Gi rom for sjelen

5394 visninger
4 minutter lesetid
49

Nekrolog; Michael Jackson. Michael Jackson døde idag den 26.06.2009. De som kjente MJ av ånd er i landesorg.

Vi lever i en verden hvor krefter rår som helst ikke vil ha sjel, moralske absolutter, fred eller rettferdighet. Krig og elendighet er hva de næres av og profitterer på. Kaos er deres metode. Det skal ikke finnes andre guder enn dem i verden.

Men så lenge det finnes ETT menneske igjen med ånd, så har de tapt. Den dagen der ikke er flere med ånd igjen, er det ikke så nøye med. Da går de vel løs på hverandre, men det betyr mindre for de som har gitt rom for sjelen, for de har allerede dratt til stedet bak eller ved siden av denne 3D verden. Av og til med god hjelp av disse åndsløse krefter, de som ikke bare eier de rent mekaniske produksjonsmidler for sin virksomhet, men også deres viktigste produksjonsmiddel; menneskene – inklusivt deres hjerter og sinn.

Michael Jackson var en av dem som mer enn alle andre var verdens samvittighet i min generasjon, og som viste oss glimt av Verdenssjelen, er nå borte. Kanskje det er DERFOR han er borte (jfr. John Lennon). Popsangere har stor innflytelse. Noen fryktet vel hans 50 annonserte konserter i London. Det er vel bare kulmineringen av siste 10-15 årenes forfølgelse av ondsinnede krefter vi ser med hans bortgang. Noen annen ånd enn deres egen verdslige, i deres sjelløse virkelighet, vil de ikke ha i SIN verden.

Ta hvilket som helst av hans soloalbum etter Jackson5, og finn en sjel i dem alle som er uovertruffen. En stor liten mann som helt alene var og virket som verdens samvittighet er borte. Som en annen noen tusen år før ham som kom til sine egne, men de tok ikke imot ham, ble han forfulgt, misforstått, hundset og korsfestet, og tok sin død av det.

Det store med budskapet var vel ikke døden eller korsfestelsen, men rett og slett forsikringen om at oppstandelsen er garantert, for dem av den rette ånd, – de med en sjel. De uten, de som er overbevist om at de ikke er annet enn kropp og sinn, får nøye seg med å være igjen her i denne 3D virkelighet de elsker høyere enn sjelens ubegrensede virkelighet. Frykten er det som holder sjelen arrestert. Det helvete de er med å skape her, er hva de får. What U see is what U get!

Heal The World

Fredsfyrster

Fredsfyrster har ikke så mye å stille opp mot Verdens Fyrster, annet enn denne ånd som nærer dem. Heal The World. Helbred Verden, var et av hans budskap. Han gav til og med oppskriften i den sangen. Han evnet å se utover den tredimensjonale verden, til en verden bakenfor, som ligger der og venter bare på å bli oppdaget av flere.

For dette var han hatet av dem som vil beholde mennesker i sin 3D verden, i sin makt og under sitt samfunnsystem. For dem som aner hva han mente – følte hans ånd, hans fans, undertegnede innkludert, var han elsket.

Mannen er borte, men hans ånd lever videre i hans kunst; de låter og den musikk som er helt særegen, ikke kan forklares med annet enn en helt spesiell kontakt med Verdensånden selv. Den ånd som er basis for den sjel i hver enkelt av oss som enhver kan nå om vi bare vil. De som har kontakt med denne Verdensånd, vil gjenkjenne den utenfor seg, – og elske den.

Will You Be There ?

«I mine mørkeste stunder;
Vil du fremdeles bry deg?
Vil du bli der?
I mine rettsaker og i mine prøvelser;
Og i mine frustrasjoner;
I min frykt;
I min smerte;
I min glede og min sorg;
I et løfte om en bedre morgendag;
Vil du være der?»

Skrev han mange år før hans ‘ulykker’ tok til. De sjelløse hater denne ånd.

Hans kamp ble ensom stakkar, som den er for de fleste. Alene fødes vi (ikke nødvendigvis ensom), alene skal vi dø, og overgi vår ånd tilbake til Verdensånden.

Menneskene gjør best i å starte gjøre noen kloke valg og grep.

Den evige død

Kollektivet har ingen som helst innvirking på individets sjel og individets valg. Individet drar videre alene om så er, kollektivet må gjerne bli igjen her.

Den dagen der ikke er flere som Michael igjen (og der er ikke mange), som peker på at der er andre bedre virkeligheter, så er alle kollektivister ferdig. De er åndsdød anmasse. Kollektivt åndelig selvmord. Verden har aldri vært fattigere på ånd og sjel enn nå.

De som ikke kommer seg videre er for evig låst fast i denne mentale felle; at denne verden vi ser for våre øyne og leser om i media er alt som er. En kommer aldri ut av den uten åndens hjelp. Uten sjelen. En rundans av inkarnasjoner inni samme elendigheten. What U see is what U get!

Den mentale kortslutning skaper og er det eneste helvete som eksisterer. Det er den evige død.

Det evige liv

De som vil dra til Michaels verden og virkelighet når den dagen er inne, gjør best i å starte allerede nå å gi rom for sjelen.

Den beste måten å hedre dette store menneske på er gi rom for den sjelen, av den ånd som var i ham. Kan det bli utkommet så har hans død ikke vært forgjeves. Kan han bli større død enn i live, så er det fint.

Hans ånd er med dem som vil den skal være det. Sjelden kommer denne kampen mellom det gode og det onde i verden så klart frem som den de har utsatt ham for.

Vi lyser fred over Michael Jackson’s minne.

Se også:
‘Verden trenger helbredelse’
http://www.riksavisen.no/?p=945

‘Saturday Night Blues; Et hjerte med 100 % kjærlighet, er 100 %.’
http://www.riksavisen.no/?p=450

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

Abonnere
Varsle om
guest

49 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
TruthHunter
TruthHunter
13 år siden

Du har også den sangen «They dont care about us» som jeg syns er Micheal Jackson på sitt beste når det gjelder budskap om frustrasjonen som rår i verden mot all fattigdommen og elendigheten. Hvem Micheal Jackson mener er «they» skulle være interessant å vite. Om det er spesielle personer eller myndigheter.

et utdrag fra sangen:

Beat me, hate me
You can never break me
Will me, thrill me
You can never kill me
Chew me, sue me
Everybody do me
Kick me hike me
Dont you black or white me!

All I wanna say is that
They dont really care about us

tompung
tompung
13 år siden
Svar til  TruthHunter

New Age er det rette navnet på nyhetsspeilet, det folk trenger er kontakt med den levende Gud og hans sønn Jesus Messias, han som har skapt universet og som på Golgata kors døde for verdens synd.Kun HAN kan gi fred til enhver som påkaller Herrens navn. Ellers er å tilføye, så my surr og merkelige ideer har jeg aldri lest på noen webside før, korst sagt: Pling i boks!

R.Rahl
R.Rahl
13 år siden

Denne var drøy. Å sammenligne Micheal Jackson med Jesus, og kalle ham «verdens samvittighet» er langt i overkant altså.

Tror nok han egentlig var en god sjel innerst inne, og misforstått. Men han var også en sterkt forstyrret person som mistet sin barndom da han ble stjerne som unge. Muligens det han prøvde å ta igjen med sine leker og barnevenner?

En som er såpass opptatt av sitt eget utseende som han var, med alle sine plastiske operasjoner, faller ganske på siden av en virkelig god samvittighet i min bok. Heller ikke å bygge seg sin egen fornøyelsespark, i en verden hvor tusener dør av sult daglig.

Bad lyrics:
Your Butt Is Mine
Gonna Take You Right
Just Show Your Face
In Broad Daylight
I’m Telling You
On How I Feel
Gonna Hurt Your Mind
Don’t Shoot To Kill
Come On, Come On,
Lay It On Me All Right..

….

Well They Say The Sky’s
The Limit
And To Me That’s Really True
But My Friend You Have
Seen Nothing
Just Wait ‘Til I Get Through . . .

Because I’m Bad, I’m Bad-
Come On
(Bad Bad-Really, Really Bad)

Ja skal si han viste sin kjærlighet til verden i denne sangen. Kanskje den jeg og mange tusener andre husker ham best for. Who’s bad?

TruthHunter
TruthHunter
13 år siden

til R.Dahl: Michael Jackson var ikke en perfekt person. Ja han utviklet kanskje en smule personlighetsforstyrrelse. Men når hele verden digger deg. Da kan det fort gå galt. Man kan lett få prestasjonsangst. Redsel for å ikke være bra nok. Det er en grunn oprasjoner er utbredt i Hollywood. Jeg tror også Micheal Jackson var en mann som hadde VELDIG dårlige rådgivere. Hvordan kan en mann med milliard inntekter ende opp med milliard gjeld ellers? Du kommer med en lattlig «bad lyrics». Michael Jackson var først av alt en showmann og ikke en som skulle redde verden i hver eneste sang. Hadde blitt temmelig kjedelig å skulle redde verden i hver eneste sang vell? Michael Jackson var verdens største entertainer! Det kan ingen ta fra ham. Hele verden digget han, kanskje det som gjorde han litt gal. Det er lov å gjøre feil.Det at han likte å omgå barn er også en del av det. Jeg tror overhodet ikke på at han var en seksuell forbryter. Jeg tror rett og slett Michael Jackson fant verden og det sosiale mye bedre med barn. Barn er ikke så kompliserte som voksne. Barn er ærlig tvers igjennom og bryr seg ikke så mye om status og penger. Jeg tror han fant en ro og glede ved å være med barn. Det så noen de kunne utnytte med søksmål.

Freemind
Skribent
13 år siden

Micheal forventet å putte 400millioner dollar i lomma etter London Turneen. Det hadde vært nok til å få han ut av konkurs og kansje gitt han en kickstart til å starte en Comeback?

Folk flest vil si nei han var ikke klar for comeback siden han var 50år, men musikken hans vil leve for alltid og han hadde helt sikkert klart å hoste opp et album til på en to tre.

De prøvde å drepe karrieren til Micheal med pedofilianklagelser.
Micheal i en setning: «have you seen my childhood» som også er en sang han skrev. Han mistet barndommen sin og folk misbruker dette.

I usa er de verdens mestere på å saksøke, og de folkene som gikk mot MJ, ville bare ha en stor bit av kaken, uten å betale noe for det.

Her tror jeg faktisk micheal kan ha blitt stoppet av skjulte krefter, noen ønsket ikke at Micheal skulle komme tilbake, for micheal var en av de artistene som pumpet jordens mantra full av kjærlighet og fred.

Det er IKKE det Nwo trenger akkurrat nå.

R.Rahl
R.Rahl
13 år siden

Er enig med dere begge. Så absolutt mange fine tanker i noen av låtene. Han var en meget begavet sanger, danser og låtskriver. Og jeg tror nok også at det var krefter som ville dra ham ned gjennom de siste 10-20 år. Eller utnytte hans enkelthet.

Men som du sier Truthhunter, MJ var først og fremst en showmann. De fleste låtene hans handler om underholdning, dans og sjekking/damer. Derfor mitt eksempel med «Bad».

Fra det av til å kalle ham «verdens samvittighet» på grunn av noen gode tekster er likevel drøyt. Ta bort alt av media-vås (som vi jo alle vet er NWO-kontrollert) rundt mannen, og prøv å overse de hysteriske hypnotiserte fansen på vidoene/konserter, som jo egentlig ser symbolet MJ og ikke ham. Overse hans personlige problemer med nervøsitet, utseende og å ikke være god nok osv. Og man sitter igjen med lite annet enn en enkel sjel med et uvanlig talent, som ble bygget opp til det ikon han ble av (ja nettopp) NWO-kontrollert media, hvor videoen til Thriller var den mest toneangivende. Pur underholdning med mørke undertoner.

Men for all del. Skal ikke svartmale ham her, bare vil påpeke at å gjøre ham til martyr/engel er feil også.

Vandalf
Vandalf
13 år siden

R.I.P Michael Jackson… En av vår tids største musikalske genier!

Jeg synes forøvrig Armin og co skal holde seg for gode til smakløse spekulasjoner omkring denne tragedien, men det er vel å håpe på for mye…

Vil du hedre kongen av pop gjør du ikke det ved å lage tvilsomme konspirasjonsteorier, enkelt og greit.

Spill musikken hans, det holder i lange baner!

TruthHunter
TruthHunter
13 år siden

Til R.Dahl: Det kule med Michael Jackson var jo alle disse mørke litt skumle sangene som Thriller og Bad. De var kule og vi så Michael fra en spennende side. Et av de siste albumene «Blood on the dance floor» som kanskje er et av hans mørkeste og kuleste album. Her har han blandt annet en sang som heter Morphine. Ironisk nok synger han om stoffet som mest sannsynlig drepte han.

Litt av sangen:

Trust in me
Just in me
Put all your trust in me
You’re doin’ morphine

Go’on babe

Relax
This won’t hurt you
Before I put it in
Close your eyes and count to ten

Don’t cry
I won’t convert you
There’s no need to dismay
Close your eyes and drift away

Demerol
Demerol
Oh God he’s taking Demerol

TruthHunter
TruthHunter
13 år siden

Albumet «Blood on the dance floor» kom ut i 1997. Så det kan faktisk henne M.J har vært morfin narkoman siden 1997. Sangen Morphine virker som en toveis kommunikasjon mellom en Michael som tar morfin og en Michael som ikke vil. Altså en krig med seg selv. Demerol er da legemiddelmerke for morfin for de som lurer.

TruthHunter
TruthHunter
13 år siden

Til de som tror Michael Jackson ble drept av NWO er jeg i sterk tvil. M.J døde mest sannsynlig en blanding av langvarig bruk av forskjellig medikamenter og lite mat. Slikt kan faktsik få et hjerte til å stoppe. Jeg tviler sterkt om han hadde klart 50 konserter i sommer/høst uten å få en fysisk reaskjon.

legerapport: http://www.vg.no/musikk/michael-jackson/artikkel.php?artid=560058

vet man skal bruke mainstream media varsomt. Men ser ingen grunn til å ikke ta denne serriøst.

JG
JG
13 år siden

http://www.youtube.com/watch?v=KOnL5c8LMqM&feature=related

Earth Song, en av MJ desidert beste låter å video.

Gaia
Gaia
13 år siden

Er glad for Michael! Uansett hva han har gjort i livet eller ikke, han har gjort min verden litt mindre ensom og løftet tankene et hakk, eller «bare» fått meg til å smile=) Tror det er vanskelig å ikke miste grepet og bli litt småskrullete imellom, i denne vannvittige karusellen av en menneskapt verden vi lever i.. Så jeg bøyer meg for dem som prøver å gi oss noen glimt av noe annet :)

ringo
ringo
13 år siden

Michael Jackson hmmm, jeg tviler på om han er egentlig død.

Freemind
Skribent
13 år siden

Er det noen tvil hva Micheal Jackson snakket om?

http://www.youtube.com/watch?v=oRkeIfZWkvs

Gaia
Gaia
13 år siden

Synes denne forklarer godt hva han mener om systemet også:
http://www.youtube.com/watch?v=QxkVaYlrfh8

Kan ikke være lett å bli født inn i Hollywood-illusjonen..

Jeg tror han ville fortelle noe til verden med sin siste turné, vet ikke, men det er noe med måten han sier «this is really it» på..
http://www.youtube.com/watch?v=RJgBsoyql80&feature=fvw

Er bare spekulasjoner fra min side, men når man kan lage tekster som «Earthsong», eller «They don’t care about us» så er han jo allerede i søkelyset hos mennesker som ikke ønsker fred. Han hadde vel egentlig ikke mer å tape? Det er lenge siden de fikk snudd om på tilværelsen hans og gjort han til en av verdens fallende stjerner, (noe de viste resten av verden til gagns også). Mener det var etter HIStory at det begynte å gå dårlig for han, og der er det en del samfunnskritikk ja..

Er pussig at de menneskene som åpenlyst står for fred dør i ung alder gitt, eller blir putta inn for resten av livet da.

Tesla
Tesla
13 år siden

Michael Jackson hadde mest sannsynlig «body dysmorphic disorder». (Har gått gjennom wikipedia.org-artikkelen om body dysmorphic disorder og den er godt skrevet, for de som vil lese mer om dette.)

Jeg må dessuten si meg enig med Vandalf her, synes det er dumt at Michael Jacksons minne skal ødelegges av usubstansierte spekulasjoner når det gjelder hvorfor han er død.

milli88
milli88
13 år siden

Dere må høre på Michael jackson- Money.. hør på teksten nøye!!

http://www.youtube.com/watch?v=PifK5xx8lu4&feature=related

MartinL
MartinL
13 år siden

Kan dere som har så mange lesere være så snill å lage en sak om dette:
http://wearechangen.blogspot.com/2009/07/sjokkerende-videoer-fra-eu-parliamentet.html

Helt drøye greier. Ingen person som bryr seg om landet sitt kan mene at Norge skal inn i EU etter de har sett disse opptakene fra det fascistiske EU-parliamentet. Kommer sikkert en hel haug med pro-EU (pro-fascisme) og sier at EU er bra og slikt nå – men se videoene så skjønner dere hvorfor vi må verne landet vårt mot denne GALSKAPEN.

MartinL
MartinL
13 år siden

Jeg syntes det er dumt at de stemmer gjennom Cap and Trade bill i USA når samtlige TV kanaler viser MJ sin begravelse. Whoops, der var det 1200$ ekstra skatt for CO2 per Amerikaner… oh well shit happens.

« Forrige artikkel

Bevissthetsrevolusjon vs. makthavere

Neste artikkel »

Norges åndelige sentrum?