Jeg var ikke født homoseksuell, og jeg valgte det ikke

8.7K visninger
4 minutter lesetid
77

Jeg antar du kan si at jeg er en homofil som er på vei til å bli helbredet. Jeg er ikke helt restituert, men jeg tror heller ikke å kalle meg selv en homofil lenger ville være riktig.

Som en voksen og etter store smerter (jeg er HIV positiv) i mitt liv, innser jeg at alt jeg trodde jeg var og fikk beskjed om jeg var, at det var en stor løgn…. [Homoseksualitet] er ikke et valg. Det er en trang brakt videre av en arrestert utvikling. Det blir deretter en avhengighet som for en alkoholiker eller rusmisbruker.

Kanskje en bedre beskrivelse for meg er en med homoseksuelle tendenser. Du skjønner, jeg tror ikke noen er født homofile, og jeg sier dette med stor smerte fordi min reise eller liv har ikke vært en lykkelig reise.

Mange som tror de ble født på denne måten sier de er fornøyd med det og kanskje de er så, men det gjør det ikke riktig. Mange er fornøyd med tilstanden sin, men jeg er det ikke.

Selv mens jeg bodde som en homofil mann i homomiljøet, følte jeg meg alltid urolig omkring dette, men kunne ikke uttrykke det til andre homofile for da ville jeg bli beskyldt for å være en forræder eller bli beskyldt for å gli inn i den kristne tankegangen.

Men min historie må bli fortalt fordi jeg tror andre mennesker med homoseksuelle tendenser heller ikke er fornøyd med det, og heller ikke klarer å uttrykke hva de føler. Jeg tror vi er i mindretall derimot. Her er min historie i korte trekk:

Som ung gutt var jeg ganske oppvakt og uskyldig, men jeg var også svak. Jeg hadde ingen sterk farsfigur eller rollemodell å identifisere meg med, så jeg identifisert meg med den person med sterkest innflytelse i mitt liv, min mor og ulike andre kvinner.

Jeg tok på deres sin identitet og mistet min mannlige identitet. Jeg tror det finnes noe slikt som en mannlig åndelige identitet, og ikke i en macho eller nedsettende forstand.

Når jeg tok på meg identiteten til en kvinne så ble jeg som dem og mistet kontakten med min egen identitet. Derfor ble min vei til Gud forstyrret. Jeg ble ikke seksuelt misbrukt som barn, så jeg tror ikke det var grunnen til at jeg ble på denne måten, men jeg tror noen barn er det og de kan bli en homoseksuell. Dette avhenger tror jeg av barnet selv.

Min far døde da jeg var 5 år gammel. Min mor som hadde stort sinne og mistillit mot menn på grunn av hennes egen oppvekst projiserte disse følelsen på et svakt barn som deretter identifiserte seg med sin mors følelse og avviste den indre maskuline eller mannlig identitet.

Jeg tror dette er roten til homofili. Der er andre årsaker, men dette er den viktigste. Da jeg ble eldre, rundt 10 eller 11 år gammel, begynte jeg å se på menn på en seksuell måte.

Dette forvirret meg selvfølgelig, men jeg forsto ikke hva som hadde hendt meg. Det skapte forvirring og konflikt som jeg har følt siden den gang. Nå forstår jeg det.

Som en voksen og etter store smerter (jeg er HIV positiv) i mitt liv, innser jeg at alt jeg trodde jeg var og fikk beskjed om jeg var, at det var en stor løgn.

Jeg har lest med stor interesse på ulike nettsteder om Illuminati. Det er fornuftig at onde mennesker med makt og penger ønsker å kontrollere alle. Den beste måten å gjøre dette på er ved å ødelegge familien, spesielt forholdet mellom barn og deres fedre.

Samfunnet generelt er imot propaganda og hjernevasking. Selv konservative og kristne forstår ikke helt hva som skjer.

Alt er tapt. Men merkelig nok synest konservative og kristne å være mest fortapt fordi de burde vite bedre, men det gjør de ikke.

Mange kristne vet homofili er galt, men de forstår ikke årsakene.

De pleier å si ting som “Det er et valg!” og jeg kan snakke av erfaring. Det er ikke et valg. Det er en trang brakt videre av en arrestert utvikling. Det blir deretter en avhengighet som for en alkoholiker eller rusmisbruker.

I dag hvor jeg er i et sivilt partnerskap med en mann har dette vært et problem for meg siden min tenkning og syn på verden har endret seg. Dette ble bare inngått av økonomiske årsaker likevel, og vi lever som brødre egentlig, ikke noe fysisk forhold mener jeg. Han godtar dette.

Merkelig nok er han enig med meg om visse ting som at ekteskap er for heterofile par og at barn oppdratt av en mann og kvinne har en bedre start i livet. Han er også enig i at det er for mye politisk korrekthet og at ytringsfriheten er viktig uansett mening, så kanskje det er håp for ham også.

Jeg er nå en 51 år gammel mann som har kastet bort livet mitt med perioder med stor pine og følelse av å være fortapt i en verden som har blitt gal. Men det er bedre å våkne opp til sannheten sent enn aldri!

Det plager meg å se hvordan samfunnet har blitt hjernevasket til å akseptere den homoseksuelle agendaen. Jeg tror også vi, som samfunn, har skylden for å gi opp våre prinsipper og akseptere dette. Det er nå på tide for samfunnet å våkne opp!

Jeg vet ikke om det er håp for meg å komme og leve det livet Gud hadde planlagt for meg, men jeg føler denne artikkelen er et godt første skritt på veien.

Kilde

http://www.henrymakow.com/i_wasnt_born_gay_didnt_choose.html

Steve Abrams

Steve Abrahams er en 51 år gammel homoseksuell mann som er iferd med å gjennomskue homobevegelsen som en Illuminati agenda, og som mener han har kastet bort livet sitt med perioder med stor pine og følelse av å være fortapt i en verden som har blitt gal. Han er under healing for sine homoseksuelle tendenser, som han mener skyldes arrestert utvikling, og mener det er bedre å våkne opp til sannheten sent enn aldri!

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

77 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
CamillaM
CamillaM
Abonnent
6 år siden

Nå begynte jeg nesten å gråte… Jeg ser med forferdelse hva som blir gjort mot barn nå, spesielt med dette trans-hysteriet. Jeg har aldri skjønt verken “det er et valg” eller jeg er født sånn”, men DETTE kan jeg forstå! Jeg brenner etter å gjøre NOE, men jeg vet ikke hva ennå. Men den tid vil komme…
Hvis forfatter leser dette: Du er så langt fremme nå at det er på tide og kaste av seg skyld (beklager om jeg misforstod)
Uansett: Fortsett det gode arbeidet, du er uhyre viktig!

GlobalEqualLiving
GlobalEqualLiving
Abonnent
12 år siden

Vandalf: Den nhillistiske katten fra sions syke protokoller sluppet løs fra satans ballesekk ! haha Ler djevelen i ansiktet hver gang jeg leser innleggene til Vandalen

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Vandulv – jeg mener Vandalv, her på dette tøffe forumet må enhver klare å stå oppreist med egne krefter. Ikke prøv å skaffe deg en kunstig krykke ved å lene deg mot smurfen mens du prøver å rakke ned på ham.

Smurf er en av mine favoritter her på Speilet, han leverer substans-info med humor og vidd. Hva ser du i Speilet Vandalv…?

smurf, la oss gjerne få flere dommedagsdatoer fra din side. Vi vil jo fortsette å leve rimelig bra her i de dype skoger. Her er vi ikke masochister på to bein – vi vil helst være foruten kattastroffer og kattaklysmer – i motsetning til menneskene som ikke ser ut til å være særlig føre var:

As for the March 31 deadline, When Bill Ryan interviewed ‘Charles’, ‘Charles’ ––a worker for the bad guys–– says that whenever anyone puts a date on something, they won’t do it that day.

Also the deadline came from that Alexander Romanov/Richard Sorge dude who really has no credibility

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Ulven
12 år siden

I spelet ser jeg forspilte muligheter, ulven.

Man kan fint klare å levere innsikt med humor og snert uten å være sjikanøs.

Smurfen klarer ingen av delene…

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

The Salvation Army in the U.S. has been the topic of some controversy about alleged discrimination against homosexuals in their hiring practices.[37][38]

The New York Times reported that the Salvation Army believed it had a firm commitment from the White House to issue a regulation that would override local antidiscrimination laws.
A disclosure of The Salvation Army’s request “outraged some civil rights groups and lawmakers,” and resulted in an immediate reversal of a previous promise to honor the request.
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Salvation_Army#Controversy
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Queer_Dollars-3.jpg
http://en.wikipedia.org/wiki/William_Booth
http://en.wikipedia.org/wiki/Skeleton_Army

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

– Mange «homofobe» personer er egentlig skaphomofile, ifølge en ny amerikansk rapport.

– En av dem er psykisk helse. Homofile i undersøkelsen scoret veldig høyt på psykiske problemer som angst og depresjon. Dessuten scorer de kolossalt høyt på aggressivitet, sier Roland.

Professoren mener funnene kan tyde på at mange homofile har vært gjennom en tøff oppvekst.

– Det har vært en myte i mange år at de som mobber andre og ikke aksepterer homofili, gjerne er homofile selv, sier leder Rolf Angeltvedt i Helseutvalget.
http://www.nrk.no/helse-forbruk-og-livsstil/1.8067316

Tical
Tical
Abonnent
12 år siden

“Jeg vet ikke om det er håp for meg å komme og leve det livet Gud hadde planlagt for meg”

Var vel kansje akkorat dette som var meningen for deg! ?
Syntes du skal bruke din opplysthet til å se postivt fremmover og akseptere det som har vert.
I stede for å bruke energi på å tenke hva du IKKE har blitt å hva du KUNNE vert…

Omega
Omega
Abonnent
12 år siden

Wikipedia har en definisjon av “samfunn”: Et samfunn er en gruppe individer som lever sammen og deler institusjoner, og som ofte har en felles kultur, felles tradisjoner og interesser.

Hva innebærer det å leve sammen i et samfunn? Å eksistere, og forsøke å overleve, på grunnlag av de premisser som andre har bestemt, basert på deres definisjonsmakt og verdensanskuelse?
En mann som er notorisk utro mot sine partnere av motsatt kjønn, kan i ulike miljøer oppnå høy status, uavhengig av om hans partnere blir dypt såret, på begjærets alter. En kvinne som er notorisk utro mot sine partnere av motsatt kjønn kan risikere å få lav status i sitt miljø. Kan man si at dette er basert på gruppetenkning, og ikke individuell kritisk tekning?

En homofil som er tro mot sin partner, og som er hans/hennes sjelevenn, samt utviser kjærlighet og omtanke, risikerer å bli moralisert for sin seksuelle legning av sitt miljø. Kan man da si at dette miljøets fordømmelser er basert på gruppetenkning, og ikke individuell kritisk tekning?

Mange av kirkens prester, tjenere og menigheter *sier* at Gud og Jesus har *sagt*, at homofili er en synd. Dette sier de hardnakket ved å vise til bibelen, som ikke er en muntlig, men en skriftlig rettesnor for mennesket. Hvordan kan de være så skråsikre på at Gud og Jesus har sagt dette, når det med stor sannsynlighet er mennesker som har skrevet bibelen? Kan det bevises at Gud og Jesus har skrevet bibelen, at bibelen skal tolkes bokstavelig, eller er dette blitt motbevist? Hva klassifiseres som bevis i en religiøs sammenheng, og skal slike bevis gå foran menneskelige hensyn?

Vitenskapsmenn og kvinner er opptatte av dogmatisme. D.v.s. å akseptere en vitenskap slik den er fremstilt, uten individuell kritisk tenkning, eller fagfellevurdert forskning.

Burde ikke den samme “regelen” gjelde for *tolkning* av bibelen?
Står det noe sted i bibelen at fagfellevurdert forskning innen vitenskap er en synd?

Kan menneskeheten vise til en fysisk guddommelig manifestasjon som har straffet homofili som en synd, ved å vise til at lynet har slått ned i de homofile, eller vise til andre guddommelige straffereaksjoner, eller vise til statistikk som indikerer at dette er en statistisk signifikant faktor? Er det å påstå at de homofiles seksuelle adferd straffes med HIV virus, basert på kritisk tekning? Eller er man kritisk tenkende, hvis man påstår at HIV viruset ble antropogent fremstilt av forskere?

Kan statistikk og menneskelig historie dokumentere antall ganger homofile, både historiske og ukjente personer har måttet lide for sine seksuelle legninger, og at de er blitt utstøtt og fordømt av sine samfunn, der alle lever sammen, og som ofte har en felles kultur, felles tradisjoner og interesser?

Det 3. Bud; Gjør mot andre, som du ønsker andre skal gjøre mot deg. Hvis en heterofil klarer å forestille seg hvordan det føles å være tiltrukket av samme kjønn, hvordan kan da den heterofile fordømme andre homofile, når han/hun vet hvor smertefullt det må være, å bli fordømt *kun* for sin seksuelle legning? Vårt samfunn i sin helhet er generelt opptatt av å være empatisk, men vil ikke begrepet “empati” i denne sammenhengen miste sin kraft? Har Gud og Jesus sagt at det er en synd å sette seg inn i et homofilt menneskes situasjon?

I vårt samfunn, der alle lever sammen, og hvor vi ofte har en felles kultur, felles tradisjoner og interesse, er svært mange opptatt av et privatliv. Alle har rett til et privatliv, sies det.

Har homofile mennesker i samfunnet et privatliv, når deres privatliv kan danne grunnlaget for at de blir utstøtt av sitt samfunn? Er retten til et privatliv en selektiv rettighet?

Kanskje vi er kommet til en tid, hvor hvert enkelt individ burde granske seg selv, mer enn individet gransker andre, og heller la Gud og Jesus avgjøre hva som er synd, og ikke synd? Dette kan være en svært smertefull prosess, for da kan man fort finne ut av, at man ikke lenger har tid til å granske andres synder. Det må da være mye bedre å bygge sin egen sjel, og ikke andres, for de som er opptatt av Jesu oppstandelse? Hvordan kan en biskop bygge sin menighets sjeler, når han/hun ikke kjenner individene i sin menighet personlig, og muligvis heller ikke har rukket å bygge sin egen sjel, en gang? Kommer dette av at andre mennesker *sier* at biskopen er Guds stedfortreder, og kan noen bevise at Gud har *sagt* at det er en synd å betvile dette?

Hva innebærer egentlig begrepet “synd”? Burde ikke dette primært innebære å gjøre andre vondt? Er det moralsk å påstå at et homofilt menneske som elsker og ærer sin partner av samme kjønn, og som gir denne partneren et meningsfullt liv, begår en synd mot sin partner? Er det moralsk riktig å påstå at andre mennesker blir såret fordi deres medmennesker har et meningsfullt liv? Er ikke homofile mennesker å betrakte som medmennesker? Eller er det moralsk riktig å påstå at alle mennesker har rett til et meningsfullt liv? Har alle mennesker et meningsfullt liv i vårt samfunn?

Undertegnede er kritisk til mye av det som står i bibelen, og har i løpet av sitt liv hittil ikke opplevd lynnedslag eller andre guddommelige straffereaksjoner av den grunn. Undertegnede har derimot opplevd uenighet fra andre individer av den samme grunn. De er riktignok mennesker, og ikke Gud eller Jesus.

Til slutt: Vil lesere av denne teksten vurdere forfatteren som homofil, som heterofil, eller som homo sapiens?

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
12 år siden

Interessant lesning.

Kan føye til at Bisphenol A (BPA) er skyldig i hyperfeminisering av kvinner og feminisering av menn. Av alle plasttyper man kan velge mellom, ble dette stoffet valgt. Tilfeldig? Neppe.

Lilje
Lilje
Abonnent
12 år siden

Hemmeligheten i universet er virkelig å passe sine egne saker. Å ikke bli så involvert i seg at man disposisjonerer seg i forhold til seg selv og sitt eget liv.

Man gjør seg selv kanskje ikke en tjeneste ved å prøve å løse gåten om homofili med mindre man er homofil selv, og det på en eller annen måte tjener en.

Det finnes antageligvis mange forskjellige årsaker til homofili, men det finnes kun en god måte å møte dem alle på. Med aksept. Grunnen i seg selv er heller ikke viktig.Desto viktigere er det kanskej å akseptere alle mennesker som der er.

Homofili eksisterer. Dette må vi bare akseptere og innkludere.

En av mine beste venninner er lesbisk. Hun har vært det hele livet. Født slik, er slik. Jeg tviler ikke et sekund på at det stemmer og har ingen problemer med å akseptere hennes sannhet om sin legning. Det er hun som er eksperten i sitt liv, og om seg selv.

Når mannen bak artikkelen skriver:

-Jeg er nå en 51 år gammel mann som har kastet bort livet mitt med perioder med stor pine og følelse av å være fortapt i en verden som har blitt gal. Men det er bedre å våkne opp til sannheten sent enn aldri!
Det plager meg å se hvordan samfunnet har blitt hjernevasket til å akseptere den homoseksuelle agendaen. Jeg tror også vi, som samfunn, har skylden for å gi opp våre prinsipper og akseptere dette. Det er nå på tide for samfunnet å våkne opp!
Jeg vet ikke om det er håp for meg å komme og leve det livet Gud hadde planlagt for meg, men jeg føler denne artikkelen er et godt første skritt på veien.-

..så synes jeg det er fint at han har funnet sin egen sannhet. At han mener at samfunnet delvis har skyld synes jeg er merkelig, men han snakker utifra sitt univers – og der er dette sant.
Han mener samfunnet bør våkne opp. Slutte å akseptere den homoseksuelle agendaen.

Da tenker jeg at mennesket stakkar må være sprøytegal og jeg tar meg selv i å under i hvor lav frekvens man må være på for å mene dette.

Trist for han å ha kastet bort hele sitt liv, men han hadde ikke noe godt å tilføye debatten om homofili, en debatt jeg egentlig trodde vi var ferdig med for lenge siden.

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

På en måte har jeg ekstra stor sans for Per Kristian Foss fra Høyre fordi han har gjort det klart at han vil bli ansett som politiker og ikke som “homo-politiker”. Hvordan mennesker velger å leve i sin private sfære bør være en privatsak.

Men hvorfor er det så mye homo-støy i det offentlige rom, ikke minst fra NRK og TV2? Min ulvenese lukter Illuminatets agenda her, som Falcon har pekt på.

“Trine Rein stiller seg ikke inn i rekken av gratulanter etter at eks-kjæresten Sturla Berg-Johansen sto frem som homofil.”

http://www.tv2.no/underholdning/gkn/ekskjaeresten-taus-om-homosjokket-2589537.html

TV2 har også fokusert mye på hvilke landslagsspillere i kvinnehåndball som er lesbiske, både norske og danske. Selv etter en kamp har en TV2-reporter konfrontert en spiller med hennes seksuelle legning. Trolig hadde reporteren Ernst A. Lersveen fått instruks om dette, sammen med et fotoshoppet bryllupsbilde av to kvinnelige håndballspillere:

Under Fotball-Extra-sendingen 9. juli holdt Ernst A. Lersveen frem et manipulert bryllupsbilde av Camilla Andersen og Mia Hundvin. Samtidig sendte Lersveen TV2s håndballkommentator Harald Bredeli følgende spørsmål:
– Hva var festmenyen da jentene inngikk partnerskap?

Lersveen fortsatte videre:
– Det er ikke slik, som mange lurer på, at Mia måtte gifte seg?

http://www.vg.no/sport/artikkel.php?artid=1242926

I lørdagsrevyen i mars i forfjor var det to innslag om homofile, både TV-dekning av Skeive dager / homseparaden og et “hjemme hos” intervju med en homofil. I bakgrunnen i stua der NRK hadde filmet var det godt synlig en stor strektegning på veggen som viste to menn som hadde anal sex.

Jeg synes denne artikkelen er ganske harmløs, da den lar en person slippe til med en selv-utleverende skildring av sin søken etter identitet. Det blir ikke annet enn noen “står fram”” eller “kommer ut av skapet” på en uvant måte.

Det jeg ikke forstår er at det ikke er reaksjoner mot at NRK sender bilder av analsex midt under lørdagskosen. Forøvrig er homo-elementet påfallende fremtredende i NRKs opplæringsprogram i “hvordan ha sex-uten kjærlighet” ved navn Trekant.

Hva med å la det som tilhører den private sfære forbli der, særlig i massemadia? Og hvorfor er det så mange som føler en så sterk trang til å skyte på spurven Nyhetsspeilet med kanoner?

o
o
Abonnent
Svar til  Ulven
12 år siden

Analsex eller utsultete, og isønderrevne kropper ? Underlig definasjon av lørdagskos ? Måtte jeg velge tror jeg faktisk det hadde blitt analsex gitt ? Hadde analsex blitt utført på en kvinne, hva da ? hmm, hadde det kanskje blitt litt visuell lørdagskos likevel ? Nei egentlig ikke men . . . Ikke lett å være menneske gitt :) Bra innlegg Ulven !

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Ulven
12 år siden

Jepp, spar Nyhetsspeilet som lar folk få si hva de mener. Tydelig at artikkelen er i konflikt med hva TV sier folk skal mene. Ingen tvil om at Homofili er på moten i mainstream. Greit nok for meg, har aldri sett ned på homser, eller jo kanskje for mange år siden. Glemmer at Per Christian Foss er homse, tenker ikke på det. De er forskjellige som alle andre mennesker, jeg har hatt dårlig erfaring med noen av de. Jeg har veldig gode kompiser som jeg har bodd med og levd med, tom delt seng med, dusjet med, men sex? Aldri i verden, ikke noe for meg. Er det hele greia? Sex? Alt for mye fokus på sex, jepp! Jeg prøver å la vær å la meg styre. Sex er verre å slutte med enn røyk. Noen som sa dissonans reduksjon? Når det gjelder sex kan mennesker gjerne sammenlignes med dyr… Selv er jeg polygam og har 30 damer, det har jeg lært av min gode venn løven. Så synes jeg det er greit å sette meg i respekt bak hos andre hanner.

Gud straffet ikke homser, det var heterosex han mislikte. Når Adams slange rørte på seg og strakk frem sin forbudne frukt skjedde det et under hos Eva som lot Adam smake på sin forbuden frukt. Etterhvert ble Eva dårlig, hun ble kvalm og kastet opp, magen vokste. Det ble etterhvert vanskelig å skjule, de ble flaue over å ha blitt fristet av slangen som hadde eget liv og sin egen agenda. Jævla slangen sin feil(og Eva selvf), de kledde på seg. Straffen for synden de hadde begått var fødselsmerter hos Eva, og Adam ble dømt til å forsørge Eva med bidrag, mat og ved. Til gjengjeld fikk de masse barn og barnebarn som har herjet jordkloden i evig tid :-) Homser blir ikke straffet for sex…Det ville nok blitt en ensom og kjedelig historie med Adam og Ola, eller Eva og Kari.
Moralen er vel grei…
Sex er nok mindre viktig når alt kommer til alt og dissonans får slippe til. skulle gjerne tenkt på noe annet jeg, kunne kanskje ha blitt noe. Ihvertfall fått en eller annen hobby. Men sex er veldig, veldig sunt da ;-)

o
o
Abonnent
12 år siden

Det er flott at artikkelforfatteren deler sin historie. Han har rett i forhold til sitt liv. Andre kan kanskje ha blitt født homofile.
Hva enn Satan`s hylekor (midtøstreligion) har konspirert sammen i sine skrifter er totalt uvesentlig.
Finnes det “forskning” på hvordan homofiliaspektet fungerer i såkalte ur-samfunn? Eller om det i det hele tatt forekommer.
At homofili florerer ellers i naturen er et faktum. Slik sett burde det forekomme hos mennesker også ved fødsel.
Kan det kanskje være noe med det stressende storsamfunnet som utløser muligheter for dette. Og klart så spiller seksuelle misbruk / direkte og indirekte inn i denne formelen.
Og hva er det store problemet med homofili egentlig? Ja, det er litt stressende i puberiteten fordi man vil jo ikke bli stemplet som avviker. Men å henge seg opp i denne tvangstanken er igrunn ganske patetisk. Blir nesten som når barn ikke skal ha den fargen fordi den representerer det andre kjønnet. Mens det pågår er det ikke til å latterliggjøre, men som voksne er det enklere å ha et overblikk på dette.
Og et annet interessant fenomen, er hvordan vi tiltrekkes de androgyne trekk. Fordi det er noe udefinerbart der, blir det interssant. Nesten noe overnaturlig, og da må det være noe guddommelig ? ikke sant ? Eller . . .
Nei, Stol på Gud, blææææææææ !

baugen
baugen
Abonnent
12 år siden

«Kim: I understand your concern for the many people who are caught in either extreme. Yet it seems to me that there is more to the debate than simply a lack of understanding. It seems like some people on both sides are unwilling to gain a higher understanding.

Jesus: That is correct. There are indeed people who are unwilling to change their viewpoints and their ways. Certain religious people are unwilling to change their desire to judge everyone according to their self-defined standard. These people are completely convinced that their standard is God’s standard, and therefore it is completely justified that they judge people according to that standard. These are the very people who crucified me 2,000 years ago. These are the lawyers that would not enter into the middle way of the Christ consciousness and wanted to prevent everyone else from entering.

I can tell you that there are certain souls who held positions of power in the Jewish religion 2,000 years ago and used their power to crucify me. Some of these same souls today hold positions of power in Christian churches, and they are now using their interpretation of my teachings as a justification for their judgmental attitude.

On the other side of the issue you find people who are clearly aware that homosexuality is a violation of God’s law. Yet they have absolutely no desire to change their ways or to come to a higher understanding. On the contrary, they practice homosexuality as a conscious act of defiance against God. They want to keep practicing their homosexuality. They want to recruit other people to be fodder for their sexual predation. And they want society to acknowledge that they have a right to openly practice and demonstrate their sexual perversion.

I am clearly aware that these people exist. I am clearly aware of their psychology and their modus operandi. I am also aware that there is little chance of reaching such people through this website. Therefore, my foremost concern with this website is to reach those souls who are reachable; those who are willing to look for a higher understanding.»

http://www.askrealjesus.com/AAGA/H_CURRENTEVENTS/HOMOSEXUALITY/causehomosexual.html

bardun
bardun
Abonnent
12 år siden

En tidligere kjent amerikansk radioperson, Laura Schlesinger, fikk en gang et åpent brev fra en unkjent lytter.
Her er brevet omgjort til norske forhold.

“La oss leve etter skriften”.

‘Kjære biskop Kvarme!

Takk for kampen for den rette tro og at homofilt samliv ikke er
forenelig med Bibelen og kristendommen! Det står jo klart i 3. Mosebok
18/22 at homoseksualitet er en vederstyggelighet…så det er jo ikke noe å
snakke om!

Men nå trenger jeg noen råd om hvordan jeg skal leve etter Guds bud:

1. Hver gang jeg brenner en okse som et offer, vet jeg at dette gir en
duft som velbehager Herren( 3.Mosebok 1/9). Problemet er naboene!
De er ikke like begistret over eimen av brent okse.

2. Jeg ønsker å selge datteren min som slave(2. Mosebok 21/7). Med det
prisnivået vi har i dag – hva mener dere er rett pris for henne?

3. I 3. Mosebok 25/44 står det helt klart at jeg kan eie både mannlige
og kvinnelige slaver så lenge de er kjøpt i et naboland. En venn av meg
sier dette bare gjelder for svensker, og ikke dansker. Her trenger jeg litt
hjelp – kan jeg eie dansker?

4. Jeg har en nabo som insisterer på at han skal arbeide på sabatten. 2.
Mosebok 35/2 er helt tydelig på at han skal drepes. Er jeg moralsk
ansvarlig for å gjøre dette selv? Eller tar kirken seg av dette?

5. En venn av meg mener at selv om det er en vederstyggelighet å spise
skalldyr (3. Mosebok 11/10), så er homoseksualitet verre. Jeg er uenig!!
Hvem har rett?

6. I 3. Mosebok 21/20 står det klart at jeg ikke må nærme meg Guds alter
dersom jeg ser dårlig. Jeg innrømmer at jeg er nærsynt og bruker briller.
Må synet mitt være helt perfekt eller opererer vi med litt slingringsmonn
her?

7. De fleste av vennene mine går til frisøren. De klipper håret på
sidene og tar skjegget i kantene. Dette er tydelig en synd i Følge
3.Mosebok 19/27. Hvordan bør de straffes?

8. Jeg har lest i 3. Mosebok 11/7-8 at jeg ikke må røre rester av en død
gris, fordi det gjør meg uren. Kan jeg likevel spille fotball dersom jeg
har hansker på?

9. Min onkel har gård. Han synder mot 3. Mosebok 19/19 fordi han planter
to ulike avlinger på samme jorde. Kona er ikke noe bedre, fordi hun går
med klær som er laget av to ulike stofftyper (blanding av bomull og polyester).
Han har også den uvanen at han banner mye. Er det virkelig nødvendig at
vi samler hele byen for å steine dem( 3.Mosebok 24/11-16)?
Er det ikke like greit å brenne de til døde i et familieselskap –
slik vi pleier å gjøre med mennesker som ligger med sine slektninger(3. Mosebok 20/14)?

Jeg vet dere har gått i dybden på denne type problemstillinger. Jeg er
sikker på at dere kan hjelpe meg. Takk for påminnelsen om at Guds ord er
evig og uforanderlig!!

Mvh
‘En fallen sjel i mørkets dal.'”

http://www.pirate4x4.no/forum/showthread.php?15028-La-oss-leve-etter-skriften

Solskinn
Solskinn
Abonnent
12 år siden

Crowleys Satanic Gay Agenda
A little known fact is the satanic influence of Aleister Crowley on the Homosexual Agenda!
http://martinm.gloria.tv/?media=89336

i hovedsak sa “Kinsey Rapporten” at avvikende seksuell atferd var så vanlig som å være normal. Takket være psykolog Dr. Judith Reisman,
http://www.drjudithreisman.org/

vet vi nå at Alfred Kinsey var en homoseksuell og “Kinsley Rapporten” var en svindel.
http://www.drjudithreisman.com/archives/regent.pdf

The “Born Gay” Hoax
http://www.massresistance.org/docs/gen/08a/born_gay_hoax/TheBornGayHoax.pdf

Hugh Hefner (Playboy) sa Kinsey-rapporten “produserer en enorm seksuell oppvåkning, hovedsakelig på grunn av medieoppmerksomhet …” Dette viser hvordan eliten arrangerer sosial endring ved hjelp av media hype. (Se Reisman, Kinsey, s.307)

The New World Order, Deliberate Decline into Decadence
http://www.spingola.com/new_world_order6.htm

Solskinn
Solskinn
Abonnent
Svar til  Solskinn
12 år siden

The spiritual cause of homosexuality
http://www.askrealjesus.com/goldenage/currentevents/homosexuality/causehomosexual.html

Kim: How does the Law of Free Will relate to this? I mean, does a soul have a God-given right to choose to practice homosexuality?

Jesus: As stated throughout this website, the Law of Free Will is the ultimate law for the material universe. God has given people free will, and therefore they have a right to do whatever they want, as long as they do not violate the free will of other people.

You can only have free will if you can make absolutely any choice of which you can conceive. Yet the Law of Free Will does not stand alone. The Law of Free Will is created in a polarity with another law, namely the Law of Cause and Effect. This is the law that the Bible refers to in the saying that as a man soweth, so shall he reap. This is the law that Eastern religions call the law of karma.

According to the Law of Free Will, a human being can do anything he or she wants. According to the Law of Cause and Effect, no human being can escape the consequences of his or her actions. As I have attempted to explain throughout this website, everything you do is done with God’s energy. When you engage in thoughts, feelings or actions, you are qualifying God’s pure energy; you are changing the vibration of that energy.

So a soul does have a God-given right to practice homosexuality. Yet that soul will inevitably misqualify God’s energy, and the soul will reap the consequences, the karma, of its actions. Please take note that I am not hereby saying that homosexuality is right or acceptable. It is a violation of God’s law, yet because of free will a soul has a right to violate God’s law and experience the consequences of its choices.

http://www.askrealjesus.com/goldenage/currentevents/homosexuality/causehomosexual.html

Michelle
Skribent
12 år siden

Det er med tristhet jeg leser denne artikkelen. Surrealistiskt å lese en slik artikkel etter alt vi burde forstått nå.

Å være homofil er like naturlig som å ha et annet utseende eller rase. Noen er født sånn, andre kan endelig få frem de følelsene senere (biseksualitet). Dette minner meg bare om skremselspropaganda og fremmedfrykt!

Det er ikke meningen at alle må reproduseres. Hva med de som ikke kan få barn? Hva med de som har arvelige sykdommer, er det ikke ment at de kan få ha sex heller?

Hvorfor er homofili så naturlig blant dyr om det er så unaturlig?
http://esquire.com/the-side/gayanimals030707

Har vi ikke opplevd nok fremmedfrykt, dømming og kontroll av andre snart?
Hvordan vet han at agendaen ikke er å gjøre ham heterofil? Har vi ikke til alle tider blitt programmert til hvordan seksualitet skal være? Klær, utdannelse, bøker, filmer, yrker, blodslinjer, trosretninger, lovverk, militæret.. Jeg ser en KjempeStor hetero-agenda uten sidestykke.-)

Tenker han ikke på alle de rundt om i verden som får ødelagt sine liv på grunn av negative energier fra andre? Hva med alle de som endelig kom ut og gikk fra et liv i depresjon til et Meningsfylt liv med KJÆRLiGHET

Hvorfor er du så redd? Hva er galt med å være homofil? Hva er galt med sex?
Er ikke sex noe godt som naturen har skapt? Er ikke Kjærligheten Det Største?

Det handler om frekvenser. Det handler om FRiHET. Det handler om at Kjærlighet ikke har noe med kjønn å gjøre egentlig. Så ikke la andre holde deg nede når du tenker og har følelser og Lever DiTT Liv!

Vi er ikke her for å pines, men Leve i harmoni og Glede med Alt Levende ♥
http://youtube.com/watch?v=mTa8U0Wa0q8
VÆR FRi – VÆR GLAD – VÆR STOLT AV DEN DU ER ♡♡♡♡♡♡♡

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

I utgangspunktet er seksualitet naturlig og en av gavene vi har fått som ikke skal misbrukes. Det er imidlertid slik at elitene som baserer sin agenda på bl.a. karl marx communist manifesto, prioriterer å pervertere seksualdriften for flest mulig, bl.a. for å oppløse familien, kulturer, stater, organisasjoner o.l. Hvorfor presenterer bl.a. dagbladet og nrk relativt mye om sex og som regel litt pervertert i porsjoner, steg for steg, en velkjent strategi: Sceptic society is part of Fabian Society and their Secret Agenda http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1494&start=51#M7888 + extra

Direkte referanse,
Sceptic society is part of Fabian Society and their Secret Agenda

En illustrasjon som viser hvilken prioritet perverteringen har, agendaen er definert på toppen av organisasjonspyramiden, “Homosexual international, foundation international committee for sex equality, Amsterdam”, Order of the illuminati, the conspiracy to rule the world http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1762&start=1 * Med forbehold nevnt innledningsvis i oversikten
۞
Ikke relatert,
Eric Clapton – I Shot the Sheriff

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Jeg fikk mange tomler ned ;) men det er sannheten jeg beskrev, sex er hovedvåpenet innen det meste av mind control, innen mk-ultra og mange titall andre mind control prosjekter

Et par grelle eksempler som viser dette tydelig, mind control i si helhet, 20,000 children sexually abused by 800 Roman Catholic priests in Holland: Organized Crime http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1732&start=1#M7943 + extra

Direkte referanse,
20,000 children sexually abused by 800 Roman Catholic priests in Holland: Organized Crime http://www.youtube.com/watch?v=oSfbgzIhhH0

Zetera – her er en norsk barnehjemssak med klare MK Ultra overtoner http://www.nyhetsspeilet.no/2012/03/svali-en-ex-illuminati-forteller/comment-page-2/#comment-83913

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
12 år siden

Homofili har iNGENTiNG med hverken overgrep eller HiV/ AiDS å gjøre! Kanskje kan det være noen som gjør overgrep fordi de ikke har fått levd ut sin kjærlighet (vært kjærlighet/ gitt-mottatt), eller blir smittet av å ha tilfeldig sex (vi vet at alle sykdommer kan helbredes naturlig), men det skyldes vel ikke de homofile, men snarere den verden vi er i.

Jeg kjenner til at sex kan bli brukt i mind-control, da man putter sex inn med vold og tortur osv. Eller ber krigere avstå fra sex for å bygge opp testosteron for å brukes til aggresjon. Igjen kontroll og holde vekk frihet og kjærligheten altså. Også sier Val (Valdemar) Valerian at orgasme åpner hjernen for MC ( http://bibliotecapleyades.net/valdamar_valerian/esp_valdamar_valerian_0.htm#orion_technology ). Men igjen, ikke noe med homofili å gjøre. Vi vet jo at både dyr og mennesker blir snillere med sunnere kosthold og KJÆRLiGHET

Vi vet alle hvordan homofile har blitt forfulgt, utestengt og plaget opp gjennom årene. Jeg grøsser bare med tanken på hvordan noen fortsatt mener homofile er syndige og må straffes! At man ble stilt diagnose og kunne havne i fengsel for et frivillig homofilt samleie selv her i landet, helt frem til 1978 faktisk, er helt uvirkelig å forstå! Men er det virkelig dit vi vil tilbake igjen?

At folk har behov for å kontrollere, sykeliggjøre, eller bestemme hvem folk skal være sammen med, er for meg selv utenkelig! Hva skader det andre det liv folk velger selv å dele sammen?

Mange har frykt eller usikkerhet mot det man ikke kjenner til eller blitt fortalt om. Kanskje er de helt enkelt selv biseksuelle som prøver å undertrykke sine følelser ved å fornekte seg selv?

Men hvor mange lever ikke i depresjon og ulykkelige i ett eller annet heterofilt “forhold”? Hvor mange skilsmisser ser vi? Hva er poenget med et ulykkelig ekteskap, når du kan erstatte det med et lykkelig homofilt?

Og bare så det er nevnt, hver enkelt homofile individ er Minst like forskjellig som hver enkelt heterofile er naturligvis.

At homofili er mere tolerant i dag, enn før, skyldes kunnskap, internett og annen kommunikasjon. Homofili har eksistert til alle tider. Nå er folk er mere bereist, og takket være kjendiser som endelig har turt å komme ut av skapet, har man innsett at det slett ikke er noe sykelig, men noe helt normalt, unikt, positivt og vakkert!

Om man synes det er litt ekkelt alt som har med analt å gjøre, kan jeg gledelig anbefale en Rå Vegansk eller Vegetarisk diett, da maten ikke råtner og begynner å lukte på vei gjennom kroppen lengre! Noe av det viktigste og mest helbredende man kan gjøre for kroppen, spesielt om man har spist kokt eller animalsk mat, ikke minst med tanke på kunstige kjemikalier og tungmetaller etc, er å rense tarmene, såkalte tarmskyllninger (Enemas, eller profesjonelt kalt Colon Hydrotherapy). Dette gjøres ofte på de fleste annerkjente helsesentre rundt om i verden, som Gerson Institute der man har helbredet utallige kreftpasienter helt naturlig ♡

Lilje
Lilje
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

De aller fleste mennesker er enig i det du sier Michelle. Baktanken med å legge ut denne artikkelen var å fremme et synspunkt som noen har. Noen som er så opptatt av å skjule sine egne svake sider, at de er villig til å sette kniven i andres dypeste mest smertefulle sår for å slippe å eksponere sin egen sårbarhet.

De er “fightere” og de kjennetegnes av den rustning som de bærer. På rustningen har de til og med festet utallige udetonerte bomber som vil smelle hver gang noen kommer for nær deres sårbare svake sider. De liker å spille “mind game” være mental, og rasjonell, men i bakhodet deres utspiller det seg et evig drama mellom to mennesker som slåss kjemper krangler om et fort.

Du vil ikke berøre en “fighter” for han er ikke noe annet enn en rustning. Det eneste du kan se er hans rødsprengte slitne øyne, såå sliten av å beskytte seg selv mot sin egen sårbarhet, og enhver sjangse til å heales sine sår vil han drive vekk ….til syvende og sist for og likevel oppdage at han bare skader seg selv.

Fighteren har ofte problemer med stivhet i kroppen, grunnet sin rustning og grunnet en ekstrem undertrykkelse av sitt emosjonelle legeme og sine feminine egenskaper. Smerter og plager i armene er vanlig og kan spores direkte til hjertechakra og den ubalansen som ligger der, men også alle andre chakra.

Sex er laveste form for kjærlighet. Faktisk sex er lavere enn kjærlighet. Den høyeste form for kjærlighet er “compassion”. Hvorfor da lage noe big deal ut av det. Slik som budskapet i denne artikkelen handler om en mann som tydeligvis har praktisert laveste form for kjærlighet hele livet, for hadde han vært ekte homofil hadde han praktisert compassion og ikke sex. Ikke rart han er syk og sliten. Og på sine siste dager lik en fighter…. med rødsprengte øyne, prøver han å sette sverdet i ensårbar gruppe, som så alt for lenge, og med den smerte det har kostet, har måttet kjempe for å bare få være ekte og åpen.

Når du har blitt såret av en “fighter” så vet du det. Smak føl vær den smerten. Men ikke prøv å kjempe tilbake. Det går ikke an å sloss med en rustning hvis du er naken. Det er ikke vits i å tale fra hjertet til et panser. Det er ikke vits i for en rustning vil bare være en rustning.

La det gå……

På samme måte mener jeg at de som denne artikkelen sårer….la det gå….De aller færreste er enig med budskapet i denne artikkelen.

Den forteller bare en historie om en fighter , en ensom mann som praktiserer laveste form for kjærlighet, og som bærer et panser som hindrer ham i å heale de lekser/sorger livet har påført ham.

Be real, be good,be compassion, be love, and let the rest of it go….

Solskinn
Solskinn
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

er vel ingen vits i å prøve å vise til fakta, men prøver likevel
http://www.drjudithreisman.com/archives/regent.pdf

Russia puts a stop to gay pride parades and the “popularizing of homosexuality”

Continue reading on Examiner.com Russia puts a stop to gay pride parades and the “popularizing of homosexuality” – Yakima Conservative | Examiner.com http://www.examiner.com/conservative-in-yakima/russia-puts-a-stop-to-gay-pride-parades-and-the-popularizing-of-homosexuality#ixzz1rXFoMCTx

The European Parliament has denounced Russian laws that forbid the public mention of homosexuality or gender identity to minors.
http://www.mambaonline.com/article.asp?artid=6633

“see no evil, hear no evil, speak no evil”.

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
12 år siden

Hvorfor kan vi ikke heller få presentert en oppsummering av hva mange tiår med kjønnsforskning har å si, enn denne selvbiografiske skissen fra én kristen person som mener et eller annet på bakgrunn av sine egne personlige opplevelser? Jeg skrev selv en oppsummering av kjønnsforskning da jeg jobbet for Rikshospitalet.

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
12 år siden

Artikkelfortfatteren har rett. Han er ikke født homoseksuell, ingen er det. Bedratt av djevelen, ja. Så dette var en god artikkel.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Avregistrert
12 år siden

Avregistrert… Det sier ikke Jesus, han sier derimot:
Ref. “Matth 19:12. For there are some eunuchs, which were so born from their mother’s womb…”

Vandalf
Vandalf
Abonnent
12 år siden

“Det plager meg å se hvordan samfunnet har blitt hjernevasket til å akseptere den homoseksuelle agendaen.”

Hjelpe og trøste…

Det plager meg at folk har slike tanker…

Det plager meg mer at noen gidder å publisere slikt ræl…

Jeg blir antageligvis utestengt for dette, igjen;

Men fy faen så mye latterlig som serveres på NyS om dagen.

Si meg, hva skjedde med den en gang så vitale siden? Med relativt stor takhøyde? Festlige og givende diskusjoner? Masse oppegående og interessante sparringspartnere?

Hatet og intoleransen har tatt overhånd, og NyS synes hjelpesløst fortapt i sitt eget dystopiske verdensbilde, hvor fiendene lurer på hvert et nes.

Når man til og med nedlater seg til å angripe Frelsesarmeen for å være illuminatis narkosmuglende løpegutter, fra en eller annen person som ikke en gang kan redegjøre for når organisasjonen ble stiftet, og den godeste Gaarder følger opp med å mene at Frelsesarmeen burde engasjere seg i kampen mot chemtrails, (som om de ikke gjør nok allerede), vel da er man kommet så langt ned i sin egen navlebeskuelse at alt håp om restitusjon synes ute.

God bedring, og lykke til…

o
o
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

Det er jo klart og tydelige at Satan selv, kristen-evangalistene har kuppet denne siden.
La oss skremme livskiten ut av våre barn med å indoktrinere med med eldgamle eventyr ! Her er jo f.eks omskjæring kanskje det mest geniale påfunnet. Da blir man fysisk “Merket” for livet, kanskje på den mest forunderlige kroppsdelen vi har. Chip-noia er en underbevist opprørsk projeksjon for nettopp dette overtrampet ? Selvsagt er jeg imot chiping dog. . .
Illuminati = satan . . . Så klart finnes det krefter i verden som utnytter religionens tvangstanker. Hele grunnlaget faller jo på sin egen urimelighet , uten en motpart , uten en fiende. Derfor er det genialt å skape og fø denne paranoiaen.
Jo det er trist at paranoian for at sin “egen” tro stadig må gå sterkere tilskyts for å forsvarer fornektelsen . Det må jo være ufatterlig kjipt å begynne å rippe opp i de traumene disse absurde historiene har brent fast i hjernen.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
12 år siden

Men fy faen så mye latterlig som serveres på NyS om dagen ???

Hvorfor er du her da ?

De blir som om å dra på butikken å kjøpe en kake du ikke liker hver eneste dag for så å skjelle ut betjeningen hver eneste gang for at du ikke liker kaken

Ikke tror jeg Nyhetsspeilet har noe plikt til bare å skrive artikler DU liker heller, har pløyd meg gjennom de siste 11 påskeartiklene her nå og syns alle som en var kjempeflotte artikler, er ikke nødvendigvis enig i det artikkelforfatter skriver her men det var spennende å lese en artikkel der forfatteren skriver hva Han tenker og mener om homofili og ikke hva andre tenker og mener

Hatet og intoleransen har tatt overhånd ?????????

Eneste hatet jeg ser på NS kommer fra deg som stort sett leverer en kort onliner under hver atikkel om at dette er den største søppel artiklen du har lest

Men der er vel noe med at når man er dum og kunnskapløs så føler man seg bedre når man rakker ned på de som faktisk besitter kunnskap og tenker selv

Når det gjelder den svært rasistiske jødehatende Frelsesarmeen så er jeg jo enig med deg i at det er mange fantastisk ildsjeler som jobber der men det er ingen tvil om at det sitter mørke krefter på toppen sånn som i alle såkalte hjelpeorganisasjoner

Frelsesarmen ansetter ikke jøder eller homofile, de tar aldri til gatene for å stoppe krigene før de starter, ingen demokrati, de er depottene på toppen som hersker
Så hvem hjelper egentlig Frelsesarmen ?

Rusmisbrukerene er jo kjempefornøye når de får gratis mat siden de da kan bruke pengene sine på dop istede for mat, så mao så er det de som forsyner verden med narko så tjener mest på Frelsesarmeen
Hvem som forsyner verden med Narko vet vi alle, UK har gått til 2 kriger mot Kina i de såkalte opiumskrifgene for å tvinge Kina til å produsere enorme mengder opium og heroin
Da den kinesiske keiseren hadde forbudt handelen grunnet opiumets skadelige virkninger på befolkningen gikk UK til krig mot Kina, neste opiums krigen fikk UK med seg Frankrike
Bare 1 år etter at Taliban hadde utryddet opiumsproduksjonen i Ghanistan så gikk USA og NATO til krig igjen for å tvinge Afganerene til å dyrke opium, etter bare 2 år så ble det produsert dobbelt så mye av det verdens narkomane klarte å forbruke men med litt hjelp av Frelsesarmeen så blir det lettere for CIA å bli kvitt varene sine

Det samme skjedde i Columbia, USA var raskt inne for å ta kontroll over det lukrative kokain markedet der CIA flyr inn kokainen til USA
I Vietnam bruke CIA likkistene til døde soldater for å smugle dopen inn til USA

Hele Frelsesarmeen stanker av satanisme, det er krig, generaler, krigsrop, sverd, soldat uniformer blod og død, ja selv på flagget står det Blod og Ild med store bokstaver sammen med symbolet for solguden

http://no.wikipedia.org/wiki/Fil:Faflagg.PNG

Hans Garder har helt rett når han sier at armeen ble etablert av Illuminati, ikke noe bombe i grunn siden Illuminati kontrolerer det meste av betydning

Jeg syns bare synd på de stakkars fantastiske ildsjelene der som har null ide om hvem dem egentlig tjener

Når sant skal sies så er det ikke bare ildsjelene i Frelesarmeen som blir lurt, dum og naiv som jeg er så trodde jeg at ikke alle hjelpeorganisasjoner var infiltrert og overtatt av Illuminati
Leger uten grenser var en organisasjon som jeg hadde tro på som lapper sammen de som blir sprengt eller skutt i Rotschilds kriger, selv om de støtter vaksinering så så jeg litt mellom fingrene på det og støttet de økonomisk så ofte som mulig

Det var helt til jeg så TV2 nyhetene her for noen uker siden der tidligere leder for Leger uten grenser Morten Rostrup utalte seg om Syria

Der sitter svinet og roser den fantastiske vestlige bombingen av Libya samtidig som han sier at samme sukse må gjentas i Syria

Wtf… tenkte jeg og begynte å google og grave, joda ganske så korekt så var også den organisasjonen infiltrert og overtatt av Illuminati

Da de ble etablert så hadde de en policy at de ikke skulle utale seg om konfliktene de opperte i nettopp for at de ikke skulle bli utnyttet av noen av sidene i konfliktene, noe som også kan gå ut over deres sikkerhet
De skulle heller ikke ta i mot pengegaver fra krigende parter noe det også ble slutt på da nye ledere infiltrerte organisasjonen

Nå får de mye av pengene sine fra Frimurerene og Jesuittene i FN og EU og som motytelse må de bidra til å skape krig og spre krigs propaganda

Så får vi se litt på denne fantastiske sukseen til Moorten Rostrup i Libya da

Før krigen startet den 19 mars var 118 mennesker drept i konflikten, etter den vestlige bombingen som hylles av Leger uten grenser så ble 70 000 drept av NATO ……foreløbig ( det er 15 000 tropper fra USA inne i Lybia nå for å beskytte oljefeltene, Bakkestyrker som ikke skulle inn ifølge Bombama )

Ifølge Satanistene i FN så døde bare 60 mennesker i Lybia krigen, FN har heller aldri tvilt på at deres vedtak om kun å oprettholde en flyforbud sone der NATO IKKE skulle ta parti med noen av partene er blitt brutt

Ønsker du å gi penger til Frelseesarmen så ta heller å lever pengene rett til CIA så slipper enn mellomleddene :)

Det er som om man begynner å lure på om Frelsesarmeens verdensleder general Linda Bond er datter av den mere kjente James Bond

http://english.pravda.ru/hotspots/terror/13-04-2012/121079-Libya_a_Year_Later-0/

Fra nå av går alle pengene jeg kan avse til denne fantastiske gjengen her som ofrer all fritid og penger for å hjelpe fattige barn i Gambia

http://www.happygambia.com/

Gi gjerne du også, her kommer 120% av pengene frem til de som trenger dem :)

http://no.wikipedia.org/wiki/Opiumkrigene

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

“Hele Frelsesarmeen stanker av satanisme, det er krig, generaler, krigsrop, sverd, soldat uniformer blod og død, ja selv på flagget står det Blod og Ild med store bokstaver sammen med symbolet for solguden”

Hm, sier du det, smurfen?

Hele innlegget ditt “stanker” av himmelropende uvitenhet… At du skulle misforstå og dermed angripe krigssymbolikken til Frelsesarmeen kommer ikke som noen stor overraskelse tatt i betraktning hvor mye annet tull du får deg til å skrive.

Om du ikke har forstått det så la meg opplyse deg om følgende;

Uniformen har med identitet ognsynlighet å gjøre. Da William Booth stiftet det som skulle bli Frelsesarmeen var det store forskjeller mellom fattige og rike, og uniformen skulle blant annet viske ut det klasseskillet.

Krigsretorikken er en gimmick som symboliserer kampen mot det onde, med satan i spissen.

At du og Gaarder detter ned i illuminatisymbolikkgryta med en gang dere ser en stjerne, leser ordet blod og hører ordet general, sier langt mer om deres kunnskapsnivå enn det gjør om frelsesarmeen, som til tross for slike nedrige angrep fra smurfer og andre står mer enn fjellstøtt i kraft av sitt arbeid som kommer trengende til gode hver eneste dag, i mer enn 120 land.

Noen har det i kjeften, mens andre faktisk utretter noe fornuftig. Frelseesarmeen kommer i sistnevnte kategori.

La det ikke herske noen som helst tvil om hvilken kategori jeg mener du, smurfen, høres hjemme i.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
12 år siden

Det er vel godt kjent hvor du hører hjemme, du som støtter jødehat og homohat, som mener at alle bør gjøre som Adolf Hitler og la hele folket gå i uniform der alle skal være like og alle skal tenke likt

Det du har i kjeften er å spre hat over alle som ikke er like eller som deler dine onde tanker og hyllester til den krigskåte eliten

Høres kjent ut det der med å viske ut klasseskillet, en stor slaveklasse kontrolert av en lite elite

Folk flest har gjenomskuet den skjulte ondskapen i f Freelsesarmeen og flere og flere tar stekt avstand fra sekten

Etter 22 år i Frelsesarmeens tjeneste som offiser måtte mannen (43) fredag levere fra seg uniformen. Årsaken er at han er homofil.

Mannen har brukt hele livet sitt på den kristne bevegelsen, skriver Dagsavisen. Men fredag mistet han jobben fordi han er homofil

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=296741

Du får jo bare forsette å spre hatet ditt over alle som prøver å gjøre verden til et bedre sted for oss alle på samme måte som Hitler, Jenz og Kim Jung mm .. :)

De fleste i Freelsarmen er fanatiske ekstriminsiter, flere har tatt til orde for å forby onani siden det stå i Biblen at du skal ikke la din sæd falle til jorden

Når alt kommer til alt så er det ikke mye forskjell på Sharia lover og det menneskesynet Frelesarmeen står for

Men hatet ditt skal få stå i fred, jeg har ikke tid til tull, nå er jeg på vei ut igjen for å hjelpe ekte trengene og virklige mennesker med hjerte av gull så ikke flere ender opp som Oumar (6 år) som døde en helt meningsløs død :(

http://www.happygambia.com/

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

Du finner ikke mange ekstremister i Frelsesarmeen, min godeste smurf.

Resten av innlegget ditt er akkurat så sjikanøst og lavpannet som man kan forvente fra sin kant.

Mange ord, men ingen substans…

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

Utfordring til smurfen;

Kan du vise leserne av Nyhetsspeilet en eneste uttalelse fra Frelsesarmeen hvor de tar til orde for å forby onani?

Kan du videre vise leserne av NyS hvor jeg fremmer jøde og homohat?

Dette er såpass sterke beskyldninger at jeg forventer at du underbygger disse påstandene.

Jeg vil videre be redaksjonen følge opp at smurfen underbygger sine påstander da de helt klart er å anse som et angrep på min person og integritet.

At smurfen ikke tåler mine meninger bør ikke gi han retten til å spre edder og galle om min person, uten at han/hun/det evner å dokumentere sine påstander.

Så kom med smurfen; hvor fremmer jeg homohat og hvor fremmer jeg jødehat?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
12 år siden

Bla bla bla , sette flaska fra deg nå og slutte å grine, du har ikke mere rett samme hvor mye du kakler om og om igjen om det samme som en verpesjuk høne

Er ikke lenge siden media bekreftet det jeg sier, store mengder østeuropere ramler inn over grensen her pga at de får gratis mat hos Frelsesarmeen, rusmibrukere gidder ikke slutte med dop og få seg et liv siden Frelsesarmeen syr puter under armene på dem

Som Obama og Jenz sier: støter du en ekstrem sekt eller oragnisasjon som bedriver jødehat og homehets så er du like mye skyldig som dem

Fy faen er det mulig sier nå jeg, tenk å sparke en som har vært ansatt der i 22 år bare for at han viser kjærlighet til en av samme kjønn bare for at det står i en gammel bok skrevet av Babylonske guder

Tenk om Jesus hadde vært like fordømmende og fordomsfull som Frelsesarmeen. Og tenk på alle de homofile i Frelsesarmeen som har gjort en enestående innsats?

Skal boikotte Frelsesarmeen – ikke ett rødt øre til en slik ond organisasjon

Ukristelig av Frelsesarmeen!

Å behandle skaperverket på denne måten er en skam! Homofile er også skapt i guds bilde og er en del av den verden vi lever i. Når maktsyke og forvirrede ledere i Frelsesarmeen er totalt blottet for nestekjærlighet, og tillater seg slike ting, kan det sammenliknes med Hilter og Nazi-tysklands måte å så på “undermennesker” på. Riktignok drepes ingen av Frelsesarmeen, men å definere noen utenfor på denne måten er første sted på veien til å ta fra noen mennesker de selvsagte rettigheter alle mennesker skal ha.

Til artistene som deltar på Frelsesarmeens alle “fine julearrangementer” vil jeg bare si en ting: Si klart ifra at det er uaktuelt å delta inntil ALLE mennesker er likeverdige også for Frelsesarmeen!

Men det skjer langt langt viktigere ting i verden akkurat nå så du får nå bare sitte å grine videre, syns du jeg er hard med deg så kan det kanskje skyldes at jeg er misunlig for at ikke jeg også får nyte godt av APs PR milliard ;)

Når du er du er ferdig og tørke tårer så får du heller bli med oss andre og stoppe galskapen som holder på og utfolde seg, klarer du å spre denne til 1 milliard mennesker før sommeren så kan vi kanskje redde planeten og skapningene som bor på den ( også du )

NWO Secret Societies and Biblical Prophecy

http://www.youtube.com/watch?v=74kqp6yE0-4&feature=youtu.be

Husk at ingen kan redde alle men alle kan redde noen :)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

Ikke vri deg unna nå, smurfen;

Vis leserne av Nyhetsspeilet hvor jeg fremmer homo- og jødehat.

Jeg forventer videre at redaksjonen følger opp dette!

Ja, og ikke glem å vise oss hvor Frelsesearmeen tar til orde for å forby onani…

Klarer du ikke å underbygge dine egne påstander, så kan du like godt la være å spre dette meningsløse slarvet ditt…

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

Nå driter du deg loddrett ut Vandalf. Er patetisk hvordan du tar på deg offerrollen etter å ha gått løs på alt å alle i noen poster ovenfor. Er det noen som skulle vært fått reaksjon, er det som du påpeker: deg selv!

En ting skal du ha, er endel ting her som blir publisert som jeg ikke er helt enig i. Jeg skriker ikke ut og bærer meg for det, dette er et relativt åpent nettsted, hvor personer kan få uttalt seg fritt og åpent i egen artikkel. Er du ikke enig, hva så? Er lavpannet å gre alt under en kam, svært mye her er fantastisk lesestoff som er på kornet, en urelevant artikkel gjør ikke hele nettstedet urelevent! Er journalisters og septiktankegang å gre alt under en kam, noe som du også gjør. Men å ta på deg offerrollen her blir bare patetisk..

Du bidrar her med bare oppgulp og absolutt ingen konstruktiv informasjon. Latterlig hvordan du skal prøve å fremprovosere reaksjoner fra redaksjonen med stakkars deg og din integritet, voks opp!

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

Takk for innspill RawKuz, jeg ser poenget ditt! Jeg sutrer mer enn jeg bidrar om dagen… Det skyldes det jeg vil kalle Nys mange forspilte muligheter til å bli DEN alternative stemmen dette landet trenger, sårt!

Det endrer imidlertid ikke på det enkle faktum at smurfen kaller meg både jøde og homohater, og jeg mener at så sterke beskyldninger krever substans, altså henvisninger til uttalelser fra meg hvor jeg fremmer jøde- og homohat.

Jeg venter fremdeles i spenning!

Tro meg når jeg sier at min fortsatte tilstedeværelse på NyS ene og alene skyldes det enorme potensiale denne siden faktisk har til å være en tydelig stemme i et hav av lettvint søppel fra mainstreammedia…

Jeg er fortsatt sterk i troen, og jeg er, til tross for harde ord, oppriktig glad i både smurfen, Gaarder og alle andre bidragsytere på NyS.

Som det ståe i en viss bok;

Den man elsker tukter man…

Peace!

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

Er helt enig at dette nettstedet har stort potensial, og kanskje burde artikkler vært mer konstruktivt silet for å prøve å opparbeide seg et mer seriøst preg. Lysenglene som var dråper sitter fortsatt som spikret til minnet..

Er litt splittet når det gjelder deg Vandalf, du har stor kunnskap, men bruker den ofte negativt her inne. Har sansen for din saklige diskusjon, hadde ikke vært bra hadde alle ment det samme her inne, som førøvrig, alle andre plasser. kan være frusterende når “usaklige” artikler blir publisert som drar omdømmet til nyhetsspeilet ned, men mener fortsatt at det skal være rom for det meste, kanskje bare enda bedre kontroll på det som blir publisert. Som sagt, en uskalig artikkel, gjør ikke nettstedet usaklig..

Smurfen kan ha noen utblåsninger noen ganger, men tror ikke du skal ta det så høytidelig. Er nok i diskusjonens hete ting blir skrevet som ikke blir ment som det står. Jeg har ia alle fall aldri oppfattet deg som jøde eller homohater :)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

Det er vel antageligvis få eller ingen her som tar smurfen høytidelig, men selv skogskatter har en smerteterskel i forhold til hva man gidder å svelge unna av verbal dritt fra intellektuelle lettvektere som smurfen…

Å være konstruktiv i en diskusjon med smurfen er en ytterst krevende oppgave, ref det vedkommene skriver i innleggene over, som etter min mening er langt over streken, og som ingen i redaksjonen har guts nok til å konfrontere.

Svakt er det!

Om smurfen virkelig hadde begrep om hva han/hun/det skriver så hadde nok ikke homohater- og jødehater kortet blitt spilt ut;

Min exit fra Frelsesarmeen skyldes blant annet deres, og kristenhetens syn på homofili.

Det betyr ikke at jeg ikke lenger er nesegrus av beundring over det sosiale arbeidet de gjør, og smurfens verbale søppel i den sammenheng er like kunnskapsløst som det er provoserende.

Hva angår jødehater så er påstanden absurd. Det er stort sett kun jeg og et par eksluderte skeptikere som taler jødenes sak når holocaustfornekterne kommer på banen, så hvordan i huleste smurfen kan dra frem jødehater kortet er intet mindre enn et mysterium.

Det er nok den massive intellektuelle kortslutningen som gjør seg gjeldende…

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
12 år siden

Helt enig med deg RawKuz men ikke la deg lure :)

Det er punkt 7 eller 8 i septiker håndboka, spy ut eder og galle til alle brukere, lesere, skribenter og journalister, si at alt er søpel og alle er idioter og det som verre er helt til noen svarer tilbake, da må man hoppe over i offerrollen umidelbart og griner til konge og prest, det er ikke bare her NS det er sånt. man ser septikerene er identiske som om de skulle kommet ut av en klone fabrikk, alltid lik oppførsel på alle forum

Vandal er seff gjennonskuet for mange år siden, etter 1000 artikler her som kan kaller søppel så har han ikke lært en dritt, enten er han hjernedød eller en agenda, siden han klarer noelunde å skrive rett så kan vi utelukke hjernedød

Alltid det samme, artikkelforfatter er skrudd i hodet og leverer søppel, nyhetsspeilet kunne vært så mye mye mer, hadde det vært identisk med Septik.no så ville det blitt tatt mye mer seriøst….. bla bla bla bla

Tenk å sitte her i over 3 år uten å bidra med en dritt, bare rive ned alt det andre bygger opp

Tenk å synke så lavt at etter hver søppelkommentar så løper han inn på septik.no og ber alle om å komme inn på NS å støtte han med tomler, en som vandal med så grove fordommer mot medmenneskene sine er ikke verdt mer en dritten jeg har under skoene mine

Vel det er ikke mitt forum, vist brukere, skribenter, lesere og journalister ønsker å bli stemplet som sprøyte gærne koko idioter så greit for meg, jeg gidder ikke å se på at svinet river ned det andre har bygd opp og sjikanerer mine venner og medmennesker

Her er bare litt av hva Vandalf sier om dere alle:

Vandalf : Når det gjelder Lynx Veritas er min oppfatning at vedkommende er minst like kokko som resten av menigheten

http://skepsis.no/forum/index.php?topic=2728.0

Jeg syns alle brukere, lesere og skribenter er fantastiske oppegående folk som virkelig bidrar til å gjøre verden til et bedre sted for oss alle og ikke minst til å spre fakta info om alle løgnene fra eliten, så da virker det for meg rart at redaksjonen stilletiende sitter å ser på at noen håner, river ned og latterligjør alt dem har bygd opp :)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

Saken er den smurfen at du, med god hjelp av et par av forfatterne egenhendig har klart å ødelegge det som kunne blitt en samlende stemme for alternative tanker i dette landet.

Men ok, redaksjonen synes det er greit at smurfen kaller meg jøde og homohater.

Jeg følger da opp med å kalle redaksjonen en gjeng med feiginger.

Lykke til med deres fortsatte reise inn i de marginalisertes verden…

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

Sitat fra den intellektuelle Vandalf:
Hjelpe og trøste…
“Det plager meg at folk har slike tanker…
Det plager meg mer at noen gidder å publisere slikt ræl…
Jeg blir antageligvis utestengt for dette, igjen;
Men fy faen så mye latterlig som serveres på NyS om dagen.”

Den intellektuelle skumleser artikkelen og kaster seg først og hodeløst ut i en tirrade av skjellsord og sarkasme mot forfattere og budbringere.
Reflektert: Den man elsker tukter man…Så vakkert!

Nytter ikke å skrike til mamma når man er med på smurfeleken. Smurfer er mye tøffere enn de ser ut til. :-)
Få meninger og grupperinger frem i lyset, så man kan debunke og tilbakevise. Ikke kneble dem og håpe på at de forsvinner.
Ærlig talt, Nyhetsspeilet har gjort enormt mye for å redusere jødehat. Ikke ved å rope høyest om jødehat når noen uttaler seg, men ved å publisere meninger og informasjon som ellers blir kneblet. Noen av artiklene er rene oversettelser fra utlandet, skal man ikke publisere dem på norsk? Skal man spørre intellektuelle Vandalf først? Eller skal oss vanlige folk få gjøre seg opp en egen mening?

I dag er det jødehat å kritisere Likud. Det er nesten jødehat å støtte muslimer. Å hevde at andre enn jøder led under krigen er jødehat. Karikaturer av muslimer minner om jødekarikaturene før krigen.
Kritikk mot sionisme er ikke jødehat.
Å ikke få frem ekstreme miljøer i lyset kan være jødehat. Å samle alle verdens jøder i Israel og hisse på seg naboene, må jo være jødehat.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

Thunder;

De fleste med litt mellom ørene ser forskjell på kritikk av sak/innhold og rene personangrep.

Jeg har aldri hevdet at jeg er en helgen hva folkeskikk angår, det betyr ikke at jeg skal finne meg i, eller redaksjonen skal godta at smurfen kaller meg jøde og homohater.

Hva var det siste; at jeg ikke var verdt dritten under skoene hans?

Det er altså ok å komme med slike karakteristikker på NyS…

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

Du fremstår ikke særlig reflektert selv Vandalf. Du må ta deg tid til å puste og tenke igjennom det du spyr ut på siden. Ingen grunn til å kritisere Nyhetsspeilet for å publisere artiklene. Ingen grunn til å tro at noen artikler ødelegger for Nyhetsspeilet, da er det kun dine egne illusjoner som blir skadet i såfall.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

Når jeg kritiserer en artikkel, det være seg denne for sitt syn på homofile, det være seg artikkelen som hevder at Frelsesarmeen er illuminatis narkosmuglende løpegutter, det være seg Karlstads makkverk om forestående arrestasjoner av eliten, og Japans 12 trillioner donalddollere osv, så gjør jeg ikke annet enn å uttrykke min mening, som forøvrig hverken er mer eller mindre verdt enn din eller noen andres for den saks skyld.

Man kan like mine meninger eller ei, på samme måte som jeg kan like dine meninger eller mislike de, på samme vis som jeg kan like eller mislike en artikkel.

Spranget til jøde, homohater, er ikke mer verdt enn dritten under skoene minesøppelet som smurfen lirer av seg her er derimot fryktelig langt.

Det forstår nok alle, selv om ingen ser ut til å ha baller nok til å konfrontere den store stygge elefanten i rommet.

Så mye tryggere å angripe den slemme skeptikeren som ikke lar seg rive med i dansen rundt gullkalven, som i NyS tilfelle er den kvalmende og ukritiske hyllesten til artikler som åpenbart er juks, løgn og fanteri fra ende til annen fremsatt av ukritiske “journalister” og “sannhetssøkete” som ser ut til å svelge rått enhver sensasjonell påstand som kommer fra det store utlandet, og ukritisk formidle disse videre på NyS…

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

Jeg ser hverken folk som danser ukritisk rundt gullkalven eller den stygge elefanten. Igjen må dette handle om egne illusjoner. På hvilket grunnlag kan du hevde dette? Jeg ser da ikke på deg som noen slem skeptiker og det handler ikke om å ha baller vel. Jeg er skeptisk til veldig mye, men setter pris på tonen til Smurfen og alt arbeidet han legger ned. Kan ikke stå og bjeffe, hver gang noen ytrer seg utenfor mainstream. Kunne du ytre deg utenfor mainstream og bli utfordret på egne tanker og meninger? Hvorfor baller? Det eneste man risikerer er minustomler som kan tolkes positivt uansett :-) Verre er det om man forteller om noe personlig som møter sarkasme og dritt.
Jeg har ytret meg i slike sammenhenger og vært veldig spent, men folk har vært snille og satt pris på ytringen og kanskje ikke så mye innholdet. Hvem vet? Sjelden man får bare minus når man tør å komme med noe spess.
Du har jo vært mye opptatt av tommelnisser da…

Stort sett er det veldig fin tone her i motsetning til mange andre sider. Det har jeg nevnt mange ganger. Vandalf-Smurfen har vel vært en egen greie. Litt morsom undertone, iblant ihvertfall. Den som er med på leken….Nytter ikke å komme etterpå å klage på frie tøyler og takhøyde.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

Ja til friske debatter med stor takhøyde og alt det der.

Men jødehater, homohater og ikke verdt mer enn dritten under skoene min?

Det har ingenting med takhøyde å gjøre.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

Her ser det nesten ut til at du mener alle oss andre er jødehatere.
“Hva angår jødehater så er påstanden absurd. Det er stort sett kun jeg og et par eksluderte skeptikere som taler jødenes sak når holocaustfornekterne kommer på banen, så hvordan i huleste smurfen kan dra frem jødehater kortet er intet mindre enn et mysterium.”

Har dette noe med virkeligheten å gjøre? Den nådde absolutt takhøyden.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
12 år siden

En mer kunnskapsrik og klok person en Lynx Veritas skal man lete lenger etter men som så mange andre så klarte Vandalf og Septik vennene hans å terrorisere han sånn at han til slutt gikk lei, først var det Armin som ble utsatt for en ekstrem hat kampanje fra Septik svina etter hans mange avsløringer, de groveste og simpleste metoder ble tatt i bruk for å knuse han, etterpå så har det gått slag i slag, når svina har klart å stoppe kjeften på en så er det å hoppe over til neste som vet for mye

Som rene psykopater kommer de inn her og manipulere og sjarmerer for å få tilit, straks den er på plass så kommer rette agendaen frem, som de sier selv så er det største målet deres i livet å ødlegge nyhetsspeilet, psykoater som Frekke, Repvik Vegard mm har også en rekke ganger tatt til orde for å bruke vold så man kan jo lure på om noen av de står bak noen av det mange sabotasje aksjonene mot Armin

Her er har ABC nyheter levert en glimrende artikkel om hvor livsfarlig det er å gi “personer” som Vandal tillit, på kort tid så ødlegger de de mest hjertegode samfunn fra innsiden som kreftsvulster

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2011/11/24/tyrann-avsloert-i-amishfolket

Så hva sier ekspertene om Septikerene ?

Klart råd
Rådet fra eksperter er klart: Kom deg unna så fort som mulig. Ikke gå inn i diskusjoner. Ikke forsøk å snakke fornuft. Ikke forsøk noe annet enn å komme deg så langt vekk som du kan, for psykopaten endrer seg ikke. Kutt all kontakt omgående !

Det farlige er og ikke innse dette. Kunnskapsmangelen om denne problematikken gjør oss veldig sårbare. Det er først og fremst via kunnskap vi kan slutte å bli offer for manipulasjoner vi ikke forstår.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Du får trøste deg med, smurfen, at alle svina unntatt meg er borte fra NyS.

Systematisk utrensket for sine meninger.

Det går neppe lenge før du har menigheten for deg selv, smurfen. Da kan dete i ro og fred hylle hverandres innsikt spamme hverandre med youtube videoer den ene mer absurd enn den andre.

Så kan du klappe deg selv på skuldra og si flink smurf mens du koker sammen noen nye dommedagsprofetier om verdens ende og menneskehetens undergang. Og når dommedag nok en gang uteblir kan du igjen triumferende proklamere at du og dine allierte lyskrigere nok en gang reddet de sovende sauene fra de onde bloddrikkende satanistene…

På sidelinjen sitter de utstøtte og ler seg fillete over alt det stupide våset du klarer å koke sammen, samtidig som det helt sikkert klør i skriveklypene etter å få sendt avgårde et par verbale sverdslag.

Så derfor, og på vegne av alle oss skeptikere som døgnet rundt har jobbet systematisk og utrettelig for å dekonstruere NyS, er det en stor glede og ære å få takke deg inderlig for alle gode øyeblikk du har gitt oss! Du et unik. Unik i den forstand at du sannsynligvis er den mest uopplyste og menneskefiendtlige debattanten i hele galaksen…

God middag!

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Vandalf:
“Du får trøste deg med, smurfen, at alle svina unntatt meg er borte fra NyS.”

Takk for opplysningen og god middag til deg oså.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
12 år siden

Sitter du her og griner forsatt Vandalf ? Haddde i grunn planlagt at jeg skulle vente noen dager før jeg satte deg på plass for å se hvor lavt du klarte å synke men jeg klarer ikke mer, jeg ler så tårene triller her av den patetiske oppførslen din :D

Du av alle som er den som har brukt utrykket jødehatere om nesten alt av brukere og artikkelforfattere, du som har brukt jødekortet for alt det er verdt for å stoppe kjeften på motdebatanter sitter her nå og skriver side opp og side ned og krever unskyldning. LOOL :D

Det er som Russerene sier så klokt: Den som roper tyven tyven er tyven !

Klart du er jødehater som har nesegrus beundring for en ekstrem sekt som nekter å ansette homofile og jøder i bedriften sin
Hadde en god venn som var Kristenzionist som fikk seg jobb i Fretex når han kunne bevise at han var kristen, men selv han sluttet etter kort tid som så mange andre før han når han så de ekstreme fordommene sektene hadde mot alle som ikke delere deres syn
Klart sekten er beskyttet, hva hadde skjedd om det var Diplom is eller andre som nektet å ansette jøder og homofile slik som Fretex ?

Jeg synd det er helt legetimt at noen stiller spørsmål og kreve beviser for at alt er 100% korekt med den offisielle holocaust historien, i 1945 så sa Røde Kors at 145 000 jøder ble drept i leirene, i 1945 var også tallet på sivile drepte under Dresden masakren 600 000, med årene har tallet på drepte jøder økt og økt mens antall sivile drepte har gått ned og ned ved Dresden masakren, nå står vi der at 6 millioner jøder ble drept og bare 20 000 sivile ble slaktet i Dresden masakren

Du har jo også brukt tiden din på å forsvare zionisteliten som vil utrydde de stakkar jødene, som alle vet så er planen deres at Israel og Araberlandene skal utslette hverandre, Zionistene i USA og Israel sier rett ut at de er grisekåte etter å angripe Iran og utslette 1 million jøder som bor der og få 178 000 lang og mellomdistanse raketter tilbake i selforsvar, 200 000 ifølge Iran selv
Ifølge CIA sjef Panette og Israleske ledere som Olmert vil dette angrepet kommet uten forvarsel nå til våren

Seff er alt bare et spill for galleriet, Ahmadinejad er både zionist og har Israelsk pass, Lederene i USA, Iran og Israel sitter å hisser opp massene til å drepe hverandre mens de selv sitter trygt i huler langt under jorden og ser på moroa på storskjerm, spiser popcorn mens folket dreper hverandre

Seff så vil NATO/USA og resten av gjengen bli dratt inn i konflikten siden Iran eller Syrias raketter kan treffe NATO landet Tyrkia

Akkurat nå sitter Amerikanske Mujahedin og sloss med NATO i Ghanistan, det blir så dumt at jeg finner ikke ord

Nå det gjelder dommedagsteorier så har main strem knust meg totalt ned i støvlene for lengst, TV2 melder at 75 av menneskeheten vil bli utslettet til våren av virus, de sier også at Yellowstone kan få utbrudd snart og mørklegge planeten i mange år, NRK melder at magnetfelet vårt er i ferd med å kolapse men sist det skjedde så overlevde noen av menneskene og sånn forsetter det, det mest latterlige av alt er kansje Amerikanske nyheter som knapt har en sending nå uten å fortelle om utenomjordeiske reptiler som kommer for å utslette menneskeheten

Gi meg gjerne adressen din så skal jeg sende deg en flaske vin, det er få men ingen som har klart å fått meg til å le så mye som du de årene du har vært her, en flaske økologisk GMO fri vin er det minste jeg kan gi deg :D

Mainstream Media Being Dumb About UFOs

GlobalEqualLiving
GlobalEqualLiving
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Homofili forer barnehandelen i barnevernet !
50.000 mapper opprettes hvert år på norske barn
Mange forsvinner for den minste grunn
Homofile skal nå ha barn, og de vil ikke ha krigsflyktninger uten far og mor fra Palestina, Irak, Afghanistan , eller fedmesamfunnet’s fattigdomsspredelse i Afrika’s barn, nei, de vil ha lyshudede som ligner dem selv og kan norsk, og helst når de er små så de ikke husker sine foreldre, derfor stjeles flere barn , barnefødsler hvor eksotisk-onde sykepleiere med tilknyttning til barnehandelen, stjeler barna og forteller mor og far at barnet døde. Flere yngre blir også tatt
http://www.knut.com/2011/05/regn-med-at-barnevernet-tar-barn-uten-grunn/

Homofili er en menneskeskapt sykdom fremtvunget av pytoestrogen i svettende plastflasker og emballasjer og masse-innsprøyt av hormoner i kjøtt , og frukt.

Sjelen valgte livet som du velgte hvilken klær du skulle ha på deg, å si “jeg ble født i feil kropp” samtidig som man kaller seg selv spirituell går bare ikke. Homofili er en sadistisk affære, og våre ledere i politiet, politikk og andre sadistiske institusjoner som påfører andre vold og lidelser, er homofile som liker smertefull rumpehumping.

Ja, la de nå være homo om de må, men for gudsskyld , ikke la de få surrogati , vi sliter å få lagt ned barnearbeidfabrikkene i India og Indonesia som lager 20kr’s klesplagg for Hennes og Maurits, ikke la det neste bli senge-bundnde mødre som tvangsføder for europeiske stupide homofile.

GlobalEqualLiving
GlobalEqualLiving
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Smurfen ! Det går ikke en dag uten at jeg møter på Frelsesarmen i Oslo Sentrums gater !!! Hvor mye penger vasser disse i egentlig ? Lool ! Jeg stiller dette spørsmålet til hver eneste jeg møter.

“Hvordan har det seg at iløpet av de siste 50årene, hundrevis av ikke-profitt organisasjoner og nødhjelp og barnearbeidsbyråer er opprettet i vesten, så har fattigdommen kun eskalert, barnedødligheten eskalert, dødlig sult eskalert, krig eskalert, og verden har bare blitt værre, mens jeg ser her i Oslo sentrum, at hjelpeorganisasjonenes kontorer kun blir større, flere, og ansatte får større mager, som du har , og som kollegaene dine som bare sitter på stolen og sanker inn tusenvis av kroner hver dag har, mens det dør et barn i sekundet, er dere satanister ?”

LOOOL jeg tror det ;)

Vandalf er en av dem, helt klart, GUD SER ALT.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Jeg ville funnet på rimelig mye annen galskap før jeg hadde gitt adressen min til en åpenbart spinnvill og ustabil dommedagssmurf, så den hyggelige gesten din kan jeg dessverre ikke imøtekomme.

Forresten, du kan jo alltids avlevere den hos mine venner i den sterkt homo- og jødehatende ekstremsekten kjent som Frelsesarmeen. Med sitt sofistikerte illuminatinarkosmuglernettverk klarer de fint å få vinflasken bragt til meg i god tid til neste helg.

Da skal jeg nyte vinen mens jeg koser meg med noen av dine legendariske klassikere!

Denne var jo fin da:

“Seff er alt bare et spill for galleriet, Ahmadinejad er både zionist og har Israelsk pass, Lederene i USA, Iran og Israel sitter å hisser opp massene til å drepe hverandre mens de selv sitter trygt i huler langt under jorden og ser på moroa på storskjerm, spiser popcorn mens folket dreper hverandre”

Hvilken innsikt!

Du mangler imidlertid noen sentrale brikker. Jeg kan nå avsløre at både Obama, Netanyahu og Ahmadinejad alle er kommandører i Frelsesarmeen, hvis eneste formål er å skape en altomfattende og utslettende verdenskrig.

13 ganger i året møtes de i hemmelighet i tempelet i London, som forøvrig er rikt utsmykket med alskens okkulte blodoffersymbolikk. Her spiller de i et av frelsesarmeens ypperste brassorkester, sammen med blant annet paven og noen av Rotschildene.

Visste du at paven er en kløpper på tuba?

Og så spiller de selvsagt dommedagsyatzy også;

Den som får Yatzy først får bestemme hvilken katastrofe som så skal påtvinges menneskeheten. Blir det krig, jordskjelv, orkan eller vulkan?

Kun yatzykongen vet…

Og smurfen da, vel og merke!

PS: ikke glem vinen nå da…

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
12 år siden

Spinnvill ? Ja det sa morra di også da vi våknet men hun skulle ha 500 spenn og ikke en flaske vin Vandalf ;)

Jeg prøvde å ringe en av mine fantastiske venner i Frelesearmeen som forøvrig kunne bekrefte det jeg sa, mange av lederene har svært nedlatende fordommer, han sukket litt og sa han ønsket de kunne følge Jesus ord og ikke legge så mye vekt på game testamentet, som meg så mente han at de homofile er like mye likeverdige medmennesker som oss andre selv om de elsker av en samme kjønn

Vel jeg spurte han ikke om han kunne gi en flaske vin til en som heter Vandalf som er 50% Marokaner, 50% Færøybu og 50 % etnisk Norsk som har en svart katte, antar han da ville trodd jeg hadde drukket flaska selv, de fleste fra sekten ville seff heller ikke tatt i en flaske med djevlens drikke som de kaller den

Så Paven og Rotschildene spiller i brassorkester ? nå må du bestemme deg, sist sa du at de syklet ned på Wall Street hver dag der de drev med shorting og daytrading og ropte kjøp og selg og koste seg med nistepakke med brunost på

Det var ukjent for meg at Obama, Netanyahu og Ahmadinejad var med i Frlesarmeen men mulig du har rett siden de også er Frimurere alle 3, alle 3 roper også på krig som i Frelesarmeens Krigsropet

Nå er det jo en kjent sak at Saddam var 33 graders frimurer, Mubarak, Ben Ali, Ahmadinejad, Kong Badullah, Assad og Daffy var også høytstående frimurere som har sverget troskap til hverandre, en ed som langt overgår troskapen til folk og fedreland

Så hvorfor angriper USA og NATO sine losjebrør når de uansett ville utført ordre fra Losjetoppene i USA og UK ?

Det er det delte meninger om, mange mener at Losje gjengen i MØ er moderate frimurere som de ønsker å bli kvitt for å innføre sharia og bane vei for det muslimske brorskap

Saddam gjorde nyaktig som han fikk beskjed av sine losjebrør så en invasjon kunne legitimeres, Mubarak satte ikke inn hæren som vile sikret han makten, han gikk også helt uvantet av på illuminati datoen 11 Februar istede for å stikke til et land og leve i sus og dus med rikdommen sin, Samme kunne Saddam og Ben Ali gjort, Daffy kunne også levd i sus og dus med sine 144 tonn med gull, en rekke land sa seg villige til å ta dem i mot, Daffy satte inn jagerfly noe han viste ville førte til FN vedtak og NATO angrep istede for å benytte seg av sine 2000 tanks, Assad har en ekstremt systemtro hær på 200 000 mann ledet av Alawitter som enda etter 1 år ikke er tatt i bruk, bare små enheter for å holde konflikten i gang, Ahmadinejad har et land som flyter over av olje så hvorfor da utvikle atomenergi noe som han vet vil føre til et angrep på landet og legitimere et Israelsk/ Vestlig angrep på landet som muligens vil eksalere og dra inn en mengde andre land ?

At de alle er suicidale tviler jeg på ;)

Det lukter mer en ugler her, Saddam var kjent for sine 4 dobbeltgjengere så enten har de alle dobbeltgjengere som blit tatt, arrestert og drept eller så ofrer de seg for saken og sine losjeledere som de har sverget troskap til

Det vil i såfall ikke være første gang at høytstående frimurere reiser over til andre siden for å forberede storinrykket som de påstår kommer i år

Er det noen med kunnskap som har noen meninger eller info så kom gjerne med dem :) ( Ønsker ingen svar fra Vandalf eller andre kunnskapsløse septikere )

Du kan heller svare her Vandalf :)

Det er en legende som sier at en septikere ALLTID skal ha siste ordet uansett om så Dovre faller

Er det en myte eller er det fakta Vandalf ?

Vel du skal få siste ordet denne gangen også sånn som alltid, jeg har sagt mitt så skal ikke dra denne friske debaten noen lenger men kan ta med en liten sak som sjokerer Norge, Tunge forskningsgrupper har gått sammen i et studie for å se hvor omfattende Satanismen er i Norge, etter at resulatene som sjokerte forskerene ble vitenskaplig etterprøvd så ble det lagt ut en dokumentar på NRK, Lederen for forskningsgruppen er den kjente relgionsforskeren Kristi A N Kvale

De meget opsiktsvekkende resultatene blir lagt frem 11 min ute i dokumentaren her :|

http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/840228/

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Trekke inn min mor i dette?

Hvor patetisk er du egentlig, smurfen?

Jeg skjønner at du begynner å gå tom for idéer, men dette var stusselige greier…

Jeg snakket forøvrig med en i Frelsesarmeen som kunne fortelle om en sinnsforvirret person som hadde ringt og messet noe om sekt, jødehatere, narkosmugling og annet usammenhengende babbel…

Det var nok deg det da, smurfen?!?

GlobalEqualLiving
GlobalEqualLiving
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Vandal: vi alle vet at Frelsesarmen er Jødearmen. Snakk med fengselsinsatte, de besøker dem ved juletider og synger jødesanger og hyller David og Moses og Israel og gir dem kake som er den eneste grunnen noen gidder å høre på dem.

Når de blir stilt kritiske spørsmål, om Israel og sionistene som terroriserte Palestina fra 1920tallet oppover, og helt til idag, så vil de ikke høre , uff, er det ulver i hønseburet vårt, nei å nei, sånt vil jeg ikke høre. Vi har det godt vi, så smiler de og går videre :)

Den personen som ringte Frelsesarmen, må ha vært deg selv, hvorfor ringe dem når man går forbi dem hver dag ?hahahahah

Vandalf er en jøde-elsker

“Du skal låne til mange folk, men selv skal du ikke trenge til å låne av noen. Herren skal gjøre deg til hode og ikke til hale. Du skal alltid være ovenpå og aldri ligge under, såfremt du hører på Herrens, din Guds bud, som jeg i dag byder deg å ta vare på og holde”
5. Mos ,28,10-13.

Bibelen forteller det vi ser idag med våre øyne !

PengePiskere!
Rasister!
Eiendomstyranter!
Egoister!

Er det dette du forsvarer med galle og blære Vandolf sønn av Adolf ?
Han var også en jøde , finansiert av Harrimans og Bank of wallstreet !

ER DET DETTE DU ELSKER??!!?!

I 5 Mosebok finner man den israelske gudens regler for krigføring(De Israelske LEDERNES regler for krigføring), som viser hvordan israelerne skulle gå frem når de slaktet ned den innfødte befolkningen i Kanaan:

“Når du rykker fram mot en by for å angripe den, skjal du først tilby den fred. Hvis folket i byen tar imot fredstilbudet og åpner portene for deg, skal de alle gjøre tvangsarbeid for deg. Hvis de derimot ikke vil slutte fred, men føre krig med deg, skal du beleire byen. Herren din Gud vil gi den i dine hender, og alle mennene der skal du hogge ned med sverd. Men kvinnene , småbarnene, og husdyrene og alt annet bytte kan du ta med deg. Du kan gjøre deg nytte av dette byttet som herren din Gud lar deg ta fra dine fiender. Slik skal du gå fram i alle byene som ligger langt borte fra deg og ikke tilhørerer folkene her. Men i de byene som tilhører disse folkenene og som herren din gud vil gi deg til eiendom, skal du ikke skåne en eneste skapning.”

I 5 Mosebok forteller Moses ved sin avskjedstale hvordan israelerne skal gå frem når de erobrer land fra ødemarken og Libanon, fra “Storelven” Eufrat til havet i vest:

“Dette er de forskrifter og bud som dere skal legge vinn på å leve etter i det landet som Herren, dine fedres Gud, vil gi deg til eiendom, så lenge dere lever i landet. Dere skal ødelegge alle stedene hvor de folkene dere driver bort, dyrker sine guder, på høye fjell og hauger og under hvert frodig tre. Riv ned altrene deres, slå i stykker steinstøttene, brenn opp Asjerapælene, hogg ned gudebildene og utslett deres navn fra disse stedene”

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Fått deg et nick til, smurfen?

Kan nesten virke slik både hva form, innhold og intellektuell kapasitet angår;o)

GlobalEqualLiving
GlobalEqualLiving
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

SPIKER I KISTA.
DU ER DØD.
DISKUSJON OVER.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Men må du/dere nesten bestemme deg/dere;

Er jeg en jødehater eller en jødeelsker?

Kan ikke være begge deler, skjønneru vel, GlobalSmurfEqualizer…

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Jasså, skal vi begynne med trusler også?

Nå må jeg snart kontakte mine venner i Illuminati og be de følge ekstra nøye med deg…

GlobalEqualLiving
GlobalEqualLiving
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Pusekatt. Et øyeblikk er du framme med hoggfangstene og punkterer musa. Et øyeblikk er du søt og uskyldig og offer.. mange her som ler godt. Fortsett sånn !

Tror du det finns kun 1 pers i landet som har hjerte ?
Svar på det jeg skrev og vær mindre paranoid og schizofren, vi ser deg Vandalf, du har ingen gode ønsker for verden, bare hat for de som angriper det onde system.

Hvorfor er de mest bestialske menn homofile ?
Hvorfor er homofili så utbredt i Norge ?
Er det ikke lov å være normal lenger ?

Jeg har ikke noe hat imot homofili, men jeg har noe imot de som har noe imot at jeg forteller folk hvor ekkelt og morbid homseriet er. Vi har fortsatt lov til å være hetro.

Hva får disse makthaverne til å ty til perversiteter ? Tenner de ikke på menneskeoffringsritualene lenger ? Stimuleres de ikke av 100millioner kr i lønn pr dag ? Må de bli tatt i rompa for å føle seg levende ? :D Stakkars barn som blir kidnappet
http://www.freewebs.com/dcchildsexrings/

GlobalEqualLiving
GlobalEqualLiving
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

jøder har en vane med offerrolleskarakteren :D
SPIKER I KISTA
ikke trussel, metafor, Du tapte diskusjonen.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Kaller du dette en diskusjon?

Artig skrue, du!

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Ps: jeg trenger ikke flere kranglefanter å forholde meg til Globaletellerannet.

Smurfen og jeg går way back, og om ikke lenge er det utdeling av rosende ord, jazztobakk og gode ønsker for fremtiden.

Eller hva sier du smurfen?

Er det tid for den sedvanlige fredspipen snart?

GlobalEqualLiving
GlobalEqualLiving
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Som en ond katt. Hogg klørne i musa, men ikke så hardt at den dør. Fordi den onde katten underholdes når offeret lider. Så punkterer den musa enda engang. Musa kryper saktere og saktere bortover , mens den onde katten fryder seg over fangsten sin, men den drepern ikke enda, og lar musa nesten slippe unna før den hopper fram igjen og hogger klørne i den igjen.. og igjen.. mens den smiler og er fornøyd , den ensomme onde katten, som liker å pine sine offre før de dør.

GlobalEqualLiving
GlobalEqualLiving
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Glad vi har hunder her. Smurfen er ikke en smurf, men en pitbullterrier.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

I motsetning til oss mennesker er ikke dyr onde.

De handler på instinkt, hvor overlevelse er et sentralt stikkord.

Glem heller ikke at når katten er borte, danser musene på bordet.

Og hvis ingen går i fella, skal alle snart få feire jul igjen…

GlobalEqualLiving
GlobalEqualLiving
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Alle dyr er skapt for å spise av planteriket’s frukter.
1% av dyrehagen spiser andre, mens andre dyr muterer og vokste større og sterkere enn de ynkelige morderne. :D

Din tid kommer, din sjel vil stå i brann.

GlobalEqualLiving
GlobalEqualLiving
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

FREDEN ER PÅ VEI
http://www.angelfire.com/mi/dinosaurs/carnivores.html
Løven har allerede lagt seg vedsiden av lammet.
Mennesket er neste til å bøye seg

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
12 år siden

Fredspipe ? når jeg leser oppover her så ser det ut som om du har tatt hele fredspipa selv ;)

Ikke vet jeg om det er en billig hersketeknikk eller om du har fått noia og ser smurfer overalt, skulle jeg synke så lavt at jeg lager flere nick så får jeg jo håpe noen skyter meg, det var vel septikeren Repvik som i sin tid satt her inne med flere nick og debaterte med seg selv i 9/11 tråder he he

Vist du seriøst mener jeg har flere nick her så har Red min tilatelse til å sjekke IP-adresser mot listen din med andre nick du mener jeg måte være …

Debatten var jo over for min del og fred stiftet i siste kommentaren min, prøvde jo å linke ut en humor video med litt selv ironi i NRK linken over der Kristian Valen tar for seg det Norske Satan miljøet, det fikk meg til å le så tårene trillet men du kliker kanskje ikke linker til motdebatanter eller har humor ?

Nå har jo ikke jeg noe i mot deg annet en at jeg blir irritert når du stadig angriper våre fantastiske artikkleforfattere som bruker mye av sin fritid på å skrive artikler gratis og stempler brukerene for å være Kokko, du er jo også en del av NS så da er jo kanskje du også litt Kokko ? ;)

Når jeg leser kommentarene våre her så fremstiller vi oss som 2 klovner, så det er vel ikke lenge til vi får tilbud fra Cirkus Arnardo

Fredspipe ? tja ….. tror vi sier våpenvile noen uker så vi får samlet krefter til en ny frisk fargerik debatt om noen uker he he :)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Etter å ha konferert med mine venner i Echelon synes det klart at mine påstander om flere nick var 100% ukorrekte.

Jeg er videre enig i at undertegnede både fremstår og opptrer som en klovn til tider, og kan også være enig i at jeg til tider er rimelig kokko!

Jeg sier ja takk til våpenhvile!

Until we met again, eh?

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
12 år siden

Gud sendte Jesus sin sønn ogviste oss veien. Jesus sendte den Hellige Ånd. Jesus sier gå avsted og slutt å synde. Så lenge du tar et valg i dette livet og vender om som du tydeligvis gjør, så kan du få den Hellige Ånd og bli frelst når Jesus en dag kommer tilbake.

Selv om du har kastet bort halve livet på å leve i synd, bedratt av satan, så kan du likevel bli frelst hvis du slutter å synde og vender om fra synden og tar imot Guds sønn Jesus kristus og den Hellige Ånd.

Du er iallefall på rett vei, og en angrende synder (vi er alle syndere på en eller annen måte, men vi må alle omvende oss og slutte å synde) blir ikke avvist av Jesus. Jesus vil si du seiret akkurat som Jesus seiret, og gi deg Morgenstjernen. Strev hardt for å slippe inn gjennom den trange port, strev hardt og du skal seire over synden ved Jesu blod.

Instinkt
Instinkt
Abonnent
Svar til  Avregistrert
12 år siden

Jeg er så inderlig glad og taknemlig for at jeg har fått ta del i en storartet sannhet. Om det finnes en Satan og et helvete som beskrevet i bibelen, er det ikke et fnugg av tvil i mitt hjerte om at du og dem, og denne her som skriver slikt som dette, er av Satan, og er det noen som kommer til å måtte slite med lukten av brent kjøtt og svidd karma så er det slike mennesker som fratar andres rett til å bare være.
At en artikkel som dette i det hele tatt blir lagt ut på NS er kvalmende, og ikke minst stygt. Men men. Kanskje er det dette helvetes ILLUMINATIs agenda å skape splid? Har NS endt opp på ILLUMINATIS lønningsliste? Begynner å lure.
Avregistrert er og blir avregistrert.

« Forrige artikkel

Hva som må sies

Neste artikkel »

William Cook: Til forsvar for Gunter Grass

77
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x