/

Hva gjør Kronprins Håkon på Bilderberg-møte?

11.7K visninger
3 minutter lesetid
74

Den så ” folkelige og progressive ” Kronprins Håkon, er en av deltagerne på Bilderberger 2011. Hvis man finleser listen for 2011, vil man se at det hovedsaklig er olje, finans – og internet ( sosiale nettverk ) som interesserer de som deltar i år. Utover de sedvanlige krigsforbrytere og fascister.

Det er ikke første gang at Kronprinsen deltar. Se også: Bilderberger 2008 – 2011. Man kan så bruke sin logikk eller intuisjon og konkludere med hva møtet handler om : Å sette prisen på rå-olje i været, øket internet overvåkning og ” trafikkregler ” for samme, samt en styrkelse av finanskrisen, hvilket vil si at man presser Hellas, Spania, Portugal og Irland ut over kanten. For å gå etter reservene.

Hvis nordmenn tror at Håkon ikke er en del av dette, så tar de feil.

Norge er en av de sterkeste økonomier i verden, men dette er tildels skjult for den alminnelige nordmann.

Norge har anslått 3.100 milliarder norske kroner stående i hva de kalder : Statens Pensjonsfond. Det var startet av deres finansminister Sigbjørn Johnsen for cirka 15 år siden.

Han uttaler :

“Selv om det ikke er noe mål i seg selv å være størst, er det alltid fint å registrere at fondet vokser. Et stadigt større fond betyr at vi får flere penger til gode formål over statsbudsjettet. Mitt mål er at Statens Pensjonsfond skal være verdens best forvaltede,”

Hva har dette med Håkon å gjøre ?

En hel del. Norge sitter på formodentligt verdens største oljereserver. Det er derfra pengene kommer. På Bilderberg møtet vil Håkon finne en kjær tante. Dronning Beatrix fra Holland. Hun eier Shell. Husk det for øvrigt hver gang du tanker Shell, så heller du dine dyrt betalte bensinpenger i Be-a-matrix sin lomme.

Jeg vet ikke helt hvordan det har lykkedes å få folk og især nordmenn til å kjøpe illusjonen om at de kongelige ikke eier noe. Som man kan se her er de tilbøyelig til å eie det meste. ( > Elisabeth [QE2] eier 1/6 av jordens landfaste overflate ). Her hjemme i Danmark kan vi ikke få innblikk i hva det danske kongehus eier.

Så man er nødt til at få kongehusene med i sine designs, ellers kan man faktisk ikke designe krisetider. Og slett ikke for nordmenn. Kriser er kun designet til et formål : at de som har mye, skal få mer. Det er store summer å høste i recessions-tider. Så den Al Gore ( Bilderberger )  infiserte Kronprins Håkon, må nødvendigvis være en del av dette design. Jeg regner ikke med at han sitter på sitt rom og ser dvd film, men hvor de viktigste ting blir diskutert. Han er en del av det.

Tilbake til finansministeren hvis sjef også er Bilderberger :

“Fondet brukes jo til å finansiere barnehager og eldrepleie. Dermed kommer fondet de fleste mennesker til nytte på et eller annet tidspunkt. Formuen tilhører det norske folk, og der er bred enighet om at det er de politiske organer som skal disponere over den,” sier Sigbjørn Johnsen til Aftenposten.

Spørsmål til Sigbjørn : ” Er Regent Street en del av den norske barne- og eldrepolitik ? ” 1)

Når han nå ” forvalter ” nordmenns milliarder kan han ikke være uvitende om ( nordmenn er det kanskje ), men han kan ikke være det, at pensjonsfondene verden over blir spist opp av krisen. Man har sett det i USA, England, Frankrike, Danmark, ja over det meste av verden. Og pensjonsfondene er nettopp hva som også er å høste i høy grad i denne krise. Det er ennå et Bilderberger mål, å stikke av med de surt oppsparte midler.

Hvis du mener dette er ren konspirasjon kan du evt. google, ” Sparing i pensjonsfondene uthules ” eller noe i den retning, og man kan se at det er tilfelle.

Så det Håkon gjør sammen med sine likesinnede er at han meddesigner et fall av den sterke norske økonomi. Og han meddesigner en uthuling af nordmenns pensjoner og ikke minst : Han viser hva det Norske Kongehus og han selv er en del av.  Illuminatet.

Der er 5 millioner nordmenn.

5 millioner dividert med 3.100 milliarder er = 620.000 Norske Kroner pr. norsk hode. Nyfødt som nærdød.

Hvor alle andre borgere i stort set alle andre lande, normalt skylder skjorta !

Denne ubalanse skal bort, og det skal Håkon hjelpe med.

Det èr mye penger som er iferd med å bli lurt ifra nordmenn på møtet i Sveits.

—–

Man kunne dermed spørre seg selv som norsk : Hvorfor skal jeg betale ågerpriser for bolig, mat og BENSIN !!!!! Håkon ?

Fra november 2010 :

1) > Nordmændene køber Londons Regent Street

Fra september 2010 :

2) > Olie gør alle nordmænd til millionærer

 

Kilde:

http://zen-haven.dk/hva-gj%C3%B8r-kronprinsen-hakon-pa-bilderberger-disse-dager/

Søren Dreier

Søren Dreier er eier og webmaster for Zen-Haven.dk, som søker å dyrke og formulere et frihetsbegrep som har til hensikt å inspirere til åndelige kvaliteter, som vi alle har og som derfor ikke er elitære, eller forbeholdt særlig utvalgte. Derfor speiler zen-hagen mange forskjellige spirituelle bud og retninger og arbeider med sin helt egne holdning til disse.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

74 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Frank Ekrem
Frank Ekrem
Anonym
1 måned siden

Globalister er ingeting for oss. De kommer til å tappe oss fullstendig.
Så står vi der med lua i handa.

Hans Gaarder
Forfatter
9 år siden

Ingebrigt Steen Jensen har startet folkeaksjonen «Nei til salg av Norge». Responsen har vært enorm.

http://www.budstikka.no/Ingebrigt_med_folkeaksjon____Erna_og_Siv_kan_ikke_selge_unna_folks_eiendom-5-55-9323.html

Omsider trekkes en folkelig linje i sanden mot Bilderberg-Erna og Bilderberg-Siv sin SELLOUT av sitt land og folk…

Hans Gaarder
Forfatter
9 år siden

Svensk bilderberger kommer til å skrive ut nyvalg – som er noe helt uhørt og uvanlig i nordisk politikk.

Den svenske politikeren Stefan Löfven har hatt det travelt i år:
– Han deltok på Bilderbergmøtet i København i mai 2014 som opposisjonspolitiker.

– I oktober ble Stefan Löfven statsminister for første gang (han overtok etter bilderberger Fredrik Reinfeldt) etter parlamentsvalget.

Valgresultatet innebar at det Bilderberg-/NWO fiendtlige (mao. pro-svensker) partiet Sverigedemokraterna kom i vippeposisjon, med mulighet for å kreve en velger-vennlig politikk i viktige saker.

– Bilderberger Stefan Löfven vil nå i desember skrive ut nyvalg. Nøtte-påskuddet for dette er at han ikke fikk tvunget gjennom sitt budsjettforslag i parlamentet: http://nortrib.com/content/view/8098/

En viktig baktanke med nyvalg-påfunnet kan være at Stefan Löfven vil prøve å vippe Sverigedemokraterna av pinnen. Resultatet kan lett bli det motsatte; at de demokratiske svenske kreftene vil bli ytterligere styrket, slik at Bilderberg vipper seg selv av pinnen i Sverige, hvor utenkelig det nå kan høres ut…

Det begynner å rase nå, både her og både der…

2Q11
2Q11
Abonnent
11 år siden

Kronprinsparet besøker svartelistet våpengigant

Lockheed Martin er svartelistet fra Oljefondet, men det hindrer ikke at kronprinsparet avlegger våpengiganten et besøk.

Svartelistet i åtte år

Programmet for kronprinsparets er lagt opp av Utenriksdepartementet. Men selv om Lockheed Martin er inne i varmen hos innkjøperne i Forsvaret, har våpengiganten i lang tid vært skjøvet ut i kulden av Finansdepartementet.

I 2005 besluttet nemlig Finansdepartementetskal utelukkes fra Oljefondets «investeringsunivers». Bakgrunnen var at selskapet produserer klasevåpen. Dette er våpen «som ved normal anvendelse bryter med grunnleggende humanitære prinsipper», heter det i Finansdepartementets redegjørelse.

Lockheed Martin var én av syv selskaper som ble svartelistet på grunn av klasevåpenproduksjon.
Brukes politisk

– Etter min mening er dette et eksempel på at kronprinsparet brukes politisk, og det på en måte som ville vært utenkelig for 20 år siden, sier statsviter og tidligere soussjef på Slottet, Carl-Erik Grimstad.

– Striden om flykjøpet går tvers gjennom regjeringen og tvers gjennom de fleste partier. Derfor burde kanskje kronprinsparet vært holdt utenfor. De siste 20 år har vi sett stadig tettere bånd mellom Utenriksdepartementet og Slottet. Dette er et eksempel på det, mener Grimstad.

Han påpeker at flere av de siste hoffsjefene har vært UD-ansatte, og etter å ha tjenestegjort på Slottet vender de tilbake til UD. – Under kong Olav var Slottet i langt større grad en stat i staten, og da ville neppe de kongelige ha blitt brukt av UD på den måten, sier han.
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Kronprinsparet-besoker-svartelistet-vapengigant-7170824.html#.UWc7IcqGc3U

Altså ikke et initiativ fra organisasjonen Global Dignity, som Kronprins Haakon har stått i spissen for siden dannelsen i 2006.
http://no.wikipedia.org/wiki/Global_Dignity
http://en.wikipedia.org/wiki/Global_Dignity

Minerydding i Kongo

Den demokratiske republikken Kongo (DR Kongo) har et mineproblem, men problemet med forskjellige typer blindgjengere og forlatt ammunisjon antas å være enda større. Ifølge regjeringen utgjør miner og blindgjengere og forlatt ammunisjon et landsomfattende problem, men det er hovedsakelig i øst og nord samt i enkelte områder i den sørlige delen av landet av det blir gjort funn.

En landsomfattende kartlegging ble startet opp i mai 2009.

Det har blitt brukt klaseammunisjon under konfliktene i DR Kongo, men det finnes ennå ingen oversikt over omfanget av blindgjengere dette har ført til.

Norsk Folkehjelp har blitt anmodet av United Nations Mine Action Coordination Centre (UMACC) i DR Kongo om å bistå med ikke-teknisk og teknisk kartlegging og ryddeoperasjoner for å hjelpe DR Kongo med å oppfylle sin forpliktelse etter artikkel 5 i Minekonvensjonen om å rydde alle områder belagt med miner. Norsk Folkehjelp startet kartlegging og ryddeoperasjoner i Bas Congo-provinsen på grensen til Angola høsten 2011.
http://folkehjelp.no/Vaart-arbeid/Land-vi-jobber-i/Afrika/Kongo-DRC

http://no.wikipedia.org/wiki/Kronprinsparets_humanit%C3%A6re_fond :
Prosjekter som har fått støtte

2004:

Rehabilitering av barnesoldater i Nord-Kivu, Den demokratiske republikken Kongo[9]

2003:

Norsk folkehjelps prosjekt Følgesvennen, Asker[10]

Ta med den ene, gi med den andre, globalismens hykleriske griske armer og ben må amputeres før klasebombene gjør det..

Hermis
Hermis
Abonnent
12 år siden

Fint å se at det å være bilderberger ikke bestandig er det samme som å inneha en vernet stilling. Etter at styreleder og bilderberger Harald Norvik fikk sparken i Telenor, kan konsernsjef og bildeberger Jon Fredrik Baksaas være nestemann ut.

http://www.tv2.no/nyheter/okonomi/loeser-han-ikke-indiakrisen-ryker-trolig-jobben-3772656.html

Lurer forresten på om noen av disse hadde noe å gjøre med det Telenor-involverte attentatforsøket på Kong Harald, som er omtalt her:

http://www.nyhetsspeilet.no/2011/11/slaa-ring-rundt-kong-harald/

Planen var vel å få fjernet Kong Harald og få innsatt bilderberger kronprins Haakon som ny NWO- og elite-lojal konge. Heldigvis skjedde ikke det, sier jeg som ikke er spesielt rojalistisk av meg engang :) .

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Hermis
12 år siden

Ser ut til at Bildebergene går tøffe tider i møte Hermis :D :)

Fra 29 Mai til 3 Jun skal Bilderbergerene møtes i hotell Westfield Marriott i Chantilly, Virginia , A.J er godt i gang med å organise enorme demostrasjoner som å få med seg O.W.S bevegelsen

Selv Russian Today med millionere av seere verden over har slått det stort opp, ja selv Kristen verden slår det stort opp nå, som de sier så er Europas Forente Stater dyret i Åpenbaringen og de Europeiske lederene som har gitt dyret makt satanister

Det er vist dårlige tider for pyramidegutta, hele Schengen samarbeidet råtner og faller fra hverandre, samme gjør euroen, i Storbritania er det sterke krefter som vil ha Camelon til å melde UK ut av EU og bli en selvstendig nasjon igjen

Derimot prøver Herman Van Rompuy, president i Det europeiske råd, og Jose Manuel Barroso, president for Europakommisjonen å skape en super stat, det nye Romerrike, der despotten Van Rompuy som ikke ville la seg velge demokratisk kan herske som en keiser på samme måte som Napoleon Bonaparte, mest sannsynlig blir det en helt annen Keiser av Europa vi får

Krompen og Jens får derimot flengende kritikk for å gitt bort landet vårt til en fremmed makt mot folkets vilje i 2 folkeavstemninger

Norge har det beste eksempel på en nasjonal elite, som klarte å sette den nasjonale grunnloven til side. Dette skjedde uavhengig av det norske folk som stemmte “nei” i to folkeavstemninger om å bli med i EU som medlem. En av de sterkeste tilhengerne av norsk medlemskap i EU, var Stoltenberg familien.

Norge er den mest lydige medlem av EU, til tross for ikke offisielt å være medlem. Men EØS-avtalen med EU. Norge har rett og slett gjennomført alle regler og forskrifter som er politikken til EU.

Åpenbaring 17:13-15

Stoltenberg og de andre lederene i Europa har ett formål, og vil gi sin makt og myndighet til dyret. De vil føre krig mot Lammet, men Lammet skal seire over dem fordi han er herrers herre og kongers konge-og med ham vil være hans kalte, utvalgte og trofaste tilhengere. ”

Statsminister Stoltenberg er en sann globalist. Han er ikke en statsminister over en selvstendig kongerike, men snarere en tilhenger av Bilderberge som arbeider for et nytt globalt regime, som vil omgå nasjonal parlamentarisme som den demokratiske verktøyet for suverene nasjoner.

Den globale eliten vil gni hverandre på ryggen, og beskytte hverandres internasjonale interesser. På toppen av deres bevegelse vil det komme en sterk internasjonal leder, som vil bringe «fred og sikkerhet” til verden. Denne mannen blir den endelige anti-Krist.

http://ivarfjeld.wordpress.com/2012/05/03/norwegian-pm-and-crown-prince-are-bilderbergers/

http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2012/05/04/the-rise-of-the-new-holy-roman-empire-eu-technocrats-plot-to-create-powerful-eu-president/

http://english.pravda.ru/world/europe/03-05-2012/120998-europe_schengen-0/

http://www.eutimes.net/2012/05/alex-jones-calls-for-thousands-to-occupy-bilderberg-meeting-of-global-elites/

http://rt.com/usa/news/bilderberg-jones-elite-years-331/

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
12 år siden

Glemte å legge ved denne, de fleste mener at det er Tony Blair som blir den nye Europeise Keiseren, Europas nye Karlmagne :)

http://www.express.co.uk/posts/view/318045/EU-plot-to-scrap-Britain

trackback
12 år siden

[…] er ikke ETT ENESTE borgerlig konservativt parti i Norge. Bilderberger Siv er ganske så enig med Bilderberger Jens og Bilderberg Erna i de store linjer, og de som vil inn i politikken gjør best i å være enig i […]

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Svenske media henger ut politiker som krysser Bilderberg-agendaen!

På ordre fra Sveriges Bilderberg-dynasti Wallenberg. (Alt kan kjøpes for penger nå tildags, ikke minst billige journalister, trolig ber de ikke om penger så lenge de får en forside eller to, bilderberg-maktens nyttige assistenter)

MEDIEDREVET MOT JUHOLT LOBBYVERKSAMHET FÖR BILDERBERGARNA WALLENBERG

– Carl Bildts roll som utrikesminister hotad då Juholt hade vunnit nästa val

Av Solveig Silverin

Tankesmedjan Mänsklighet publicerar en artikel av Solveig Silverin om de bakomliggande orsakerna till mediedrevet mot Håkan Juholt. Tankesmedjan Mänsklighet ser med road avsmak hur media totalt mörklägger Carl Bildts inblandning i Bilderberggruppen, som är lobbyorganisation för oljebolagen och som arbetar för en odemokratisk värld. Carl Bildt företräder naturligtvis inte Sveriges intressen som utrikesminister, utan han företräder Bilderberggruppen agenda, vilket vi har informerat om under de senaste 3 åren. Läs våra tidigare artiklar om Carld Bildt och Bilderberggruppen under kategorierna ”Carl Bildt” och ”Bilderberg”.

Det är till och med värre än så: som Svenska Dagbladet rapporterade 2006, så reste Carl Bildt, Jakob Wallenberg och Fredrik Reinfeldt till Bilderbergs årliga möte 2006. Det var krigsförbrytaren och Bilderbergs sekreterare Henry Kissinger, som sammanförde de gamla fienderna Carl Bildt och Fredrik Reinfeldt, vilket i praktiken innebär att Carl Bildt utsågs till Sveriges utrikesminister av Bilderberggruppen.

Solveig Silverin knyter samman dessa bakomliggande fakta med det aktuella mediedrevet mot Håkan Juholt:

Den kända industrilobbyisten Susanne Hammarström, i företaget Diplomat PR, skriver i sitt framgångsrecept hur lobbyister kan påverka politiker att ta de ”rätta ” beslut som gynnar industrins vinstintressen. I sitt framgångskoncept ”Framgångsfaktorer för politisk påverkan” kan man läsa följande:

Använd media

– Få frågor kan vinnas utan medias hjälp Media påverkar och sätter dagordningen
• Media tillsätter och avsätter makthavare
• Media når in i vardagsrummen
• Media är politikernas viktigaste informationskälla
• Media speglar inte, utan skapar verkligheter
Det är exakt det som just nu pågår mot Socialdemokraternas partiledare Håkan Juholt. Ett mediedrev för att skapa industrilobbyisternas verklighet på uppdrag åt näringslivet. Orsaken är att Juholt är det enda verkliga hotet mot Reinfeldts regering, näringslivets och Wallenbergs intressen. Man kan även misstänka att för denna industrimakt är Carl Bildts roll som utrikesminister också hotad, vilket även tycks beröra Bilderbergergruppens intressen. Varför nu denna grupp maktmänniskor har intresse av vem som sitter som Sveriges utrikesminister kan man ju fråga sig men intresset finns uppenbarligen.

Det hade varit av större vikt om media grävde i Carl Bildts lortiga byk än i Juholts tvättkorg, eftersom Carl Bildt är inblandad i en rättslig process om folkmord gällande Lundin Oil/Petroleum affären. Här är det verkligen fråga om att gå över lik för pengar av miljonbelopp, men det är ju vardagsmat för näringslivet och industrin vilket man misstänker tystas ner av Wallenberg genom order till massmedia?

Media känner till att Reinfeldt åkte tillsammans med Wallenberg och Carl Bildt till ett möte med Bilderbergergruppen strax före valet 2006. Bilderbergergruppen ställde villkoret att om Reinfeldt ville vinna valet skulle han placera Carl Bildt som utrikesminister. Ett märkligt villkor eftersom varken Wallenberg eller Bilderbergergruppen kan bestämmer vem som skall vinna valet, eller?

Eftersom mötet ägde rum strax före valet torde det var omöjligt att enbart med extra kampanjpengar får fler röster. Det borde därför finnas en uttalad misstanke om fiffel med valsiffrorna eftersom Wallenberg dessutom kunde ställa så tydliga krav på Reinfeldt. Misstanken om valfusk borde föranleda en mediestorm om krav på granskning och utredning men tystnaden ligger som en välisolerad matta över hela journalistkåren.
Media borde även ställa sig frågan varför Wallenberg och Bilderbergergruppen vill att Carl Bildt skall företräda Sverige som utrikesminister.

Jag hade gärna sett en öppen mediegranskning av valen 2006 och 2010. Jag hade gärna sett samma simpla mediedrev på Carl Bildt som Juholt nu tvingas utså men det hade med största sannolikhet inte uppskattats av Wallenberg. Större delen av journalistkåren går snällt i Wallenbergs ”fårahage” och på order skapar Wallenberg och industrimakten sin verklighet åt oss enligt lobbyistföretagets recept ”Media speglar inte, utan skapar verkligheter”

http://www.mansklighet.se

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Ulven
10 år siden

A message to Fredrik Reinfeldt, primeminister of Sweden! CPS related + http://www.youtube.com/watch?v=vCSwx52Xm28&list=PLqQQFOVUZBLhMEOvrzGm8P7kTk4O-bd1u

Quote: A message to Fredrik Reinfeldt, primeminister of Sveden!

Barnevern nasjonalt og internasjonalt er leverandører av Død. Child Protective Services nationally and internationally are professional Death dealers

EN LITEN HÅNDBOK FOR BARNEVERNSOFRE http://bergen360.no/-/bulletin/show/821654_en-liten-haandbok-for-barnevernsofre

mishandling bodo + http://www.youtube.com/watch?v=LrVOiV_7rJg&list=PLqQQFOVUZBLjWHIsddAkOVMWRmbfaeNLL * Hvis videoen er slettet, audio [audio src="http://www.mediafire.com/download/e1w2uyvvciutjzs/barnevern_bodoe_lq_mp3gain.mp3" /]

“Loddefjord barnevern rev ned alt jeg prøvde å bygge opp!” I regi – EMANCIPATION Reality Film + http://www.youtube.com/watch?v=9VQfP-m2f_A&list=PLqQQFOVUZBLicGf7TTphLgGQQYVm9Xx5h

Orkdal barnevern under sterk kritikk fra kunder, advokatfirma, kommuneadministrasjon og noen ansatte http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1825&start=1

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Jeg tror ikke dette med sionisme er alfa og omega. Kun ett hode på et dyr med flere hoder. Men de er helt klart psykopater hele gjengen som bekjenner seg til idéen om overmenneskets naturlige rett til å styre over oss idiotiske undermennesker. Noen er hvite, noen er jøder, noen er kanskje kinesere, men denne tankegangen har de nok til felles. Slik har det vel egentlig alltid vært: mennesket elsker makt og rikdom, og de som har klart å karre til seg makten og rikdom ønsker ikke å gi slipp på den – tvert imot vil de bare ha mer og mer, og blir ikke fornøyd før de eier og styrer ALT. Total galskap, selvsagt. Men det er nok dessverre slik det er.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Ja, flerhodet troll ja, men vel også pyramideformede makt-strukturer? Strides noe innbyrdes ja. Men de er vel faktisk av samme avstamming disse 13 familier, stemmer ikke det? Og de er vel sionister? Eller kan du nevne noen konkrete av de som ikke er det, de på toppen?

Hvis de mener at befolkningstallet må det, burde de være de første til å gå selv, slik som de lever og forbruker, så kan mange overleve, ja kanskje hele verden, på de de har.. så.. hvordan.. nei det er farlig, men hvordan få de ut av spill slik at verden kan få leve og blomstre i harmoni? De lager så mye faenskap, at om vi bare kunne på et eller annet vis få STANSET den utspekulerte faensapde utøver og hele deres bøtte-balett, så hadde vi HATT paradiset..

Hvordan skal vi gripe det an, Belze?
David Icke har hatt noen ideer.. f eks forsøke å gå ut av systemet istedet for å bekjempe det, lage sitt eget, egen valuta osv..

Og at vi rett og slett kunne streike..dvs ALLE holder seg hjemme, en eller flere dager, så vil alt stoppe opp, bør være lettere enn å få alle til å demonstrere osv. Men, de sovende er vel ikke med uansett? Hvordan engasjere dem til sitt eget beste? Noen konkrete saker som fenger?

Vel, nå kom jeg med noen tanker, men Belze har vel flere?
Og alle andre, og det haster. Å få gjort noe.. hjelpe oss..

Som Michael Jackson sa, har vi 4 år på å gjøre noe med dette, ellers/etter et er det inversible, men.. han sa det back i 2008, så det er 2012 agendaen han snakket om, vil jeg tro.. stramme grepet helt til ja..

Noen mener at det er en agenda bak 22/7, som kan ha med microchip å gjøre, i tillegg til mye annet selvsagt.

At Norge er utsatt til som prøvekaniner ofte, for ting de ikke kan få igjennom/tør prøve ut i USA.. mye brysom lovgivning der i USA og vi er dessuten.. de logrende pudler for dem + Bill Gates var her nylig osv.

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Insider avslører: Bare 6.000 mennesker styrer verden!

I boken “Superclass” från 2009 avslöjade insidern David Rothkopf, vice handelsminister under president Clinton och före detta chef för Kissinger Associates, att världen styrs av en elit på bara 6 000 personer: Ledarna inom affärs- och finansområdena är en elit inom eliten säger Rothkopf, som själv tillhör de 6000. I boken säger Rothkopf bland annat följande:

“En superklass av oåtkomliga, internationella magnater och relativt få politiker och religiösa ledare innehar det verkliga inflytandet över världens utveckling. Att en sådan grupp existerar är odiskutabelt. Deras makt och rikedom saknar motsvarighet i världshistorien. Marknaden har inget samvete och skulle hellre lämna de sjuka, outbildade och åldrande bakom sig.

Marknaden söker effektivitet och det innebär ofta befästande av resurser, makt och avsevärt mänskligt lidande. Löftet om himmelska gåvor har genom historien hjälpt prästerskapet och den politiska eliten att samarbeta för att saluföra stabilitet till priset av ett vida spritt lidande bland de fattiga.

Den bästa vägen att bli medlem av en dominerande elit varit att vara barn till föregående generations eliter. Barn som uppfostrats i en atmosfär av makt utbildas i dess utövande på sätt som andra inte kan. De får lära sig knep och slagord för att vinna folkets gillande och samarbete. De ärver nätverk av kontakter och anställda som kan bistå dem i ett system som hjälpt till att producera och bevara denna klasstruktur sedan tidernas begynnelse.”

http://vaken.se/modules/smartsection/item.php?itemid=1268

Er det ikke snart på tide å lese skriften på veggen? De fattige massene lider fordi den rike eliten er så abnormt kyniske. Verdens ledere består av en kriminell bande som vi tror vi har “valgt”…

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  Ulven
12 år siden

Norske nisser:
http://media.aftenposten.no/archive/01524/_SCC-AIPub_Escenic_1524712a.jpg

”Til Skaugum inviteres elitemennesker innenfor samfunn og medier til noe så spesielt som togaparty. Kronprinsen er styremedlem i nettverket Young Global Leaders. Og det er ekteparet Marit Slagsvold og Jonas Gahr Støre kronprinsparet inviterer med på sommerlig pilgrimsvandring med symboltunge Nidarosdomen som endestasjon.
Slik skapes stadig tettere og uformelle bånd mellom Norges tronarving og den politiske eliten.”

”Det er tankevekkende at så få av de involverte erkjenner det problematiske i dette.”

http://www.aftenposten.no/meninger/kommentatorer/stanghelle/article4199526.ece

Vi bør slå ring rundt redaktører som tør å tråkke i grenseland av sensuren.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Ulven
12 år siden

60.000, 6.000, 600 eller bare 60 – uansett kan man med absolutt sikkerhet si at verden styres av en bitte liten elite.

Nå har vi finanskrise… Alle skylder masse penger. Har noen stilt seg spørsmålet: Hvem skylder vi egentlig penger til?

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Godt spørsmål BB. Har du svaret også klart?
Jeg kan gjøre et forsøk på å tippe..
Hvem eier bankene.. banksystemet?
Er korrekt svar sionistene?

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Singoalla
12 år siden

Jeg vet ikke. Men jeg tror Fritz Springmeyer har noenlunde rett i det han sier om “de 13 familiene.” Dvs. Rothschild, Rockefeller og en 10-12 familier/dynastier til. Disse som eier Federal Reserve i USA og også styrer med IMF og bankene i Europa, og som eier de mektigste multi-nasjonale bedriftene.

Jeg tipper det er slik at de som både USA og Europa, og også masse land i Asia og Afrika skylder penger til, er nettopp de få som svømmer i penger og som har svømt i penger veldig lenge. Mitt forslag: slett all gjeld.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
12 år siden

Også jeg vil tippe at det er de ja. Som har mest og eier det meste og likevel tyner ut av andre det lille de har, og forgifter oss osv.

De navnene der i de 13 familiene, er de alle sionister?

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Svensk avis beskylder Bilderberg-kritikere for å være “anti-semittiske”!

Mainstreamedia har i över 50 år praktiserat total mediablackout när det gäller Bilderbergruppen.
Journalister som har insisterat på att granska Bilderberggruppen har avskedats. I artikeln ”Europas två extremhögrar” skriven av Rasmus Fleischer, doktorand i samtidshistoria vid Södertörns högskola, och publicerad på Aftonbladet Kultur 9 augusti 2011, påstår Fleischer att den s.k. Sanningsrörelsen – vars kärna är kritik av Bilderberggruppen, som det största hotet mot den civiliserade, demokratiska världen – är ”högerpopulistisk” och har ”ett stort utrymme för ohöljd antisemitism.”

För att detta resonemang ska hänga ihop, så måste alltså kritik av Bilderberg jämställas med ”antisemitism”.

Fleischer skriver vidare: ”det har utkristalliserat sig en distinkt annorlunda extremhöger som vill inkludera muslimer i en global revolt mot ”den nya världsordningen”, föreställt som ”en mer eller mindre judisk världskonspiration”. Begreppet ”den nya världsordningen” är allmänt accepterad för att beskriva den världsregering som Bilderberg vill införa, men i Fleishers artikel nämns Bilderberg överhuvudtaget inte. Fleischer verkar dock i sin virriga framställning jämställa Bilderberg med en ”judisk världskonspiration”, vilket dock inte är med sanningen överensstämmande.

David Rockefeller, Bilderberggruppens nestor, talar i lyriska ordalag om ”den nya världsordningen” när ”intellektuella och banker” styr världen – och demokrati är ett passerat stadium. Detta är kanske David Rockefellers dröm – men det är vår och världens mardröm. Om detta verkar dock Fleisher helt omedveten.

http://mansklighet.se/2011/08/10/aftonbladet-fortalar-den-s-k-sanningsrorelsen-aftonbladet-kultur-anser-att-kritik-mot-bildernerg-ar-antisemtism/

Begynner zionistene å slippe opp for flere skudd i kammeret, nå som de er i ferd med å bli avslørt? Stadig flere tegn på desperasjon fra DEN SKJULTE MAKTEN viser seg nå. Bare så synd at så mange av dem LØNNES AV DET OFFENTLIGE og får FRI SPALTEPLASS I MEDIA.

Her er noen kjente norske “kritikere av sannhetsbevegelsen”: Asbjørn Dyrendal, John Færseth og de der andre skepsiserne (gjesp).

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Ulven
12 år siden

Wow, ser ut som om uttrykket “antisemitt” kan brukes til så og si alt. Kanskje man skulle prøve det ordet til å kritisere politikken til staten Israel også?

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Søren Dreier
13 år siden

Det begynner å bli mer og mer i dagen ikke overraskende, at dette landet er styrt av en utenom-nasjonal entitet. “Norge” kjøper opp frimurer-kvartaler i utlandet. Hvem er selgerne? I praktiken benyttes “nasjonal-kapital” til å erverve seg eiendommer eid av de samme folka som forvalter og styrer nasjonalfondet.

Snakk om bukk og havresekk. Bare at vi betaler og fyller på sekken. Frimurer-forretning ad hoc. Zionisme in practic. Og hvem satte prislappen. Hva har “vi” kjøpt. Hva har vi fått?

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
13 år siden

Surprise surprise. Hvem finner vi ikke på deltagerlisten til årets Bilderbergermøte. Selgerne av de nå så “nasjonal-eide” fasjonable frimurer-strøkene i Paris, Castries, Henri de, Chairman and CEO, AXA

Og folket jubler. Tror de eier del av Paris. What a joke.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Søren Dreier
13 år siden

Hvem er Norges Bank. Sentral-bank, nasjonal-bank http://no.wikipedia.org/wiki/Norges_Bank. Styrt fra hvor, og av hvem. Hvor er den egentlige oversikten over Norges Banks “beslutnings-linjer. For ikke å snakke om Norges Banks Investment Management http://no.wikipedia.org/wiki/Norges_Bank_Investment_Management Vi blir tilsynelatende eiendoms-forvaltere i Europa. Hvor sitter eierne. Zionist-London eh?

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Flere må regne med skatt på hytte og bolig!

http://www.dn.no/eiendom/article2169932.ece

Payback fra Bilderberg-Erna?

Spørsmål for alle høyre-velgere: Trenger den norske staten mer penger nå? (Hint: Statens årlige oljeinntekter gjør at statens inntekter er mye større enn statens utgifter. Derfor vokser Oljefondet stadig…)

Et poeng er at kommunene trenger mer penger, og at noen skatter går til kommunene. Spørsmålet er hvorfor ikke onkel Stat vil gi mer penger til de trengende kommunene.

En forklaring kan jo være at både Bilderberg-Jens og Bilderberg-Erna synes det er bedre å søle bort våre penger på imperialist-kriging på fjerne kontinenter. Dessuten øker prisen på de nye jagerflyene (de som skal erstatte dagens norske Libya-bombere) med noen titalls milliarder hvert år. Dette er naturligvis viktigere for Norges maktelite enn billige barnehager, verdig eldrebehandling og fulle kommunale svømmebasseng.

Solskinn
Solskinn
Abonnent
13 år siden

Hva er det Kongehuset gjør?

Ted Turner i audiens hos kongen – HegnarOnline
Kongeparet mottok mandag grunnlegger og styreleder i United Nations Foundations (UNF), Ted Turner, på Slottet.

CNN-gründeren og filantropen Ted Turner startet den private veldedige stiftelsen i 1998 med en bidrag på 1 milliard dollar til FN. Siden har UNF utviklet seg til å bli den største private bidragsyteren til FNs programmer med særlig oppmerksomhet mot barn- og kvinnehelse, klimaendringer, teknologiutvikling og bærekraftig utvikling.

Turner var mandag formiddag i audiens hos kongen, og kongeparet holdt en mottakelse og en omvisning på Slottet for resten av styret, som består av blant andre Gro Harlem Brundtland, HM dronning Rania av Jordan, FNs tidligere generalsekretær Kofi Annan, Russlands tidligere utenriksminister Igor Ivanov og nobelprisvinner Muhammad Yunus.

Mandag kveld er kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit vertskap for styret under en middag på Skaugum.

Det 13 personer store styret har møte to ganger i året, og en gang i året foregår møtet i hjemlandet til et av styremedlemmene. I år er styremedlem Gro Harlem Brundtland vert.

Under oppholdet skal styret også ha møter med blant andre statsminister Jens Stoltenberg (Ap), utenriksminister Jonas Gahr Støre (Ap) og utviklingsminister Erik Solheim (SV).

Ted Turner Depopulation Plan Exposed
http://www.youtube.com/watch?v=Z_rsVcAnnnw

Bill Gates EXPOSED! Wants Depopulation Through Vaccines
http://youtu.be/jSqcRMVbtpo

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Selv norske media kan ikke lenger fortie de voldsomme protestene i Spania:

Over 100.000 mennesker demonstrerte mot sparetiltak, arbeidsledighet og korrupsjon rundt om i Spania søndag.

Politikere og bankmenn får skylda for den økonomiske krisen i landet.

Den landsomfattende protestaksjonen var synlig i over 60 spanske byer og småsteder rundt om i landet søndag.”

http://www.dn.no/forsiden/utenriks/article2165235.ece

Det er ikke rart at Spanias statsminister Zapatero måtte snike seg inn bakveien på årets Bilderbergmøte (han deltok også i fjor, tydelig at det har gitt mersmak).

Her er årets anonyme bilderbergere:

Anders Rasmussen – current Secretary General of NATO
Angela Merkel – German Chancellor
Jose Luis Zapatero – Spanish Prime Minister
Bill Gates – Former Microsoft CEO, Head of the Gates Foundation
Robert Gates – Serving US Secretary of Defense

http://www.activistpost.com/2011/06/exclusive-unnamed-bilderberg-attendees.html

Det begynner å avtegne seg et mønster, bl.a. for kriseland som Island, Hellas og Spania:

Fase 1. The PROBLEM is created (bankere og politisk elite er på Bilderberg)

Fase 2: The REACTION appears (økonomisk krise pga. usunn øko-politikk)

Fase 3: The SOLUTION (store folkemengder tyr til gatene for å protestere mot at de er blitt svindlet og sveket av egne politikere og bankfolk)

Det er en kjent NWO / Bilderberg-målsetting at middelklassen skal konkes.

Hvordan skal Norges ferske bilderberger jern-Erna Bilder-Solberg komme i gang med den vanskelige oppgaven å redusere levestandarden for Norges middeklassse (dvs. flesteparten av oss som bor her)?

Mitt tips:
Høyre-politikeren Erna Solberg kommer til å gå inn for
1. Økt boligskatt
2. Økt formueskatt

Begge deler er en voldtekt av Høyres parti-prinsipper, men Bilderberg forlanger nå engang payback og lydighet av de som har reist, spist, drukket og hygget seg for Bilderbergets regning.

Det er rapportert at mannlige prostituerte fikk slippe inn på det topphemmelige møtehotellet. Kan det ha vanket et mannebein på Erna, eller var de forbeholdt homo-Henry Kissinger og de andre bohemians?

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Telenors mobilnett brøt fullstendig sammen midt under Bilderberg-møtet. Da var Bilderberg-Baksaas på fest i utlandet.

Dagens Næringsliv omtaler Baksaas prioritering av festing på lederplass:

“Toppledere bør ikke gå på fest når organisasjonen de leder befinner seg i en kritisk situasjon. Fredag før pinse brøt store deler av Telenors norske mobilnett sammen. Først ti timer senere lyktes det selskapet å få det opp..

Mens regjeringen satt i krisemøter på grunn av flommen, var Telenor-sjef Jon Fredrik Baksaas på fest i København. Der feiret han 50-årsdagen til en tidligere kollega..

Fire dager senere er det fortsatt uklart hva som var årsaken til sammenbruddet utover at feilen trolig har med det sentrale datasystemet å gjøre.”

Hva ville ha skjedd dersom Baksaas hadde befunnet seg på Bilderberg-møtet da mobilnettet klappet sammen? Ville han ha fått lov til å svare i sin mobiltelefon? Det ville jo ha ført til at det ville blitt kjent at han deltok på BIlderberg i all hemmelighet…

Så mange bilderbergere som er havnet i gapestokken i det siste. IMF-sjefen er visstnok også bilderberger –

« Forrige artikkel

Vestlig etterretning: En fare for folk og nasjoners sikkerhet

Neste artikkel »

11. september – hvordan, hvorfor og hvem

74
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x