Himmelbildet mot Drøbak 190409

Viktig addendum til Chemtrails-debatten

5.8K visninger
5 minutter lesetid
110

en internasjonale kampanjen fra varslere som forsøker å vekke de sovende massene om at vi blir sprayet av våre myndigheter uten vår tillatelse og uten innsikt i intensjonene vekker harme fra skepsisgrupper som påstår at vi ser syner.

(Oppdatert 19.4.09)
I tiden etter den første utgaven av denne addendum til Chemtrails debatten, har den Norske befolkningen vært utsatt for en sprøyte kampanje, særlig på østlandet som forbigår det jeg selv hittil har vært vitene til. Mengden med stoffet som er sprøytet fra fly er nok til fullstendig å dekke himmelbildet der jeg bor. Mange fra sørlandet til østlandet bekrefter de samme mønstrene. Jeg velger å publisere bilder tatt hos meg i går 19.04.09 for å vise lesere at de må begynne å se opp og ikke ned når de skal velge ute eller inne aktiviteter for dagen. På vegne av den Norske befolkningen anmelder jeg den norske stat for alvorlig milijø kriminalitet, muligns også krigsforbrytelser ved å slippe kjemikaljer/ukjente stoffer over et intetanende befolkning. Hvor tålmodig tror dere at det norske folket kommer til å være ovenfor styringsmyndigheter når de blir oppmerksom på hva d
ere driver med?

Ca 240 graders panorama av himmelen over Røyken kommune
Ca 240 graders panorama av himmelen over Røyken kommune
nesten 100% dekning fra en ellers slyfri himmel
nesten 100% dekning fra en ellers skyfri himmel

Myndighetene på alle nivåer forblir fullstendig tause på våre opprop. Så kommer det skriv fra Obama og ”The Council on Foreign Relations” – en av de mest sentrale kreftene som står bak det vi kjenner som ”The New World Order” og legger ut sine kort. Det de sier de tenker å gjøre er nettopp det de har holdt på med å gjøre helt siden vi først ble oppmerksom på dette svineriet!

Steve Watson Infowars.net Thursday, April 9, 2009

Kilde: Prisonplanet.com

Obama administrasjonen uttaler at den tenker seg en radikal tilnærming til planetær “geo-engineering”, slik som å skyte forurensningspartikler opp mot den øvre atmosfæren for å reflektere solens stråler”, nøyaktig speiler nyere publikasjoner skrevet av den elite “Council On Foreign Relations”.

I notatene (PDF) publisert i mai 2008 fra CFRs “Geoengineering: Workshop on Unilateral Planetary Scale Geoengineering, legger ut den elite internasjonale gruppen nøyaktig de samme radikale ideer som nå kommer fra Obama administrasjonen. Følgende snitt er tatt ut fra dokumentet uten oversettelse:

Geoengineering Strategies

Among all geoengineering schemes, those currently considered most feasible involve increasing the planetary albedo, that is, reflecting more sunlight back into space before it can be absorbed. There are a number of different methods that could be used to increase the planet’s reflectivity:

1. Add more small reflecting particles in the upper part of the atmosphere (the stratosphere which is located between 15 and 50 kilometers above the Earth’s surface).

2. Add more clouds in the lower part of the atmosphere (the troposphere)

3. Place various kinds of reflecting objects in space either near the earth or at a stable location between the earth and the sun.

4. Change large portions of the planet’s land cover from things that are dark (absorbing) such as trees to things that are light (reflecting) such as open snowcover or grasses.

[…]

Stratospheric Aerosols that might be engineered to migrate to particular regions (e.g. over the arctic) or to rise above the stratospher (so as not to interfere in stratospheric chemistry).

Adding more of the right kind of fine particles to the stratosphere can increase the amount of sunlight that is reflected back into space.

Applied to geoengineering, various technologies could be used to loft particles into the stratosphere, such as naval guns, rockets, hot air balloons or blimps, or a fleet of highflying aircraft. Potential types of particles for injection include sulfur dioxide, aluminum oxide dust or even designer self-levitating aerosols.

Viktig oppdatering etter første publikasjonen

Paul Joseph Watson
Prison Planet.com
fredag, 10, april 2009
Jeg legger ved denne oppdatering i artikkelen med en film dokumentar fra UTube. Følgende er et lite utsnitt: Kilde er… http://www.prisonplanet.com/concerns-about-chemtrails-given-fresh-impetus.html

Reportasjen om Obama administrasjonens annonsering om å utforske “geo-engineering” av miljøet for å motstå global varming har skapt ferske bekymringer om ikke slike programmer er allerede igangsatt og skjult i fenomenet “Chemtrails”.

I fjor fant en KSLA nyhetsundersøkelse at et stoff som falt fra himmelen fra en chemtrail i stor høyde inneholdt høye nivåer av barium (6.8 ppm) og bly (8.2ppm) og spor av andre kjemikalier som arsenikk, krom, kadmium, selenium og sølv. Med ett unntak er alle disse metallene giftig og flere er sjelden eller aldri en del av det naturlige miljøet. Nyhetene setter fokus på barium, som ser ut til å være en typisk chemtrail kjennetegn (barium er en aktiv ingredient i rottegift). Nivåene som teamet fant er seks ganger over det nivået som er satt av EPA – Environmental Protection Agegency.

KSLA spurte Mark Ryan, direktør av giftkontroll senteret om effekten av barium på menneskekroppen. Ryan kommenterte at kortsiktig eksponering kan føre til smerter i mage og brystkassen og at langtids eksponering kan føre til blodtrykksproblemer (indre blødninger). Immunforsvarssystemet vil bli absolutt svekket sa Ryan.

Geoengineering and Eugenics

Tro ikke på at CFR har dine beste intensjoner

Har er evidensen som mange har spurt etter i forhold til eksistensen av “Chemtrails”. Drevet av den samme elite skyggeorganisasjonen som styrer verden overhodet på alle demokratiske tiltak, er det noen som mener å ha den visdommen som trenges for å redde verden ved å forurense både luften og jorden med sur nedbør. Det de egentlig snakker om er å redde verden ved å skape en enorm drivhus effekt. Denne effekten er bekreftet at vitenskapelige studier tatt av temperaturen på land i tiden rett etter 9.11.2001 da ingen lufttrafikk var i amerikansk luftrom – Da fantes ingen “Chemtrails” og det viste seg at temperaturen sank med gjennomsnitt to grader om natten og økte med gjennomsnitt 2 grader om dagen. Det vil si at ”Chemtrails” lager en utgjevning av temperaturen.

Jeg ser mange store problemer med de inngrepene som sies bare å være planlagt foreløpig. For det første har solens antatte økning i solflekk aktivitet fullstendig uteblitt. Om dette fortsetter, kan det tyde på at jorden holder på med å kjølne ned. Forbindelsen mellom solflekk aktivitet og klima er veldig målbar. Vi holder på med å inngå et gedigen veddemål med solen om hva noen tror den kommer til å gjøre i fremtiden. Det holder ikke for meg. Det andre er effekten av alle disse partiklene som faller ned over hodet på oss. Vi snakker om en veldig sur nedbør på toppen av at vi vil alle måtte gå med gassmasker i fremtiden – det er en fremtid jeg ikke har bedt om. For det tredje, er dette en bekreftelse på at global varming faktisk er menneskeskapt – kunstig anlagt ved nøysom plannlegging av våre styresmakter som skal sende regningen til massene gjennom kunstige CO2 skatter og ”grønne” avgifter – de avslører som løgnere. Min siste innvending er informasjon fra enkelte forskningsgrupper som tyder på at en god del av varmen som kommer via solens partikkelstråling er ikke fra solstrålene direkte. Målinger viser at havene begynner å bli varmere nede i dypet først og ikke på overflaten. Det tegnes et bilde av at partikkelstrømmen fra solen, når den er mer aktiv, skaper ekstra varme i jordens indre kjerne. Mange tror det er en jern kjerne – jeg tror vi snakker om plasma som igjen skaper jordens magnetisme – dette fordi oppvarmet jern kan ikke fungere som magnet.

Jeg ser konklusjonen her er at vi (CFR) går inn for å forgifte både vann, jord og luften vi puster i håp om at det skal lage en gunstig klima effekt i fremtiden, når ingen vet hvordan fremtiden kommer til å bli. Jeg har til gode å se et prosjekt der mennesket har seiret over naturens visdom. Se for pokker å få de flyene på bakken. Begynn å kalke jorden og vannete slik at naturen kan bli frisk igjen. Kom ikke her og tror du kan kødde med vår mest fundamentale ressurser for livet på denne planeten! Nå blir jeg virkelig forbannet!

Det er på tide at våre myndighetene begynner å spille med åpne kort om det som rører ved våre mest fundamentale behov for livet. De kan ikke komme her å rope om grønne tiltak mens de forurenser luften vi puster. Nok er nok!

Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

110 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
ubu
ubu
Abonnent
14 år siden

Alex Jones har annonsert en chemtrails dokumentar, som en reaksjon på de amerikanske myndighetenes plutselige innrømmelser av at de faktisk finner sted (men med de selvfølgelige gode intensjoner for hele planeten)

Det er verdt å merke seg hvordan slike innrømmelsene fungerer.
feks har forklaringen/teorien «New World Order» lenge blitt benektet eksistensen av, og blitt kategorisert som «konspirasjonsteori», og dermed en falsk myte (hvordan noe går fra å være en konspirasjonsteori til en falsk myte, er for meg uforståelig) inntill for ganske nylig, da NWO lansert som redningen på finanskrisa. -Det betyr at NWO nå har planer om å utvide operasjonssektoren sin, og trenger å komme ut av skyggene, som et ledd i operasjonen.

Det betyr altså at nå vil chemtrailssprayingene fortsette, men det vil forklares med bekjempelse av global oppvarming el noen annen ad hoc forklaring.

Spamannen
Spamannen
Abonnent
14 år siden

Angående kommentaren din Mike, ph verdien til regnvann er vanligvis rundt 5,6(1) og det er ikke uvanlig at den kan komme ned i 5 eller fire. Dessuten er jeg veldig nyskjerrig på hvor du har det fra at en ph på 5,5 vil etse kobber, siden såkalte svake syrer har en ph på ca. 2(2).

(1)
http://www.miljolare.no/tema/vannressurser/artikler/fysikk_kjemi/kalsbuffer.php

(2)http://no.wikipedia.org/wiki/Syre

ubu
ubu
Abonnent
14 år siden

Det er min mening at Johann Grander mf har bevist at vann er bærer av informasjon. Jeg har prøvd homeupati en gang og fått bekreftet dette. Selvom vårt vitenskaplige paradigme ikke har tatt opp i seg dette, er det kunnskaper som har vært kjent lenge.
Jeg vil på bakgrunn av det fremsette arbeidshypotesen om at vann godt kan ha blitt forsket på i hemmelighet i et våpenlabratorium, som bærere av en eller annen form for informasjon med bivirkninger av et eller annet slag.

Det virker på meg uforsåtelig at slik spray av aluminium mm fra så stor høyde kan gi særlig effekt på mennesker så langt nede, hvis ikke slik fremmed teknologi blir brukt.

ubu
ubu
Abonnent
14 år siden

Alzheimer på unge er et relativt nytt fenomen. Det fantes ihvertfall ikke for hundre år siden.
Det står skrevet i georgia steinene et løfte om å redusere verdensbefolkningen ned til en 500 millioner, og det fremkommer av ulike offisielle dokumenter at verdenseliten forsøker å fylle dette løftet.
Rense (http://www.rense.com/general83/morgdef.htm) har , etter mitt skjønn dokumentert sammenhengen mellom morgellons og chemtrails ganske godt.

Nå som chemtrails er innrømt finner sted (det omtalles riktignok fortsatt under andre navn) så er det også på tide å våge å spekulere i hensikten med denne sprayingen.

Jeg lander da, tross disse kunnskapene på at chemtrails usannsynlig er del av global 2000, eller andre depopulasjonsagendaer fordi:
1. det er svært ueffektivt metode da mesteparten 75%? vil havne i vannet.
2. det rammer tilfeldig, også den mengden mennesker man øsnker å bevare på kloden, (drikkevannspisseargument.)
3. det rammer også flora og fauna.

Man kunne argumentert at sykdommer som Morgellons ikke rammer alle, men at endel er uforklarlig immune, men det blir likevel for vanskelig å forestille seg eksistensen av en genetisk databank hos eliten.

hensikten med chemtrails kan være, slik den blir presentert et forsøk på værmanipulasjon. Det har eksistert teknologi for å lage skyer, og kunstig regn siden 40tallet, men har forsvunnet ut av mediabildet. Jeg vet ikke ihvilken grad været blir manipulert idag, men jeg vet at det ikke finnes noen lover i USA (sannsynligvis heller ikke Norge) som sier at ingen har lov til å skape seg sitt eget vær.
Studier viser at chemtrails spraying er noe som varmer opp kloden heller enn å kjøle den ned.
CFR foreslår spraying av atmosfæren med lysreflekterende partikler for å bekjempe global oppvarming. Men NASA studier http://www.nasa.gov/centers/langley/news/releases/2004/04-140.html viser at contrails er delfaktor som øker tempraturen på kloden.
CFRs forslag om å spraye lufta med contrails tilsatt aluminium faller derfor på sin egen urimelighet.
-men hvorfor kan det ikke tenkes at hensikten nettopp er å gjøre jorda varmere, slik at global oppvarmingsfolka får et argument til at vi skal sende skattepengene våre til den annonserte sentralbanken.

Noen av bildene her http://www.youtube.com/watch?v=hCGr71St9W8&feature=related er eksempler på hvor systematisk sprayingen kan se ut, som for å isolere og oppvarme et spesieltl område. Bilder fra NASA linken over viser det samme.

Nei, jeg vet ikke hva hensikten med chemtrails er, men jeg synes det er på tide med en ordentlig debatt. Jeg tror mer det er myntet på jorda/kloden enn mennesker.

Terje
Skribent
14 år siden

Denne er hentet fra Project Camerlot sine sider. Føler det kanskje henger sammen med denne sprayingen fra fly. Det er ei dame som er gift med en elektro Ingeniør som netopp er blitt kontaktet av et energiselskap som fortalte at jorden muligens har et stort problem om 3-4 år. Han sammen med flere jobber nå inntens for og løse dette. Dette handler om at jorden epå sammtalen med på vei inn i en elektromagnetsik sky som med stor sansynlighet kommer til og slå ut alle trafoer i hele verden.

Her er et utdrag fra sammtalen med konen til Ingeniøren:
Hello B & K

My husband is an electrical engineer for a national power company. He has just been told that they are expecting an event in the next 3-4 years that will render every transformer in the world useless. They are desperately trying to find a solution to the problem. If they don’t, the entire global electrical system will go down. I know this fits in with some of your research. Have you heard about this?

In answer to my questions, she then replied:

Hi Bill: My husband is working away from home at the moment on this problem, and I have no way of contacting him. He is not allowed to carry a cellphone on the job. I’ll clarify with him when I speak to him next, but the impression I got was that it was definitely going to happen. He mentioned something about electromagnetic clouds in space that the Earth is drifting into. They are under incredible pressure to find a solution. My husband is an engineer, a man of rational logic. He is not prone to flights of fancy, but this news has disturbed him no end.

Her er linken til resten av samtalen:
http://www.projectcamelot.org/electrical_engineer.html

dblspk
dblspk
Abonnent
14 år siden

Et viktig bidrag til chemtraildebatten, les hele innlegget om chemtrails på side 31, trykk på ‘download’ på høyresiden
http://www.thedotconnector.org/issue2.php
Chemtrails: A Weapon of Genetic Manipulation

Blue
Blue
Abonnent
14 år siden

Her er et par dokumentarer om orgonite gifting fra Spanias mest aktive som gjøres mot disse installasjonene som bla hjelper til å holde chemtrials oppe og forandre energien fra negativ stråling til positiv som vi er omringet av.Håper dette vil overbevise flere at det som her dokumenteres er veien og gå så lenge myndighetene og Nato er mot oss.Det er når du gjør dette selv at du føler effekten hva dette gjør med dine omgivelser.Folk blir også rett og slett mere positive og dyrelivet blir beskyttet spesielt bier og fugler som ellers blir forstyrret av alle signalene. http://vimeo.com/4134170

SirLancelot
SirLancelot
Abonnent
14 år siden

Chemtrails har eksistert lenge, grunnforskningen er for lengst unna gjort, se opp på himmelen, det ble sprayet tungt her i dag.

Armin Bahrami
Forfatter
14 år siden

Takk for denne SirLancelot. Denne må jeg legge til i artikkelen hvor jeg viser til tidligere experimenter. Det er nå 3 kjente tilfeller. Se i video kategori.

SirLancelot
SirLancelot
Abonnent
14 år siden

http://www.imdb.com/title/tt0069158/

Denne filmen er basert på en sann historie som skjedde i USA, en av de som raskt blir hysjet ned og glemt.

The sheep incident, det var halv ett på morgenen 17. Mars, 1968. Keith Smart, lederen for epidemiologi og økologi ved Utahs Dugway Proving Grounds, ble vekt av en alarmerende telefon. I den andre enden var Dr. Bode, en professor ved universitet i Utah, og direktør for skolens kontrakt med Dugway. Det var et problem. Telefoner kom inn. Omtrent 27 mil utenfor basen, i Skull Valley, hadde tusenvis av sauer plutselig falt om døde. Det var noen overlevende i flokken, men det var klart at de ikke ville leve lenge. Veterinærer ble sendt ut for å bedøve de få gjenværende dyrene. Milliæret hadde allerede begynt å skrive sin offisielle dekkhistorie.
– Det er jo standard.

noen få dager tidligere, hadde en av flyene deres flydd høyt over ørkenen i Utah ved Dugway med en tank stappfull av nervegass. Oppdraget var enkelt: ved bruk av et spesielt designet leveringssystem, skulle det fly et etter et sett av koordinater og spraye lasten over en øde del av Utah ørkenen. Denne testen var en liten del av den pågående forskningen på kjemiske og biologiske våpen på Dugway, og det var en av tre tester som ble holdt den dagen. Flyturen ville snart vise seg å bli mye viktigere enn noen kunne tro der og da.

Dugway Proving Ground har hele 3237600000 kvadratmeter, og det består av en miks av skytebaner, laboratorier og millitære bunkere. Leieren ble etablert i 1940 for å gi millitæret en plass for tryggere testing. Den ble nedlagt kort tid etter 2. Verdenskrig, men basen ble åpnet for fullt under korea krigen. Innen 1958 var det det offisielle lageret for millitærets kjemikalier, bilogiske, og radioaktiv våpenskole. Basen testet all slags ukonvensjonell millitær hardware; fra å forske på giftstoffer, til å utvikle motgifter og beskyttelses tøy. I mars 1968, var giftstoffet VX.

En av de mest potensielle nervegassene som eksisterer. Det originale stoffet ble skapt av Ranajit Ghosh, en kjemiker som jobber ved Imperial Chemical Industries. Væsken viste seg å være et effektivt insektmiddel og ble raskt gitt ut på markedet under navnet Amiton. Derimot, ble det ikke lenge etter tatt bort fra markedet fordi det var for vansklig å håndtere trygt. Den ekstreme giftigheten tiltrakk interesse fra myndighetens våpenforskningslaboratorier, forskerne der er alltid på jakt etter mer effektive måter å drepe folk på. Amiton, insektmiddelet som ble for bra for sitt eget beste, skulle senere bli VX. Majoriteten av forskningen som ble gjort på klasse V stoffer ble satt inn i utvikling for en potensiell våpengrad av kjemikaliet. Den forskningen gav liv til VX.

VX var en triumf i det biologiskekrigførings miljøet, det er tre ganger så giftig som Sarin. I tidlige tester, viste dette sterke middelet seg å være svært stabilt også, det kan stå lenge på lager og er motstandsdyktig mot omgivelsene. VX fungerer ved å blokkere kjemikalier i offerets kropp fra å fungere. Det skaper muskelvridninger, sikling, unormalt mye svette, ufrivillig avføring, blandt andre ubehagelige ting. Å bli utsatt for en dødelig dose ? omtrent ti milligram ? vil gi deg krampe, paralyse og til slutt oksygenmangel på grunn av varig sammentrekkning i poremembranen. Med mindre den utsatte huden blir renset, for den beveger seg gjennom huden. Om ikke en motgift blir administrert øyeblikkelig, vil en dråpe flytende VX vil drepe en person på ca 10 minutter.

Det må jo være en stor seier for militær industrien.

13. Mars. Ble det kjørt 3 tester med VX på Dugway. Testene var rutine, som alle de andre tusenvis av våpentestene som ble foretatt der gjennom de siste 20 årene. I den første testen, ble en artillerigranat fylt med VX skutt på skytebanen; og på et sekund, ble 590 liter av stoffet brent i en åpen grav. Begge testene ble utført uten problem. Men den tredje testen innvolverte levering via fly med over et tonn av en spesiell VX miks som skulle sprayes over ørkenen. Piloten visste ikke at spraymunningen som kontrollerte flyten av kjemikaliet var ødelagt. Når han steg høyere, fortsatte kjemikaliet å sive ut av flyet. Vinden den dagen var mellom 3-18 m/s. De offisielle tallene fra myndighetene og de lokale varierer litt, men alt mellom 3483 til 6400 sauer døde som følge av testen.

Dette innbærer for mennesker med litt intelligens, at episoder som denne kan knyttes inn mot chemtrails, for de har holdt på med dette veldig lenge, hvordan man skal påvirke store områder, selv en hel befolkning ved bruk av kjemiske og biologiske leveringsmetoder, militære dokumenter referer ofte til slik krigføring mot folk med ordet «calmatives» og der snakker de om PR-teknikker for å hjernevaske folket til å akseptere dette for potensielt bruk på dem selv en dag. Tazeren var en forsmak på dette. Det er det PR handler om, gradvis endring av omgivelsene, man plasserer feks en mast i et boligfelt, ingen spør seg om hvorfor den er der eller hva den skal brukes til, men en dag er det et system av master og kameraer som kan følge med alle bevegelser du foretar deg, bare for å sette et eksempel. Å få befolknignen til å bli vant med tanken og ideen og den forutsende betingingen om at dette vil bli brukt mot deg på en slik måte at det på en måte er det eneste riktige de kan gjøre, så du aksepterer det. Det er slik PR fungerer.

De får deg til å tro på hva som helst i dag.

Terje
Skribent
14 år siden

En ting som forundrer meg veldig, er Bellona kjøpt og betalt? Jeg var helt sikker på at Bellona var en miljøorganisasjon. Jeg var inne på siden til Bellona og søkte på siden men fant ikke noe om chemtrails på siden til Bellona. Egentlig burde de som en organisasjon ta dette opp, men de er vel som andre de lukker nok øynene de også. Trodde Bellona var en lenkegjeng jeg som lenker seg sammen for og protestere. Men det er kanskje for saker som er helt ubetydelige.

Hvorfor uteblir alle miljøakivistene? Jeg begynner og lure på hva som egentlig skjer.

Terje.

Armin Bahrami
Forfatter
14 år siden

Jeg har kontaktet Bellona og greenpeace ganske mange ganger. Først i 2006. «vi finner ikke chemtrails en aktuell problemstilling» så i 2008. fortsatt ikke aktuellt. Om vi får en underskriftskampanje med over 2000 underskrifter derimot, da kan de ikke se en annen vei.

Armin Bahrami
Forfatter
14 år siden

Sjekk ut denne Mike. Det ser ut som det er alt for lav høyde for at kondenssasjonstripe skal oppstå her.

« Forrige artikkel

Komfortsonens gleder og farer

Neste artikkel »

Pressens manglende evne til selvransakelse

110
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x