Du leser nå
Hva gjør Kronprins Håkon på Bilderberg-møte?

4 minutter lesetidHva gjør Kronprins Håkon på Bilderberg-møte?

Norsk økonomi designet for fall. Fare for norsk oljeformue, sett fra Danmark. Mange både i inn- og utland undres på hva de kongelige som skal representere alle borgere gjør på Bilderberger-møter, hvor de lett kan korrumperes til å tjene elitenes interesser mer enn borgernes. Hvem vil det norske lederskap berike mest?

Den så » folkelige og progressive » Kronprins Håkon, er en av deltagerne på Bilderberger 2011. Hvis man finleser listen for 2011, vil man se at det hovedsaklig er olje, finans – og internet ( sosiale nettverk ) som interesserer de som deltar i år. Utover de sedvanlige krigsforbrytere og fascister.

Det er ikke første gang at Kronprinsen deltar. Se også: Bilderberger 2008 – 2011. Man kan så bruke sin logikk eller intuisjon og konkludere med hva møtet handler om : Å sette prisen på rå-olje i været, øket internet overvåkning og » trafikkregler » for samme, samt en styrkelse av finanskrisen, hvilket vil si at man presser Hellas, Spania, Portugal og Irland ut over kanten. For å gå etter reservene.

Hvis nordmenn tror at Håkon ikke er en del av dette, så tar de feil.

Norge er en av de sterkeste økonomier i verden, men dette er tildels skjult for den alminnelige nordmann.

Norge har anslått 3.100 milliarder norske kroner stående i hva de kalder : Statens Pensjonsfond. Det var startet av deres finansminister Sigbjørn Johnsen for cirka 15 år siden.

Han uttaler :

«Selv om det ikke er noe mål i seg selv å være størst, er det alltid fint å registrere at fondet vokser. Et stadigt større fond betyr at vi får flere penger til gode formål over statsbudsjettet. Mitt mål er at Statens Pensjonsfond skal være verdens best forvaltede,»

Hva har dette med Håkon å gjøre ?

En hel del. Norge sitter på formodentligt verdens største oljereserver. Det er derfra pengene kommer. På Bilderberg møtet vil Håkon finne en kjær tante. Dronning Beatrix fra Holland. Hun eier Shell. Husk det for øvrigt hver gang du tanker Shell, så heller du dine dyrt betalte bensinpenger i Be-a-matrix sin lomme.

Jeg vet ikke helt hvordan det har lykkedes å få folk og især nordmenn til å kjøpe illusjonen om at de kongelige ikke eier noe. Som man kan se her er de tilbøyelig til å eie det meste. ( > Elisabeth [QE2] eier 1/6 av jordens landfaste overflate ). Her hjemme i Danmark kan vi ikke få innblikk i hva det danske kongehus eier.

Så man er nødt til at få kongehusene med i sine designs, ellers kan man faktisk ikke designe krisetider. Og slett ikke for nordmenn. Kriser er kun designet til et formål : at de som har mye, skal få mer. Det er store summer å høste i recessions-tider. Så den Al Gore ( Bilderberger )  infiserte Kronprins Håkon, må nødvendigvis være en del av dette design. Jeg regner ikke med at han sitter på sitt rom og ser dvd film, men hvor de viktigste ting blir diskutert. Han er en del av det.

Tilbake til finansministeren hvis sjef også er Bilderberger :

«Fondet brukes jo til å finansiere barnehager og eldrepleie. Dermed kommer fondet de fleste mennesker til nytte på et eller annet tidspunkt. Formuen tilhører det norske folk, og der er bred enighet om at det er de politiske organer som skal disponere over den,» sier Sigbjørn Johnsen til Aftenposten.

Spørsmål til Sigbjørn : » Er Regent Street en del av den norske barne- og eldrepolitik ? » 1)

Når han nå » forvalter » nordmenns milliarder kan han ikke være uvitende om ( nordmenn er det kanskje ), men han kan ikke være det, at pensjonsfondene verden over blir spist opp av krisen. Man har sett det i USA, England, Frankrike, Danmark, ja over det meste av verden. Og pensjonsfondene er nettopp hva som også er å høste i høy grad i denne krise. Det er ennå et Bilderberger mål, å stikke av med de surt oppsparte midler.

Hvis du mener dette er ren konspirasjon kan du evt. google, » Sparing i pensjonsfondene uthules » eller noe i den retning, og man kan se at det er tilfelle.

Så det Håkon gjør sammen med sine likesinnede er at han meddesigner et fall av den sterke norske økonomi. Og han meddesigner en uthuling af nordmenns pensjoner og ikke minst : Han viser hva det Norske Kongehus og han selv er en del av.  Illuminatet.

Der er 5 millioner nordmenn.

5 millioner dividert med 3.100 milliarder er = 620.000 Norske Kroner pr. norsk hode. Nyfødt som nærdød.

Hvor alle andre borgere i stort set alle andre lande, normalt skylder skjorta !

Denne ubalanse skal bort, og det skal Håkon hjelpe med.

Det èr mye penger som er iferd med å bli lurt ifra nordmenn på møtet i Sveits.

—–

Man kunne dermed spørre seg selv som norsk : Hvorfor skal jeg betale ågerpriser for bolig, mat og BENSIN !!!!! Håkon ?

Fra november 2010 :

1) > Nordmændene køber Londons Regent Street

Fra september 2010 :

2) > Olie gør alle nordmænd til millionærer

 

Kilde:

http://zen-haven.dk/hva-gj%C3%B8r-kronprinsen-hakon-pa-bilderberger-disse-dager/

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
21%
Opplysende
63%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
5%
Om forfatter
Søren Dreier
Søren Dreier er eier og webmaster for Zen-Haven.dk, som søker å dyrke og formulere et frihetsbegrep som har til hensikt å inspirere til åndelige kvaliteter, som vi alle har og som derfor ikke er elitære, eller forbeholdt særlig utvalgte. Derfor speiler zen-hagen mange forskjellige spirituelle bud og retninger og arbeider med sin helt egne holdning til disse.

Kommentarer

73 kommentarer på "Hva gjør Kronprins Håkon på Bilderberg-møte?"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste