Du leser nå
Skrekk og gru i Vigelands reptil-park

5 minutter lesetidSkrekk og gru i Vigelands reptil-park

Frognerparken sett med nye øyne. De fire pillarene er oververden, de vi ofres til. Når man først ser dette, er det lettere å forstå ansiktene til statuene på broen.

Er du sikker på at du vet hva du er med på? Frognerparken er et tempel og en fryktfarm, en slags menneskeofring til gudene over oss, som stjal våre barn og kvinner og parret seg med dem. Høster dem negative frykt-induserte energier i parken?

De fleste i konspirasjonsmiljøet har blitt kjent med David Icke. Hans reptil-teorier går ikke ubemerket hen hos de fleste. Davids mange foredrag og spesielt «Big-Brother-The-Big-Picture» beviser at denne mannen har begge føtta plantet i jorda og er bevisst om de hemmelige samfunn’s onde hensikter for verdensbefolkningen, men han følger også med på de utenomjordiske som han mener har besatt våre ledere, gjennom onde entiteter og djevelinvokeringer, eller at de kom ned fra himmelen som reptiler og gjemte seg i enkelte menneskekropper i høyere maktposisjoner. Dronning Elizabeth, har du blått blod?

Vigelandsparken og David Icke har så mye til felles at vi har laget en film og sendt den til David sammen med en invitasjon til reptilparken i Oslo.

Jeg var i parken igår, med en ny bevissthet om menneskets historie og større forståelse for skjult symbolikk. Det jeg fant var kvalmt og ekkelt, jeg følte en negativ energi, som om de ønsket å høste skuelystne menneskers ugne og skremte følelser mens de gikk gjennom parken og så på de horrible menneskeansiktene foreviget i granitt, uten å ha noen idé om hva det egentlig er som foregår.

Frognerparken er Oslo’s mest besøkte park. Turister strømmer til et ondskapsfullt tempel. Jeg var her igjen, etter å ha besøkt stedet som barn, uten å legge merke til de fire pillarene som står på et høyere plan over Sinnataggen på broen. Hva kan vi legge i dette? Det er to damer som blir spist av reptiler, det ser ut som om de fortærer dem uten noen motstand, som om de er i omvandlingsprosessen.

På den andre siden står to menn og kjemper mot øglene og reptilene. Er dette alien-bortføringer? Er dette samme historie som går igjen i Afrika, i Mayalandet, og andre steder hvor urbefolkningen mener at en eldgammel drage-reptilsk skikkelse kom og tok deres barn og fløy opp til himmelen?

Hva var det som fikk Vigeland til å sette igang med denne parken? Var det hans egen visjon? De fleste skulptørene på den tiden jobbet i slektskap med adelen og kongene, de var som regel de eneste som fikk statuer på den tiden så vi kan tenke oss at sterke krefter stod bak parken til Vigeland. Faktisk, så fant jeg IBM inngravert i en steinblokk som «sponsor» til parken. IBM er det samme selskapet som drev okkult forskning og innførte tall-merkingsystem på fangene i de forskjellige holocaustleirene og Gulagene på 30-40tallet, på samme tid som de ga store pengesummer til Oslo by, for å bygge et reptil-tempel.

Ofrer Vigeland våre barn til reptil-kongen?

«Allerede sommeren 1940, mens resten av parken var et eneste stort anleggsområde, ble broen åpnet for publikum. Da var også de fire flankerende, høye granittsøylene med mennesker og øgler kommet på plass. De skjellpansrede demonene har full kontroll over sine ofre, menneskene, og gir således en dramatisk  kontrast til mange av brofigurenes ubekymrede lek og livslyst.» Fra Vigelandsparkens hjemmeside.

På broen kan du spekulere i all evighet. Det er også verdt å nevne frykten for «de som kommer fra himmelen» som gjenspeiles i skrekk og gru i ansiktene til statuene til tross for «livslysten» Frognerparken mener å vise. Rett ved siden av den første pillaren på høyre side når du kommer inn i parken, står en mor og kaster sitt barn rett opp i retning mot reptilen, som om hun er så redd for å bli spist at hun heller vil ofre sitt barn. På den andre siden av parken, langt borte til høyre, står en svær statue med en barnefamilie sammen med besteforeldre som er voktet av to menn som på en måte beskytter dem fra ondskapen som foregår i parken. Gå ikke inn der…

Like ved denne statuen, er det også en svær underjordisk port å finne. Hva foregår under parken? Djevelinvokeringer om natten? Drar frimurerne dit, under et nettverk av tunneler og høster energier på ymse måter for sataniske krefter? Man kan egentlig bare undre.

Så var det en jente og en øgle, som dukket opp i parken noen tiår senere, ved siden av et barne-telt-sirkus. Hvorfor skremmer vi barn på denne måten? Jeg som voksen følte meg ikke bra; hvordan har barna det egentlig når de ser seg selv bli omslukt av onde reptiler? Riv ned parken sier jeg, eller la den stå der som et varselstegn til det onde samfunn.

Det merkeligste var Monolitten som ligner på en egyptisk obelisk, men her har Vigeland stablet mennesker og barn oppå hverandre i et forsøk på å nå «himmelen». Var dette hans forsøk på ofring til reptilrasen?

Rundt Monolitten står 13 sirkler på bakken, og hvis du står på den midterste så hører du et ekko, din egen stemme treffer en usynlig vegg og slår tilbake til ditt øre uten at det er noen vegger eller tak over deg har de laget et utendørs akustisk kunstverk.

Dette er absolutt en park du bør dra tilbake til, for å se parken med nye øyne.

Tusen takk til Marianne «ms-skyguardian» som var med og guidet oss gjennom parken.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
13%
Opplysende
31%
Inne på noe
6%
Usikker
6%
Dårlig
44%
Om forfatter
Armin Bahrami
En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte; "DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Kommentarer

216 kommentarer på "Skrekk og gru i Vigelands reptil-park"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste