/

Per-Aslak Ertresvåg anmelder PST og myndighetene

22.7K visninger
2 minutter lesetid
173

Pressekonferanse: Politiske dissidenter blir utsatt for bestråling med dødlig hensikt i det «demokratiske» Norge.

Per-Aslak Ertresvåg skrev 2 bestselgere:  «Makten bak makten» og «SOV, mitt lille Norge». En mann med over 50 år i pressen begynte å bli trakassert av PST og andre hemmelige etterretningstjenester. Han er en av flere dissidenter, skrevet om i boka «SOV, mitt lille Norge», som ble utsatt for tvangsinnleggelse på psykriatisk sykehus. Ertresvåg ble utsatt for hjerneslag for et par år siden, noe han mistenker å være et politisk attentat.

Huset hans har lenge vært under konstant bestråling og verdiene som ble målt var langt over normale grenser. Med seg har han Rauni Lena- Laukannen Kilde som også har vært utsatt for politisk forfølgelse i Norge.

Pressekonferansen befant seg på «stopp pressen» og mainstream media var informert. Medias fraværenhet er et tegn på at slike nyheter ikke er tilpasset dagens samfunn, det vil si at sannheten ikke kan aksepteres.

Se video, del 1:

Se del 2:

Tidligere PST-sjef Jørn Holme:
«Globaliseringskritikere truer rikets sikkerhet»

Globaliseringskritikere truer riketssikerhet
Per-Aslak Ertresvåg truer rikets sikkerhet da han er en globaliseringskritiker av høyeste kvalitet. Skal man bli stilt en fiende av staten, når man kritiserer private og millitære selskapers interesser? Når ble det staten sin oppgave å beskytte industri? Og når fikk millitæret så mye biologisk våpen? Eller som Per-Aslak nevner i video "Millitær-medisin" Er de forbi forskningstadiet, og vil de en dag bli brukt mot menneskeheten? Eller er det allerede igang.

Daværende statsekretær i justisdepartemenet, Jørn Holme, sa i 2003 at «globaliseringskritikere truer rikets sikerhet».

Altså personer med politiske meninger i et demokrati, med bakgrunn av deres politiske ståsted, vil utgjøre en fare for sikkerheten i landet.  Hvorfor?

Fordi Norges spiller en stor rolle i selve Globaliseringen, et land som gir ut Nobels Fredspris samtidig som det er verdens femte største høyteknologisk våpeneksportør, vil være et land med mange delte meninger. Men skal man bli bestrålt over lengere tid, slik at døden vil intreffe naturlig og alle mulige bevis til drapsmenn går ned i graven med personen?

Per-Aslak Ertresvåg er ikke en voldelig element. Han har heller ikke deltatt på voldsomme demonstrasjoner. Det er bøkene han skriver som avslører makteliten og den mørke skjulte sannheten om hvordan verden egentlig er som gjør han til en trussel.

Jørn Holme aviser tidligere utalelser til Nyhetsspeilet.no

Utklipp fra Dagsavisen
Fra frihet til facisme?

Jeg møtte Jørn Holme i april under et av dialog-møtene til Abid Raja om Radikal Islamisme. Jørn Holme gav klem til sidemannen på debattpanelet som var en imam, han virket som en hyggelig fyr, men mennesker viser bare 5% av seg selv der og da. Her benektet han å ha uttalt dette.

Bildet fra forsiden av Dagsavisen til høyre viser at han enten har særs dårlig hukommelse eller lyver åpenlyst på spørsmålet. Jeg vil tro at de fleste av oss ville husket et slikt forsideoppslag av ens egen uttalelse, spesielt med så klar tale som denne.

Har vi et åpent demokrati i Norge når det finnes 8 etterretningstjenester? Det tvangsinnlegges 10.000 i Norge hvert år, mange av disse har blitt bortglemt og bortgjemt, nedopet på medisin og fått personlighetsforandrende legemedikamenter. Mange av dem er politiske fanger.

Se video her:

I dag er Jørn Holme landets riksantikvar, han gikk fra å være PST sjef til å passe på landets mest hellige og verdifulle artefakter og kunstutstillinger. Er jobben gjort, Jørn? Har dere kastet Norge ned stupet og innført Patriot Act-lignende lover som «OT.prop 60» som krevde grunnlovsendring? 2003 var det samme året når hele Norges gullbeholdning på 123 tonn ble solgt til utlandet og året for invansjonen av Irak.

Det var voldsomme protester og demonstrasjoner utenfor stortinget og som vanlig fikk vi se politistatlignende tendenser. Det var så mange overgrep at amnesty international ble satt på saken. Dette er perioden hvor Norge ble en del av Den Nye Verdensorden.

Norge har blitt imperialistenes venner. Det er derfor globaliseringskritikere truer rikets sikkerhet.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

173 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
ArneLo
Abonnent
14 år siden

Jørn Holme taler sikkert sant når han sier at globaliseringsmotstanderne er en fare for rikets sikkerhet. Det ser desverre ut til at riket ikke lenger er ensbetydende med landets borgere.

Hans Gaarder
Forfatter
14 år siden

Pressen glimret ved sitt patetiske fravær på denne så prinsipielt viktige pressekonferansen. Både Rauni-Leena Luukanen Kilde og Per-Aslak Ertresvåg er tungvektere, forfattere som er høyt anerkjent langt utenfor Norges grenser, og som her forteller sine historier om hvordan de i sine daglige liv blir trakassert og sabotert av mørke krefter.

Politiet velger å se en annen vei (følger bare ordre – fra hvem…?) og pressen stikker hodet i sanden og later som ingenting.

Her er et sitat fra Nyhetsspeilets tabu-oversikt for norske redaktører («Mest lest») i kolonnen til høyre:
«Tabu nr. 5: Overgrep fra psykiatrien og PST
Den norske foreningen FAMPO (”Folkeaksjonen mot maktmisbruk, politistat og overgrepskultur”) har på sett og vis sprunget ut av tabu nr. 5 (og behandles naturlig nok som et tabu av media, tabu nr. 5B).

Utvalgte medlemmer av FAMPO er over lang tid blitt utsatt for bestråling av sine private hjem. Dette er noe PST naturlig nok benekter å stå bak, da all PST (PSTAPO) virksomhet er unntatt offentlighet, ”av hensyn til nasjonens sikkerhet”.

Hallo presse: Opplyste norske borgere blir utsatt for helsefarlig bestråling, utført av kriminelle krefter med tilholdssted innenfor det offentlige, lik en samfunnets kreftsvulst.

Begynner ikke tausheten fra Aftenpostens Harald Stanghelle, Morgenbladets Alf van der Hagen, Dagbladets Anne Aasheim og resten av redaktør-gjengen nå å bli direkte pinlig – øredøvende pinlig ?!

iglo
iglo
Abonnent
14 år siden

Wow! Helt utrolig at en samlet norsk presse unnlater å dekke denne saken. Men på den andre siden: Dette beviser bare at Nyhetsspeilet er Norges desidert viktigste avis, og et absolutt must :)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Som vi har sett tidligere, er all politikken idag dreier seg om å opprettholde status-quo med store»onkelene» fra utlandet. Vi hadde allerede mistet vår suverenitet da AP gjorde «hemmelige» avtaler med andre partier som gav dem frikjennelse «hvis» de brøt grunnloven…
Ironisk sett gav Norge freds nobelpris til globalist onkel: Henry Kissinger i 1973. Året etter lanserte han sin mesterplan: Codex Alimentarius som nå truer hele verdens «sunn» matvare produksjon og eksport! Kanskje på tida å gi ham enda en nobelpris?

Lars Rønbeck
Abonnent
14 år siden

Minner om ÅPENT FOLKEMØTE med Per Aslak Ertresvåg
Torsdag den 3. september kl 19:00
Sted: Klevar skolen (gamleskolen)
Gvannes, Suherad
Arrangør: Audhild Østgård Tlf: 35957594 / 48141341

Møtet er annonsert her:
http://clubofnow.wordpress.com/2009/08/26/event-apent-folkem%C3%B8te-med-per-aslak-ertresvag/

Mvh
Lars Rønbeck

Singoalla
Singoalla
Abonnent
14 år siden

Endelig!
Det er sjelden en artikkel og noen videoer har gledet meg så mye som dette, selv om temaet er dystert og ekstremt.
Det er på høy tid, at noen virkelig tar bladet fra munnen ang dette, og det er klart at det skal to tungvektere til, som virkelig har oppleved og opplever dette på kroppen.

Men det er riktig som de sier, at det er veldig veldig mange her i Norge, som lever under slike ekstreme forhold, med sabotasje, trakassering, overvåkning og bestråling som del av våre liv. Det er ingen grenser for metodene som brukes, man er virkelig fritt vilt!

JA DET ER KRIG MOT BEFOLKNINGEN, KALLES SILENT WAR!

Det er ikke noe sted å gå, ikke noe sted å klage, ingen man kan be om beskyttelse.. Man blir som regel bare trodd, av de som selv lever midt oppi dette selv og opplever det på kroppen. For alle andre, virker det utrolig. Mye gjøres for å stemple, stigmatisere og ødelegge troverdighet, til de personer som er rammet, slik at ingen skal tro eller høre på dem..

Jeg vet hva jeg snakker om, for jeg har selv levd under slik ekstrem trakassering og slike forhold som dette, siden en viss dato i 1999.

Nei, jeg kan ikke gå til politiet, for det var etter en samtale med en konkret politijurist at dette satte igang, for mitt vedkommende..
Politijuristen var aktor i den aktuelle justismord-saken.. en svært media-fokusert drapssak.. han var også den som nektet den uskyldig dømte å få se sine egne sakspapirer, som han aldri hadde fått se..
Han ble rasende fordi en advokat hadde gitt meg adgang til papirene..

Trakasseringen og overvåkningen av meg startet straks røret ble lagt på etter den samtalen, og jeg skrev en mail til vedkommendes advokat, med tittelen «Alarm»- den mailen finnes ennå et sted..

Det skal ikke være lov, i Norge, å overvåke noen uten en retts-kjennelse!
Men straks jeg la på røret, etter samtale med den politijuristen, var det nesten ikke mulig å bruke min telefonlinje.. pga forstyrrelser som var satt der, for å skremme meg.. samtidig startet helvetet i mitt liv..
Som jeg har levd under siden.. Gå til politiet?!!
JEG LER! De utøver dette, de og e-tjenestene, Stay behind og sabotasje-enheten Rock.. er det ikke det de heter? Og millitære enheter..

Uansett hva jeg har blitt utsatt for, vil politiet aldri hjelpe, om så mitt liv er aldri så mye i fare.. de har sine ordre, sine instanser over seg og sine instrukser, om slike som vet for mye.. det er gjennomkorrupt!
Mitt liv har vært i fare flere konkrete ganger, og jeg har henvist til politianmeldelser, dokumentasjon osv, de har intet gjort..

Hvorfor er jeg utsatt for dette? Fordi jeg vet for mye.. Jeg snakket med den konkrete politijuristen den gang om konkrete justismord..
Fengslene er fulle av uskyldige mennesker..
Politi og rettssystem er noe av det råtneste og mest korrupte her i landet, og det sier ikke lite. Dere som vet om annet som er råttent, kan bare tenke dere! Fru Justitia har grått blod lenge..

Jeg fikk kjenneskap og inside information om flere betente justismord, fra 1999. Mitt liv ble ekstremt.. det gikk ut over liv og helse, og jeg hadde mer enn nok med å overleve.. trakasseringen var ekstrem nok, til at jeg kvalifiserte til å bli invitert til et møte, for andre mennesker som også ble trakassert, fordi de visste for mye.

Der traff jeg Rauni-Leena Luukanen Kilde, og flere andre, som ble trakassert fordi de visste for mye.. jeg fikk vite hva de visste og omvendt.
Livet har vært helt ekstremt siden da..

Jeg leverte dokumenter til en offentlig kommite, i 2002-2003, med dokumentasjon og beviser for en del sabotasje som var gjort mot meg, og det var ganske mye, allerede den gang, hørte selvsagt aldri noe..
For slike komiteers mandat er å tåkelegge og bortforklare, samt at de har alltid mandat om å KUN gå inn i det som har skjedd, for 30-40 år siden.. da er ofrene døde og de ansvarlige også..

Om 40 år, er det kanskje tillatt å se på og avdekke hvilke ekstreme ting, som skjer med noen av oss nå.. Vi var flere som sa og skrev til kommiteen at dere må se på hva som skjer NÅ, hjelpe de som er rammet nå, det er de som kan hjelpes.. men ingen hørte..
KUN hva som skjedde for 40 år siden, er interessant, ALLTID..
Hva som skjer NÅ, må for enhver pris være TOP SECRET!

Livet blir roligere om man holder kjeft, om det man vet..
Det vet alle vi som vet for mye.. det har vi alle erfart.
Da kan livet bli levelig.. Å holde kjeft er eneste måte å overleve..

Jeg hadde besøk av deg, for noen måneder siden, Hans.. vi snakket litt og du kunne ikke fatte hvordan jeg kunne sitte på alt det jeg visste og holde kjeft.. men det var jo slik jeg overlevde.. eneste mulighet.
Vi snakket om at info måtte og burde ut. Det er jeg selvsagt enig i..

Men livet blir et helvete om man prøver å ytre seg, når man vet for mye.. Ytringsfriheten gjelder ikke for oss, som vet for mye om visse ting.. Det gjøres ting for å hindre oss i å ytre oss, både på møter, på nettsamfunn og ellers, der det er fare for at vi sier eller røper noe, som visse folk ikke vil ha ut. De som ikke opplever dette, sitter ikke på info som er viktig nok, alle som gjør det, lever under ekstreme forhold.

Det som skjer i våre liv, er helt sprøtt.. det er ingen grenser, for hvilken faenskap som utøves.. Jeg kan love at det må være helt enormt med penger og ressurser, som brukes til slikt.. de budsjettene er svarte..
De tåler ikke dagens lys, heller ikke hvor mange som er ansatt for å overvåke og trakassere andre. Overvåkning er peanuts.. den regelrette trakassering, sabotasje og faenskap som pågår, er noe helt annet, som aldri snakkes om, annet enn blandt oss som er rammet..
Ingen andre forstår.. Er det folkets skattepenger som brukes slik?!
Med hvilket MANDAT gjør de i så fall dette?!!!

Vi er fritt vilt, å holde kjeft er det eneste vi kan gjøre for å beskytte oss.. Noen blir tvangsinnlagt eller ødelagt kjemisk med medikamenter.. passivisert..lobotomert kjemisk.. noen får kreft, eller slag.. beleilig..
Andre blir utsatt for svertekampanjer, mobbing og karakterdrap..
Gjerne offentlig, på nett.. det har jeg selv opplevd..
Reglene som er for å beskytte andre på nett, gjelder ikke for dissidenter!
Aktørene er der.. på begge sider, mange er også kamuflert som allierte..
Venner og naboer blir brukt ja.. man kan ikke stole på noen..
I informasjonskrigen har de sine aktører på BEGGE sider..

Jeg er så utrolig glad, for at Rauni-Leena og Per Aslak tar opp dette nå.
For meg var dette helt utrolig å se, og oppleve.. TAKK GUD!
KAN DET LIKEVEL FINNES HÅP?!!

Det er svært svært lenge siden jeg har øynet noe håp, på dette området.
Vi er helt uten beskyttelse.. helt fritt vilt. De etater som liksom skal beskytte, er med på å utøve dette.. Det er intet sted å gå..
MEN VI ER MANGE; VELDIG MANGE! Faktisk.. jeg kjenner mange.

Om vi står sammen alle sammen, og samler så mange som mulig, kan det da faktisk finnes håp?! Om at sannheten kommer frem, også om disse ting? Det er for vanskelig for meg å våge å tro på, ennå.
Jeg har opplevd for mye faenskap og terror.. til å våge å tro noe slikt ennå.. men jeg vil gjerne være med på dette, og forsøke å få med meg andre i samme situasjon. Sammen er vi iallfall sterkere.

Ja, jeg har svært mye informasjon, kunnskaper og erfaringer innen dette. Og JA, jeg er en dissident. Har vært det siden en dato i 1999.
Intet behov for å bli satt på dine lister, J Johansen, men at en del mennesker leser dette.. kan kanskje gi bittelitt beskyttelse, i tilfelle noe skulle skje meg.. følg med – så vet dere hvem som er bak og hvorfor..
Det er de som kan gjøre all verdens faenskap mot andre, ustraffet.
Og de utøver sine overgrep i navnet til Rikets sikkerhet!

Etter ditt besøk her, Hans, har ting vært helt ekstremt. Det er mange vitner på dette.. og jeg fortalte en del av det på et nettsted.
Det har også ved mange tilfeller i det siste, demonstrativt vært gjort eksakt det samme mot Rauni-Leena som mot meg.. som en markering.
Det har vært sprøtt det også. Men vi er begge vitner, og det var også andre vitner til en del av det.

Om alt som har vært gjort mot meg skulle vært dokumentert,
måtte jeg jobbet kun med et resten av livet..
Mengden gjør også at man blir maktesløs.. og det er jo likevel ikke noe sted å gå.. en varsler-union ble stiftet.. men hva kom ut av det?
Det har ikke virket som at noe har nyttet..

Det er så lett å stigmatisere, sverte og idiotforklare noen, om man står alene, og det er hva som skjer, hele tiden..
Om vi blir virkelig mange, som opplever dette på kroppen og også kan bevitne at andre opplever det samme, kan de ikke idiotforklare oss alle sammen. Dette er det mest positive som har skjedd på lenge, i så måte.

Takk til Rauni-Leena og Per Aslak, takk til deg Armin,
for denne flotte artikkel og fokuset.. og takk til Nyhetsspeilet..
Takk for at dere er til :-)

Takk til deg også Hans, og selvsagt har du rett!
TAUSHETEN OG MEDVIRKNINGEN FRA REDAKTØRER OG ANDRE..
VOKTERE AV ENIGHETEN – STATUS QOU er i sannhet øredøvende pinlig!

La oss også belyse de som er med på å tillate og opprettholde dette..
Dere gjør en god jobb!
Det er kanskje farlig å skrive det jeg har gjort her..
Men det er sannheten..
og om all sannhet skal frem, må dette også frem!

La de som har misbrukt sin makt og utøvd dette eller latt det skje,
skjelve i buksene.. noen har fått respekt og ære de ikke fortjente..
Mange har fått sine posisjoner for å kunne medvirke til visse agendaer..
Og for å holde tett + beskytte hverandre.. slik opprettholdes det meste..

Beklager at dette ble langt, men det er en del viktig info her.
Jeg er selv rammet, og jeg er vitne til at mange andre er rammet.
Om alle vi rammede står sammen.. kan det være håp :-)

HVA SKJER NÅ; HVOR SKAL VI SOM ER RAMMET HENVENDE OSS?!

Lars Rønbeck
Abonnent
14 år siden

Hei Singoalla!
Jeg skrev en artikkel en gang om rettssystemet med tittelen:
Rettslokalene-, Samfunnets Offersted
Kan leses her:
http://agderavisen.com/article.php?story=20070424172721192

Mvh
Lars Rønbeck

Singoalla
Singoalla
Abonnent
14 år siden

Så flott! Tittelen på artikkelen var treffende..
Det er et uretts-system! Ikke rettssystem!
Er du blitt trakassert?

Det gir håp at flere og flere er våkne og at ting kommer frem.
Det heter seg jo, i Bibelen og andre steder, at all sannhet skal frem i lyset.. I tunge stunder har det vært eneste trøst, mye kommer frem nå, men mengdene av urett og styggedom som ligger der i rettssystemet og andre verkebyller.. er det få som aner rekkevidden av..

Og til dere som prøver å være på to sider, ri på to hester eller tre på en gang, og spiller diverse roller: sannheten skal frem, om dere også!
Om alle innser det, kunne mye lidelse og liv vært spart, mye ekstremt utføres nettopp for å hindre sannhet i å komme ut..
Man sover bedre om man er på rett side og er den man er :-)

Her er info om et svært viktig møte, som noen fra Nyhetsspeilet MÅ møte på, og skrive om her! OK? Vil Nyhetsspeilet dekke dette møtet? Foreslått jobb for Armin, Hans, eller J Johansen, eller alle tre :-)

Anbefaler alle som kan, å møte der.
Lite trolig at jeg har mulighet selv, men dette høres svært interessant:

KORRUPSJON OG MAKTMISBRUK I NORGE

Åpent møte på Tjøme ungdomsskole
lørdag 5. september kl. 17.00

Lørdag 05.09.09 arrangerer
menneskerettighetsorganisasjonen Fampo
et åpent møte om ikke-rettsstatlige tilstander i Norge.

Fampo besitter omfattende
dokumentasjon av korrupsjon og brudd på de mest elementære rettsstatlige prinsipper – og vil orientere om dette på møtet.

Norge er det land i Europa som tvangsinnlegger klart flest mennesker i psykiatrien, i forhold til folketallet.
Både enkeltsaker og statistikk viser at
rettssikkerheten er fraværende
for de mange som blir tvangsinnlagt og
tvangsmedisinert.

Eksempelvis ble 9651 nordmenn tvangsinnlagt i 1997.
Antall klager de psykiatriske kontroll-
og klageinstanser gav medhold til, var 49. Det er
færre enn antall kontrollkommisjoner i Norge (57)!

Stadig flere familier får stifte bekjentskap med barnevernet.
Også på dette feltet
er rettssikkerheten fraværende.

I 1996 skrev Joar Tranøy en rapport til
Universitetet i Stockholm.
I rapporten gjennomgikk Tranøy metodebruken til
sakkyndige psykologer i 37 barnevernssaker og fant omfattende og alvorlige mangler.
Hele rapporten kan leses på Fampos internettsider.
Som et eksempel kan det nevnes at i 18 av sakkyndigrapportene
ble ikke-kontrollerte opplysninger gjengitt som fakta(!)

Fampo har over tid dokumentert alvorlig rettslig korrupsjon.

På Fampos internettsider
kan man lese rapporten Ytringsfrihetens pris i
Det skjulte Norge skrevet av Fampos leder Dag Hiåsen.

Rapporten dokumenterer misbruk av
rettsvesenet for å fjerne en redaktør (Bygdeposten) som skrev om saker hvor Fampo fremla dokumentasjon.

I den saken brøt rettsapparatet grunnleggende
rettstatlige prinsipper ved å underslå fremholdt bevismateriale fra den ene part.

Rapporten påviser også at den metoden også ble brukt av lagmannsretten i en av
våre mest kjente barnevernssaker, Kvænangen-saken.

Fampo – Folkeaksjonen mot maktmisbruk, politistat og overgrepskultur

Internett: http://www.fampo.info

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Singoalla:
Jeg har full sympati med deg etter å ha lest «hårreisende» historien din. Du skriver:
«Det er de som kan gjøre all verdens faenskap mot andre, ustraffet.
Og de utøver sine overgrep i navnet til Rikets sikkerhet!»

Detter har du 100 % rett i. Samme faenskap skjer i andre verdensdeler i navnet til «riketssikkerhet». Folk som vet for mye og kan lekke informasjonen til andre, blir automatisk stemplet for dissidenter. Dermed er det opptil PST og E-tjenestene å håndtere «slike» mennesker som deg, ofte utenfor lovens rammeverk. Og når man da først går utenfor loven, blir alt maktmisbruk lovelig, i dette tilfellet bruken av strålevåpen og konstant overvåkning.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
14 år siden

Takk. Dette var bare noen løsrevne bruddstykker,
og resten av min historie kommer ikke her. Men det er greit at en del folk vet at jeg er trakassert og herset med fordi jeg vet for mye, det at andre vet, har reddet liv før..
Om ingen følger med, kan det være mer fristende å ta noen ut..
Derfor også er det så viktig med disse listene over dissidenter.

Det har alltid vært slik, til alle tider, at de som har sagt sannheten, og avslørt ting, har blitt stemplet det ene og det andre, av folk som ikke ville innse sannheten eller skjule den, ja til og med drept eller korsfestet.

Selv om jeg har gjennomgått mye, så har jeg hverken blitt fengslet eller innlagt.. Svertekampanjer, galger og gapestokker på nett, har jeg dog vært utsatt for, de ble gjort for å trakassere og for å hindre meg i å ytre meg, om de ting som visse krefter ikke vil ha ut.. Det er ikke gøy, men da viser det seg iallfall hvem som er hva, hvem som er ekte venner og hvem som var falske lakeier. Alle bør merke seg hvem som gjør slikt, og sky dem.. Hvem vil ha venner som gjør slikt?!

Mange har advart meg mot slikt i mange år, men jeg hadde ikke opplevd akkurat det før inntil nylig. Jeg har også blitt rådet av mange til å leve i skjul, ikke sove på samme sted hver natt osv.
Det er trist å høre at Ertesvåg lever i flukt fra eget hjem..
Men jeg orker ikke leve slik, dessuten er teknologien slik i dag, at visse folk vet hvor du er til enhver tid uansett. Det nytter ikke å gjemme seg.
Om vi bestråles fra satelitt f eks, via en viss teknologi har det ingen betydning om vi er hjemme eller andre steder, tror nå jeg..

Det brukes mye annet og mye mer, Arifkarim, enn strålevåpen og overvåkning.. dette kan kalles hverdags-trakassering/sabotasje.

Det betyr kort sagt at livet på alle måter blir TUNGT.. det betyr at det blir trøbbel trøbbel trøbbel, uansett hva du prøver å gjøre..
Trøbbel med strøm, vann, regninger, bestillinger, firmaer, instanser..
Alt mulig rart, det er ingen grenser.. Du blir utslitt med å prøve å ordne opp i alt som skjer av trøbbel rundt deg, og får ikke tid til annet.

Det første som skades fysisk av stråling er skjoldbrusk-kjertelen..
Dette medfører at man får lavt stoff-skifte.. noe som gjør at man har lite krefter og blir fort sliten og utmattet om man forsøker gjøre noe..
slik passiviseres mennesker.. og utrolig mange er rammet av dette.

Dette har også sammenheng med benskjørhet.. Norge er det mest benskjøre folk i hele verden, vi som burde være trauste vikinger..
Tidligere skyldte de på Østrogen som faller bort etter overgansalder..
For det var kvinner som var mest utsatt for eksperimentene..

For et par år siden sa de på Helse refleks på NRK TV, at HALVPARTEN AV ALLE KVINNER OG MENN OVER 50 ÅR; I NORGE HAR BENSKJØRHET! Eller vil få, da er ikke østrogen grunnen..
Tvert om kan østrogen gjøre deg mer benskjør..

Jeg har ikke vært i noen overgangs-alder, ikke røyker jeg, ikke er jeg veldig tynn, eller noen annen risiko-faktor.. likevel fikk jeg målt og konstatert at jeg hadde mistet 25 % av min benmasse.. i en alder av ca 30 år! Det var vel den konkrete tingen som beviste at jeg var trakassert hardt nok, allerede for 10 år siden og ble invitert på det møtet..

Det er ganske horribelt dette her..
Bestrålingen går gjennom marg og bein.. det er krig ja..

Jeg hadde også alle andre tegn/symptomer på stråling, som jeg ikke skal ramse opp her. Jod-tabletter som de delte ut til folket i Nord etter Tjernobyl-ulykken, fordi det skal beskytte skjoldbrusk-kjertelen..
Det har ikke vært mulig å få kjøpt hverken i Norge eller Sverige på mange år.. Tare-mel..ble også tatt ut av markedet av samme grunn.
Fås ikke kjøpt mer.. du får kjøpt tang mel som inneholder mindre jod, og på den boksen står det at Taremel inneholder mer jod..
Og borte fra hyllene var det.. for et vanvidd..

Ikke alle som lager trøbbel for deg behøver å være kjøpt og betalt.. ALT er på data i dag.. via hacking..kan masse problemer skapes..og hvem tror deg når det står noe annet på data? Forstår dere hvor mye trøbbel som kan lages slik? Overalt? Svært effektivt for folk som vil fucke opp noens liv.. papirer er forbudt i mange bedrifter..alt er på data..
dvs ingen bevis.. og de forandrer opplysningene på data som de vil!

De kan skrive hva som helst om deg, så blir folk mistenksomme, og du får dårlig servise og møter motvilje, f eks hos politiet.
Du behøver ikke å ha gjort noe som helst galt av den grunn..
Om du vet for mye om noe, kan noen skrive dritt om deg på systemets data, så vil alle tro at det som står der er sant.. det ble nevnt her også.
Jeg kunne skrevet mange bøker, om deres metoder..
Hvordan skal man forsvare seg mot slikt? Det er håpløst..

Mind Control brukes også flittig.. vha Mind Control kan de fucke opp hodet til hvem som helst rundt deg.. familie, kjærest eller naboer..
Jeg har ikke så lett for å tro at folk er kjøpt og betalt, for meg virker det som at mind-control brukes mer og mer i dette..

Folk som lever under visse ekstreme regimer, vet i noen tilfeller at det er noe galt med «regimet», andre befolkninger er mer hjerne-vasket..
Kanskje det gjelder oss..
Noen Irakere snakket om det.. at i Irak der visste man liksom,
at regimet var slik og slik, men i Norge tror de fleste at ting er ok!!!
OG så er de ikke det.. så er vel folk mer hjernevasket?! :-)

«Makt korrumperer, og absolutt makt korrumperer absolutt.»
– John Dahlberg-Acton

«Makt … betyr bare én ting: adgang til å påføre andre smerte.»
– Jens Bjørneboe

Jeg kom tilfeldigvis over denne i dag, ligner J Johansens avis,
kjenner dere til denne? ser ut til å være mye fornuftig her:

http://rikstelegrafen.wordpress.com/

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Lise Tollefsen Slembe
Leder for Borgerrettighetspartiet (BRP)
og HULK org.

Kan ikke si jeg er forbauset over at Per-Aslak Ertresvåg anmelder PST og myndighetene for dette har faktisk tidligere kommet meg for «ørene» fra informanter fra flere enn en organisasjon og kilde. Tidligere Dagblad journalist – Knut Sørbøl som jeg hadde svært god kontakt med før han døde for om vel to år siden, fortalte meg om en rekke eksempler av personforfølgelse han selv hadde vært utsatt for av våre myndigheter grunnet hans åpenriktighet om groteske sannheter han kjente til. Har tatt godt vare på brev han sendte meg herav e-mailer som er godt bevart i tilfelle jeg en dag skal få bruk for dem, som jeg regner med at jeg får!

Kanskje vi alle her burde gått isammen å få både regjeringspolitikere og andre av toppelitens maktkverulanter på «teppet» for å få satt fokus på hva vi som borgere av vårt såkalte «demokrati» nå KREVER skal elimineres av ondskap i vårt samfunn en gang for alle ! Nemlig den personforfølgelsen og stigmatiseringen psykiatrien og andre altfor godt betalte autoriteter i vårt helsevesen står for, deriblant vår regjering og politikere som faktisk er hovedansvarlig for at dette skjer i og med at de lar det skje, eventuelt er med på at det selv!!

Har i snart fire år etter at jeg startet organisasjonen HULK (help to young in seriouse lifecrises) ikke hatt noe annet enn en gråtende og angstfulle mennesker, unge og andre på telefonen, ja til og med tidligere LIVREDDE psykiatriske pasienter som forteller meg at de er livredde våre myndigheter og psykiatrien som både har satt et evighetsstempel på dem med sine diagnoser og samtidig personforfølger dem! Mennesker kan fortelle meg om grusommme tvangshandlinger på psykiatriske institusjoner, sprøyter på sprøyter som har blitt satt inn i blodårene på dem, for å dope dem helt ned så de ikke har vært i stand til å verken røre seg under beltespennet eller si et «kløyva» ord til forsvar – på flere dager!

Jeg lovte meg selv å slutte å banne men det har jeg såvisst ikke klart, men banner fortsatt HØYLYDT i forbannelse over mange av disse tyrannene av folk i vårt norske helsevesen, i psykiatrien og innen politikken, mennesker, der mange av dem ikke eier samvittighetsfølelse ovenfor sine medmennesker. Vel, hvis disse er mennesker da og ikke en slag type aliens fra en eller annen ondskapens planet!!! For kan de være mennesker da??? Hysj, ikke si høyt det jeg her sa, dere på Nyhetsspeilet, for kanskje vil det da komme noen «hvite menn» på døra for å legge meg inn etter befaling fra øverste hold!

Har hørt det før ja, voksne intelligente mennesker (spesielt menn) som har «visket meg i øret» at jeg må være forsiktig med hva åpenhjertig legger frem av kritikk om psykiatrien, mot vår regjering og andre som har et bein innenfor «kremens» maktelite her i landet. Har jeg fulgt deres råd? Å nei da, det kunne da ikke falle meg inn! For har jeg først lovet meg selv og min egen GUD der inne at jeg skal følge min rene samvittighet, så skal jeg gjøre det til «punkt og prikke», Som det står i bibelen Jens og dere andre stortingspolitikere med «ren» samvittighet og som er ivrige tilhenger av statskirken:

«Herren er mitt lys og min frelse,

hvem skal jeg da frykte?

Herren er et vern om mitt liv,

hvem skal jeg da skjelve for?»

(sal 27, 1)

Leser ikke bibelen ofte, like lite som jeg leser koranen (selv om jeg har lest den og), er heller mer opptatt av å se sannhetene slik de er mer ennå lese om dem!

Og det gjelder sannheter om hvordan våre myndigheter bevisst usynliggjør «det lille» mennesket i vårt samfunn og mennesker som sitter inne med groteske sannheter om både feilmedisinering, feilbehandling, feilstigmatisering, overgrep, korrupsjon og konspirasjonforsøk blant annet ansatte innen vårt norske helsevesen , psykiatrien, legemiddelindustrien og flere avvåre politikere står ansvarlige for! Hvis ikke folk her i landet, spesielt de som har vært utsatte ofre for maktelitens maktmisbruk nå begynner å våkne opp og reagerer med «action» mot de grove urettferdighetene de i mange år har vært ofre for, der de har vært «kneblet til taushet» i sitt forsøk på å gå ut i offentlighetens «lys» med deres sannheter, ja da får de selv skylde seg den dagen de alle er såpass «kneblet» at de ikke lengre er i stand til å verken kunne prate eller tenke!

For den dagen kommer for mange borgere av dette landet.

Har de ikke opplevd (som mange andre) å vært kneblet til taushet ved å være fastspent i en tvangstrøye, tvangsreimer eller ved å bli dopet ned med sløvende antidepressive- og antipsykotiske medisiner over lang tid , så vil de ihvertfall bli «kneblet til taushet» om få måneder, etter at de merker bivirkningene av svine-influlensa sprøyten de fleste av landets borgere, barn, unge og andre nå skal bli tvunget til å ta! Den giftsprøyten Direktør for Den Norske Legemiddelindustrien – Karita Bekkkemellom for få dager siden roste «opp i skyene» på TV 2’s Tabloid men som den samvittighetsfulle politikeren og legen – Gunnar Ballo advarte mot!

Per-Aslak Ertresvåg jeg støtter deg fullt ut og stiller med glede opp hvis dette skulle bli en anmeldelse mange kan være med på! Har i tre år ønsket å få med meg flest mulig i søksmål mot psykiatrien her i landet men jeg ser at folk lider av stor innebygd fryktfølelse og den følelsen må vi få snudd på! Nå er det på tide at våre myndigheter stilles til ansvar for sine bruff på menneskerettigheter.

Hvem har vi vel og frykte om det ikke kun må være vår egen frykt!

Lars Rønbeck
Abonnent
14 år siden

Hei igjen Singoalla!
Du skriver følgende:

«Det første som skades fysisk av stråling er skjoldbrusk-kjertelen..
Dette medfører at man får lavt stoff-skifte.. noe som gjør at man har lite krefter og blir fort sliten og utmattet om man forsøker gjøre noe..
slik passiviseres mennesker.. og utrolig mange er rammet av dette.»

Anbefaler deg i den anledning å skrive inn søkeordet «atomidine» på nett og tilegne deg all kunnskap om dette.
Det handler om «Ionisert Kolloidalt Jod» som du kan lese om via denne linken:
http://iodinesource.com/

Jeg bruker selv ionisert jod daglig, og har handlet inn for flere år fra dette nettstedet som det er linket opp til fra ovenstående nettside, men opprett først en PayPal konto.
http://www.cayceconcepts.com/DetoxIodine.asp

Det er viktig å følge denne bruksanvisningen som du finner i teksten:

«Usage

Take 1 drop in 3 to 6 oz water or topically for the first day, increasing 1 drop each day for 5 days. Take 2 days off and then repeat another five days. Follow this routine for three weeks.

The fourth week start at five drops and slowly work your way up as long as there is no discomfort. Most people stabilize somewhere between 8 to 10 drops daily. Some may need up to 12-15 drops.

If you begin to feel low energy, brain fog or headaches, cut back on your daily amount.

Once you have gotten your Iodine levels up, you may be able to cut back, and it’s okay to skip a day once in awhile.

Recommended: 8am to 12noon on an empty stomach 30 minutes before or 1 hour after meals, medications and/or supplements. Taking it after 4 PM could raise your energy levels and keep you awake at night.

(You can also apply Detoxified Iodine topically for absorption through the skin. Use the same amount of drops as you would if you were ingesting it, and follow the same procedure to build up your supply.)

If you are taking both Karma Cleanse and Detoxified Iodine, be aware that Karma Cleanse contains the equivalent of 4 drops of Detoxified Iodine per teaspoon. You will want to adjust your dosage of Detoxified Iodine.»

Det viser seg at fluor er med på å drive jod ut av kroppen, og ionisert jod i sin tur igjen driver kvikksølv ut av kroppen og er igjen viktig for stoffskiftet.

Så har vi da også Ionisert Kolloidalt Sølv som er naturens eget antibiotikum.
Det kan du lese om under denne linken:
http://www.norgespartiet.no/component/content/article/114.html

Spør folkehelseinstituttet, legemiddelindustrien m.fl. hvorfor dette ikke er allmenn kunnskap?

Mvh
Lars Rønbeck

Lars Rønbeck
Abonnent
14 år siden

Hei LiseBRPHULK!

Fikk denne teksten tilsendt via e-post.

«Emne: Amalgamskadefondens Nyhetsbrev 2008-08-27: Professor Maths Berlin: Foster och barn kan få obotliga skador av det etylkvicksilver som finns i vaccinet

Professor Maths Berlin:

– Foster och barn kan få obotliga skador av det etylkvicksilver som finns i vaccinet

Foster och barn kan få obotliga skador av det etylkvicksilver som finns i varje dos vaccin mot svininfluensan, säger professorn emeritus i miljömedicin, Maths Berlin, som är en av världens ledande kvicksilverforskare och ordförande i Amalgamskadefondens vetenskapliga råd.

Läs mer här: http://www.amalgamskadefonden.se/default.asp?id_Page=186

Före ett kvicksilverfritt Sverige

Thomas Karlsson
Generalsekreterare»

Mvh
Lars Rønbeck

Thor
Thor
Abonnent
14 år siden

Rørte meg i hjerteroten det der Singoalla…man kan ikke fatte hva man går igjennom av problemer hvis man ikke har vært borti det selv..Noe jeg ikke har enda..Stå på Singo!! Og helt utrolig at Media er fraværende i mange av disse sakene..Den politijuristen burde få smake sin egen medesin..Men heldigvis begynner folk og våkne..For å snu på en eminent bok jeg har lest: Våkne opp,lille Norge!!

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Mer: (Lugol’s iodine solution) http://www.jcrows.com/iodine.html

Du bør også lese denne boken:
(her får du med en flaske Lugol’s)

Jeg har tatt 2 dråper daglig i årevis. Vet ikke om jeg merker noen effekt, men jeg tror liksom på det. :)

Lars Rønbeck
Abonnent
14 år siden

Hei BelzeBob!

Jod er ikke noe man behøver å tro på. Jod er alvorlig viktig for stoffskiftet.
Så er det da slik at vi har altfor lite jod i kroppen og ved å innta ionisert jod vil man kunne holde dette på et normalt nivå.

Som jeg skrev ovenfor så har ionisert jod den egenskapen at det i tillegg til å regulere stoffskiftet også transporterer kvikksølv ut av kroppen.

Som sagt søk på «Atomidine» og studer dette med Ionisert Kolloidalt Jod.

Mvh
Lars Rønbeck

trackback
14 år siden

[…] Les mer om saken på Nyhetsspeilet.no […]

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Av Lise Tollefsen Slembe
Borgerrettighetspartiet (BRP)

Hei Lars ! ( Realdemokratiet)

Er det mulig for meg å legge ut det du her har skrevet om at «Foster och barn kan få obotliga skador av det etylkvicksilver som finns i vaccinet» på Borgerrettighetpartiets hjemmeside; http://www.borgerrettighetspartiet.no?

Er det noe jeg er opptatt med er det å belyse de helseskadelige og kanskje dødelige bivirkningen av denne svineinfluensa vaksinen for landets borgere .

Det er faktisk ikke stort annet jeg gjør pm dagen enn å ringe rundt til bekjentskapskrets både her i landet og utlandet som sitter inne med opplysninger om denne livsfarlige vaksinen. Har en kontakt i Nederland som jeg venter på et brev fra med opplysninger hentet fra hans styrtrike legefamilie og toppeliten de kjenner , der av politikere som sitter med viktig informasjon om denne vaksinen. Det beste med denne kontakten, er at familien hans også er velkjente innen psykiatermiljøet og har stor bekjentsskapskrets der. Så å være god venn med dette mennesket som selv har vært offer for å nesten bli drept av medisinneddoping, er en stor fordel. Jeg skal også ta kontakt med Dr. John Virapen som jeg tidligere har møtt og fått en rekke opplysninger fra om hva som egentlig rører seg av korrupsjon og konspirasjon innen både legemiddelindustrien og bak myndighetenes lukkede dører!

Jeg vil, forstår du, ikke nøle med å benytte Borgerrettighetspartiets hjemmeside og org. HULK’s side til å belyse groteske fakta om det farlige politiske maktspillet som foregår utenfor borgerenes viten, for er det noe jeg er opptatt av, så er det at barn får vokse opp og leve et liv uten livstrusende helseskader. Det er «skremmende» å vite at gravide uvitende kvinner og skolebarn nå skal bli «pukka» nødt til å ta denne giftsprøyten som helt garantert kommer til å ramme dem med forskjellige skumle bivirkningsreaksoner. Kanskje vil de ikke merke symptomene med en gang, men de kommer..!

Har hørt mye om Ionisert kolloidalt sølv som faktisk er ganske så helsehelbredene men som desverre koster «flesk» å kjøpe! 250 kr. for en liten flaske med dette vannet synes jeg er i det dyreste laget! Og da er det jeg stiller et lite spørsmålstegn ved mennesker som er opptatt med alternativ medisin og healings/helseprodukter som selger dette vannet til «blodpris» i stedet for å tenke på deres medmennesker som faktisk kan overleve sykdom ved å drikke dette vannet, har de råd til å kjøpe det, som nok mange ikke har! Ikke jeg ihvertfall! Skal få tak i selve maskinen og indigriensene for å lage dette vannet selv og så kan folk kjøpe billig fra meg. Min logisk tenkene intuisjon forteller meg at det snart kommer tider med mye elendighet og sykdom. I slike tider er det viktig at vi mennesker opperer som medmennesker, ikke kun for oss selv, der vi blir like pengegriske som de maktsyke vi finner både innen politikken og i helsesektoren.

Håper Lars at du lar høre fra deg om mitt spørsmål til deg her. Mona Brattaule og jeg som er blant oppretterne av Borgerrettighetspartiet er veldig interesserte i å få mennesker med innsikt i det som rører seg av sannheter om både polititisk spill, livsfarlige vaksiner/medisiner og annet som har med mennesket liv,helse og landets fremtidmuligheter å gjøre, inn som både faste og ikke faste skribenter på Borgerrettighetspartiets hjemmeside uavhengige om de står som medlemmer til partiet eller ikke!

Som parti er vi først og fremst opptatt av menneskets eksitens og trivsel her i landet og på jorda generelt.

« Forrige artikkel

En elektromagnetisk tåke har lagt seg over folket

Neste artikkel »

Regjeringen kan

173
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x