De som står bak undersøkelsene av dine meninger og vaner

5.9K visninger
5 minutter lesetid
40

En vårkveld i april 2010 ble en ung norsk kvinne i midten av tyveårene kontaktet via sin mobiltelefon av TNS Gallup. De ønsket å ha henne med på et spennende prosjekt, og hun kunne vinne flotte premier i prosessen. Hvis hun rekrutterte hele familen sin, ville premiene bli enda større og flottere.

Det hun skulle gjøre var såre enkelt, hun skulle bære på seg så mye som mulig, gjerne hele tiden, en elektronisk liten sak. Den skulle registrere hennes medievaner elektronisk, ved å plukke opp lydløse signaler og koder fra tv, radio og andre kilder som sender ut usynlige elektriske kodede signaler. Om kvelden skulle hun bare sette den ved sengen på nattbordet, sa den varme stemmen fra TNS, og ordne den slik at den videresendte informasjonen hver natt.

Denne aktuelle kvinnen er smart,  hun ser sjelden på TV, og dessuten er hun generelt ikke videre begeistret for den økende overvåkningen i samfunnet. Ei heller etter mildt press fra venner, som ble informert om hennes opplevelse med TNS Gallup, lot hun seg overtale til å motta den elektroniske saken. Hun mente det var nok stråling i hennes omgivelser fra før, og ville slett ikke ha noe å gjøre med dette.

Det som ble resultatet var at tre unge kvinner, til tross for å bli snytt for sjansen til å finne ut om den elektroniske TNS-saken inneholdt GPS i tillegg til å være koblet til GSM-nettet, heller satte i gang med å grave og ble nysgjerrige på å finne ut hvem Norsk Gallup er, hvem de jobber for og hvem som trekker i trådene i ledelsen. Etter en times tid med undersøkelser med laptop over en kaffe, fant vi ut at det er en finstemt og forundelig intrikat forbindelse mellom TNS Gallup, pengefamiliene, internasjonal media -og reklamebransje, britisk etterretning og amerikansk politikk. Kjekt å vite?

TNS Gallup ble kjøpt opp av det britiske kommunikasjonskonsernet WPP i 2008, og i kjølevannet av dette slo de seg sammen med RI Norge høsten 2009.

Først litt fakta: TNS Gallup er Norges største analyseinstitutt og har ca. 130 fast ansatte, samt et intervjukorps på ca. 400 intervjuere. I 2008 fikk WPP med lederen fra 1986, Sir Martin Sorell, sikret seg 80% av aksjemajoriteten i selskapet, og er derfor nå eier av TNS Gallup. Lederen for TNS i Norge heter Gudbrand Jevne. Høsten 2009 slo TNS Gallup seg også sammen med RI Norge (Research International), som et ledd av prosessen i kjølvannet av WPP’s oppkjøp av TNS høsten 2008 kan man lese i en artikkel i nettavisen Propaganda. Både TNS og RI er tungt inne i mediamarkedene i Norden og Europa. Til sammen er de ledende aktører i tilgang på analyseverktøy og nettverk.

Hvem er WPP

WPP sies å være verdens største kommunikasjons –og servicegruppe og et av de seks største reklameaksjeselskapene  med sine 138.000 ansatte og 2000 kontorer i 107 land. De står oppført på Londonbørsen til tross for at deres hovedkontor teknisk sett ligger i Dublin av skattemessige årsaker fra 2008. Man kan velge å tro Wikipedia her – eller ikke. Martin Sorell er for tiden oppført som øverste leder i WPP siden 1987, og har lang fartstid innen reklamebransjen som økonomidirektør for Saatchi & Saatchi fra 1977 til 1985 i forkant av WPP. Med seg på laget i WPP’s ledelse har han blant annet Phillip Lader.

Han ble med i styret i 2001, og har tidligere hatt flere verv som overordnet leder i den amerikanske regjeringen, inkludert en stilling som medlem av presidentens kabinett og som stedfortredende stabssjef i Det Hvite Hus. Før dette var han visepresident i et firma som forvaltet  avdøde James Goldsmiths amerikanske aksjer og var president i prominente eiendomsselskaper.

I tillegg til dette, og en del til som kan leses på WPPs hjemmeside, var han tillitsvalgt i the Atlantic Council – og et medlem av the Council of Foreign Relations. Ellers så er Paul Richardson finansdirektør, Mark Read strategidirektør og CEO i WPP digital, Colin Day -tidligere direktør i Imperial Tobacco fram til 2007, Esther Dyson -ekspert i informasjonsteknologi, Orit Gadiesh – en kvinne som har en Harvard-grad i bedriftsstrategi og sitter i en rekke styrer i internasjonale organisasjoner.

Gadiesh er også medlem av the Council of foreign relations. Stanley (Bud) Morten -tidligere karriere innen bank og investering, Koichiro Naganuma -tyngde fra ledende firmaer innen reklamebransjen, Lubna Olayan -erfaring fra finans i Saudi Arabia og Midtøsten og sitter som rådgiver i The Council of Foreign Relations. Og listen går videre. John Quelch (global bisuness), Jeffrey Rosen(Council OfForeignRelations), Timothy Shriver (Special Olympics, Disney, Fox news, The Washington Post og medlem av the Council of Foreign Relations. Til sist Paul Spencer – en finansmann.

Dette er altså menneskene i styret i WPP, som fra 2008 har eid 80 % av aksjene i TNS Gallupp. Kjekt å vite?

Vi ble jeg litt ekstra nysgjerrige på den overordnede direktør i WPP, Phillip Laden, siden han har en sentral posisjon i WPP. Hans tidligere jobb for James Goldsmith pirret vår utforskertrang. Hvem er James Goldsmith? Etter litt graving fant vi fort ut at denne søkkrike arvingen hang i kretser man lett kan bli nysgjerrig på. Hans første (av tre) ekteskap var med den bolivianske arvingen Maria Isabel Patiño, datter av tinnmagnaten Antenor Patiño og den 3. Duchess av Dúrcal, i den spanske kongefamilien, og fikk et barn med henne.

Hans andre kone, Ginette Lery, fikk han to barn med, men giftet seg på nytt for tredje gang med sin elskerinne Lady Annabel Vane-Tempest-Stewart, som ofte kunne sees i selskap med Lady Diana, datter av 8th Marquess of Londonderry; og fikk tre barn med henne også. En av deres sønner giftet seg med Kate Emma Rothschild (født i 1982), datter av den avdøde Amschel Rothschild og hans kone Anita Guinness av Guinness Brewery familien.

Etter sitt siste ekteskap fikk han ytterligere to barn med sin franske aristokrat-elskerinne Laure Boulay de la Meurthe. Goldsmith døde av kreft som 64 åring. Mer informasjon om alle navnene som nevnes i forbindelse med ledelsen I WPP og deres relasjoner er det bare å grave i selv. Det er litt av noen linker man lett kan avduke mellom de mektige familiene innen bank finans og industri, britisk aristokrati og kongefamilie, amerikansk regjering og etterretning, The Council of Foreign Relations med mer. Hvem trenger vel Henning Mankell etter dette.

Dette er altså litt om menneskene som eier TNS Gallup og RI Norge. Disse menneskene ønsker å finne ut av våre medievaner, vår bevissthet og foreslår og bygger videre på bakgrunn av dette en salgbar virkelighet som skreddersys til oss.

Så ringer altså TNS Gallup min venninne og spør varmt om hun ønsker å være med på en spennende undersøkelse, hvor hun skal bære en mottaker som registrerer lydløse signaler fra tv og radio.

På denne linken, ligger informasjonen i pdf om undersøkelsen min venninne ble invitert med på av TNS Gallup, mot å skulle få flotte premier. Enda flottere skulle premien bli om hun fikk med seg familien sin. Slik jeg ser det har mediahysteriet gått over alle støvleskaft, og en fordummende rekke programmer og idealer presses stadig tettere og tettere på enkeltmennesker.

Det er på tide å opplyse folk om hvem som regisserer dette teateret og som holder seg bak kulissene, slik at folk kan ta informerte valg i de markedsundersøkelsene de utsettes for i sin dyrebare fritid.

Forfatteren innser at det gallopperende mediesamfunnet vanskelig kan jevnes med jorden, men man kan ihvertfall gjøre et forsøk på å opplyse om hvem det er som kontakter deg og din familie i deres naturgitte private sone, for å teste dere på alle mulige måter.

Laila Clark

Laila er, og har alltid vært, et svært nysgjerrig menneske som søker sannheten om det meste. Hun er pasifistisk anlagt, og mener at nullvekstøkonomi og dypøkologi er framtiden.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

40 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Mind control: the attempt to program life – Horrific Technology – Devices Being Prepared for Brain Implantation – DARPA and MedTronics – Interface With the Central Nervous System – Insertion of Electronic Signals Directly Into the Central Nervous System – “Is Technology a Death Trap For Humanity?” – Universities Receive Grants From the National Science Foundation – Criminal Infiltration http://www.abeldanger.net/2015/01/mind-control-attempt-to-program-life.html

Quote: Source: Jon Rappoport https://jonrappoport.wordpress.com/2015/01/19/mind-control-the-attempt-to-program-life/ Mind control: the attempt to program life. by Jon Rappoport, January 19, 2015. NoMoreFakeNews.com “The targets of modern mind control are always described in terms of medical treatment, alleviation of suffering, and healing. What else would you expect? A stark mission statement about population control and intentional shrinking of brain function? No, this op inevitably falls under ‘greatest good for the greatest number’. The promoted premise is: less effort, less pain, more happiness. A gift given to the essentially passive human being. That formulation itself is a version of mind control. The hero and the rebel are replaced by the semi-satisfied and quiescent android.” (The Underground, Jon Rappoport) Here’s a research project that tells you something about where mind control is going. From MIT News, 8/27/14: “The findings, described in the Aug. 27 issue of Nature, demonstrated that a neuronal circuit connecting the hippocampus and the amygdala plays a critical role in associating emotion with memory. This circuit could offer a target for new drugs to help treat conditions such as post-traumatic stress disorder, the researchers say. “‘In the future, one may be able to develop methods that help people to remember positive memories more strongly than negative ones,’ says Susumu Tonegawa, the Picower Professor of Biology and Neuroscience, director of the RIKEN-MIT Center for Neural Circuit Genetics at MIT’s Picower Institute for Learning and Memory, and senior author of the paper.” Translation: blot out emotions connected with memories. Tinker with memory, re-program neurons, change brain chemistry…these are the hallmarks of modern efforts to condition human life. The science is spotty, to say the least, but the effort is enormous, and the direction is clear. ..

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Denne duppeditten de anvender som ungdommer ble og blir lurt til å bære på beltet, liten box, hva utfører den, måler? Påvirker?, ser ut som det var koordinert med psykiatri, bl.a. i Orkdal, åpenbart mind control relatert

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
9 år siden

Denne meldinga blir kort: “Dere så at Avisa Sør-Trøndelag er korrupt og at politiet hjelper dem med å dekke over løgnene i en referert artikkel”

Dette er beskrevet annetsteds i kommentarer i Nyhetsspeilet

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

STOP CHEMTRAIL MIND CONTROL NOW http://vimeo.com/channels/stopchemtrailsnow

Quote: ASK YOUR SELF WHY A FOUR STAR GENERAL SHENSIKI A NON MEDICAL DOCTOR IS RUNNING THE LARGEST HEALTH CARE ORGANIZATION IN THE WORLD. THEY ARE CRIMINALS USING VETERANS AS MILITARY DoD GUINEA PIGS FOR MIND CONTROL EXPERIMENTATION AND MUCH WORSE. EVEN MY NEIGHBOR A 20 YEAR VA HOSPITAL EMPLOYEE KNOWS ABOUT IT http://justpaste.it/CIANSAevidence ..

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

I Norge, bl.a. Orkanger, er det mange som lures til å gå med en elektronisk enhet for ‘overvåking’ av vedkommendes aktiviteter mm, etter mitt syn det del av fordekte nazi-marx prosjekter, ofte kombinert med såkalte medisiner, den elektroniske enheten ser ut som en personsøker, liten boks på beltet, gjerne svart, og så får ofrene, som regel ganske unge, bare ca ett par tusenlapper i året, i varer, for det, grov utnyttelse av våre kjære. “Barnevernet et uetisk vitenskapelig eksperiment? ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/03/mk-ultra-cias-mangearige-mind-control-prosjekt/comment-page-9/#comment-98893

“Abel Danger Presents in the Interest of Public Safety and «Domestic Tranquility»: DO NOT March in the D.C. «Armed Revolt» Scheduled for July 4th, 2013 – Patriots Being Led Into «Kill Zone» ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/04/fire-frimureres-posisjoner-i-22-juli-terroren/comment-page-7/#comment-98952

Otto
Abonnent
13 år siden

Skjermbrev sendt til venner i utlandet, over den ganske klode

—-

Only one thing to say about airport bodyscanners, they are not healthy and are not ment to be

A short description from Norway. Here they capture children and youth into the so-called healthcare system when families are in distress, f.ex. in a chaotic divorce situation. They drug them and mount some kind of surveillance device on them to monitor their behaviour when returned to some sort of life in society. Do I have to say more? I don’t think so, other than a lot of people are beginning to discover this and try to end it, end it an make somebody pay for the crime. Barry Soetoro received the Nobel so-called peace prize (NSCPP) in this country, as also Heinz «Henry» Alfred Kissinger did, and other criminals. Anything seems to be possible

Have a nice day :)

Otto

Otto
Abonnent
13 år siden

Are your meds laced with data bits?
Big Pharma nanotechnology encodes pills with tracking data that you swallow

Medikamenter kan tilføres sporingsdata som i praksis fungerer som en skannbar rfid chip, samt identifiserer hvilket medikament du inntar, med mer

Otto
Abonnent
14 år siden
Otto
Abonnent
14 år siden

Vi vet at mkultra relaterte prosjekter pågår den dag i dag, også i Norge. Mitt råd til de som bærer den nevnte elektroniske overvåkeren som er nevnt i artikkelen: KVITT DERE MED DEN UMIDDELBART, følg utviklingen i denne saken, gjør undersøkelser selv, informer andre, og bruk alle muligheter til å søkesøke de som er involvert i overvåkinga, inklusive eventuelle helseinstanser hvis det i tillegg tilbys såkalte psykiatriske medikamenter og tjenester fra disse som kan være ledd i samme overvåkingsprosjekt

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Otto
14 år siden

Kvit deg med datamaskinen også :). Det er jo “helsfarlig” å bruke en dings som stråler EM-stråling 24 / 7. Følgende bivirkninger er dokumentert:
* Blindhet
* Trøtthet
* Svimmelhet
* Bort kastet tid
* B-sosialisering
* Blodpropp
* Sovnproblemer
* Mindcontrol med skjult reklame

LOL! :D

Otto
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Falcons’ Thinkbox * Intelligence, hidden truth, esoterism, power, crime, freemasonry, illusions, etc, * Etterretning, skjult sannhet, esoterisme, makt, kriminalitet, frimureri, illusjoner, oa

Quiz, gåte: Why don’t, won’t or can’t mainstream media tell you anything or everything about the following topics? Hvorfor skriver massemedia nesten ingenting om de fleste av følgende temaer, kan de ikke, vil de ikke eller har de ikke lov?

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Otto
10 år siden

Se opp for grov utnytting av barn og unge i forbindelse med det som er beskrevet i artikkelen, observert bl.a. i Orkdal, kan være, jeg vil si er, fordekte prosjekter bak dette som potensielt går helt inn i det såkalte helsevesenet og annen offentlig og privat virksomhet

Orkdal barnevern under sterk kritikk fra kunder, advokatfirma, kommuneadministrasjon og noen ansatte http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1825&start=1

Jehovahs Witnesses – Thirsty for money & hungry for more or should we say BLOOD money? JW.Org

Euroskolen agil as, odd fellow, NAV, reelle og verifiserte samt opsjonelle og indikative relasjoner http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1820&start=1

William Cooper interviews a 32 DEGREE FREEMASON CAJI INFILTRATOR http://www.youtube.com/watch?v=NK3gB5w08AU&list=PLqQQFOVUZBLg87XE6ygPMI8B51V56amRB

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
10 år siden

Har lært alt om dop i barnevernet http://www.bt.no/nyheter/lokalt/Har-lart-alt-om-dop-i-barnevernet-1938888.html

Sitat: 17-åringen røyker hasj daglig på barnevernsinstitusjonen et sted i Hordaland. – De ansatte vet at vi ruser oss. Det virker som de ikke bryr seg, sier han. ..

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

LOL!
Har dere “glemt” Microsofts nye Xbox 360s “nye” teknologien: Natale:

Den gjenkjenner alle dine “bevegelser”, og er “selvsagt” koblet til internett….
Lykke til, kommer nå i år… :D

Undrer hvilke fordeler Microsoft giganten får ved at folk (spesielt barn) har en slik apparat inn i stue / soverommet … ;)

Hysj, det er ikke George Orwell 1984, det er Microsoft 2014… :D

sjokomelk
Abonnent
14 år siden

Registrerer at jeg bare blir farligere og farligere her inne.
Ikke nok med at jeg har tre års fartstid i militæret (deriblant FN-styrkene som i følge noen er en del av NWO). I tillegg jobber jeg i helsevesenet og har blant annet jobbet i akuttpsykiatrien. På toppen av dette har jeg jobbet for MMI som også drev med markedundersøkelser!

Kanskje jeg burde endre nick til Skummel mann? :D

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  sjokomelk
14 år siden

Kansje du kan delta i debatter og ikke være et sidespor slik at jeg ikke må gi deg karantene igjen?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  sjokomelk
14 år siden

Kanskje du endre endre nick til …..
¨Du legger jaggu opp til mye rart, må ta meg kraftig sammen for og ikke komme med hundrevis av forslag til nick ;)

Det er vel liten tvil om at alienreptildemonene studerer, forsker og eksprimenterer på oss hele veien
En liten dasj fluor så sper en på med litt kvikksølv og noe MSG la det heve under kraftig stråling for så og sende TNS gallup til og se hvordan resultat ble
Ikke rart Ballo sluttet i DNA registeret i dag, det ble vel i overkant sykt for han og være med og analysere DNAet til det norske folket
Vi vet at Tungmetallene i Chemtrail, Stråling fra mobil, Haarp, TETRA samt GMO endrer vårt DNA

Forskere fant jo og ut i dag at vi er blitt 5% dummere senere år, årsaken var Tjernobyl sa dem men det blir vel kanskje litt lettvint og skylde på Tjernoby ulykken når vi vet at dem tilfører oss en rekke stoffer som angriper hjernen
Monsanto og Bayer er gode på og endre DNA stukturer på planter så dem kan levere akkurat passe skadlige GMO produkter
Kan dem endre DNA på planter for og få dem sånn som dem vil så vil det være ganske naivt og tro at dem ikke gjør det samme med mennesker for og få dem sånn som dem vil ha dem
Ved og bruke TNS osv så kan dem kartlegge hele følelsespekteret til menneskene og se hvordan stoffene dem tilfører oss virker
Dem får og kartlagt vårt adferd og tankemønster så dem kjenner oss bedre en det vi selv gjør
Liten tvil om at Rotchild sitter på en enorm mengde info på hver eneste en av oss, registreingene begynner lenge før barnevaksineprogrammet starter

Det er lenge siden dem kunne skape et helt nytt menneske bare utifra en hudcelle
Sperm og egg er avlegs så nå er tiden inne til og kvitte seg med oss og lage sin egen perfekte rase
Man ser i alt dem gjør at dem dreper planten og alt liv på den for og starte fra scrats igjen med det perfekte livet dem skaper selv
Masseforgiftninger av havene våre med olje, kjemikalier, sykt farlige lakselus gifter osv osv, landlivet er allerede på vei til og dø ut…

Men prosjektet deres koster jo mye penger så da er det viktig og robbe oss for alt vi har før dem kverker oss :)

Allerede for et år siden sa den spanske økonomiprofessoren Santiago Nino Becerra og John Perkins at IMF, ESB og VB er godt i gang med verdens største ran som vil føre til et farvel til middelklassen og hallo til et samfunn bestående av en liten elite og en kjempestor underklasse når den “ordentlige” krisen inntreffer i 2010 :)

http://www.dn.no/forsiden/borsMarked/article1712738.ece

Mike sier lenger oppe her at alltid si nei til markedsundersøkelser, jeg sier det motsatte si alltid ja og mat dem med desinfo, lyv som en Pinoccioe på speed så faller alle resultatene deres i grus og dem ender opp med systemfeil og svikt :D

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Bravo, Smurfen.
“mat dem med desinfo, så ender det opp med systemfeil og svikt” er mitt motto også.
Vi er så mange at vi kunne fikse systemets kortslutning med småstikk.
Er PST ute etter e-mail og SMS med ord av type “Allah akbar”, så skriver jeg dette så ofte jeg kan.
La dem jobbe. Til det klikker.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

“Ikke rart Ballo sluttet i DNA registeret i dag, det ble vel i overkant sykt for han og være med og analysere DNAet til det norske folket”

Hahaha, tror ikke NWO eller High-Blondes finner så mye nytteverdi i denne naive blåøyde norske-dna. Bør heller studere japanske eller kinesiske nå. Den gule horde er på vei til å slå ut den hvite mannens 1000 års riket ned i grus! :D

kj
kj
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Du er en morsom smurf, Smurfen! Du burde skrive artikler her for dem av
oss som har en dendens til å falle inn i tungsinn. :)

Nå tror jeg kanskje ikke helt på alvor at det planlegges en storstilt destruering av det meste av human beings. Men hvem vet, det finnes nok av gale menneskehjerner!

Men om de ikke vil kverke oss, kan antagelig resultatet på sikt bli nettopp dette ved forurensing og forgiftning av luft, vann og jord! Og all kunstig tilsetningsstoffer og GM mat kan føre til de verst tenkelige scenarier!
Der er vi kanskje ikke så helt uenig!

Hvis vi ikke får noen fusjonsbomer i hodet innen den tid!

sjokomelk
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Slik jeg forsto det gjaldt dette med Tsjernobyl og dumhet kun de som var fostre i mors mage da reaktoren sprakk.

En alternativ strategi når du blir oppringt av markeds/opinionsundersøkelse er å si konsekvent “ja” på ALLE spørsmålene. :D Uansett hva de spør om.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  sjokomelk
14 år siden

Nei, sjokomelk kler deg faktisk, ettersom du er og for alltid blir “en blanding” av statens slaveri-departementer. Melk + sjokolade: Blanding av sjokomelk? ;)

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
14 år siden

Ifølge Illuminati-avhopper Leo Zagami så ble meningsmålinger funnet på av NWO/konspirasjonen.

Hensikten med meningsmålingene er å kontrollere i hvor stor grad NWO-manipulatørene (de som også kontrollerer media, ikke minst norske media) har lykkes med å få aksept for sin agenda blant de brede lag av folket.

For ikke så lenge siden ble det over VGs forsider tror jeg det var kunngjort at “et flertall av Norges befolkning sier ja til datalagringsdirektivet”.

Kanskje vi også bør legge til grunn at “resultatene” fra meningsmålingene sendes innom et PR-byrå eller to for tall-triksing og spin-bearbeiding før de sendes videre til avisene og slås opp som “nyheter” her i landet Norge hvor makthavere og media ser ut til å være minst opptatt av SANNHETEN, mao. at enhver løgn tolereres og bringes videre av de instanser som flertallet ennå har tillit til, såfremt den presenteres i tilforlatelig innpakning.

simon7
simon7
Anonym
Svar til  Den Lille Snille Ulven
14 år siden

Interessant. Kan du bevise påstandene på noen som helst måte eller er det bare fridiktning ?

kj
kj
Abonnent
Svar til  simon7
14 år siden

I følge Wikipedia, var det George Horace Gallup, som fant opp
meningsmålinger!
http://no.wikipedia.org/wiki/George_Gallup

Og her litt om DLD.
http://neitileu.no/

BiggusD
BiggusD
Abonnent
14 år siden

Meget bra artikkel :)

Et eksempel til etterfølgelse her på Nyhetsspeilet!

Ole-John Saga
Skribent
14 år siden

Kjempebra artikkel:) Får håpe noen får tak i den dingsen, så vi kan få greie på hva den inneholder.

J.Johansen
Forfatter
14 år siden

Kjempebra artikkel. Det er på tide at disse ‘meningsmålinger’ blir avslørt ikke for å måle, men for å FORME opinionen. Det er en stor forskjell.

At disse selskap er er etablert for å få åndelig makt over mennesker, for å gjennomføre klandestina agendaer som skal gi elitære grupper mer makt og tjene mest mulig penger på andre – for at de skal beholde sine privilegier og sin ‘utvalghet’, er kjempeviktig å bli bevisst på.

Si nei til den Sosialist-Sionistiske Internasjonalen (arven etter Lenin – de gale globale), og deres agendaer, og de selskaper og institusjoner de bruker for å fremme sine agendaer.

Mike Cechanowicz
Forfatter
14 år siden

Jeg trodde at alle oppegående mennesker forsto at slike undersøkelser alltid er drevet av næringsinteresser. Slik har det alltid vært. Det er ikke for ingenting det kalles markedsundersøkelse.

Always say no!

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Mike Cechanowicz
14 år siden

Det som er litt skremmende er at det finnes pattenter på TV-apparater som har innebygget videokamera bak LCD-skjermen som er statens webcamera inn i stua. Pattentet finnes her. http://www.nyhetsspeilet.no/2009/07/noen-utrolige-patenter-fra-amerika/

Etter at Norge fikk bakkenett for et par år siden var folk flest ikke klar over hva de tillot. Det er nå mulig for to-veiskomunikasjon, nemlig, før sendte de bare signaler, nå kan de hente signaler, sånn at de følger nøye med på deg for å kartlegge dine ansiktsutrykk når du ser en dårlig nyhet på tv, eller hvordan du reagerer på en reklame, se om du blir skremt av noe, om du får et negativt ansiktsutrykk på en spesifikk hendelse, de kan høre på hva folk mener når de sender tv-debatter, hva sier folket i stua, og alt dette ville krevd enorme staller med arbeidsplasser men med dagens millitærutvikla teknologi kan de kartlegge det nasjonale tankemønsteret med en SUPERDATAMASKIN, for å misbruke det til sin egen evne og velvære, forbedre propaganda, hjernevaske alle de kan for å lage en cyborg-planet, bestående av få personer som vil oppleve et paradigme skifte som når en fikk beholde livet etter å ha ropt “rundt jord”!! Fra Fred the Flintstones til Meet the jetsons.Fri Energi, Ant-gravitasjon, Flyvende biler, få befolkningsområder, mye natur-reservat, en ny verden der de satser på å bygge stjerneflåter, sånn at de kan ta med seg alle de naturlige frøene i Svalbard frølager, mens 90% av verdensbefolkningen eller mindre blir igjen for å møte på et 2012 scenario der verden går under, nibiru skulle vært synlig nå for alle men jeg har fortsatt ikke sett noe. Eliten sitter og trykker på knappene, zbrenskiew skrev om techtrronic wars der weather-warfare var en del av de hygieniske våpen. Jordskjelv, og alt som skal til for å få en rekke verdenshendelser der enorme mengder mennesker blir utfordret i et apokalyptisk hendelse et sted i verden med jevne mellomrom, mens verdenseliten sitter i underjordiske byer. å gleder seg til å restarte den verden de har ødelagt.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Da er det bare å vise finger til zombi-boksen i stua med jevn mellomrom.
Verre er det at zombi-kanaler sender døgnet rundt samme billig søppel med jødetryne eller pervers møkk med drap og mishandlinger,
UTEN AT BRUKERE PROTESTERER.
Søppelet setter seg på hjernen.
I alle fall lisens-betalt pro-sionistiske NRK burde vi klare å sette krav til.
Hvorfor ferierer NRKs sissel vold hos sine slektninger i sionistisk misdannelse “israel” uten å rapportere til lisens-betalere om groteske eksperimenter på palestinske barn i jødiske fengsler, om salg av arabiske barn til “israel” med påfølgende judaisering?
Hvorfor kom hun ut av skapet lenge etter at Mads Gilbert har sendt bilder og rapporterte om bestialske jødiske massakre av befolkningen i Gaza?
Hvorfor tok NRK-gjengen mest uskyldige bilder av ødeleggelsene, og det påstrødd med “trussel for jøden fra Hamas-raketter”?

Skjønner ikke helt hva hensikten med denne artikkelen var.
Fortelle at Goldsmith er en stor kanin?
Ellers hjelper det ikke å be kjøpeglade og grådige på moro konsumenter slutte å konsumere.
Det er hele meningen med “livet” deres.

El Chino
El Chino
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Armin: ” Det er nå mulig for to-veiskomunikasjon…”

Ok, så 80% av norske husstander får TV-signalene sine via felles kabelanlegg. Og de aller fleste kabelanlegg har kun enveis signalforsterkere. Dvs. TV/radio signalene kan kun gå ut til abonnentutstyret. For bredbånd over kabelanlegg er det egne to-veisforsterkere. En person med mere tekniske kunnskaper enn meg kan sikkert forklare dette nærmere.

Så denne overvåkingteorien faller på sin egen urimelighet og tekniske umulighet.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  El Chino
14 år siden

El Chino:
“Og de aller fleste kabelanlegg har kun enveis signalforsterkere.”

Bor du et sted hvor kabel-tv selskapet fortsatt heter Janko?

Sender ting trådløst også i dag(lenge, lenge siden) Tenk at strøm også kan sendes trådløst….merkelig. Tenk at på lap’n min er en bitteliten linse som kan sende trådløst video av meg over hele verden. Det hadde jeg nektet på for 10 år siden.:-)

twisty
twisty
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Vi nærmer oss George Orwell’s historie “1984” hehehe Kansje på en litt annen måte, men likevel så nær :-(

SkeptiskJA
SkeptiskJA
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Litt fra TNS sine sider:

Teknisk personell og samarbeidspartnere
For å installere måleutstyret i husstandene, har TNS Gallup TV-teknisk fagpersonell som har gjennomgått spesialopplæring i installasjon og service på vårt måleutstyr. Vi har inngått samarbeidsavtaler med fem radio/TV kjeder for å kunne nå ut til alle deler av landet. Teknikerene tar direkte kontakt med husstanden for avtale om installasjon eller service.

Vi har egne ansatte med TV-teknisk utdannelse og mange års erfaring innen radio/TV-service. De tar installasjoner og servicer i Oppland, Hedmark, Oslo, Akershus og Østfold. Besøk av våre egne teknikere avtales med Gallup Panelsenter.

Vil ikke det si at de er inne i huset til “panelmedlemmene” og installerer ekstra utstyr?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  SkeptiskJA
13 år siden

I morgen Tirsdag 11. januar kl. 17 er det stor demonstrasjon mot DLD foran Stortinget. Møt opp dere som kan!

DLD er selve være eller ikke være for oss, DLD vil bli utvidet umidelbart når det er inplendert i Norsk lov

Politikerene lover så de renner av dem nå de sier at det kun skal brukes til alvorlig kriminalitet

Svart på hvitt står det at man trenger ikke ha mistanke om kriminalitet engang for at de skal kunne bruke DLD til å overvåke deg, skattevesen, NAV osv osv får alle full tilgang til og se hvem nettsider du er inne på, hvem og når du sender SMS til, ringer til, hvor du oppholder deg eller har oppholdt deg siste 2 år

Allerede nå ønsker de at allt innehold i mailer, telefonsamtaler, SMSer osv skal lagres
Så mao kan din svigermor som jobber i NAV se meldigene og mailene du sender i tillegg til og se om du har surfet på lugubre sider …

Våre forferdrer ofret sine liv for at vi skulle få vår frihet, i dag orker ikke folk og ta fri noen timer for en demo på 1 time i Oslo engang

Send SMS til 50 personer med oppfordring til og videresende den til 50 nye personer, vist bare 2 personer sender videre så er kjeden i gang :)

http://www.uhuru.biz/?p=521

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  SkeptiskJA
13 år siden

Smurfen: Skulle akkurat legge denne infoen her, da du tenkte samme tanke og gjorde det, takk for dette. Møt opp dere som kan, i morgen, for privatlivets aller siste skanse!

SkeptiskJA sier: Vil ikke det si at de er inne i huset til “panelmedlemmene” og installerer ekstra utstyr?

Vil tro at dette dreier seg om utstyr som monteres etter avtale med de som er med på undersøkelsen, en boks som registrerer deres valg av programmer og tv-kanaler, for å kunne si hvor mange som har sett visse programmer og hvordan interessen er og kunne stipulere hvor mange seere et program har. Det behøver ikke være noe galt i slik praksis, det er altså avtalt.

« Forrige artikkel

Det onde samfunn

Neste artikkel »

Plikten kaller til Dovre faller

40
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x