/

Finansmarkedet analysert av Farmann TV

4.6K visninger
1 minutt lesetid
49

Konsekvensene etter finanskrisen har på langt nær fått full virkning ennå. Farmann TV presenterer dystre  fremtidsutsikter når det gjelder finansmarkedet. De ser begynnelsen på slutten av finansmarkedet.

Dog er dette gode nyheter da dagens pengesystem er basert på et kapitalistisk prinsipp som er kynisk og ikke lengre levedyktig. Dagens finanskrise, som bare ligger i startgropen ennå, er et resultat av dette. Pengesystemet trenger å bli erstattet med et system som er basert på sunne prinsipper og virkelige verdier.

For en innsikt i hva som er fundamentalt galt med dagens pengesystem, ta en nærmere titt på artikkelen Jeg vil eie hele verden pluss 5%.

Ifølge analytiker Hans Jørgen Lysglimt hos Farmann TV har vi ikke sett de store konsekvensene med finanskrisen ennå. Det han mener kommer er en ekstremt alvorlig kollaps hvor vi vil se enorm arbeidsledighet, bedrifter vil gå konkurs, vi vil se ekstrem volatilitet i valutamarkedene og aksjemarkedet vil ramle kraftig ned. Hans Jørgen Lysglimt anbefaler på det sterkeste at alle styrer unna aksjemarkedet på tross av en oppgang i den siste tiden.

Se hans analyse av verdens fremtidige finansmarked i videoen øverst i artikkelen.

Se flere innslag fra Farmann TV på deres YouTube-kanal eller på nettstedet Farmann.no.

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

49 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Carla Larsen Solhov
Carla Larsen Solhov
Abonnent
8 år siden

Mange flotte kommentarer og synspunkter,så jeg vil bare si:
Jeg gleder meg…..her trengs helt nye takter!

Anhelina Darko
Anhelina Darko
Anonym
13 år siden

Jeg tror ikke det nødvendigvis er så enkelt UFO.

Hvis man ser det fra en bedriftsleders perspektiv, så vil en jo at arven man etterlater skal være preget av ting man er stolt av.
Det kan nok ofte bære preg av at de som sitter i lederstolene tenker på seg selv og hva de vil bli husket for, i stedet for å tenke på hva som er til beste for firmaet/landet eller hva det måtte være.

Derimot, så tror jeg ikke dette er en bevisst holdning for å undergrave muligheter eller noe som underbygger NWO tanken som en global “løsning” på alle verdens problemer.

For det første, så tror jeg ikke noe NWO vil kunne styre planeten med alle uforutsigbarhetene vi har her, og for det andre, så er det for mange menneskelige faktorer inne i bildet til at dette vil kunne gjennomføres uten at verden blir oppmerksom på at man blir lurt i stry.

Euroen er jeg bare så uendelig glad for at vi ikke er med på.

Hvem bryr seg om menigmann i disse landene sier du? Vel, hvis du ikke bryr deg, hvorfor engasjerer du deg da?
Det er ikke menigmanns skyld at Hellas er teknisk konkurs.

Om du var ironisk nå så skjønte jeg det ikke, men å si at det ikke bryr deg fordi de er skyld i det selv er jo ikke akkurat oppmuntrende.

ola
ola
Abonnent
Svar til  Anhelina Darko
13 år siden

Les setningen om meningmann enn gang til:
seff vil det bli problemer av dette, men menig mann har allerede problemer i disse landene, så det ville gjort skade på store banker og griske forretningsmenn, og hvem bryr seg egentlig om dem?

fikk du ikke med deg at det var banker og foretningsmenn jeg mente vi ikke burde bry oss om at det gikk dårlig med? eller er du som jeg tidligere har påpekt her bare for å provosere, og fjerne fokus fra de virkelige tingene vi sier her, akkurat som huskarlahvot?

Anhelina Darko
Anhelina Darko
Anonym
Svar til  ola
13 år siden

Som du selv poengterer så misforsto jeg, og det er ikke nødvendig å angripe meg og beskylde meg for å være provokatør uten mål og mening.

Jeg kan ta den videre og si at jeg mener man skal bry seg om alle, og ikke bare skjære alle hardt arbeidende mennesker under en kam fordi man har maktmisbruk i organisasjonen.
Bare fordi noen ledere er korrupt og ikke vil verden sitt beste, men bare tenker på seg selv, så betyr ikke det at alle er slik.

ola
ola
Abonnent
Svar til  Anhelina Darko
13 år siden

Nei alle er ikke slik, men de fleste, og hele kapitalismen er råtten og må bort.
For de med mest makt tvinger nye regler ned over de mindre foretningsfolkene, som bare må bøye seg, og mange har ikke råd til å fortsette og konkurere. Alt vil rase etterhvert, det er umulig at dette kan gå smertefritt, og da mener jeg de rikeste foretningsfolkene og bankene og forsikrings foretak og inkasso firmaer mm er de som burde “lide”

Det er ikke første gangen du har lest feil på hva jeg har skrevet, og du beskyldte meg for litt av hvert sist, derfor jeg reagerte slik, beklager det, vi får heller lese kommentarene et par ganger ekstra før vi svarer.

Anhelina Darko
Anhelina Darko
Anonym
Svar til  Anhelina Darko
13 år siden

Tøvete å si at de fleste forretningsmenn og ledere er slik.

Kapitalismen har gitt oss velstand, og noen setter faktisk pris på det, men jeg ser avstanden mellom kapitalismen og den andre siden av skalaen.
Ser ikke særlig mye lykkeligere ut der må jeg si, men forstår samtidig at de som roper etter kapitalismens fall ikke kjenner smaken av honning, og da er det jo naturlig å sparke i den retningen.

Sist gang feide jeg deg under samme kam som et par andre som har langt mørkere tanker og ord om medmennesker, og det var overhode ikke intensjonene, så jeg også beklager.

I frustrasjon kommer misforståelser raskt.

ola
ola
Abonnent
Svar til  Anhelina Darko
13 år siden

tøvete kanskje, men jeg mener at det å godta hvordan de med makt holder på er like ille som de som holder på, da er det bedre å gi seg i protest, og tenke litt fremover. men folk er for redde til å forlate komfortsonen så lenge de ikke er de som må ut i gatene og protestere, eller tigge mat eller gå sulten over lengre tid.

Du sier at: Kapitalismen har gitt oss velstand, og noen setter faktisk pris på det, men jeg ser avstanden mellom kapitalismen og den andre siden av skalaen.
Ser ikke særlig mye lykkeligere ut der må jeg si, men forstår samtidig at de som roper etter kapitalismens fall ikke kjenner smaken av honning, og da er det jo naturlig å sparke i den retningen.

Det virker som du bare tror det er to valg, kapitalisme eller fattigdom som i Sudan osv? Det finnes flere måter å leve på, man må ikke slave for andre.

Kapitalismen har gitt oss velstand? hvem er oss? er vi lykkeligere?

lær deg litt om hvordan gamle sivilisasjoner levde, fks Hopi indianere, MAyaene, Aboreginerene(?) osv, det går ann å leve i ett med naturen, som jeg har sagt før, vi har det vi trenger av unyttige duppedingser, forsk på viktige ting, tenk lengere frem enn 20-50 år. Er det lurt og tømme jorda for olje?
Er det lurt å trykke opp penger i det uendelige? MÅ vi virkelig ha folk gående sultene og tørste? MÅ vi krige? Vis du hadde kunnet spurt hvert eneste menneske på denne planeten om de ville krige, hva tror du flesteparten hadde svart? Hvem vil krige? hvem tjener penger på det? hvem tjener penger på at vanlige arbeidere i de nevnte landene lider? må de som tjener på det ha mye mer penger enn de noengang kunne brukt på 4-5 og sikkert flere livstider? vis du har til et fint liv, med hus og alt du trenger og mat flere ganger om dagen hver dag resten av livet, og endel ekstra til å kose seg, så trenger ikke den ekstra delen til å kose seg være på fks 500millioner kr eller $.
Er det rettferdig at privatpersoner tjener milliarder på lands naturressurser istedenfor at det går til folket og landet?

Sjekk litt hvor mange som lider av en eller annen slags form for depresjoner, hvor mange som går på lykkepiller og andre piller, mener du at det er løsningen? eller burde vi kanskje finne ut HVORFOR det er slik?
Jeg orker ikke skrive mange sider, jeg vil bare ikke at du skal tro at det ikke er noen bedre valg der ute, og ikke ta alt for god fisk.
Fordi om noen har det dårlig, så behøver ikke resten ha det dårlig, bedre å prøve å få de som har det dårlig til å få det bedre.

Det blei mye forskjellige her, men tenk litt mer på andre mennesker også.
Vi har ressurser og folk til å gjøre dette til en nydelig planet for alle.
Så legg bort egoet og tenk på alle som en, selvom vi er forskjellige i kulturer og hvordan vi vil leve, så fortjener vi alle frihet.

ola
ola
Abonnent
Svar til  Anhelina Darko
13 år siden

Du trenger ikke svare på alle spørsmålene, jeg vil bare at du skal tenke litt på dem og andre emner som måtte komme frem når du tenker på det.

Anhelina Darko
Anhelina Darko
Anonym
Svar til  Anhelina Darko
13 år siden

Poengene dine er jeg helt enig i UFO.

Det er hva som er løsningen jeg ikke er enig med deg i.

Løsningen på verdens problemer er ikke å kvitte seg med kapitalismen.

Hvis du ønsker å bo og leve i ett med naturen, så kan du gjøre det.

HVis du ønsker å tjene penger og jobbe på Wall Street så kan du gjøre det.

Verden er full av muligheter, og her er man opptatt av å skylde på alle maktinnehavere for alt som har gått galt i stedet for å gjøre noe med det.

Når kapitalismen får en knekk, så blir den ikke borte UFO. Den reiser seg opp igjen, for den er sterkere enn kjønnsdriften hos de fleste.

Jeg er som sagt enig i at dette er uheldig, men det hjelper ikke å være enige i en sak som er urokkelig uten katastrofehjelp.

Jeg tenker så det knaker jeg, men det skjer ingen verdens forandring i verden av å tenke!
Det skjer ved handling, og handling må være basert på en blanding av hva man ønsker å oppnå og hva som er realistisk å oppnå.

å styrte kapitalismen er naturligvis som å håpe på fri gravitasjon og vanndrevne biler, og med tanke på evolusjonen og de vannvittige teknologiske hoppene vi har gjort gjennom de siste 200 år, så er babysteps den eneste måten.

Hvis ikke ønsket bare er oppmerksomhet og hån, som Harold Camping for eksempel har mottatt nå, fortjent eller ei.

ola
ola
Abonnent
Svar til  Anhelina Darko
13 år siden

å styrte kapitalismen er naturligvis som å håpe på fri gravitasjon og vanndrevne biler, og med tanke på evolusjonen og de vannvittige teknologiske hoppene vi har gjort gjennom de siste 200 år, så er babysteps den eneste måten.

hva mener du med fri gravitasjon? anti-tyngdekraft maskiner? som i ET-v?
vis det er det du mener, så vil det si at du mener det er umulig?

smurfen
Redaksjonen
13 år siden

Velkommen etter main stream verden, nå kan vi lese i media at Goldman Sucks sto bak finanskrisen

Vel det kunne man lese på Nyhetsspeilet for over 2 år siden :)

http://e24.no/boers-og-finans/banken-som-kan-faa-skylden-for-finanskrisen/20060523

Man kunne også lese på Nyhetsspeilet for over 2 år siden hvordan Hellas ville bli robbet til skinnet av Goldman Sucks og IMF ( Internasjonalt Mafia Fond )

Nå kan du kjøpe ditt eget vannverk, kai, eller en gresk øy osv …, landet går på Auksjon bit for bit, og snart kommer de andre landene i Europa etter …

Rotschilds banker får Goldman Sucks til å skape en kunstig finanskrise for så og dele ut enorme lån til verdens stater som blir gitt videre til de aller rikeste i de forskjellige statene, så skal de fattige og middeklassen betale pengene de rike fikk tilbake med en galoperende rente som er umulig å betjene for deretter å stjele folkets arvesølv og alt annet landene kan ha av verdier mens de rike som fikk de såkalte stimuleringspakkene velter seg i sine pengerbinger i London og fester med Kahn og de andre Bilderbergerene mens de ler hele veien til banken

De er enorme demonstrasjoner i en rekke Europeiske land, i Norsk ms media nevnes det knapt med et ord, her i landet er losjemediene optatt med å sette fokus på anda til Jens Stoltenberg og navnet på den

Kanskje Jesuitt-Jones er pasende navn på Anda til Losje-Jens siden dem har samme kvakkende gangelag ?

http://e24.no/makro-og-politikk/naa-selger-hellas-havnene/20061287

Slik fikk Hellas hjelp til å skjule gjelden

http://www.dn.no/forsiden/utenriks/article1839092.ece

ola
ola
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Jeg følger med, og har fulgt med i mange år på dette finans surre de driver med, og det land som Hellas, Italia, Irland, Portugal og Spania burde gjøre er å slå seg konkurs, det kommer de jo ikke til å gjøre, men folkene i disse landene burde samle seg og tvinge regjeringen til å slå landet konkurs, da blir nemlig 90% av gjelden slettet, seff vil det bli problemer av dette, men menig mann har allerede problemer i disse landene, så det ville gjort skade på store banker og griske forretningsmenn, og hvem bryr seg egentlig om dem? det er jo dems skyld, de trenger å komme ned på bakken og føle hvordan det er!!
Og selvfølgelig gå vekk fra Euroen, så de kan valuere og devaluere sin egen valuta slik de vil.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
14 år siden

I helgen holdt jeg en tusen-lapp i hånden – det er lenge siden :-) Jeg holdt den opp mot lyset. På baksiden, med gjengivelse av Munchs “Solen”, det store maleriet i Universistets Aula, observerte jeg noe rart. Stripene som går diagonalt ned fra solen er mye kraftigere enn de andre. Det dannes mao en pyramideform. På toppen av pyramiden er solen. I solpunktet ser man ET ØYE, som kommer fra Munchs ansikt, som er avbildet på den andre siden av seddelen. Dette kan ikke være tilfeldig. Vi som kjenner dollarseddelens historie er ikke begeistret for det.

Michelle
Skribent
Svar til  Balle Clorin
14 år siden

Veldig godt observert Balle Clorin, takk!!!!

Vatikanet har produsert merkelige mynter/ordener også, er de en del av Brotherhood of Death?
http://3.bp.blogspot.com/_3I0gXJZ6XmU/SwbKlDuqlaI/AAAAAAAAAFY/XC-Op6m_KWs/s1600/gregoryxiii-dragon-medal-1582.jpg
-> hentet fra: http://holyromanempirerules.blogspot.com/2009_11_01_archive.html

Jeg har også nettopp lært meg at Vati-Can betyr Profetisk/Gudommelig-Drake/Slange, kanskje det ikke er så uforståelig da at Vatikanet som også eier enorme akjsemengder i store internasjonale selskaper ikke protesterer tydeligere om å stanse våpenproduksjon osv likevel
http://www.livevideo.com/video/Reptilian-Resistance-Movement/08BED9409F7C4C65B709AD293FC947C2/the-vatican-and-the-profetic-w.aspx

Tove
Tove
Abonnent
14 år siden

Beklager, den gylde horde, kristningen av Russland under Djengis.Khan

ikke Bibelen, du har helt rett. beklager.
http://misjonshogskolen.fjellhaug.no/assets/PDF-filer/China-filer/Kirken-under-mongolene.pdf

HAy-RA
HAy-RA
Abonnent
Svar til  Tove
14 år siden

Takke for link;)

“..Han tok da tittelen Il-khan av Persia. Mongol-riket ble nå inndelt i fem deler: ”Den gyldne horde” i norvest, Persia i sørvest, Sentralasia, Kina og det mongolske ”homeland.”

“Genghis’ sønnesønn Batu hadde utslettet Kiev, den russiske kristenhets
sentrum, fullstendig og likvidert byens innbyggere en masse. Deretter stod Øst-Europa for tur, og de gyldne hordene inntok på kort tid hele området fra Baltikum i nord til Bulgaria i sør.”

“Avgjørende for utfallet var en allianse mellom Batu, (khan over den nordvestre flanken av mongolriket, ”den gyldne horde”), og Sorkaktani, enken etter Genghis’ yngste sønn Tolui.”

“William møtte nestorianske kristne hele veien fra Den gyldne hordes hovedkvarter ved Don og Volga til Mongkes leir i Orkhon-dalen.”

“I 1357 gikk mongolrikets nordvestre del ”Den gyldne horde” til grunne etter seks generasjoner mongolske ledere av Jochis linje.”

http://en.wikipedia.org/wiki/Golden_Horde

Jeg klarer ikke helt å identifisere hvilket folkeslag det er, men det virker på meg som det er tyrkisk/mongolsk???
Geografisk Russland, Ukraine, Moldova, Kazakhstan, og Caucasus???

Tove
Tove
Abonnent
14 år siden

Endelig! Noen som ikke rikker seg !
Usa er en hund som jager katten, når katten setter seg arrogant ned og vasker seg (kina) aner ikke hunden hva den skal gjøre ;-)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Tove
14 år siden

Tenkte Kina var mus, jeg… ;)

Tove
Tove
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

La meg for en eneste gangen i mitt liv sitere fra bibelen, den gule horde…..

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Tove
14 år siden

…..skal dominere på jorden ;)

Tove
Tove
Abonnent
Svar til  Tove
14 år siden

mente det var stormer frem jeg da smurf ;-) Men samtidig vil jeg spørre deg om inlegget ditt over, som du sier spennende er ikke ordet. Skrekkblandet fryd muligens.

men så, la oss snu det hele på hodet!
alt du har lest, alt du har tenkt, de siste årene.

Så kommer en eller annen gjøk å sier 2012 er bare oppspinn, verden kommer til å forbli som den er, alt går sin vante gang. Tenk litt på den smurfen, før du leser siste linje.

HVA føler du nå???

HAy-RA
HAy-RA
Abonnent
Svar til  Tove
14 år siden

Hvor finner du det?
Finner ingenting om gul horde her:
http://www.bibel.no/

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Tove
14 år siden

Det med at den gule rase skal herske på jorden har jeg hørt hundrevis av ganger skal stå i biblen Hay Ra, er i Johannes åpenbaring seff :)

Hva jeg føler nå Tove ;) ?
Nå ble jeg kjempe lettet og glad he he….. men så våknet jeg igjen og ser at Russerene og Mededjev gikk i dag til svært svært kraftige angrep på Norge
Norge gir USA full tilgang og bruksrett på Svalsatt samt stikker kjepper i hjulene for russerene på Svalbard og Arktis
Russerene vet jo seff om dem destruktive kreftene i Svalsatt så USA har klart og gjøre Norge til mål med hovedprioritet 1 under en konflikt
Russerene føler seg og snytt da dem fikk stoppa raketttskoldet i USA så gikk Obama over til mobile rakettskjold dem kan bruke over HELE verden istede for bare Europa
Da har dem jo klart og elminere truslen fra andre lands A-våpen

Men man skal jo seff ikke male fanden på veggen på noensomhelst måte :D
Det er faktisk veldig mye posetivt i luften som kan redde oss fra en global konflikt og WW3 :)
Et angrep fra Anunakiene på Nibiru mot jorden vil sammle alle land til en felles kamp mot dem utenomjordiske invasjon styrkene :D
eller dem profeterte apokalyptiske naturkatastrofene fra polskiftet der kontinenter senkest i havene og jorden blir grillet i enorme super solstormer :D
Globale super dødlige pandemier kan også stoppe en WW3 :)

Gud har og lovet oss en løsning vist vi kødder med skaperverket hans, nå ser vi at hele hans skaperverk blir tuklet med, mennesker kan produserest fra scracth i labratorier kun ved hjelp av hudceller, kloner og hybrider kan og lagest samt kjøre endinger i DNA for og oppnå den perfekte rase
Dyr og planter blir genmaipulert, DNA manipulert, hormonfabrikert osv osv
Så en enorm flodbølge vil nok snart skylle en WW3 og NWO bort fra jordens overflate :D

Så det er bare tull og deppe og la seg skremme over en hypotetisk WW3 når det samtidig eksisterer en rekke posetive momenter som kan forhindre det :)

Eller som du er inne på Tove, beste medesin mot frykt og farer er og kutte ut Main stream media og kun tilbringe tiden på Skepsis.no
Der er mulige fremtidige farer og vanskligheter latterlige konspirasjonsteorier og et ikke eksisterende problem, dem overbeviser en fort om at vi lever i en rosa sosialistisk drømmeboble der kjemikalier, ståling, vaksiner osv er 100% trygt
Det er bare og unlate og lytte til myndighetenes pålegg som er livsfarlig
Som en av dem så fint sa her: Vist myndighetene virkelig ville drepe 90% av jordens befolkning så kunne dem jo bare opphevet bilbelte påbudet ;)

Tove
Tove
Abonnent
Svar til  Tove
14 år siden

Veldig, veldig naivt og dumt av Norge. Beklager, men dette har jeg ventet på. Vi har skrevet under traktaten, at Norge med sin råderett over Svalbad med sine Norske lover å påse at ingen militær aktivitet ble utøvet på Svalbard.

Samtidig håper jeg A 1 8 7 leser dette, så jeg kan si hva sa jeg!

Hva Bibelhistorie angår, skal jeg love å holde meg unna inkompetent sitering, jeg var ganske overbevist om at Den gule horde hørte inn under endetidsprofetiene. Men jeg er den første til å beklage dersom jeg tar feil.

Men resten det står jeg fast ved. Selv om det er bare sunn fornuft, og rasjonelle tanker, fikk jeg vel rett ang. Svalsat. Jeg skal holde meg til felt jeg hører mere hjemme heretter.

Og smurf, nei ikke male fanden på veggen, men det kan være lurt å dukke uansett om solstormene eller russerne kommer først. Vi kan jo håpe på solstormer, for da slår det ut det meste av elektonikk. Takke meg til en solstorm i ny og ne. Så skifter polene litt kjappt, går jo brannslokkningen som lek skal du se ;-)

Huff da det ble litt kynisk, men jeg skal tåle mye for å få forandring av denne fengselsplaneten, forgiftet av stormannsgalskap, løgn og taskenspill.

Og smurf ;skepsis sin verden har jeg opplevd, den er kjedelig den. når du har tjent masse penger og fått et fint hus, sitter du en dag ved vinduet i det fine huset ditt og lurer? Is this all there is?

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
14 år siden

Så befriende at nok et land står opp mot den verste bølla – har alltid hatt sans for Putin som har kalt en amerikansk spade for en spade over tid.

Mener forresten jeg så en overskrift idag om at nå må Norge “frikobles” fra Kina…jo det var Matlary-heksa, hun der Miss MaltaOrdenen som fikk slippe til på forsiden av Ny Tid med dette budskapet. Hvor lenge skal medlemmer av terror-organisasjoner få lov å fremstå som Samfunnets Støtter i dette landet ?

Så får vi se hvordan “den nye tid” blir. Enig med Mike – dette blir spennende; er det nå like før vår felles kano fosser nedover strykene ?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Den Lille Snille Ulven
14 år siden

Tullinger :P
Spennende er vel ikke akkurat rette ordet her, man sitter ikke akkurat på sidelinjen og spiser pop corn og cola mens WW3 utspiller seg
Ser man tilbakers på historien så må en regne med at både Mike, Arif og Ulv blir innrulert i NWO (USA og EU ) styrken for og bekjempe Kina, India, Russland, Brasil mm..
Nekter man så blir en skutt som landsforærder

Fakta er at det vi nå ser er at Kina, Brasil og India seiler opp som dem dominerende i verdenspolitikken
USA mister mer og mer inflytelse på verden og NATO sier at dem vil ikke være med i flere kriger med USA, dem føler seg lurt av USA og ført bak lyset i Afgantistan krigen
Dollaren er i realiteten verdiløs, det er bare en kunstig høy oljepris og Kinesisk velvilje til og kjøpe amerikanske statsobligsjoner som holder den i live
USA er på vei til og bli et U-land og faller USA så faller Israel
IMF og VB som begge er kamuflerte Bilderberger/mafi organisasjoner går nå hardt ut og støtter USA i at Kina må oppjustere yuanens verdi
Israel hamstrer store mengder organger for bruk til egne skadede soldater så dem kan sende dem ut igjen i krig
Russland vil seff ikke støtte USA men Kina så står vi sammen med USA så vil russiske styrker ha invadert og okkupert landet vårt i løpet av få dager
Fema Camps spretter opp som paddehatter i USA og er beregnet på krigsfanger, man ser alle leirene ligger i nærheten av sjø for og gjøre forflytninger av krigsfanger lettest mulig på samme måte som undrer WW2
Panikken begynner og bre seg og dem fleste land skjønner hva som er i ferd med og utvikle seg så nær samtlige land i verden ruster nå kraftig opp sit millitære styrker ( untatt Norge, her ruster vi ned akkurat som i forkant av WW2, Regjeringen var redd at forsvaret kunne bli brukt mot dem selv )
Media sier ikke så mye akkurat som i forkant av WW2, ikke et ord ble nevndt i norske medier om truslen fra Hitler før man hørte kanonene på Oscarborg

Selv dem mest optimistiske vet at USA aldri kommer til og sitte stilletiende og se på at dem blir redusert til et U-land uten inflytelse i verden
Jo lengre USA venter med og sette i gang sine løsninger og tiltak jo vanskligere blir det og det vet dem så det mest logiske vil være at vi kan forvente oss store hendelser innen kort tid
For USA og Israel så er det være eller ikke være så CIA og Mossad har konspirert i lange tider og nå konspirerest det på høygir, ingen forslag eller metode er for syk til og bli akseptert så vi kan nok forevente oss litt av hvert fremover av merkverdige utspill og hendelser
Det som kan redde oss unna en kattastofe er vist EU og NATO bryter alt samarbeid med USA

Så og si at dette blir spennende er kanskje litt feil utrykk, men en ting er sikkert
Det kommer hvertfall ikke til og bli kjedlig fremover ;)

Tove
Tove
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
14 år siden

Problemet her er jo at Kina kommer til å avsløre at USA er konkurs? Noe de var før Island, bare bittelitt flinkere til ¨å holde på en hemmelighet ;-O

HAy-RA
HAy-RA
Abonnent
Svar til  Tove
14 år siden

Yes, USA er konkurs og det som skal redde dem er bla. klimasvindelen og co2 skatten. Den gir dem gratis inntekter i tillegg til at de spiser av lasset til Kina, Russland og India (ved co2 skatt) som bruker mye kull, og bremse deres utvikling.

En annen ting:
Hvis USA legger frem en rapport som tilsier at dersom Kina ikke stopper co2 utslipp vil det skje naturkatastrofer…

Vil ikke det “rettferdiggjøre” et massivt angrep på Kina?

BioNiC
BioNiC
Abonnent
Svar til  HAy-RA
14 år siden

En annen ting THEY ønsket er en beskatning av pengetransaksjoner. New World Order trenger penger, dine penger.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

“Kina anklager USA for å gjøre landet til syndebukk for amerikanernes problemer og nekter å oppjustere yuanens verdi. Verdensbanken og IMF gir USA støtte. ”
“Striden trappes dermed videre opp etter at amerikanske senatorer la fram et lovforslag tirsdag. Senatorene vil legge straffetoll på kinesiske varer dersom Kina fortsetter å holde valutakursen på kinesiske yuan «kunstig lav», som amerikanske ledere mener myndighetene i Beijing gjør.

Å rette større oppmerksomhet mot yuanens verdi vil ikke løse problemer i den tosidige handelen mellom USA og Kina, hevder en representant for Kinas handelsdepartement overfor nyhetsbyrået Reuters.

– Syndebukk
– Vi er imot denne overdrevne vektleggingen av yuanens vekslingskurs, sier den kinesiske tjenestemannen.

– Yuanens vekslingskurs er ikke en magisk medisin som kan løse en global økonomisk ubalanse.

I Genève sa en høytstående kinesisk diplomat i praksis det samme.

– De burde ikke legge skylden på Kina for problemene de har med å finne en syndebukk, sa He Yafei, Kinas nyutnevnte ambassadør til FN i Genève. ”
http://www.hegnar.no/okonomi/valuta/article414409.ece

Kina viser sitt sanne jeg. Idiotiske amerikanerne nekter å se at pengemanipulasjon foregår ikke i Kina, men USA. Det er $ som er overpriset. Ikke yuan! :D

Mike Cechanowicz
Forfatter
Svar til  arifkarim
14 år siden

Helt riktig, Og det vi hadde trodd ville ta kort tid har strukket seg ut og mange av de som mente de skulle tjene har tapt. Og flere og flere avsløres for å bedrive mafia virksomhet i stor stil. Det er som en stor dampveivals som heter “truth”, som har begynt å få opp farten. De gir seg ikke uten kamp og kamp kommer det sikkert til å bli. Jeg bare håper det går noenlunde fort og smertefrit. For den dagen USA oppdager – internt at de ikke er den største bøllen lengre – vil vi ha en ny bølle, eller vil ting bli bedre – det er spennende …..

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
14 år siden

Takk Mike! Jeg venter bevisst på den dagen da India, Kina og rekke andre asiatiske ressurssterkeland “innser” hvor mye “felles” de har inni mellom, istedenfor å vokte på ulikheter. Bare da er det mulig å bygge en felles union mot vesten, som sannsynligvis komer til å lamme hele fiasko vesten i kne.

vantro
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

In the construction of a ‘New World Order’, the capitalist system is under intense reform. Capitalism has, since its inception, altered its nature and forms. In the midst of the current global economic crisis, the construction of the ‘New Capitalism’ is based upon the ‘China model’; that is, ‘Totalitarian Capitalism’.

Governments will no longer stand behind the ‘public relations’ – propagandized illusion of ‘protecting the people’. When an economy collapses, the governments throw away their public obligations, and act for the interests of their private owners. Governments will come to the aid of the powerful banks and corporations, not the people, as “The bourgeoisie resorts to fascism less in response to disturbances in the street than in response to disturbances in their own economic system.”[86] During a large economic crisis:

[The state] rescues business enterprises on the brink of bankruptcy, forcing the masses to foot the bill. Such enterprises are kept alive with subsidies, tax exemptions, orders for public works and armaments. In short, the state thrusts itself into the breach left by the vanishing private customers. [. . . ] Such maneuvers are difficult under a democratic regime [because people still] have some means of defense [and are] still capable of setting some limit to the insatiable demands of the money power. [In] certain countries and under certain conditions, the bourgeoisie throws its traditional democracy overboard.[87]

Those who proclaim the actions of western governments ‘socialist’ are misled, as the ‘solutions’ are of a different nature. Daniel Guerin wrote in Fascism and Big Business about the nature of the fascist economies of Italy and Germany in the lead up to World War II. Guerin wrote of the actions of Italian and German governments to bail out big businesses and banks in an economic crisis:

http://www.sott.net/articles/show/204175-Debt-Dynamite-Dominoes-The-Coming-Financial-Catastrophe-Assessing-the-Illusion-of-Recovery

The general trend has thus become the reformation of the capitalist system into a system based upon the ‘China model’ of totalitarian capitalism. The capitalist class fear potential revolutionary sentiment among the middle and lower classes of the world. Obama was a well-packaged Wall Street product, sold to the American people and the people of the world on the promise of ‘Hope’ and ‘Change.’ Obama was put in place to pacify resistance.

http://www.sott.net/articles/show/204559-Connecting-the-Dots-Cosmic-Climate-Change-Financial-Terrorism

[…] The current crisis is not merely a failure of the US housing bubble, that is but a symptom of a much wider and far-reaching problem. The nations of the world are mired in exorbitant debt loads, as the sovereign debt crisis spreads across the globe, entire economies will crumble, and currencies will collapse while the banks consolidate and grow. The result will be to properly implement and construct the apparatus of a global government structure. A central facet of this is the formation of a global central bank and a global currency.

The people of the world have been lulled into a false sense of security and complacency, living under the illusion of an economic recovery. The fact remains: it is only an illusion, and eventually, it will come tumbling down. The people have been conned into handing their governments over to the banks, and the banks have been looting and pillaging the treasuries and wealth of nations, and all the while, and making the people pay for it.

hanze
hanze
Abonnent
14 år siden

Da var vi i gang igjen…

“DnB Nor har 1,7 mrd. i Dubai
E24: Nå kan det rakne helt. Les saken”

http://e24.no/boers-og-finans/article3393479.ece

Loeg
Loeg
Abonnent
14 år siden

Loeg sier.
Vi må være klar over at det vi her driver med–nemlig data– er et fullverdig
hjelpemiddel som ennå ikke er sensurert. Og mange gir uttrykk for at utvik-
lingen går for sent. Men alle disse tvangsmidlene vi møter i hverdagen er
en naturlig bremse lagt inn automatisk for at utviklingen ikke skal gå for fort.
Som eksempel kan nevnes religiøse tvangsmidler som at vi ikke må
spise svinekjøtt. En tusenårig påstand som gjelder fo enkelte religioner
i vårt land den dag i dag. Opphavet til dette er at grisene går og roter med
snuten overalt og for i seg smittestoff og trikiner som så smitter over på
menneskene.. Så lagde man en religion av det for at vi skulle leveefter det.
Så denne tregheten må vi godta. Den gode utvikling kan ikke organiseres,
Den vokser organisk frem efter at den er godtatt av hver enkelt– og her
kommer datamaskinen frem. Bruk utviklingen — starten ser bra ut- fra mitt
86 årige ståsted– Lykke til !

Insomnia
Insomnia
Abonnent
14 år siden

Undres over denne setningen i artikkelen: “…volatilitet i valutamarkedene og aksjemarkedet vil ramle kraftig ned…” Flyktigheten i valutamarkedene vil ramle kraftig ned!?
Nå eksisterer det vel i bunn og grunn bare et valutamarked så flertallsformen markedene blir litt vagt, så sant en ikke ser for seg at alle valutaer befinner seg i hvert sitt marked, men slik fungerer det jo ikke.
Dersom en valuta ramler kraftig ned, så vil nødvendigvis den ramle ned i forhold til en annen som går opp, den enes tap er den andres gevinst. På den måten kan aldri valutamarkedet isolert sett tape seg eller styrke seg, men en gitt valuta kan ramle ned, som f.eks. dollar.

Aksjemarkedet derimot kan falle helt sammen, det er fordi en aksjes verdi gjenspeiler verdien av selskapet den representerer sin verdi +- etterspørsel/tilbud (som baserer seg på volum og frekvens). Går selskapet konkurs og eksistens opphører opphører også aksjene og deres verdi, men selv her er det begrensninger, spm. ligger heller i soliditeten i de selskaper som er representert på børser rundt om i verden!

Med andre ord, mye svada i artikkelen, men dog et viktig og interessant område å fokusere på i disse tider hvor hhv NB setter opp styringsrenten mens resten av verden venter og hvilken effekt dette får for eksportindustrien i Norge der varene går ut av landet.

Ursus
Ursus
Abonnent
14 år siden

Nye krisepakker (bailouts):

http://www.telegraph.co.uk/finance/newsbysector/banksandfinance/6497081/4350-per-family-to-bail-out-Britains-banks.html

Litt om krisepakkene som har vært (og nye kommer):

Loeg
Loeg
Abonnent
Svar til  Ursus
14 år siden

Vi trenger ikke penger for å få samfunnet til å gå rundt- sier Sir Lancelot. Og
det er no mange her som er enig om. Men da er det litt merkelig at ikke
Dybvad Brochmann er nevnt i disse spaltene. Han har jo noen gode løsninger på disse penge-problemene når han sier at det er forskjel på
fiktive og reale verdier og at der oppstår store problemer økonomi og pro-
duksjon når over produsjon senker prisene på varene. Slik at konkurser og
arbeidsledighet oppstår.
Ellers mener jeg å oppdage at det er mange blandt de som er på “nettet”
som har Brochmann bakgrunn. Og jeg kan nevne hans taler på stortiget
finnes på linker på Norgespartiet.no på sidelinker.
Loeg sier

ringo
ringo
Abonnent
14 år siden

Jeg kaller det DEMONKRATI

Bushi
Bushi
Abonnent
14 år siden

Hadde vært artig hvis FRP blir knust i valget men de kommer vel inn i regjering uansett. Sponheim kom jo med i regjering en periode selv om han var leder av et partie som t.o.m. lå under sperregrensen.

Demokrati er ikke alltid så lett å skjønne seg på. Selv om et parti har flertallet av stemmen så er det ikke dermed sagt at man kommer til makten. Det kan virke som om FRP er “dømt” til å vinne, men vi får se:-)

Killuminati
Killuminati
Abonnent
15 år siden

“Men det er jo bestemt at det skal bli FrP i regjering og Bilderbergers media kjører full propaganda og hjernevask for å oppfylle denne beslutning, så det blir vel slik, mennesker er jo så lette å lede …… ”

Jeg har hatt en rar følelse i den siste perioden om FrP. Det ser ut som om alle de mediene som Bilderberg har innflytelse over, prøver å få folk flest til å stemme FrP(med skitne strategier). Hadde en følelse av at det er bestemt at FrP skal vinne i år for å fremme NWO agendaen lenger frem.

Kjetil S
Skribent
15 år siden

Det er ingen vei tilbake. Tiden er inne for et gigantisk skift i måten vi organiserer samfunnet, økonomien, matproduksjon, jobb, ja hele vår tilværelse. Jeg kan ikke for mitt bare liv se at den nåværende karusellen er bærekraftig.

Det er bare det at det er en trang fødsel. Det er mange som har basert hele sitt liv og levnet på en materiell virkelighet som i beste fall knaker i sømmene. Disse vil ha store problemer med å tilpasse seg en verden som i aksellererende grad øker i åndelighet/spiritualitet. Der verdier som deling, samhold, livsglede, empati, uegennyttighet, hjelpsomhet, overflod, kjærlighet, frihet og renhet har forrang fremfor de tradisjonelle materielle verdiene. I en slik verden har ikke konkurranse, kynisme, egoisme, korrupsjon, hensynsløshet, manipulasjon, arroganse, falskhet etc lenger noen plass og vil bli gjennomskuet og vil i praksis falle på stengrunn.

Denne transisjonen vil trolig ta noe tid. Samfunnets strukturer er rigide og har sitt egen innebygde momentum som motsetter seg raske endringer. Men at transisjonen kommer er jeg overbevist om.

Og jeg gleder meg!

SirLancelot
SirLancelot
Abonnent
15 år siden

Bankene og penger er selve faren i dagens samfunn, vi trenger slett ingen penger for å få verden til å gå rundt, de eneste som trenger pengesystemet er de som eier det og som har holdt slaveriet gående i mange mange generasjoner.

Armin Bahrami
Forfatter
15 år siden

En ting jeg blir svært opprørt over er måten bankene behandler de som er utsatt hardest for denne krisen. Jeg måtte selge leiligheten min ifjor når det ble alt for dyrt å betale husleie. Jeg hadde en rente på 9% hos Finansmafia GE money bank. Etter at jeg solgte satt jeg igjen med 230.000kr i tap.

Det GE money bank gjorde, var å sette opp renta til 15% på restlånet.
Det er å gjøre vondt værre. Idag betaler jeg 2000kr bare i renter hver måned. Hvorfor hjelper ikke regjeringen oss? Det er ca 40.000 som måtte tvangselge bolig, det er mange av oss. Vi burde hatt en rente på 2% etter denne konstruerte finanskrisen.

Skittent, råttent og ikke mye mer enn forventet fra disse korrupte Bankene.

Insomnia
Insomnia
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Har det slått deg at du lånte over evne dersom du ikke taklet en rente på 9%?
At renten deretter justeres opp til 15% er jo rimelig naturlig da du ikke lenger har sikkerhet i boligen/leiligheten du ikke eier lenger.

Men hvorfor låne hos GE money bank i utgangspunktet? Var det fordi du ikke fikk lån hos andre kreditorer som ikke driver rovdrift på sine kunder?

Mike Cechanowicz
Forfatter
15 år siden

Løfter fra massemedia om økning i oljeprisen gir mange nordmenn en emosjonell pust i bakken som får de til å padle så fort de kan tilbake til komfortsonen sin der de kan fortape seg i den vante måten å leve på. I mellomtiden går en annen prosess ubønnhørelig videre og det er overgangen i vår verden til en høyere etisk standard der dagens økonomistyring ikke har noen sted å være. De fleste spådommer om en videre nedgang i økonomien bygger på modeller og hendelser som nå er historiske. Vi kommer nok til å gå en annen vei enn den som er gått før. Derfor er allting vanskelig å spå.

Viktig blir det å ivareta flertallets behov for en eller annen trygghet slik at kaos ikke blir rådende og dermed vold og tap av verdier og liv.

Vi lever i en spennende tid.

J.Johansen
Forfatter
15 år siden

Børge Brende har hatt jobb i World Economic Forum, opplæringsstilling som juniordirektør, og kommer nå hjem og skal frelse sine sambygdinger i det fortreffelige i globalismens perspektiver og dens nye verdensorden. Nå spørs det bare hvor flink han er til å frelse alle oss andre med budskapet, som er bestemmende om han skal få flere slike fine titler og jobber. DN sier:

“KRISE GIR NY VERDENSORDEN. Finanskrisen fremskynder en ny økonomisk verdensorden. Vi står foran en global maktforskyvning. Nye samarbeidsløsninger er nødvendig, skriver Børge Brende, avtroppende direktør i World Economic Forum.”
Dagens Næringsliv 14. Mai, 2009.

Om ikke krisen nå er streng nok til å få gjennomført Den Nye Verdensorden, så tar de nok ‘krisen’ litt lenger ut (en tilbakeholdelse av kreditt fra de privatpersoner og institusjoner som eier pengene våre er ikke ‘krise’ – bare ond vilje), og gjør den litt verre, om det er det som skal til for å overbevise hvermannsen om at deres løsninger for Den Nye Verdensorden er nødvendig for å redde verden. Mange vil ikke like den brune stanken av denne nye verdensordenen deres.

Den islandske ‘krise’ (robberi) var nok til å frelse Island til sin sak, de er på full fart inni EU (testcase). La oss se nå se hvor hard lut, hvor mye de (the moneymasters]. og hvor stramt de må holde tilbake kreditten til hvermannsen, hvor mye som må til for å frelse verden for deres sak…..

Hold Bilderberger Siv (Frp) og World Economic Forum Børge Brende (Høyre) lang borte fra regjeringskontorene sier jeg, for de gir full gass med globalisering / nye verdensorden agenda, og ‘privatisering’ (det er privatisering til sine rike venner – de internasjonale krøsuser – deres herrer og mestre som de soler seg i omgang med, ikke til private som oss), av våre ressurser. Bl.a. drikkevannet vårt er det første de kommer til å skal gjøre så mye billigere for oss ved å ‘privatisere’ det…akkurat som det var med kraftverkene og strømmen….remember ?

Men det er jo bestemt at det skal bli FrP i regjering og Bilderbergers media kjører full propaganda og hjernevask for å oppfylle denne beslutning, så det blir vel slik, mennesker er jo så lette å lede ……

« Forrige artikkel

Nordmennene på Bilderberg-møtene

Neste artikkel »

President Eisenhower møtte utenomjordiske

49
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x