/

Hva gjør Kronprins Håkon på Bilderberg-møte?

11.3K visninger
3 minutter lesetid
73

Den så » folkelige og progressive » Kronprins Håkon, er en av deltagerne på Bilderberger 2011. Hvis man finleser listen for 2011, vil man se at det hovedsaklig er olje, finans – og internet ( sosiale nettverk ) som interesserer de som deltar i år. Utover de sedvanlige krigsforbrytere og fascister.

Det er ikke første gang at Kronprinsen deltar. Se også: Bilderberger 2008 – 2011. Man kan så bruke sin logikk eller intuisjon og konkludere med hva møtet handler om : Å sette prisen på rå-olje i været, øket internet overvåkning og » trafikkregler » for samme, samt en styrkelse av finanskrisen, hvilket vil si at man presser Hellas, Spania, Portugal og Irland ut over kanten. For å gå etter reservene.

Hvis nordmenn tror at Håkon ikke er en del av dette, så tar de feil.

Norge er en av de sterkeste økonomier i verden, men dette er tildels skjult for den alminnelige nordmann.

Norge har anslått 3.100 milliarder norske kroner stående i hva de kalder : Statens Pensjonsfond. Det var startet av deres finansminister Sigbjørn Johnsen for cirka 15 år siden.

Han uttaler :

«Selv om det ikke er noe mål i seg selv å være størst, er det alltid fint å registrere at fondet vokser. Et stadigt større fond betyr at vi får flere penger til gode formål over statsbudsjettet. Mitt mål er at Statens Pensjonsfond skal være verdens best forvaltede,»

Hva har dette med Håkon å gjøre ?

En hel del. Norge sitter på formodentligt verdens største oljereserver. Det er derfra pengene kommer. På Bilderberg møtet vil Håkon finne en kjær tante. Dronning Beatrix fra Holland. Hun eier Shell. Husk det for øvrigt hver gang du tanker Shell, så heller du dine dyrt betalte bensinpenger i Be-a-matrix sin lomme.

Jeg vet ikke helt hvordan det har lykkedes å få folk og især nordmenn til å kjøpe illusjonen om at de kongelige ikke eier noe. Som man kan se her er de tilbøyelig til å eie det meste. ( > Elisabeth [QE2] eier 1/6 av jordens landfaste overflate ). Her hjemme i Danmark kan vi ikke få innblikk i hva det danske kongehus eier.

Så man er nødt til at få kongehusene med i sine designs, ellers kan man faktisk ikke designe krisetider. Og slett ikke for nordmenn. Kriser er kun designet til et formål : at de som har mye, skal få mer. Det er store summer å høste i recessions-tider. Så den Al Gore ( Bilderberger )  infiserte Kronprins Håkon, må nødvendigvis være en del av dette design. Jeg regner ikke med at han sitter på sitt rom og ser dvd film, men hvor de viktigste ting blir diskutert. Han er en del av det.

Tilbake til finansministeren hvis sjef også er Bilderberger :

«Fondet brukes jo til å finansiere barnehager og eldrepleie. Dermed kommer fondet de fleste mennesker til nytte på et eller annet tidspunkt. Formuen tilhører det norske folk, og der er bred enighet om at det er de politiske organer som skal disponere over den,» sier Sigbjørn Johnsen til Aftenposten.

Spørsmål til Sigbjørn : » Er Regent Street en del av den norske barne- og eldrepolitik ? » 1)

Når han nå » forvalter » nordmenns milliarder kan han ikke være uvitende om ( nordmenn er det kanskje ), men han kan ikke være det, at pensjonsfondene verden over blir spist opp av krisen. Man har sett det i USA, England, Frankrike, Danmark, ja over det meste av verden. Og pensjonsfondene er nettopp hva som også er å høste i høy grad i denne krise. Det er ennå et Bilderberger mål, å stikke av med de surt oppsparte midler.

Hvis du mener dette er ren konspirasjon kan du evt. google, » Sparing i pensjonsfondene uthules » eller noe i den retning, og man kan se at det er tilfelle.

Så det Håkon gjør sammen med sine likesinnede er at han meddesigner et fall av den sterke norske økonomi. Og han meddesigner en uthuling af nordmenns pensjoner og ikke minst : Han viser hva det Norske Kongehus og han selv er en del av.  Illuminatet.

Der er 5 millioner nordmenn.

5 millioner dividert med 3.100 milliarder er = 620.000 Norske Kroner pr. norsk hode. Nyfødt som nærdød.

Hvor alle andre borgere i stort set alle andre lande, normalt skylder skjorta !

Denne ubalanse skal bort, og det skal Håkon hjelpe med.

Det èr mye penger som er iferd med å bli lurt ifra nordmenn på møtet i Sveits.

—–

Man kunne dermed spørre seg selv som norsk : Hvorfor skal jeg betale ågerpriser for bolig, mat og BENSIN !!!!! Håkon ?

Fra november 2010 :

1) > Nordmændene køber Londons Regent Street

Fra september 2010 :

2) > Olie gør alle nordmænd til millionærer

 

Kilde:

http://zen-haven.dk/hva-gj%C3%B8r-kronprinsen-hakon-pa-bilderberger-disse-dager/

Søren Dreier

Søren Dreier er eier og webmaster for Zen-Haven.dk, som søker å dyrke og formulere et frihetsbegrep som har til hensikt å inspirere til åndelige kvaliteter, som vi alle har og som derfor ikke er elitære, eller forbeholdt særlig utvalgte. Derfor speiler zen-hagen mange forskjellige spirituelle bud og retninger og arbeider med sin helt egne holdning til disse.

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

73 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
12 år siden

Spennende og interessant vy fra vårt nabo-land. At en regent-arvtaker med mottoet «Alt for Norge» skal menge seg med, og kanskje opprette allianser med Rotschild (hans CEO for Bank-business var deltager http://www.youtube.com/watch?v=aM8op48aruA ) og andre globale forbrytere, er urovekkende. Skal ikke de kongelige være politisk nøytrale. Her har godeste Haakon opparbeidet seg goodwill i folket som en som tar de svakes og fattiges side. Ved å delta på denne kontroversielle konferansen, signaliserer han tvert imot det motsatte. Er hans dybdesyn amputert, eller tror han kanskje han kan influere til en annen retning. Kan hende er han for den reptilske agenda, og arvtaker for sin bestefar i Committee of 300 http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_illuminati_12c.htm

Blod er fortsatt tykkere enn vann. Hans lojalitet ligger til «familien» ikke folket.
Er det forresten ikke på høy tid vi avvikler denne anakronismen. Monarkiet, og dens obskure og tildekkede historie, bør være modent for reelt folkestyre.

Imidlertid finner jeg det mer påtagelig at neste statssjef (Erna Solberg) så muntert og lett skal danse spesielt med kraft-makta. Hun som representant for privatisering, vil vel ikke være sen med å selge ut vårt STATOIL, og annet arvegods. Hun har jo tross alt kapitalistene å ta vare på i Bilderberg. Det er min store frykt for kommende politiske generasjonsskifte.

Takker for flott artikkel. Og Dansk bidrag til å vekke sovende brødre:)

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
12 år siden

Det skulle selvfølgelig være hans oldefar Haakon; http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_committee300_10.htm#PAST AND PRESENT MEMBERS OF THE COMMITTEE OF 300

Michelle
Skribent
12 år siden

Takk for en relevant og vitig artikkel og Velkommen som skribent!

Om ikke Haakon var i slekt med blodslinjen til det britiske imperiet, ville hverken han eller Norge ha monarki eller makt og penger.

Og hvis folk tror man kan ytre seg fritt mot deres agendaer, tro om igjen!
De få som ikke blir hypnotisert til å følge mainstreem-media, blir lett sensurert!
Her prøvde en tilskuer uskyldig i stillhet å vise teksten på skjorta si om at han var imot blodskrigene. Ironisk nok leser Hillary samtidig opp en falsk tale om viktigheten av «ytringsfrihet»:
1

2 http://www.nrk.no/vitenskap-og-teknologi/1.7663353

arifkarim
arifkarim
Abonnent
12 år siden

Ikke glem «handlingslammet» handlingsregelen innført av den forrige AP-katt regjeringen:
«Ettersom verdien av fondet øker kan forbruket økes like mye som realavkastningen av fondet. På denne måten vil bruken av oljepenger øke i årene fremover. Man vil med andre ord ikke bruke av formuen, men kun avkastningen, og denne vil bare bli større og større. Slik vil man altså sørge for en jevn forbruksvekst (offentlig eller privat) som ikke avhenger av utvinningen av petroleum.
I praksis har ingen regjeringer klart å holde oljepengeforbruket innenfor det handlingsregelen tilsier. Da Kristin Halvorsen la fram revidert nasjonalbudsjett 15. mai 2007 ble hun den første finansminister som kunne justere budsjettet slik at det baserer seg på å bruke mindre penger enn det handlingsregelen tilsier. Dette grunnet rekordhøy oljepris.
Den internasjonale finanskrisen året etter gjorde at den offentlige pengestrømmen ble økt, slik at en igjen brøt handlingsregelen, denne gang med store overskridelser – og med samtykke fra alle partier. Svært mange andre land gjorde det samme, men da med underskudd i nasjonaløkonomien som resultat.»
http://no.wikipedia.org/wiki/Handlingsregelen

Norge er som enebarnet til en svært rik far med en låst bankkonto :D
Denne kontoen er forøvrig vidåpent til internasjonale markeder og de norske politikernes «sosiale» formål, men er ganske stengt for innenlands innvesteringer pga fare for innflasjon:
«Norge dobler støtten til arbeid med vaksiner til fattige barn. Fram til 2015 skal Norge gi 180 millioner dollar – nær 1 milliard kroner – i året.»
http://e24.no/makro-og-politikk/norge-dobler-stoetten-til-vaksinasjon-av-fattige/20068386

Svindelvaksiner – lenge leve!

Zetera
Zetera
Abonnent
12 år siden

Takk for bra artikkel

Folkeavstemning om Prins Carl av Danmark som norsk konge (Han tok kongenavnet Haakon VII)

Legg spesielt merke til dette i linken:
Valget stod reelt mellom republikk og monarki, men folkeavstemningen ble formulert som et ja eller nei til Prins Carl
http://no.wikipedia.org/wiki/Folkeavstemning_om_Prins_Carl_av_Danmark_som_norsk_konge

Konprins Håkon får kritikk, han lar seg bruke av norske myndigheter som døråpner til å forsterke forbindelsene med regimet, smaker det dessverre av pinlig dobbeltmoral.

Det er ennå ikke for sent å snu. http://www.aftenposten.no/meninger/leder/article4140751.ece

Hvorfor bygger ikke bedriftene opp egen image? Men i 2011 er det fortsatt mange som tror på kongelig visdom og blått blod.

Hvem er det som bestemmer reisemål og reiseprogram for de kongelige, jo dét gjør regjeringen ved Utenriksdepartementet. Altså Jonas Gahr Støre, mange nordmenns favorittpolitiker.

Jens Stoltenberg, Jonas Gahr Støre, Kristin Halvorsen, Liv-Signe Navarsete og Ola Borten Moe er de som burde stå skolerett for alle som er opptatt av menneskerettigheter. Men de rødgrønne er jo godhetens agenter. Så da så. Da er det bedre å kritisere en som ikke kan ta igjen. Fordi rollen hans ikke tillater det.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
12 år siden

Bare for å gi et eksempel på hvilket forbryter-kartell vår kommende konge er med å støtte ved å delta på Bilderberg. Og de flertallige konspirasjoner flere av hans deltagende cohoots har vært delaktig i. En ny fantastisk avdekking av flere «hendelser» presentert av Dr. Horowitz og hans «partner in crime» x-journalist i FOX-News; Sherrie Kane;….
http://www.youtube.com/watch?v=EQQv-mfCUeg&feature=feedu
http://www.youtube.com/watch?v=PesBkOfwSS4&feature=related

Hva er det vårt oljefond vi ser så lite til, benyttes for. Det er jo bensin til å opprettholde Natt-klubb økonomien på Wall-Street, slik at disse ultra-kriminelle skal få ha konstant tilsig i sin Casino atferd. Dvs. lede an i den Zionistiske agenda om å rasere verdens-økonomien, og rane til seg mest mulig.

Litt av en tron-arving. Mer en Zionist-agent

gudfrid
gudfrid
Abonnent
12 år siden

Trist at de har tatt Håkons sjel også, han var en god mann, ikke en som gjorde ting for egen vinning. Og det er typisk at Illuminati velger personer som gjør «service to others», for på den måten kan de gjøre mest skade.

Illuminati har planlagt i tusenvis av år, hvilke trekk de skal gjøre nå mot slutten av spillet. Hvordan få med seg flest mulig til den mørke siden akkurat nå når tiden går ut… Jo de sørger for å skape mest mulig sinne, hat, frykt og frustrasjon akkurat i oppvåkningsfasen. Der tar de deg med dit du helst ikke vil være.
La deg ikke lure….velg å føle fred.

C
C
Abonnent
12 år siden

«To fight your enemies you got to know them».

C.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
12 år siden

Your enemies are yourselves.

We are one

gudfrid
gudfrid
Abonnent
12 år siden

Ok, først tar de regjeringen, så tar de kongefamilien, så tar de sjefen din, så tar de naboen din, så tar de kona di, barna dine, eller kanskje de tok deg først sånn at du kunne ta dine kjære selv. Så langt kan det gå hvis vi ikke velger å elske vår neste. Hvor mye smerte trenger vi for å forstå? Jeg vet at veldig mange ikke kommer til å forstå dette. Veldig få består eksamen, fordi pensumet har blitt forfalsket eller gjemt bort. Men heldigvis dukker det også i disse tider opp retningslinjer for hvordan vi skal klare det. Fantastisk god veiledning ligger her på Nyhetsspeilet og venter på å bli tatt i bruk, det er denne metoden vi skal «krige med».

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden
Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  Søren Dreier
12 år siden

Bilderbergere møtte bilderberg-Soros i Oslo!

«Men de var ikke alene om å lytte. Blant de engasjerte tilhørerne var også Telenor-sjef Jon Fredrik Baksaas (BILDERBERGER), Storebrand-sjef Idar Kreutzer (BILDERBERGER), industrimannen Jens P. Heyerdahl (BILDERBERGER) og finansmann Jan Petter Collier (norsk hoffmelger for BILDERBERGER-WALLENBERG)».

Jupp – min ulvenese sier meg at Søren er på sporet av noe viktig. Soros & Co. har som hovedmålsetting å gribbe til seg fellesskapets ressurser (mao. å overføre offentlige verdier til private hender).

Det som engang var det norske arvegullet STATOIL er et kron-eksempel på hvordan fellesskapets ressurser gradvis overføres til private: Nylig solgte Statoil en viktig rørledning til private kapitalinteresser…!

«Norwegian energy giant Statoil agreed to sell a 24.1% stake in a European natural gas transport venture to a group including German insurer Allianz and the Abu Dhabi Investment Authority for 17.35 billion crowns ($3.25 billion).»

http://www.upstreamonline.com/live/article260197.ece

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Søren Dreier
12 år siden

Ma-tricks er en god betegnelse på hele oljefondet. En velbefestet illusjon i den norske folkesjela. En imaginær trygghet om at vår fremtid er sikret. Dets troverdighet er på linje med Amerikanernes main-illusion om å være så forbasket fri og selvstendig. Okkult-researcher Michael Tsarion, har plukket hele den amerikanske illusjonen fra hverandre. Her gir han et nakkeskudd til den Amerikanske declaration of freedom, som er bygget på noen okkulte hemmeligheter som er verdt å avdekke;

(Anbefales å se alle tre deler)

Man får deja-vu på deja-vu når det gjelder hvordan den anglo-saxiske Zionazistiske frimurer-deception har herjet verden, i hvor mange hundre for ikke si tusen år. At oljefondet skulle være «fredet» fra deres agenda, ville være pinlig naivt. De lyver ikke av og til. De lyver hele tiden.

Igjen takk Søren for å ta veien over for å riste i noen fjell-aber:) Tør man spørre hvorfor denne interesse for norske forhold?

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Søren Dreier
12 år siden

Alldeles fullstendig enig. Alt henger sammen, derfor er vi mennesker også knyttet til hverandre på mysterious ways.

Jeg har lenge undret over hvilken rolle Norge, og honning-krukka oljefondet skulle spille i deres agenda. For egen del tror jeg vi ble skrevet inn i scriptet allerede da vi fant den første olje. Det var aldri ment at vi skulle nyte for godt av denne gull-gruva. Derfor har også olje-fondet blitt «pushet» på oss som en sosial-demokratisk felleskasse som skal spares til den råtner på rot. Eller når tiden er moden; slaktes for the «big kill». Nærmer vi oss.

Ser at du også er skribent for http://beforeitsnews.com/ , og har en spennende tilnærming og forståelse av problematikken. Variasjon og mangfold i forståelse, har for meg vært nyttig. Matrixen har så mange nivå, og vinklinger. Samtidig, ingen facit-svar for hvordan hacke seg ut. Eller er det inn. Finne sin egen matrise.

Håper vi får flere artikler fra vårt broderland:)

Thor
Thor
Abonnent
12 år siden

De begynner smått å bli desperate,for og få tak i » Statlige midler» Norge skal vel ikke være det eneste landet med + på kontoen skal du vite…Gjedrem har gort sitt til å selge ut Norske intresser..som vannkraft,vann(drikkekilder) Strøm(energi)også Olje..Og så når kongelige deltar da ringer det en bjelle..Det kan bety slutten på monarkiet..eller så kommer meldingen om at ikke langt etter 2012 er Monarkiet og alle statlige innkomster/skatter og avgifter er en saga blott..Rett og slett på grunn av en bevissthetsendring hos folk og fe Verden over,en ganske hyggelig tanke og beskjed å få..Bare det at Erna faktisk «lettet» litt på sløret om bilderberg er jo en start..spillet mellom jensemann og erna og siv begynner rimlig kjapt får å snu oppinionen til Høyre..Men og se partiledere og statsledere skifte/ åpne sin bevisthet…hmm..Vi får håpe:) Søren også,bra artikkel:)

Solskinn
Solskinn
Abonnent
12 år siden

Kan se ut som de norske royale posisjonerer seg hos den internasjonale elite, klare for monarkiets fall som mest sannsynlig er planlagt, etter Kronprinsens handlingsmønster å bedømme.

Illuminatet skaper kaos i hele verden, slik at zKlanen får innført sin agenda.
Alle eksisterende strukturer skal falle i samfunnene. Ut av kaoset skal reise seg Fugl Fønix. Bann på at samme personage sitter i ledelsen også i de nye strukturer som reiser seg etter de blodige revolusjoner de instigerer i Norge, og over hele verden.

Overførslene av oljefondet har startet overføringene til Verdensregjeringen ved kjøp av jagerfly til 70 milliarder+++
Stoltenbergs vaksinegaver til GAVI, 3 milliarder.

Etter Golfkrigen Kuwait på begynnelsen av 90ties, måtte Saudi Arabia låne penger for å betale sin krigsgjeld til USA, hele deres sparepenger gikk med. Beskyttelsespenger i en mafiastil.

Solskinn
Solskinn
Abonnent
12 år siden

Det er en intelligent måte å kamuflere overføringer til Verdensregjeringen som tap på aksjeinvensteringer når krakket de og Soros har designet kommer. Den ungarske jøde Soros er lur som har fått Giske og Solheim i sin tjeneste

KRITISK: Investor Øystein Stray Spetalen mener Norge tar for høy risiko ved å plassere 60 prosent av Oljefondet i aksjer.

– Vi har ikke tjent penger på aksjeinvesteringer på 13 år i en tid der aksjemarkedene har vokst kraftig, sier Stray Spetalen.

– Det er ekstremt stor risiko å ha 60 prosent av midlene plassert i aksjemarkedet, sier Stray Spetalen.

http://e24.no/boers-og-finans/vi-har-ikke-tjent-penger-paa-aksjer-paa-13-aar/20068808

Hans Gaarder
Forfatter
12 år siden

Per-Aslak Ertresvåg, forfatteren av «Makten bak Makten» og «Sov, mitt lille Norge» sa for noen år siden om den norske pressen:

«Hva vil du si til norsk presse og media?
-Det vil være fint hvis de våknet – eller at de får lov til å våkne.»

Se: http://www.nyhetsspeilet.no/2009/02/ertresvag-intervjuet-som-norske-aviser-ikke-ville-trykke/

BIlderberg-møtet i St. Moritz er nå dekket av NRK, VG og ABC Nyheter, hvilket vel må anses for ny norgesrekord i dekning av de TABU-befengte Bilderberg-arrangementene (Det normale er som kjent 0 – ingen dekning overhodet).

Er det grunn til å tro at det kan være håp for norsk presse, tross alt?

« Forrige artikkel

Vestlig etterretning: En fare for folk og nasjoners sikkerhet

Neste artikkel »

11. september – hvordan, hvorfor og hvem

73
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x