/

Hvordan universet fungerer – RA og enhetsloven på film

11.1K visninger
1 minutt lesetid
147

I tidligere artikler har jeg presentert den første halvparten av en samling kanalisert materiell fra 1982 – fra Cara Ruckert. Kilden kaller seg for RA eller Solguden fra Egypt.

Stoffet gir, sett fra mitt ståsted, et svært troverdig helhetsbilde av universets åndelig struktur og individets plass i et større utviklingsbilde. Stoffet er komplisert, men bitene henger veldig på plass i forhold til annen innsikt som jeg kjenner til. For de som behersker engelsk, kan du høre et intervju av Clara der hun snakker om kanalisering og hennes erfaringer der RA-stoffet står sentralt.

Den andre halvdelen av RA­-stoffet er i ferd med å bli oversatt. Denne informasjonen vil bli publisert når den er ferdig. RA-stoffet gir fullstendig innsikt i forståelsen av eksistensen av ET-intelligens og deres rolle i vårt liv. Begrepet “vandere” blir også diskutert – til glede for de som føler seg “fremmed” i denne verden.

http://www.youtube.com/watch?v=y79dX5SJHDY

Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

147 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Cosmomind: Det er riktig at de som har kritisert zionistene, har hatt en tendens til å dø av det.. jeg visste ikke at det faktisk var en utbredt oppfatning og gjennomgangs-tone blant intellektuelle at det var slik, trodde at det var litt begrenset hvor mange som var klar over hvor ille det faktisk har vært på det området, men her på NS er det mange som vet og som har kritisert Israel,zionistene og de du nevner som begynner på M.. så det holder, så vi er i så fall mange som er i faresonen og bør følge med hverandre litt og vasle og slå ararm dersom noe skjer. Dissident-nettverket som du finner via http://www.riksavisen.no er verdifullt i så måte.. likvidasjoner og annen trakassering er også ment å skremme andre og virke preventivt i så måte, i all sin gru. Vi bør forsøke å ikke være redde, og gjøre det som er rett, men det som er rett kan ofte være farlig. Hvorfor snakker man ikke om hvordan man får bukt med, motarbeider og kvitter seg med slike organisasjoner osv som likviderer folk? Hvorfor protesterer man ikke mer på at våre myndigheter og politi samarbeider med slike og til og med hjelper dem med å likvidere mennesker i Norge? Mest kjent er drapet av feil mann på Lillehammer men det er mer..

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

He he! Nå er jeg ikke viktig nok til at jeg føler meg truet på noen som helst måte. Hvor utbredt oppfatningen har vært bygger jo bare på mine personlige erfaringer, så det er jo vanskelig å si noe om. Men om Mossad skulle begynne å lividere motstandere av staten Israel og zionistene skulle de få rimelig mye å gjøre. Det er bare å google på “Israel did it” (om 11. sept.) så vil man skjønne hvorfor.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Her har ulv og kanin boltret seg sammen og gått litt for langt uti tåkeheimen etter min mening.. så jeg ønsker å prøve å nyansere litt..

Har forsøkt å få RKM til å definere hva Kitch-meninger er, men tror ikke at jeg har oppnådd å få noe svar på det. Imidlertid tror jeg at jeg begynner å få en viss anelse om hva han kan mene med dette begrepet han har oppfunnet, etter å ha lest litt her for her tar det av litt.. skal ikke være slem for du er snill og søt, Michelle, og det går ikke på din person.. Og som du stadig sier, om andre så handler også du i god tro, Det tror jeg nok.

Men du uttaler deg veldig bastant, igjen og igjen om en del ting som du ikke har grunnleggende kunnskaper om. Utube-videos og info fra nett kan meget vel være desinfo som er plantet også, det er omkring 60/40 info og desinfo og noen ganger kan begge være blandet i samme også… Du må ikke ta alt det for god fisk, og spre det videre i for stor grad uten å forsøke å sette deg litt mer inn i grunnlaget, f eks når det gjelder esoteriske emner, symboler, mystisisme, gnostisisme osv. Om slike emner uttaler du deg fryktelig bastant, men om man snakker bittelitt rundt temaene du fordømmer så vet du ingenting om dem.. og da burde du ikke være så bastrant heller, fordi at f eks Crowley drev med noe.. og om Crowley er den store stygge, må vi tro at det Crowley gikk inn for å systematisk infiltrere og ødelegge, var av motsatt kraft, og det han er mest kjent for å ødelegge, er faktisk Goden Dawn! Som du her gyver løs på.

Du legger inn noen videoer her, som såvidt jeg kan se er fra en organisasjon som gir seg ut for å være dem, men vit at mange fabler om og påstår å være deres rette arvtagere når det gjelder praksis osv, men ingen er det reelt sett de har vært ødelagt og ligget i grus siden Crowley tok seg av den jobben…

Slik sett, burde du se litt positivt på hva han gikk inn for å ødelegge… jeg har tidligere sagt: IKKE ET VONDT ORD OM – Samuel Liddell MacGregor Mathers

http://en.wikipedia.org/wiki/Samuel_Liddell_MacGregor_Mathers

Dette står jeg fast ved. Og om det er slik at du mener at Crowley var på den kjempet med de onde krefter for å ødelegge og pervertere det som var godt, da må du ta med i betraktning at Golden Dawn var hva han gikk løs på.

Det står stor respekt av Samuel Liddell MacGregor Mathers og hans arbeid den dag i dag, det er meget avansert og høyt nivå på hans arbeider.

The Kabbalah Unveiled, The Key of Solomon The King er blant de mest kjente av verkene. Han hadde nivå til å oversette 3 kabbalistiske bøker ifra Zohar – stråleglansens bok og bringte dem dermed til oss, til alle som kunne lese Engelsk.. Enhver som har nærmet seg disse bøker og sett nivået må gi seg ende over i respekt. De som ikke gjør det kan umulig forstå hans utlegninger eller selve den hellige skrift der oversatt.

I August 1998 fikk jeg tak i den førstnevnte boka i pocket-utgave og det var kraft nok i den til å sende meg gjennom mitt livs største transformasjoner bare ved at jeg hadde kjøpt den, hatt den med meg hjem og såvidt tittet litt i den på bussen hjem.. og det var skikkelig ekte illuminasjoner jeg fikk, alle svar på en gang, rett inn i sjelen.. i 1,5 år etterpå levde jeg som i en lykkerus, pga alt lyset jeg hadde fått i min sjel, slik energi henger sammen med glede..

De som kritiserer pleier å kjennetegnes av uvitenhet om nettopp det de likevel kritiserer. En del såkalt Bibeltro kristne osv, og så har de ikke fattet at hva vi forholder oss til her er selve nøklene til deres kjære Bibel.. for alle som forstår at de gyver løs på fundamentet for deres egen tro, er det absurd.

Det spys ut slik svertende progaganda fra det hold. Og dette bringes deretter videre til andre miljøer av mange..

På wikipedia-linken ser du ham også i Egyptisk kostyme. HVA SÅ?

Det er ikke slik at den Egyptiske kultur var onde mennesker fulle av ondskap som dyrket ondskapen og var shapeshifters osv. Det er noe annet som er avbildet der, det er ikke shapeshifting! Jeg har forklart deg dette med maskene de bar, det er noe annet enn shapeshifting og dette er også vesner som finnes i andre dimensjoner men som den gang var lettere å se da skillet mellom dimensjonene og sfærene var langt tynnere.

Anubis, Maat, Osiris, Isis osv, var slett ikke onde vesner… tvert om.
Egypt var en høykultur som hadde sin gullalder og sitt fall som alle andre kulturer og sivilisasjonen som sagt..

Når det gjelder Bibelen så har du et privat korstog mot Bibelen og vi vet begge hvorfor. Om man tar en ting man er uenig med Bibelen i og er irritert pga den tingen ser man også alt mulig annet i det lys, det blir litt feil. Og du leter etter feil når f eks Bibelen eller Illuka sier noe negativt om noe som du er veldig for. Da står du veldig på imot dette. Som jeg har sagt til deg så har du utvilsomt vært en kirkens mann eller ivrig misjonær i noen liv.. :-) Vi ser nok litt som henger igjen der og kanskje er du derfor så imot dem i dette livet..

Når det gjelder konklusjonen som både du og UIven også trekker, om at Ra-Øyet slik det er tegnet som hovedillustrasjon til Mikes artikkel her, skulle være et symbol på Lucifer, det godtar jeg ikke uten videre..

OM det nå er slik i noen miljøer, er dette MISBRUK av et symbol som opprinnelig stod for noe helt annet, nemlig samme energi som i det øverste Sephira i Livets Tre, Kether, som tilsvarer den energi vi kaller Faderen.. og som tilsvarer Kronechakra.. The first Mover, altså skaperen, motsatt av Lucifer for Lucifer gjorde opprør mot nettopp skaperen, som kjent.. føler det blandes her.. at kristne sekter ser på alt som ikke er identisk med deres tro som feil…

Når det gjelder det symbolet som vi kjenner som Illuminati-pyramiden, så står de i dag som symbol på Illuminati og gjør oss mistenksomme, samme muligens med øyet i illustrasjon her.. Om noen har brukt det som symbolikk for Lucifer, så har de stjålet og pervertert et symbol som betyr noe annet.
Og slik tror jeg at det er med mange symboler. Da vet vi at det ikke var den opprinnelige betydningen her. Og vi må ikke tillegge oss å vite eksakt hva som skjedde, Bare konstatere at en del av dette er misbruk i forhold til den egentlige betydning – tenk bare på solkorset som også kan finnes på mange gamle Buddhafigurer og i vår egen norrøne arv, som vi er fremmedgjort fra.

lappe- antrik
lappe- antrik
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Kan være enig med deg om at øyet kan ver “stjjålet” Djevlen er ekspert på copy og dårlige etterligninger, men det vil alltid vere en forvridd sannehet. Og for at djevlens symboler skal ha effekt så er han avhengig av at mennser tror at det skal ha den efekten. Vi mennskene er dem som blåser liv i symbolene og det er vi som kan nøytralisere dem. Hvis jeg velger at pyramide øyet er et dødt symbol uten effekt så er det dødt for meg og har ingen kraft eller makt. Våkn opp folkens All info om symboler og mind controll som tilsier at det kan ta makt over mennsker, ikke ta det til dere det er da djevelen får inngang i livet ditt og styrer deg. Dere må vite det at det er kun hvert enkelt individ som kan tillate mindcontroll. Hvis du åpner for det så får du det, men ikke tro at du helt av deg selv plutslig blir mind cotrollert. Den eneste som har nøkkel inn i min bevisthet er meg og jeg velger hvem jeg vil lukke opp døra for.
Hvis vi slipper frykten og setter oss over mørke så må mørke slippe.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  lappe- antrik
13 år siden

Jeg er veldig enig med deg i det du sier om ikke å slippe inn frykten, lap. Dersom jeg f.eks spoler 30 år tilbake i tid, var det en gjennomgangstone blandt intellektuelle at du måtte ikke skrive eller si noe stygt om staten Israel. For da kunne du bli likvidert av Mossad. Ja det er ikke mere enn noen år siden jeg hørte en kommentar om en som hadde skrevet en bok som var ganske så rett fra levra i sitt syn på Israel: -At han tør! Så vidt jeg vet, lever han nå ennå. Men da har altså f.eks journalister og redaktører holdt kjeft om sine personlige meninger i ti år etter ti år blandt annet p.g.a. en innbillt frykt om at det “livsfarlige” og “supereffektive” Mossad kunne finne på å drepe enhver som ytret seg.
En slags fryktens selvsensur.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Cosmomind
13 år siden

Jo, men det er ikke bare mossad og jøder som kan være truende når man kritiserer sionismen eller forsøker i stikke kjepper i hjulene på den.

Otto Jespersen fikk mange drapstrusler og kule i posten etter han langet ut i mot invasjonen av Irak etterfulgt av at han fyrte på det amerikanske flagg.

Men det var ikke jøder eller mossad som sto bak, men en yttergående “kristen” gruppe. Forstår man hva denne gruppen ønsker og aktivt jobber for, forstår man også hvorfor de ble hysteriske over flaggbrenningen og Ottos tale mot krigen.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Cosmomind
13 år siden

Husker seansen godt og holdt på å le meg ihjel. Humørløse folk som ikke tåler humor, selv om den har brodd. Ser forresten at Bush snart kommer med sine memoarer, og at han sier at han den dag i dag blir kvalm hver gang han tenker på at de ikke fant noen masseødeleggelsesvåpen i Irak. Stakkars mann! Han har det sikkert ikke lett! ;)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Cosmomind
13 år siden

Sigr: Det er ingen som har sagt at bare jøder truer og likviderer, men når du nå nevner akkurat Otto Jespersen.. så fikk han jo hele det jødiske samfunn og mosaiske trossamfunn og hele sulamitten imot seg også da.. ganske så kraftig,om de truet vet jeg ikke.. lever ennå såvidt jeg vet..

Årsaken til den disputten var en sketsj som hadde elementer av holocaust og et eller annet med lus eller lopper eller noe slikt om jeg ikke husker feil..

Har ellers stor sans for Otto Jespersen :-)
Men enten så elsker man ham eller så har man mye i mot han, merker jeg, om man spør noen, så er det enten eller. Ingen er lunken ang han :-)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  lappe- antrik
13 år siden

lap: Vi er enige om at symbolet er stjålet, men alt annet som står i din kommentar her er dessverre helt feil, desinfo og fatal feil-informasjon slik jeg ser det.

Evt din siste setning som et mulig unntak. Når det gjelder symboler, bevissthet og mind control så er det du sier kort sagt FEIL og FATALT FEIL, om noen tror dette. Det er mulig det kan høres fornuftig og vel og bra ut så lenge man ikke har greie på noen av temaene, men dersom man har det vet man at det er feil.

Det er vel strengt tatt heller ikke djevelen i egen person som er ekspert på å kopiere og forvri sannheten, gi nå ansvaret til de MENNESKER som utfører dette også svært systematisk, bevisst og beregnende. DE vet hvordan symboler virker og hvilken kraft som kan ligge i dem og også hvordan mind control virker. Det er mange typer mind control og måter dette ord kan brukes. Den type mind control som går via teknologi har man jobbet systematisk i mange mange tiår for å perfeksjonere slik at den skal bli sterkere enn alt mulig annet, sterkere enn personens egen vilje og tanker, sterkere enn kjærlighet går visse eksperimenter ut på og det er en berømt scene for å illustrere dette i filmen Manchurian Candidate, der Denzel Washington sier så fint at de to har noe som er sterkere, ett vennskap at de må klare å stå imot mind control, sammen.. og vi tror på han. Rett etter dette går han hen og forbereder seg til å drepe samme person som han sa disse ordene til og gjør det.. mind control var sterkere likevel, enn vennskapet og kjærligheten..

Det lyder behagelig i øret, det du sier om at du har full kontroll over din bevissthet og hvem som slipper inn der osv, folk liker å tro på slike ord, men det er falsk trygghet og om du tror på dette blir du et lett bytte, for da tror du at alt du oppfatter som dine tanker kommer fra deg selv og er dine, og dermed hopper du om noe inni deg sier hopp, om det så er utenfor et stup, om du forstår hva jeg mener. Om du setter deg inn i hvordan ditt sinn fungerer har du ikke engang et eneste et definert jeg som er deg. Ditt sinn og bevissthet er ganske avanserte og sammensatt, om du går inn i det er ikke slik at menneskeheten i dag har oversikt over det engang. Noen ha hatt bedre oversikt enn andre og vi kan lære av dem.

Hvem er det som vil ha folk til å tro at mk ikke kan nå deg? At alle tanker som tenkes i deg er dine egne? :-) Tror du det kan du lett manipuleres ikke bare av mk men også av alle mulige slags andre krefter i universet som vi mennesker lever i symbiose med. Er lei for å si at din kommentar avslørte at du drar konklusjoner som er feil pga manglende kunnskaper om emnet du uttaler deg om.

Eksempel: . Hvis jeg velger at pyramide øyet er et dødt symbol uten effekt så er det dødt for meg og har ingen kraft eller makt. Våkn opp folkens

Her bør du selv følge ditt å våkne, for her sover du skikkelig!

Dette er rett og slett feil og sludder. Og det er farlig å tro at det er slik, både ang symboler og mind control, det er ikke å være våken.

Det kan være stor kraft i symboler i seg selv også og det er mange måter å gi dem kraft! Hva tror du f eks ritualer er til for?!

Det er riktig at du kan gi dem ekstra kraft, men det kan også andre og mange symboler har kraft i seg selv og virker.. enten du tror det eller ei!

Det er også riktig at massesuggesjon om mange tror på eller frykter noe, ligger det mye kraft i, men det er faktisk noe helt annet selv om symboler kan brukes og misbrukes slik også. Og om man reverserer og snur dem på hodet får de omvendt kraft/energi, det er også riktig, og onde krefter gjør nettopp det bevisst, bare se på freds-symbolet som er en livgivende kraftfull rune snudd på hodet og har sabotert fredsbevegelsen meget effektivt uansett hvor uvitende de selv har vært om dette! Uvitenhet gjør oss til lett bytte, og du gjør lurt i å våkne opp selv først, når det gjelder disse tingene her iallfall…

lappe- antrik
lappe- antrik
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Hei Singoalla. Jeg tror deg når du sier at du har satt deg inn i dette med Mind Controll og Symboler. Ja og jeg skal nå ærlig si at jeg ikke har satt satt meg inn i disse temane grundig nok. Så jeg skal følge ditt råd og sette meg inn i det :). Hvis jeg etter og studere disse temane sjønner at jeg har tatt feil så takk for at du veiledet meg. :) Har du noen tips om noen web sider eller bøker om disse temane? Fo rløpig så tror jeg at vi mennsker selv blåser liv inn i et symbol og at vi er selv den som velger om vi skal la tanker som ikke er fra deg selv slippe til.
I biblen så står det om og ta djevlens tanker til fange. Når Jeg over skriver djevlen så mener jeg med dett Onskapen i mennskes natur.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Lap: Takk for at du tar det slik. Beklager fra meg om jeg tok deg litt hardt, men eneste mulige beskyttelse vi har mot dette er kunnskap og våkenhet.. i eget sinn.

Det er en tung materie å sette seg inn i. Og siden mind control ikke er tema for denne tråden i følge artikkelforfatter vil jeg ikke utdype emnet her, men viser til gode artikler, kommentarer, videos, filmer osv, både på Nyhetsspeilet og andre steder.

Gode filmer som på sitt vis gir forståelse og info ang temaet, er Manchurian Candidate med Denzel Washington, Meryl Streep osv, og Conspiracy Theory med Julia Roberts og Mel Gibson, veldig gode filmer man kan kose seg med også.. begge har vært vist på Tv flere ganger og bør være lett å få tak i.

Her på Nyhetsspeilet har iallfall Maarit Hanssen og Hans Gaarder skrevet artikler om mind control, søk innad her på ordet og du får de opp..Maarit sin artikkel heter: “Bakgrunnen for tankekontroll ” – og mange har også delt sin info i kommentarfeltene.

Info finnes ganske lett på nett og der er også info om bøker osv,
her er noe for å begynne i tillegg til linker som oppgis i artiklene her på Ns:

http://www.educate-yourself.org/mc/

http://www.wanttoknow.info:80/mindcontrol

http://www.bibliotecapleyades.net:80/esp_sociopol_mindcon.htm

Jim Keith ( 1949 – 1999 ) beskriver teknologien i sin bok ‘Mass Control’

Boken er i sin helhet å finne ved å google navnet Jim Keith :
Mass Control: Engineering Human Consciousness Av Jim Keith

Fant også dette: Mind Control, World Control
– The Encyclopedia of Mind Control – Jim Keith

http://oneheartbooks.com/books/mind_control/mind_control_world_control.htm

Michelle
Skribent
13 år siden

Ser at det øyet hele tiden ligger nederst på sidene til NS, det øyet ser ikke snilt ut! Øyet som overvåker og kontrollerer, ser det ikke mest ut som et reptil-øye Mike?
http://www.fotothing.com/womanwithacamera/photo/433767d5570711768982d007db98bd07/

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Såvidt jeg har fått med meg tilhører øyet solguden RA – i visse miljøer kjent som demonen Lucifer.

Det øyet jeg synes er verst er “den oppgraderte kunstneriske versjonen” som pryder toppen av den grønne pyramiden. Det øyet føler jeg ser gjennom marg og bein og jeg vil helst slippe å se på (dvs. bli sett på av) det.

Michelle
Skribent
Svar til  Ulven
13 år siden

Her er jeg helt enig med deg Ulven, ja Lucifer og Satan som illuminati tilber via ordre fra demonene, er den samme guden RA som var i Egypt, det er den guden som Aleister Crowley også tilba, det er RA som er på toppen av illuminati-pyramiden på jorden, men over der igjen har vi enda et hierarki av demoner osv. Husk at frimurergradene er bekreftet å gå opp til 90.ende grad, noen sier det går helt til 360 der Lucifer er, men det er mangeover (altså lavere i frekvens) enn det også inn i dimensjonene av lavere frekvenser.. DIsse gudene og faraoene (shapeshifterne) og annunakiene har som regel noen slanger på hodet, som skal spre frykt og vise makt og symbolet dems på Brotherhood of the Snake.

Her er et bilde av Aleister Crowley utkledd som Osiris:
http://1.bp.blogspot.com/_LxwWAHCdoqQ/Sykv7xhKc_I/AAAAAAAAATQ/IJc5e2BKkJ0/s1600-h/osiris.JPG.jpeg

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Ifølge Ra kom Jesus til jorden for å la seg spikre opp på et stupid kors:

“QUESTION: In what density is Jesus now?

RA: This entity studies now the lessons of the wisdom vibration, the 5th density, also called the light vibration. (B1, 165)

V. THE CHOICE TO BE A MARTYR

RA: When Jesus decided to return to the location called Jerusalem for the holy days, he turned from work mixing love and wisdom and embraced martyrdom which is the work of love without wisdom. (B3, 185)

RA: This entity (Jesus) is aware of certain over-balances towards love, even to martyrdom but has not yet, to any significant degree, balanced these distortions. We do not imply that this course of unbridled compassion has any fault but affirm its perfection. It is an example of love which has served as beacon to many. For those who seek further, the consequences of martyrdom must be considered, for in martyrdom lies the end of the opportunity, in the density of the martyr, to offer light and love. Each entity must seek its deepest path. (B3, 186)

RA: Jesus incarnated with the plan of martyrdom. There is no wisdom in this plan but rather understanding and compassion extended to its fullest perfection. (B4, 82).”

http://www.spiritofra.com/Ra-section%204.htm

Ifølger kilder som jeg anser som vesentlig mer etterrettelige enn RA når det gjelder historiske hendelser på jorden, f.eks. jahtruth (http://jahtruth.net/) kom Jesus til jorden for å overbringe jordens beboere, de stupide menneskene, som lot seg lede og forføre av sine korrupte og ubrukelige ledere, viktige budskap.

Her er litt mer fra RA: “The Council of Saturn” (!)

“Any request is laid before the Council of Saturn.
B. WHO ARE THE MEMBERS OF THE COUNCIL OF SATURN?
RA: They are representatives from the Confederation and also those from those vibratory levels of your inner planes bearing responsibility for your 3rd density. The names are not important because there are no names. The name concept is not part of the Council. If names are requested, we will attempt them. However, not all have chosen names. To back up this council, there are twenty-four entities which offer services as requested and are called the Guardians. (B1, 98)

The Council has not allowed the breaking of quarantine in the time/space continuum. But permission has been granted to appear in thought form capacity for those who have eyes to see.”

http://www.spiritofra.com/Ra-section%207.htm

Planeten Saturn har en viktig plass innenfor det okkulte. Google f.eks.: “Illuminati and the planet Saturn” eller “Saturnalian worship is what the illuminati are into” el. l.

I minst én film starring Illuminati actor no. 1, Nicolas Cage, er også Saturn-symbolikken fremtredende.

Her er RA om UFOer (nærmere bestemt “fra Orion”:

III. UFOS FROM ORION

“RA: Many UFOs seen in your skies are of the Orion group. They send out messages. Some are received by those who are oriented toward service to others.

THESE MESSAGES THEN ARE ALTERED TO BE ACCEPTABLE TO THOSE (POSITIVE) ENTITIES WHILE WARNING OF DIFFICULTIES AHEAD.
This is the most that self-serving entities can do when faced with those who wish to serve others.”

http://www.spiritofra.com/Ra-section%207.htm

Dess mer jeg lukter på RA-materialet, dess mer føles det som nok en falsk budbringer som har lyktes i å forføre søkende mennesker. Men RA inneholder også viktig kosmisk info, bl.a. om hovedprinsippet som er LOVEN OM FRI VILJE. Jeg velger å legge til grunn at denne “loven” gjelder, og at RA har helt rett i sin fremstilling av loven om fri vilje.

rEVOLution
rEVOLution
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
13 år siden

Mike, Det Gamle Testamentet er kanskje noe som ikke helt gir mening for folk som ikke er beboer av det hellige land. For meg fremstår DGT mer som en fortelling om en folkegruppes ferd og deres overlevelse mot alle odds. Det er selvsagt mer til det enn hva jeg nå skriver, men om en velger å lese DGT så mener jeg at Qu’ran er mer interessant.

Det Nye Testamentet er mer i tråd med hva jeg selv føler og tror. Vend det andre kinnet til. Bekjemp hat med kjærlighet.

Jeg tror ikke en trenger å hele tiden analysere alt som skjer i livet og prøve å sette det i kontekst med hva som er “riktig” i forhold til hva en selv tror og føler. Livet er uendelig mer komplekst enn hva vi mennesker klarer å tenke, samtidig som kanskje er så uendelig enkelt i forhold til hva vi er i stand til å begripe ut i fra hva vi ser og føler.

Min erfaring og min oppfatning av livet er ofte annerledes enn hva du og andre tenker og tror. Min oppfatning er uansett riktig for meg. Selv om det er “feil” i forhold til hvilket valg jeg skulle tatt, men på sikt så vil det gi meg en erfaring og opplevelse som igjen vil forhåpentligvis stimulere min indre kraft til å lære.

Det er kanskje det samme som hva som skjer dersom en gjør noe “galt” mot andre. For eksempel, dersom du dreper min bror så er det ikke nødvendigvis at livet vil ta din bror fra deg. Ene og alene fordi tapet av min bror gir meg mer smerte enn hva ditt tap kanskje ville gitt. Derfor er ikke det nødvendigvis gitt at de valgene og de opplevelsene (basert på din oppfatning) er det samme for meg som for deg.

Buddha sa at en skal lete innvendig og ikke utvendig etter svaret. Vi er alle forskjellige og har kanskje ulike svar når det kommer til alle de uendelige spørsmålene og veivalgene livet vil komme med. Derfor er det kanskje ikke et entydig svar på hva som er riktig fordi summen til slutt utgjør svaret. Om dette gir noe mening i det hele tatt…

Som jeg skrev tidligere, om en lever, tenker og føler frykt, så vil livet (Gud) ta deg dit frykten råder. Dersom en lever, tenker og føler kjærlighet så vil en mest sannsynlig erfare dette i livet.

Hva er uansett kjærlighet for meg og hva er frykt for deg?

Jeg tror ikke vi kommer til å klare å sette ord på hva som er fasiten. Helelr ikke hva som er meningen med livet. Vi bør derimot stole på livet og elske seg selv og det livet vi har fått. Være ærlig mot seg selv og derfor livet. Søke etter visdom og føle.

God bok du har skrevet forresten. Livets håndbok.

-rEVOLution

rEVOLution
rEVOLution
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
13 år siden

Men når det er sagt, je er enig i mye av hva du tenker og skriver. Helt klart at vi tenker mye av det samme. Ser uansett at du får like mange tomler ned som opp, så det jeg skrev angående hva vi mennesker føler og tenker er ofte ulikt. Selv på spørsmålene og temaene som du skriver om. Jeg personlig er nok en av de som er enig med deg. Helt klart. Men de som ikke er det tar kanskje ikke feil heller? Hva er feil? Er det feil å ta et veivalg som er nødvendig for å komme til et sted hvor man til slutt får en opplevelse som blir stående som et momentum i sjelen… Du skjønner kanskje hva jeg mener.

Det jeg uansett er uenig i er de som bombastisk påtar seg svaret for hva som er riktig for alle og enhver. Det er mer mikro enn makro.

Men, det kan komme en stemme som en kan relatere til fullt og helt.

Vil igjen sitere Buddha, Aldri hør eller tro på noe som er sagt eller skrevet, selv ikke av meg, dersom det ikke føles riktig ut for deg.

-rEVOLution

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

En god kristen ulv :-) Det er glimrende. Fortsett du dine Bibelstudier!
Det er virkelig ingen som har hatt vondt av å lese Bibelen, den er en viktig del av vår kulturarv hvordan vi enn snur og vender på det. Noe av det vakreste og viseste som finnes står der.. Det heter seg at om alt det som folk tror står i Bibelen skulle stått der ville den vært uendelig mye tykkere.. dette er gamle, inspirerte skrifter, med et helt annet hold i en flyktige kanaliseringer. Den har bestått i århundrer før disse kanaliseringene og vil bestå videre.. det sier noe om innholdet.. Den gir trygghet mot onde ånder dessuten ja.

DERSOM MENNESKENE VIL GÅ ET SKRITT VIDERE, MÅ VI FORSTÅ OG BYGGE PÅ DE GRUNNMURER OG TRAPPETRINN SOM VI HAR KJENT OG LÆRT TIL NÅ, ARVEN FRA VÅRE FORFEDRE, IKKE FORKASTE TRAPPETRINNENE PÅ VEIEN OG BYGGE ET AIRY-FAIRY LUFTSLOTT..

Som jeg sa til deg og som du fikk et annet hint om Michelle, tror jeg at du står i fare for å gjøre det. Forkaste hele fundamentet til fordel for noe airy fairy bare koselig og søtt, med søte glansbilder men uten rell substans..
Da snakker jeg trosmessig – ikke om dine kommentarer her, de har hold!

Bibelen er faktisk kanskje verdens mest leste, omtalte og kjøpte bok. Den er full av vidunderlig lys og visdom, men kan leses og forstås på mange måter slik kjennetegnet er med hellige skrifter. Den kan forstås gnostisk og kabbalistisk f eks.. helt annerledes enn tradisjonell kristendom.

Dette diktet av gnostikeren William Blake, dvs noen korte utdrag, sier mye:

The Everlasting Gospel
By William Blake (1757–1827)

THE VISION OF CHRIST that thou dost see
Is my vision’s greatest enemy.

Thine is the Friend of all Mankind;
Mine speaks in parables to the blind.
Thine loves the same world that mine hates;
Thy heaven doors are my hell gates.

Both read the Bible day and night,
But thou read’st black where I read white.

Seeing this False Christ, in fury and passion
I made my voice heard all over the nation.
What are those…

I am sure this Jesus will not do,
Either for Englishman or Jew.
————————————–
Dette diktet setter ord på hvordan en del av oss føler det..
For en gnostiker blir den rådende kristendom feil og falsk, men vi forkaster ikke dermed hverken Jesus eller Bibelen, forstår dette bare annerledes..
Sannheten skinner og lyser igjennom i Bibelen slik den er i dag også,
om man bare vet å forstå hva som faktisk står der :-)

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Vedr. kristen tro eller ei: For litt siden kjøpte jeg meg en utgave av Bibelen som jeg har liggende fremme i stua. (King James version – den er visstnok den mest autentiske i forhold til originalen, selv om Book of Enoch mangler)

Hvorfor ? Fordi ifølge stemmer i skogen så holder Bibelen demoner unna. (Den blir respektert som en hellig bok av “alle”, bortsett fra mange mennesker da, naturlig nok)

Forøvrig er det interessant at det der Satan og Lucifer-greiene, som de har bedrevet i Egypt i århundrer inntil det gikk inn i frimurernes hemmelige ritualer, er best beskrevet i Bibelen. Som kjent er det demon-kunnskapen fortiet i samfunnet forøvrig for at de hemmelige selskapene og Illuminatis 13 blodslinjer skal få ha regjert menneskeheten som sauer/slaver (stryk det som ikke passer) gjennom de siste århundrene.

Nå som jeg først har Bibelen fremme, har jeg også begynt å lese den, og sette innholdet i sammenheng med ting jeg vet fra andre kilder. Så langt har jeg ikke funnet noen svake punkter. Men jeg anser at Jesus var en humanoide, mao. av utenomjordisk opphav. Han sa jo også at “Jeg er ikke av denne verden”. Fortellingen om “den brennende busken” skildrer trolig en UFO med lysfasong. “Kristi himmelfart” tolker jeg også bokstavelig – at Jesus ble sugd opp i en lys-UFO som svevde litt over landskapet.

Book of Enoch, som er sitert her i kommentarfeltet, er utelatt fra de vestlige lands Bibel, fordi den inneholder mye informasjon om utenomjordiske besøk på jorda. Book of Enoch ble faktisk bevart som en del av Etiopias Bibel !

Michelle, min opprinnelige grunn for å ha en Bibel tilgjengelig i hjemmet var som et lite mottrekk mot Illuminati. Jeg har bare positive erfaringer med det så langt.

Michelle
Skribent
Svar til  Ulven
13 år siden

Forstår litt hva du mener nå kjære snille Ulven, ja bibelen kan inneholde spennende ting og noe vakkert. Men det kan en spenningsfilm fra Hollywood gjøre også! Jeg har ikke orket å lese så mye i den boken egentlig og har den ikke selv og kommer ikke til å ha den selv. Jeg vet kristne mennesker er snille og handler i god tro. Men jeg personlig tror illuminati laget Bibelen. Den inneholder alt for mye negativt og onde handlinger http://www.evilbible.com for min del, jeg kan ikke forsvare en bok som oppfordrer til drap og straffing og hierarki osv. Straff er for meg aldri rettferdig, fordi straffing er av det onde mener jeg personlig da. Jeg tror Bibelen er en mind-control-bok. Du kan også lære masse om satanisme og sannheter ved å lese Aleister Crowley sine bøker også, men hvorfor skrev han dette, for å få folk inn i sektene dems seff. Jeg tror Bibelen er skrevet av maktsyke menn med for mye testosteron som vil ha makt over andre! Jeg tror også de samme folkene skrev koranen. Hvorfor aksepterer Vatikanet og Mormonerkirken (laget av en ekte vampyr) og andre sekter Bibelen da når de samtidig styrer verden via ordre fra demonene? Seff fordi de har laget dette for at vi skal få redsel og følge boken slavisk. Putter inn snillhet der for å dekke over ondskapen. De som skrev bibelen vil ha oss inn i dems religion, som stammer fra Egypt når de var faraoer der og vi var slavene dems da også. Men håper og tror folk snart slipper fri fra matrix.-) Selv illuminati håper jeg seff slipper fri fra sin virkelighet som ikke er noe vakkert, det er illusjoner at de har det så bra, de er selv slaver i den lave frekvensen..

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Michelle, jeg kjøpte meg en Bibel for et halvt års tid siden etter at jeg fikk med meg at “en sangfugl i skogen” sa at å ha en Bibel liggende fremme i hjemmet holder demoner unna (det er en hellig bok de vet å respektere). Litt morsomt og tankevekkende er det jo – at demoner har større respekt for Bibelen enn de fleste mennesker.

Glem evilbible.som og denslags – det er desinfo plantet av gjett hvem. Glem også den onde paven i Vatikanet, han støtter seg nok mest på svarteboka og hvis han skulle slumpe til å bla i Bibelen så leser han den nok som fanden sjøl. Den skamløse blasfemi-paven !

Michelle
Skribent
Svar til  Ulven
13 år siden

hva mener du med at evilbible er desinfo, det er jo bare sitater hentet fra bibelen vennen, jeg har lest såpass mye i bibelen da at jeg vet den oppfordrer til styggedom, avskyelig synes jeg det er, Gud oppfordrer til drap osv, Gud skal straffe, Jesus skal dømme osv, Gud har gitt mennesker rett til å bestemme over dyr, menn går foran kvinner, prest kan voldta et lite barn, alt dette tror jeg er skremselspropaganda og for å spre frykt som senker vår egenfrekvens!

men ja kristne mennesker handler i god tro, og det er kristne mennesker som er like snille som ikke-kristne og i alle religoner og ikke-religioner, så finner man veldig snille sjeler

men hva mener du med at demonene er redd den boka, det er de vel ikke, hvorfor har shapeshifterne forsvart den boka i årevis, hvorfor bygget illuminati alle kirkene osv? mange av vikingekongene var jo illuminati, det er jo drakehoder på stavkirkene til og med, draker!

Michelle
Skribent
Svar til  Ulven
13 år siden

Her er et lite klipp fra en av de mange sektene der Aleister Crowley var tungt involvert, Order of the Golden Dawn, merk hvor få kvinner som er der, merk også maskene de bærer og de svarte kappene, merk fremhevingen av svart og rødt (rødt har lav frekvens og symboliserer blod). Merk også tilstedeværelsen av Egyptiske ting

PS: jeg tror det er farlig å se for mye på slike ting og heller bruke energi på vakker musikk, new-age-musikk, ut i naturen og kontakt med dyr og trær og hjelpe hverandre.-)

Det var egentlig Alaje på YT som også var med å først vekke meg vekk fra religioners makt, i en mail til meg så skrev han akkurat som David Icke sa, at alle religioner og slike sekter innenfor det er feil
http://www.youtube.com/777alaje#p/c/F73B36D25ED5F5D2/0/3rZC5QF3RgQ
Jeg er ikke enig i absolutt alt Alaje sier, men mesteparten er fantastisk vakkert sagt og sannhet tror jeg.-)

Jeg tror jo det med Order of the Golden Dawn osv. er mest mind-control og negativt, men alle må få velge sin egen vei selvsagt, jeg tror ikke noen blir straffet for noe senere i neste liv eller på den nye jorden, vi lærer alle og er på vei en dag å være sammen i total love igjen iallefall, tilgivelse og kjærlighet og ærlighet og lys og healing til ALLE♡

Michelle
Skribent
Svar til  Ulven
13 år siden

Her er klipp fra ulike RA-ritualer rundt om i verden, disse er fra “Golden Dawn”, rart å virkelig se at slike ting foregår rundt omkring, legg merke igjen til fremhevingen av sort og rødt, legg også merke til alt fra Egypt og alle bildene av annunakier og shapeshiftere og dyrehoder og masker de har, det kan være de handler i god tro, men jeg får veldig følelsen av maktsykhet og mind-control ved å se på slikt, hierarki og straffing og se ned på andre får jeg også følelsen av, hva føler dere? Ser dere sammenhengen til RA-øyet, ser dere øyet der også?
http://www.youtube.com/watch?v=_xaCccOs-x0&feature=related

Michelle
Skribent
Svar til  Ulven
13 år siden

men hun stakkars mediumet vi ser på videoen her, det er godt mulig hun handler i god tro, kanskje det er mind-control, kanskje det er andre som lurer seg inn på hennes kanal, kanskje det er fantasi, kanskje det er noe ekte..

over alt har vi jo snille sjeler, utenfor og innenfor alle livssyn og miljøer, selv de som kan være shapeshiftere og jobbe i militære osv, og alle gjør vel så godt de kan utifra hva de vet og hvor de er henne på livets vei, livet går opp og ned, noen ganger er det vakkert og ubeskrivelig deilig, andre ganger er det tungt og vanskelig og ikke lett å gjøre det man helst ønsker, det er fort å trå feil og ikke se seg for og tenke etter selv, i en verden av masse ulike former av mind-control også

-> det viktigste jeg tror på, er at det man gir til andre, får man tilbake, det du gir til andre, gir du til deg selv, så gi alt man har blir vel svaret, eller tydeligere sagt, LOVE er svaret på alle problemer, tilgivelse for alt til absolutt alle for alltid, omsorg, beauty, samhold, ubegrenset giverglede – LOVE løser alt.-)

http://www.youtube.com/watch?v=x9GPFsVJuu4

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

Ulven: Det du skriver her er sant, om at Bibler og kors og Bibelsitater er det som kan ha sterkest virkning på demoner og onde krefter, vievann brukes også, til reelle utrdrivelse av djevler og demoner og exsorsisme har burde den Norske kirke også sette igang med, Jesus brukte mye tid på å drive ut onde ånder og behovet er neppe mindre i dag. Det er trygt og godt å finne Bibler på hotellrom når man kommer og mange liker å ha en med seg i bagasjen for en trygg reise.. det sies om kabbalistiske skrifter også, at de virker, til og med om man får dem på et språk man ikke forstår, så kan man nyte godt av f eks å berøre bokstavene og slik få inn noen gode påvirkninger. For troende jødiske kabbalister er Torah et levende vesen, en levende organisme som man kunne se som en tåke av guds-nærver som bla var paktens ark og Moses kontinuerlig omgitt av en slik tåke av gudsnærvær, og i følge tradisjonen var Moses gift med Torah..

Ja glem evil-bible Michelle, å strø om seg med misforståtte Bibelsitater slik i hytt og pine tatt ut av sin sammenheng og sikkert også feiloversatt, det er bokstavelig talt å lese den hellige skrift slik fanden leser Bibelen :-)

lappe- antrik
lappe- antrik
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

Jeg tror ikke bibel skremmer demoner, og det gjør heller ikke kors, krusefiks og vievann. De er helt døde symboler uten kraft. Det og jage ut demoner eller helbrede med mirakel krever først og fremst tro. Når Jesus jage ut demoner så var ikke det lange ritualer med kors og vievann. Hann brukte autoritet og noen få ord og snakket rett til demonene. Han spurte om navnet dems og ba dem fare ut av den besatte mannen. På et blunk var dem faret ut av han. Han brukte ingen Religiøse symboler eller ritualer. Man ser også at displene bruker enkle ord samtidig som de brukker Jesu navn. Det er fordet Jesus allerede de 3 dagene i dødsriket etter korsfestelesen vant en seier over alt det onde. Så med fullmakt fra Jesus så har vi den samme autoritet over Demoner og djevler. Det er skriften som blir det hellige ikke boka. Det er bare blekk og bokstaver, Det er det du leser og bygger opp din tro med som er nøkklen til om du kan klare en demon utdrivelse. Djevlens våpen er og prøve og så tvil i dine tanker så du mister grepet og mister troen på det du driver med. Det er derfor man skal kle seg med Guds fulle rustning som er den utimate beskyttelse. Der ser du at Sverdet symboliserer Ordet. Det og fylle seg med tros oppbyggelige ord om feks demon utdrivelse og hvem vi er i kristus eller helbredelse det vil etter hvert ha en utrolig effekt. Det holder i grunn med og ha tro som et lite sennepsfrø og du kan kaste et fjell i havet.
Jeg har selv hatt gleden av og være en kanal for helbredelse flere ganger en jeg kunne drømme om, Og jeg har vært med på stand på alternativmessa der Jesus var i sentrum som vår helbreder. Dette var i regi av bibelskolen OKS og vi har hat stand på allternativ messa i flere år nå. Jeg vet ikke hvor mange som har vert på standen og fått smake på helbredelse, langt over tusen har blitt bedt for og flere hundre helbredelser som ble bekreftet der og da fikk vi oppleve. Mye av hemmligheten tror jeg er forkynnelsen om nåden. Du trenger ikke og være så veldig hellig for og være en kanal men det holder med og vite din identitet i kristus.

Michelle
Skribent
Svar til  Ulven
13 år siden

->merk at kirken er passiv til det som skjer i verden nå, de tror dette er noe som må skje i følge bibelen, det er selvsagt ingenting ondt som må skje egentlig, med å spre slik propaganda og redsel, som kommer fra demoner og mind-control, så gjør det til at folk forsterker og materialiserer sin redsel via sine tanker og tro dessverre..

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Mike skriver: Jeg har registrert at en større mengde kommentarer knyttet til denne artiklen er skrevet av mennesker som sitter fortsatt dypt inne i sine kristendomstro og de som ellers har skapt seg sin forståelse av hvordan verden virker basert på andres påstander og ikke egne opplevelser.

Jeg har brukt 35 år som aktiv søkende der 20 av de årene har vært med veldig gode profesjonelle redskaper for analyse, systemtenkning og vurdering av påstander.

Jeg har ikke tenkt å forsvare dette stoffet med argumenter – til det er min tid for verdifull

Sitat slutt fra Mikes kommentar.

Det var litt av en måte å ta imot kommentarer av hva leserne har hatt på hjertet når de har lest din artikkel som er fruktene av 35 års arbeid. Noen få linjer og en video med kanaliseringer, og illustrert med et stort Iluminatisymbol. Lesere her spør og viser interesse, du unnlater konsekvent å svare på direkte spørsmål, som fremdeles henger i luften.

At dette er Illuminati-symbol det har vi lært bl a av personer som Hans Gaarder og hans seneste artikler her på NS, av David Icke, Alex Jones osv.

Vår tid er like verdifull som din. At kanaliseringer som oftest er Mind control og propaganda for the agenda vet alle som har satt seg inn i temaet Mind control, som vi også har hatt fyldig dokumentert her på NS. Har du satt deg inn i det stoffet? Dersom man ikke har satt seg inn i Mind control blir man lurt trill rundt i dag. Har man det kan et raskt blikk avsløre hva som er sant. Når det gjelder kristen tro, så vet jeg ikke hvem du sikter til. Jeg selv praktiserer både Kabbalah, sjamanisme og spådomskunster så jeg burde vært steinet i henhold til Bibelen, Michelle mener at Bibelen er satanisme, Anders Troseth og de andre som har kommentert her virker ikke særlig kristne på meg i det hele tatt. Forstår ikke hvem du sikter til, men hvem er du til å bedømme og fordømme ovenfra og ned dine kommentatorers eventuelle tro som noe mindreverdig enn din egen? Du lever og bor faktisk i et kristent land og et minimum av respekt ville vært på sin plass, dersom noen av kommentatorene er kristne, men de virker ikke særlig kristne på meg, dermed virker det som du har en ekstrem antipati mot kristenmannsblod..

Å snakke om bevissthet i dag uten å advare mot mind controll og fortelle hvordan bevisstheten kan kuppes er absurd. Hypnose som metode er slett ikke 100 % pålitelig og vitenskapelig, det som kommer frem der kan også være Mind control, fantasier eller stoff fra åndeverdenen eller fra det kollektive og felles ubevisste, osv osv. eller rett og slett tøv.

lappe- antrik
lappe- antrik
Abonnent
13 år siden

Kapittel 22
I den tiende himmelen ledet
erkeengel Michael Enoch foran
Herrens ansikt
Aravoth – Herrens ansikt, lik jernet
som gløder i ilden. Når jernet tas ut
av ilden, sender jernet ut gnister
og det brenner – grusomt, og
meget forferdelig.
Kommandøren over nasjonenes
hærer heter Michael.
De ærefulle – erkeengler med navn
Pravuil
1 På tiende himmelen, som heter Aravoth, så
jeg utseendet av Herrens ansikt, Når tas ut av
ilden, sender jernet ut gnister og det brenner
2 I et glimt av evigheten, så jeg Herrens
ansikt, men Herrens ansikt kan ikke beskives,
ganske merkelig og meget skrekkelig,
meget, meget forferdelig.
3 Og hvem er jeg som skal fortelle om
Herrens ubeskrivelige vesen, og om hans
meget vidunderlig ansikt? Jeg kan ikke
fortelle om mengden av hans mange
instruksjoner, og forskjellig stemmer.
Herrens trone er meget stor og ikke laget
med hender, eller mengden av dem som står
rundt ham, tropper av cherubim og seraphim,
eller deres ustanselig synge, eller hans
uforanderlige skjønnhet, og hvem skal
fortelle om hans uutsiglige storheten og
herlighet?
4 Jeg bøyde meg forover og bøyet meg for
Herren, og Herren med hans lepper sa til meg
:

5 Ha mot, Enoch, frykt ikke, stå opp og kom
til meg foran mitt ansikt inn i evighet.
6 Erkestrategen (5) Michael løftet meg opp
og ledet meg foran Herrens åsyn.
(5) Erkestrategen: eller, «kommandøren av
alle nasjonenes hærer, kalles Michael».
7 Og Herren frister hans tjenere: La Enoch
stå foran mitt ansikt i all evighet, og de
ærefulle bøyde seg for Herren, og sa: La
Enoch dra i samsvar til Ditt ord.
8 Og Herren sa til Michael: Gå og ta Enochs
jordiske klesplagg fra ham, salv ham med
min søte salve, og bekle ham i de klesplagg
som er av Meg til heder.
9 Michael gjorde følgelig, det Herren hadde
fortalte ham. Han salvet meg, og kledde på
meg, og utseendet på salven er mer enn et
stort lyset, og hans salve er som søt dugg, og
dets lukt er mild, skinner som solas stråler,
og jeg så på meg selv. Jeg var som en av
hans ærefulle (6).
(6) De ærefulle: eller, „en av de sju høyeste
engler“.
10 Herren tilkalte en av hans erkeengel ved
navn Pravuil, hvis kunnskap var kvikkere i
visdom enn den andre erkeenglene, som
skrev ned alle Herrens gjerninger. Herren sa
til Pravuil: Ta ut bøkene fra mine lager-hus,
og et siv av hurtig-skrivende, og gi det til
Enoch. Gi ham bøker etter ditt eget valg som
du er fortrolig med og som du har selv har
skrevet.

Kapittel 23
Av Enochs beretninger.
Hvordan han skriver om sine
vidunderlig reiser og om de
himmelske vertene. Han skrev
selv tre hundre og sekstiseks
bøker.
1 Pravuil fortalte meg dannelsen og
mekanikken av himmelen, jorden og sjøene,
alle elementene, deres kretsløp, om torden av
torden, sola og månen, forandringer av
stjernene, sesongene, året, dager, og timer,
stigningen av vinden, antallet engler,
dannelsen av deres sanger, om alle
menneskelige ting, språket til hver
menneskelig sang og menneskenes liv, om
budene, formaningene og søt-stemmet sang,
og om alle ting som var viktig å lære.
2 Pravuil fortalte meg: Alle tingene som jeg
har fortalt deg, har vi skrevet. Sitt og skriv
om alle sjelene av menneskeheten, selvom
mange av dem er født, blir stedene forberedt
for dem til evighet; fordi alle sjeler er
forberedt til evighet, før danningen av
verdenen.
3 Jeg skrev nøyaktig om alle ting i dobbelte
tretti dager og netter. Jeg skrev trehundrede
og seksti seks bøker..
.
Kapittel 24
Av de store hemmelighetene av
Gud som Gud åpenbarte og
fortalte Enoch, og snakket med
ham ansikt til ansikt
1 Herren tilkalte meg, og sa til meg: Enoch,
sett deg ned på min venstre side med Gabriel.
2 Jeg bøyde meg for Herren og Herren talte
til meg: Enoch, avholdte, alt du ser, alle ting
som står ferdig, jeg sier deg, er allerede blitt
til før den virkelige begynnelsen. Alt er skapt
av meg fra ingenting og de synlige ting fra
det usynlige.
3 Hører, Enoch, ta inn disse mine ord, for
ikke engang til mine engler har jeg fortalt
denne min hemmelighet, og jeg har ikke
fortalt dem om deres utspring, eller om mitt
uendelig rike, heller ikke forstår de mitt
skaperverk, som jeg forteller deg i dag.
4 Før alle ting ble synlig, pleide jeg alene å
dra omkringt inne i de usynlige tingene, slik
som sola går fra østen til vesten, og fra
vesten til østen.
5 Selv om sola har fred i sitt indre, finner
ikke jeg noen fred, fordi jeg skaper alle ting,
og jeg unnfanger tanken til å bygge
grunnlaget, og å skape synlige skapeverk.
Kapittel 25
Gud foteller Enoch, hvordan ut
av de meget minste usynlige
delene kommer frem det synlige
av det usynlige
1 Jeg befalte i de meget laveste (minste?)
delene, at synlige ting skulle komme ned fra
det usynlig, og Adoil (7) kom ned meget stor,
og jeg beskuet ham, og se! Han hadde en
mage av stort lys.
(7) Adoil: eller «Skapelsens lys».
2 Og jeg sa til ham: Bli forvandlet, Adoil, og
la det synlige komme ut av du.
3 Og han forvandlet seg, og et stort lys
komme ut. Og jeg var i midten av det store
lyset, og det fødes lys av lys, der trådte frem
en med stor alder, og viste all skapelse, som
jeg hadde tenkt å skape.
4 Og jeg så at det var godt.
5 Og jeg fant meg selv en trone, og satte meg
i den, og sa til lyset: Dra derfra høyere og
plasser deg høyt over tronen, og bli et
fundament til de høyeste tingene.
6 Ovenfor lyset er det ingenting, og da
vendte jeg meg og så opp fra min trone.
Chapter 25
Kapittel 38
Metusalem har fremdelse håp og
venter på sin far Enoch i hans
hus dag og natt
1 Herren sa til mennene som først hadde tatt
Enoch opp i himlene: La Enoch gå tilbake til
jorden med dere og vent hos ham til den
fastsatte dagen.
2 De plasserte meg tilbake i sengen om
natten.
3 Metusalem som ventet mitt komme, hadde
voktet dag og natt ved min seng, ble fylt av
frykt da han hørte mitt komme, og jeg
fortalte ham: La hele mitt hushold komme
sammen og jeg vil fortelle dem alt sammen.
with you, and await him till the determined
day.
2And they placed me by night on my bed.
3And Mathusal expecting my coming,
keeping watch by day and by night at my
bed, was filled with awe when he heard my
coming, and I told him, Let all my household
come together, that I tell them everything
Kapitell 67
Herren lot mørket fall på jorden
og dekket folket og Enoch.
Enoch ble tatt opp i det høye og
lyset kom tilbake på himmelen
igjen.
1 Etterat Enoch hadde snakket til folket, lot
herren mørket senke seg over jorden, og det
ble mørkt og mørket dekket mennene som
var med Enoch og de tok Enoch opp til den
høyeste himmelen hvor Herren er. Han tok
imot Enoch og plasserte ham foran sitt åsyn
og mørket forsvant fra jorden og lyset kom
tilbake igjen.
2 Folket så og forsto ikke hvordan Enoch
hadde blitt tatt, og priste Gud, og fant en
rulle som „Den usynlige Gud“ var risset inn
i. Alle gikk tilbake til sine boliger.
Chapter 67
The Lord let out darkness on to
the earth and covered the people
and Enoch, and Enoch was
taken up on high, and light came
again in the heaven
1 When Enoch had talked to the people, the
Lord sent out darkness on to the earth, and
there was darkness, and it covered those men
standing with Enoch, and they took Enoch up
on to the highest heaven, where the Lord is;
and he received him and placed him before
his face, and the darkness went off from the
earth, and light came again.
2And the people saw and understood not
how Enoch had been taken, and glorified
God, and found a roll in which was traced
The Invisible God; and all went to their
dwelling places.
Kapitel 68
Konklusjon
1 Enoch war født på den sjetta dag av
måneden Tsivan og levde trehundrede og
sekstifem år.
2 Han ble tatt opp til himmelen på den første
dagen av måneden Tsivan og ble i himmelen
for seksti dager.
3 Han skrev ned alle tegn av all skapelse som
Herren hadde skapt og skrev trehundrede og
sekstiseks bøker. Disse overrakte han sine
sønner og ble på jorden i tretti dager og ble
igjen tatt opp til himmelen på den sjette
dagen i måneden Tsivan, på dagen og timen
da han ble født.
4 Som hvert menneske har sin mørke side,
slik er også hans unnfangelsen, fødsel og
bortgang fra livet.
5 Timen han var blitt unnganget, timen han
var født og timen han døde.
6 I all hast, oppførte Methosalam og hans
brødre, alle Enochs sønner, et alter på stedet
som ble kalt Achuzan der Enoch ble tatt opp
til himmelen.
7 De samlet folket, tok en offer okse og
offret den foran Herrens ansikt.
8 Alle folk, de eldste og hele forsamlingen
kom for å spise og de bragte gaver til Enochs
sønner.
9 De holdt stort gilde, gledet seg og moret
seg i tre dager, priste Herren, Han som hadde
gitt dem et slikt tegn gjennom Enoch, Han
som tok velbehag i ham, og at de skal gi det
viderer til deres sønner fra genererasjon til
generasjon, fra tidsalder til tidsalder.
10 Amen.

lappe- antrik
lappe- antrik
Abonnent
13 år siden

Kapittel 16
De tok Enoch og plasserte ham
igjen i østen på kursen av
månen
1 Disse menn viste meg det andre kretsløpet,
det av månen, tolv store porter, fra vest til
øst, som månen drar inn og ut av etter de
vanlige tidene.
Kalenderberegninger
2 Det går in i den første porten til de vestre
stedene av sola, ved første portene med
trettien dager nøyaktig, ved den andre
portene med trettien dagers nøyaktig, ved
den tredje med tretti dager nøyaktig, ved den
fjerde med tretti dager nøyaktig, ved den
femte med trettien dager nøyaktig, ved den
sjette med trettien dager nøyaktig, ved den
sjuende med tretti dager nøyaktig, ved den
åttende med trettien Fullkomment ved den
niende med trettien dager nøyaktig, ved den
tiende med tretti dager fullkomment, ved den
ellevte med trettien dager nøyaktig, ved den
tolvte med tjueåtte dager nøyaktig.
3 Og det går gjennom de vestre portene i
rekkefølge og antallet av det østlige, og
fullfører tre hundre og sekstifem og en
fjerdedels dager av solaråret, mens måneåret
har tre hundre femtifire, og mangler tolv
dager av solarkretsen, som er måneturnusen
av et helt året.
4 Følgelig også inneholder den store kretsen
fem hundre og tretti to år.
5 Fjerdedelen av en dag er unnlatt i tre år og
det fjerde året legges fjerdedelen til og det
blir nøyaktig.
6 Derfor som de tatt på utside av himmelen
for tre år og ikke føyd til antallet dager, fordi
de forandrer tiden av årene til to nye måneder
mot fullføringen, to andre mot reduksjon
.
7 Når de vestre portene er avsluttet,
returnerer det og drar til østen mot lyset, og
drar følgelig dag og natt om de himmelske
kreetsløpene, lavere enn alle de andre
sirklene, flyktigere enn de himmelske
vindene, og åndene og elementene og
englene flyr; hver engel har seks vinger.
8 Det holder en syvfoldig kurs nitten år.
Kapittel 17
Englenes sang er umulig å
beskrive.
1 I midten av himmel så jeg bevæpnede
soldater, som tjener Herren, med trommer og
orgel, med ustanselig stemmer, med søt
stemme, med søt og ustanselig stemme og
forskjellig sang, som det er umulig til å
beskrive, og som forbauser hvert sinn, så
vidunderlig og herlig er sangen av disse
englene, at jeg var henrykt av å lytte til den.
Kapittel 18
Enoch blir tatt med til den femte
himmelen
Møte med Guds sønner og
kjempene. Enoch klager på
behandlingen
1 Mennene tok meg opp på den femte
himmelen og plasserte meg og der så jeg
mange og talløse soldater, kalt Grigori, av
menneskelig utseende, og deres størrelse var
større enn de store kjempene og deres
ansikter var visnet, og stillheten av deres
munner evigvarende og de var ikke til noen
tjeneste på femte himmelen. Jeg sa til
mennene som var med meg:
2 Hvorfor ser disse så visnet ut og deres
ansikter er så melankolske, deres munner så
stille, og hvorfor er det ikke noen tjeneste
på denne himmelen ?
3 Mennene sa til meg: Disse er Grigori, som
med deres fyrste Satanail forkastet Herren av
lyset, og etter dem er de som er holdt i stort
mørke på den andre himmelen, og tre av dem
drog ned til jorden fra Herrens trone, til
stedet Ermon, og brøt deres løfter på
skulderen av bakken Ermon og da de så
døtrene av menneskene hvor god de er, tok
de til seg menneskenes koner, besudlet
jorden med deres gjerninger, som i alle tider
av deres alder laget lovløshet og blandinger.
Kjemper ble fødte og herlige store menn med
stor fiendeskap.
4 derfor dømte Gud dem med stor dom, og
de gråter for deres brødre og de vil bli
straffet på Herrens stor dag.
5 Jeg sa til Grigori : Jeg så deres brødre og
deres gjerninger og deres store plager, jeg
bad for dem, men Herren har dømt dem til å
være under jord til den eksisterende
himmelen og jorden ender for all evighet.
6 Og jeg sa : Hvorfor venter du – broder, og
hvorfor tjener du ikke foran Herrens ansikt,
og har bragt din handlinger fremfor Herren,
….fortsetter du å la din vrede gå helt utover
din Herre?
7 De lyttet til hva jeg sa, og de snakket til de
“fire råd i himmel, og se ! Da jeg sto sammen
med de to mennene, blåste fire trompeter
med stor stemme, og Grigori stemte i med en
sang og deres stemmer steg opp til Herren
ynkelig og gripende.

Kapittel 19
Enoch tas opp i den sjette
himmel
1 Derfra tok mennene meg og bar meg opp
på den sjette himmelen, og der så jeg syv
flokker av engler, funklende og meget
strålende, og deres ansikter skinner mer enn
solens skinn, funklende, og det er ikke noen
forskjell i deres ansikter, eller oppførsel, eller
måten de er kledd på, disse styrer, lærer
stjernenes gang, forandringen av månen, eller
solens dreining og den gode styring av
verdenene.
2 Og da de så ondskapen, lagde de bud,
instruksjoner, søt og høy syngen, og alle
lovsangene.
3 Disse er erkeenglene (1) som står over
englene. De måler all liv i himmelen og på
jorden. De utnevner englene som skal
bestemme over sesongene og årene, de som
skal se til elver og sjøer, og de som passer
jordens frukter, over gresset, de som gir mat
til all – til hver levende ting. de som skriver
om alle sjelene til menneskene og som
dokumenterer deres handlinger og deres liv
foran Herrens åsyn. I deres midte er det seks
Phoenixes og seks Cherubim og seks seksvingede
med en stemme som synger med en
stemme. Seres sang kan ikke beskrives, og de
fryder seg foran Herrens fotskammel.
(1) Archangels; eller regjerende engler

Kapittel 20
Herfra tok de Enoch opp på den
syvende himmel
1 Og de to mennene løftet meg opp på den
sjuende himmelen, og der så jeg et meget
stort lys, heftige tropper av stor erkeengler,
ulegemlige krefter, herredømmer, lover og
myndigheter, cherubim og seraphim, troner,
fler-øyde, ni regimenter, Ioanit stasjoner av
lys. Jeg ble redd, og begynte til å skjelve av
stor frykt. Mennene tok meg, og ledet meg
etter dem. De sa til meg :
(2) Erkeengel: eller „viktigste engel“.
2 Ha mot, Enoch, Frykt ikke. De viste meg
Herren på avstand sittene på Hans meget høy
trone. Hva er det da på den tiende himmelen,
når Herren bor her?
3 På den tiende himmelen er Gud. På
hebraisk heter han Aravat (3).
(3) Aravat: eller “Far av skapelsen”.
4 Alle de himmelske troppene ville komme
og stå på de ti trinn i henhold til deres rang
og bøye seg ned for Herren. De vil igjen dra
tilbake til deres steder i glede og lykke,
synge sanger i det grenseløse lyset med spe,
øme stemmer og ærefull tjene ham.

.
Kapittel 21
Hvordan englene (mennene)
forlot Enoch på slutten av den
sjuende himmelen og forsvant
usett.
Enoch blir overlatt til seg selv
1 Cherubim og seraphim som står om tronen,
de seks-vingede og de fler-øyde står tett
sammen foran Herrens ansikt og utfører hans
vilje. De dekker hele hans trone og synger
med milde stemmer foran, „Herren. Hellig,
hellig, hellig, hersker av Sabaoth, himmelen
og jorden, fulle av Din herlighet“.
2 Da jeg så alle disse tingene, sa mennene til
meg: Enoch, til hit er det blitt bestemt at vi
følger deg. Mennene gikk så vekk og
deretter så jeg dem ikke mer.
3 Jeg forble alene på slutten av sjuende
himmelen og ble redd, falt ned på mitt ansikt
og sa til meg selv: Ve meg, hva har tilstøtt
meg?
4 Herren sendte en av sine strålende,
erkeengelen (4) Gabriel og han sa til meg: Ha
mot, Enoch, frykt ikke, oppreis deg foran
Herrens åsyn inn i evighet. Stå opp og følg
med meg.
(4) Erkeengel: eller, „en av de sju høyeste
engler, kalt Gabriel“.
5 Jeg svarte ham, og sa til meg selv: „Min
Herre, min sjel er dradd fra meg“. Skrekk og
skjelving fikk meg til å rope på mennene som
hadde ledet meg opp til dette stedet. Jeg
stolte på dem og det er med dem jeg går
foran Herrens åsyn.
6 Gabriel fanget meg opp, som et blad tatt av
vinden, og plasserte meg foran Herrens åsyn.
7 Der så jeg den åttende himmelen, som på
hebraisk heter Muzaloth, „veksleren“ av
sesongene, av tørken, av regnet, av de tolv
stjernebilden som utgjør kretsløpet på
himmelhvelvingen, den som er over den
sjuende himmelen.
8 Jeg så den niende himmelen, som på
hebraisk heter Kuchavim. Kuchavim er det
himmelske hjemmet til de tolv stjernebildene
som utgjør dyrekretsen på
himmelhvelvingen.
.

lappe- antrik
lappe- antrik
Abonnent
13 år siden

Her er et utdrag fra Enochs bok, om hvordan han blir hentet av utenomjordiske (Engler) og de viser solen og månens sykelus, men her er jo Enoch freidig nok til og si at solen og dens 8000 stjerner går i bane rundt jorden, men ellers så er det en fantastisk bra beskrivelse.

Kapittel 1
Enochs møte med de to av Guds
engler
1 Det var en vis mann med store ferdigheter
som Herren hadde kjærlighet til. Herren ville
motta ham for at han skal være herrens øyevitne
til det vise, store og ufattelige rike til
Gud den Allmektig av de høyeste rom. Som
Guds tjener med det klare blikk skal han få
skue Guds utilgjengelige trone og høre
Cherubenes vakre sang og det uendelige
klare lys. Som tjener og utvalgt skal han skal
bringe videre det ubeskrivelige og
uforklarlige av de meget vidunderlige og
strålende elementer Herren vil han skal
fortelle om.
2 Den gangen sa han: når jeg hadde fullført
mit ett hundre og seksti-femte år, fikk jeg
min sønn Mathusal.
3 Etter dette levde jeg levde jeg to hundre år
og fullførte mine trehundrede og sekstifem.
4 På den første dagen av måneden var jeg i
mitt hus alene og hvilte i min seng og sovnet.
5 Da jeg hadde sovet, kom stor nød inn i mitt
hjerte. Jeg gråt med mine øyne i søvne, og
jeg kunne ikke forstå hva denne nøden var,
eller hva som ville skje meg
6 To menn kom frem foran meg. De var
veldig store: Slik hadde at jeg aldri sett på
jorden før. Deres ansikter skinte som solen,
deres øyne var som brennende lys, og fra
deres lepper kom flammer som ild. Klærene
var av purpur i forskjellige toner. Deres
vinger var gylnere enn gull og deres hender
var hvitere enn snø.
7 De sto ved fotenden av sengen min og
begynte å snakke til meg ved mitt navn.
8 Jeg våknet opp av min søvn og så tydelig to
mennene stå foran meg.
9 Jeg hilste dem og ble grepet av frykt og
utseendet av mitt ansikt ble forandret til
skrekk. Disse mennene sa til meg :
10 Ha mot, Enoch. Frykte ikke, den evige
Gud sendte oss til deg, og kom i hu at du i
dag skal stige med oss opp i himmel. Du skal
fortelle din sønner og hele din husstand at de
skal klare seg uten deg på jorden i ditt hus.
La ingen søke deg før Herren har gitt deg
tilbake.
11 Jeg fikk det travelt med adlyde dem og
drog ut fra mitt hus og gikk til dørene til
mine sønner Mathusal og Regim og Gaidad
og fortalte dem det forunderlige mennenene
hadde fortalt meg.

Kapittel 2
Enochs instrukser til sine
sønner
1 Lytt til meg, mine barn: Jeg vet ikke hvor
jeg skal dra, eller hva som vil tilstøtte meg;
derfor, mine barn, forteller jeg dere: ikke
vend dere fra Guds ansiktet i forgjengelighet
til de som ikke har laget Himmel og Jord, for
de som tilber dem skal omkomme. Frykt
Herren i deres hjerter. Og nå mine barn, la
ingen søke meg før Herren har bragt meg
tilbake til dere.

Kapittel 3
Enochs himmelfart og hvordan
englene tok ham inn i den første
himmelen
1 Det skjedde, da Enoch hadde fortalt sine
sønner, at englene tok ham på sine vinger og
bragte ham opp til den første himmelen og
plasserte ham på skyene. Og der så jeg, og
jeg så enda høyere, eteren – det tomme rom.
De plasserte meg i den første himmel og
viste meg en meget stor sjø, større enn den
jordiske sjøen.
Kapittel 4
Englene som hersker stjernene
1 Foran mitt ansikt førte englene “de gamle”
og de som regjerte stjernene. De viste meg
to hundre engeler, som regjerer stjernene og
deres arbeide i himmelen. De fløy med sine
vinger og besøkte alle som seilte.
Kapittel 5
Hvordan englene holdt
lagerhusene av snø
1 Og her så jeg ned på lagerhusene av snø,
og engler som holder fast på deres lagerhus,
og skyen de kommmer inn og ut av når de
drar.

Kapitel 6
Av duggen og av oliven-oljen, og
forskjellig blomster
1 De viste meg skattehuset av dugg, som
oljen av oliven, og i form og utseendet lignet
de alle blomstene på jorden. Videre voktet
mange engler skatthusene med tingene, og
hvordan de er laget til å lukke og åpne.

Kapitel 7
Hvordan Enoch blir tatt opp I
den andre himmel
1 Disse mennene tok meg og ledet meg opp
på i den andre himmel. De viste meg mørket,
mer enn det jordisk mørke. Der så jeg fanger
henge, voktet, som ventet på den store og
grenseløse dom. Englene der var mørke, mer
enn det jordiske mørke og de gråt uopphørlig
gjennom alle timene.
2 Jeg spurte mennene som var med meg:
Hvorfor er disse ustanselig torturert? De
svarte meg: Disse er Guds frafallene, som
ikke adlød Guds befalinger, men tok råd med
deres egen vilje. Disse gikk med deres fyrste,
som også sitter fast på den femte himmel.
3 Jeg føltet stor medlidenhet for dem, og de
hilste meg og sa til meg: Du mann, av Gud,
be for oss til Herren. Jeg svarte dem: Hvem
er jeg, en dødelig mann, som jeg skal be for
englene? Hvem vet hvor jeg drar, eller hva
som vil hende meg? Eller hvem vil be for
meg?

Kapitel 8
Enochs himmelfart til den tredje
himmelen
Enoch i Biosphere
1 Mennene tok meg derfra, og ledet meg opp
på den tredje himmel og plasserte meg der.
Jeg så nedover, og så hva disse stedene
fremstiller, slik har aldri vært kjent for
godhet.
2 Jeg så søtblomstrende trær med frukter på
sandig jord som luktet godt og mat født av
dem boblet av deilige dufter.
3 Og i midten blant livets trær, der Herren
hviler, når han stiger inn i paradis; er et tree
med ubeskrivelige godhet og duft. Det pryder
mer enn hver av de fineste ting. Hver side
skinner i gull og vakker rødfarge med
flammer dekker alt og avler alle frukter.
4 Dets røtter er i hagen på jordens ende.
5 Paradiset er mellom det fordervelige og det
uforgjengelige.
6 To kilder strømmer ut med honning og
melk, olje og vin og deler seg i fire deler som
flyter omkring i stillhet. Kildene strømmer
ned i Edens paradis, mellom det fordervelige
og det uforgjengelige.
7 Strømmene drar derfra frem langs jorden,
og kretser en gang i en sirkel lik de andre
elementene.
8 Her er det ikke noe fruktesløst tre, og hvert
sted er velsignet.
9 Der er tre hundre meget skinnende lysende
engler, som passer hagen, med ustanselig
melodisk sang. Sangen opphører aldri og
tjener Herren gjennom alle dager og timer.
10 Jeg sa: Hvor meget deilig er dette stedet;
og mennene sa til meg:

Kapitel 9
Vising av stedet for rettferdighet
og medlidende
1 Dette sted, O Enoch, er forberedt for den
rettferdige, som holder ut alle måter av
straffbare handlinger fra dem med forbitrede
sjeler, som har vendt deres øyne fra
forbrytelser og avsier rettferdige dommer, gir
brød til de som hungrer og dekker de nakene
med klær, opphever opp de falne, og hjelper
sårede foreldreløse barn, som går uten feil
foran Herrens ansikt, og tjener Ham alene,.
For dem er dette stedet forberedt en evig arv.

Kapittel 10
Her viste de Enoch det
forferdelige stedet og de
forskjellige torturer
1 Og dissse to mennene ledet meg opp på
den Nordligste siden, og viste meg der et
meget forferdelig sted, På dette stedet
foregikk alle former for tortur. Grusomt
mørke, ugjennomtrengelig mørke, og intet
lys, med en fortærende brann som stadig
flammet høyt opp. En glødende elv trer frem
og det brenner overalt. Overalt er det frost,
is, tørste og skjelvinger, slaveriet er meget
grusom, og englene er engstelige og
nådeløse. De bærer sinte våpen, utfører
nådeløs tortur, og jeg sa:
2 Ve, ve, hvor meget forferdelig er dette
stedet!
3 Mennene sa til meg: Dette stedet, O Enoch,

Kapittel 11
Herfra tok de Enoch opp på den
fjerde himmelen der en ser solen
og månens baner
Dag og natt har ingen pause –
vidunderlige hastigheter
1 Disse menn tok meg, og ledet meg opp på
den fjerde himmelen, og viste meg alt det
følger i orden, og alle lys strålene fra solen
og månen.
2 Jeg måler hvor de går, og sammenligner
deres lys, og så at solas lys er større enn
månens.
3 Solens sirkel og dets hjul som den alltid går
på, lik vinden som drar forbi med meget
herlig fart. Dag og natt har ingen hvile.
4 Solens gjennomgang og retur blir
akkompagnert av fire store stjerner, og hver
stjerne har under seg tusen stjerner til høyre
for solas hjul, og med fire til venstre, hvert
har tusen stjerner under seg, alt i alt åtte
tusen, følger med sola hele tiden.
5 Om dagen tar femten myriader av engler
del i det, og om natten et tusen.
6 Seks-vingede følger med englene som fører
sol hjulet inn i de hete flammene, og hundre
engel tenner sola og setter den i brann.

Kapittel 12
Av de meget herlige delene av
sola
Solen forsvinner under jorden –
sollyset blir borte umiddelbart
1 Og som jeg så, så jeg andre flygende deler
av sola, hvis navn er Phoenixes og
Chalkydri, herlig og vidunderlig, med føtter
og haler i formen av en løve, og en
krokodiles hode. Deres utseende er som
regnbuen, størrelsen er ni hundre mål, deres
vinger er som de av englene, hver har tolv,
og de følger og ledsager sola, som bærer
varme og dugg, som det er bestilt fra Gud.
2 Sola roterer og drar, og stiger under
himmelen, og dets kurs drar under jorden
med lyset som stråler ustanselig.
Kapittel 13
Englene tok Enoch og plasserte
ham i Østen i solas porter
1 Mennene bar meg til østen, og plasserte
meg i solas porter, der sola drar frem i
samsvar med reguleringen av sesongene og
kretsløpet av månedene hele året, og antallet
timer dag og natt.
2 Jeg så seks porter som åpnet seg, hver port
har sekstien stadier og en kvart av et stadie,
og jeg målte dem, der er sant, og forsto deres

Kapittel 14
De tok Enoch til vesten.
1 Og igjen ledet de samme mennene meg
borte til de vestre delene, og viste meg seks
åpne store porter svarende til de østlige
portene, motsatt til hvor solene går ned, i
samsvar til antallet dager på tre hundre og
sekstifem og en fjerdedel.
2 Følgelig igjen drar solen ned til de vestre
portene, og tegner borte sitt lys, storheten av
dets klarhet, under jorden; for kronen av dets
skinn er i himmel med Herren, og voktet med
fire hundre engler, mens sola drar runde på
ett hjul under jorden, og står sju store timer i
natten, og bruker halvdelen av sin kurs under
jorden, når den kommer til Østen i den
åttende timen av natten, bringer den sitt lys,
og skinnende krone, og sola flammer frem
mer enn brann.
Kapittel 15
Deler av sola – Phoenixene og
Chalkydri brast i sang
1 Delene av sola, kalt Phoenixes og
Chalkydri brast i sang, derfor slår hver fugl
med vingene. De fryder seg over giveren av
lyset, og synger på kommando av Herren.
2 Giveren av lyset gir lys til hele verdenen,
og morgenes beskytter tar form, som strålene
til sola, og sola av jorden drar ut, og mottar
dets klarhet til å tenne opp hele ansiktet av
jorden, og de viste meg denne kalkulasjonen
av solas gang.
3 Og portene som den går inn i, er de store
portene som kalkulerer timene av året. Av
den grunn er sola en stor skapelse, hvis
kretsløp varer i tjueåtte år, og begynner igjen
fra begynnelsen.

lappe- antrik
lappe- antrik
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
13 år siden

Etter og ha lest en del bra artikler fra deg, så ser jeg hele veien at du har en bitterhet mot troende eller kristendom.
Jeg har oppfattet det slik at du har bakgrunn fra en Baptistkirke i USA.
Jeg forstår deg hvis du har opplevd en menighet med kontroll, manipulasjon og Lovisk forkynnelse. Jeg har selv vært på flere møter der forkynnere banker deg verbalt så du føler fordømmelsen er tredd ned overr hodet på deg. Men det blir veldig snevert og si at alle kristne ikke står for sannhet og kjærlighet.
Du må vite det at en psykopat går etter lederroller der han lett kan få kontroll over folk, det være seg i alle miljøer om det er kristne, muslimer, human etikre, new age, regjring og hypnose.
Heldigvis så har ikke jeg sett så mye av den døde ikke kjærlige “kristen troen”
Tvert i mot så har jeg sett hundre vis av mennsker fått livet tilbake. De sto med bena i graven, det være seg alt fra rusmissbruk, sexuelt missbruk, depresjoner, ensome, Harbarkede kriminelle som har begått drap og misshandlet folk som om det var et kick. m.m. Dette var mennsker som har vært gitt opp av dems nærmeste og døden var for mange av de dems neste stopp.
Og se slike mennsker bli reist opp av en overnaturlig kraft som bare føles som rein kjærlighet, etter og ha vendt seg mot Jesus. Når jeg møter di samme personene etterpå, så ser jeg en ny person som stråler glede, kjærlighet og liv. Fordømmelsen og skammen til de missbrukte er kastet vekk med det gamle livet. Ny fremtid og håp en ny tro på at alt er mulig samtidig som flere av de bruker det negative de har opplevd til og hjelpe andre.
Da kan verken du eller meg få ta fra disse menskene det de har fått. Jeg har heldigvis blitt foret med et budskap som er så full av nåde, betigelsesløs kjærlighet, frihet og uten fordømmelse. Samtidig som det er karesmatisk og åndsfylt., Jeg har også stor respekt for det alternative i ogmed en del opplevelser jeg har hadt.
Er ikke det viktigste og se mennsker bli den de egentlig er. eller hjelpe dem på vei i deres søken etter meningen med Livet. Ikke skyte ned mennsker fordet du har hatt en fortid fra en menighet med kontroll og Loviskhet. Må også nevne alle de kristne som av hele sitt hjerte lever og ånder for og hjelpe mennsker i nød. Det være seg rusmissbrukre, gatebarn i utalnd og Norge, de som har kjøpt opp et hus til folk som sliter dypt psykisk og er ensomme for og kunne hjelpe dem til og få ny tro på seg selv. ikke fordet det er så viktig med å overbevise disse med sin tro, men fordet de har en nød i hjertet. Mange av de som blir hjulpet kommer også til tro. Ikke fordet de har blitt prakket på Gud og Jesus, men fordet de mennskene som har hjulpet dem var vitnesbyrd nok for mange. Det er sånn at de som har Guds kjærlighet på insiden ikke behøver og prakke på noen deres tro, men det vil heller bli at de som søker vil bli tiltrekt av disse mennskene til di som har denne ekte kjærlighetn og da vil de ha det samme.
Ville bare legge frem en annen side av den virkligheten du prøver og beskrive kjære broder.
Jeg tor nok vi er på vei til samme mål, men med forskjellige utgangspunkter.

lappe- antrik
lappe- antrik
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
13 år siden

De aller fleste som kommer til en kristen tro, har hatt en egenerfart opplevelse. Noen sterkere en andre. Du står jo frem og fronter den frie tanke og vilje, men aksepterer ikke at folk velger en kristen tro. Siden du er så altvitendnde kan du fortelle meg sannheten og hva kjærlighet er?

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  lappe- antrik
13 år siden

lap: Ja nettopp. Det å bli en kristen skjer som regel som en følge av en sterk og personlig egen og individuell opplevelse, hvor man møter Jesus og blir noe annet enn man var dagen før, en ekte transformasjon i hjertet. Mitt inntrykk av baptistene er langt fra at de er strenge og manipulerende. Når jeg hører om baptistene tenker jeg på menigheter hvor mange svarte er med og hvor man bla synger mye gospel-sanger, og neste litt motsatt av pietistisk.

Vanskelig å forestille seg at en oppvekst et sted hvor man hyller Jesus med glad gospel-sanger kan føre til et slikt innbitt hat og nulltoleranse mot kristne. For meg er nettopp toleranse og respekt for andre mennesker og deres meninger og tro, noe som sier noe om hvor langt et menneske er kommet på sin egen vei. Toleranse, vidsyn og respekt for andres tro og menneskeverd er ikke å si om andre at de sitter fast i kristendom eller annet. Toleranse, respekt og vidsyn kjennetegner de som er kommet et stykke på vei, ikke fordømmelse av annerledes tenkende og troende. De har funnet sin vei og det er deres vei. De skal ikke gå Mikes vei eller min vei, vi må alle finne vår egen individuelle vei og gå den. Dersom man vil pådytte andre sin egen tro og mener seg å ha en fasit, er man ikke bedre enn de kristne fanatikerne som hardhendt fordømte og brente mennesker og bøker dersom de hadde en egen tro enn sin egen. De hadde også en fasit, og alle som ikke delte den tok feil.. konsekvensene kunne bli fatale. I dag brenner man ikke folk, men man kan brennmerke og stigmatisere ved offentlige karakteristikker og stigma.

Dersom noen leter mener det samme som David Icke og Alex Jones om at disclosure project er agenda-talk, hva har det med om de er kristne eller ei å gjøre? Hva har deres personlige tro og ståsted med saken å gjøre? Vi har alle et personlig og subjektivt ståsted, det har også Mike. Å bygge sin tro på kanaliseringer og hypnoser er vel så mye tro, enn å bygge sin tro på Bibelen, selv synes jeg det siste er å foretrekke om jeg måtte velge mellom de to.

David Icke og Alex Jones er vel ikke særlig kristne? Michelle her tar avstand fra kristendom og Bibel og de fleste andre har vel ikke uttalt seg. Hva har deres evt kristne personlige tro med saken å gjøre? Har man ikke da lov til å ha meninger og kommentere sak på Nyhetsspeilet, er ikke kristne mennesker meningsberettiget? Når ble kristendom spedalskhet i vårt land som faktisk har vært kristent i rundt 1000 år? Når ble synspunkter omkring denne tro og Bibelen irrelevante!? Blir spennende å se om du får noe svar, lap, på hva kjærlighet er. Ingen andre spørsmål som har vært stilt til artikkelforfatteren her har fått noe svar.. Når han skriver at han skriver kun for seg selv, kan man undres over hvorfor han legger det ut her om det er kun for og til seg selv han skriver disse ordene, som en slags dagbok da? Om han ikke bruke tid til å forholde seg til spørsmål eller til leserne som kommenterer her, var det bedre å beholde det man skrev for seg selv, om det ikke var for andre enn ham selv. Så slapp vi forstyrre med våre spørsmål som han ikke hverken ønsker eller vil besvare.. dersom man velger å legge artikler ut på en mye besøkt nett-avis, synes jeg man bør vise et minimum av respekt for lesernes tid, som har tatt seg tid til å lese, vise interesse og stille spørsmål, at man kanskje kunne fått et svar, f eks ang forholdet til Illuminati, istedet for å la alle gå rundt å lure på hvorfor Mike ikke kan gi et svar.. det å ikke svare er også å svare. Den som tier samtykker..

Zetera
Zetera
Abonnent
13 år siden

hvilken kilde vil vi tilhøre/å elske sannhet og kjærlighet:
http://www.riksavisen.no/?p=495

Sithious
Sithious
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
13 år siden

Er det ikke det som er så herlig med frivilje og ulike meninger, oppfatninger og livssyn?

Vurdering, analyse og systemtenking er uansett subjektivevurderinger med tanke på troens abstrakte natur og individets individuelle perspektiv. Jeg vil si jeg har tatt mine analytiske evner i bruk når det gjelder å finne sannheten, både med tanke på kildemateriale og personlige opplevelser, likevel har vi nådd frem til forskjellige konklusjoner…

Michelle
Skribent
Svar til  Mike Cechanowicz
13 år siden

De to siste artiklene dine går direkte imot David Icke, Alex Jones, Stewart Swerdlow, Chris Everard, Fritz Springmeier (sistnevnte har sittet i fengsel siden 2003) og mange andre høyst troverdige kilder!

-> De samme menneskene som avslørte illuminati, NWO, vaksinene, Scull and Bones, Masonic Lodges, Bohemian Grove, mind-control osv – avslører altså samtidig at dine to siste artikler nå Mike, er ren propaganda mind-control fra illuminati for å lure oss med:
RA-øyet (Eye of Horus/ Eye of Osiris) og the Disclosure Project.

Det er egentlig nesten verre om hun damen faktisk “kanaliserer” kjærlighet, enn om hun ikke gjør det, for om hun ikke gjør det, er det lettere for folk å innse at hun er under mind-control av illuminati, men når hun gjør det, blir det bare enda en måte å lure folk inn under RA-øyet – symbolet til frimurerne (illuminati-pyramiden)!
Merk det lille RA-øyet (øyet til Lucifer/ Satan) på “sex-forkleet” dems:
http://www.adrianjournal.com/society/masonic-lodge-368-officers-installed
Det handler mye om makt og sex, har dere også tenkt over at nesten alle aliensene som blir presentert i media, er uten klær?

Ofte kommer mediumer med overbevisende kanaliseringer, at folk blir helt hypnotisert til å sluke alt de senere før kanalisert fra vedkommende også dessverre.

Hvis du er imot Bibelen Mike, så har vi det til felles. Jeg klarer fint å være skeptisk til alle setninger jeg hører, uansett hvem det er ifra. Når du sier du vet mere enn å tro, så tror jeg vi bør lytte til de som selv har faktisk sittet på toppen av illuminati pyramiden og vært involverte i ritualene med eliten, som vet hva RA-øyet og Disclosure Project står for.

Hvis din tid er for verdifull til å forsvare dette stoffet ditt med noen som helst slags argumenter, hva har du som er så mye mere verdifullt å bruke tiden din på da om jeg tørr spørre?

Når man legger ut to artikler på NS rett etter hverandre, uten noe særlig forklaring eller oppsummering eller refleksjoner, og når de samtidig går totalt imot alt det vi har fått av lærdom fra våre hjelpere mot illuminati/NWO, så er det for meg provoserende og sjokkerende at du kommer med disse dårlige unnskyldningene dine for å ikke ville forklare leserne på NS. Og du snakker om at du har forsket på dette i 35 år på en måte? Er det disse linkene du har kommet fram til? Det beviser kjære deg Mike at illuminati’s mind-control stikker dypt over lang tid!

Jeg blir også forbauset over at jeg de siste dagene gjentatte ganger har prøvd igjen og igjen å kommentere dine 2 siste artikler, men jeg fikk ikke lagt inn noen kommentarer, før nå da! Derimot klarer jeg lett å kommentere hvor som helst ellers på NS.. Betyr dette at du har sperret meg fra å ytre meg her Mike? Uten å gi advarsel også, så får jeg ingen adgang? Dette er tåpelig og beviser for meg at du dessverre er under MK Mike! Hva mente du med dette Mike? Og var det du som åpnet opp igjen for meg her nå? Da er jeg takknemlig for det, husk at jeg bare vil deg ditt eget beste!!!!

Jeg vil deg alt ditt beste også selvsagt Mike, ikke missforstå, men jeg er alltid 100% ærlig til alle uansett, og det er til ditt eget beste også kjære deg, om vi ikke kan være ærlige, da er vi bare falske og uinteresserte i hverandres eget beste!

Nå vet jo jeg 100% sikkert at både RA-øye-kanaliserings-linken og Disclosure Project er mind-control fra illuminati uansett – både ved å komme med litt fakta, lyge, og forvirre (dissinformere)!

Hva er det RA-øyet og the Disclosure Project du har lært da Mike som du ikke visste fra før, eller kunne funnet ut på egenhånd et annet sted? Hva er det de siste to linkene dine har komt med som er så grensesprengende news?

Mange ganger når jeg leser noe du har skrevet Mike, så forstår jeg ingenting hva du mener, eller hvor du vil henne, dualiteter eller andre fremmedord du bruker. Så derfor litt klare spørsmål for å rydde litt opp:

1. Men hva er det du ønsker å oppnå Mike?
2. Er du åpen for at du godt mulig er under tung mind-control tror du?
3. Jobber du for illuminati og New World Order?
4. Hva mener du om at noen på jorden har makt over andre?
5. Mener du at kjærlighet er viktigst fremfor noe, og at det er det samme som frihet, glede, lys, omsorg, tilgivelse, healing og like rettigheter og muligheter?

Justitia
Justitia
Abonnent
13 år siden

Michelle: Imponerande arbete du gjer, Michelle. Verda vil bedras. Mykje i dag visar seg å væra bedrag dersom ein går det nærmare etter i saumane. Kvifor får vi dette servert her på Nyhetsspeilet? Tek Mike og redaksjonen dette for god fisk? Då bør nokon grave djupare! Stort ansvar å kome med det ein ser som sanning til folket, væra folkets lærare. Vonar at dei er i god tru..

Michelle
Skribent
Svar til  Justitia
13 år siden
Michelle
Skribent
13 år siden

Stewart Swerdlow om mind-control fra illuminati via kanaliseringer, stråling fra satelitter, undergrunnsbaser, tv osv:
http://www.youtube.com/user/RaisingKundalini#p/c/12D62447B9D1E2B4/0/r_44GFFEJMs
Opptak fra 31. juli 2010:
http://www.blogtalkradio.com/afterdark/2010/07/31/the-galactic-history-with-stewart-swerdlow
Stewart sier at når man hører en suselyd i øret, så er det ofte et tegn på at du hører frekvensen av stråling fra myndighetene som sendes for å programmere oss. Stewart sier også at eliten har egne byer under jorden som de søker tilflukt i med egen oksygen og vannforsyninger og mat.

Selv så tror jeg at noen mediumer og kanaliseringer er sannhet og kjærlighet, men man må undersøke hvert ord og hver setning og lytte til sitt indre og få bevis, det er sunt og lov å være skeptisk, men om de sier at vi skal gjøre ofringer eller drepe og straffe etc., da forkaster jeg all informasjonen uansett av prinsippårsak!
♡LOVE is the TRUTH♡

Sithious
Sithious
Abonnent
13 år siden

Når man er inne på emnet om det altseende, så kan man jo titte i retning av Islamsk tro, der det hevdes at Alī ibn Abī Ṭālib sa dette om Dajjal (eller antikrist):

“His right eye will be punctured, and his left eye would be raised to his forehead and will be sparkling like a star”

Dette symbolet brukes flittig av frimurere, uten at det nødvendigvis betyr noe
http://www.frimurer.no/images/illustrasjoner-artikler/skjodeskinn2.jpg

Om øyet til solguden RA har noen sammenheng med dette er åpen for diskusjon, men ettersom mye av New Age bevegelsen inkludert RA og enhetsloven baserer seg på channeling så kan man tillate seg å være skeptisk.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Sithious
13 år siden

Sithious sier: His right eye will be punctured, and his left eye would be raised to his forehead and will be sparkling like a star”

Jeg vil ikke stole blindt på Koranen eller noen annen skrift heller, men synes slikt er interessant. Dette høres jo ut som det tredje øyet? Men det er vel en realitet som vi alle har og som mange religioner har med i sin lære, at vi har et tredje øye? Så det kan ikke menes det? Men et annet øye som er reist til pannen.. og funkler.. vel, dyrets merke skulle være i pannen eller på hånden..
Kan være symbol på tanke og gjerning..

Eller hvordan kan vi ellers forstå dette? En advarsel om at vi ikke bør utvikle vårt tredje øye, for at vi ikke skulle se og forstå klart? Noen religioner ønsker ikke det. Men kan ikke tro tredje øyet er noe vondt eller galt å utvikle. Jeg har IKKE trukket noen av disse konklusjonene, så ikke ta meg for det. Jeg bare tenker høyt for å se hva det kan føre til, av stoff som kan dukke opp.

Det er all grunn til å være skeptisk til New age som også er en agenda for NWO, men som så mye annet. De har sikret seg kontroll over det som finnes av religioner, tros-samfunn og andre organisasjoner. Om de ikke startes av deres folk blir de infitrert og tatt over, trist men sant. New age står likevel i en særstilling, da det skal være NWO-s nye religion, som skal FORENE ALLE ANDRE RELIGIONER TIL EN ENEHET.. JA. Og alle religioner og trosretninger som motsetter seg dette økumeniske arbeid eller ikke passer inn, de motarbeides, svertes og forbys i verste fall..
Om noen snakker og skriver stadig om enhet og fremmer det, blir jeg skeptisk og den skepsis har vist seg å holde stikk til de grader.
Men, det er mange gode folk som tror på dette og snakker slik også.

Det er også her det legges opp til at den falske messias skal komme.. når et er sagt, vil jeg understreke at jeg IKKE dømmer menneskene innen denne bevegelse som for det meste er oppriktig søkende og gode mennesker. Jeg deltar selv i en del forskjellig man kan si er en del av miljøet. Vi kan ikke legge sjelen vår brakk og vår utvikling selv om NWO er infiltrert overalt. Men jeg ER skeptisk til kanaliseringer, ja, for det er sentralt der kommer mye av propagandaen. Er man våken og klar over dette og kjenner til hva som er agenda, så kan man se at det mest interessante i kanaliseringene er lekkasjer av info fra e-tjenester eller fra forskning som de ikke vil offentliggjøre innen den såkalte vitenskap, som er kun materiell/fysisk.

Noe av dette kan være sant og spådommer som kommer i kanaliseringer kan slå til, ellers ville ingen trodd på dem. Men det er likevel utrolig hvor mye bom det er, ja det er mer bom enn treff, har jeg inntrykk av. Det som var spådd å skje 14 oktober for et par år siden om moderskipene som skulle komme slik at alle kunne se, er et godt eksempel. Jeg trodde de ville lage noe fake-show med blue-beam, og jeg advarte mot det, men nei. Intet. Annet enn noen dårlige forfalskede videoer som ble lagt ut på utube og straks avslørt, hvor de til og med hadde brukt bilder og lyd fra videoer fra 11 september!

Vil igjen uderstreke at så og si alle jeg har møtt i New age miljøet er oppriktige og gode mennesker, men i noentilfeller for godtroende og de kan bli lurt og lure andre.. f eks med kanaliseringer FORDI DE IKKE VET OM MIND CONTROL.. Da jeg dokumenterte og belyste mind control og kom for nær sannheten på Altnett.. var det noe de ikke kunne tillate og jeg ble stoppet.

Det er jo som å banne i kjerka.. da jeg faktisk hadde gitt dem infoen var alt slettet neste morgen.. målgruppene for MK-eksperimentet er jo der, hører stemmer og kommuniserer med Gud, engler og hjelpere..

Sannheten om at mye av dette er mk, tåler mange sarte sjeler heller ikke. Psykiatere stempler slikt som scizofreni, legger folk inn, men innen New age miljøet et dette status og man går kurs for å lære seg å høre stemmer..

Gud og engler finnes, aliens også. Men dette misbrukes til mk.. fake..
MAN BØR ALDRI STOLE PÅ ELLER LA SEG LEDE AV NOEN ELLER NOE SOM ER UTENFOR OSS SELV. KUN VÅRT EGET HØYERE SELV..
Men problemet i dag er at mk også kan fake og etterligne slik kontakt. Det er bortimot umulig å skille. Og her er målet for MK, og New age: At alle går og lytter til “sin indre stemme, Gud inni oss som aldri tar feil”. Ja Gud er inni oss, slik kontakt er fullt mulig, men mk er også inni oss i dag.. og om vi følge denne “stemmen” slavisk, har vi mistet kontrollen og er blitt fjernstyrt. Mind control – world kontrol, er planlagt å komme slik. Fienden er inni oss!

Som Bibelen sier: “De skal sette seg i Guds sted” – som er inni oss..
Trist og uhyggelig men sant. Kanaliseringer ville jeg aldri satt noen lit til uansett.. det er ikke riktig. Skal man det må det være EGNE kanaliseringer, og ikke alle andres..

Justitia
Justitia
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Singoalla: Amen! Vonar alle les dette og legg det på minnet. Eg har og satt meg inn i temaet mind control, den som ikkje gjer det blir ialle høve lett manipulert. Leser dine inlegg med stor glede og interesse, Singoalla, eg ser du har mykje å fare med. Stygge planar om å kapra og overta menneska sin bevissthet, er største trussel og forbrytelse mot menneska nokonsinne.

Michelle
Skribent
13 år siden

UN/ FN blir også fremstilt som symbolet på enhet og fellesskap, men hva er FN egentlig? FN er New World Order, det er illuminati som har makt og kontroll over hele verden, pyramiden, men det er FN som sørger for at urettferdigheten og krigene og hierarkiene og hungersnøder og forurensning og vaksiner får fortsette dessverre, merk at symbolet til FN er et frimurersymbol, det har til og med de 33 hovednivåene og symbolet bærer israels og frimurerfargen blå, det er helt sykt, men reality is stranger than fiction, det er MATRiX! Problemene starter allerede i frimurersystemet bare med det at det er basert på grader og hierarki..
-> http://ve.torontopubliclibrary.ca/operaatelier/flute_eye.htm
-> http://freeordie.org/wp-content/uploads/2010/01/FreemasonSquareandCompassesEmbroider.jpg
-> http://www.un.org/esa/socdev/unpfii/en/drip.html

Blå
http://www.dsonnydrew.com/images/Mens%20Library%20Graphics/Master%20Mason%20Bible.JPG
http://www.arcticmasoniclodge.com/history.html
http://www.adrianjournal.com/society/masonic-lodge-368-officers-installed
http://www.gosport-masonic-hall.co.uk/scripts/DW%20Masonic%20Centre.html

Men kjære Mike, mener du ikke er imot illuminati/ pyramiden? Ser du ikke at det betyr et verdensomspennende hierarki, der demoner (mest onde ånder på feil “vei” nedover i frekvens i mørke og redsel og smerte) og Satan/øyet får overvåke og bestemme over oss?

Men enten det er shapeshifters eller ikke som står bak, husk at de er selv sterkere under mind-control av demoner og vi bør hjelpe de og altså redde de fra denne mind-control! Husk at også demonene også trenger hjelp. Ja, vi er alle 1, men vi er ikke det på jorden, og enhet med FN og øyet skaper ikke enhet, men hierarki i pyramideform der de nederst er slaver og de utenfor lider. Så la oss tilgi og trøste, sende kjærlighet som er glede, frihet og lys, la oss forklare alle uansett og hjelpe de på rett vei også, la de få oppleve sann glede og tilgivelse.-) La oss sammen feire ALLE i frihet og uendelig glede, det er egentlig nok frisk luft, rent vann og frukter og lys til oss alle, kilden er utømmelig, det er ingen grunn til at noen ikke skal ha noe, det er ingen grunn til at noen kan si de har rett til å eie noe av dette, fordi dette er vår alles felles gaver fra universet selv, det er alles, til og med din kropp låner du som en midlertidig bolig for din sjel, ingen kan legge beslag på noe av det uten å stjele, ingen har rett til å ødelegge noe av det, eller hindre andre tilgang, så la oss dele sammen, både mennesker og dyr og andre vesener, glemme og tilgi det som er gjort er gjort, nå vil vi se fremover og leve sammen ALLE i evig kjærlighet♡
LOVE

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

Ett bilde sier mer enn tusen ord:
http://commons.wikimedia.org/wiki/File:WHO.png

T
T
Forfatter
13 år siden

Nå en kommentar om Carla Rueckert, kvinnen som er blitt brukt som medium av herrene Don Elkins og James McCarthy. Denne gruppen oppnådde kontakt med RA (gruppen) hvis navn også er brukt som forkortelse på sykdommen til CR, en sykdom jeg tidligere har hørt går igjen i visse blodlinjer, da tenker jeg på Illuminati-blodlinjer. Før jeg går videre i min korte analyse av denne viktige kvinnen så vil jeg poste en klipp og lim fra wiki om denne sykdommen;

”Rheumatoid Arthritis appears to some to have been depicted in 16th century paintings.[59] However, it is generally recognised in art historical circles that the painting of hands in the sixteenth and seventeenth century followed certain stylised conventions, most clearly seen in the Mannerist movement. It was conventional, for instance to show the upheld right hand of Christ in what now appears a deformed posture. These conventions are easily misinterpreted as portrayals of disease. They are much too widespread for this to be plausible.”

Ja de er ganske så “widespread”, se bare på han frimurern her (Pat Robertson sitt coverbilde på time magazine litt nede på siden) http://www.prisonplanet.com/articles/november2005/181105eldiablo.htm

Don Elkins var en interessant fyr, han døde i en alder av 54 år, men fikk gjort mye før han forlot oss. Her en link som forteller litt mer om han; http://en.academic.ru/dic.nsf/enwiki/3296033 hvor du finner dette sitatet; “Elkins developed a mental illness in 1983, and ultimately shot himself in the head. The police ruled his death as a homicide rather than a suicide, because he had no control over his actions”.

CR var assistenten hans, og hun ble gift med James McCarthy, en mann med stor lommebok…det var denne mannen som finansierte mye av arbeidet til Don & Carla, i intervjuet over så hør rundt 18:40 ut i del 1, der Carla nevner første gang James ble med i sirkelen, og de oppnår kontakt med RA…er det bare meg eller sier hun at James er en mektig Jøde her? Uten at jeg skal dra noen slutninger av den grunn. Alt jeg vet er at de som kaller seg Jøder i dag ikke nødvendigvis er Jøde i ordets rette forstand. Litt mer om James og geskjeften hans her, men la meg først si at Smithsonian minner veldig om noe startet av Jesuitter, og tar jeg ikke helt feil så er det nettop det; http://www.answers.com/topic/l-l-research og http://nationalzoo.si.edu/SCBI/CRC/RockCreek/

En ting som river i objektiviteten min er at CR er kristen, nå vet jeg såpass at kristne hater hedenske symboler, men bruker dem selv, slik at det er vanskelig å sette en kristen person i bås., selv de som kaller seg sanne kristne trenger ikke ha løst denne gåten med å si en ting for så gjøre det totalt motsatte, men dette er første gang jeg leser om en kristen person som kanaliserer, og denne kristne personen har også medvirket i filmer som omhandler “en ung kvinne besatt”, og “satans asylum”. Mulig er intensjonen bak både filmene og kanaliseringene gode, og at kunnskapen dette fører med seg vil skape grobunn for noe positivt. Det er ikke til å skjule at denne damen kommer med mye bra, derfor følte jeg også det var litt viktig å se bak budskapet hennes, å se hva jeg kunne grave opp av Intel…her er filmene denne gruppen har skrevet, finansiert, samt spilt i:

Invasion of the Girl Snatchers
http://www.youtube.com/watch?v=3wSWaURIIPE

Asylum Of Satan
http://www.youtube.com/watch?v=SN7YZwp_o58

Abby (kjent som ”the black exorcist”)
http://www.youtube.com/watch?v=cB45n35R5Vo

The Zebra Killer
http://www.imdb.com/title/tt0072440/

The Force Beyond
http://www.imdb.com/title/tt0191143/

Her er en artikkel om CR: http://wikibin.org/articles/carla-rueckert.html

Her er en ”slettet” wikiartikkel om CR: http://deletionpedia.dbatley.com/w/index.php?title=Carla_Rueckert_(deleted_18_Feb_2008_at_22:11)

Her er deres egen hjemmeside: http://www.llresearch.org/home.aspx

God fornøyelse, håper leser av kommentar vil kommentere så vi kan finne ut av dette mysteriet, mulig er det mindcontrol i bildet her…kanskje er det derfor Carla har klippet av seg håret, en form for protest…? Uansett, jeg har forsøkt være objektiv her, og bare postet det jeg har funnet ut av de siste to timene, kanskje neste gang finner jeg noe mer positivt å si om denne gruppen.

PS: Mike, slett kommentaren som havnet over, da det skjedde noe feil med plassering.

Michelle
Skribent
Svar til  T
13 år siden

Veldig interessant det du skriver, takk for alle dine linker og at du oppsummerer ting som gjør det lettere å vurdere.

Jeg vet selv at jeg har vært under sterk mind-control tidligere til å høre på diverse kanaliseringer osv og gjøre andre ting også osv.

Det vi må huske, som vår kjære goe Singoalla sier, ifølge Dr Rauni-Leena Luukanen-Kilde, er alt målet med mind-control => selvmord!

Det holder ikke at et medium kommer med noe som er sant, hverken å spå i fremtiden eller kontakt med de døde, hvert ord må sjekkes og vurderes, masse mind-control fra demoner etc inneholder logiske ting også, husk Buddha, for mediumer selv er ofte i ulike grader under mind-control..

La oss alle tilgi alle og sende kjærlighet en unik dag, for en vakker morgen vil vi ALLE være helt renset og leve i uendelig glede.-)
♡LOVE♡

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  T
13 år siden

Anders Troseth: Tusen takk for alt dette du har gravd frem, job well done.. :-)
Har skummet over alt sammen også det som var i linkene..
Og dette og disse er det da altså Mike vil vi skal sette vår lit til.. :-)

No way, som en annen sa tidligere så er ikke dette bra og nå har vi scratchet litt i fernissen bare.. Ang mind control, så mener jeg som sagt at det meste av kanaliseringer i dag er mk, iallfall 90 %. En del har ment at Britney Spears ble torturert med Mk og gikk bananas på en del vis, bla barberte av seg håret.. Da ble det snakket om mk, i den forbindelse, en mulig paralell..

Når det gjelder dette sitatet: “The police ruled his death as a homicide rather than a suicide, because he had no control over his actions”.

Så er det noe av det mest ekstreme jeg noensinne har hørt.. når en person er så utilregnelig og helt uten noen som helst kontroll over sine egne handlinger.. at han dreper seg selv og det kalles drap fordi han har ingen kontroll, noen andre har kontroll over ham.. kan noen da være i tvil? Her har vi politiets ord for det.. Om en av disse er under så ekstrem mk og har samarbeidet med andre om kanaliseringer, så er det en mk jobb.. finito.

For å si det rett ut, så har jeg vanskelig for å fatte at såpass mange oppegående og også gode mennesker, i fullt alvor tar både dette og kornsirklene for god fisk, dvs de eksisterer jo, men opphavet.. fatter det ikke.

Men vi skulle jo bedras i denne tid, og Bibelen sier til og med at løgnene og bedraget skulle bli servert oss fordi visse folk skulle tro på løgnen.. de som ikke har sannheten i seg. For dem serveres løgnen for at de skal bite på. Og det er helt utrolig hva folk kan tro på i dag, de samme folkene som avfeier tradisjonelle religioner som lite troverdige, så sluker de ting som er det enda mindre, rått. New age ble til fordi tradisjonell religion mistet grepet og de måtte lage en fold for mer avanserte sjeler.. slik at også de kunne fanges/styres.. De prøver å få oss alle inn i en bås, lage en bås for oss alle.

T
T
Forfatter
Svar til  Singoalla
13 år siden

Takk for svar Michelle og Singoalla :)

Jeg også begynnte mer og mer å se likhetstrekk til trauma basert mindcontrol i de ritualene, hvor de ofte/helst bruker kvinner som medium. Hør også når hun sier at de til å begynne med var 12 menn, og at hun ble den 13 (ofte symbolisert ved Solen/ Jesus), denne forstår jeg ikke helt…tallet 13 har kanskje andre feminine betydninger også, det er uten tvil et viktig tall hvert fall! 12 så 13, 22 så 23, veldig mye symbolisme i de overgangene…se bare på serier hvordan hovedpersonene nesten alltid dør i episode 12 for så å våkne i overgangen til episode 13, jeg legger merke til slike ting hele tiden

Jeg har også fokusert på mk ultra det siste året da jeg ser det så og si overalt, spesielt i Hollywood! Se “Anna Nicole, Britney and mindcontrol” så vil dere bli sjokkert! Mulig den ligger på net, hvis ikke så har jeg dvdn og Freeman gir klart uttrykk for at den kan kopieres å spres til alle som vil lære om dette

Hadde gjerne likt å sett et svar fra deg når du har tid Mike, jeg vil nødig dra noen slutninger om så viktig informasjon uten at jeg er sikker i min sak, men det lukter litt ugler i mosen…når det er sagt så er informasjonen fra RA gruppen så komplisert og intelligent at det er en stor PSYOP om dette skulle vise seg og ha en mørkere agenda bak seg, da har det ikke noe å si hvor mye de forklarer enhet og service til den ene og andre, man skal bedømme treet etter dets frukter, er treet råttent så vil jeg ikke spise av det

T
T
Forfatter
13 år siden

Nå en kommentar om Carla Rueckert, kvinnen som er blitt brukt som medium av herrene Don Elkins og James McCarthy. Denne gruppen oppnådde kontakt med RA (gruppen) hvis navn også er brukt som forkortelse på sykdommen til CR, en sykdom jeg tidligere har hørt går igjen i visse blodlinjer, da tenker jeg på Illuminati-blodlinjer. Før jeg går videre i min korte analyse av denne viktige kvinnen så vil jeg poste en klipp og lim fra wiki om denne sykdommen;
”Rheumatoid Arthritis appears to some to have been depicted in 16th century paintings.[59] However, it is generally recognised in art historical circles that the painting of hands in the sixteenth and seventeenth century followed certain stylised conventions, most clearly seen in the Mannerist movement. It was conventional, for instance to show the upheld right hand of Christ in what now appears a deformed posture. These conventions are easily misinterpreted as portrayals of disease. They are much too widespread for this to be plausible.”

Ja de er ganske så “widespread”, se bare på han frimurern her (Pat Robertson sitt coverbilde på time magazine litt nede på siden) http://www.prisonplanet.com/articles/november2005/181105eldiablo.htm

Don Elkins var en interessant fyr, han døde i en alder av 54 år, men fikk gjort mye før han forlot oss. Her en link som forteller litt mer om han; http://en.academic.ru/dic.nsf/enwiki/3296033 hvor du finner dette sitatet; “Elkins developed a mental illness in 1983, and ultimately shot himself in the head. The police ruled his death as a homicide rather than a suicide, because he had no control over his actions”.

CR var assistenten hans, og hun ble gift med James McCarthy, en mann med stor lommebok…det var denne mannen som finansierte mye av arbeidet til Don & Carla, i intervjuet over så hør rundt 18:40 ut i del 1, der Carla nevner første gang James ble med i sirkelen, og de oppnår kontakt med RA…er det bare meg eller sier hun at James er en mektig Jøde her? Uten at jeg skal dra noen slutninger av den grunn. Alt jeg vet er at de som kaller seg Jøder i dag ikke nødvendigvis er Jøde i ordets rette forstand. Litt mer om James og geskjeften hans her, men la meg først si at Smithsonian minner veldig om noe startet av Jesuitter, og tar jeg ikke helt feil så er det nettop det; http://www.answers.com/topic/l-l-research og http://nationalzoo.si.edu/SCBI/CRC/RockCreek/

En ting som river i objektiviteten min er at CR er kristen, nå vet jeg såpass at kristne hater hedenske symboler, men bruker dem selv, slik at det er vanskelig å sette en kristen person i bås., selv de som kaller seg sanne kristne trenger ikke ha løst denne gåten med å si en ting for så gjøre det totalt motsatte, men dette er første gang jeg leser om en kristen person som kanaliserer, og denne kristne personen har også medvirket i filmer som omhandler “en ung kvinne besatt”, og “satans asylum”. Mulig er intensjonen bak både filmene og kanaliseringene gode, og at kunnskapen dette fører med seg vil skape grobunn for noe positivt. Det er ikke til å skjule at denne damen kommer med mye bra, derfor følte jeg også det var litt viktig å se bak budskapet hennes, å se hva jeg kunne grave opp av Intel…her er filmene denne gruppen har skrevet, finansiert, samt spilt i:

Invasion of the Girl Snatchers
http://www.youtube.com/watch?v=3wSWaURIIPE

Asylum Of Satan
http://www.youtube.com/watch?v=SN7YZwp_o58

Abby (kjent som ”the black exorcist”)
http://www.youtube.com/watch?v=cB45n35R5Vo

The Zebra Killer
http://www.imdb.com/title/tt0072440/

The Force Beyond
http://www.imdb.com/title/tt0191143/

Her er en artikkel om CR: http://wikibin.org/articles/carla-rueckert.html

Her er en ”slettet” wikiartikkel om CR: http://deletionpedia.dbatley.com/w/index.php?title=Carla_Rueckert_(deleted_18_Feb_2008_at_22:11)

Her er deres egen hjemmeside: http://www.llresearch.org/home.aspx

God fornøyelse, håper leser av kommentar vil kommentere så vi kan finne ut av dette mysteriet, mulig er det mindcontrol i bildet her…kanskje er det derfor Carla har klippet av seg håret, en form for protest…? Uansett, jeg har forsøkt være objektiv her, og bare postet det jeg har funnet ut av de siste to timene, kanskje neste gang finner jeg noe mer positivt å si om denne gruppen.

coolio
coolio
Abonnent
13 år siden

Astrofysikere vil være veldig enige i en “enhetslov” i forhold til det fysiske univers.

5 av de mest vanlige stoffene som eksisterer i universet er hydrogen, helium, oksygen, karbon og nitrogen.
De 4 mest vanlige stoffene i menneskekroppen er karbon, oksygen, hydrogen og nitrogen. Helium er ikke skadelig for oss i det hele tatt, med mindre vi erstatter all oksygen vi puster inn med helium.

Derfor er det vitenskapelig riktig å si at vi er “stjernestøv”. Vi består av de samme atomene som alle stjerner i universet. Vi ER i så måte universet.

Men de samme faktum utelukker idèen om at vi er spesielle eller unike i den store sammenhengen.

lappe- antrik
lappe- antrik
Abonnent
13 år siden

Hvis du kontakter en småflyplass i nærheten av deg, der de er ute og øvelseflyr eller noe og gir med dem et kamera og oppgir nøyaktig GPS possisjon så kan det jo hende at de vil svinge over jordet en tur da, kansje du tilogmed får være med. Hos en lite flyplass der jeg bor så tar de noen piloter noen hundrelapper for og dekke litta drivstoffutgiftene + at de for en ekstra flytur.
Når det gjelder kornsirkler, så tror noen faktisk er et budskap, men som alltid vil de mørke kreftene kopiere. Sånn har det vært i alle tider der Satan alltid skal heve seg over Gud. Kansje noen av sirklene er laget fra satelitter med elektor magnetisme, eller noe annet rart som virker nesten som en printer.
Dette kansje for og forvirre oss for det som er ekte. Det er her det er viktig og bruke ånden som er i oss. Vi lever i en tid der forvirring hersker og vi svinger fra den ene siden til den andre.
Vi har svaret på alt vi lurer på i oss. Vi må bare være flinkere til og kontakte det i egentlige jeget. Ikke egoet men den ånden som er sannheten det som er lyset i oss.
Jeg tror det er viktig i en tid som dette der alt går så fort og alt fra internet , tv mobiler, ipad og apad og faens bestemor prøver og påvirke oss og dra oss i alle retninger. At vi får koblet ut hodet og logget inn hjertet så vi får hivd og silet ut alt søppelet. av egen erfaring så klarer ikke jeg og høre min indre stemme når alt er hektisk rundt meg men Meditasjon, bønn eller en fjelltur. pleier og hjelpe. For noen så hjelper det og faste for andre så hjelper det og høre på noe avslappende musikk, og noen må ha det helt stille. Faste har enda ikke vært min løsning da jeg bare tenker mer på mat en og lytte til mitt indre :).
Det ser utsom om det er en forvirringsens ånd som prøver og splitte og ødlegge Nyhetsspeilet også. De varme konstruktive diskusjonene som var her før har blitt til personlige hat angrep og disse personene eller demonene setter folk opp mot hverandre. Når de da har klart og nå kjærnen i feks redaksjonen da blir hele huset som et korthus og det vil rase.
Vet egentlig ikke hvorfor jeg skrivewr dette, men føler at de mørke kreftene vet at hvis de klarer og sette personer opp mot hverandre som har utmerket seg, kansje som artikkelforfatter eller andre som legger sjela si i og fremme et budskap som kansje har vært til hjelp i mange mennskers liv. Denne tilliten kan fort sprekke for mange hvis dere ikke vandrer i kjærlighet mot hverandre. Det er greit og være uenige, men ikke lag en mur med hat mellom dere.
Dere har et ansvar for og oppretholde tilliten til dem dere har opplyst.
Jeg vil heller si at ulikheten er mere en nøkkel en et skille, Vi er alle et verktøy som skal overlappe hverandre. Det er mangfoldet som gjør oss rike.
Her på speilet så ser jeg alle fantastiske mennsker. Noen har Gaven med og skrive åndelige veilednings artikler noen kommer med sannhetsartikler som ting som angår oss direkte og setter ? på saker som vi har vært forblindet på,
andre igjen har profetiske nådegaver om ting som skal komme eller advare så vi kan hindre at det ikke skjer, andre har omsorgs nådegave der de er til oppmuntring og trøst, ja det er et rikt utvalg av mennsker her med alle mulige gaver. Det er dette som gjør livet så hærlig og rikt. Alle har vi forskjellige DNA og er unike på hver våres måte, dette skal vi alldri la disske kommunist forkjmprene få ta fra oss. De som skal prøve og trøkke ossigjennom kværna som skal ha oss alle til og bli kommunis-sossialister, der vi skal danse når dem sier dans. NEI TAKK.

« Forrige artikkel

Exopolitics – ”The Disclosure Project” oppdatering – Vi er ikke alene

Neste artikkel »

Den største av alle trusler mot menneskeheten – materialisme

147
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x