Du leser nå
Den store melkeskandalen

5 minutter lesetidDen store melkeskandalen

Viste du at du kan lage hjemmelaget plastikk ut av melk?

Norge og  resten av Skandinavia er verdensmestere på å drikke melk, men samtidig er vi tapere når det kommer til beinskjørhetsproblemer.

Tine H-melk

Viste du at du kan lage hjemmelaget plastikk ut av melk? Du kan gjøre dette enkelt hjemme. Se et forsøk her.

Er ikke kumelk for kalver? Visste du at du kan lage lim ut av melk? Er  vi oppdratt med melkepropganda? Etter du har lest dette vil du enten kutte ut melk eller drikke det fordi det bare smaker godt.

Hester lager melk for deres føll, sauer lager melk for deres lam og mødre lager melk for deres barn.  Det er naturens måte å starte livet på, med riktig og fullstendig næring.
Etter at avkommet har nådd en alder, så trenger det ikke lenger næring fra sin mor for å overleve, og kua sparker bort kalven fra puppen.  Det er sånn det alltid har vært og det er sånn det skal være. Så hvorfor er mennesker det eneste pattedyret som drikker melken til et annet dyr?

Drikker vi melk fordi det er godt? Eller sundt? Det er ihvertfall veldig lett tilgjengelig og 75% av Norges befolkning drikker melk hver dag. De fleste av oss gjør det med god samvittighet. Vi trenger kalsium. Alle husker  reklamer som  «Melk, må ha det, bare må ha det!» og gamle kjerringråd som «uten melk så vokser du ikke og dine ben vil brekke.»

Dropp melk og spis grønnsaker

I gamle dager

Melk var mye bedre i gamle dager. Idag er det best å drikke melk fra puppen eller la vær..

Det er ganske paradoxalt at eldre som drikker mye melk har større sjanser for å få beinskjørhet. En halv liter melk gir 575mg  med kalsium, er du over 20år får du ca. 60 mg i utbytte.  Dette er ikke nok for å nå de anbefalte dosene som er på 1200mg for voksne over 23 år. For at kroppen skal ta opp kalsium tilstrekkelig, trenger den også magnesium og masse D-vitaminer.

Tine Meieriet vet godt at beinskjørhets statestikken i Norge er på topp i verden, og deres forklaring er at vi bor i et solfattig land. Men Vitamin D finnes rikelig i nordmenns kosthold. Nordmenn har et av verdens høyeste forbruk av tran, omega 3 tabletter og fersk fisk er på middagsbordet flere ganger i uken. Er det noe dere ikke vil fortelle oss Tine?

I Norge regner man med at over 250 000 norske kvinner og over
50 000 norske menn har denne sykdommen i større eller mindre grad. Hvert år registreres det rundt 9000 lårhalsbrudd, 13 500 underarmsbrudd, og nærmere 14000 brudd i ryggsøylen. Den store majoriteten av disse bruddene skjer hos personer med osteoporose.
Kilde: Lommelegen

Dagens melkeindustri har ødelagt kvaliteten i melken

Det store behovet for melk har gjort at melkindustrien i dag er dominerende. Kumelk produksjonen er en av grunnene til at det er matmangel i store deler av verden. Beiteområder forsvinner fordi de ikke kan brukes igjen, da det sprøytes kjemikalier i gresset. Det vil bli tillat høyere verdier av sprøytermidler og hormoner når Codex alimentarius implementeres globalt den 31 desember, 2009.  Melkproduksjon har et eget kapittel. Det finner du her

Det finnes to typer melk, grad A og grad B. I noen tilfeller overmelkes kuene slik at noe av blodet kommer i melken.
Det meste filtreres bort, det som ikke er grad A, ender opp i youghurter, oster og fløter. En melkeku skal leve opptil 20år, men grunnet overmelking dør de fleste etter 4år.

I dag er det kvantitet bønder får betalt for

Melken skal fraktes lengere geografisk, og holdbarheten idag er mye lengere enn før. H-melken surner faktisk ikke etter to måneder. Dette skjer ved at melken må varmebehandles, men pasteuriserings prosessen endrer strukturen i næringsmidlene, slik at de blir uhensiktsmessige.

Ifølge Dr. Mercola. fra mercola.com

«Pasteuering er en destruktiv prosess som endrer den fysiske strukturen av skjøre proteiner i melk. Spesielt kaesin som blir konverterer til proteiner som kroppen aldri ble utformet for å håndtere – og som faktisk kan skade deg. I tillegg har pasteueringsprosessen nærmest eliminert gode bakterier som normalt finnes i melk, og radikalt redusert micronæringer og vitamin innholdet i denne sunne maten.

“He who distributes the milk of human kindness cannot help but spill a little on himself”
James Matthew.

Tine meieriet tjener enorme pengesummer på å selge deg et produkt som angivelig skal være sundt, men som i virkeligheten ikke har noen effekt. Det er noen som har melkebart her, noen som har sølt litt for mye av det gode på seg selv. Melk er juks, melk er kun godt. Glem melkereklamene. Dette vil ingen journalister i Norge fortelle deg om fordi de setter seg selv og sin karriere i fare ved å utfordre en av Norges storindustrier.  Melkemafian har melket oss i altfor mange år nå, det er ikke bare kuene som er deres slaver.

Vil du ha et godt alternativ å starte dagen med?

De 3 sitruskongene: Press to ferske appelsiner, en grapefrukt og en sitron. Sitronen er god for å stabilisere pH-en og syrligheten siden den er basisk.

Drikk dette på tom mage. Da vil du lettere suge opp alle de mineralene og vitaminene dette har å tilby. Unngå appelsinjuice da det har nesten like mye sukker som brus og mineralnivået er lavt.

Drikker du mye juice bør du bruke et sugerør. Prøv å unngå å få juicen på tennene da dette vil skade tannemaljen over lengere tid.

Dropp melken, drikk det beste naturen har å tilby og la kuene være i fred.

Flere ressurser:

Plastikk ut av melk forsøket
Mutant Milk – the deadly poison Video
www.notmilk.com

Få nye perspektiver. Finn din sannhet. Bli fri.

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
50%
Opplysende
25%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
25%
Om forfatter
Armin Bahrami
En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte; "DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

30
Kommentarer

avatar
27 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
Monica WaadeOxfordStudentøving om nyhetsspeil (5) « Skepsis blogireneStellasteg Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om