Klimagate kan bli en enda større skandale

6337 visninger
4 minutter lesetid
136

Disiplene for den nye religionen som kalles ”Anthropogenic Global Warming”, dvs menneskeskapt global oppvarming, ønsker at folk flest skal tro på deres teori om at jorden varmes opp som følge av menneskelige aktiviteter. De vil at vi skal tro at denne påstanden er en konsekvens av ”avgjort vitenskap”, som de kaller det, og at det er enighet fra de fleste forskerne i dette vitenskapsakademiet.

Opprinnelig artikkelforfatter Bob Ellis, 18. desember, 2009.

Fritt oversatt og noe utvidet av Mike Cechanowicz

Kilde

Enkelte begynner å få berettiget mistanke om at denne påstanden ikke er helt sann. Takket være Klimagate,  en lekkasje av nesten 12 års fortrolige e-post meldinger fra forskere i England, rett før klimakonferansen i København. Vi forstår at det er så mange som 31,000 forskere som er villig til å underskrive på at de ikke kjøper de påstandene FN fremmer om menneskeskapt gobal oppvarming.

Det er også to andre problemer med troverdigheten til AGW påstandene. Den ene er at det utelukker solens kraft, koblet opp mot historiske data som viser signifikansen av sykliske klimaendringer basert på solens aktivitet. Den andre er  målinger som er tatt de siste 9 årene, som viser en faktisk nedgang i gjennomsnittstemperaturene over hele verden.

Forut for Klimatgate virket det som om ”vitenskapen” hadde trukket det lengste strået. Det er vanskelig å krangle med vitenskap, særlig om noe så til de grader viktig og følelsesladd som fremtiden til vår moder jord. Vitenskap har rykte på seg for å være urokkelig sann, når data først har kommet inn og ”peer review” artiklene har blitt skrevet, godkjent og sendt videre til FNs klimakomiteer. Men så kom e-postene som snakker om triks, ”fudge factors” og krumspring for å skjule nedgangen i nyere temperaturmålinger. Vi har også oppdaget at de har kastet vrak på mye av rådata, slik at ingen kan etterprøve deres påstander. Dette er ikke vitenskap, men korrupsjon og propaganda med det formål å tilpasses en politisk agenda.

I starten av skandalen var det stillhet fra forskerne. Nå har sjefen sluttet, og vi hører svake murringer om at det var ikke så ille som det kunne se ut til å være i starten, bare noen data som ble manipulert, osv.

FNs IPCC (Intergovernmental Panel on Climate Change) bruker CRU data for sine prognoser, anbefalinger, og strategier for fremtiden. Spørsmålet er om det bare var CRU data som var korrupte.  Nå viser det seg at russiske klimaforskere har kommet frem og sagt at deres data som var overlevert Hadley Centre i England også hadde blitt plukket på, og opp til 40% av de kjøligere temperaturmålingene var blitt utelatt, noe som påvirker hele den globale situasjonen rent statistisk sett, uansett om hvem eller hva er ansvarlig for klimaet.

Det viser seg også at temperaturmålinger i tettsteder viser opp til 2 grader høyere varme enn på bygda, bare noen få kilometer unna, på grunn av varmen som samles i bygninger inne i byene.

Mens politikerne, hjernevaskede demonstranter og betalte PR/klimaforskere samles i København for å overføre både penger og myndighet til globale krefter (kjent som tyveri enkelte steder i verden) eksploderer Klimagate-skandalen.

Ekspertene fra det Moskva-baserte ”Institute of Economic Analysis” sier at britiske forskere bare har brukt  tall fra værstasjoner som støtter teorien om global oppvarming, mens de utelater informasjon som ikke støtter. Det vil si at de bare  brukte  25% av værstatistikken og overberegnet gjennomsnittstemperaturen med mer enn en halv grad celsius.

Global oppvarming skeptiker Dr. Fred Singer fra Science and Environmental Policy Project sa i går at: ”Jeg har lenge mistenkt at denne form for selektiv manipulasjon har funnet sted, men ikke vært i stand til å vise samme evidensen. […] Nå vet vi, og har publisert, at mellom 1975 og 2000 har antallet værstasjoner blitt redusert fra 7,000 til 3,000 der mange av disse er i den tidligere Sovjetunionen. Effekten av dette vil være å produsere en kunstig temperaturtrend som vi ikke ser på satellitt-data. Så oppvarmingen fra de siste 30 årene er sannsynligvis en illusjon.”

Russland har ca 10% av verdens landmasse og dersom klimaforskere kaster ut enorme mengder med ubeleilige temperatu målinger, er resten av beregningene fullstendig verdiløse.

Andrei Illarionov, IEA-stifter og redaktør for rapporten, sier følgende: ”Hadley Centre, så vel som CRU, la frem en webside med data de brukte for å beregne globale temperaturer. Det ser ut som, basert på denne  informasjonen, at manipulasjonen viser en kunstig økning på så mye som 0,64 grader Celsius. Det er en alvorlig, stor og kunstig temperaturøkning.»

Hadley Centre brukte målinger som ofte var nærmere store befolkningssentre og det viser ofte så mye som to grader forskjell, bare man kommer litt bort fra byene. En undersøkelse foretatt av Daily Express nå nylig avslørte at 98% av de spurte mente de var blitt løyet til når det gjelder global oppvarming.

Nå er det kanskje ikke så rart at folk ikke tror på global oppvarming. Nå, like ved avslutningen til København møtet, sitter 2000 tog passasjerer fast  i tunnelen mellom Frankrike og England på grunn av kondensproblemer forårsaket av kulde utenfor og varme inne i tunnelen. I mellomtiden er det meldt at en snøstorm skal feie inn over Englands vestlige kyst. Det er -8 grader i Oslo og det var snøstorm i Washington da Obama landet i USA.

Observasjonene stemmer ikke med teorien. Solen har aldri vært så stille og temperaturene går nedover. Nå som løgnene er oppsummert og fakta erstattes, er det bare en konklusjon. Københavns klimamøte var en katastrofe for FN’s globale agenda, men en seier for den frie verden.

La oss håpe at FN rydder opp i sitt eget rot, at de avslutter sin planlagte serie med fremtidige klim toppmøter og bytter de ut med noe som minner mer om ekte miljøvern. Samtidig er det nå en god del arbeid for advokatene og en god del rettssaker som trenger å bli forberedt. Kanskje noen Nobel Fredspriser som også trenger å bli tatt tilbake, nå mens resten av verden innstiller seg på en ny mer virkelig virkelighet når det gjelder klima. Hva blir det neste mon tro? Det er pussig hvordan avsløringer synes å stå i kø.  Hva kan vi tro på – ikke mye av det vi har blitt fortalt.

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

Abonnere
Varsle om
guest

136 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
troruud
13 år siden

FN-SIKKERHETSPERSONELL FORSØKTE Å SENSURERE PRESSEN I KØBENHAVN:
UN security officials again prevent Climategate questions: http://frittforum.diskusjoner.com/un-security-officials-again-prevent-climategate-questions-t3089.html?mforum=frittforum

Kjempefin oppfølging av vekkelsesmøtet i København dette, Mike Cechanowicz. Men møtefiaskoen vil neppe medføre at vi får fred for bløffmakerne. Men det gir oss litt tid, til å mobilisere forsvaret.

Ursus
Ursus
13 år siden

‘Climategate’ blir nok «hvitvasket». Bare se på hvem som er satt til å lede denne «investigation», Sir Muir Russell.

«In December 2009 he was appointed to head an independent investigation (on Climategate)»

http://en.wikipedia.org/wiki/Muir_Russell

Timesonline skriver at Russel ‘has no previous links with the climate science community’. Right!!

http://www.timesonline.co.uk/tol/news/environment/article6942888.ece

Dette er løgn løgn løgn. Russel er dypt inn i hele klimahysteriet, han er tilknyttet «The Royal Society of Edinburgh» (RSE) som sitter på pengebingen og deler ut midler til forskning på «menneskeskapt global oppvarming». RSE er dogmatisk pro man-made global warming, se bare på deres egne nettsider:

http://www.rse.org.uk/enquiries/climate_change/index.htm

Alt er bare løgn, og jeg blir fortsatt like overrasket hvor langt «the establishment-NWO» kan strekke strikken. Folk biter på alt som media ala vg/dagbladet sier.

Som du skriver, climategate viser tydelig at forskere trikser og forfalsker materiale med ett spesifikt formål; nemlig å drive politikk som viser at CO2 forårsaker global oppvarming.

Det er interessant å spekulere i hvordan et slikt løgn-system kan opprettholdes, og jeg tror kanskje nøkkelen ligger i menneskers gruppedynamikk, man vet egentlig at det man driver på med er galt, men tør ikke si fra av redsel for å falle utenom. Tenk på dette, forskere er enkeltmennesker som er avhengig av sitt arbeid (lønn prestige etc), og det skal bra guts til for å oppgi dette.

Forskning er ikke det samme som vitenskap, og det viser climategate med all tydelighet. Forskning er kuppet, media er kuppet, det monetære system er kuppet, utdannelsesystemet er kuppet, politikken er kuppet. Ikke rart samfunnet er som det er.

Nå tror jeg imidlertid at vi begynner å nærme oss en slags ‘mass-threshold’, som etterhvert vil gjøre at løgnene vi er fostret opp med ikke lengre kan opprettholdes.

ArneLo
13 år siden
Svar til  Ursus

Ja du er inne på noe der. Den makrososiale psykiske påvirkningen fra psykopater og andre avikere på samfunnet. Ponerogenesis kaller psykriateren Łobaczewski det. Dagens vitenskap er i aller høyeste grad smittet.

4.6. On Ponerization of Science
We recognize that there is little possibility of expressing unorthodox views on
scientific method and practice or on how the social structure negatively affects science without a venue for robust self-criticism, as has existed within the academic discipline of philosophy. Journals providing outlets where scientists could express their views on how their field serves their own needs as researchers, and society‘s needs as the beneficiary of their ideas, have ceased to exist under pressure from the scientific establishment or have been re-aligned to carry only ―pure research.

‖ Thus, there is no venue for the study of the influence of the prevailing social structure of science within which scientists work, and even less for the examination of the ways in which this structure is used in negative ways to hinder innovative research and even destroy the careers of those who dare to step outside the dogmatic scientific paradigms. We recognize the difficulties faced daily by well-qualified scientists who challenge scientific orthodoxy and the illicit, shameful censorship and blacklisting of scientists. In light of these problems, we recognize that scientific disciplines have been ponerized by pathocratic influences, directing scientific research primarily to areas of corporative and military research and blocking research that contradicts or threatens their aims. Anonymity in the peer review system is particularly susceptible to corruption and interferes with the objective examination of extraordinary ideas on their own merits. These problems of science are global and even more present in rich, industrial nations where science is increasingly corporatized and forms the backbone of political power and control. The problems are widespread in all fields of science, including physics, astronomy, medicine, and psychology, and in all areas of research performed by humans where the First Criterion of ponerogenesis is ever present. Whether the ideas that are suppressed or ignored are correct is a different matter and subject to the use of a robust feedback mechanism. We recognize that suppression of new ideas and free and open discussion is not the way to filter science and promote progress in human knowledge, and is harmful to the search for Truth. We recognize that the state of science today is that of decay proceeding to death and we declare our right – the right of humanity – to academic and scientific freedom.
The Principles of the Fellowship of the Cosmic Mind

Ursus
Ursus
13 år siden
Svar til  Ursus

Må føye til litt her (les tidligere post). Muir Russell er som kjent satt til å lede et panel som skal gjøre en ‘uavhengig gransking’ av CLIMATEGATE. CCE-REVIEW På denne siden starter de friskt (som ventet) med løgn etter løgn etter løgn. Hør bare:

Is the Review truly independent?
Yes. The Review is being funded by the University of East Anglia, which wants to get to the bottom of the issues around the Climate Change Email hacking incident. Its chair, Sir Muir Russell, is wholly independent and the Review’s recommendations to the UEA – as well as all evidence submitted to the Review – will be made public.

Løgn løgn løgn. Hvorfor er det blitt slik at vi kan forutsi med ganske så stor presisjon hva som vil skje i verden? Dette gjelder sak etter sak, likevel blir det avfeiet som ‘konspirasjonsteori og paranoia’.

Noe som nesten er verre enn climategate selv, er det som har skjedd i etterkant, media og politikere agerer som om intet alvorlig har skjedd! Her har vi førstehånds bevis på korrupt forskning som er kjøpt og betalt for å vise at CO2 er ‘skadelig og må begrenses’, noe som er det reneste vissvass.

Likevel reiser Solheim, Stoltenberg etc rundt og messer om økt beskatning av CO2. Dette er ikke miljøvern! Hallo, våkn opp folkens! Hvis våre poitikere virkelig hadde brydd seg om folket, så ville de kjørt hardt på annen forurensing som faktisk er virkelig truende for planetens og folkets helse. Dette blir bare så jævlig dumt. Folk vil ikke lære, kommer ikke til å lære og fortjener ikke å lære.

Kun i et større perspektiv kan dette ‘makes sense’, nemlig ved å betrakte livets vesen i lys av karma. For det som nå skjer er så søkke underlig (av mangel på et bedre ord), er det meningen at folk skal «sove» slik de aller fleste gjør? Hvem er disse sovende komafolk? Er det rett å dømme de sovende masser, slik som ‘vi’ ofte gjør? Eg berre spyr :) Men husk, det som skjer nå er ikke (ut fra det jeg vet om NWO) ‘naturlig’. Vi blir faktisk forledet av ulme krefter og verden kunne vært totalt anderledes om ikke disse ‘vampyrene’ hadde vært i makt slik som idag.

Ursus
Ursus
12 år siden
Svar til  Ursus

Nå er Climategate ’hvitvasket’, akkurat som ventet. Muir Russel og korruptkameratene har sluppet rapporten som ikke uventet frikjenner hele fordømte CRU.
http://cce-review.org/pdf/FINAL%20REPORT.pdf

Ser ut som om de tok et ‘hockey stick’ tricks her også, istedenfor ‘hide the decline’, så har de kjørt på med ‘hide the corruption’. Dette sier vel det meste (fra rapporten): ’We find that their rigour and honesty as scientists are not in doubt’. Og: ‘We did not find any evidence of behaviour that might undermine the conclusions of the IPCC assessments’. Hvordan i huleste er dette mulig?

Det fremkommer jo krystallklart at forskerne har utelatt data som ikke passer inn i deres modeller! For eksempel ble tre-ringdata ble ignorert fordi de ikke passet inn i ønsket resultat. Herremin, jeg gir opp. Forskning er svada, stort sett. Politikk er det i allefall. Selv det som er opplagt løgn blir gjort til noe heltmodig.

Tim Jones, lederen for CRU, går nå fri (dvs. får tilbake sin jobb) og kan på skattebetalernes regning fortsette med sin kvasi-vitenskap og fore mainstream media med sine løgner.

Har forøvrig kommet over innholdet i ’Harry_readme.txt’ fila som er blant materialet som ble lekket fra CRU. Og den inneholder egentlig det man trenger å vite om hele klimaløgnen:

http://tobuds.com/blogs/blog5.php/2009/12/01/climategate-s-harry-read-me-file-is-a-mu

http://tickerforum.org/cgi-ticker/akcs-www?post=118625&page=13

http://camirror.wordpress.com/2009/11/22/a-very-disturbing-harry_read_me-txt-file/

http://www.anenglishmanscastle.com/HARRY_READ_ME.txt

Her fremkommer det svart på hvitt at mye av ‘råmaterialet’ er komplett kaos (ikke rart de ikke ville gi fra seg dette…), der viktige målinger er utelatt og ’normalisert’ slik at ’forskerne’ skulle få de resultat de allerede hadde bestemt seg for å få. Målet ene og alene har alltid vært å vise at CO2 er årsak til økt temperatur på kloden. At mennesket er årsak til klimaendringene. Follow the money…

evilbug
evilbug
13 år siden

Er litt uenig i det som er skrevet under bildet. Ja, climategate kom i rett tid, men dette forhindret ikke amøbene fra å sikre ett rammeverk, en »startavtale» for en »Ny» Verdensorden. Og, det var akkurat det de gjorde. Vestlige land må nå betale avlat til amøbene i FN, slik at de nå kan søle bort Fantasiliarder på å sette opp ett byrakrati. Det er dette byråkratiet som nettopp er den »Nye» Verdensordenen. La dere ikke lure av »mislykkelsene» i klimaforhandlingene de brukte/bruker som et røykteppe.
Det er nå fremover vi virkelig trenger å slenge vann på det Helvete de forsøker å heve – bøttevis.
På en annen side, klarer jeg ikke være fordømmende nok (det norske språket har ikke ord for det) til det amøbene allerede har stellt i stand. En så fordreid virkelighet at… Nei, jeg har ikke ord.
Det disse amøbene fortjener som straff er å bli satt på en øde øy, med noen bøker og håndverktøy, slik at de kan lære seg å bli flercellede vesener igjen. De kan være glad de ikke møter meg på gaten, for jeg hadde vrengt buksene 423 grader rundt på dem.

Og de der ute som fremdeles tror på AGW, trenger å se denne videosnutten – gjerne flere ganger.

Lars Rønbeck
13 år siden
Svar til  evilbug

Det du her sier er akkurat hva Lord Christopher Monckton hevder etter å ha studert dokumentene som ligger til grunn for Klimamøtet.
Lytt til dette intervjuet med Lord Monckton:
http://www.2gb.com/index2.php?option=com_newsmanager&task=view&id=4998

Er helt enigmed deg at vannbøttene må stå breddfulle nå fremover for å slukke den «NWO-ilden» de likevel på en eller annen måte kommer til å tenne.

Lars Rønbeck

evilbug
evilbug
13 år siden
Svar til  Lars Rønbeck

Ja det var vel Monckton som satte ord på de mistankene jeg allerede hadde.
Fikk en mistanke da jeg så at dette møtet forgikk på samme måten som alle de andre toppmøtene i Vestens regi. Det blir alltid rapportert litt »uenighet» og »krangel», mens de utenfor offentlighetes åsyn, undertegner allerede skrevne avtaler på bakrommet.
Det er helt typiskt.

Lars Rønbeck
13 år siden
Svar til  evilbug

evilbug!
Jeg må bare poste denne linken til ettertanke for de som evt har problemer med å forstå ondskapen som nå banker på vår dør.

ILLUMINATI 1-4
http://video.google.com/videoplay?docid=-2277769151134440252#

Dette er den første delen, men gå videre etterpå og se de tre andre også.
Dere som kan, last ned disse videoene og brenn de ut på en CD.
Eller gå inn på torrentz.com og søk på – Illuminati 1-4 – og last ned hele videoen.

Lars Rønbeck

skulb
skulb
13 år siden
Svar til  evilbug

Vi trenger et reelt politisk alternativ i Norge, og ellers i verden for den saks skyld. Et parti som reverserer deindustrialiseringen, bygger opp og verner produktive arbeidsplasser i stedet for å konstant utvide «service» industrien, som avvikler Norges illegitime forpliktelser under EØS og påtvunget EU medlemskap, under NATO, FN, WHO, WWF, og tar Norge tilbake fra forbryterske banker og multinasjonale selskaper, som reetablerer solide vern mot monopolisering, som desentraliserer og avvikler det stadig mer abnorme Oslo byråkratiet vil kunne vekke opp store mengder hjemmesittere og frutrerte borgere som har mistet troen på den sleske politikerklassen som har etablert seg over befolkningen, som driter en lang marsj i hva befolkningen mener.

Som et eksempel på at dette kan la seg gjennomføre kan jeg nevne The Independant Britain Party (eller IP) i Storbrittania, som hadde en enorm fremgang ved det siste valget, og som nå har infiltrert EU parlamentet, der de gjør livet surt for en usalig blanding av stalinister og banditter.

Forsker
Forsker
13 år siden
Svar til  skulb

Politiske stillinger bør besettes med frivillige personer, ikke lønnede stillinger slik vi har i dag og byråkratiet må slankes, også det bør besettes av redelige personer basert på frivillighet. Vi trenger ikke det enorme korrupte apparatet vi har i dag.

skulb
skulb
13 år siden
Svar til  Forsker

Jeg er delvis enig, men det er viktig at det ikke blir forbeholdt rikinger å ha en politisk stemme. Kanskje en formue og inntektsbasert avlønning av politikere er tingen, slik at normale mennesker får så de klarer seg, mens rikinger kan betale sjøl.

Også må lobbyisme forbys fullstendig.

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  Forsker

Dere har helt rett forsker og Skulb
Før så hadde vi ildsjleler i politikken som slås for befolkningens beste og ikke brydd seg om høye lønninger
Dem fleste kom fra «gølvet»
Nå eksisterer det ikke folkevalgte fra «gølvet» lenger og dem sitter kun i politikken for personlig vinnings skyld
Lobbyismen er selve roten til alt det destruktive som ødlegger alle demokrati, men siden det gir så stor personlig tilfredstillelse så er det ingen politikere som vil forby det….. eller ….
Obama hadde som sitt store valgløfte og forby all lobbyisme og kaste lobbyistene på dør.
Naiv og dum som jeg var så tenkte jeg … aha….. endelig er det et lite håp for verden
Det løfte ble fort bytta ut med bomb for pice programmet hans

skulb
skulb
13 år siden

Jeg er helt enig i at det er et moralsk spørsmål, og det er ingen tvil om at både politikere og folk flest trenger bevissthetsutvikling.
Alt for mange har akseptert at politikere og næringsliv er fritatt fra moralske spilleregler og betraktninger, helt i tråd med Machiavelli, Bismarck, og et samlet europeisk monarki, som har bedrevet en helt sinnsyk praksis i århundrer.
Bare tenk på kong Leopold av Belgia, som mente at han var i sin fulle rett når han omgjorde hele Kongo til sin private eiendom og gjorde hele befolkningen der til slaver. Rundt 12 millioner menneker mistet livet i perioden 1890 til 1914 i Kongo på grunn av dette. Den Belgiske stat ble grunnlagt på denne plyndringen, og det er bare ett grellt eksempel blant mange.
Vi har det samme i dag, der mange mennesker synes det er helt greit å bombe og okkupere muslimske land, fordi de er «gale» og «terrorister». Det spiller ingen rolle at terroritene er organisert av CIA, Mossad og Mi6; Bomb dem tilbake til steinalderen.

Alt for lenge har vi tatt det for gitt at politikere bestandig lyver, og akseptert det.
Disse menneskene er der de er idag fordi de er svake, og gjør hva som helst for sin egen vinnings skyld, for å utvide sin maktposisjon uansett hva de må gjøre for å oppnå det. Det holder ikke med ønsketenkning for å fjerne dem, det er ikke noe håp for dem lenger i det hele tatt.
Derfor mener jeg at anstendige og ærlige mennesker må ta opp kampen politisk, og sørge for å etablere et politisk alternativ til svineriet vi må finne oss i for øyeblikket.
Det er helt sevfølgelig at et slikt parti må ledes av mennesker med integritet og totalt uten frykt. Sittende politikere er av natur så korrupte og så fjernet fra normale etiske forbehold at enhver som motarbeider dem må regne med både å bli sperret inne, få sin karriere og økonomi ødelagt, eller i verste fall bli drept.

Dersom vi kan finne ledere som ikke er engstelig for dette har vi en sjanse, men uten å fjerne den sittende politkerklassen er vi fortapt. De er forbrutere og kan ikke snu.

Uffda
Uffda
13 år siden

Det er å håpe at FN nå i det minste tar en pause og aller helst dropper klima som brekkstang for sin NWO. Drivhusmodellen til IPCC har liten troverdighet, og får mindre troverdighet etter som tiden går.
IPCC rapporten står som en mur av løgner, derfor er det viktig å fjerne hele makkverket slik at vi kan starte en postiv utvikling. Ny kunnskap og opplysning som bygger på praktiske efaringer langt borte fra maktsyke politikere må på plass.

Bla hvordan skal vi skaffe rikelig med mat til alle?
Den enkleste metoden er faktisk å øke innhold av CO2 i atmosfæren, historiske og andre indikatorer viser at det er helt ufarlig og svært tjenlig.
Gartnere øker innhold av CO2 4 – 5 ganger for å øke planteprodukjson i drivhus uten skadelige virkninger.
http://plantsneedco2.org/default.aspx/MenuItemID/73/MenuGroup/PoliticsAreNotGreen.htm

Denne kunnskapen setter FN’s agenda i et nokså mistenkelig lys, deres kamp for mindre CO2 passer perfekt inn i depopulasjons programmet.
Hugo Chaves sa det gikk ett spøkelse gjennom København – han kalte det for kapitalismen – dessverre er vår kultur full av slike spøkelser. Her finner dere i det minste langt på vei troverdig klimainformasjon: GOD HELG!
http://www.co2science.org/index.php

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  Uffda

Til neste år så kommer Hugo Chaves til og bli spøkelse i eget land etter den USA leda invasjonen av landet på sensommer/høsten 2010

skulb
skulb
13 år siden
Svar til  smurfen

Vel, Chavez er jo sosialist, så enten er han naiv og lettlurt og tror sosialisme kan eksistere uten bankstyrt kollektivisme, eller han er med på svineriet som innleid busemann.

Jeg tror det første er sant, men uansett tror jeg han bør betraktes med mer skepsis enn dette.

Uenur
Uenur
13 år siden

Måtte gni meg i øynene!! Også på Nettavisen a gitt!!
http://www.nettavisen.no/nyheter/article2784974.ece

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  Uenur

«I en omfattende analyse av e-postene, og deres betydning, gjennomført av Daily Mails anerkjente journalist David Rose, kommer det fram at en del vedtatte sannheter ikke nødvendigvis er helt korrekte.»

Jøye meg! :D Kan dere tro det? Lurer på om «hacking» er den eneste profesjon alle dagens unge må utdanne seg i. Faktisk den beste måten å finne «klassifiserte» data skjult for allmennheten. Jeg er ikke i tvil om hvis disse e-postene ikke hadde lekket ut, hadde Rothschilderne lett ha klart med klimahoaxen sin! :)

HAy-RA
HAy-RA
13 år siden

Artig du nevner solaktiviteter.

«La oss høre hva vår kjære Jørgen Røed Ødegaard sier om saken.
For tiden er Solen inne i sin roligste fase etter at en rekke dramatiske eksplosjoner satte rekorder og utfordret satellitter, strømforsyning, radiokommunikasjon, flytrafikk og annen høyteknologi i årene 2001-2003. Eksplosjoner på Solen slynget da gigantiske skyer av superhet gass i retning Jorden.»

Er det derfor vi opplever tempraturfall i de 9 siste årene?

«De voldsomme eksplosjonene vi opplevde på Solen før jul er lite i forhold til det vi kan vente de kommende årene. Aktiviteten vil gradvis bygge seg opp til et maksimum i 2010-2011 som trolig blir det mest eksplosive på flere hundre år. Sannsynligvis unngår vi ikke skader på vår moderne høyteknologi.»

Er det derfor de skal ha et klimamøte i mexico 2010?
Varmt strøk for psykologisk effekt, og 2010 i håp om at solen vil være litt mere «medgjørelig»?

http://www.bangirommet.no/pages/news/281206_Dramatisksolaktivitet.html

Dan H. Slettevolden
13 år siden
Svar til  HAy-RA

Nytt fra NASA:

Quiet Sun Means Dramatic Cooling of Earth’s Upper Atmosphere

http://www.prnewswire.com/news-releases/nasa-shows-quiet-sun-means-cooling-of-earths-upper-atmosphere-79432252.html

smurfen
Moderator
13 år siden

Penger, det handler om penger.
Køben var langifra noen stor fiasko som alle vil ha det til, dem fikk igjennom at tempraturen ikke skal overstige 2 grader, dem fikk igjennom at det skal inn enorme beløp på en klima konto, dem fikk igjennom at alle land skal overvåkest og kontrolerest så dem ikke lurer seg unne klimakvotene sine vist ikke så kommer Solheim på inspeksjon og har fulmak til og inføre handelsrestriksjoner på dem som lurer seg unna.
Kan dem love oss at tempraturen ikke skal overstige 2 grader så kan sikkert Jensemann love oss 3 uker med fint vær i fellesferien, sol til santhans og 17 mai og mye snø i vinterferie og juleferie ved neste valg.
Oktober var den kaldeste på over 100 år, viteren i fjor var den mest snørike på over 20 år, nå fryser hele europa til og vi som bor i norge har det heller ikke noe bedre.
Det det handler om er at den nye verdensregjeringen trenger enorm tilførsel av kappital for og fungere opptimalt.
Gorden Brown vil ha en ny transaksjonsavgift som vil gi nye EU en ekstra intekt på over 2000 milliarder
EUs nye presiden vil at klimaskattene skal drifte EU
Norske topp politikere vil ha topp jobber i den nye verdens regjeringen
Etter Klimagate så må dem finne på noe nytt og som alltid så er det ikke noe i veien med krativiten og dem har alltid en plan B
Uforklarlige himmelfenomener har eksplodert i det siste og man ser det over hele verden nå.
Den neste skatten og avgiften blir og samle verden til kamp mot Aliens og for og få fart på givergleden så trenger dem en stor kattastrofe forårsaket av utenomjordiske.

HAy-RA
HAy-RA
13 år siden

Ja, slik som Frederic Hauge (Bellona og EU) sa: «Det står at man skal legge «vitenskapen» til grunn, så her er det mye djevler i detaljene som vi skal jobbe med for å «analysere» dette fullt ut.»

http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/klima/bellona-roser-obama-3070234.html

Hauge ønsker å bruke sine to EU-verv til å kombinere CO2-håndtering og biobrensel. Bellona har hatt eget kontor i Brussel siden 1994, og har siden da jobbet aktivt og langsiktig med miljø-, energi- og klima i EU.
http://www.bellona.no/nyheter/nyheter_2009/Ny%20EU%20jobb%20for%20Hauge

hanze
hanze
13 år siden

To grader. De vil ikke tillate at kloden blir oppvarmet
med mer enn to grader!

Som den enfoldige sjel jeg er lurer jeg på; hvordan kan de i det hele tatt snakke på denne måten. Ser de på seg selv som guder… har de dopet seg slik at de nå tror de er blitt herskere, ikke bare over klodens masser, men over selve kloden –
ja, hele universet.

Har de mistet fullstendig fotfestet, eller er de så beruset av grådighet
og de maktposisjoner som de er lovd, at de ikke lenger ser klart.

En hver med gangsynet nogenlunde i behold, må jo se at dette handler
ikke om klima.

Killuminati
Killuminati
13 år siden

Her er en aftenpropaganda artikkel jeg fant:
http://www.aftenposten.no/klima/article3432191.ece

«Forventet fiasko, noen få seiere »

«Erklæringen fra København bremser ikke klimaendringene. Det er lett å kalle den en fiasko. Men toppmøtet ble likevel starten på en ny æra.»

En ny æra? Det høres ikke bra ut med tanke på hvem som sier det.

» * De bestemte at avtalen ikke skal inneholde konkrete mål om utslippsreduksjoner. Det er en fiasko.
* De bestemte også at det skal være full åpenhet om alle lands klimatiltak, at store penger legges på bordet til klimatiltak i u-land og til skogvern. Og at frist for juridisk bindende avtale settes til desember 2010. Det er uventede seiere. »

Dette får meg til å le. Hvis dere virkelig brydde dere om skogen hadde dere gjort hamp lovlig for produksjon av papir. Men det er ikke mulig takket være noen rike individer som tjener på tre-hugging. http://www.tpuc.org/content/marijuana-conspiracy
Og denne korte videoen er enda et eksempel på hvor mye de som sitter på toppen bryr seg om klimaet: http://www.youtube.com/watch?v=S0QTxz5rTxU

«Fredagen ble en merkelig seanse som verden knapt har sett før. VERDENS MEKTIGSTE MANN, USAs president, løp i skytteltrafikk mellom møter og statsledere, tok for seg Kinas statsminister Wen Jiabao på tomannshånd og brøt seg bokstavelig talt inn i et «hemmelig» møte mellom India, Brasil og Kina. Der og da ble København-erklæringen endelig spikret.»
Obama er verdens mektigste mann? Skal jeg le eller gråte?

Dan H. Slettevolden
13 år siden

Scientists Considered Pouring Soot Over the Arctic in the 1970s to Help Melt the Ice – In Order to Prevent Another Ice Age

http://georgewashington2.blogspot.com/2009/12/scientists-considered-pouring-soot-over.html

arifkarim
arifkarim
13 år siden

Global oppvarming? Hvertfall ikke i Europa:
«15 har frosset i hjel i Polen»
«15 mennesker har dødd som følge av det kalde været i Polen i helgen.

Temperaturen sank til minus 20 grader i enkelte deler av Polen natt til søndag, og politiet ber nå folk om å melde fra om de ser hjemløse eller berusede personer som oppholder seg utendørs.

Politiet opplyser at 49 personer har frosset i hjel siden begynnelsen av desember.»
http://www.dagbladet.no/2009/12/20/nyheter/utenriks/kulde/dodsfall/9605185/

Uten Golfstrømmen ville Norge ha hatt mye verre kulde enn nå…. :)

troruud
13 år siden

WIKIPEDIA-ARTIKLER OM KLIMA SABOTERT AV PRO-MENNESKESKAPT OPPVARMING TILHENGER MED ADMINISTRATORRETTIGHETER:

Lawrence Solomon at the National Post writes about a topic that WUWT («Watt’s Up With That») readers have known about for a long time: How Wikipedia’s green doctor rewrote 5,428 climate articles.

We’ve known for some time that Wikipedia can’t be trusted to provide unbiased climate information. Solomon starts off by talking about Climategate emails.

The emails also describe how the band plotted to rewrite history as well as science, particularly by eliminating the Medieval Warm Period, a 400 year period that began around 1000 AD

Sabotasjen ble visstnok anført av RealClimate co-founder William Connolley, who has “touched” 5,428 Wikipedia articles with his unique brand of RC centric editing

Hele saken kan leses her:
http://wattsupwiththat.com/2009/12/19/wikibullies-at-work-the-national-post-exposes-broad-trust-issues-over-wikipedia-climate-information/

hanze
hanze
13 år siden

av og til kommer det noe nyttig fra den kanten også…

«Sarah Palin: Drop klimakampen, Obama»

– » Københavnertopmødet er lig med menneskets arrogance, når vi tror, at vi kan ændre naturens veje. Vi må alle tjene Guds jord, men det er både arrogant og naivt at tro, at vi mennesker kan bekæmpe naturen, skriver hun».

«Hun mener, at klimaforandringerne er som selve tyngdekraften:
– Et naturlig fænomen, som har eksisteret længe og som kommer til at fortsætte, uanset om verdens regeringer forsøger at ændre det, skriver guvernøren på sin Facebook-profil».

http://www.berlingske.dk/verden/sarah-palin-drop-klimakampen-obama

Uffda
Uffda
13 år siden

Venezuela er nok et fint område å krige og godt egnet til å teste ut nytt kostbart matriell. Etter at Saudi Arabia har påført Wallstreet holding banker tilsynelatende store tap, må da være lov å tjene penger på en rettferdig krig her og der. Vesten trenger olje – Wallstreet trenger kokain så det har ikke media vanskelig med å forstå.
Men kanskje mennesker som oss her på Speilet klarer å forhindre de å ustraffet starte slik kriger, etter København er det et lite håp:
http://www.timeline2012.net/

Uffda
Uffda
13 år siden
Svar til  Uffda

Denne havnet litt feil, egentlig follow up til arifkarim tidligere i tråden..?

Lars Rønbeck
13 år siden

Kansler Merkel: “København Kun Første Skridt Hen Mod Ny Klimaverdensorden”
Nyttig informasjon:
http://euro-med.dk/?cat=3

Lars Rønbeck

Tetra
Tetra
13 år siden

.

…vær sterk i troen …

http://www.youtube.com/watch?v=wy1jzGntDYY

Otto
13 år siden

David Hawkins presents thesis that Michelle Obama threw the Chicago Olympics bid http://radio.rumormillnews.com/podcast/2009/10/23/davidhawkins-5/

Mer om samme kriminelle foretak, Intelligence Report from Field McConnell and David Hawkins, med mer http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=918&start=326#M5067

Uenur
Uenur
13 år siden

Om man liker å bli underholdt samtidig som man risikerer å faktisk bli litt opplyst om emnet,så synes jeg dere skal se jesse Ventura`s show.Her om global varming.
Jeg liker Jesse jeg! :-)
http://www.youtube.com/watch?v=nNXoUWrAzj4&feature=PlayList&p=99C08D8CBD4A8912&index=0&playnext=1

Otto
13 år siden

The death of the UN: good riddance http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1569&start=51#M5077 , med mer fra Benjamin Fulford’s blog.

« Forrige artikkel

Proletariatets juleevangelium

Neste artikkel »

John F. Kennedys kamp mot oligarkiet