Utilpass i et sykt samfunn

4.6K visninger
7 minutter lesetid
36

Det å være skribent for Nyhetsspeilet fører til en fylt e-postkasse, ikke bare med kommentarer som kommer ut på nett, men også private brev med spennende innhold. Jeg skriver for å hjelpe andre i deres egen prosess på veien ut av illusjonene som denne fragmenterte tilværelsen tilbyr.

Jeg har også en følelse om at tingenes tilstand med økt polarisering også tjener som en katalysator slik at mange mennesker blir nødt til å stille spørsmål over hvordan vi velger å leve våre liv. I mitt møte med mennesker for tiden, treffer jeg på utallig mange som blir ”syke” av miljøet de arbeider i. Jeg tenker på debatten som har gått i politiske kretser i det siste der økt sykefravær har ført til at legene vil bli overvåket strengere mht. hva de gir sykemeldinger for. I hele den politiske debatten var det aldri noen som stillet spørsmål om det kunne være noe alvorlig galt med arbeidsmiljøet, særlig på enkelte av landets arbeidsplasser.

På mange arbeidsplasser som: bl.a. NAV, Sosialkontoret, Barnevernet, Forsikringsbransjen, Inkassobyråer, Markedsføringsskoler, PR-byråer, Allopatiske og Psykiatriske Sykehus og i varehandelen, er det flere og flere ansatte som merker at deres arbeid er preget av systemfeil som tvinger dem til inkompetanse, og til inkongruens (fravær av emosjonell ærlighet) som går på bekostning av ens følelse av personlig integritet. Slike forhold bryter ned sinnet og helsen til den enkelte. I dag er kapitalistiske krefter ”In your face” og så til de grader opplagt menneskefiendtlig at mange rett og slett setter en strek i sanden og sier, ”Her går min grense!” I mitt første svar til denne innsenderen, spurte jeg, ”Hvordan kan du arbeide som en nonne i et horehus?

I dette tilfelle har jeg fått mine bekreftelser så det holder. Jeg har fått lov til å dele med dere betraktningene fra et av leserne fra Nyhetsspeilet. Jeg gjengir brevet i sin helhet med unntak av språkvask. Det er også slik at jeg vil gi moralsk støtte til alle lesere som kjenner på det samme – Du er ikke alene!

Du er ikke alene om du mener at du lever i en gal verden

Hei Mike!

I det siste har jeg lest en del av det du har skrevet (nyhetsspeilet), og er både inspirert og “rørt” av det du har å fortelle/lære oss. Først og fremst, for å forstå hvorfor jeg skriver til deg, må du lese det jeg har skrevet, hehe…

Jeg har lenge følt og tenkt mye av det du setter ord på, uten å ha lest mye “fagstoff” om det. Dvs, relasjoner mellom natur og menneske, dualitet i livet og relasjonen mellom materie (tangible) og “det åndelig”(intangible). Dette har resultert i; at jeg har ofte følt meg isolert og ikke forstått (akseptert) av andre mennesker/miljøer, enkelt sagt, verden. Det er godt å se at man kan finne likesinnede mennesker via, våre ny utviklede teknologiske virkemidler i.e Internett. Samtidig blir jeg er skremt av den selvfølgeligheten (aksepten) og komfortnivået mennesket har fått i forhold til nettopp disse tekniske nyskapningene.

I dagens samfunn er det en uting å ikke eie en mobiltelefon, og man blir nærmest en “social outcast” ved å ikke eie en, selv prøver jeg å ha med min minst mulig. Dette går jo tilbake til hvordan oppmerksomheten til menneske blir manipulert av noe større; tv, konsumer markedet, sosiale rammer/forutsetninger, staten etc. Man skal ikke mer enn 20+ år tilbake for å vise til ett velfungerende (kanskje bedre fungerende) samfunn, uten disse nyskapte midlene(mobil, Internett, blåtann, wifi etc). Problemet er at folk flest glemmer dette!!! Jeg vil nesten tørre å påstå (selv om jeg egentlig skal vite) at mennesket intelligens er i resesjon. Dette vil forbli en usannhet, siden vi har muligheter å oppsøke og absorbere mer informasjon enn noen gang, på kortere tid enn noen gang. Det jeg ikke enser å forstå, er at folk flest ikke tar nytte av dette. Hvor har nysgjerrigheten til menneske blitt av, eller har alle bare blitt tilfreds? Det var vel ett stykke smart menneske som sa; “A person starts to live when he can live outside himself.” Hvordan kan du leve utenfor deg selv, om du ikke endrer og opplyser deg selv? Det Albert mener, slik jeg tolker det, er når du begynner å tenke på andre enn deg selv, og på andre ting enn kun det du bryr deg om, og det som er rett foran ansiktet ditt, er da du begynner å forstå meningen med livet, ergo faktisk lever. Gå fra narsissistisk oppførsel(slik vi lever i dag, 90% av folket) —> empatisk oppførsel(slik vi burde leve, 10% av folket).

Noe annet du også nevnte, var de skadelig virkeeffektene av all denne strålingen som er rundt oss. For å gå tilbake til det jeg nevnte, ved å se på samfunnet ca. anno 1980, hadde man nesten ikke noe av dagens stråling rundt oss. Det jeg syntes er underlig, er at ingen studier med hensyn på disse skade effektene, har blitt gjort fra starten av denne nye tiden (1980) og frem til i dag. Noe de fleste av oss vet, er at undersøkelse data som skal hentes inn, mht. menneskets helse og utvikling i forhold til wifi, mobilbølger, blåtann, ie. strålingen, vil ta mange år å innsamle, om dataen skal inneholde noe reel verdi. Så poenget mitt er, det er vel forsatt flere år før det kommer noe håndfast og troverdig resultater angående dette tema. På den andre siden, vil det noen gang komme noe troverdige resultater, siden alt teknisk er veldig profitabelt, både for den private og den statlige sektoren? Noe jeg faktisk tør å påstå, er at det er flere “red flags” som allerede har kommet frem:

1.  Den fallende generelle helsen til folket.

2.  Antall timer brukt på nett i snitt har økt betraktelig (unaturlig økning i forhold til takten).

3.  Tiden unge mennesker bruker inne, istedenfor ute

4.  Fedme blant unge øker, og helsen deres synker (se pkt 1,3

5.  25 % av 5-6 åringer har vært på Internett!

6.  At mange har blitt avhengig av å være på nett 24/7, ny type avhengighet oppstår (staten belastes økonomisk, i.e folket betaler) Dette er jo kun få av mange negative virkninger Internett har hatt. Jeg stiller meg langt fra skeptisk til nettet, men folk må da forstå at alt må modereres! Man spiser  vel ikke godteri til hvert måltid gjør man vel? Noe som er helt klart, er at nettet har brakt med seg mer godt enn ondt, hittil.

Jeg studerer per d.d. på BI, og har selv tatt markedsføring, ett fag som kom relativt naturlig for meg, selv uten å måtte lese lærebøkene. Disse lærebøkene, som mer eller mindre via pensum forplikter deg å lære på spesifikke metoder og forplikter deg til å lære spesifikt stoff, uten å få lov til å trekke egne konkusjoner eller bruke egne metoder for å frestille svar, som mer enn godt nok oppfyller kravene til faget (noe du selvfølgelig vet). I ettertid begynte jeg å lese markedsføringsboken, og fikk en følelse av at markedsføring er det mest kyniske og samfunnsmotvirkende faget som eksisterer. Den går helt ned på det kognitive nivået, hvordan hjernen fungerer og hvordan da kan man best mulig “target your market”, altså dine potensielle kunder. Bare ved bruken av ordet “target”/mål (oftest brukt i militære sammenhenger), som i denne sammenheng blir ett negativ ord, siden man snakker om mennesker og ikke “fiender”, kan man lett forstå hvor dette bærer vei.
Jeg blir skremt av tanken at mennesker lærer dette, og bruker det mot hverandre på daglig basis. Det er ikke selve tanken av at mennesker lærer markedsføring som er skremmende, men metodene som brukes, og at de faktisk gjennomføres, som skremmer meg. Vanlige ansatte som arbeider i MF-bedrifter er der “kun” for å skape profitt, for seg selv, og for mennesker de ikke kjenner eller har noe relasjoner til (stockholders, bedriftseiere etc), dette gjelder selvfølgelig ikke en og alene MF-bedrifter, men alle bedrifter med mennesker som ikke trives på jobb. (må tas i betraktning at det er mange som trives på jobb) Dette går tilbake på det du sa om “moderne slavearbeid”. De får promille av det de skaper, mens få får store prosent/andeler av det som skapes (eliten) av de som i utgangspunktet får lite (arbeiderklassen).

Det som er og vil forbli ironisk, er menneskene som jobber for MF-bedrifter, på lik linje med normale mennesker, jobber for å få kjøpt andre konsumer produkter. Snakk om å “shit where you eat”. For å lage reklame, slik at menneske mer eller mindre ubevisst blir motivert til å kjøpe dine produkter, grunnet kognitiv manipulasjon, er rett og slett uetisk og feigt (derfor tok jeg MF-bedrifter på spissen, selv om arbeiderne trives/ikke trives). Det er det samme som å viske inn i øret på noen mens de sover. Det må sies er at; Markedsføring er front figuren for oppmerksomhets manipulasjonen.

Denne mailen er mer en “mind emptier” skrevet for min del, grunnet min mangel å finne mennesker som jeg kan relatere meg med, og som faktisk besitter en interesse innenfor disse temaene. Dette er også et håp om å opprette en intelligent dialog med noen som kan hjelpe meg få svar på ting jeg lurer på, siden i dagens samfunn er det feil å være spørrende, og enda vanskeligere å finne mennesker å “se opp til” eller søke veiledning hos. Å diskutere og spekulere er nesten som terapi for meg. Å gå rundt med tanker i hode som de fleste ikke bryr seg om eller har liten til null innsikt i, er fruestrende. Jeg sliter med å finne mennesker som vil gjøre dette på en intelligent måte. Jeg håper inderlig at du velger å holde kurs nå mot sommeren, da dette ville vært meget spennende og interessant å være med på! Håper å høre fra deg, og beklager om jeg skriver langt og med mange parenteser! I tilegg er det maaange andre temaer jeg er villig og har lyst til å snakke om.

God bedring!
Have a great day!
Best regards

Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

36 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Hvor er den hemmelige og fremmede tjenesten og mafiaen barnevernet?

You are now Breathing Ethylene Dibromide, Virally Mutated Molds, Nano-Particulates of Aluminum and Barium, and Polymer Fibers with Unidentified Bio-Active Material http://www.geoengineeringwatch.org/you-are-now-breathing-ethylene-dibromide-virally-mutated-molds-nano-particulates-of-aluminum-and-barium-and-polymer-fibers-with-unidentified-bio-active-material/

Chemtrail airplanes, government war and environmental crime, Trondheim Norway, July 10 2014 https://www.youtube.com/watch?v=jnw15IaLayc

Svineinfluensa og vaksine svindelen & terroren anno år 2009, oppfølging inklusive krav om erstatning http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1760&start=1

Obama’s war incited by CNN, Al Jazeera & Co leaves thousands of libyan children handicapped or dead http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1814&start=1

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Kalte barnevernsansatt «paragrafdjevel» http://www.avisa-st.no/nyheter/article9307917.ece

Jeg kjenner ikke denne saken, men vet utfra mange vitnemål, inklusive offisielle og eksisterende tilstander, at enkelte ansatte i barnevernet er potensielt livsfarlige og samfunnsfiender, og som kjent får de støtte fra både politi, rettssystem, myndigheter generelt og massemedia

Orkdal barnevern under sterk kritikk fra kunder, advokatfirma, kommuneadministrasjon og noen ansatte http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1825&start=1

Orkdal vant over barnevernsansatt http://www.adressa.no/nyheter/sortrondelag/article9697067.ece

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Police Protects Pedophiles & Arrest Child Abuse Victims: Victorious Judiciary & Happy Judges http://www.youtube.com/watch?v=95vhfVenn54&list=PLqQQFOVUZBLgqcSmasWMFclE2Iy-JilfU

Quote: SWISS TEAM WORK: SWISS SVP NAZI JUDGE JEAN-PIERRE VICARI PROTECTS SWISS PEDOPHILE ERNST STOLLER – PEDOPHILE NETWORK SWITZERLAND COOPERATION IN CONJUNCTION WITH THE SVP NAZI PARTY

The pharaoh show, alien predators in human appearance, stop the criminal swiss nazi templars, giureh http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1875&start=1 * Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

“Marie Schluchter Murder with Help of Swiss Police ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2009/09/illuminati-drepte-michael-jackson/comment-page-7/#comment-99588

Thunderdahl
Thunderdahl
Abonnent
14 år siden

Fant denne på youtube
PROOF that CNN is a CONTROLLED BY PENTAGON. Wikileaks Video
Dette viser hvordan ting manipuleres.
seattle4truth har laget en veldig bra video.

Armin Bahrami
Forfatter
14 år siden

Salgsbransjen er en grop fylt med slanger. Det er så mange mennesker som blir lurt, ikke bare selgere som lurer kjøpere, men selgere som blir lurt av salgsjefer. Selgere får vite at salgene ikke ble godkjent mens firmaet tok full provisjon. En gang hadde jeg et månedsbudsjett på 140.000kr , solgte for 134.000 og dermed fikk jeg ikke provisjon av budsjettet, kun fastlønna på 22.000kr, firmaet tjente 112.000kr – jeg fikk 22.000. Salgsmiljøet er drevet av hardt konkurranseinstinkt, hver uke deles det ut premier til ukens beste selger, der har man også konkurranser og lagspill for å styrke det animaliske instinktet for å ruste selgerne til krig på budsjetttavlebrettet. Månedsknekter får bilder på veggen, og det er prestisje. Selger du ikke, blir du ikke snakket til, sjefene dine ser på deg som en fremmed, mens neste måned har du nådd budsjett og alle elsker deg. Dette falske miljøet var jeg en del av, alt for lenge, og ja , vi er tankekontroll-eksperter som leder samtalen fra sekundet du prater med oss, vi ser deg i øynene og graver ned i din sjel for et ja , enda et ja, og tilslutt et stort JA når du godkjenner avtalen. Vi er kalde, ufølsomme, og alt vi er ute etter er provisjon. Nå skal det sies, at ikke alle selgere vil selge deg noe unødvendig. Det var tider jeg stortrives med salg, for jeg viste at selskapet jeg jobbet for var landets billigste strømleverandør, billigste Ip-telefon, lave mobilkostnader, Internetlinje, og jeg halverte faktisk utgiftene dine. Når du har troen på produktet ditt, så vil kunden din tro på deg, og derfor leverte jeg “all time high” resultater. En god selger er en som er ærlig og forteller deg at du trenger ikke dette produktet, selvom kunden smelter i dine øyner og nesten er villig til å betale mer til ditt selskap, bare fordi hun/han er i godt selskap.

Idag er det altfor mange selgere, de fleste av dem går dager uten salg…..

Times are changing, jobs are disapearing, and were still buying crap that we dont need.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Har hatt to relativt korte perioder innenfor salg. I den første jobben solgte vi “signerte” malerier som bare var kopier. Salgssjefen ba oss også om å ringe på dørene der det sto: “Dørselgere uønsket”. Ved henvisning til skiltet skulle vi svare: -Jeg selger ikke dører!!
Vi hadde et bilde som var sprukket, og da sa salgssjefen at vi skulle lyve at kunstneren hadde ment at det skulle være slik. Bildet fant ingen kjøper, og jeg spurte om å få kjøpe bildet for en billig penge. Da sier sjefen til meg: Det kan nok bli vanskelig, og de sprekkene du ser der, det er noe kunstneren har laget med vilje.(!) Etter det sa jeg opp. :)

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Cosmomind
14 år siden

Haha jeg selger ikke dører :)

Husker vi fikk en støvsuger selger på døra og far ba han gladelig inn for å demonstrere hvordan denne støvsugeren fungerer. Så han støvsugde hele stua vår og etter det sa vi takk, men vi trengern ikke. Så viste han oss noen 2000ganger oppblåste bilder av “midd” som det krydde av i senga vår, og denne støvsugeren til 8000kr ble plutselig vår.

Det var i 2 uker, før angrefristen gikk ut :)

trackback
14 år siden

[…] artikkelen fra Mike: http://www.nyhetsspeilet.no/2010/04/om-a-f%c3%b8le-seg-utilpass-i-et-sykt-samfunn/ Lagret i: Helse, Samfunn Gi Kudos! | Stem på Bloggrevyen […]

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Er kanskje ikke så rart at noen tror verden er gal når man ser sånn som dette

Hva skjedde da to Reuters-journalister og et titalls sivile ble drept i Irak? Dette er videoen amerikanske myndigheter ikke ville at noen skulle få se.

Wikileaks er en svært kontroversiell nettside. Den ble startet av australieren Julian Assange, og Pentagon har ifølge New York Times nettstedet på listen over farer for rikets sikkerhet.

Nettsiden har blant annet lekket ut hemmelige dokumenter fra islandske banker rett før landets økonomi krasjet. Også hemmelig innhold fra sveitsiske banker har blitt publisert.

Våre myndigheter anser altså dem som forteller sannheten for en trussel for rikets sikerhet

http://www.dagbladet.no/2010/04/05/nyheter/utenriks/irak/usa/irak-krigen/11145640/

http://wikileaks.org/

Dekket over drap på sivile i Afghanistan
Amerikanske spesialsoldater forsøkte å dekke over at de hadde drept sivile i Afghanistan, blant annet ved å fjerne egne kuler fra likene.

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3591729.ece

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Faen Smurf, hvordan våget du å poste den før “meg”? :D
Ja det er helt sytk verden. Takker wikileaks for deres heltemodige arbeid mot øverigheten, og venter spent på den dagen da dets “eiere” eller “servere” plutselig går ned pga “naturlige” årsaker! :)

Thunderdahl
Thunderdahl
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Så nyheten først på AlJazeera ,så deretter hele videoen på wikileaks og må si at Dagbladet har laget en missvisende smørje av historien.Vi må slutte å lese propaganda nyhetene fra norsk presse.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Thunderdahl
14 år siden

Ja, DB jobber for sionistene såklart. Uansett hvor mye folkemord blir begått av NATOs “frihetskjempere”, blir de alltid hyllet for sin “heltemodige” innsats. Prisen er selvsagt en avhengighet av farmasøytisk anti-depressiva for resten av livet!
Kult, ikke sant? Krigen er finansiert av skattebetalerne, føres av skattebetalerne, og betales av skattebetalerne. Og den eneste som tjener på faenskapen er disse store gutta med svære kontorer i NY, LA osv, som nyter godt av sin kapitalistisk agenda og andres lidenhet! :D

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  arifkarim
14 år siden

lurer på hvor lenge innlegget mitt får stå.

Armin Bahrami sa, få sekunder siden:
RE: Ikke overraskende

Det mest tragiske er at denne saken ble offentligjort siden “journalister” var involvert, mens daglig skjer det overgrep, systematisk trakkasering, og massemord-showet pågår uten at noen blir dømt eller saken blir kjent.

http://www.youtube.com/watch?v=6rNF0-xk4Xg

Trigger-happy soldater som sitter trygt i helikoptre og bak dronekampfly spakene ler og skøyer mens de plaffer ned alt som rører på seg og skylder på “optisk illusjon” når det senere blir klargjort at ingen i gruppen hadde våpen.

I irak tørr ikke en familie på 7-8 å gå ut på åpen gate lenger i frykt for å bli ansett som en gruppe terrorister og bli skutt på siden mor bærer en veske som kan se ut som en RPG rocketlauncher.

4.5millioner mennesker har dødd som følge av Gulf Krigen 1, i 1993 og gulfkrig nr 2 i 2003. Det dumpes utarmet uranium og misforstringer er en av grunnene til at irakere ikke lager barn lenger.

Norge som en fredssnasjon bør trekke fredsprisen tilbake fra Obama. En av lovnadene hans var å trekke ut Soldatene fra Irak 6 måneder etter han ble innsatt. Nå har det gått 16måneder og krigen har bare eskalert.

Fra tid til annen sprenger den en bombe i markedsplassene for å lure oss Tv-tittere i den trygge vestlige verden, så okkupasjonsmakten’s tilstedeværesle legitimeres med “de skyter hverandre, det er ustabilt, vi kan ikke dra” ..

Norge tjener MASSE penger på okkupasjonen i Irak.

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=596778

Samt våpenindustrien har aldri hatt så gode tider før.

http://www.aftenposten.no/okonomi/innland/article3527356.ece

http://www.ssb.no/magasinet/norge_verden/art-2008-03-12-01.html

Norge som en fredsnasjon må begynne å sanksjonere mot USA. Israel og USa har så mye å gjøre i Irak, Afghanistan, Lebanon, Palestina, Yemen og Pakistan at de skal avlede oppmerksomheten ved å angripe et nytt land så vi glemmer drittet de påfører den tredje verden idag.

Rødfargen på det norske flagget er blodet til den tredje verden..

“vi må ikke inderlig tåle den urett som ikke rammer oss selv”

Media gjør en flott jobb med å mentalkondisjonere oss så krigsstilstanden blir en normaltilstand. Vi sier vi har det tøft? Det er så kipt å se drittet i avisene? Gjør noe med det, demokratiet sover aldri! Tenk på alle barna med uflaks som ble født på feil sted til feil tid, og inse hvor heldig du egentlig er!

http://www.nyhetsspeilet.no

Fordi du fortjener å høre sannheten i en korrupt verden der media er masseødelegelsesvåpen!

Tom_B
Tom_B
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

“Våre myndigheter anser altså dem som forteller sannheten for en trussel for rikets sikerhet.”
hvor fikk du dette fra?

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Tom_B
14 år siden

Hallo? Hvor fikk han dette fra?! Dissidenter lever midt oppi denne virkeligheten og opplever dette på kroppen og de som vet såpass mye at de er i den situasjonen kjenner som regel også mange andre som opplever det samme. Det er harde realiteter, ikke noe man får info om, men ser og opplever i praksis. Om man vet NOK vel og merke, om betente ting som ikke tåler dagens lys. Da opplever man dette. Om man ikke opplever det så er det man vet ikke betent nok. Det meste kan snakkes åpent om i Norge, men visse ting ønskes ikke ut til folket. Dette er veldig styrt, og derfor har redaktørene i main-stream media alltid samarbeidet tett med e-tjenestene ang hva folket skal få vite og ikke vite, redaktørene er “vokterne av enigheten” dvs status qou. Dette er allmenn kunnskap.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Tom_B: Jeg blir nesten fortvilet når jeg leser komentaren din, men samtidig forstår jeg at du tror at du lever i et demokrati. Det er jo det som er så uhyggelig med dette såkallte demokratiet, at det er så velregisert. Dette handler foresten ikke om rikets sikkerhet, men de rikes sikkerhet.
Så lenge de fleste holder seg i ro, og intet bobler under overflaten, så holder også maktapparatet seg i ro. Forstår at Singoalla ikke orker/makter/tør å gå i detaljer, og det samme gjelder meg.
MEN: Jeg har vært arrestert flere ganger bare for å være på offentlig sted (!), truet av politiet, tvangsfotografert, fått åpnet min post i årevis, blitt utsatt for yrkesforbud. Jeg har vært innbydd til å delta i TV-program i regi av NRK som så har blitt stoppet. Jeg har vært med i flere små parti og sett at ingen fra de store avisene kommer til våre pressekonferanser.
Du må gjerne leve i troen på at alle sannheter kommer fram. Men da har du ikke fått med deg den viktigste sannheten; Alt kan sies, alt kan forskes på, men bare du truer en liten flik av det de på toppen ikke vil at du, og i neste omgang andre, skal vite, så kan jeg garantere deg at du vil bli stoppet. Metodene makten bruker kan være alt fra suptile, (åpne post, yrkesforbud) til arrestasjoner og trusler. Det avhenger bare av hvor følsom saken er.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Hørte jeg noe som lyder: Manipulasjon? :D
Her har dere noe av søndagskosten fra hvordanblirik.no:
“Kjøp og selg gull
En annen spennende mulighet er å investere i gull. “Før i tiden” var et lands valuta bundet opp i statens gullreserver, slik er det ikke nå lenger.

Staten kan trykke opp penger når den føler for det. På noen sekunder blir staten milliarder av kroner rikere, mens dine penger reduserer i verdi som følge av at staten trykker opp penger. Det lages penger av luft. Fantasillioner blir til ekte penger.

Gull og andre råvarer kan ikke trylles frem slik som penger. De må lages, og når det gjelder råvarer som gull og olje bruker naturen millioner av år på å produsere råvarer som gull og olje. Det er naturens penger, og her finner man mange lønnsomme investeringer. Vi har skrevet mer om dette i vår artikkel om gull og råvarer.”
http://www.hvordanblirik.com/blirik.php

Ja, og hva beviser dette? Jo, at samfunnet er blitt så sykt manipulert, at borgerne vil gjøre hva som helst for å beholde status quo; manipulasjonen. Og dermed vil bevisst “finne” nye veier å tjene enda mere “penger” på de råtne hullene “selvskapt” i dette finansmarkedet! :D

smurfen
Redaksjonen
Svar til  arifkarim
14 år siden

Nei nei nei her må jeg rette deg litt Arif :)
Gull er faktisk utrolig kjapt og lage, det lager en på et microsekund
Billioner av Fort Knoxer blir produsert hver dag og du ser det som små glimt på himmlen
Du trenger bare all enegien i universet og noe mer trykk en man finner mellom ørene på dem fra Spesis.no til sammen :)
Hypernovaer og Supernovaer er soler som er flere tusen ganger større en vår egen sol med billiarder av grader i centrum, når dem eksploderer så produserer dem alle våre grunnstoff og slynger det ut i rommet, noe blir til planeter sånn at vi kan bli til liv :)
Eksplosjonene er så kraftige at vi kan se dem med egne øyne selv på andre siden av universet, i løpet av et nanosekund så forbuker dem like mye energi som resten av univeset tilsammen :)
Det kjipe er dem sorte hullene gammeglimtene produserer, universets svar på Kirby støvsugeren he he
Her er oppskriften på og bli rik i en fei på gull, diamanter, sølv osv :)
http://www.bangirommet.no/pages/news/080507_Supernova.html

Nå er ikke jeg så opphengt i og bli rik, det jeg lurer på er verden blitt gal eller er det bare meg ?
Er folk blinde, hjernevasket, programerte, hypnotisert elle hva er det ? er det bare noen få millioner i verden som ser dem feite chemtrailskyene som dekker himmlen nesten hver dag ?
Barn har ingen problemer med og se galskapen, senest i dag så ropte lillegutt, Pappa Pappa se en rakett på himmlen og ganske riktig et chemtrailfly legger en feit stripe over hodet på oss som legger seg sammen med dem andre som har vært spøytet ut flere timer i forveien som tykke lange pølse skyer som brer seg over himmlen
Sist jeg var ute så var det en rekke barn som hylte opp om at himlen delte seg og spurte svarskyldige foreldrene hva det var
Personlig så lurte jeg jævli på hva dette kunne være lenge før jeg hadde hørt om chemtrail, jeg lurte på hvorfor vi ble gasset på samme måte som bønder sprayer avlingene sine for insekter, var det brutt ut luseinvasjon i landet ?
En ting vet jeg og det er at alt som blir holdt hemmlig er lite bra for oss
Så er vel snart på tide og reagere når vi ikke kan sende barna ut for og leke lenger og ikke kan vi selv oppholde oss ute lenger
Må jeg ut så holder jeg pusten på vei frem og tilbakers til bilen

Heldigvis så er selvforsvar lovlig samt det er noe som heter berettighet harme så da er det vel bare og skaffe seg bakke til luft raketter og skyte dem helvettes gift flyene til psykopat Jens i fillebiter!!

Otto
Abonnent
14 år siden

Utgiftene og sykeligheten øker, også nedfelt i virkelige og estimerte budsjetter, se vedlagt oversikt i Pharma Not in Business of Health, Healing, Cures, Wellness. Trenden er planlagt. Det er ikke lagt opp til forbedring av folkehelsa. Det er lagt opp til det motsatte inklusive økte inntekter og makt til de som i dag har størst makt og markedsandel innen blant annet helsesektoren

Et av mange klare signaler og beviser for de kriminelle agendaene og regimene, The World According to Monsanto

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Otto
14 år siden

Ja Otto; det er jo merkelig at normale mennesker som skulle kjenne kapitalismens spilleregler ikke klarer å evne å se noe så innlysende at legemiddelindustrien aldri ville finne på å produsere noe som faktisk kurerte sykdommer! Det blir like dumt som å tro at en lyspærefabrikant skulle produsere lyspærer som varte tilnærmet evig.
Monstrumet “Mordanto” er jo et kapittel for seg, og vi ser det samme går igjen: Store multinasjonale selskaper kan jukse med fakta, lure inn lover bakveien med god hjelp av politikere, media med munnkurv, og enkeltmennesker som på en eller annen måte blir truet eller straffet om de skulle fortelle sannhetene om disse superkriminelle bandittkrapylene som ikke har respekt for hverken livene våre eller planeten vi bebor. Det er til å bli syk av!!

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
14 år siden

He he! Ja, til og med matlysten vår kan de manipulere. Tenker da på Mc Donalds klassiske bruk av gult og rødt for å få oss til å spise søpla deres.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
14 år siden

Forsøkte å poste her, kom ikke inn.. om det kommer dobbelt så slett denne..

Og kjønnsdriften er faktisk hva som også blir skadet av slik stråling..
Ikke bare den men den også…
Om ikke kreft-sulster og impotens er ille nok..

Så er resultatet at dyr blir totalt INFERTILE etter 4-5 generasjoner..

Dvs.. de kan virke ganske normale de første generasjonene.
Litt deformitet og kreft kanskje, men mange tilsynelatende normale..
Men etter 4-5 generasjoner intrer INFERTILITET..
Altså intet avkom..

Disse resultatene har jeg blitt redegjort for av de svenske forskerne som ledet et viktig og monumentalt prosjekt innen dette og deres seriøse rapport finnes her:

http://www.bioinitiative.org/report/index.htm

Det er et gigantisk svik, at våre myndigheter og strålevernet (som ser det som sin oppgave å beskytte strålene, ikke mennesker og natur)
At de ikke advarer og gir rettningslinjer.. om fornuftig mobilbruk.. og reduserer den jungel av forskjellige utbygde nettverk for stadig nye nivåer for bruk av forskjellige mobiltyper, bredbånd, politiradio-nettverk osv osv. Det er mange mange mange lag med forskjellige strålefrekvenser overalt hvor det er dektning for alle disse.. GSM; GPRS, NMT-nettverket ligger intakt og brukes til trådløst, så har vi et nytt politiradio-nettverk, i tillegg til alle andre lignende og det gamle, radiofrekvenser, osv osv osv.

Det er ikke rart at kreft-statistikkene øker, det rare er at vi ikke er mer syke enn vi er.. det viser i sannet menneskets underlige overlevelseskraft..

Inside på sykehusene snakker kirurgene om “mobilsvulster” – og mener da svulster ved det øret folk holder mobilen osv.. dette har til og med vært dokumentert i VG.. på forsiden, at svulstene internt kalles dette. Testikkelkreften eksploderer hos unge og middelaldrende menn og bare øker.. men ingen advarsler.. heller ikke de som rammes, og får ødelagt sitt seksualliv totalt.. heller ikke de advares om å la være å bære mobilen på lomma.. svulster oppstår også andre steder hvor man har lommer og har hatt mobil over tid, men det tar LANG TID å utvikle svulster. Dette vil eksplodere snart, man trenger ikke være spåkone for å si det..
1+1=2. Firmaer, ja til og med Telenor, bruker kun mobil til sine ansatte..
Planer om å avskaffe fast-telefoni finnes i mange land, bl a Danmark.
Dette må være en viktig brikke innen ødeleggelse og depolulasjon..
Og folket er stort sett i dyp søvn..

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Glemte å trykke svar-knappen så kommentaren under er selvsagt til Mike! Men siden du er inne på svekkelse av fertilitet kan jeg jo, som de fleste nok vet, legge til at det også har vist seg at lagring av mat i plast bidrar til minsket reproduksjonsevne. At slike ting ikke vekker kraftig oppstandelse og debatt er for meg en gåte. Men så vet vi jo hvem som styrer main-stream media da! :)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Singoalla
14 år siden

Du har selfølgelig helt rett igjen Singoalla :)
WHO sier jo rett ut at antall kreft tilfeller vil mangedoble seg i tiden fremover
Det hele er så åpenbart at her er det ikke snakk om at dem ikke vet om faren
Det er snakk om tvangs-sterilisering på høyt nivå
Mobil og trådløse nettverk er kjempe farlige men dem stopper ikke der så nå har dem siste uker og måneder stappet alle mobilmaster med TETRA sendere ( Det nye nødsambandet som dem så fint kaller det til over 4 milliarder )
Dem er hundre ganger farligere en vanlig mobilstråling og svært mange er blitt kjempe syke under testing og utprøving av det nye nødsambandet
Noen mener tydligvis at vi ikke er en ren nok rase så dem passer på at vi ikke kan formere oss før vi dør av kreft
Jorden skal vist rensest for liv sånn at dem kan produsere sine egne super raser
Det er ikke lenge siden dem klarte og skape mennesker kun med bruk av hudceller fra en person
Så mye tull dem finner på for tiden så er det klart at noen utenfra vil reagere snart på den psykopatiske gudeleken deres, det sier seg selv vist univeret ikke er en telfeldighet oppstått av ingenting

Det posetive er jo at man slipper og bruke penger på prevansjon lenger, man kan enkelt og greit bare ta sin kjære med seg inn i denne sonen her og hompe i vei :)

http://www.nettavisen.no/it/article2669334.ece

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Ha ha ha! Og hvis Siemens Perioden likevel skulle utebli kan det jo være at Sony Ericson eller gamle Motor Ola har fått ladet opp batteriet og vært og viftet med antennen! :)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Du er fantastisk lille søte smurf.. og du gir oss mang en unik latter :-)
Takk for det.. ingen over og ingen ved siden.. :-)

Til alvoret.. jeg tror faktisk dette kan være en del av befolkningsreduksjonsplanene men det er også mulig at mange her er uvitende og ikke vet hva de gjør, ang virkning og konsekvenser..

Da jeg fortalte min far om dette, synes han egentlig det var greit, at slike som lever her i den vestlige verden, blir historie, og verden blir befolket av zuluer og hottentotter og slike folkeslag, så får vi se om de kan utvikle seg mer sivilisert enn oss, vår sivilisasjon er i ferd med å begå kollektivt selvmord pga de makthungrige folkene som dessverre fikk makt, siden ingen hørte på Platons ord: De som søker makt – la dem for Guds skyld aldri få det..
De har fått det i dag og konsekvensene ser vi.

Det er riktig at plast og også noen metaller og stoffer som tilsettes maten, er kreft-fremkallende. Og det er urovekkende at det meste vi kjøper er pakket i plast, som er av dårlig kvalitet. For det er også stor forskjell på plast. Tupperware f eks, er plast av høyeste kvalitet som garantert ikke avgir skadelige stoffer til maten og de skadelige stoffer som er kreft-fremkallende osv, eksisterer ikke i Tupperware-produkter. Vi trenger velge bevisst også har.. Plast som skal brukes til mat, skal være merket med symbol kniv og gaffel. Det har vært slått alarm både når det gjelder stekeredskaper av sort plast, gjenbruk av isbokser, bruk av tynn plastfolie og det å bruke bæreposer til oppbevaring av brød.. alt dette er risikabelt og har vært advart mot i Nrk s nyhetssendinger for noen år tilbake. Kjøtt ligger også ofte i isopor-beholdere, og dette tror jeg ikke er bra hverken for oss eller miljøet.. ja det er rart at ikke folk protesterer og sier nei mer.. De fleste ser ut til å sove eller ikke bry seg.. rett og slett..

Her er en søkemotor for å finne basestasjoner nær deg uansett hvor i Norge du bor eller befinner deg.. http://www.finnsenderen.no/search

Om vi skal stole på dette som prevansjon, tror jeg ikke ennå..
Det er slik at vi får barn noen generasjoner til, men så stopper det.. de får ikke barn.. om noen generasjoner. pga hva folk gjør i dag med sin mobil..

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
14 år siden

TAKK for å påminne oss om at vi må prøve å holde oss unna stråling og protestere mot det, vi må selv få muligheten til å leve et liv uten tvang i form av unødvendig unaturlig stråling!!!! Jeg tror også at strålingen er en del av befolkningsreduksjonen, men denne prosessen, NWO, har jo pågått helt siden faraoenes tid, morgellons, chemtrails, micro-chips, kunstige kjemikalier, våpen, kjøttindustrien, legemidlene, NATO, FN/UN, USA, EU, UK, WHO osv alt en del av maktstrukturen til frimurerne, men bare de på aller høyeste nivå blant frimurerne, altså illuminati vet egentlig hva og hvem alle slavene egentlig jobber for, du kommer ikke opp på det nivået uten at du lar deg overta av demoner og satanisme og har null empati, Aleister Crowley skryter i bøkene sine at han drepte minst 150 barn på ett år, ekspert på back-ward speeches og satanistiske ritualer og symboler, han ble overdrysset med medaljer/ordner av frimurerne, noe han viser bilder av i sine bøker, han var blant eliten av eliten, og de kalte ham bare “the BEAST”, sannheten og virkeligheten er virkelig matrix og langt overgår hva den vanlige mannen/slaven i gaten kan fantasere om:

http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_illuminati_21.htm

Metatron
Anonym
Svar til  Singoalla
13 år siden

Michelle skriver: “Aleister Crowley skryter i bøkene sine at han drepte minst 150 barn på ett år, ekspert på back-ward speeches og satanistiske ritualer og symboler, han ble overdrysset med medaljer/ordner av frimurerne, noe han viser bilder av i sine bøker, han var blant eliten av eliten, og de kalte ham bare “the BEAST””

Hvilken bok/bøker skryter han av dette…har du lest noen av dem? Hvem er “DE” som kalte han “the beast”…andre enn han selv?

Kan huske et bilde av han med medaljene du skriver om, og det er fra perioden han var stormester i O.T.O…

Jeg har skjønt at det har vært/og er sport å kritiserer,slakte og gjøre alt man kan for å “bevise” at A. Crowley(ja kanskje han var det) og hans lære var/er ond… Men hittil har jeg til gode å oppleve at noen av dere krikere viser at kritikken og slaktinga er fundert på andre kilder enn dårlige youtube-klipp, kilder som religiøse fundamentalister står bak og fordommer!

All kritikk hittil viser tydelig at den bærer preg av fordomsfull “kunnskap” om Crowley, og at ikke en eneste side er lest av hans verker… og fordommer høre jammen ikke hjemme på nyhetsspeilet!!!

SÅ ER DET!

Metatron
Anonym
Svar til  Singoalla
13 år siden

Kan tilføye at hvis man skal forstå noe av det okkulte må man lese med “symbolbriller”, det er masse symbolikk… Eksempel på dette er at når Crowley “sacrifise children” er dette symbolikk på sexmagi som ikke fører til barn. Onani.

Vet han har brukt “sacrifise children” som symbolikk på dette i hans verker…og da tror jeg han har ofret flere enn 150, for å si det sånn ;) Men selvsagt må man ha kunnskap om Crowley for å skjønne dette…forstålig nok. Tror faktisk Crowley gjorde dette bevisst med VILJE, sånn at bare de mest interesserte frie viljer skulle finne hans skjulte visdom.

Men “sex magi” her i vesten vil alltid være farget av det puritanske “fy skamme deg”-holdning… i forhold til når det sees i f.eks buddhistisk sammenheng.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
14 år siden

Og kjønnsdriften er faktisk hva som også blir skadet av slik stråling..
Ikke bare den men den også…
Om ikke kreft-sulster og impotens er ille nok..

Så er resultatet at dyr blir totalt INFERTILE etter 4-5 generasjoner..

Dvs.. de kan virke ganske normale de første generasjonene.
Litt deformitet og kreft kanskje, men mange tilsynelatende normale..
Men etter 4-5 generasjoner intrer INFERTILITET..
Altså intet avkom..

Disse resultatene har jeg blitt redegjort for av de svenske forskerne som ledet et viktig og monumentalt prosjekt innen dette og deres seriøse rapport finnes her:

http://www.bioinitiative.org/report/index.htm

Det er et gigantisk svik, at våre myndigheter og strålevernet (som ser det som sin oppgave å beskytte strålene, ikke mennesker og natur)
At de ikke advarer og gir rettningslinjer.. om fornuftig mobilbruk.. og reduserer den jungel av forskjellige utbygde nettverk for stadig nye nivåer for bruk av forskjellige mobiltyper, bredbånd, politiradio-nettverk osv osv. Det er mange mange mange lag med forskjellige strålefrekvenser overalt hvor det er dektning for alle disse.. GSM; GPRS, NMT-nettverket ligger intakt og brukes til trådløst, så har vi et nytt politiradio-nettverk, i tillegg til alle andre lignende og det gamle, radiofrekvenser, osv osv osv.

Det er ikke rart at kreft-statistikkene øker, det rare er at vi ikke er mer syke enn vi er.. det viser i sannet menneskets underlige overlevelseskraft..

Inside på sykehusene snakker kirurgene om “mobilsvulster” – og mener da svulster ved det øret folk holder mobilen osv.. dette har til og med vært dokumentert i VG.. på forsiden, at svulstene internt kalles dette. Testikkelkreften eksploderer hos unge og middelaldrende menn og bare øker.. men ingen advarsler.. heller ikke de som rammes, og får ødelagt sitt seksualliv totalt.. heller ikke de advares om å la være å bære mobilen på lomma.. svulster oppstår også andre steder hvor man har lommer og har hatt mobil over tid, men det tar LANG TID å utvikle svulster. Dette vil eksplodere snart, man trenger ikke være spåkone for å si det..
1+1=2. Firmaer, ja til og med Telenor, bruker kun mobil til sine ansatte..
Planer om å avskaffe fast-telefoni finnes i mange land, bl a Danmark.
Dette må være en viktig brikke innen ødeleggelse og depolulasjon..
Og folket er stort sett i dyp søvn..

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
14 år siden

Til den anonyme: Når det gjelder skader av bølger/stråling fra mobilmaster så har de faktisk studert dette i årevis i Sverige. Resultatet de har kommet opp med er: – Jo, det kan påvises skadelige virkninger.
Ettersom Mike har jobbet i reklamebransjen regner jeg med at også han har gjort seg tanker om den kyniske manipuleringen av vår underbevisthet som bransjen bedriver.
Min bror kommenterte dette på en morsom måte en gang:
– De lurer oss med kjønnsdriften!! :)

Otto
Abonnent
Svar til  Cosmomind
14 år siden

Tematisk fra artikkelen, +

Unaturlig stråling, International EMF Conference Stavanger 2009 November 17th. BI og relatert, det monetære systemet, med mer, Truth Quantum attacks ruling dogmas. Manipulering, patenter, Some patents, for mind control, noen patenter, for tankestyring. Fra dagens maktsentrum, The Pentagons New Map – Thomas Barnett lecture

Freddyball
Freddyball
Abonnent
14 år siden

Igjen, et flott og tankevekkende innlegg!

All sykdommen og elendigheten som det blir mer og mer av, her i et av verdens rikeste land, har jeg tenkt mye på i det siste. Jeg har aldri vært sykemeldt eller skikkelig dårlig, men tenker at det kan bli meg neste gang.

Jeg jobber imidlertid med en del forebyggende tiltak i forhold til meg selv, og ser det som en plikt, som et medmenneske, å dele mine tanker og fremgangsmåter med andre.

Først av alt vil jeg si at et av mine aller største åndelige forbilder i den moderne tid, er Cesar Millan, i TV serien The Dog Whisperer. Dette er en serie som virkelig er den største lærerboka til et sunt og meningsfullt liv, hvis man tør å sette det litt ut av sammenheng (jeg snakker kun for meg selv). For de som har sett serien, trengs ingen nærmere forklaring. Til dere andre: Essensen er å blokkere ute ALL uønsket adferd og all uønsket energi. Man må lære seg (gjennom masse prøving og feiling) å kjenne igjen situasjoner, energi og adferd som er skadelig for sin egen sjel og eget sinn. Vi kan ikke sløse med energien vår, men viktigst av alt, denne fremgangsmåten skaper en utelukkende positiv spiral, som påvirker omgivelsene og alle rundt deg!

Vit forksjellen på hva man kan forandre (ganske mye mer enn de fleste tror) og hva man ikke kan forandre (aksepter at slik er det, og vie det ingen energi).

Kan selvfølgelig skrive bøker om dette svært omfattende emnet, men mange andre flinke folk tar seg av den biten. Nøyer meg inntill videre å poste litt her, og jobbe med de “små” tingene vi alle må stri med.

God dag videre, med vennlig hilsen Fredrik

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Freddyball
14 år siden

Freddy: Fint at noen tar seg bryet med å påvise det positive i tilværelsen. Jeg kan meget vel forestille meg (og da tenker jeg generellt) at mange kan sitte igjen med den oppfatning at alle bare syter og klager om det meste. (Dette har også Mike diskutert i en tidligere artikkel)
Slik er det selvsagt ikke. Om man ser seg omkring er de aller fleste mennesker veldig allrighte. Selv om det er mye vondt i denne verden må man selvsagt ikke være blind for at det faktisk er et hav av kjærlighet på denne lille kula vår.
Men så var det det da: – Hva kan man forandre på, og hva kan man ikke forandre på? En dåre kan spørre mere enn ti vise kan svare på! :)
Problemet kan jo også være at vi ikke alle ønsker samme forandring; og det er EN av grunnene til at jeg aldri kommer til å melde meg inn i noe politisk parti! Det er bare helt utrolig å se hvor mye meninger kan sprike når to tre stykker fra samme parti møtes!!

Freddyball
Freddyball
Abonnent
Svar til  Cosmomind
14 år siden

hehe, ja du sier noe. Vi alle har våre egne veier å gå. Selvfølgelig kan det i perioder virke som at alle jobber imot det man selv mener er riktig, og du har helt rett, det er kanskje en følelse man har i ny og ne…? noen ganger er det også motsatt. Jeg har tatt meg selv ganske mange ganger i å være sytete og grinete på det meste, men tror det først og fremst er en side/tilstand hos oss mennesker, som kommer og går.

Forøvrig har jeg prøvd meg litt innen politikk, og det fungerte heller dårlig. ;)

« Forrige artikkel

Du er en lykkelig uvitende slave

Neste artikkel »

Stoltenberg & co sin slaktefabrikk‏

36
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x