Du leser nå
Skrekk og gru i Vigelands reptil-park

4 minutter lesetid



Skrekk og gru i Vigelands reptil-park

Frognerparken sett med nye øyne. De fire pillarene er oververden, de vi ofres til. Når man først ser dette, er det lettere å forstå ansiktene til statuene på broen.

Er du sikker på at du vet hva du er med på? Frognerparken er et tempel og en fryktfarm, en slags menneskeofring til gudene over oss, som stjal våre barn og kvinner og parret seg med dem. Høster dem negative frykt-induserte energier i parken?  

De fleste i konspirasjonsmiljøet har blitt kjent med David Icke. Hans reptil-teorier går ikke ubemerket hen hos de fleste. Davids mange foredrag og spesielt «Big-Brother-The-Big-Picture» beviser at denne mannen har begge føtta plantet i jorda og er bevisst om de hemmelige samfunn’s onde hensikter for verdensbefolkningen, men han følger også med på de utenomjordiske som han mener har besatt våre ledere, gjennom onde entiteter og djevelinvokeringer, eller at de kom ned fra himmelen som reptiler og gjemte seg i enkelte menneskekropper i høyere maktposisjoner. Dronning Elizabeth, har du blått blod? 

Vigelandsparken og David Icke har så mye til felles at vi har laget en film og sendt den til David sammen med en invitasjon til reptilparken i Oslo. 

Jeg var i parken igår, med en ny bevissthet om menneskets historie og større forståelse for skjult symbolikk. Det jeg fant var kvalmt og ekkelt, jeg følte en negativ energi, som om de ønsket å høste skuelystne menneskers ugne og skremte følelser mens de gikk gjennom parken og så på de horrible menneskeansiktene foreviget i granitt, uten å ha noen idé om hva det egentlig er som foregår. 

Frognerparken er Oslo’s mest besøkte park. Turister strømmer til et ondskapsfullt tempel. Jeg var her igjen, etter å ha besøkt stedet som barn, uten å legge merke til de fire pillarene som står på et høyere plan over Sinnataggen på broen. Hva kan vi legge i dette? Det er to damer som blir spist av reptiler, det ser ut som om de fortærer dem uten noen motstand, som om de er i omvandlingsprosessen. 

På den andre siden står to menn og kjemper mot øglene og reptilene. Er dette alien-bortføringer? Er dette samme historie som går igjen i Afrika, i Mayalandet, og andre steder hvor urbefolkningen mener at en eldgammel drage-reptilsk skikkelse kom og tok deres barn og fløy opp til himmelen?

Hva var det som fikk Vigeland til å sette igang med denne parken? Var det hans egen visjon? De fleste skulptørene på den tiden jobbet i slektskap med adelen og kongene, de var som regel de eneste som fikk statuer på den tiden så vi kan tenke oss at sterke krefter stod bak parken til Vigeland. Faktisk, så fant jeg IBM inngravert i en steinblokk som «sponsor» til parken. IBM er det samme selskapet som drev okkult forskning og innførte tall-merkingsystem på fangene i de forskjellige holocaustleirene og Gulagene på 30-40tallet, på samme tid som de ga store pengesummer til Oslo by, for å bygge et reptil-tempel.

Ofrer Vigeland våre barn til reptil-kongen?

«Allerede sommeren 1940, mens resten av parken var et eneste stort anleggsområde, ble broen åpnet for publikum. Da var også de fire flankerende, høye granittsøylene med mennesker og øgler kommet på plass. De skjellpansrede demonene har full kontroll over sine ofre, menneskene, og gir således en dramatisk  kontrast til mange av brofigurenes ubekymrede lek og livslyst.» Fra Vigelandsparkens hjemmeside

På broen kan du spekulere i all evighet. Det er også verdt å nevne frykten for «de som kommer fra himmelen» som gjenspeiles i skrekk og gru i ansiktene til statuene til tross for «livslysten» Frognerparken mener å vise. Rett ved siden av den første pillaren på høyre side når du kommer inn i parken, står en mor og kaster sitt barn rett opp i retning mot reptilen, som om hun er så redd for å bli spist at hun heller vil ofre sitt barn. På den andre siden av parken, langt borte til høyre, står en svær statue med en barnefamilie sammen med besteforeldre som er voktet av to menn som på en måte beskytter dem fra ondskapen som foregår i parken. Gå ikke inn der… 

Like ved denne statuen, er det også en svær underjordisk port å finne. Hva foregår under parken? Djevelinvokeringer om natten? Drar frimurerne dit, under et nettverk av tunneler og høster energier på ymse måter for sataniske krefter? Man kan egentlig bare undre. 

Så var det en jente og en øgle, som dukket opp i parken noen tiår senere, ved siden av et barne-telt-sirkus. Hvorfor skremmer vi barn på denne måten? Jeg som voksen følte meg ikke bra; hvordan har barna det egentlig når de ser seg selv bli omslukt av onde reptiler? Riv ned parken sier jeg, eller la den stå der som et varselstegn til det onde samfunn. 

Det merkeligste var Monolitten som ligner på en egyptisk obelisk, men her har Vigeland stablet mennesker og barn oppå hverandre i et forsøk på å nå «himmelen». Var dette hans forsøk på ofring til reptilrasen? 

Rundt Monolitten står 13 sirkler på bakken, og hvis du står på den midterste så hører du et ekko, din egen stemme treffer en usynlig vegg og slår tilbake til ditt øre uten at det er noen vegger eller tak over deg har de laget et utendørs akustisk kunstverk. 

Dette er absolutt en park du bør dra tilbake til, for å se parken med nye øyne. 

 

Tusen takk til Marianne «ms-skyguardian» som var med og guidet oss gjennom parken.

Få nye perspektiver. Finn din sannhet. Bli fri.

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
30%
Opplysende
41%
Inne på noe
2%
Usikker
5%
Dårlig
23%
Om forfatter
Armin Bahrami
En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte; "DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

216
Kommentarer

avatar
64 Comment threads
152 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
53 Comment authors
Liv BjøringsøykristiannGG99SlayerFalconHans Gaarder Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
Michelle
Skribent

Takk for en fantastisk artikkel – utrolig godt observert og jobbet!!!! Utrolig at iNGEN har oppdaget dette før, og selvsagt så skriver aldri media om slike «konspirasjoner», selv når det er rett fremfor øynene på ALLE, de har øyne, men klarer ikke se igjennom matrix. Men når man forstår hva som foregår, så ser man alt med nye øyne.-)

Michelle
Skribent

SENSASjON, OMG, hele parken er jo en stor orgie av ofringer og satanistiske ritualer, ikke rart barnet Sinnataggen er så sint! Prøvde Vigeland å advare oss mot noe? (sorry for skrivefeil over, moderator får med glede rette selvsagt, det heter vel strengt tatt «flere øyne», men språket er vel hele tiden i forandring uansett)

Otto
Abonnent

Mye kommer fram når snøen forsvinner, og artikkelen viser at det enda mye mer som kommer fram når øynene åpnes. Nært relatert, DC Street Sorcery

Singoalla
Abonnent
Singoalla

Hm, det er veldig bra å få dette perspektivet frem i lyset, takk for det. jeg har ikke vært i den parken på minst 25 år og ante ingenting om reptilteorier osv dengang. Ja har muligens ikke vært der sidne jeg var barn, men må visst ta meg en tur ja.

Det geometiske mønsteret interesserer meg ved første blikk kan det ligne litt på Livets tre, geometrisk fremstilt som i Kabbalah, men det er ikke det når man ser nærmere på det. Hadde det vært Livets tre, så ville det ikke vært noe galt i det, det finnes innen alle kulturer og religioner over hele jorden og er positivt. Men det er noen rare partier der og en del annet som er avvikende.

Når det gjelder geometriske pentagrammer så vet du nok at det spørs hvilken vei du setter dem eller ser dem fra, om de er positive eller negative. Det er når det er negativt, dvs med spissen ned at man kan sette geita inni der.. det er ikke automatisk Baphomet av den grunn.. det er mye rundt det der. Og noen mener til og med at Baphomet var Muhammed, eller et symbol på ham, det er mange rare teorier og forklaringer ang akkurat det. I følge overhodet i frimurerlosjen var Baphomet for dem bare «en gammel mann».. dette sa han i debatt på Nrk tv for noen år siden. Var Vigeland frimurer? Vanlige frimurere driver ikke med ofringer, heller ikke høyt oppe, i Norge. Det man spekulerer på er om det er et frimureri over det som vi har i Norge og som de vanlige frimurerer ikke vet om.. eller er med på. Mange frimurere er gode mennesker og de lærer mye der som er sant og godt, selvutvikling bl a.

Klarer ikke å se at det er noe eksakt pentagram heller.. om det er fordi jeg er for trøtt eller om det ikke er det, vet jeg ikke. Et enda tydeligere kart eller overblikk over området skjematisk ville vært fint. For dette må vi til bunns i. For å komme til bunns i dette er det viktig å grave i Vigelands bakgrunn, livssyn og hva han selv kan ha sagt om kunsten sin. Det gode og det onde, kan være temaer for en kunstner.. uten at det er mistenkelig.. drager og maskiner mot mennesker likeså, dragene kan representere teknologi.
Kampen mellom mørket og lyset er vanlig både i kunst, eventyr, filmer og i livet forøvrig. Men jeg vil ikke bagatellisere dette heller. Det må finnes ut av.
Tusen takk for denne artikkelen, dette visste jeg ikke :-)

Marius Tobiassen
Skribent

Hva om kunstneren har prøvd å illustrere kampen mellom oss og våre «demoner» som er i vår psyke?  Tradisjonelt sett har dragen blit brukt til å symbolisere den energien som omgir hele universet, vår ånd og bevissthet.  (Slik som i bildet Oroborus.)  Kampen mellom Malkut og Kether, jorda og himmelen, kjødet og sinnet, dyret og gud.

Har du sett mausoleet til Gustavs bror på Slemdal i Oslo?

Har du sett Illuminatigraven på Fredensborg?  Og Hodeskalle gravstenen i huset like ved?

Har du sett hjørnesteinen på domkirken i Oslo, og inngangen?

Har du sett spøkelser på høylys dag?

Har du tatt LSD og XTC?

«Ikke kjemp mot drager om du ikke vil bli en selv.»

Begge Vigelandene var angivelig frimurere og plassen rundt monolitten skal bli brukt til relgiøse ritualer, sies det.  Men dette er noe som alltid har eksistert i siviliserte samfunn.  Skal vi gå tilbake til å leve som jegere og sankere og bo i huler?

Jeg bare spør…

Rolf Kenneth Myhre
Skribent

Problemet med Icke er at han later som om han låner idéer og tanker fra Sitchin, men Sitchin har i sine 13 bøker aldri nevnt reptiler eller menneskereptiler eller ET-reptiler med et eneste ord. Så da har Icke bare verdens mest mindcontrolled-fuckedup kvinne igjen å basere seg på, Arizona Wilder.

Marius Tobiassen
Skribent

Icke ser ut som reptilene fra 80-talls versjonen av V. Lol

GoodVibe
Abonnent
GoodVibe

Det var da raskt og dømmende! Hva om Sitchin er en shape-shifter (som det påstås fra flere hold), da vil han selvfølgelig vite om mye, men ikke avsløre seg selv…det er også en teori. Og det skal nevnes at Icke har langt mer enn Arizona Wilder sitt vitnemål å basere seg på.

Rolf Kenneth Myhre
Skribent

Og hvem er de andre kildene? Denne zulu-medisinmannen bekrefter eksistensen av zetaene, men zetaene har heller ingenting med reptiler å gjøre.

Singoalla
Abonnent
Singoalla

Og om de hadde det ville de da ha informert oss om det? Hva sier Zulu-medisinmannen om den saken da?

GoodVibe
Abonnent
GoodVibe

Icke har kildehenvisning i alle sine verk. Har du lest noen av dem?

Rolf Kenneth Myhre
Skribent

Credo Mutwa er nevnt helt til slutt i min artikkel:
http://www.rolfkenneth.no/ET-V_Zeta.html

Jeg tror ikke Icke har så mange kilder til støtte for sin SPESIFIKKE reptilteori.

Singoalla
Abonnent
Singoalla

Enhver selvstendig tenkende person har sine egne spesifikke tanker og slutninger.. også Icke og det bør finnes like mange meninger og oppfarninger som det finnes mennesker, om alle tenkte selvstendig..

Det er temmelig treffende ting i Bibelen og slikt da.. om de falne englene som fikk barn med menneskenes døtre.. om djevelen/dragen som ble kastet ned på jorden.. dvs inkarnert.. Mange dyr i menneskeham.. er Jesu ord i Thomasevangeliet. Ugresset har også lov til å være blant dere, inntil innhøstningen, da skal klinten skilles fra hveten, bukkene fra fårene, osv osv, lysets og mørkets sønner i Dødehavsrullene.. Jesus sier rett ut at en av disiplene er en djevel.. (Juda) og at jødene har djevelen til far.. alt dette, vitner om at menneskene og deres sjeler er alt annet enn ensartet invendig..

Barnesangen som ramser opp at hudfargen er forskjellig men det er utenpå, og inni er vi like.. er dermed ikke i tråd med dette og dermed ikke troverdig.

ubu
Abonnent
ubu

virker på meg som Icke baserer seg endel på egne erfaringer med verden. Husker han fortalte om oppvåkningen sin. Da var det stemmer i hodet, syner osv. -Han fikk en misjon fra oven lissom.

…men jeg har ingen anelse om hvordan jeg skal kunne bekrefte eller avkrefte reptilteorien, anser den derfor mest som en kuriositet, inntil også jeg evnt blir en mystiker.

Jeg har lurt litt på dette valget Norge hadde etter frigjøringa fra Sverige. Vi valgte monarki fremfor republikk, og fikk dermed goodwill fra de andre monarkiene.
-synes lissom det virka som en fornuftig avgjørelse. -politisk sett fungerte det faktisk slik på den tiden. Symbolverden var mye mer avgjørende.

Michelle
Skribent

Det mener det var UFO-kontakt-person Barbara Marciniak som først fortalte Icke at han skulle vekke hele verden med reptilhistoriene. Men de fleste som forteller om at de har jobbet med militære og undergrunnsbaser i dag forteller vel også om aliens og reptiler og demoner inovolverte på toppen? Val Valerian skrev jo den første Matrix-boken på 80-tallet, som inneholder enorme mengder secret military stuff! Jeg tror mer og mer kommer frem på grunn av internett også nå, at det er lettere å finne frem til informasjon og ting må ikke gå igjennom media eller et forlag eller offentlige bibliotek lengre. Det er mye svada også selvsagt på internett, men uansett så er det alltid sunt å få vite hva folk mener og lettere kunne velge fritt mellom flere ulike virkelighetsoppfatninger selv som man vil tro på. Selv tror jeg at det er en sterk sammenheng mellom vampyrer og reptiler og demoner. Og vampyrhistoriene er jo massive. Det som er interessant er hvordan Johannes Åpenbaring forteller om dyrets tall 666 og at mange skal få det på pannen og armen og ingen kan kjøpe og selge uten det. At det er Anti-Christ, men at få klarer å se at Anti-Christ er dyret, og samtidig skriver jo Bibelen at det er et menneskes tall (shapeshifter?), for den som har forstand må regne ut talle for dyret. Og dyret skal stige opp av avgrunnen (underjordisk militærbase?) og at det er en drake osv. Og at ennå et dyr blir gitt makt over jorden. Jeg tror mye av Biblene er veldig mind-control, jeg tror «Gud» er bare kjærlighet og har ingenting med gamletestamentet å gjøre siden der fremstår Gud som en straffer osv og oppfordrer til drap of ofringer av dyr og mennesker til Gud, noe jeg er 100% overbevist om at kjærligheten aldri ville gjort, det er helt feil. Men interessant ja hvordan Johannes Åpenbaring advarer mot å motta dyrets merke/ RFiD/ micro-chip/ Barcode666. Og med tanke på at Vati-Can betyr Gudommelig/Profetisk-Reptil/Drake, så kan en begynne å lure på hva som egentlig foregår i verden..

UFO-kontakt-person Channie♡West sier at mye av bibelen er skrevet for å kontrollere oss og mye er fjernet fra hva som hendte, som UFOer osv, men at visse ting i Joahnnes Åpenbaring stemmer, sånn som at det skal bli en helt ny jord nå snart! Uansett, om jeg ikke hørte på White Time Healing og Channie West som jeg elsker, hun er bare kjærlighet, så ville jeg hørt på Reiki-healing/ Zen♡buddhismen!

Jeg tror at advaringene i Johannes Åpenbaring har med det at om man vil følge dyret ned i avgrunnen (underjordisk militærbase) og tilber dyret (satanistiske ritualer) så kan man gå glipp av å gå opp på den nye jorden nå, og mister alt, og dyret/draken/slangen skal visst få enda 1000 år å herske på jorden etter dette..

Balle Clorin
Abonnent
Balle Clorin

Merkelig at dette kom opp nå. Var selv i parken forrige helg og satt rett på benken ved siden av statuen der damen blir angrepet av en reptil. Vi ble sittende å kommentere statuen, for vi hadde ikke lagt merke til dette tidligere.

Så da jeg kom hjem så jeg på et kart over Vigelandsparken. Stiene virker ikke lagt tilfeldig, men nå er dette en kunstpark, så noe annet skulle også tatt seg ut. Men det er et eller annet kjent med formasjonen på stiene. Dette må jeg undersøke.

For moroskyld forlengte jeg linjene fra de stiene som hadde krysset hverandre (hvis parken hadde vært større) utenfor kartet. Jeg skal sjekke begge punktene i morgen. Det ene, diagonalt sydover, med tre linjer, vil krysse hverandre på SAMME punkt i Odinsgate. Odin?

For ørvig ble anlegget avsluttet etter hans død, så stiene kan selvfølgelig ha blitt tegnet etterpå.

Zkep
Abonnent
Zkep

Ehh..du må prøve igjen. Print ut et bilde fra Google Earth, eller et annent kart – tegn opp alle stier i retning Odins gate…to og to linjer treffer hverandre på diverse steder hist og pist. Tre streker sammenfaller overhode ikke i ett punkt….

Og selvfølgelig er det en struktur i en park, på samme måte som det er geometri i huset du bor i…

Ursus
Abonnent
Ursus

Skulle egentlig poste noe annet, gidder knapt å prøve å poste her lengre, man logger inn uten å kunne poste etc. Tror WP’en deres er litt lunefull :)

Sjekk ut Freemans Perspective. Her kan du se litt av samme ulla fra Nashville:

http://www.youtube.com/watch?v=y8idgrrqv-s

GoodVibe
Abonnent
GoodVibe

@Balle Clorin; Du skrev; «I filmens begynnelse er det to dører. Kan ikke se noen nøkkelhull. Merkelig.»
-Det ER nøkkelhull der, men de er skjult bak en av de runde «prikkene» på døren som må skyves til side. Det er de 2 små porthusene på hver side av hovedinngangen.

Balle Clorin
Abonnent
Balle Clorin

OK. Takk. :-)

Singoalla
Abonnent
Singoalla

Det er blitt slengt ut en del kommentarer her som jeg har landet på at ikke er til meg men var litt usikker så jeg klargjør i full fart at jeg ikke er forhekset, heller ikke har jeg noensinne vært ruset eller full på noe som helst, annet enn sjelereiser med sjaman-trommer om slikt kan telle. Jeg har lest en del av David Icke, bare klarerer dette i tilfelle noe av det var til meg, fordi det stod slik i forhold til mine kommentarer at det kunne se ut som det var.

Veldig greit om man skriver hvem man kommenterer og henvender seg til for når dette ikke gjøres og kommentarer legges innimellom osv er det mange ganger svært uklart. Det som rangeres som ekte kunst, det er der hvor kunstneren virkelig har ment noe med det han gjør og hvor det er fullt av budskaper.. det er derfor riktig av Armin og andre å forsøke å forstå og tolke dette, kunstneren ønsket nok det, bli tatt på alvor, mens noen av dagens kunstnere ikke har noen mening med det de gjør eller mener at det er opp til hver enkelt å tolke. Salvador Dali mente at hans kunst var så genial at ingen kunne forstå den helt og fullt, heller ikke han selv..

Armin: Hvilken Bibel er skrevet av Albert Pike? De eneste som nevner dette navnet Pike er en viss type kristne eller de som sluker rått deres propaganda hvor de sverter og håner bl a Kabbalah, frimurere og en del annet i samme dragsuget, og de fremhever sin egen fundamentalistiske tolkning av dagens norske eller engelskspråklige Bibel som Guds ord.. de har ikke engang nok kunnskap og innsikt til å forstå at de skyter seg selv i foten med de fleste av sine egne påstander. Dette har jeg forklart før, og kan ikke gjenta her. Men at Albert Pike skal ha skrevet noen Bibel, det bør du utdype og dokumentere, Armin!

Du gjør lurt av å se litt på kildene for en del slik info, den er som regel erke-protestantisk fundamentalistisk grensende til det sekteriske, men står langt langt langt fra den tradisjon, setting og forståelse Jesus hadde..

Jesus var faktisk ikke Lutheraner og heller ikke var ha fra Sarons dal eller bedehusene i Flekkefjord.. derfor sa han også i Bibelen at han ville ta avstand fra de fleste som kaller seg kristne og bruker hans navn i dag. Det er ikke den reelle Jesus de følger men en falsk figur konstruert av den falne kirken. Dette kommer også klart frem i Bibelen og enda klarere i Peters apokalypse som er veldig kort og anbefales på det sterkeste.

Utrolig sterk og klargjørende ord fra en av bøkene kirken ikke ville ha:

http://www.gnosis.org/naghamm/apopet.html

Om gangene veiene og geometrien ble laget til etter Vigelands død, er det vesentlig og da har ikke han noe med det med mindre han bestemte og tegnet det før han døde? Det ville vært sannsynlig når det var hans park? Geometri i parker er vanlig og behøver ikke være mistenkelig, men det er lov å tenke høyt og spørre.

Om det er slik at det mangler noen kilder her, i følge Rolf Kenneth, så er artikkelen etter min mening i dette tilfelle sterkere jo ferre andre kilder som er brukt.. dette er konstruktivt nytt blikk på kjente ting, slik at man med et åpent og ikke forutintatt sinn, forhåpentlig kan forstå mer..

Burde vært flere slike artikler hvor man legger ut sine observasjoner og tanker og ber folket og leserne bidra med sitt, heller enn å sitte å servere og drøvtygge ting som kommer fra andre personer og kilder..

Marius T: Av det du sier er omtrent 50 % veldig riktig og fornuftig og resten litt mer skurrende i mine ører. Høres ut som du har bakgrunn i ordenslivet, bår det an å spørre i hvilken tradisjon/retning? Om du ikke kan eller vil svare er det forståelig. Hva er symbolet på bildet bak deg igjen? Ligner et beskyttende tegn jeg har på en amulett som er kopi fra Tempelridderne..

Det er helt korrekt at kunstnere gjennom alle tider også tilbake til de tider hvor begrepet kunst og kunstnere ikke fantes, og de var håndverkere, så har de fremstilt kampen mellom det gode og det onde, lys og mørke, drager, prinsesser og helter..dette finnes også i myter, legender, arketyper, litteratur, fiction og film. Og selvsagt i malerier og skulpturer, fra alle tidsaldere, det er riktig, det har jeg studert og sett med selvsyn gjennom mange år.

Det New agy synet og propagandaen fantes ikke den gang. De skildret tingene som de var, godt og ondt.. lys og mørke.. ikke bare lys og kjærlighet i glansbilder og ord og handlinger som gjerne viser noe helt annet, som i dag.

I kirkene var det både drager, djevler og demoner.. i ornamentene og maleriene og man malte gjerne helvete med utspekulerte djevler og demoner på den ene siden, ondskapen og det gode og englene, Jesus, Maria osv på den andre siden. Alle gamle katedraler osv er fulle av demoner og drager på utsiden som skulle skremme vekk de onde kreftene på samme måte som de stygge stein-monstrene de hadde i Kina og som brukes innen Feng Shui, de skal være utenfor boligen og ikke inni. Dette er realisme, advarsler og skremsler, ikke noe de dyrket!

De mest berømte og kuuleste jeg kjenner til av slike figurer der de helt utrolige Gargoyles i tårnene på Notre Dame katedralen i Paris.. ta en titt på noen av dem her:

comment image

comment image

comment image

http://www.freakingnews.com/Notre-Dame-Paris-Pictures-56335.asp

Du sier: Frimureriets største fiender er relgiøse fanatikere. Opprør og kaos er det motsatte av hva ordenslivet står for, vennskap på tvers av landegrenser og kulturer osv… dette ser jeg også, det er helt korrekt.

Frimureriet ble jo også opprinnelig stiftet under dekke av å kalle seg frie murere for å kunne bevare og dyrke et annet syn på tingene enn den religiøse fanatismen som rådet da.. de oppstod pga den og det er de som fråder mot dem den dag i dag. MEN.. det er ikke dermed sagt at jeg ukritisk til frimurereiet. Det er gode mennesker der ja, som driver med selvutvikling, kabbalah og annet. De driver ikke med noe av det propagandaen sier på de nivåene de fleste er på. Det vet jeg. Men om de konspirerer eller gjør andre ting høyere opp eller på bakrommene eller andre steder, det kan det se ut som og så bruker de gode mennesker og hensikter som dekke..
Everything is upside down.. og alt korrumperes underveis også frimureriet..
Det er viktig å ha et nyansert syn, bare sort hvitt er sjelden korrekt..

GoodVibe
Abonnent
GoodVibe

@Singoalla; om du mente meg, så var min kommentar rettet til Rolf Kenneth, da jeg lurte på om han selv hadde lest noe av Icke sine bøker. Det virket ikke sånn utifra kommentaren hans.

gmsc
Abonnent
gmsc

Er det noen som faktisk har vært inne i den porten som går under jorden eller har sikre kilder og kan fortelle hva som er der? Gjerne anonymt.

Forøvrig så er det tuneller under Oslo sentrum i flere plan også, og en del hemmelige rom som få har tilgang til. Det kan godt være noen etasjer under vigelandsparken også.

det er nok ikke forundrende om noe av det har eller fortsatt blir brukt til å utføre sataniske ritualer eller magi med tanke på Europas historie. Ellers kan det bare være avstengte rom hvor slikt ble utført tidligere og som man ikke ønsker att folket skal få vite om.

Det trenger ikke være det, for ritualer kan ha vært utført i selve parken også i gamle dager.

Askeladden
Abonnent
Askeladden

Legg merke til slangen rundt benet til Eva på denne statuen fra Nidarosdomen.

comment image

Åpenbaringen 20:2, Han grep dragen, den gamle slangen, som er djevelen og Satan, og bandt ham for tusen år.

Michelle
Skribent

Takk for påminnelsen, jeg har også sett at det er små drakehoder iallefall rundt på baksiden av Nidarosdomen, der mot gravplassen, tankte ikke på at det var reptiler da eller at det var draker faktisk før nå, skal de beskytte mot andre draker, eller skal de fjerne gode energier? Jeg trodde bare da at det skulle symbolisere det onde eller noe, men hvorfor plassere det på kirken. Og er det ikke drakehoder også på de norkse vikingeskipene! Jeg har også hørt at mormoner-kirken i USA er sterkt satanist-styrt, og dette er helt sykt, men Treee på YouTube har nyligen lagt ut bilde av en spesiell Dracula/ vampyr som er i forbindelse med satanismen, og når jeg skulle søke «mormon + church + satanic», så fikk jeg faktisk opp bildet av han Dracula, han skal visst ha startet Mormoner-kirken, scroll litt ned på siden:
http://www.wiolawapress.com/2shapeshi.htm

Marius Tobiassen
Skribent

Toppen av schitzofreni: å gå på reggae konnsert med palestinaskjerf! lol

Engelske (og Tyske) Zionister laget staten Israel. Noen zionister er frimurere, men ikke alle frimurere er zionister. Å si at alle frimurere er ond eller dumme, er som å si at alle innvandrere og folk i Norge er imbesile tullinger…

Illuminati er heller ikke det samme som frimurerordnen selv om Illuminati eksisterer dels inne i frimureriet, men det samme gjør jo rosenkreutz og theosfene og massevis av andre mysterieskoler og stilarter.

Haile Selassie var i Norge og slo Kong Olav til Ridder i sin orden. Haile Selassie er ikke så respektert og viktig for ekte rastafarier som massemedia har innbilt mange sauer. Noen sier faktisk han ikke representere noe i det hele tatt og bare har tatt til seg titelen at han ikke er noen konge over noen rastaer. INI kan styre seg selv vøtt. Overstand??

YHVH er det samme som den egyptiske guden Anubis, guden som skapte lover og moral. Han er også trofast som en hund, men hunden er et møkkette dyr sier noen i følge sin relgion.

Her gjelder det virkelig i å holde tunga rett i munnen…

Å gå på et foredrag eller lese en Icke bok er ikke det samme som å gjøre research selv! Langt i fra.

Mye tull, synsing og uberettiget hat i denne tråden . Synd at en så viktig ting som NS skal bli ødelagt på denne måten.

Lefor
Abonnent
Lefor

http://www.flickr.com/photos/bazylek/5161783671/

Oppmerksomhetssøken er svakhet dominus kontrollerer indidet gjennom. Dypt sikkert…

Singoalla
Abonnent
Singoalla

ja, Gurimalla er visst bare fornavnet Michelle,
jo mer vi graver og får vite, jo mer gruoppvekkende blir det,
men ingen av oss har vært bleikinger og backet ut. Det gjelder også mange andre her på NS da, men skremmende å se hvor mange bleikinger det er ellers, blekansikter.. som blir bleke om nebbet, lukker øynene og vil ikke vite..

Når det gjelder krefter kanaliserte og andre, så sier Bibelen at Satan selv kan fremstå som en lysets engel.. Lucifer er falsk forvirrelsens lys, forførende sådant, Satan er en mørkere kraft, krig, vold, sadisme, ondskap og monotone gjentagelser, mekanikk og elektronikk. Lucifer.. går mer på det forførerisk, lystbetonte og til og med over i det seksuelle. Det er ikke lett å skille klinten fra hveten, når selv Satan kan fremstå som en lysets engel. I dag florerer mind control, men den er på høyeste nivå sammenbundet med mørke onde og demoniske krefter, sort magi og slik styggedom..
Lys kan være mørke og i mørke kan finnes lys.. jobben vår er å skille, se og forstå hva som er ekte, skjelne og velge rett.. Det kan være slik det feminine gudommelige falt.. ikke alt men noe av det.. det som Eva er symbolet på. Noe skulle forene seg med faderens lys og der var lyset falsk, noe annet..

Armin: Vigeland DEKKNAVN??!! Mener du kunstnernavn? pseudonym eller mener du at han eller familien skiftet navn? I så fall ligner det noe.. var hans familie helt norsk? Hva slags bakgrunn hadde de? Pietist er kristent, men det kan være dekke det også. Planlagt før han var født? Hva mener du? mener du åndelig sett eller bokstavelig og materielt sett?

Ang Pike og Morals and dogma eller hva det heter som dagns pietistiske kristne refererer til, så er det ingen andre som bryr seg noe om denne Pike og denne boka etter hva jeg forstår. Ingen i esoteriske kretser som jeg har hørt om eller vært borti, om man konfronterer frimurere med dette har de ikke noe nært forhold til han de heller, tror ikke han har tilnærmelsesvis en slik autoritet som man tror og påstår i en del kristne miljøer. Glem ikke at det å være kristen er en betingelse for å bli frimurer! Glem ikke at de faktisk er kristne og det er fullt av prester der, uten problemer.. gode prester også. Det er en frimurer og kabbalist som har fortalt meg at navnet Lucifer betyr villfarelsens tåke-lys eller noe slikt, men at det ble feiloversatt og dermed var det mange som tok ham for å være en lysbærer istedet. Det er pga en feil-oversettelse. Altså FEIL og en frimurer fortalte meg altså dette.. de dyrker ikke Lucifer der, det er misforstått propaganda. Det må være høyere opp eller på bakrommene eller i en annen klan enn den offisielle losjen i så fall. En mørk losje akkurat som noen mener det finnes en svart pave?

Når det gjelder dette som du beklaget, så var det like mye jeg som misforstod. Ordet Bibel kan brukes om noens hellige bok eller som slang om en eller annen bok de følger.. ut fra den betydningen ordla du deg rett, men jeg trodde du mente den andre betydningen. Begge muligheter lå der, takk for oppklaringen.

Når det gjelder de skapninger som har en klove og en fot, så kalles de i den arabiske verden for djiner.. og Koranen og andre kilder lærer dere mye om disse.. de kan til og med være tjenere? De var tjenere for Kong Salomo da han bygde tempelet, i følge Bibelen og da Dronningen av Saba kom på besøk, fikk han henne til å måtte vasse over noe vann, slik at han kunne sjekke om begge hennes ben var menneskelige..
Var ikke de litt spennende å høre søte Michelle? De hadde jo en kjærlighetshistorie de to som antagelig førte til et barn og at Paktens ark kanskje kan være i Etiopia i dag, Dronningen av Saba sitt land..:-)

Fortell oss gjerne litt om djinner, dere som har en bakgrunn om vet mer om dem enn vi gjør her i Norge.. det er vel synonymt med demoner her på et vis.
MEN ordet demon, var i utgangspunktet positivt, som engler, men ble snudd opp ned av kirken som ville sværte de som hadde kontakt med gode vesner..
Ordet i dag refererer til onde vesner, men opprinnelig refererte ordet til gode.
Derfor sa de at djevelen har horn også, for de skulle utrydde dyrkelsen av en konkurrerende fruktbarhetsgud som hadde det. Mye ble snudd opp ned, gjennom mange mange århundrer, ikke rart at det ikke er lett å forstå sammenhengene og få alle brikkene på plass i dag…

Michelle
Skribent

♡TAKK♡

T
Skribent

Fin reportasje. De reptilene er som Jesuittene, sniker seg inn overalt.

Det er de som kontrollerer verden som lager slike statuer, våkn opp! Til ekspempel, hvorfor henger Jesus som visstnok var en god mann på et kors til spott å spe i hver en kirke? Gir dette gode vibrasjoner?

Starter med et skummelt klipp: http://www.youtube.com/watch?v=klxKA7TRDaA som kanskje leder til denne: http://www.youtube.com/watch?v=v-ks_BNMhHM Og her er øynene til en fyr som blir helt svarte mens han prater: Desverre, det klippet var fjernet fra youtube, noe som er blitt veldig vanlig etter google kjøpte dem.

evt søk: http://www.youtube.com/results?search_query=news+reporter+shapeshifting&aq=0sx For mer info om tema må man dykke i historiearkivene for å finne Intel om reptiler, flere researchere har gjort nettop dette. Ikke fall i den fellen om at David Icke er den eneste kilden på dette, nå har vi jo Vigelands parken som fellende bevis ogs¨å..

James Bartley har i samarbeid med to andre leger intervjuet flere bortførte å hjulpet dem gjennom traumer osv. I et foredrag han holder så snakker han om reptiler, mindcontrol…; http://video.google.com/videoplay?docid=-306990562979011400#

Stewart Swerdlow kommer også med god informasjon; http://www.youtube.com/results?search_query=stewart+swerdlow+reptilians&aq=0

Her er et intervju som visstnok skal være genuint, hvis objekt er en reptil kvinne fra undergrunnen i Sverige; http://www.luisprada.com/Protected/the_lacerta_files.htm

Til slutt vil jeg anbefale en film som en venn på facebook postet i går, den er totalt motsatt av alt det andre jeg har postet i denne kommentaren :) Den vil overraske deg, den vil glede deg: Really rare awakening movie now available in English, The Green Beautiful; http://www.youtube.com/watch?v=C5CmMm_SRpM

Michelle
Skribent

Ja kjempegodt poeng, omg, Jesus henger jo der for å bli evig ofret for de, vi trenger ikke å se at han henger spikret på et kors med blod, han er jo ferdig med å henge på korset (uanset om han faktisk gjorde det på den måten eller ikke), hvofor nagler de han fortsatt til korset????

trackback

[…] Les mer om dette i Nyhetsspeilets artikkel om reptilene i Vigelandsparken. […]

Christian Paaske
Skribent

Reptilagendaen er heftige saker. Det er imidlertid langt større ting på gang enn Vigelandsparken. Det foregår foran nesen på hver eneste nordmann flere ganger om dagen. Hver eneste norske pengeseddel er preget med en drage, og enda mer heftig, hvert eneste norske pass. Sjekk side 2 i passet ditt.
Mer om dette i denne artikkelen, som av merkelige grunner er blitt refusert av Nyhetsspeilets redaksjon:
http://christianpaaske.wordpress.com/2010/04/07/dyrets-merke-i-hverdagen

GoodVibe
Abonnent
GoodVibe

Retil-løven som er på riksvåpenet er det nok endel som har merket seg. At vi også preger pass og penger med disse temaene tenker jeg de fleste ser på som en kulturmessig «viking arv», men for meg og flere med, stiller det seg nok i et annet lys, gitt informasjonen man har tilgang på. Flott reportasje forresten Christian. Det bør da være mulig å legge den ut som reportasje på ns også. Stavkirker rundt om i landet er også fulle av reptilsymboler, man kunne hatt en norge-rundt-reportasje på dette temaet…

Michelle
Skribent

Evig takk for kjempesmarte observasjoner og for at du deler dette min venn♡ Dette passer jo fint inn for illuminati´s grusomme agende som skal samle pass/ iD-chip og alle bankkort/ iD-chip og førerkort/ iD-chip og Barcodes666/ matvarepriser til en felles enhet: DYRETS MERKE OG TALL!!!!!!! Den som ikke kan se sammenhengen må vel mildt sagt være hjernevasket og under konstant mind-contro!!!!!!! Vi blir gjort til forsøksdyr og lab-rotter, ingen frihet, bare overvåkning, kontroll og ødeleggelser, hvorfor? Jo fordi kjærlighet er frihet og giverglede uten å kreve penger, derfor er illuminati representert ved motpolen, men det er ikke en motpol egentli, fordi den er ond og styrt av demoner som bare vil lage grusomheter, jelous haters får vil mildt sagt kalle de, men jeg tror demonene er slags energiern som ikke forstår, altså noe skjedde feil i skapelsen og kom en annen vei mer og mer bort fra lysets kjærlighet, men det er på tide at de også finner veien tilbake nå og klarer å slutte med sine mørke ritualer osv!!!!

humanliber
Abonnent
humanliber

Tenk at jeg har gått i denne parken siden jeg var fem år uten å se reptilene på pidestallene? Helt utrolig. Tydelig at Matrix har holdt hodet mitt kun vendt mot menneskestatuene. Jeg har alltid likt «sinnataggen» Har nok ubevisst og bevisst alltid lurt på hvorfor han er så sinna. Minnet meg om da jeg var liten. Skulle alltid bort å se på «Sinnataggen»
Ja, det finnes ganger under Frognerparken og byen forøvrig. Jeg har vært inne på Stortinget og der er gangene merket med skilt, slik at man ikke skal gå seg bort der nede. Jeg har selv vandret rundt der nede og kom opp langt nede i Tollbugata. Kilder på Stortinget hevder at gangene går under hele byen. Dette var flott i forbindelse med krigens dager og grei evakueringsvei for våre «ledere» Det er nok bare et skue for oss mennesker at regjeringen kjører sorte biler opp til Statsråd på Slottet. De kan sikkert gå i sine underjordiske ganger.
Jeg ser også at dere har nevnt det gamle testamentet i bibelen. Noen hevder hele gamletestamentet er en beskrivelse om hvordan vi ikke skal te oss. Den opprinnelige og ekte bibelen er nye testamentet. Den gamle delen hyller vold. Dette blir i hvertfall sitert på:
http://www.riksavisen.no/?p=225
Hverken ekte jøder eller ekte kristne orker å bo i Israel i dag. De har flyttet for lenge siden. Vårt land har hatt artikler om dette tidligere. Ekte troende støtter ikke vold uansett religion. Jesus kom fra en annen planet for å prøve å informere oss om hvordan verden egentlig fungerer, men sterkere og ondere makter stoppet ham. Dette er i hvertfall min mening og kanskje det forklarer hvorfor han kunne gå på vannet og heale både levende og døde. Han var nok høyt oppe i dimensjonene og tok med seg sin gave ned på 3dje nivå.
Nå er vi mange som prøver å forstå hvordan alt fungerer og flere våkner. Jeg prøver å påvirke folk rundt meg hele tiden til å se hvordan verden virkelig er. På den måten kan vi alle muligens få flere til å våkne. Så blir det opp til hver enkelt om de vil fortsette å være på 3dje nivå eller om de vil stige opp til et mer harmonisk og godt sted. (L)

Michelle
Skribent

Grunnen til at media ikke har skrevet om dette, er jo for det første er det helt skrekkelig grusomt provoserende å tenke på at vi har en reptilpark som forherliger ofringer midt i hovedstaden som alle tror er noe positivt, og for det andre liker de best å kontrollere og styre oss via underbevisstheten, det er kjent brukt hypnose/ mind-control teknikk, akkurat som å snakke baklengs osv, hjernen klarer å oppfatte det, du tar det med inn i dine beslutninger og drømmer uten at du er klar over at det påvirker det, vist du ikke er observang da!

Jeg har nå blitt overbevist om at iallefall disse religiøse samfunn er under mind-control/ hypnose av demoner/vampyrer/reptiler/satanisme:

1. Frimurerier (iklusive mange ulike retniger og sekter) – bekreftet av frimurermester Aleister Crowley som startet satanistirken og skryter av ofringer av barn i ritualer i sine bøker, og dessuten historier fra avhoppere selvsagt! Bare å se på ritualene de har så skjønner du at det er SYKT Og at Dronning Elizabeth er overhode, at hennes mann er frimurer og at Prins Charles er den Kronprinsen og over frimurerne er skikkelig skummelt, også med tanke på alle de gamle slottene de bor i og ritualene de holder på med..
2. Vati-Can – vati = profet/gudommelig og can = serpent/drake/slange
Dessuten eier de mesteparten av internasjonale selskaper som forgifter verden!
3. Scull and Bones – SYKT rituale filmet med skjult kamera
4. Scientologikirken – BEViST at Aleister Crowley stod bak som lærermester!
5. Mormonerkirken – startet av en ekte vampyr/shapeshifter som kalte seg Dracula

Hva er felles? Jo de bruker bibelen alle sammen, omg, dette er nifst, jeg begynner mer og mer å tro på at mesteparten er satanistisk/demonstyrt, også med tanke på at Jesus fortsatt henges blodig naglet opp på kors rundt om i de norske kirker..

JA til Universal White Time HEALiNG, Zen-buddhismen og EViG LOVE♡FRiHET♡GIVERGLEDE♡TiLGiVELSE

Balle Clorin
Abonnent
Balle Clorin

Jesus har blitt gitt en merkelig betydning. Jeg forbinder kors med død. Det er det nok mange andre opp gjennom historien som er enig i. At en halvnaken mann, død/halvdød, skal henge i en kirke er ganske spesielt. Interessant er det å merke seg at det var røvere og kriminelle som ble hengt på korset. Religiøse oppviglere ble steinet. Mer spesielt, nærmest groteskt, er at under nattverd blir hans blod drukket og legme spist. Æsjjj.

Jeg måtte ta en tur i parken i dag. Fikk ikke noe mer informasjon enn den Armin klarte i filme. At høyden som Monolitten står på er kunstig er helt klart. Og at det kan være ting/ganger under den er fullt mulig. Disse to hulrommene som står på hver avsats, som i dag er låst med gitter, virker litt misplassert. Har det vært eller har det vært tenkt noe inne i disse? Ser man på karet over området, er det delt inn i to skip, nord-øst og nord-vest. Disse to «skipene» passer hverandre nøyaktig, hvis man legger dem opp på hverandre. Dvs at Livets hjul ligger på samme punkt som Familien/Klanen hvis man hadde lagt dem opp på hverandre.

Soluret fungerte :-)

Krysspunktet i forlengelsen av de sydøstgående stiene ender i krysset Odins gate/Gimleveien. Der var det mulig å gå ned under jorden via en transformator-«hus», ikke uvanlig på Oslo-vest. Nummeret på denne var 0911. Det andre krysspunktet endte i et hus.

Michelle
Skribent

Ja de som ofret Jesus på korset blir liksom aldri ferdig med ofringen og dets rituale, det er absolutt ikke noe positivt å ofre noen som helst!!!! Jeg vet at Bibelen sier at Jesus sa til en av disiplene «vik vekk fra meg Satan» når han ikke ville at Jesus skulle korsfestes, stemmer ikke det? Uansett om jeg husker riktig, så stoler jeg ikke på den boken for 5 flate øre!!!! Vet vi sikkert at han ble ofret da, kan vi stole på den religionen egentlig noe som helst? Ja det er skikkelig ekkelt at de bruker vin som symboliserer blod!

Nå kom jeg til å tenke på også at kan det være demoner/draker/slanger/reptiler under og over jorden i Frognerparken, som kanskje driver ritualer over jorden på natten i en annen dimensjon?

Balle Clorin
Abonnent
Balle Clorin

Hvis du leser boken «Jesusdokumentene» av M. Baigent vil du få mye nyttig informasjon om Jesus, hans oppvekst og død. Forfatteren har gjort et skikkelig stykke gravearbeid. Det kan kanskje regnes som en slags oppfølger av «Hellig blod, hellig gral», som han skrev 20 år tidligere, og som var delvis utgangspunkt for Browns «Da Vinci-koden». Det ble i etterkant også rettssak om dette, og saken gikk til Høysterett i England, hvor Baigent tapte søksmålet .

MajaG
Abonnent
MajaG

Orket ikke lese alle kommentarene, så vet ikke om det er nevnt tidligere;

comment image

Noen som gjenkjenner dette fra et av bildene i artikkelen?

MajaG
Abonnent
MajaG

Feil link…comment image her.

DMT-pixie
Abonnent

Det er våpenskjoldene til Sforza av Milan og Kongene av Savoy kombinert. Kommer av at Alfa romeo er basert i Milan.

evilbug
Abonnent
evilbug

Jeg husker jeg var på klassetur til Oslo da jeg var ca 10 år gammel. Selvfølgelig gikk også jo turen innom Svikelandsparken med en særdeles begeistret lærerinne (som det het den gangen) som ikke kunne fortelle oss mange nok ganger hvor »vakker» denne parken var. Jeg husker jeg fikk en fæl fornemmelse av å gå der og se mennesker spist av øgler og det ragende monumentet i sentrum, som minnet meg om det jeg hadde fått innprentet om Hollowcause. Jeg likte meg IKKE!!
»Vakker park»? Vel om man dyrker raserenhet og menneskehetens fall i en »ny» verdensorden, så er det jo forståelig.
Ikke rart våre styresmakter værner om denne »fredens» park som om den skulle vært ett barn – det er jo nettopp det den er – et »barn» og ramponering av dette fordømte makkværket slås stort opp i MSM. Og, attpåtil, skal folket dyrke denne parken, eller de skal i allefall ledes til å tro at dette er noe verdifullt. Dette er »kultur» folkens.
Ja sikkert, hmmm…. Dette makkværket burde vært beklebet med knallorange plakater med advarsler om hva folk EGENTLIG står og beskuer så lystig. Etter min mening burde hele skiten vært jevnet med jorden, men slikt kan jeg vel egentlig ikke skrive, for nå får jeg vel skylden for både det ene og det andre av PST, neste gang noen ramponerer Svikelandsparken.

Noe som også kanskje kan nevnes i saken anledning, er London. Fyttegrisen for et satanbol, og for noen grisestygge »byggninger» som ser ut som om de har hevet fra Helvetet!
Hvordan kan noen orke å bo i et slikt satanbol?