/

Hvordan universet fungerer – RA og enhetsloven på film

11095 visninger
1 minutt lesetid
147

I tidligere artikler har jeg presentert den første halvparten av en samling kanalisert materiell fra 1982 – fra Cara Ruckert. Kilden kaller seg for RA eller Solguden fra Egypt.

Stoffet gir, sett fra mitt ståsted, et svært troverdig helhetsbilde av universets åndelig struktur og individets plass i et større utviklingsbilde. Stoffet er komplisert, men bitene henger veldig på plass i forhold til annen innsikt som jeg kjenner til. For de som behersker engelsk, kan du høre et intervju av Clara der hun snakker om kanalisering og hennes erfaringer der RA-stoffet står sentralt.

Den andre halvdelen av RA­-stoffet er i ferd med å bli oversatt. Denne informasjonen vil bli publisert når den er ferdig. RA-stoffet gir fullstendig innsikt i forståelsen av eksistensen av ET-intelligens og deres rolle i vårt liv. Begrepet «vandere» blir også diskutert – til glede for de som føler seg «fremmed» i denne verden.

http://www.youtube.com/watch?v=y79dX5SJHDY

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

Abonnere
Varsle om
guest

147 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Michelle
12 år siden

Men er ikke dette RA-øyet illuminati da? Masonic All Seeing Eye of Horus, eller Eye of Osiris (faren til Horus), øyet til Lucifer, the lightbringer som eliten tilber og som de overvåker og konrollerer oss med?

illuminati hadde jo oss som slaver i egypt, derifra øyet der de ser fra toppen av pyramiden sin, se på Aleister Crowley som Osiris (faren til Egyptiske Gud Horus) nederst her: http://www.bibliotecapleyades.net/cienciareal/cienciareal17.htm

Jeg synes også kanaliseringer er spennende, man kan en del være mind-control, altså at personen setter seg selv i transe, eller blir overtatt av demoner som vil lure? Vær obs og husk LOVE! Det er viktig at vi også er skeptiske, samtidig åpne ja.-)

http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_masonsknightstemplar09.htm
http://www.youtube.com/watch?v=6YfP30EXRQc

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  Michelle

Det var Demonen PAZUZU som ødela Faraoene og bygde opp den andre siden av Religionen søte gode Michelle :)

Singoalla
Singoalla
12 år siden
Svar til  smurfen

Smurfen: Ville sette pris på om du kunne fortelle mer om dette en gang du har tid. Takk på forhånd, søte smurf :-)

Michelle
12 år siden
Svar til  smurfen

Alt du vet gode smurfen♡takk, ser dere her også at det ser ut som Pazazu er den som vokter RA-øyet Eye of Horus og Eye of Horus, merk også slangen/ serpent som kommer fra øyet:
http://www.kingtutshop.com/PhPainting/EyeOfHorus.htm
http://en.wikipedia.org/wiki/Pazuzu
Merk også det bittelille svarte reptil-drake-bildet rett under Pazuzu, som er helt identiskt til draken til Prince Charles of Wales, den røde draken på flagget til Wales.

ArneLo
12 år siden
Svar til  Michelle

Eye of Horus/Ra/Path representerer vel Maat, som igjen symboliserer universets orden og det som er rett og godt. Å prøve å tolke disse symbolene på bakgrunn av hva Illuminatis/Frimurere/satanister bruker synes jeg er fåfengt. De er jo kjent for diinfo.

Det er vel heller ingenting i det kanaliserte materialet til Cara Ruckert som sier at det er den egyptiske solguden Ra som blir kanalisert, så vidt jeg vet.

Materialet er noe av det beste av kanalisering og underbygger mye av tekstene til gnostikerne/alkymistene/esotereisk kristendom og shamanisme.

Det eneste materialet som finnes som etter min mening er bedre er den kanaliseringen Laura Knight-Jadzcyk gjør med sitt cassiopaea-eksperiment – http://www.cassiopaea.org. Dette ytdyper Ra kanaliseringene og er gjort av en høyst intelektuell dame.

HAy-RA
HAy-RA
12 år siden

Jo RA-øye er bla illuminati/frimurer-symbol.

Men det er i relasjoner til den Egyptiske atonismen. Historiens første
politiske og religiøse monopol (alfa-jødedom). Beta-jødedom ink. skapelsesberettelsen ble forøvrig lansert etter de erobret kanaan
da de kapret deres religion. RA, eller solen som det i utgangspunktet
representerte kan ikke klandres. Når det er sagt så klarer jeg ikke å se kanalisering i sammenheng med hverken RA i atonistisk,
eller pre-atonistisk (naturreligion) sammenheng.

Når en annen religion tar over et område er det vanlig at de demoniserer
det gamle for å skvise det ut. Akkurat som politikk og krig. Vinneren
skriver historien. Jeg ser ingen problemer i «lysbringeren solen», men lysbringeren i atonistisk sammenheng blir noe helt annet.

Må tilføye at jeg synes denne kanaliseringen lukter rart…

Ståle Johansen
12 år siden
Svar til  HAy-RA

Er det blitt bergrensning på kommentarenes lengde? Har gjort flere forsøk på å legge inn i dag.. ingenting skjer.

Singoalla
Singoalla
12 år siden

Mike sier: Å blande inn negative krefter til en kilde som taler om enhet og helhet, er bare ikke meningsfylt – i hvertfall i min verden.

Måtte lese dette flere ganger for å fatte at du faktisk vil slå fast dette.. Enhver kilde som snakker om enhet og/eller helhet er da troverdig, god og sannferdig i dine øyne?! Minner om at Illuminatis agenda så til de grader også er enhhet og helhet.. Det er jo nettopp det som er målet! Nazistene var også veldig fokusert på enhet, ja alle som jobber og kriger for et totalt/totalitært verdensherredømme vil være opptatt av både enhhet og helhet. For meg er det helt utrolig at du faktisk skriver og mener dette – om din verden.

Men veldig greit å få slått det fast en gang for alle. For en del av oss her jobber for det eksakt motsatte: Individets rett til selvbestemmelse, rett til å kunne få ha et privatliv, tenke, tro og føle og mene hva man vil. Ivareta vår grunnlov, vårt folk og vårt land, imot globalisme og totalitær fascisme osv. Så får enhver velge i hvilken leir de hører hjemme.. å være på to sider samtidig kan ingen være i lengden.

Du står på motsatt side av meg og alle mine meningsfeller og allierte, det er iallfall helt sikkert! Og det har jo også stadig vist seg. Det meste av kanaliseringer i dag er Mind control, det er sannheten, og diverse e-tjenester er bak. Mind control som du ikke vil snakke om og som du sier er en umulighet også i fremtiden..

Michelle
12 år siden
Svar til  Singoalla

FANTASTiSK Singoalla, helt fantastiskt godt observert, du er helt GENiAL nå!!!!

Fellesskap og enhet, er jo New Wordl Order, det er jo det de vil, få alle innunder pyramiden, RA-øyet, det Egyptiske øyet Horus eller Osirus. Ikke rart sjefssatanisten Aleister Crowley likte å kle seg ut som Osirus. Kanskje var han Osirus i Egypt? Aleister Crowley var veldig opptatt av faraone og øyet som overvåker og kontrollerer og dømmer. De hadde kontroll oaver oss der også den gang i Egypt, hersket, overvåket og bestemte, vi var slaver under de. Det har alltid vært deres agende, de på toppen med oss som slaver under, for en enhet ja, gurimalla..

Der ser vi hvor lett det er å bli lurt, som i hypnose, til å tro at ting er positivt for oss, men så har det en skjult skummel agenda..

Mind-control fungerer på alle mulige måter, det kan skjule seg under det meste utenkelige, det kan komme med masse fakta osv for at vi skal akseptere resten også, de kan legge inn hypnose og avlede oss, tappe oss for energi, black magi.
http://www.youtube.com/watch?v=6YfP30EXRQc

Singoalla
Singoalla
12 år siden
Svar til  Michelle

Takk supersøte kanin :-) Ja jobbet de ikke for enhet alle sammen da, diktatorene? ONE WORLD GOVERNEMENT.. Mind control – world control.
Full kontroll, disiplinering mot enhet. Utrensning av alle avvikere..
Alle kriger skjedde fordi noen ville ha makt over alt og alle, helhet og enhet.
Enhet uten slingrinsmonn = fasisme. OG det er hva som kommer.

«I have seen the future, brother, it is murder» – Leonard Cohen.
Han er jøde og har antagelig inside information, han ble så deprimert på den tiden at han gikk i buddistisk kloster i flere år.. fantastisk mann og musiker Cohen. Cohens syn/profeti – det meste glir ut og snus opp ned..

Hør på teksten her dere som har lyd:

Meget sterke saker dette her, helt enorm denne sangen om Gud og div om man forstår den, Cohen er dyp og meget genial:

Leonard Cohen – The Future – Songtext

Give me back my broken night
My mirrored room, my secret life
It’s lonely here, there’s no one left to torture
Give me absolute control
Over every living soul
And lie beside me, baby, that’s an order

Give me crack and anal sex
Take the only tree that’s left
Stuff it up the hole in your culture
Give me back the Berlin Wall
Give me Stalin and Saint Paul
I’ve seen the future, brother, it is murder

Things are going to slide, slide in all directions
Won’t be nothing, nothing you can measure any more
The blizzard, the blizzard of the world
Has crossed the threshold and it’s overturned the order of the soul

When they said repent, repent
I wonder what they meant

You don’t know me from the wind
You never will, you never did
I’m the little Jew who wrote the bible
I’ve seen the nations rise and fall
I’ve heard their stories, heard them all
But love’s the only engine of survival

Your servant here, he has been told
To say it clear, to say it cold
It’s over, it ain’t going any further
And now the wheels of heaven stop
You feel the devil’s riding crop
Get ready for the future, it is murder

Things are going to slide, slide in all directions
Won’t be nothing, nothing you can measure any more
The blizzard, the blizzard of the world
Has crossed the threshold and it’s overturned the order of the soul

When they said repent, repent
I wonder what they meant

There’ll be the breaking of the ancient Western code
Your private life will suddenly explode
There’ll be phantoms, there’ll be fires on the road
And a white man dancing
You’ll see a woman hanging upside down
Her features covered by her fallen gown
And all the lousy little poets come around
Trying to sound like Charlie Manson
And the white man dancing

Give me back the Berlin Wall
Give me Stalin and Saint Paul
Give me Christ or give me Hiroshima
Destroy another foetus now
We don’t like children anyhow
I’ve seen the future, baby, it is murder

Things are going to slide, slide in all directions
Won’t be nothing, nothing you can measure any more
The blizzard, the blizzard of the world
Has crossed the threshold and it’s overturned the order of the soul

When they said repent, repent
I wonder what they meant

(WOW – fantastisk tekst og musikk dette)

Master Aradorn
Master Aradorn
1 år siden
Svar til  Singoalla

Her er en link som funker :

torkel
12 år siden
Svar til  Singoalla

Illuminatis agenda er absolutt ikke enhetlig, deres agenda omhandler DEM og OSS. Dem blir enhetlig når de behandler oss som de behandler seg selv. Du jobber heller ikke for det motsatte, du jobber for noe enhetlig. Alles rett til selvbestemmelse, privatliv, tenke, tro og føle hva dem vil. Er det ikke da litt selvmotsigende å plassere mike på ‘motsatt side’ for å ha ytret sin frie tanke?

«Måtte lese dette flere ganger for å fatte at du faktisk vil slå fast dette.. Enhver kilde som snakker om enhet og/eller helhet er da troverdig, god og sannferdig i dine øyne?!»

Mike sa ingenting om troverdighet, godhet eller sannferdighet i sin egen kommentar? Han så ikke hensikten med den negative responsen; hva er meningen?

«Du står på motsatt side av meg og alle mine meningsfeller og allierte, det er iallfall helt sikkert! Og det har jo også stadig vist seg. Det meste av kanaliseringer i dag er Mind control, det er sannheten, og diverse e-tjenester er bak. Mind control som du ikke vil snakke om og som du sier er en umulighet også i fremtiden..»

1. motsatt side av deg – greit nok, ditt valg. Hvorfor definerer du andre sider / parter / regioner (stigmatisering, splitting) når du prøver å jobbe for å respektere alle som likeverdig?

2. mosatt side av dine meningsfeller og allierte? Drøy påstand :-)

3. Meste av kanalisering er mind-control? Drøy påstand. Noe er kanskje, annet er ikke. Jeg vet ikke, du vet ikke.

4. Mind-Control en umulighet? Kanskje, kanskje ikke. Jeg tror ‘mind-control’ i den forstand er en umulighet. Jeg tror man kan manipulere/påvirke hvilke data mennesker fòrer hjernen sin med (massemedia, kultur, utdanning etc etc). Disse dataene danner grunnlaget for hva vi kaller som ‘informasjon’ (våre egne konklusjoner). Informasjon er igjen grunnlaget for våre ‘valg’. Så ved å påvirke datafòringsprosessen kan man påvirke valg mennesker tar. Menneskene er dog selv ansvarlige for valgene dem tar, uansett om dem har latt seg påvirke. De er også ansvarlige for hvordan de fòrer hjernen sin, ubevisst eller bevisst.

Armin Bahrami
Skribent
12 år siden
Svar til  torkel

Oh Boy, another one who dont know what Mindcontrol is.
Seek and watch
http://topdocumentaryfilms.com/watch-online/

Mindcontrol is either tru informational massmedium indoctri the nation or having a victim that you control 100% without the victim realizing his decicions are remotly controlled.

Like a robot, without visible strings attached.

torkel
12 år siden
Svar til  torkel

«Mindcontrol is either tru informational massmedium indoctri the nation or having a victim that you control 100% without the victim realizing his decicions are remotly controlled.»

Ja, ved å være flink til å påvirke offerets tilgang til data / informasjon (spesialt fra tidlig alder) kan man påvirke offerets valg. Er man utrolig flink til å påvirke informasjonsflyten kan man påvirke med så og si 100% nøyaktighet. Man kan også påvirke ved hjelp av elektroniske eller kjemiske substanser. Uansett så tror jeg vi har fri vilje, uansett hvor vanskelige noen kan ‘se’ ut til å være. Når det gjelder dokumentarer (topdocumentaryfilms.com eller annet) så forholder jeg meg kritisk. Jeg følger med sånn nogenlunde på forskning / vitenskap (hovedsaklig it/tech og noe hjerne) og velger å tro på informasjon hvor datagrunnlaget ligger tilgjengelig eller konklusjon kan gjenskapes av andre. Ja selvsagt har våre overhoder teknologi / kunnskap vi ikke hører om, hvor mye eller hva dem har blir hovedsaklig spekulasjoner og påstander som fører til ingen steder.

Singoalla
Singoalla
12 år siden
Svar til  torkel

Torkel: Dersom en debatt skal ha noe for seg, er det viktig at du leser hva den du kommenterer faktisk skriver, og ikke leser inn noen helt annet!

Det Mike skrev som jeg reagerte på siterte jeg, her er det igjen:
Mike: «Å blande inn negative krefter til en kilde som taler om enhet og helhet, er bare ikke meningsfylt – i hvertfall i min verden»– han godtar alle kilder som taler om enhet og helhet. Vel slik taler også Illuminati, NWO kreftene og alle totalitære regimer, nazistene osv osv.

Torkell du skriver: Illuminatis agenda er absolutt ikke enhetlig, deres agenda omhandler DEM og OSS.

Illuminatis agenda mot 2012 hvor de misbruker Maya-kalenderen dreier seg om ENHET på toppen av pyramiden, i 2012. Da skal Mind control – world control være fullbrakt. Deres totalitære regime. De har satt den agendaen flere ganger før og ikke rukket det. Neste er 2012 synkront med Maya-kalenderen og agenda propaganda rundt det. Jeg mener IKKE at alt om Mayakalenderen er propaganda, tvert om. Men Nwo-kreftene er også inne der. Som de er i det meste.

Når det gjelder resten av dine spørsmål som er nummererte, kan jeg bare si at jeg forstår deg, men du forstår ikke meg.

1. Motsatt side av meg.. Jeg forstår meget vel at du undrer deg og synes jeg reagerte rart og på tynt grunnlag, om det var slik at jeg sa det jeg sa på grunnlag av denne artikkel eller kommentarer her. Det forstår jeg at du undrer deg over, men det er langt langt fra slik. Grunnlaget er nok langt langt mer enn det og mer enn godt nok, det har rent mye vann i denne bekken for å si det slik, og annet også som ikke var godt. Nok om det. Jeg står for mine ord. Her er må du bare godta at du mangler nesten alle brikkene, og det er det. Det er ikke noe som skal legges ut her.

2. mosatt side av dine meningsfeller og allierte? JEPP, korrekt.

3. Meste av kanalisering er mind-control? Drøy påstand.NOPE.. du vet ikke. Men du kan vite om du vil. Sett deg inn i fakta, før du uttaler deg om Mk.

4. Mind-Control er ingen tro, enten er du informert eller uvitende om fakta.
Det er ingen religion. Du finner mye artikler, linker og info her på Nyhetsspeliet. Bare å lese seg opp før du synser om et tema.

Til og med debunkere innrømmer at Mk kan ikke lenger debunkes. Fakta og info er det.. Rainbow har vi kalt for the last lonely rider ang det. Men du og Mike er visst også slike loney riders i dette. Deres valg, men er man ikke våken og har kunnskapen om dette blir man lettere manipulert.

Å si at det er å være sneversynt å reagere på at artikkel etter artikkel har NWO el lignende illustrasjoner, faller på sin egen urimelighet. Så lenge Illuminati er besatt av symboler og markeringer og bruker dem aktivt.
Det er snakk om åpne øynene litt mer..

Michelle
12 år siden
Svar til  torkel

Helt FANTASTiSK GODT sagt kjære Singoalla, hjerteligst TAKK!

Ja de som prater om enhet og helhet i dag, er skumle greier, når de samtidig kaller kilden sin for RA og bruker hans øye som symbol, da er det på tide å våkne opp!

Mind-Control er fakta ja, det handler ikke om å tro, det handler om åpenbart beviselig all slags hjernevasking i massive dimensjoner som prgrammerer oss på alle tenkelig og utenkelig måter, og ja spesielt de av oss som ikke tenker over det..

NONE ARE MORE HOPELESSLY ENSLAVED,
THAN THOSE WHO FALSELY BELIEVE THEY ARE FREE

rEVOLution
rEVOLution
12 år siden

Mike, jeg er helt enig med deg. Å henge seg opp i symboler blir for snevert og i min mening trangsynt.

Regner med de fleste er enige i at vi lever i en verden full av dualiteter. Dualiteter og motsetninger som er nødvendig for at vi skal kunne lære. Lære av andre og om oss selv. Individuelt og også som en enhet. Dette innebærer at et liv fylt med dualiteter også innehar det gode og det onde. Spørsmålet blir egentlig om man tror det onde kan «ta over». Om det onde kan bli livets og vår eksistens «de facto». Jeg tror det er mulig. Jeg tror derimot ikke på det som vi i kristendommen kaller for himmel eller helvete. Ihvertfall ikke slik det er beskrevet i skriftene. Jeg tror heller at livet (Gud) tar oss dit vi ønsker å dra. Dit vi FØLER for. Om en føler, og dermed ER, frykt, ja så tar livet deg dit hvor frykten råder. Om en føler, og dermed ER, kjærlighet, ja så tar livet deg dit hvor kjærligheten råder.

Så ja, en kan lete etter symboler og en kan finne det som kan assosieres med det onde. Det er ikke en vei jeg ønsker å dra. Har kanskje vært der tidligere og det er kanskje derfor jeg ikke ønsker å dra dit nå.

Michelle
12 år siden
Svar til  rEVOLution

Vet du ikke at frimurerne kommuniserer via symboler, at de bruker symboler til å kontrollere oss? Dette er deres hovedbeskjeftigelse for kontroll, og RA-øyet er illuminatis viktigste makt-symbol, dette er bekreftet av flere som kjenner til okkultisme. Symboler brukes veldig mye for å kommunisere med demoner, spesielt i ritualer og det gir makt over andre, dessverre.
Symboler er informasjon og frekvenser, det styrer også underbevisstheten vår.
http://video.google.com/videoplay?docid=7672003660947890622#

rEVOLution
rEVOLution
12 år siden
Svar til  Michelle

Jo klart Michelle. Jeg leser deres kommentarer og er enig i det meste som dere skriver. NWO er noe jeg ikke ignorerer. Jeg mener det kan være vår plikt å opplyse folk med at dette kan være en del av vår realitet. Måten dette kan gjøres på er uansett flere.

Jeg er bra overbevist om at dette kan være en del av livet vårt. En gruppe som har, basert på livets utrolige sammenhenger, en større makt en oss andre. Større makt i forhold til oss andre basert på de verdslige og menneskeskapte reglene. Noen mener at det også kan være influert av paranormale krefter. Hvem vet. Jeg tror at de eksisterer. I høyeste grad. MEN, jeg prøver å ikke la min energi gå til dem (jeg sier ikke at dere andre gjør det heller!). Jeg tror på det gode. Eller jeg vet jeg har overvekt av det gode. Selv om det høres helt døvt når jeg skriver det… Det jeg prøver å si er at det gode er hvor jeg skal besøke. Det er det jeg vil sloss for. Via følelser og kjærlighet til andre. Leve uten frykt og gjøre akkurat alt det jeg synes er fett med kompiser. Sette pris på at jeg får være. At jeg er så stort at jeg får føle livet. Være livet. Det er hvor min styrke er. Om noen kommer til å føkke med livet mitt så gjør det, men jeg elsker deg allikevel.

Men de skal få føle at vi er her. At vi vet de er her. Le av de. Le mens du føler null frykt, bare en helt egen selvsikkerhet.

Led gjerne venner, eller folk en møter på veien, mot et sted hvor de kan få kjennskap til noe bra. Anbefal en bok som har gjort inntrykk på deg. En du vet er bra for alle. Demonstrer eller gjør det du føler for i den tilstanden du er i. Jobb for det du ønsker i livet. Vær og føl det du ønsker. Rent og ærlig.

Ja, har lest mye av alt mulig. Alt fra Sumer og Sitchin til Jordan Maxwell. Pyramider og Project Camelot. Alt mulig. Eneste jeg vet er at det er mange interessante forklaringer og tanker på mye. Flere innfallsvinkler og flere ulike naturlige forklaringer.

Denne artikkelen er et perfekt eksempel på dette.
Helt enig med Mike.
Skjønner akkurat hva dere andre mener, og ja jeg deler tankene deres.

Pearl Jam hadde en låt som de gjorde cover på. Soldier of Love. Det er en bra tittel. Det er eneste våpenet vårt som fungerer til sist.

Michelle
12 år siden
Svar til  Michelle

Hjertelig takk for en så fin forklaring.-)

Thor M Hammern
Thor M Hammern
12 år siden

Syns det er veldig bra at det kommer noe stoff her på siten som ikke er gjennomsyret av paranoia. Tror det er veldig bra for mange av de som skriver her å ta oppgjør med sin egen stolthet/frykt.
Det finnes mye symbolikk i den esoteriske sphære. Alt kan misbrukes og misforstås, men ikke alle er djevelsk. Når der gjelder Satan, Lusifer eller Faen selv, kunne det kanskje være et tema å skrive om her på nyhetsspeilet? Noen som tar utfordringen?
Er Lucifer bare en ond kraft som ønsker å ødelegge alt som er godt? Eller er dette vår personlige trener som ved hjelp av våre egoer prøver oss i om vi er klar for å ‘våkne’? I såfall er det ikke satan, men ego’ene i oss selv vi trenger å ta kampen opp mot. Etter hvert som disse ‘demonene’ dør, våkner vi mer og mer.
Det jeg mener jeg ser er at det er liten forskjell på individer som utfører de handlinger som illuminati gjør (Jeg har ikke mer kunnskap om dette enn det jeg har lest på nettet) og mannen i gata. Jeg tror det er karma fra vårt tidligere liv som har bestemmer om noen havner i en livssituasjon der man utsettes for denne typen påvirkning. Man kan både som prins av Wales og som grisebonde i Gryllefjord velge å la seg konsumere av sine egne egoer og degenereres ytterligere til neste liv eller man kan bryte ut av mønsteret og begynne på den smale stien til total befrielse og bli et ‘virkelig komplett menneske’.

Mitt bilde av kampen mellom åndskreftene er farget av arven fra Samael Aun Weor. Dette har hjulpet meg med å se på ting på en objektiv måte og tenderer ikke lengre til å forklare ting, både åndelige og verdslige, ut fra vår tids feiltolking av bibelen.
TH

arifkarim
arifkarim
12 år siden

Kanskje llluminati selv bruker RAs budskap mot oss, siden DE kjenner til denne «sannheten» :)

Michelle
12 år siden

RA-øyet = LUCiFER/ SATAN!!!!!!!

«the Pyramid itself and the All-Seeing Eye of Horus (Osiris). Occultists know that both Horus and Osiris are alternate names for Satan»
http://www.cuttingedge.org/free13.html

Her ser vi BEViS for at Eye of Horus og Eye of Osiris = SATAN selv, Solguden som faraone i Egypt tilbad, «SOLguden» til de «opplyste/ belyste/ illuminerte/ illumination»! Faraoene tilber han fortsatt, faraoene som den gang hadde oss som slaver under seg, er fortsatt de som overvåker og kontrollerer alt og alle i verden. Men bare 5% av frimurerne på toppen av pyramiden vet 100% sikkert at det er Satan de egentlig alle jobber for.

Beklager så mye kjære Mike, men nå er jeg uenig med deg dessverre! Det kan virke som at RA virker fornuftig, but it doesn’t really make sense, når du putter bitene tilsammens. Husk at Satan/Lucifer blir også kalt MorningStar av satanister selv.

Dette er illuminati og nwo propagada! De kommer med ting som kan virker bra igjen, for å villede og holde tilbake informasjon og spre feilinformasjon.

Se Mike i linken min hvordan frimurerne lures til å godta og mene at ondskap har noe med polarisering og maskulinitet å gjøre og derfor trengs. Det er de som mener at du ikke kan ha enorm kjærlighet uten at du har enorm ondskap til stede, hva er dette for sludder og vås og direkte nwo-reklame!

Ondskap hører ikke hjemme noe sted, det er ingen unnskyldning for å fortsette ondkapen, ondskap leder ikke til kjærlighet på noen måte, ondskap er ikke frihet eller glede for noen som helst! Så pengesystemet er feil fordi det gir noen makt over andre, det er ikke meningen vi skal ha pengesystem eller hierarki, det er meningen vi skal være så bevisste og stråle kjærlighet at vi vil dele alt gratis, akkurat som dyrene gjør! For det du gjør mot andre, gjør du mot deg selv.

En liten link til for de som fortsatt tror at muslimene står utenfor illuminati, Vati-Can (Profetisk-Drake/Reptil) laget konstruerte koranen også:
http://www.vaticanassassins.org/2010/06/video-did-the-vatican-create-islam-alberto-riveras-exposure-of-islam-pt-1-of-2/

Singoalla
Singoalla
12 år siden
Svar til  Michelle

I sannhet stråler du kjærlighet, Michelle,
mer enn noen andre her, og du forstår mye også :-)
Hm.. den siste der var ny. Må se på den.
Vi har sett dem gjøre tegnet mange av dem,
til og med han i Iran, presidenten har gjort det stygge tegnet,
djevelhorn-tegnet med hendene.. da blir man skuffet.
Så til og med at paven gjorde det, det er en sprø verden.

http://mybigfatanti-zionistlife.blogspot.com/2009/12/devil-sign-not-just-for-curses-anymore.html

Se her, her ser dere dem alle sammen, gjøre djevelhånden for enhet:
http://arcticcompass.blogspot.com/2008/11/what-is-it-devil-sign-or-rock-on-or.html

Armin Bahrami
Skribent
12 år siden
Svar til  Michelle

Mayaene slaktet også mennesker og offret dem for «gudene» hele 2012 klanen er New Age farlig doktrine. Det er «ånder» de tilber, de kan være i hvem som helst, en menneskekropp eller en lys-kule som sirkulerer over åkere og legger igjen «kodede» pene sirkeler, som ber oss tilbe dem.

Armin Bahrami
Skribent
12 år siden
Svar til  Michelle

Har du sett Arrivals Michelle? Islam kan være siste håpet.

Armin Bahrami
Skribent
12 år siden
Svar til  Michelle

Det er en trist violin som spiller over Nyhetsspeilet idag, men bak skyene finnes alltid solen, og livet vil spire igjen.

Michelle
12 år siden
Svar til  Michelle

Evig takk fra mitt innerste unike goe Armin♡
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
http://www.youtube.com/watch?v=53LnC9MDU6I

arifkarim
arifkarim
12 år siden
Svar til  Michelle

Islam «var» ikke men er blitt en del av NWO idag. Vær obs på dette!

Michelle
12 år siden

Jo takk Armin♡, har sett, men også mange kristne er imot nwo osv, men det blir ikke noe gjort, fordi illuminati er bak alt på en måte i ulike grader, om illuminati ikke var bak koranen, så ville den muslimske verden og dets kongelige og ledere vært totalt imot våpen osv, hvorfor gjør de ikke det? Jeg har pratet med internasjonale mediumer osv, men mange av de forstår ikke noe av David Icke, det er skummelt at de er under mind-control også. Det samme kan sies om andre også, lever kanskje litt mye i la la land med å ikke si ifra hva som skjer, eller redsel for å si, redsel for hva andre mener om seg selv, men det skyldes mind-control. Men mange veldig gode kristne og muslimer og folk i frimurerlosjene også, de bare forstår ikke at nwo angår oss alle, man blir passiv til det som foregår, aksepterer systemet og tror vi må ha forurensning og ha dyr som slaver osv, husk at bare de på toppen der har forstått at vi jobber for Lucifer, jeg tror det tar tid å virkelig innse det, men Lucifer & co har godhet i seg også, men de har de ritualene og er på feil vei inn i ondskap, ofringer og ødelggelser, de synes det er gøy og spennende, men de lar sin frihet gå ut over andre..

Hjerteligst takk for en fantastisk fin melodi, supervakker, elsker den, melankolsk kan også være fantastiskt, den viser meg igjen at du har et så utrolig vakkert hjerte kjære goe LysEngel Armin,

men se nøye ja på linkene jeg har lagt på de to siste artiklene til Mike, jeg tror det er mye avslørende der, når man har hørt intervju med Arizona WIlder også, så faller bitene på plass.-) Har du sett intervjuet med Arizona Wilder. Hørte du at hun sier at Pindar er over Dronning Elizabeth, han er biologisk far til både Prince Charles og Prince William, hans navn er Marquis de Libeaux, hun sier han er den skumleste som er på jorden, kan det være denne mannen her? Men tror det er livsfarlig å involvere seg med han om det er han, ser du at profilbildet hans er RA? Han har brukt det profilbildet i et par år.. og ser du Leo Zagami også er der? Kan Leo være dobbeltagent for nwo?
http://www.facebook.com/people/Marquis-de-Libeaux/1553953632

Jeg stoler som sagt 100% på Channie West, healing osv – http://www.wistancia.com

Våpenen vi har er hjertene, sende lys, spre informasjon, ikke bære våpen osv, det er det illuminati vil, sette folk og religioner opp mot hverandre, så vi dreper hverandre mens Lucifer ler seg ihjel og fortsetter festen under jorden..
LOVE kan vi stole på♡

Armin Bahrami
Skribent
12 år siden
Svar til  Michelle

Kom på den her nå. Vestlig sjampagne liberalistisk livstil trengte et motpol konkurrent. Kan stemme det du sier til noen grader, at Islam har blitt kapret i nyere tider,

Utrolig bra film: http://video.google.com/videoplay?docid=2798679275960015727#

Islam er en av de siste religionene som kom på en tid frimurerne, tempelridderne, salomons jøder, og romerne massakrerte mennesker som ikke godtok deres barbariske «jesus» som de misbrukte i guds navn. Islam skal ødelleges i den nye «Sekulære» verdslige verdensorden.

Hiilsen ikke muslim, men venn av et gode i alle religioner.

musikk er medesin til sjel Michelle, jeg har 9 CDer med «CHILL OUT IN PARIS, BUDDAHS LOUNGE» jeg tror du vil elske den.

Armin Bahrami
Skribent
12 år siden
Svar til  Michelle

Leo invokerer «ånder» han og. En insider sa det engang. Du er 100% på sannhetens smale sti i et hav av disinformasjon! Går med deg kjære venn! Vær sterk, du har lyset i mitt hjerte på din side!

Armin Bahrami
Skribent
12 år siden
Svar til  Michelle
Armin Bahrami
Skribent
12 år siden
Svar til  Michelle
torkel
12 år siden
Svar til  Michelle

«Våpenen vi har er hjertene, sende lys, spre informasjon, ikke bære våpen osv, det er det illuminati vil, sette folk og religioner opp mot hverandre, så vi dreper hverandre mens Lucifer ler seg ihjel og fortsetter festen under jorden..»

Hva er det som skjer her i kommentarene da? lysspredning? Oppmuntrer man hverandre til å tenke fritt og ytre sine meninger? Eller er det slik at vi bare kritiserer hverandre?

Michelle
12 år siden
Svar til  Michelle

Være positiv og alltid snill, men samtidig ærlig er viktig!

Hjerteligst takk Armin♡♡♡♡♡♡for allt(id)♡♡♡♡♡♡
http://www.youtube.com/watch?v=4dyhbLgirG8

♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢♢

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  Michelle

Eva Cassidy er en fantastisk sangerinne og lysbærer Michelle :)
Bare så synd dem klarte og myrde Eva også, i 1996 så tok dem livet av henne med kreft som så mange andre både før og etter henne
Det var vel straffen for og nekte og legge seg under Illuminatis vinger
Trøsten er at hun etterlater seg fantastisk mye nydlig vakker musikk og minner som ingen NWO demon kan ta fra hverken oss eller henne!

http://www.youtube.com/watch?v=ccCnL8hArW8&feature=related

Michelle
12 år siden
Svar til  Michelle

♡♡♡♡takk for en nydelig versjon, Eva gjør melodiene super, fantastiske tolkninger♡♡♡♡
så synd og trist at hun også ble ofret, men håper hun nå synger videre ute i universets lys&kjærlighet.-)
♡♡ http://www.youtube.com/watch?v=–xW8HPJRY0 ♡♡

torkel
12 år siden
Svar til  Thor M Hammern

Jeg synes Walt Disney/Pixar o.l -illustrerer- kampen mellom åndskreftene knallbra; en djevel på den ene skuldra, en engel på den andre. Begge figurene er tanker hos subjektet (usynlige i virkeligheten, illustrert på film). Subjektet kan fritt velge hvilken tanke det skal handle etter, konsekvensene må subjektet også ta. Egoet blir ofte relatert til den lille røde løper og vennskap/kjærlighet/fornuft til engelen :-)

Michelle
12 år siden
Svar til  torkel

Merk at Walt Disney selv var frimurer av grad 33, virkeligheten er ikke alltid slik man tror. Walt Disney sin autograf inneholder også tallene 666 dessverre.

torkel
12 år siden
Svar til  Michelle

Walt Disney som selskap og person er jeg absolutt ikke tilhenger av, de har drevet mye luguber virksomhet (propaganda). Det forandrer fremdeles ikke min tolkning av deres presentasjon av konflikten. Vi må også huske på at selskaper som Walt Disney er ganske store, selv om ledelsen har vært fubar må man også huske på at de fleste ansatte er relativt normale mennesker.

Michelle
12 år siden
Svar til  Michelle

ja det samme gjelder over alt nesten i alle selskaper, kanskje 99%, men noen er sterkere illuminati enn andre, sånn som NATO og våpenindustri og nano-partikkel-industri og banker er høyt i illuminati systemet selvsagt, alt som er ødeleggende og kontrolleredne for noen andre er iallefall styrt veldig av illuminati, nederst på denne siden kan du se en oversikt over noen av de viktigste byggeklossene på toppen i pyramiden:
http://www.stewwebb.com/Biology_of_the_Beast_Pt1.htm

Singoalla
Singoalla
12 år siden
Svar til  Michelle

Tusen takk Michelle. Heldigvis er jeg ikke med i noe av dette og heller ikke vært det. Greit å se politiet/interpool osv linet opp side ved side med mafia osv, der de hører hjemme, he he.. jeg kjenner ikke denne kilden her, alle kilder bør vi se kritisk på, men interessant dette. Og spesielt dette at Jesuittene er så høyt opp så utrolig høyt opp og så sentralt der. Synnøve har rett, hun forstod og erfarte dette hun var i dere midte.. og har fått lide..de fleste mangler jesuitt-brikken..

Michelle
12 år siden
Svar til  Michelle

Så herlig å høre at du vår engel ikke er involvert, dessverre så er man på en måte involvert bare man aksepterer pengesystemet, men det er jo noe mange blir påtvunget til å akseptere, hvis ikke kan vi jo dø. Trist å se at UESCO, World Peace Groups, Greenpeace og WWF osv er høyt oppe også, skulle man kanskje aldri trodd, men så er det vel ikke uten grunn at frimurermester Prince Philip var President i WWF i hele 15 år også.. Merk draken ved siden av hodet hans:
http://en.wikipedia.org/wiki/Prince_philip

Michelle
12 år siden
Svar til  Michelle

og ikke glem kirken, de elsker bibelen, leste i David Icke også, mormonerkirken ble jo startet av en som var ekte vampyr, Josep Smith som kalte seg Dracula dere vet, jeg er 100% overbevist, uten tvil!!!! Jehovas vitner er ille også:
http://www.jesus-is-savior.com/False%20Religions/Jehovah%20Witnesses/jw.htm

Michelle
12 år siden
Svar til  Michelle
Singoalla
Singoalla
12 år siden
Svar til  Michelle

Michelle: Rart det der med underskriften, tror du det kan være tilfeldig? Eller er det åpenbart at det ikke er det? Vi elsker jo alle Donald og de andre fra Andeby. Det er bakt inn mye gudinne-mytologi og annet i historiene der ja.. men etter hva jeg har hørt har det blitt mye verre etter at noen zionister kjøpte dem opp. Men Disney var visst med i selveste illuminati, var han ikke?

Ja det er utrolig trist hvordan fredsbevegelsen, WWF og andre er kuppet. Dvs alle blir kuppet, det er kun et spørsmål om tid før alt infiltreres og infiseres. Det gjelder nok NS også, alt annet er umulig, mønsteret er overalt. Og de setter sine symboler overalt. Det er bl a dem vi kan kjenne dem på.

Ang dragene, så har jeg fortalt det tidligere, at de gamle kraft-stedene til våre forfedre ble kalt drage-steder fordi de hadde «drage-kraft». De stedene ble kuppet av kirken og de plasserte sine kirker der, dermed hadde vikingene god grunn til å angripe kirker og klostre. Det var deres kraft-steder som var blitt okkupert av fienden, faktisk. Det var en rettmessig harme. Vikingene hadde også drager på skipene sine.. men var vel ikke reptiler av den grunn? Glem ikke at våre forfedre kunne se mer enn vi kunne se, i andre verdner fordi at vi er blitt mer fysiske og har dermed mindre innsikt enn de den gang. om du har imot kirken, Michelle, er vel den kraften som var før bedre?

Michelle
12 år siden
Svar til  torkel

Ja, og så for de som fortsatt tviler på hva jeg sier, ifølge David Icke osv, så er Disney en av de 13 satanistiske blodslinjene:
http://www.bibliotecapleyades.net/biggestsecret/biggestsecretbook/biggestsecret.htm
http://www.bibliotecapleyades.net/bloodlines/index.htm

Singoalla
Singoalla
12 år siden
Svar til  Michelle

Vi må innse at det er litt av en konspirasjon dette.. en imponerende men trist konspirasjon. De påvirker alt og alle, også via barnesinn og Donald. David Icke har skrevet om Disney og greia rundt det i en av sine bøker, muligens Alice in wonderland, er ikke sikker, men tror det kan være den. Barn påvirkes mye både sublimt og våkent via tegneserier og barnetv, ta en våken titt der og du vil se det. Den skal tidlig krøkes.. en utrolig gjennomført konspirasjone av uhyggelige dimensjoner. Men det viktige er ikke bare Disney selv, men hvem eier og styrer den skuta i dag. Det er jødiske illuminati zionister, er det ikke? Hørt noe slikt.

Michelle
12 år siden
Svar til  Thor M Hammern

Ja også David Icke sier som dere ser at (Eye of Horus and Osiris) RA-øyet = LUCiFER/ SATAN!!! – chapter 17 (the Biggest Secret)

David Icke viser også til eksempler på at Bibelen og Koranen er SATANiSTiSKE:

«Look at the Jewish form of killing animals to this today. Meat is only considered ‘kosher’ if the animal has its throat cut and dies by being bled dry. The same with the ‘halal ’ meat of the Muslims. » – chapter 15

«The Mother Goddess (Arizona Wilder) said that she had also conducted Satanic ceremonies in France involving Pope John Paul II.» – chapter 15

Men David Icke advarer mot å nevne jøder eller ikke-jøder:

«The Talmud must be the most racist document on Earth. Here are just a few examples of the depth of its spiritual sickness:
“Just the Jews are humans, the non-Jews are no humans, but cattle”
Kerithuth 6b, page 78, iebhammoth 61

“The non-Jews have been created to serve the Jews as slaves”
Midrasch Talpioth 225

“Sexual intercourse with non-Jews is like sexual intercourse with animals”
Kethuboth 3b

“The non-Jews have to be avoided even more than sick pigs”
Orach Chalim 57, 6ª

“The birth rate of non-Jews has to be suppressed massively”
Zohar 11, 4b

“As you replace lost cows and donkeys, so you shall replace non-Jews”
Lore Dea 377,1
But this is not just a grotesque diatribe of racism. Look again. It is the very attitudes that the Draco reptilians and their underlings have towards humans. Remember this horrific stuff was not written by Judeans or ‘Jews’ as a people. They are victims of these beliefs, not the authors. It was written by the Levites, representatives of the priestly bloodlines of the reptilians and the Babylonian Brotherhood, who have no more allegiance to the Jewish people than did Adolph Hitler.

To blame it on ‘the Jews’ is a nonsense and exactly what the Brotherhood want people to do because it creates enormous opportunities to divide and rule,» – chapter 4

Singoalla
Singoalla
12 år siden
Svar til  Michelle

Michelle: Da håper jeg at du har fått en del brikker på plass der. Du ser dette med rasismen, ja, og rasismen er uendelig mye større andre veien, det er det du ikke har forstått. De roper fort opp om antisemittisme, de ekte jødene forteller også på de videoene jeg har lagt inn noen steder, hvordan dette blir brukt bevisst av kvasi-jødene, men hvordan ser de på oss? Jeg hørte akkurat på radioen fra Nrk sin korrespondent nede i Israel, hvordan man hele tiden må bevise og dokumentere at man er jøde og er man ikke noe og har ingen rettigheter osv. Alt er knyttet til at man må være jøde.

Det rare er også at 90 % av de som returnerer tilbake til Israel slett ikke er semittiske jøder overhodet, men istedet khasarer bortifra Russland eller Mongolia et eller annet sted opprinnelig.. likevel får de store erstatninger for holocaust og får mange sær-rettigheter når de kommer til Israel.

Og det er også mange som har opplevd, å bli invitert på middag f eks, og plutselig kommer det frem at man ikke er jøde, og da er man ikke velkommen til middag likevel.. så ille er det. Flere har fortalt at de har opplevd dette, bla flere Nrk-korrespondenter har fortalt dette på Nrk radio i sine korrespondentbrev.. folk som har levd tett innpå disse og ikke vært jøder har etterhvert fått vite og forstått at for dem er ikke-jøder – ikke-mennesker.

Dette er svært viktig å forstå, Michelle for deri ligger forklaringen på hvordan overgrep og uhyrligheter kan skje. Det er når noe folkeslag, definerer seg selv som noe annet, noe bedre, noe utvalgt og andre som noe annet og mindreverdig, da kan overgrep skje. Det samme skjer innen psykiatrien og innenfor fengselsvesnet. De ansatte ser på sine medmennesker som «sinnsyke» eller som «kriminelle» og dermed kan de tas med makt, låses inn og settes sprøyter på med makt, noe de ikke ville gjort mot likeverdige i deres egne øyne. Fangevoktere har fortalt hvordan de måtte tenke slik bevisst for å kunne være i stand til å låse folk inn og nekte dem ting f eks..
Likeverdighet er derfor viktig om vi skal motarbeide overgrep.

Talmud er visst veldig rasistisk. Det er noe helt annet enn Kabbalah. Talmud skryter visst også av hvor utrolig dumme, naive og lettlurte vi Goyim (ikke jøder) er. Så ikke vær det, søte Michelle, selv om ditt hjerte er supergodt :-)

Og de er avanserte sjeler.. de falne englene, de er svært avanserte på det intellektuelle plan.. det er verre med nivået på hjertet.

Det er også riktig at de vil bruke jødene som syndebukk og til splitt og hersk. David Icke har sagt at jo mer han skriver eller nevner om reptilene, jo mer blir han angrepet, truet og trakassert av jøder. Han snakker ikke om jøder, nei, jeg har sett videoer hvor han bedyrer at han ikke gjør det. Og at han ikke er rasist.

Er ikke enig i at slaktemetodene er slik fordi de er satanistiske!
Muslimsk halal-kjøtt slaktes på lignende måte. Dette går på at vi opprinnelig faktisk ikke hadde tillatelse til å spise kjøtt, Michelle.. om du leser i begynnelsen av Bibelen så står det ramset opp hva vi skal spise og der er ikke kjøtt. Da vi senere fikk en dispensasjon, til å spise noe kjøtt, så var det en forutsetning at blodet ikke skulle inntas, fordi «sjelen er i blodet» – i følge de skriftene. Dette er årsaken og det er ikke noe satanisk rituale. Egentlig er kristne også forpliktet av forbudet om å ikke innta blod, samme som at vi ikke bør spise gris om vi vil ha respekt for Bibelen, men de kristne gir F.. som i så mye annet og er ikke interessert i hva deres egen Bibel sier..

Det er klarer regler for hva som kan spises og ikke spises, og jeg anser at de gjelder også for kristne, for de står i Mosebøkene. Prøver å følge dem jeg, og jeg tror dette er helse-råd, som fra en velmendende far til sine barn..

Michelle
12 år siden
Svar til  Michelle

TAKK kjære goe vakre deg for første del av det du skriver, så enig, fornuftig, vi er alle like mye verdt og viktige alle, raser og ytre utssende osv er bare midlertidige klesplagg for sjelen. Det er utstrålingen av kjærlighet som avgjør, hva man gir som betyr noe. Mens siste del av det du sier, er jeg jo uenig i fordi jeg er uenig i Bibelen generelt osv.

Når det gjelder sjelen, så kan den gå ut og inn av kroppen, som ved austral-reiser, så sjelen er ikke igjen i blodet etter at dyret har dødd, så sjelen følger ikke etter blodet ut av kroppen på den måten som jeg ser det, det er ubeskrivelig trist at dyrene må lide en så barbarisk død!

Når dyret lider sånn før det dør, så skiller det ut stresshormoner og redsel. Arizona Wilder forklarer at reptilene ruser seg på disse stoffene som en slags narkotika når de spiser kjøttet også.
http://www.bibliotecapleyades.net/biggestsecret/biggestsecretbook/biggestsecret16.htm
-> «Many Satanic initiates have the same addiction to the adrenalchrome which is released in the body just before a person is sacrificed.»

Arizona Wilder fortalte David Icke at når mennesker ofres, så snus de mot Marquis de Libeaux (kodenavn Pindar) i dødsøyeblikket, så han kan stjele energien deres.

I «chapter» 5 forklarer Icke mer om at religionene er laget av shapeshifterne for å kontrollere oss:
http://www.bibliotecapleyades.net/biggestsecret/biggestsecretbook/biggestsecret05.htm
http://www.evilbible.com/Ritual_Human_Sacrifice.htm

Ståle Johansen
12 år siden

The Human Butterfly Crop Circle / The Rodin coil

I urge those who read this to not get put off by the involving of mathematics and religions, have a look at it, browse trough the websites of Marko Rodin and Randy Powell and read what it is capable of. They contain links to Youtube clips that you can just sit back and enjoy to get the basic understanding. It is sacred geometry, it is the building blocks to everything.

A clear path to understanding.
It got me so exited when I saw the Human Butterfly Crop formation last night and connected it to the Rodin Coil, to his «Symbol of Enlightment»
http://www.theabhakingdom.com/Theorum.html
I thought about it after going to bed, positioning the Crop circle inside the symbol, turning it upside down in my mind, when I saw a flash of Purple followed by some strange vibrations and a flash of Yellow, it was so powerful I can`t explain it, but I connected the experience to chakras.
http://www.friamin.com/free-spiritual-material/chakra-meditation-poster

The solution
It is important to get Rodin`s imformation out to the public he needs funding for research and development and he refuses to get caught up in projects for corporations who only seek profit, the Norwegian government gave about 300 million NOK out of the taxpayers money for research into solar and windpower this year, thats the kind of money he need, not all of it or nearly as much but money marked to benefit for all of humaity. http://www.markorodin.com/content/view/7/26/
Marko has weaved it all together, spirituality, biology, technology, you name it! Creation. It will never be surpassed and it will never be obsolete. The mathematics are basically very simple and kids at school will love it. It is the solution to all our energy, medical and spiritual problems, not least because it can be scientifically proven so that people will believe in it. There is not a problem on this planet that can not be solved by it, if only people with common sense where in control.  

The Human Butterfly Crop Circle Formation On August 7th 2009
This Crop Circle confirms Marko Rodin`s (re)discovery of the «mechanics» of creation, his 9 digit Vortex Based Mathematics. It`s all there, «The most great name of God.» ABHA (1251)=9.  What you see is the emanation of divine power flowing linear from a point in all directions at the same time, creating the «spin force» that make the Electrons spin around the Protons and Neutrons in an Atom creating a vortex. You can see the hexagonal (6 digits) presence in 3rd dimension being sucked in (imploded) into a vortex at the top and being (exploded) spewed out at the bottom. This refers to creation explained by Marko`s «Symbol of Enlightment». Every Atom is a Vortex, they are our building blocks, they build up the solar system, the Universe. The crop formation contains all the digits of Marko`s symbol, you have the mirroring effect of the axis which is 9 down the middle, you can see how it is separated by «binary triplets.» 

What`s really cool about it?
What is even more fantastic about the butterfly formation is that it shows that this force emanates from LOVE! The human Heart Chakra. It flowes back into the vortex at the top trough Spirituality, the Crown Chakra, and out trough the Navel Chakra which gives us power if we let it flow trough us. A symbol certainly says more than thousands of words! 
Something more that just came to my mind:
To get down to the Root Chakra which stands for survival, the flow have to go trough the Sacral Chakra which is sexuality, some world leaders and priests will get into trouble by that, and the crop formations levitating effect should mean that hiding underground would be just D.U.M.B

Human Butterfly Crop Circle:

Chakra chart: http://www.friamin.com/free-spiritual-material/chakra-meditation-poster

Marko Rodin: http://www.markorodin.com/content/view/7/26/

Randy Powell: http://www.theabhakingdom.com/Theorum.html

Beklager språket men jeg skrev som et innlegg til Myspace og et forum. Takker og bukker for muligheten til bare å legge det inn i Norges om ikke Europas beste avis :)

Ratatosk
Ratatosk
12 år siden

Om jeg forstår dere rett er artikkelens illustrasjon et symbol både for Ra og for Illuminati på en gang? Symboler virker på oss og har kraft i seg. Derfor er Illuminati så opptatt av dem og implementerer dem overalt innbakt i filmer, reklamer osv. Men hvorfor her? Vil du at slike symboler skal virke på leserne her Mike? Er du for eller imot Illuminati? Et ærlig svar vil bli verdsatt,.

Michelle
12 år siden

Endelig hører vi fra deg igjen, ja nå var du virkelig dypt savnet med forklaringer her! Takk for at du hører fra deg iallefall, men vil du utdype det du mener her? Det virker som du har hatt problemer med å svare for deg når du ikke kommenterte spørsmålene og kommentarene du fikk, spesielt når de går imot artikkelen selv, og det er greit, men da bør du innrømme det, nå virker du bare ovenifra og ned Mike.

Jeg synes at når man skriver en artikkel, da er det du som skribent som bør gjøre det enkelt for oss som lesere å forstå hva du mener og hva artikkelen har å si, hva med å sette opp mer om hva du mener og hva budkskapet er oversiktlig i stikkordsform da? Å slenge ut en link er noe alle kan gjøre i en kommentar, men en artikkel krever mer. Jeg kan forstå at du kom med 3 artikler på rappen, den første likte jeg godt, takk, men de 2 andre er jeg totalt uenige i, dette er poengtert av flere andre også gjennom debattene her.

At lesere kommer med konstruktiv kritikk til deg og prøver å lære deg noe, er noe du bør se på med takknemlighet, det er ingen som ikke unner deg dine meninger og drømmer selvsagt, men vi må få være ærlige, er det ikke bedre at folk er ærlige til deg da kjære Mike, enn at folk ikke bryr seg om å hverken lese eller kommentere?

Liker heller ikke at du sier at å lese konspirasjoner og illuminati skyldes at vi ikke har nok å gjøre i livet, når du selv er skribent på den eneste nettavisen her i landet som skriver om disse tingene og vanligvis går imot illuminati og NWO. Kanskje du burde i det minste ha nevnt at RA ses på som Satan/Lucifer ifølge David Icke og co og vist mere til hvorfor du mener det er så uvesentlig akkurat her.

Nå man legger inn 2 artikler på Nyhetsspeilet rett etter hverandre, som ubegrunnet og skjult, samsvarer perfekt med NWO-agendaen, og at man samtidig ikke tar det med i artikkelen sin og forklarer, da virker dette bare som hypnose og mind-control på folk Mike. Det er viktig at Nyhetsspeilet ikke forvirrer og til slultt blir en hemmelig reklameplakat for eliten. Vi vet at mind-control er et enormt militært prosjekt av dimensjoner noen knapt kan fatte, bestråling, skjult reklame, hypnose, dissinformasjon osv. Således er det nesten verre om budskapet er positivt, når logoen likevel er illuminatis hovedsymbol, øyet!

Jeg har selv venner som er sterkt involvert i diverse kanaliseringer, og jeg innrømmer ærlig, spesielt ovenfor de som er engasjert i det, at mye skyldes mind-control for å ha kontroll og styre oss inn i New World Order, dessverre.

For meg så virker det som du er på parti med illuminati nå Micke om jeg skal være helt ærlig. Jeg vil deg alt ditt beste Mike, om du er på feil vei, så prøver jeg så godt jeg kan nå å vekke deg, håper du ser på det med stor forståelse og takknemlighet. For denne stormen er større en en tekopp, det er sikkert og visst! Men gir deg en sjanse til iallefall og ser frem til å lese flere svar fra deg kjære Mike, det er mange her inne nå med mange spm..

Rainbow
Rainbow
12 år siden
Svar til  Michelle

Michelle
Hvordan du får det til at Mike’s artikler «ubegrunnet og skjult samsvarer perfekt med NWO-agendaen» fremstår for meg som en gåte.
Da har du ikke forstått noe av innholdet i artiklene i hvertfall…
Men for deg som ser Satan/Lucifer og mindcontrol over alt hvor du snur deg, og lever i en svart/hvit paranoid verden burde det vel ikke komme som noen overraskelse kanskje…
Om du hadde forstått og implementert bare en liten brøkdel av Mike’s budskap så ville du heller ikke ha hatt et slikt syn på artiklene hans.

Michelle
12 år siden
Svar til  Michelle

Kjære Rainbow, dette har jeg forklart her i andre kommentarer.-)

Husk at NWO-agendaen kan også virke positiv for oss, at det er noe som vil oss godt, at vi trenger overvåkning og militære for sikkerhet, at micro-chips gjør alt lettere for oss, at chemtrails beskytter oss mot global oppvarming, at vaksiner med NANO-partikler og RFiD Powder er noe som beskytter oss mot sykdommer skapt av militæret igjen osv, men det er fra illuminati, mesteparten er jo fra illuminati.

Som du ser jeg skriver i innlegget også, mange blir dratt med i kanaliseringer osv uten å forstå at det er mind-control fra militæret, vi blir hjernevasket..

David Icke er helt klar i sine bøker at RA-øyet er illuminatis øye, vær så snill å ikke ta feil her nå, det er øyet for å overvåke og kontrollere oss.

Singoalla
Singoalla
12 år siden

Ståle Johansen sier: Takker og bukker for muligheten til bare å legge det inn i Norges om ikke Europas beste avis :) Jepp, det tror jeg faktisk vi er/har, og jo flere som bidrar med unike og verdifulle ting, jo bedre blir vi :-)

Det du kommer med her er verdifullt og meget interessant, virkelig.
Men jeg tror altså at de fleste av disse kornsirklene er menneskeskapt. Dvs ikke av folk som går og tråkker og lager det til men uberørt av menneskehender fysisk, lages dette via elektromagnetisk hemmeligholdt teknologi, det er hva jeg tror. Uten jeg ønsker å være gledesdreper på noe vis, det ønsker jeg IKKE, og spesielt ikke i dag.. etter å ha faktisk oppdaget fenomenet rett utenfor mitt hjem her, rett utenfor mitt vindu utrolig nok..
Ja jeg har kontaktet den kornsirkelforeningen, så får vi se hva det er. Tror ikke at det er tilfeldig at formasjonen var eksakt utenfor min leilihet, men heller altså til at det er visse jordiske tjenester bak, ikke aliens. Fascinerende er det uansett.. men man får jo ikke sett det skikkelig fra landjorda.. så jeg kan ikke tyde formasjonen, nei..

Singoalla
Singoalla
12 år siden

Om noen har et helikopter til snarlig disposisjon kostnadsfritt, så ta kontakt. Jeg har nå brukt noen timer, og satt liv og helse på risk i mitt forsøk på å få sett denne kornsirkelen som er rett utenfor vinduene mine her. Jeg kan ikke få sett hva den forestiller fra bakke-nivå.

Har forsøkt å gå opp i høyden, først litt bak huset, så brukte jeg noen timer på å klatre bratte i fjellskrenter fulle av løse steiner store og små, så bratt mange steder at det ikke var menneskelig fremkommelig egentlig og det ble mye klatring. Dette for å kunne komme høyt nok til å kunne seg kornsirklene ovenfra, eller kornformasjonen. Det var klin umulig. Man kan ikke se dette fra noe fjell eller ås i nærheten, det har jeg konstatert. Åkeren ligger uberørt og det meste av den kan man se, men kornsirkelen ligger pent plassert nær kanten akkurat i front av huset jeg bor i og det er bare ikke tilfeldig.

Det rare er at jeg har visst det og følt det på et vis, siden jeg flyttet hit, at dette kom til å skje. slikt kan være veldig telepatisk, jeg vet. Når det ligger et slikt jorde som et uberørt ark rett utenfor huset her, så visste jeg det kom til å skje, så det var liksom deja vu når jeg så at det var kommet i dag.

MEN jeg er ikke så innbilsk at jeg tror at Extra terrestrials skulle fatte interesse for akkurat meg.. dog vet jeg at e-tjenestene har herjet med meg i noen år, så for meg er dette et ytterligere bevis på at slikt er dem og ikke aliens. Likevel ville jeg gjerne få sett og tolket symbolene og motivene. Men det var altså umulig fordi sirkelen ligger nettopp rett i front av huset jeg bor i, plassett eksakt rett foran huset her. Og om jeg klatrer aldri så mye i fjellene her, så vil enten trær eller huset selv, stenge for å se. Derfor etterlysning etter helikopter. Klart det ville vært fin å fått vite symbolene uansett hvem er bak.

Jeg prøvde å gå langs den på nært hold også, men det er ikke så lett. Kornsirkelforeningen er varslet men ikke fått noe svar. Jeg har gjort mitt.. kornet har vært modent en tid og vil nok bli tresket og regnet kommer om få timer, så..jeg regner ikke med å få vite mer enn jeg har sett til nå.

o
o
12 år siden
Svar til  Singoalla

bind / teip sammen noen stokker (type kost m.m.) og teip fast på et video-kamera vinklet nedover ! Dette høres kjempespennende ut ! Håper du får til et eller annet :)

kaotiker
kaotiker
12 år siden
Svar til  Singoalla

Jeg tror at du kan ta deg en tur ut og snakke med naboer og andre mennesker som bor i områdene rundt. Dette er mest sannsynligvis noen som bare spøker med deg.

I slike situasjoner kan det være lurt å tenke på Ockhams barberblad: «Den enkleste løsningen som oftest den riktige.»

Singoalla
Singoalla
12 år siden
Svar til  kaotiker

Hjertelig tusen takk til dere andre også for råd, virkelig. Men jeg må nok over til andre presserende gjøremål, har brukt noen timer på å klatre og gidder ikke mer. Den var ikke allverdens, kan jeg trøste dere med. jeg kan forklare hvordan den ser ut, som takk.. Det ar iallfall 13-15 kuleformede sirkler, som var bortover en helt rett linje. Og den var helt rett. Rundt dette var det noen bølgeaktige tynnere striper liksom, som gikk i buer rundt. Og kornet var knekt på den karakteristiske måten. Hvordan skal vi tolke dette budskapet fra oven, dere? Noen forslag? Tar store forbehold ang manglende oversikt, men det var sirkeldotter på en rett linje, og de ble mindre og mindre i endene.

Det så ikke ut til å være noen avanserte budskaper, men bortimot umulig å se skikkelig uten å være rett over, i fly er min konklusjon. Dette var mitt inntrykk fra bakken, og fra noen få meter opp fra bakken. Da jeg kom høyere i høyden, kunne den ikke ses fordi den var bak trær eller hus uansett hvor mye jeg strevde for å se. Den er sikkert ikke allverdens, denne, men det er ingen mulig naturlig forklaring slik jeg kan se det. Jeg oppfatter det som en demonstrasjon av noe top-secret teknologi, og føler meg slett ikke beæret over demonstrasjonen, tvert om. Det er bare kjedelige e-tjenester som vil markere rundt her som de gjør på så mange vis. Ikke spennende aliens..

HAy-RA
HAy-RA
12 år siden
Svar til  Singoalla

Når det først nevnes kornsirkler…

Nazi-kornsirkel oppdaget i åker i Tyskland
http://gfx.dagbladet.no/labrador/131/131040/13104059/jpg/active/960x.jpg

«Hakekorset er sammen med andre nazisymboler ulovlige i Tyskland, og straffbart med opptil tre år i fengsel.»

What?
hakekors er ingen særeget nazimerke, swatsika er vell kanskje med mest universale tverrkulturelle symbolet som er å oppdrive:
http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

Her er artikkelen:
http://www.dagbladet.no/2010/08/24/nyheter/utenriks/tyskland/nazisme/rasisme/13103746/

Singoalla
Singoalla
12 år siden
Svar til  Singoalla

Hayra: Takk for denne. Jeg synes dette hakekorset skiller seg ut fra andre kornsirkler og ikke ligner de andre og dessuten står det at det er tråkket opp.. eller iallfall tror de det. Nazistenes solkors var reversert og speilvendt av det livets hjul som ble brukt i en del andre kulturer dermed reversed energy. Hvordan er det med dette i åkeren her? Er det et nazihakekors eller et buddistisk et? Jeg er for trøtt og travel til å sjekke opp det nå, men takk for den fine linken til alle de forskjellige variantene. Er det satt der av tyskere for å markere noe eller for å stemple tyskerne som nazier?
Om dette symbolet er forbudt i Norge, så bryter de loven de som har dette som symol for sin religion osv, f eks på noen resturanter kan man se slike og på historisk museum i Oslo på en eldgammel Buddastatue..
Det viktige for å bedømme dette er å vite om det er nazikors eller ei..

Singoalla
Singoalla
12 år siden

Takk for råd, Belzebob. Forhåpentligvis velmente.
Men det nytter ikke. Har ikke noe det utstyret du nevner.
Unntatt et kamera, men det nytter ikke å komme nok opp uten fly eller helikopter. som jeg sa har jeg klatret i flere timer på hele fjellknausen bak her og ingenting kan ses derfra pga at det er trær eller hus foran uansett.
Et tre er langt langt fra høyt nok. Og jeg har tatt nok risker.
Har hverken heliumballonger, hanglidere eller noe slikt.
Kornet har vært modent en del dager, tirsdag kommer regnet og ut uka. Hvis ikke bonden ser ut til å treske dette kornet snart vet ikke jeg hvordan det går. jeg har gjort mitt og kommer ikke videre med rariteten utenfor her. Man får ikke noe som helst inntrykk eller bilde av verdi fra bakkenivå. Det har jeg lært i dag, om kornsirkler. Man må høyt opp – veldig høyt opp. Fjelltopper må være høye om det skal holde og de proffe bruker utvilsomt fly til slike jobber. Jeg strekker ikke til, jeg gir meg, sorry mac-prøvde tappert men det holdt ikke.

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  Singoalla

Her kan du se hensikten med kornsirklene Super Singo :)

Dem forteller om DNA forandingene vi får nå mot 2012 blant annet :)

http://www.youtube.com/watch?v=Nl2y_5ewXrA&feature=related

Her kan du se en pyramide sett ovenfra i 4D Singo :)

http://www.lucypringle.co.uk/photos/2007/uk2007au.shtml#pic4

Er pyramider portaler ?

Har du sett en kornsirkel så bare kontak http://www.kornsirkler.no så kommer dem i fly og tar bilder for deg :)

Singoalla
Singoalla
12 år siden
Svar til  smurfen

Takk for dette, jeg har allerede kontaktet dem super-søte smurf. :-)
Og fått svar også nå men den er nok ikke så spektakulær denne, de ber meg bare sjekke litt og ta bilder, foreløpig.. Du tror ikke at dette er jordisk laget du da? Hvem mener du er bak disse? Noen er jo samkjørt med jordiske data-programmer og de er vel radioaktive? Noen som vet om de er det? Da kan det bli farlig å bo her?

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  smurfen

Nei dem er ikke jordisk laget og heller ikke radioaktive men det er mye elektromagnetisme igjen etter dem der kornet vokser i rekordfart etterpå Singo :)

Kunne trenge det i Norge nå som kornavlingene på østlandet er ødlagt av fuktig vær der kornet kun kan brukest som dyrefor

Man trenger ikke akkurat være rakettforsker for og se hvem som er laget av PR kåte tullinger Singo som du kan se her

http://www.cropcircleconnector.com/2010/august2010.html

Dem forteller selv at silisium som et viktig grunnstoff, deres DNA har en annen struktur, de er lavere enn oss (ca. 100 cm) men har større hoder, muligens er tre av planetene i deres solsystem befolket, og de har en totalbefolkning på ca. 21 milliarder i tillegg til at dem har vist bilde av seg selv i kornsirklene sine

På linken jeg la inn i kommentaren over kan du se hvordan dem blir laget i løpet av få sekunder

Forøvrig så har Rolf Kenneth laget en flott artikkel om kornsirkler og historien rundt dem her Singo :)

http://www.rolfkenneth.no/Kornsirkelmysteriet.html

Her kan du se samtlige sirkler som er blitt oppdaget til nå

http://www.lucypringle.co.uk/photos/index.shtml

Michelle
12 år siden
Svar til  smurfen

Kjære dere herlige fantastiske engler♡, så utrolig spennende!

UFO-kontakt-person Channie West sier at de fleste av kornsirklene er laget av positive snille aliens, tegnene inneholder informasjon og slags frekvenshøyninger for oss, det er bra for oss å se kornsirkler enten live eller på bilde, det holder å se på de en gang for å få åpnet oss opp (til ny informasjon)♡

lappe- antrik
lappe- antrik
12 år siden
Svar til  Singoalla

http://www.arngren.net/ufo.html

Her har vi løsninga på hvordan du selv kan fly over jordet ditt med en UFO og filme kornsirkler. :)

Ulven
Ulven
12 år siden

Hei Singoalla, kan du plotte inn koordinatene til kornsirkelen på et kart, f.eks. via Gule sider ? http://www.gulesider.no/gs/companyDetails.c?lineId=/M01K1WKR

Eller er det kommet noe i lokalavisen eller via UFO Norge ?

Singoalla
Singoalla
12 år siden
Svar til  Ulven

Nei tror ikke det kommer noe ulven. Jeg gjør ikke noe mer, som sagt Temmelig lokale forhold her.. og de er temmelig vanlige tror jeg, jeg har sett en før som var mye mer intrikat og som kunne ses helt tydelig fra toget mellom Tønsberg og Oslo for noen år siden, tett på, likevel ble den aldri rapportert til Kornsirkelforeningen, fikk jeg vite noen år senere..

Tenk deg hvor mange mennesker som reiste forbi med toget der, daglig og ukentlig! Det er bare å åpne øynene, folk ser jo ikke skogen for trær..sover..
Åpne øynene folkens, nå er det virkelig storsesong for kornsirkler, kornet er modent.. akkurat nå :-) Like før treskingen begynner..

Den var ikke så storslagen og nå har du ikke tenkt deg om vennen… skulle jeg plotte inn koordinatene til kornsirkelen eller stå frem noe som helst sted for å oppgi offentlig hvor jeg bor eksakt? Det er nok ikke så aktuelt, ulven. Og du vet meget vel hvorfor. Men jeg tror du vet hvor det er, dog må du ikke offentliggjøre noe slikt, Ok? Lov meg det. Og du ville ikke gjort det selv heller, om du var meg. Såpass kjenner jeg deg ulv.. Du er mer anonym enn meg.

Singoalla
Singoalla
12 år siden

Smurfen og Michelle: Kjære dere herlige fantastiske engler, er det vel dere to som er :-) Du speiler ditt eget vakre hjertes godhet, Michelle.

Takk for all info. Må si at jeg har problemer likevel, med å tro på at det er aliens som lager disse her. Sorry, for meg er det noe som skurrer der. Og jeg vet hvor utrolig mye jordisk teknologi som holdes skjult for folket til å narre oss med. Og noen av sirklene har da sannelig NWO symboler også..
Det samme med artikkelen her. Om Illuminati-symbolet er symbolet for disse kanaliseringene, trenger vi da å lure på kilden? Deres merke er der, slik de ynder å markere å sette sitt merke på sitt = enklere for oss.

Men, det ER sant at det er helt spesielle energier på stedet her, fra før og at veldig sterke og gode krefter virker akkurat her + at det er min skjebne derfor å bo nettopp her nå, det vet jeg. Så sett i det lys kan det forstås om det er gode krefter, aliens eller vesner fra andre dimensjoner. Men etterlater de seg store mengder elektromagnetisme? Det er det samme stoff som mobiler og micro-ovner stråler ut.. er det ikke? Og da er det vel ikke bra for helsen å bo nær eller spise kornet? Er kornet ødelagt på Østlandet, Smurfen? Det så faktisk ikke helt bra ut kornet her, jeg reagerte på det. Kanskje chemtrails også? Noen små svarte flekker kunne ses på kornet. Men uansett er alt for sent nå, for denne kornsirkelen. Som sagt er dette siste dag med oppholdsvær før regnet kommer resten av uka, og bonden ville vært idiot om han ikke nå tresket det overmodne kornet sitt. Det gjør han. Kornsirkelen er tresket, elekrtomagnetisk korn havner et eller annet sted til mat eller for.. og jeg trenger ikke lenger bruke energi på tydning eller fotografering. Kornsirkelen eksisterer nå kun i min hukommelse..

Michelle
12 år siden
Svar til  Singoalla

Darling♡darling, gurimalla, ja de som er NWO symboler, er definitivt ikke fra positive aliens, det er sikkert og visst!!!! Hjerteligst takk for en så vesentlig viktig observasjon, dette visste jeg ikke, kanskje er det aliensene under jorden som gjør det? Ja det virker logiskt at de prøver å komme med sine NWO symboler også nå når konrsirkler bare blir mer og mer poplulært..

Singoalla
Singoalla
12 år siden
Svar til  Michelle

Søte Michelle: Du ser det er ikke så enkelt dette her man skal ikke være for rask med harelabben for å dra konklusjoner og fordømme noe, og heller ikke stole blindt på noen som kanaliserer. Vi må nok ta våre egne bedømmelser etter grundige overveielser og undersøkelser, i hvert enkelt tilfelle slik som i det sitatet av Buddha som vi begge er så glade i.

Om denne Channie slår fast at kornsirkler er laget av gode aliens. puntkum. Og du ikke har oppdatet at de faktisk er fulle av Illuminati-symboler, pyramider og annet, ja til og med kabbalistiske symboler har jeg sett en del av, da vil jeg råde deg til å ta både det ene og det andre opp til ny overveielse. Det ville være langt mer gøy og spennende for meg også, om det var noen søte fantastiske aliens som dekorerer åkeren utenfor mitt stuevindu fordi de liker meg så godt og vil gi meg noen tegn, enn tanken på at det er en markering fra kjedelige trakasserende e-tjenester. Men jeg prøver å forholde meg til realiteter ut fra de brikker jeg har.

Når det gjelder Egyptisk religion, guder og symboler, så føler jeg ikke at jeg har nok kunnskaper om dette til å bedømme elementer derfra som det ene eller det andre. Derfor gjør jeg ikke det, for jeg innser at jeg ikke vet nok. Det gjelder til og med det øyet som pryder artikkelen her. Egypt var en høykultur og glans-tid på jorden, jeg er slett ikke enig i at alt det de drev med og trodde på der var ondt og satanistisk! Om du faktisk mener det, høres du ut som en fanatisk fundamentalist-kristen.. Og det gjør du noen ganger..

Det er ikke riktig, rett og slett fordi at om du går så mange tusen år tilbake i tid, så var de mer åndelige og mindre fysisk materie enn oss. De levde halvveis i den åndelige verden og halvveis i materien, mer slik som dyr i dag, og det de har beskrevet er reellt, ikke myter eller tro, Michelle. Jeg regner med dette øyet har vært symbol for noe godt og alt det andre som beskrives her også. Du må ikke se alt Egyptisk som ondt!

Om Egypterne da hadde hunder, så er hunder ondt. Om de hadde musikk, så er musikk ondt. Om kabbala har en del av sine røtter der, så er det ondt. Slik tankegang bør man forsøke å komme videre fra. Håper at når du nå undersøker kornsirklene mer nøye og ser at de også er fulle av Illuminati-symbolikk, ja kanskje spesielt det, så rimer det dårlig med fasiten fra Channie. Og så kan man vurdere selv istedet. Tror IKKE at noen kornsirkler er laget av gode aliens og andre av helt andre onde aliens. Det blir for dumt. Jeg tror fremdeles e-tjenester og jordisk skjult teknologi er bak. Ang øyet så tror jeg det som det meste Illuminati misbruker VAR godt.. de misbruker det som er godt. Derfor er jeg ikke så skeptisk til det Egyptiske fra den gang, men litt skeptisk og lei for at det som var der misbrukes i dag av Illuminati. Derfor vil jeg se det som mistenkelig om noen bruker de symbolene i dag, som vi vet tilhører illuminati i dag, ja. Men det er noe annet enn hva det opprinnelig var.

HAy-RA
HAy-RA
12 år siden
Svar til  Singoalla

Et hint kan være å se forskjeller på Egyptisk polyteistisme og Egyptisk Monoteisme. Akhenaton`s monoteisme (også kjent som atonisme) ble Egypts undergang, og den største religionen i dagens samfunn. Regnet i maktinnflytelse og religioner som har Egyptisk atonisme (AB-RA-HM-ittisk religion) som grunnmur.

Når det er sagt så vet jeg ikke om et eneste esoterisk miljø som dyrker Egyptisk polyteistisme (natur-religion)
Det Mike legger frem her er etter min forståelse ingen av delene.

Singoalla
Singoalla
12 år siden
Svar til  Singoalla

HAy-RA : Takk for påminnelsen. Såpass vet jeg jo, Akhenaton og Nefertiti`s monoteisme kjenner jeg godt til. Det er Akhenaton som er dem første monoteist vi kjenner til, ikke Abraham. Abraham var uten tvil inspirert av Akhenaton og noen mener at han til og med var hans bror.. De forkastet alle de Egyptiske gudene og brakte inn sin eneste ene Solgud, med tusen stråler formet som hender.. moniteismens far. Men så ble de begge drept, noen mener av en som heter Ai eller noe slikt, som overtok, og så var det inn igjen med alle gudene som var før. Jeg kjenner også litt til de gudene og hva de holdt på med, men ikke nok til å være bastant. Satanisme tror jeg ikke det var, Michelle, Satan er en senere oppfinnelse.. og faktisk en kristen oppfinnelse. Så når du hele tiden snakker om satanisme, så er det ikke så rart at du høres ut som en ekstremt neo-con kristen eller noe slikt, for det er faktisk deres perspektiv dette. OG det er DE som styrer verden, remember..

Veldig mange andre godtar ikke at det er noen ved siden av Gud som Hans motpol eller fiende. Alt kommer fra Gud, opprinnelig iallfall. Det vi kaller Gud. Men om man tar med det kabbalistiske perspektivet med 72 gudenavn som beskriver Guds vesen, egenskaper, atributter, da viskes skillet ut litt, mellom monoteisme og polyteisme for forskjellen er bare i at polyteisme ses dette på som forskjellige guder og gudinner, mens kabbalah snakker om forskjellige krefter eller egenskaper i Gud som er ENHETEN; HELE.

Og om vi tenker at alle de gudene og gudinnene er ETT, i noe vi kan kalle Gud, da er det ikke lengre noe skille mellom monoteisme og polyteisme. Det som er helt sikkert, er at det dogmatiske enkle bildet av Gud, som man har undervist barn og uvitende masser om, faller totalt igjennom. Det er årsaken til at de kjemper så hardt med å sverte kabbalah. Fordi deres egen forståelse henger ikke på noe greip i det hele tatt egentlig, og er i strid med deres egen Bibel til og med, om de gadd se etter. Men de gir egentlig F, de vil bare tviholde på akkurat det de har lært fordi det er det mest behagelige..

Akhenaton og Nefertiti var forresten antagelig bror og søster. Og de hadde et merkelig utseende med veldig lange tynne kropper og halser og et karakteristisk utseende. Man har lurt på om det skyldes en arvelig sykdom. Noen som vet eller tror noe annet om det?

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  Singoalla

Jupp du har rett igjen der Singo :)
Kornsirklene er fulle av Illuminati symbol men ikke bare det man finner også jødestjernen, muslimenes halvmåne, dem kristnes kors osv …. :)

Det er ikke rart i det hele tatt siden mye av det kornsirklene nettop gjør er og advare
Dem advarer oss mot eliten som er psykopater alle som en

Du har også rett igjen når det gjelder Egypt Singo, alle siviliasjoner starter som noe godt der samfunnene blomstrer men etter en tid så infiltrer psykopatene maktstillingene i samfunnene som parasitter for så og gå under som rene terorregimer sånn som alltid

Store sivilisasjoner ender alltid opp med menneskeofring, krig, nød og elendighet for så og gå under sånn som vi ser starten på denne gangen også

Det er også en kjensgjerning at befolkningene i sivilisasjoner som er blit til rene terrorregimer så forsvinner det store folkehoper totalt sporløst som i Palenque i år 610 E.Kr. flere hundre tusen Mayanere forsvinner, ingen epedemier, ingen graver, ingen ting tilbake, bare byene
Spist av Demoner når frekvensene er lave nok eller utslettet av gode Aliens ?

En rekke storheter har advart oss sterkt mot å la folk som søker mak få det
Som Jens Bjørneboe så klokt sa :Folk som søker makt over andre må dø med henvisning til hvor katastofalt det har gått til alle tider når folk som søker makt før det
Han sa også at vi er nødt og endre styringsmodell i sammfunnet eller så vil det føre til en katastofe for menneskeheten sånn som vi ser starten på nå
Man må ha en horisontal styringsmodell og ikke en pyramideformet sånn som vi har i dag

Så hvem er dem psykopatene som infilterer maktapperatet som parasitter der dem får blomstrende sivilisasjoner til og gå under igjen og igjen og igjen…
Demoner, Hybrider, Reptiler, falne engler ?….. det betyr ikke så mye hva dem er men det er en kjensgjerning at dem har eksistert like lenge som menneskene …
En ting er sikkert og det er at man ikke på noen måte kan kalle dem mennesker siden mennesklige egenskaper som empati, rettferdighetsfølelse, forståelse osv …er totalt fraværende

Eneste måten og stoppe dem på er og konsekvent ta avstand fra alt dem kommer med og for all del ikke gi dem makt

Så hvordan tenker en Psykopat ?
Her er et godt eksempel ;)

http://www.dagbladet.no/nyheter/2001/12/08/299904.html

Du som liker gåter Michelle, her er en til deg..
Hvorfor nekter Obama nå og vise seg frem i bar overkropp ?
Har han 666 tatovert på kroppen ? har han begynt og få belsebubb pels ?

http://e24.no/makro-og-politikk/article3778312.ece

Singoalla
Singoalla
12 år siden
Svar til  Singoalla

Smurfen. Ja vi er enige om det meste men ikke alt. Også jeg har stor sans for Bjørneboe og hadde ikke hørt det sitatet før, men jeg pleier å sitere Platon:

«De som søker makt, la dem i Guds navn aldri få det!»

Om vi gir dem det går det akkurat slik som vi ser når Jens og co søker makt..
For maktens skyld til og med ikke fordi de vil gjøre noe godt for folket og verden. Det er det som er feilen. De passer akkurat inn i beskrivelsen av folk som burde aldri få makt.. Du har rett også i at sivilisasjonene reiser seg, har sin glanstid, og går i forringelse, faller og går til grunne. Spørsmålet er nå om vi går helt til grunne, eller om det oppstår noe nytt paralellt.

Det er interessant det du sier om mennesker som forsvant.. hvordan kan vi vite det så sikkert, når det er mange tusen år siden osv, at de forsvant? De råtner vel, kroppene og sjelene går videre? Så hvordan vet de det?

Jeg tror ikke på noe av det du foreslår der smurfen, ang hvor de ble av.. og jeg tror faktisk du kanskje vil være enig med meg i, at det er mer sannsynlig at de forsvant over i en annen dimensjon, til et paralellt univers. Det er mange som har trodd at de skal reddes slik, og det står i Bibelen også: To personer går i en åker, den ene blir borte/rykket bort, den andre blir tilbake. Den store bort-rykkelsen er også et begrep, og det kommer..

Folk kan forsvinne i løse luften om de lærer seg å bå inn i 4 dimensjon, med kroppen. Det er nemlig fullt mulig og alle store mestere har behersket kunsten. Jeg har faktisk lært hvordan det gjøres.. men det er mye trening som skal til.. for å si det slik så det er nok langt frem.. men jeg vet hvordan :-)
Og det er en mulig redningsplanke, smurfen, uten luftballong til og med, bare demanifestere meg inn i en annen dimensjon. :-)

Så jeg tror det var slik det skjedde. Ved enden av en tidsalder vil en del sjeler være modne og ha kunnskaper og evne til å gjøre dette..

Michelle
12 år siden
Svar til  Singoalla

Kjære gode engler,
beklager, ja nei Channie har heller ikke slått fast at vi kan ta alle kornsirkler for gode, det var min feil om det jeg skrev ble tolket slik at hun mente at alle konrsirkler var fra det gode, beklager. Kanskje hun mener at flertallet er så enormt gode og sterke, at det oppveier de med illuminati? Og genialt det du sier kjære goe Smurfen – mye av symboler som ligner negativt, er jo kanskje advaringer fra de gode, at det er informasjon, de vil si oss noe..

Takk for at dere er ærlige med hva dere føler og tenker!
Ja Buddhas ordtak er så nydelig, dette er hjemmelekse som skiller å tro og vite:
Believe nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
Buddha
PS: jeg har gjort det når det gjelder Channie West personlig selv, og vet hun er og gjør 100% sannhet og kjærlighet♡

Jeg synes også det virker logiskt at e-tjeneste osv, gjerne i samarbeid med negative aliens, grey/gråe (ikke helt mørke altså) kanskje, lager kornsirkler også. Men her er eksempler kornsirkler jeg (personlig) mener er av det gode:
http://mountzion144.ning.com/profiles/blogs/the-butterfly-crop-circle
http://www.youtube.com/watch?v=-4CYcp5wObs&feature=related
http://home-and-garden.webshots.com/photo/1053860548011569960TJdoSb
http://home-and-garden.webshots.com/photo/1053653113011569960REboti
http://home-and-garden.webshots.com/photo/1053652819011569960MiWwoG

Ja når det gjelder Obama stakkaren, mener du han har tatovert det? Skulle ikke forundre meg egentlig, at de gidder å holde på de testosteronbajasene der, jeg begriper det ikke!

Singoalla
Singoalla
12 år siden
Svar til  Singoalla

Michelle: Der er du søte, savnet deg litt..
Du har et poeng, når det gjelder dette med at alien teknologi, nettopp gies videre og brukes av de hemmelige tjenester og holdes top secret. Ikke tenkt på den linken før men det rimer jo, og da stemmer jo det jeg tror med det dere tror, Smurfen og Michelle, jeg mener dette er menneske-skapt, men med top secret teknologi, men den teknologien kan meget vel komme fra aliens, det er jeg helt enig i. For vi vet at en slik utveksling av teknologi har forekommet, men det var med onde aliens, etter hva jeg har forsått, så valgte makt-folkene det istedet for noe godt. E-tjenestene er onde og overgripende også, så det rimer godt. Tror rett og slett ikke at aliens flyr rundt og lager slike geometriske mønstre i kornåkerne våre, sorry mac at jeg har så liten tro i dette. Men jeg klarer bare ikke å tro det, det strider mot min fornuft og de brikkene jeg har. Jeg mener også at når Illuminati setter sine merker og symboler på ting, så er det fordi det er DERES.. de markerer sin eiendom og sine bedrifter og gjøremål, nettopp med sitt merke. Og det går igjen i alt de gjør. Dermed oppfatter jeg det som en signatur og ikke en advarsel. Det er skryt og hint til de som er inforstått med symbolene. Jeg tror at om aliens skulle advare oss mot dem, så ville det skjedd å helt andre måter enn ved geometriske mønstre i kornåkere. Det er min mening. Forstår hvordan du tenker smurfen, men mønsteret for Illuminati er altså å signere sitt. Så jeg heller til at det er det. At teknologien opprinnelig kommer fra aliens, det kan jeg være med på, men det er som dere vet ikke de gode..
At noen gode aliens og noen onde aliens fra en helt annen planet alle sammen skulle holde på med dette har jeg enda mindre tro på.

Michelle
12 år siden

Her fant jeg et bilde av RA som er Satan/ Lucifer i følge David Icke og co, legg merke til den skotske frimurerkilten, se på dommer»parykken» og ikke minst legg merke til pave»hatten»;
http://www.egyptartsite.com/battle.html
.-> Almost four hundred prisoners were taken before the boat of Ra to be executed.
-> «Do with him as you will,» Ra told Horus. So Horus executed him, cut off his head, dragged him by his feet through the dust and hacked him into pieces.

HAy-RA
HAy-RA
12 år siden

Smurfen sa: «alle siviliasjoner starter som noe godt der samfunnene blomstrer men etter en tid så infiltrer psykopatene maktstillingene i samfunnene som parasitter»

Det er det jeg oppfatter skjedde med gamle Egypt da Akhenaton og tuthmosis ætten tok over makten. Dette skjedde også med Kanaan da atonistene (eller hebreerne som noen liker å kalle dem) kapret både lagd og kultur og skrev det om til sitt eget. Dette skjedde også med norge noen hundre år etter jesuittene først kapret det. Noe sier meg at Atonistene ikke hadde røtter i gamle Egypt, men Sumer/babylon.

Singoalla: Innavl og incest var helt vanlig blant atonistene og er det fremdeles. Bare se på det Europeiske kongehuset.
Keep it in the famely…

En annen ting: hvor langt tilbake i tid greier du å tracke kaballah, og i hvilken sivilisasjon? Tipper jeg rett finnes det ikke noe eldre enn 1400BC.

Singoalla
Singoalla
12 år siden

To virkelige perler å leve etter:

Ang Buddha-sitatet, som også jeg elsker, så kjente jeg det ikke helt igjen.
En av mine gode kabbalah-lærere pleide bruke dette men det var en bedre versjon, etter min mening. Etter å ha søkt litt på nett ut fra hukommelse, klarte jeg å finne den andre versjonen.
Personlig liker jeg denne bedre – forsøker faktisk å leve etter dette :-)
—————————————————————————————–
“Do not believe in anything simply because you have heard it.
Do not believe in anything simply because it is spoken and rumored by many. Do not believe in anything simply because it is found written in your religious books. Do not believe in anything merely on the authority of your teachers and elders. Do not believe in traditions because they have been handed down for many generations. But after observation and analysis, when you find that anything agrees with reason and is conducive to the good and benefit of one and all, then accept it and live up to it.”

Siden du har så mye imot kabbalah skal du få enda en perle som jeg lærte av den samme kabbalah-læreren min, denne er også fantastisk, og det er jo slikt som får oss til å tenke litt og kanskje bli bedre mennesker, og det er jo nettopp hensikten, med hva vi gjør, enten vi velger kabbalah eller annet:
—————————————————————————————-
In ancient Greece (469 – 399 BC) Socrates was widely lauded for his wisdom. One day the great philosopher came upon an acquaintance who ran up to him excitedly and said

«Socrates, do you know what I just heard about one of your students?»

«Wait a moment,» Socrates replied. «Before you tell me I’d like you to pass a little test. It’s called the Triple Filter Test.»

«Triple filter?»

«That’s right,» Socrates continued. «Before you talk to me about my student let’s take a moment to filter what you’re going to say. The first filter is Truth. Have you made absolutely sure that what you are about to tell me is true?»

«No,» the man said, «actually I just heard about it and…»

«All right,» said Socrates. «So you don’t really know if it’s true or not. Now let’s try the second filter, the filter of Goodness. Is what you are about to tell me about my student something good?»

«No, on the contrary…»

«So,» Socrates continued, «you want to tell me something bad about him, even though you’re not certain it’s true?»

The man shrugged, a little embarrassed.

Socrates continued. «You may still pass the test though, because there is a third filter – the filter of Usefulness. Is what you want to tell me about my student going to be useful to me?»

«No, not really»

«Well,» concluded Socrates, «if what you want to tell me is neither true nor Good nor even useful, why tell it to me at all?»

The man was defeated and ashamed and walked away.
————————————————————
:-) Utrolig bra og tankevekkende historie?
Så som du ser, kan man lære mye bra av kabbalah-lærere også :-)

Michelle
12 år siden

Kjære alle fantastiske herlige sjeler: jeg må bare tilføye her at jeg ser at jeg har nevnt litt UFO-kontakt-person Channie West osv her på Nyhetsspeilet. Det er ikke alltid at jeg sier ting 100% riktig, det beste er at alle selv søker på nettet og leser selv og tolker det som det står hun og andre sier selvsagt. Jeg personlig er jo uenig med religioner osv, men vil ikke at dette og andre ting jeg sier, skal missforståes i forhold til Channie og White Time Healingen osv. Dette er mine personlige oppfatninger og meninger og konklusjoner av alt jeg leser, og jeg leser jo litt forskjellig her og der og lytter til flere. Sånn som jeg oppfatter White Time Healing, så er healingen åpen for absolutt alle, både de som vil lære og ta imot og gi, uavhengig av hvilken som helst slags tro og oppfatninger og ikke tro osv.-) Jeg tror ikke healingen på noen som helst slags måte ikke vil gi, eller at noen ikke kan være verdig til å få. Jeg tenker at det er som en utømmelig kilde av kjærlighet som bare gir og er åpen for alle som vil ha.-) Er det ikke fantastiskt positivt? Så det er ikke bare ment for noen utvalgte som har penger, er utvalgte av andre, har status, er i en spesiell slekt, har en spesiell legning, har en spesiell tro eller tilknytning, har gjort noe spesielt eller ikke gjør no, det er for ALLE som ønsker. Jeg tenker at det er sånn virkeligheten er ment å være, bare kjærlighet, som en foss som bare gir, ubegrenset oksygen for alle, eller tenk dere lyset som lyser evig for alle som vil ha.. LOVE♡

lappe- antrik
lappe- antrik
12 år siden

Hvis du kontakter en småflyplass i nærheten av deg, der de er ute og øvelseflyr eller noe og gir med dem et kamera og oppgir nøyaktig GPS possisjon så kan det jo hende at de vil svinge over jordet en tur da, kansje du tilogmed får være med. Hos en lite flyplass der jeg bor så tar de noen piloter noen hundrelapper for og dekke litta drivstoffutgiftene + at de for en ekstra flytur.
Når det gjelder kornsirkler, så tror noen faktisk er et budskap, men som alltid vil de mørke kreftene kopiere. Sånn har det vært i alle tider der Satan alltid skal heve seg over Gud. Kansje noen av sirklene er laget fra satelitter med elektor magnetisme, eller noe annet rart som virker nesten som en printer.
Dette kansje for og forvirre oss for det som er ekte. Det er her det er viktig og bruke ånden som er i oss. Vi lever i en tid der forvirring hersker og vi svinger fra den ene siden til den andre.
Vi har svaret på alt vi lurer på i oss. Vi må bare være flinkere til og kontakte det i egentlige jeget. Ikke egoet men den ånden som er sannheten det som er lyset i oss.
Jeg tror det er viktig i en tid som dette der alt går så fort og alt fra internet , tv mobiler, ipad og apad og faens bestemor prøver og påvirke oss og dra oss i alle retninger. At vi får koblet ut hodet og logget inn hjertet så vi får hivd og silet ut alt søppelet. av egen erfaring så klarer ikke jeg og høre min indre stemme når alt er hektisk rundt meg men Meditasjon, bønn eller en fjelltur. pleier og hjelpe. For noen så hjelper det og faste for andre så hjelper det og høre på noe avslappende musikk, og noen må ha det helt stille. Faste har enda ikke vært min løsning da jeg bare tenker mer på mat en og lytte til mitt indre :).
Det ser utsom om det er en forvirringsens ånd som prøver og splitte og ødlegge Nyhetsspeilet også. De varme konstruktive diskusjonene som var her før har blitt til personlige hat angrep og disse personene eller demonene setter folk opp mot hverandre. Når de da har klart og nå kjærnen i feks redaksjonen da blir hele huset som et korthus og det vil rase.
Vet egentlig ikke hvorfor jeg skrivewr dette, men føler at de mørke kreftene vet at hvis de klarer og sette personer opp mot hverandre som har utmerket seg, kansje som artikkelforfatter eller andre som legger sjela si i og fremme et budskap som kansje har vært til hjelp i mange mennskers liv. Denne tilliten kan fort sprekke for mange hvis dere ikke vandrer i kjærlighet mot hverandre. Det er greit og være uenige, men ikke lag en mur med hat mellom dere.
Dere har et ansvar for og oppretholde tilliten til dem dere har opplyst.
Jeg vil heller si at ulikheten er mere en nøkkel en et skille, Vi er alle et verktøy som skal overlappe hverandre. Det er mangfoldet som gjør oss rike.
Her på speilet så ser jeg alle fantastiske mennsker. Noen har Gaven med og skrive åndelige veilednings artikler noen kommer med sannhetsartikler som ting som angår oss direkte og setter ? på saker som vi har vært forblindet på,
andre igjen har profetiske nådegaver om ting som skal komme eller advare så vi kan hindre at det ikke skjer, andre har omsorgs nådegave der de er til oppmuntring og trøst, ja det er et rikt utvalg av mennsker her med alle mulige gaver. Det er dette som gjør livet så hærlig og rikt. Alle har vi forskjellige DNA og er unike på hver våres måte, dette skal vi alldri la disske kommunist forkjmprene få ta fra oss. De som skal prøve og trøkke ossigjennom kværna som skal ha oss alle til og bli kommunis-sossialister, der vi skal danse når dem sier dans. NEI TAKK.

coolio
coolio
12 år siden

Astrofysikere vil være veldig enige i en «enhetslov» i forhold til det fysiske univers.

5 av de mest vanlige stoffene som eksisterer i universet er hydrogen, helium, oksygen, karbon og nitrogen.
De 4 mest vanlige stoffene i menneskekroppen er karbon, oksygen, hydrogen og nitrogen. Helium er ikke skadelig for oss i det hele tatt, med mindre vi erstatter all oksygen vi puster inn med helium.

Derfor er det vitenskapelig riktig å si at vi er «stjernestøv». Vi består av de samme atomene som alle stjerner i universet. Vi ER i så måte universet.

Men de samme faktum utelukker idèen om at vi er spesielle eller unike i den store sammenhengen.

T
Skribent
T
12 år siden

Nå en kommentar om Carla Rueckert, kvinnen som er blitt brukt som medium av herrene Don Elkins og James McCarthy. Denne gruppen oppnådde kontakt med RA (gruppen) hvis navn også er brukt som forkortelse på sykdommen til CR, en sykdom jeg tidligere har hørt går igjen i visse blodlinjer, da tenker jeg på Illuminati-blodlinjer. Før jeg går videre i min korte analyse av denne viktige kvinnen så vil jeg poste en klipp og lim fra wiki om denne sykdommen;
”Rheumatoid Arthritis appears to some to have been depicted in 16th century paintings.[59] However, it is generally recognised in art historical circles that the painting of hands in the sixteenth and seventeenth century followed certain stylised conventions, most clearly seen in the Mannerist movement. It was conventional, for instance to show the upheld right hand of Christ in what now appears a deformed posture. These conventions are easily misinterpreted as portrayals of disease. They are much too widespread for this to be plausible.”

Ja de er ganske så “widespread”, se bare på han frimurern her (Pat Robertson sitt coverbilde på time magazine litt nede på siden) http://www.prisonplanet.com/articles/november2005/181105eldiablo.htm

Don Elkins var en interessant fyr, han døde i en alder av 54 år, men fikk gjort mye før han forlot oss. Her en link som forteller litt mer om han; http://en.academic.ru/dic.nsf/enwiki/3296033 hvor du finner dette sitatet; “Elkins developed a mental illness in 1983, and ultimately shot himself in the head. The police ruled his death as a homicide rather than a suicide, because he had no control over his actions”.

CR var assistenten hans, og hun ble gift med James McCarthy, en mann med stor lommebok…det var denne mannen som finansierte mye av arbeidet til Don & Carla, i intervjuet over så hør rundt 18:40 ut i del 1, der Carla nevner første gang James ble med i sirkelen, og de oppnår kontakt med RA…er det bare meg eller sier hun at James er en mektig Jøde her? Uten at jeg skal dra noen slutninger av den grunn. Alt jeg vet er at de som kaller seg Jøder i dag ikke nødvendigvis er Jøde i ordets rette forstand. Litt mer om James og geskjeften hans her, men la meg først si at Smithsonian minner veldig om noe startet av Jesuitter, og tar jeg ikke helt feil så er det nettop det; http://www.answers.com/topic/l-l-research og http://nationalzoo.si.edu/SCBI/CRC/RockCreek/

En ting som river i objektiviteten min er at CR er kristen, nå vet jeg såpass at kristne hater hedenske symboler, men bruker dem selv, slik at det er vanskelig å sette en kristen person i bås., selv de som kaller seg sanne kristne trenger ikke ha løst denne gåten med å si en ting for så gjøre det totalt motsatte, men dette er første gang jeg leser om en kristen person som kanaliserer, og denne kristne personen har også medvirket i filmer som omhandler “en ung kvinne besatt”, og “satans asylum”. Mulig er intensjonen bak både filmene og kanaliseringene gode, og at kunnskapen dette fører med seg vil skape grobunn for noe positivt. Det er ikke til å skjule at denne damen kommer med mye bra, derfor følte jeg også det var litt viktig å se bak budskapet hennes, å se hva jeg kunne grave opp av Intel…her er filmene denne gruppen har skrevet, finansiert, samt spilt i:

Invasion of the Girl Snatchers
http://www.youtube.com/watch?v=3wSWaURIIPE

Asylum Of Satan
http://www.youtube.com/watch?v=SN7YZwp_o58

Abby (kjent som ”the black exorcist”)
http://www.youtube.com/watch?v=cB45n35R5Vo

The Zebra Killer
http://www.imdb.com/title/tt0072440/

The Force Beyond
http://www.imdb.com/title/tt0191143/

Her er en artikkel om CR: http://wikibin.org/articles/carla-rueckert.html

Her er en ”slettet” wikiartikkel om CR: http://deletionpedia.dbatley.com/w/index.php?title=Carla_Rueckert_(deleted_18_Feb_2008_at_22:11)

Her er deres egen hjemmeside: http://www.llresearch.org/home.aspx

God fornøyelse, håper leser av kommentar vil kommentere så vi kan finne ut av dette mysteriet, mulig er det mindcontrol i bildet her…kanskje er det derfor Carla har klippet av seg håret, en form for protest…? Uansett, jeg har forsøkt være objektiv her, og bare postet det jeg har funnet ut av de siste to timene, kanskje neste gang finner jeg noe mer positivt å si om denne gruppen.

T
Skribent
T
12 år siden

Nå en kommentar om Carla Rueckert, kvinnen som er blitt brukt som medium av herrene Don Elkins og James McCarthy. Denne gruppen oppnådde kontakt med RA (gruppen) hvis navn også er brukt som forkortelse på sykdommen til CR, en sykdom jeg tidligere har hørt går igjen i visse blodlinjer, da tenker jeg på Illuminati-blodlinjer. Før jeg går videre i min korte analyse av denne viktige kvinnen så vil jeg poste en klipp og lim fra wiki om denne sykdommen;

”Rheumatoid Arthritis appears to some to have been depicted in 16th century paintings.[59] However, it is generally recognised in art historical circles that the painting of hands in the sixteenth and seventeenth century followed certain stylised conventions, most clearly seen in the Mannerist movement. It was conventional, for instance to show the upheld right hand of Christ in what now appears a deformed posture. These conventions are easily misinterpreted as portrayals of disease. They are much too widespread for this to be plausible.”

Ja de er ganske så “widespread”, se bare på han frimurern her (Pat Robertson sitt coverbilde på time magazine litt nede på siden) http://www.prisonplanet.com/articles/november2005/181105eldiablo.htm

Don Elkins var en interessant fyr, han døde i en alder av 54 år, men fikk gjort mye før han forlot oss. Her en link som forteller litt mer om han; http://en.academic.ru/dic.nsf/enwiki/3296033 hvor du finner dette sitatet; “Elkins developed a mental illness in 1983, and ultimately shot himself in the head. The police ruled his death as a homicide rather than a suicide, because he had no control over his actions”.

CR var assistenten hans, og hun ble gift med James McCarthy, en mann med stor lommebok…det var denne mannen som finansierte mye av arbeidet til Don & Carla, i intervjuet over så hør rundt 18:40 ut i del 1, der Carla nevner første gang James ble med i sirkelen, og de oppnår kontakt med RA…er det bare meg eller sier hun at James er en mektig Jøde her? Uten at jeg skal dra noen slutninger av den grunn. Alt jeg vet er at de som kaller seg Jøder i dag ikke nødvendigvis er Jøde i ordets rette forstand. Litt mer om James og geskjeften hans her, men la meg først si at Smithsonian minner veldig om noe startet av Jesuitter, og tar jeg ikke helt feil så er det nettop det; http://www.answers.com/topic/l-l-research og http://nationalzoo.si.edu/SCBI/CRC/RockCreek/

En ting som river i objektiviteten min er at CR er kristen, nå vet jeg såpass at kristne hater hedenske symboler, men bruker dem selv, slik at det er vanskelig å sette en kristen person i bås., selv de som kaller seg sanne kristne trenger ikke ha løst denne gåten med å si en ting for så gjøre det totalt motsatte, men dette er første gang jeg leser om en kristen person som kanaliserer, og denne kristne personen har også medvirket i filmer som omhandler “en ung kvinne besatt”, og “satans asylum”. Mulig er intensjonen bak både filmene og kanaliseringene gode, og at kunnskapen dette fører med seg vil skape grobunn for noe positivt. Det er ikke til å skjule at denne damen kommer med mye bra, derfor følte jeg også det var litt viktig å se bak budskapet hennes, å se hva jeg kunne grave opp av Intel…her er filmene denne gruppen har skrevet, finansiert, samt spilt i:

Invasion of the Girl Snatchers
http://www.youtube.com/watch?v=3wSWaURIIPE

Asylum Of Satan
http://www.youtube.com/watch?v=SN7YZwp_o58

Abby (kjent som ”the black exorcist”)
http://www.youtube.com/watch?v=cB45n35R5Vo

The Zebra Killer
http://www.imdb.com/title/tt0072440/

The Force Beyond
http://www.imdb.com/title/tt0191143/

Her er en artikkel om CR: http://wikibin.org/articles/carla-rueckert.html

Her er en ”slettet” wikiartikkel om CR: http://deletionpedia.dbatley.com/w/index.php?title=Carla_Rueckert_(deleted_18_Feb_2008_at_22:11)

Her er deres egen hjemmeside: http://www.llresearch.org/home.aspx

God fornøyelse, håper leser av kommentar vil kommentere så vi kan finne ut av dette mysteriet, mulig er det mindcontrol i bildet her…kanskje er det derfor Carla har klippet av seg håret, en form for protest…? Uansett, jeg har forsøkt være objektiv her, og bare postet det jeg har funnet ut av de siste to timene, kanskje neste gang finner jeg noe mer positivt å si om denne gruppen.

PS: Mike, slett kommentaren som havnet over, da det skjedde noe feil med plassering.

Michelle
12 år siden
Svar til  T

Veldig interessant det du skriver, takk for alle dine linker og at du oppsummerer ting som gjør det lettere å vurdere.

Jeg vet selv at jeg har vært under sterk mind-control tidligere til å høre på diverse kanaliseringer osv og gjøre andre ting også osv.

Det vi må huske, som vår kjære goe Singoalla sier, ifølge Dr Rauni-Leena Luukanen-Kilde, er alt målet med mind-control => selvmord!

Det holder ikke at et medium kommer med noe som er sant, hverken å spå i fremtiden eller kontakt med de døde, hvert ord må sjekkes og vurderes, masse mind-control fra demoner etc inneholder logiske ting også, husk Buddha, for mediumer selv er ofte i ulike grader under mind-control..

La oss alle tilgi alle og sende kjærlighet en unik dag, for en vakker morgen vil vi ALLE være helt renset og leve i uendelig glede.-)
♡LOVE♡

Singoalla
Singoalla
12 år siden
Svar til  T

Anders Troseth: Tusen takk for alt dette du har gravd frem, job well done.. :-)
Har skummet over alt sammen også det som var i linkene..
Og dette og disse er det da altså Mike vil vi skal sette vår lit til.. :-)

No way, som en annen sa tidligere så er ikke dette bra og nå har vi scratchet litt i fernissen bare.. Ang mind control, så mener jeg som sagt at det meste av kanaliseringer i dag er mk, iallfall 90 %. En del har ment at Britney Spears ble torturert med Mk og gikk bananas på en del vis, bla barberte av seg håret.. Da ble det snakket om mk, i den forbindelse, en mulig paralell..

Når det gjelder dette sitatet: «The police ruled his death as a homicide rather than a suicide, because he had no control over his actions”.

Så er det noe av det mest ekstreme jeg noensinne har hørt.. når en person er så utilregnelig og helt uten noen som helst kontroll over sine egne handlinger.. at han dreper seg selv og det kalles drap fordi han har ingen kontroll, noen andre har kontroll over ham.. kan noen da være i tvil? Her har vi politiets ord for det.. Om en av disse er under så ekstrem mk og har samarbeidet med andre om kanaliseringer, så er det en mk jobb.. finito.

For å si det rett ut, så har jeg vanskelig for å fatte at såpass mange oppegående og også gode mennesker, i fullt alvor tar både dette og kornsirklene for god fisk, dvs de eksisterer jo, men opphavet.. fatter det ikke.

Men vi skulle jo bedras i denne tid, og Bibelen sier til og med at løgnene og bedraget skulle bli servert oss fordi visse folk skulle tro på løgnen.. de som ikke har sannheten i seg. For dem serveres løgnen for at de skal bite på. Og det er helt utrolig hva folk kan tro på i dag, de samme folkene som avfeier tradisjonelle religioner som lite troverdige, så sluker de ting som er det enda mindre, rått. New age ble til fordi tradisjonell religion mistet grepet og de måtte lage en fold for mer avanserte sjeler.. slik at også de kunne fanges/styres.. De prøver å få oss alle inn i en bås, lage en bås for oss alle.

T
Skribent
T
12 år siden
Svar til  Singoalla

Takk for svar Michelle og Singoalla :)

Jeg også begynnte mer og mer å se likhetstrekk til trauma basert mindcontrol i de ritualene, hvor de ofte/helst bruker kvinner som medium. Hør også når hun sier at de til å begynne med var 12 menn, og at hun ble den 13 (ofte symbolisert ved Solen/ Jesus), denne forstår jeg ikke helt…tallet 13 har kanskje andre feminine betydninger også, det er uten tvil et viktig tall hvert fall! 12 så 13, 22 så 23, veldig mye symbolisme i de overgangene…se bare på serier hvordan hovedpersonene nesten alltid dør i episode 12 for så å våkne i overgangen til episode 13, jeg legger merke til slike ting hele tiden

Jeg har også fokusert på mk ultra det siste året da jeg ser det så og si overalt, spesielt i Hollywood! Se «Anna Nicole, Britney and mindcontrol» så vil dere bli sjokkert! Mulig den ligger på net, hvis ikke så har jeg dvdn og Freeman gir klart uttrykk for at den kan kopieres å spres til alle som vil lære om dette

Hadde gjerne likt å sett et svar fra deg når du har tid Mike, jeg vil nødig dra noen slutninger om så viktig informasjon uten at jeg er sikker i min sak, men det lukter litt ugler i mosen…når det er sagt så er informasjonen fra RA gruppen så komplisert og intelligent at det er en stor PSYOP om dette skulle vise seg og ha en mørkere agenda bak seg, da har det ikke noe å si hvor mye de forklarer enhet og service til den ene og andre, man skal bedømme treet etter dets frukter, er treet råttent så vil jeg ikke spise av det

« Forrige artikkel

Exopolitics – ”The Disclosure Project” oppdatering – Vi er ikke alene

Neste artikkel »

Den største av alle trusler mot menneskeheten – materialisme