Ble 2012-brevet fra den norske politikeren skrevet av Illuminatis mørkemann i Norge?

15.2K visninger
7 minutter lesetid
85

Den norske politikeren ble angivelig anholdt av PST da Project Camelot, som opprinnelig fikk E-posten, reiste fra USA for å intervjue denne innside-kilden. Brevet kan du lese her.

Khaqan Khan er mer enn bare en norsk politiker. Han er en sionist og tilhører Likud/Tzion. Han er en internasjonal lobbist, frimurer av 33grad (member of brothers of light in the house of the moon and the golden snake), medlem av Wolfpack 12, deputy member of – KIM, medlem av SV, medlem av Lions club international, member of P.N – Power Networking.

Aliaset Carl Brenerheim la meg til på Facebook i oktober 2009, bildene hans avslørte raskt hvem dette var. Fortell meg hvem du har som venner så skal jeg si deg hvem du er. Han var avbildet med  tidligere Jørn PST Holme, den nye sjefen Janne, Terje Solheim, Statsministern, Jonas Ghar Støre og andre med nøkkelroller i Norge AS, både nasjonale og internasjonale.

USA-vennlige tidligere PST-sjef Jørn Holme med Khaqan Khan.

Det ene øyet ser alt – makten bak makten,  illuminati,  den skyggen som fører politikere mot tyrrani – er en manifestasjon av Khaqan Khan i Norge. Han er ryktet å ha deltatt på bilderberg møter, men ifølge han selv: «do you think i would walk into the front door, i could have just snuck up in the back, nobody would have known i was there» sier han i en mailkonversasjon til Leo Zagami, en EX-illuminati avhopper som bodde i Norge i flere år med sin norskmuslimske kone på Stovner hvor han ble kidnappet og tvangsinnlagt i 8 dager også kastet ut av landet. I motsettning til Khakan Khan, valgte han ikke å være stille og blek i ansiktet.

Nåværende demoniske PST-sjef Janne Kristiansen med Khaqan Khan.

Leo mener K.K er PST og Project Camelot er CIA ment for å fjerne fokuset fra det frimureriet har stelt i stand på jorden i over 2000 år, den pågående krigen mot humaniteten, den daglige urett i demokratiets navn som har drept flere hundre millioner i 2 verdenskriger,øst mot vest og vest mot øst – kapitalisme vs komunisme som var 2 betalte opposisjoner betalt av Britisk-israelisme og vestlig kapitalisme som prøver nå og kontrollere sannhetsbevegelsen med falske profeter med sine profiter om undergang, New Age-doktriner, kalkulerte kosmiske begivenheter, kanaliserte budskap som Ilduka og andre transemediumguruer som er sikker på at Obama er en helgen for menneskeheten, også har du Zetatalk som nyhetsspeilet.no desverre ofte representerer, som skylder alle naturkatastrofer som forursakes av delikate og hygieniske «stille-krigføring» værmodifikasjonsvåpen på den vingede Nibiru.

Kronprins Harald og illuminati.

For de som fortsatt tror Norske frimurere er annerledes fra den internasjonale kom det for første gang i 2005 internasjonal illuminati-frimureri på norsk jord som okkultisten Khakan Khan asner som høyeste mester.

NORWAY
Bro John Garland, Deputy Grand Master, MW Senior Grand Officer and Brethren: I have the honour to give notice that the Masonic High Council of England and Wales, the mother Masonic High Council of the World, received a large delegation of Norwegian Brethren from the capital city of Oslo and that we are now in the process of establishing the First Craft Freemasonry Lodge on Norwegian soil, Lodge Akershus Lux at the capital city Oslo.

Hvem er sjefen på dette bildet?

Ifølge Leo er Norge bekledd med ondskap og satanisme, det stemmer med tanken på hvor mye av oljefondet som dreper verdensborgere hvert år, hvor mange psykiatere som dreper uskyldige mennesker med psykofarmaka, antallet barnekidnappinger i barnevernet, våpenforhandlinger med internasjonale statsterrorister, og hvor innavlet regjeringen er for å holde makten i skinnet.

«Then we got through this energy field and came to another room. I saw that there was a screen on the side of the wall that said HUMAN – NOT HUMAN – PURE – NOT PURE. After I saw this I was thinking: Are there ‘NOT HUMANS’ too ??» The letter from the norwegian politician

Khakan Khan har mange sider, gode og dårlige, med tanke på at brevet ble publisert og noen små smuler av sannhet kvikket opp alternativ-bevegelsen til å reagere er brevet noe verdifult, men andre deler er nøye utvalgte løgner som ble skrevet for 50-60år siden da Illuminati møttes under et møte hvor de valgte å avlive større deler av befolkningen for å hindre en babybloom generasjon oppå en babybloom generasjon. Økt hygiene, renslighet og god levestandard økte forventet levealder og menneskene vil oversvømme markedet og utjevne tilbud og etterspørsel. Før andre verdenskrig, var løpebåndende i krigsindustrien flere tusen mil lange og mange mennesker fikk jobb og økonomisk stabilitet og en framtid, men eliten møttes ofte i skjul bak lukkede dører unntatt fra offentligheten for å diskutere hvorda dette problemet på best mulig måte kan løses, så de inngikk et internasjonalt prosjekt om å grave underjordiske baser og forberedet verden på Al Gore og Climate-gate-panelet til FNs dommedagsscenarioer hvor Bill Gates og CFR-gruppen, Rockefellers, og andre svovelutslipp-fra-fly-predikanter mener at du puster karbon og må derfor elimineres for mennesker er et virus ifølge Prince Philip.

Khaqan Khan gir hemmelig frimurer-handshake til Erik Solheim

Er Khakan Khan en kontrollert opposisjon til makten? Eller er han en ekte kilde og venn av menneskeheten som legger ut smuler med sannheter der han kan? Kan det finnes gode frimurere? Han forsøkte å fremstå som en truther på Carl Brenerheim profilen, ofte klipte han og limte fra nyhetsspeilet og blandet det med egne bilder av eliten og signerte alltid med sitt eget navn. Det er vansklig å tro, at PST ikke følger med på han når han tar kontakt med meg, som PST følger med på.

Han fikk nylig et brev fra International visitor leadership program som både Stoltenberg og Bondevik var deltagere på før de ble statsministre for å statuere hvor man ender opp som følge. Det får meg til å undre om han kansje kan bli den første minister med minioritetsbakgrunn i nærmeste framtid? Er 2012 og frølager-evakuering avblåst og avlyst? Det ser ut som de tenker langsiktig nå. Kan det tenke seg at de syr sammen en revolusjon i maktpolitiske spillet for galleriet, et par politikere offres, makten «avbalanseres» etter at en avslører og fløyteblåser vil stå frem med navnet Khakan Khan eller Carl Brenerheim og rydde oppi demokratiet og bli hyllet som en anti-nwo kriger.

Kan dette være min bror? Etter at PST dreper meg, og erstatter meg med denne CIA-roboten som har lest alle mine artikkler? just a thought..

Den Brazilianske Frimurer Lula

Brevet og avsløringene rystet mange mennesker, noen tok farvel med sine bekjente, bestillte overlevelsesbøker, opptrekkerhårføner, spaceblankets, anti-radiation pills, og en handlet alltid en ekstra vare for langtidsforsyningen lagret i boden klar for å løpe mot skogen.

Dommedagsfrølageret til Rockefeller, Norge og Bill Gates var planlagt i 2006, lenge før politikerens brev var skrevet, der han avslører at 2.000.000 norske borgere er sikret overlevelsebillet til 5 års opphold i underjordiske byer som er interkontinentalt sammenkoblet med levitasjonstog som reiser i ekstrem fart.

Usa og Israel har siden Nasas avsløringer på 70tallet begynt på konstruksjonen, sammen med Norge og eventuelt flere ukjente – inngangsporter til den globale underverden hvor landets prominente og nødvendig –  leger, psykiatere, bioforskere, Bill Gates, millitæret, ingeniører, og et morass av finansfyrster, konger, og alle som trengs for å bygge opp jordoverflaten igjen med teknologi som vil lage et nytt paradigmeskifte – vi snakker Fred Flintstones til Meet the Jetsons, hvor naturen er fredet fra mennesker og befolkningen er opprettholdt rundt 500 millioner, som en viss globalistdepopulist reiste et 30meters høyt monument for i Georgia’s Guidestones.

Økte naturkatastrofer, flom, tørke, jordksjelv som har hundredoblet seg den siste tiden anses i det indre storting ansvarspålagt denne nibiru/planet X som ifølge the kolbrin bible, historien om noahs ark og syndefloden, Zacharia Sitchins tolkninger av de sumeriske tekster, og Nasas funn, og derfor må de være heroiske og vandaløse ute i den politiske verden som representanter for den økonomiske makt for å suge penger ut av verdensøkonomien som et sort hull for eliten og verdens største prosjekt for menneskehetens overlevelse.

SV = Sosialistisk verdensorden

De lures til å stilles til ultimatum ,det blir brukt som et frykt og bøtemiddel for å holde politikere i strengene, de blir bedt om å  bare «holde ut» for at kaos ikke skal bryte løs om alle fikk vite det, «dette er det beste for de beste», ikke de fleste, for de blir overlatt på jordoverflaten for å overleve på egen hånd, om de ikke blir tvunget inn i arbeidsleire eller skutt for å nekte ordre. En vond drøm jeg har hatt i det siste er der dronebasene som ønskes i Røros for USA’s verdenshegemoni, vil eventuelt kontrolleres fra de underjordiske basene og ta livet av de resterende overlevende etter at de trykker på den fordømte knappen og flommer og skjelver jordkloden, smelter nordpolen, åpner underjordiske oljevulkaner, sprayer chemtrails på liv, helse og miljø og ødelegger våre barns framtid for vi har ikke tilgang til frølageret på Svalbard.

Flere politikere oppfører seg merkeligere den siste tiden, Jens klarer så vidt å gå rett, og Audun Lysbakken har sett for lenge i lyset og er pr.dags dato ansvarlig for menneskehandel i barnekvernet. Det er så sjeldent som en eneste gang blitt stilt et kritisk spørsmål til en eneste politiker i Norge den siste tiden, dette landet tror mer på sine politikere og autoriteter mer enn andre land i Europa, 50% av befolkningen tok svineinfluensasprøyten, iforhold til andre land i Europa med 1-3%. Polen nektet forøvrig og hele regjeringen endte opp med å bli likvidert.

Din nye statsminister i 2017?

«Maybe we all go to hell in the end, but it will be one hell of a ride anyway, aight» Khakan Khan på facebook profilen.

Autentisiteten til planeten Nibiru har svak troverdighet. NASA avslørte planet nummer 10 i solsystemet, med 3600års syklus i en ekliptisk bane, men er NASA så troverdige at vi kan regne med ansvarlighet og at de avslører alt de kommer over? Hvorfor holde tilbake så mye annet info som Rosewell og Eisenhowers møte med aliens? Mest sannsynnelig vil informasjon om jordens undergang holdes hemmelig, eller lekke ut av insidere og avhoppere, det er uvanlig å se NASA gå offentlig med slikt info, også trekke utsagnene tilbake gjør det hele mer suspekt. Det var en person som var glad for avsløringene, Zacharia Sitchin. Er menneskeheten besøkt av «Annunakier»? Var navnet på planeten deres Nibiru?  Visste det summeriske folket at Uranus er grønn? Kan vi være sikkre på at Sitchin som den eneste oversetter av dette 7000år gammle leiretavle-skrifter har tolket det riktig? Det er flere rykter om at Sitchin er affilliert med Vatikanet.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

85 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
T
T
Forfatter
13 år siden

Fint at du stiller spørsmålstegn rundt troverdigheten til kilden for dette viktige brevet. Agendaen til kilden for brevet er jo viktig og vite noe om, han kan gjøre det av egen fri vilje og av ren godhet men hvorfor er han da fortsatt ute å menger seg med de kongelige? Eller er dette fortsatt så absurd informasjon for menigmann i gata at han får ha en fot i begge verdener uten at HM Kongen drar han i øret når de møtes i losjen? Og skaper han mer forvirring og distraksjon ved og avsløre seg selv som frimurer (avbildet med PST) i etterkant av publiseringen av brevet?

Mange spørsmål her…hvor passer K.K inn i den kosmiske plan? Service to self or service to others?

Undergrunnsbaser er et faktum, at eliten er desperate og liker og ha full kontroll på informasjon samtidig som internett tar av er også et faktum. Så kontrollert opposisjon er en nærliggende merkelapp for K.K uten at jeg har noe klart svar på det.

Jeg stoler ikke på Leo Zagami som kilde foruten at jeg synes han har kommet med mye bra info om illuminati, jeg liker forøvrig også fyren men han virker og være litt programmert til tider, jeg tror heller ikke Project Camelot er CIA ops.

Det jeg tror er at det er meningen at vi alle skal slåss mot hverandre mens eliten forsvinner inn i hulene sine, om de får sitt ønske i oppfyllelse er en annen ting. De eier Hollywoods maskeradeball men hovmod står for fall.

namaste
namaste
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Burde vi ikke heller kjenne etter litt inne i oss selv å finne fram essensen av kjærlighet å medfølelse. Er det ikke nok frykt å sorg i verden fra før av?
Jævli bra jobb Armin! Fortsett sånn! Men ikke glem deg selv;)

seeingterra
seeingterra
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Hei,

Jeg stiller meg også helt enig i tvilen rundt hva Leo Zagami startet ved å gi denne informasjonen samt. intervjuet med Project Camelot.

Jeg jobber som web administrator for Project Camelot, og jeg har flere ganger spurt Kerry om oppdateringer rundt Leo, det har vist seg at ingen helt vet hvor han er, men flere rapporter rundt «mental ustabilitet» har kommet frem fra forskjellige uavhengige kilder. Tror vi på han? Kanskje deler av informasjonen, men slik er det strengt tatt med de fleste «whistleblowers», man må dømme på grunnlag av informasjonen man har for hånd og se om kabalen går opp (noen ganger over tid). PC står derimot bak intervjuet 100% i forhold til løftet om å bla. ikke sensurere noen uavhengig av hvor kontroversielle intervju kandidatens meninger er.

Det han visstnok sier om at Project Camelot er CIA trenger man ikke å være et geni for å skjønne at er bullshit. Det er ingen hemmelighet at Leo Zagami er kjent for å være veldig paranoid, men hvem hadde ikke vært det i hans ståsted?

PS: Det er rykter om at Leo nylig oppholdt (eller oppholder seg i Tyskland), dette er derimot ikke bekreftet.

Takk for at dere holder liv i denne saken folkens :)

Mvh,

Tommy Hansen

Edward Alexander
Skribent
Svar til  seeingterra
13 år siden

Ang. Leo Zagami så kan jeg si at som personlig venn og bekjent i ca 4 år tviler jeg ikke på hans «agenda», dog han til tider har en tendens til å være litt «løs i kjeften» men slik er det nå bare og personer er forskjellige og han er veldig entusiastisk og energist i sitt arbeid generelt.

Jeg har selv jobbet med ham på forskjellige «inside» prosjekter, blant annet innfiltrering av en satanisk orden ledet av en nordmann bosatt i Sør Amerika. Denne mannen driver et par forskjellige ordener av typen som tilsynelatende er «gode» men har en viss mørkere bakgrunn og agenda. Jeg kan desverre ikke si så mye mer om denne mannen og hva han driver akkurat nå da jeg fortsatt er i arbeid med saker angående hans virksomheter.

Selv er jeg medlem i flere av de sammer Ordener som Leo og diverse andre ordener. Jeg er oppvokst innen en ordensfamilie & slekt, og har vært involvert med slikt det meste av livet på grunn av det. Det er faktisk hemmelige ordener som IKKE er basert på verdensstyre, makt, mørke krefter og all slags konspirasjonsvas folk som selv ikke har erfaring ofte kommer opp med.

Sant nok er det flere av de største ordener som er blitt infiltrert til forskjellige grader på forskjellige nivåer, og det prøves stadig nye infiltrasjoner av forskjellige grupperinger. Dette er synd, da de fleste ordener faktisk startet med gode hennsikter, blant annet frimureriet som nå blir sett på som «djevelens verk» så og si.

Angående Leo’s nåværende oppholdssted så har han flyttet tilbake til Roma, Italita. Han driver på med forskjellige prosjekter der, og ga nylig ut en bok sammen med Benjamin Fulford i Japan. Jeg er forsåvidt i kontakt med ham også og for meg er inntrykket at begge disse herrer virkelig prøver å gjøre en positiv innsats selv om deres virkemidler ofte kan være litt ekstreme, spesielt i Leo sitt tilfelle. Men, han er ingen Opus-Dei dobbeltagent som Aune hevder lenger ned i kommentarene her, det kan jeg si med sikkerhet etter min egen involvering i diverse ordener , mitt bekjentskap med Leo selv, samt en mengde andre «høytstående» personligheter jeg kjenner og er i kontakt med.

Men som avslutning vil jeg si, tro aldri på hva andre sier, finn sannheten din selv, kun DU kan finne den virkelige sannheten, hva andre sier er og blir kun en tro frem til du har direkte erfaring, og kun direkte egen erfaring kan gi ekte kunnskaper og innsikter.

I Lys og Skygger,
-Edward Alexander a.k.a Maggador

Berger
Berger
Abonnent
13 år siden

Litt usikker på hvor du vil med denne artikkelen? Er det å poengtere at vi skal være kritiske til alle kilder?

Når det gjelder underjordiske baser, så har jeg mine sterke tvil. Har enda ikke sett et fornuftig bevis på at de finnes. Kun påstander. Hvis de finnes, må det være ganske mange involvert i byggingen. Med andre ord burde noen kjenne noen som jobber med dette, så store prosjekter tror jeg ikke det er mulig å holde hemmelig. Motbevis meg gjerne :)
Og hvis man forbereder seg på møte med Nibiru eller andre naturkatastrofer, hvilken garanti har man for at basene ikke blir ens grav? Hvis jordskorpen blir ustabil og store omveltninger skjer på landmassene, hva skjer da med basene? Blir vel som å pløye der jordrottene bor…

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Berger
13 år siden

Må vel være sunn fornuft å være kritisk til alle kilder. Jeg finner det også vanskelig å tro på disse underjordiske basene. På den annen side har de laget hemmelige gigantbunkere som viser at det er mulig å gjøre i det skjulte.
http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/dronningens-hemmelige-atombunker-2238112.html
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7069626

Mange slike anlegg rundt om i verden. Israel bygger også en atomsikker og jordskjelvsikker gigantbunker. De trenger ikke holde det hemmelig da…
Jeg har hørt det finnes et gigantisk underjordisk nettverk oppe ved holmenkollen(tror det var der og vet ikke om den har vært hemmelig) Denne var i dårlig forfatning, men viser at dette er mulig.

Tror ikke de anleggene i Norge har plass til 2 millioner uansett og hvis det er noen som har skaffet seg billett, så er ikke disse mye verdt. Vet ikke om det er hold i disse teoriene, men hadde vel foretrukket en fjelltur kanskje :-)

Panthera leo
Panthera leo
Abonnent
Svar til  Thunder
13 år siden

Eller denne: http://www.roadsideamerica.com/story/11638

http://www.google.no/images?q=white%20suphur%20springs%20bunker&oe=utf-8&rls=org.mozilla:nn-NO:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=nn&tab=wi

Eg var der i 2000 på full omvisning. Eg kan berre sei ein ting, dette var svært imponerande, og ingen i nærleiken hadde anelse om denne bunkeren i ca 30 år!
Bygginga av den vart kamuflert som eit nytt påbygg av hotellet som bunkeren er plassert under. Det var ikkje akkurat einerom der, meir som militærsenger, a la bunk beds. Eg trur der var tre i høgda, men hugsar ikkje sikkert. Dei øverste hadde nok eige rom. Eg meinar også at bunkeren kunne vere hermetisk lukka i tre månadar. Skulle holde rikeleg det!

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Veldig bra Armin. Best å holde fokus på det som foregår rett foran nesetippen. Vi må slutte å la oss forlede av frykt og heller gå i strupen på banden som har okkupert hele kloden.

Må bare nevne bevingede ISS og og pengebruken der oppe i en vanskelig økonomisk tid. Og også nevne Norway star som ser ut som et hologram (i mine øyne) Har debattert temaet tidligere og gidder ikke diskutere mer med Kjettersk kjeller eller hvem de nå er. Ha det i bakhodet og fortsett jakten på banden som skaper katastrofer for menneskeheten. We shall overcome!

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Thunder
13 år siden

Det var nok planen ihvertfall. Kanskje mens trompetlyden fra engelen lyder og folk kaster seg i smerte ned på bakken. Ingen som er større enn en samlet og våken menneskehet. Pyramiden er nok symbolet på mankind og toppen på pyramiden får aldri legge lokk over oss. USA=BEAST, kan ikke være tvil om det.

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Vi er ikke bestandig på samme bølgelengde Armin,men dette må jeg si meg heeelt enig i. Det er alt for mye motstridende informasjon fra de som gir seg ut for å dra i samme retning. Noe er galt med det alternative media også.

Det er det jeg har ment hele tiden;at vi MÅ se til det jordiske først,gjerne i et åndelig prespektiv dog,for de som foretrekker det. Det er her det skjer,det som betyr noe for deg og meg i nåtiden,og i nærmeste fremtid.
Det er godt mulig skuffelsen for de som satser på at aliens,messias,eller Nibiru skal komme å redde oss / utslette oss,blir stor,og jeg ville ikke tatt høyde for det med de,mildt sagt svake bevisene for at det skal skje som vi har på bordet.
Om det er noen mening med det å bo på jorden,så må det være å sørge for at vi alle skal ha det så godt som mulig så lenge vi er her,og da er kampen i mot de som vil det anderledes en del av det.

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  Berger
13 år siden

Tro meg,det finnes underjordiske baser som er grunnlagt for å kunne overleve i tilfelle katastrofer.Dette ER ikke noe nytt.De har vært der svært lenge,og de blir stadig utvidet og forbedret.Det er også svært mange av dem verden over.Også i Norge. Det som er relativt nytt,er at de etter sigende skal være anlagt pga treff/streif fra Nibiru.Dette er ikke tilfelle.De ble anlagt under den «kalde krigen»,de aller fleste av dem i den hensikt å motstå et atomangrep for noen utvalgte mennesker. Hvorvidt de er utvidet senere,og om det ev er bygget nye og enda større kan jeg ikke si.Det er godt mulig det er det….
Men dette er det vel ikke mange som faktisk vet,og hvordan man skal kunne tro på personer som er kjent for å nærmest ha det som levebrød å forlede andre;se det er en annen skål..

911Hoax
911Hoax
Abonnent
13 år siden

Hva er galt med Lions?

Otto
Abonnent
Svar til  911Hoax
13 år siden

Ikke vet jeg mye om Lion’s club, bortsett fra at en av deres eksponerte representaner utviste stor mangel på kunnskap eller opsjonelt desinformerte bevisst, i forbindelse med en særdeles kjent og alvorlig sak som behøver snarlig rettslig behandling, Disinformation agents and false truth seekers? Case digital id Sverre M.B. Dohmen

Frank Aune
Grunnlegger og sjefsredaktør
13 år siden

Leo Zagami er en Opus Dei-dobbeltagent som jobber for Vatikanet. Han har aldri hoppet av, men bruker den løgnen for å villede oss. Dette fra en meget solid kilde med kontakter på innsiden. Zagami legger inn noen få sannheter og fyller på med masse løgner for å prøve å bli trodd. Jeg ville ikke basert meg på noe av det han sier.

Otto
Abonnent
13 år siden

Gt ~ >2012 letter from the Norwegian politician by illuminatis dark man in Norway?

Forresten, julenissen er en av våre politiske ledere :)

Dweez
Dweez
Abonnent
13 år siden

Enig med Berger, vanskelig å si hvor artikkelen vil hen. Alt for mye blir dratt inn istedefor å få fram noe konkret.
Husker jeg leste brevene fra KK og fikk bilde av en veldig falsk person. Med sin disinfo er han med å skape kaos, som er et godt likt redskap for illuminati.

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Project Camelot intervjuet: leste det med en gang det kom i Nexus Magazine. Veldig spennende såklart, men… null bevis. Så hva er vitsen? Bare gjøre oss enda mer redd enn vi var fra før?

Leo Zagami: hørte et intervju med fyren og har lest på hjemmesiden hans. Fyren elsker å kle seg i full okkultist-mundur og gi seg selv massevis av flotte titler. Samtidig som han skal være «anti-Illuminati.» Hmm. Han sier også at han «kontrollerer A og B gjengene i Oslo.» For noe tull.

Har mine store tvil om Project Camelot. Hvem vet – kanskje målet deres er å leve på donasjonene de spør etter på hjemmesiden deres? Alan Watt gjør visst nettopp det. (Mange sier han har fått enorme pengesummer av sine lyttere.)

Har allikevel litt tro på Phil Schneider. Sjekk han ut. Spennende ihvertfall.

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Det er vanskelig å se at Camelot er i verstingenes tjeneste på bevisst måte.
De sier jo selv at de ikke står inn for alt de gjør;de bare oppsøker og intervjuer de med såkallte alternative meninger.Mye er derfor motstridende,men samtidig balansert.Take your pick-så å si..
Det betyr ikke at de ikke har flagget sine egne meninger,for det har de i aller høyeste grad,men det er greit det å.Da vet vi hvor de står,men det er ikke hele tiden det samme som det intervjuobjektene står for;eller sier,noe som kanskje er en bedre betegnelse..

Zetera
Zetera
Abonnent
13 år siden

Se de våpen avtalene norge inngår med USA.

Norge selger våpen for 5 milliarder
Den norsk våpenindustrien solgte i fjor varer og tjenester til utlandet for 5 milliarder kroner.

Luftforsvarssystemet NASAMS II har potensial til å bli en salgsvinner for den norske forsvarsindustrien.
http://www.abcnyheter.no/norge/100618/norge-selger-vapen-5-milliarder

Samtidig ber USA Norge bruke mer på forsvar.
På tide at Norge og Europa tar mer ansvar og risiko i verden, fastslår ambassadør Benson K. Whitney. Hvis ikke kan alliansen visne.

VIL HA KLART SVAR: Ambassadør Whitney sier USA ønsker å vite hva Norge mener bør gjøres med Guantanamo, Irak og Afghanistan. Dette sa han etter talen!
http://www.dagbladet.no/2009/03/17/nyheter/innenriks/forsvaret/sikkerhetspolitikk/nato/5324581/

Norge selger nok våpen for langt mer enn de 5 milliarder som beskrives øverst her.

USA blar opp milliarder for fjernstyrte våpen fra Norge.
Det amerikanske forsvaret bruker to milliarder kroner til på fjernstyrte våpen fra Kongsberg.

Kongsberg Gruppen har en gullkantet kontrakt med det amerikanske forsvaret. Rammeavtalen med det amerikanske forsvaret har sikret Kongsberg Gruppen kontrakter på åtte milliarder på bare tre år. Til neste år kommer en ny gullkantet sjanse. Det har skaffet Kongsberg viktig tilgang til det amerikanske forsvarets kasse, gjennom en rammeavtale som ble signert i august 2007.
http://www.dn.no/forsiden/naringsliv/article1162258.ece
http://www.dn.no/forsiden/borsMarked/article1693300.ece
http://www.dn.no/forsiden/borsMarked/article1413599.ece
http://www.dn.no/forsiden/naringsliv/article1422528.ece
http://www.dn.no/forsiden/borsMarked/article1747901.ece

USAs militære forhåndslagre i Trøndelag brukes mer i nord-amerikanske øvelser i Afrika enn i Norge. Blant de femten planlagte øvelsene er tre lagt til Norge, mens hele ni skal tjene USAs interesser i ulike afrikanske land.

De øvrige finner sted i Øst-Europa.
http://www.abcnyheter.no/nyheter/100615/skal-forsvare-norge-men-usa-bruker-utstyret-i-afrika

Zetera
Zetera
Abonnent
13 år siden

Toppene i Norge trives nok i selskap med verdenseliten, de er jo selv blitt en del av verdensmakten nå, en ser jo hvordan det kyniske spillet for Galleriet
bare blir verre og verre, eks. månelandingen på Mongstad og etterspillet som nå følger. De ser på seg selv som guder!

Søndag 6. juni ble Jens innsatt i FN, ble vist et lite ”blaff” på nyhetene til TV2 denne kvelden, også på NRK.
Regnet med der ble store oppslag i avisene på mandag men ikke en eneste av de store avisene skrev om dette, jeg sendte klage til de forskjellige
(største) avisenes redaktører men fikk aldri noen tilbakemelding.

Jens Stoltenberg tar over etter Gordon Brown som leder for FNs høynivågruppe:
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7155256

Pressemelding fra statsministerens kontor:
http://www.regjeringen.no/nb/dep/smk/pressesenter/pressemeldinger/2010/Statsministeren-overtar-ledelsen-av-FNs-klimagruppe.html?id=607416

NightHawk
NightHawk
Abonnent
13 år siden

Veldig bra :-D

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
13 år siden

Armin skriver: «Ingen vet noe konkret». Det er etter min mening svaret på Armins spørsmål om hvorfor NWO-prosjektet fortsetter som før, til tross for rykter om Nibirus snarlige passering og mulige konsekvenser dette har for Jorden.

NWO-kabalen skal ha visst om Nibirus retur siden 1947, fra minst to ET-kilder. Men hva disse to ET-kildene har sagt og sier om hvilke KONSEKVENSER Nibirus passering har for Jorden, er og blir påstander som man kan tro på eller la være å tro på. Derfor har vi et stort spektrum av forskjellige holdninger og grader av tro til disse påstandene. NWO-kabalen har nok lagt seg på den linje at de vil prøve å dra mest mulig fordel av hva som skjer/ikke skjer, UANSETT hva som skjer/ikke skjer. Derfor vil man på én linje se at et NWO-prosjektet fortsetter akkurat som før; samtidig som vi hører rykter om at de forbereder seg på Worst Case Scenario.

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Følgende ZetaTalk-notater gir svar:
1) Om de tre alternativene:
http://www.zetatalk.com/govmt/g13.htm

2) Om Cooper:
http://www.zetatalk.com/govmt/g16.htm

Ifølge ZetaTalk var neocon-kabalen bare et hårstrå unna å realisere sine NWO-planer ved å gjennomføre flere false flag OPs etter 2001. ET-grupper skal ha intervenert og stoppet over 100 av disse fra å bli gjennomført.

Quark
Quark
Abonnent
13 år siden

På tide at noen begynte å tvile på brev som forutsa at Siv Jensen ville vinne valget i 2009…

Guri-malla
Guri-malla
Abonnent
13 år siden

jeg vil gå tilbake til en artikkel som F. Aune har skrevet http://www.nyhetsspeilet.no/2010/04/en-kosmisk-plan/
«Livet består ikke av tilfeldigheter. Vi er aktører i en gigantisk kosmisk plan som utfoldes i henhold til hva høyere bevisstheter har bestemt skal skje. Nå er vi inne i de siste nervepirrende spilleminuttene av filmen ….»
Kanskje NWO er livredde for å miste sine «slaver» i sin 3 dimensjonale verden…At de er redd for at de fleste vil stige opp i den fjerde dimensjonen og dermed miste sine «undersåtte» i den tredje dimensjonen.. Kanksje det er derfor de vil sløve oss ned med chemtrails og div. andre strålinger, slik at vi blir destruert før vi har nådd visse åndelige nivåer som tilsier at vi er klare for å reise videre…At Nibiru kommer er det ikke tvil om..og dette har skjedd mange ganger, for hver gang så har det skjedd noe med samfunnet..Mayaene ble på en merkelig grunn bare borte sist gang, Hva skjedde?????
Nå i dag prøver NWO intenst å forhindre at noe lignende skal skje…Det som har skjedd de siste årene er å fordumme menneskene….både med chemtrails, vaksiner, tilsetninger i maten, strålinger osv….

Berger
Berger
Abonnent
Svar til  Guri-malla
13 år siden

Wow! Vi skrev/tenkte det samtidig!!

Guri-malla
Guri-malla
Abonnent
Svar til  Berger
13 år siden

WOW!! Det her var skremmende – tyder på at vi er på rett vei

Michelle
Skribent
Svar til  Guri-malla
13 år siden

helt enig, vi lever i en kunstig kjemikalie verden der vi blir lurt til å ta kunstige kjemikalier selv når vi har blitt syke av de.. kan brevet om at regjeringen har underjordiske baser, være skrevet for å spre frykt og for å få folk inn i frimurerlosjen for å få bli med under jorden? i følge medium og healer og UFO-kontakt-person Channie West, så blir det ingenting å frykte for noen av oss, iallefall ikke oss som ikke er medlem i noen satanistisk-liknende sekter eller militære som vil ha oss til å gjemme oss under jorden når det vakre skiftet skal skje..

Berger
Berger
Abonnent
13 år siden

Jeg tror det meste er skremselspropaganda og feiltolkninger. Hva vil de ha av meg? De vil ha meg som slave! Og for at det skal fungere må jeg være redd, sulten og ikke tenke. Så fort man begynner å tenke og forstå, innser man at man ikke trenger pengene, man trenger ikke så mye mat, man trenger ikke all verdens stæsj. Så blir man fri fra slaveriet.
Og hvis verden skal gå under, må de gjerne gå i sine grotter. Hva vet de om hvor lenge de må være der, eller om de noen gang kommer ut igjen? Jeg vil heller bli grillet til synet av vulkaner, meteorer og en passerende planet, enn klemt i hjel i stummende mørke!! Jeg stoler på den kosmiske planen! Det er en mening med alt! Tar de/den/det (what ever) meg av dage kommer jeg tilbake om 150år, og det eneste målet jeg har er å kunne huske mitt forrige liv. Hold hodet høyt! :) Positive tanker skaper håp og liv, mens negative skaper fordervelse og død.

Guri-malla
Guri-malla
Abonnent
13 år siden

Derfor tror jeg at de som evt. overlever en planetarisk katastrofe, har vett nok til å fortelle andre om den kosmiske planen, slik at vi har mulighet til å kunne gå videre..Jeg håper for denne planetens skyld og menneskeheten at ikke Jens og kompani i sine lune huler overlever i den grad at det skal påvirke vår utvikling videre… Kanskje Siv har forsto dette og dermed trakk seg???

Guri-malla
Guri-malla
Abonnent
Svar til  Guri-malla
13 år siden

unnskyld skrivefeilen…Kanskje Siv forsto dette og dermed trakk seg? For i ettertid har både hun og Jens vært veldig lite på banen. Jens er nærmest blitt en nikkedukke for de store gutta…mens siv har holdt seg litt bak teppet…

Michelle
Skribent
13 år siden

SUPER Artikkel, uredd, sannferdig og åpen, men dette må frimurerne og andre gutteklubber tåle og høre nå!!!!

Det er selvsagt mange snille frimurere, men de som har hoppet av på toppen sier det handler om satanisme, testosteron-utbrudd, sex, drap og narkotika, det er en grunn til at østrogen ikke slipper så lett inn med andre ord.. Men vi må også vise kjærlighet til frimurere, og fordi om statsledere er hyggelig mot han, betyr jo ikke at de er satanister, eller for den saks skyld at han er direkte ond heller. Vi må huske på Prinsesse Diana som var supersnill mot alle!!!! Ingen er direkte onde på jorden tror jeg, men alt for mange secret societies lar seg forføre av demoner i dark rituals, spesielt de på toppen i frimurerlosjer, scull and bones, scientologikirken, den sataniske kirken selvsagt, mye kirkelige sekter (vatikanet?) og sikkert mye innenfor andre religioner? Det er derfor vi har så mye penge-makt-systemer og klasseskille og militære og kunstige kjemikalier og stråling osv.. Det skyldes for mye testosteron tror jeg, bare se på den muslimske verden også, hvorfor blir guttebarn fjernet jomfrudommen på? Og hvorfor generelt i USA og også i jødedommen? Har det sammenheng med at de sloss mest mot hverandre? Er dette etter ordre fra demoner? Hvis man har forhud og vil fjerne den, så synes jeg det ikke skal være lov for voksne å gjøre det på sine barn, bare voksne får gjøre det om de vil! Så hvis ikke forhuden har betydning, hvorfor blir agressive dyr helt rolige etter kastrering da?

Det er selvsagt en trussel mot rikets sikkerhet, mot verdens ønskelige demokrati en vakker dag, at det er de som er over 30ende grad frimurere som lett automatisk får president-embeter osv. Obama, Bush, Clinton osv. Og nå også i Norge?

Men Norge er jo med i alt for mye som er styrt av mye mørke og pengene/makten i verden, som NATO, FN, EU, WHO osv osv

Jeg minner om intervjuet med en ex-frimurer/»interview with an ExVampire» av 90ende grad:
http://video.google.com/videoplay?docid=7672003660947890622#

Jeg har også funnet en link med spillelister fra radioprogrammet Coast to Coast:
http://www.youtube.com/user/SetYouFreee#p/p/94D02056367F4D11/0/9NIviWX9Az0

Sist igen en linke av selveste UFO-kontakt-person Channie West som prater om Den Nya Jorden vi får nå før 2012:
http://www.wistancia.com/tne-cccsatne.htm

EViG LOVE4ALLTiD

Michelle
Skribent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Kjære Armin

Tror ikke omskjærelse er ren ondskap, men føler det er feil å gjøre det på barn før de er jomfruer eller voksne, barn må få bestemme selv mener jeg.

Når gutten blir jomfru, er jo forhuden nesten av uansett, men den kan ikke dras tilbake på en gutt som er jomfru, den er for stram til det. Etter jomfrudommen er fjernet, er forhuden så lett å dra tilbake, at den likesågodt kan skjæres av om den er ubehagelig. Kroppen fjerner naturlig bakterier og slikt som i tilfelle skulle komme under huden på en uomskjært gutt før jomfrudommen tas. På samme måte er jenten trang når hun er jomfru. Men en omskjært gutt vil jo på en måte også være jomfru da som barn.

Jeg ha veldig veldig respekt for Jesus, og det står i Bibelen at han var omskjært, men kan vi stole på det?

Det som forbauser meg er bare hvordan omskjærte menn er de som slåss mest mot hverandre i verden? Buddhistene er jo ikke så aggressive vil jeg føle. Mens både jødedommen og muslimene, enkelte da og merke, har i mine øyne overdose av testosteron.

Hvis det var feil at gutter skulle ha forhud, hvorfor er den der da? Hvis det var feil at jenter skulle ha skjønnslipper, eller være trange og jomfruer de også, hvorfor er det slik da?

Poenget er bare at jeg mener at barn ikke bør komme inn under spesielle ritualer eller religioner før de er voksne:-)

LOVE4EVER

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

Kjære goe Armin, hi hi, men det er bare av et prinsipielt årsak at jeg mener at voksne ikke har noe som helst å gjøre med hverken gutter eller jenter nedentil, men når de er voksne, eller av med jomfrudommen, da sliller det jo ikke så stor rolle lengre uansett da kanskje, iallefall fikk de prøvd begge deler da om de gjør det da.. LOVE4EVER

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

tror altså ikke at foreldre gjør det av ondskap selvsagt mot sine barn, bare føler at man skal vente med alt slikt til barn er voksne, akkurat som man ikke skal stadfeste eller påtvinge om barn er heterofile osv heller, det er min mening iallefall da.-) LOVE&LiGHT4EVER

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

Kjære Armin, jeg kom også til å tenke på at jeg vet at gutter som er trange jomfruer, kan blø og få seriøse problemer første gangen, men det heller føler jeg ikke rettferdiggjør omskjærelsen. Jeg tror altså at om det skulle kunne komme noe bakterier eller noe under huden, så vil kroppen rense det bort selv, selv om det ligger under huden, på samme måte som kroppen renser bort ting som kommer ned imellom tannkjøtt for eksempel, huden under forhuden suger det inn i kroppen altså, ellers så vil det naturlig skli ut igjen om det først har greid å skli inn der tror jeg faktisk.-) Kom også til å tenke på at jenter som er jomfruer har jo også store problemer første gangen og kan blø og det kan være veldig ekkelt. Men det betyr jo ikke at man skal sprette de opp når de er små.. Er bare redd for at jeg vet at satanistiske demoner osv benytter seg av seksuell energi og Aleicter Crowley var ekstremt besatt av gutter som var jomfruer osv. Men det viktigste er jo årsaken til at man gjør det man gjør, at man har en god hensikt som begrunnelse iallefall. Jeg ville aldri ha gjort det på noen barn da jeg vil bare la ting være slik som naturen ha laget det. Mer er det gjort så er det gjort da. Når man er voksen, kan det jo hende at man vil fjerne hår eller annet på kroppen og gjøre ting, dette synes jeg er helt ok da man bestemmer helt over seg selv. Men jeg hadde ikke godtatt at noen fikk gjøre noe som helst på meg når jeg var barn.. LOVE!

Minali
Minali
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Michelle sa :
«Så hvis ikke forhuden har betydning, hvorfor blir agressive dyr helt rolige etter kastrering da?»

Du har nok misforstått ganske mye hvis du tror at fjerning av forhuden og kastrering er det samme.
Forøvrig er det gjort mange undersøkelser som viser at fjerning av forhuden er bra hygienemessig (som Armin også sier), og at det sannsynligvis er derfor skikken har oppstått hos muslimer og jøder.
Omskjæring av jenter derimot. DET er en styggedom.

HAy-RA
HAy-RA
Abonnent
Svar til  Minali
13 år siden

Du har nok mye rett i det Minali, men omskjæring oppsto ikke blandt jøder og muslimer, men Egyptere.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f2/Circumcision_Sakkara_3.jpg

Ellers er måten det gjøres på også vesentlig.
Slike ting er ikke ok:
http://www.sexuallymutilatedchild.org/mohel.htm

HAy-RA
HAy-RA
Abonnent
Svar til  HAy-RA
13 år siden

Kan den som trykket tommel-ned på denne utdype hvorfor han/hun mener det er ok at en pedofil skjeggete eldre herremann suger blod av penisene til spedbarn?

Michelle
Skribent
Svar til  Minali
13 år siden

jeg mener at fjerning av forhud er å seksualisere guttebarn på en måte, siden forhuden som beskytter hodet er fjernet, skal jeg være helt ærlig så føler jeg at naturen har lagt det der som en beskyttelse, spesielt for barn, og i mine øyne blir det helt feil at voksne gjør noe med det, dessuten blir det kanskje vanskelig for voksne å se feilen med det om de selv aldri har hatt forhud..

kastrering blir på en måte på en måte noe helt annet enn omskjæring, da kastrering helt AVseksualiserer mannen, altså helt fjerner testosteron-produksjonen, jeg har misstanke altså at omskjæring øker testosteron-nivået for tidlig på barn, kan kanskje sammenlignes med at kvinner får brystmelk når de er gravide? tror forhud altså gjør noe med barnet, hjernen signaliserer at forhuden er sjært bort, for meg virker det satanistisk, spesielt ritualene rundt det, og jeg hører rykter om at noen til og med drikker det blodet fra babyer som renner i seremonien http://www.come-and-hear.com/editor/br_4.html men nå har jeg satt det på spissen, bare lufter tanker her!

jeg ser ingen grunn til at det er uhygienisk å beholde hinnen på barn, det er heller ingen grunn til å rengjøre under hinnen, det er ingen grunn til å berøre eller at voksne har noe som helst der å gjøre i mine øyne!!!! men når barn er over 18 år, kan de gjøre som de vil! Sånn som jeg har forstått det, så er det voksne som har fjernet forhud, men hva er poenget med det når den kan dras tilbake og vaskes på en som ikke er jomfru? Kroppen vil altså som jeg er overbevist om, rense selv det som skulle komme under forhuden, enten ved å suge det inn gjennom huden, huden er jo som en svam og alt vi smører på huden går jo inn i blodet, eller at det sklir ut igjen etter noen dager!

det blir litt som at man skulle si at de kan komme noe inn i kjeden til et jentebarn, derfor må man åpne opp og gå inn og vaske der.. man trenger i mine øyne altså å hverken gjøre noe med gutter eller jenter nedentil!

jeg sier bare dette rett fra mitt hjerte om hva jeg føler, for meg så blir det viktigste at alle har fri vilje, og et barn som er blitt gjort noe med, kan ikke velge når det er barn og vet ikke forskjellen i ettertid..

LOVE

Ann
Ann
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Michelle,
Ved 16 år er barn over den seksuelle lavalder.
Jeg to barn, jente og gutt ! Jeg har fjernet bæsj inni alle hudfoldene på datteren min og trukket forhuden tilbake på sønnen min av samme grunn. Å unnlate å fjerne avføring fra genetialene til barnet….. det er for meg ett signal om at en bør vurdere om en egner seg som forelder. Det blir mye skriking av såre barnerumper!
Omskjæring seksualiserer gutter skriver du, da må jeg spørre om du tror gutter kun tisser med tissen sin frem til de er kjønnsmodne? Barn, både gutter og jenter er fasinert av genetialene sine fra de begynner å utforske verden og vår nærmeste verden er oss selv!

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

Kjære Ann, nå er ikke jeg noen ekspert på vasking av barn nedentil. Men når det gjelder jenten, så vasket du vel ikke så hardt at jomfruhinnen hennes gikk i stykker, og når det gjelder gutten, så skjønner jeg ikke helt hvorfor du måtte trekke huden helt tilbake tilbake, altså hvordan i alle dager det skulle komme bakterier helt inn der, og som jeg har sagt så tror jeg kroppen suger til seg slike bakterier eller de sklir ut igjen, det er også bakterier fra kroppen til babyen selv, men om du trodde du måtte gjøre det, så er det kanskje mulig siden barnet jo ikke er erigert, isåfall ville ingen klart å gjort det uten at han ville blødd selvsagt, iallefall når barnet har blitt eldre da. Nesten på samme måte tror jeg kroppen ødelegger farlige bakterier som er i avføring som ligger inne i lommene i tarmen, eller de kommer ut etterhvert med avføring senere naturligvis, man trenger altså ikke masse tarmskyllinger på barn, kroppen fikser seg mest selv tror jeg, vi trenger ikke overdrive altså. Om barn er intererssert i genitaliene sine, det er helt uinteressant for meg, for det er jo selvsagt ikke det samme som at voksne omskjærer barna sine, så det rettferdiggjør altså ikke omskjærelse etter min oppfatning. På samme måte vil de fleste jenter beholde jomfrudommen, og dermed blø første gangen, på samme måte som de fleste gutter vil gjøre som ikke er omskjærte, dette fordi at de er for stramme. Det skal altså mye til at et barn klarer å fjerne jomfrudommen sin, jomfrudommen er jo ikke helt på plass heller på en måte kan man si på en baby kanskje, dette vet jeg ikke så veldig mye om egentlig, men poenget mitt er at jeg er imot omskjærelse da jeg tror hinnen er der av en grunn! Nå er jo ikke jeg den eneste som er imot omskjærelse heller da, det er vel en grunn til at mesteparten av verden ikke gjør det hverken på gutter eller jenter.. Men jeg skjønner at du Ann prøver å gjøre så godt du kan:)

Ann
Ann
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Michelle, du setter dette på spissen og angriper meg. Hold deg for god til det, hvis din erfaring er liten så søk kunnskap.
Hvor skrev jeg at jeg hadde trukket forhuden HELT tilbake?
Og hvor får du det fra at jeg vasket HARDT?
Du skrev : «man trenger i mine øyne altså å hverken gjøre noe med gutter eller jenter nedentil!» da sier jeg: Rengjøring av underlivet/genetialene er viktig for å forhindre bakterier i å formere seg! Og de bakteriene vi har i tarmen egner seg lite på slimhinnene i underlivet enten det er gutter eller jenter, avføring har ett helt annen surhetsgrad og svir og gir sårhet, selvfølgelig kan kroppen ordne opp selv, men da må en være forberedt på mye skriking og lite søvn de neste døgnene/ uka. Spedbarns avføring finner mange veier, noen ganger så kommer det så mye at det er avføring fra hælene og opp til nakken, selvfølgelig klarer avføring å finne veien inn imellom hudfolder enten det er på gutter eller jenter. Jeg uttalte ingenting om hvor jeg står med hensyn til omskjæring. Det kan du godt få vite! Jeg er motstander !
Btw. Jenter har jomfruhinne, gutter har forhud. Å sammenstille de to blir feil da forhuden beskytter penishodet mot ytre påvirkninger, jomfuhinna hos jentene er for «å bevise dens uskyld og renhet», eller har den en annen funksjon? Jomfuhinna forsvinner ved første samleie, forhuden er fremdeles der etter første samleie. Hvis en gutt blør ved første samleie er muligheten der stor at han vil gjøre det ved senere samleier da forhuden er stram og revner. Når det er til stor plage for den personen som har trang forhud så er jeg positiv til en omskjæring. Men som sagt tidligere så er jeg imot omskjæring av barn, dette skal være ett valg den enkelte tar for seg selv og sin kropp.

tothestars
tothestars
Abonnent
13 år siden

Med all mulig respekt…men..du bruker Sherry Shriner som kilde?? realitets-sjekk please

sjekk kildene litt bedre og ikke vær for kjapp med å skirve det «første og beste» du ser på nettet så blir artiklene dine strålende :)

din intuisjon er din beste venn husk det.

Hans Gaarder
Forfatter
13 år siden

Viktig foredrag om verdens skjulte maktstrukturer ! Den estiske forfatteren, filmskaperen og forskeren Jyri Lina holder foredrag i Unity-huset i Oslo (Adr. Møllergata 23) på førstkommende torsdag, 24. juni kl. 18.

Mer info om arrangementet ligger på Unity’s nettsider her:
http://www.unity.no/index.php?option=com_events&task=view_detail&agid=1799&year=2010&month=06&day=24&Itemid=201

Jyri Lina har bl.a. utgitt det grundige og svært viktige verket «Under The Sign of The Scorpion» som omhandler det Illuminati- og frimurererskapte tyranniet kjent som Sovjetunionen. Denne boken kan lastes ned fritt i pdf-format her:
http://www.archive.org/details/UnderTheSignOfTheScorpion

Forfatteren og forskeren Henry Makow, som er meget velansett i «opplyste» kretser (a la Nyhetsspeilets lesere og kommentatorer) har bl.a. skrevet dette om «Under the sign of the Scorpion»:

«In the expanded edition of “Under the Sign of the Scorpion” (2002) available online, Estonian writer Jyri Lina unearths Cabalist (Masonic) Jewish authors who take credit for Communism, and by extension World Government. While long suspected, this has rarely been confirmed by Jewish sources.

The Bolshevik Revolution “was brought about through the hands of the Jews,” M. Kohan wrote April 12, 1919 in the newspaper Kommunist (Kharkov). The article is entitled:”The Jews’ Service to the Working Class” and continues: “Could the dark and oppressed masses of Russian workers and peasants throw off the yoke of the bourgeoisie themselves? No, it was Jews from beginning to end who showed [them] the way to the rosy dawn of internationalism and who to this day rule the Soviet Russia.”

Lina cites a Zionist (i.e. Masonic) document found on the body of a Jewish Communist Battalion Commander published in an Estonian newspaper on Dec 31, 1919 that suggests Communism in fact was a disguised economic, race and religious war…»

Se: http://whitewraithe.wordpress.com/tag/satanism/

k
k
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
13 år siden

Han kommer visstnok til Bergen 25. juni. Skal snakker på Den Ene i Marken. Klokkeslett ukjent

Otto
Abonnent
13 år siden
« Forrige artikkel

Hvorfor eksplosivt høytrykk i mange petroleumsbrønner?

Neste artikkel »

Visste du?

85
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x