Sorg for de forgjeves døde i Afghanistan

4.7K visninger
2 minutter lesetid
118

Det politiske norske samfunn, sammen med noen prektige avisredaktører, har klart å propagandere for ”demokrati” slik at mange norske ungdommer tror at når de reiser til Afghanistan, hvor de har innkalkulert muligheten for å dø, så tror de det er en stor og god sak for menneskeheten de ofrer sine liv.

Ser i dag at Obama setter sin politiske ”kraft” inn for å tilfredsstille filmindustriens pengesterke lobbyister. Nå skal Amerika hjelpe filmindustrien i å bøtelegge og straffe verdens ungdommer som over Internet laster ned filmer laget i Hollywood, California, USA. For å få dem til å høres ut som noen storkriminelle så blir de omtalt som pirater. Dersom det er dette demokrati man skal kjempe for – så kan man trygt si at de som har falt har blitt lurt og at de har falt forgjeves. Ansvaret for dette lureri burde vi sette hos alle politikere og redaktører som har svermet og reklamert for den amerikanske måten å forstå demokrati på.

De skulle i stedet for å manipulere sannheten heller fortalt ungdommen som dro at de ville gå en lite ærerik død i møte, for de krefter de samarbeider med, – ikke er gode. De skulle forklart ungdommen som nå er døde, at demokratiet i USA er skapt for de mektige og privilegerte, – som også er de rike.

Det er ny-liberalismens amoralske idealer om at alt man foretar seg for å bli rik er tillatt, – så lenge ikke noen oppdager ulovlighetene man har benyttet for å nå dette mål. Det er disse kreftene våre unge soldater har dødd for. De har ikke dødd for idealene til de som ønsker å utrydde fattigdommen i den tredje verden, – og USA. De har heller ikke falt for de som er bekymret for jordens miljømessige fremtid, heller ikke for de som er bekymret for at verdenshavene er i ferd med å bli tømt for fisk, at den vestlige verdens rike overbyr hverandre for å bli eiere av bloddiamanter, elfenben og silketepper fra Østen – knytt av barnefingre.

Det er ikke for rettferdighetens demokrati – de har dødd. De har dødd for at Bondevik og Stoltenberg ønsker seg internasjonale karrierer innenfor pengemakten, hulhetens og humbugens demokrati. For å komme i betraktning i disse losjer så må man ha bevist at man er villig til menneskeofring om det blir krevd – her nytter det ikke å komme diltende med norsk frimurertradisjon om bare å ha drukket syndig menneskeblod.

Det var derfor forstemmende å lese at USAs president ønsker å starte en ny ”krig”, denne gang mot ungdom som sitter på sine datarom og ser på forkvaklede filmer laget i Hollywood. Jeg regner med at både Stoltenberg og Bondevik og noen norske redaktører ivrig blir å stille på Obamas side. Og skulle Amerika kreve menneskeblod så er jeg overbevist om at disse maktsykens representanter støtter opp om det hele med nok propaganda, til at så skjer.

Det er med sorg jeg ærer de falne i Afghanistan.

Øystein Meier

(født 28. desember 1951 i Hemnesberget i Hemnes) er en norsk politiker og anarkist, og grunnlegger av Samfunnspartiet i 1985. I perioden 1983–1987 var han innvalgt i Hemnes kommunestyre for Hemnes Folkepartis Fripolitiske liste, og i perioden 2003–2007 for Hemnes upolitiske liste.

I 2007 forsøkte han uten hell å bli innvalgt for Hemnes ordførerliste. [1] Begrunnelsen for disse lokale navneformene, istedenfor partinavnet Samfunnspartiet, var at lokalpolitiske saker ikke skulle identifiseres med rikspolitikk og et rikspolitisk parti.

Johannesen har flere ganger gjort seg bemerket i lokale og riksdekkende media gjennom sine politiske aksjonsformer.http://samfunnspartiet.info

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

118 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Quark
Quark
Abonnent
13 år siden

La oss også da sørge over offrene for at verden snur ryggen til Afganistan. Vi har vært med å ødelegge landet. Derfor må vi hjelpe dem med å bygge det opp igjen.

Noen forslag?

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Quark
13 år siden

History repeats. Alt vi gjør er å ødelegge land også beklage for oss og stille opp med våre vestlige gjennoppbyggingsselskap og tømme landets ressurser for regninga.

FUCK VESTEN

de har ingen ting å gjøre lenger i Afghanistan. Hvis vi skal la «mentaliteten» til de som destruert landet slippe til igjen så får vi bare mer av det samme gamle. Det finnes demokratiske krefter i Afghanistan, men USA og England fusket med valget for at tidligere Exxon ansatt «HAMID KARZAI» deres puddel som hater det afghanske folk kan gi oss vestlige en trygghetsfølelse om at ting blir tatt hånd om der nede av «profesjonelle», LØGNERE.

Taliban er sterkt mislikt, de fleste afghanere husker de gode «siviliserte» tidene under Zahir Shah, som ble kuppet av Usa finansierte Mujahediin og Osama Bin laden i 78. Men sånn USA holder på med nå, spessielt ettersom ingen av flybomberne var fra Afghanistan, har de okkupert et land i snart 10 år uten et legitimt bruk av NATO’s artikkel nummer 5, så vinner Taliban unge menn’s håpløse ambisjoner og trøtthetsfølelse av vestlig okkupasjoner. Våre soldater må stoppes for det er en ulovlig krig de deltar i. Skam!

Afghanistan handler om penger, oljerør og Opium. Google «americas oilpipeline dream»

Det er sterke demokratiske kvinner som sammen med flere freds og anti-krigs-bevegelser har planene klare for et Afghanistan uten vesten og Taliban, men så lenge det er rikelig med naturressurser så kan ikke vesten tillate en siviliasjon til å oppblomstre når de er in the buisness of murdering and stealing the innocent unprotected.

http://www.csmonitor.com/World/Asia-South-Central/2008/1020/p07s02-wosc.html

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Denne «pipeline» går via Balochistan (en provins i Pakistan), der sjøporten Gawader blir «spesielt» utbygd til å fremtså som fremtidens port for oljetransport til amerikanske / israelske skip under den iranske «innvasjonen»! :D
http://outofcentralasianow.wordpress.com/2009/12/06/pakistan-a-failed-puppet-state-pipelines-through-balochistan-pepe-escobars-take-on-president-obamas-speech-and-ramifications/

Forresten, litt om hvor «rik» Balochistan er:
«OIL AND GAS [Revenue: $42 billion per year]
Oil and Gas, both offshore and onshore, can generate a major portion of the total annual revenue for Balochistan. According to the Geological Survey of Pakistan (GSP), it was estimated during their offshore exploration that there are reserves of 19 trillion cubic feet of gas and 6 trillion barrels of oil in Balochistan. The GSP research confirms large reservoirs of unexplored onshore oil and gas in Balochistan, especially in Panjgur, Lasbella, Kharan, Kalat and Marri districts.

Existing gas fields in Balochistan supply 45% or 11 billion cubic meters of Pakistan’s total gas requirements that generates $1.4 billion annually in revenue (but the Pakistani government remits only $116 million in royalties back to Balochistan!).

Although Saudi Arabia generates 10 million bbl/day of oil, smaller oil producing countries like Iran, Iraq, Kuwait, Nigeria, UAE, and Venezuela produce between 2 to 4 million bbl/day. Balochistan has a potential of producing 2 million bbl/day in a very short period of time. At the current crude oil prices of $70/bbl, Balochistan can generate $140 million per day or approximately $40 billion per year in revenue!»
http://governmentofbalochistan.blogspot.com/2006/04/economic-potential-of-balochistan_24.html

Kort sagt: Muslimske land «bader» i naturressurser, de vestlige idioter blir misunnelige over. De har allerede tappet Afrika, nå er turen kommet til muslimene. Lykke til! :D

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  arifkarim
13 år siden

USA HAR NATURRESSURSER DE OG! ALASKA HAR NOK OLJE TIL Å FORSYNE VERDENSMARKEDET I 200 ÅR! THIS IS NOT ABOUT OIL, ITS ABOUT FULL SPECTRUM DOMINANCE AND JUST PLAIN OLD GOOD OL’ WARPROFIT. THE MORE THEY KILL, THE BETTER THEY FEEL.

Krig er en satanisk ritual. Det er blodsoffring. Noe amerikanske politikere er vant til når de årlig besøker «bohemian grove»…

Sick world, or sick leaders?

Marius Tobiassen
Skribent
13 år siden

CIA report into shoring up Afghan war support in Western Europe, 11 Mar 2010

This classified CIA analysis from March outlines possible PR strategies to shore up public support in Germany and France for a continued war in Afghanistan. After the Dutch government fell on the issue of Dutch troops in Afghanistan last month, the CIA became worried that similar events could happen in the countries that post the third and fourth largest troop contingents to the ISAF mission. The proposed PR strategies focus on pressure points that have been identified within these countries. For France it is the sympathy of the public for Afghan refugees and women. For Germany it is the fear of the consequences of defeat (drugs, more refugees, terrorism) as well as for Germany’s standing in NATO. The memo is a recipe for the targeted manipulation of public opinion in two NATO ally countries, written by the CIA. It is classified as Confidential/No Foreign

http://wikileaks.org/wiki/CIA_report_into_shoring_up_Afghan_war_support_in_Western_Europe,_11_Mar_2010

Rainbow
Rainbow
Abonnent
13 år siden

Afghanistan før Nato’s invasjon var styrt av Taliban – et barbarisk, middelaldersk, undertrykkende regime. Tviler på at den afghanske befolkningen hadde greid å kvitte seg med Taliban på egen hånd.
Jeg er ikke i tvil om at Afghanistan på lengre sikt er bedre tjent med Nato enn med Taliban, dette fordi Nato gradvis kommer til å trekke seg ut og overlate styringen til befolkningen selv, noe Taliban aldri ville ha gjort.

Marius Tobiassen
Skribent
Svar til  Rainbow
13 år siden

«,,,Taliban – et barbarisk, middelaldersk, undertrykkende regime. »

?? var du der eller er dette noe du har lest?

Rainbow
Rainbow
Abonnent
Svar til  Marius Tobiassen
13 år siden

Selvsagt har jeg lest og sett det på TV – dokumentarer og intervjuer med afghansk befolkning selv.
Siden du stiller dette spørsmålet, har du muligens annen info?
Var du der eller har du lest noe annet?

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Rainbow
13 år siden

Om det ikke var for USA ville det aldri vært noe Taliban. Under taliban var mesteparten av jordbruket stilt til mat-disposisjon, ikke opiumproduksjon. Under taliban var folk mette. Under taliban var ikke byene forpestet med Utarmet uranium. Under taliban var det kvinneundertrykkelse med burkaer, de ble ivertfhall ikke vekket 4 på morningen av soldater som gikk løs på andres skjønnsorganer. Under Taliban levde du lengere og du trengte ikke å bekymre deg for å bli skutt på åpen gate for at du ligner på en terrorist. Det fløy ikke droner over deg med våpenlast. Du fikk kansje ikke Internet, pornografi, kreftspredende mobilmaster, mcdonalds, MSG og Aspartam under Taliban, men du fikk leve uten å ende opp som statistikk.

Rainbow
Rainbow
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

At Taliban ble hjulpet opp og frem av USA er sikkert riktig. Jeg mener også at dette er ille.
Men Taliban er ikke noen uskyldige korgutter. Under Taliban fikk ikke jenter gå på skolen, eller f.eks. gå ut alene uten følge av en mannlig slektning, i det hele tatt var det total kvinneundertrykking. De trengte kanskje ikke å bekymre seg for å bli skutt på åpen gate, men bekymring får å bli tatt av Taliban for å ikke følge deres strenge lover og regler var nok høyst til stede hos mange… Avstraffelsesmetoder som steining, avkapping av hender for å stjele osv. Et totalitært samfunns- og styringssett m.a.o.
Afghanistan under Taliban var fattig og undertrykket. Det var et land satt tilbake til middelalderen sammenlignet med de fleste land i verden.
Jeg mener ikke Nato er den beste løsningen, og helst hadde jeg sett at befolkningen hadde styrt sg selv, men i valget mellom Taliban og Nato er jeg ikke i tvil om at Nato tross alt er bedre.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Rainbow
13 år siden

Må vi alltid velge den minst onde ?

Taliban er en slektning av Saudi Arabia, begge er Whabisster skapt av den Britiske tronen på 20-30tallet for å ha «kontrollerte opposisjoner» ikledd ekstremisme som vesten kan legitimere et verdensangrep mot når den kalde krigen var over. Folkens, utdanne dere om «britishlam» og hvordan enkelte «muslimer» samarbeidet med de samme kreftene de utga seg for å være imot. Ayatholla Khomeini, Yassir arafat, vestlige puppets.http://www.redmoonrising.com/Ikhwan/BritIslam.htm

Det Norge kan gjøre er å ansette Nyhetsspeilet som en fri og selvstendig vaktbikkje for friheten til det afghanske folk. Hvem andre elsker friheten til de undertrykkede som oss? Vår oppgave blir å kaste ut vestlige selskap, det er prioritet nummer 1. Taliban og de hundre frihetsorganiasjonene Karzai undertrykker må møtes for forhandlinger. Taliban vil ikke forsvinne, derfor er det bedre å samarbeide med dem. Hvis de ikke aksepterer kvinner i lederstillinger så får de ta en provins og ha sitt eget flagg.. Det vi må gjøre er å utdanne det afghanske folk med riktig historie. Taliban brente bøker, vi skriver dem på nytt, men fra et tidsriktig verdenshistorisk blikk. Hvis afghanere visste at Taliban satt på Reagen sitt kontor i 1985, hadde de vært landets værste fiender..

Rainbow
Rainbow
Abonnent
Svar til  Rainbow
13 år siden

Armin
Med tanke på realitetene pr. i dag i Afghanistan vil jeg tro at Nato er det minst onde ja. Hva skjer hvis Nato plutselig trekker seg ut på kort tid? Trolig vil det føre til fullstendig kaos, konflikter, borgerkrig og totalt sammenbrudd. Og Taliban vil etter all sannsynlighet være tilbake på plass etter kort tid.
Det mest ansvarlige, i og med at Nato har gjort denne idiotiske invasjonen, er å trekke seg ut gradvis og overlate styringen gradvis til befolkningen selv. Etter hva jeg har forstått er det akkurat det de planlegger å gjøre også.

sjokomelk
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Hadde det ikke vært for Sovjetunionen hadde det ikke vært noe Taliban, mener du vel?

Sitat Armin: «Under taliban var det kvinneundertrykkelse med burkaer, de ble ivertfhall ikke vekket 4 på morningen av soldater som gikk løs på andres skjønnsorganer.» Vet ikke hvor ofte det skjer i NATO-kontrollerte områder heller, men kvinner får i hvert fall lov til å ta utdanning, og de får lov til å gå på gata uten at en gjeng trangsynte sosiopater som fungerer som selvoppnevnt moralpoliti stopper dem og pisker dem fordi anklene deres synes.

Og «gikk løs på andres skjønnsorganer»? De tuklet med hjernene deres (som man bruker for å utvise skjønn), eller tuklet de med kjønnsorganene deres?

Rainbow
Rainbow
Abonnent
13 år siden

At filmindustrien ønsker å tjene penger på sine produkter er etter min mening helt legitimt. De har jo brukt millioner på å lage disse filmene!!
En hvilken som helst annen bedrift som produserer varer ville jo aldri tillate at noen forsynte seg gratis av deres produkt, så hvorfor i all verden skal filmindustrien godta det?
En annen effekt av forbudet mot å laste ned disse filmene, er jo muligens at færre ungdommer ser på Hollywood-propagandaen, eller i det minste ser mindre av det, og det er jo en positiv ting vel….

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Rainbow
13 år siden

«De har jo brukt millioner på å lage disse filmene!!»
Wow!!! Der kom du skikkelig med årets kommentar, idiot!

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  arifkarim
13 år siden

Godt å se at talegavene blomstrer på Nyhetsspeilet, og at man går etter ballen, ikke mannen.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Bidalaka
13 år siden

Forøvrig har Arif Karim 1200kommentarer her og er veldig talekunstnerisk og opplyst.

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  Bidalaka
13 år siden

Så det retoriske nivået på «Wow!!! Der kom du skikkelig med årets kommentar, idiot!» er noe jeg bør strebe etter, mener du?

*notere*

sjokomelk
Abonnent
Svar til  Bidalaka
13 år siden

Omtrent like gjennomtenkt og «talekunstnerisk» som dette; «Må vi alltid velge den minst onde ?»

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Bidalaka
13 år siden

Jeg er da ikke mye talekunstneristisk, men liker å kalle slike «emperor obvious» folka for idioter, siden de tror de «vet» mye bedre enn oss alle andre. Alle vet at det «koster» å lage filmer, og piratkopiering fører til tap av inntekter. Derfor har flere produsentene gått over til filmleie på nett for å motvirke piratkopieringen.
Det Øystein Meier prøver å komme seg frem til er politikernes «samarbeid» med den maktkåte trillion-industrien i USA, som heller kjemper for de «rikes» rettigheter enn vanlige folkets som valgte dem!

Rainbow
Rainbow
Abonnent
Svar til  arifkarim
13 år siden

Arifkarim

Skal jeg tolke din seriøse og intelligente kommentar dithen at du mener filmer blir til uten å bruke en eneste dollar? Og at det er derfor alle har rett til å laste de ned gratis?

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Rainbow
13 år siden

Man blir ikke mindre «seriøs» ved å kalle andre «bedrevitere» for idioter. Nei, jeg mener ikke at man «bør» laste ned piratkopierte filmer. Liker du filmen, bør du kjøpe det. Statistikken viser at de som piratkopierer mest er også de som kjøper mest. Grunnen: Forsmak er bedre enn skuffelse senere! :D

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
13 år siden

En av de sykeste kommentarene jeg har sett fra Afghanistan var en amerikanske offiser som under en diskusjon om hvorfor lokalbefolkningen ikke samarbeidet (dvs. anga sine egne) med dem og vice versa. Det kom frem at lansbybefolkningen var forbannet fordi soldatene drepte buskapen deres. Da sier han: – Vi skal slutte å skyte buskapen deres dersom de begynner å samarbeide med oss!!!
Det sier egentlig ALT om deres tankegang!!

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Cosmomind
13 år siden

Amerikanere elsker å se muslimer bli torturert. Det er sykt hvordan «24», «boston legal» og andre muslimfiendtlige serier mentalkondisjonerer seerne til å se på «tortur» som noe nødvendig. Bildene fra Abu Ghrahib var ment for å lekke, ikke for å forstyrre befolkningen med bestialske menneskestillinger, men heller å gjøre det normalt å se tortur. I England lagde de en miniutstillings realityshow som de kalte for Guantanamo bay, mennesker under tortur er visst blitt underholdning i vesten. Degradering av menneskesynet fører til at vi mister oss selv, for til sist er det oss selv som blir påvirket av denne krigen, når frimurerne går igang med WW3.. Lurer på hvor mange uskyldige mennesker som har blitt fengslet i «checkpoints» for at de ikke hadde med seg legitimasjon. Flere tusen har blitt uskyldig torturert, kidnappet fra sine familier og holdt mistenkt som terrorister. Det stopper ikke bare der, hvor mange uskyldige amerikanere har ikke blitt henrettet på Deathrow? Hvor mange uskyldige fredelige «potrøykere» sitter ikke på værste Cell-blocks og blir pult i ræva av mordere, voldteksmenn og psykopater? USA ER HOME OF THE SLAVES , LAND OF THE THIEFS.

Frimurerne skrev «all men are created equal i decleration of independence», så masseslaktet de 200millioner indianere og hadde slaver helt fram til 50tallet men hei, det er bare jødene som har lidd, ikke sant?.

Norge har kjøpt nye fly, nye kontrakter, vi er deres allierte slaver i krig for USA’s endeløse plyndringer.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Jeg pleier å se etter «pirate» filmer her:
http://www.rlspress.com/movies/dvdrip

Horror-filmer ligger på topp, særlig de med mye tortur. Først hater vi det, så kritiserer vi det, så blir vi vant til det. Samme skjedde med pornografien og alt annet i verden… :D

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Bahrami: «…så masseslaktet de 200millioner indianere…»

Finner du opp tallene fra eget hode eller bruker du terning eller en annen metode? Betyr korrekthet noe som helst for deg?

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Bidalaka
13 år siden

De tok livet av 100milioner infødte indianere i sør-amerika, 100 år senere tok de livet av 100millioner infødte i nord-amerika. Når indianerne døde ut, ble de erstattet med slaver fra Afrika, på 40tallet var de 22millioner afro-amerikanske «20thcentury» slaver, det tok 3 ganger så mange menneskeliv for å «mestre» den svarte mann.

Din historie er blodig, kald, og følelsesløs, Juggeldemokrati!

Vestlige demokratiske sivilisasjons-topper er alle bygget på ryggraden til den tredje verdensbefolkning.

“The Spanish cut off the legs of children who ran from them. They poured people full of boiling soap. They made bets as to who, with one sweep of his sword, could cut a person in half. They loosed dogs that ‘devoured an Indian like a hog, at first sight, in less than a moment.’ They used nursing infants for dog food.” [2, pg.4]

Det samme skjer i dag i Bagdad, CHad, Somalia, Gaza, Pakistan’s østområder og Afghanistan. Some things will never change, CIA dont give a FUCK about you. Tøff kjærlighet, det er det eneste språket dere forstår idag. De som har sittet i avhør med dem vet at de har noen av de skittneste munnene. Denne gjengen som kom fra nazi tyskland, 30.000 av dem, under operation paperclip.

http://american-genocide.netfirms.com/html/americanstateterrorism/usgenocide/IndianPeoples.html

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  Bidalaka
13 år siden

Tja, hvis vi hiver linker etter hverandre, så er denne ganske uenig med deg:
http://users.erols.com/mwhite28/warstat0.htm#America

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Bidalaka
13 år siden

Istedenfor å erkjenne galskapen så krangler du om et par millioner menneskeliv… USA er bygget på hat, rasisme, forskjellsbehandling og krig, hvordan i helvette endte de opp som et demokratisk fyrtårn?

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  Bidalaka
13 år siden

Når det gjelder Holocaust bruker kohortene dine spaltemeter på å diskutere og trekke fra så tallet blir lavest mulig i forhold til 6 millioner, uten at jeg ser deg engasjere deg veldig for at de skal «erkjenne galskapen.» Men når det gjelder indianere, da er det plutselig ikke så farlig med noen titalls mill hit eller dit?

Konsistens?

Beate Szanday
Abonnent
Svar til  Bidalaka
13 år siden

De aller fleste folkeslag og kulturer har holdt slaver, noen langt inn i forrige århundre…. http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_slavery_in_Iran

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Bidalaka
13 år siden

Bladaka, jødene gjennomgikk galskap, jeg har aldri sagt noe annet, men omfanget er rimelig overdrevet og vi snakker om arbeidsleir med fluoridisering av vannet for å «hindre» opprørskefølelsen som vil bryte løs i leirene.Høres det ut som noen ønsker å avlive eller passifisere? Det var mennesker som ble drept, de som ikke jobbet, ble tatt med ut og skutt, men 6millioner jøder er et generert tall for å få taperen av andre verdenskrig til å se ond ut mens de virkelige onde ble hedret som helter og heroiske demokrater når de på samme tid tok slaver og bygget kolonier i fillipinene og øst timor og laos ble utsatt for et folkemord med flere hundre tusen liv tapt etter Henry kissinger ville leke litt i 1960.

Beate:

In general, mass slavery as a whole has never been practiced by Persians, and in many cases the situation of and lives of semi-slaves were, in fact, better than the commoner[6].

There were three categories of slaves in Achaemenian Persia:[7]

1) Captives, transferred to new places, forming settlements of people in a state of slavery.

2) Slaves, mainly from among the captives, used in construction and agricultural work for the aristocracy.

3) Slaves in personal service
To free a slave (irrespective of his or her faith) was considered a good deed[16]. Slaves had some rights including keeping gifts to them and at least three days of rest in the month[17]. The law also protected slaves, including: No one may inflict upon slaves a fatal punishment for a single crime… Not even the king himself may slay anyone on the account of one crime[18].

Jeg vet ikke om dette er sant, men om det er det så er behandlingen ganske grei mot intrengerne fra vesten. Ettersom Perserne skrev menneskerettighetsrullen 600år før kristus, og King Cyrus befridde jødene fra Babylon så tror jeg dette er Historieforfalskning, rett og slett.

Mener du Persernes gode behandling av krigsfanger kan sammenlignes med inkvisisjonene og indianerutryddelsen?

hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  Bidalaka
13 år siden

«Jeg vet ikke om dette er sant, men om det er det så er behandlingen ganske grei mot intrengerne fra vesten.»

«[…] Persernes gode behandling av krigsfanger […]»

Inntrengere fra vesten…god behandling…
Er det helt umulig for deg å forholde deg objektivt til en tekst uten å forveksle denne med dine egen personlige forestillinger?

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Bidalaka
13 år siden

Det er min personlige historie, mitt opphavsland og historier jeg har fått fra mine fedre og onkler som kommer fra Persia. Jeg tror de kan historien bedre enn vesten. Alexander den store er portrert som en helt som befridde «persia», men virkeligheten er slik at han brant ned biblioteker, akademika, praktbyggninger og rivde ned sivilisasjonens vugge for hans stormannsgalskap.

Om det nå er slik, at det fantes noen slaver i mesopotamia for 2600år siden, så er det langt unna dagens debatt. Her snakker vi om demokrati og en amerikansk revolusjon for frihet, likhet og brorskap, samme «ånd» gikk i frankerike, men det var frihet for de som var like og var en del av brorskap, andre fikk smake en annen medesin. Dette er 200 år siden…. ikke 2600år siden.

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  Bidalaka
13 år siden

Bahrami: «men 6millioner jøder er et generert tall for å få taperen av andre verdenskrig til å se ond ut mens de virkelige onde ble hedret som helter og heroiske demokrater når de på samme tid tok slaver og bygget kolonier»

Ok, bare for å få det fastlagt, du mener at de allierte sånn jevnt over var verre og «ondere» (hva man nå definerer som ondskap) enn aksemaktene? Siden du snakker om å få «taperne til å se ond og, mens de virkelig onde…» osv?

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  Bidalaka
13 år siden

Og det ble stille fra Bahrami. Som vanlig kan man vel si, når han blir stilt et konkret oppfølgingsspørsmål angående noe han har skrevet.

Beate Szanday
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Jeg bare sier at opp gjennom historien har de fleste folkeslag drevet med slaveri, utbytting og imperialisme/kolonialisme.

Så det er ikke bare europeere som har drevet med f.skap. Det er IKKE historieforfalskning, kun et faktum.

Gå på biblioteket og spør etter bøker i historie under dette emnet, ikke bare europeisk. Du er en europeer, og derfor kjenner du bare til dette fra europeisk historie som nå er ganske masochistisk i forhold til andre verdensdelers oppgjør med fortiden.

Beate Szanday
Abonnent
Svar til  Beate Szanday
13 år siden

Og angående urinnvånere i Amerika. De hadde en ganske så blodig offerkultur, særlig Mayaene og Aztekerne.

Og hvor mange døde under inkvisisjonen?

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Beate Szanday
13 år siden

Trist at du vil skittne til historien til sivilisasjonens vugge…. Første skriftspråk og hjulet ble skapt der, kvinner som ble gravide fikk «NAV-penger» og folkeslag kom fra alle verdens ender for å takke kongen for deres imperialistiske befrihet av undertrykte folk.

Skam deg Beate

http://video.google.com/videoplay?docid=-5356229498218843348&hl=en#

hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  Beate Szanday
13 år siden

Armin, du bør virkelig slutte å tillegge debattanter holdninger og utsagn de ikke har kommet med. Kan du fortelle meg PRESIS hvor Beate skitner til historien, og derfor bør skamme seg? Poenget hennes er at de fleste kulturer har drevet slavevirksomhet….men det går deg jo hus forbi.
(Og hva har hjulet og oldtidens trygdeordninger med saken å gjøre?!)
Er det noen som skitner til Persias historie, så er det dagens presteskap/presidentskap.

Zetera
Zetera
Abonnent
13 år siden

USA er jo over alt i sine herjinger:
http://www.abcnyheter.no/nyheter/vitenskap/100320/hevder-cia-stod-bak-fransk-galskap

Norge dilter etter den aggressive linjen som USA fører i Afghanistan, dermed oppleves vi som en okkupant og vi blir en del av fiendebildet.
Men det hjelper ikke å føre en krig som virker motsatt av det som var intensjonene.
En pasient er syk og får medisin, men medisinen gjør pasienten dårligere. Da er det på tide å starte med en annen behandling. På samme måte er det på tide å legge om strategien i Afghanistan, sier Langeland.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3725996.ece
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3725536.ece

Stoltenberg sier vi er i Afghanistan for å gjøre Norge et sikrere sted. Men krigen gjør oss mindre trygge. Norge oppfattes nå i større grad som et mål av terrorister.
Jens Stoltenberg spiller rulett med den norske befolkning for å tekkes USA og Jens sier ”vi er i Afghanistan for å gjøre Norge et sikrere sted”, han spiller et høyt spill!!!!!!!!!!!!!
Tankeløshetens tid: http://www.aftenposten.no/meninger/kronikker/article1921247.ece

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Zetera
13 år siden

USAs propagandasjef i Norge er selveste statsminister Jens Stoltenberg.

http://en.wikipedia.org/wiki/International_Visitor_Leadership_Program

http://exchanges.state.gov/ivlp/ivlp.html

Stoltenberg deltok allerede i 1988 på et kurs for å bli USAs lydige hund. Kan dette være et bevis på at politikk er familieforretninger (Big Daddy Thorvald Stoltenbergs avgjørelse?) og turen til valglokalene er bortkastet tid i en kø, siden statsministre blir utvalgt, forhåndsprogrammert og tiltenkt plassering på statsminister kontoret 10-20 år i forveien? Kjell Magne Bondevik var også en del av dette USAs propagandavennlige program allerede på 1970-tallet.

Er det mangelen på motmæle fra Stoltenbergs fravær i denne videoen som er lekket fra Wikileaks? Har Stoltenberg noen gang vært kritisk til USA? Greit nok, han fordømmer handlingene til Israel, men det er en lang vei fra å sanksjonere, bremse oljeeksporten, avslutte våpenforhandlinger og kalle sionist ambassadøren inn på teppet for å si ham eller henne velvalgte alvorsord.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Zetera
13 år siden

Leste for mange år siden en bok som handlet om bruken av LSD og hvor farlig det kunne være dersom det brukt som våpen. Det var vissnok relativt små mengder som var nødvendig å tilsettes i en storbys vannreservoar for å sette hele befolkningen ut av spill. Effekten ville bli slik som beskrevet fra den franske landsbyen. Forundrer meg ikke i det hele tatt om dette var et eksperiment.
Når det gjelder deltagelse i krig er det jo synd at man sannsynligvis aldri vil få stilt svinepelsene som styrer Norge til ansvar om det skulle skje noe i Norge.
Et annet aspekt med «vår» deltagelse er jo at nordmenn på reise ikke kan regne med å bli like pent behandlet lengre.
Geelmuydens kronikk var jo dritbra! :D

Zetera
Zetera
Abonnent
13 år siden

Takk for fin artikkel Øystein Meier, glemte det i farten :-)

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Zetera
13 år siden

Faktisk har jeg begynt å like facebook, du vet aldri hvem som blir din neste venn :)

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

He he, Armin! Man kan jo snu på det også, man vet aldri hvem som blir din neste uvenn! Jeg fikk i alle fall noen uvenner der etter at jeg f.eks hadde noen utblåsninger om Afghanistan. Det var mange som reagerte når jeg skjelte ut en stortingsrepresentant for å forsvare krigen.» Valmuen» liker ikke slikt!

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Cosmomind
13 år siden

Det gjør ikke svigermor heller for å si det sånn, det er som om man ikke kan leve sammen fordi man har ulike meninger.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Cosmomind
13 år siden

Stakkars sviger! Du blir nok for heftig for henne! ;)

Zetera
Zetera
Abonnent
13 år siden

Legger med denne om det kan være av interesse:
911 – The Great Illusion –
End Game Of The Illuminati (2 of 2)

http://video.google.com/videoplay?docid=-7347491944410924647&q=great+illusion&total=1109&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0#

Marius Tobiassen
Skribent
13 år siden

NATO er i Aghanistan KUN for Heroinen!! Det samme skjedde i Vietnam. Borgerkrigene i Guatemala og Mexico, transportland fra Colubia. Og ikke minst den berømte Kinakrigen der Dronningen av Englands te-flåte smuglet tonnevis av Opium til Kina. Når kineserne fikk nok og sa nei gikk Dronninga til krig.

Soldater må dø så Heroin kan smugles i kistene dems!

NATO er de samme folkene som stod bak, Sicillianske MAFIA, altså Normandere. De var også NAzister, de er P2 frimurere. De MAFIA lederne som ikke ville delta i doplangingen ble drept.

FUKK NATO ISAF!!! http://olepetergalaasen.wordpress.com/2010/03/18/tyske-ecolog-anklaget-for-narkosmugling-i-afghanistan/

PS: Fukk BP!

stevenson
stevenson
Abonnent
Svar til  Marius Tobiassen
13 år siden

Har også tenkt den tanken at heroinen smugles ut fra Afghanistan i de døde soldatenes kister. Det var den samme teknikken som ble benyttet i bl.a. Vietnamkrigen.
Selvfølgelig er NATO i Afghanistan for å ha kontroll over heroinen. Det dyrkes mer opium nå enn noensinne i Afghanistan.
Både CIA og FBI er bygget opp og styrt av freemasons.
NATO er også freemasons, til alle tider har øverstkommanderen i NATO vært en freemasons.
Sånt sett døde ikke de norske soldatene forgjeves (sitat fra Grete Faremo).

sjokomelk
Abonnent
Svar til  stevenson
13 år siden

Kan du dokumentere at CIA smuglet heroin ut av Vietnam i likkister? Jeg har ennå til gode å se/høre/lese troverdig dokumentasjon om dette.

Og så heter det freemason i entall. Men på norsk blir det henholdsvis frimurer i entall og frimurere i flertall. Just FYI. ;)

stevenson
stevenson
Abonnent
Svar til  sjokomelk
13 år siden

Hei sjokomelk
Så du er så lat at du ikke gidder å google litt selv engang. Hvorfor er du så skeptisk? Tror du jeg husker hvor alt stod hen, i alle de tusenvis av bøkene jeg har lest? Er du klar for å sjekke fakta og beviser gjennom linker da, kanskje, bare sitte der og trykke på enter og være skeptisk og lat i sommervarmen?

http://www.wanttoknow.info/militarysmuggledheroin
I am Bob Kirkconnell, a retired Air Force chief master sergeant. I spent 27 years on active duty, and now teach high school. I was involved in an investigation of heroin smuggling into the US using killed-in-action human remains out of Vietnam. This happened in 1972 or 1973…
his plane contained between 80 and 90 transfer cases (87 is the number I recall) containing human remains, killed-in-action, out of Vietnam. When it arrived, the plane broke, went into maintenance, and we had to order parts that would take over 24 hours to receive.
Japanese customs opened the transfer cases and found that all of the bodies had had their internal organs removed, and that they were stuffed with bags of pure heroin.
http://en.wikipedia.org/wiki/Illegal_drug_trade
Fra wikipedia>
Allegedly, during the Vietnam war, drug lords such as Ike Atkinson used to smuggle hundreds of kilos of heroin to the U.S. in coffins of dead American soldiers.
The Cadaver Connection was a supposed heroin smuggling operation involving hiding heroin in the American serviceman’s coffins. Frank Lucas, one of Ike’s partners in the US, claims that this is how Ike smuggled the narcotic out of Thailand:
Ike flew a country-boy North Carolina carpenter over to Bangkok. We had him make up 28 copies of the government coffins… except we fixed them up with false bottoms, big enough to load up with six, maybe eight kilos… It had to be snug. You couldn’t have shit sliding around. Ike was very smart, because he made sure we used heavy guys’ coffins. He didn’t put them in no skinny guys’….
http://en.wikipedia.org/wiki/Ike_Atkinson#Cadaver_Connection
The concept of smuggling drugs from Vietnam via dead soldiers is referenced in Tom Clancy’s book Without Remorse.
http://en.wikipedia.org/wiki/Air_America_%28airline%29

Air America allegedly transported opium and heroin on behalf of Hmong leader Vang Pao. This allegation has been supported by former Laos CIA paramilitary Anthony Poshepny, former Air America pilots, and other people involved in the war
http://www.serendipity.li/cia.html
http://www.observer.com/2007/saga-corruption-heroin-and-charisma-ridley-scott-delivers-socko-entertainment-american-gangster
To imagine that packets of pure heroin were smuggled into the United States from Vietnam in the false bottoms of coffins containing the bodies of American soldiers killed in a separate futile conflict would strain the credulity of the most heartless shlockmeister.Yet, this is what apparently happened in real life, with the attendant bribery of Army and Air Force officers and pilots.
Det vil vel alltid være noen som tviler, selv om de får beviser og historier fra de som var involvert servert rett I fanget. Og det eksisterer også såkalte dekkhistorier , såkalte etterforskninger som er bestilt for å bevise det motsatte. Det er en vanlig CIA-strategi.
Men hvis du vil vite mer om CIA sin involverte drug-business, så anbefaler jeg å lese:
Dope Inc., The Big white lie, Cocaine politics, Out of control; Bluegrass conspiracy, The cocaine wars. The crimes of patriots, Drugging America.
Flotte bøker om drugs og CIA . Men det gidder du vel ikke. Du vil bare sitte der og være skeptisk, slenge noe mistro ut, for å kunne sitte der og trykke på enter etter å ha fått linker servert?
Simeg, er du lærer, Sjokomelk; siden du retter på om det heter frimurer eller freemason eller freemasons? For meg er det et fett, samme satanistgjeng samme hva man kaller dem. Ta ferie, sjokomelk, og les en bok!

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  sjokomelk
13 år siden

Sjokomelk skaff deg et liv. Ikke bli lei deg, for vi er lei deg. Sitter her og kverrulerer og pirker på små skrivefeil, orker snart ikke å ha deg her mer, du fikk karantene forrige gang, neste gang er det permanent.Plagånd..

sjokomelk
Abonnent
Svar til  sjokomelk
13 år siden

Stevenson:

Hvorfor jeg er så skeptisk? Tja, har lært meg at historier som er for gode eller fantastiske til å være sanne som regel er det. Så til bevisene du legger fram:

Hva angår Bob Kirkconnell’s historie er det et par ting som skurrer. Leser jeg historien hans riktig tar altså japanske tollere seg bryet med å åpne samtlige kister, for deretter å gjennomføre hulromssøk på samtlige lik. Må si at jeg finner det elementet av historien lite troverdig.

Hva angår historien om Ike Atkinson dukker ordet «allegedly» (visstnok) opp ganske tidlig, noe som svekker den etterfølgende teksten betraktelig.

Tom Clancy? Man kan si mye rart om ham, men noe sannhetsvitne i forhold til dopsmugling tror jeg ikke han er. Han brukte nok den røverhistorien for å piffe opp sin egen røverhistorie.

Har lest om Air America og Vang Pao. Air America fløy ikke døde amerikanere hjem fra Vietnam, de drev primært med forsyningsslipp til CIA-trente geriljagrupper i Laos. Det har gått mange historier om at de hadde opium og heroin i lasten, men det er ikke det samme som at de lastet heroinfylte lik i flyene sine. Men ja, det er overveiende sannsynlig at de drev med frakt av narkotika i Laos.

Og under linken til spillefilmen «American Gangster» skrives det: » this is what apparently happened in real life». Ikke akkurat overveldende overbevisende det heller.

Hvis du ikke allerede har gjort det vil jeg anbefale deg å skaffe deg boken «Air America» av Christopher Robbins, evt. også «The Ravens» av samme forfatter. Fascinerende lesning om den «hemmelige» krigføringen i Laos.

hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  sjokomelk
13 år siden

«Sjokomelk skaff deg et liv. Ikke bli lei deg, for vi er lei deg. Sitter her og kverrulerer og pirker på små skrivefeil, orker snart ikke å ha deg her mer, du fikk karantene forrige gang, neste gang er det permanent.Plagånd..»

Ja dette var et voksent utspill fra en såkalt moderator. Sjikanering og utkastelser som følger redaksjonenes dagsform og lune…og ikke forumregler. For de finnes nemlig ikke.

sjokomelk
Abonnent
Svar til  sjokomelk
13 år siden

Vedrørende din trussel om utkasting, Armin:

Kan ikke se at jeg gjør noe som er verre enn det du holder på med.
I et innlegg under debatten om Hovefestivalen og chemtrails lirer du av deg at jeg skal hente en skrutrekker for å feste en løs skrue i mitt eget hode. Du spekulerer om at alle NTNU’ere er dumme. Du latterliggjør dine motstandere og tar det tydeligvis svært personlig når noen motsier deg. Jeg vet at du i debatt med andre har framsatt ganske konkrete trusler.

Spørsmålet mitt er; er min oppførsel her inne så mye verre enn din? Hvis ja, fortell meg hvorfor. Hvis du kaster meg ut på grunn av dette spørsmålet vil du bare bevise at jeg har rett i min og andres påstand om at du er mer opptatt av å bringe dine motstandere til taushet enn å føre en saklig diskusjon.

Håper på et saklig og utfyllende svar.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Marius Tobiassen
13 år siden

George Bush Senior kuppet Nicarauga for å få kontroll over kokain importen. Som mange afroamerikanske rappere som er kansje den viktigste kilden til denne konflikten sier; «Black people dont own no ports and boats, so how the fuck we getting all this cocke?» Shyne

Kennedy’s intended change in Vietnam policy — his plan to unilaterally withdraw from the imbroglio — infuriated not only the CIA but elements in the Pentagon and their allies in the military-industrial-complex. By this time, of course, the Lansky Syndicate had already set-up international heroin running from Southeast Asia through the CIA-linked Corsican Mafia in the Mediterranean. The joint Lansky-CIA operations in the international drug racket were a lucrative venture that thrived as a consequence of deep U.S. involvement in Southeast Asia as a cover for drug smuggling activities. — Michael Collins Piper, The Final Judgment, quoted at Vietnam, the CIA’s Illegal Drug Trafficking, and JFK’s Assassination

http://www.serendipity.li/cia.html#cia_drug_trafficking

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

«Som mange afroamerikanske rappere som er kansje den viktigste kilden til denne konflikten»

Nå ble ting mye klarere angående hvordan NS fungerer.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Bidalaka
13 år siden

De lever i ghettoen, som CIA oversvømmer med Crack-cockain.. Hva vet du egentlig? Mener du det ikke er viktig å høre på meningene til labratorierottene?

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
13 år siden

Afghanistran er et hengemyr, og det blir vanskelig å komme seg ut derfra med æren i behold. Norske politikere vil helt sikkert si at» jobben er utført og vi kan være stolte av oss selv» – uansett hvordan dette ender.

Det er mange som gjennom historien har forsøkt i invadere Afghanistan. Samtlige forsøk har vært mislykkede – så langt. At NATO skal klare det ingen andre har klart tviler jeg på. Dessuten: hva betyr det å vinne krigen? Målene er opprette trygghet og sikkerhet, to umålbare parametre. Målet er også å hindre terror. Man kan selvfølgelig telle antall terroranslag, og si at når det er null, så er man i mål. For det første er null terror en utopi, rett og slett fordi det alltid har skjedd. For det andre er hvor lenge skal null-strategien vare før man kan kalle det suksess. Et år? Fem år? Det siste målet er å innføre demokrati. Det blir vanskelig hvis afghanerne selv ikke ønsker det, og de allerede nå vet at de politiske lederne er plukket ut av vestlige ledere og er korrupte.

Taliban er forlengelsen av Mudjhahedin,gerilliakrigere og frihetskjempere under krigen mot Sovjet. Dette er mao folk som har lang erfaring med krig mot overmakt. Vi skal heller ikke glemme at Mudjahedin delvis ble opprettet, finansiert og fikk våpenstøtte fra USA i kampen mot Sovjet. Dette godt dokumentert, blant annet i «Wilsons War» med Tom Hanks. USA (og NATO) møter i dag seg selv i døren og møter sine egne våpen.

Da Sovjet trakk seg ut fikk Mudjahedin religiøs ideologi, ble Taliban og tok kommandoen over landet. Deres styresett og handlinger kan kritiseres i det lange og brede. I sin periode i makten fikk dem nærmest fjernet all opimumsproduksjon. Det var nok en av grunnene til invasjon. Den andre var oljerør, som noen har nevnt i et annet innlegg. Den tredje grunnen har nå kommet til syne: landet er svært rikt på naturressurser som mineraler og litium. Vi kommer mao til å være der lenge, og mange flere liv vil gå tapt, ikke minst sivile liv.

Etter Tallibans fall har flytkningstrømmen fra Afghanistan til Norge økt drastisk. FrP, som er for krig, men mot innvandring, jobber mao mot sin egen politikk. Ser de ikke dette selv? Gjennom krig, religiøs forfølgelse og økonomiske tvangsgrep skaper vi flykninger. Tidlige konforme Norge blir nå mikset med en cocktail av andre kulturer. Det er ingenting galt med ulike kulturer, det er derfor man blant annet reiser utenlands, men resultatetet vil på et tidspunkt bli konfrontasjon, da den kulturelle identiteten er difus. Dette er også en del av spillet for å få innført en Verdensstat. THEY vet at en kulturell nedsmelting vil skape aggresjon og opptøyer. Ergo: flyktninger og asylsøkere er uskyldige og uvitende brikker i dette psykopatiske spillet. Krig er dermed ingen løsning, men å hente hjem alle soldater og la afghanerne selv ordne opp. Jo lenger vi blir der, jo større vil problemet bli. Russerne har de siste årene opplevd en eksplosjon av heroin og overdosedødsfall. De er drittlei dette, og har flyttet deler av troppene sine til den afghanske grensen. Går russerne inn er vi plutselig i krig med dem også. For øvrig har antall asylsøkere fra Afghnistan gått ned det siste året..

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Støre: «Norges ‘innsats’ i Afghanistan reduserer faren for afghansk terror mot Norge !»

Dette utsagnet fra utenriksministeren står å lese på forsiden av en av Norges aviser samme uke som
1. 4 drepne norske soldater ble begravet
2. PST foretar «terror»-arrestasjoner blant muslimer i Norge

Det må da vel finnes en lov som forbyr sinnssyke statsråder i Norges regjering ?

Kan noen please videresende denne meldingen til Støre’s psykiater ? (Eller er Støre’s fastlege/psykiater blitt gjort oppmerksom på at en permittering av Støre av medisinske årsaker; i påvente av utredning vedr. sterkt underutviklet sjelsliv / evne til logisk resonnering ev. sinnssykdom i gjerningsøyeblikket vil medføre øyeblikkelig psykiatrisk tvangsinnleggelse – av legen/psykiateren selv ?)

Støre har tidligere vært toppsjef i Norges Røde Kors. Er det mulig at Støre i farten har glemt forskjellen på en humanitær operasjon og en militær okkupasjon ? Hallo, Støre, hva med å trekke ut soldatene og sende inn Røde Kors eller Røde Halvmåne i stedet ? Regn med at det blir en forskjell – i fredeligere retning…

En russisk general med lang erfaring fra Afghanistan-okkupasjonen sa dette (før USA og NATO satte igang med å invadere og okkupere slik at historien gjentok seg):
«Den viktigste lærdommen fra Afghanistan er dette: En mann som har mistet alt han har kjært pga. okkupantenes krigføring; sin kone, sine barn og sitt hjem har ingenting mer å tape. For mange som kommer i en slik desperat situasjon vil det eneste naturlige være å gripe geværet og begi seg ut for å ta hevn på dem som har drept hans kjære og lagt hans liv i ruiner.

Støre, vil du please utdype ditt resonnement ? Hallo Støre, er du der…? Støre…?

Psykiater – kom fort ! Norges utenriksminister ser ut til å trenge øyeblikkelig nød-assistanse !?

Hermis
Hermis
Abonnent
13 år siden

Her har Ulven helt rett! Støre har tydeligvis klikket og er livsfarlig, kanskje ikke for seg selv, men for mange andre. Kriteriene for tvangsinnleggelse er dermed innfridd. Øyblikkelig elektrosjokk og tvangsmedisinering/-innleggelse er nok eneste utvei før han forårsaker enda mere død og skade i bla Afghanistan og hvor som helst ellers. Støre er rett og slett ikke skrudd riktig sammen, og det må man bare ta konsekvensene av.

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

British Forces To Withdraw From Deadly Afghan District

«British troops are to withdraw from one of southern Afghanistan’s deadliest areas and hand responsibility over to U.S. forces.

Britain’s defense secretary, Liam Fox, announced the pullout of 1,000 soldiers from the district of Sangin in Helmand Province starting later this year. Sangin, a valley in northern Helmand, has accounted for 99 out of 312 British soldiers killed in Afghanistan since military operations began there in 2001.»

http://www.rferl.org/content/British_Troops_Said_To_Be_Pulling_Out_Of_Key_Afghan_Area/2093108.html

Så er det bare å vente på at Bilderberg-Jens og «forsvarsminister» (mao. angrepsminister) Grete Faremo skal ile til og by frem norske soldater som erstatning for de britiske (som har fått nok) til «freds-Obamas» (mao. krigs-Obamas) USA: «Vil du bruke disse Mr. Obama ? Det er de beste guttene Norge har å by på… Hvor mange fulle fly kan du tenke deg ?»

smurfen
Redaksjonen
13 år siden

Hvorfor kaller vesten dem Taliban, på sine egne hjemmesider kaller dem seg Mujahedin
Ville bindingene til CIA blitt for lette og forstå for vanlige folk da ?
CIA forsynte Mujahedin med store mengder stinger-raketter som gjorde at Russerene fikk enorme tap, hadde FSB gjort det samme nå så ville NATO hæren blitt tilintetgjort på få uker
Russerene har snart ikke annet valg vist dem skal ungå at landet deres ikke bukker under av heroin fra CIA

Mye av grunnen til krigen bunner i hvitvasking av penger på samme måte som vi har sett i tiår nå
På samme måte som i Irak så blir paller på paller med penger flydd inn for så og bare forsvinne, forsvinne blir kanskje litt feil og si siden det meste bare bytter fly når det kommer frem og flydd tilbake som ferdig vaskede penger
Eliten skriker om penger til og bygge opp land og hjelpe befolkningene, dem fattige ser seff aldri en krone til gigantbeløpene siden dette er penger som går til Frankenstein og globaliseringsprosjekter for Eliten (NWO )
Man så det samme nå som dem sprengte Haiti, enorme pengebeløp ble samlet inn og stater var ekstra gavmilde siden dem viste hva pengene egentlig skulle brukest til
På Haiti har dem ikke sett en krone, over 1 million er husløse forsatt enda det er gått over 6 mnd siden Haarp skjelvet
Når man ikke kan stole på trippel presidentene fra USA som sugde næring i ruinene der hvem skal man stole på da ?
Under sultkatastofen i Etiopia ble det samlet inn enorme beløp, Live Aid fikk verdens artister til og gi så det svir, men ingen penger kom frem til dem som sultet, det lille som kom frem gikk til krigsherren der som fikk kjøpt inn store mengder våpen så han kunne forsette sin etniske rensing av befolkningen
Man ser det hele veien hvordan dem starter kriger og «naturkatstofer» for og hvitvaske penger
NWO trenger penger, mye penger så nå er Jensegutt i NY for og samle inn 100 milliarder $ i året, han skal vist også møte FBI for og få noen gode tips

Flyr ut hele paller med dollar

http://www.dn.no/forsiden/utenriks/article1927319.ece

Men hva har skjedd med vår kjære Jens ??
Hva er det som er galt med han der pappa sa min sønn på 5 da han var på TV i kveld
Øynene var smale, røde og gikk skjevt utover, håret var grått som på en 100 åring der han hoppe og rykket til i rare bevegelser
Er Duracellene begynt og svikte ?
Jeg måtte bare si som sant var at han mest sannsynlig skal inn på Service i NY og sikkert oppgraderest litt men så ille som der er nå så vil han mest sannsynlig bli byttet ut med en Jens 3
Det flotte med kloner er at dem vokser 20 ganger fortere en vanlige mennesker men det fører også til at dem må byttest ut regelmessig siden selv ikke homsepatruljen klarer og få en klone 20 år yngre hvert år

Mer og mer tyder også på at det var en Drone som knertet dem 4 norske soldatene og ikke en Mujahedin bombe
ingen merket noe til bilen som gikk i luften der kolonner kjørte videre mange kilometer før dem fant ut at kanskje dem skulle snu og se hvor dem ble av ….

Men dem døde på ingen måte forgjeves, dem hadde akkurat vært i et møte med lokale ledere og kjøpt seg en liten tomt sier oberst Steinar Hannestad

Hva blir det neste ? At den norske kontigenten er sprengt i luften men det var det verdt siden dem akkurat hadde delt ut Britney Spears parafyme til muslimske kvinner i Burka ?

Det var vist også den eneste nødhjelpen dem fikk på Haiti, noen flasker fin Hugo Boss parafyme fra Carola ……..

95 prosent av sultkatastrofe-pengene gikk til våpen med støtte fra CIA

http://www.dagbladet.no/2010/03/03/nyheter/etiopia/utenriks/10676997/

Kjørte tre kilometer før de oppdaget at én bil manglet

http://www.dagbladet.no/2010/07/12/nyheter/afghanistan/utenriks/12534797/

Bin Laden den beste fienden penger kan kjøpe

http://2451.vgb.no/2006/01/22/bin-laden-den-beste-fienden-penger-kan-kjope/

NATO lukker øynene for afghansk opium

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article727442.ece

Carola ga sultent fadderbarn på Haiti Hugo Boss parfyme

http://www.dagbladet.no/2010/02/19/kultur/hugo_boss/carola/haiti/tabbe/10495767/

Ikke akkurat den samme Jensegutt vi så i NY i dag ;)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Off topic, smurfen;

Jeg så innlegg fra deg på trykk i dagens papirutgave av Dagbaldet (fra nettdebatt, men funnet verdig en plass i papirutgaven)

Om blekkspruten Paul.

Hysterisk morsomt innlegg;o)

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Vandalf
13 år siden

sharing is caring! kom igjen! vi er nysgjerrige!

ubu
ubu
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

veldig interesant…
hva er hjemmesiden til taleban/muhajdin?

Marius Tobiassen
Skribent
Svar til  smurfen
13 år siden

Nydelg Smurfen!!!
Terningkast 6

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
13 år siden

Ikke helt off topic Vandalf siden det var meningen og skrive at Jens og Faremo ville kjøpe blekksputen Paul for og se hvem som vinner i Norge-Afganistan krigen/kampen, men da ville nok smilene stivnet siden alle vet at i Vietnam 2 krigen som aldri kan vinnest er det bare tapere borsett fra krigsprofitørene :)

Du la vel også merke til at kritikken mot dem rødgrønne var sensurert bort i papirutgaven i kommentaren min, men akkurat som forventet av DB

Ubu
Taliban har 2 hjemmesider/nettsteder, dem omtaler seg selv alltid som Mujahedin, men nettstedene har vært mye rammet av hacking og ligger ofte nede, kanskje ikke så rart siden det er mye info der som NATO/USA ikke vil skal komme ut
Jan Otto Johansen hadde en artikkel om det for en liten stund siden
Her kan en også lese litt om det ….

http://www.dagbladet.no/2010/01/25/nyheter/innenriks/afghanistan/forsvaret/10098928/

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=580498

Dem 2 nettstedene deres klarte jeg ikke og spore opp… :(

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Smurfen sa;

» siden alle vet at i Vietnam 2 krigen som aldri kan vinnest er det bare tapere borsett fra krigsprofitørene »

Ja, det er ikke bra å tenke på at jeg er med og finansierer blodbadet der borte via mine skattekroner. Det gir meg en følelse av medskyldighet og maktesløshet på en og samme tid.

Det kan ikke herske noen som helst tvil om at den eneste vinneren i denne menneskelige tragedien i flere akter er det militærindustrielle komplekset og deres aksjonærer.

De ler seg nok skakke hele veien til banken. Tenk så genialt å gå til krig mot et begrep (krigen mot terror).

Denne krigen har snart vart i 10 år, og så vidt meg bekjent går det bare dårligere og dårligere. Og resepten synes å være å pøse på med mer militærmakt.

Noen burde snart ha lært og forstått at det ikke nytter å bombe noen til lydighet.

Jeg er hellig overbevist om at dersom man minimerte militære utgifter (les; kriget mindre) og maksimerte bistandsutgifter (les; bygge opp fremfor å rive ned) så ville denne konflikten vært løsbar. Problemet er bare at det ikke er i det militærindustrielle kompleksets interesse at denne krigen skal ta slutt (eller noen andre pågående kriger for den saks skyld). Og hvorfor skulle de det? De tjener jo ikke penger på fred. Så enkelt er det, tror jeg.

Så til det jeg synes er temmelig drøy lesning;

«Norges militære utgifter i Afghanistan har økt kraftig de siste årene, mens bistanden fortsatt sakker akterut. »

Fra samme artikkel;

» fjor lå krigsutgiftene på 783 millioner kroner, mot bistandsutgifter på 447 millioner kroner.»

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=183692

Dette var i 2007. Her bruker man altså 336 millioner mer på krig enn bistand. Er det ikke hinsides enhver fornuft å bruke mer penger på kuler og krutt enn mat og medisiner, for å sette det på spissen?

Er jeg veldig naiv nå?

Hva ville gledet de sivile Afghanerne mest? Bomber eller medisiner?

Ok, dette var i 2007… vi går videre til i år;

«Forslag til vedtak om norske styrkebidrag til Afghanistan og
utgifter i 2010

I statsbudsjettet for 2010 gjøres følgende endringer:

Driftsutgifter, forhøyes med 188 000 000
fra kr 1 277 049 000 til kr 1 465 049 000

http://www.regjeringen.no/pages/2320684/PDFS/PRP200920100069000DDDPDFS.pdf

Altså;

På 3-4 år har de norske krigsutgiftene i Afghanistan økt med ca 682 millioner kroner til nesten 1, 5 milliarder kroner, dvs nesten en dobling på disse årene.

WOW… vi er faen meg flinke til å krige folkens!

Så til tusenkronersspørsmålet;

Vi vet at vi i 2007 brukte vesentlig mindre penger på bistand enn krig, så nå lurer jeg fælt på om vi er blitt flinkere når det kommer til bistand;

Joda den er økt til kr 750 millioner i 2008-2009 (finner ikke noe tall for 2010, så om noen har det så post det gjerne)., men differansen mellom hva som brukes på krig contra bistand er nå over 700 millioner, altså bistand taper til fordel for krig;

http://www.regjeringen.no/mobil/nb/dep/ud/aktuelt/svar_stortinget/sporretime/2010/svar_sivilbistand.html?id=593063

Mye mere kuler og krutt, og litt mere mat og medisiner for å sette det på spissen, igjen.

Så leser jeg noe i Støre’s svar fra denne spørretimen i Stortinget som nesten får meg til å svelge tungen min og dø en langsom død;

Av den totale bistanden på 750 millioner gir Norge 120 millioner til «Verdensbankfondet Afghanistan Reconstruction Trust Fund»

Lord have mercy, sier jeg bare… Man gir da ikke bistandspenger som skal gå til sivile Afghanere til en bank?

Hva tror dere denne banken gjør med disse pengene da?

Hva er det banker flest gjør?

De LÅNER ut penger…

Så mangler det heller ikke på kritiske røster til denne «bistanden»

«This argument does, however, highlight a more serious point regarding the kinds of policy prescriptions that are likely to emerge from the World Bank. Tensions are already beginning over whether Afghanistan should, for instance, accept loans for road-building, rather than grants. Experience from other ‘post-conflict’ settings suggests that the standard package of neo-liberal policies is likely to exacerbate structural tensions and increase the risk of renewed conflict.»

La oss gjenta denne ene setningen;

«Tensions are already beginning over whether Afghanistan should, for instance, accept loans for road-building, rather than grants.»

http://www.odihpn.org/report.asp?id=2496

Jeg vil følgelig oppsummere krigen slik;

Først bomber vi dere sønder og sammen år etter år, og så kjære Afghanere kan dere få låne penger av oss til å komme dere på beina igjen!

The World Bank to the rescue. We only want profits in return for our charity…

Og sjenerøse bidrag fra blant annet norske skattebetalere, selvsagt.

Om det noensinne kommer en bibelsk form for dommens dag (hvilket jeg betviler), så ligger vi i vesten særdeles tynt an, tipper jeg…

Birgitta
Birgitta
Abonnent
13 år siden

En hederlig soldat forsvarer landet sitt , folket sitt , og sin egen familie .
Slik det er i dag inviterer vi fienden inn i landet , for å svekke oss psykisk , deretter sender vi soldater ut for å kjempe for en sak som ikke vi selv er tjent med . Jeg synes synd på de norske soldatene i Afghanistan . De er blitt lurt trill rundt , slik at de selv tror at de kjemper for en god sak .

Var det slik at de kjempet for demokrati , kunne de stå på sin post her hjemme og kjempe for demokrati , fordi demokratiet her hjemme blir svekket dag for dag .

Jeg tror neste generasjon vil måtte se lenge etter noe som kan kalles demokrati , da dette blir undergravet dag for dag .

Rett foran våre øyne blir det utkjempet landsforræderi av høyeste rang !!

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Birgitta
13 år siden

«Slik det er i dag inviterer vi fienden inn i landet , for å svekke oss psykisk »

Hm, dette hørtes ikke bra ut…

Ser du på invandrere som fiender?

Jeg ser på de som medmennesker…

sjokomelk
Abonnent
Svar til  Vandalf
13 år siden

Kunne ikke sagt det bedre selv, Vandalf. :)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  sjokomelk
13 år siden

Flott og se at du for en gangs skyld er helt enig med Speilet og brukerene Sjokomelk :)

Klart innvandrere ikke er fiender men medmennesker og selvstendige enkeltindivider som alle oss andre, også samme fiender som oss andre :-D

Rart at Afganere flykter til Norge når dem bader i penger og luxus i Afganistan…
400 milliarder dollar eller 2500 milliarder har NATO bevilget til gjennombygging av landet som er like mye som det norske oljefondet eller 3 norske statsbudsjett som faktisk er nok til at hver eneste en av innbyggerene i Afganistan kunne fått sin egen personlig skole og sitt eget private lite sykehus

En liten Quiz: Får Afganerene dem pengene der eller bare bruker eliten det som dekke for og hvitvaske pengene for så og fly pengene hjem igjen til sine lugubre prosjekter …. ? ;)
Mind Controll ekspimentene med inplantater på norske borgere på norske sykehus er bare et prosjekt som trengte og få tilført store midler utenom dem vanlige offentlige postene i sin tid
EU president Romperoy skriker etter enorme summer som kan drifte nye EU, det gjør også EUs nye Høyrepresentant Catherine Ashtons som trenger på tusenvis av milliarder til sitt Eurokorps som skal opp på USA nivå etter Lisboa traktaten tredde i kraft 01.12.09

Rare er jo at det skrivest like lite om den enorme EU hæren som byggest opp nå som det ble skrevet om Hitlers hær og opprustning under WW2
Ikke et ord ble skrevet i norske medier om truslen fra Hitler før man hørte kanonene på Oscarborg
Er vel kun aftenposten som har hatt noen få artikler om EUs høyrepresentant og det enorme budsjettet hun er tildelt som langt overgår budsjettet til EU presidenten
Den svenske EU delegasjonen og Bilderberger Carl Bildt kjempet også hardt for at ingen EU land skal ha noen invirkningsmulighet på Eurokorps og Catherine Ashtons nye super hær, den skulle hun ha full råderett over selv eller nå er det jo seff ikke hun som har makten men det er det meget mektige folk bak henne som har, hun er bare en puppet
Fra og være totalt ukjent til og være blandt den aller aller mektigest i verden på noen mnd kan vel kanskje kallest politisk lynkariere ;)
Men nå har jo baronesser blått reptilblod så kanskje ikke så uventet likevel……

http://forum.paradoxplaza.com/forum/showpost.php?p=5946370&postcount=32

http://www.dn.no/forsiden/utenriks/article1927319.ece

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  sjokomelk
13 år siden

En god slager fra Sjokomelks forrige runde med menneskesjikanering:

«så hva om 1av3 får kreft i samfunnet, det høres mer positivt om du sier 2 av 3 får ikke kreft»

Å normalisere en gal tilstand er noe de gale gjør for å virke skyldfrie, er du skyldig i barnemord når du kriget i Lebanon under FN’s verdensarme?

sjokomelk
Abonnent
Svar til  sjokomelk
13 år siden

Vel vel Armin, hvis vi nå skal hive sitater etter hverandre synes jeg dette sitatet ditt fortjener en reprise: «Må vi alltid velge den minst onde ? »

Hvem har jeg forøvrig sjikanert?

Din kommentar om min tid som FN-soldat kommenterer jeg ikke ytterligere, da ditt spørsmål blottstiller din totale ignorans vedr. UNIFIL’s mandat.

Og ja, at 1 av 3 dør av kreft er ille, men 2 av 3 dør fortsatt av noe annet enn kreft. Hadde det ikke vært for cellegiftbehandling og strålebehandling hadde det vært flere som døde av kreft. Har ennå til gode å se at sølvvann, haibrusk og aprikoskjerner har gitt pasienter noe annet enn falskt håp. (Jeg jobber forøvrig på en kreftavdeling på et av sykehusene i Oslo.)

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  sjokomelk
13 år siden

En av grunnene til at du fortsatt har til gode å se noen bli kurrert med alternative behandlingsmetoder er nettop av den grunn at du jobber på et dødehus som dreper mennesker. 3-4% av cellebehandlede overlever. Fritthelsevalg kjørte en sak på 3 leger som har kurert flere hundre pasienter hver, hadde det bare vært så mye som EN som ble kurrert, så fortjener det en total omleggelse av kreftpolitikken umidelbart for det gamle er råttent!!!

Sjokomelk, må vi velge minst av den onde? Skjønte du det ikke? Taliban eller Nato, hvilken forskjell gjør det? Taliban undertrykker kvinner, Nato forpester et helt land med utarmet uranium på sine maskingeværamunisjon som blir dumpet fra fly, helikopter og humveer.

Same shit, different asshole.

Ork å gå et annet sted for ditt syn her gjør meg vondt, du er anti-pati.

sjokomelk
Abonnent
Svar til  sjokomelk
13 år siden

Spør på nytt jeg; HVEM har jeg sjikanert?

Hva angår alternative behandlingsmetoder er det nok av våre pasienter som velger å supplere vanlig behandlin (Cellegift & stråling) med alternativ behandling. Har ikke sett at det har hjulpet noen av dem en eneste gang.
Bortsatt fra å gi dem falskt håp, som sagt. Selv synes jeg det er råttent at sjarlataner (altså selgerne av de før nevnte «remedier») lopper fortvilte mennesker i dødsangst for tusentalls kroner.

Så du mener at Afghanistan hadde vært bedre tjent uten hverken Taliban eller NATO? (Eller Sovjetunionen i sin tid?) Da er vi i hvert fall enige om noe. Men slik du skrev den replikken kunne den leses dithen at du mente Taliban (som de fleste synes er kjipere enn NATO) var et bedre alternativ enn NATO.
Vedrørende utarmet uran er jeg ikke sikker på hvor hensiktsmessig det er av NATO å bruke det, da det primært er ment for å slå ut pansrede mål. Har derfor liten tro på at utarmet uran brukes i Afghanistan.

Og som jeg har sagt før (og fortsatt står fast ved); hvis dere vil ha debatt må dere faktisk tåle at det er deltagere som er vilt uenige med dere. At mitt syn gjør deg dårlig er faktisk ikke mitt problem.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  sjokomelk
13 år siden

Høre du deg selv Sjoko ?
Du fremstår som bølla i klassen men når du blir konfrontert så hyler du opp som et offer og gjør det helt uskyldig der det er alle andre som er dumme og slemme

Du bare kverulerer på andres kommentarer og bidrar lite og ingenting med og finne avsløringer og avsløre mulige konspirasjoner

Du påstår du jobber med kreftpasienter men må en ikke ha litt empati da ?
Ikke mye du har vist av det her på NS hvertfall, det handler kun om og rive ned det andre har bygget opp
Du skriker om beviser du aldri aksepterer, du skal ha andre til og gjøre jobben for deg for du gidder ikke google sannheten selv
Samme greia hele veien, youtube er ikke bevis, dem dokumentene kan være falske, Obama var utilregnlig når han kom med den innrømmelsen og bla bla bla …

Vi har vel samme fiender, hva med og bidra litt ? du er sikkert en grei gutt på bunn :)

Puh….. det var godt og få det ut :) he he

smurfen
Redaksjonen
Svar til  sjokomelk
13 år siden

Det tok litt under 1 sekund og google opp at det brukes store mengder DU ( Utarmet Uran ) i Afganistan ) Sjoko

Hva med og sette av 1 sekund til og gogle og jobbe litt selv før du kverulerer på Armins fakta ?

Utarmet uran (DU), som sannsynligvis har armert mange av rakettene USA avfyrer med vekslende presisjon i Afghanistan, er en skjult del av krigen. Støvet disse rakettene sprer når de treffer sine mål, kan forårsake lidelser og død hos den afghanske sivilbefolkningen i mange tiår framover.

USA har A-10 Warthog-helikoptere med i sin krigføring mot Afghanistan. Disse er siden Gulfkrigens dager blitt knyttet til DU-våpen. I Afghanistan skal DU-våpen ha blitt brukt blant annet under bombingen av Bagram-flyplassen nord for Kabul. DU-støvet kan da spre seg til Kabul-elven og jorden rundt denne.

http://nyhetsbildet.wordpress.com/2009/11/13/radioaktive-kriger-i-dag-uranvapen-i-afghanistan-irak-og-balkan/

http://folk.uio.no/eliei/VELLE.htm

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  sjokomelk
13 år siden

Nyhetsspeilet har nå tatt et lite oppgør med 3 brukere på 2 dager, Sjokomelk, Hippokraten og Lillehammer kan spre sine løgner og disinformasjon andre steder enn et nettsted som søker sannhet.

4 ukers kjærlighetskarantene. Gå i dere selv og vit at deres ord morder uskyldige mennesker på andres jord.

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  sjokomelk
13 år siden

Kan vi uansett hva vi mener om DU prøve å holde oss en anelse til fakta:
a) DU brukes ikke i en eneste rakett. Det brukes i kinetisk energi-våpen som i 30mm-kanonen på en A-10 eller som pilammo, APFSDSDU fra stridsvogner.
b) A-10 Warthog er et fly, ikke et helikopter.

Hvis dere begynner å få grunnleggende abc-fakta rett, så kan vi komme oss til å argumentere om resten av meningene deres.

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  sjokomelk
13 år siden

Ellers smurfen, leser du videre på på sider som din link henviser til, så står det faktisk at man ikke har klart å spore noen større opphopning av uran i jordsmonnet der man har brukt DU, enn det som er der /naturlig/.

Du er klar over at uran er naturlig og fins i jordsmonn og vann overalt? Trodde dere likte naturlige ting jeg.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  sjokomelk
13 år siden

Hvem er vi Bidalaka ?? Resten av bandet ditt ? Er denne vi en edel rase av iluminati medlemmer og NTNUere som skal knuse oss mindreverdige søppel ?
Definer dere for meg ?er det alle som er innom Nyhetsspeilet, er det bare vi som blogger her eller er det artikkel forfatterene, er det dem over 20 eller under 20,er det dem med lysebrun farge, muslimer, jøder eller hva er det fornoe ?
Forklar ?
Hva mener du med vi og dere ?

Du kan jo samtidig legge ved beviser på at NATO og USA ikke bruker DU Ammo i Afganistan elle er det sånn at «dere» allerede anser oss for slaver som skal gjøre drittjobbbene for «dere» ? hvst ikke så kan du/dere enkelt og greit bare ………….

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  sjokomelk
13 år siden

Med ´vi´mente jeg de/oss som diskuterer dette temaet. Det er greit å ha noen helt udiskutable fakta rett. Så kan vi bruke tiden på det som det strides om.

Eller mener du fortsatt at DU brukes i raketter og at A-10 er et helikopter?

Om amerikanerne har DU-ammo i Afghanistan har jeg ikke noen formening om, men jeg vil regne med at det fins. Om det er brukt i noen særlig mengde er mer tvilsomt, av grunner som Sjokomelk(tror jeg) har nevnt. Så du legger igjen meninger i min munn. Hva med å finne på noe nytt enn å nærmest hver eneste gang ha leseproblemer med mine innlegg?

Ellers viser det altså seg, snodig nok at hverken DU eller til og med Tsjernobyl/Hiroshima gir økt forekomst av misdannelser.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  sjokomelk
13 år siden

Du har helt rett Bidalaka :)

Da er vi jo helt enige da jo :)

Klart Uran finnest naturlig i naturen som alle andre grunnstoff, det lærte man i starten på barneskolen, man finner fluor og kviksølv mm i naturen også men det betyr ikke at det er så sundt fordet ;)
Der er nok ingen på NS som tror at det var Supermann eller noe som tok det med seg fra planten han bodde på for og beskytte seg mot kryptonitt

Klart det ikke er så mye DU i Afghanistan nå siden som du korrekt sier at det flotte med utarmet uran er den enorme tettheten som gjør at det trenger gjennom panser og som dem fleste vet så har ikke lokalbefolkningen eller Mujahedin så mye tanks eller annet armerte kjøretøy

Utarmet Uran er helt ufarlig og spise i klumper men etter at granatene er detonert og blir til støv så er det ekstremt farlig og puste inn og med en halveringstid på 4.5 milliarder år så sier det seg selv at det ikke er noe man bør bruke i krig

A-10 Warthog er seff et fly, skjønte ikke hva du mente men nå ser jeg at det står helikopter ovenfor der jeg klipte ut fra linken jeg la ut som du leste
Men tror ikke barna som blir sprengt i biter i Afganistan bryr seg så veldig om granatene dem dør av kommer fra et fly eller et helikopter…….

Overasker meg også at det ikke forekommer missdannelser av radioaktiv stråling, men det var jo gledlig da vist det er sant :)
Men kvinner og barn fra Tsjernobyl/Hiroshima som ligger der fulle i kreft og ødlagte organer hopper nok ikke rundt i glede og sier: Missdannelser kan jeg ikke få, bare kreft fra topp til tå :D he he

Så nå som vi er enige kan vi hoppe videre til å argumentere om resten av meningene deres :)

Bidalaka
Bidalaka
Abonnent
Svar til  sjokomelk
13 år siden

Smurfen:
«Da er vi jo helt enige da jo :)»

Jeg er rett og slett imponert jeg :)

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

http://www.wise-uranium.org/dissaf.html

Forøvrig: strålebehandling mot kreft er barbarisme. Dette har man visst i omtrent 100 år. Og det foreligger ingen mangel på dokumentasjon om effektiviteten til alternative behandlingsformer som ikke ødelegger kroppen på det viset cellegift og stråle»behandling» gjør.

Hvorfor er ikke Jerry Brunetti på forsiden av VG? Er det ikke revolusjonerende at han klarte å helbrede seg selv for kreft til tross for at han nektet å utsette seg for den konvensjonelle behandlingen som legene anbefalte?

Men for all del: diskusjonen handler om Afghanistan. Sjekk ut Brunetti og debatter videre om Afghanistan.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Det sier seg selv når leger må gå ut av Tomograf/røntgen rommet når strålingen pågår. De sier det er minimale skader, men ukurerte pasienter kommer tilbake oftere enn før og får mer og mer skader mens de søker behandling. Sykehus gjør mennesker syke.!

sjokomelk
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Å, vi har da våre suksesshistorier også.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  sjokomelk
13 år siden

Det blir ikke mer NWO enn deg..

sjokomelk
Abonnent
Svar til  sjokomelk
13 år siden

Når det kommer fra deg, Armin, er det jo nesten å regne som et kompliment. :D

lillehammer
lillehammer
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Haha. Morsom video.
Sier litt om hvor mye vi skal stole på Nazihistoriene dine.
Du svelger rått denne historien om mannen som har helbredet melanomet sitt med melk (og som nå vil tjene seg rik på å selge melk til andre).

Jeg jobber også på sykehus(kanskje på samme som sjokomelk? hvem vet), og kan bekrefte at slike mirakelhstorier eksisterer ikke.
Husk! Kreft blir diagnostisert i helsevesenet, og vi har derfor GOD oversikt over hvem som er syke, og hvor syke de er.

Det virker som alt er troverdig så lenge det er anti-vitenskapelig(det gjelder tydeligvis både holocaust og dine andre interesseområder belze).

Mangel på kildekritikk kan sikkert gå greit en stund, men hvis livet ditt er avhengig av andres hjelp, så er det greit å utøve litt kildekritikk, slik at man vet hvem man skal høre på.

Får håpe at sdet ikke kommer Nigeriasvindlerne for øre hvor lett mange her på Nyhetsspeilet blir lurt av youtube videoer…

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  lillehammer
13 år siden

Nå gir jo dere melk til pasienter som er helsefarlig. Ingen av dere er kritiske til nåværende behandlingsmetoder eller hvordan mennsker spiser, eller hva det er de spiser som ofte fører til Sykdom. Skulle ønske dere kunne tenke litt selv noen ganger. Sukk.

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/06/den-store-melkskandalen/

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

lillehammer

Legene ga Jerry Brunetti 6 måneder å leve. Nå har det gått minst 6 år. Hvem hadde feil?

lillehammer
lillehammer
Abonnent
13 år siden

Belze!

Leste du mitt innlegg om at kildekritikk er viktig?
Hvis lager en youtube-video der jeg sier at jeg er Guden Odin, og at alle dere er mine undersåtter. Vil du tro bilndt på meg da? Eller ville du stilt noen kritiske spørsmål?

Når det gjelder denne Jerry fyren.. Hva vet du egentlig om hans kreft-sykdom?
Har han faktisk hatt Malignt melanom? Hvilket stadium?
Høres han ikke ut som en selger? Han står jo faktisk der og reklamerer for produktet sitt. Kan han ha ANDRE grunner til å si det han sier?(profitt?) Har du aldri sett liknende snake-oil selgere, som reklamerer for andre no-brain-kreft-kurer, som f.eks bakepulver, sjøgress, hai-finner osvosv.

Jeg oppfordrer deg til å bruke kildekritikk også i holocaust-studiene dine

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

lillehammer

Se de to videoene fra Jerry Brunetti:

* Food as medicine
* Cancer, nutrition and healing.

Du vil skjønne at han ikke har noe produkt å selge. Alt han gjør er å gi gode råd basert på sin egen erfaring. Og han er et levende eksempel på at det han snakker om fungerer. Fyren er fremdeles i live til tross for at legene sa han skulle ha dødd for mange år siden.

Sorry, men jeg ser ikke problemet her. Du kan også gjøre din egen forskning og faktisk ta og lese om fyren. Men det er vel for mye forlangt.

Skulle du allikevel bestemme deg for å gjøre litt «kildekritikk», så kan du jo lese om Dr. Lorraine Day i samme slengen. Du kan forsåvidt også google «Price & Pottenger». To slemme fyrer som gjorde den store synden å finne ut hva som er sundt og ikke sundt for den menneskelige organismen. Fæle. fæle typer selvfølgelig.

For alt som ikke er «mainstream» er jo veldig, veldig skummelt. Mye bedre å spise junk food hele livet, snakke i mobiltelefon, ta lykkepiller, få kreft, ta stråle- og chemo-terapi og dø. (Man vil jo ikke skille seg ut eller være «sær».)

Dan H. Slettevolden
Skribent
13 år siden

Stopp krigen i Afghanistan! Meld deg inn i Facebook-gruppen NORGESHISTORIENS STØRSTE FREDSDEMONSTRASJON

http://www.facebook.com/group.php?gid=116159878432006&ref=ts

Dette er gruppen for dem som ønsker å delta i norgeshistoriens største fredsdemonstrasjon, en demonstrasjon som vil finne sted så snart det er tilstrekkelig stor oppslutning om dette initiativet. Målet er minst 100.000 ut i gatene.

BUDSKAPET ER ENKELT: VI KREVER AT NORGE TREKKER SINE STYRKER UT AV AFGHANISTAN!

Det er nå 10 år siden krigen i Afghanistan begynte, og hvert år blir flere tusen uskyldige afghanere drept som følge av NATOs krigføring i landet. Totalt ble over 1000 barn drept i Afghanistan bare i løpet av 2009.

NATOs tilstedeværelse forsvares og begrunnes ofte med ulike idealistiske, humanitære formål som å kjempe mot undertrykking av kvinner og sivilbefolkning, å innføre demokrati og sikre at menneskerettigheter ikke brytes. Men NATOs tilstedeværelse i Afghanistan gjør ikke sivilbefolkningens situasjon bedre. Tvert imot. Det sørgelige faktum er at situasjonen i Afghanistan har gått fra verst til verre, og nå må denne galskapen ta slutt!

Vis at du bryr deg – meld deg inn i gruppen og inviter medlemmer av Facebook-nettverket ditt til å støtte opp om norgeshistoriens største fredsdemonstrasjon.

Lignende Facebook-grupper er også opprettet i Danmark og Sverige, og idéen er at demonstrasjonen i Norge skal gå parallelt med tilsvarende demonstrasjoner i våre skandinaviske naboland.

« Forrige artikkel

Vår kulturs anti-intellektualisme

Neste artikkel »

Narko-kartellet NATO og CIA

118
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x