Når de internasjonale prioriteringer veier mer enn de nasjonale, da har vi fått en korrupt elite som styrer oss.
Når de internasjonale prioriteringer veier mer enn de nasjonale, da har vi fått en korrupt elite som styrer oss.

Forsvarsløse Norge

3.7K visninger
5 minutter lesetid
48

“Våpna dine kan hamne på lager”, skriver NRK Sogn og Fjordane. Når de internasjonale prioriteringer veier mer enn de nasjonale, da har vi fått en korrupt elite som styrer oss.
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_sogn_og_fjordane/1.6929092

En leser har sendt oss link til en artikkel fra NRK. De fleste som kommenterer under den artikkelen har ikke peiling på hva som foregår fordi de er historieløse. De tror det er bare formynderkåte politikere, men bak aner jeg en agenda som ikke er særlig lystig.

NATO har for lenge siden blitt en angrepspakt mer enn en forsvarspakt. Dette er den nye Verdensregjeringens hær (også kjent som Den Nye Verdensorden – NWO), og ikke Norges.

Før andre verdenskrig gjennom 30-tallet førte den norske regjering – utgått av Arbeiderpartiet – Det brukne geværs politikk, dvs en avvæpningspolitikk, slik at deres internasjonale venners agenda lettere kunne gjennomføres. Det første steg på tvilsomme agendaer gjenom de siste hundre år har startet med å avvæpne folket ved ‘amnesti-lover’ o.l, slik at de ikke kan forsvare seg mot mafiaen når den fester grep.

Admiral Yamamoto på spørsmål om han ville innvadere Amerika i andre verdenskrig:
“Du kan ikke invadere fastlandet i USA. Det ville være en rifle bak hvert gresstrå”.
“You cannot invade the mainland United States. There would be a rifle behind each blade of grass”.

Dette sitatet fra admiral Yamamoto lyder absolutt som en overbevisende støtte for argumentet om at Japan unngikk å invadere USA hovedsakelig på grunn av antallet våpen de vanlige innbyggerne hadde.

Det samme er det med Sveits hvor det hevdes at ethvert hus har minst ett skytevåpen; de går alltid klar ‘krigsagendaer’, fordi det vil bli håpløst å innvadere hvor ethvert menneske er en potensiell ‘sniper’. Bevæpning av befolkningen er faktisk en del av deres forsvar.

Våpenpolitikk i Sveits – Wikipedia;
“Våpenpolitikken i Sveits er unik i Europa. De personlige våpen til miliærets personell holdes hjemme som en del av militære forpliktelser. Dette har i tillegg til liberale våpen lover og sterke våpen tradisjoner, ført til en meget høy andel våpen per innbygger. Sveits har en av de høyeste pistole-andeler i verden. Den sveitsiske hæren har lenge vært en milits trent og strukturert til raskt å reagere mot utenlandsk aggresjon. Sveitsiske menn vokser opp og forventer å gjennomgå grunnleggende militær trening, vanligvis i en alder av 20 i Rekrutenschule (tysk for “rekruttskole”), den første Boot Camp, hvoretter sveitsiske menn forblir en del av “milits” i reservestyrkene inntil 30 år (34 år for offiserer). Hvert slikt individ er pålagt å beholde de personlig våpen de har fått av militæret (det er 5.56x45mm Sig 550 rifle for vervet personell eller SIG 510 rifle og / eller 9mm SIG-Sauer P220 halvautomatisk pistol for offiserer, medisinsk og post personell) hjemme for oppbevaring med en spesifisert personlig mengde offentlig godkjent personlig ammunisjon.

I en statistikk i 2001, er det bemerket at det er ca 420 000 angreps rifler som er lagret i private hjem, for det meste SIG 550 type. I tillegg er det ca 320 000 angreps rifler og militære pistoler fritatt fra militærtjeneste  i privat besittelse, alle selektive-avfyrings våpen har blitt konvertert til semi-automatisk drift bare. I tillegg er det flere hundre tusen andre  halvautomatiske håndvåpen klassifisert som karabiner. Det totale antallet skytevåpen i private hjem er anslått minimalt på 1,2 millioner til 3 millioner “
Kilde: http://en.wikipedia.org/wiki/Gun_politics_in_Switzerland

Vi vet at det norske Hjemmevernet har måttet levere inn sluttstykkene sine.

Trilaterale Commision medlem og Bilderberger medlem Thorvald Stoltenberg når han var Forsvarsminister (1979-1981) tok fra militære offiserer beslutningsmyndighet til å å bruke våpen, alt skulle politisk bestemmes deretter. Det Norske forsvaret har ikke lenger noen klart definert målsetting, uavhengig av og uansett hvor politikerne tar med seg pengekista under armen og stikker i sikkerhet denne gang, som i andre verdenkrig (til London). Norge skal være uten selvstendig forsvar. Om offiserene svikter av knefall til mafians internasjonale lederskap, så skal ikke folk selv få muligheter til å beskytte seg. De skal være lette offer, som å skyte kaniner (eller ‘cattles’?).

Et foredrag av Svein Ødegården, brigader og forsker ved Forsvarets Forskningsinstitutt:
“Etter Berlin murens fall har særlig USA vært på jakt etter nye oppgaver for NATO. I det siste har vi hørt uttalelser fra administrasjonen i Washington om å omdanne NATO til en ”TOOLBOX” (verktøykasse) for bruk i global sammenheng.  Det er her jeg føler at både Norge og de andre NATO-landene alt for lett har glidd inn i rollen som USAs støttespillere for et amerikansk ønske om å bruke NATO i sin streben etter et Globalt Hegemoni.”
http://www.riksavisen.no/?p=258

Det er ganske så merkelig at våre politiske ledere med Stoltenberg i spissen er så giret på å fremme det verdensomspennende militæret via NATO, men ikke det nasjonale. Alle militære prioriteringer nå, ligger i dets anvendelse for internasjonale operasjoner. Kommer Israel med i NATO, så er det ikke bare USA som har blitt kjøpt til bruk for AIPAC og USraels (The New Jerusalem) hang til verdenshegemoni, men HELE NATO alliansen, siden det er en for alle, alle for en der. Så hver gang Israel får en småstein i hodet, så er det full bombing fra hele NATO styrken i Palestina, Irak, Iran, Afghanistan og andre som de mener truer deres hegemoni.

Amerikanere flest væpner seg til tennene nå, kommenterer H. Gaarder på Nyhetsspeilet.no

http://www.ammoland.com/2009/09/04/1000000-guns-added-to-american-homes/

“Det gir liksom en god følelse å vite at amerikanske hjem nå fylles opp av millioner av våpen, som gjøres klare med et klikk. Samtidig stuper kriminaliteten; er det en ny fellesskapsfølelse som er i ferd med å bre seg på tvers av alle lag av folket; liksom “dette er vi sammen om”, noe a la den sammensveisede stemningen som folk i Norge opplevde under krigen.

Allle vet hvem som utgjør frontene: Folket mot makten, inkl. medie-makten !

En interessant trend (som naturligvis norske aviser tabu-tier om) er at på lokalt plan, fra delstater til distrikter og byer er det mange av “maktens” kvinner og menn, bl.a. sheriffer som nå tar ladegrep og ruster seg, de tar parti med innbyggerne i sine communities og mot sentralmakten.”
https://www.nyhetsspeilet.no/2009/09/det-er-na-det-skjer/comment-page-1/#comment-4410

Rundt US $ 40 milliarder av US $ 60 milliarder kostnadene ble betalt av Saudi-Arabia. [16]
http://en.wikipedia.org/wiki/Gulf_War

Det er alt bare en avansert form for mafia beskyttelsespenger, for å gjenopprette USA’s skrantende pengekiste. Saudi Arabias statskasse ble tømt av disse ‘beskyttelsespenger, og de måtte faktisk låne for å betale ‘beskyttelsespengene’ for ‘hjelpen’ de fikk i Gulf krigen. God butikk for de som fikk faset disse pengene inn i sin økonomi selvfølgelig.

Dette var jo bare EN av gulfkrigene USA og CIA selv stod bak. Hvor mye Kuwait måtte betale i ‘beskyttelsespenger’ har jeg ikke sjekket opp, men kjenner jeg disse krefter rett så måtte de tømme statskassen sin også, – i det minste. Som jeg skrev i artikkelen ‘Krigsgudens Politiske Profitører’
http://www.riksavisen.no/?p=7

“USA er på randen av bankerott, og noen skal betale regningen for dem. Orkanen i New Orleans området gjorde det lite bedre. Saudi Arabia brukte alle sine reserver, større enn våre, til å betale for USA’s ”krigshjelp” under Kuwaitkrigen. En krig USA selv initierte, via CIA operasjoner. Hvor mye må Iraks fattige mennesker betale for ”hjelpen” mon tro?”

Hvor mye kommer VI til å måtte betale? Jfr. “De kaller det demokrati”
http://www.riksavisen.no/?p=67

Denne artikkel fra NRK er faktisk svært så bekymringsfull. Stakkars Norge er nok satt opp for ondsinnede krefter til å ta henne i sin besittelse. Kommer ikke til å kunne bli karakterisert som noe annet enn voldtekt. ‘Beskyttelsespengene’ vil nok bli å forfalle ganske så raskt deretter.

Godt Nytt År.

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

48 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

The Swiss Military Industrial Complex of the Nazi Templars from Octogon in the Alps + https://www.youtube.com/watch?v=1UeVVDSwW-c&index=3&list=PLqQQFOVUZBLiuhmLm-R3gEuzykx4r89aD Quote: NEUTRALITY SWINDLE FOR BETTER BUSINESS

Prison for Giureh Sean Hross for making videos for truth and justice and for expressing his opinion + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1956&start=1

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  Falcon
9 år siden

Bare en liten kommentar til dette øyeblikket i videoen:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=1UeVVDSwW-c&list=PLqQQFOVUZBLiuhmLm-R3gEuzykx4r89aD#t=5115

Is Osama Bin laden really Killed – Image is Photoshop Fraud
http://www.youtube.com/watch?v=nNsBVahA7IM

Seitasis
Seitasis
Abonnent
10 år siden

Forlanger folk i Norge et defensivt forsvar istedet for et angripende forsvar, vil vi gjøre Norge nærmest garantert fri for et fremtidig angrep, istedet kjøper vi angrepsvåpen uten noen form for moralsk begrunnelse.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Seitasis
10 år siden

NATO sender norske marinefartøy til Baltikum.
Minerydderen KNM Otra og logistikkfartøyet KNM Valkyrien ble for en drøy uke siden en del av NATOs stående minerydderstyrke i Nord-Europa.

– Med dette bidrar Norge til å få gjennomført det planlagte oppdraget, som er viktig for NATO og i tråd med Norges prioritering av alliansens kjerneoppgaver, sa forsvarsminister Ine Eriksen Søreide (H) før Otra og Valkyrien dro sørover til Kiel, der de foreløpig er stasjonert.
http://www.abcnyheter.no/nyheter/2014/04/18/nato-sender-norske-marinefartoy-til-baltikum

Kan dere få stoppet tullingene? Naboer behandler man med åpenhet og respekt. Putin er Putin, men han er faktisk den som snakker mest fornuft av psykopatene.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Uffda
10 år siden

Ine Eriksen Søreide, stemte mot Støre og må derfor ta ansvaret for Libya, Ukraina ingenting med demo. stemmer å gjøre. pga Libya har vi ingen moralsk hevd i Ukraina, desverre Ine Eriksen Søreide.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Uffda
10 år siden

Godt spørsmål, hvordan effektivt stoppe dem, foreslår at de må svare for hva de skapte i Libya, sitter pris på noe bedre…

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Uffda
10 år siden

Jeg har vært i mot hypnose i ca 20 år, men når jeg ser hypnotisert Norske politikere kan vi like godt starte å hypnotisere dem selv istedet for å overlate det til utenlandske organer. Fritt frem de er jo så hypnotisert allerede.

o
o
Abonnent
14 år siden

Hvis noen er interesserte i litt granskning ?
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7069626
Hvor ekstakt er dette?

Copernispiracy
Abonnent
14 år siden
daniel
daniel
Abonnent
14 år siden

Støtt http://www.wikileaks.com
her kan fløyteblåsere legge ut informasjon anonymt.

Burre
Burre
Abonnent
14 år siden

Amerikanske soldater “våkner opp”:
http://www.youtube.com/watch?v=sQfoFzJUsb0&feature=player_embedded

Vel og bra, og et høyst velkomment bidrag, men:
Hvorfor kan de ikke tenke seg til den situsjonen på forhånd? Er det så vanskelig å sette seg inn i hva krig fører til når millioner på millioner har erfart det før? At unge menn fremdeles lar seg manipulere til å dra ut for å kjempe i en angrepskrig for en eller annen “sak” er meg en stor gåte.

Uansett drømmer jeg om at flere våkner opp. At så mange våkner at det ikke lenger er mulig å føre krig. La krigshaukene og generalene stå der alene uten soldater. Send dem til et isolert sted der de kan leve ut perversitene sine. Blant oss mennesker hører de ikke hjemme. De er et fremmedelement. De er jordens kreftsykdom.

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Våpen til alle. Det er jeg for. (Ja, jeg er nesten anarkist.)

Våpen til alle
Legaliser all narkotika
Og prostitusjon
Stopp kampanjen mot tobakk, alkohol og alt som er gøy
Stopp overvåkningen
La folk sykle uten hjelm

Lars-Roger Moe: Dette med omskriving (“modernisering”, “forbedring”) av Bibelen – har du merket noe til dette? Jeg har hørt om det, men jeg kikker jo kun i min egen, litt gamle, King James Bible..

Rasjonell
Rasjonell
Abonnent
14 år siden

Jeg skal bare si et lite sitat jeg har lest som jeg liker. Husker ikke hvem som har sagt det eller om jeg sier det helt korrekt og ordrett, men la gå¨.

“Menneskerhistorien har alltid vært fylt med krig. Når vi ikke er i krig trener vi for krig. Ser vi ikke at det er trening i fred vi trenger.”

evilbug
evilbug
Abonnent
14 år siden

Her var det så mye bra skrevet fra før av, at det ikke er mye å legge til, kun mine meninger om hva som burde vært gjort.
Reduser det sentrale forvarsbudsjettet ned til minimum og flytt det ut til kommunene. La kommunene, private og næringsliv, stå for valg og innkjøp av nødvendige våpen til forsvar.
Om naboen har en gammel 20mm Lahti L39 liggende, eller om bedriften ”Spikerretteren A/S” har et CIWS system montert oppe på taket, er da FOR FANKEN ikke noe de sentrale myndighetene bør henge seg opp i.
Norge faktiskt burde flomme over av våpen. Det er en fin måte å sikre våre friheter. Og, hei hei, våpen i en god våpenkultur, er egentlig kule saker. Sjekk ut videoene nedenfor.

20 mm Lahti L39:

CIWS system:
http://www.youtube.com/watch?v=wArPao03q68

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  evilbug
14 år siden

“Norge faktiskt burde flomme over av våpen. Det er en fin måte å sikre våre friheter”

Nei, nei og atter nei…

Vold avler vold. Og det sikrer heller ingen friheter, om noen skulle leve i den villfarelsen.

Jeg slutter meg til Morten som sier;

“Jeg er for øvrig heller ikke så sikker på om bruk av våpen er den beste veien å gå for å nå fram dit vi ønsker. Jeg tror det er langt mer virkningsfullt å gjøre urimelighetene og urettferdighetene mest mulig synlige for flest mulig.

Kollektiv, sivil ulydighet er et mektig våpen; men å bruke det krever stort mot”

Jeg ser selvsagt behovet for et nasjonalt forsvar, forholdene i verden tatt i betraktning, men hele idéen om bruk av våpenmakt, uansett grunn, fremstår for meg som mer og mer primitiv og som et uttrykk for hvor skakkjørt internasjonal politikk er..

Det er helt ubegripelig å tenke på at helt siden tidenes morgen har vi mennesker løst våre uoverensstemmelser ved bruk av vold.

I massivt omfang…

Og det er intet som tyder på at dette vil endre seg med det første.

Nå star Jemen for tur for USA’s etterhvert mer eller mindre privatiserte våpenmakt. Deretter Somalia (igjen), muligens Iran (neppe under Obama, men før eller siden smeller det her også) osv osv…

Forsvaret søker forresten etter spioner (pent kalt for Etterretningsoperatører);

http://www.mil.no/start/aktuelt/kunngj/article.jhtml?articleID=191983

Samme stillingsannonse har stått i riksavisene…

Trist som faen…

Hvorfor søker de ikke etter fredsoperatører i stedenfor?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden

Når man først er inne på det meningsløse ved våpen;

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=581231

Dette er bare så ufattelig trist at jeg ikke finner ord for det…

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
14 år siden

Du har så rett så rett Vandalf :(
Får litt sånne assiasjoner til en dårlig grøsser basert på bibelske profetier
4 åring skutt i guds hus, møneformørkelse, verdens høyeste tårn strekker seg 828 meter opp i skyene, vulkanutbrudd i kongo, tsunami skyller over salamon øyene, flere kraftige jordskjelv rundt på jorden, ekstremkulde over hele den nordlige halvkule, Jemen en global trussel
Alt dette i løpet av en dag………..
For bare kort tid tilbakers så var det en stor nyhet vist en politiker hadde duppet av i stabburet sitt uten dem nødvendige overnattingsløyver
Det er vel snart på tide og sette seg på neste skip til Pandora ;)

Uffda
Uffda
Abonnent
14 år siden

Det ser ut for at det nå ikke bare kan kriges med maskiner, men at det også kan kriges helt stille. Ganske enkelt ved at man zapper bevisstheten og slår av hovedbryteren – individuelt eller kollektivt.
Ondskapen ser ikke ut til å ha noen begrensninger. Darpa har i en årrekke bla brukt millioner av dollars på program for remote kontroll av insekt.
Team har registrert GPS posisjoner på hver gatedør i hele USA, og sannsynlig andre steder. Det er utviklet robotinsekt som kan droppes fra stor høyde med evne til å operere på egenhånd i ukevis. De registrere aktivitet og kan eksempelvis skyte en pil som løser seg opp uten spor og påfører offeret hjertestans. For en djevelsk planet vi bor på.
Paulus snakket om å ta på seg hele Guds rustning..Er det noen som vet hvor man kan få kjøpt en slik rustning, eventult pris ?
Uffda.

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  Uffda
14 år siden

Den er ganske gratis. Til og med de mindre redigerte utgavene av bibelen har fått med seg oppskriften, men den er på tur til å redigeres bort… “Guds rike kommer innenfra”. Lyset fra hjertet, Uendelig Kjærlighet, som er det vi egentlig er – alt annet er illusjoner og rollespill. Når vi står rent og klart i den kraften er vi kledd i “Guds rustning”. Jamfør ”Mobilisering av tankekraften” http://www.nyhetsspeilet.no/2009/09/mobilisering-av-tankekraften/

Den kraften gjør også dobbel tjeneste som et “ultimate weapon of mass creation” og er det vi må bruke for å få verden tilbake dit at det er godt å leve her.

Men, selv om jeg er pasifist så vil jeg likevel mye heller ser at at hver enkelt av oss skal ha tilgang på våpen en at staten har kontroll på alle. Det går en grense her et sted, og sivil ulydighet iforhold til inndraging av våpen burde være opplagt. Det er mye bedre at hvert menneske i dette landet har rimelig tilgang til hver sin AG3, eller andre våpen. Jegere og skyttere har min fulle støtte, og hadde jeg vært i HV hadde jeg shoppet rundt på nettet etter reservedeler, som for eksempel ekstra sluttstykke. Smeller det så står jeg skulder ved skulder. Koldbrann må non ganger amputeres før foten kan heles.

hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  Lars-Roger Moe
14 år siden

“…og hadde jeg vært i HV hadde jeg shoppet rundt på nettet etter reservedeler, som for eksempel ekstra sluttstykke. Smeller det så står jeg skulder ved skulder”

Ja sånn snakker en skikkelig pasifist!

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

For og være ærlig så tror jeg ikke det har så veldigt mye og bety om norges befolkning blir avæpnet.
Nato er godt i gang med og bygge en Drone-base på Røros
Dumme bønder jubler og ser for seg nye arbeidsplasser i bygda
Før var det bytte ut kua fikk fela igjen, nå er det bytte ut kua mot en joystick på jakt etter egen eller andres befolkning ?
Tesla mm sa at WW3 vil bli utkjempet med maskiner
han hadde så rett så rett
Proba 1, 2 ,3 ,4 og Proba-V, flere med SWAP intligens vil overvåke jordens overflate og vil kunne sen dem minste varmeforandring eller bevegelse hvor det en måtte være, Galileo proskjektet til ufattlige 34 milliarder er et militært GPS 2 system med 30 sattelitter har en ufattlig nyaktighet (norge ska ikke benytte seg av Galileo men bidrar alikevel med over 100 mill i året)
I USA så utdanner dem nå flere droneflygeren en jagerflygere og dronehærer vokser i rekordfart
Proba 1 er en tro kopi av kuben i Transformers
Proba 2, 3, 4 og Proba-V minner mest om noe som kommer fra en dårlig SCYFI-film

Det byggest 3 usynlige Destryere av Zumwalt klassen til enorme summer

Eurokorps blir ikke nevndt i MS-media og har til enhver tid en kampklar styrke 60 000 mann, men etter at Lisboa avtalen tredde i kraft skal den styrken mange mange doblest og den er direkte underlagt EUs nye Høyrepresentant og har et større budsjett en det den nye EU Presidenten har.

Vel skal en slåss mot en drone-hær så nytter det ikke med en gammel mauser eller pil og bue
Da er det en laptop, kraftig sender, hacker utstyr og frekvenz forstyrrer som gjelder ;)
Men når første fase er over og dem sender inn opprydninsenheter så kan det være greit og kikke frem fra folieduken og hulene med godt gammelt “jegerutstyr”

Hadde dem brukt bare noen få promiller av det dem bruker på og leke guder på hyperavanserte våpensystemer på jorda og i rommet på fattigdom så hadde vi hatt en fredfull og rettferdig jord for og ikke snakke om den enorme forurensingen av verdens militærmakter vi kunne vært spart med og legge ned hele dritten!

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3229625.ece
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3359442.ece

Ståle Johansen
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Herlig Smurfen! Smurfer er veldig ålrighte….. folk! :D

ping2001
ping2001
Abonnent
14 år siden

Hei. Jeg er ny her. Før nyttår spådde jeg at det kommer ny(e) kriger til nyttår. Nå begynner nyåret allerede med en oppbyggning til angrep / operasjoner inne i Jemen. Sanksjonene mot Iran vil kanskje bli intensivert veldig snart. Verken Obama eller Israel er noen du kan forvente fred fra.

“The next thing the government will do to distract the attention of the people on bad economic conditions is they’ll start a war somewhere.” Investor Marc Faber

Nå som Obama sitter på et økonomisk snøskred, så trenger de en krig. Jeg skjønner dog ikke hvordan en krig vil hjelpe USA økonomisk bortsett fra at de prøver å inflatere seg ut av problemet.

Resistance of NWO Norway

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  ping2001
14 år siden

Velkommen ombord på Nyhetsspeilet, ping2001! :)
Har kikket på bloggen din, interessant stoff…. Du har faktisk ganske mye peiling på det som “virkelig” skjer her i verden! ;)

ping2001
ping2001
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Takk for det :) Jeg deltar i debatter (som truthseeker) i Dagens næringsliv, nettavisen og før også dagbladet.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  ping2001
14 år siden

Db er min favoritt mainstream avis! Du finner mange nyttige idioter der for å motarbeide deres “virkelighetsbilde” til filler… ;)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  ping2001
14 år siden

USA har belånt seg til langt oppover ørene og levd som fulle sjømenn med gullkort.
Kolapser dollaren så er dem redusert til et lutfattigt land totalt uten inflytelse i verden
Men med store kriger kan dem ta det dem ikke kan få
Akkurat som med WW2, Olje fra kaukasus, Jernmalm fra Narvik, gull fra tenner til jøder og krigsfanger og store skatter fra okkupert land
VG hadde en artikkel 1 time og 2 der dem skrev at USA ruster opp alle sine baser i verden ( og det er ikke få) og har satt dem i høyeste beredskap, artiklen forsvant så fra avis og arkiv

Historien gjentar seg og USA ruster til krig på verden
Alt er nyaktigt som før WW2, stor arbeidsledighet, økonomiske problemer, blind befolkning som hyller sine ledere, Norge hadde utradert sitt eget forsvar, Hitler ble kåret til Man off det year i 39
Ikke et pip ble skrevet i norske medier om truslen fra Hitler før man hørte kanonene på Oscarborg

Vel det er den logiske forklaring 1 på det som skjer nå Ping
Forklaring 2 på det som er i ferd med og skje er mye mer skremmende

Har lest en del av trådene dine på DN og det er meget bra ping :)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

SÅ sant og så skremmende…. :(
Her er USAs arbeidsledighet illustrert etter at fiktiv pengebobla sprakk:

Thunderdahl
Thunderdahl
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Sjekk ut USA realtime debt clock
http://www.usdebtclock.org/

skulb
skulb
Abonnent
Svar til  ping2001
14 år siden

Man trenger vel ikke være rare spåmannen for å forutsi akkurat dette. Det greier seg i massevis å lese hva Obamas utenrikspolitiske rådgiver, Brzsezinsky skriver is in bok The Grand Chessboard.
Den kan leses på nettet hvis noen er interessert, bare ved å søke på google. Det han anbefaler er å omringe og destabilisere Russland og Kina for dermed å tvinge dem i konflikt over ressurser som olje i øst Sibir. En annen festlig mulighet ved en slik galskap er jo selvfølgelig at Russland og Kina slår seg sammen og angriper Nato i stedet.

Når en slik person kontrollerer USAs utenrikspolitikk er det ikke så rart at krigen i midtøsten sprer seg.

Tilt
Tilt
Abonnent
14 år siden

New Model Army,

My Country

Tell all the people who believe what they read in the press
Tell all the folk who stare from behind suburban walls
The enemy is not some nation far across the sea
The enemy is with us every single breathing day

Ch: So yes, I will fight for my country
The land that I love so well
Yes – for justice, a land fit for all our futures
Yes, I will fight for my country
The land that I love so well
Hear the voices of our history echo all around

Fight all the ones who divide us rich against poor
Fight all the ones who divide us white against black
Fight all the ones who want their missiles in our earth
Fight all the powers who would lead us into war
No rights were ever given to us by the grace of God
No rights were ever given by some United Nations clause
No rights were ever given by some nice guy at the top
Our rights they were bought by all the blood
And all the tears of all our
Grandmothers, grandfathers before
For all the folk who gave their lives for us
For all the folk who spit out – never say die
For all the fires burning on our highest hills
For all the people spinning tales tonight
Fight all the powers who would abuse our Common Laws
Fight all the powers who think they only owe themselves . . .

(Sullivan/Morrow) 1984

Hans Gaarder
Forfatter
14 år siden

NATO/Atlanterhavskomiteens hyklerske intensjoner i form av ”okkupasjon kalt demokratisering” ble tydelig artikulert av assisterende viseutenriksminister i Clinton-regjeringen og forsker ved The German Marshall Fund of the United States og Council of Foreign Relations, Ronald D. Asmus, i et foredrag i Oslo i regi av Atlanterhavskomiteen i 2004.

I godt selskap blant kriminelle meningsfrender i Norge ble NATOs hyklerske silkehanske tatt av og NATOs kriminelle jernhånd vist frem med stolthet og selvfølgelighet :

”Poenget til Asmus er at NATO fortsatt er en ytterst relevant organisasjon. Ikke som en forsvarsallianse av vestlig territorium – i første rekke europeisk – men som et demokratiseringsprosjekt for hele Midtøsten… Det nye paradigmet innebærer intet mindre enn transformasjon av samfunnene i et utvidet Midtøsten.”
Se http://www.nytid.no/arkiv/artikler/20040318/en_ny_transatlantisk_masterplan

NATO og Norge bidrar nå til en langsom ødeleggelse av Afghanistan, med og uten bruk av utarmet uran. NWO med NATO og CIA som tilretteleggere og “verktøykasser” spiser seg nå innover et Pakistan som opplever økende destabilisering som følge av USAs og NATOs trigger-happy nærvær i området, helt i samsvar med den policy som ble skamløst skissert og bifalt på møtet i Oslo i 2004.

NWO/NATO’s langsomme ødeleggelse av Pakistan manifesterer seg nå i et betydelig antall selvmordsangrep utført av CIA-“trente” (programmerte) “manchurian candidates” på pakistansk jord, noe som bl.a. har ført til en høy grad av utrygghet blant befolkningen.

Terror på fremmed jord – det er NATO, det !

oddognataliya
oddognataliya
Abonnent
14 år siden

Om dette lovforslaget går igjennom er det ingen annen utvei en å skaffe seg våpen på den måten mann kan.. ulovlig eller ei… Vi er fredselskende mennesker, men vi er også livselskende mennesker.. Vi har RETT til å skaffe vår egen mat, RETT til å forsvare våre hjem og vår familie om noe slikt som det som hendte i 1940 skulle skje igjen !! Våre politikere kan ikke være så historieløse at det ikke ser hvilken vei høna sparker… Quislinger hele gjengen !!!

Armin Bahrami
Forfatter
14 år siden

Det har vært to våpenamnesti i Norge, første gang 1. september 2003 til 30. august 2004, hvor 35 724 våpen og 22 tonn med ammunisjon ble innlevert.[1] Andre gang med våpenamnesti var ifra 1. mai til 30. september 2008, hvor 13 660 våpen og 10 733 kilo ammunisjon ble levert inn.

Når folket har våpen har du demokrati, når staten har alle våpen har du tyrrani..

Tror noen virkelig at A eller B gjengen leverte inn sine uregistrerte våpen?

De fleste er vanlige folk med bestefars maskingevær fra andre verdenskrig, rifler, hagler, rifler for jakt, eller for hobby og selvbeskyttelse.

Mike Cechanowicz
Forfatter
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Så lenge det varer….om du drar en tur til XXL kan du få kjøpt en pil og bue sett for en rimelig penger. Pil og bue jakt i Norge er ikke blitt lovelig, men våpenet er absolutt dødelig for den som er kjendig bruker. Pil og bue brukes til og med på bjørne jakt i USA. En bue med trekk på 65 pund kan felle et dyr like effektiv som en 30 kaliber kule. Likevel er det ikke våpenlisens på disse.

Som en pussig sammentreff på http://dotconnectoruk.blogspot.com/
er det en liten plakat – Mass murderers agree – Gun Control Works
Fact: 56 million people have been killed by theyr own governemts in the 20- century.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Må bare legge til at HV måtte levere inn alle sine slutstykker til sine AG3 geværer mm
Dermed er hele folkets hær avvæpner og det er kun elite og kriminelle som besitter våpen i landet
Men folkets makt kan dem ikke ta fra oss
Vist alle reiser seg som i V for Vandetta så hjelper det ikke eliten om dem har aldri så mye våpen ;)

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  smurfen
14 år siden

Remember remember 11th of september!

Mike Cechanowicz
Forfatter
14 år siden

FN har en agenda om å avvepne alle land slik at det er bare de som har våpen. Dette er da kjent stoff. Når det er sagt blir diskusjonen todelt. På den ene siden- som åndelig bevisst person ville jeg aldri finne på å ta en annens liv da jeg ikke er interessert i å påta meg karma for en slik handling. På den andre siden er jeg en jeger fordi jeg spiser helst økologisk kjøtt. Jakt kulturen i dette landet har en viktig oppgave og jeg kan ikke se for meg at det plutselig skal bli forbudt med jakt.

Ellers er jeg fullstendig enig om at nasjonale interesser aldri skal overlates til et globalt styresystem – når vi vet hvilken intensjoner de har for oss.

skulb
skulb
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
14 år siden

Spørsmålet er vel om individets rett til en pasifistisk overbevisning er viktigere enn å forsvare fellesskapet.
For meg blir det litt enklere å forstå dette hvis jeg ser for meg samfunnet som en liten stamme for noen tusen år siden. Jeg tror at hvis en nabostamme var på vei med klubber for ta livet av alle sammen og voldta alle kvinnene, ville selv den mest fredelige blant oss ha plukket opp nærmeste slagvåpen for heller å dø med litt verdighet enn å legge seg flat for inntrengerne og filosofere.
Jeg tror også at jeg ville ha blitt litt fornærmet om noen gjorde dette, og dermed bidro til å forårsake at hele stammen ble utryddet.

Nå er det jo ikke akkurat slik for øyeblikket, men det er verdt å tenke over allikevel.

« Forrige artikkel

HPV-vaksinen: Gardasilslottet

Neste artikkel »

Bare for å se deg naken

48
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x