WHO-forskningen på Bakkebø‏

10.1K visninger
1 minutt lesetid
129

Jeg ble engang spurt om hva som er det verste jeg har sett i mitt liv og da svarte jeg uten å nøle: WHO-forskningen på Bakkebø. Vedkommende som spurte viste en takk på datamaskinen og hvis Internettforskningen er kommet så langt som jeg håper, vil Bakkebøforskningen bli offentlig tilgjengelig om ikke altfor lenge.

Jesuittene har i mange hundre år forsket på hvordan det psykiske sanseapparatet kan påvirkes, og da spesielt dømmekraften. Den internasjonale sunnhetskommisjonen i Paris koordinerte den internasjonale forskningen som fant sted hovedsakelig i sinnssykehusene. I 1945 ble WHO etablert med hovedformål å koordinere hjerneforskningen og de innledet straks et samarbeid med jesuitteragenten Karl Evang.

Den tyske okkupasjonsmakten hadde innført barnetrygd i Norge. Da den tyske okkupasjonen ble avløst av alliert okkupasjon ble utbetalingene til mottakerne straks stanset mens arbeidsgiverne måtte fortsette å innbetale til trygden. I 1946 var et betydelig beløp oppsamlet og pengene ble brukt til å bygge et forskningssenter på Bakkebø der små barn ble utsatt for medisinske og psykologiske eksperimenter med sikte på å svekke eller ødelegge det psykiske sanseapparatet, spesielt dømmekraften. Forskningsresultatene ble fremlagt på et topphemmelig seminar på Holmenkollen hotell i 1957.

De som ble utsatt for disse eksperimentene var overveiende såkalte tyskerunger som av allierte soldater ble raidet opp i sine tyske familier og transportert til Bakkebø. Eksperimentene tok sikte på å finne ut hvilke doseringer som skulle til for å svekke dømmekraft og rettferdighetssans slik at hjernen på de stakkars barna ble et “tabula rasa” som de het på vitenskapsmennenes språk. Forsningsresultatene er benyttet for å bestemme doseringen i barnevaksinasjonsprogrammene.

Synnøve Fjellbakk Taftø

Synnøve Fjellbakk Taftø har bare sju års skolegang, men har på egen hånd
lest seg frem til eksamener som programmerer/systemerer, pedagog og
jurist. I 1977 ble hun tatt opp i utenrikstjenesten og tjenestegjorde i
Berlin (DDR), New York (FN-delegasjonen), Bangkok og Geneve (EFTA). Da
hun i 1992 gikk offentlig ut mot den såkalte EØS-avtalen, ble hun
erklært alvorlig sinnslidende og avskjediget av regjeringen Gro Harlem
Brundtland. Synnøve har fortalt om sine opplevelser i diplomatiet og
psykiatrien i Skjoldmøysagaen og Nornens Beretning som er gratis
tilgjengelig på nettet.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

129 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Master Aradorn
Master Aradorn
Anonym
2 år siden

XCLUSIVE: FIRST LOOK AT CHILD JAB PLUS EVIL MONOCLONAL ANTIBODY SECRETS EXPOSED

https://brandnewtube.com/v/ZseeoE

Master Aradorn
Master Aradorn
Anonym
2 år siden

Dr Roger Hodkinson
https://brandnewtube.com/v/hCrRzV

Dutch Activist Eva Vlaar with update from Europe and The End of western democracies
https://brandnewtube.com/v/1gHLTB

Master Aradorn
Master Aradorn
Anonym
2 år siden

Vaksiner har aldri blitt laget for mennesket. Kun for lommeboka til de veldig rike på penger.

https://brandnewtube.com/v/hxnpWm

https://brandnewtube.com/v/OXDBng

https://brandnewtube.com/v/Bn2IbL

De personene, som nå blir super rike på penger pga at du kjøper og bruker en injeksjon, som er laget for å drepe DEG.
Når du så gjør, støtter du denne agendaen deres.

DU, blir drapsvåpnet. Bio-våpen. Bio-spikeprotein-våpen.
Det ser ut til at det er disse spikeproteinene, som man smittes med.

VIRUS : betyr GIFT
CORONA : betyr stråling
= GIFTIG STRÅLING = (5G)

Hvor formålet er blant annet å reduserer menneskeheten ned til 500.000.000. Dvs drepe ca 7.000.000.000, 7 Milliarder.

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Revealed Government Documents Show Vaccine Injured Children in Small African Village Used Like Lab Rats http://vactruth.com/2013/05/19/menafrivac-nuremberg-gouro/ Quote: In December 2012, vaccine tragedy hit the small village of Gouro, Chad, Africa, situated on the edge of the Sahara Desert. Five hundred children were locked into their school, threatened that if they did not agree to being force-vaccinated with a meningitis A vaccine, they would receive no further education. These children were vaccinated without their parents’ knowledge. This vaccine was an unlicensed product still going through the third and fourth phases of testing. Within hours, one hundred six children began to suffer from headaches, vomiting, severe uncontrollable convulsions and paralysis. The children’s wait for a doctor began. They had to wait one full week for a doctor to arrive while the team of vaccinators just carried on vaccinating others from the village. More children became sick. When the doctor finally came, he could do nothing for the children. The team of vaccinators, upon seeing what had happened, fled the village in fear. Fifty children were finally transferred to a hospital in Faya and later taken by plane to two hospitals in N’Djamena, the capital city of Chad. After being shuttled around like cattle, these sick, weak children were dumped back in their village without a diagnosis and each family was given an unconfirmed sum of £1000 by the government. No forms were signed and no documentation was seen. They were informed that their children had not suffered a vaccine injury. However, if this were true, why would their government award each family £1000 in what has been described as hush money? ..

“Genialt forsøk beviser skadevirkninger fra elektromagnetisk stråling ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2009/08/en-elektromagnetisk-take-har-lagt-seg-over-folket/comment-page-13/#comment-98696

En mann med åpenbar agenda
Abonnent
11 år siden

Karl Evang (født 19. oktober 1902 i Kristiania, død 3. januar 1981 i Oslo) var lege, folkeopplyser og embetsmann. Han var bror til etterretningssjef Vilhelm Evang. Var det ikke han Karl som anmeldte kristne predikanter for kvakksalveri fordi de ba til Gud for syke mennesker?

Men nå er den siste pave kommet, Peter Romanus. Ifølge St. Malachy profetien fra år 1149. BergOglio

Berg betyr det samme som Peter: Klippe eller fjell
Sjekk betydningen av Berg på gammel-engelsk, bruk gjerne WIKI.

Oglio er navnet på en en 280 km lang elv i Lombardia i Italia.
Sjekk navnet Oglio på Google eller WIKI.

Den irske biskopen St. Malachy fikk i år 1139 et syn om alle pavene som skulle komme. Det meste av det han profeterte har gått i oppfyllelse, men en viktig ting gjenstår:

Neste pave etter Benedikt vil bli den siste og han vil være “Peter Romeren”, som vil gi mat til sauene gjennom mange trengsler; når de er ferdig vil byen på de 7 fjell (ROMA) bli ødelagt. Og den fryktelige Dommer vil dømme sitt folk. Denne tidsalders ende.

Dette budskapet stemmer godt med Åpenbaringsboken. Den falske profet skal stå fram sammen med Antikrist, og Babylon skal bli brent opp. Fysisk? Ja, det er Guds dom.

Eddvin
Eddvin
Abonnent
11 år siden

Jesuittene – elsket og hatet gjennom 500 år
Pave Frans tilhører Jesuitterordenen. Så farlig ble ordenen betraktet å være at Grunnlovsfedrene på Eidsvoll nektet jesuittene adgang til Norge.

At forbudet besto helt til 1956, var ikke bare begrunnet i at det er en komplisert prosess å endre den norske grunnloven. Helt siden Jesuitterordenen ble stiftet, ble den ansett som et særlig farlig redskap for pavestolen i kampen mot den protestantiske reformasjonen. Jesuittene ble av protestanter ansett som slu og fanatiske, der de ofte fordekt arbeidet for pavestolens sak.

Eliteavdeling
I Nord-Europa var det konvensjonell visdom at en jesuitt ikke skydde noen midler, heller ikke løgn og bedrag, for å fremme sin lære.

Jesuitten Hermann Busenbaum skrev i en bok følgende setning: «Når hensikten er tillatt, er også midlene tillatt.» Dette førte til at munnhellet «hensikten helliger middelet» ble tillagt jesuittene. De på sin side benektet at dette var del av deres tenkning.

Men at ordenen var pavestolens skarpeste våpen i kampen mot reformasjonen, var også slik jesuittene så på seg selv gjennom flere århundrer. Fra det øyeblikk ordenen ble godkjent av paven i 1540, ble medlemmene av ordenen en eliteavdeling i kampen for den rette tro og for bekjempelse av dem som fulgte tankene til Martin Luther, Jean Calvin og andre reformatorer.

Beste og smarteste
At jesuittene bare var rettroende, var ikke nok. De skulle også være de beste og de smarteste av pavens soldater. Et medlem av ordenen skulle være topp utdannet, kunne latin og helst gresk, kjenne historie, filosofi og ikke minst naturvitenskaper. Ble en jesuittbror sendt ut som misjonær til fremmede land, måtte han lære landets språk og tradisjoner til bunns. Han måtte kle seg som en innfødt og gå i ett med landets befolkning.

Historisk sett ble jesuittene en suksess. Utover på 1500-tallet grep Luthers reformasjon om seg over hele det nordlige Europa. Selv Polen og Litauen var i ferd med å gå tapt for pavestolen, men ikke minst på grunn av jesuittene ble disse to store landene brakt tilbake til den katolske kirken.

I Kina og Japan var jesuittene energiske i å utbre det katolske budskapet, og i Paraguay i Sør-Amerika etablerte munkeordenen en regulær jesuittstat. I hvert fall til en viss grad evnet jesuittene å verne indianerne i området mot den uhemmede utbyttingen de hadde vært utsatt for siden den spanske erobringen på begynnelsen av 1500-tallet.

Stanset forfall
Kanskje aller viktigst for ettertiden var det at jesuittene forsøkte å stanse forfallet i den katolske kirken, et forfall som hadde gitt ammunisjon til reformasjonen og fått mange til å bryte med pavekirken.

Ignatius Loyola var i sin ungdom kjent som en mann som elsket kvinner og det søte liv. I 1521 ble han alvorlig såret da han var med på å forsvare den spanske festningen i Pamplona mot franskmennene. Hans høyre ben ble knust av en fransk kanonkule, og resten av sitt liv kunne han ta seg frem bare ved hjelp av en stokk.

Etter at han var fraktet hjem til farens slott for om mulig å bli frisk i benet, begynte han å lese religiøs litteratur. Han kom da til den slutning at han skulle gå fra å være en kriger på slagmarken til å bli en som kjempet for kirkens sak.
En augustdag i året 1534 var han med seks venner på Montmartre i Paris. Der avla han munkeløftet og lovet å dra til Jerusalem for å pleie syke og omvende muslimene der.

Noen tur til Jerusalem ble det ikke, men Loyola henvendte seg til paven for at han skulle anerkjenne hans munkeorden. Etter endel nøling – den katolske inkvisisjonen mistenkte Loyola for kjetteri – godkjente paven ordenen i 1540. Den fikk navnet Jesu Selskap, på latin Societas Iesu, men ble kjent under navnet jesuittene.

Francisco Xavier
En av de syv unge mennene som avla munkeløftet sammen med Ignatius Loyola i 1534, var Francisco Xavier. Han kom til å virke gjennom mesteparten av sitt liv som misjonær i Østen. Spesielt hans arbeid for å utbre kristendommen i Japan var en stor suksess, men kristendommens vekst ble stanset da japanske myndigheter forbød religionen i 1638. Xavier selv døde mens han var på vei for å åpne en ny misjonsmark i Kina.

Setter man infoen fra Synnøve sammen med Hva som står i denne artikkelen i Aftenposten, så får man hvem Folkehelseinstituttet er……

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Jesuittene–elsket-og-hatet-gjennom-500-ar-7147408.html#.UUMqDxwz3i6

Falcon
Falcon
Abonnent
14 år siden

Jeg konstaterer at beskrevne prosjekter er viderutviklet og fortsatt fram til dags dato. Nå anvendes mer sofistikert erobring av forsøksindivider samt effektuering av forksningsresultater, blant annet gjennom såkalt psykiatri, også via såkalt barnevern. Utdanningssystemet er også inkludert, Sovereign Solutions: Charlotte Thomson Iserbyt

En alternativ oppsummering, med relatert informasjon, Fru, Mrs Synnøve Fjellbakk Taftø skrev følgende artikler, wrote the following articles .. Så ble hun tvangsinnlagt på en psykiatrisk institusjon, then she was forced hospitalized in a psychiatric institution, det er ikke første gang, it’s not the first time

Beatrix
Beatrix
Abonnent
14 år siden

Men plagene han har i dag, mener jeg skyldes uten tvil vaksinene. Gudskjelov har han ikke tatt den 3dje poliovaksinen og heller ikke de andre.

Han var en så NORMAL unge da han ble født. Men jeg trøster meg med at han har et hode som fungerer godt, og han er heller ikke fysisk funksjonshemmet. Men han er en “vanskelig” person for autoritetene, på lik linje med meg:-) Men han har utviklet leddsykdom, som takk til vaksinene, tror jeg.

Vi snuser for mye i sakene:-)

Vaksiner er ren gift etter min mening. De som vaksinerer seg, burde isoleres fra andre ikkevaksinerte, mist en uke fra det er vaksinert, for at vi andre ikke skal smittes ned.

Beatrix
Beatrix
Abonnent
14 år siden

Piller og diagnoser, inkluderende vaksiner, er en GULLGRUVE for helsemakta.

Et lite eksempel på hvor utspekulert det kan være, kan jeg dra et lite eksempel da min sønn ble så dårlig, at han måtte legges inn på sykehus.

Årsaken var dårlig allmentilstand, migrene (kraftig aura) epilepsi (der man faller ut og blir fjern), feber, hodepine, blodtrykksfall og kramper.

Legene var mer opptatt av diagnosen hans, enn hva som var ÅRSAKEN til “symptomene” symptomene, at de på nød og neppe gadd å undersøke han.

Etter mye press fra meg og en psykolog (som tilhører vår “familie/side”), fikk vi presset dem til å foreta spinalpunksjon, MR caput og MR angio (skulle være med kontrast, men de ombestemte seg i siste sekund, noe vi aldri fikk en begrunnelse på). Det ble tatt x-antall blodprøver også.

Jeg hadde vitner som så hvor syk han var. Jeg fikk beskjed om at vi måtte vente 10 dager på å få svar på prøverne fra spinalvæska. Men allerede morgenen etter fikk vi svar om at ALT var NORMALT. Alle MR-bildene var også normale.

I Epikrisen står det faktisk at sønnen min er “friskmeldt” fra alle diagnoser han har fått. Han har ingen organisk lidelse i hjernen, han er IKKE psykotisk, han er ikke autist/Asperger, utfra konklusjonen til legene.

MEN.. de ville på død og liv gi gutten Risperdal!!! De ville legge han inn på psykiatrisk for å gjøre flere utredninger på han. Sønnen min satte på plass psykiateren på sykeshuset, og etter 10 minutter ga psykiateren opp. Sønn min er ekspert på å stille vanskelige spørsmål, noe som irriterer leger:-)

Psykiateren betegnet sønnen min som en “vanskelig” person.

Jeg fikk etter hvert hentet ut alle journalene, og der oppdaget jeg mye rart. Det ene var at de hadde planer om å bytte ut hans diagnose med Paranoia psykose, Bipolare lidelse og beholde autist-diagnosen.

Men Asperger syndrom skulle fjernes. Dette var for å eksperimentere på effekten av Risperdal!!

Psykiateren hadde sagt til sønnen min at de IKKE kunne bevise at han hadde ubalanse i hjernen iht. dopaminstoffet, og de kunne IKKE bevise effekten av medikamentet Risperdal. Men de mente han burde prøve det ut allikevel.

Midt under den verste fasen på sykehuset forteller psykiateren meg på telefon, at de hadde anledning til å sende min sønn BAKVEIEN inn på Rikshospitalet for videre medisinsk utredning. Jeg hadde bedt om Funksjonell MR skanning.

Men dette ble avvsit under et møte med legene seg i mellom et par timer etterpå. Det var DA de fant ut at det var bedre å eksperimentere på effekten av Risperdal.

De skrev ut guttungen, selv om han fortsatt var syk og ikke klarte å stå på bena sine. Han ikke kunne heller ikke se pga. synsforstyrrelsene.

Jeg var tvungen til å flytte fra denne kommunen og kjørte halve Norge rundt med han, for å finne leger som var villige til å få han til flere medisinske utredninger.

Vi har kjørt i ring, og falt ned i en kommune der vi klarte å få han inn på Rikshospitalet. En overlege der mistenke at han hadde epilepsi og migrene.

Jeg kan slå i bordet med dokumentasjon på hva de holder på med. De er jo så dumme og avslører seg selv.

Har sikret alle beviser, så om noen prøver å “straffe” meg, så vil likevel bevisene være tilgjengelige:-)

Det er ikke noe som heter ADHD/Asperger syndrom/autisme. Alt sammen er en stor løgn. Dette er konstruerte lidelser/diagnoser.

Dette er sannheten om psykiatrien, diagnoser, piller og penger.

I ettertid viste det seg at sønnen min har matallergi, og Risperdal kunne ha tatt livet av han, om han hadde begynt med dem, pluss at han hadde kunne ha utviklet en kvinnekropp.

Historien er lang og håreisende. Jeg tok dem med buksene nede, noe de ble overrasket over.

kjell108
Abonnent
14 år siden

Jeg har ikke tid til å få med meg alt. Her er det ingen som lager et søkbart arkiv eller kortversjoner av ting som alle med barn bør sette seg litt inn i. Hjelp.

Rosenthal (linki annen tråd) oppgav (90 tallet) at han var stolt av at 80% av nyutdannede leger (NYE) var jøder (enkelte yrker er viktigere enn andre). Jeg kan forstå at juss og media er viktige yrker for NWO prosjektet, men jeg har ikke forstått hvorfor medisin er det, nå begynner jeg å undre. Hjelp.

Beatrix
Beatrix
Abonnent
14 år siden

I USA kommer vel foreldrene i fengsel også, om de ikke vaksinerer barna sine..?

I Norge vaksinerer man barna fordi man tror blindt på helsemyndighetene og lett lar seg skremme. Ola og Kari er ikke fullt så opptatt å sjekke ut HVA vaksinene inneholder. En søt og hyggelige helsesøster kan smelte hjertene til mange, og man stiller ikke slike spørsmål:-)

Alle er ikek like naive, men dessverre veldig maneg er godtroende og kjøper skremselspropagandaen. Myndighetene bruker psykologisk krigføring.

Er man ung, og er man ung forelder, så blir man lett presset. Er man foreldre med litt dårlig økonomi (dårlig status) og et dårlig sosialt nettverk, blir man ekstra presset.

Min sønn ble forsøkt påført dårlig samvittighet av helsesøter iht. vaksiner.
Hun var så desperat, at hun løp etter han med sprøyta (BCG). Men han var sterk nok til å avstå og motargumenterte og stilte henne spørsmål hun overhodet ikke kunne svaret på.

Hun førsøkte heller å gi han slyldfølelse, om at det var HANS plikt å beskytte seg, sånn at han ikke smittet ned andre. Jeg måtte gripe inn å få helsesøster til å støppe dette kjøret, men da ble det still etter det:-)

Hadde jeg visst hva jeg vet i dag, hadde jeg ALDRI gitt barnet mitt vaksiner. Han ble dessverre autist, men gudskjelov likevel høytfungerende, og det hjelper han i dag iht. det og IKKE la seg lure til å gjøre noe mot hans egen overbevisning og vilje.

Jeg fødte et friskt barn, som til og med var født 2 mnd før tiden, men likevel mer robust enn andre barn på samme alder.

Men det var først i 2,5- til 3 års alderen han forandret seg drastisk, ble apatisk og fikk det typiske autistiske preget. Han hadde begynt å snakke, men han sluttet med det og det viser seg nå at han har utviklet epileptiske anafall, i tillegg til autismen.

Det var etter meslingvaksinen han ble dårlig.

Det er ren psykologisk krigføring helsemyndighetene holder på med. Og det er uten tvil penger det handler om.

Forresten, vet om et tilfelle der en mor ble fratatt barnet sitt, og der barnevernet var så desperate etter å gi ungen vaksiner, at barnet fikk doble doser av samme type vaskiner.. fordi barnevernet hadde mistet oversikten.. betryggende…

Jeg kjenner til et tilfelle der en sykepleier ble tvangsflyttet fra en avdeling, fordi hun nektet å ta svinevaksinen.. Vel, dette er bare noen dråper i havet av alt som skjer rundt omkring..

Michelle
Skribent
Svar til  Beatrix
14 år siden

så utrolig bra innlegg her nå, fantastisk, ja og jeg skjønner jo absolutt ikke trusselen fra myndigheter om at hvis du ikke vaksinerer deg, så smitter du andre, hallo, skal ikke de andre vaksineres da så de blir immune, nei tenkte det, du er ikke immun om du vaksineres, derimot påføres du litt av selve sykdommen når du vaksineres, tenk det da, og da skal kroppen begynne å prøve å lage antistoffer, hva om du er alvorlig syk fra før av, hvordan skal kroppen klare å lage antistoffer mot en fremmed sykdom da som injiseres direkte i blodet ditt og går inn i hjernen og hjertet, og hva får deg til å tro at ikke kroppen klarer å lage antistoffer når den får selve sykdommen utenifra via dråpesmitte eller liknende, om den klarer det når den får sykdommen via vaksinen, i tillegg så inneholder vaksiner livsfarlige kunstige kjemikalier og kvikksølv osv som påfører oss andre langvarige, gjerne hemmelige, og først skjulte sykdommer som utvikles over tid..

Men jeg tror virkelig at målet med vaksinen er å få igang micro-chip/RFiD på størrelse med nesten usynlig NANO-partikkel i befolkningen, dette er bestemt av militæret som av “terror”messige årsaker forlanger nå FULL kontroll og oversikt og overvåkning av alt og alle – da har de makten de ønsker, testosteron kontrollerer østrogen.

Når man ser på hvordan mennesker drikker alkohol som også blir tilsatt alle slags e-stoffer og inneholder sprøytemidler, og hvordan folk røyker og gir f i sine egne liv, stresser og sover med mobiler påslått under hodeputene sine, så kan man begynne å se mind-controllen rundt omkring og hvordan folk blir påvirket av reklame osv..

Nei vaksiner og andre kunstige kjemikalier og laboratoriefremstilte sykdommer er ikke healing og redningen for oss, det er den økologiske frukten, bær og frø, honning og eteriske oljer, ren luft og rent vann, lys, musikk og hvile -snille ord og en stor klem og trøst når livet går imot – KJÆRLiGHET!!!!

arrogantkverrulant
arrogantkverrulant
Abonnent
14 år siden

Dere kan ikke komme her å kalle dere avis, for da og legge frem påstander i øst og vest. Skjerpings.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
Svar til  arrogantkverrulant
14 år siden

Hvis Nyhetsspeilet ikke er en avis, hva er da VG, Aftenposten og Dagbladet ?

Gå gjennom en måned med VG, og du vil finne et utall påstander som er fremlagt uten ryggdekning: bin Laden lever, Norge vil bli dekket under aske osv.

Jeg anser at viljen til saklighet og sannhet blant Nyhetsspeilets skribenter er vesentlig høyere enn hos norske nyttig idiot-journalister. Men vær klar over at fordi at mange av temaene som behandles her er av typen “hysj hysh”, så vil det være vanskelig å føre “bevis” for påstandene. Dette betyr på ingen måte at informasjon som er presentert som fakta er tatt ut av løse lufta.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
14 år siden

Godt observert Ursus! Kanskje han er analfabet? Han ser jo litt eehhh…….fyll inn det som ikke passer! ;)

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
14 år siden

Hvordan planlegges microchippingen av Norges befolkning utført ?

I USA er det tvunget igjennom en “kommunistisk” helsereform ved navn ObamaCare, selv om motstanden fra grasrota (og fra delstatene) er så sterk at det kan føre til at USA går opp i liminga eller det som verre er (borgerkrig).

Som kjent inneholder ObamaCare en liten skrift hvor det “foreskrives” en “implantable device type 2” (mao. microchip) trolig fra fødselen av. Dette smaker av et rent jesuittverk.

Omtrent samtidig med ObamaCare dukket det i Norge opp en omfattende helsereform ved navn “samhandlingsplanen” (bare navnet gir meg frysninger i retning av nazi-tenkning, som kjent var nazistene store tilhengere av “samorganisering” som på tysk heter “gleichschaltung”).

NWO-agent Jens Stoltenberg la seg bak og presset på “samhandlingsreformen” med full tyngde som han hadde personlig interesse av eller var mind programmert til å tvinge denne “reformen” gjennom, ved å late som om motargumentene ikke eksisterte.

(Som kjent fører hver norsk helsereform til nye svekkelser i helsevesenet, gjennom bl.a. økt operasjonell risiko for de som befinner seg på sykehus og andre steder mens omorganiseringen pågår, samtidig som Legeforeningen benytter endringene som en brekkstand for å presse mer penger og andre fordeler ut av det sorte hullet ved navn helsebudsjettet).

Noe av “fordelene” som er planlagt ved “samhandlingsreformen” er komplette helseopplysninger om hver enkelt nordmann skal flyte fritt rundt i det lukkede helsenettverket (hvor de er sikret mot innsyn utenfra, fordi naturligvis kan bare utenforstående misbruke slike opplysninger, mens tankekontrollerte leger og sykepleiere som er brikker i et totalitært system naturligvis ikke utgjør noen fare for den enkelte som er innenfor rekkevidde av systemet).

Noe av det siste som den forrige helseministeren Bjarne Haakon Hanssen foretok seg i embetet før han sprintet ut av helseministerstolen uten å se seg tilbake var å underskrive dette brevet:
http://i44.tinypic.com/690ps9.jpg

Det dreier seg om en omfattende endringsforskrift knyttet til vaksineringsregisteret som heter SYSVAK. Vanlig høringstidsfrist er 3 måneder, mens BHH satte sin underskrift på at høringsfristen ble NWO-aktiv lave 2 uker før han i hui og hast forlot embetet (i redsel ? Visste han hvordan det hadde gått med Tore Tønne som hadde vist lederskap og opponert mot de skjulte NWO-instruksene som gjør at Norges helsevesen fortsetter å være det sykeste vesenet i hele landet ?)

For det første oser hele brevet av at “pandemi-vaksineringen” var et AGENDA-ANLIGGENDE, med sikte på enten å svekke nordmenns helse men trolig også med sikte på å få økt kontroll med hver vaksinemottager.

Slik SYSVAK-registreringen nå foregår – og gjett om dette vaksineregisteret vil bli et sentralt element i “samhandlingsplanen” – så vil det unike serienummeret på hver vaksine bli registrert på personnummer, noe som vil gjøre det enkelt å henføre den enkelte nano-microchip som kan ha blitt injisert inn i den enkelte til hver enkelt person, vis personnummer, folkeregister, bilnummer osv.

Det er hevdet av flere at moderne microchipper også kan fungere som en “death chip” hvor alt som skal til er at den enkelte chip switches til “kill” modus hvoretter et fungerende signal fra f.eks. en satelitt eller en mobilmast vil kunne føre til at chip-bæreren plutselig segner om og “før av uforklarlige årsaker”.

Se ikke bort fra at det jesuittiske helsesystemet som nå er i ferd med å utformes i Norge, også vil bli organisert slik at de som har unngått å motta vaksinechippen ved å avstå fra vaksinering vil kunne bli chippet ved første nærkontakt med helsevesenet, f.eks. i forbindelse med en sykehusinnleggelse eller rutinekontroll.

Michelle
Skribent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
14 år siden

det som også er så trist, at ikke politikerne selv ser hvor gusne og grå og syke de ser ut som, og vi ser når de dør, hva føler de at de har oppnådd i sine liv? Penger? Makt? Kjendis? Hva skal de med dette, det er så kortvarig, det er ikke penger som er meningen i livet, penger er laget for å kontrollere og skille snille mennesker og få folk til å jobbe med og for feile ting! Politikerne synes jeg virkelig synd på, men jeg tror de blir blendet av folk som ser opp til øvrigheter og myndigheter, og det er vanskelig å tenke annerledes når du er inne i et system som lokker med penger og bonuser og turer og besøk til presidenter osv, men politikerne er jo de første som blir chipet og bestrålt sikekrt og hjernevasket, stakkar de tenker jeg, men de har jo mulighet til å si ifra da, jeg følger egentlig ikke med på politikk, men har fått med meg at Halvorsen er imot NATO?, og det er herlig da, flaks at hun er i regjeringen på den måten da, jeg tror jo at alle politikere er gode innerst inne, bare at de er blitt hjernevasket til å virkelig tro at vi må ha politi og overvåkning over alt for å hindre terror osv.. men så skjønner de ikke at de som er mest bestrålt og kontrollert og overvåket er de selv..

TAKK Den LIlle Snille Ulven for fantastisk innlegg, du er virkelig kjempesnill!!!!

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Michelle
14 år siden

Vi er allerede halvveis inn i paradis her på Speilet :-)
Vår lilleulv er snill og helt i harmoni med verdens søteste kanin :-)
Da burde vi ikke være dårligere vi andre..

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Ha ha, den var god! Som et svar til ditt svar annet sted:
Droppet det men hadde tenkt å avslutte mitt lille dikt til Vandalf slik:
Til alle de som ikke liker meg
Jeg sier Hei og hopp!
Og er like glad
I dere alle sammen!
:)

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
14 år siden

Den Llille Snille Ulven: Dette virker jo mildt sagt skremmende. Vet du om det finnes noen flere dokumenter tilgjengelig omkring samhandlingsplanen og SYSVAK-registreringen?

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
Svar til  Cosmomind
14 år siden

Cosmo, god observasjon at brevet ikke var signert av Bjarne Håkon Hanssen selv, hadde ikke fått det med meg i farten, men av Dagfinn Sundsbø, sikkert en av mange nyttige Ape-idioter, som gjør som de får beskjed om og ikke tenker selv:
http://www.regjeringen.no/nb/dokumentarkiv/stoltenberg-ii/hod/personer-og-enheter/politisk-ledelse/2008/statssekretar-dagfinn-sundsbo.html?id=518499

Det faktum at Bjarne HH forsvant ut av statsrådstolen kort tid etter å ha nektet å undertegne brevet ?? sier jo sitt… Forøvrig forsvant Dagfinn Sundsbø ut av statssekretær-stillingen måneden etter at han hadde undertegnet brevet…

Vedr. samhandlingsplanen så kjenner jeg den ikke fra innsiden, så dette blir litt generell dot-connecting:
– Stoltenberg/regjeringen får ikke egne ideer, de utfører kun pålegg fra NWO.

– Nordmenn er generelt naive, noe som THEY har hatt god kjennskap til helt siden krigen, jfr. innholde i selve artikkelen her.

– For nordmenn er det naturlig å ha blind tillit til et totalitært NWO-helsesystem, derfor anses Norge som godt egnet for “utprøving”.

– Legg merke til at HELSENETT er så lukket at det er et slags parallelt internett. Det er naturlig at det vil være fri flyt av allslags pasientopplysninger internt i helsenett, “fordi det er så trygt mot innsyn utenfra”, mao. vil det være fritt frem for bruk og misbruk av pasientinfo utført av personer inne i systemet.

– Vi kjenner planene for total kontroll / microchip, og som kjent har Norge en lei tendens til å kopiere det som gjøres i USA…

Mao. virker dette å være flere gode grunner for å spise naturlige kosttilskudd, unngå vaksiner og gjøre mest mulig annet for å holde seg frisk og dermed unngå helst enhver kontakt med det (sinns?)syke helsevesenet.

Vær klar over at vaksineregisteret SYSVAK, som forøvrig administreres av Folkehelseinstituttet (gir det grunn til tillit…?) er blitt bygget ut i det stille ved stadig nye krav i de siste årene. Regn med at våre DNA-data er på full fart inn i Folkehelseinstituttets database. FHI’s islandske søsterorganisasjon ga fra seg den islandske befolkningens samlede DNA-data til den internasjonale legemiddelmafiaen for noen år siden…

Her er en innsiders beskrivelse av SYSVAKs stadig mer drakoniske natur, inkludert kravet om personnummer, at INGEN KAN RESERVERE SEG MOT REGISTRERING I SYSVAK, samt adgang til Å BRYTE OPP KRYPTERTE DATA (merk at sitatet nedenfor er skrevet lenge før noen hadde hørt om svineinfluensaen…):

“Jo, en annen interessant ting her, er at absolutt alle MÅ registreres med hele personnummeret sitt, som skal følge vaksinenummeret, og skal gjennom en hele livet. HVORFOR?

Krypterte filer kan åpnes.

Sitert fra SYSVAK:
[ Mer om hva som registreres i SYSVAK og hvem som har plikt til å registrere
Publisert 27.10.2003 , oppdatert: 11.03.2008, 13:48
Hva skal registreres i SYSVAK:

Alle vaksiner i Helsedepartementets anbefalte vaksinasjonsprogram skal registreres i SYSVAK for alle personer under 18 år. Det er ikke anledning til å reservere seg mot registrering.

Dersom vaksinandens tidligere vaksinasjonsstatus ikke er registrert i SYSVAK, skal den etterregistreres.
Andre vaksiner gitt til personer under 18 år bør registreres i SYSVAK hvis foreldrene/vaksinanden gir samtykke.

Vaksinatørenes journalføringsplikt for alle vaksinasjoner gjelder uavhengig av meldingsplikten til SYSVAK.

Nødvendige opplysninger i en melding/registrering en meldende institusjon som vanligvis er vaksinatørens institusjon en identifiserbar person med navn og fullt fødselsnummer (11 siffer) en identifiserbar vaksinasjon: vaksinekode og vaksinasjonsdato Vaksinekoder

Hver type vaksinepreparat har en SYSVAK-kode som bygger på ATC-koden (se Felleskatalogen).

En SYSVAK-kode består av to eller tre store bokstaver som angir vaksinetype og to tallsiffer som bygger på ATC-koden. Samme SYSVAK-kode kan kode for flere synonympreparater. For rene bakterievaksiner og rene virusvaksiner er det tilstrebet å lage koder som har navnelikhet med vaksinetypen (f. eks. DT, MMR, TYF). For kombinerte bakterie- og virusvaksiner er bokstavkoden KOM
Hvem har plikt til å registrere i SYSVAK

Helsepersonell som gir vaksiner i henhold til barnevaksinasjonsprogrammet (vanligvis helsestasjon og skolehelsetjenste), skal uten hensyn til taushetsplikt registrere og melde opplysninger om vaksinasjon og evt. uønskede hendelser etter vaksinasjon til SYSVAK.

Andre institusjoner som utfører vaksinasjon av barn/ungdom bør registrere og melde til SYSVAK.

Vaksinatør (f. eks. legekontor) som gir vaksiner i barnevaksinasjonsprogrammet og ikke registrerer i SYSVAK, skal sende melding om vaksinasjon med tilstrekkelig opplysninger til helsesøster i kommunen (vanligvis barnets hjemkommune), med anmodning om at helsesøster melder til SYSVAK.

Fiktiv vaksinasjonsdato ved etterregistrering

Dersom vaksinasjonsdato er ukjent (f. eks. bare årstall skrevet i helsekortet, eller bare muntlig dokumentasjon) må det lages fiktiv vaksinasjonsdato. Det er anbefalt at vaksinasjonsdato settes til fødselsdato for personen pluss én dag. Er det gitt flere vaksiner av samme type med ukjent dato, velges påfølgende datoer som fiktive vaksinasjonsdatoer.

Vaksinand med hemmelig adresse

For personer med hemmelig adresse, kan det være god grunn til ikke å gi elektronisk informasjon om bostedskommune og vaksinerende institusjon. Vaksinatøren kan ringe Folkehelseinstituttet (SYSVAK brukerstøtte, tlf. 21 07 65 00 ) og avtale at meldingen sendes på papir til navngitt person, slik at den kan registreres med Folkehelseinstituttet som vaksinerende institusjon. ] Sitat slutt.

http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=233&trg=MainLeft_5631&MainArea_5661=5631:0:15,3792:1:0:0:::0:0&MainLeft_5631=5544:28933::1:5641:1:::0:0

Det er greit nok at det må observeres hvordan folk reagerer på dette. Men jeg har i den senere tid undret meg over hvor VIKTIG dette er for helsemyndighetene.

INGEN går fri fra registreringer. Det hele er egentlig veldig interessant med tanke på propagandaen som foregår nå i mediene. Det virker som det har brudt ut ren desperasjon iht. til å overtale, skremme og påvirke folk til å vaksinere seg.

HVORFOR denne overvåkingen med navn, personnummer og vaksinasjonsnumme`? HVORFOR fritas INGEN der?
De opplysningene som kommer inn der, går rett til organer VI aldri får tilgang til. Det blir brukt videre til forskning. Og VI blir fortalt at det er for å forbedre, forske og utvikle enda mer vaksiner.

Etter hva jeg har fått vite på innsiden, er min tillit nærmest lik NULL til helsemyndighetene, når det gjelder denne propagandaen med vaksiner.
Jeg blir kvalm, og jeg blir sjokkert over hvor dett det er å skremme folk, og jeg blir enda mer sjokkert hvor lett det er å hjernevaske folk helt. Man stoler blint på noe som tjenes så sinnsykt mye på sukdommer, behandlinger av medikamenter OG vaksiner.

Hvor DUM går det ikke an å bli, sier nå jeg.
Herregud, denne kloden råtner opp”

Hentet fra:
http://vgd.no/helse-sex-og-livsstil/helse/tema/1441493/tittel/vaksinering-gjoer-det-mer-skade-enn-nytte/side/1

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
14 år siden

Lilleulv, takk for massevis av god info. Helt enig, det er INGEN grunn til tillit ei heller respekt for disse lakeiene og deres oppdragsgivere..

Jeg sitter bare her og tenker og håper på at det er mulig å slippe UNNA.. vaksinene og det er vel håp om det i og med at mange andre enn oss også har blitt kritiske i ettertid?

Det er også et moment jeg har nevnt før at en annen helseminister som fikk store ord fra mange om å være en sann “hedersmann” Tore Tønne.. liksom skal ha gått hen og tatt sitt liv.. hedersmenn pleier ikke å gjøre det..
OG hans advokat sa på radioen at han snakket med T Tønne 15 minutter før han døde og da var han “i godt humør og ved godt mot!!!” Ugler i mosen..

Han var helseminister og dette skjedde i tider hvor også en del andre ble tatt av dage eller døde mistenkelig.. om han var en hedersmann så hadde han vel kanskje noen etiske standarder og motforestillinger mot stygge ting..
Selvmord eller arrangerte selvmord er noe av det vanligste.. de kan være arrangerte eller det kan være mind control som overtar i personens hode..
Mange jeg kjenner har lenge stilt spørsmål ved Tore Tønnes død..

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
14 år siden

Mange følger med Synnøve og meg i disse dager og vil se om motkreftene vil ramme oss, har vært liten dramatikk bare litt datatrøbbel på min pc her, men nå er mitt bilde blitt eliminert.. som dere kan se.. skjedde mens jeg skrev..
Har ikke vært innom avartar siden bildet ble lagt inn..

Ursus
Ursus
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
14 år siden

Angående brevet du linker opp til; bra du får frem dette i lyset, men legg merke til at brevet faktisk ikke er undertegnet av Bjarne Håkon Hanssen, men av Dagfinn Sundsbø (for BHH). http://www.regjeringen.no/pages/2236907/Brev%20ang.%20kort%20frist%20signert.pdf

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
14 år siden

Takk for dette brevet lille snille ulven. Vi vet at det er fullt mulig å injisere microchip som kan ha de konsekvenser som nevnes, via vaksine, det kan dokumenteres at helt vanlige norske veterinærer har gjort dette siden 1990, det har jeg selv papirer som beviser ang mitt eget dyr. Eurochip het den versjonen.

Men har ikke sett noen sikker dokumentasjon på at det faktisk var microchip i vaksinene denne gang, det betyr ikke at det ikke var, jeg vet bare ikke..
Men det som er et faktum er at det blant folk jeg kjenner har vært snakket om i 15 år at microchippingen vil komme, at det har vært prøvd ut på dyr visste jeg før jeg så det på nært hold i 1990, advarslene har vært der bl a fra kristent hold.. På grunnlag av Bibelprofetier osv som advarer kraftig mot dette. Der står det at man vil være fortapt om man får i seg “dyrets merke” – nå kan det begrepet tolkes på mange måter, og det er ikke sikkert at alle chipper er nettopp det merket, men vi bør vokte våre kropper.. noen mener at vi allerede har chipper i oss.. la oss da håpe at de ikke er av de fatale..
Det som er faren med dette er rett og slett at mennesket som vesen blir omdannet fra menneske – human-being til et vesen fusjonert med elektronikk – dvs en cyborg.. det er uhyggelig..

Markussosionom er en mann som virker oppriktig troverdig på meg, han har kommentert litt her på NS og sitter på mye info.. han mener å ha funnet rundt 200 implantater i egen kropp og han har aldri vært innlagt på psykiatrisk sykehus.. svært lite på vanlig sykehus, han lever i dekning i utlandet og det ser ut til at han er et forsøkobjekt.. og i så fall et bevis på at alt i dag er trådløst og hvem som helst kan rammes, av en tannlege eller lege med spesialavtale med en e-tjeneste, eller av legemiddelindustriens skjulte innhold i sine vaksiner og produkter..

Han har også fortalt meg en del om hvordan firmaet Siemens ser ut til å være knyttet til visse norske sykehus.. Det er vel ikke mer overraskende enn de kontraktene jeg la link til vedleggene til et annet sted her, om Us Army, Navy, Air force og Nasas interesser og tilstedeværelse på Norske sykehus eller at Rockefeller og co har interesse av å bruke penger på FHI og vaksinering av nordmenn.. dette er fakta og de vedleggene og dokumentasjon som er gitt og lagt ut her på NS om dette, kan ikke bortforklares med å sette diagnoser på folk.. paranioa som skeptikerne kaller alt snakk om realitetene på området, kan ikke frembringe slike kontrakter med amerikanske millitære instanser ved norske sykehus..

Når det gjelder hva den enkelte gjør, mangel på disiplin og annet så vet jeg ikke hvem angrepet rettes mot, jeg gjør iallfall det lille jeg kan ut fra energi, krefter og muligheter, og de som jeg kjenner som er “våkne” på dette viset gjør også det de kan. Man er ofte rammet av utbrenthet, mangel på energi og annet av bestråling og sabotasje som setter mange ut av spill.. mange tar store risikoer sett i forhold til sin situasjon. Å kritisere og bedømme om noen gjør for lite eller har mangel på disiplin, synes jeg ikke at noen er i posisjon til å dømme andre for.. La oss overlate slike dommer til høyere makter..

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

GLEMTE linken: http://psykiatrierpolitiskdrap.blogg.no/
Skremmende lesning, så ikke les om du er sensitiv..

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
14 år siden

WOW – TAKK for linken, skal lese nå, grøsser, men kjenner at jeg må lese dette så jeg kan advare andre og beskytte meg selv og andre, ellers så lar man seg jo bare micro-chipe, vaksinere osv om man ikke vet eller hverken har fått noen hint eller forståelse.. du er en ÆRKEENGEL av kjærlighet&lys goe vakre Singoalla, jeg vet du bare er kjærlighet.-)

Rainbow
Rainbow
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Selv er jeg også skeptisk til vaksiner – særlig pga rapporter om at de kan mistenkes for å forårsake ulike sykdommer som bl. a autisme og å bidra til at immunforsvaret svekkes eller “løper løpsk”. Derimot tviler jeg på at vaksiner brukes til microchipping pr i dag, men jeg utelukker ikke at det kan skje i fremtiden. Kanskje var svineinfluensapandemien en test på om det var mulig å lokke en hel befolkning til å vaksinere seg? Når neste “pandemi” kommer – en sikkert “enda farligere” en – vil man kanskje se at vi blir påbudt å ta vaksinen, denne gang inkludert microchip?

Når det gjelder bloggen du henviser til som du mener “virker oppriktig troverdig” så mener jeg at du kanskje burde ha litt mer kritisk sans og vurderingsevne – helt oppriktig sagt…
Personen som har skrevet dette er helt åpenbart syk. Han sier bl.a. at alle med psykiatriske diagnoser er en del av en robotrase og er tankekontrollert osv… Dersom han virkelig har de implantatene i hjernen som han påstår ville han vel ikke vært i live. Dessuten, de bildene av hodet sitt han har lagt ut viser ikke implantater så vidt jeg kan bedømme.
Jeg er ikke lege og skal ikke sette noen diagnose på personen men en liten kikk på denne linken forklarer vel en hel del….
http://no.wikipedia.org/wiki/Paranoia

baugen
baugen
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Av og til spør jeg min pendulum om råd (le om dere vil). Den svarer positivt –at følgende middel vil uskadeliggjøre microchips:

Forøvrig kan meldes Glenn Beck har–etter mitt skjønn–nå en ENORM effekt i amerikanernes gradvise oppvekking! (Skjønt 911-lureriet er han fremdeles ikke klar over). Imponerende hvor mye han kan dekke på kort tid fylt av dokumentasjon– og særdeles underholdende! Med hjelp av en effektiv stab har han programmer daglig både på TV og radio.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Rainbow: Du diagnostiserer Markussoionom med standard-svaret og diagnosen alle skeptikere stempler alle som snakker om disse tingen som..
Men sakens kjerne er at overvåkning, implantater, mind control og e-tjenester er reele saker, mens skeptikerne snakker som om dette er ting som ikke eksisterer..

Rainbow
Rainbow
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Det handler vel mer om å skille klinten fra hveten og ikke sluke rått ALT som blir skrevet og fortalt, og som passer inn i ditt virkelighetsbilde. Det blir for naivt.

vrang
vrang
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Hadde Markussosionom hadde masse teknologi i hodet, så hadde det vært synlig på bildene og skilt seg kraftig ut med definert konturer. Og ikke noe slikt er synlig på bildene. Hverken han eller dere vet hva dere skal se etter og blir forvirret av ulike “mønstre” i bildet. Litt Hoagland-aktig tolkninger, men av hjernen og ikke Mars. Bildene under viser faktisk implantater og hvordan disse framstår:
http://sites.google.com/site/mcrais/implants_image005.jpg
http://www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=4627438
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2008/04/4-28-08-brainpmaker.jpg
http://dujs.dartmouth.edu/wp-content/uploads/2008/05/picture-9.png
http://www.dana.org/uploadedImages/Images/Spotlight_Images/DBSHighRes_spot.jpg
Jeg håper Markus får den hjelpa han trenger og blir frisk.
Og dere andre burde holde kjeft når dere åpenbart har null teknologisk innsikt og null kunnskap om screening-metoder.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Screeningmetoder har jeg ikke uttalt meg om. Men jeg har snakket med mannen og har mye kunnskaper om de teknologiers virkninger i praksis, det er mange slags implantater, de fleste i dag er ørsmå og ikke synlig på røntgen, det er egentlig bare avlegse eldre ting som kan ses på røntgen, det har jeg visst lenge, det meste kan ikke ses av de mest avanserte tingene i dag..
Det som er offisiell tilgjengelig info, sier selvsagt ikke noe om dette, vi snakker her om ting som er strengt hemmelig, millitære hemmeligheter osv. At det ikke er kjent for allmennheten betyr ikke at det ikke finnes.

vrang
vrang
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Markus skriver i bloggen sin under det ene bildet :
“Dette er hodeskallen min, og som man kan se så er det masse teknologi innenfor hodeskallen.”
Og da skal ikke du komme med at implantatene er så ørsmå at de ikke synes på bildene, når Markus faktisk påstår det motsatte. Jeg forstår du ønsker ham alt godt, men her gjør du vondt verre ved å uttale deg om noe du mangler kunnskap om.

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
14 år siden

jeg har lest en god del nå, og linken til snille Singoalla er kjempeinteressant, TAKK, en skikkelig oppvekker, ja WOW, men ja jeg tror faktisk at det foregår så mye rart og trist og sykt og surrealistisk og meningsløst dessverre, virkeligheten er virkelig Matrix som overgår det folk kan tenke er mulig, men bare å se på militærbudsjettene og black-helicopters-produksjonen og atom-våpen og hemmelige våpen og stråling og dyrelidelser og at noen har alle pengene og de settes mest på mere forurensning og myndigheter, det er det vi vet, hvor mye holdes ikke da hemmelig av det som blir gjort ellers, mens folk lider helt enkelt av mangel på vannbrønner..

Her er også en god del linker for spennende lesning som går inn på veldig mye sykt og rart som foregår spesielt i USA og i militæret, det viser videre om hvordan vi har hemmelige virkeligheter og ting som skjer i verden, jeg kan ikke si om jeg selv tror på alt da jeg ikke har fått tenkt igjennom alt, ei heller rukket å lest alt da informasjonen er massiv, men uansett tror jeg det kan være nyttig å høre hva folk sier, veldig interessant, spesielt høre folks historier som ikke har samme agenda som media/militæret, så kan vi være frie til å se ulike virkeligheter og ikke bare få servert en bok/en religion/media som alle må ta for sannhet hvis ikke blir du erklært sinnsyk og tvangsneddopes:
http://www.bibliotecapleyades.net/esp_autor_valvalerian.htm
http://www.bibliotecapleyades.net/valdamar_valerian/esp_valdamar_valerian_0.htm#orion_technology

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
14 år siden

det minner meg også om hvordan morgellons ofre, altså ofre for nano-partikler og nano-fiber i klær og støv og partikler og metaller fra chemtrails osv lager sår i huden, men leger i USA erklærer de for å ha tvangstanker og sier de ikke vet hva sårene kommer av, men når de får analysert det i mikroskop hos enkelt seriøse profesjonelle firmaer får vi se beviser på at de har nano-partikler og nano-metall-tråder som lever som levende larver i kroppen..

1. en blant tusener av videoer på internett:

2. nano-tekstil i et teppe som viser at nano-partiklene/trådene i teppet oppfører seg som levende tråder, helt uvanlig:

3. intervju med uskyldig offer som blir avvist og støttet, sendt på tv i USA:
http://www.youtube.com/watch?v=UlQtZv8qRVs

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
10 år siden

Obama Care Billing Code ICD-9 E978: Executions and Beheadings http://thelibertydigest.com/2013/11/24/obama-care-billing-code-icd-9-e978-executions-and-beheadings/

The pharaoh show, alien predators in human appearance, stop the criminal swiss nazi templars, giureh http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1875&start=1

Beatrix
Beatrix
Abonnent
14 år siden

Rettelse ved en kommentar, der jeg MENTE:
Synnøve Fjellbakk Taftø er bare en av MANGE (og ikke få), som har blitt “behandlet” i psykiatrien for sine politiske meninger. Man bør være varsom med å tråkke på mennesker, uten at man kjenner sakens innside grundig.

Tarzan
Tarzan
Abonnent
14 år siden

Tilbake til Armin.

Skjønner ikke at jeg gidder å krangle med deg, men jeg synes vel det er moro:)
Når alt som jeg presentere motsier deg, betyr jo det selvsagt at alt er en del av den store konspirasjonen selvfølgelig.

“Hvem har sagt barnedødeligheten har gått drastisk ned? Det gjelder kun i siviliserte land forøvrig, de som har rent vann, god hygiene og et godt immunforsvar som man får av å spise sundt”

Så du tilstår at barnedødlighetne faktisk har gått ned i siviserte land, takk takk. Det er blant annet fordi vi vaksinerer. Angående rent vann og hygiene hjelper det mye, men vaksiner har bidratt mye, se eksempelet tuberkulose og forkjølelse igien takk. Jeg snakker om barnedødlighet i forhold til sykdom.
Barn med perfekt immunforsvar blir fortsatt syke og dør hver dag.

“Vi er ikke langt unna en nedbefolkning!? Vi føder mindre barn enn før som følge av hardt arbeid og lange karrieredrømmer ofrer storfamilien for selv-lykke og pengegriskhet. Tror vi er ganske nære en befolkningsnøytral vekstkurve, Kinesernes “et barn pr familie” er populasjonskontrollørenes stolthet.”

http://en.wikipedia.org/wiki/World_population
Verdens befolkning har økt fra Svartedauen i på 1400-tallet. Ved år 2050 er det beregnet at vi når 9 milliarder mennesker. Er dette nedbefolkning.

“De fleste som døde av svineinfluensa, var alvorlig syke fra før av med et falleferdig immunforsvar”

Dett er nok riktig for normal sesonginfluensa som tar livet av de allerede alvorlige syke. Men svineinfluensane tok faktisk livet av unge og helt friske mennesker.

“Enda et av de psykofarmasøytiske selskapenes oppfunn. Polio-hysteriet ble startet og frykten vokste i befolkningen slik at Polio kunne spres gjennom “polio-vaksinen”

http://www.whale.to/a/mcbean5.html

Jeg anbefaler at du snakked med noen personer som faktisk levde på den tiden Polio ikke ble vaksinert mot. På 20 år forsvant nesten sykdommen. Var det så enorme forbedring i hygeien etc fra 1980-2000

Whale.to er ikke en side som er til å stole på.

“Spør deg selv, hvorfor vaksinerer vi barna våre mot en haug av sykdommer som eksisterte for 100år siden? Kusma? Røde meslinger? Røde kopper? Polio? Drifteri?”

Det er langt mindre enn 100 år siden disse eksisterte. Sykdommen eksisterer fortsatt i visse deler av verden. Hvis vi slutter å vaksinere kan sykdommen lett sprese igjen og sykdommen kommer tilbake. Vi vaksinere mot disse sykdommen slik at de ikke lager nye utbrudd.

“Hvorfor ødelleger vi barnets imunforsvar med kjemikalier i tidlig alder slik at en nautlig oppbygging av immunforsvaret svekkes? Nå skal dem vaksinere mot vannkopper også.. hadde du holdt kjeft om de ba oss vaksinere oss mot “den kritiske sans” ?”

Dette er ikke riktig. Rett fra barnet er født bombarderes det med agenser i sitt miljø som immunsystemet lager antistoffer mot. Dette tilsvarere millioner av vaksiner barnets første leveår.
De såkalt giftstoffene i vaksiner er i så liten konsentrasjon at de ikke har biologisk betydning, hvor mange ganger må man si det. Hvis vaksiner var skadelig for oss mennesker, ville vi dødd hver gang vi fikk en flis i fingeren, stakk oss på en nå, eller når vi puster inn lufta utendørs. Det er giftstoffer overalt, men det er så lite at kroppen vårt fint klarer seg.

Armin, du har latt deg overbevise av antivaksinasjonpropagandaen. Disse består av alternative folk som nærmest religiøs overbevisning. Det nytter ikke å til stadighet overbevise de om det motsatte, da alt av beviser for det motsatte må være en del av konspirasjonen.
De fleste av disse folka har ikke peiling og få har noen som helt utdannelse innen noe fagfelt som tilsier at de skal vite hva de snakker om.

Vaksinasjonhysteriet må ta slutt. Det er ingen vits i å krangle lengre. Debatten fra deres side er død. Man kunne hatt en sakelig debatt, men antivaksinasjonlobbyen viser klart at de mangler kunnskap om hva de snakker om, samtidig som mer skrullete ideer om chipper i vaksiner svekker deres troverdighete enda mer.

Dette antivaksinasjonshysteriet har gjort noen folk usikre, de har unnlatt å vaksinere barna sine, og barn har dødd. Jeg håper du og de andre motstanderne er stolte av dere selv.

arrogantkverrulant
arrogantkverrulant
Abonnent
Svar til  Tarzan
14 år siden

Vel, sant som du sier, men jeg vil stille spørsmålstegn ved nødvendigheten av svineinfluensavaksinen. Personlig vaksinerte jeg meg ikke, når det ble klart at svineinfluensa som regel var mildere enn vanlig sesonginfluensa, og jeg konkluderte dermed med at en vaksinasjon var unødvendig.

Michelle
Skribent
Svar til  Tarzan
14 år siden

legene driver jo ikke med reint slakteri da, bare at leger er hjernevasket, de er jo egentlig snille mennesker, men blir mind-controlled av legemiddelindustrien som har samme eiere som eier våpen og militære og universiteter osv, de lager pengene og bestemmer fordelingen, de blir også påvirket av den saftige lønnen selvsagt, men i det store og hele trenger man egentlig ikke kunstige kjemikalier uansett, men da må man også ta vare på kroppen sin selv, forebygge sykdommer og se at alle svarene ligger gratis in naturen, du kan for eksemple drikke rå økologisk melk der kuene har drikket kildevann og spist urter, og således får du i deg urtene i kroppen, eller du kan drikke pasteurisert uøkologisk melk der kuene hverken spiser urter eller grønt gress, men blir foret med benmarg og dårlig drikkevann, samtidig blir de vaksinert og får alle slags legemidler, hva tror du er best for deg? Bare å se på hudkremer, man har aldri klart å lage en hudkrem ennå som fjerner rynker permanent, eller forebygger rynker, derimot overgår alltid naturlig mat som hudkrem alle kunstige kjemikalier, jeg hørte om ei som ble solbrent i syden, og på legekontoret badet de henne i et kar med knuste tomater, og man kan bruke banan og kakao og kakaosmør og agurk og aloea-vera og matoljer som oliven og calendula-blomst-olje på huden, fantastiske resultater og forebygging uten bivirkninger, jeg vet fordi jeg bruker det selv, selv som tannkrem kan du bruke eple og oliven-olje og kyrddernellik/clove-bud-olje, ingenting er bedre enn det naturlige, det handler bare om at business vil ha mere penger og makt dessverre! For meg er sannheten helt enkel, du kan ikke høre på noen som anbefaler vaksine i det ene øyeblikket og våpen i det neste, bare se på helseministeren vår, hvorfor var det relevant at hun var forsvarsminister før, jo fordi det er samme businessen, hun fikk overbevist eierne at hun følger NWO-agendaen osv, da godkjent videre, kontroll..

arrogantkverrulant
arrogantkverrulant
Abonnent
Svar til  Michelle
14 år siden

Jeg leste to linjer av inlegget ditt, og et smil forplantet seg i ansiktet mitt. Ikke fordi du sa noe morsomt, men fordi det du sa var så fantastisk tilbakestående fra sunn fornuft, at jeg ikke kunne motstå trangen til å tenke at det jeg leser nå ble skrevet at et individ med begrenset hjernekapasitet.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  arrogantkverrulant
14 år siden

Dette var avslørende, arrogantkverulant..
Du sitter her altså og leter etter feil og når du finner noe som du kan bruke mot noen på en ondsinnet måte, stemple noen osv, så smiler du slik..
Hva det er som driver deg og likesinnede kan en saktens lure på..

Denne artikkelen er om svært alvorlige forhold,
mange mennesker har dødd og lidd mye under disse eksperimentene.
Og mange som har visst om disse ting har fryktet for sitt liv..
Minner om massegraven på Ris kirkegård etter eksperimentene på Gaustad.
Dessuten undervurderer du dine medmennesker i ekstrem grad..
Tilbakestående mennesker skal også ha respekt, men de gjøre ikke slike lynende karriærer og de finner ikke ut av ting som ingen andre i landet vet eller finner ut av.. skjerpings til deg selv.. alle vaksiner inneholder defekt virus.. og mange virus lages av US-virusprogram osv. Mange av dem kan ikke oppstå naturlig, det gjelder bl a Aids, Sars, Ebola osv..

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  arrogantkverrulant
9 år siden

Swiss Novartis Ebola Vaccine 2012: Itinerary of Crime against Humanity by Switzerland +

Quote: THE ITINERARY OF SWISS CRIME: 2012 EBOLA ANTIDOTE READY IN SWITZERLAND, 2013 SWISS MANDATORY VACCINATION LAWS AND 2014 THE ACTUAL EBOLA OUTBREAK; so the Swissies have it all set in place now – the vaccine, the new pandemic laws and now the real pandemic. So soon they can force to inject us whatever they want and simultaneously make a hell of a lot of money with Gleevec and Tasigna. * Se ref. i youtube tekst *

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  arrogantkverrulant
9 år siden

The Battle Lines Are Drawn: Refuse an “Ebola Vaccine” – The Scamming Medical Community – The “Sandy Hook” Criminal Media – Connecticut Governor Dannel Malloy Rationalizing His Treasonous Actions – Hollywood and Israeli-Canadian Plague Monkeys “Setting the Stage” for Intended Genocide – Overthrowing the Corrupt Power “Elite” – Don’t Panic; Do Load Your Guns http://www.abeldanger.net/2014/10/the-battle-lines-are-drawn-refuse-ebola.html

Quote: Mandatory Ebola vaccines on the horizon. Bottom line? The battle lines are drawn. Do not accept an “Ebola” vaccine, and additionally, do not let them take you to a prison camp to vanish quietly into the sands of time: USE YOUR GUNS. This time it is real, folks, and there will be only one way to win. ..

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  arrogantkverrulant
9 år siden

Say “NO” to Ebola Vaccines! ~ Ann Mum Carey with Host Sallie O. Elkordy http://www.blogtalkradio.com/themaryandsallieshow/2014/10/11/say-no-to-ebola-vaccines-ann-mum-carey-with-host-sallie-o-elkordy

While All Eyes On Ebola, UN Passes World Patriot Act (Video) http://yournewswire.com/while-all-eyes-on-ebola-un-passes-world-patriot-act-video/

Mike Cechanowicz
Forfatter
14 år siden

Du skriver det så rett i den ene setningen i hovedbildet. Jeg savner en artikkel som underbygger den innsikten.

Michelle
Skribent
14 år siden

KJÆR ALLE FANTASTiSKE ENGLER OG VENNER FOR ALLTiD, KJÆRE BRØDRE OG SØSTRE i HJERTENE FOR ALLTID:

Det er så mye fantastisk lesning jeg leser over alt på nyhetsspeilet.no for tiden at jeg rekker ikke å få lest alt engang, men viktig er det alt som dere gjør, evig takk for kjærligheten dere gir, sammen sprer vi oppvåkning og frihet og healing som gir glede – helt vidunderlig vakkert!!!!

Jeg må få minne om noen av mine linker på at svine-influensa-vaksinen er laget for å micro-chipe/RFiD (Radio Frequency iDentification) mennesker, i frykt for at mennesker vil si nei til å la seg micro-chipe, har militæret satt igang metoder for å lure den inn i befolkningen, som de gjør med dyrene gjør de mot menneskene og naturen, unnskyldningene i ettertid blir bare flere løgner om terror og sikkerhet osv! Og vi må aldri glemme at det finnes ikke en eneste vaksine uansett som ikke er laget uten dødelige kunstige kjemikalier, laget for å gi andre og verre lidelser..

Politiet avlytter deg via din mobil selv når den er av:

Micro-chip/RFiD in Vaccine:
http://loveforlife.com.au/content/09/09/15/microchip-implants-ready-be-used-swine-flu-vaccines-chip-located-tip-needle-0

Micro-chip/RFiD injected in animals:
http://www.youtube.com/watch?v=dJKPBLkFvIQ&feature=PlayList&p=EC548EAF8BA1BCCF&playnext_from=PL&playnext=1&index=15

Micro-chip/RFiD injected in babies:
http://www.youtube.com/watch?v=fIX7wCKDuZE

Micro-chip/RFiD with NANO technology:

NANO-particles in medicine and vaccine:
http://www.youtube.com/watch?v=j8gU89t_DeA&feature=related

Micro-chip/RFiD implant chip designed to kill you:
http://www.youtube.com/watch?v=kZqhx37m1u4&feature=related

Slaughtered animals/Svine-influensa masseslakt i grusomt rituale:
http://www.meattradenewsdaily.co.uk/news/211009/norway____pigs_slaughtered_with_swine_flu.aspx
http://www.nettavisen.no/nyheter/article2728771.ece

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Michelle
14 år siden

Michelle: Søt og skjønn er du, inni og utenpå :-)
Likevel står du på for å få sannheten ut om uhyrlighetene,
ja kanskje nettopp derfor.. gode folk forsøker å gjøre det de kan..
takk for den du er og for at du har forstått å mye :-)

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
14 år siden

fra mitt hjerte til deg vakre goe Singoalla og alle venner – kjærlighet for alltid:

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Michelle
14 år siden

Kjære Michelle, tusen takk, skal vokte linken fra deg og den forrige som gull :-) Men kan ikke få glede av den før jeg får lyd på min pc..

Vet ikke om du har merket deg hvem som har skrevet denne artikkelen og en til.. vi har fått inn en levende legende som ny artikkelforfatter her, en god venninne og alliert av flere av oss her på Nyhetsspeilet, så det gleder våre hjerter spesielt å ha henne her bant oss..
Her er litt mer info og linker ang henne kopiert fra noe annet jeg skrev:

Kvinnen som avslører Den Norske Stat, bit for bit

Ang den politiske fangen Synnøve Fjellbakk Taftø

En god venn av meg har laget en fin blogg om en av de personene som er mest kjent for å ha blitt kneblet til taushet, eller nesten taushet.. Synnøve Fjellbakk Taftø. Det er nesten ingen grenser for hva som har vært gjort mot henne for å kneble henne til taushet, og det er et under at hun lever – det vet hun selv også. Carl Andreas Rydsaa, har laget denne fine bloggen og ellers har han gruppen ” Det som Staten Norge skjuler” på flere nettsamfunn, legger inn noen linker her, og også til Synnøves bøker i nettversjon, så kan dere som vil lese dem her evt melde dere inn i hans grupper og lese mye spennende her – fra en ekte dissident av rang:-)

http://www.nettby.no/community/article.php?id=2477666&community

Synnøve Fjellbakk Taftø

Bakgrunn:

* Utdannet jurist?.
* Ble tatt opp som aspirant i Utenrikstjenesten i 1977, 31 år gammel.
*Synnøve har vært diplomat i det forhenværende DDR. Hun har 3 års
praksis som diplomat i Bankok, Thailand, og har vært norsk diplomat i
USA, Berlin og Geneve tror jeg…
* Synnøve Fjellbakk Taftø fikk fikk avskjed i Utenrikstjenesten
i 1992, blant annet fordi hun tok et oppgjør med korrupsjonen i
systemet, og fordi hun visste for mye om en hel del ting?.
* Hun Ble så tvangsinnlagt i psykiatrien x antall ganger ble tvangsmedisinert
og injeksjonert med cisordinol depot.

Les gratis her, hennes annen bok, Nornens beretning:

http://bousnett.com/rune/webBooks/synn%C3%B8vetaft%C3%B8shistorie.pdf

Før dette skrev hun en annen bok, Skjoldmøysagaen.

Skjoldmøysagaen -skrevet av Synnøve Fjellbakk Taftø

hentet fra https://nb.xiandos.info/Skjoldm%C3%B8ysagaen_-_KAMP_OM_POSISJONER

Les også andre dokumentene hun har skrevet:

Skjoldmøysagaen av:Synnøve Fjellbakk Taftø kap1og2
http://www.facebook.com/topic.php?uid=83225052150&topic=9766

Åpent brev til Stoltenberg, av Synnøve Fjellbakk Taftø

http://www.facebook.com/board.php?uid=83225052150&f=2&start…!/topic.php?uid=83225052150&topic=11066

Ang.den politiske fangen Synnøve Fjellbakk Taftø

http://www.facebook.com/board.php?uid=83225052150&f=2&start…!/topic.php?uid=83225052150&topic=9714

Vaksinefondet GAVI som skal drepe små barn

http://www.facebook.com/group.php?v=app_2373072738&ref=ts&g…!/topic.php?uid=158537187932&topic=11238

Hva er det egentlig som menes med å ødelegge samvittighetens stemme i alle verdens spebarn.??

http://www.facebook.com/group.php?v=app_2373072738&ref=ts&g…!/topic.php?uid=158537187932&topic=11684

Ideer om sannhet av – Synøve Fjellbakk Taftø

http://www.facebook.com/group.php?v=app_2373072738&ref=ts&g…!/topic.php?uid=108199059257&topic=10607

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
14 år siden

TAKK – FANTASTiSK!!!! Blir så glad jeg, det er håp, kjærligheten vil alltid seire over det onde, for alt ondt vil velge kjærligheten til slutt.. Jeg har for tiden bestemt meg for å prøve bli frukterianer, iallefall føler jeg at kroppen min ikke trenger å spise noe der noen har måttet dø for mitt liv lengre, jeg vil rense kroppen min for forurensning og tongmetaller osv, i det inngår all økologiske frukt og grønnsaker som bærer frø eller nøtter, i tillegg vil jeg spise økologisk honning da det kommer fra nektaren til blomstene, og litt økologisk upasteurisert ost med vegetarisk løpe fra Alpene (smaker bedre enn jarlsbergosten) og jeg vil spise rå økologisk fløte og økologiske egg og økologisk canadisk lønnesirup/agave-sirup innimellom fordi jeg er så glad i hjemmelaget iskrem (visp eggeplomme og sirup og bland med krem så vips har du fantastisk hjemmelaget iskrem når stått kaldt, bland fritt med bær og frukt osv etter smak.-)

EViG KJÆRLiGHET & WHiTE TiME HEALING & FRiHET!!!!

Singoalla
Singoalla
Abonnent
14 år siden

Bevis legges frem hele tiden her på NS, på tross av at de forsøkes skjult, vitnemål er også bevis! Men visse folk er ikke interessert i å se bevisene når de legges frem, og uansett hva man kommer med benekter de fakta.
I denne artikkel og kommentarer finnes en hel del:

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/02/hva-skjuler-massegraven-ved-gaustad/

Om dere ser der postet jeg to kommentarer der som inneholdt svært relevant stoff og også beviser, jeg kopierer noe av det nedenfor:

VIKTIG OM INFO GITT TIL KOMITEEN LEDET AV KIRSTI STRØM BULL:

Dokumentasjon BLE levert, men ikke tatt hensyn til, det er sannheten!
Resultatet er ofte satt på forhånd og de overser all dokumentasjon som ville gitt et annen inntrykk.. Det er faktisk IKKE sant, at ingen kunne fremskaffe og levere dokumentasjon på det som mange av oss vet er et faktum og det begynner derfor å bli ganske flaut med alle benektelsene fra offisielt hold..
En dag vil alt dette sprekke, og det vil være klart for alle hvordan myndighetene faktisk har feilinformert oss og ført oss bak lyset med benektelser og desinfo, og satt ned komiteer som ikke har belyst sakene redelig og objektivt, men som antageligvis har hatt et resultat gitt på forhånd, som de skulle komme frem til, noe à la offisiell debunking..

Vi var faktisk mange som jobbet hardt i lengre tid, for å skaffe og gi dokumentasjon til den komiteen, både skriftlig og muntlig, og vi var også flere som sa fra og protesterte på at komiteen kun skulle se på hva som skjedde for flere tiår siden og ikke på hva som faktisk fortsetter i dag og hvor ofrene kan reddes. Men ingen tok noen hensyn til dette selv om jeg vet at mange sa ifra om at dette også burde undersøkes.. om vanlig var de kun interessert i mulig urett som ble begått for mange tiår siden, slik at det er sikret at ingen behøver å ta ansvar og få eller ingen vitner lever..

Jeg kjenner flere som innleverte god og tung dokumentasjon til den komiteen. Selv leverte jeg en hel del dokumentasjon som gjaldt private forhold i mitt liv, fordi jeg visste alt for mye om betente justismord som ikke tålte dagens lys, var jeg nemlig utsatte for en ekstrem sabotasje og trakassering også med stygge metoder om kom inn under komiteens mandat. Jeg møtte selv opp på universitetet sommeren 2002 og leverte en ganske solid bunke dokumentasjon ang egne erfaringer og eget liv, til komiteens leder Kirsti Strøm Bull.

I tillegg til dette var jeg med på å skrive en annen og mer generell dokumentasjon som gikk på den generelle forskningen på vår intetanende befolkning, overgrep mot utsatte folkegrupper i Norge osv.. Det var resultatet av 8 års forskning gjort av Dr Rauni-Leena Luukanen Kilde og hennes medarbeider gjennom mange år Ida Bjørn-Hansen, en Norsk kvinne som bodde 26 år i USA, og en god del av de årene faktisk i miljøet – “makten bak makten” i USA.. Hun var en svært intelligent og kunnskapsrik kvinne, og satt i likhet med Dr Kilde på store mengder inside-information. De to damene trengte hjelp til å få sin informasjon skrevet til dokumenter på data, og jeg tok på meg jobben, og lærte mye av det, selv om det var hardt på mange vis.
Vi jobbet hardt i flere måneder med å fremskaffe dokumentasjon og fakta, under ekstreme forhold pga ekstrem sabotasje mot vårt arbeid.

Dokumentasjon på denne sabotasjen ble også levert til komiteens leder, Kirsti Strøm Bull. Det skjedde mye for å forhindre at dokumentasjonen vår skulle nå komiteen, men vi klarte å gjennomføre løpet på tross av alt som skjedde. Dr Rauni-Leena Luukanen Kilde møtte også i komiteen og gav dem mye viktig informasjon muntlig i en time, og hun gav også viktige og konkrete råd om hva som burde gjøres i 10 punkter, ble ignorert også.

Da Dr Kilde skulle levere dokumentene vi hadde jobbet med i lengre tid, nektet sekretæren å motta disse.. men Dr Kilde insisterte. Til tross for dette stod det i en senere rapport fra møtet at «Dr Kilde tok papirene med seg» – noe som ikke er korrekt. Hun tok kun med seg originalene men det ble kopiert kopier til komiteens medlemmer på stedet av sekretæren, som gav utrykk for at hun ikke ville motta disse enormt viktige dokumentene med svært relevant info.. I referatet fra møtet med komiteen som ble sendt i posten til Dr Kilde i ettertid, var de viktigste poengene og informasjonen utelatt og det stod at hun hadde tatt papirene med seg..

I rapporten NOU 2003:33…var ingenting av det viktige som ble gitt fra Dr Kilde og Ida Bjørn-Hansen nevnt overhodet, men helt ingnorert..
Ida Bjørn-Hansen lever dessverre ikke lenger blant oss i dag, hun visste for mye.. og var også en svært viktig kilde for Per Aslak Ertresvåg.

Dessverre føyer det vi her opplevde seg inn i hva som er normalt i slike komiteers arbeid. De vil rett og slett ikke motta eller ta i betraktning noe som gjør at resultatet blir annerledes enn intensjonen til de som nedsatte komiteen.. Derfor kommer ikke sannheten frem og slik bedras folket..
Det har i ettertid vært spurt både skriftlig og muntlig om komiteen gjennomgikk dokumentasjonen vi leverte, men har ikke fått noe svar..

Det burde være en enkel ting å svare på, men intet svar og unnvikelser lover ikke bra. Det ble nedlagt mye arbeid for mange av oss, og det er et hån mot oss, dette arbeid, denne info og mot alle ofrene og også skattebetalerne som finansierer slike offentlige komiteer at viktig info ikke blir tatt i betraktning, eller iallfall blir ikke tatt hensyn til.

Den muntlige dokumentasjonen har de iallfall fått.. MEN ingenting var nevnt i rapporten om det heller..og om det som vi jobbet og strevde slik med å få gitt dem skriftlig ble muligens underslått ? I denne videoen forteller Dr Kilde selv hva som skjedde ang det jeg ovenfor har fortalt.. Vær våre vitner

Kan noen også hjelpe oss med å lagre og bevare denne videoen som dokumentasjon, uavhengig av om den blir fjernet fra utube? Har ikke lyd, men håper dette er den riktige videoen for å dokumentere det som jeg her har fortalt:

MindControl PART 7 – Dr. Rauni-Leena Luukanen Kilde – Nyhetsspeilet.no
http://www.youtube.com/watch?v=7uTTUKmbceY&feature=related
——————————————————————————————–

Singoalla sier:
09. 05. 2010 klokken 03:47

Uansett om rapporten NOU 2003 nr. 33 og komiteen ligner offentlig debunking, så er vedleggene mest interessante, for de viser noe annet..
F eks kontrakter med US-army, hva hadde de på Norske sykehus å gjøre?!

SE HER OG DEBUNK DETTE OM DERE KAN – fra NOU – 2003-33:

Granskning av påstander om uetisk medisinsk forskning på mennesker
http://www.regjeringen.no/nb/dep/hod/dok/nouer/2003/nou-2003-33/11.html?id=373258

Vedlegg punkt 2 : Oversikt over kontrakter inngått mellom Sem-Jacobsen og amerikanske militære institusjoner..

Sponsor Kontraktsnr Tittel:

USAF/AFOSR AF-61-514-1201 Intracerebral electroencephalographic study of the human brain

US Army DA-91(-51)-591-EUC-2746
Hjerne og atferd, tale, bevissthet og atferd

US Army DA-91-591-EUC-2028 – Hjerne og atferd

US Army/Army Research office, Europe; Army medical R & D command

DA-91-591-EUC-04075 Speech, consciousness, and behaviour

US Army/Army Research office, Europe; Army medical R & D command

DA-49-193-EUC-03725 Speech, consciousness, and behaviour

US Army/Army Research office, Europe; Army medical R & D command

DA-91-591-EUC-03725 Speech, consciousness, and behaviour

DA-91-591-EUC-3279 Speech, consciousness, and behaviour

US Army DA-91-951-EUC-1634 Hjerne, atferd og bevissthet

US Army DA-91-591-EUC-2029

US Army/OCRD ERO, Army R&D GR Eur

DAJA –37-68-C-0075 Brain behaviour and intracerebral blood flow

US Army/OCRD ERO, Army R&D GR Eur

DAJA-37-69-C-0012 Brain behaviour and intracerebral blood flow

US Army/OCRD ERO, Army R&D GR Eur
DAJA-37-70-C-0633 Brain behaviour and intracerebral blood flow

US Atomic energy ­commission
AT (30 -1)-3618 Regional blood flow in subcortical structures in man

US Atomic energy ­commission
AT (11 -1)-3182 Regional blood flow in subcortical structures in man

Federal aviation adm.
AM-A-72-110-7 Development of a dead man’s button

Federal aviation adm. 045342 Development of a dead man’s button

USN/ONR N-00014-72-C-0345 Navy environment: Data on the saturation and clearance of gases from various tissues in the human body to improve decompression tables

US Navy N00014-72-C-0345 – Investigation on the Saturation and Clearance of Hydrogen Gas in the Brain and Extremities of Man, and Investigations on Biomedical ­Monitoring of Divers in Wet-Suits

US Navy N00014-72-C-0345 Clearance and Saturation of ­Hydrogen Gas in Man with Special Emphasize on the Brain

NASA NAS2-1235 Analyzer for reduction, coding, analyzing and integration of raw biological, behavioural and environmental data

USAF/AFOSR, DLS AF-61-052-00197-Electroencephalo­grama in flight

US Air Force AF 33-616-6702 Electroencephalo­grama in flight

Dept. of Defence, Army DA 037306

Så de har altså laget en rapport som benekter fakta i sine vedlegg
Slå den! Hva hadde US Atomic energy ­commission på Norske sykehus å gjøre? Eller NASA??! Eller US Air Force og Dept. of Defence??!!

Dette er ikke noe bedre enn Dr Mengele.. og co i konsentrasjonsleirene og disse overgrep har skjedd mot gode Nordmenn i fredstid på flere sykehus!
Det var forsøk med gass, elektrosjokk og ødeleggende kjemikalier, lobotomi med drill og med kjemikalier osv. Sykehus er farlige, tydeligvis..

Det jeg har postet ovenfor er link til KONTRAKTENE mellom sykehusene i Norge og disse amerikanske millitære instanser..
Og det er faktisk BEVISER at slike kontrakter finnes i hopetall..

« Forrige artikkel

Er Oljefondet basert på en fagøkonomisk kortslutning?

Neste artikkel »

Naturretten – grunnlaget for all samfunnsdannelse

129
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x