Foto herfra: https://www.gmx.net/magazine/politik/journalist-tichy-vorsitz-ludwig-erhard-stiftung-35113776

Den statlige drapsliste fra Tyskland

1.2K visninger
2 minutter lesetid
2

Idag ble jeg kjent med at det finnes en statlig drapsliste i Tyskland. En liste med 250 navn ble omtalt av skribenten bak det kjente nettsted Tichys Einblick (Tichy har skjønt det, av Roland Tichy). Han unngår å nevne andre navn enn sitt eget av de som har den tvilsomme ære å være oppført på denne listen. Han begynner artikkelen med: “Det høres ut som en spøk, men det er dødsens alvor. En drapsliste med 250 navn verserer ute i samfunnet; Kan man ustraffet oppfordre til drap av folk som kritiserer regjeringen?”


Roland Tichy var førstemann ut i april i 2020 å bekjentgjøre det tyske stats misgrep i samfunnet i kjølvannet av coronapandemien, han blottstilte de ledende tyske politikere, også Angela Merkel, fullstendig. Det gjaldt dengang en intern rapport fra det tyske innenriksdepartement, som ikke fikk innenriks-ministerens øre. Ticky skrev om dette og det ble oppstyr som bidro vesentlig til den skarpe motstand som drev den politiske Covid19-pandemi og -vaksineringen fra skanse til skanse i Tyskland.

Morten Jødal 1953 – 2021, ledet frem til sin død klimarealistene, like truende for visse folks hensikter som Kary Mullis med sin PCR-test, minneord, her.

Å offentliggjøre at det verserer en drapsliste av statsfiender, er som å få åpnet døren til det helvete statsapparatets lakeier har skapt for mange enkeltindivider og deres familier ikke bare i Tyskland, men også i Norge. Det trengs, for der inne er luften stinn av illeluktende historier. Mange ledende i departementene føler seg høyt hevet over vanlige folk og mener seg berettiget å skalte å valte med, ikke bare den vanlige manns liv, men også hans død. Ikke bare vanlige kritikere utsetter seg for dette, men også ledende politikere som Tore Tønne i 2002 og LO-mannen Hans-Christian Gabrielsen i 2021 har blitt forfulgt og myrdet (se artikkelen på tysk, her).

Roland Tichy skriver: “Det var ikke ukjent. Den berømte ZDF medarbeider Bøhmermann var den som begynte med en slik suspekt liste, mange av navnene stammer fra hans opprinnelige liste. Siden den ble kjent har jeg personlig mottatt flere mordtrusler. Til nå har jeg ikke reagert på dette, men har kun forsterket ytterdørene og vinduene i huset, og også skiftet adresse. Han avslutter sin artikkel på følgende måte: “For meg er dette et uttrykk for den uhyre forråelse rundt det grønne-venstre-radikale miljø som hersker i vårt land. Jeg betrakter det som en ære å være nevnt på denne listen. Vi lar oss ikke i tyrannisere.”


Hans Kristian Gaarder (1960 – 1921) utgjorde en trussel for et mindre, ledende maktorientert miljø bak en norske stat. Deres barbariske metoder bør gjøres viden kjent. Minneord om Gaarder skrevet av Jarle Johansen, i Riksavisen, her.

Dessverre har slike politiske drap blitt utført i mange år. Ikke bare i Tyskland, men også i lille Norge. Dette er uttrykk for en tenkning som lever i visse ledende miljøer som heter: Truende kritikere blir tatt av dage. I Norge døde Kurt Oddekalv i januar 2021. I april døde Hans Kristian Gaarder. I september i år døde klimakritikeren Morten Jødal. Alle var profilerte samfunnskritikere, kritikere som utgjorde en trussel for et kjent mindre miljø bak staten. Flere kunne nevnes. Det som var gjennomgående hos dem alle var at de gjennomskuet de løgner som idag blir brukt som brekkstang for en meget suspekt samfunnsutviklings, en utvikling vi idag står midt oppe i. Vi har i vårt land idag ledende politikere som bruker drap av politiske motstandere som virkelmiddel. Men de lar også folk bli tatt av dage som har kunnskap som kunne utgjøre en trussel for dem. Drapet er et instrument for egen politisk vinning, men også for å gjøre det politiske landskap lettere fremkommelig for en lyssky utvikling. En beryktet metode som ble satt i system av Josef Stalins bakmenn, folk som ikke ville skitne til egne hender.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

2 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
G.G. Nasty
G.G. Nasty
Anonym
2 år siden

Dette var omsider en god artikkel fra deg, Svein-ingen.

Du har sannleg opna augene mine for denne grunnløse terroren som den tyske regjeringen fører på andre mennesker.

G.G. Nasty
G.G. Nasty
Anonym
2 år siden

Ignorer første mld.

« Forrige artikkel

Covid19-vaksinene og anthrax-terror

Neste artikkel »

Folkets koronakommisjon: Covid-19 er et bedrageri

2
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x