/

Per-Aslak Ertresvåg anmelder PST og myndighetene

22.8K visninger
2 minutter lesetid
173

Pressekonferanse: Politiske dissidenter blir utsatt for bestråling med dødlig hensikt i det “demokratiske” Norge.

Per-Aslak Ertresvåg skrev 2 bestselgere:  “Makten bak makten” og “SOV, mitt lille Norge”. En mann med over 50 år i pressen begynte å bli trakassert av PST og andre hemmelige etterretningstjenester. Han er en av flere dissidenter, skrevet om i boka “SOV, mitt lille Norge”, som ble utsatt for tvangsinnleggelse på psykriatisk sykehus. Ertresvåg ble utsatt for hjerneslag for et par år siden, noe han mistenker å være et politisk attentat.

Huset hans har lenge vært under konstant bestråling og verdiene som ble målt var langt over normale grenser. Med seg har han Rauni Lena- Laukannen Kilde som også har vært utsatt for politisk forfølgelse i Norge.

Pressekonferansen befant seg på “stopp pressen” og mainstream media var informert. Medias fraværenhet er et tegn på at slike nyheter ikke er tilpasset dagens samfunn, det vil si at sannheten ikke kan aksepteres.

Se video, del 1:

Se del 2:

Tidligere PST-sjef Jørn Holme:
“Globaliseringskritikere truer rikets sikkerhet”

Globaliseringskritikere truer riketssikerhet
Per-Aslak Ertresvåg truer rikets sikkerhet da han er en globaliseringskritiker av høyeste kvalitet. Skal man bli stilt en fiende av staten, når man kritiserer private og millitære selskapers interesser? Når ble det staten sin oppgave å beskytte industri? Og når fikk millitæret så mye biologisk våpen? Eller som Per-Aslak nevner i video "Millitær-medisin" Er de forbi forskningstadiet, og vil de en dag bli brukt mot menneskeheten? Eller er det allerede igang.

Daværende statsekretær i justisdepartemenet, Jørn Holme, sa i 2003 at “globaliseringskritikere truer rikets sikerhet”.

Altså personer med politiske meninger i et demokrati, med bakgrunn av deres politiske ståsted, vil utgjøre en fare for sikkerheten i landet.  Hvorfor?

Fordi Norges spiller en stor rolle i selve Globaliseringen, et land som gir ut Nobels Fredspris samtidig som det er verdens femte største høyteknologisk våpeneksportør, vil være et land med mange delte meninger. Men skal man bli bestrålt over lengere tid, slik at døden vil intreffe naturlig og alle mulige bevis til drapsmenn går ned i graven med personen?

Per-Aslak Ertresvåg er ikke en voldelig element. Han har heller ikke deltatt på voldsomme demonstrasjoner. Det er bøkene han skriver som avslører makteliten og den mørke skjulte sannheten om hvordan verden egentlig er som gjør han til en trussel.

Jørn Holme aviser tidligere utalelser til Nyhetsspeilet.no

Utklipp fra Dagsavisen
Fra frihet til facisme?

Jeg møtte Jørn Holme i april under et av dialog-møtene til Abid Raja om Radikal Islamisme. Jørn Holme gav klem til sidemannen på debattpanelet som var en imam, han virket som en hyggelig fyr, men mennesker viser bare 5% av seg selv der og da. Her benektet han å ha uttalt dette.

Bildet fra forsiden av Dagsavisen til høyre viser at han enten har særs dårlig hukommelse eller lyver åpenlyst på spørsmålet. Jeg vil tro at de fleste av oss ville husket et slikt forsideoppslag av ens egen uttalelse, spesielt med så klar tale som denne.

Har vi et åpent demokrati i Norge når det finnes 8 etterretningstjenester? Det tvangsinnlegges 10.000 i Norge hvert år, mange av disse har blitt bortglemt og bortgjemt, nedopet på medisin og fått personlighetsforandrende legemedikamenter. Mange av dem er politiske fanger.

Se video her:

I dag er Jørn Holme landets riksantikvar, han gikk fra å være PST sjef til å passe på landets mest hellige og verdifulle artefakter og kunstutstillinger. Er jobben gjort, Jørn? Har dere kastet Norge ned stupet og innført Patriot Act-lignende lover som “OT.prop 60” som krevde grunnlovsendring? 2003 var det samme året når hele Norges gullbeholdning på 123 tonn ble solgt til utlandet og året for invansjonen av Irak.

Det var voldsomme protester og demonstrasjoner utenfor stortinget og som vanlig fikk vi se politistatlignende tendenser. Det var så mange overgrep at amnesty international ble satt på saken. Dette er perioden hvor Norge ble en del av Den Nye Verdensorden.

Norge har blitt imperialistenes venner. Det er derfor globaliseringskritikere truer rikets sikkerhet.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

173 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Sezen
Sezen
Anonym
4 år siden

I kjølevannet av Covid19 så er vel Per-Aslak Ertresvågs bok “Makten bak makten” og tematikken i denne artikkelen meget relevant?! Ser for meg en heidundrande artikkel fra dere hvor dere vever sammen trådene til et flott teppe…

Simon Elvedahl Solnes
Simon Elvedahl Solnes
Abonnent
7 år siden

kanskje du kan prosjektere tanke bølger inn i hode på noen ? ingen vet hva slags reaksjner det vill være av noe sånnt, Mind controll

Simon Elvedahl Solnes
Simon Elvedahl Solnes
Abonnent
10 år siden

Pst er ofte et Skalkeskjul for Russisk ettertning, Det er også CIA som jobber i Politivesen og slikt også, Men Russisk etteretning er mere dominante her i landet

Simon Elvedahl Solnes
Simon Elvedahl Solnes
Abonnent
10 år siden

Det er mye KBG aktivitet i trondheim, har hatt personlige erfaringer med dem. De prøvde og forgifte meg en gang

Simon Elvedahl Solnes
Simon Elvedahl Solnes
Abonnent
10 år siden

Mye av dette blir også gjort fra russisk side, De holder på med stråleekspirmenter i Trondheim, der jeg er i fra

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden
Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

“Stortinget gransker Overvåkingspolitiet !

Stortingets kontrollutvalg for etterretnings-, overvåkings- og sikkerhetstjeneste (EOS-utvalget) har onsdag besluttet å foreta undersøkelser rundt daværende Politiets overvåkingstjenestes (POT) metodebruk i Treholt-saken.

– Bakgrunnen er påstandene som er fremsatt i pressen den siste tiden. Utvalgets oppgave er å føre regelmessig tilsyn med EOS-tjenestene. Det skal ta opp alle saker og forhold som det ut fra formålet finner riktig å behandle, særlig slike som har vært gjenstand for offentlig kritikk, heter det i pressemeldingen.”

http://www.nettavisen.no/nyheter/article2989205.ece

Hvorfor er Stortinget plutselig blitt så opptatt av hva E-tteretningen foretok seg på 1980-tallet ? Fordi det stod om det i Aftenposten i forrige uke ?

Bør ikke Stortinget sitt EOS-utvalg nå begynne å undersøke litt hva PeST og FOST og de andre E-tjenestene har bedrevet i nyere tid ?

Her er noen tips:
– Å samtale med de ærverdige forfatterne og samfunnsborgerne Rauni-Leena Luukanen og Per-Aslak Ertresvåg for å få brakt på det rene hvilke COINTELPRO-metoder som de har vært utsatt for.

– Å finne ut at E-tjenestene har løyet om 911-aksjonene (“den offisielle grunnen” for Norges Afghanistan-kriging) og at vestlige lands e-tjenester har vært delaktive i både 911-terroren og 7/7-terroren.

– CIA bestyrer verdens narkobusiness, inkludert en stor andel av opium/heroin fra Afghanistan som tas inn i Norge. PST har alltid blitt behandlet som en skurefille av CIA. Bør det ikke sjekkes om PST utfører narko-ordre for storebror CIA ? PST har iallefall sviktet sin rolle i å varsle om hvem som bedriver narko-trafikken. Og hva gjør PST i det hele tatt i Afghanistan ?

– Sette en stopper for at PST / Justisdeparementet hodeløst og illojalt utleverer personopplysninger om tusenvis av gode nordmenn til FBI og CIA og hvem det måtte bare ved det minste lille signal.

Vil Treholt-saken fungere som en vekker for det sovende EOS-utvalget eller vil litt småsynsing om en fjern fortid være det som bringer utvalget inn i evig koma.

Som det heter i pressemeldingen: “Bakgrunnen er påstandene som er fremsatt i pressen den siste tiden”.

Hva med å bruke “påstander som er fremsatt på Nyhetsspeilet” som et påskudd for å undersøke et og annet. Det kan jo tenkes at de ville finne et og annet av kreftsvulster innen E-tterretningen som samfunnet har måttet leve med litt for lenge…

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

bin Laden

Det jeg sier er at det ikke nytter å anmelde politiet for stråleangrep osv. uten å ha et eneste bevis. Der har du 10.000 poeng til Bidalaka-gjengen med en gang. Det er rett og slett for dumt.

Hva håper Aslak’en å oppnå? At politiet skal si “ja, vi er skyldige. Du har rett. Vi beklager”? Man har ingen sak uten beviser.

Og gjelder det stråling – så fins det ganske billige, men effektive målere man kan kjøpe for å påvise slik stråling. Et kamera med video er heller ikke dyrt. Begge deler er ting man kan putte i lomma og gå rundt med 24/7. Da kan man ta et video-opptak av disse stråleverdiene og bruke som bevis. Man kan også bruke et slikt apparat til å finne kilden til strålingen.

(Armin – har du kjøpt måleren nå?)

GE
GE
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

THE PROOF? YOU CAN’T HANDLE THE PROOF!!!

He-he-he… Jeg bare tøyser. Jeg parodierer et sitat fra Al Pacino i filmen “A Few Good Men” :)

Jeg er ingen ekspert på hvor holdbare bevisene mot PST er – eller i hvilke grad det er lett/vanskelig å sikre bevis som antyder ulovlige aktiviteter fra dems side. Det vil kreves en god del ressurser og samhandling for å overvåke overvåkerne.

Men PST er i utgangspunktet kun lakeier og styrer ikke sine agenda 100%. Vi må høyere opp i systemet, til vi havner på nivå med Bilderberg, Scull & Bones, Frimurerlosjen etc.

Dette er maktkonstellasjoner og hemmelige virksomheter i beste kartellstil. Som misbruker sin innflytelse til å undergrave og skade samfunnet og folks helse på så veldig mange områder. Og det kan dokumenteres, men det får jeg komme tilbake til – jeg har hatt en lang dag og skal straks finne senga.

Til dere andre som kjenner til noen konkrete beviser – kom med dem og bidra til denne tråden. Påstander holder ikke, kun dokumenterbare fakta gjelder – og dem finnes det mange av!

Når man får frem et HELHETLIG BILDE av mange av påstandene som kan underbygges og dokumenteres, da ser man også hvordan Norge nødvendigvis er under sterk innflytelse og overstyring – makta bak makta!

Mye er såpass åpenbart at man kan undres hvorfor hverken Riksadvokaten, Justisministeren eller resten av landets ansvarspersoner tillater det. Blir dem ført bak lyset? Presset? Korrumpert? Integrert?

Hvertfall blir vårt lands øverste representanter invitert til bl.a. Bilderberg-møter – og de takker ja til innbydelsen! Er det i slike øyeblikk de selger sin sjel og vårt land? Jeg mener hvertfall det.

Når vi samler bevisene og setter sammen prikkene, da vil det åpenbare seg at det faktisk er en elefant i stua. Et krav om at Justisministeren griper saken blir lakmustesten som avgjør hvorvidt troppene snart må samles til proaktiv tjeneste. Mye tyder på at tiden er inne for det.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
13 år siden

BelzeBob: Prøver du å si at det nytter å anmelde de untouchables med tekniske bevis i hånda???
Se videoen http://russian-untouchables.com/eng/ hvis du er naiv nok for å tro det.

klumpen
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

Mens det ikke er naivt å tro at man kan anmelde de untouchables UTEN bevis i hånda?!

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Dere er naive. Det nytter ikke å anmelde uten beviser.

GE
GE
Abonnent
13 år siden

Den enkle forklaringen kan være at jeg benytter et og samme firma til samtlige av mine internettdomener og at det har oppstått en større serverkræsj. Men det er et påfallende sammentreff at dette skjedde samtidig som jeg sendte avgårde den mest viktigste og alvorligste e-posten jeg noensinne har skrevet…

GE
GE
Abonnent
13 år siden

Jeg har 14 forskjellige e-postadresser i min Outlook. Straks jeg sendte e-posten ble meldingsvinduet blankt og jeg mistet TCP/IP-tilkobling til samtlige av mine e.postadresser.

Meldingen jeg sendte la seg ellers som normalt i sendte elementer – med all tekst intakt. Dette er første gang noe slikt har skjedd meg. Snakk om å føle seg “real time” overvåket av Storebror!

I skrivende stund er jeg altså 100% avskåret fra å sende/motta e-post.

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  GE
13 år siden

De er ganske subtile. Hva med denne: Ny epost etablert. Eposten ser fra min side ut til å virke fint gjennom mange uker, og kontrollmail ved åpningen kommer fram. Thunderbird sjekker alle konti og henter all mail uten feilmelding. Så, til den kontoen som ble knyttet til påmelding til kurs. Den var det påfallende stile. Kurs annonsert med tema som Codex, stråling og annen relevant samfunnskritisk info som et par små bolker i programmet. Nix trafikk. Sender kontrollmail og får beskjed om at epostadressen ikke finnes. Jeg setter leverandøren min på saken uten at feil blir funnet, og saken går oppover til tops i leverandørkjenden. Ingen finner feil på denne epostkontoen, men sender du mail finnes den altså ikke. Med den informasjonen er problemet løst. Vi tar ned infoen om kurset. Det går minutter og eposten virker som den skal. Har flere sånne på lager. De driver hårfin og nesten usynlig manipulasjon av nettet.

GE
GE
Abonnent
13 år siden

Jeg er nå i ferd med å sende e-post til Justisministeren. På det ene eller andre viset så regner jeg med at det blir rabalder, og jeg frykter trakassering av politi/PST. Jeg regner med i verste fall bli siktet for drapstrusler mot Justisminister Storberget og Regjeringen i sin helhet, bare fordi jeg påpeker at i verste fall er eneste mulighet for folket overlevelse å lynsje Regjeringen og alle deres medsammensvorne… Hypotesen er ekstrem, men dessverre sann!

Her er e-posten i sin helhet – postet på Nyhetsspeilet sekunder før den ble sendt til postmottak@jd.dep.no:

Til Justisminister Storberget,

En stadig voksende andel av det norske folk opplever uro og bekymring, men blir ikke tatt på alvor. De avfeies som useriøse og konspirasjonsteoretikere.

Jeg skal ikke stille meg til doms over hvorvidt disse menneskene er inne på noe, eller om det er grunnløse bekymringer basert på oppspinn. Men på samme måte som en hypokonder har rett til legeundersøkelse, så mener jeg at den urolige og bekymrede delen av befolkningen har en fundamental rett til å bli hørt og tatt på alvor. Og la meg legge til at selv en hypokonder kan i verste fall lide av de mest alvorligste sykdommer.

Jeg mener derfor det er Justisministerens plikt å adressere de ytterst alvorlige beskyldninger som fremsettes – enten de er fremsatt av 10 eller 100.000 mennesker her til lands – nettopp på grunnlag av upresedert alvorlighetsgrad!

Det svik som antydes er av slike dimensjoner at vi aldri før i vårt lands historie har opplevd maken. Hvis beskyldningene er sanne, men Justisministeren ikke gjør noe med det – da er Storberget en enda større landssviker enn hva Quisling noensinne har vært eller kunne blitt. Og hvis beskyldningene er usanne, men Justisministeren ikke gjør noe med det – da er det like fullt en regelrett tjenesteunnlatelse, sett i lys av beskyldningenes høyest alvorlige karaktér.

På vegne av alle avfeide mennesker krever jeg derfor at Justisministeren iverksetter de tiltak som er nødvendig for å etterforske beskyldningene, bl.a. nedsette en kompetent og troverdig komité – gjerne bestående av personer som f.eks. Per-Aslak Ertresvåg, som kan være garantister for at arbeidet skjer i redelige former.

Her er en link jeg ber Justisministeren særlig se nøye på: http://projectcamelot.org/norway.html – hva får egentlig blitt mer alvorlig enn det som står å lese der? Jeg nevner også i forbifarten FHI som en virksomhet svært mange anser som høyst til trussel for folks liv og helse, beskyldninger om såkalte “chemtrails”, folks reaksjoner på at staten har kvittet seg med praktisk talt hele Norges gullbeholdning (for det trigger noen spørsmål rundt hvorfor sikker valuta er omgjort til papir). Listen kunne pågått over flere sider, men i korte trekk er det svært mye av disse beskyldningene som er maksimalt alvorlig. Og media velger å forholde seg tause – med unntak av mindre anerkjente medier som f.eks. http://www.nyhetsspeilet.no!

Vi lever i et informasjonssamfunn. Sett at det finnes noen som jobber for en Ny Verdensorden – da er såfall internett deres verste fiende. Og deres største venn er såfall de myndigheter som er villig til å ofre sin egen befolkning ved å forstumme og avfeie kritiske røster som advarer mot hva som er i gjære. Hvis situasjonen virkelig var sånn, da er folkets eneste håp å lynsje sin egen regjering og alle deres medsammensvorne – og det snarest mulig!

Enkelte tror og mener bestemt at trusselen mot befolkningen er reell – og så lenge det er slik, da er muligens det beste og eneste Justisministeren kan gjøre er å følge min oppfordring om granskning. Mulig Justisministeren står i en umulig situasjon – men å stikke hodet i sanden vil i verste fall kunne fremprovosere ekstreme handlinger fra ytterliggående krefter. Og slik folkets oppfatning av trusselsituasjonen i verste fall er, så kan en reaksjon på evt. tjenesteunnlatelse kunne legitimeres som kollektiv nødrett for å forhindre massedød hos befolkningen.

Med vennlig hilsen
– GE

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

GE: Godt spørsmål! Jeg var så GLAD da denne artikkelen kom for jeg trodde at endelig skjer det noe, og skrev det også, trodde vi kunne stå sammen, mange, det er eneste mulighet.. Om en person anmelder og står alene, så blir man bare dupert og stemplet og det som verre er.. men om vi er MANGE, som anmelder trakassering, sabotasje og faenskap SAMMEN.. da kan de ikke stemple oss alle..vi må bare bli mange nok. Men problemet når man prøver å samle seg er at det blir sabotert også. Et eksempel er varslerunionen.. som skulle være nettopp et slikt forbund. Det gikk ikke lenge før det var interne stridigheter og intriger. Det har hanglet videre men nå inkaller de til ekstraordinært møte.. med spørsmål om utmelding eller avvikling og det var ikke mange betalende medlemmer der.. ikke lett dette, for motarbeidelsene er sterke om man prøver.. så hvordan kan vi klare dette? Det er jo faktisk politiet og systemet som er kriminelle i mange saker og bruker midler mot befolkningen som ikke tåler dagens lys.

markussosionom: Kjære deg… så fantastisk mye nyttig du skriver som alltid. Jeg savner deg et annet sted.. og håper å høre fra deg snart. ALLE bør merke seg hva han skriver i kommentaren ovenfor GE, her..

GE
GE
Abonnent
13 år siden

Kan noen fortelle meg hvordan prosessen med anmeldelse av staten og PST har gått? Er den kommet noen vei? Hvor mange underskrifter må evt. samles inn for å legge makt og tyngde bak et slik krav? Vi skal i fellesskap klare å samle nok underskrifter til at en anmeldelse ikke kan la seg ignorere!!!

markussosionom
Abonnent
13 år siden

Jens Stoltenberg er russisk agent…Det var også Thorbjörn Jagland…..

Jeg tror ikke det er en tilfeldighet at det har skjedd en omrokkering av personer innenfor overvåking-miljöet… . Se bare Jörn Holme, som var statsekretär i Justisdepartementet för han ble leder for PST, og nå har blitt riksantikvar….
Anne-Grete Ström-Eriksen har gått fra Forsvarsminister til å bli Helseminister….
Og Grete Faremo har värt Justisminister för hun tok over som Olje-og energi-minister, og fikk sparken av Torbjörn Jagland i 1997 pga at hun som justisminister ikke hadde stoppet Overvåkingspolitiets etterforskning mot Berge Furre mens han var medlem i Lund-kommisjonen, den kommisjonen som var oppnevnt for å granske de hemmelige tjenestene….
Dette stinker lang vei…..
Grete Faremo gikk fra ministerpost til å bli direktör i Microsoft Norge….

Jens Stoltenberg var mildt sagt uenig i Jaglands beslutning om å sparke Faremo :

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=108319

Så det var derfor Grete Faremo fikk komme inn i varmen igjen og bli Forsvarsminister, siden Jens kunne bestemme….

Jens Stoltenberg har hatt KGB-kontakt med offiserere for russisk overvåking og hadde eget eget kodenavn… Noe også Thorbjörn Jagland har hatt—Jagland hadde kodenavnet Jurij hos KGB i siste halvdel av 1970-tallet….

http://www.dn.no/arkiv/article3455.ece

Det ligger historier ute på nettet enda om hvordan russiske mind-control-forskere advarte vesten etter Sovjetunionens fall, om at russisk mind-control teknologi ble solgt for en billig penge til utenlandske interesser…. Jens hadde sikkert utstyr nok allerede….., siden Arbeider-Partiet har stått for sin egen hemmelig etterretning siden 1948…..

Dette stinker av å dekke til mulige overvåkings-skandaler og mindcontrol-teknologi som f.eks Siemens-saken, som som kjent stakk av fra Norge i
2006…
Jensemann må ha noen kjente i posisjonene, slik at skadalene kan dekkes forsvarlig til…
Jörn Holme er nå ansvarlig for Riksarkivene og også andre gamle arkiver innenfor statsforvaltningen….Så det skal vel bli vanskelig for journalister og forfattere og grave opp gamle mind-control-info fra stövete papirer….
Stol ikke på Jensemann,,,, den KGB-agenten vil oss ikke vel….

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

“PST: – Terrorister kan gjemme seg i Norge
(VG Nett) Politiets sikkerhetstjeneste frykter at personer med bakgrunn fra terrorgrupper kan gjemme seg i Norge”
“I rapporten uttrykker PST stor bekymring for de mange personene med ukjent identitet som oppholder seg i Norge. Ifølge politiet kommer mange av disse menneskene fra land der terrorisme er et «betydelig problem».

– I den store mengden ukjente personer som kommer til Norge som legitime flyktninger kan det gjemme seg personer med en aktiv fortid i ekstreme islamistiske væpnede opprørbevegelser eller rene terrorgrupper, heter det i rapporten.”
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=587479

Bilderbergplaner i praksis….

HAy-RA
HAy-RA
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

“PST: – Terrorister kan gjemme seg i bærbuskene dine.
(klarte ikke å dy meg)

Artig du nevner PST.
De var også på TV2 nyhetene i dag og snakket om at Norge er rammet av industrispionasje på nivå med den kalde krigen. Det var snakk om 19 land, og Russland og kina ble nevnt.

Russland og Kina er vell kanskje de landene som IKKE er med på skurkestrekene til bilderberger-banden?

nice move;)

Otto
Abonnent
Svar til  HAy-RA
14 år siden

Jeg forstår ikke hva som er interessant å spionere på, å etterrette. Eliten som vi ser lager bruduljer og lyver over en lav sko via de utroligste kanaler og egne analer, har jo tilgang til alt via sine egne tjenesteveier, via eierskap, satans vél tilegnede frimureri, og annet, også via et vell av allment tilgjengelige verktøy. La oss komme ned på jorda igjen, sammen, plante begge føttene stødig på marka, og poppe illusjonene og ha det trivelig, riktig storkose oss.

Otto
Abonnent
Svar til  HAy-RA
14 år siden
Otto
Abonnent
Svar til  Otto
14 år siden

Uff :) syntaksfeil i forrige,
Gesucht. Wo ist mein Flocki?, fritt oversatt, Ettersøkt. Har noen sett terroristen min?, men både Flocki og terroristen utsatt for samme ublide skjebne.

Mina
Mina
Abonnent
14 år siden

arifkarim: Takk for det. Mente å skrive laste den inn her på Nyhetsspeilet. Ikke så god på de greiene. Takk,takk : )

Mina
Mina
Abonnent
14 år siden

Armin: Legger inn link til låta Uprising med Muse. Jeg får ikke lastet den ned. Hvis du har har mulighet(og syns det passer) å legge den inn her så hadde det vært fint : )

http://www.youtube.com/watch?v=BEDneAWA4YA&hl=no

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Mina
14 år siden

Her kan du får den via bittorrentklient:
http://thepiratebay.org/torrent/5040045/Muse_Uprising_mp3_320

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Jeg må si det hadde vært smart journalisme å fremlegge bevisene sammen med påstanden. Sikter til “bestrålingen av Ertresvåg saken”. Hva med en videosnutt der man faktisk kan se et måleapparat, inne i Ertresvåg’s leiglighet, som viser høye stråleverdier på skjermen? Og, som en annen leser kommenterte; man kan jo så ta strålemåleren og finne kilden for strålingen. Og så kan man jo dokumentere mer om denne kilden.

…den Finske damen kommer også med masse påstander i intervjuene sine, men kommer ikke med beviser. Man skal rett og slett bare “ta hennes ord for det”. Dette vil vi jo ikke med politikerne, så samme regel må jo gjelde for “våre egne”. Lyktestolper i skiløyper med “mind control stråler”? Gamle damer som ser på oss gjennom veggen med varmekamera? Mikrochips i chemtrailene? Døde geiter på stuegolvet? Det hadde vært kjekt å se bevisene.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  BelzeBob
14 år siden

Av og til må man kunne stole på et annet menneskes ord og integritet, og kunne se an dette, gjerne sett i sammenheng med hva andre dissidenter opplever og kan stå inne for. Dersom det man vet er sensitivt nok, og sterke krefter vil hindre det i å komme ut så BLIR livet et helvete.. det kan jeg bekrefte.. Man får nok med å overleve.. å gå rundt å samle beviser blir ikke det viktigste, man blir ganske nedkjørt og oppgitt.. og det sørges for at beviser stadig forsvinner… Spesielt hos Rauni-Leena Luukanen Kilde, kan jeg bekrefte og bevitne at det meste forsvinner, konstant. Det er en trakasseringsmetode. Det finnes teknologi for slikt også.

Da jeg leverte en god del bevisr til en kommite, i 2003, var det ang hva jeg selv opplevde.. Men det er ingen som tar hensyn til bevisene uansett.
De som har stillinger i systemer har til oppgave å beskytte systemet og hverandre.. jeg har selv levert beviser, både i forliksråd og andre steder, ting som beviser noe skikkelig svart på hvitt, men de som sitter dere SER IKKE PÅ DETTE EN GANG.. Har dere ikke forstått at systemet er KORRUPT?!

Har dere ikke sett noen dokumentarer i Brennpunkt og annet som viser hovr UINTERESSERT politiet er i beviser? De gjør hva som er agenda..
Beviser og vitner som sier noe annet, SES IKKE PÅ!

Det er ingen av dem, som er forpliktet til å offentliggjøre personlige beviser her, uansett.. Slikt er personlig.. hva som skjer i ens hjem, så jeg synes dette maset faktisk er utidig..

Dere krever og forlanger å se bevisene, her lagt ut i offentlighet foran alle.. Fordi dere faktisk ikke kan vurdere disse to heders-menneskenes integritet og troverdighet, eller stempler den som lav etter hva jeg forstår?!

Vel, det synes jeg er mer betenkelig..
Har selv opplevd svært mye trakassering gjennom 10 år, jeg har bevitnet mye som har vært gjort mot Rauni-Leena, og hun og mange andre har sett og vært vitner til mye som har vært gjort mot meg, og mot andre..
At Ertresvåg fikk slag vet dere godt og på et strategisk typisk tidspunkt.

Denne stadige krav-mentaliteten synes jeg er respektløs, faktisk.
Dere snakker som om dere mistenker disse og andre for å lyve!

Det minner om hvordan foreningen skepsis holder på, tror ikke på annet enn det som er materie og kan fremlegges fysiske bevis på.. det er mye annet som også er virkelig og reellt.. i vår verden, men ikke i deres..
Det som gjøres mot dissidenter er faenskap fra ende til annen og det er faktisk helt sprø ting, derfor høres det sprøtt ut når man snakker om det.
Og man burde derfor ikke gjøre det.. en hel psykiatri med diagnoser er skapt for å stemple de som gjør det.. slik at ingen skal høre eller forstå..
Det er dette bildet man må se og forstå. Gjør man ikke det, så får man tro at disse to aldrende hedersmenneskene + meg + alle som har anmeldt nå og tidligere + alle dissidenter som vi vet visste for mye, som døde, ble innlagt eller fikk kreft, de var alle gale eller løgnere..og døde av det da..

Jeg synes man må se helheten her.. les litt på http://www.riksavisen.no om dissidentene, så ser man kanskje noen mønstre og forsrår litt mer..
Disse menneskene var modige nok til å tørre å snakke om dette..
Resultatet av det, ser man.. Ikke særlig mange forstår..
Derfor holder de fleste som er rammet av dette klokelig kjeft…
Det er det dere bidrar til med å kommentere og kreve slikt som her..
Da får man ikke belyst hvilket helvete som utøves mot mange..

« Forrige artikkel

En elektromagnetisk tåke har lagt seg over folket

Neste artikkel »

Regjeringen kan

173
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x