Himmelbildet mot Drøbak 190409

Viktig addendum til Chemtrails-debatten

5.8K visninger
5 minutter lesetid
110

en internasjonale kampanjen fra varslere som forsøker å vekke de sovende massene om at vi blir sprayet av våre myndigheter uten vår tillatelse og uten innsikt i intensjonene vekker harme fra skepsisgrupper som påstår at vi ser syner.

(Oppdatert 19.4.09)
I tiden etter den første utgaven av denne addendum til Chemtrails debatten, har den Norske befolkningen vært utsatt for en sprøyte kampanje, særlig på østlandet som forbigår det jeg selv hittil har vært vitene til. Mengden med stoffet som er sprøytet fra fly er nok til fullstendig å dekke himmelbildet der jeg bor. Mange fra sørlandet til østlandet bekrefter de samme mønstrene. Jeg velger å publisere bilder tatt hos meg i går 19.04.09 for å vise lesere at de må begynne å se opp og ikke ned når de skal velge ute eller inne aktiviteter for dagen. På vegne av den Norske befolkningen anmelder jeg den norske stat for alvorlig milijø kriminalitet, muligns også krigsforbrytelser ved å slippe kjemikaljer/ukjente stoffer over et intetanende befolkning. Hvor tålmodig tror dere at det norske folket kommer til å være ovenfor styringsmyndigheter når de blir oppmerksom på hva d
ere driver med?

Ca 240 graders panorama av himmelen over Røyken kommune
Ca 240 graders panorama av himmelen over Røyken kommune
nesten 100% dekning fra en ellers slyfri himmel
nesten 100% dekning fra en ellers skyfri himmel

Myndighetene på alle nivåer forblir fullstendig tause på våre opprop. Så kommer det skriv fra Obama og ”The Council on Foreign Relations” – en av de mest sentrale kreftene som står bak det vi kjenner som ”The New World Order” og legger ut sine kort. Det de sier de tenker å gjøre er nettopp det de har holdt på med å gjøre helt siden vi først ble oppmerksom på dette svineriet!

Steve Watson Infowars.net Thursday, April 9, 2009

Kilde: Prisonplanet.com

Obama administrasjonen uttaler at den tenker seg en radikal tilnærming til planetær “geo-engineering”, slik som å skyte forurensningspartikler opp mot den øvre atmosfæren for å reflektere solens stråler”, nøyaktig speiler nyere publikasjoner skrevet av den elite “Council On Foreign Relations”.

I notatene (PDF) publisert i mai 2008 fra CFRs “Geoengineering: Workshop on Unilateral Planetary Scale Geoengineering, legger ut den elite internasjonale gruppen nøyaktig de samme radikale ideer som nå kommer fra Obama administrasjonen. Følgende snitt er tatt ut fra dokumentet uten oversettelse:

Geoengineering Strategies

Among all geoengineering schemes, those currently considered most feasible involve increasing the planetary albedo, that is, reflecting more sunlight back into space before it can be absorbed. There are a number of different methods that could be used to increase the planet’s reflectivity:

1. Add more small reflecting particles in the upper part of the atmosphere (the stratosphere which is located between 15 and 50 kilometers above the Earth’s surface).

2. Add more clouds in the lower part of the atmosphere (the troposphere)

3. Place various kinds of reflecting objects in space either near the earth or at a stable location between the earth and the sun.

4. Change large portions of the planet’s land cover from things that are dark (absorbing) such as trees to things that are light (reflecting) such as open snowcover or grasses.

[…]

Stratospheric Aerosols that might be engineered to migrate to particular regions (e.g. over the arctic) or to rise above the stratospher (so as not to interfere in stratospheric chemistry).

Adding more of the right kind of fine particles to the stratosphere can increase the amount of sunlight that is reflected back into space.

Applied to geoengineering, various technologies could be used to loft particles into the stratosphere, such as naval guns, rockets, hot air balloons or blimps, or a fleet of highflying aircraft. Potential types of particles for injection include sulfur dioxide, aluminum oxide dust or even designer self-levitating aerosols.

Viktig oppdatering etter første publikasjonen

Paul Joseph Watson
Prison Planet.com
fredag, 10, april 2009
Jeg legger ved denne oppdatering i artikkelen med en film dokumentar fra UTube. Følgende er et lite utsnitt: Kilde er… http://www.prisonplanet.com/concerns-about-chemtrails-given-fresh-impetus.html

Reportasjen om Obama administrasjonens annonsering om å utforske “geo-engineering” av miljøet for å motstå global varming har skapt ferske bekymringer om ikke slike programmer er allerede igangsatt og skjult i fenomenet “Chemtrails”.

I fjor fant en KSLA nyhetsundersøkelse at et stoff som falt fra himmelen fra en chemtrail i stor høyde inneholdt høye nivåer av barium (6.8 ppm) og bly (8.2ppm) og spor av andre kjemikalier som arsenikk, krom, kadmium, selenium og sølv. Med ett unntak er alle disse metallene giftig og flere er sjelden eller aldri en del av det naturlige miljøet. Nyhetene setter fokus på barium, som ser ut til å være en typisk chemtrail kjennetegn (barium er en aktiv ingredient i rottegift). Nivåene som teamet fant er seks ganger over det nivået som er satt av EPA – Environmental Protection Agegency.

KSLA spurte Mark Ryan, direktør av giftkontroll senteret om effekten av barium på menneskekroppen. Ryan kommenterte at kortsiktig eksponering kan føre til smerter i mage og brystkassen og at langtids eksponering kan føre til blodtrykksproblemer (indre blødninger). Immunforsvarssystemet vil bli absolutt svekket sa Ryan.

Geoengineering and Eugenics

Tro ikke på at CFR har dine beste intensjoner

Har er evidensen som mange har spurt etter i forhold til eksistensen av “Chemtrails”. Drevet av den samme elite skyggeorganisasjonen som styrer verden overhodet på alle demokratiske tiltak, er det noen som mener å ha den visdommen som trenges for å redde verden ved å forurense både luften og jorden med sur nedbør. Det de egentlig snakker om er å redde verden ved å skape en enorm drivhus effekt. Denne effekten er bekreftet at vitenskapelige studier tatt av temperaturen på land i tiden rett etter 9.11.2001 da ingen lufttrafikk var i amerikansk luftrom – Da fantes ingen “Chemtrails” og det viste seg at temperaturen sank med gjennomsnitt to grader om natten og økte med gjennomsnitt 2 grader om dagen. Det vil si at ”Chemtrails” lager en utgjevning av temperaturen.

Jeg ser mange store problemer med de inngrepene som sies bare å være planlagt foreløpig. For det første har solens antatte økning i solflekk aktivitet fullstendig uteblitt. Om dette fortsetter, kan det tyde på at jorden holder på med å kjølne ned. Forbindelsen mellom solflekk aktivitet og klima er veldig målbar. Vi holder på med å inngå et gedigen veddemål med solen om hva noen tror den kommer til å gjøre i fremtiden. Det holder ikke for meg. Det andre er effekten av alle disse partiklene som faller ned over hodet på oss. Vi snakker om en veldig sur nedbør på toppen av at vi vil alle måtte gå med gassmasker i fremtiden – det er en fremtid jeg ikke har bedt om. For det tredje, er dette en bekreftelse på at global varming faktisk er menneskeskapt – kunstig anlagt ved nøysom plannlegging av våre styresmakter som skal sende regningen til massene gjennom kunstige CO2 skatter og ”grønne” avgifter – de avslører som løgnere. Min siste innvending er informasjon fra enkelte forskningsgrupper som tyder på at en god del av varmen som kommer via solens partikkelstråling er ikke fra solstrålene direkte. Målinger viser at havene begynner å bli varmere nede i dypet først og ikke på overflaten. Det tegnes et bilde av at partikkelstrømmen fra solen, når den er mer aktiv, skaper ekstra varme i jordens indre kjerne. Mange tror det er en jern kjerne – jeg tror vi snakker om plasma som igjen skaper jordens magnetisme – dette fordi oppvarmet jern kan ikke fungere som magnet.

Jeg ser konklusjonen her er at vi (CFR) går inn for å forgifte både vann, jord og luften vi puster i håp om at det skal lage en gunstig klima effekt i fremtiden, når ingen vet hvordan fremtiden kommer til å bli. Jeg har til gode å se et prosjekt der mennesket har seiret over naturens visdom. Se for pokker å få de flyene på bakken. Begynn å kalke jorden og vannete slik at naturen kan bli frisk igjen. Kom ikke her og tror du kan kødde med vår mest fundamentale ressurser for livet på denne planeten! Nå blir jeg virkelig forbannet!

Det er på tide at våre myndighetene begynner å spille med åpne kort om det som rører ved våre mest fundamentale behov for livet. De kan ikke komme her å rope om grønne tiltak mens de forurenser luften vi puster. Nok er nok!

Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

110 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
8 år siden

Chemtrail airplanes and clouds, dispersing, Trondheim Norway, August 14 2015 https://www.youtube.com/watch?v=VRGHYzfGH1o Quote: Singapore airlines SQ61/SIA61, Singapore airlines SQ61/SIA61, Icelandair FI342/ICE342, Go2Sky DY345/NAX345, Finnair AY10/FIN10, Norwegian DY7067/NAX7067, Finnair AY5/FIN5, Aeroflot SU151/AFL151, SAS Scandinavian airlines system SK4491/SAS4491 ..

Fog – Check Fraud

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Chemtrails, eco- and genocide crimes, Trondheim Norway, May 18 2014 https://www.youtube.com/watch?v=mF7fsg9KVaI

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Geoengineering Cost Analysis, Final Report, Prepared Under Contract to The University Of Calgary, Contract Number: __UC01-001, ______
Aurora Report Number: ____AR10-182 __ October 30, 2010 http://www.agriculturedefensecoalition.org/sites/default/files/file/pdfs/jet_trails/25_1_2010_University_of_Calgary_Geoengineering_Cost_Analysis_Using_Jets_October_30_2010_Aurora_Flight_Sciences_Final_Report_Keith.pdf

Konstnad ja, straffen minst 40 år i fengsel passende, + erstatning, jeg skulle gå over 50 mil på ski i vinter, viktig det, men de ødela hele opplegget for alle her, idioter og kriminelle i regjering, på universiteter, media, helsevesen, livsfarlig gjeng, kostnadene er så store at det er ikke nødvendig og formålstjenlig å regne de ut for å forstå at dette er en av tidenes mest kriminelle og fatale operasjoner mot alt liv og miljø

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
10 år siden

Undrer på hvor mange skrullehuer som støtter opp om denne kriminaliteten, håper vi finner ut, de er bl.a. i skepsis.no, HEF, frimureriet, WWF etc lukt inn i helvete

Nordmenn er blant de giftigste i verden http://www.nrk.no/hordaland/nordmenn-er-giftigst-i-verden-1.11572112

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Chemtrails . H.A.A.R.P . Earthquake

Iceland Reykjavik May 9 2013

Bjørn
Bjørn
Abonnent
14 år siden

Dette kan de umulig gjøre får å skade oss mennesker, det kan i hvert fall ikke være hovedgrunnen. Men at det er en del av bivirkningene skal jeg ikke si meg imot. Skulle det vært mot oss er det mange måter som er veldig mye rimligere og enklere å gjennomføre. Men jeg ønsker gjerne å få vite hvorfor de virkelig gjør det… Er det noen bildedatabaser for å legge ut bilder her? Tok noen bra bilder, ser ut som små utslipp som blir til små disige skyer.

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Har vel mest tro på at det Chemtrails greia som inneholder Barium og Alminium osv er at Aleminiumen ødlegger imunforsvaret og Bariumen gjør oss sterile, sædkvaliten til verdens befolkning stuper og er drastisk redusert siste åra og er et mysterium for forskerene og sykefraværet går opp opp til tross for masse tiltak og at vi spiser medisiner som aldri før ………

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Her er det hvertfall stjernklart og fint nå og flott syn med leonidene sine metorsvermer som faller ned over oss og den flotte stjerna/Venus som er blitt mye lettere og se nå en da jeg la merke til den rare greia på himlen i Februar….
Chemtrails greia er det hvertfall noe i, sist Torsdag så kom det et stort fly sørfra og da det kom til Lysaker/Sandvika så så svinga det 90-100 grader og la det tjukke tåke/røyk teppe hele veien som lå der i flere timer og fløy så videre mot Asker og Bergen (østover) rare var jo at både jeg og andre på jobb begynte og klø og få røde prikker på armer og sånt som ikke er tildekket ikke lenge etterpå…..
Kan seff ha sin logiske forklaring med at piloten på “pasasjerflyet” glemte at han skulle til Bergen og kom nesten til Oslo og så kom han på det og svingte brått og røyken skyldest at han tok feil pumpe og fylla Diesel på flyet istedenfor flybensin……
Siv jensen trenger en ikke bekymre seg så mye for, dem dreit seg ut da dem trodde valget kunne vinnest i Norge med masse penger fra fra rikingene sånn som i USA…….. det fikk vist motsatt efekt……
Alle skjønner jo at gir en eliten 100 milliarder i skattelette så må vanlige og fattige folk betale det inn igjen i statskassen.
Bare en invandrer krig som i valger i 97 som ga dem 10%extra stemmer som kan redde dem nå eller en liten terror handling……. ;-)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Siv Jensen er nå en del av Blinderbergere (folk som gjør andre blinde av sannheten). Hun må naturligvis vite alt om chemtrails og NWO. Gruer meg fordi det er leeenge siden sist jeg så stjerner på himmel. :(

TruthHunter
TruthHunter
Abonnent
14 år siden

til arifkarim: hehe, tror ikke Siv Jensen ringer inn å bestiller pent vær… de fleste politikere er like hjernevaska som resten av befolkningen

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

I dag opptredte Siv Jensen på Bragernes Torg, Drammen. I hele dagen var været fint og lite skylagt. Med engang Jensen var ferdig med talen sin, ble det mørke skyer og regn etterhvert. Lukter det muffens her?!

Terje
Skribent
14 år siden

Har også observert de har øket tempoet på sprayingen. Når jeg oppdager unormal trafikk på himmelen går jeg inn på denne siden http://www.flygradar.nu/karta.php men dessverre ser det ut til at den ikke funker når det er høy aktivitet på himmelen. Vet ikke om det har sammenheng med sprayingen på himmelen, uansett har jeg oppdaget at når de sprayer er det ikke mulig og få sjekket opp dette med flyraderen.

greenbeam528
Abonnent
14 år siden

Nå har det vært kontinuerlige spraytokter i over en uke her i østfold,
aldri sett maken, 20-30 fly på en time, rolig i to timer, så er det på`n
igjen dag som natt.
Merkelig at jeg ikke kunne se et fly (spor etter det) i hele fellesferien, men
så fort vi er tilbake i jobb (ikke ute å flyr) har jeg observert systematisk
spraying (dimming) av enorm skala siden 01.08. Hva faen er denne
galskapen? Noen må jo snart ta til vettet å begynne å eliminere disse
terroristene…..poff….poff.
Blir jo manisk av å ikke se annet kors og striper over hele himmelen
dag etter dag, tonnevis med???? møkk!!!
Triste saker detta her, er det kansje forarbeidet til den voksende
super-stjernen THE SWINE FLU og den varslede mutasjonen?
Noe er på gang, intensiven er iverksatt!

Wunjo
Wunjo
Abonnent
14 år siden

Jeg har hørt at grunnen til at flåtten sprer seg så mye og blir så tallrik skyldes de milde vintrene vi har fått de siste årene. Det blir flere som overlever vinteren, rett og slett.

Når det gjelder biene, er det flere teorier. Noen mener at biene bruker jordens magnetfelt for navigasjon, og at det har blitt forstyrrelser der. En annen ting jeg leste (husker ikke hvor), er at sprøytinga som bøndene driver med tar knekken på mange bier. Det var en forsker som advarte mot dette.

Mygg og veps… jo, du har rett i at det ikke er så mye av det i år. Dårlig tegn, kanskje.

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Tror vel Frekkvik & snart har svelt så mange kameler at dem snart får fostoppelse ;) he he

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Syns jo at det Chemitrails greiene hørtes litt Sci Fi ut selv om jeg har sett med egne øyne at noe blir sprøyta over oss så bestemte meg for og sjekke litt selv og kjørte over 2000 km på 1 uke siden jeg ikke tror på en dritt på det jeg ikke har bevist selv og det jeg fant ut var at alle insekter dør ut, forskerene meldte om et extremt myggår sørpå i år og gikk en lang tur ut i skogen på gamle trakter der det altid har vært extremt med mygg og knott sent på kveld lettkledd uten at få et jævla bitt, forskerene skjønner ikke noe sier dem og på denne tiden så kunne en nesten ikke gå ut for var så mye veps osv men nå ser en ikke en dritt lenger….. sjekka en birøkter og der var alle kassene døde untatt 1 som stod åpen og burde vært død…. alt var motsatt liksom, vet ikke hva det betyr men ente opp med og plukke fløtt av meg i flere dager enda jeg var ute i samme område som barn fra morra til kveld i alle år uten og sett en flått engang…
Hva alt dette betyr aner ikke jeg men kanskje noen av dere andre har noen teorier….
Tror nok Armin har rett nok engang.
Leser at alle som tar Tamiflu får merklig oppførsel og nevropsykiatriske bivirkninger.
så er kankjse ikke så bra for oss alikevel det som blir sprøyta over hodene på oss…
http://www.abcnyheter.no/node/92944

TruthHunter
TruthHunter
Abonnent
14 år siden

Armin: var det ikke sånn at Chemtrails gjorde været tørrere? så Chemtrails mellom skyene idag jeg også. Men siden dette er støvpartikkeler kan det ikke være slik at det blir pustet inn i regnvær. Da blir det vell blandet med vannet.

Armin Bahrami
Forfatter
14 år siden

I Oslo har de antaglivis holdt på i over en måned nå. Det har vært gråvær hele måneden og for et par dager siden så jeg en stripe mellom noen skyer.

Det som er skremmende er at vi ikke har noe som helst peiling på hvor mye de faktisk spruter ut der opppe nå.

Chemtrails har flere forskjellige bruksområder og en av dem er å fange opp fuktigheten i atmosfæren slik at det regner enda mer. De kan forlenge gråværet uten noen problemer.

De kommer nok til å fortsette å spraye helt inn til midten av august og gi oss et par uker før de starter for fult igjen.. Denne Svineinfluensa og symptomene befolkningen vil oppleve kan faktisk være direkte årsak av massiv chemtrails spraying.

Dette har jeg advart om i Januar. De kommer til å svekke immunforsvaret vårt med barium, slik at en influensa kan være nok til å drepe oss…

Hater å være den som sa jeg sa det men faen heller hva sa jeg :D

Her er et sjokkerende intervju av AC griffith, en tidligere ex government worker som avslører mye!

http://www.disclose.tv/action/viewvideo/25641/Ex_Government_Employee_talks_about_CHEMTRAILS_1_5/

HELT KLART VERDT Å SJEKKE UT

ringo
ringo
Abonnent
14 år siden

Hei folkens, lite Chemtrailsfly i det siste. I Troms fylke har ikke sett ett eneste fly i
Ferieperioden, men tidlig i vår var det ekstremt mye.
Rare greier synes jeg, hvordan er det sørpå?
Bare dette beviser jo det` at de holder på med noe

Renegade
Renegade
Abonnent
14 år siden

masse spraying om dagen! har jo vært overskyet i lengre perioder! sikkert nato som vil gjøre oss deprimert så vi letter skal bli smittet av svineinfluensa :O!!!!

« Forrige artikkel

Komfortsonens gleder og farer

Neste artikkel »

Pressens manglende evne til selvransakelse

110
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x