Stoltenberg & co sin slaktefabrikk‏

7.6K visninger
6 minutter lesetid
121

Det mest tragiske er at denne saken ble offentligjort fordi to [ukontrollerte – red. anm] journalister fra Reuters var involvert, mens det daglig skjer overgrep og systematisk trakassering; og massemord-showet pågår som regel uten at noen blir dømt eller sakene blir kjent.

Skyteglade soldater som sitter trygt i helikoptre og bak dronekampfly-spakene ler og skøyer mens de plaffer ned alt som rører på seg og skylder på “optisk illusjon” når det senere blir klart at ingen i gruppen hadde våpen.

I Irak tør ikke en familie på 7-8 å gå ut på åpen gate lenger i frykt for å bli ansett som en gruppe terrorister og bli skutt på siden mor bærer en veske som kan se ut som en RPG rocketlauncher.

4-5 millioner mennesker har dødd som følge av Gulfkrigene, nr. 1 i 1991 og gulfkrig nr 2 i 2003. Det dumpes utarmet uran og mange misfostringer er en av grunnene til at irakere ikke lager barn lenger.

Norge som en fredsnasjon bør trekke fredsprisen tilbake fra Obama. En av lovnadene hans var å trekke ut soldatene fra Irak 6 måneder etter han ble innsatt. Nå har det gått 18 måneder og krigen har bare eskalert.

Hvem var Saddam Hussein?

Saddam Hussein var en “puppet” som var innsatt av Storbritannia,  USA og Israel. Han var en lydig valp som fikk besøk av Donald Rumsfeld (google rumsfeld saddam handshake) i 1981 der han fikk flere tonn kjemisk våpen overlevert for å anvende mot iranere i den 8 år lange Irak-Iran krigen der Saddam på ordre fra Reagan som koste hva det ville Iran måtte tape så islam fikk fotfeste, drepte flere hundre tusen iranere med sennepsgass. Han brukte gassen mot Kurderne også. Da satt hele den vestlige verden stille og overså at krigskonvensjonslover ble brutt, men i 2003 var vesten overivrige etter å finne masseødeleggelsesvåpen.

Saddam ble beordret av pappaen til George Bush jr om å invadere Kuwait hvor Zapata-oljeselskapet til Bushfamilien ville bistå med utvinningen. Saddam fikk tillatelse til å invadere det bittelille landet som Saddam mente tilhørte Irak, og når hans stridsvogner rullet inn reagerte USA med sjokk og vantro, og beordret FN til å samle seg for evt å gjennomføre økonomiske sanksjoner mot landet.

Disse sanksjonene alene, påstås det, har drept 1 million sivile i Irak. USA og Storbritannia ledet begge gulfkriger. Etter bomberegnet viste det seg at økonomisk krigføring var langt mer skadelig for de sivile enn bombekampanjer.

http://www.globalissues.org/article/707/iraq-post-1991-persian-gulf-warsanctions

1993 var første gang de begynte å bruke utarmet uranium på levende befolkninger. Dette er masseødeleggelsesvåpen siden halveringstiden er 4,5 millioner år, og mutasjonene begynte for alvor å ta seg opp i 1997.

USA dro ikke til Irak for å finne masseødeleggelsesvåpen i 2003, de dro for å hente kvitteringen!

http://www.globalpolicy.org/component/content/article/167/35716.html

I Irak er det nå 1 million døde etter 2003, 4.5millioner er skadet for livet og 5 millioner barn er hjemløse. Kildene for dette er militære-etteretnings godkjente nettsider, og etter dagens video å dømme, er USA flinke til å dekke til over sine spor.

Denne krigen er umenneskelig og barbarisk og ingen måte legitim.

Vi sier vi skal gi dem demokrati, så bomber vi dem, ja nå er de fri ?

Døden er ikke frihet….

Fra tid til annen sprenger etterretningsorganene MI6 og CIA en bombe i markedsplassene for å lure oss TV-tittere i den trygge vestlige verden, så okkupasjonsmakten’s tilstedeværesle legitimeres med at “de skyter hverandre, det er ustabilt, vi kan ikke dra” ..

Amerikansk og britisk etteretning skaper borgerkrig i Irak

Irakere er dritt lei okkupasjonen. Det er på tide at USA reiser hjem og overlater verdens fjerde største oljefelt til de som bor der. Den tredje verden med deres tilgang på naturressurser er i virkeligheten de rikeste landene i verden, men pga tidligere koloniseringer, okkupasjoner og ressursrøveri og den moderne IMF og verdensbank plyndringen, fortsetter U-landene å bli fattigere mens de rike blir rikere.

Det er ikke irakere som sprenger irakere. De er ett folk samlet bak et felles mål; å  få slutt på okkupasjonen. I 2005 ble MI6 agenter tatt for å kle seg ut som arabere med løsskjegg og turban. Deres oppgave var å destabilisere Irak for å legitimere USAs tilstedeværelse. Dette er ikke noe nytt, de sprenger bomber i markedene og dreper sivile for at okkupasjonen skal bli forlenget. På denne måten ser det faktisk ut som Irak “trenger” vestens okkupasjon for å ivareta sikkerheten til irakere, noe de aldri har hatt behov for.

Irak var ikke innblandet i angrepene på World Trade Centre 11. september. Al-Qaida eksisterte ikke i Irak. Bush og Cheney var allerede på krigsstien for å ta ut Saddam og sikre oljeleveransene til Kina og India som vil bli de neste storøkonomiene med enormt behov for forsyninger. Taliban refuserte Bush sitt tilbud tidlig i 2001, som gikk ut på at USA ønsket å legge superavanserte oljerør gjennom Afghanistan.

Bush svarte med å si “accept our offer, or recive a carpet of bombs“.

Noen måneder senere ble World Trade Centre angrepet og få dager senere var Afghanistan utpekt som den store fienden.

Tilfeldighetsteoretikere tror alt skjer tilfeldig i politikk, men faktum er at maktpersoner møtes bak lukkede dører, og blir enige om hemmeligholdelse. Det er naivt å tro godt om autoritære og maktsyke mennesker, våkn opp !

http://100777.com/node/1416

Norge har en finger i blodbadet

USAs propagandasjef i Norge er selveste statsminister Jens Stoltenberg.

http://en.wikipedia.org/wiki/International_Visitor_Leadership_Program

http://exchanges.state.gov/ivlp/ivlp.html

Stoltenberg deltok allerede i 1988 på et kurs for å bli USAs lydige hund. Kan dette være et bevis på at politikk er familieforretninger (Big Daddy Thorvald Stoltenbergs avgjørelse?) og turen til valglokalene er bortkastet tid i en kø, siden statsministre blir utvalgt, forhåndsprogrammert og tiltenkt plassering på statsminister kontoret 10-20 år i forveien? Kjell Magne Bondevik var også en del av dette USAs propagandavennlige program allerede på 1970-tallet.

Er det mangelen på motmæle fra Stoltenbergs fravær i denne videoen som er lekket fra Wikileaks? Har Stoltenberg noen gang vært kritisk til USA? Greit nok, han fordømmer handlingene til Israel, men det er en lang vei fra å sanksjonere, bremse oljeeksporten, avslutte våpenforhandlinger og kalle sionist ambassadøren inn på teppet for å si ham eller henne velvalgte alvorsord.

En ganske hårreisende nyhet som Stoltenberg helst vil holde tett om, er denne loven som muligjør fengsling av sannhetssøkende 911 aktivister på ubestemt tid.

Kan dette være noe som CIAs gratis-propagandister i Norge, skepsis.no vil juble for ?

Norges statseide Statoil tjener MASSE penger på okkupasjonen i Irak.

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=596778

Norges våpenindustri har aldri hatt så gode tider før.

http://www.aftenposten.no/okonomi/innland/article3527356.ece

http://www.ssb.no/magasinet/norge_verden/art-2008-03-12-01.html

Norge som en fredsnasjon må begynne å sanksjonere mot USA. Israel og USA har så mye å gjøre i Irak, Afghanistan, Lebanon, Palestina, Yemen og Pakistan at de skal avlede oppmerksomheten ved å angripe et nytt land så vi glemmer alt misbruket og lidelsen som de påfører den tredje verden idag.

Bør rødfargen på det norske flagget nå symbolisere blodet til den tredje verden ?!

“Du må ikke tåle så inderlig vel den urett som ikke rammer oss selv”

Arnulf Øverland

Jeg ser en økende likegyldighet blandt de store nettavisenes debattfelt, folk bryr seg ikke og gir blaffen i slike grusomheter, er ikke det hva Øverland mente med “inderlig” ? At vi er apatiske og  i ferd med å “elske” den urett som ikke rammer oss selv?

Media gjør en flott jobb med å mentalkondisjonere oss så krigsstilstander blir en normaltilstand. Vi sier vi har det tøft? Det er så kipt å se elendigheten i avisene? Gjør noe med det, demokratiet sover aldri! Tenk på alle barna med uflaks som ble født på feil sted til feil tid, og inse hvor heldig du egentlig er!

Irakere vil leve, de har ingen uenigheter, dette falske demokratiet som USA har bragt med seg er tull og tøys og like korrupt som USAs arm-forlengelse i Afghanistan med den valgfusk-sittende Karzai !

Hvem tror du får Iraks olje til en lavpris? Oljeinntektene går til å nedbetale de massive kontraktene de har bundet med vestlige selskaper, den andre halvparten av gevinsten går til Halliburton og de private selskapene som Blackwater som har 250.000 leiesoldater i Irak og Afghanistan, og de må amerikanske skattebetalere punge ut for.

I virkeligheten er taperne i denne konflikten irakere som blir bombet ihjel og robbet for sine naturressurser, og amerikanere som mister soldater i en krig de trodde var for frihet. 50% av amerikanske skatteinntekter går til finansiering av “krigen mot terror” som er terror skapt av USA som er uten grunnlag for intervensjon.

9-11 var en inside jobb – flere tusen amerikanske høyprofilerte doktorgradsproffesorer, ingeniører, arktitekter og sprengstoff-eksperter samt piloter og flere fra media har undertegnet en felles underskriftskampanje for å gjennopprette 9-11 kommisjonen som ble nedlagt etter 2uker, med “muligheter for sprengstoff” som den nye kommisjonens granskningsfelt.

http://www.ae911truth.org/downloads/AE911Truth-Petition&Names.pdf

USA er ikke Usa, det er exxon, Halliburton, IBM, Mcdonalds, Coca Cola, og Hollywood.

Hvert år kommer det 15.000 sårede krigsveteraner hjem fra Irak og Afghanistan og blir kastet på sosialen og alkoholmisbruk. De er sterkt preget av Utarmet uranium bruken de også. De er like lei Usa som resten av verden er lei Usa’ regjering.

http://www.thememoryhole.org/war/wounded/gallery.htm

Vi er alle ett og samme folk og vi har bare denne planeten her.

Fred nå!

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

121 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Mole
Mole
Abonnent
10 år siden
Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Holy Grail`s Castle, Blackwater, Black Castle & 666 Bear Revelations in the Empire of the Beast http://www.youtube.com/watch?v=cHOiiE5jX4Q&list=PLqQQFOVUZBLjr2feX7iQ0CxhtXxU2ZdJt

Quote: OCTOGON SWITZERLAND THE EMPIRE OF DARKNESS IS THE BEAST

The pharaoh show, alien predators in human appearance, stop the criminal swiss nazi templars, giureh http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1875&start=1 * Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

“OCTOGON rules over PENTAGON; The TEMPLARS rule the USA & their Banks own the USA ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/malteserordenen-monstermakt-i-fordums-drakt/comment-page-11/#comment-99608

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Norge kjøper inn mest militære våpen i Europa!

Nye tall viser at Norge er det land i Europa som kjøper inn mest militærutstyr. Per innbygger bruker regjeringen 40 ganger så mye penger på militærutstyr som USA.

http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/vi-kjoeper-mest-vaapen-i-europa-3739149.html

Michelle
Skribent
Svar til  Ulven
12 år siden

For en SKAM, helt GRUSOMT!!!
Jeg håper ikke dette påvirker så alt for mye min egen karma,
siden jeg er 100% passifist og imot alt det der etc..

Surrealistisk at oljefondet invisterer i Atomvåpen, hva er det som skjer, hva er det som går av folk, virker jo som 95% er under konstant hypnose!
“Do targeted individuals perceive what they are receiving as their own thought?
Yes.
Is there any defense against that?
Yes and no. Theoretically no. This is what the govern-ment(ality) depends on. Practically speaking, they can’t get everyone, because some people are naturally resistant, depending on their level of mental and psychic development. Perhaps 5% of the population do not respond to these signals. If they get 95% coverage, they don’t care about that 5%. That’s what they have the riot squads and the concentration camps for. There is no defense unless you can interfere with that signal. Some people just don’t react.”
– Valdamar Valerian om Mind-Control, Matrix III (1992)
http://bibliotecapleyades.net/valdamar_valerian/esp_valdamar_valerian_0.htm#orion_technology

Må alt handle om særdeles negativ profitt?
Hva med å invistere i miljøvern?
Hva med å kjøpe opp regnskogen?
Hva med å kjøpe opp indusri for å legge det ned for å spare naturen?
Hva med å investere i folks helse?
Kan man sette en pris på rent vann og frisk luft?
Hva med å bygge vannbrønner og hjem for fattige?
Hva med å være ærlig og konfrontere NATO og FN?

Michelle
Skribent
Svar til  Ulven
12 år siden

Nesten alle konspirasjonsteoretikerne skriker nå Ron Paul!
Han er sikkert en kjernekar og kanskje er det positivt å gi han en stemme.
Men når skal folk forstå at presidenter styrer egentlig ikke landet?

“I think a lot of people are aware that the same forces that control the United States today are the same forces that supported the buildup of Nazi Germany and the Soviet Union and arranged for WWII and Vietnam. The public has been lied to in so many areas since the early 1930’s that they don’t know what’s going on. Most people still think that the Congress and the President run the country and that they have Constitutional rights.»
– Valdamar Valerian om Mind-Control, Matrix III (1992)
http://bibliotecapleyades.net/valdamar_valerian/esp_valdamar_valerian_0.htm#orion_technology

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Oljefondet investerer i atomvåpen

Klart i strid med fondets etiske retningslinjer.
http://e24.no/boers-og-finans/oljefondet-investerer-i-atomvaapen/20177630

Men er ikke det viktigste å tjene penger så vi sikrer neste generasjoner?!?!?,
jo viktigere enn etikk og moral tydeligvis.

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

– Det er et miljø som er ekstremt anti-Rwanda i Norge.

Mente krigen styres fra Norge
I en annen FN-rapport, som ble lagt fram i november 2009, mener eksperter at en rwander, nå bosatt i Norge, bidrar til å styre krigen i Kongo.
http://www.dagbladet.no/2012/01/10/nyheter/rwanda/folkemordet/fdlr/kongo/19733317/

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden
Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Canada tror Norge betalte 24 milliarder dollar mer for 12 færre jagerfly
http://www.dagbladet.no/2011/12/02/nyheter/utenriks/f-35/19261684/

Kanskje det er norge som heller har dreti seg ut å forsøker å skjule fadesen ved å prøve å latterliggjøre Canaderne.

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Statsråden som sto for bestillingen av 204 JAS Gripen-fly hevder han ble utsatt for massivt press fra lobyister.
http://www.dagbladet.no/2011/06/05/nyheter/utenriks/jagerfly/forsvarspolitikk/jas_gripen/16806380/

Forsvarsminister Grete Faremo (Ap) får ikke høy puls av nyheter om økt pris og forsinket levering av kampflyene F-35. Flyene vil leveres i tide og vil ikke koste mer enn ventet, mener hun.
http://www.nrk.no/nyheter/okonomi/1.7043774

Hittil har regjeringen holdt dette tallet tett til brystet.
http://e24.no/makro-og-politikk/frykter-prissjokk-paa-f-35/20065451

På nyhetene ikveld sto Faremo og forsvarte et prishopp på minst 1000 000 000 kroner, altså en milliard.
Ett tusen millioner kroner, får sikkert etpar enerom for de eldre av en slik sum skulle jeg mene.

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Faremo er en av regjeringens fire bio-robot-kloner som opptrer under mind control (fjernstyrt via NSA-joystick).

Storberget er ennå “normalt menneske”, men han er underlagt kraftig beaming forut for viktige politiske avgjørelser.

Hvorfor har det ennå ikke kommet et vettug svar på hva Storberget var sykmeldt for i mars 2009? Har de ennå ikke funnet en god “dekk-diagnose” for STRÅLESYKE?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Et av spørsmålene bør bli: hvordan har innkjøpsprisen økt fra 18 til 72 milliarder på tre år?
http://www.aftenposten.no/meninger/kommentatorer/dragnes/article4140554.ece

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Regjeringen planlegger å bruke ti milliarder kroner på å bygge om og kjøpe nye panservogner til Hæren.

– Denne investeringen vil styrke Hæren vesentlig på materiellsiden, sier forsvarsminister Espen Barth Eide (Ap).
http://www.dagsavisen.no/samfunn/vil-ha-nye-panservogner-til-ti-milliarder/

Kjekt å ha NÅR krigen kommer?!

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Mole
10 år siden

Credit Suisse admits US tax evasion guilt http://www.swissinfo.ch/eng/business/Credit_Suisse_admits_US_tax_evasion_guilt.html?cid=38595532

Quote: Switzerland’s second largest bank, Credit Suisse, has been fined more than $2.6 billion (CHF2.3 billion) after pleading guilty to criminal charges of helping United States clients to evade taxes. ..

Swissies` Plan: US Taxpayer finance Switzerland`s Luftwaffe Fighter Jets Saab Gripen +

Quote: SAME AMOUNT SAME TIME OF US TAX FRAUD FINE AND PRICE TAG ON 22 FIGHTER JETS, AND THEY`VE DONE THIS BEFORE IN 1929

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

– Sosialdemokratiske partier og Coca-Cola har en ting til felles: Vi er ekte vare (the real thing)! sa statsminister Jens Stoltenberg i sin velkomsttale til konferansen som samler over 200 internasjonale gjester.
http://www.dagbladet.no/2011/05/12/nyheter/jens_stoltenberg/politikk/innenriks/arbeiderpartiet/16508343/

Ja snart er i ferd med å oppnå målet ditt, å gjøre å gjøre norge skikkelig amerikansk, godt jobba Jens, helt til folk våkner å sier, “mornà Jens”.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Her er Norges mest moderne våpen

Det er ingen hemmelighet at USA er interessert,

“””””det amerikanske forsvaret er godt kjent med hva Norge har utviklet.”””””

– I verdenssammenheng er NSM helt på topp. Vi ville ikke valgt systemet om det ikke tilfredsstilte alle våre krav, sier orlogskaptein Stig Klynderud, som leder anskaffelsesesprosjektet i Forsvarets logistikkorganisasjon, FLO. I høst skal våpensystemet innføres på de nye fregattene, og neste høst regner en med de første skyteøvelsene. Et eget øvingsfelt er gjort klart ved Andøya i Nordland.

Norge er blant de ti største våpeneksportørene i verden, og i fjor ble det eksportert våpen, ammunisjon og militært materiell for ca. 4 milliarder kroner.
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4215451.ece

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

DETTE ER NORGES NYE STORSELGER

Denne treffer på centimeteren.

Norges nye supervåpen

Skal bli starten på 50 års eksporteventyr.

Kongsberg Defence Systems mener de begynte å utvikle NSM så tidlig at de har 10-15 års forsprang på konkurrentene.
http://www.side3.no/article3415230.ece

Fantastisk!

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Da soldatlege Kjetil Ness ville fortelle VG hva som skjedde da han ble såret av en bombe i Afghanistan, ble han oppringt fra Forsvarsdepartementet.

– Forsvaret ba meg stanse VG-sak

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10021812

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Norske spioner fikk vite at Saddam Hussein ikke hadde masseødeleggelsesvåpen
Bondevik: – Mye tydet på at det ikke var masseødeleggelsesvåpen i Irak

Dette ble omtalt i regjeringen, der blant annet fagstatsråden for etterretningstjenesten også deltok.
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10021799

Hva ble glort for å hindre krigen fra din side AtlforStoltenberg?

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Forsvaret oppgir ikke riktig tall på sårede i Afghanistan
Åtte norske soldater er alvorlig såret i strid i Afghanistan, men Forsvaret har bare oppgitt to.

– Folk får ikke presentert den reelle regningen for krigen, den dysses bare ned. Det virker som om det er en politisk greie, sier Anders Grindaker i Veteranforbundet SIOPS.
http://www.abcnyheter.no/nyheter/helse/110103/forsvaret-oppgir-ikke-riktig-tall-pa-sarede-i-afghanistan

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Vi “må” legge ned sykehus i norge pga pengemangel.

Eldre har knapt penger til livsopphold, bla mange også.

Energien i norge er på bunnnivå fordi det har regnet lite og vi “må” selge strøm ut av norge, og de som eier selskapene må ha lønna si.

Norge har til nå brukt over 11 milliarder kroner på å støtte opp om president Hamid Karzais regime i Afghanistan.
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3963522.ece

Noe som alldeles ikke henger på greip her!

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Wikileaks-gründeren er arrestert!

“Wikileaks-gründeren Julian Assange har blitt pågrepet, melder Sky News . Britisk politi bekrefter også pågripelsen overfor nyhetsbyråene Reuters og AP.

Ifølge en melding fra Scotland Yard ble han pågrepet da han møtte opp på en politistasjon i London tirsdag morgen klokken halv elleve, norsk tid.”

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3937945.ece

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Kongsberg-missilet JSM skal trekke norsk industri inn i verdenseliten.

– Det har vært moro og svært krevende å tilpasse oss kravene for å passe inn i F-35, og samtidig beholde de ekstremt gode aerodynamiske egenskapene til missilet, sier Kongsberg Defence-sjef Harald Aannestad.

JSM er ifølge kampflyprodusenten Lockheed Martin tiltenkt rollen som hovedvåpen luft-sjø for stealth-flyet F-35,

som USA, Storbritannia og en rekke andre land har valgt til sine nye spydspisser.

http://e24.no/makro-og-politikk/article3926456.ece

Endelig kan norge tjene mer penger på ordentlig død.

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Var det ikke en som sa at Harald Aanestad er Odd Fellow-medlem, og dermed innehar en sikker plass i Illuminati-hierarkiet.

Det er soleklart at den gjengen har mye “morro”.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Norge var i 2008 verdens fjerde største våpeneksportør, etter USA, Canada og Italia.
http://www.abcnyheter.no/abc-penger/okonomi/110121/4-storste-vapeneksportor

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Regjeringen har i dag besluttet å bruke 1029 millioner kroner på å utvikle en norsk missil de håper skal gi milliarder til norsk forsvarsindustri.

– Vi trenger et missil som ikke finnes i verden i dag, og vi ønsker å få andre land til å se at også de trenger det, sa statssekretær Roger Ingebrigtsen i Forsvarsdepartementet under en konferanse på Soria Moria i Oslo i dag.

Regjeringen bevilget over én milliard i dag. – Det kan gå fryktelig bra eller fryktelig dårlig.
http://www.dagbladet.no/2011/04/12/nyheter/innenriks/forsvaret/forsvarspolitikk/sikkerhetspolitikk/16159073/

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

husk å krysse fingre for at det skulle gå fryktelig bra for lille norge og slapp av etter å ha gjort alt i din lille makt.

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Bilder på Wikileaks: Irakere som overga seg ble drept av USA!

http://english.pravda.ru/world/asia/29-10-2010/115582-us_killed_iraqis_who_surrendered-0/

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Svært mange veteraner fra gulfkrigen i 1991 har fått deformerte babyer !

“you are not being told about the babies that are being born deformed. There is a Gulf War Baby Foundation formed to register babies who have contracted the syndrome. There are so many that are being born deformed. You are not being told about this. Dan Rather doesn’t tell you about it, does he? No. And so, you think that if it isn’t on the nightly news it must not be true, right? If a tree falls in the forest and Dan Rather doesn’t cover it, does it still make a noise? Think about it.

Gulf War babies are severely deformed. In fact, according to Nation Magazine, “studies have shown that 67% of babies born to Gulf War veterans are deformed. What have they done to our future generations? What have they done to their DNA?

There was an article that appeared in Life Magazine in November 1995 featuring a man in the 82nd Airborne at Fort Brag, North Carolina. This young man has a child with no arms and no legs. I know of a nurse in San Antonio who knows of 50 children like this.

When our soldiers risked their lives in the Gulf, they never imagined that their children would face these consequences or that their country would turn its back on them. You are hearing what perhaps 1% of the country knows today. It will take your help to get this story out. There is no way these parents can afford to take care of these children.”

http://web.archive.org/web/20050207194654/gulfwarvets.com/lecture.htm

Skader på DNA-et til amerikanske soldater kan indikere påvirkning fra utarmet uran og strålevåpen (bl.a. fryktelige strålevåpen som ble testet ut ved å massakrere irakiske soldater mot slutten av krigen). Noen må ha betjent disse strålevåpnene også – og noe av testingen var vel trolig å finne ut hvor mye de som trykket på avtrekkeren ville tåle, og å registrere hva slags helseskader de trigger-happy amerikanerne fikk å slite med etter å ha vært på den seirende siden…

For bakmennene til USAs hyper-kyniske krigsapparat betyr hensynet til amerikanske soldaters liv og helse nesten like lite som hensynet til befolkningen som blir massakrert i de okkuperte landene…

kj
kj
Abonnent
13 år siden

Mer nytt fra WikiLeaks!

“Tidenes lekkasje av krigshemmeligheter”

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/terrorisme/artikkel.php?artid=10035241

BelzeBob
Abonnent
Svar til  kj
13 år siden

“Pakistansk etterretning konspirert med opprørere”

“Basert på rapportene hevdes det at Taliban nå besitter dødelige raketter som kan skytes fra bakken og gjennom luften mot målet.”

Javel, ja. Akkurat det myndighetene vil høre: Pakistan må tas – og Taliban har blitt enda verre enn før. = krigføringen i midt-østen må opptrappes.

Når kommer Wikileaks med info om utarmet uran?
Når kommer Wikileaks med info som setter Israel i et dårlig lys?
Når kommer Wikileaks med info om 9/11 og 7/7 svindlene?

Wikileaks har nå en enorm maktposisjon i verden. For de er, som VG sier anerkjent. Legg merke til hva de velger å rapportere, og hva de kategorisk unngår å rapportere.

Millioner av reisende blir på daglig basis trakassert på flyplasser. Pga. et påstått plott om å sprenge fly i lufta med flytende eksplosiver. En tidligere MI5-mann og sprengstoff-ekspert avfeier det hele som tull. Allikevel fortsetter …tullet. Her kunne Wikileaks gjort en forskjell. De kunne re-presentert disse uttalelsene. Men det gjør de ikke.

Enn om de kunne fortalt folk at Federal Reserve er en privat bedrift? Og gått ut med info som viser at den offisielle forklaringen på finanskrisen er ytterst suspekt? I likhet med Krigen mot Terror, og Krigen mot Klimaforandring? Kanskje de t.o.m. kunne si noe om chemtrails?

Neida, bare mer statistisk og 100% forutsigbar info om en evigvarende krig som vi forlengst er lut lei av og egentlig driter i. + uthenging av USA som “busemannen.” USA – en nasjon som faktisk eksisterer kun i navnet. USA er borte for lengst.

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

From Hiroshima To Iraq – 61 Years Of Uranium Wars – A Suicidal, Genocidal, Omnicidal Course.

http://loveforlife.com.au/content/10/01/29/hiroshima-iraq-61-years-uranium-wars-suicidal-genocidal-omnicidal-course-leuren-mor

Ulven
Ulven
Abonnent
14 år siden

Journalisten som lekket videoen med den sadistiske helikopter-massakren er blitt tiltalt !

“Bradley Manning charged with leaking Iraq death video

John E Dunn 07.07.2010
The US intelligence specialist arrested in June for sending to the Wikileaks website sensational footage of US helicopters firing on civilians in Iraq has been formally charged by US authorities.

The US intelligence specialist arrested in June for sending to the Wikileaks website sensational footage of US helicopters firing on civilians in Iraq has been formally charged by US authorities.”

http://news.idg.no/cw/art.cfm?id=AC28933E-1A64-6A71-CEDFDED2B57C01D3

Jeg kan ikke huske at journalisten som skrev om USAs My Lay-massakre fra Vietnam-krigen ble tiltalt (Se: http://no.wikipedia.org/wiki/My_Lai-massakren)
Derimot ble den hovedansvarlige soldaten tiltalt.

Skal vi tolke det som at dagens USA (under Obama – ikke under Bush) er nærmere fascisme enn noengang, i og med at de som varsler om massemord på sivile blir tiltalt, mens de som begår ugjerningene slipper unna.

P.S. Hvorfor er Stoltenberg, Støre og PST redde for “mulige terroristplaner” – sålenge de selv utøver nært samarbeid med verdens verste utøvende terrorister ? Eller er det kanskje nettopp dette som er hensikten med dagens terror-stunt – å avlede massene for at vi ikke skal oppfatte ting slik de faktisk henger sammen…?

P.S. P.S. Hvorfor tåler norsk presse så inderlig vel den urett som ikke rammer oss selv ?

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Hei Cosmomind!

Det forslaget du kommer med, at vi skal KREVER likhet for loven kan vi realistisk sett bare glemme.

Som leder for HULK i over fire år har jeg ikke gjort noe annet enne å kreve rettferdighet for unge og familier som er misbrukte ofre for systemet der ute.
Jeg har i perioder vært så sliten og oppgitt av å måtte skrive, ringe og gå i møte med byråkratiets system, deriblant politikere statsråder for INGENTING!!!

Uansett hvor høy stemme man har eller hvor klart man utrykker seg i en megafon så blir det man sier tatt for døve ører av disse politikerne. De smiler, nikker samtykkende og “lover å se på saken!” Dette er taktikken deres for å bli kvitt “bråkmakere” som deg og meg,

Det som må bli det neste, er kun en ting, En kjempestor folkedemonstrasjon, større en 17 mai feiringens folkeoppmøte i byene.

Ingenting annet vil føre frem. Ingen brever med krav eller høye stemmer i megafoner en gang i blandt.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
14 år siden

Lise din erfaring og dine tanker må jeg bare atter en gang gi min fulle støtte. Vet du har rett for etter å ha kjempet en håpløs kamp, både alene og i et større nettverk, og jeg har sett utrolig mange andre kjempe;
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/01/helseterror-i-offentlig-regi/

Vi har talt for døve ører i en årrekke så jeg vet at det er som å knuse en murvegg med hodet uten hjelm. Muren og mange hoder har slått sprekker, men de har bygd seg et dynasti hvor de støtter og skjuler hverandre så det er bare en ting å si, dette er i regi av noe mye større hvor mange av oss nå skjønner at det er ondskapen som har tatt bolig i dem.

Dette er en farlig situasjon, som giftslanger vil eliten hugge til når de kan, det er dette folket må få opp øynene for og hvordan vekke folket som sover foran TV eller hypnotiseres av propaganda fra media som Dagbladet, VG, Aftenposten osv.? Det er det som er det store spørsmålet, vi er delt i mange små grupper som samlet utgjør en stor, så hvordan samles, eventuelt bli større grupper i hver av de største byene?

Dette burde det vært skrevet en egen artikkel om!

Lise Tollefsen Slembe
Svar til  Monica Waade
14 år siden

Der ser du Monica, hvor lite man har å stille opp med uansett om det er datalagringsdirektivet, datatilsynet eller helsesvikt/overgrep og annet. Hele dette kontrolldiktaturet til arbeiderpampen – Stoltenberg med hans superallianse Siv Jensen og Erna Solberg er ikke noe annet enn et eneste STORT Playgamespill som har pågått i flere år der de store skurkene (som er dem) vanskelig skal være å felle er man ikke overvåken nok med hensyn til hvordan disse skurkene har lagt opp sine egne strategiske spilleregler. Jeg har fulgt dem med argusøyne en årrekke og etterhvert blitt bevisst på hvordan den ene regjeringen etter den andre følger i hverandres fotspor hva kontrollering av enkeltpersoner, personforfølgelse, stigmatisering, diagnostisering, klasseutsiling og menneskeundertrykkelse angår.

En kjempestor folkeaksjon må til der alle gruppe mennesker som har blitt krenket av dette byråkrati-systemet på sin måte stiller opp. Alt fra mennesker som er imot dette datalagrings- direktivet, datatilsynet (som meg), de som er har vært utsatt for psykiatrisk svikt/overgrep, svikt av NAV arbeid/trygd, sviktende hjelp som uføre, som ikke får hjelp som boligløse, fattigstile, som stoffmisbrukere, kreftsyke, vaksineofre, voldsofre, barnevensofre, gjeldsofre, m.m.

ALLE TYPE KATEGORIER GRUPPER I VÅRT SAMFUNN I EN OG SAMME STORDEMONSTRASJON som bør foregå i tilsammen tre dager.

Det er mitt forslag. Og så må vi samles utenfor NS og alle gjøre sitt for å informere menneskemassen der ute.

ye
ye
Abonnent
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
14 år siden

Vi må ikke gi oss!!

“Have you been bravely fighting your OWN good fight, possibly even winning some battles or suffering persecution by the forces of evil, but feeling like the small but important victories are simply drops in the ocean?”

“Does all this make you feel like the New World Order is going to win no matter what you do, and you’ve even considered giving up – that fighting it isn’t worth all the effort? That is exactly how the N.W.O. wants you to feel, isn’t it?”

“Can it possibly be that the forces of good are not prevailing against evil, because the freedom-fighters have not yet discovered HOW to fight them correctly?”

http://jahtruth.net/plan.htm

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  ye
14 år siden

HASTER! OPPLYSNINGER OM HVOR MANGE ANSATTE SOM FINNES I FORSVARETS ETTERETNINGSTJENESTE LÅ OFFENTLIG UTE.. – Dagsrevyen nå..

DET HAR DE VISST NÅ FJERNET, MEN OM NOEN ER VÅKNE OG KLARER Å SØKE DET FREM ET STED, FORDI DETTE VAR LAGT VIDERE.. TIL ANDRE NETTSTEDER OSV, SÅ OPPLYS MEG OG ANDRE HER:

HER ER LINK TIL ET GOOGLESØK, MEN HAR SELV IKKE MULIGHET TIL OMFATTENDE LETING AKKURAT NÅ PGA PROBLEMER MED PC OG TID.
HER ER FØRSTE SIDE SOM KOMMER OPP MED TREFF PÅ GOOGLE..

http://www.google.no/search?q=forsvarets+etterretningstjeneste+ansatte&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:nb-NO:official&client=firefox-a

Kanskje noen er flinke og finner dette før alle spor fjernes? De sa det var “flere hundre” ansatte, og det må det minst være, MEN mange andre brukes også, Stay Behind grupper, og ikke alle e-tjenester er millitære.. den millitære e-tjeneste er for seg og adskilt fra de vanlige e-tjenester under PST osv, og her har vi ogss undergruppene for sabotasje osv Rock osv..
Tallet kunne likevel vært greit å vite.. slik omtrentlig.. :-)

ye
ye
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Tja, bedriftsdatabasen er offentlig tilgjengelig…
Org.nr: 974 789 221
Antall ansatte i bedriften er 826
http://www.bedriftsdatabasen.no/firmainfo.aspx?id=584457

Eller….1100…??
http://home.online.no/~ivajoha/eikanger1.htm

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

TAKK ye, tusen takk.. der har vi det, det var slik det skulle stå,
og nå gjenstår kun å følge med om din kommentar her blir fjernet :-)
Fint om noen sier fra om det skjer, ellers har vi bevart infoen her.. takk..

Har snakket med noen og har tilleggsopplysninger..
For noen år siden var tallet rundt 600, bare rimelig at de har rustet opp noe slik tidene er.. “terrorister” og det hele.. overvåkning osv har ØKT og blitt doblet etter år 2000 og slett ikke gått ned, etter den kalde krigens slutt..

MEN, de som står oppførte er ANSATTE, dvs en slags “agenter” – det er egentlig ikke så mange som har slike kontrakter.. det gjelder kun de som er på jobb ca 8 timer daglig.. fast jobb.. I TILEGG TIL DISSE FINNES UTALLIGE REKRUTTER.. I følge info jeg fikk akkurat nå så består e-tjenestene til enhver tid av minst 90 % rekrutter, disse nyttige idiotene, fotsoldatene som er overalt og rapporterer, bare for å være “snille” – for å føle seg betydningsfulle og viktige, for å få stillinger eller knapper og glansbilder, hva vet jeg..

Oslo Taxisjåfører stod en gang frem, f eks og var stolte av at de ansatte hos dem, altså taxisjåførene er politiets øyne og ører overalt hvor de ferdes…dette har en del av oss fått merke, og de er også de flittigst brukte vitnene i rettsaker osv. Selvsagt, kan det være reelle vitner, de er våkne og er overalt og politiet kontakter dem og de kontakter politiet dersom det er noe å rapportere om.. så føler de seg litt viktige og føler at de hjelper til osv..
Det er neppe annerledes andre steder, enn Oslo..
Behøver ikke være ansatte av den grunn.. så har vi altså de andre e-tjenestene jeg nevnte, de som ikke tilhører millitær etteretning og både Norske og utenlandske tjenester av begge slag, stay behind-systemet, noen mener også at heimevernet brukes.. disse er neppe betalte agenter, alle overvåknings-kameraene og alle nyttige idiotene.. for et rakkerfølge av judaser og sladrehanker, de burde i sannhet skamme seg og få seg et liv..

« Forrige artikkel

Utilpass i et sykt samfunn

Neste artikkel »

Skammen fra 9. april 1940

121
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x