som er farlige for demokratiet.
Også en sunnmøring da…Dette kan dere ikke være bekjent av Jarle:-)
Stå på Armin, du gjør en fantastisk jobb!!!!!!!!Godt å se at stridsånden ikke lar seg knekke;-)

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
14 år siden

Her er et annet video-klipp fra G20-møtet:
http://www.youtube.com/watch?v=j73LxhE5APo

Det er særlig tre momenter som vises i dette klippet som er svært illevarslende og som det er trippel-skam at norske media tier om:

1. Amerikanske militære utøver vold mot sine egne borgere. Dette er et uhørt brudd på de mest basale prinsipper for sivilisasjon.

2. To politi-gorillaer og to militær-gorillaer drar en enslig demonstrant inn i en umerket bil, mao. en kidnapping i mafia-stil. Hvilke fullmakter har egentlig det utkommanderte militær- og politi-personalet ?

3. Mot slutten av videoen kommer en jente på en sykkel. Det virker som hun bare er en tilfeldig forbipasserende. Legg merke til hvilken brutal vold 2-3 av de uniformerte mennene benytter mot henne, selv etter at hun har falt i bakken.

Det er visstnok et grasrotopprør på gang i USA nå. 12. september var det 2 millioner som protesterte i Washington DC mot Obama, en annen begivenhet som ble fortiet av de svikefulle norske media, som sviker sine oppgaver med å informere om viktige hendelser rundt om i verden som er av stor betydning for tiden som verden nå går inn i.

Hvis det skulle bryte ut borgerkrig i USA, så regn med at NRK, TV2, Aftenposten, Dagbladet og de andre er de siste som kommer til å informere Norges befolkning om dette.

USAs brutale sentralmakt og deres skjulte puppet masters har faktisk godt utrustede motstandere. Dette er vanlige amerikanere som ser det som sin oppgave å forsvare den amerikanske grunnloven mot ytterligere uthuling (den er allerede hullete som en sveitserost) og å bidra til at USA-maktens barbari blir erstattet av et sivilisert styre som faktisk har folkets ve og vel for øye.

Et eksempel på amerikanere som er væpnet til tennene og er forberedt på det meste, inkludert å motsette seg forsøk på å tvangsvaksinere amerikanerne med den giftige svineinfluensavaksinen, er Montana-militsen: http://www.militiaofmontana.com/

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Den Lille Snille Ulven
14 år siden

Det var et lite innslag på nyhetene på NRK om demonstrasjonene i washington på 2 millioner mann som dem sa var en demonstrasjon mot helsereformen.
Jeg nekter og tro at 2 millioner innbyggere i USA demonstrerer mot helsehjelp til dem 50 millioner fattigeste og svakeste i sammfunnet.
Den som kjenner historien vet også at vi aldri kan vente oss noen dekning fra media om kommende trusler.
Aftenposten og dem andre mediene nevndte ikke et ord om den kommende truslen fra Hitler før 9 April 1940

Men nå har vi internett og Nyhetsspeilet ;)

Otto
Abonnent
14 år siden

Kun en observasjon,

The leaders of the G20 are mostly crooks and shysters http://snipurl.com/s6i6v
Sitat:
The G20 are having their summit in Pittsburg and they think they know what they are doing but they do not. Most of the leaders of the G20 were called into a fancy office one day and told they would be “appointed” leader long before any election took place. They were given substantial bribes and warned they would be killed if they told the truth to anybody. This is true for many of the other so-called leaders of this planet. If they were decent people doing good for the planet they would not need to surround themselves with thousands of armed thugs in order to protect themselves from peaceful protesters. Did Michael Jackson need thousands of bodyguards for his music concerts despite all the people gathered there? Of course not because they loved him. The G20 leaders are mostly not loved.

Kilde, Benjamin Fulford blog http://benjaminfulford.typepad.com/

« Forrige artikkel

Svineinfluensavaksinen gjør folk syke og døende

Neste artikkel »

Mind control i praksis

67
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x