Stoltenberg & co sin slaktefabrikk‏

7.5K visninger
6 minutter lesetid
121

Det mest tragiske er at denne saken ble offentligjort fordi to [ukontrollerte – red. anm] journalister fra Reuters var involvert, mens det daglig skjer overgrep og systematisk trakassering; og massemord-showet pågår som regel uten at noen blir dømt eller sakene blir kjent.

Skyteglade soldater som sitter trygt i helikoptre og bak dronekampfly-spakene ler og skøyer mens de plaffer ned alt som rører på seg og skylder på «optisk illusjon» når det senere blir klart at ingen i gruppen hadde våpen.

I Irak tør ikke en familie på 7-8 å gå ut på åpen gate lenger i frykt for å bli ansett som en gruppe terrorister og bli skutt på siden mor bærer en veske som kan se ut som en RPG rocketlauncher.

4-5 millioner mennesker har dødd som følge av Gulfkrigene, nr. 1 i 1991 og gulfkrig nr 2 i 2003. Det dumpes utarmet uran og mange misfostringer er en av grunnene til at irakere ikke lager barn lenger.

Norge som en fredsnasjon bør trekke fredsprisen tilbake fra Obama. En av lovnadene hans var å trekke ut soldatene fra Irak 6 måneder etter han ble innsatt. Nå har det gått 18 måneder og krigen har bare eskalert.

Hvem var Saddam Hussein?

Saddam Hussein var en «puppet» som var innsatt av Storbritannia,  USA og Israel. Han var en lydig valp som fikk besøk av Donald Rumsfeld (google rumsfeld saddam handshake) i 1981 der han fikk flere tonn kjemisk våpen overlevert for å anvende mot iranere i den 8 år lange Irak-Iran krigen der Saddam på ordre fra Reagan som koste hva det ville Iran måtte tape så islam fikk fotfeste, drepte flere hundre tusen iranere med sennepsgass. Han brukte gassen mot Kurderne også. Da satt hele den vestlige verden stille og overså at krigskonvensjonslover ble brutt, men i 2003 var vesten overivrige etter å finne masseødeleggelsesvåpen.

Saddam ble beordret av pappaen til George Bush jr om å invadere Kuwait hvor Zapata-oljeselskapet til Bushfamilien ville bistå med utvinningen. Saddam fikk tillatelse til å invadere det bittelille landet som Saddam mente tilhørte Irak, og når hans stridsvogner rullet inn reagerte USA med sjokk og vantro, og beordret FN til å samle seg for evt å gjennomføre økonomiske sanksjoner mot landet.

Disse sanksjonene alene, påstås det, har drept 1 million sivile i Irak. USA og Storbritannia ledet begge gulfkriger. Etter bomberegnet viste det seg at økonomisk krigføring var langt mer skadelig for de sivile enn bombekampanjer.

http://www.globalissues.org/article/707/iraq-post-1991-persian-gulf-warsanctions

1993 var første gang de begynte å bruke utarmet uranium på levende befolkninger. Dette er masseødeleggelsesvåpen siden halveringstiden er 4,5 millioner år, og mutasjonene begynte for alvor å ta seg opp i 1997.

USA dro ikke til Irak for å finne masseødeleggelsesvåpen i 2003, de dro for å hente kvitteringen!

http://www.globalpolicy.org/component/content/article/167/35716.html

I Irak er det nå 1 million døde etter 2003, 4.5millioner er skadet for livet og 5 millioner barn er hjemløse. Kildene for dette er militære-etteretnings godkjente nettsider, og etter dagens video å dømme, er USA flinke til å dekke til over sine spor.

Denne krigen er umenneskelig og barbarisk og ingen måte legitim.

Vi sier vi skal gi dem demokrati, så bomber vi dem, ja nå er de fri ?

Døden er ikke frihet….

Fra tid til annen sprenger etterretningsorganene MI6 og CIA en bombe i markedsplassene for å lure oss TV-tittere i den trygge vestlige verden, så okkupasjonsmakten’s tilstedeværesle legitimeres med at «de skyter hverandre, det er ustabilt, vi kan ikke dra» ..

Amerikansk og britisk etteretning skaper borgerkrig i Irak

Irakere er dritt lei okkupasjonen. Det er på tide at USA reiser hjem og overlater verdens fjerde største oljefelt til de som bor der. Den tredje verden med deres tilgang på naturressurser er i virkeligheten de rikeste landene i verden, men pga tidligere koloniseringer, okkupasjoner og ressursrøveri og den moderne IMF og verdensbank plyndringen, fortsetter U-landene å bli fattigere mens de rike blir rikere.

Det er ikke irakere som sprenger irakere. De er ett folk samlet bak et felles mål; å  få slutt på okkupasjonen. I 2005 ble MI6 agenter tatt for å kle seg ut som arabere med løsskjegg og turban. Deres oppgave var å destabilisere Irak for å legitimere USAs tilstedeværelse. Dette er ikke noe nytt, de sprenger bomber i markedene og dreper sivile for at okkupasjonen skal bli forlenget. På denne måten ser det faktisk ut som Irak «trenger» vestens okkupasjon for å ivareta sikkerheten til irakere, noe de aldri har hatt behov for.

Irak var ikke innblandet i angrepene på World Trade Centre 11. september. Al-Qaida eksisterte ikke i Irak. Bush og Cheney var allerede på krigsstien for å ta ut Saddam og sikre oljeleveransene til Kina og India som vil bli de neste storøkonomiene med enormt behov for forsyninger. Taliban refuserte Bush sitt tilbud tidlig i 2001, som gikk ut på at USA ønsket å legge superavanserte oljerør gjennom Afghanistan.

Bush svarte med å si «accept our offer, or recive a carpet of bombs«.

Noen måneder senere ble World Trade Centre angrepet og få dager senere var Afghanistan utpekt som den store fienden.

Tilfeldighetsteoretikere tror alt skjer tilfeldig i politikk, men faktum er at maktpersoner møtes bak lukkede dører, og blir enige om hemmeligholdelse. Det er naivt å tro godt om autoritære og maktsyke mennesker, våkn opp !

http://100777.com/node/1416

Norge har en finger i blodbadet

USAs propagandasjef i Norge er selveste statsminister Jens Stoltenberg.

http://en.wikipedia.org/wiki/International_Visitor_Leadership_Program

http://exchanges.state.gov/ivlp/ivlp.html

Stoltenberg deltok allerede i 1988 på et kurs for å bli USAs lydige hund. Kan dette være et bevis på at politikk er familieforretninger (Big Daddy Thorvald Stoltenbergs avgjørelse?) og turen til valglokalene er bortkastet tid i en kø, siden statsministre blir utvalgt, forhåndsprogrammert og tiltenkt plassering på statsminister kontoret 10-20 år i forveien? Kjell Magne Bondevik var også en del av dette USAs propagandavennlige program allerede på 1970-tallet.

Er det mangelen på motmæle fra Stoltenbergs fravær i denne videoen som er lekket fra Wikileaks? Har Stoltenberg noen gang vært kritisk til USA? Greit nok, han fordømmer handlingene til Israel, men det er en lang vei fra å sanksjonere, bremse oljeeksporten, avslutte våpenforhandlinger og kalle sionist ambassadøren inn på teppet for å si ham eller henne velvalgte alvorsord.

En ganske hårreisende nyhet som Stoltenberg helst vil holde tett om, er denne loven som muligjør fengsling av sannhetssøkende 911 aktivister på ubestemt tid.

Kan dette være noe som CIAs gratis-propagandister i Norge, skepsis.no vil juble for ?

Norges statseide Statoil tjener MASSE penger på okkupasjonen i Irak.

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=596778

Norges våpenindustri har aldri hatt så gode tider før.

http://www.aftenposten.no/okonomi/innland/article3527356.ece

http://www.ssb.no/magasinet/norge_verden/art-2008-03-12-01.html

Norge som en fredsnasjon må begynne å sanksjonere mot USA. Israel og USA har så mye å gjøre i Irak, Afghanistan, Lebanon, Palestina, Yemen og Pakistan at de skal avlede oppmerksomheten ved å angripe et nytt land så vi glemmer alt misbruket og lidelsen som de påfører den tredje verden idag.

Bør rødfargen på det norske flagget nå symbolisere blodet til den tredje verden ?!

«Du må ikke tåle så inderlig vel den urett som ikke rammer oss selv»

Arnulf Øverland

Jeg ser en økende likegyldighet blandt de store nettavisenes debattfelt, folk bryr seg ikke og gir blaffen i slike grusomheter, er ikke det hva Øverland mente med «inderlig» ? At vi er apatiske og  i ferd med å «elske» den urett som ikke rammer oss selv?

Media gjør en flott jobb med å mentalkondisjonere oss så krigsstilstander blir en normaltilstand. Vi sier vi har det tøft? Det er så kipt å se elendigheten i avisene? Gjør noe med det, demokratiet sover aldri! Tenk på alle barna med uflaks som ble født på feil sted til feil tid, og inse hvor heldig du egentlig er!

Irakere vil leve, de har ingen uenigheter, dette falske demokratiet som USA har bragt med seg er tull og tøys og like korrupt som USAs arm-forlengelse i Afghanistan med den valgfusk-sittende Karzai !

Hvem tror du får Iraks olje til en lavpris? Oljeinntektene går til å nedbetale de massive kontraktene de har bundet med vestlige selskaper, den andre halvparten av gevinsten går til Halliburton og de private selskapene som Blackwater som har 250.000 leiesoldater i Irak og Afghanistan, og de må amerikanske skattebetalere punge ut for.

I virkeligheten er taperne i denne konflikten irakere som blir bombet ihjel og robbet for sine naturressurser, og amerikanere som mister soldater i en krig de trodde var for frihet. 50% av amerikanske skatteinntekter går til finansiering av «krigen mot terror» som er terror skapt av USA som er uten grunnlag for intervensjon.

9-11 var en inside jobb – flere tusen amerikanske høyprofilerte doktorgradsproffesorer, ingeniører, arktitekter og sprengstoff-eksperter samt piloter og flere fra media har undertegnet en felles underskriftskampanje for å gjennopprette 9-11 kommisjonen som ble nedlagt etter 2uker, med «muligheter for sprengstoff» som den nye kommisjonens granskningsfelt.

http://www.ae911truth.org/downloads/AE911Truth-Petition&Names.pdf

USA er ikke Usa, det er exxon, Halliburton, IBM, Mcdonalds, Coca Cola, og Hollywood.

Hvert år kommer det 15.000 sårede krigsveteraner hjem fra Irak og Afghanistan og blir kastet på sosialen og alkoholmisbruk. De er sterkt preget av Utarmet uranium bruken de også. De er like lei Usa som resten av verden er lei Usa’ regjering.

http://www.thememoryhole.org/war/wounded/gallery.htm

Vi er alle ett og samme folk og vi har bare denne planeten her.

Fred nå!

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

121 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hans Gaarder
Forfatter
13 år siden

TABU nr. 30 for norske redaktører og journalister: FOLKEMORDET I IRAK !

«De fleste journalister som er drept i Irak er tatt av dage av USA.
En ”psy op” (psychological operation) black ops agent som kjenner forholdene fra innsiden sier dette om Irak under USA-okkupasjonen:

”The plan to ‘embed’ journalists with the military in Iraq was a strategic operation that considered “journalism as part of psychological operations. The journalists that weren’t ‘embedded’ were considered “enemy combatants. More journalists have been killed in Iraq than in any other war, and it is the US doing a large portion of the killing.”

En viktig grunn til å “ta ut” journalister er å fjerne vitner fra “the Iraqi killing fields” som USA og Blackwater har bedrevet i det stille:

”Do you think they really give a shit about Iraqi freedom?
– We worked hard to make you believe that, but c’mon, they don’t give a shit about the Iraqi people. They’ve killed about a MILLION of them! And that’s NOT an exaggeration! They sure as hell give a shit about Iraqi oil though.”

I 1930-årenes Chicago hadde gangsteren Al Capone for vane å sende roser til begravelsene til rivaler han hadde beordet whacking av. I våre dager deles det i USA ut heder og ære til journalister som er drept i krig, mange på ordre fra USA selv, post mortem.»

Hentet fra
Norske mediers samlede TABU-oversikt
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/norske-mediers-samlede-tabu-oversikt/

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
13 år siden

Enig, det er viktig for faen å holde sine grusomheter skjult for masser.
Derfor ble Mats Gilberg og Erik Fossum hetset som kommunister og fikk innreise-forbud av blodig jødisk banda olmert-tzipi-lieberman-natan m.m.

Men er egentlig det så farlig at masser får vite om bestialiteten?
De sitter jo fortsatt foran zombi-bokser og tygger sitt pølsebrød…
Hvor mange yankees og europeere protesterte mot bestialske Gaza-massakren?
De fleste jeg har sett der, var muslimske ungdommer.
De fleste hvitinger stod sammen med jøder på annen side av barrikaden og ga jødiske slaktere full ryggdekning.

P.S. Stakkars leiemorder-veteraner.
De prøvde bare å gå den letteste veien og drepe andre mot god betaling…

T
T
Forfatter
13 år siden

Vi lever i en gal verden det er sikkert! Det blir nesten for enkelt å tro at det er mennesker som står bak, det må være noen slemme reptil dronninger som styrer i denne virkeligheten. Akkurat nå har jeg en følelse av at hver gang de nevner «nwo» i taler o.l. så er det for og få oss til å tro at «nwo» er noe i fremtiden, mens verden er akkurat som de vil ha den, akkurat nå, totalt kaos. En stor fryktfarm som reptil dronningen trenger, fordi frykt er frekvensen negative entiteter nærer seg på.
God artikkel Armin, wikileaks har sjokkert en hel verden å sier de skal komme med flere avsløringer, masse energi til de som styrer fryktfarmen., men samtidig vil dette kanskje gjøre at folket samler seg mot denne krigen, folket skjønner at soldater på prosac (lykkepiller som gjør deg til bio.robot) ikke er medisin for en bedre verden, spesielt ikke når de som sender disse soldatene ut i krig kaller dem «hunder som de bruker til sitt formål.»

NWO is NOW, make the change. Eller som Armin skriver; Fred nå!

hope
hope
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Digresjon,

Du er vel klar over at det er en microchipp i Gilette Fusion barberhøvel. De fins i Norge. Det er en RFID. «De» vil at det skal være på hver matvare også.
Saken er at de chippene er så billige, så de store firma som blir bedt om å sette microchippene i varene sine har ikke noe imot det..De er veeeeeldig billige. Så avansert teknologi, og så billig, og så tenker ingen på at kanskje noe er muffens? de er så dum

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

– Du er optimist, Armin, ang.»liten stund». Mange de mette har standpunkt «så lenge det holder». De forstår ikke at når det ikke holder, da blir det riktig ille.

– Du skriver at «Saddam ble beordret av gamle Bush`n til å invadere Kuwait».
Dette er vestlig propaganda.
Jeg kjente en journalist i Sovjet som jobbet i Irak på den tiden.
Han beskrev Saddam som smart nok for å utnytte US til sine formål.

– Grunnen til at Saddam invaderte Kuwait, var at dette lille horelandet åpnet en bakdør for jøde-vestlig gjetebukk til arabisk olje.
Saddam var alene som stod imot faen i Midtøsten.
Iran hadde sine problemer plantet av jøde-vestlig faen på den tiden.
Det var feil å slåss mot Iran, men faen er lumsk.

– Det er også vestlig propaganda at Bin Laden var en agent for noen.
Han tok imot faens våpen for å utkjempe rusefaen fra broderland, ja, men det var alt Bin Laden hadde med faen å gjøre.

Ratatosk
Ratatosk
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

Mulig vi har fått vestlig propaganda men du må ha fått for mye propaganda av en annen type.. og du bringer den videre her.. for hvem?
Grav litt mer omkring denne Saddam, han var vel innsatt og avsatt av USA som alle andre despoter etter hva informerte folk vet..

Veldige ord du bruker du, er så mye bannskap her at man nesten ikke finner meningene dine innimellom du fordømmer på innpust og utpust..
Hvordan har du det ellers, Bin Laden? verden er vel ikke bare helvete, eller?

T
T
Forfatter
13 år siden

Good point, jeg ble heller ikke redd, bare veldig veldig sint! Da har jeg to valg, gjøre noe positivt ut av sinnet mitt eller bli deprimert, lett valg. Ja, wikileak kan fort komme under press om de ikke er det allerede, men med alle pedofili avsløringene for tiden så er det ikke overraskende at vi får litt andre avsløringer også…

…senest idag leste jeg en artikkel i adressa om den forrige biskopen i Trondheim; som uten forvarsel forlot sitt embete ifjor; Georg Muller. Som nå har innrømt at han hadde misbrukt barn. Likevel, paven nevnte ingenting i påsketalen sin, ikke en liten unnskyldning til alle barna som har fått livene sine ødelagt, paven var tillome frekk nok til å kalle alle pedofili avsløringene for sladder!
Georg Muller mottar idag «åndelig» veiledning innenfor murene til Vatican City, uten frykt for videre straffeforfølging. NWO is indeed NOW!

o
o
Abonnent
Svar til  T
13 år siden

Oj ! Dette er et delvis paradigmeskifte i min opplevelse av virkeligheten !
Delvis har jeg vært i frykt for de mulige fatale fremtidige utfallene av ordet NWO.
Men det er så mye enklere å forholde seg til når ( som jeg hele tiden har vist at)
N W O = N O W

Michelle
Skribent
13 år siden

TAKK TAKK, det er så utrolig viktig at dette kommer frem i lyset, jeg fant nå nettopp en link som viser maktpyramiden og at de øverste ikke er goe i hodet, NEW WORLD ORDER $ pyramid, det er skremmende, surrealistisk og vanskelig å fatte, men når man ser hvordan verden er laget som en pyramide, der ytterst få har pengene, mens hele verden styres av ødeleggelser, forurensning, legemidler, stråling, militære osv må en virkelig snart begynne å lure på hva slags «mennesker» som egentlig sitter på toppen tenker med, de prøver å vri ting til å skremme oss til at vi bare må ha mere og mere militære og legemidler, hallo, men vi i kjærligheten må ikke være redde tror jeg, vi er i lyset, vi har ingenting å frykte egentlig, vi er i kjærlighetens evige glede, husk – det finnes ingen død, uansett så legger jeg ved linken jeg driver å ser på nå:

http://www.lifeinthemix.co.uk/new_world_order.html

Otto
Abonnent
13 år siden
o
o
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

hva er det vi driver på med her på jorda . . .
Se , hør , og kjenn denne fyren her:
http://www.youtube.com/watch?v=mktxaMm_wgI
Får lyst til å røske den jævla slangen i meg rett ut ! den er bare så glatt og sleip !
Ikke mat troll, slanger, reptiler er vel den beste medisinen ? Likevel er det sadistisk moro . . .

Lise Tollefsen Slembe
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Tre der tre type FRYKT som er hovedårsaken til at folk forholder seg passive her i landet.

1. Frykten for å bli fordømt og stigmatisert og personforfulgt.

2. Frykten for å bli utsatt for vold

3. Frykten for å bli drept.

Hvis man kunne bruke disse punktene i en stordemonstrasjon der man tydelig som demonstranter legger vekt på å få frem vår avsky over at man til og med her i landet er kuet og slaver for frykt- og kontrollpolitikken denne regjeringen legger opp til, så har man kommet langt.

Michelle
Skribent
13 år siden

jeg skjønner godt hva du mener Armin, jeg skrev litt om at vi ikke må være redde over, så vil forklare litt mer fordi det kom litt uklart ut tror jeg, det jeg virkelig er redd for, er at jeg selv skal bli en del av denne makteliten og henge på som en robot som bare tenker penger og status, men det jeg mente er at vi ikke må være redde for å si ifra om at vi velger kjærligheten og ikke være redde for å si nei til hierarki og NATO og USA og frimurerne og micro-chips og stråling, vi må ikke være redde for å si det vi vet er sannhet og riktig, men vi må ikke være så uredde at vi ikke bryr oss, vi må jo bry oss om andre og si ifra, men samtidig huske på å være snille, det de på toppen vil, er jo at vi skal gå til krig mot de vi ser på som fiender, jo mere kaos jo bedre for å overbevise om å innføre mere kontroll, at vi skal være slemme, så vi må være snille, at vi sprer informasjon og viser folk at vi åpenlyst sier nei til legemidler, politi, forsvaret, NATO, USA, EU osv, så skjønner folk at alt er feil, noe er riv ruskende galt, og da får de på toppen ikke lurt folk lengre til å jobbe på våpenfabrikkene, til å dele ut Nobel-priser, til å jobbe for legemiddelfirmaene, til å nekte å kjøpe flere nye mobiler osv. Vi sprer informasjon og viser at vi sier NEi! For meg så er sannheten veldig enkel og helt åpenlyst, verden er et helvete og de på toppen har alldeles ikke rett og gjør bare verre med sine løsninger som alltid er mere militære og industri og kontroll og vaksiner, for meg så er ALT dette helt FEiL, bare å se på hvordan dyr slaktes, nå leste jeg nettopp i David icke’s Biggest Secret, har nettopp begynt på den, vanskelig å ta inn alt, mye som er skummelt og ekkelt, gross, men der står det ialelfall nå leste jeg at både kosher mat i Jødedommen og den muslimske verden er alt satanistisk, dyr kuttes levende og dør når alt blodet har rennt ut, det er jo helt SiNNSYKT, er dette virkelig fakta??? – det får meg til å tenke og våkne iallefall..

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
13 år siden

Hadde en gang for lenge siden en bok som jeg desverre har mistet. Forfatterens hensikt var å vise at verdens ledere er psykopater, og at det ligger for psykopater å søke makt.
Kjennetegnet for psykopater er jo at de er smarte og ekstremt flinke til å få andre til å tro godt om dem. De fremstår som hyggelige mennesker.
De er mestere i å manipulere, og de mangler genet for empati.
Dersom folk kunne se denne enkle sannheten ville de være mere på vakt ovenfor de som søker makt.
Dersom vi må ha representanter for interessene våre burde det være basert på hva de faktisk har gjort for menneskeheten og ikke hva de forteller oss at de skal gjøre.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Cosmomind
13 år siden

Det finnes 4 typer psyke etter det som er dominerende – instinkter, vaner, fornuft eller intuisjon:
1. Dyrisk type.
Deres sinn ekspederer kun instinkter (ete og knulle).
2. Zombi (biorobot).
Deres sinn ekspederer vaner (som f.eks.gå på jobb).
3. Demonisk type.
Deres sinn ekspederer både vaner og instinkter. De nyter sin evne til å
manipulere de to første gruppene.
4. Human-type (de ytterst få som kan kalles mennesker i egentlig forstand).
Deres intensjoner og handlinger styres av intuisjon (Gud, samvittighet).

Verdens mafia jobbet bevisst for å få masser ned på dyrisk nivå. De frister masser med all mulig møkk – porno, narko, alko, disko (http://www.youtube.com/watch?v=VnwLADuPm6U&feature=related) slik at masser blir styrt av sine lyster (fordi de fortjener det).
Dette førte til en systemkrise (økonomisk, økologisk, mangel på naturressurser og overbefolkning).

Banda har ikke nok leiemordere for å eliminere 4-5 milliarder, de vil ikke bruke atomvåpen av hensyn til sine egne skinn, da må sauer utslette hverandre, dø av overdoser, sykdommer/ vaksiner, barnemedisinering (http://www.youtube.com/watch?v=9S8uYRCCBaM&feature=video_response), osv.

Sovjet er allerede oppdelt, United Stupids drives mot total konkurs og splittelse i 2010, det påsettes korrupsjon i verden, kaos, konflikter og utukt for å få følelse av håpløshet og følgelig alkoholisme og narkomani.

Masser selv hjelper faen og graver sine egne grav.
Forstår ikke levitenes nyttige idioter i misdannelsen «israel» at de bare er et middel i slakteplanen og for å få hele verden til å hate jøder og senke vibrasjonsnivå på jorden med hatet?

Den schvartze-katten og Singoalla prøver å ta jøder under sin beskyttelse fordi de elsker dem uansett grusomme uerninger.
Det er ikke på denne måten jøder skal beskyttes.
De trenger en skikkelig spark i ræva for å få dem til å innse hvilken grusom synd de påtok seg.
Jo før de begynner å tilbakebetale sitt gjeld til palestinere, jo større sjanser for overlevelse har de selv.

Like rasende blir jeg på de nyttige idiotene som vet alt om korrupte skurkene som ekspederer psykopater på toppen, men likefullt legitimerer de disse skurkenes makt.
Er det for å utsette hjemmebruk av trente i utlande leimordere de prøver å hale ut tiden? La faen ta deres avkom, bare ikke dem?
Hvorfor produserer de avkom da?

o
o
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

tatatrata . . . Og den fiktive jakten på «bin Laden» forsetter på NyhetsSpeilet ;) Du, vår Demon som fortsetter med å terrorisere vår «Frie» virkelighet ! Vik fra «oss»= «Satans makt», , , ellers: ( GI ALTERNATIVET NÅ ! ! ! ) takker på forhånd . . .
Fortsett å indoktrinere «Trippel-tenking» i Uenderlige mulige varianter !
Led oss til å erkjenne «vår» totale avmakt ! Knus vår patetiske håpfulle tro !
Jeg ber: GI det nødeløse strikket NÅ ! . . FRIgjør «OSS» FRA DET «O n d e » !
(delvis ironisk ;) )
Personlig finner jeg det svært problematisk å motsi dine ytringer bin Laden. Du påpeker fundamentale problematiske utfordringer i den såkalte «vår?» «virkelighetsoppfating».
Dualitetenes rotasjoner gjennomsyrer meg kontenuerlig.
Ditt historiske «kunnskaps»-nivå overgår faktisk min komfortsone ! Likevel greier «Du» å forstyrre den i denne grad !
Derfor vil jeg utforde «DEG» til å dele hva for en KRAFT dU er i besittelse av !
Har du en oppskrift ? Hvordan, og på hvilken plan kan «man» reversere den tilsynelatende maktesløsheten » vi » har ? Hvordan Kan «vi» utgjøre en «forskjell» ? Hvilken «makt» har vi ? Tanker, handlinger, makt, erkjennelse, selv-utlikning osv !
Vær så Snill å Del konkrete Tanker for hvordan «Vi» kan konkretisere en AVMAKT til » SATAN «

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  o
13 år siden

Takk for invitasjon til diskusjon, aloalo.
Jeg selv følger buddhistisk oppskrift:
Målet er å unngå gjenfødelses hjul ved å slukke de 3 bålene:
– grådighet
– ond vilje
– uvitenhet.
Kunnskap er såpass viktig at faen gjør alt for å sperre tilgang til den. Problemet er at utdannelsessystem i vestlig verden er i Satans hender.
Skoler produserer zombier, som bestilt.
Hode til ungdom stappes med svare mengder av fragmentariske data uten sammenheng og følgelig uten nytte.
Alt som kunne utvikle logisk tenkning, f.eks. matematikk, ble erstattet med billig surrogat, slik at den har ingenting med matematikken å gjøre lenger.
Se hvem (jeg mener etnisitet) sitter i utdannelsesadministrasjon på alle nivåer. Ikke hopp opp enda. De er veldig nyttige idioter.

Den samme sovjetiske generalen som fortalte om ovennevnte 4 typer «mennesker», fortalte også hva egypts presterskap har gjort med jøder.
Dette er KGBs historisk funn.
Prester har plukketg ut en av de fattigste semitt-stammer, ledet dem i ørkenen i over 40 år for å få dem til å glemme sine røtter, banket inn i hode deres ideen at de var gudsutvalgte smartinger som hadde rett til enestående posisjon, ga dem Tora med regler at de skulle behandle sine egne rettferdig og kue de andre som dyr.
Hvorfor det?
Splitt og hersk. For å ha en klar syndebukk når masser blir rasende.
For å gi utløp til innebygd i hat i retning syndebukken slik at masser ikke oppsøkte dem som manipulerte bak kulissene.
Denne generalen hevdet også at det var omskjæringen på så tidlig tidspunkt (8.dag) som gjorde at hele bevisstheten til denne stammen bygges opp skjevt. At det er en ubøtelig trauma som gjør at de er ekstra mottakelige for programmering (zombering).
Hvorfor kvinner blir påvirket av det samme – sannsynligvis 100-monkeys fenomen. Resultatet er at de sitter dypt i Matrixen og gjør som de får beskjed.
Man kunne synes synd på dem, men når jeg ser på bilde oppe, blir jeg rasende.
Hvordan gikk det an å miste alt menneskelig i seg?
Hvordan kan en voksen debil jevne med bulldoser et hus stappet med levende gamlinger og småbarn?
Binde et menneske for øyne og skyte ham i beinet på klosshold for så å kjøre ham på jødisk sykehus og partere ham?
Selv patologiske mordere kan forferde seg over sine ugjerninger, men disse angrer ingenting.
Deres folkevalgte trygler «internasjonalt samfunn» om fordømmelse for å ha argumenter og kunne sette sine demoniske masser på plass.
Men leviter (etterlevninger etter presterskapet) beordret EUs hore-pedofil-ledere å avlegge kyss-i-olmertræva isteden, for å gjøre masser i verden rasende og mordere enda frekkere i overbevisningen at de er ustraffelige.

Hva tror du selv, vi må gjøre i denne situasjonen?
Levitenes planer er å la masser rive jøder i småbiter til slutt.
Hvordan går det an å ikke forstå at de blir brukt?
Jeg prøver å sparke dem så hard jeg kan. Lærte av Hundehviskeren at det hjelper å sparke en bikkja for å få dens sinn ut av en «hengt» tilstand.

Jeg tror det ville hjelpe å sende dette bildet (over) som e-post til dem fra alle verdens deler. Jøder må få vite at verden ser og fordømmer deres bestialitet.
Forbryternes sinn går ut av kontroll når den ikke møter motstand og fordømmelse. Det er verdens regjeringens mål å få jødisk bestialitet ut av dimensjoner. La faens system klikke og «henge seg» av massesabotasje.
Jeg lagret bildet for et slik formål, skal samle flest mulig jødiske e-adresser i misdannelser «israel» og ruseland.

Metoder vi kan bruke, er sabotasje.
Ikke aksepter verdensbilde Satan prøver å klistre på massenes hjerner, forklar andre hva den vil oppnå. Hvis en og hver av oss saboterer djevelsk maskineri der vi kan, så stopper den.
Ikke legitimer faen, stem mot alle eller sitt hjemme.
Ikke sitt hjemme med din kunnskap, men del den med ungdom.
Det er tomhet i sjelen de prøver å fylle opp med knulling, dop og disko.
Jeg er dårlig i karate-filosofi, men den kan brukes i kamp mot Satan.
Bruk faens egen vekt mot ham.
Gjør det motsatte av det den forventer.
Islendinger samlet seg med kasseroller, jeg bruker fløyte, blitzerne trommer (fin ungdom, det var en ære å bli arrestert sammen med dem etter anti-NATObanda demonstrasjon).
Oppskriften for hva vi kunne gjøre, stod i artikkelen «Forfalsket virkelighet»: løft øyne opp mot himmelen. den opprinnelige Matrixen er delvis i drift. prøv å gjennopprette kontakt med den, hør din intuisjon.

Jeg tror den opprinnelige Matrixen venter på at vi gjør et riktig valg, ikke noe annet.
Jeg tror Matrixen vil ordne resten med synkronisering av våre tanker og vibrasjoner, bare tilstrekkelig mange gjør et riktig valg og ber «frigjør oss fra det onde.»
Bare vi velger Guds plan om rettferdig verden, så blir det paradis på Jorden.
Amen.

o
o
Abonnent
Svar til  o
13 år siden

OhmM !
http://www.youtube.com/watch?v=ciaxV-mutdY
Denne episoden av south park oppsummerer mye av den forvrengte Yin og Yangen som råder vi verden !
Takker deg bin Laden (på tross av ditt provoserende språk) . Amen ! ;)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

Helt enig med deg Cosmomind! :)
Det er jo en selvfølge at maktsøkende mennesker er psykopater, kanskje ikke i begynnelsen, men etter at de har blitt mektige, overtar de «onde» genene over de gode, og havner dem inn i en vond spiral der empati blir godt overskrevet med planer om enda «mer» makt!
Og så har vi jo selvsagt mektige mennesker, som ikke lar seg manipulere av de rikes agenda. Heldigvis, har illuminati funnet løsningen på dette problemet også: Drep dem, så det ser ut som «naturlig» / ikke-forklarlig død. Eksempel: Gandhi, JFK, Martin Luther King, Jr., Michael Jackson osv…
Lykke til med «drømmer» om en bedre verden :D

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  arifkarim
13 år siden

Spørsmålet er det samme:

Hvorfor legitimerer dere SATANS MAKT når dere vet at de «demokratisk valgte» som ikke finner seg i faens lomme, blir eliminert?

HAMAS ble demokratisk valgt, men hele hyene-svermen av US-EU-horeledere førte dem på «terroristlista» og dekker over mossæds drap på HAMAS-aktivister.

Dere vet jo alt om drap på Latin-Amerikanske presidenter og Saddam som stod i veien for SATANS MAKT.

De kjempet for din og min frihet.
Og hva gjør dere?
Dere legitimerer SATANS MAKT uansett.
Er det noen vits å kaste bort mer tid på dere?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

Saddam kjempet for vår frihet?

Jeg vet ikke hvilken oppfatning av virkeligheten du besitter, men den er i hvertfall fjernt fra min.

Michelle
Skribent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

for en syk surrealistisk verden vi må bo i, fant nå 2 artikler som forteller om at Hitler og hans skrekk-forsker i konsentrasjonsleirene, der vi alle vet hvilken grusomme forsøk som ble gjort på menneskene, levde videre lenge etter krigen.
1. http://www.cherada.com/articulos/hitler-didnt-die-in-the-buner-confirmation-of-the-satanic-illuminati-conspiracy-and-the-arizona-wild
2. http://en.wikipedia.org/wiki/Joseph_Mengele
Tar med også en link på at Obama ba likevel om sinnsyke 175 milliarder for å sende ut de ekstra 30.000 soldatene i krig og en link på at Bush Senior fikk den øverste militærordenen overlevert av dronning Elizabeth, etter Gulf krigen som drepte ca. 1,5, men det luktet vel Nobel-priser også:
3. http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/militaerbudsjett-paa-3715-milliarder-3070805.html
4. http://www.heraldicsculptor.com/bath.html

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
13 år siden

Bin: Du bør slutte med å bruke termen dere. Det fører bare til at alle og ingen føler seg truffet og da forsvinner adresseringen ut i intet.
Tror du det har gått folk hus forbi at valget av HAMAS ikke ble respektert?
Alle som har fulgt med har vel reagert på fiendliggjøringen av HAMAS og drapene på deres ledere.
Saddam og hans Bathparti ville ha et Stor Arabia. Men Saddam var ikke særlig villig til å gi de tyve millioner Kurderne sitt eget land, hvilket jeg mener er en skam at ikke en så stor folkegruppe blir hørt.
Du sier selv at du har Tetjenske aner. Jeg kommer fra en del av Norge hvor russerne faktisk trakk seg tilbake fra etter at de hadde befridd vår landsdel. Derfor står vi dem nok litt nærmere enn folk flest. Dette forhindrer meg likevel ikke fra å se det faktum at også de har lekt herrefolk. I prinsippet støtter jeg alle folk som vil ha sin frihet. Maktkonsentrasjon er ikke av det gode.
Dersom du blir mere spesifikk med hvem du mener når du skriver dere vil det bli letter å forstå hva du mener. For når du skriver dere, må jeg virkelig spørre meg selv. Hvem er vi?

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Cosmomind
13 år siden

Det var nettopp dine ord «Dersom vi må ha representanter for interessene våre…» som fikk meg til å hoppe opp i stolen.

Det er kriminelt å samarbeide med et kriminelt system.
Hvilke representanter?
Kun total boikott av kriminelle systemet kan stoppe faens fremmarsj.
La faen vise sitt tryne åpent når systemet blir fratatt sin legitimitet.
Det er bedre enn å bli dyttet med spyd i ræva til slaktebenken en og en.

Ang. det at «rusere frigjorde din landsdel». Er du sikker på at det var rusere og at de kom for å frigjøre deg?
Visste du at rusere brukte okkuperte folkene som kanonkjøtt og stilte dem mellom tysk- og ruseild? Få den kula du liker best.

Etter krigen massakrerte og deporterte Stalin flere folkeslag, blant dem tsjetsjenere som kjempet en for hundre, nettopp for å tråkke dem ned.
Tsjetsjenere angrer bittert i dag at de bidro til NWO`s nederlag den gang og forlenget sine egne lidelser med det til dagen i dag.

Hvem sin propaganda sier at Saddam ville ha Stor Arabia?
Det er fra samme faen menig ruseschwein fikk banket inn i sine treskaller at tsjetsjenere ville få Sharia-lover i ruseland (som er egentlig mitt frastjålne land). Kjenner du igjen Siv Jensen her?
I Chilie fikk soldatene høre at Aljende ville innføre kommunisme med felles koner… Hvor lenge skal folk nappe på det?

Visste du at kurdere styres og støttes av jøde-vestlig banda i sine krav om å få 1/3 av Irak? Den mest oljerike delen, med mange millioner irakere som fastboende i flere århundre? Hvorfor krever ikke kurdere noe tilsvarende deres folketall? De krever også de beste områdene av Tyrkia og Iran.

Hvis du stemte FOR noen, så mener jeg deg når jeg sier at dere legitimerer SATANS MAKT.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

Bin Laden: Svar til deg er på neste side (min feil)
Glemte å avslutte med at jeg ikke stemmer fordi jeg ikke finner noen parti jeg kan tenke meg å stemme på, men nå har jeg i alle fall klargjort det.

Ratatosk
Ratatosk
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

Og hvilken propaganda hører du på, Bin Laden?
Kan du oppgi noen kilder for disse meningene dine? ;-)

Alcyone
Abonnent
13 år siden

Noe jeg tror:

Grunnen til at folk lar krig og «våre ledere» styre, er fordi det er alt for mange som er redd for Islam og de tror at alle muslimer ønsker at alle skal være muslimer. At muslimer ser på ikke muslimer som fienden, selv om jeg tror at de fleste ikke bryr seg om at man er muslim, jøde eller kristen, hvit, brun, svart eller blå.
De er redd for den «motsatte NWO» og at samfunnet skal være «styrt av religion».
Derfor føler dem ikke så mye på at sivile blir regelrett slaktet.

De fleste er låst fast i troen på demokrati og et «normalt» liv med fri vilje, som innebærer at man skal jobbe og bidra til utvikling av samfunnet.
Folk ønsker en bedre økonomi for seg selv og landet, dette gir en trygghetsfølelse for folket.

Derfor ønsker dem ikke å se på det sinnsyke som pågår i verden, fordi dem selv lever trygt inne i en boble.
Tror jeg da.

Mr Oslo
Mr Oslo
Abonnent
13 år siden

Bin Laden kommer med utrolig mye hat og generalisering?
Synes redaksjonen dette er greit? Jeg blir kvalm av det jeg leser.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
13 år siden

Jeg kan på en måte forstå at du hoppet i stolen når jeg ser din tolkning av setningen du refererer til. :) Det jeg mente var at dersom folk aboslutt må ha noen til å bestemme over livene sine.
Når det gjelder russerne må du ikke glemme at dersom du går helt tilbake til tsarenes/cæsarenes tid ble også russerne slaktet i hopetall, og det ble ikke bedre med Stalin.
Når det gjelder Bathpartiet er det nå det jeg har lest, men om jeg har blitt feilinformert må du gjerne komme med en annen tolkning av deres politiske program. Det er vel uansett ikke noe galt i å mene at Arabere skal stå sammen.
Dine påstander om kurderne kjøper jeg ikke. Den viktigste grunnen til at Jøde/Nato Tyrkia ( he he ), Iran og Irak ikke vil gi kurderne fjell-landet sitt er at de er redd for hevn for den årelange undertrykkelsen de har vært utsatt for.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

Hjelpen er kommet mot NWO, endelig!
«- Kineserne er smarte. De utmanøvrerer oss
.Obama under sterkt press for å gjøre noe med Kina. Men USA kan ikke lenger diktere hva Kina skal gjøre, sier forsker. »
http://www.dagbladet.no/2010/04/08/nyheter/kina/utenriks/11192742/?

Kina er vårt eneste håp for å unngå WW3. Vær så snill, kinesere, ikke gi amerikanske psykopater enda en krig. Bli fredelig som dere alltid har vært! :)

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  arifkarim
13 år siden

Det beste kineserne gjør, er at de motarbeider NWO med sitt eget konsept av finanssystemet.
Staten gir bøndene lån med -10% renter.
dvs. bønde låner av staten 10 kroner, og betaler tilbake 9 kroner.
fordi han gjør en sammfunnsviktig oppgave.
Det er en-bøttes-klistir til Rottechilder&Co fra kinesisk stat.

Ang. fredelige som vanlig…har ikke ord.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
13 år siden

Gorbatsjov skrev i en av sine bøker mens han satt med makten at de skulle knekke kapitalismen på deres egne premisser. Dette har også vært en «skjult» taktikk fra Kina.
Dersom man tar i betraktning at «they» har hatt og kan ha en finger med i spillet over hele kloden vet man ikke hva man skal tro lengre.
Det kan jo også fort bli slik at når Kina har svingt seg opp så har vi det gående igjen!? Huff, politikk er en vanskelig materie!
Det er nesten så man kan miste både troen og håpet. Det eneste de ikke kan ta fra oss er kjærligheten! :)

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
13 år siden

Statsminister Stoltenberg fløy 10 ganger jorda rundt i privat jet på to år !

http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/jens-floey-ti-ganger-jorden-rundt-i-privatjet-3177991.html

Oppslaget fra TV2 sier ikke noe om hvorfor Jens er blitt så «likere» oss andre, med andre ord hva har han egentlig bedrevet på å befinne seg alle andre steder enn i Norge.

Her er noen aktuelle saker og ting som Jens kan ha holdt på med:

– Vaksineambassadør for vaksineindustrien og (depopulasjonisten) Rockefeller (betales med våre penger – via UD og FHIs budsjetter)

– Kjøp av klimakvoter for sitt private jetfly (ikke spøk – omtalt av TV2)

– Ambassadør for salg av norske våpen til USA/NATO for bruk i Irak og Afghanistan (også av Blackwater)

– Befaring på den topphemmelige chemtrails-fabrikken i USA. Diskusjon om hvilke partikkeltyper som Norges folk bør sprayes med i inneværende år

– «Klima-møter», mao. deltagelse for «å legge grunnstenen for» en kriminell, ondskapsfull og illegitim verdensregjering. Skal vi legge til grunn at Jens har spyttet i penger fra Norges fellesskasse til formålet

– Bohemian Grove deltagelse sammen med pappa djeveldyrker Thorvald ?

– Briefing på høyt nivå (NSA ? CIA ? Bilderberg ?) om erfaring med bruk av bestråling i den stille krigen mot Norges befolkning (tetthet og strålings-intensititet av mobile basestasjoner, kreftfremkallende virkninger av TETRA i andre land, erfaringer med 4G-nettet, propagandaknep for å få folk til å ønske seg enda mer stråling; «mobilt bredbånd til hytta og seilturen» osv.

– Befaring i underjordiske bunkere. Siste briefing gikk ut på at katastrofescenarioet for 2012 er blitt avlyst. Likevel best ikke å informere den utvalgte eliten, da dette kan medføre plapring og svekket lojalitet.

– Irak- og Afghanistan-briefing med Blackwater: Statusrapport fra utarmet uran og depopulasjonsfronten.

– Planene om en verdensvaluta. Utarbeidelse av nedtrappingsplan for den norske krona, samt utfasing av papirpenger for digitalisering.

– RFID-chipping av Norge. Vil det være mulig å få frivillige fra Norge, slik det har vært med lobotomering/LSD-foring/MK Ultra ? Vil lysten være tilstede hos de unge, de som er foret opp med dataspill og animasjoner hvor den som har fått microchippen innabords får superkrefter.

– Kan det tenkes at Jens tar mål av seg til å erstatte Henry Kissinger som mannen som alltid befinner seg i skytteltrafikk uten at noen vet hvorfor ?

Er noe uteglemt fra listen, mon tro ?

Javisst: Jens Stoltenberg er en knakande sympatisk og kjekk kar. Alle vi som bor i Norge buler i brystet av stolthet når vår Jens blir omtalt etter å ha spist kirsebær med noen av de store.

For å si som irakerne sa om Saddam før Bush for å innføre demokrati, trygghet, frihet og velstand i Irak: He is a sonofabitch, but he is our sonofabitch !

Hvorfor klarer jeg ikke å utalle det samme om Jens Stoltenberg, selv om jeg prøver ? Det faller lettere å uttrykke seg a la Sex Pistols: Is Jens a human being ?

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Ikke verst for en statsminister, som mener det å «fise» formye fører til klima-endringer! :D

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Listen var utfyllende nok, Ulven.
Spørsmålet er hvordan human beig kan motarbeide bioroboter.

Kunne du ta på deg oppgaven og samle eksperter på forskjellige områder til en parallell regjering som hadde motsatt mål en Rottachilds &Co?

Lysglimt kunne være med, kanskje (økonomi).
Advokatene som kom med offentlig anmeldelse for krigsforbrytelser av jødiske regjerende banda etter Gaza-massakren (jus).
Mads Gilbert og Erik Fossum (helsedirektoratet). De ville forby drepende vaksinering, feilmedisinering og spraying fra lufta.
Disse ekspertene må beskyttes mot Rottachilds snikmordere.
Det finnes human being t.o.m. blant de militære, som de to ekspertene som kvalifiserte Gaza-massakren som statlig terror (det var en NRK-dokumentar før ekte faen tok over som NRK-sjefen).

Det må utarbeides en alternativ konsept for menneskehetens eksistens.
Det må forbys lånerenter, selve grunnlaget for sataniske systemet.
Japan gir kreditter med 0% renter.
Kinesiske bønder har -10% renter (har ikke info om samme satsen gjelder industri).
Har noen anelse hvorfor jordbruk og melkeproduksjon i Norge systematisk ruineres og hvem som står bak?
Hvorfoe forstår Kina hvor viktig det er å opprettholde egen matproduksjon til forskjell fra stoltenberg&broilere?

Det skal en annen visjon for fremtidig rettferdig verden til for å snu.

Michelle
Skribent
13 år siden

hihi, ikke sant, de spiser så mye legemidler og vaksiner og kjemikalier i maten at det reagerer med chemtrailsen i luften!

Thunderdahl
Thunderdahl
Abonnent
13 år siden

Kineserne har kjøpt 20% av rothchilds bank imperium så they skifter bare side. Vi får gleden av å bygge Dell tastaturer 12 timer i døgnet 7 dager i uken om ikke så lenge.Heldigvis kan ikke engang Kineserne stoppe den bevisthets revolusjonen som pågår nå.De som ikke lever etter intuisjonen vil dø ut som jeg ser det.Redsel og sinne er to sider den samme lave vibrasjon.manifesteringene akselerer og den som har en lav vibrasjon vil omkomme av egne manifesteringer.Hjelper ikke hvor mange våpen en har ,vis en er redd for å bli skutt vil en tilslutt snuble å blåse av seg hodet.Så lev i nuet, det er eneste måten å overleve denne kataklysmiske avslutningen på del 1 av vår kosmiske reise :)

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
13 år siden

Hva har skjedd med Stoltenberg og andre av Løvebakkens politikere? Er de mindkontrollerte hele gjengen eller lider de rett og slett besatte av tanken om å overleve det de selv holder godt kjeft om, de grusomme metodene som nå skal redusere befolkningsantallet i denne verden for at de selv skal få en stor plass i dette New World Order «paradiset?»

De fleste her vet hvordan det hele vil ende (går jeg ut ifra) og når de fleste av oss vet det sier jeg igjen: «Det er på tide å handle mer enn å snakke.» Vi kan ikke bare være et fåtall som møtes en gang i blant for å besteme oss for en og annen demonstrasjon. Her er det snakk om EN ENESTE STORDEMONSTRASJON som så absolutt ALLE bør være med på og som hver enkelt av oss bør gjøre en liten innsats hver for å få andre med oss i.

Vi har under ett år på oss før det smeller løs med store kriser og dobbelt elendighet her i landet.

Lise Tollefsen Slembe
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

NB: Skrev noen linjer feil over, fikk ikke redigert dette i farten!

Terje
Skribent
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Stoltenberg er tom i blikket ser ut til at han er en robot. Lurer på når de forskjellige makt mennesker begynner å forsvinne, blir bare sporløst borte.

Lise Tollefsen Slembe
Svar til  Terje
13 år siden

Hei Terje. Stoltenbergs utrykksløse og tomme blikk skyldes ar han underbevissthet er i ferd med å komme opp til overflaten. Hans egen dårlige samvittighet om at han har ført oss alle bak lyset siden han tok til makten. Og han vil bli avslørt . det står bare om tid! Og den tiden for hans vedkommende er knapp! Mnage er klar over han og hans regjerings forsøk på lurendreierspill.

Michelle
Skribent
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

her fant jeg en link der UFO-kontakt-person og medium Channie West forteller om at vi skal få en ny jord før 2012:
http://www.wistancia.com/tne-cccsatne.htm

Terje
Skribent
Svar til  Terje
13 år siden

Har den Polske presidenten med følge valgt å bli borte.

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=596223

Lise Tollefsen Slembe
Svar til  Terje
13 år siden

Ja, nå begynner morroa!!! For dette er bare begynneslen på alle forsvinningesnummere til makteliter i tiden fremover. Mange merkelige «tragiske» dødsfall og forsvinninger, der disse ondskapens menn og kvinner forsvinner i stillhet én etter én godt skjult for menneskheten. Og slik vil vi få oppleve her i landet også. Bildet står klart fremfor meg.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Terje
13 år siden

Ja det var ikke hvem som helst som satt på det Flyet
Dette flyet var propp fullt av «høyt betrodde brødre» Tilhørende sine respektive ordener. Rent katolske ordener(ink frimurere). Alle disse støttet den globale eliten til det fulle. Slik russerne også gjorde. De er underlagt paveveldet(spes.jesuittgeneralen) er under en streng ed. Alle innvolverte i saken stotter den globale elites agenda,NWO
På P4 Nyhetene her i går så sa dem at dem var ikke politikere igjen på Stortinget
Alle var borte nesten og ynskyldningen var at det var ingenting og gjøre lenger på Stortinget, det var ingen saker og ta tak i lenger siden alt var låst i direktiver
I 2009 var det over 100% større sykefravær en året før på dem på Tinget

Når vi ser dem på TV så er dem blitt 10 år eldre siste året og det kommer bare noen rykk og napp og merklige utalelser

Der passer jo greit og forsvinne nå som Nibiru nærmer seg og dem er under stort press fra alle kanter og avsløringene kommer som perler på en snor for tiden mot Vatikanet, Bush og en rekke andre NWO aktører
I land etter land så gjør massene opprør og tar landet sitt tilbake
Virker som om Mayane har rett med hensyn til at vi er inne i en tid der vi når et høyere bevisthetsnivå :)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Terje
13 år siden

En amerikansk agent ber om tilgivelse med John Perkins har jeg seff sett flere ganger :)
Den anbefalest på det sterkeste til alle dem som ikke har sett den :)
Her kan en se den :)
http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/458661/

CIA er eksperter på og fake flystyrt, det gikk en titals statsledere i sør og mellom Amerika, den siste tiden så har det vært mange merklige fly ulykker,
Den 5 mektigeste i Verden som du sier fra Dubai( Invisteringsministeren ), det flyet der alle instrumenter sviktet over stillehavet osv
HAARP brukt som en EMP vil seff få fly til og styrte umidelbart når allt elektronisk kobler ut
Tipper dem magiske sorte boksene som egentlig er orange da forsvinner denne gangen og sånn som dem alltid gjør få timer etter dem blir funnet
I 9/11 så forsvant dem i løse luften bare timer etter dem ble funnet sammen med store mengder overvåkingsfilmer som CIA hadde samlet inn rundt Pentagon
Rene Hudini boksene jo he he

Kanskje det er for få plasser i NWO hulene så noen må bort eller kanskje det bare er et fake krasj og at dem allerede er på vei til sin skjulte huler ….

Det jeg lurer på er hvorfor NRK i beste sendetid i dag avslører det topphemlige krigshovedkvarteret langt nedi fjellet der regjeringen skal gjemme seg ved atomkrig
Nå blir dem jo nødd og finne seg en ny NWO hule og gjemme seg i :-|

http://www.nrk.no/nett-tv/indeks/208546

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Terje
13 år siden

Det var forlatte huler alle allerede kjente om, som ble vist.
Ang. fikset flystyrt og tett tåke.
Se video der full ruse-parlamentariker Zhirinovsky (etnisk jøde) truer Bush at vitenskapsmenn i ruseland skal forflytte jordas akse, og US vil ligge på havbunn i løpet av 24 timer hvis Bush ikke ombestemmer seg å bombe Bagdad:

Videre sier han at svarte tispa Condolisa trenger en hingst eller omgang i en ruse-kaserne, da vil hennes ønske å krige opphøre.
Om det var så enkelt…
Eller er det sant?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Terje
13 år siden

Klart det er sant Laden :)
Har du ikke hørt ordtaket: det er fra fulle folk og barn en får høre sannheten :)
så full som Zhirinovsky var så kan det ikke være mye løgn i dem orda he he
Han klarte jo og lire av seg om Nibirus akseskifte samt Monica Levinsky også ;)
Er vel ingen tvil om at Condolisa ikke hadde hatt Saddam og Irak i tankene vist dem hadde stappa hun inn i en kaserne med hundrevis av stupfulle russiske soldater :P

Bill Clinton var jo edru når han sverget til Verden at det ikke hadde vært noe sexuelt mellom han og Monica så da kan man jo ikke forvente noen sannhet der heller :P

« Forrige artikkel

Utilpass i et sykt samfunn

Neste artikkel »

Skammen fra 9. april 1940

121
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x