WHO-forskningen på Bakkebø‏

9.8K visninger
1 minutt lesetid
129

Jeg ble engang spurt om hva som er det verste jeg har sett i mitt liv og da svarte jeg uten å nøle: WHO-forskningen på Bakkebø. Vedkommende som spurte viste en takk på datamaskinen og hvis Internettforskningen er kommet så langt som jeg håper, vil Bakkebøforskningen bli offentlig tilgjengelig om ikke altfor lenge.

Jesuittene har i mange hundre år forsket på hvordan det psykiske sanseapparatet kan påvirkes, og da spesielt dømmekraften. Den internasjonale sunnhetskommisjonen i Paris koordinerte den internasjonale forskningen som fant sted hovedsakelig i sinnssykehusene. I 1945 ble WHO etablert med hovedformål å koordinere hjerneforskningen og de innledet straks et samarbeid med jesuitteragenten Karl Evang.

Den tyske okkupasjonsmakten hadde innført barnetrygd i Norge. Da den tyske okkupasjonen ble avløst av alliert okkupasjon ble utbetalingene til mottakerne straks stanset mens arbeidsgiverne måtte fortsette å innbetale til trygden. I 1946 var et betydelig beløp oppsamlet og pengene ble brukt til å bygge et forskningssenter på Bakkebø der små barn ble utsatt for medisinske og psykologiske eksperimenter med sikte på å svekke eller ødelegge det psykiske sanseapparatet, spesielt dømmekraften. Forskningsresultatene ble fremlagt på et topphemmelig seminar på Holmenkollen hotell i 1957.

De som ble utsatt for disse eksperimentene var overveiende såkalte tyskerunger som av allierte soldater ble raidet opp i sine tyske familier og transportert til Bakkebø. Eksperimentene tok sikte på å finne ut hvilke doseringer som skulle til for å svekke dømmekraft og rettferdighetssans slik at hjernen på de stakkars barna ble et «tabula rasa» som de het på vitenskapsmennenes språk. Forsningsresultatene er benyttet for å bestemme doseringen i barnevaksinasjonsprogrammene.

Synnøve Fjellbakk Taftø har bare sju års skolegang, men har på egen hånd
lest seg frem til eksamener som programmerer/systemerer, pedagog og
jurist. I 1977 ble hun tatt opp i utenrikstjenesten og tjenestegjorde i
Berlin (DDR), New York (FN-delegasjonen), Bangkok og Geneve (EFTA). Da
hun i 1992 gikk offentlig ut mot den såkalte EØS-avtalen, ble hun
erklært alvorlig sinnslidende og avskjediget av regjeringen Gro Harlem
Brundtland. Synnøve har fortalt om sine opplevelser i diplomatiet og
psykiatrien i Skjoldmøysagaen og Nornens Beretning som er gratis
tilgjengelig på nettet.

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

129 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Skakke
Skakke
Abonnent
13 år siden

Her var det ganske kraftige påstandar. Har du noko kjelder å visa til?

Mvh
Jan Terje Rafdal

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Skakke
13 år siden

Det finnes 3 forskjellige typer kilder.

– Levende kilder
– nedskrevne kilder
– massemedia

Levende kilder er mennesker som personlig har opplevd å være i historien, fks, min bestemor kan brukes som en kilde fra Iran når britene forfalsket iranske seddler og kom for å kjøpe hele landsbyen’s avlinger.

Nedskrevne kilder blir alltid skrevet av vinnerne i historien. Hitler tapte, Rosvelt skriver historiebøkene etter hans syn på hvordan konflikten var, hvorfor de måtte krige, og hvordan de vant. Slike kilder blir brukt i historiebøker som havner i skolepensumet til barna dine.

Massemedia, dagbladet skriver en historie, og artikkelen går rett inn i leksikonet som sannheten. Altså massemedia kan lage historie, eller de lager historier, det er jobben dems.

Hvor plasserer du den tapre «unsung hero» Synnøve Fjellbakk?

Tarzan
Tarzan
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

«Massemedia, dagbladet skriver en historie, og artikkelen går rett inn i leksikonet som sannheten. Altså massemedia kan lage historie, eller de lager historier, det er jobben dems.»

Ja og noen får anonyme mails om vindemølle-tanke-kontroll, og artikkelen går rett inn i Nyhetsspeilet som sannheten.

Det eneste jeg ser her er utalelsene fra en person, og når denne tidligere erklært alvorlig sinnslidende, er det ikke lite forlangt å be om mer bevis for påstandene enn kun dennes ord.

Forøvrig viser artikkelbildet og påstander som «Forsningsresultatene er benyttet for å bestemme doseringen i barnevaksinasjonsprogrammene» at dette er oppgulp av gang på gang motbevist vaksinehysteritullball.

Hvorfor er alle som snakker imot såkalt NWO/Illuminati og den skjulte statsmakten automatisk kredible?

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Tarzan
13 år siden

Når en «kilde» holder kontakt med deg i 6måneder, ber om din hjelp, er redd for sitt liv og familie, så lurer jeg på hva du ville gjort? Denne personen var en oppmerksomhetssyk psykopatisk løgner som fikk betalt for å lage en svertekampanje mot Norges nye selvstendige folkeavis.

«Forøvrig viser artikkelbildet og påstander som “Forsningsresultatene er benyttet for å bestemme doseringen i barnevaksinasjonsprogrammene” at dette er oppgulp av gang på gang motbevist vaksinehysteritullball.»

Har du bevis på det? Eller er du som alle andre forskere som skriver på tavla som om det var nok.

Har enda ikke sett noen som har debunket denne:

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/04/vaksinering-er-ikke-immunisering/

«Hvorfor er alle som snakker imot såkalt NWO/Illuminati og den skjulte statsmakten automatisk kredible?»

Fordi vi har sett nok til å gjøre opp en mening om Nwo og dens eksistens, dermed er et hvert angrep mot Nwo kredibelt etter min mening.

En morder er det for alltid.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Tarzan
13 år siden

Tarzan: Det er Norges mest kjente politiske fange du snakker om her! Å bli erklært sinnslidende er bare et av svært mange tunge overgrep for å hindre denne kvinnen i å ytre seg til det Norske folk med all sin viten og forstand!

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Tarzan
13 år siden

Tarzan
«Det eneste jeg ser her er utalelsene fra en person, og når denne tidligere erklært alvorlig sinnslidende, er det ikke lite forlangt å be om mer bevis for påstandene enn kun dennes ord.»

Jeg ville ikke ta en «diagnose» høytidelig med mindre jeg har tillit til legen (de er ikke psykologer, men leger, er mindre kompetente en psykologer. Deres rykte de siste 200 år er det verst tenkelige. Lovene holder på å endres … i retning av at de skal «yte service». De som ingenting vet er selvfølgelig for sauer å regne, men min erfaring er at alle sauer mener de er like mye ved som andre.

Synnøve Fjellbakk Taftø går beviselig ikke på akkort med sannheten. Bruntland hadde ikke det prinsippet, det samme for samtlige amerikanske presidenter i det 20 århundre. De kunne starte ny krig bare for å sikre sjansen for gjenvalg, det tilsvarer (-1000) * Synnøve Fjellbakk Taftø’er.
For å indikere hvilken målestokk jeg bruker på mennesker.

Michelle
Skribent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

FANTASTiSK PERFEKT SAGT – TAKK ARMiN!!!! SÅ SANT SÅ SANT!!!

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

ja TAKK til goe Singoalla også selvsagt, akkurat, det er bare et våpen for å hindre personer i å bli trodd, og visse folk går rett i fella og tror alt myndigheter og utdannede farer med, mens våkne folk forstår at det bare er en form for maktmisbruk og mind-control! Om man blir ærklært sinnslidende, trenger ikke bety mere enn at man er uenig i religionen media og dets presteskap, og så får de tvangsdope deg ned til du ikke klarer å hverken stille spørsmål eller tenke selv..

arrogantkverrulant
arrogantkverrulant
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

I steden for å påstå at dere «oppvakte folk» forstår at alt egentlig bare er en illusjon skapt av den såkalte «kabalen», foreslår jeg at dere skaffer dere litt kunnskap om emnet selv. I bunn og grunn bør du ha konkret forskning å vise til for å gå ut med påstander om at WHO er interessert i å bryte ned mennesker.

Pilgrim
Pilgrim
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

<>

I skuffen sammen med alle de andre som lider under paranoide vrangforestillinger. (Jeg kjenner en hel del av dem.) Og jeg har inntil i dag ikke hatt noen grunn til å tro hverken det ene eller det andre, jeg har bare registrert at det foreligger en myte om et slags heltemot hos en psykiatrisk pasient. Men nå har jeg lest to innlegg som begge lider under manglende kildehenvisninger og uetterrettelighet, samt løse påstander som krever at leseren uten videre bare skal godta slike autoritære og ikke-dokumenterte utsagn.

Jeg er helt enig i det premiss at det finnes maktovergrep og formynderi i samfunnet, men ser ikke helt hvordan det skal kunne hjelpe på situasjonen at det sitter en masse mennesker og «synser» – akkopagnert av masse akking og uffing over spinnville ting som ikke lar seg bevise.

Spørsmålet må bli: Hva fanden har du/dere tenkt å GJøRE? Sitte på rompa dag ut og dag inn og klage over all ondskapen i verden? Vikle deg/dere inn i en semiologisk labyrint av meningsløst vrøvl om «mind control» når problemet er så enkelt som at du/dere helt mangler selvdisiplin og handlekraft?

Alle dere gutte- og pikebarn som er en del av det systemet dere klager over har faen ikke noe dere skulle ha sagt! Har du jobb og bil og banklån og hele sullamitten så er du en del av problemet – og all denne sutringen blir bare hyklerisk og patetisk. Du er ikke «alternativ» bare fordi du har avvikende ideer. Hvis du virkelig MENER noe så viser dette seg i handling. Ikke gjennom å gå i demonstrasjonstog av og til, mellom hjemmets trygge lune og jobbens økonomiske sikkerhet men VIRKELIG handling, hvert minutt og hvert sekund av livet.

«Put your money where your mouth is.»

Pilgrim
Pilgrim
Abonnent
Svar til  Pilgrim
13 år siden

(Svar til «Hvor plasserer du den tapre “unsung hero” Synnøve Fjellbakk?»)

arrogantkverrulant
arrogantkverrulant
Abonnent
Svar til  Pilgrim
13 år siden

enig

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Pilgrim
13 år siden

«Alle dere gutte- og pikebarn som er en del av det systemet dere klager over har faen ikke noe dere skulle ha sagt!»

Yo, jeg er på topp,vet du hvorfor? fordi jeg har kjempet meg oppover og jeg er stolt av det jeg har gjort. Alle skal fortelle meg hvordan jeg skal gjøre ting, men ingen gjør noe selv. Vi venter på en som skal gjøre alt for oss, jeg gikk lei og fant ut at jeg var han jeg leitet etter. Alt jeg vil er at vi bruker felleskapets nye folkeavis for den trengs sårt i disse dager hvor de siste sandkorn er på vei ut av time glasset. Jeg har lenge forsøkt å knuse glasset sånn at vi kan bli fri og jeg har oppfordret til handling flere ganger

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/08/nyhetsspeilet-tv-kampen-om-mate
Demonstrasjon utenfor mattyilsynet

Selvom det ikke er jeg som er innitiativ taker så refset jeg facebook gruppe lederen og hånet han for å ha 30.000 medlemmer og ingen har foreslått en demonstrasjon.
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/protest-mot-datalagringsdirekti

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/01/politisk-motivert-tagging/

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/11/demonstrasjons-etikk-verdier/

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/10/en-demonstrasjon-fra-fremtiden/

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/09/remember-remember-11th-of-septe

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/05/pa-tide-a-mobilisere-et-bakkema

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/05/nyhetsspeilet-tv-chemtrails-akt

Samtidig har jeg satt opp en rekke «kommende aktiviteter» i kalenderen som leserne kan følge med på hvor det oppfordres til å delta på foredrag, demonstrasjoner o.l.

Jeg har fått bilderberggruppens «hemmlige» eksistens på videofilm av selveste Thorvald Stoltenberg, jeg har stått forran Stoltenberg med en Banner, jeg har vært med å starte anti-svineinfluensa kampanjen og holdt demonstrasjoner, vært på NRK p3 og snakket om pågående værmodifikasjon i Norge, jeg har tagget halve byen med politisk motiverte budskap, heng bannere, arrangert en demonstrasjon mot mattilsynet angående Stevia vs Aspartam, jeg har fått Jonas Gahr støre til å bite seg på leppa når jeg stilte han spørsmål om CFR gruppens planer å sprøyte aluminium og barium i skyene, enkelte dager har jeg møtt fem på youngstorget som ringer meg for å møte meg «ansikt til ansikt» å fortelle en historie, jeg har tatt tidligere PST sjefen i å lyve angående «globaliseringskritikere truer riketssikkerhet» utsagnet hans på Film, jeg har stått forran den sionistiske israelske ambassadøren og kalt han og troen hans for en menneskefiendtlig ideologi, jeg har møtt opp utenfor trilaterale komisjonens elitemøte på rådhuset, skrevet 80 artikkler om ting du aldri vil lese i en vanlig avis, jeg kan sikkert holde på hele dagen men da tror du jeg skryter…

Forstå at vi faktisk er den forandringen vi ønsker å se. Hadde ikke Synnøve Fjellbakk vært den forandringen hun ønsker å se, hadde hun som alle andre på den tiden lagt seg flat og blitt overkjørt…

Alle kan gjøre noe Pilgrim , men ingen kan gjøre alt! Jeg glemte å gratulere deg med 20år boikott av israelske varer, det er å være den forandringen man vil se i verden!

“You assist an evil system most effectively by obeying its orders and decrees. An evil system never deserves such allegiance. Allegiance to it means partaking of the evil. A good person will resist an evil system with his or her whole soul.” Mohandas Gandi

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Pilgrim
13 år siden

:-) Keep up the good work Armin, du er så ung.. og har klart så mye!
Om verden består undrer jeg meg på hvor du er om når du har levd i 25 år til :-)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Skakke
13 år siden

Har du «noko» kilder til 9/11, Irak-krigen, Afghanistan-krigen, Vietnam-krigen? Nei, alt er opplevd og sett via massemedia. Hadde en norsk avis skrevet dette, ville den automatisk ha blitt akseptert, selv om det var blanko-løgn! :D

Tarzan
Tarzan
Abonnent
Svar til  arifkarim
13 år siden

Har du “noko” kilder til Illuminati, NWO, depopilasjonsagendaen? Nei, alt er opplevd og sett via youtube og blogger. Hadde Nyhetsspeilet skrevet dette, ville den automatisk ha blitt akseptert, selv om det var blanko-løgn! :D

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Tarzan
13 år siden

Fantastisk mot-kommentar. ;) Nei, vi tror ikke på «alt» NS kommer med. Armin skrev om en varsler som advarte om vindmøller som kan brukes til tankkontroll, lol! Det ble rask tusenvis av kommentarer under det han skrev, men jeg skrev ingenting, siden jeg visste at det må være en et spøk, og det var det…. :D
Konklusjon: Vi tror ikke på alt. Vurderer, sammenligner kilder, og dermed danner et virkelighetsbildet. Ikke som dere som tror 100 % på staten sine uttalelser… ;)

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Tarzan
13 år siden

Ja. Gordon brown, Bush, Clinton, David Rockefeller , Henry kissinger, George bush senior har alle referert til den nye verdensorden. Polly want another cracker?

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Tarzan
13 år siden

Jeg glemte Støre!

Michelle
Skribent
Svar til  Tarzan
13 år siden

alle har vel fått med seg at alle pengene lages og eies og kontrolleres av noen få i verden og at verden lider mens militærbruken og forurensningene bare økes, problemet er bare at noen tror på løgnene om at det er fordi de ikke er utdannet i u-land at de er fattige, at de ikke er så smarte og flinke som vesten, at det liksom er deres egen feil osv..

Slater
Slater
Abonnent
Svar til  Tarzan
13 år siden

Nå har jo både folk som Bush, Brown, Gorbatsjov, Hitler (Gro Harlem og Støre på hjemmefront) stått åpent og sagt rett ut at de «Ønsker/kjemper for EN NY VERDENSORDEN!»

Trenger du mere bevis eller?
Der har du det rett fra kjeften på dem selv!

Beatrix
Beatrix
Abonnent
Svar til  Tarzan
13 år siden

Dette kommer muligens litt på siden, men sannhetens ansikt vises sakte og sikkert. Løgnene kommer til å bli avslørt, og det er bare et tidsspørsmål før bomba smeller.

Dette handler ikke akkurat om vaksiner, men om fredoperasjonens løgner.

Fra noen av mine innlegg:
«Den danske dokumentarfilmen «Armadillo» vises i disse dager på Cannes-festivalen. Den handler om voksende kynisme og motløshet hos unge soldater stasjonert i Helmand-provinsen i Afghanistan. Regissør for filmen er Janus Metz.

Sitat fra Dagbladet:

«Krigen i Afghanistan er ikke bare forsvunnet i en tåke av løgner med hjelp fra dansk presse, den er også svøpt i et utålelig hykleri som bare kan forklares med vår 150 år lange historie som pasifistisk, militant voldsfornektende nasjon.

Filmen Armadillo blir sett på som et jordskjelv i den danske nasjonens selvforståelse.»

Noen har kanskje fått med seg Manchurian candidate, som handler om skyggeregjeringen, manipulasjon og soldatenes oppdrag i krig.

KAN det ligge noe bak budskapet i disse filmene, som KAN være en del av virkeligheten?

KAN vi har blitt lurt til å tro at dette KUN handler om fredsbevarende operasjoner.

Disse som er utplassert i en krig kan vel umulig gå upåvirket hen etter endt oppdrag. Det må være vanvittig traumatiserende å må bli tvunget til å slakte ned en masse mennesker.

Får vi den sanne informasjonen gjennom mediene når det gjelder formålet til fredsoperasjoner?

http://www.dagbladet.no/2010/05/12/kultur/debatt/kronikk/krig/afghanistan/11681361/

«US troops executing prisoners in Afghanistan, journalist says.

The journalist who helped break the story that detainees at the Abu Ghraib prison in Iraq were being tortured by their US jailers told an audience at a journalism conference last month that American soldiers are now executing prisoners in Afghanistan.»

http://rawstory.com/rs/2010/0512/hersh-battlefield-executions-continue-obama/

«Hyggelig» lesning?..

Alle løgner kommer fram i dagens lys, også hav angår formålet med vaksinekampanjene.

Menneskeeksperimentene har overhodet ikke blitt avsluttet.

Synnøve Fjellbakk Taftø er bare en av få, som har blitt «behandlet» i psykiatrien for sine politiske meninger. Man bør være varsom med å tråkke på mennesker, uten at man kjenner sakens innside grundig.

arrogantkverrulant
arrogantkverrulant
Abonnent
Svar til  Tarzan
13 år siden

«bevismaterialet» dere viser til er overhodet ikke noe som fremmer utelukkende en sannhet. Tvert i mot er det tvetydig, og man må legge inn mange linjer med fiksjon for å finne referanser til «kabalen» i disse kildene.

Anna Balsgaard
Abonnent
Svar til  Skakke
13 år siden

http://institusjon.histos.no/index.php?landsdel=9&vis=18&do=visInstitusjon
Her er noe av den «fine» siden av stedet

Lebensborn, også kaldt tyskerbarna, eller bastardene er kjent historie

«http://www.dailymail.co.uk/news/article-1111170/Stolen-Nazis-The-tragic-tale-12-000-blue-eyed-blond-children-taken-SS-create-Aryan-super-race.html
Others were less fortunate, being beaten and raped.
The post-war hatred towards the offspring of German soldiers was so great that psychologists even concluded that women who had taken part in the scheme were ‘of limited talent and asocial psychopaths, some of them seriously backward’.
The words ‘father was a German’ were indictment enough to send children from the previously occupied Scandinavian countries to mental hospitals, where many were tortured and raped.

Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1111170/Stolen-Nazis-The-tragic-tale-12-000-blue-eyed-blond-children-taken-SS-create-Aryan-super-race.html#ixzz0thB0NsmC

Legal papers also show that Lebensborn children were raped, with the blessing of staff, by other inmates in psychiatric hospitals for the crime of having German fathers.
Priests recommended that the children should be sterilised to prevent them growing up as Nazis and waging war in later years.
Among thousands of harrowing episodes, Gerd Andersen, also from Norway, was sexually abused by a teacher in front of the whole class, while his friend, Karl Zinken, was placed in a special school for mentally retarded children where he was raped.»

Quark
Quark
Abonnent
13 år siden

Nix, mine 3 er like energiske etter vaksinene. Sikkert fordi de holdt seg friske og hjalp andre med å holde seg friske, så de har masse livsglede og kamerater. Livet er herlig med friske barn (selv om besteforeldrene synes de bråker for mye)!

Ellers ønsker jeg også pålitelige referanser for å begrunne disse voldsomme påstandene.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Quark
13 år siden

Bare fordi dine barn har det bra betyr det ikke at verdensproblemene er løst. Jeg snakket med lærere som har sett trenden i mange år. Noe er annerledes med ungene, de er roligere, og blitt altfor snille og konformistiske som om de var passifisert. Senest istad så jeg 2 kamerater gå langs veien, han ene hadde hodetelefoner på seg! Alle lever i sin egen verden selvom de lever på samme planet. Nasjonalprøvene blir dårligere og dårligere, fraværet fra skolen har aldri vært så høyt, og antall ungdommer med psykiske problemer ifølge psykisk.no var over 250.000 som ringte inn, besøkte helsesøster, eller sendtemail. Også har du de som er hyperaktive eller normale, de som ikke er normalt tilpasset i et sykt samfunn, de blir proppet med amfetamin og ritalin sånn at de også skal være rolige. Vi vil vel ikke ha et ungdomsopprør? Så hvorfor ikke forpeste alle skolekantinene med brusautomater som kun inneholder lettbrus med rottegiften aspartam, eller hva med nudler og toro-potetmos med hjernebremsen MSG? Eller hva med en svineinfluesa vaksine etter at staten har skremt dritten ut av ungene? Kan du tenke deg hvor jææævlig ungene har det idag iforhold til før? Ikke rart de isolerer seg i dataspill verden.. Virkeligheten er i krig.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Children with particularly weak neurology are highly susceptible to neurological damage from vaccines. This damage may take the form of a coma, convulsions, autism or being partially paralyzed. Some children given vaccines soon find themselves in wheelchairs, unable to walk even though previous to the vaccine they were star athletes.

http://www.naturalnews.com/028773_vaccines_convulsions.html

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Quark
13 år siden

Det er takket være slike forbaska optimister som Quark med sin store forplantings-entusiasme, at det går til helvete på Jorden.
Den vaksinen smittet med to typer levende virus, ble utarbeidet i håp om flere slike forbaska optimister som Quark.
Heldigvis(?) var det ikke mange flere hjerneløse optimister som lot sitt avkom være bærere og verter for virus-motasjon som skulle utrydde halve europa.
Selv ulveflokker har forstand nok for å ikke forplante seg over ende og sultedø etterpå pga. hvalpe-overproduksjon.
Ulver klarer å holde sine forplantingsorganer under kontroll,
mens tobente debiler hyler at det ikke er humant å bortsortere fostre med down-syndrom…

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

Nå må du faen meg ta og skjerpe deg med din vedvarende hjernedøde hatpropaganda bin laden.

Redaksjonen;

Vennligst spar oss for dritt som dette… Det er så langt over streken at ord ikke strekker til!

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Vandalf
13 år siden

Ha ha! Jeg ler så jeg rister
Her er det opplegg til flere tvister
Belsebob følte seg snytt
Og fant opp nettet på nytt
Singoalla og Johansen
Føler seg ytterst på Skansen
Og den Bergenske Lise
Ville noen skvise
Nå er det Bin Laden
Som volder den store skaden
Vandalf freser som katten
Nå bllir det liv i debatten?
:D

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
13 år siden

Alltid fint med litt temperatur i debatten, men bin ladens innlegg ser jeg ikke mye humor i… Det er bare tragisk!

(og burde vært slettet spør du meg)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Vandalf
13 år siden

Det er godt du kan le :-) Jeg ønsker iallfall at det skal være rom for ALLE og respekt for ALLES meninger og ytringer. Jeg ønsker ingen skviset eller slettet og har ingen skjult agenda. Er blitt glad i de fleste her jeg :-)
Men det oppstår mye misforståelser for å si det mildt og mye vrenges til det helt ugjenkjennelige, med eller uten hensikt. Om man har satt seg inn i fenomenet mind control, er man også klar over at man kan rammes SELV, dersom man tror at man selv ikke kan rammes, da er man iallfall et lett bytte.. de som har forstått de tingene kjennetegnes av innsikten at også vi selv kan rammes.. å være våkne rundt det er eneste forsvar.. vi bør være klar over at mk brukes til de grader for splitt og hersk, for å splitte venner, allierte, familie og ektefeller. Jeg ser dette når det skjer for jeg har sett og erfart mye av det, i alle disse årene. Om mk settes inn på den måten så settes en person på en frekvens, og en annen person på en annen frekvens, slik at de ikke kan forstå noe av det den andre prøver å si og mener at den andre er helt på trynet.. de er i hver sin verden i hver sin frekvens.. forståelse av den annen part synes umulig. Dette må vi være våkne for at kan skje med oss alle her. Å rope om at det ikke kan skje eller at man ikke kan rammes, røper bare at man ikke har forstått hvordan dette brukes i praksis. Man kan vanskelig skille mk fra sine egne tanker og følelser, og ALLE er rammet, direkte eller indirekte på en eller annen måte. Det er klart at vi som forstår og er våkne, er en spesiell målgruppe. Dette er å konstatere fakta. Vi må være våkne hele tiden for slike forsøk på splitt og hersk mellom gode allierte. Dersom de kan få oss til å gå løs på hverandre, så tjener det motstandernes sak. La oss holde oss for gode til det.

Rett til privatliv er et svært viktig prinsipp. Har vært på et seminar faktisk om privatlivets rett i Justisdepartementet for noen år siden, sammen med bl a Dr Rauni-Leena Luukanen Kilde.. tema var om grunnloven kunne brukes for å redde siste rester av retten til et privatliv.. og dette kan være interessant å høre vår egen Fru Justitias mening om, ut fra hennes spesielle forståelse..

Da er det også viktig at vi lever som vi lærer, og respekterer andres privatliv også om vi vil jobbe for den rettigheten. Å trekke med seg misforståelser og såret ego fra andre debatter inn hit til Synnøves debatt og artikkel er ingen tjent med. Det ser jeg som uprofesjonelt, og vil ikke delta i. Det jeg har spurt deg om, Lise er om du har den linken, til det som skjedde i den byen i Frankrike hvor befolkningen gikk løs på hverandre. Et helt åpenbart Mind control-prosjekt. jeg er kommer ikke inn på området hotmail/live/msn og i dag var hele internett avstengt med samme hvite skjerm overalt.. ingen tilgang, neppe tilfeldig.. men klarte å komme inn igjen..

Har forresten lært noe nytt i dag, å fremmedgjøre oss til intetkjønn er en jesuittisk lære og greie, det også.. lærer stadig mer om jesuittene..
Vi er alle fremmedgjort av disse fremmedgjørende vrang-lærer..
Noen av oss har strevd i noen år for å finne tilbake til egen og naturens lære og kraft og til de lærer som er i harmoni med sannhet og Guds natur :-)
Det er en ganske omfattende jobb for de fleste lærer er tilpasset agenda..

Ene
Ene
Abonnent
13 år siden

Flott og tankevekkende for dem som følger strømmen!
100 % enig med deg Synnøve!
Syns du er ei flott dame og jeg liker at du har gått din egen vei utenom
«the main flow», vi trenger flere sånne som deg.
Auraen blir blury og mister gnisten så snart man putter et kjemikal i kroppen,
det være seg en smertestillende eller annen «medisin».
Vi er fra naturen et naturprodukt og jeg mener bestemt at rene naturprodukter
er det vi bør befatte oss med i denne livsformen.

Igjen flott reminder :)

arrogantkverrulant
arrogantkverrulant
Abonnent
Svar til  Ene
13 år siden

når du trekker inn ord som «aura» mister du brått all troverdighet, da slike overnatulige referanser medfører at jeg ville, om jeg hadde hatt myndighet, fått din psykiske tilstand vurdert av kyndig personell.

Ene
Ene
Abonnent
Svar til  arrogantkverrulant
13 år siden

He he he. Du morer meg.
Godt å se at naturen er mangfoldig
– men jeg lurer på om » kyndig personell» hadde tatt deg alvorlig dersom jeg eller
noen annen skulle bli tatt opp til psykisk vurdering fordi jeg vet at alt levende har en aura.
Syns for feks. at atomprøvespregning under jorda på andre siden av kloden ,
som måles på ritcher skala i Finnmark er litt mere sinnsykt .,,
– Se ting i perspektiv og heng deg ikke så veldig opp i ubetydelige ting i den store sammenhengen.
Skal jeg trege deg litt med å si at Tellus også har aura…

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Gratulerer med debuten som artikkelforfatter, kjære Synnøve :-)
Og velkommen her blant dine egne.. takk for praten just nu..

Skeptikerne som er på plass burde kanskje se litt nærmere på artikkelforfatterens navn her, hun sier nok ikke noe uten å ha solid grunnlag for å si det. Det er mange som vet om disse tingene også, men et er ting som ikke tåler dagens lys, og som derfor har blitt skjult for befolkningen, debunket og tiet ihel. Folk som har hatt kjennskap til disse tingene har ofte fryktet for sine liv. Det er uhyggelige saker dette..

At skeptikerne og allmennheten generelt ikke har kjennskap til dette, betyr ikke at det ikke er reelle fakta, tvert om, har mye vært gjort for å skjule uhyggelighetene. Om man ikke tar de som vet av dage, så kan man spre rykter om dem eller få psykiatrien til å ta seg av dem med diagnoser og medikamenter. Det er farlig å vite for mye, om ting som ikke tåler dagens lys, også i Norge. Og det gleder mitt hjerte stort, at en av dem som vet mest, fremdeles lever og kan dele sin kunnskap med oss her :-)
I sannhet er vi priviligerte, nå kommer sannheten frem :-)

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
13 år siden

Jeg har lest bøker skrevet av Synnøve Fjellbakk Taftø, og hun har en meget sterkt utviklet rettferdighetssans og sannhetssans, samt en juridisk-departemental profesjonalitet i omgang med dokumenter og deres innhold.

Har Synnøve FT skrevet noe så er det ganske enkelt fordi det er sant.

Jeg slutter meg til koret av de mange som har ønsket Synnøve FT hjertelig velkommen som bidragsyter her på Speilet. Selv anser jeg Synnøve som den norske sannhetsbevegelsens virkelige knapphullsblomst.

vrang
vrang
Abonnent
Svar til  Synnøve Fjellbakk Taftø
13 år siden

Jeg synes synd på dattra di som blir hengt ut av sin egen mor i offentlighet på den måten. Synes du forøvrig influensakampanjen, slik du betrakter den, har vært vellykket med tanke på opptøyene i Hellas? Eller på Island?

vrang
vrang
Abonnent
Svar til  vrang
13 år siden

Jeg uttrykte meg litt dårlig, da jeg mente vaksineringskampanjen fra myndighetenes side. At vaksinen har som hensikt å sløve ned folk i forkant av en økonomisk undergang blir vel en noe merkelig påstand tatt de nevnte opptøyer i betraktning?

vrang
vrang
Abonnent
Svar til  vrang
13 år siden

Ja, opptøyer er tegn på frustrasjon. Men du skriver lenger opp at myndighetene har vaksinert oss for å sløve oss ned i forbindelse med økonomiske nedgangstider. Men tydeligvis har ikke vaksinen sløvet ned den greske befolkning, har den vel? Du snakker jo imot deg selv nå! Man kan jo ikke være passivisert OG gjøre opptøyer samtidig?!

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  vrang
13 år siden

Vrang, nå var det stort sett bare i Norge og Sverige at folk var så naive at de i så stor grad lot seg vaksinere, det var jo nærmest hysteritendenser under den falske svinepandemien.

vrang
vrang
Abonnent
Svar til  vrang
13 år siden

Ser faktisk ut til at du har rett der Hermis.
http://www.eurosurveillance.org/ViewArticle.aspx?ArticleId=19468
Uansett så har jeg liten tiltro til Synnøves hypotese. Hadde så vært tilfelle hadde vi sett det. Ingen jeg kjenner, inkludert meg selv, som har latt seg vaksinere har blitt sløvet ned eller hatt bivirkninger. Jeg har selv blitt arbeidsledig pga finaskrisa og sliter med å skaffe meg jobb. Jeg bobler av energi og sprekker snart om ikke noe skjer. Det eneste som eventuelt sløver meg ned er dagpenger.

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  vrang
13 år siden

Vrang, det er i hvertfall litt merkelig at de satte i gang denne falske pandemien med WHOs velsignelse når eliten har nok penger til å styre verden uansett. Det skader ikke å lure på de egentlige intensjonene når slikt skjer, det er liksom et eller annet som skurrer her… Får bare håpe at det ikke er så farlig. Nå er du ihvertfall mer fri til å dyrke dine egne interesser og hobbyer uten å stå på pinne for andre hver eneste dag (håper jeg), men sånt må man ofte lære på nytt ;).

arrogantkverrulant
arrogantkverrulant
Abonnent
Svar til  vrang
13 år siden

«styrt av jødiske eller jesuittiske krefter»? Om man stryker «jesuittiske» er dette nøyaktig hva som skulle bli et av Hitlers mest kjente argument. Det er ikke noe i veien med å ytre seg i fascismens ånd grunnet ytringsfriheten, men det er fortsatt en smule forkastelig å indikere at de stakkars religiøse idiotene er ansvarlig for all verdens elendighet.

vrang
vrang
Abonnent
Svar til  vrang
13 år siden

Hermis, som du sikkert vet så er befolkningstallet på jorden i ferd å eskalere over alle grenser. Før eller siden vil naturen regulerer dette gjennom gjennom en alvorlig pandemi, fordi folk bor tettere og gir bakterier/virus bedre levevilkår og dermed større mulighet til mutere til noe skumelt. Dette finnes det mange eksempler på i ulike økosystemer. Men selvsagt er dette vanskelig å forutsi, men man kan se tendenser, som f.eks svineinfluensaen og enda verre, fugleinfluensaen. Derfor er fagfolk/myndigheter av denne grunn litt på tuppa.

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  vrang
13 år siden

Vrang, de opplysningene du kommer med om at «befolkningstallet på jorden i ferd å eskalere over alle grenser» er nok litt utdatert. Prognoser viser derimot at befolkningsveksten kommer til å flate ut: http://www.dagbladet.no/2010/02/25/magasinet/demografi/befolkning/10532256/
Tror også at menneskene og deres naturlige virus og bakterier er så godt fordelt utover kloden allerede pga mer reising at det neppe vil komme noen pandemi som «svartedauen», massedød blant indianerne pga av smittebærende spanjoler etc. Derimot kan det komme laboratorieskapte mikrober som det er vanskelig å verne seg mot. En blanding av blåhval- og hønse-virus vil de fleste skjønne er menneskapt.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  vrang
13 år siden

Synnøve Fjellbakk Taftø
«Kampanjen mot svineinfluensavaksinen har jo fokusert på helt andre ting enn svekkelse av det psykiske sanseapparatet. Personlig tror jeg kampanjene i det stille har vært styrt av jødiske eller jesuittiske krefter.»

Du gjør meg stolt av å være norsk. Det har tatt meg altfor mange år å komme til de tilsvarende konklusjonener. Du har mange venner, kanskje flest i USA., men du oppdaget korrupsjonen før internett. Det blir noe annet enn etter internett. Du er blant de få som jeg regner som potensiell venn, en som jeg vil føle meg bevem med. Jeg håper du du kommenterer mest mulig her slik at alle kan lære av din kunnskap og erfaring, vår nye Amalie Skram. Innledningen din var så altfor kort.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  vrang
13 år siden

I sannhet lever vi i en forunderlig tid, hvor sannheten tvinger seg frem om alt og alle.. de mest stemplede, svertede og undertrykte reiser seg står frem midt iblandt oss og viser seg å ha mye fornuftig og godt å komme med.. om de ennå lever, eller det postes videoer her om verstinger som Idi Amin, sjaen i persia og diverse andre, hva de svartmalte og stemplede har til felles, er at de forstod hvem som styrer hverden og hvordan, og var vitne til litt for mye av deres ondskap og metodikk.. det som er skjult kommer nå frem og det er til hjelp for lyskreftene har vår gode redaktør alltid sagt, som motivasjon for arbeidet her :-)

Ja Synnøve har integitet og har vist seg i praksis å være uestikkelig i det korrupte systemet derfor passet hun ikke inn.. hun var en varsler før begrepet ble brukt her i Norge iallfall.. hun er vår egen og med sine egne tanker. Alt for mye har vi vært styrt utenfra i dette land, og vi trenger å finne tilbake til vår egen kraft, som vi mistet på veien, et arbeid som har vært igang en tid. Om Hitler sa noe behøver det da å være feil 100 % bare fordi han også sa det? Nei, det er IKKE de religiøse jødene vi har vært kritiske til, de er anti-zionister som oss, mange av dem. Ta en titt på de fine videoene jeg postet linker til!
De maktsyke folkene er ateister og materialister, akkurat som de som her forsvarer deres status qou mot oss vanlige folk her..

Ivi
Ivi
Abonnent
Svar til  Synnøve Fjellbakk Taftø
13 år siden

Hva sier dere til at Pandemrix som er mot svineinfluensa har blitt forandret til fugleinfluensa? Se side 10 på denne linken: http://www.legemiddelverket.no/upload/109499/Nye-MT-2008-10-01.pdf
Hva kan det være at den ikke inneholder h1n1 slik den gjorde i høst?

Ivi
Ivi
Abonnent
Svar til  Ivi
13 år siden

Forresten, her er et svar som jeg fikk fra GSK i desember ang. hva vaksinen inneholder:

Pandemrix inneholder en inaktivert H1N1-stamme (A/California/7/2009 (H1N1)v-liknende stamme (X-179A).

Fugleinfluensa forårsakes av H5N1-virus og det er ikke forventet at vaksine mot svineinfluensa også beskytter mot fugleinfluensa.

Videre spurte jeg om innholdet kan forandres?

Svaret var:

Pandemivaksinen vil til enhver tid være i samsvar med WHOs anbefaling og EUs bestemmelse for en pandemi. Det betyr at dersom et nytt virus bryter ut vil sammensetningen av Pandemrix kunne endres.

Betyr det at et nytt virus har brutt ut siden den nå er blitt forandret til H5N1? Hva med H1N1,hvor er den blitt av?

kj
kj
Abonnent
13 år siden

Kinesisk ordtak:
«En måte å redde ansiktet på er å holde den nederste delen lukket».

Slater
Slater
Abonnent
Svar til  kj
13 år siden

Japansk ordtak:
«Ikke vær den spikeren som stikker ut av kista for det er den første de slår ned!»

Sier jo litt om asiateres mentalitet, eller hva kj?

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Slater
13 år siden

Noen som har sett denne? http://psykiatrierpolitiskdrap.blogg.no/

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Ja, Armin, jeg har lest litt på den og lagt link til den et par ganger på NS, muligens også i denne debatt, litt usikker nå på hvor, har også hatt en lang telefonsamtale med markussosionom. Min vurdering er at han virker oppriktig, oppegående, kunnskapsrik og troverdig. Men det er virkelig uhyggelige ting han skriver om.. han har også kommentert og gitt noe info, i debatten som følger Thore Lies artikkel om massegraven etter eksperimentene på Gaustad sykehus, ta en titt der.. så ser du hans kommentarer på NS. Han lever i dektning et hemmelig sted i utlandet og mener at det er helt nødvendig for han..

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Ja når Synnøve kan tale til oss her, da kommer sannheter frem og da må det være grunn til å håpe at verden er og vil komme videre :-)
Nyhetsspeilet historie vil gå inn i historiebøkene, om de noensinne skal bli skrevet sannferdig.. det har vært rolig disse dagene og det ser ikke ut til at noen hindrer oss denne gang.. håper at flere ekte dissidenter og vitner på uhyrligheter og ting som ikke tåler dagens lys, våger å komme frem, la Nyhetsspeilet bli et slags fristed for deres ytringsrett.. la oss belyse ALT!
Og la oss slå ring om dissidentene og rapportere straks, om noen forsøker igjen å stanse noen fra å ytre seg med ufine og stygge metoder..
Vi lever i en tid hvor sannheten skal frem om alle ting..
Så får de heller skjelve i buksene de som ikke har rent mel i posen :-)

kj
kj
Abonnent
13 år siden

Amen!

Tarzan
Tarzan
Abonnent
13 år siden

Armin sa:

Har enda ikke sett noen som har debunket denne:

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/04/vaksinering-er-ikke-immunisering/

Jeg kan gi et svar i ditt ånd:

Det finnes masse bevis for at dette ikke er riktig. Det bare å lete.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Tarzan
13 år siden

Jeg har levd med de løgnene du kaller for såkalte bevis i flere år! Har du noen gang lest noe som helst fra den andre siden? Kan ikke du bevise det da, du som plyndrer alle diskusjoner her med krav om bevis, bevis , bevis ,bevis når du får slengt det i trynet gang på gang!

Tarzan
Tarzan
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

OK du ba vel om det. Relatert til bakterier og forårsakelse av sykdom, kan jeg først anbefale en god mikrobiologibok. De fleste av disse vil gi en god forståelse av bakterier, sykdom og vaksiner. Påstander om at vaksinering ikke er immunisering er tåpelig.

Eks: Brocks Biology of Microorganisms http://www.aw-bc.com/brock/

Hvis vaksiner skader barn, hvorfor har barnedødligheten gått drastisk ned i vårt århundre?

Hvis det er en depopulasjonsplanlegging av NWO, hvorfor øker befolkningen hele tiden?

Hvor er alle ofrene for den såkalte svinevaksinene? Skulle ikke hele landet være alvorlig syke nå?

En populær myte er at det er bedringer i sanitære forhold osv som har gjort hjulpet og ikke vaksiner. Da må jeg spørre hvorfor i her til lands fortsatt får forkjølelse og influensa, som smitter på samme måte som tuberkulose som ingen får siden vi lenge vaksinerte mot den?

Har du noensinne hørt om polio??? Borte fordi vi startet å vaksinere mot sykdommen. Hvorfor er polio borte av annen grunn en av vi vaksinerer?

Vaksiner og autisme

1.Immunizations and autism: a review of the literature

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17168158

Sitat: «Our literature review found very few studies supporting this theory, with the overwhelming majority showing no causal association between the Measles-Mumps-Rubella vaccine and autism. The vaccine preservative thimerosal has alternatively been hypothesized to have a possible causal role in autism. Again, no convincing evidence was found to support this claim, nor for the use of chelation therapy in autism.»

2. Autism and vaccination-the current evidence.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19614825

Sitat:»Rigorous scientific studies have not identified links between autism and either thimerosal-containing vaccine or the measles, mumps, and rubella vaccine.»

3. Vaccines and autism: evidence does not support a causal association
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17928818

Sitat: «Despite compelling scientific evidence against a causal association, many parents and parent advocacy groups continue to suspect that vaccines, particularly measles-mumps-rubella (MMR) vaccine and thimerosal-containing vaccines (TCVs), can cause autism.

4.Association between thimerosal-containing vaccine and autism.

Sitat:»The results do not support a causal relationship between childhood vaccination with thimerosal-containing vaccines and development of autistic-spectrum disorders.»

Og slik fortsetter lista.

Litt mer fra artikkelen til Gaarder

«Det er store positive helseeffekter ved at barn gjennomlever barnesykdommer. Ikke minst bidrar meslinger til å bygge opp barnets immunforsvar. Dette er reell immunisering.»

Meslinger kan ta livet av barn. Skal vi slutte å vaksinere slik at noen heldige barn overlever og blir immune, mens noen vil dø. Ren sosial-darwinisme altså? Vaksiner virker på samme måte, men du gjennomgår ikke infeksjonen.

«Vaksiner har ingen som helst helbredende virkning. Det lar seg ikke gjøre å styrke kroppens vitalitet ved å injisere ulike former for gift inn i kroppen. Immunforsvaret kan bare utvikle sitt fulle potensiale om det forblir urørt. Vaksiner fungerer immunundertrykkende.»

Vaksiner helbreder ikke, det er profylakse, altså beskyttende. Det resterende kan sammenlignes med religiøs tro: Meninger som ikke har rot i virkeligheten.

«Pasteur versus Beschamps»

Beschamps teorier har vist seg å ikke stemme. Å i det hele tatt ta frem dette viser at man ikke vet hva man snakker om. At Pasteur sa fra seg sin ide for Beschamsp sin på dødleiet er nok en mye. Om han gjorde det eller ikke spiller ingen roll, det var han som hadde rett, det har historien vist.
Igjen referer jeg deg til en mikrobiolgibok, gjerne den foreslått ovenfor.

At jeg gidder…….

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Tarzan
13 år siden

Herre min hatt for noe vaksinesprøyt du kommer med her. La meg «restarte» hjernen din!

«Hvis vaksiner skader barn, hvorfor har barnedødligheten gått drastisk ned i vårt århundre?»

Hvem har sagt barnedødeligheten har gått drastisk ned? Det gjelder kun i siviliserte land forøvrig, de som har rent vann, god hygiene og et godt immunforsvar som man får av å spise sundt.

Vaksinering har ingen ting med barnedødelighet å gjøre!!!!!

http://www.globalis.no/Statistikk/Barnedoedelighet#bars

«Hvis det er en depopulasjonsplanlegging av NWO, hvorfor øker befolkningen hele tiden?»

I 2009 økte sultstatestikken med 14%. I forrige uke døde en million mennesker av sult og fattigdom. I Afghanistan og Irak dør et barn hvert tiende sekund som følge av Amerikansk krigføring. I vestlige verden får 1 av 3 kreft og de fleste blir sendt hjem for å dø etter at cellegift-kuren ødeleger kroppen. Dårlig ernæring som følge av fastfood og næringsfattig genmanipulert nedsprøytet mat har skapt et hjerteogkarsykdom samfunn som dreper utallig mange, og mobilen i øret gir hjernesvulst på høyre side om du er høyre hendt og venstre om du er venstre hendt.

Vi er ikke langt unna en nedbefolkning!? Vi føder mindre barn enn før som følge av hardt arbeid og lange karrieredrømmer ofrer storfamilien for selv-lykke og pengegriskhet. Tror vi er ganske nære en befolkningsnøytral vekstkurve, Kinesernes «et barn pr familie» er populasjonskontrollørenes stolthet.

Babybloomen etter andre verdenskrig var mulig pga masseproduksjonsalderen, idag produserer vi ikke en dritt lenger, mindre jobber, mindre stabilitet – og alle kjenner til leveregelen «jeg får ikke barn før jeg har en stabil jobb» .

«Hvor er alle ofrene for den såkalte svinevaksinene? Skulle ikke hele landet være alvorlig syke nå?»

halve Norge ble vaksinert med det svært toksiologiske stoffet som er forbudt på norsk jord men tillat i norske blodårer; kvikksløv, og skvalen for en ikke-eksisterende pandemi…Det her er en stor skandale og mennesker må arresteres for forgiftningen for pengenes skyld.

De fleste som døde av svineinfluensa, var alvorlig syke fra før av med et falleferdig immunforsvar. Det siste de trengte var helsefarlige kjemikalier. Myndighetene bør klassifisere dem som vaksinedødsfall. Desuten er det mange mørketall her, flere som døde etter de fikk vaksinen, fikk dødsårsak tildekket med andre begrunnelser. Du måtte nesten ha nåla i armen for å bevise mulig kobling til dødsfall. Flere tusen har bivirkninger som de må leve med resten av livet pga dumme nordmenns holdninger som aksepterer hvilket som helt vrøvl som kommer ut av tv-boksen.

«Hvorfor er polio borte av annen grunn en av vi vaksinerer?»

Enda et av de psykofarmasøytiske selskapenes oppfunn. Polio-hysteriet ble startet og frykten vokste i befolkningen slik at Polio kunne spres gjennom «polio-vaksinen»

http://www.whale.to/a/mcbean5.html

Spør deg selv, hvorfor vaksinerer vi barna våre mot en haug av sykdommer som eksisterte for 100år siden? Kusma? Røde meslinger? Røde kopper? Polio? Drifteri?

Hvorfor ødelleger vi barnets imunforsvar med kjemikalier i tidlig alder slik at en nautlig oppbygging av immunforsvaret svekkes? Nå skal dem vaksinere mot vannkopper også.. hadde du holdt kjeft om de ba oss vaksinere oss mot «den kritiske sans» ?

Du refererer til de samme myndighetsinstitusjonene som forteller oss at vaksiner er trygt! Stockholmsyndromet!

Michelle
Skribent
Svar til  Tarzan
13 år siden

myndighetene kunne ikke ha en vaksine som direkte drepte folk, da ville de jo ikke klare å få vaksinert alle de ønsker, målet er micro-chip/RFiD i vaksinen med størrelse ørliten partikkel med NANO-teknologi, men ALLE vaksiner inneholder livsfarlige kunstige kjemikalier, AiDS kommer av vaksine laget av WHO for å få befolkningstallet ned, derfor AiDS oppstod i det homofile miljøet i New York fordi de tok vaksinen, ikke glem at også alle vaksiner inneholder en mengde av selve sykdommen også, det innrømmer jo selv legeindustrien, eller prøver de å bortforklare det også nå..

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Tarzan
13 år siden

Når det gjelder Aids, Sars og Ebola så er de konstruert i laboratoriet av US virus program, de virusene kan ikke oppstå naturlig, det innrømmer forskerne.. bare søk på de sykdommene og US virus program, det er enormt mange svære fabrikker som holder på med disse virusene osv, noen av dem har 40 000 ansatte osv. Og det er mange av dem. Biologiske våpen kalles dette. Ang Aids så mener jeg å huske at det ble laget og injisert i blodet til en homofil fange på Haiti, som var hyperaktiv seksuelt. Han gikk med på dette mot å bli satt fri og slik spredte det seg i det homofile miljøet fra Haiti, hvor dette er meget aktivt.
Det har ikke noe med de stakkars apene å gjøre, de legger jo ofte skylden på dyr, jfr fugle og svine-influensa osv. Vi trenger ingen vaksiner..

daniel
daniel
Abonnent
Svar til  Tarzan
13 år siden

http://www.dagbladet.no/2010/04/07/nyheter/innenriks/pasientskader/11162455/
Her er et massemediabevis på at vaksiner har skadet mennesker.
Det har gått galt før og det kommer til å galt igjen.
Seff har mange vaksiner reddet liv, men jeg ble skeptisk til h1n1 vaksinen etter myndighetenes agressive skremmselskampanje med 15000 døde og samfunnskollaps.
Jeg og min familie tok ikke vaksinen og ingen av oss ble syke.
Kan være at jeg var veldig heldig, men i ettertid sies det jo at h1n1 var mye mildere enn fryktet.

Jeg mener at nyhetsspeilet er et viktig medie i dagens samfunn, og fordi jeg føler det er alt for få samfunnkritiske medier.
Noen artikler er ganske merkelige og mange av kommentarene kan være helt skrudde. Men det jeg liker med nyhetsspeilet er de får deg til å tenke litt selv, og stille kritiske spørsmål.
Det er vel ganske tydelig at det er skjulte agendaer som foregår og som er veldig vanskelig å bevise.
Men selv om bevisene ikke eksisterer på papiret betyr ikke det at vi skal ta alt for god fisk og slutte å stille kritiske spørsmål.

arrogantkverrulant
arrogantkverrulant
Abonnent
Svar til  Tarzan
13 år siden

armin, så vidt jeg vet er det visst hovedsaklig i «siviliserte» land folk vaksineres. Og som du selv påpeker, barnedødeligheten har falt i disse landene. Dermed blir din påstand om at vaksiner ikke har noen ting med barnedødelighet å gjøre tilbakestående.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Tarzan
13 år siden

Feil arrugantaggregat !

http://www.who.int/vaccine_research/diseases/hiv/aavp/en/

Vaksineprodusenten lager vaksinene og vestlige lands skattebetalere belastes for den dyrbare saften gjennom såkalte Uhjelp til Uland. Stoltenberg er vaksineambassadør og reiser rundt verden med GAVI vaksinasjonsprogrammet, Bill Gates er også aktivt engasjert med å vaksinere hvert eneste barn i verden. Han har tilogmed foreslått å redusere jordens befolkning med 20% gjennom vaksiner. Norge vurderer å sende resten av søppelet som ligger hos Folkehelseinstituttet ned til land som aldri har hatt et eneste tilfelle med svineinfluensa slik at den kan spres der også, gjennom vaksinen. http://www.nyhetsspeilet.no/2009/11/svinevaksinerte-er-en-smittefare-mot-uvaksinerte/

arrogantkverrulant
arrogantkverrulant
Abonnent
Svar til  Tarzan
13 år siden

Greit nok, vaksinen mot svineinfluensa var en dårlig investering av den norske stat, men det blir for dumt når du hevder at viruset spres gjennom vaksinen.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

SILENT WAR.. maktelitens krig mot befolkningen skjer uten beviser..
Det er grunnregelen.. for dette har de hele maktapparatet med alle sine lakeier, systemer og judaser, som gjerne lyver for å dekke hverandre og om fikser det meste på bakrommet.. de som er med på dette syke spillet, for å dekke over faenskap og overgrep, det er de som får stillinger og posisjoner i vårt samfunn.. De som blir vitne til noe og ikke vil være med på noe uetisk, de som ser og sier sannheten og vil bringe dette til folket, de bringes til taushet, tas av dage, utsettes for karakterdrap, svertekampanjer i media, sitt miljø på nett og utenfor nett.. jeg vet fordi jeg har levd som dissident og i de innerste kretser av dissidenter i Norge siden 1999. Jeg kunne skrevet tykke bøker om stygg sabotasje og trakassering, som noen her forsøker benekte at eksisterer.. de er bare uvitende og lever i miljø blant folk som ikke vet nok til å være target for denne faenskap, for det er ren skjær faenskap..

Vi har en en psykiatri med sine diagnoser som et eneste stort cover up for å stemple og sette i bås, de som snakker om hva som skjer..

10 000 Nordmenn tvangsinnlegges hvert år, enda flere tvangsmedisineres og noen tar frivillig lobotomerende kjemikalier.. i uvitenhet og fordi disse kalles «medisiner». Fangene i fengslene og de narkomane har vett nok til å holde seg unna slikt «Apedop» som de kaller det som legene pusher, av psykofarmaka.. dette er ofte samkjørt med nazi-type mind control eksperimenter.. når skal de skyldige i alt dette stilles til rette? Våre politikere er del av maktpyramiden som er ansvarlige for at slike ting kan skje, i Norge anno 2010. Slike folk fortjener faktisk ikke vår respekt..

arrogantkverrulant
arrogantkverrulant
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

SILENT WAR er jo bare deres argumenter for å benytte vill fantasi som emne for diskusjon.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
13 år siden

Takk, Synnøve, for en opplysende artikkel.
Psykofarmaka er gift. For 4 år siden fikk jeg et brev fra en kvinne om hennes opplevelser med psykofarmaka. Kan hende at dette er litt off topic, men har en følelse av at vi her snakker om det samme problemet, som har foregått med » psykiatrisk forskning » med intetanende individer.

”» Psykiatri » baserer seg på insektsgiftene phenothiazine og/eller
benzodiazepine, som er » virkestoffer » i så godt som i alle gamle og nye
produkter innen » psykofarma » fra antipsykotiske » legemidler » til vanlig
» beroligende » Valium. Selv har jeg spist phenothiazine i 21 år, for denne,
som viste seg altså å være en insektsdreper, skulle » dempe » min angst. I
løpet av årene har kroppen min lagret 125 gram av denne innsektsdreperen.
Lagringsplassene er sannsynligvis lever og fettvev.I dag har jeg symptomer
på KRONISK FORGIFTNING . Jeg holdt på å få diabetes. Jeg har hatt to
anfaller med pusteapne ( pustelammelse ). Jeg har hatt epilepsilignende
kramper. Jeg har betennelse i benhinner à la fibromyalgi, som sannsynligvis
også er symptom på kronisk forgiftning. Jeg har stive og onde muskler. Jeg
har ustabil blodtrykk. Min fastlege nekter, eller er uintressert i å skrive ut blodprøver for meg
som viser nivå av triglyceriner, kalciummetabolisme, pancreasverdier og
leververdier. Prøvene ville sannsynligvis stadsfeste tilstanden av kronisk
forgiftning pga. phenothiazine. Kronisk forgiftning KAN medføre organsvikt i verste fall
med døden til følge hvis ubehandlet. I mildere form blir pasienten gradvis pleiepasient. I mitt tilfelle var det muligens forventet
organsvikt med mulig død til følge allerede i 1994, neste frist var 1997 og
den aller siste i 2005. Hvert år etter den siste fristen er ansett som »
mirakel » at jeg er oppegående og lever. Min leverandør av denne insektsgift er den amerikanske
«legemiddelgiganten » Schering-Plough. Bedriften kjøpte en uke siden en
nederlandsk kjemikalie-og malingsgigant for milliarder av kroner. »
Folkehelseinstituttet » jubler. Mattilsynet er maktesløs og bundet med
hender og føtter til » folkehelseinstituttets » direktiver og tvinger
fastlegene til å bruke » cost effektive drugs «; indiske eller andre asiatiske billige kopier av
samme insektsgift i mer uren form, noe som paradoksalt nok kan være en fordel for pasienten. Phenol er også bakteriedrepende,
antiseptisk middel brukt i kirurgi. Gitt intravenøst til et menneske
forårsaker den en hurtig henrettelse, brukt første gangen av nazidoktorer
under den andre verdenskrig. Phenol blir produsert av oljegiganten Shell i
Deer Park i Texas i USA.
Jeg opplever å bli ” bedre ” i forhold til min angst ved hjelp av gift. Det betyr kun at jeg har blitt avhengig av den. Avhengigheten anses ironisk nok som bedring. Men ingen snakker om de alvorlige følgene av avhengigheten phenothiazine over tid. Dvs. kronisk forgiftning og mulig svikt av indre organer over tid. Hva burde jeg gjøre? Har jeg en sak? Har jeg anledning til fri rettshjelp, jeg er 100% ufør. Jeg vil kutte ut giften så fort jeg innser at jeg er i ferd til å bli en pleiepasient pga. konsentrasjonen av gift i min kropp. Det kan medføre at angsten vil bli uholdbart sterk og tilstanden kan vippe over til psykose. Det kan igjen medføre at jeg for første gang på 21 år vil be om innleggelse pga. uoverholdelig psykisk smerte.”

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Kjenner ikke disse sakene konkret og inngående, men de dokumentene som jeg skrev i 2002 på oppdrag fra Dr Rauni-Leena Luukanen Kilde og Ida Bjørn Hansen, nevnte også det møtet på Holmenkollen hotell også hvem som var tilstede og at all presse hadde forbud mot å nevne noe om dette møtet. Min jobb den gang, var å være en slags sekretær for Dr Rauni-Leena Luukanen Kilde og Ida Bjørn Hansen, for å få deres info og resultatet av deres forskning og kunnskap over på data. Noe som jeg lærte mye av. Mange hadde håp til kommiteen men det det virker nå som den føyer seg inn i rekken av komiteer som har til oppgave å debunke, dekke over og borforklare ubehagelige hendelser, for å frikjenne de skyldige.. Vi arbeidet under ekstrem sabotasje, men fikk likevel levert dokumentene våren 2002, tror jeg det var. Alt tyder på at kommiteen ignorerte både dokumentene og informasjonen som Dr Kilde gav dem muntlig i en time med komiteen og to tidligere møter med sekretæren, som nektet å ta imot den viktige infoen. jeg har skrevet om dette i debatten om massegraven på Gaustad, av Thore Lie. Det er altså slik, at beviser og vitner som finnes, bringes vanligvis til taushet og skrives ikke om i media.

Jeg har ikke lov til gi noe videre fra de dokumentene, men kan bekrefte at de også inneholdt informasjon og dokumentasjon om uetisk forskning gjort på mennesker i Norge og at dette ofte gikk ut over visse folkegrupper.. tatere, sigøynere, tyskerbarn, flyktninger og også Nordsjødykkerne, var nevnt i dokumentene komiteen ikke ville ta med i sin vurdering.. De stakkars Nordsjø-dykkerne var rene eksperimentkaniner for mind control.. og ble brukt og hardt skadet, uten noen nåde for komersielle interesser i Norge og utlandet. Tallene for hvor mange av dem som er døde, invalide eller tok sitt liv er ekstreme.. noen burde skrive om dem her.. de har en støttegruppe på FB.. Kan også nevne at Justismord er en trakasserings-metode, en av de verste ting som skapes som hevn eller for å ramme folk som vet for mye, sverte eller bringe til taushet. Merkelig nok rammet dette også spesielt tysker-barn.. de ble straffet for sine foreldres nasjonalitet..
Per Liland og Fritz Moen er klare eksempler på slike stygge justismord..
Og det ser ut til at en viss e-tjeneste som begynner på M, har laget mange justismord, likviderings og hevn-aksjoner i Norge.. hysj hysj..
Farlig å si dette, men det er sannheten..
Og hysj-politiet og politiet støttet disse forbrytelsene..

­

arrogantkverrulant
arrogantkverrulant
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Referanse til disse såkalte hysjbaserte etteretningstjenestene? Du dyrker andre som «står fram» med sin ville fantasi som helgener, men når du selv påstår å sitte på informasjon avstår du fra å dele denne på en god måte(å skrive forståelig uten konstant bruk av … er å foretrekke). Forøvrig skal du få poeng for Mossad-synspunktet, hvis det var de du siktet til, for fortellingen dreier seg vel om at mossad dukket opp på lillehammer og skjøt en palestiner, visstnok skjøt de feil mann. Riktignok er dette kun en fortelling, jeg har ikke orket å lete etter kilder som indikerer at det var dette som faktisk skjedde, så da tar jeg det heller med en klype salt. Et kritisk spørsmål man kan stille er jo hvorfor verdens antatt beste etteretningstjeneste skulle skyte feil mann?

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Bevis legges frem hele tiden her på NS, på tross av at de forsøkes skjult, vitnemål er også bevis! Men visse folk er ikke interessert i å se bevisene når de legges frem, og uansett hva man kommer med benekter de fakta.
I denne artikkel og kommentarer finnes en hel del:

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/02/hva-skjuler-massegraven-ved-gaustad/

Om dere ser der postet jeg to kommentarer der som inneholdt svært relevant stoff og også beviser, jeg kopierer noe av det nedenfor:

VIKTIG OM INFO GITT TIL KOMITEEN LEDET AV KIRSTI STRØM BULL:

Dokumentasjon BLE levert, men ikke tatt hensyn til, det er sannheten!
Resultatet er ofte satt på forhånd og de overser all dokumentasjon som ville gitt et annen inntrykk.. Det er faktisk IKKE sant, at ingen kunne fremskaffe og levere dokumentasjon på det som mange av oss vet er et faktum og det begynner derfor å bli ganske flaut med alle benektelsene fra offisielt hold..
En dag vil alt dette sprekke, og det vil være klart for alle hvordan myndighetene faktisk har feilinformert oss og ført oss bak lyset med benektelser og desinfo, og satt ned komiteer som ikke har belyst sakene redelig og objektivt, men som antageligvis har hatt et resultat gitt på forhånd, som de skulle komme frem til, noe à la offisiell debunking..

Vi var faktisk mange som jobbet hardt i lengre tid, for å skaffe og gi dokumentasjon til den komiteen, både skriftlig og muntlig, og vi var også flere som sa fra og protesterte på at komiteen kun skulle se på hva som skjedde for flere tiår siden og ikke på hva som faktisk fortsetter i dag og hvor ofrene kan reddes. Men ingen tok noen hensyn til dette selv om jeg vet at mange sa ifra om at dette også burde undersøkes.. om vanlig var de kun interessert i mulig urett som ble begått for mange tiår siden, slik at det er sikret at ingen behøver å ta ansvar og få eller ingen vitner lever..

Jeg kjenner flere som innleverte god og tung dokumentasjon til den komiteen. Selv leverte jeg en hel del dokumentasjon som gjaldt private forhold i mitt liv, fordi jeg visste alt for mye om betente justismord som ikke tålte dagens lys, var jeg nemlig utsatte for en ekstrem sabotasje og trakassering også med stygge metoder om kom inn under komiteens mandat. Jeg møtte selv opp på universitetet sommeren 2002 og leverte en ganske solid bunke dokumentasjon ang egne erfaringer og eget liv, til komiteens leder Kirsti Strøm Bull.

I tillegg til dette var jeg med på å skrive en annen og mer generell dokumentasjon som gikk på den generelle forskningen på vår intetanende befolkning, overgrep mot utsatte folkegrupper i Norge osv.. Det var resultatet av 8 års forskning gjort av Dr Rauni-Leena Luukanen Kilde og hennes medarbeider gjennom mange år Ida Bjørn-Hansen, en Norsk kvinne som bodde 26 år i USA, og en god del av de årene faktisk i miljøet – “makten bak makten” i USA.. Hun var en svært intelligent og kunnskapsrik kvinne, og satt i likhet med Dr Kilde på store mengder inside-information. De to damene trengte hjelp til å få sin informasjon skrevet til dokumenter på data, og jeg tok på meg jobben, og lærte mye av det, selv om det var hardt på mange vis.
Vi jobbet hardt i flere måneder med å fremskaffe dokumentasjon og fakta, under ekstreme forhold pga ekstrem sabotasje mot vårt arbeid.

Dokumentasjon på denne sabotasjen ble også levert til komiteens leder, Kirsti Strøm Bull. Det skjedde mye for å forhindre at dokumentasjonen vår skulle nå komiteen, men vi klarte å gjennomføre løpet på tross av alt som skjedde. Dr Rauni-Leena Luukanen Kilde møtte også i komiteen og gav dem mye viktig informasjon muntlig i en time, og hun gav også viktige og konkrete råd om hva som burde gjøres i 10 punkter, ble ignorert også.

Da Dr Kilde skulle levere dokumentene vi hadde jobbet med i lengre tid, nektet sekretæren å motta disse.. men Dr Kilde insisterte. Til tross for dette stod det i en senere rapport fra møtet at «Dr Kilde tok papirene med seg» – noe som ikke er korrekt. Hun tok kun med seg originalene men det ble kopiert kopier til komiteens medlemmer på stedet av sekretæren, som gav utrykk for at hun ikke ville motta disse enormt viktige dokumentene med svært relevant info.. I referatet fra møtet med komiteen som ble sendt i posten til Dr Kilde i ettertid, var de viktigste poengene og informasjonen utelatt og det stod at hun hadde tatt papirene med seg..

I rapporten NOU 2003:33…var ingenting av det viktige som ble gitt fra Dr Kilde og Ida Bjørn-Hansen nevnt overhodet, men helt ingnorert..
Ida Bjørn-Hansen lever dessverre ikke lenger blant oss i dag, hun visste for mye.. og var også en svært viktig kilde for Per Aslak Ertresvåg.

Dessverre føyer det vi her opplevde seg inn i hva som er normalt i slike komiteers arbeid. De vil rett og slett ikke motta eller ta i betraktning noe som gjør at resultatet blir annerledes enn intensjonen til de som nedsatte komiteen.. Derfor kommer ikke sannheten frem og slik bedras folket..
Det har i ettertid vært spurt både skriftlig og muntlig om komiteen gjennomgikk dokumentasjonen vi leverte, men har ikke fått noe svar..

Det burde være en enkel ting å svare på, men intet svar og unnvikelser lover ikke bra. Det ble nedlagt mye arbeid for mange av oss, og det er et hån mot oss, dette arbeid, denne info og mot alle ofrene og også skattebetalerne som finansierer slike offentlige komiteer at viktig info ikke blir tatt i betraktning, eller iallfall blir ikke tatt hensyn til.

Den muntlige dokumentasjonen har de iallfall fått.. MEN ingenting var nevnt i rapporten om det heller..og om det som vi jobbet og strevde slik med å få gitt dem skriftlig ble muligens underslått ? I denne videoen forteller Dr Kilde selv hva som skjedde ang det jeg ovenfor har fortalt.. Vær våre vitner

Kan noen også hjelpe oss med å lagre og bevare denne videoen som dokumentasjon, uavhengig av om den blir fjernet fra utube? Har ikke lyd, men håper dette er den riktige videoen for å dokumentere det som jeg her har fortalt:

MindControl PART 7 – Dr. Rauni-Leena Luukanen Kilde – Nyhetsspeilet.no
http://www.youtube.com/watch?v=7uTTUKmbceY&feature=related
——————————————————————————————–

Singoalla sier:
09. 05. 2010 klokken 03:47

Uansett om rapporten NOU 2003 nr. 33 og komiteen ligner offentlig debunking, så er vedleggene mest interessante, for de viser noe annet..
F eks kontrakter med US-army, hva hadde de på Norske sykehus å gjøre?!

SE HER OG DEBUNK DETTE OM DERE KAN – fra NOU – 2003-33:

Granskning av påstander om uetisk medisinsk forskning på mennesker
http://www.regjeringen.no/nb/dep/hod/dok/nouer/2003/nou-2003-33/11.html?id=373258

Vedlegg punkt 2 : Oversikt over kontrakter inngått mellom Sem-Jacobsen og amerikanske militære institusjoner..

Sponsor Kontraktsnr Tittel:

USAF/AFOSR AF-61-514-1201 Intracerebral electroencephalographic study of the human brain

US Army DA-91(-51)-591-EUC-2746
Hjerne og atferd, tale, bevissthet og atferd

US Army DA-91-591-EUC-2028 – Hjerne og atferd

US Army/Army Research office, Europe; Army medical R & D command

DA-91-591-EUC-04075 Speech, consciousness, and behaviour

US Army/Army Research office, Europe; Army medical R & D command

DA-49-193-EUC-03725 Speech, consciousness, and behaviour

US Army/Army Research office, Europe; Army medical R & D command

DA-91-591-EUC-03725 Speech, consciousness, and behaviour

DA-91-591-EUC-3279 Speech, consciousness, and behaviour

US Army DA-91-951-EUC-1634 Hjerne, atferd og bevissthet

US Army DA-91-591-EUC-2029

US Army/OCRD ERO, Army R&D GR Eur

DAJA –37-68-C-0075 Brain behaviour and intracerebral blood flow

US Army/OCRD ERO, Army R&D GR Eur

DAJA-37-69-C-0012 Brain behaviour and intracerebral blood flow

US Army/OCRD ERO, Army R&D GR Eur
DAJA-37-70-C-0633 Brain behaviour and intracerebral blood flow

US Atomic energy ­commission
AT (30 -1)-3618 Regional blood flow in subcortical structures in man

US Atomic energy ­commission
AT (11 -1)-3182 Regional blood flow in subcortical structures in man

Federal aviation adm.
AM-A-72-110-7 Development of a dead man’s button

Federal aviation adm. 045342 Development of a dead man’s button

USN/ONR N-00014-72-C-0345 Navy environment: Data on the saturation and clearance of gases from various tissues in the human body to improve decompression tables

US Navy N00014-72-C-0345 – Investigation on the Saturation and Clearance of Hydrogen Gas in the Brain and Extremities of Man, and Investigations on Biomedical ­Monitoring of Divers in Wet-Suits

US Navy N00014-72-C-0345 Clearance and Saturation of ­Hydrogen Gas in Man with Special Emphasize on the Brain

NASA NAS2-1235 Analyzer for reduction, coding, analyzing and integration of raw biological, behavioural and environmental data

USAF/AFOSR, DLS AF-61-052-00197-Electroencephalo­grama in flight

US Air Force AF 33-616-6702 Electroencephalo­grama in flight

Dept. of Defence, Army DA 037306

Så de har altså laget en rapport som benekter fakta i sine vedlegg
Slå den! Hva hadde US Atomic energy ­commission på Norske sykehus å gjøre? Eller NASA??! Eller US Air Force og Dept. of Defence??!!

Dette er ikke noe bedre enn Dr Mengele.. og co i konsentrasjonsleirene og disse overgrep har skjedd mot gode Nordmenn i fredstid på flere sykehus!
Det var forsøk med gass, elektrosjokk og ødeleggende kjemikalier, lobotomi med drill og med kjemikalier osv. Sykehus er farlige, tydeligvis..

Det jeg har postet ovenfor er link til KONTRAKTENE mellom sykehusene i Norge og disse amerikanske millitære instanser..
Og det er faktisk BEVISER at slike kontrakter finnes i hopetall..

Michelle
Skribent
13 år siden

KJÆR ALLE FANTASTiSKE ENGLER OG VENNER FOR ALLTiD, KJÆRE BRØDRE OG SØSTRE i HJERTENE FOR ALLTID:

Det er så mye fantastisk lesning jeg leser over alt på nyhetsspeilet.no for tiden at jeg rekker ikke å få lest alt engang, men viktig er det alt som dere gjør, evig takk for kjærligheten dere gir, sammen sprer vi oppvåkning og frihet og healing som gir glede – helt vidunderlig vakkert!!!!

Jeg må få minne om noen av mine linker på at svine-influensa-vaksinen er laget for å micro-chipe/RFiD (Radio Frequency iDentification) mennesker, i frykt for at mennesker vil si nei til å la seg micro-chipe, har militæret satt igang metoder for å lure den inn i befolkningen, som de gjør med dyrene gjør de mot menneskene og naturen, unnskyldningene i ettertid blir bare flere løgner om terror og sikkerhet osv! Og vi må aldri glemme at det finnes ikke en eneste vaksine uansett som ikke er laget uten dødelige kunstige kjemikalier, laget for å gi andre og verre lidelser..

Politiet avlytter deg via din mobil selv når den er av:

Micro-chip/RFiD in Vaccine:
http://loveforlife.com.au/content/09/09/15/microchip-implants-ready-be-used-swine-flu-vaccines-chip-located-tip-needle-0

Micro-chip/RFiD injected in animals:
http://www.youtube.com/watch?v=dJKPBLkFvIQ&feature=PlayList&p=EC548EAF8BA1BCCF&playnext_from=PL&playnext=1&index=15

Micro-chip/RFiD injected in babies:
http://www.youtube.com/watch?v=fIX7wCKDuZE

Micro-chip/RFiD with NANO technology:

NANO-particles in medicine and vaccine:
http://www.youtube.com/watch?v=j8gU89t_DeA&feature=related

Micro-chip/RFiD implant chip designed to kill you:
http://www.youtube.com/watch?v=kZqhx37m1u4&feature=related

Slaughtered animals/Svine-influensa masseslakt i grusomt rituale:
http://www.meattradenewsdaily.co.uk/news/211009/norway____pigs_slaughtered_with_swine_flu.aspx
http://www.nettavisen.no/nyheter/article2728771.ece

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Michelle: Søt og skjønn er du, inni og utenpå :-)
Likevel står du på for å få sannheten ut om uhyrlighetene,
ja kanskje nettopp derfor.. gode folk forsøker å gjøre det de kan..
takk for den du er og for at du har forstått å mye :-)

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
13 år siden

fra mitt hjerte til deg vakre goe Singoalla og alle venner – kjærlighet for alltid:

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Kjære Michelle, tusen takk, skal vokte linken fra deg og den forrige som gull :-) Men kan ikke få glede av den før jeg får lyd på min pc..

Vet ikke om du har merket deg hvem som har skrevet denne artikkelen og en til.. vi har fått inn en levende legende som ny artikkelforfatter her, en god venninne og alliert av flere av oss her på Nyhetsspeilet, så det gleder våre hjerter spesielt å ha henne her bant oss..
Her er litt mer info og linker ang henne kopiert fra noe annet jeg skrev:

Kvinnen som avslører Den Norske Stat, bit for bit

Ang den politiske fangen Synnøve Fjellbakk Taftø

En god venn av meg har laget en fin blogg om en av de personene som er mest kjent for å ha blitt kneblet til taushet, eller nesten taushet.. Synnøve Fjellbakk Taftø. Det er nesten ingen grenser for hva som har vært gjort mot henne for å kneble henne til taushet, og det er et under at hun lever – det vet hun selv også. Carl Andreas Rydsaa, har laget denne fine bloggen og ellers har han gruppen » Det som Staten Norge skjuler» på flere nettsamfunn, legger inn noen linker her, og også til Synnøves bøker i nettversjon, så kan dere som vil lese dem her evt melde dere inn i hans grupper og lese mye spennende her – fra en ekte dissident av rang:-)

http://www.nettby.no/community/article.php?id=2477666&community

Synnøve Fjellbakk Taftø

Bakgrunn:

* Utdannet jurist?.
* Ble tatt opp som aspirant i Utenrikstjenesten i 1977, 31 år gammel.
*Synnøve har vært diplomat i det forhenværende DDR. Hun har 3 års
praksis som diplomat i Bankok, Thailand, og har vært norsk diplomat i
USA, Berlin og Geneve tror jeg…
* Synnøve Fjellbakk Taftø fikk fikk avskjed i Utenrikstjenesten
i 1992, blant annet fordi hun tok et oppgjør med korrupsjonen i
systemet, og fordi hun visste for mye om en hel del ting?.
* Hun Ble så tvangsinnlagt i psykiatrien x antall ganger ble tvangsmedisinert
og injeksjonert med cisordinol depot.

Les gratis her, hennes annen bok, Nornens beretning:

http://bousnett.com/rune/webBooks/synn%C3%B8vetaft%C3%B8shistorie.pdf

Før dette skrev hun en annen bok, Skjoldmøysagaen.

Skjoldmøysagaen -skrevet av Synnøve Fjellbakk Taftø

hentet fra https://nb.xiandos.info/Skjoldm%C3%B8ysagaen_-_KAMP_OM_POSISJONER

Les også andre dokumentene hun har skrevet:

Skjoldmøysagaen av:Synnøve Fjellbakk Taftø kap1og2
http://www.facebook.com/topic.php?uid=83225052150&topic=9766

Åpent brev til Stoltenberg, av Synnøve Fjellbakk Taftø

http://www.facebook.com/board.php?uid=83225052150&f=2&start…!/topic.php?uid=83225052150&topic=11066

Ang.den politiske fangen Synnøve Fjellbakk Taftø

http://www.facebook.com/board.php?uid=83225052150&f=2&start…!/topic.php?uid=83225052150&topic=9714

Vaksinefondet GAVI som skal drepe små barn

http://www.facebook.com/group.php?v=app_2373072738&ref=ts&g…!/topic.php?uid=158537187932&topic=11238

Hva er det egentlig som menes med å ødelegge samvittighetens stemme i alle verdens spebarn.??

http://www.facebook.com/group.php?v=app_2373072738&ref=ts&g…!/topic.php?uid=158537187932&topic=11684

Ideer om sannhet av – Synøve Fjellbakk Taftø

http://www.facebook.com/group.php?v=app_2373072738&ref=ts&g…!/topic.php?uid=108199059257&topic=10607

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

TAKK – FANTASTiSK!!!! Blir så glad jeg, det er håp, kjærligheten vil alltid seire over det onde, for alt ondt vil velge kjærligheten til slutt.. Jeg har for tiden bestemt meg for å prøve bli frukterianer, iallefall føler jeg at kroppen min ikke trenger å spise noe der noen har måttet dø for mitt liv lengre, jeg vil rense kroppen min for forurensning og tongmetaller osv, i det inngår all økologiske frukt og grønnsaker som bærer frø eller nøtter, i tillegg vil jeg spise økologisk honning da det kommer fra nektaren til blomstene, og litt økologisk upasteurisert ost med vegetarisk løpe fra Alpene (smaker bedre enn jarlsbergosten) og jeg vil spise rå økologisk fløte og økologiske egg og økologisk canadisk lønnesirup/agave-sirup innimellom fordi jeg er så glad i hjemmelaget iskrem (visp eggeplomme og sirup og bland med krem så vips har du fantastisk hjemmelaget iskrem når stått kaldt, bland fritt med bær og frukt osv etter smak.-)

EViG KJÆRLiGHET & WHiTE TiME HEALING & FRiHET!!!!

Mike Cechanowicz
Forfatter
13 år siden

Du skriver det så rett i den ene setningen i hovedbildet. Jeg savner en artikkel som underbygger den innsikten.

Tarzan
Tarzan
Abonnent
13 år siden

Tilbake til Armin.

Skjønner ikke at jeg gidder å krangle med deg, men jeg synes vel det er moro:)
Når alt som jeg presentere motsier deg, betyr jo det selvsagt at alt er en del av den store konspirasjonen selvfølgelig.

«Hvem har sagt barnedødeligheten har gått drastisk ned? Det gjelder kun i siviliserte land forøvrig, de som har rent vann, god hygiene og et godt immunforsvar som man får av å spise sundt»

Så du tilstår at barnedødlighetne faktisk har gått ned i siviserte land, takk takk. Det er blant annet fordi vi vaksinerer. Angående rent vann og hygiene hjelper det mye, men vaksiner har bidratt mye, se eksempelet tuberkulose og forkjølelse igien takk. Jeg snakker om barnedødlighet i forhold til sykdom.
Barn med perfekt immunforsvar blir fortsatt syke og dør hver dag.

«Vi er ikke langt unna en nedbefolkning!? Vi føder mindre barn enn før som følge av hardt arbeid og lange karrieredrømmer ofrer storfamilien for selv-lykke og pengegriskhet. Tror vi er ganske nære en befolkningsnøytral vekstkurve, Kinesernes “et barn pr familie” er populasjonskontrollørenes stolthet.»

http://en.wikipedia.org/wiki/World_population
Verdens befolkning har økt fra Svartedauen i på 1400-tallet. Ved år 2050 er det beregnet at vi når 9 milliarder mennesker. Er dette nedbefolkning.

«De fleste som døde av svineinfluensa, var alvorlig syke fra før av med et falleferdig immunforsvar»

Dett er nok riktig for normal sesonginfluensa som tar livet av de allerede alvorlige syke. Men svineinfluensane tok faktisk livet av unge og helt friske mennesker.

«Enda et av de psykofarmasøytiske selskapenes oppfunn. Polio-hysteriet ble startet og frykten vokste i befolkningen slik at Polio kunne spres gjennom “polio-vaksinen”

http://www.whale.to/a/mcbean5.html

Jeg anbefaler at du snakked med noen personer som faktisk levde på den tiden Polio ikke ble vaksinert mot. På 20 år forsvant nesten sykdommen. Var det så enorme forbedring i hygeien etc fra 1980-2000

Whale.to er ikke en side som er til å stole på.

«Spør deg selv, hvorfor vaksinerer vi barna våre mot en haug av sykdommer som eksisterte for 100år siden? Kusma? Røde meslinger? Røde kopper? Polio? Drifteri?»

Det er langt mindre enn 100 år siden disse eksisterte. Sykdommen eksisterer fortsatt i visse deler av verden. Hvis vi slutter å vaksinere kan sykdommen lett sprese igjen og sykdommen kommer tilbake. Vi vaksinere mot disse sykdommen slik at de ikke lager nye utbrudd.

«Hvorfor ødelleger vi barnets imunforsvar med kjemikalier i tidlig alder slik at en nautlig oppbygging av immunforsvaret svekkes? Nå skal dem vaksinere mot vannkopper også.. hadde du holdt kjeft om de ba oss vaksinere oss mot “den kritiske sans” ?»

Dette er ikke riktig. Rett fra barnet er født bombarderes det med agenser i sitt miljø som immunsystemet lager antistoffer mot. Dette tilsvarere millioner av vaksiner barnets første leveår.
De såkalt giftstoffene i vaksiner er i så liten konsentrasjon at de ikke har biologisk betydning, hvor mange ganger må man si det. Hvis vaksiner var skadelig for oss mennesker, ville vi dødd hver gang vi fikk en flis i fingeren, stakk oss på en nå, eller når vi puster inn lufta utendørs. Det er giftstoffer overalt, men det er så lite at kroppen vårt fint klarer seg.

Armin, du har latt deg overbevise av antivaksinasjonpropagandaen. Disse består av alternative folk som nærmest religiøs overbevisning. Det nytter ikke å til stadighet overbevise de om det motsatte, da alt av beviser for det motsatte må være en del av konspirasjonen.
De fleste av disse folka har ikke peiling og få har noen som helt utdannelse innen noe fagfelt som tilsier at de skal vite hva de snakker om.

Vaksinasjonhysteriet må ta slutt. Det er ingen vits i å krangle lengre. Debatten fra deres side er død. Man kunne hatt en sakelig debatt, men antivaksinasjonlobbyen viser klart at de mangler kunnskap om hva de snakker om, samtidig som mer skrullete ideer om chipper i vaksiner svekker deres troverdighete enda mer.

Dette antivaksinasjonshysteriet har gjort noen folk usikre, de har unnlatt å vaksinere barna sine, og barn har dødd. Jeg håper du og de andre motstanderne er stolte av dere selv.

arrogantkverrulant
arrogantkverrulant
Abonnent
Svar til  Tarzan
13 år siden

Vel, sant som du sier, men jeg vil stille spørsmålstegn ved nødvendigheten av svineinfluensavaksinen. Personlig vaksinerte jeg meg ikke, når det ble klart at svineinfluensa som regel var mildere enn vanlig sesonginfluensa, og jeg konkluderte dermed med at en vaksinasjon var unødvendig.

Michelle
Skribent
Svar til  Tarzan
13 år siden

legene driver jo ikke med reint slakteri da, bare at leger er hjernevasket, de er jo egentlig snille mennesker, men blir mind-controlled av legemiddelindustrien som har samme eiere som eier våpen og militære og universiteter osv, de lager pengene og bestemmer fordelingen, de blir også påvirket av den saftige lønnen selvsagt, men i det store og hele trenger man egentlig ikke kunstige kjemikalier uansett, men da må man også ta vare på kroppen sin selv, forebygge sykdommer og se at alle svarene ligger gratis in naturen, du kan for eksemple drikke rå økologisk melk der kuene har drikket kildevann og spist urter, og således får du i deg urtene i kroppen, eller du kan drikke pasteurisert uøkologisk melk der kuene hverken spiser urter eller grønt gress, men blir foret med benmarg og dårlig drikkevann, samtidig blir de vaksinert og får alle slags legemidler, hva tror du er best for deg? Bare å se på hudkremer, man har aldri klart å lage en hudkrem ennå som fjerner rynker permanent, eller forebygger rynker, derimot overgår alltid naturlig mat som hudkrem alle kunstige kjemikalier, jeg hørte om ei som ble solbrent i syden, og på legekontoret badet de henne i et kar med knuste tomater, og man kan bruke banan og kakao og kakaosmør og agurk og aloea-vera og matoljer som oliven og calendula-blomst-olje på huden, fantastiske resultater og forebygging uten bivirkninger, jeg vet fordi jeg bruker det selv, selv som tannkrem kan du bruke eple og oliven-olje og kyrddernellik/clove-bud-olje, ingenting er bedre enn det naturlige, det handler bare om at business vil ha mere penger og makt dessverre! For meg er sannheten helt enkel, du kan ikke høre på noen som anbefaler vaksine i det ene øyeblikket og våpen i det neste, bare se på helseministeren vår, hvorfor var det relevant at hun var forsvarsminister før, jo fordi det er samme businessen, hun fikk overbevist eierne at hun følger NWO-agendaen osv, da godkjent videre, kontroll..

arrogantkverrulant
arrogantkverrulant
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Jeg leste to linjer av inlegget ditt, og et smil forplantet seg i ansiktet mitt. Ikke fordi du sa noe morsomt, men fordi det du sa var så fantastisk tilbakestående fra sunn fornuft, at jeg ikke kunne motstå trangen til å tenke at det jeg leser nå ble skrevet at et individ med begrenset hjernekapasitet.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  arrogantkverrulant
13 år siden

Dette var avslørende, arrogantkverulant..
Du sitter her altså og leter etter feil og når du finner noe som du kan bruke mot noen på en ondsinnet måte, stemple noen osv, så smiler du slik..
Hva det er som driver deg og likesinnede kan en saktens lure på..

Denne artikkelen er om svært alvorlige forhold,
mange mennesker har dødd og lidd mye under disse eksperimentene.
Og mange som har visst om disse ting har fryktet for sitt liv..
Minner om massegraven på Ris kirkegård etter eksperimentene på Gaustad.
Dessuten undervurderer du dine medmennesker i ekstrem grad..
Tilbakestående mennesker skal også ha respekt, men de gjøre ikke slike lynende karriærer og de finner ikke ut av ting som ingen andre i landet vet eller finner ut av.. skjerpings til deg selv.. alle vaksiner inneholder defekt virus.. og mange virus lages av US-virusprogram osv. Mange av dem kan ikke oppstå naturlig, det gjelder bl a Aids, Sars, Ebola osv..

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  arrogantkverrulant
9 år siden

Swiss Novartis Ebola Vaccine 2012: Itinerary of Crime against Humanity by Switzerland +

Quote: THE ITINERARY OF SWISS CRIME: 2012 EBOLA ANTIDOTE READY IN SWITZERLAND, 2013 SWISS MANDATORY VACCINATION LAWS AND 2014 THE ACTUAL EBOLA OUTBREAK; so the Swissies have it all set in place now – the vaccine, the new pandemic laws and now the real pandemic. So soon they can force to inject us whatever they want and simultaneously make a hell of a lot of money with Gleevec and Tasigna. * Se ref. i youtube tekst *

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  arrogantkverrulant
8 år siden

The Battle Lines Are Drawn: Refuse an «Ebola Vaccine» – The Scamming Medical Community – The «Sandy Hook» Criminal Media – Connecticut Governor Dannel Malloy Rationalizing His Treasonous Actions – Hollywood and Israeli-Canadian Plague Monkeys «Setting the Stage» for Intended Genocide – Overthrowing the Corrupt Power «Elite» – Don’t Panic; Do Load Your Guns http://www.abeldanger.net/2014/10/the-battle-lines-are-drawn-refuse-ebola.html

Quote: Mandatory Ebola vaccines on the horizon. Bottom line? The battle lines are drawn. Do not accept an «Ebola» vaccine, and additionally, do not let them take you to a prison camp to vanish quietly into the sands of time: USE YOUR GUNS. This time it is real, folks, and there will be only one way to win. ..

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  arrogantkverrulant
8 år siden
Beatrix
Beatrix
Abonnent
13 år siden

Rettelse ved en kommentar, der jeg MENTE:
Synnøve Fjellbakk Taftø er bare en av MANGE (og ikke få), som har blitt “behandlet” i psykiatrien for sine politiske meninger. Man bør være varsom med å tråkke på mennesker, uten at man kjenner sakens innside grundig.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
13 år siden

Hvordan planlegges microchippingen av Norges befolkning utført ?

I USA er det tvunget igjennom en «kommunistisk» helsereform ved navn ObamaCare, selv om motstanden fra grasrota (og fra delstatene) er så sterk at det kan føre til at USA går opp i liminga eller det som verre er (borgerkrig).

Som kjent inneholder ObamaCare en liten skrift hvor det «foreskrives» en «implantable device type 2» (mao. microchip) trolig fra fødselen av. Dette smaker av et rent jesuittverk.

Omtrent samtidig med ObamaCare dukket det i Norge opp en omfattende helsereform ved navn «samhandlingsplanen» (bare navnet gir meg frysninger i retning av nazi-tenkning, som kjent var nazistene store tilhengere av «samorganisering» som på tysk heter «gleichschaltung»).

NWO-agent Jens Stoltenberg la seg bak og presset på «samhandlingsreformen» med full tyngde som han hadde personlig interesse av eller var mind programmert til å tvinge denne «reformen» gjennom, ved å late som om motargumentene ikke eksisterte.

(Som kjent fører hver norsk helsereform til nye svekkelser i helsevesenet, gjennom bl.a. økt operasjonell risiko for de som befinner seg på sykehus og andre steder mens omorganiseringen pågår, samtidig som Legeforeningen benytter endringene som en brekkstand for å presse mer penger og andre fordeler ut av det sorte hullet ved navn helsebudsjettet).

Noe av «fordelene» som er planlagt ved «samhandlingsreformen» er komplette helseopplysninger om hver enkelt nordmann skal flyte fritt rundt i det lukkede helsenettverket (hvor de er sikret mot innsyn utenfra, fordi naturligvis kan bare utenforstående misbruke slike opplysninger, mens tankekontrollerte leger og sykepleiere som er brikker i et totalitært system naturligvis ikke utgjør noen fare for den enkelte som er innenfor rekkevidde av systemet).

Noe av det siste som den forrige helseministeren Bjarne Haakon Hanssen foretok seg i embetet før han sprintet ut av helseministerstolen uten å se seg tilbake var å underskrive dette brevet:
http://i44.tinypic.com/690ps9.jpg

Det dreier seg om en omfattende endringsforskrift knyttet til vaksineringsregisteret som heter SYSVAK. Vanlig høringstidsfrist er 3 måneder, mens BHH satte sin underskrift på at høringsfristen ble NWO-aktiv lave 2 uker før han i hui og hast forlot embetet (i redsel ? Visste han hvordan det hadde gått med Tore Tønne som hadde vist lederskap og opponert mot de skjulte NWO-instruksene som gjør at Norges helsevesen fortsetter å være det sykeste vesenet i hele landet ?)

For det første oser hele brevet av at «pandemi-vaksineringen» var et AGENDA-ANLIGGENDE, med sikte på enten å svekke nordmenns helse men trolig også med sikte på å få økt kontroll med hver vaksinemottager.

Slik SYSVAK-registreringen nå foregår – og gjett om dette vaksineregisteret vil bli et sentralt element i «samhandlingsplanen» – så vil det unike serienummeret på hver vaksine bli registrert på personnummer, noe som vil gjøre det enkelt å henføre den enkelte nano-microchip som kan ha blitt injisert inn i den enkelte til hver enkelt person, vis personnummer, folkeregister, bilnummer osv.

Det er hevdet av flere at moderne microchipper også kan fungere som en «death chip» hvor alt som skal til er at den enkelte chip switches til «kill» modus hvoretter et fungerende signal fra f.eks. en satelitt eller en mobilmast vil kunne føre til at chip-bæreren plutselig segner om og «før av uforklarlige årsaker».

Se ikke bort fra at det jesuittiske helsesystemet som nå er i ferd med å utformes i Norge, også vil bli organisert slik at de som har unngått å motta vaksinechippen ved å avstå fra vaksinering vil kunne bli chippet ved første nærkontakt med helsevesenet, f.eks. i forbindelse med en sykehusinnleggelse eller rutinekontroll.

Michelle
Skribent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
13 år siden

det som også er så trist, at ikke politikerne selv ser hvor gusne og grå og syke de ser ut som, og vi ser når de dør, hva føler de at de har oppnådd i sine liv? Penger? Makt? Kjendis? Hva skal de med dette, det er så kortvarig, det er ikke penger som er meningen i livet, penger er laget for å kontrollere og skille snille mennesker og få folk til å jobbe med og for feile ting! Politikerne synes jeg virkelig synd på, men jeg tror de blir blendet av folk som ser opp til øvrigheter og myndigheter, og det er vanskelig å tenke annerledes når du er inne i et system som lokker med penger og bonuser og turer og besøk til presidenter osv, men politikerne er jo de første som blir chipet og bestrålt sikekrt og hjernevasket, stakkar de tenker jeg, men de har jo mulighet til å si ifra da, jeg følger egentlig ikke med på politikk, men har fått med meg at Halvorsen er imot NATO?, og det er herlig da, flaks at hun er i regjeringen på den måten da, jeg tror jo at alle politikere er gode innerst inne, bare at de er blitt hjernevasket til å virkelig tro at vi må ha politi og overvåkning over alt for å hindre terror osv.. men så skjønner de ikke at de som er mest bestrålt og kontrollert og overvåket er de selv..

TAKK Den LIlle Snille Ulven for fantastisk innlegg, du er virkelig kjempesnill!!!!

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Vi er allerede halvveis inn i paradis her på Speilet :-)
Vår lilleulv er snill og helt i harmoni med verdens søteste kanin :-)
Da burde vi ikke være dårligere vi andre..

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Ha ha, den var god! Som et svar til ditt svar annet sted:
Droppet det men hadde tenkt å avslutte mitt lille dikt til Vandalf slik:
Til alle de som ikke liker meg
Jeg sier Hei og hopp!
Og er like glad
I dere alle sammen!
:)

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Den Llille Snille Ulven: Dette virker jo mildt sagt skremmende. Vet du om det finnes noen flere dokumenter tilgjengelig omkring samhandlingsplanen og SYSVAK-registreringen?

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
Svar til  Cosmomind
13 år siden

Cosmo, god observasjon at brevet ikke var signert av Bjarne Håkon Hanssen selv, hadde ikke fått det med meg i farten, men av Dagfinn Sundsbø, sikkert en av mange nyttige Ape-idioter, som gjør som de får beskjed om og ikke tenker selv:
http://www.regjeringen.no/nb/dokumentarkiv/stoltenberg-ii/hod/personer-og-enheter/politisk-ledelse/2008/statssekretar-dagfinn-sundsbo.html?id=518499

Det faktum at Bjarne HH forsvant ut av statsrådstolen kort tid etter å ha nektet å undertegne brevet ?? sier jo sitt… Forøvrig forsvant Dagfinn Sundsbø ut av statssekretær-stillingen måneden etter at han hadde undertegnet brevet…

Vedr. samhandlingsplanen så kjenner jeg den ikke fra innsiden, så dette blir litt generell dot-connecting:
– Stoltenberg/regjeringen får ikke egne ideer, de utfører kun pålegg fra NWO.

– Nordmenn er generelt naive, noe som THEY har hatt god kjennskap til helt siden krigen, jfr. innholde i selve artikkelen her.

– For nordmenn er det naturlig å ha blind tillit til et totalitært NWO-helsesystem, derfor anses Norge som godt egnet for «utprøving».

– Legg merke til at HELSENETT er så lukket at det er et slags parallelt internett. Det er naturlig at det vil være fri flyt av allslags pasientopplysninger internt i helsenett, «fordi det er så trygt mot innsyn utenfra», mao. vil det være fritt frem for bruk og misbruk av pasientinfo utført av personer inne i systemet.

– Vi kjenner planene for total kontroll / microchip, og som kjent har Norge en lei tendens til å kopiere det som gjøres i USA…

Mao. virker dette å være flere gode grunner for å spise naturlige kosttilskudd, unngå vaksiner og gjøre mest mulig annet for å holde seg frisk og dermed unngå helst enhver kontakt med det (sinns?)syke helsevesenet.

Vær klar over at vaksineregisteret SYSVAK, som forøvrig administreres av Folkehelseinstituttet (gir det grunn til tillit…?) er blitt bygget ut i det stille ved stadig nye krav i de siste årene. Regn med at våre DNA-data er på full fart inn i Folkehelseinstituttets database. FHI’s islandske søsterorganisasjon ga fra seg den islandske befolkningens samlede DNA-data til den internasjonale legemiddelmafiaen for noen år siden…

Her er en innsiders beskrivelse av SYSVAKs stadig mer drakoniske natur, inkludert kravet om personnummer, at INGEN KAN RESERVERE SEG MOT REGISTRERING I SYSVAK, samt adgang til Å BRYTE OPP KRYPTERTE DATA (merk at sitatet nedenfor er skrevet lenge før noen hadde hørt om svineinfluensaen…):

«Jo, en annen interessant ting her, er at absolutt alle MÅ registreres med hele personnummeret sitt, som skal følge vaksinenummeret, og skal gjennom en hele livet. HVORFOR?

Krypterte filer kan åpnes.

Sitert fra SYSVAK:
[ Mer om hva som registreres i SYSVAK og hvem som har plikt til å registrere
Publisert 27.10.2003 , oppdatert: 11.03.2008, 13:48
Hva skal registreres i SYSVAK:

Alle vaksiner i Helsedepartementets anbefalte vaksinasjonsprogram skal registreres i SYSVAK for alle personer under 18 år. Det er ikke anledning til å reservere seg mot registrering.

Dersom vaksinandens tidligere vaksinasjonsstatus ikke er registrert i SYSVAK, skal den etterregistreres.
Andre vaksiner gitt til personer under 18 år bør registreres i SYSVAK hvis foreldrene/vaksinanden gir samtykke.

Vaksinatørenes journalføringsplikt for alle vaksinasjoner gjelder uavhengig av meldingsplikten til SYSVAK.

Nødvendige opplysninger i en melding/registrering en meldende institusjon som vanligvis er vaksinatørens institusjon en identifiserbar person med navn og fullt fødselsnummer (11 siffer) en identifiserbar vaksinasjon: vaksinekode og vaksinasjonsdato Vaksinekoder

Hver type vaksinepreparat har en SYSVAK-kode som bygger på ATC-koden (se Felleskatalogen).

En SYSVAK-kode består av to eller tre store bokstaver som angir vaksinetype og to tallsiffer som bygger på ATC-koden. Samme SYSVAK-kode kan kode for flere synonympreparater. For rene bakterievaksiner og rene virusvaksiner er det tilstrebet å lage koder som har navnelikhet med vaksinetypen (f. eks. DT, MMR, TYF). For kombinerte bakterie- og virusvaksiner er bokstavkoden KOM
Hvem har plikt til å registrere i SYSVAK

Helsepersonell som gir vaksiner i henhold til barnevaksinasjonsprogrammet (vanligvis helsestasjon og skolehelsetjenste), skal uten hensyn til taushetsplikt registrere og melde opplysninger om vaksinasjon og evt. uønskede hendelser etter vaksinasjon til SYSVAK.

Andre institusjoner som utfører vaksinasjon av barn/ungdom bør registrere og melde til SYSVAK.

Vaksinatør (f. eks. legekontor) som gir vaksiner i barnevaksinasjonsprogrammet og ikke registrerer i SYSVAK, skal sende melding om vaksinasjon med tilstrekkelig opplysninger til helsesøster i kommunen (vanligvis barnets hjemkommune), med anmodning om at helsesøster melder til SYSVAK.

Fiktiv vaksinasjonsdato ved etterregistrering

Dersom vaksinasjonsdato er ukjent (f. eks. bare årstall skrevet i helsekortet, eller bare muntlig dokumentasjon) må det lages fiktiv vaksinasjonsdato. Det er anbefalt at vaksinasjonsdato settes til fødselsdato for personen pluss én dag. Er det gitt flere vaksiner av samme type med ukjent dato, velges påfølgende datoer som fiktive vaksinasjonsdatoer.

Vaksinand med hemmelig adresse

For personer med hemmelig adresse, kan det være god grunn til ikke å gi elektronisk informasjon om bostedskommune og vaksinerende institusjon. Vaksinatøren kan ringe Folkehelseinstituttet (SYSVAK brukerstøtte, tlf. 21 07 65 00 ) og avtale at meldingen sendes på papir til navngitt person, slik at den kan registreres med Folkehelseinstituttet som vaksinerende institusjon. ] Sitat slutt.

http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=233&trg=MainLeft_5631&MainArea_5661=5631:0:15,3792:1:0:0:::0:0&MainLeft_5631=5544:28933::1:5641:1:::0:0

Det er greit nok at det må observeres hvordan folk reagerer på dette. Men jeg har i den senere tid undret meg over hvor VIKTIG dette er for helsemyndighetene.

INGEN går fri fra registreringer. Det hele er egentlig veldig interessant med tanke på propagandaen som foregår nå i mediene. Det virker som det har brudt ut ren desperasjon iht. til å overtale, skremme og påvirke folk til å vaksinere seg.

HVORFOR denne overvåkingen med navn, personnummer og vaksinasjonsnumme`? HVORFOR fritas INGEN der?
De opplysningene som kommer inn der, går rett til organer VI aldri får tilgang til. Det blir brukt videre til forskning. Og VI blir fortalt at det er for å forbedre, forske og utvikle enda mer vaksiner.

Etter hva jeg har fått vite på innsiden, er min tillit nærmest lik NULL til helsemyndighetene, når det gjelder denne propagandaen med vaksiner.
Jeg blir kvalm, og jeg blir sjokkert over hvor dett det er å skremme folk, og jeg blir enda mer sjokkert hvor lett det er å hjernevaske folk helt. Man stoler blint på noe som tjenes så sinnsykt mye på sukdommer, behandlinger av medikamenter OG vaksiner.

Hvor DUM går det ikke an å bli, sier nå jeg.
Herregud, denne kloden råtner opp»

Hentet fra:
http://vgd.no/helse-sex-og-livsstil/helse/tema/1441493/tittel/vaksinering-gjoer-det-mer-skade-enn-nytte/side/1

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Lilleulv, takk for massevis av god info. Helt enig, det er INGEN grunn til tillit ei heller respekt for disse lakeiene og deres oppdragsgivere..

Jeg sitter bare her og tenker og håper på at det er mulig å slippe UNNA.. vaksinene og det er vel håp om det i og med at mange andre enn oss også har blitt kritiske i ettertid?

Det er også et moment jeg har nevnt før at en annen helseminister som fikk store ord fra mange om å være en sann «hedersmann» Tore Tønne.. liksom skal ha gått hen og tatt sitt liv.. hedersmenn pleier ikke å gjøre det..
OG hans advokat sa på radioen at han snakket med T Tønne 15 minutter før han døde og da var han «i godt humør og ved godt mot!!!» Ugler i mosen..

Han var helseminister og dette skjedde i tider hvor også en del andre ble tatt av dage eller døde mistenkelig.. om han var en hedersmann så hadde han vel kanskje noen etiske standarder og motforestillinger mot stygge ting..
Selvmord eller arrangerte selvmord er noe av det vanligste.. de kan være arrangerte eller det kan være mind control som overtar i personens hode..
Mange jeg kjenner har lenge stilt spørsmål ved Tore Tønnes død..

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Mange følger med Synnøve og meg i disse dager og vil se om motkreftene vil ramme oss, har vært liten dramatikk bare litt datatrøbbel på min pc her, men nå er mitt bilde blitt eliminert.. som dere kan se.. skjedde mens jeg skrev..
Har ikke vært innom avartar siden bildet ble lagt inn..

Ursus
Ursus
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Angående brevet du linker opp til; bra du får frem dette i lyset, men legg merke til at brevet faktisk ikke er undertegnet av Bjarne Håkon Hanssen, men av Dagfinn Sundsbø (for BHH). http://www.regjeringen.no/pages/2236907/Brev%20ang.%20kort%20frist%20signert.pdf

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Takk for dette brevet lille snille ulven. Vi vet at det er fullt mulig å injisere microchip som kan ha de konsekvenser som nevnes, via vaksine, det kan dokumenteres at helt vanlige norske veterinærer har gjort dette siden 1990, det har jeg selv papirer som beviser ang mitt eget dyr. Eurochip het den versjonen.

Men har ikke sett noen sikker dokumentasjon på at det faktisk var microchip i vaksinene denne gang, det betyr ikke at det ikke var, jeg vet bare ikke..
Men det som er et faktum er at det blant folk jeg kjenner har vært snakket om i 15 år at microchippingen vil komme, at det har vært prøvd ut på dyr visste jeg før jeg så det på nært hold i 1990, advarslene har vært der bl a fra kristent hold.. På grunnlag av Bibelprofetier osv som advarer kraftig mot dette. Der står det at man vil være fortapt om man får i seg «dyrets merke» – nå kan det begrepet tolkes på mange måter, og det er ikke sikkert at alle chipper er nettopp det merket, men vi bør vokte våre kropper.. noen mener at vi allerede har chipper i oss.. la oss da håpe at de ikke er av de fatale..
Det som er faren med dette er rett og slett at mennesket som vesen blir omdannet fra menneske – human-being til et vesen fusjonert med elektronikk – dvs en cyborg.. det er uhyggelig..

Markussosionom er en mann som virker oppriktig troverdig på meg, han har kommentert litt her på NS og sitter på mye info.. han mener å ha funnet rundt 200 implantater i egen kropp og han har aldri vært innlagt på psykiatrisk sykehus.. svært lite på vanlig sykehus, han lever i dekning i utlandet og det ser ut til at han er et forsøkobjekt.. og i så fall et bevis på at alt i dag er trådløst og hvem som helst kan rammes, av en tannlege eller lege med spesialavtale med en e-tjeneste, eller av legemiddelindustriens skjulte innhold i sine vaksiner og produkter..

Han har også fortalt meg en del om hvordan firmaet Siemens ser ut til å være knyttet til visse norske sykehus.. Det er vel ikke mer overraskende enn de kontraktene jeg la link til vedleggene til et annet sted her, om Us Army, Navy, Air force og Nasas interesser og tilstedeværelse på Norske sykehus eller at Rockefeller og co har interesse av å bruke penger på FHI og vaksinering av nordmenn.. dette er fakta og de vedleggene og dokumentasjon som er gitt og lagt ut her på NS om dette, kan ikke bortforklares med å sette diagnoser på folk.. paranioa som skeptikerne kaller alt snakk om realitetene på området, kan ikke frembringe slike kontrakter med amerikanske millitære instanser ved norske sykehus..

Når det gjelder hva den enkelte gjør, mangel på disiplin og annet så vet jeg ikke hvem angrepet rettes mot, jeg gjør iallfall det lille jeg kan ut fra energi, krefter og muligheter, og de som jeg kjenner som er «våkne» på dette viset gjør også det de kan. Man er ofte rammet av utbrenthet, mangel på energi og annet av bestråling og sabotasje som setter mange ut av spill.. mange tar store risikoer sett i forhold til sin situasjon. Å kritisere og bedømme om noen gjør for lite eller har mangel på disiplin, synes jeg ikke at noen er i posisjon til å dømme andre for.. La oss overlate slike dommer til høyere makter..

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

GLEMTE linken: http://psykiatrierpolitiskdrap.blogg.no/
Skremmende lesning, så ikke les om du er sensitiv..

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
13 år siden

WOW – TAKK for linken, skal lese nå, grøsser, men kjenner at jeg må lese dette så jeg kan advare andre og beskytte meg selv og andre, ellers så lar man seg jo bare micro-chipe, vaksinere osv om man ikke vet eller hverken har fått noen hint eller forståelse.. du er en ÆRKEENGEL av kjærlighet&lys goe vakre Singoalla, jeg vet du bare er kjærlighet.-)

Rainbow
Rainbow
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Selv er jeg også skeptisk til vaksiner – særlig pga rapporter om at de kan mistenkes for å forårsake ulike sykdommer som bl. a autisme og å bidra til at immunforsvaret svekkes eller «løper løpsk». Derimot tviler jeg på at vaksiner brukes til microchipping pr i dag, men jeg utelukker ikke at det kan skje i fremtiden. Kanskje var svineinfluensapandemien en test på om det var mulig å lokke en hel befolkning til å vaksinere seg? Når neste «pandemi» kommer – en sikkert «enda farligere» en – vil man kanskje se at vi blir påbudt å ta vaksinen, denne gang inkludert microchip?

Når det gjelder bloggen du henviser til som du mener «virker oppriktig troverdig» så mener jeg at du kanskje burde ha litt mer kritisk sans og vurderingsevne – helt oppriktig sagt…
Personen som har skrevet dette er helt åpenbart syk. Han sier bl.a. at alle med psykiatriske diagnoser er en del av en robotrase og er tankekontrollert osv… Dersom han virkelig har de implantatene i hjernen som han påstår ville han vel ikke vært i live. Dessuten, de bildene av hodet sitt han har lagt ut viser ikke implantater så vidt jeg kan bedømme.
Jeg er ikke lege og skal ikke sette noen diagnose på personen men en liten kikk på denne linken forklarer vel en hel del….
http://no.wikipedia.org/wiki/Paranoia

baugen
baugen
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Av og til spør jeg min pendulum om råd (le om dere vil). Den svarer positivt –at følgende middel vil uskadeliggjøre microchips:

Forøvrig kan meldes Glenn Beck har–etter mitt skjønn–nå en ENORM effekt i amerikanernes gradvise oppvekking! (Skjønt 911-lureriet er han fremdeles ikke klar over). Imponerende hvor mye han kan dekke på kort tid fylt av dokumentasjon– og særdeles underholdende! Med hjelp av en effektiv stab har han programmer daglig både på TV og radio.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Rainbow: Du diagnostiserer Markussoionom med standard-svaret og diagnosen alle skeptikere stempler alle som snakker om disse tingen som..
Men sakens kjerne er at overvåkning, implantater, mind control og e-tjenester er reele saker, mens skeptikerne snakker som om dette er ting som ikke eksisterer..

Rainbow
Rainbow
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Det handler vel mer om å skille klinten fra hveten og ikke sluke rått ALT som blir skrevet og fortalt, og som passer inn i ditt virkelighetsbilde. Det blir for naivt.

vrang
vrang
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Hadde Markussosionom hadde masse teknologi i hodet, så hadde det vært synlig på bildene og skilt seg kraftig ut med definert konturer. Og ikke noe slikt er synlig på bildene. Hverken han eller dere vet hva dere skal se etter og blir forvirret av ulike «mønstre» i bildet. Litt Hoagland-aktig tolkninger, men av hjernen og ikke Mars. Bildene under viser faktisk implantater og hvordan disse framstår:
http://sites.google.com/site/mcrais/implants_image005.jpg
http://www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=4627438
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2008/04/4-28-08-brainpmaker.jpg
http://dujs.dartmouth.edu/wp-content/uploads/2008/05/picture-9.png
http://www.dana.org/uploadedImages/Images/Spotlight_Images/DBSHighRes_spot.jpg
Jeg håper Markus får den hjelpa han trenger og blir frisk.
Og dere andre burde holde kjeft når dere åpenbart har null teknologisk innsikt og null kunnskap om screening-metoder.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Screeningmetoder har jeg ikke uttalt meg om. Men jeg har snakket med mannen og har mye kunnskaper om de teknologiers virkninger i praksis, det er mange slags implantater, de fleste i dag er ørsmå og ikke synlig på røntgen, det er egentlig bare avlegse eldre ting som kan ses på røntgen, det har jeg visst lenge, det meste kan ikke ses av de mest avanserte tingene i dag..
Det som er offisiell tilgjengelig info, sier selvsagt ikke noe om dette, vi snakker her om ting som er strengt hemmelig, millitære hemmeligheter osv. At det ikke er kjent for allmennheten betyr ikke at det ikke finnes.

vrang
vrang
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Markus skriver i bloggen sin under det ene bildet :
«Dette er hodeskallen min, og som man kan se så er det masse teknologi innenfor hodeskallen.»
Og da skal ikke du komme med at implantatene er så ørsmå at de ikke synes på bildene, når Markus faktisk påstår det motsatte. Jeg forstår du ønsker ham alt godt, men her gjør du vondt verre ved å uttale deg om noe du mangler kunnskap om.

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
13 år siden

jeg har lest en god del nå, og linken til snille Singoalla er kjempeinteressant, TAKK, en skikkelig oppvekker, ja WOW, men ja jeg tror faktisk at det foregår så mye rart og trist og sykt og surrealistisk og meningsløst dessverre, virkeligheten er virkelig Matrix som overgår det folk kan tenke er mulig, men bare å se på militærbudsjettene og black-helicopters-produksjonen og atom-våpen og hemmelige våpen og stråling og dyrelidelser og at noen har alle pengene og de settes mest på mere forurensning og myndigheter, det er det vi vet, hvor mye holdes ikke da hemmelig av det som blir gjort ellers, mens folk lider helt enkelt av mangel på vannbrønner..

Her er også en god del linker for spennende lesning som går inn på veldig mye sykt og rart som foregår spesielt i USA og i militæret, det viser videre om hvordan vi har hemmelige virkeligheter og ting som skjer i verden, jeg kan ikke si om jeg selv tror på alt da jeg ikke har fått tenkt igjennom alt, ei heller rukket å lest alt da informasjonen er massiv, men uansett tror jeg det kan være nyttig å høre hva folk sier, veldig interessant, spesielt høre folks historier som ikke har samme agenda som media/militæret, så kan vi være frie til å se ulike virkeligheter og ikke bare få servert en bok/en religion/media som alle må ta for sannhet hvis ikke blir du erklært sinnsyk og tvangsneddopes:
http://www.bibliotecapleyades.net/esp_autor_valvalerian.htm
http://www.bibliotecapleyades.net/valdamar_valerian/esp_valdamar_valerian_0.htm#orion_technology

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
13 år siden

det minner meg også om hvordan morgellons ofre, altså ofre for nano-partikler og nano-fiber i klær og støv og partikler og metaller fra chemtrails osv lager sår i huden, men leger i USA erklærer de for å ha tvangstanker og sier de ikke vet hva sårene kommer av, men når de får analysert det i mikroskop hos enkelt seriøse profesjonelle firmaer får vi se beviser på at de har nano-partikler og nano-metall-tråder som lever som levende larver i kroppen..

1. en blant tusener av videoer på internett:

2. nano-tekstil i et teppe som viser at nano-partiklene/trådene i teppet oppfører seg som levende tråder, helt uvanlig:

3. intervju med uskyldig offer som blir avvist og støttet, sendt på tv i USA:
http://www.youtube.com/watch?v=UlQtZv8qRVs

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
9 år siden

Obama Care Billing Code ICD-9 E978: Executions and Beheadings http://thelibertydigest.com/2013/11/24/obama-care-billing-code-icd-9-e978-executions-and-beheadings/

The pharaoh show, alien predators in human appearance, stop the criminal swiss nazi templars, giureh http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1875&start=1

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
13 år siden

Godt observert Ursus! Kanskje han er analfabet? Han ser jo litt eehhh…….fyll inn det som ikke passer! ;)

arrogantkverrulant
arrogantkverrulant
Abonnent
13 år siden

Dere kan ikke komme her å kalle dere avis, for da og legge frem påstander i øst og vest. Skjerpings.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
Svar til  arrogantkverrulant
13 år siden

Hvis Nyhetsspeilet ikke er en avis, hva er da VG, Aftenposten og Dagbladet ?

Gå gjennom en måned med VG, og du vil finne et utall påstander som er fremlagt uten ryggdekning: bin Laden lever, Norge vil bli dekket under aske osv.

Jeg anser at viljen til saklighet og sannhet blant Nyhetsspeilets skribenter er vesentlig høyere enn hos norske nyttig idiot-journalister. Men vær klar over at fordi at mange av temaene som behandles her er av typen «hysj hysh», så vil det være vanskelig å føre «bevis» for påstandene. Dette betyr på ingen måte at informasjon som er presentert som fakta er tatt ut av løse lufta.

« Forrige artikkel

Er Oljefondet basert på en fagøkonomisk kortslutning?

Neste artikkel »

Naturretten – grunnlaget for all samfunnsdannelse

129
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x