Wayseer Manifestet

4.5K visninger
1 minutt lesetid
39

2011 vil bli året som vil endre verden, fra nå for alltid. Året kan lett bli året når vanlige folk innfører den naturlige verdensorden.

Nyhetsspeilet kaller, alle frie ånder…………… dere vet der er bedre måter……. Reis opp, ta tilbake makten.

OBS: Alle dere regel-brytere, dere misfits og bråkmakere, alle frie ånder og pionerer … Alt ‘The Establishment’ har fortalt deg er galt med deg – er faktisk det som er riktig med deg …

ATTENTION: All you rule-breakers, you misfits & troublemakers, all you free-spirits & pioneers… Everything the establishment has told you is wrong with you – is actually what’s right with you…

Kjærligheten tar kraften fra alt kaoset som blir spredt i verden, og innfører Divine Orden, vår verdensorden, sier Wayseer Manifestet.

Vil året 2011 bli året hvor de norske medborgerne vandrer mot Oslo og tar makten tilbake fra de politikerne som representerer internasjonalistene og globalistenene der – folk som våkner og reiser seg opp mot undertrykkere – og tjenere som har blitt herskere, som i Storbritania, Tyskland og USA?

– For å skape levelige vilkår for NORSKE folk?

Folket er sjefene. Politikerne er tjenerne. På tide folket våkner opp og går til aksjon? Og om Regjeringen bruker makt mot folket tilkaller vi FN og NATO-styrker?

Folk skal ikke være redd for deres regjeringer. Regjeringer skal være redd for sine folk, sier Wayseer. Det er demokrati.

Are You A Wayseer?
Wayseers are the change agents of society. Wayseers are the ones who know first, who sense earliest the disturbances in the fabric of human affairs – the visionaries, the risk-takers, the pioneers, the innovators, the artists, the discoverers, the entrepreneurs, the ones who sense the coming groundswells of popular demand, the revolutions that are afoot. Wayseers are impulsive, insightful, distractible, creative, risk-taking, and courageous. If you’re a Wayseer, please sign in…
Congratulations, you’ve found your tribe.

Hør på denne sangen, spre positiv energi.

Love, when released into the world,

is like an intelligent energy that continues on and on,

shaping the world in its own image.

~ Garret John

The WaySeer Manifesto

Hans website: http://WayseerManifesto.com
Hent sangen for iTunes: http://bit.ly/eM2jy4
Bli venn med bevegelsen på  http://facebook.com/Wayseers
Følg skaperen på http://twitter.com/garretloporto
Bli venn med ham på Facebook: http://on.fb.me/GarretJohn

 

Carpe Diem – Seize the Day – Grip Dagen !

 

NB:  Illuminatet VIL ha kaos, bryte ned våre samfunn – over hele verden, som det var i USSR fra 1917 og utover. Det er de samme destruktive krefter som står bak idag også. Dette må gjøres uten å skape kaos. Bare skift ut de av politikerne som er korrupt – tjener andres interesser mer enn norske folks interesser, – det holder.

.

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

39 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Lars-Roger Moe
Skribent
12 år siden

Det er mulig det er flere sider å vurdere her. Til ettertanke lenker jeg inn denne:
http://www.wariscrime.com/2011/03/28/video/wayseer-manifesto-peddling-psychopathy/

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Lars-Roger Moe
12 år siden

Fungerer pannelappen så er det en rett og en vrang side, gjør den ikke det finnes det hvor mange sider som helst. Dersom viljen ikke er fri synes heller ikke ettertanker å ha noen betydning for konklusjonen – selv om alle indikatorer klart peker på årsak og virkning.
Musikk har en stor makt over mange og brukes nådeløst til å forme maktelitens doktriner. Har man ikke kunnskaper om hvordan “musikk” virker og anvendes, er man lost in space. Men for all del – kos dere med whatever…
http://abundanthope.net/pages/Ron_71/Wayseer-Manifesto.shtml

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  J.Johansen
12 år siden

Det finnes noen (Gudelige/kristne) prinsipper for de fleste områder i våre liv – et av disse områder er helt klart musikk.

Zephaniah 3
17 The LORD your God is with you,
the Mighty Warrior who saves.
He will take great delight in you;
in his love he will no longer rebuke you,
but will rejoice over you with singing.”

Denne video taler for seg selv, så ingen flere kommentarer fra meg om tema skulle være nødvendig.
Christian Music? or Satan’s Music?
http://www.youtube.com/watch?v=E6j3yThfxxk&feature=related

Baldershymn
Baldershymn
Abonnent
Svar til  Uffda
12 år siden

I gamle dager fant man ut at den beste måten å kontrollere store menneskemasser var gjennom frykt, og de følelser som følger i et negative spekteret. Gjennom å mystifisere Gud og ved å skape avstand mellom mennesker og Gud fikk man avskåret mennesker fra sin spiritualitet. Og ved å proklamere seg selv som Guds menn, å si at mennesker kunne ikke komme til Gud uten via dem, var en genial måte å oppnå full kontroll over menneskemassen, samt å opphøye seg selv til elite-klassen. Og menneskene fikk introdusert skam til sin egen kropp, sinn og ånd. Man var født i synd, og hvis man ikke gjorde som prestene sa (eller skrev i boken vi kjenner som Bibelen), ville man etter døden tortureres i en evighet. Siden man personifiserte Gud og skapte avstand, introduserte man “Satan” som en demon som var i kroppen, tankene og ånden til alt og alle. Ingen kunne gjemme seg noen plass for denne forferdelige demonen…. som Gud hadde vel vitende og bevisst skapt.

“Uffda”, din religion er fullstendig på bærtur sammen med de du proklamerer. Dere er helt viddene som retningsløse sauer med en fantasi-gjeter. Jeg har ingen respekt for din religion eller religiøse meninger, og dere fortjener INGEN respekt etter alt hva kirken og de religiøse har gjort mot mennesker og deres syn på kropp, sinn og ånd.

Dine dualistiske meninger om godt og ondt hører kun hjemme i middelalderen. Det er kun ditt forvrengte sinn som tolker musikken mot ondskap.

Gud er tilgjengellig 24/7 i vårt indre. Via en direkte-linje som ingen religiøse kan ta monopol på. Alle er vi guddommelige, og alle har vi evne til å gjøre og være det samme som Jesus. Alt annet er fullstendige løgner og fryktbasert.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Baldershymn
12 år siden

Du kunne vel ikke tenke deg å dele en Baldershymn med NS, som eksempel på din musikalske innsikt.? :-)

Jeg kan videre godt forstå at du blir såret av min innsikt og forsvaret deg med å spore av til å diskutere musikk/rock i et sosialistisk doktrine perspektiv.
Rockekulturen står sterkt, sannheten erstattes med sosialistisk tankegods og man misbruker musikk til propaganda og mind controll.
De fleste fora på internet blir okkupert av den type mindset, noe også dette forum til tider har vært. Har ikke tenkt å bidra til en slik utvikling, erkjenner bare at sannheten aldri har hatt gode kår.

Baldershymn
Baldershymn
Abonnent
Svar til  Uffda
12 år siden

“Du kunne vel ikke tenke deg å dele en Baldershymn med NS, som eksempel på din musikalske innsikt.?”

Gjerne det. Dere kan høre min musikk/hymne her. :)

“Jeg kan videre godt forstå at du blir såret av min innsikt og forsvaret deg med å spore av til å diskutere musikk/rock i et sosialistisk doktrine perspektiv.
Rockekulturen står sterkt, sannheten erstattes med sosialistisk tankegods og man misbruker musikk til propaganda og mind controll.
De fleste fora på internet blir okkupert av den type mindset, noe også dette forum til tider har vært. Har ikke tenkt å bidra til en slik utvikling, erkjenner bare at sannheten aldri har hatt gode kår.”

Vel, alt må sees i en helhet, og hvis du påstår at det finnes godt/ondt i musikk, eller blander religion inn i musikken, så blir vi nødt til å se på de andre sidene av samme sak også. Helheten vinner alltid ;) Religion er jo nesten definisjonen på sosialistisk indoktrinering, og siden du tok en religiøs vinkling på musikk, ble det naturlig å ta denne vinklingen videre.

Er helt klart enig med deg at musikk kan misbrukes til propaganda og “mindcontrol”, men den kan også brukes til å frigjøre. Det var den opprinnelige funksjonen til musikk, og dette er intensjonen med mine “hymner”. De er designet til å gjøre en sterk slik at man ikke tar imot “mindcontrol”.

Ingen kan kontrollere noen uten at man gir dem tillatelse til det.

Sosialisme betyr at vi ser samfunnet som en helhet. Vi opplever det motsatte i dag, men også en tendens til å ikke kunne ignorere helheten lenger. Å se på samfunnet i dag blir som å se på en kropp hvor organene slåss mot hverandre, eller over ressursene kroppen har til rådighet. Og vi opererer under delingslinjer tegnet opp for bare noen hundre år siden, og delt opp i “land” som “Norge” og “Sverige”. Det er helt fiktive ting dette, og i det store bildet har det ingenting for seg. Planeten må faktisk begynne å samarbeide for å i det hele tatt overleve. Dette kan man kalle for sosialistisk tankegods sikkert. Ikke nødvendigvis så ille….

Du snakker om sannheten, hva er sannheten?

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Baldershymn
12 år siden

Sosialistbevegelsen ble oppfunnet av frimurerne. Denne bevegelsen har tatt livet av minst 150 millioner mennesker. Slik jeg ser det er sosialismen det verste som noengang har skjedd i menneskehetens historie. Sosialisme er pur ondskap.

Baldershymn
Baldershymn
Abonnent
Svar til  Baldershymn
12 år siden

BelzeBob – Kan du forklare hvorfor sosialisme er så ille?

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Baldershymn
12 år siden

Takker for ditt musikalske bidrag til innsikt, personlig vil jeg velge en mer naturlig instrumentering fremfor den kunstige percussion stilen, eks

Riktig som du antyder tidligere at rock kan være nyttig, for at noen i det hele skal erfare energi og få frem kraften sin. Det betyr imidlertid ikke at det er en gudgitt gave de erfarer, snarere det motsatte.

Rytmisk opphav til rock er woodoo. Rytmen ble importert til Haiti, rendyrket vitenskapelig og senere exportert til USA og videre i etapper til resten av verden. Jazz som også er en variant der tidsintervall i musikken forskyves(jagges og ragges)ble i starten på 1920 tallet kun spilt på horhusene i New Orleans, men ble gradvis akseptert i andre kretser.
Woodoo er en urytmisk trommeseance som vedvarer inntil deltakere faller om bevisstløs eller i trance – skal visstnok være veldig helsebringende. Kunnskap om lyd og musikk er nå en vitenskap og effekter på mennesker kropp og sinn videreutvikles kontinuerlig. Man vet nøyaktig hvilke instrumenter og rytmer/stiler som påvirker de enkelte chakra, lydbilder skapes alt etter hva man vil oppnå.

Felles for alle rytmer i offbeat, eks din hymne, er at de splitter og svekker energien i hele chakrasystemet, det føles sterkt suggererende som en tripp og at man fylles med lys – i realiteten er det motsatte tilfelle. Ønsker du kraft/power gode Baldershymn, prøv eks noen marsjer(brass) i 2/4 takt.

ArneLo
Abonnent
12 år siden

Path to the Temple of Secrets
The Temple of Secrets is located on a high mountain, and everywhere thorns are covering the path leading to the Temple. The inconceivable, mysterious height of the mountain is the reason why many people doubt the existence of the Temple of Secrets. Some think of it as a Fairy Tale, some consider it an old Myth and others believe it to be the Truth.
At the entrance of the narrow path stands Ignorance, with her sisters Stupidity and Laziness, and they tell awful tales to the travelers and of horrible adventures the travelers will encounter if they set foot on this path. That is how lazy Human Beings and fearful Human Beings can easily be persuaded to turn back.

There are a few Human Beings on which ignorance attempts her deceptions in vain. They climb up the first part of the thorny steep path, and when they are about half way up the mountain, they reach a plateau on which they find the Temple of Self-Love. Next to this Temple stands Self-Conceit, Pride and Know it-All and they offer the traveler a cup, out of which he drinks his own Self in great gulps and thereby becomes intoxicated with himself, with his own “I.”

These travelers then become so intoxicated with themselves that they imagine that their Temple, the Temple of Self-Love is the Temple of Secrets and there is nothing, but nothing, above them. The inscription on this temple, the Temple of Self-Love, reads as follows: The Sanctuary of the Wisdom of the World.

Desires, passions and wantonness are the servants of these priests. However, those whose heart searches for the truth will not find any satisfaction with this and they will keep on searching.

A few thousand steps from this Temple you will find a very secluded little hut, inhabited by a hermit, with the following inscription above the door: The Residence of Humility.

The man who lives here guides the strangers to the residence of humility, which in turn leads them to Self-Recognition. This Divine Beauty becomes the traveler’s companion, and with her, he conquers the inaccessible mountain. Whosoever tries to reach the Temple of Secrets without this Divine Beauty can very easily be misled by his Self-Love, and as a result, will follow the wrong path. His greed for knowledge will lead him to the Temple of Curiosity. The inhabitants of this Temple are: fraud, seduction and deception, the founders of most of the secret societies, and those Human Beings who , in search for the Truth and for the Temple of Secrets will, if they join these Secret Societies, be robbed of the ability to see with their Soul. They are then led to the top of the mountain, where they fall into the abyss or into the labyrinth or maze, in which they will walk in circles for eternity without finding the Truth.

Humility alone is the best guide. This alone will lead the seeker to the Master of Teachers of all secrets. This Master Teacher is the PURE WILL. This pure will becomes the friend of the highest of knowledge and they enter into a bond of eternal union.

The knowledge of the effects of the Eternal Light of godliness in all created beings is True Magic in Theory. The conception of this Light, or the transition from the intellect to the will, is True Magic in Practice.

[fra “Magic: The Principles of Higher Knowledge” by Karl Von Eckarthausen, 1788]

Nordic Eagle
Abonnent
13 år siden
ArneLo
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Jeg tror både hjertet og kunnskapen må med for å få kontakt med pinealkjertelen på konstruktivt vis, JJ. Jeg tror du er for rask i dine konklusjoner når du sammenligner dette med den fundamentalistiske matrialismen til humanistene.

Den opprinnelige “The Way” består i å observere seg selv , sine handlinger og naturen for dermed å opparbeide seg kunnskap om hva som styrer enn selv og andre. Dette er ikke enkle psykologiske triks slik som wayseer forfekter. Det er jo disse impulsene som styrer de fleste i den vestlige kulturen.

Kunnskap om oss selv er essensielt for å komme seg løs fra matrixen. Hvis ikke er vi bare maskiner som reagerer på våre føleser uten å sjekke hvor disse følesene kommer fra, egoet, sjela eller utenifra. Dette ligger også tilgrunn i esoterisk kristendom. Det finnes ingen enkel vei, og vi er her på jorda for å lære, få kunnskap.

“the celebrated formula of St Paul: Faith, Hope and Love, summarizes
a vast programme of evolution for human knowledge. If we examine this
formula in relation to its context we see that the first two terms are
temporary, while the third is permanent. According to the Apostle it was
appropriate to the epoch in which it was expressed, and its significance
has had to evolve with time. This has happened just as predicted by St
Paul. Science , and knowledge in a general way — called on to replace
Faith and Hope, which defined the limits of what was accessible to the
mentality of the epoch when he taught — have since then known extraordinary development. He therefore adds: ‘Now that I have become a man, I have put away childish things’ This is how the passage from Faith to
Knowledge is described. St Paul then specifies that this last, although
necessary in evolution, is not a final state, as it is incomplete by nature. He
adds that when that which is perfect is come, that which is incomplete
disappears.‘ The perfect is Love, which unites in itself the accomplishment of all virtues, of all prophecies, of all mysteries, and of all Know-ledge. St Paul insists on this point and ends by saying: seek after Love.

It is by the joint efforts of traditional science, based on Revelation, that
is, on Faith and Hope, and of acquired Science, the domain of positive
knowledge, that one can hope to fulfil the programme traced out by St
Paul, and finally attain Love in its integral meaning.”
“Gnosis 1” – Boris Mouravieff

ArneLo
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

“Så jeg ser dette for dem som har fått åpnet sitt kronechakra sin side, de vet at mye av det han sier er riktig”

– Det kan godt være, JJ, men denne videoen er ikke rettet mot dem, men mot ungdom som er i villredde over tingenes tilstand. “Sign me up and join the movement”(and give me your money). Disse har stortsett ingen kunnskaper og manglende dømmekraft etter oppveksten i en vestlig kultur. Derfor blir budskapet hans så farlig. Er det en ny kult på gang? Djevelen ligger i detaljene.

– Jeg kan heller ikke helt forestille meg at personer med åpen kronechakra, og direkte inspirasjon fra G-d, lager så lite kreative låter… Men det er vel kanskje en subjektiv smakssak..

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Det er lenge siden befolkningen mistet den kritiske sans, så det toget er kjørt.

Jeg kjenner også igjen hva som skjer i verden, ikke ut fra ytre omstendighet men fra indre energimessige konstellasjoner. Krefter står mot hverandre – det kommer gjerne til overflaten som uskyldig kaos filtrert gjennom våre bevissthetsnivåer, men på det ubevisste bunnivå finnes energien som ren ondskap. Denne usynlige ondskapens kraft vet vi lite om annet enn at det er lys som kan programmere vår bevissthet.

Matth 12:43 When the unclean spirit is gone out of a man he walks through dry places seeking rest and finding none says I will return to my house. He takes with himself seven other spirits more wicked then himself and the last state of that man is worse then the first. Even so shall it be also unto this wicked generation.

Dvs at om vi ikke tar ondskapen ved roten vil den komme igjen og igjen 7 ganger sterkere og forårsake ekstrem kaos. Vi vet også at Lucifer fikk av Yahweh musikk som sitt viktigste våpen. Derfor er det særdeles viktig å kunne skille god og dårlig musikk – det har ingenting med smak å gjøre.

Keiseren i Kina reiste rundt i landet og lyttet til musikken for å få et bilde av tilstanden i riket. De gamle grekere landsforviste musikere og komponister som ikke holdt seg til de vedtatte normer. Dette er kunnskap som vi har mistet pga at vår viktigste kritiske sans er gått tapt. Resultatet er tomhet fordi nervesystemet ikke lenger kan transformere ekte åndelig substans – vi har degenerert. :-)

Det som gjør denne video, rent bortsett fra tekst, som en tvilsom reddende engel er lydbilde og innpakning for øvrig. Rytmisk som de fleste rock/pop videoer i klar offbeat, en energi som er skadelig for kroppen og svekker nervesystemet. Hørsel nerver går til samtlige indre organ, rytmisk offbeat splitter energibalansen og offeret tømmes for energi – klar til å bli tanket opp med Manifesto ala Wayseer. Det man egentlig ser her er hvordan skapelsen fungerer, håper vi snart kan slutte å resirkulere illuminatet. :-)

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Ingen stiller spørsmål ved hva slags musikk ungdom lytter til. Musikk er ofte en sterkt medvirkende årsak til at noen utvikler ADHD.

En sjømann trenger bare et par forsøk på å lære at det ikke er smart å pisse i motvind. Effektiv avprogrammering kalles det. Rock derimot lukter ikke piss, smaker ikke piss likevel er det piss både i motvind og medvind – så ikke forsøk deg er mitt råd. :-)

ola
ola
Abonnent
Svar til  Uffda
13 år siden

Å så har man de menneskene som skjønner at man ikke skal pisse i motvind uten å ha prøvd det.

Baldershymn
Baldershymn
Abonnent
Svar til  Uffda
13 år siden

Tull.

Rock representerer aggresjonen som blir holdt nede og tilbake av samfunnet. Selvfølgelig er det de unge som digger rock da de fremdeles ikke er helt indoktrinert av skole og lønns-slave-samfunnet ellers. De ser at noe er galt med samfunnet vårt, men informasjonen eller indoktrineringen de får motstrider det de ser, og de blir forvirret.

Denne diskusjonen om rock faller helt tilbake til 50-tallet, og du representerer det etablerte i den diskusjonen. Vi får vel minne deg på at den er over, og ferdig, og at rocken er en gudegitt gave som kan brukes til å vekke aggresjonen som trengs for å komme over hindringer i livet. Rocken vant. Og den kommer alltid til å vinne, fordi den handler om frihet.

Sjømanns analogien din faller i, tja, våt mark.

ArneLo
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Jeg kan ikke se så mye av-programmering i denne videoen. Bare mer dyrking og programmering av narrsisisten.

Og det kan godt være at det er Neandertalernes voldtekt av Homo Sapiens kvinner som har gitt oss psykopaten i dag. Neadertaleren hadde samme mangel på kreativitet og medfølselse i følge noen forskere.

Baldershymn
Baldershymn
Abonnent
Svar til  ArneLo
13 år siden

Gud er allmektig, allvitende og alt-elskende, men hvis du gjør en feil blir du dømt og sendt til en evighet i helvete? Her har vi alle psykopaters far.

De religions-institusjonene som baserer seg på en ekstern separat Gud som belønner og straffer, har vært den største årsaken til psykopatiske mennesker.

ArneLo
Abonnent
Svar til  ArneLo
13 år siden

Ja, den guden det fortelles om i det gamle testamentet viser klare psykopatiske trekk.

Baldershymn
Baldershymn
Abonnent
13 år siden

Det finnes ingen politiske problemer i verden egentlig. Alle våre problemer er tekniske, og dermed er løsningene tekniske også. Politikeres egentlige jobb er å utarbeide/forhandle frem et budsjett.

Tar man vekk penger og innfører en Ressurs Basert Økonomi istedet, kan vi si farvel til alle politikere, bankmenn, aksjemeglere, husmeglere, advokater, dommere, størsteparten av politistyrken, m.m.

I en ressursbasert økonomi kartlegger man verdens ressureser, og distribuerer dem dit de trengs. Dette er som et vareprogram i et varehus, bare større. Dette trenger vi ingen politikere til å gjøre, men en datamaskin.

Tidligere var spørsmålet, har vi råd til det? Og svaret var som oftest nei.
I en ressurs basert økonomi vil vi spørre, har vi ressursene til det? Da vil svaret være som oftest ja.

I en ressurs basert økonomi vil automasjon og mekanisering være sentralt og vil sørge for at vi får hus, mat, klær og rent vann uten å måtte gå på jobb for det. Alle på jorden vil få det ubetinget. Vi vil ikke ha fattigdom så snart pengesystemet er vekke. 95% av all kriminalitet er knyttet til penger og vinning, og dermed vil 95% av kriminalitet forsvinne (og dermed 95% av politistyrken, fengsler, dommere, byråkrati, m.m.). For de av dere som vil argumentere om voldtekt, drap osv, så kan jeg si at alle disse ugjerningene er knyttet mot dis-respekt som er uverdighet som er en følge av store klasse-skiller. Hva du er verdt er måtl i hvor mange penger du tjener, og dermed hvor mye respekt du kan få. Denne typen respekt bør komme av “hvor mye vil du gi til samfunnet av deg selv” – eller – “hva har du gjort for å få verden til en bedre plass”? og i et RBØ samfunn vil det skje. Når alle får det de trenger for å overleve, ubetinget, da vil verden finne fred.

I juni vil produksjonen av den første offentlige fri-energi maskinen skje. Dette er en maskin av Rossi som genererer 8 ganger mer energi enn den bruker. Selv om dette er en dårligere maskin enn mange tidligere patenter, så viser det at verden er snart klar for dette paradigme skifte. Det kan ikke stoppes. Med introduksjonen av fri-energi maskiner, så vil den olje-baserte økonomien kollapse… implodere…

Alt står ved terskelen vår nå. Men om dere bare “bytter ut” politikerne med noen nye, så vil det samme gjenta seg. Bytt ut systemet. Politikerne er ikke lengre relevante! Vi er forbi det stadiet der penger, krig, politikk eller fattigdom skal eksistere mer. De er ikke lengre relevante.

ArneLo
Abonnent
Svar til  Baldershymn
13 år siden

Hm, farlig denne Wayseeren. Han blåser opp følelsene til de som føler seg undertrykt av kultur og samfunn. Det han sier innimellom snertne pop-kultur bilder og en fryktelig sang er at det er den rasjonelle delen av hjernen (pannelappen) som fører oss galt av sted i verden. Det å hengi seg til sine egne narrisisiske føleseesdrevene impulser skal på ett eller annet vis føre til “bevist evulosjon”? Ikke bry deg om at dette er dyreinnstinkter og oppførselen til psykopater…. Pannelappen er det som er spessielt for oss mennesker. Den er dårlig utviklet hos psykopater.

Helt ukritisk så dyrker han frem impulsivitet, distraksjoner, humørsvingninger, avhengighet og mangel på impulskontroll som en STYRKE samtidig som han kanoniserer idoliserte sex-slaver, alkoholikere, undermålere og andre ikoner fra kapitalismens forfengelighet, inkludert Garrets egen posering.

Han klarer også å tåkelegge “The Way” og gjør det til en New Age greie. “The Way is the ensemble of practices which, carried out properly according to the principles of esoteric science, will allow man to evolve.” – Gnosis I – Boris Mouravieff

Nei, dette lukter avsporing lang vei. Når det kommer til esoterisk kunnskap så gjelder det å holde tunga rett i munn, pannelabben berett og dømmekraften klar.


“If any man shall say unto you, Lo, here is Christ or there; believe it not. For there shall arise false Christs and false prophets and shall show great prodigies and miracles; insomuch that, if it were possible, they shall seduce the very elect.“”In the esoteric field we can gain nothing pure or true and thus nothing beautiful without making efforts whose sum and importance are equivalent to the result to which the worker aspires. Conversely, the value of the results we obtain for ourselves is always equivalent, quantitatively and qualitatively, to the measure of the services rendered on the esoteric level.
We emphasize: pure and true and thus permanent.It is possible to obtain so-called esoteric results that are impure, but they are false and thus transitory”
Gnosis – Boris Mouravieff

Ta vare…
Arne

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Har litt problemer med at du fronter en slik god sak med denne Wayseers Manifesto – ikke direkte tillitvekkende fremføring.
Skal man absolutt søke kilden og meninger med livet her og nå vil jeg heller ha satset noen slanter på noe som krever en smule egeninnsats eks become a Quantumjumper JJ ;-)
http://www.quantumjumping.com/

ArneLo
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Ja, han har jo den dose sannhet som må til for å servere en god løgn..

Men han sier også dette:
“Your brain’s reward pathways have been hijacked; dopamine employed to overthrow the fascist dictatorship of your prefrontal cortex. Now your brain is free of repression, your mind free of censorship, your awareness exposed to the turbulent seas of the unconscious – through this open doorway divine light shines into your consciousness, showing you The Way. This is what makes you a Wayseer.”

At det er pannelappen som undertrykker bevistheten? Dette er jo bare fjas og farlig løgn. Pannelappen er det som er unikt for menneske. Det er den som hjelper til med å skille narrsisistiske primal behov fra de impulsene vi bør reagere på. Vår kritiske dømmekraft. Wayseer vil ha oss alle til å reagere på egoistiske impulser uten et snev av kritisk tanke.

“Wayseer Manifesto” – Selling Freedom or Selling Psychopathy?
“Falling for emotional appeals while neglecting our inborn sense of self-control is not the “Way” anymore than obsequiously obeying the directives of the psychopaths in power is the “Way”. These are both mechanical actions and do not make us free. As Gurdjieff, the esteemed Fourth Way teacher states, “we live in a prison.” To break out of prison requires that we make efforts to know ourselves, to know what makes us tick, and that invariably involves getting a handle on our all-too-often repressed emotional nature. In addition, we need a lot of help from our friends. Bolting towards the first set of gilded gates presented to us, driven on by repressed yet powerful emotions, will only ensure we remain a prisoner to those emotions and the forces that have for so long sought to enslave us for their own nefarious ends. Only when we arm ourselves with this knowledge and the awareness it provides can we hope to make an informed and conscious choice about which path we will follow in our spiritual journey through life. “

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Baldershymn
13 år siden

“Rossi claims he has an agreement with the newly formed Greek company Defkalion Green Technologies [12] as his first client. According to the agreement Rossi will supposedly deliver a one megawatt heating plant, consisting of a hundred 10 kW reactors connected in series and parallel. The plant which would supply heating for Defkalion’s own purposes only, was supposed to be inaugurated in October 2011. [13]

Rossi claims he will not be paid by Defkalion until the installation is delivered and works. [14] The company’s spokesman Symeon Tsalikoglou has confirmed the agreement. [15]”
http://en.wikipedia.org/wiki/Energy_Catalyzer

Slik gjør en ekte oppfinner avtaler. Ikke som de andre fiasko oppfinere som vil ha seg betalt “først” uten å levere annen en svindel :D

Thor
Thor
Abonnent
13 år siden

Stemmer, og jeg håper vi er mange nok til å gjøre det stortingsmakten er redde for..At det er VI folket,medmennesket både i Norge og verden forøvrig som bestemmer vår fremtid..

Fanfarlo
Fanfarlo
Anonym
Svar til  Thor
13 år siden

Ja, de blir nok skremt når et 30 talls mennesker kommer gående og krever regjeringen avsatt….

De fleste i Norge har det faktisk godt og er fornøyd med regjeringen. Skjønner at de som lever på trygd og ikke klarer å få seg en ordentlig utdanning eller jobb trenger noen å skylde på.

2011 kommer til å bli akkurat som andre år og ingen oppvåkning kommer til å skje.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Fanfarlo
13 år siden

-Det er like mange på attføring og rehabilitering som i jordbruk, skogbruk og oljesektoren til sammen.
Det er like mange symeldte til enhver tid som det er ansatte i offentlig administrasjon.
Det er like mange mottakere av sosialhjelp som det er arbeidstakere i transportsektoren.
Det er like mange arbeidsledige og på tiltak som i hotell- og restaurantnæringen.
Det er like mange afp-pensjonister som i finansiell tjenesteyting.
Og det er like mange uføretrygdede som det er arbeidstagere og selvstendige i industri, post, telekommunikasjon og kraftforsyning til sammen.
http://www.dn.no/forsiden/naringsliv/article1813265.ece

Én av to kjenner en trygdemisbruker
http://e24.no/makro-og-politikk/56-prosent-kjenner-en-trygdemisbruker/3971042

«Vi har for mange trygdede»

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

http://www.uis.no/getfile.php/Forskning/Bilder/09%20Økonomi/NHO%20årskonferanse%202011.pdf

Så jeg skjønner godt at du heller vil sitte i sofaen enn å demonstrere i gatene Fanfarlo.
For hvorfor be om forandring når de/du har det som plommen i egget?

Sakelig
Sakelig
Abonnent
Svar til  Fanfarlo
12 år siden

veldig fornøyd med dagens regjering.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Sakelig
12 år siden

Du jobber tydeligvis “i” regjering, skjønner jeg :D

« Forrige artikkel

Den andre amerikanske revolusjonen har startet i Wisconsin

Neste artikkel »

Mediaskapte kriger og terror

39
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x