Gi rom for sjelen

5.5K visninger
4 minutter lesetid
49

Nekrolog; Michael Jackson. Michael Jackson døde idag den 26.06.2009. De som kjente MJ av ånd er i landesorg.

Vi lever i en verden hvor krefter rår som helst ikke vil ha sjel, moralske absolutter, fred eller rettferdighet. Krig og elendighet er hva de næres av og profitterer på. Kaos er deres metode. Det skal ikke finnes andre guder enn dem i verden.

Men så lenge det finnes ETT menneske igjen med ånd, så har de tapt. Den dagen der ikke er flere med ånd igjen, er det ikke så nøye med. Da går de vel løs på hverandre, men det betyr mindre for de som har gitt rom for sjelen, for de har allerede dratt til stedet bak eller ved siden av denne 3D verden. Av og til med god hjelp av disse åndsløse krefter, de som ikke bare eier de rent mekaniske produksjonsmidler for sin virksomhet, men også deres viktigste produksjonsmiddel; menneskene – inklusivt deres hjerter og sinn.

Michael Jackson var en av dem som mer enn alle andre var verdens samvittighet i min generasjon, og som viste oss glimt av Verdenssjelen, er nå borte. Kanskje det er DERFOR han er borte (jfr. John Lennon). Popsangere har stor innflytelse. Noen fryktet vel hans 50 annonserte konserter i London. Det er vel bare kulmineringen av siste 10-15 årenes forfølgelse av ondsinnede krefter vi ser med hans bortgang. Noen annen ånd enn deres egen verdslige, i deres sjelløse virkelighet, vil de ikke ha i SIN verden.

Ta hvilket som helst av hans soloalbum etter Jackson5, og finn en sjel i dem alle som er uovertruffen. En stor liten mann som helt alene var og virket som verdens samvittighet er borte. Som en annen noen tusen år før ham som kom til sine egne, men de tok ikke imot ham, ble han forfulgt, misforstått, hundset og korsfestet, og tok sin død av det.

Det store med budskapet var vel ikke døden eller korsfestelsen, men rett og slett forsikringen om at oppstandelsen er garantert, for dem av den rette ånd, – de med en sjel. De uten, de som er overbevist om at de ikke er annet enn kropp og sinn, får nøye seg med å være igjen her i denne 3D virkelighet de elsker høyere enn sjelens ubegrensede virkelighet. Frykten er det som holder sjelen arrestert. Det helvete de er med å skape her, er hva de får. What U see is what U get!

Heal The World

Fredsfyrster

Fredsfyrster har ikke så mye å stille opp mot Verdens Fyrster, annet enn denne ånd som nærer dem. Heal The World. Helbred Verden, var et av hans budskap. Han gav til og med oppskriften i den sangen. Han evnet å se utover den tredimensjonale verden, til en verden bakenfor, som ligger der og venter bare på å bli oppdaget av flere.

For dette var han hatet av dem som vil beholde mennesker i sin 3D verden, i sin makt og under sitt samfunnsystem. For dem som aner hva han mente – følte hans ånd, hans fans, undertegnede innkludert, var han elsket.

Mannen er borte, men hans ånd lever videre i hans kunst; de låter og den musikk som er helt særegen, ikke kan forklares med annet enn en helt spesiell kontakt med Verdensånden selv. Den ånd som er basis for den sjel i hver enkelt av oss som enhver kan nå om vi bare vil. De som har kontakt med denne Verdensånd, vil gjenkjenne den utenfor seg, – og elske den.

Will You Be There ?

“I mine mørkeste stunder;
Vil du fremdeles bry deg?
Vil du bli der?
I mine rettsaker og i mine prøvelser;
Og i mine frustrasjoner;
I min frykt;
I min smerte;
I min glede og min sorg;
I et løfte om en bedre morgendag;
Vil du være der?”

Skrev han mange år før hans ‘ulykker’ tok til. De sjelløse hater denne ånd.

Hans kamp ble ensom stakkar, som den er for de fleste. Alene fødes vi (ikke nødvendigvis ensom), alene skal vi dø, og overgi vår ånd tilbake til Verdensånden.

Menneskene gjør best i å starte gjøre noen kloke valg og grep.

Den evige død

Kollektivet har ingen som helst innvirking på individets sjel og individets valg. Individet drar videre alene om så er, kollektivet må gjerne bli igjen her.

Den dagen der ikke er flere som Michael igjen (og der er ikke mange), som peker på at der er andre bedre virkeligheter, så er alle kollektivister ferdig. De er åndsdød anmasse. Kollektivt åndelig selvmord. Verden har aldri vært fattigere på ånd og sjel enn nå.

De som ikke kommer seg videre er for evig låst fast i denne mentale felle; at denne verden vi ser for våre øyne og leser om i media er alt som er. En kommer aldri ut av den uten åndens hjelp. Uten sjelen. En rundans av inkarnasjoner inni samme elendigheten. What U see is what U get!

Den mentale kortslutning skaper og er det eneste helvete som eksisterer. Det er den evige død.

Det evige liv

De som vil dra til Michaels verden og virkelighet når den dagen er inne, gjør best i å starte allerede nå å gi rom for sjelen.

Den beste måten å hedre dette store menneske på er gi rom for den sjelen, av den ånd som var i ham. Kan det bli utkommet så har hans død ikke vært forgjeves. Kan han bli større død enn i live, så er det fint.

Hans ånd er med dem som vil den skal være det. Sjelden kommer denne kampen mellom det gode og det onde i verden så klart frem som den de har utsatt ham for.

Vi lyser fred over Michael Jackson’s minne.

Se også:
‘Verden trenger helbredelse’
http://www.riksavisen.no/?p=945

‘Saturday Night Blues; Et hjerte med 100 % kjærlighet, er 100 %.’
http://www.riksavisen.no/?p=450

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

49 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Singoalla
Singoalla
Abonnent
12 år siden

Det – ligger utrolig mye videos, info og spekulasjoner der ute på nett, selvsagt, rundt og av Michael Jackson, ble sittende å kikke på en hel del merkelig og bisarre greier for noen dage siden, noe kan ha noe for seg andre ting åpenbart ikke, og noe vil tiden vise om har noe for seg.

Fant et noen som jeg føler for å dele med dere her i denne tråden, hvor folk som kan ha interesse av å se dette, og ting rundt Michal Jackson kan finne det og kommentere om de vil.

F eks Kuriositeter rund 911 og et cover på en cd – her er også mange kommentarer som ser mye skjult symblikk som forutsier 911, er ikke sikker på om det er advarsel fra Michael J, eller om det er andre som har utformet og bestemt hvordan coveret skulle se ut, som har lagt inn dette.

Tror helst det er det siste, at bakmennene utformet dette, tror ikke Michael var informert om 911 planene før det skjedde men bakmennene var det og det er ikke uvanlig at de røper sine planer slik. MJ og andre artister er som brikker i dette spillet. Hans Gaarder har en artikkel om det, jeg vet, men poster denne her sammen med en del annet som vedrører MJ. Det er mektige krefter i toppene i musikk-bransjen som er knyttet tett til eliten, ganske interessant dette her ang 911:

Han ble drept:

http://www.youtube.com/watch?v=UXVi_PvV4GE&feature=fvwrel

Og han advarte oss. Tidlig i 2009 sa han:

“We have four years to get it right, or else, it is irreversible..”

http://www.youtube.com/watch?v=6vn8cVoK70M&feature=related

Var det her Michael Jackson sa for mye?

Det er mange rare videos om hans død, begravelse (som han selv skal ha vært i mener noen) av ham i ambulanse, på likhuset, som skal bevise at døden hans er fake osv. Så noen av dem og ingen av de jeg så overbeviste meg.

MEN, en ting er temmelig sikkert og det er at bildet av ham i kisten,
faktisk er fake, dvs det er laget av bildet av James Brown i sin kiste,
og mixet i photoshop med et bilde fra tidligere av Michael,
så, hvorfor gjorde de dette? For her er det ingen tvil.
Det sier intet om hvorvidt han er død eller ei,
men hvorfor er bildet av han i kisten faket ut fra andre bilder?

Dette er da ganske sprøtt ikke sant, at bildet av ham død er fake.. ?

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Michael Jackson – 1 år etter. Dokumentar begynner straks på kanal 5 for de heldige som har den kanalen. kl 20.

Dersom noen ser at samme dokumentar finnes på nett eller legges på nett i ettertid, ville en link her sikkert vært kjærkomment for mange..

~R
~R
Abonnent
14 år siden

tompung. Med all respekt; jeg ser hva du skriver og, ser hvor du står. Har du noen gang åpnet øynene, og ikke blindt holdt din tro til brystet?
Ikke tenk, ikke tro, ikke forvent, men lytt til kroppen din og prøv å komme i kontant med sjelen din, Deg, og lytt med med åpent sin…..~ Ønsker deg alt godt! ~

Singoalla
Singoalla
Abonnent
14 år siden

Som noen gjettet på, så ville det komme spekulasjoner etter Michaels død,
om at han kanskje likevel ikke er død, som med Elvis..
Dette blir da straks også latterliggjort da det kom, som forventet.
Jeg har ikke gått noe inn i de tingene.

Men jeg har funnet noe annet, som jeg synes er av interesse..

Som navnet Singoalla antyder, så er jeg bl a spådam..
Spår med alle slags metoder, og en av de mest pålitelige er Kiromanti..
Dvs hånd-lesning/palmistry, dvs kunsten å spå i hendene..

Det er så mange ting som kan fakes.. man kan kle seg ut, sminke seg,
ta plastiske operasjoner opp og i mente, men fingeravtrykkene, håndens form og linjer.. dette vil røpe en person.. som gir seg ut for å være en annen..

Jeg gjorden noen søk innen håndlesning på nett og kom tilfeldig over en hånd som jeg trodde var Michael Jacksons, det var det ikke.

Men det gav meg ideen til å søke og se om jeg fant noe, på hans hånd..
Det gjorde jeg, jeg fant massevis av ekspert-analyser av hans hånd, som forteller alt mulig om hans person, personlighet osv, her kan ikke noe skjules.. avtrykk av hans hender finnes mange steder, bl a Madame Tussauds.. og du ser jo også hendene til en person på bilder og film osv ofte.. en god håndleser kan se utrolig mye ut fra dette..

Det jeg kom over og skal poste link til her, er ikke noe bevis på at han ikke er død, men muligens bevis, på at det var ikke Michael Jackson som snakket på den presse-konferansen som var nylig.. og som så ut til å være ham..

Jeg ser nå i ettertid, at spekulasjonene allerede lenge var igang, bl a på David Ickes nettside, ang Jacksons comeback.. da var det mange som hadde merket seg at denne personen på pressekonferansen var ulik den Jackson vi har sett de siste årene, og at bl a stemmen var mørkere..
Dette hadde folk merket seg.. og han oppførte seg litt rart.. var annerledes..

Selv om denne personen hadde øvd seg aldri så mye for å gjøre en god “jobb” så har altså folk reagert og fått mistanke til at det var en dobbelt-gjenger som spilte en rolle, som Jackson og ikke Jackson selv..

Her er link til David Ickes debattforum om saken..

http://www.davidicke.com/forum/showthread.php?t=56553

Jeg har ikke fått lest gjennom alle sidene der, men her er en link om noen rariteter som en person postet der, som handler om obduksjon osv:

http://www.theonion.com/content/node/30940

Men så til det ultimate bevis..
Som jeg ikke har fått sett om de har i David Icke forumet, jeg tror ikke det.. men her er altså hva jeg fant..
Sannheten står skrevet i våre hender, heter det, innen dette faget..
Og hendene, linjene og avtrykkene kan vanskelig fakes..

Men for å ha sagt det med en gang.. det er delte meninger om dette med hans hender.. dere må se og vurdere selv.. hva dere synes.
Jeg synes hele formen på hendene er helt annerledes.. se selv..

På denne nettsiden.. hjelp..
det er MYE annet her.. MYE!!! Er det røk uten ild? Vanligvis ikke..
Veldig mye unikt nært og personlig av detaljer, bilder og videoer..
Gosh.. alle de personlige hilsnene fra familien, telefonen til 911.. osv.

Veldig mye annet i tillegg til hendene.. og det er faktisk utrolig mye rart her, jeg bare ser såvidt over og må si at jeg er.. satt ut..

Jeg blir virkelig satt ut.. av dette..
Foreslår at JJ og noen av dere andre graver litt her og vurderer..
Om det er så mye ugler i mosen som det ser ut til her, ved første øyekast..
Han var jo en mann som likte å være mystisk og finne på litt sprøtt..
Kanskje han ville gjøre virkelighet ut av hva de sa om Elvis..
Han var fascinert av legenden Elvis, og gift med hans datter en gang..

Ta en titt her.. og kikk videre selv på denne utrolige nettsiden..
Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal mene, det er utrolig mye rart her..

http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?p=199

http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?p=174

http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?paged=4

Her er enda mer fra en annen side:

http://illuminustheo.blogspot.com/2009/07/michael-jackson-is-not-dead-so-who-died.html

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  J.Johansen
14 år siden

Skulle likt å visst hva han (Uri) tjener på denne filmen. Mannen gjør ikke noe av veldedighet, for å si det slik.

Sitter og ser på nå, og han er tydeligvis ikke ute etter å hedre MJ’s minne, men derimot å fremheve seg selv som MJ’s nære soulmate… (så langt i hvertfall, fortsatt en halvtime igjen,…)

Sjarlatan…

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  J.Johansen
14 år siden

Hei. Nå har jeg sett dokumentaren. Som jeg sa så hadde jeg blandede følelser, og hadde også forventet en del slikt. Men dette var ikke så ille.
Uansett hva Michael sa om Jøder, så omgikks han dem jo en god del..
Det er jo flust av dem, i de kretser, på toppene og i showbitz..
Michaels og Uris vennskap var ikke aktivt da han døde..

Det var ikke så ille som det kunne vært. Og jeg vil ikke stemple noen.
Uri gav et oppriktig inntrykk. Og det var en scene der jeg virkelig likte:

Uri Geller hadde hypnotisert Michael, med hans tillatelse..
Michael som det uskyldige barne-sinn han var, syntes bare det var kuult..
Da hadde Uri spurt Michael under hypnosen, om han noensinne hadde berørt noe barn, på en upassende måte, fordi han trengte visshet omkring dette.. Og Michael svarte som Uri hadde forventet:

“No, never! I could never do anything like that!”

Så spurte Uri, hvorfor han da hadde betalt forlik med gutten og foreldrene.
Michael svarte at han bare ikke orket mer.. gjorde det for å få fred bare..

Dette stemmer helt med hva jeg tror og med min intuisjon..
Mannen var uskyldig i disse anklagene, og Uri forsøkte gjøre sitt, for å renvaske ham, akkurat det synes jeg var bra.

Når det gjelder spekulasjoner og annet, om han er død eller ei, vil jeg understreke at jeg har IKKE tatt noen stilling og ikke satt meg inn i det.
Det er dermed INGEN PÅSTAND fra meg, kun linker til info, for de som vil se.
Men det som jeg tror at det finnes belegg for, er at Michael brukte en stand-in.. at hans helsetilstand muligens var mye verre enn vi trodde..
Om Michael brukte en dobbeltgjenger eller ei, har faktisk ikke noe med det spørsmål å gjøre om han er død eller ei, det er to forskjellige ting.
Om dere ser på hendene hans der, stemmen og en del annet.
Så er det noe rart med den personen på presse-konferansen..

Jeg tviler ikke på at Michael er drept, JJ. Vi er enige om at mye tyder på det, bla Death ray strålingen over hans hus, som KGB har sladret til oss om..
Men det er en del rart her likevel, det var det når han levde, og også nå..
Når det gjelder drap på dissidenter, så er det som regel mye tortur i forkant, av ymse slag.. dette er en kjent sak, for deg, regner jeg med JJ.
Dissidenter gjennomgår som regel mye vondt før de dør..

Singoalla
Singoalla
Abonnent
14 år siden

Har noe til dere.. For det første kommer et program på Norsk Tv 2 kl 20 i kveld, som heter “Min venn Michael Jackson”, som de har reklamert en del for.. Det er med blandede følelser, at jeg registrerer at slike programmer begynner å komme.. allerede..
En del av oss er interessert i personen, myten og hva som skjedde..
Det har allerde vært vist “hjemme hos” program på Tv 3 for litt siden..
Man ønsker å minnes ham osv.. Mange vil gjerne vite mer om ham privat kanskje, han var jo svært spesiell.. men.. hva slags venner er det egentlig som utleverer private ting i slike Tv-programmer? Det blir spørsmålet..
Ville Michael ønsket det? Svaret kan vi bare gjette på..

Selvsagt må fristelsene og presset være enormt.. de blir nok tilbydt mye penger.. Noen av hans beste venner har tilknytning til Norge, de har hittil stått imot presset.. tiden vil vise, om de kommer med sin historie eller ei..
Den som kommer med sitt i kveld er Uri Geller.. som visstnok var en nær venn og Michael var forlover i hans bryllup.. Elles er Uri Geller mest kjent for å bøye skjeer med tanke-kraft og jeg mener han ble avslørt som sjarlatan..
Da jeg var i Isral så jeg en imponerende bil han eide, den var dekket av skjeer og gafler, som alle var bøyt.. har bilder av den, ganske morsomt..
Vel, for de av dere som er interessert i dette private innbikk i Michael Jacksons liv via en venn.. så begynner det kl 20..og virket ganske avslørende, ut fra klipp jeg så.. videre bedømmelser får vi ta etter programmet..

Jeg har imidlertid noe mer til dere.. som jeg fant for noen dager siden og bestemte meg for å legge her, det er muligens mer spennende..
Og jeg skal lage den kommentaren så fort jeg har postet denne, slik at dere kan være våkne for eventuelt å observere noe i dokumentaren om mulig..

Burre
Burre
Abonnent
14 år siden

Jeg har ikke vært så opptatt av MJ som mange av dere, men jeg fikk denne noe spesielle youtubelinken på mail i dag. Bringer den herved videre:
http://www.youtube.com/watch?v=SW43Mig1LYE&feature=related

Tror noen av dere vil sette pris på innholdet.

At Michael ble drept har jeg hatt mistanke om hele tiden. Britney Spears. Christina Aguilera, Timberlake og sikkert flere er visst alle i samme okkulte Disney – klubb fra de var barn, og som har taket på dem.

Tavistock introduserte Beatles i Amerika sammen med dop for å bryte ned de unge sies det. Har noe info om det men synes ikke det passer i denne sammenhengen.

Tar med noe lignende om reversert/baklengs budskap. Jeg skal innrømme at det er litt nifst, men velger å forholde meg meget skeptisk til dette enn så lenge. Her er bl. a. mer om “Yes We Can” baklengs”:
http://www.youtube.com/watch?v=jqALdkTArqs

Kanskje man hører det man vil høre. Eller?

Singoalla
Singoalla
Abonnent
14 år siden

Jeg takker deg, J Johansen for denne fine artikkelen,
for dine synspunkter og tanker rundt Michael og hans død, og for at du fører lister over dissidenter, og følger opp disse. Det er en viktig jobb!
Jeg tror så absolutt at han kan høre hjemme der!

Enten det var i egenskap, av å vite for mye, om det ene eller det andre, han var iallfall til de grader i inside-kretser.. eller om noen kan ha fått ham drept av rene skjære økonomiske grunner..
The Almighty Dollar.. er også en gud, spesielt “over there” i visse kretser.
Helt klart at mange hadde økonomiske interesser av hans død også.

På samme måte som Elvis ble enn gullgruve, aller mest etter sin død..
Visse krefter og mennesker, skyr ingen midler..

Jeg har ikke mulighet til å lese alt som står her nå, skal forsøke senere.
Så jeg vet ikke om det er nevnt før, men KGB har faktisk røpet at de observerte en såkalt “Death ray” – altså dødelig stråling, over Michael Jacksons hus, i det han døde.. medikamenter og slikt kommer da i tillegg, mange lar seg kjøpe.. de har sine hjelpere, som regel.

Er ganske sikker på at det er ugler i mosen.. da, eller kansje han rett og slett ikke orket mer? Han var en følsom sjel og utsatt for mye, både det vi vet og ikke vet. De stygge anklagene mot ham og en del annet som skjedde ham kan meget vel være trakassering..det kom i forkant..
Han uttalte seg ikke så mye offentlig.. men han skal ha uttalt til noen at han var drittlei av at visse folk var ekstremt grådige etter hans penger.

Det kan meget vel ha vært motivene for anklagene også, fordi det ble bevist at moren til gutten som anklaget løy.. de var ute etter penger..
Om noe kan ha skjedd, vet jeg selvfølgelig ikke, Michael Jackson var et menneske, ikke feilfri, og Mind Control er noe som misbrukes i dag, til å manipulere selv de vakreste sjeler, og der har slike ting en plass..

Om noen mener at J Johansen sammenligner Michael Jackson med Jesus, er jeg sikker på at de må ha lest feil eller misforstått noe.

MEN, Jesus skal ikke henge så høyt at vi ikke PRØVER.. for Jesus sa faktisk: Vær dere bedre/mer perfekte enn meg.. det siteres ikke ofte.
Det er ikke nok å tro på Jesus, man må følge hans eksempel!

Det som er sant, om Michael Jackson er at han hjalp utrolig mange, i det stille, viste ekte empati, brydde seg og ønsket å glede mennesker..
Spesielt barn, og at han hadde barnet i seg intakt også.
Noen av oss gjenkjenner et sart og godt hjerte.. hans sanger viser det, hans venner vitnet om det, under minne-høytideligheten..

At Michael Jacksen faktisk innehar en rekord i Guiness Rekordbok, sier utrolig mye.. og gjør det meste negativt som sies om han til skamme!

Hva var dette rekord i? Jo, VELDEDIGHET!
Han var den som gav MEST av sin rikdom, for å hjelpe andre, i praksis.
Og dette synes jeg egentlig sier nok, i seg selv..

Gud velsigne deg, Michael Jackson, ditt vakre hjerte, sjel og minne..

Wunjo
Wunjo
Abonnent
14 år siden

Så at en blogger fant løsningen; Michael Jacksons kirurg er en reinkarnasjon av steinhuggeren som laget statuen… fikst!

Selv er jeg relativt sikker på at jeg har levd tidligere, og syns ikke det er noe sensasjonelt i det. Det som er nytt for meg, er at det vanligvis er fysisk likhet mellom ens nåværende inkarnasjon og de tidligere. Jeg hadde faktisk ikke sett den teorien lansert før jeg leste at David Vilcock bruker sin likhet med Edgar Cayce som en indikasjon på at han er den reinkarnerte Cayce.

Er dette alment akseptert? Vil man ha mange fysiske likheter med tidligere inkarnasjoner, eller er dette en ny teori?

En artikkel om reinkarnasjon jeg fant:

Det er nesten bare vår vestlige kultur som ikke vil akseptere reinkarnasjon som et fenomen. Grunnen til dette er skeptikernes påstand om at troen bare skyldes menneskets redsel for å dø. Det er nok sant at mange av oss ønsker å tro på et liv etter døden, men her minner Stevenson om at et ønske om at noe skal være mulig, ikke gjør det umulig eller usant. De fleste av menneskehetens fremskritt har skjedd nettopp fordi noen våget å tro på det som skeptikerne anså som umulig. For eksempel ble det lenge ansett som umulig å fly. Deretter ble det ansett som umulig å fly fortere enn lyden.

http://home.eunet.no/~baardaun/Roald.html

Bushi
Bushi
Abonnent
14 år siden

Etter et par runder under kniven er det vel enkelt å ligne på noen. MJ har sikkert sett den statuen på et bilde eller noe og brukte den som mal da vel:)

Burre
Burre
Abonnent
14 år siden

Hva med kloning (he he)

Tillater meg å bidra med noe lignende:
http://www.youtube.com/watch?v=GqZBTzx7lp0

Det er ikke min mening at dette skal tas på alvor, men hvem vet?….

Mer fra “opphavsmannen” her hvis dette fenget:
http://www.youtube.com/view_play_list?p=48472EE5ECA6E06C

“It’s getting weirder and weirder”

Vandalf
Vandalf
Abonnent
14 år siden

http://www.vg.no/musikk/michael-jackson/artikkel.php?artid=566066

Likheten er slående… Til og med håret synes å være det samme!

Selv tror jeg ikke på reinkarnasjon, men her kan man faktisk begynne å lure…

Mina
Mina
Abonnent
14 år siden

Ja hvorfor ikke MJ? Nå er det vel sånn at en avdød person ikke kan tildeles Nobels Fredspris. Men hva gjør vel det! Er bare for våre folkevalgte å gjøre som de gjør ellers, endre lover og regler bak vår rygg i særdeles viktige spørsmål for folket, landet og verdens videre eksistens. Phu! Dette kan ordnes i sin enkelhet.

ringo
ringo
Abonnent
14 år siden

Jeg er fortsatt i tvil på at Michael er død.
Hva er det som egentlig foregår i denne verden?

ringo
ringo
Abonnent
14 år siden
ringo
ringo
Abonnent
14 år siden

FSBkilder rapportering til presidentMedvedev at den amerikanske popidolen Michal Jackson sikkert ble utført avCIA Etter det er gjort en studie av data som overføres av en russisk militæreKosmos 2450 satellitt. Det viste”Endelig” endelig og umiddelbart før popstjärnans død i Los Angeles til en elektromagnetisk puls, i samsvar med mønsteret forEMR Våpen som looted fra det tidligere Sovjetunionen i USA, ble brukt til “eksakte koordinatene”den rock star hjemmeside!

For denne typen teknologi, fulländats den amerikanske militær-industrielle komplekset og basert på tidligere sovjetiske forskning som er brukt i denne typen drapene, kan vi lese om i en rapport fra 2001 av Cheryl Welsh, president i Citizens Against Human Rights Abuse: Elektromagnetisk stråling (EMR) Våpen: Som kraftig som The Atomic Bomb”:

“En nylig declassified US Defense Intelligence Agency rapporten sier-omfattende sovjetisk forskning på mikro-bølger kan føre torsdag metoder for å forårsake desorientert menneskelig atferd, nerve lidelser ellerHjertet angrep…. En kopi av studien ble gitt av direktoratet til The Associated Press som svar på en forespørsel under Freedom of Information Act. Pentagon byrået nektet torsdag slipper enkelte deler av studien, uttrykk onsdag de forblir klassifisert nasjonal sikkerhet grunnlag. ”

Oversettelse:
“En fersk rapport fra amerikanske Defense Intelligence Agency (DIA) sier at en omfattende forskning på mikrobølger kan føre til praksis som forårsaker en forvirret atferd, nerve sykdommer og selv hjertet angrep … En kopi av studien var fra DIA til Associated Press som svar på et problem under Freedom of Information Act. Pentagon nektet å frigi en del av studien, og sa at de forblir hemmelig på grunn av den nasjonale sikkerhet. ”

Enda viktigere, siden Ms Welsh rapport, USA har fortsatt å gjøre denne skummel teknologi enda mer perfekt og har fått navnet Active Denial System (ADS), og vi kan lese om hva som blir rapportert av New Scientist i 2005 en artikkel med tittelen:

“U. S. Military søker nye ikke-dødelige våpen, prototypen av Phaser?” og sier:

“Det amerikanske militære er finansiering utvikling av et våpen som gir en bout av uutholdelig smerte fra opptil 2 kilometer unna. Beregnet for bruk mot rioters, det er ment å la ofrene unharmed. Men smerten forskere er rasende som arbeider med sikte på å kontrollere smerte har vært brukt til å utvikle et våpen. Og de frykter at teknologien vil bli brukt for tortur. ”

Oversettelse:
“Det amerikanske militære har startet utviklingen av et våpen som gir en uutholdelig smerte fra opp til 2 kilometer. Beregnet for bruk mot opprørerne, så er meningen at det skal ikke skade offeret. Men smerten forskere er rasende at arbeidet med å kontrollere smerter brukes til å utvikle et våpen. Og bekymring er at teknologien vil bli brukt for tortur. ”

For den endelige bruken av disse våpnene, kan vi også lese:

I januar 2007, Theodore Barna, en assistent nestleder under utenriksminister forsvar for avanserte systemer og konsepter fortalte Reuters at “Vi forventer at tjenester for å legge det til sine verktøyet kit. Og det kan skje så tidlig som i 2010”.
Angivelig Forsvaret fortsatt er usikker på om annonser etter at alle tester. Air Force Secretary Michael Wynne hjalp ikke avklare problemet da han foreslo at Forsvaret skal bruke “smerte ray” på Crowds i USA før Distribuere det i Irak. Det ville være vanskelig å forestille seg at amerikanerne ville være følelsen greit om å prøve slike våpen onsdag seg selv hvis de tror de er ikke dødelig.

Wagner foreslo et nytt kallenavn for våpenet er “død ray”, siden det er velkjent at utsette pattedyr torsdag mikro bølger gjøre dem eksplodere. Han sendte en e-post hele USA der han brukte et levende eksempel torsdag teste hans teori. ”

Oversettelse:
I januar 2007 sa Theodore Barna – en assistent til assisterende utenriksminister forsvaret for avanserte systemer og konsepter – at: “Vi forventer at tjenestemenn utvide sine verktøy med våpen. Og at dette kan skje så tidlig som i 2010. ”

Angivelig, det militære fortsatt usikker ADS etter alle tester. Aviation ministeren Michael Wynne ikke hjalp å avklare saken, da han foreslo at Forsvaret skal bruke “smerte beam” på publikum i USA før de sprer seg i Irak. Det ville være vanskelig å forestille seg at Amerikanerne vil tro at det er OK å prøve med slike våpen på seg selv, selv om de ikke tror de er dødelige.

Wagner foreslo et nytt kallenavn for våpenet: “død beam”, som det er kjent at hvis du utsetter pattedyr for mikroovn så de eksplodere. Han sendte en e-post rundt i USA, hvor han benyttet et levende eksempel for å bevise sin teori. ”

“Jane Burger Meister har nylig Arkivert kriminelle kostnader med FBI mot Verdens helseorganisasjon (WHO), De forente nasjoner (FN), og flere av de høyest rangerte regjering og corporate tjenestemenn om bioterrorism og forsøke å begå masse mord. Hun har også utarbeidet en kjennelse mot vaksinasjon tvang som blir Arkivert i Amerika. Disse handlingene følger henne kostnader Arkivert i april mot Baxter AG og Green Hills Bioteknologi Avira i Østerrike for å produsere forurensede fugl influensa vaksine, påstand var dette en bevisst handling torsdag årsak og resultat fra en Pandemic.
I hennes kostnader, Burger Meister presenterer bevis for handlinger av bioterrorism som er i strid med USAs lov av en gruppe som opererer i USA i regi av internasjonale banker som kontrollerer Federal Reserve, så vel som WHO, FN og NATO. Dette bioterrorism er med det formål å utføre en masse folkemord mot USA befolkningen ved hjelp av en genetisk utviklet influensa Pandemic virus med hensikt for å forårsake død. Denne gruppen har annekterte høy regjeringskontorene i USA
Spesielt bevis presenteres som saksøkte, Barack Obama, president i USA, David Nabarro, FN-systemet koordinatoren for influensa, Margaret Chan, direktør generalsekretær i WHO, Kathleen Sibelius, utenriksminister Department of Health and Human Services, Janet Napolitano, Sekretær for Department of Homeland Security, David de Rothschild, banktjenester, David Rockefeller, banker, George Soros, banker, Werner Faymann, kansler i Østerrike, og Alois Stóg, østerriksk Helse statsråden, blant andre, er en del av dette internasjonale corporate kriminelle syndikat som har utviklet, produsert, stockpiled og ansatt biologiske våpen torsdag FJERNE befolkningen i USA og andre land for økonomisk og politisk gevinst.
Kostnadene som hevder at de saksøkte conspired med hverandre og andre torsdag heller, finansiere og delta i den avsluttende fasen av gjennomføringen av en Covert internasjonale bioweapons programmet involverer farmasøytiske selskapene Baxter og Novartis. De gjorde dette ved Bioengineering og deretter slippe dødelige biologiske agenter, spesielt på “fugl influensa-viruset og” svin influensa-viruset “for å få et påskudd til å gjennomføre en tvungen masse vaksinasjon program som ville være middel for å forvalte en giftig biologiske agent torsdag forårsake død og skade på mennesker i USA Denne handlingen er i direkte strid med biologiske våpen Anti-Terrorism Act. ”

Oversettelse:

“Jane Burger Meister har nylig arkivert kriminelle kostnader med FBI mot Verdens helseorganisasjon (WHO), FN og flere av de høyest rangerte organisasjoner ochbolagschefter om bioterrorism og forsøke å begå masse mord. Hun har også utarbeidet en kjennelse mot tvungen vaksinasjon, som har blitt sendt i Amerika. Disse
handlinger følgende hennes påstander i april mot Baxter AG og Avira Green Hills Bioteknologi i Østerrike for produksjon av forurensede fugl influensa vaksine, hevdet at det var en bevisst handling for å få en pandemic.

I hennes påstander hun presenterer bevis for handlinger av bioterrorism er kriminelt i USA av en gruppe som opererer i USA ved registrering av internasjonale bankfolk som kontrollerer Federal Reserve som WHO, FN og NATO. Dette bioterrorism har til hensikt å gjennomføre en masse folkemord av det amerikanske folk ved hjelp av en genetisk konstruert fugl pandemic virus med den hensikt å forårsake død. Denne gruppen har annekterte høy regjeringen stillinger i USA.

Særlig bevisene presentert viser at tiltalte, Barack Obama, president i USA, David Nabarro, FN-systemet koordinator for influensa, Margaret Chan, direktør generalsekretær i WHO, Kathleen Sibelius, leder av helse og sosial omsorg, Janet Napolitano, leder for sikkerhet politiet, David de Rothschild , banker, David Rockefeller, banker, George Soros, banker, Werner Faymann, den svenske kansler av Østerrike og Alois Stóg, østerriksk Helse, blant mange andre er del av dette kriminelle syndikat som har utviklet, produsert, aksjer holdt og brukes biologiske våpen for å eliminere befolkningen i USA og andre land for økonomisk og politisk gevinst.

Påstandene hevder at de conspired med hverandre og andre til å oppfinne, starte og delta i den siste fasen av gjennomføringen av en skjult, internasjonale biovapenprogram involverer farmasøytiske selskapene Baxter og Novartis. De gjorde dette gjennom bioteknologi og deretter slipper dødelig biologiske, kjemiske stoffer, særlig avian influensa virus og svin influensa virus å ha et påskudd til å gjennomføre en tvungen masse vaksinasjon. Dette vil være grunn til å administrere en giftig, biologisk middel til å forårsake død og skade på befolkningen i USA. Dette er et direkte brudd på Biological Weapons Anti-Terrorism Act. ”
Interessant å merke seg er at datoen for gjennomføring av Michael Jackson rapportertrapportert den amerikanske Centers for Sykdom Control og Prevention (kontroll og beskyttelse av sykdommer) at deres matematiske modeller viste at mer enn 1 million amerikanere er smittet med svin influensa, og at av de 58 000 bekreftede tilfeller verden over, i USA mer enn halvparten av dem . Og enda verre:Emergency Forvaring Områder farlige smittsomme områder er nå rapportert begynt i de berørte området.

Dessverre, og vite at denne verden star har levd et svært ustadig liv, det kan aldri bli nektet Michael Jackson den virkelige kjærligheten han hadde for hele menneskeheten, og som best uttrykt av ham i koret av hans ros til menneskerasen,

Vi er i verden:
Heal verden
Gjør det til et bedre sted
For deg og for meg og hele menneskerasen
Det finnes mennesker dø
Hvis du bryr deg nok for de levende
Foreta et bedre sted for
Deg og for meg.

Utgiverens note: vestlige regjeringer og deres intelligens har vært aktivt kampanjer mot informasjonen i disse rapportene, for å ikke varsle innbyggerne om mange katastrofale flyet endringer og hendelser som ligger foran oss. Holdningen atSisters of Sorcha Faal sterkeste contradicts troen på at det er enhver persons rett til å vite sannheten. Ifølge konflikter mellom vår og de regjeringer ‘views, responsen fra deres representanter mot oss som har blitt en vidtrekkende feil og misguided kampanje som er utviklet for å avvise oss og mot oss i denne rapporten:Hvem er Sorcha Faal?”.

« Forrige artikkel

Bevissthetsrevolusjon vs. makthavere

Neste artikkel »

Norges åndelige sentrum?

49
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x