Hvordan DE tenker om OSS

3.8K visninger
2 minutter lesetid
22

For de som er i militæret er følgende kanskje ingen hemmelighet, de fleste mennesker tenker på NASA som den vitenskapelig organisasjonen som plasserte mann på Månen. Tenk igjen.Her er en tankevekkende presentasjon fra Sjefsforskeren hos NASA Langley Research Center, Dennis M. Bushnell, sier om et favoritt tema til General Patreus – Evig Global Krig. Følgende er tattt fra en militær webside. Den åpner med en klar oppfatning om hvordan de betrakter verdenssituasjonen

NASAs betratninger om “ROMSKIPET JORDEN”

Manskapet er:

 • I ferd med å rane til seg skipets reservelagre
 • Leker seg med temperaturen og andre livsstøttende infrastrukturer
 • Fortsatt leter etter bruksanvisningen
 • Er engasjert i blodige konfrontasjoner I hvert hjørne av skipet
 • Øker antall skipets mannskap med 2-million hver uke
 • Rapporten inneholder ingen magiske løsninger… NASA

En god beskrivelse av en faretruende tilstand

Denne alarmerende rapporten beskriver en betegnende tilstandsrapport om menneskehetens tilstand – med et unntak – NASA mener det er mannskapet som er problemet, men er det sant? Bør vi ikke se på skipets ledere som er I ferd med skifte fokus vekk fra sine egne mislykkede teorier om hele hensikten med romskipets eksistens?

http://mikephilbin.blogspot.com/2010/08/nasa-planning-murder-of-mankind.html

Implikasjonene i denne fortellingen er klare – noe er veldig galt med mannskapet  på skipet . Men vent nå litt la oss se på skipets tilstand gjennom noen andre perspektiver:

Skipets ledere er i ferd med å:

 • Alliere sine krefter i felleskap (gjennom globalisering) slik at deres økonomisk makt er i stand til å selv forme virkelighetsoppfatningen og intelligensen av massene.
 • Fremprovosere krig på falske premisser når den egentlig intensjonen er å sikre tilgang og kontroll over verdens mest økonomisk verdifulle råvarer.
 • Forpester næringskjeden med giftstoffer gjennom genmodifisering av mat og bruk av giftig løsemidler i Mexico Gulfen. Eierene av Monsanto og Corexit er den samme.
 • Forpester hele nasjoner med kreftfremkalende utarmet uran slik at området ikke kan støtte liv i 4,5-milliarder av år. I tillegg til at støvet dekker hele jorden gjennom transport i jetstrømmen.
 • Utvikler kontroll og overvåknings nettverk over skipets mannskap slik at sannheten om ”hvem gjør hva” aldri blir kjent.
 • Forpester luften til hele romskipet med chemtrails, uten mannskapets tillatelse.
 • Bruker HAARP til å manipulere jetstrømmen og dermed påvirke store klima endringer lokalt – med katastrofale resultater – Tørke i Russland, Flom i Pakistan og China.
 • Introduserer kunstig sykdom og farlige vaksinasjonsløsninger som demper utvikling av intelligens (kvikksølv) og skaper langvarig autoimmunforsvarssykdommer (squalene).
 • Fremmer bruk av giftig tilsetningsstoffer i drikkevann og melk – fluor – aktiv ingrediens i rottegift og mange antidepressive piller. Med resultatet at mannskapet blir passive og mindre intelligente.
 • Fremmer bruk av giftig tilsetningsstoffer i mat – aspertame/nutrisweet og MSG, High Fruktose Corn Syrup, Kullsyrevann – (meget lav pH) for å senke allmenn helsetilstand og intelligens.
 • Samle og strupe all drivstoff til mannskapet – gjennom global kontroll av banker og trykking av penger – manipulasjon av gull reserver.

Skipets tilstand er uten tvil i stor fare. Nå må mannskapet ta seg sammen og ta kontroll over skipet før skipets ledere, rett og slett trykker på selvutslettesknappen! Jeg ser et stort problem her. Spørsmålet sentrer seg rundt årsaken til elendigheten – er det skipets ledere som har manipulert frem denne situasjonen for så å bebreide mannskapet?

Hva synes du?

Mange er i ferd med å våkne opp og i USA, der de økonomiske, politiske, militære og næringsdrevne kreftene i ferd med å strupe landet tilbake til ”utviklingsstadiet” som tredjerangsnasjon. Noe av denne motstanden er representert gjennom politiske motbevegelser som T.R.A.P (Tim Turner) som mener at det er på tide å bruke de samme prinsippene… ”hemmelighold, manipulasjon og skjulte agendaer” for å redde USA fra sine onde ledere.

Problemet med denne form for holdning er at mannskapet blir som skipets ledere og problemet fortsetter som før, under nye merkelapper og bannere. Forandringen må skje innenfra – Vi må se koblingene til hverandre og fellesnevnere fremfor fienden ved døren. Ingenting er mer farlig for skipet enn at mannskapet går til krig med sine ledere. Er vi ikke alle i samme skip?

Er ikke fienden vår mangel på bevissthet om hvem vi egentlig er?

http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=180596

beslektet og utdypende artikkel

Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

22 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Baugen: Store problemer med mailadressene mine også, stadig. Og om du ikke får kontaktet meg fra noen av dine er det sabotasje. Om du vil ha kontakt med meg, så legg ut en mailadresse om den er anonym eller be red sende meg din mailadresse. Må ha den for å komme videre, om du ville det.

Hm.. du vil ha meg til å vurdere en kanalisering her, den engelske tekst..
Tusen takk for tilliten. Noen ekspert på kanaliseringer jeg vel ikke, jeg gidder sjelden å bruke min verdifulle tid på slikt, og min vurdering av slikt blir kritisk, er vel derfor du spør meg, for å få en skikkelig kritisk vurdering :-) Jeg gjør mitt best ut fra mine brikker og dømmekraft ut fra den innsikt jeg har da:

Det første jeg tenker er ang årstallet. Rundt 1942, er på et vis tidlig, innen Mk-historie, men i følge Dr Rauni-Leena Luukanen Kilde var dette i full gang allerede da, og var jo noe av det de holdt på med i sin forskning i konsentrasjonsleirene også – moderne psykiatris vugge..

1. Hvilken garanti har vi for at dette er fra 1942 uten å tukles med? De kan tukle med alt før det utgis, eller oppgi hvilket år som helst. Men det er mulig det var mk selv i 1942 som sagt.

Det jeg tenker om innholdet er – først likte jeg tanken på at barna ble “døpt” før de ble født, og tenkte på det som noe vakkert.. men seremoni?! Sermonien er muligens noe kirkelig og Jesus lot seg døpe som voksen..

Så blir det verre.. utover i teksten og det som kommer videre er ikke sannhet..

“Each babe arrives on your Earth planet in a baptized condition. I realize that this ceremony is of “ancient” origin to man, and is now largely built upon the baptism of Jesias in Jordan. But–once again–your church has placed a wrong interpretation upon it.”

Baptism of JESIAS?! Hvem er så det? Er den skrivefeilen i teksten?!

Videre: The washing away of sin–how absurd–how wrong. How came the pure little buds of the flowergarden of the Godhead to be stained with sin?”
——————————————————————————-

OG deretter begrunnelser for hvor absurd dette er..
Vel, jeg er enig i at kirken som Bibelen selv kaller “Den falne skjøge som fører hele verden vill med sin vranglære” – jeg er enig i at kirkene og kirkesamfunnene også har mistolket og misforstått mye.. men ordlyden her, tonen, energien og ordene er ikke etter min mening noe reellt høyt nivå. Og jeg tror hensikten er å motarbeide kirken og Bibelen. Selv om jeg mener at Bibelen kan forstås på mange måter og mistolkes me bl a pg a mangelen på kabbalistiske brikker og innsikt, så går jeg ikke på feiltolkninger.

En baby er tilsynelatende ren og uten synd.. og mange tror derfor det og at Bibelen tar feil i dette. Men det som i Bibelen kalles arvesynd, det kaller jeg karma. Og alle som blir født har et karma-kart for dette livet (vår astrologi) og vi har med oss både godt og mindre godt karma i bagasjen som også er med på å avgjøre hvor og under hvilke omstendigheter vi blir født. Dette er en sannhet alle med litt innsikt VET. Om de som er bak denne kanaliseringen ikke vet såpass men vil latterliggjøre kirkens tolkninger og Bibelen på denne måten, UTEN å komme med sannheter som det er belegg for .. men heller bekrefte tilsynelatende feilkonklusjoner mange har.. da er dette IKKE fra gode krefter… og det blir min klare konklusjon, selv om det ikke er mye tekst her..

Dette er slangelære. Det er agenda å sverte kristendom og tradisjonell tro omforme og smelte alt sammen til deres nye new age-religion. Det som ikke passer inn, må bortforklares, latterliggjøres og hetses, slik bl a new age-guru Neale Donald Walsh holder på med i sine populære bøker, og folk går fem på, får sine misoppfatninger bekreftet og forvirrelsen øker betraktelig. Å få bekreftelse på sine misoppfatninger kan føles ok, men de blir ikke korrekte av den grunn, snarere befestet i all sin vranghet.

Nei, Baugen, jeg går altså ikke på denne. Det er vranglære, fordi små barn kommer ikke uten et karma de heller. På godt og ondt. Om de mener at arvesynd er noe annet enn karma kunne jeg lyttet litt, men slik de her argumenterer, så benekter de at babyer har med seg noe som helst negativt. Det er ikke plass for negativt karma heller i det snakket her.
Hvem hva hvor kommer denne kanaliseringen fra?

Hva mener du selv?

baugen
baugen
Abonnent
13 år siden

Hei Singolla—dessverre kan jeg ikke bruke Outlook Express. Et firma jeg snakket med ville ha $150 for å fjerne problemet, som har vart lenge. De påstår det er en virus. Jeg flyttet adressen din til 2 andre e-mail-servers men det gikk ikke heller—

Her er en klipp fra en channeling fra England ca 1942:

“Each babe arrives on your Earth planet in a baptized condition. I realize that this ceremony is of “ancient” origin to man, and is now largely built upon the baptism of Jesias in Jordan. But–once again–your church has placed a wrong interpretation upon it.

The washing away of sin–how absurd–how wrong. How came the pure little buds of the flowergarden of the Godhead to be stained with sin?”
————————-
Know this, a pure tender tiny babe-soul cannot and does not inherit sin, not at any time. Would a Great Lover of Children send a helpless tiny into your darkened Planet handicapped from the beginning with such an inheritance? No!”
Så hva tror du om ektheten av dette?

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Baugen: Det er med stor interesse jeg følger dine dechiffreringer, om jeg kan bruke et slikt ord.. spørsmålene du stiller og svarene du finner.. vi har mye felles.. Kontakt meg på singoalla@live.no så skal du få et forslag/tilbud av meg :-)

Takk for dette om mayakalenderen. Det vil jeg lese nøyere og bringe videre til andre. Jeg har stor respekt for Mayaene men jeg undrer meg, som du antagelig også gjør, hvor mye av dette er virkelig mayaenes egen tolkning og forståelse og hvor mye er andres agenda, som gjør bruk av mayakalenderen til sitt formål.. jeg har fått høre av tilhengere av Carl J Calleman – at han bekrefter at våre motstandere misbruker mayakalenderen til sine formål og at de er å kjenne på at de nevner en dato i 2012, mens han snakker om en dato i oktober 2011.. MEN da jeg var på et foredrag nylig, var den datoen starten på en slags nedtelling og endte jo likevel opp i 2012..

OG uansett hvor mye den enkelte påstås å være i tråd med maya-folket så kan man bli lurt. Og selv om nålevende maya-indianere går god for ting, behøver ikke de å ha all innsikt i arven fra sine forfedre, som mange mistet slik vi gjorde med arven fra våre forfedre..

Tror vi tenker likt her, MEN det er et eller annet med at alle planetene skal stå på lik linje og ha en spesiell effekt energimessig/astrologisk og at vi skal ha en åpning inn til sentral-solen osv. Mulighet for opplysning derfra osv. Er det noen grunn til å tvile på at planetene fatisk vil stå på en rett linje?

Når det gjelder Jesus eller Kristus, så holder jeg muligheten åpen for at han kan ha kommet også til andre folkeslag. Noen mener han var dene Quelsoquatl med det rare navnet, den største for indianer-folkene, beklager om jeg ikke stavet det rett..

Om du interesserer deg for Jesu mulige tidligere inkarnasjoner, så ta frem din Bibel og les om Elias, og hans liv. Ikke Elia, men Elisja.. og fortell meg hva du finner der.. du finner deg i kongebøkene, og jeg vil ikke si noe mer, vil du skal se hva du finner med et åpent sinn.. jeg ble forbløffet :-)
Denne Elisja var jo helt fantastisk, og ALDRI hører vi noe om han :-(

Noen mener at Jesus var Kong David og Josef, han som ble hersker i Egypt og finner faktiske holdepunkter i Bibelen for dette..

baugen
baugen
Abonnent
13 år siden

That this is the correct interpretation of the messages of the Maya is supported by other decoded treasures of the Maya; the 5-tonne sarcophagus lid, when decoded, shows a picture of Lord Pacal carrying the number 144,000 written on his forehead, but only when the [two parts of the] decoded picture[s] are set to 14.4 degrees (see the picture with your own eyes on http://www.MauriceCotterell.com). The decoded Mosaic Mask of Palenque shows pictures of Lord Pacal in his previous lives; The Mural of Bonampak shows that Lord Pacal’s mother conceived through an immaculate conception, carried ‘twins’ (the planet Venus) in her womb, gave birth in a stable and shows Lord Pacal with a cross made of two pieces of wood. The decoded Sun-shield of Monte-Alban tells the story of how Viracocha of Tiahuanaco, Bolivia, was the reincarnation of Jesus and reveals pictures of; God giving birth to Jesus, Jesus carrying the cross of Christianity across his forehead and Jesus dying on the cross and ascending to heaven. And it shows that those who live for the body, for physical pleasure, find only death and darkness, whereas the 144,000, find eternal life. Nowhere in the decoded treasures of the Maya does the date of 21.12.2012 take center stage, nowhere is it given any special status.

Finally, a few words on the topic of religion. Some observers have recently suggested that because the same ‘religious story’ appears so often throughout history, that the story itself must be a myth. Their reasoning goes like this; if you search the annals of history one particular story emerges time and time again over the past several thousand years:

A man, known as ‘the son of God came into the world’ through an ‘immaculate conception’. When he was born a bright star was seen in the sky. He was known as ‘light’ or ‘the enlightened one’. During his life he performed miracles. He said he would return. When he died he ascended to heaven.

Because the story appears so many times the ‘anti-religion proponents’ reason that the story must be myth, that he never actually lived and that he simply fills the need for an idealised figure of moral leadership in an otherwise immoral world. That is one interpretation, if you chose to exclude the evidence. But the evidence reveals the weakness in the argument. The fact is this, a man called Lord Pacal, who died in around AD740, fits this description perfectly. His bones were found in a pyramid in Palenque. The same goes for the bones of the legendary white Gods that walked the lands of Peru, in around AD300 and AD500, Viracocha and Viracocha Pachacamac, whose bones were found in the pyramids of Peru. The same goes for Tutankhamun, whose bones were found in a tomb in Egypt. So the conclusion reached does not stand up to examination. If different men, born at different times through history, came to earth and told the same story, the story cannot be a myth. There is only one other rational possibility; the same spiritual energy has reincarnated from age to age bringing the same message to mankind. Ignore that at your peril.”

http://www.mauricecotterell.com/2012_1.html

I boksettet “Winds of Truth” påstås far til Tutankhamen–Akhanaten-også var inkarnert Avatar, den 9de i en serie 13 “Solar Lords”-spesialist i “magnetisme, varme og elektrisitet”. Jesus var en inkarnert del av Jesias, den første og største av de 13, med “Kjærlighet og Lys” til hoved-arbeidsområde.

Otto
Abonnent
13 år siden

Quote: Dr. Shiv Chopra was a drug company insider and also worked for what is now Health Canada — the Canadian equivalent of the FDA – for 35 years. In this interview he discusses the issue of food safety, and the toxic elements of our conventional food supply.

Sitat: Dr. Shiv Chopra var en innsider i et legemiddel selskap og arbeidet også for det som nå heter Health Canada – det kanadiske FDA – i 35 år. I dette intervjuet diskuterer han spørsmålet om matvaresikkerhet, og de giftige elementene i vår konvensjonelle matforsyning.

Dr. Chiv Chopra, The Toxic Five: Why Are They Still in Our Food?
.
Falcons’ Thinkbox * Etterretning, skjult sannhet, esoterisme, makt, kriminalitet, frimureri, illusjoner, oa

Otto
Abonnent
Svar til  Otto
13 år siden

The Secret Covenant of the Illuminati

Quote:

+{

..

The Secret Covenant of the Jewish Secret Society Known As the Order of the Illuminati
Issued under the supreme authority of the Jewish Bograh and sanctioned by the Jewish Rothschild Dynasty (Europe) and the Jewish Rockefeller Dynasty (USA)

And heed our word, so mote it be.

THE SECRET COVENANT

An illusion it will be, so large, so vast it will escape their perception.

Those who will see it will be thought of as insane.

We will create separate fronts to prevent them from seeing the connection between us.

We will behave as if we are not connected to keep the illusion alive. Our goal will be accomplished one drop at a time so as to never bring suspicion upon ourselves. This will also prevent them from seeing the changes as they occur.

We will always stand above the relative field of their experience for we know the secrets of the absolute.

We will work together always and will remain bound by blood and secrecy. Death will come to he who speaks.

We will keep their lifespan short and their minds weak while pretending to do the opposite.

We will use our knowledge of science and technology in subtle ways so they will never see what is happening.

We will use soft metals, ageing accelerators and sedatives in food and water, also in the air.

They will be blanketed by poisons everywhere they turn.

The soft metals will cause them to lose their minds. We will promise to find a cure from our many fronts, yet we will feed them more poison.

The poisons will be absorbed through their skin and mouths, they will destroy their minds and reproductive systems.

From all this, their children will be born dead, and we will conceal this information.

The poisons will be hidden in everything that surrounds them, in what they drink, eat, breathe and wear.

We must be ingenious in dispensing the poisons for they can see far.

We will teach them that the poisons are good, with fun images and musical tones.

Those they look up to will help. We will enlist them to push our poisons.

They will see our products being used in film and will grow accustomed to them and will never know
their true effect.

When they give birth we will inject poisons into the blood of their children and convince them it is for their help.

We will start early on, when their minds are young, we will target their children with what children love most, sweet things.

When their teeth decay we will fill them with metals that will kill their mind and steal their future.

When their ability to learn has been affected, we will create medicine that will make them sicker and cause other diseases for which we will create yet more medicine.

We will render them docile and weak before us by our power.

They will grow depressed, slow and obese, and when they come to us for help, we will give them more poison.

We will focus their attention toward money and material goods so they many never connect with their inner self. We will distract them with fornication, external pleasures and games so they may never be one with the oneness of it all.

Their minds will belong to us and they will do as we say. If they refuse we shall find ways to implement mind-altering technology into their lives. We will use fear as our weapon.

We will establish their governments and establish opposites within. We will own both sides.

We will always hide our objective but carry out our plan.

They will perform the labour for us and we shall prosper from their toil.

Our families will never mix with theirs. Our blood must be pure always, for it is the way.

We will make them kill each other when it suits us.

We will keep them separated from the oneness by dogma and religion.

We will control all aspects of their lives and tell them what to think and how.

We will guide them kindly and gently letting them think they are guiding themselves.

We will foment animosity between them through our factions.

When a light shall shine among them, we shall extinguish it by ridicule, or death, whichever suits us best.

We will make them rip each other’s hearts apart and kill their own children.

We will accomplish this by using hate as our ally, anger as our friend.

The hate will blind them totally, and never shall they see that from their conflicts we emerge as their rulers. They will be busy killing each other.

They will bathe in their own blood and kill their neighbours for as long as we see fit.

We will benefit greatly from this, for they will not see us, for they cannot see us.

We will continue to prosper from their wars and their deaths.

We shall repeat this over and over until our ultimate goal is accomplished.

We will continue to make them live in fear and anger though images and sounds.

We will use all the tools we have to accomplish this.

The tools will be provided by their labour.

We will make them hate themselves and their neighbours.

We will always hide the divine truth from them, that we are all one. This they must never know!

They must never know that colour is an illusion, they must always think they are not equal.

Drop by drop, drop by drop we will advance our goal.

We will take over their land, resources and wealth to exercise total control over them.

We will deceive them into accepting laws that will steal the little freedom they will have.

We will establish a money system that will imprison them forever, keeping them and their children in debt.

When they shall band together, we shall accuse them of crimes and present a different story to the world for we shall own all the media.

We will use our media to control the flow of information and their sentiment in our favour.

When they shall rise up against us we will crush them like insects, for they are less than that.

They will be helpless to do anything for they will have no weapons.

We will recruit some of their own to carry out our plans, we will promise them eternal life, but eternal life they will never have for they are not of us.

The recruits will be called “initiates” and will be indoctrinated to believe false rites of passage to higher realms. Members of these groups will think they are one with us never knowing the truth. They must never learn this truth for they will turn against us.

For their work they will be rewarded with earthly things and great titles, but never will they become immortal and join us, never will they receive the light and travel the stars. They will never reach the higher realms, for the killing of their own kind will prevent passage to the realm of enlightenment. This they will never know.

The truth will be hidden in their face, so close they will not be able to focus on it until its too late.

Oh yes, so grand the illusion of freedom will be, that they will never know they are our slaves.

When all is in place, the reality we will have created for them will own them. This reality will be their prison. They will live in self-delusion.

When our goal is accomplished a new era of domination will begin.

Their minds will be bound by their beliefs, the beliefs we have established from time immemorial.

But if they ever find out they are our equal, we shall perish then. THIS THEY MUST NEVER KNOW.

If they ever find out that together they can vanquish us, they will take action.

They must never, ever find out what we have done, for if they do, we shall have no place to run, for it will be easy to see who we are once the veil has fallen. Our actions will have revealed who we are and they will hunt us down and no person shall give us shelter.

This is the secret covenant by which we shall live the rest of our present and future lives, for this reality will transcend many generations and life spans.

This covenant is sealed by blood, our blood. We, the ones who from heaven to earth came.

This covenant must NEVER, EVER be known to exist. It must NEVER, EVER be written or spoken of for if it is, the consciousness it will spawn will release the fury of the PRIME CREATOR upon us and we shall be cast to the depths from whence we came and remain there until the end time of infinity itself.

}+

.

Falcons’ Thinkbox * Etterretning, skjult sannhet, esoterisme, makt, kriminalitet, frimureri, illusjoner, oa

Hans Gaarder
Forfatter
13 år siden

Fritz Springmeier bekrefter liv på Mars: http://www.youtube.com/watch?v=BxwuUDHlss0

Fritz Springmeier er en av verdens fremste Illuminati-eksperter, og i sin forskning har han snakket med mange high level Illuminatis som har fortalt ham et og annet om det som holdes strengt skjult for offentligheten. Det superhemmelige romprogrammet for menneskelig bosetting på Mars, som nå har pågått en god stund, er en del av denne informasjonen.

Den dypt religiøse Springmeier har siden 2003 vært fengslet for et bankran (!) som han ikke hadde noe som helst å gjøre med. Det Illuminati-kontrollerte rettssystemet i USA ønsket å stoppe ham i å gå videre med å avsløre de mørke hemmeligheter…

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  nicodemus
13 år siden

Jeg tror også hæren vil gjøre en forskjell. Under 2008 valget fikk Ron Paul flest innsamlinger av alle kandidatene I rep og dem fløyen. Han motok millioner av dollar fra soldater stasjonert i Afghanistan og Irak, og veteraner. Det er nok derfor Pentagon bestemte i 2009 at soldatenes internet tilgang i ørkenen ble stengt, for de satt og leste om de samme tingene vi skriver om på Nyhetsspeilet og Infowars.

Problemet er at den yngre generasjonen er fortapt i kjemiske sprøyter og hjernereduserende tilsettningstoffer, de spiller krigsspill “call of duty” og dropper ut av skolen for å spille dette avhengighetsdannende realistiske spillet. En god del får ikke arbeid heller, så millitær-rekruterings-stands finnes nesten i alle skoler og kjøpesentere, de uskyldige er et lett bytte.

Armin Bahrami
Forfatter
13 år siden

En liten digresjon. Beklager at det er på engelsk, men det er språket vi snakker på Faebook:

I can believe that many workers in the world trade center has high positions in IMF and World Bank and the world trade orgz, there must be some of theese officials preinformed about the attacks, i believe that, but this jew thing is propaganda and perfect for the neo cons and the zionists.

http://www.youtube.com/watch?v=w8tfhqmGkSw

I can believe that many workers in the world trade center has high positions in IMF and World Bank and the world trade orgz, there must be some of theese officials preinformed about the attacks, i believe that, but this jew thing is propaganda and perfect for the neo cons and the zionists.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

dobbelpost: The towers had 40.000 employees in both or each tower? How many worked there, and do the employees inform the employer their religion? Jews are eskimos, iranians, israelis and whoever reads and believes in the torah, its not a nation! So how do they know who is who? This rumor might be cointelpro

Armin Bahrami
Forfatter
13 år siden

Mannskapet er ikke på samme skip Mike, de har underjordiske byer, ellers hadde de ikke holdt på så ekstremt som de gjør nå. De kommer til å restarte jorden, tilte den helt, et holoaust er på vei ikke bli redd, se på denne artikkel som en bekymringsmelding, a call for action, michal jackson said they dont care about us, what he really ment is they are trying to kill you all.

Det eneste vi kan gjøre er å slå ring rundt Stortinget, vi kan ikke tillate upålitligheten, apatien, uaktsomheten inn på tinget, det må et helt nytt folkeslag inn på tinget, noen gode mennesker fremfor godt innavlede famile dynastier.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Siden det er snakk om mannskap og skip slenger jeg inn et lite dikt som jeg syns passer:
GORDISK SKUTE (Gaiaslavens klagesang)

Uløselig fanget i galeislavens kår
Har jeg rodd gjennom livet i alle år
Festet til skipets nedre dekk
Umulig det er å komme seg vekk?

Uløselig knyttet til fattigmanns kår
Har jeg vært fanget i mange år
Slår meg for pannen og tenker
– Når blir jeg kvitt mine lenker?

Uløselig lenket til denne skute
Hører på havets herjing der ute
Jeg hører et barn som klynker
Og jeg VET at skuta synker!

Vi sitter i mørket og får ikke se
Om styrmannen fører oss inn i le
Her nede er stormen et skrik
Der ropes en påstand om svik!

– Sjøen har sluttet å piske!
Hører jeg noen viske?
Vinden har løyet nå
Og skipets kaptein likeså!

Michelle
Skribent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

For alle dere andre som ikke har sett det ennå:

Britt Hansen
Britt Hansen
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
7 år siden

Kjempeide! La oss gjøre nettopp det! 26. april er nymåne i Tyren – en perfekt dag – men kanskje 1. mai er bedre? Arbeidernes/folkets dag. Men viktig at dette gjøres i KJÆRLIGHETENS ånd. Noe annet vil ikke fungere – jfr Rosetoget etter 22. juli! Hvis det slår an på sosiale medier, har vi vunnet. What say you?

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
13 år siden

Kunne vel lagt til mangel av kompass og ror på skipet, samt at skipets tilstand stadig blir dårlige pga hardhendt behandling, i form av krig, chemtrails, HAARP, giftstoffer ect.

Er enig i at det ikke er mannskapet som er problemet, men de som styrer skuta.

Ene
Ene
Abonnent
13 år siden

Viktig info Takk!
Er egentlig ikke så veldig bekymret bare oppgitt…

De som følger massene har sikkert sin egen agenda å leve ut (les lære fra)
-og dem som forpester vår verden med usannheter og skjult “makt” må svare for det…

Det er viktig å huske på at det finnes like mange sannheter som det finnes
sjeler her på jorden og alle er like sanne.

Vi har valg når det gjeller måten vi møter urettferdighet, løgn, grådighet, misunnelse, latskap, vrede, fråtseri og hovmod. Valg til å møte dette med
kjærlighet eller motsatsen.

Kjærlighet og lys er mitt valg.

I laugh in the face of evil with love :)

Nå er blåbærene modne og jeg skal plukke så mange jeg får før vi går over …
Mine økologiske jordbær av typen Corona venter også på oss :)

Det finnes masse liv utenfor Tellus og i flere dimensjoner!
Heldigvis!
Å tro noe annet er bare “trangsynt” uten å disse dem!
Som tror det eller VET det. Da er det sant for dem…

In lak ech

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Ene
13 år siden

Blåbærene du plukker i skogen har 9 ganger høyere verdier med antioksidanter enn de du får frossne i butikken!

Hans Gaarder
Forfatter
13 år siden

Har nettopp lest en artikkel med navnet “The secret history of NASA”, skrevet av Mike Bara.

Her fremgår det bl.a. at:

– NASA er underlagt USAs militærvesen

– Uansett hvilke oppdagelser NASA gjør er deres viktigste oppgave å holde enhver indikasjon på utenomjordisk liv skjult.

– NASA er løgn og bedrag fra A til Z. Som en NASA-innsider uttrykte det:
“The lie is different at each level”.

– “The face on Mars”, se http://www.harrybishop.ca/wp-content/uploads/2009/02/face_on_mars.jpg er autentisk, og det går ca. 150 meter opp fra overflaten på Mars.

Joda, det er liv på Mars den dag i dag. Har vi blitt løyet for lenge…

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Mike Cechanowicz
13 år siden

Nok en kjempe fin artikel Mike :)

Det er liten tvil om at det foregår en global bevisthets oppvåkning for tiden, i dagen vaksine debatt på DB så fantes det bare en som forsvarte vaksiner av 30-40 personer, for 1 år siden var det motsatt

Ikke rart eliten i panikk prøver og zombifisere oss gjennom mat, luft, vann og ståling mm
Nå kommer det frem at kolesterol senkende medikamenter er svært skadlige for hjernen også som

Kolesterol er en viktig bestanddel i kroppen, og kolesterolsenkende medikamenter for friske mennesker er bare tull. Kolesterol er viktig for cellemembran og hjernen, sier tidligere overlege ved Hjertemedisinsk avdeling på Rikshospitalet Tor Ole Kjellevand.

http://www.dagbladet.no/2010/07/26/tema/helse/helse_norge/innenriks/12682381/

Kendrick M avslører enda mer i boken Det store kolesterolbedraget

http://www.tidsskriftet.no/?seks_id=1831417

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Hans Gaarder
13 år siden

Jupp enig der Hans :)
Klart det er liv på mars, er ikke så lenge siden en sonde fløy rundt Olympus som er vårt solsystems høyeste fjell (vulkan) som er 24 km høy der dem så rennende veske utfra ene fjellsiden, 2 uker etter da dem tok nye bilder så var det tørt
Først trodde dem det var flytende metan men det viste seg og være en elv med vann
Smeltet is mente NASA…. det er jeg nok ikke så sikker på når man ser på litt andre indisier som den Illuminati produserte filmen Total Recall med Bohemian Grove medlem Arnold Schwarzenegger

Total Recall er en film fra 1990 som var latterlig den gang, men som vi vet så elsker Illuminati og vise ting i filmene sine lenge før det skjer som Nic Cage filmen som viser oljeutbløsningen i gulfen der en rigg eksploderer 1 år før det faktisk skjer i virkligheten
I Total Recall så ser vi en fremtid der mennesker blir naken scannet på flyplasser, main control, menneskene blir chippet og får vaksiner med okult innehold, eliten dikter opp en falsk global oppvarming for og kontrolere menneskene og skattelegge dem, alt i filmen er sånn som vi har det nå mao borsett fra at Arnold reiser til Mars der det bor aliens i enorme haller inne i Olympus
Vel når alt det andre stemmer så stemmer sikkert siste biten også som en ser på dem 2 snuttene her :)

Total Recall-666-Satanic Agenda

Illuminati symbolisim in Schwarzenegger movies – Part 2 – Total Recall

« Forrige artikkel

Norske næringsinteresser i Chile

Neste artikkel »

Hva nå, USA?

22
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x