De danske minkbøndene er rasende og fortviler, det er "fuldstændig svineri", fra video i BT: https://www.bt.dk/politik/eksperter-om-ny-rapport-ingen-grund-til-at-slaa-mink-ihjel-og-lukke-nordjylland?fbclid=IwAR0eWeQzHApfXt9CqquuwYc7va8kN1A1BNCHFInA50DQ9TxkLDItb-ctnfc

Slaktet 17 millioner mink for ingenting

1.7K visninger
5 minutter lesetid
9
Danske Mette Fredriksens regjering lot 17 millioner mink slakte for ingenting

NORGE/DANMARK: 17 millioner danske mink endte i en massegrav. Men danske eksperter slår nå fast at viruset ikke er farlig alikevel, tar ekspertene feil? Kanskje er det tvert i mot lett å forstå – kanskje har vi noen blandt oss som ikke vil ha uavhengige verken småprodusenter eller småbedrifter?

Fra danske BT: 17 millioner mink ender i en massegrav i Danmark, danske bønder og pelsfarmere er rasende og fortvilet over sin regjering og sine politikere, se video og toppfoto, her.

Fra danske B.T: “Efter at have læst en ny rapport fra Statens Serum Institut, viser flere professorer sig nu skeptiske over for regeringens beslutning om at slå alle mink ihjel og lukke stort set hele Nordjylland ned, fordi en coronamutation havde spredt sig. Det er ellers i rapporten det videnskabelige grundlag bag den drastiske beslutning præsenteres.

Men konklusionen fra eksperterne er entydig: Den farlige og frygtede Cluster 5-mutation er ikke så farlig, som det ellers har lydt. Dette skriver Berlingske: Førende eksperter underkender nu regeringens primære grundlag for at aflive mink og lukke Nordjylland ned: »Det er ikke til at forstå, hvorfor man laver så drastisk et indgreb«

Det kan dreie seg omkring 1700 besetninger, en besetning pr bruk, med 1700 bruk kan det dreie seg om det daglige brød for 6800 danske kvinner, menn og barn. Dette vil statsministeren under påberopning av nødsfall, brutalt legge ned. Vil utføre masseavliving av smittevernhensyn, skriver Bondebladet, men de har åpenbart utført dette uten faglig grunnlag, kan det ligge noe annet enn smittevern bak (artikkel, Bondebladet, her, artikkel BT, her)?

Får vi fugleinfluensa på Jæren imorgen?

Ligger i dette allerede i kortene? Ser vi ikke manøvrert et politisk maktspill skjult bak et usynlig virus? Kan vi regne med at fulgeinfluensaen er neste skritt etter den store minkslakten? Kanskje finner de et mutert virus i en høne og kaller dette fugleinfluensa, selvfølgelig ved bruk av PCR testen som kan fastslå hva det skulle være (blogg, pcr-test, her)? Dessverre må man da, som en følge av at alle hønene kan være eller som det også heter i den nye lovanvendelsen, i fremtiden muligens kunne komme til å bli infiserte, slakte alle sammen, ikke sant?

Også statsminister Mette Fredriksen (karriere, her) er som statsminister Erna Solberg, uten erfaring fra arbeidslivet, politiske broilere som har mistet kontakten med virkeligheten; lever de kanskje i en boble som kan betegnes som et kommunistisk narrativ eller NWO (New World Order), et narrativ som bygger på å føre folk bak lyset? (se danske Netavis Pio om Mettes Fredriksens DDR, her).

Derfor er kanskje IKKE verken fugle- eller svineinfluensaen langt unna? Eller mutert virus der også? Livsfarlige mutasjoner?? Vi hadde 1,65 millioner slaktegris i 2017. Går de med på kjøpet? Må også svinebøndene pakke kofferten? Virus kan, som Kina har gjort kjent, hoppe over på sauer, svin, rådyr og elg. Hvem vet? Eller sauene våre får skrapesyke, men kanskje også skrantesyken? Ja, da er deres siste time kommet og sauebøndene må finne på andre ting å gjøre (artikkel, forskning.no, her).

Portforbud for høner: “Mattilsynet har fra og med fredag 27. november 2020 innført portforbud i enkelte deler av landet. I praksis betyr dette at du som har hobbyhøns og andre fugler i fangenskap i områder der det er innført portforbud, må sørge for å holde fuglene innendørs” (Nationen, her). Forbereder Mattilsynet fugleinfluensa i Norge? Vi må være åpen for det.

Kommer svineinfluensa på Hadeland neste uke?

Min mistenksomhet ble vakt av mangelen på influensa i vinter. Vi har Covid 19, men ingen influensa, i mine øyne ser det ut til at de som dør av sykdom, dør av underliggende sykdommer i høy alder. Vi har politikere som har bestemt at enhver død uansett skal hete død av Covid19. Mens ingen engang har isolert og identifisert et virus. Tillit til myndighetene? Er ikke dette løgn satt i system?

Siden det er fastslått av medisinske fagmiljø at denne bruken av PCR-testen er svindel (se intervju med oppfinneren, Mullis, her), er det rimelig å stille spørsmålet om alle regelmessig tilbakevendende vintersykdommer som går under navnene forkjølelser og influensaer vi har hatt siden 2000-tallet også har vært svindel? Se amerikansk dokumentar, swine flu, “a killer, spread across the nation” fra 1976; vaksinen gav 4000 amerikanere betydelige nevrologiske skader, (her).

Er det tilfelle var også svineinfluensaen en svindel, men også fugleinfluensaen og skrantesyken. Svindel i den betydning at selv om sykdommer hadde vært et naturlig innslag i dyrenes liv i århundreder, slik som også sykdommer var hos menneskene, ble det nå båret frem under fanfarer på gullstol av korrupte politikere og forskere. Var det berettiget å tvangsslakte 8-12000 norsk sau pga den påståtte skrapesyke? Eller var det hysteri og sauebøndene ble tvunget til å være salderingsposten? Som en bondekone sa det om munn- og klovsyke; dyra var syke 1-2 uker så ble de friske igjen og hadde siden et mye sterkere immunforsvar. Ja, kanskje var sykdom det som var normalt? Som meslinger og kusma hos barn. Svindelen besto i at de hadde funnet noe de kunne bruke som brekkstang. De påsto at det var farlig, mens det i virkeligheten var helt ubetydelig (se NRK, Brennpunkt 1997, Sauen var et ålreit dyr, om skrapesyke, her).

Var det kommende pelsdyrforbudet like dårlig begrunnet? Pelsdyrforbudet som ble presentert på Tinget av Trine Skei Grande? Lå de samme motiver bak denne merkelige beslutning på Stortinget, som bak danske Mette Fredriksens masseslakt?? Tror ikke vi kan utelukke det.

Får sauene våre skrapesyke før jula er slutt ?
For kanskje har samene på Finnmarksvidda rett, sykdom er normalt (?); kommentar hentet fra FB-gruppen Villrein og villreinjakt i Norefjella (her)

“For oss som biologer og humanmedisinere er det faktum at sykdom ikke skal “få lov til ” å forekomme hos ville dyr absurd, og peker på at forvaltningen av en viktig høstbar art i sin nåværnede form er utilfredstillende”, skriver forskerne Tom H. Karlsen og Eigil Reimser i Notat om skrantesyke hos villrein, okober 2020, (se hele notatet,  her),

Dette så ut som et spill som grupper innenfor myndighetene i Norge pr idag styrer. De sitter i ledelsen av Helsedirektoratet, i Folkehelseinstituttet, men også Mattilsynet med sine ca 1200 ansatte og 1 mrds budsjett. For mitt vedkommende kan det se slik ut: Covid19s mål var å få samfunnsborgerne ved hjelp av politikere og konforme statstjenestemenn, til å ta risikable vaksiner, mens mattilsynet tok seg av å få fjernet bøndene og deres husdyr, de som sørger for vårt daglige brød.

Fra 2015 til og med 2019 var ca 280 gårdsbruk nedlagt. Siden de oppdaget noe de kunne bruke som skremmeskudd, som skrantesyken hos villreinene på Hardangervidda, tvang de seg jaktrett med helikopter. Til tross for den almenne oppfatningen som en jeger sa det, skrantesyke har vi alltid hatt, det var ikke noe problem. Skal vi få den ubehagelig overraskelse hvis også de nordiske skogers konge, den vakre elg også skal få skrantesyken?

Hva har kommunistene fore: Kan det være FNs Agenda 2030?

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

9 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
smurfen
Redaksjonen
3 år siden

Det som sjokkerer meg er at folk flest ikke evner enkel barnehage matematikk., selv det å legge sammen 2+2 er langt over hodene på folk flest.

350 Nordmenn er døde av Covid til nå, av dem er 97% døde av drukning, bilulykker, slag, kreft, hjertestopp mm, Da er vi nede i 15 personer på 9 mnd som kanskje døde av Covid.
På 6 uker dør det 700-1800 nordmenn av influensa i Norge. Så fordeler vi 15 personer ned til 6 uker, da stå vi med fakta at 2 personer har kanskje dødd av Covid på samme tid som 1800 har dødd av influensa.:
Pga av dette er folk livredde og holder seg langt unna folk, gnir gift inn i hendene fra morgen til kveld, går med masker selv om et ikke er påbud.
I år så har vi ikke noen influensa tilfeller i verden… Hmmm…..

Maskene er forresten for å drepe deg, ikke beskytte deg, under spanskesyken så døde de flest pga maskebruk, man puster inn sine egne bakterier og man får lunge infeksjoner og dør. ( I dag kan det meste av bakterieinfeksjoner helbredes med antibiotika )
Masker fører også til at man får altfor lite oksygen. helt nede i 17 % som gir varig hjerneskade etter 4 timers bruk.

Som nordsjøarbeider i flere tiår så vet jeg at man ALDRI går ned i en tank med 17 % oksygen, ikke med 21% oksygen engang, gjør man det så får man aldri mer jobbe offshore.
Samme med håndvask med løsemidler som alkohol, det er advart på det sterkeste mot det siden løsemidlene går inn i huden og opp i hjernen og dreper det som eventuelt måtte befinne seg der. det beskyttende fettlaget i hendene vaskes også bort.

PCR testene er fake fra A til Å, han som fant opp PCR testen og fikk Nobelpris for det sa at testen er totalt uegnet til å finne noe som helst. Han som fant opp PCR testen døde beleilig noen uker før “viruset” flommet inn over verden.

Opprinnelig måtte tre forskjellige gener påvises for at en skulle teste positivt for SARS-CoV-2 viruset. Men fra april av ser dette ut til å ha blitt endret i Italia etter en anbefaling av WHO. Siden den tid har det vært tilstrekkelig at ett bestemt gen blir identifisert, og dette gjør at testen også slår ut positivt for mange andre virus. Da den italienske professoren Stefano Scoglio nylig oppdaget dette, kalte han det for en ren svindel.Det er grunn til å tro at testene gjennomføres på samme måte i Norge. For på Folkehelseinstituttets nettside står det:”Følgende er av Helse- og omsorgsdepartementet angitt som COVID-19 relaterte prøvesvar:
SARS-CoV-2
SARS-CoV-2-antistoffer
Influensa A/Influensa B
Parainfluensavirus
RS-virus
Humant metapneumovirus
Adenovirus
Rhinovirus
Mycoplasma pneunomie
Chlamydia pneunomie
Boredetella pertussis (kikhoste)”
Når avisene daglig rapporterer om 400 -500 nye tilfeller av coronasmitte, vil dette normalt oppfattes som at det er SARS-CoV-2 viruset som har blitt påvist. Men når man ikke tester spesifikt for dette viruset, er det jo både uredelig og misvisende å presentere ferske statistikker over testresultater på avisenes forsider. Disse statistikkene ledsages også ofte av fete overskrifter som har til hensikt å skape frykt i befolkningen. Men det er jo ikke spesielt oppsiktsvekkende at folk blir forkjølet eller får influensa om vinteren.
På samme tid registrerer vi noen underlige sammentreff. Influensa ser ut til å ha forsvunnet! Hmmm… Lurer på hva som kan være grunnen til det? Vi påstås også å være midt inne i en pandemi uten at vi kan registrere noen overdødelighet i befolkningen.
Kan det være at den farmasøytiske industrien, som har stor innflytelse i WHO, også dirigerer denne organisasjonens anbefalinger? “Pandemien” var nok over i mai/juni, men vaksinene, som den farmasøytiske industrien ser for seg at de kan tjene mer enn 1000 milliarder dollar på, var jo ikke klare da. Så derfor forsøker man på kunstig vis å holde liv i plandemien ved å endre på testkriteriene.
Statistikkene over antall smittede manipuleres også ved å bruke 40 sykluser når man anvender den såkalte PCR-testen. Vitenskapelige undersøkelser tyder på at mer enn 95% av positive testresultater er falske allerede ved 35 sykluser. Ved 40 sykluser, som det er vanlig å bruke i Norge, vil andelen falsk positive testresultater være enda høyere enn dette.
Denne praksisen fører naturlig nok til at statistikkene over antallet COVID-19 døde også er misvisende. Mange har nok dødd av andre årsaker, men blitt tellet med i statistikkene over COVID-19 dødsfall etter at det f.eks. har blitt funnet virusrester etter en gammel forkjølelse.
Dette handler selvsagt ikke bare om salg av vaksiner. Når nesten alle regjeringer nå ser ut til å følge samme script, er det mye større ting på gang enn det.

Som alle vet så handler det om å tvinge NWP på folk, frem til NWO er på plass så vil de spre virus, skape cyber angrep, global hungersnød, når det kommer til vaksinen som de går over lik for å stikke i folk sammen med ID2020 så tror jeg alle Speilets lesere vet at den skal man hold seg unna, med mindre man ikke ønsker å være et menneske, men heller ønsker å bli en steril hybrid.

Skal vi tillate at vi blir genmodifiserte

https://www.youtube.com/watch?v=WPBvJrW2HJo&ab_channel=ForeningenforFrittVaksinevalg

På Ice Age Farmers sin kanal så kan man følge verdens undergang minutt for minutt med spesialitet i den globale hungersnøden som er godt i gang nå.
Snart er det myndigheten som deler ut mat til folk og klager du på NWO så blir det heller ikke brød.

Dette er FN agenda, oppløse alle nasjoner og gjøre verden om til et land med en leder. En bank, en rett, et språk, en valuta, osv.
All gjeld vil bli slettet i bytte mot at du ikke kan eie noe, inn med ny digital blokkjede valuta, alle vil få borgerlønn, men ikke mer en at du har mat på bordet og klager du så ingen peng. en total digitalisering av alt og alle, alle vil bli merket som dyr med ID2020.
Alle skal inn i mega smartbyer som ser ut som bikuber eller fangeleirer.

Enkelt sagt, Du vil ikke eie noe og du vil ikke ha noe privatliv og du har aldri hatt det bedre ;)

Her fra TDV om skammen i 1918 der 120 millioner døde av vaksine og maskebruk. ( hopp gjerne over de første 10 min som er beregnet på youtube der alt som avviker fra elitens løgner er forbudt )

SHOCKING INFORMATION ABOUT FACE MUZZLES YOU AREN’T SUPPOSED TO KNOW

https://www.bitchute.com/video/DPDkXZGuCYt7/

Ice Age Farmer

SOYBEAN SHORTAGE & CYBERATTACK ON FOOD SUPPLY CHAIN: ACHILLES’ HEEL

https://www.bitchute.com/video/vOcT1hozYX8X/

Og til slutt……. tusen millioner takk for en ny oppklarende artikkel Sven-Inge :D

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  smurfen
3 år siden

CDC data
Av 170.000 som fikk COVID-19 vaksine, fikk 3000 “adverse reactions”
Dersom 2 mill vaksineres i Norge: 40.000 vil få “adverse reactions”?
Jfr. dette med tallet for døde av “COVID-19” – 350.

Vil folk med svakt immunforsvar bli immune mot influensa etter COVID-19 vaksinering? Neppe. Så vi kan se for oss at like mange vil dø av influensa og lungebetennelse uansett, + de 40.000 med “adverse reactions”.
Så vil det hete fra regjeringen at 80% må vaksineres for at flokk-immunitet oppnås (uttalt av Dr. Fauci). Da nærmer vi oss 80.000 med “adverse reactions”.

Nå skal helsepolitikk baseres på kvasi-vitenskap. Folk ser ikke forskjell likevel.


Planlegging av vaksineringspass started i 2018.

“On the back of this research [2018], the EU then commissioned a technical report titled “Designing and implementing an immunisation information system”, on – among other things – the plausibility of an EU-wide vaccination monitoring system.”
https://off-guardian.org/2020/05/22/report-eu-planning-vaccination-passport-since-2018/

“On the 12th September 2019, at the joint EU-WHO “Global Vaccination Summit”, they announced the “10 Actions Towards Vaccination for All”, which cover much of the same ground.”

Det ligger i kortene at vaksinepass gradvis vil kreves for mere og mere, jobb, utdannelse, reiser.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  smurfen
3 år siden

Smurfen – nå burde du umiddelbart skrive en avhandling om numerologien til Frimurerlosjen etter hendelen ved Gjerdrum. Dette er en bonanza for deg. Jeg utfordrer deg!

Takk for at dere slettet det siste innlegget mitt her. Frimurerlosjen ble for mye eksponert:-) Viktig man har en “alternativ kilde” til nyhetene uten sensur.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Det har du helt rett i MrSixxthsense, det er ekstremt mye som lukter i Gjerdrumsaken.

For min del så har jeg ikke noe kapasitet til å grave med ned i saken nå og kle av alle løgnene, men skal se på det når jeg kommer litt inn i det nye året. Lukter veldig av DEW som den utløsende faktor.

Om du har fått slettet et innlegg så er det ikke meg, jeg har hatt juleferie fra PC og nett i en uke, jeg sjekket spamfilter og søppelboks nå, ingenting fra deg der.

Jeg liker kommentarene dine, det er heller ikke noe som slettes på Speilet med mindre det er roboter som spammer ned kommentarfeltene med reklame for diverse produkter så dette skjønner jeg ikke noe av. Om noen har slettet kommentaren din så blir jeg forbanna. INGENTING av folks meninger og tanker skal slettes på Speilet!!

Om du har en kladd eller klarer å rekonstruere kommentaren din så skal jeg personlig passe på at den kommer ut!

Ønsker deg og alle andre et Godt Nyttår, selv om alle her vet at det nye året kommer til å bli alt annet enn godt.

Ragnar
Ragnar
Anonym
Svar til  smurfen
3 år siden

Finnes det en e-postadresse jeg kan kontakte deg på, Smurfen? Jeg har en del spørsmål om dine tanker rundt en del emner.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Ragnar
3 år siden

Hey Ragnar :)

Klart det gjør, massevis, du kan kontakt meg på sinatagen@hotmail.com, det er en mailadresse fra 1995 da jeg brukte sinnasmurfen som profilbilde, om du lurer på hvorfor det er 1 N og 1 G i sinatagen så er det for at sinnataggen var opptatt, jeg har ikke dysleksi :P

Send mail med spørsmål så skal jeg prøve å svare deg så fort jeg klarer :)

MrSixxthsense

Takk for svar, du har gjort en glimrende research :)

Gjedrum hadde farenivå 5 som er det høyeste, alle viste at hele feltet ville rase ut i et kvikkleire ras, så hvorfor fikk utbygger lov til å bygge der ?

Enten har man korrupte folk i kommunen eller så var det Frimurere som planla en kommende katastrofe.
comment image

Skal se litt mer på saken senere, men kvalmende å se på politi klovene på TV som kaller seg operasjonsledere med Frimurerdrakter med Frimurersjakkmønster/frimurergulv på hele forsiden av uniformen og på armer, på hatten et Romersk laurbærblad med en reptil på topp.

De hadde passet bedre på sirkus.

https://resett.no/2021/01/01/det-er-god-plass-i-norge-sa-hvem-bygger-hus-pa-kvikkleire-i-faregrad-5/

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  smurfen
3 år siden

smurfen – sluttet ta kopier etter at det meste hadde stått usensurert i lang tid. Blir muligens en forandrig etter at jeg oppdaget Yahshua/Jesus som Skaperens sønn umulig kan ha forankring i virkeligheten. Godt mulig en person levde på denne tiden forsøkte seg med et bedrageri.

Interessant se biene er i ferd med bli utryddet, da dette er et av få hierarkier hvor dronningen er på toppen. Akkurat som i Frimurerlosjen, så dette er et tegn på hva Skaperen har i vente for oss. Kvinnen er underordnet mannen. Likeledes er mannen underordnet Skaperen. Kanskje skulle frimurerne vekkes av dette. Kvinnene er de eneste som tjener på forandre systemet, men vil naturligvis mislykkes. Skaperen er alltid minst ett skritt foran da Han hele tiden kan skape nye ting. Derfor klarer man aldri beseire Han.

Gjerdrum:
-2022 postnummer
-30.12 fullmåne (100%)
-700m x 300m skred. 7 x 3 = 21 eller 7 x 3 = 777
-46,612 dager siden Verdalsraset = 127 år, 7 mnd og 12 dager = 127712
-Verdalsraset var 55 million kubikkmeter, 12 gårder og 116 mennesker mistet livet.
-sjekk utbygger. La ned selskapet i 2016 og opprettet ett nytt samme år.

Skaperen vil hjelpe oss selv om frimurerne jobber febrilsk for at alle “profesier” i Book of Revelation skal oppfylles. De har jo skrevet blekka og nå vet jeg den i tillegg er skrevet av kvinner. 2021 blir et jævelig år for frimurerne og takk Skaperen for det!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

30.12=33
De må jo tro vi er hjernedøde når de legger fra seg signaturen sin på den måten.

« Forrige artikkel

Kommunismen, Georg Gloyd og opptøyene i USA, 2 av 4

Neste artikkel »

Kommunismen, Georg Floyd og opptøyene i USA, 4 av 4

9
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x