Obama vil ha totalforbud mot økologisk mat

6.6K visninger
4 minutter lesetid
111

Et nytt lovforslag vil kriminalisere bønder som dyker økologisk mat. USA får sitt eget mat-politi; dette er alvor!

Mange av oss har en uforbeholden tillit til den nye presidenten. Verden ville bare se en forandring etter 8 år med krig og katastrofer, og afro-amerikanere var bare glade for at de fikk oppleve en svart president én gang i løpet av livet.

Men for de fleste av oss var Obama kun et nytt fjes. Et nytt håp. Noen få vet derimot også at selv om makten bytter ansikt, forblir den likevel i de samme hendene.

Blind tro tilhører religioner, ikke politikk.  USA er ikke USA. USA er Exxon, IBM, Microsoft, Monsanto, Halliburton, Nestlé, Coca-Cola og andre større multinasjonale selskaper. Og Obama, som mange andre tidligere presidenter, har sterke forbindelser til slike Giganter og fremmer deres egoistiske interesser gjennom sine politiske avgjørelser.  Både Obama og Michelle har lenge vært medlemmer i CFR (Council on Foreign Relations). De som har skrapet av det øverste laget på CFR kaken, vet også hva “underflaten” inneholder og innebærer.

Obama feiler fra første dag som president

Allerede første dag som president tok Obama seg en tur ned for å møte pressen. Det tok ikke mer enn et par minutter før vi fikk se den virkelige Obama. Han kjeftet på journalistene og sa: ” OK, kom igjen. Jeg ville bare si hei” (dagbladet.no).

Grunnen til at Obama reagerte så kraftig var at han ble stilt en rekke kontroversielle spørsmål, spørsmål om flere av Obamas stab som var lobbister for store selskaper, millitært og privat.

Tror du de journalistene fikk komme tilbake i Det hvite hus igjen?

Obama valgte også en jøde som stabssjef, og de fleste av oss husker hvilket ramaskrik det ble fra Mona Levin når Kåre Willoch nevnte dette. Det er ikke det at han er jøde i mine øyner, jøder generelt er gode mennesker. Det var ikke en hvilken som helst jøde, det var Emanuel Rham. Også kjent som “Rhambo” for hans ubeseirede innsats i AIPAC (Den Israelsk-Amerikanske lobby).

What Israel wants, “Rhambo” gets!

Men det er ikke bare multimilliard-avtaler Rhambo sikrer Israel, men også en ned-demping av kritikk mot Israels umenneskelige krigsføring i begynnelsen av 2009. Obama skyldte kun på palestinerne, ingen negativ tone mot Israel.

Eplet faller ikke langt fra stammen

Sa noen som far, så sønn? Faren til Emanuel Rham er også stifteren av den sionistiske terrororganisasjonen IRGUN. Det er dette som mest av alt skremmer meg. Irgun massakerte enorme mengder mennesker på 30-tallet fram til opprettelsen av Israel. Og de sionistiske tankegangene omhandler hele Palestina, litt av Syria, Libanon og Jordan som et “Stor-Israel”. De er ikke ferdig før dette målet er nådd.

Vi får bare håpe det gamle ordtaket har gått av moten, og at eplet i dette tilfellet falt langt fra stammen!

Akkurat når du trodde det var over

Det siste og mest forstyrrende Obamariet er blitt et mareritt for mange. Ganske så mange, faktisk. Det gjelder ikke bare bønder, men også privatpersoner. Familieri det solfylte California, som den som er omtalt i lenken nedenfor, er toalt uavhengige av Walmart eller “the Big Corporate America”. De dyrker sin egen økologiske mat, i sin egen bakhage. Alt fra salat og bønner, til tomater, urter og poteter.

De kaller det for HOMEGROWN REVOLUTION.    (VIDEO)

I knew early on that we needed to settle the food problem, because if you can grow food, its empowering. Its powerful; in fact i would say that growing food is one of the most dangerous occupations on the face of this earth; because [if you do] you are in danger of becoming FREE.” Sitatet er hentet fra videoen.

Det nye lovforslaget til Obama  finner du her.

Det er forsøkt hastet gjennom i kongressen slik at det ikke blir en debatt om dette. Liknende kontroversielle lovforandringer ble også foretatt av president George Bush når han innførte “Bill of Rights”, som strippet alle amerikanere for deres borgerrettigheter under The Patriot Act:  “Give away your freedom for security!”

Hvorfor vil ikke Obama ha noen debatt ? Det ville bli som en innbruddstyv som stod i dørkarmen din, mens han fornuftig og rolig prøvde å argumentere for hvorfor han måtte gjøre innbrudd hos deg.

Obama nasjonaliserer ikke bare banker om dagen,  nå må samtlige bønder  gjennom en restriktiv kontroll. Hva de dyrker eller hvordan de dyrker bestemmes av staten. Det betyr i praksis at de kan bestemme hva du mater dyrene dine med, hvordan du behandler dem mentalt, og hva du “sprayer” på grønnsakene. Hele lovforslaget er sponset og er i regi av Monsanto og Tyson. Hvis du ikke har hørt om Monsanto, som ofte blir kalt Monsteret, så bør du ta en titt på denne dokumentarfilmen nå med én gang.

“The world according to Monsanto”

Bøtene som kreves vil være utenfor rekkevidde for småbønder. Hvis de nekter å etterfølge de totalitære kravene, med bøter opp til 500.000 dollar. Klarer du ikke å betale, må du pakke sammen og dra,  for staten vil beslaglegge gården og jorda di.

Hva er begrunnelsen for dette overformynderiet?

Staten ønsker sterkere kontroll over “matsikkerheten”. Hentet fra lovforslaget:

“To establish the Food Safety Administration within the Department of Health
and Human Services to protect the public health by preventing foodborne
illness, ensuring the safety of food, improving research on contaminants
leading to food-borne illness, and improving security of food from
intentional contamination, and for other purposes.”

Dette vil kreve en rekke tester og undersøkelser, omstillinger, og nye oppbevaringsmetoder. Det vil kreve innkjøp av nytt utstyr, og for småbøndene som allerede har nok av gjeld, blir dette vanskelig. Og hvem vil myndighetene sende ut for å besøke gårdene og opprettholde lovene? Ingen andre enn Monsanto.

Hva blir det neste, Obama? Vi får bare håpe at det neste steget ikke innebærer en nasjonalisering av lufta. Kan du se for deg staten skru av “luften” din? Slik at du kveles til døden for en ubetalt regning?  For 10 år siden var dette lovforslaget om å bannlyse økologisk mat nesten like virklighetsfjernt.

Kilde: http://www.youtube.com/watch?v=epXNJNjYBvw

Om du fortsatt stoler på Obama vil jeg anbefale deg å se filmen THE OBAMA DECEPTION

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

111 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hans Gaarder
Forfatter
6 år siden

Agroecology in China: 300% Increase on 8.6 Million Acres!

Nitupsar
Nitupsar
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
6 år siden

Oppmuntrende å se at våre skader på naturen kan reverseres. Hvis vi samtidig slutter å rasere nye områder, da vil nettoaffekten kunne bli positiv og vi vil ha reddet jorden fra oss selv!

Hans Gaarder
Forfatter
9 år siden

Topp-Illuminati går inn for organisk landbruk…!

Den belgiske topp-illuminatien William C Van Duyn akter å møte representanter for et viktig nettverk av amerikanske organiske (økologiske) farmere (og det virker ikke som om hensikten er å få dem til å legge ned, snarere å hjelpe dem til å få bedre sving på virksomheten…).

Som han selv sa det i en twitter-melding:
I will have a meeting in August with MOGFA who is one of the best Organic farming organizations in the USA at the… http://fb.me/1qxYplA95
William C.Van Duyn @WilliamVanDuyn · 26. jul.
https://twitter.com/WilliamVanDuyn

Er Obama virkelig ikke klar over hvor håpløst langt ned på Illuminati-stigen han egentlig befinner seg? En skarve 32 grads Prince Hall frimurer…

Hans Gaarder
Forfatter
10 år siden

Norges Bondelag går for økologisk!

Norges Bondelag har i dag 05.06.2014 vedtatt en resolusjon der de går inn for å produsere trygg og sunn mat, økologiske produkter og lokale og regionale spesialiteter. – Vi vil ha et bærekraftig og klimasmart landbruk med basis i norske ressurser, heter det i resolusjonen.

http://www.oikos.no/aktuelt/norges-bondelag-gaar-for-okologisk.aspx

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

Geoff Lawton’s permaculture wisdom can literally save the world http://www.naturalnews.com/045494_Geoff_Lawton_permaculture_food_forests.html

Quote: (NaturalNews) In the modern age many of the world’s biggest problems have been solved through technology. But at the same time, technology has created a number of big problems, too, not the least of which is how we feed ourselves. The global agriculture industry has been infiltrated and subsumed by mega-biotech corporations like Monsanto and Syngenta, which have forced one harmful substance after another on the world’s population, all in the name of serving Mankind. But the rise of GMO seeds and foods (Monsanto), for example, has come with an increase in cases of food sensitivities and life-threatening food allergies. FARE – Food Allergy Research & Education – citing a 2013 Centers for Disease Control and Prevention (CDC) study, reports that food allergies have increased by an astounding 50 percent between 1997 and 2011. Chemicals and GMO foods to blame? “The number of people who have a food allergy is growing, but there is no clear answer as to why,” FARE says. “Researchers are trying to discover why food allergies are on the rise in developed countries worldwide, and to learn more about the impact of the disease in developing nations.” ..

Hans Gaarder
Forfatter
10 år siden

A French organic winemaker could face a prison sentence and a hefty fine after refusing to spray his vines with pesticide.

http://www.cornucopia.org/2014/03/french-organic-winemaker-faces-prison-defying-pesticide-order

Den sinnssyke fascismen som nå herjer USA er nå i ferd med å krype inn i Europa… Hvorfor er det så vanskelig å få øye på motkreftene?

Det er vel ikke nødvendig å være strutser med informasjonsvegring bare fordi man er født i et såkalt “fritt og demokratisk” vestlig land…?

Jeg kan aaaaldri tenke meg at en risdyrker i Burma vil bli putta i kasjotten for å ha dyrket økologisk ris –

Michelle
Skribent
11 år siden

Husk Alltid at vi er i stand til å endre Alt, du har selv ubegrensete muligheter, tankene dine kan være med å endre nuet og fremtiden.. iallefall er du langt foran de som ikke prøver..

Så hva med å starte med å velge bare 100% økologisk? Det er utrolig mye kraft og makt i hvor du selv velger å legge dine egne penger, hvilke produkter du kjøper, og hvilke produkter du nekter å kjøpe..

Lar jeg min fremtid styres av ytre autoriteter og frykt? Enten det gjelder myndigheter, kronefolk, forskere, professorer, presteskap, trossystem, religioner eller en ytre makt der ute i universum som vil straffe eller belønne deg, enten er du mot han eller med han, splitt og hersk, maktmissbruk!

Så hva kan problemet bli om vi har for mye frykt og ser for mye på skremselen via internett? Det kan bli en besettelse og vi kan ende opp med å manifistere dommedag for de, alle de skrekkscenarioene som vi fryktet, akkurat som de har beskrevet de, ikke som du ønsket det, men som de beskrev det og som du så fryktet ville skje..

Så la oss ha fokus på løsninger i stedet for hat og bestrafninger og venten på en ytre kraft som skal komme og dømme alle som ikke gjorde hva de ble pålagt, enten de visste om det, eller ikke.

Det er ikke penger som betyr noe egentlig, men hva du legger din energi i, både tankemessig som fysiskt. Det handler om hva dine verdier er..

Så la oss endelig velge ØKOLOGiSK – BEViSST: for at det store og hele skal bli som du selv ønsker, må hver lille handling du gjør strekke seg mot ønsket om å nå ditt mål..

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

‘Monsanto Protection Act’ – Protect Monsanto – Stabbing America In the Heart – Sociopathic Liars – America: A Grand Monsanto Experiment – Corporate Government is Fascism – America Is Lost – Corporate Puppets – We Are At War http://www.abeldanger.net/2013/04/monsanto-protection-act-protect.html

Quote: Obama betrays America yet again by signing the ‘Monsanto Protection Act’ into law. Thursday, March 28, 2013. by Mike Adams https://plus.google.com/u/0/108002809946749848449/posts the Health Ranger. Editor of NaturalNews.com (See all articles… http://www.naturalnews.com/index-HRarticles.html ) (NaturalNews) President Barack Obama campaigned on promises to end secret prisons, decriminalize marijuana, balance the budget, honor the Second Amendment and make health care affordable. But what really unfolded was an explosion in the national debt (now $16 trillion and climbing), the signing of the NDAA http://www.naturalnews.com/034537_NDAA_Bill_of_Rights_Obama.html a claimed new power to kill any American at any time http://www.naturalnews.com/039046_military_drones_american_citizens_murder.html even on U.S. soil, the use of military drones to murder American children overseas, a full-on assault against the Bill of Rights, a doubling of health insurance http://www.naturalnews.com/039651_health_insurance_Obamacare_double.html rates and the destruction of the U.S. economy. But that’s not all. ..

Able Danger Explains Gun Control Agenda + http://www.youtube.com/watch?v=y0t51IK5w2g&list=PLqQQFOVUZBLhM3nrtuTRkSahYxdXZ8P1G + extra http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1814&start=1#M9109

Abel Danger Explains Gun Control Agenda – The Military Pharmaceutical Complex – The Military Industrial Complex – The Military Media Complex http://www.abeldanger.net/2013/04/abel-danger-explains-gun-control-agenda.html

Photo http://postimg.org/image/fxdcijeon/ In facebook http://tinyurl.com/cms6owj

“A Republic Service Announcement, Jeffersonian Sleeper Cell Network Army of the New Republic ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/08/abb-er-bare-smagutten-i-dreping/comment-page-2/#comment-97612

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Surprised? Monsanto Openly Wrote Own Monsanto Protection Act http://12160.info/page/surprised-monsanto-openly-wrote-own-monsanto-protection-act

Furor Growing Against Obama Over ‘Monsanto Protection Act’ http://www.ibtimes.com/furor-growing-against-obama-over-monsanto-protection-act-1156459

Monsanto Protection Act Signed by Obama http://www.ibtimes.com/furor-growing-against-obama-over-monsanto-protection-act-1156459

Genetically modified organism, GMO, a time bomb, food supply control, depopulation, new world order http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1852&start=1

“TIME to wake everyone NOW chemtrails are REAL…Do something…we are all somebody..!! ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2010/07/kong-harald-se-opp/comment-page-37/#comment-96909

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Korrigering av en url
Monsanto Protection Act Signed by Obama http://farmwars.info/?p=10318

Google { monsanto protection act section 735 https://www.google.no/search?q=monsanto+protection+act+section+735 }

kjemisk
kjemisk
Abonnent
13 år siden

Grammaton
Det enkle er ofte det beste, heter det!
Det kan også være for dumt å bare overse slikt som denne steinen med inskrift i. Men hadde det bare vært denne steinen som skulle bli lagt som grunn til videre undersøkelser, da hadde det hatt liten substans.

Men jeg er nokså sikker på at hadde mange av de eldre kloke hoder, både av vitenskapsmenn og samfunnsvitere våknet til live og blitt oppdatert på hva som skjer i samfunnet, da hadde de skammet seg over skepsisen og naiviteten til dagens intellektuelle og skolerte hoder. Tror mange av dem hadde vært helt inneforstått med at det ligger skjulte og mørke planer bak det hele. Usunn skepsis er minst like farlig som å ikke være skepsis i det hele tatt, spesielt hva gjelder det som skjer i samfunnet.
I studentkretser og blant intellektuelle er meningsdiktaturet sterkest. Den som i dette miljøet prøver å ymte frem på om at ting ikke er som det høres ut til å være, blir sparket ut i kulden der de gråter og skjærer tenner : )

Grammaton Retard
Grammaton Retard
Anonym
Svar til  kjemisk
13 år siden

Du sier noe veldig klokt her, og det er det å finne balansen mellom skepsis og ikke skepsis.
Man skal være passe skeptisk og ikke ta ting for god fisk bare fordi det er noen tegn i tiden.

Det kan selvsagt være dumt å overse slike ting, men man kan jo virkelig ikke tro at en skattejakt har et kart som peker rett på skatten.

Det er mye symbolikk i ting som ikke trenger å bety det man først antar, uten at jeg konkluderer med dette i dette tilfellet.

Jeg er enig med deg i at det er mye naivitet blandt vitenskapsmenn og samfunnsvitere, men samtidig vil jeg si det samme om konspirasjonsmiljøene som bare konkluderer over en lav sko, og får det hele til å virke som en eneste stor konspirasjon, og at ALT er berørt av konspirasjonene.

Det er mye som ikke kan forklares i verden, og dersom det enkleste ofte er det beste så er det enkleste å vifte det vekk som rare tilfeldigheter.

Noen ganger er nettopp det kanskje løsningen, mens andre ganger kan det selvsagt være at det er bakmenn, og andre ganger igjen, er det mafia eller annen organisert kriminalitet med økonomisk vinning som motiv.

Poenget er at det ikke er noe svar som er universellt og som løser alle problemer.

det er individuelle løsninger på alle problemer, og tilfeldigheter dytter oss i de retningene vi velger.

Det er min mening, og den er absolutt diskuterbar, for det er en mening, og ikke en bastant påstand!…

kjemisk
kjemisk
Abonnent
Svar til  Grammaton Retard
13 år siden

Grammaton
De fleste ting kan diskuteres. Ofte er det slik at ting egentlig ikke er slik de virker som, spesielt av hva som skrives på nettsteder som dette. Mye av det som skrives her kjøper jeg ikke. Ja, mesteparten av det.
Men det er mye som en rett og slett ikke kan stikke under en stol eller bare feie bort som konspirsajonsteorier. Mye av det som omhandler det som skjer på det samfunnsmessige plan i politikken spesielt, skjer det ting som er skjult for oss. Vi har bare gravd litt på overflaten. Noe av det er bygd på spekulasjoner og ville teorier, mens noe er høyst reelt. Derfor spriker det begge veier hva gjelder dette: Noe er ikke belyst godt nok og derav ennå ligger skjult for oss, eller det er ikke påpekt godt nok, mens den andre veien er det blåst ut av proporsjoner. Derfor kan slik informasjon aldri ble konkretisert og belyst slik det er i virkeligheten.
Personlig abonnerer jeg på bladet “Innsyn”, som også har en hjemmeside http://www.innsyn.com , der forfatteren er svært nøye med dokumentasjon og å påvisning av fakta. Men også der må en holde guarden høyt for å skille ut.
Per Aslak Ertresvåg kan også være nyttig å høre på. Det er lagt ut en del filmer på youtube av han. Men det litt forsiktighet kreves det der og. Vet at han er blitt stemplet. Men mye av det han står for er det hold i

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  kjemisk
13 år siden

“Vet at han er blitt stemplet.”
Tja.. stempel og stempel. Tror skeptikerne er blitt stempet som statsvennlige nikkedukker for lenge siden. Det finnes ikke en sak siden skepsis-bevegelsens begynnelse der de har tatt en annen standpunkt enn den offentlige kommer med. Angående DLD var det litt motstand på skepsis-forumet, men da den allikevel ble lovfestet, ble hele galskapen nedtonet som et sted ikke for diskusjon. Videre diskusjon rundt DLD ble derfor henvist til politikk-fora. :)

Grammaton Retard
Grammaton Retard
Anonym
Svar til  kjemisk
13 år siden

Klassisk eksempel på Arifkarim type innlegg, hvor alle som er uenige med han med andre ord er “stemplet som statsvennlige nikkedukker”.

klassisk hersketeknikk hvor debatt uteblir, og overmakt er eneste metode for gjennomslag.

klassisk for diktatorisk styring, og for utpsyking av svake debattanter som ikke orker å yte mer motstand.

Jeg har sagt det før, og kan si det igjen. Jeg har aldri deltatt på skepsis-forumet, og er ikke i nærheten av å være en statsvennlig nikkedukke, så jeg er i så fall glad for at jeg ikke havner i din kategori.

Du snakker om hva skeptikerne er stemplet som, men unnlater hva du selv og dine tommel-opp-venner er stemplet som.

Alle samfunn får stempel på seg, men det er opp til oss selv å styre hva som skal følges av disse stemplene.
Er det ønskelig å bli lagt merke til, ja da blir man stemplet.

Grammaton Retard
Grammaton Retard
Anonym
Svar til  kjemisk
13 år siden

kjemisk,
Igjen, så er jeg enig med deg i at det er mye som ikke skal feies bort som konspirasjonsteorier.
Problemet blir at når man på absolutt ikke etterrettelig nivå lanserer teorier, som igjen skaper store kataklysmiske konspirasjoner som til slutt ser ut som et stort slektstre hvor alt henger sammen, og alle på toppen er grusomme, og død og bedervelse og “nedbemanning” planlegges på høyt plan, både med konkrete våpen, sultkatastrofer, fattigdom og nå de siste årene også jordskjelvmaskiner, så synker troverdigheten til et minimum da dette vitner om svært lite kunnskap om fysikkens og universets lover.

Er nok ikke helt på linje med deg når det gjelder innsyn heller for min del, for der snakkes det med bibelen som grunnlag for all sannhet.
Mulig forfatteren er mer etterrettelig når det gjelder rene vitenskaplige uttalelser, men problemet er at når dette skrives av dypt religiøse, så blir bismaken av det åndelige svært ofte overskyggende, og da synes jeg det er veldig vanskelig å ta en artikkel alvorlig.

Men, når det er sagt, så ser jeg ikke stor faremoment i det som kommer på innsyn.com nettopp fordi det skrives på en noe mer menneskevennlig og reflektert måte enn hva man kan se her inne.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  kjemisk
13 år siden

Retard:
Du trenger ikke delta på skepsis-forumet for å bli erklært en skeptiker!!! Din holdning her på NS snakker seg selv. Det var nettopp slik jeg ble møtt på skepsis-forumet: De sa at jeg hadde konspiratorisk “undertone” i mine innlegg, og derfor må jeg være en konspirasjonsteoretiker (:D), noe jeg ikke er….

“Du snakker om hva skeptikerne er stemplet som, men unnlater hva du selv og dine tommel-opp-venner er stemplet som.”
Hvem er mine tommel-opp venner? Jeg driter opp i dem, siden jeg kan aldri vite hvem som stemmer opp / ned på meg. Og det er heller ikke poenget. Poenget er å kunne diskutere i et fritt forum, dele meninger, utveksle informasjon osv. Det var skeptikere som først begynte med stempling av KT-ere, det var de som klasifiserte mennesker med annet syn enn den offentlige (mainstream) som avvikende mennesker som trengs en “behandling”. Ta gjerne en tur gjennom deres forum, så skjønner du bedre hva jeg mener. :D

Grammaton Retard
Grammaton Retard
Anonym
Svar til  kjemisk
13 år siden

åja, skal vi begynne med “Det var han som begynte” taktikk også nå, Arif?

Sier du at du ikke er en konspirasjonsteoretiker, eller støttespiller av disse?

Vel, mulig du ikke er i stand til å nøre opp en egen KT selv, men du ferdes her inne og støtter teorier og buer ut de som er kritiske, med kampestein i hårfine glasshus, så det er ikke så mye som backer deg opp i din påstand om at du ikke er en konspirasjonsteoretiker.

Hadde du vist EN kritisk tilbakemelding på EN av teoriene som regjerer her inne, så ville jeg kanskje hørt på deg, men det eneste du kommer med er kritikk av skeptikere, og beskyldninger om at alle som er skeptiske er like, og statsvennlige nikkedukker.

Ganske nært umulig å gjennomføre en diskusjon med folk som har bestemt utfallet på forhånd.

Hmmm… når jeg tenker meg om, så er det rene konspirasjonen faktisk….

kjemisk
kjemisk
Abonnent
13 år siden

Grammaton
Jeg er enig med deg at alt er ikke konspirasjon, fusk og mørke agendaer fra makter og myndigheter.
Men det er enkelte ting som ikke kunne dokumenteres eller påpekes for 30-40 år siden og enda lengre bakover i tid, men som vi i dag har fått tilgang til gjennom moderne medier og informasjon. Også ting som vi av både empirisk erfaring og dokumentasjon kan påpeke stemmer med det landskapet vi ser og de fruktene som de gamle opptegnelser som f.eks. Sions Vises Protokoller gir oss(kanskje planer ble forskyvet ved at de ble avslørt).
Det er sunt å være skepsis, slik jeg også er. Men når skepsisen forkaster realiteter, selv om de ikke stemmer med læreboka, da er en på farlige veier.
Hva mener du f.eks. om monumentet som er reist i Georgia som sier: “Sørg for at jordens befolkning holder seg på 500 millioner mennesker i evig balanse med naturen” ? Hvem tror du har skrevet dette. Mener du at det ikke betyr noe, eller mener du bare at dette er guttestreker som ikke har rot i virkeligheten? Eller tror du at det ligger alvor bak disse ordene; en grufull plan skapt av mørke elementer øverst i samfunnet?
En betydning må de jo ha. Hvorfor river de ikke ned dette bespottelige og gruelige verket, som forøvrig må ha kostet store summer å opprette

Grammaton Retard
Grammaton Retard
Anonym
Svar til  kjemisk
13 år siden

Vel, om det var mørke elementer øverst i samfunnet som har laget monumentet så består i så fall denne mørke eliten av fullstendig tomsete idioter som ikke tror at folk kan lese.

Det blir for dumt, og det blir for enkelt å tro at siden det står en bauta i Georgia som forteller om mengden som skal få overleve, så er det en eller annen toppledelse for hele verden som står bak og som vil drepe 9/10 av jordens befolkning.

Tror du/dere virkelig at jorden er så forutsigbar at man bare kan programmere inn noen naturkatastrofer, og vips så er hele planen i boks?

Jeg tror faktisk ikke at verden er så enkel. Det er i beste fall naivt å tro at et monument som er reist av noen fanatikere betyr at verden er styrt av sataniske styrker, som i tillegg til ønsket om regulering faktisk har kontroll på naturkreftene, som forøvrig er styrt av magnetisme, magmaforskyvelse, solenergi og elementer fra ytre rom, som kometer, asteroider, meteorer, etc.

Jeg skal ikke spekulere i noen årsak til at dette er hevet eller ikke revet, og føler ikke at det har noe med saken å gjøre heller.

Grammaton Retard
Grammaton Retard
Anonym
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

1. Merkelig at den som forteller om løgnene om overbefolkning lyver like mye selv.
Det virker ikke som om tekstforfatteren her har noe som helst forståelse for hvordan man trenger mat, vann, infrastruktur etc. for å håndtere mengden mennesker på planeten.

2. Ingen tvil om at problemene vi liksom skal møte er bevisst skapt av en ledelse på verdensbasis????? Det er tydelig at NyS artikkelforfattere og alternativmiljøet å planeten alle sammen tror at hele den etablerte vitenskapseliten består av idioter som ikke forstår hvordan dette skal styres.
Hvem som helst er vel enig i at en del av problemen vi har i verden kommer av bad management, men å være så naiv at man tror det er en NWO eller noen form for toppledelse som styrer både Afrika, Kina og India, som til sammen står for majoriteten av fattigdom og matmangel i verden er helt ufattelig.

3. Clear vision? Så snart noen får Clear vision, så tar man tak i problemene og rydder opp, ikke sprer eder og konspirasjonsteorier om alt som er grusomt. Den som tror at det å lage teorier er å bidra er helt på jordet.
Det er så mye prat og lite handling fra dette miljøet at jeg begynner å tro at ingen er ute etter noen endring, bare oppmerksomhet.

jadajada, dette er vel enda mer spam og lite konstruktivt i følge deg Armin, men kom med det! Ønsker dere folk til å kommentere, eller bare marionettene deres som “liker” alt dere skriver, diskuterer MED dere, og jatter med når dere kommer med forummende informasjon om den etablerte verden blandet med naiv tro på hvor enkelt det hadde vært å snu verden til noe bedre.

Arve
Arve
Abonnent
Svar til  Grammaton Retard
13 år siden

Berre ” eder og konspirasjonsteorier”??, G. Retard?

Kikk litt på kva Nationens seniorkommentator skriv om kjøpt forsking og GMO.

http://www.nationen.no/2011/04/04/landbruk/kommentar/gmo/genforskning/gekaufte_wahrheit/6555829/

Grammaton Retard
Grammaton Retard
Anonym
Svar til  Arve
13 år siden

Arve,

ja, som jeg også har sagt, så er jeg enig i at det er mye bad management der ute, men det er langt fra eksemplene og opp til at ALT er en konspirasjon, og at ALT vi ser på, tar på, spiser og holder kjært skal være fusk og styrt av regjeringer som vil oss vondt.

Jeg håper du ser den.

Jeg benekter overhode ikke at det finnes konspirasjoner, mog samlinger som går imot menneskehetens beste, men jeg benekter at verden skal bestå av ren overvåkning og vonde hensikter.

De som ikke ser alt det fantastiske som noen ønsker oss, og det positive med ting som kommer fra forskningsverden etc. lever et fattig liv.

Ja, det er min mening da. feel free to rant me over…..

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Arve
13 år siden

“Bad management” Grammaton, si meg har du lederutdannelse fra NOKAS-ranerne. Selve uttrykket er jo alene en fornærmelse for ofrene for din “bad management” og en påminnelse om at vi lever i en tid av fornektelse og ansvarsfraskrivelse.

Bad management 1:

Bad management 2: http://www.huffingtonpost.com/2011/04/14/goldman-financial-crisis-prosecution_n_848994.html

Bad management 3: http://www.youtube.com/watch?v=wKrpw5OmyGc&feature=channel_video_title

Hvor mange av disse scenarios er konspirasjon? La oss for eksemplets skyld si ingen. Hva er da grunnen. Hva med; grådighet, ansvarsløshet, mangel på etikk, arroganse og ignoranse.

Hvor mye skyldes dine vitenskapsfolk og skruppelløs nattklubb-økonomi. Dere vitenskapsfolk bringer mye bra innenfor forskning og teknologi. Men det er en lite lydhør profesjon for å finne løsninger som kan endre den highway to hell vi er på. Hvor er deres vilighet til å søke nye veier. Du fremstår her som en som søker. Enten er du grenseløs naiv, lite informert eller du har rett og slett investert så mye i dette paradigmet at du ikke ønsker endring.

Alternativt, er du en agent for din arbeidsgiver sendt ut for å disinformere og skape enda mer mistro til den alternative siden. Er du disinformatør Grammaton; http://dprogram.net/2010/02/08/disinformation-tactics-the-methods-used-to-keep-you-in-the-dark/

Grammaton Retard
Grammaton Retard
Anonym
Svar til  Arve
13 år siden

Sorry Lynx, men nå ler hele jeg av deg.

lederutdannelse fra NOKAS-ranerne? Badly managed ble nevnt i artikkelen til Armin. jeg tok bare uttrykket med meg videre.
Skal du nå angripe meg for feil på utdannelsen min også? Merkelig hvor mye du vet om meg hver gang du skal hevne deg for at jeg stikker deg i siden.

Hvordan i alle dager kan uttrykket bad management alene være en fornærmelse for ofrene og en påminnelse om at vi lever i en tid av fornektelse og ansvarsfraskrivelse.
Fant du bare ikke på noen måte å fylle ut så det ble forståelig?

Helt absurd innlegg av deg denne gangen. jeg legger det på ustabil-kontoen og tilgir deg straks.

Når det gjelder videoene dine, så har jeg ikke tenkt å spekulere i hvorvidt dette er konspiratorisk eller ikke. det har ingenting med saken å gjøre.
Jeg sier jo at det finnes mange mange konspirasjoner, men so what? Hva har det med saken å gjøre?
Det er for banalt og enkelt å bare skylde på at verden er en moderkonspirasjon med en rekke mindre konspirasjoner under.

Mine vitenskapsmenn? Hvor tar du det fra? Jeg har ingen vitenskapsmenn!

Ja, jeg søker! Jeg søker etter logikk og sammenheng, og er minst, om ikke mer, opptatt av dette enn dere som bruker all deres tid på å lansere teorier om alle de fæle menneskene som råder i vår ville verden.

Du kaller meg mulig grenseløst naiv. DET er temmelig bombastisk å kalle meg naiv, når alt jeg gjør her inne er å stille spørsmålstegn til dine og andres barnlige naive holdninger til at alt du/dere ikke forstår og som ikke kan forklares er kaniner opp av hatten og uforklarlige teorier og beskyldninger.
Det er ufattelig naivt å tro at verden er uskyldig mens mennesker har skyld i nær sagt alle naturkatastrofene som har skjedd siden kommunikasjonen i løpet av et par tiår endret seg fra avisbasert til akutt tilgjengelig for hvem som helst.

Agnet du la ut om at jeg er en agent for en arbeidsgiver var erklæringen jeg likte best.

Jeg tror heller jeg er en person som bryr meg om folks helse, både fysisk og mentalt.

Som agent for min arbeidsgiver, så vil jeg anta at din mentale helse er påvirket av alt du sluker rått av såkalte “sannheter” om verden, hvor verden er frifunnet på alle punkter, mens Rockefeller, Rothschild og alle verdens ledere står bak alt det grusomme som skjer og har skjedd på jorden.

Dette er et oppsop av naiv og barnslig sårhet som følge av mine andre innlegg på speilet den senere tid.
Dette gjenspeiles veldig lett i alle tommel-ned responsene jeg får, sammen med alle klumpen, lumpfish og andre får når det stilles noen kritiske spørsmål til troverdigheten i artikler og kommentarer.

Neida, jeg er selvsagt ikke hverken såret eller bitter for dette, men det er jo greit å understreke at når man ser en så ensrettet negativ holdning til ALT som er fra oss som ikke er saueflokk-enige med innspill og artikler på NyS, så trenger ikke det å bety at det er noe galt med oss som kommenterer, men kanskje at dere som rekker tommel ned er intolerante, bitre for at noen prøver å rive ned fantasiveggen deres, og ikke minst forbannet for at noen utfordrer de “alternative sannhetene” som alltid peker på verdens vellykkede som skurker og satanister.

Når jeg og andre i tillegg da blir beskyldt for å være uutdannet og laverestående, så er det på tide å se litt på egne rekker og utfordre sine egne holdninger litt også.

Se på hva Smurfen, Arif, Lynx og andre klarer å lire av seg av beskyldninger og konklusjoner når det kommer noe.
Hvis det ikke er nok, så får det jo bare være, men å regne med at vi skal gi oss av den grunn er bare mislykket hersketeknikk.

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Skjønner ikke at dere gidder og gi Repvik opperksomhet, er jo akkurat det han vil for og sabotere…..
Er jo alemt kjent at Cientologer, Jøder, store intersesse organisasjoner osv har profosjonelle bloggere som har som jobb å hindre at sannheten kommer frem så ville vært rart om ikke gutta i NWO hadde det samme….
Prøv og blogg deg kritisk til masakrering av palestinere i gaza så får en dem proffe motinlegga med en gang…..
Flott at innlegg får debatt fra fra begge sider men når det blir så usakligt som fra Repvik og dem andre idiotiske nicka hans så skjønner en jo agendaen med en gang…..
Drit i tullingen og la vær og komenter propagandan hans.

ArneLo
Abonnent
15 år siden

Ikke mye igjen enn propagandaverdien av “Land of the free and brave”

Unconscionable Police Raid on Family’s Home and Organic Food Co-Op

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/05/02/Unconscionable-Police-Raid-on-Familys-Home-and-Organic-Food-CoOp.aspx

On the morning of December 1, 2008, law enforcement officers forcefully entered the Stowers’ residence without first announcing they were police or stating the purpose of the visit. With guns drawn, they swiftly and immediately moved to the upstairs of the home, where ten children were in the middle of a home-schooling lesson. Officers then moved Jacqueline Stowers and her children to their living room, where they were held for more than six hours.

Neo
Neo
Abonnent
15 år siden

Å se, og å leve sitt eget liv,
utifra eget perspektiv –
blir fort en kamp
mot andres fordommer og forutinntatthet…

orepvik
orepvik
Abonnent
15 år siden

Har sendt noen mailer til veterinærinstituttet, så får vi vel se etterhvert om de har noen informasjon.

orepvik
orepvik
Abonnent
15 år siden

As far back as 1896, CCD has popped up again and again, only under the monikers: ‘fall dwindle’ disease, ‘May dwindle’, ‘spring dwindle’, ‘disappearing disease’, and ‘autumn collapse’.
http://www.cosmosmagazine.com/node/1087?page=1

Og masse mer info om CCD:
http://www.ento.psu.edu/MAAREC/ColonyCollapseDisorderInfo.html

orepvik
orepvik
Abonnent
15 år siden

Og, tilbake til biene igjen… Hvorfor døde de nesten ut i 1890. Var det chemtrails/haarp da også?

« Forrige artikkel

Ammunisjon fra helvete

Neste artikkel »

Bilderbergernes gavepakke til Røkke

111
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x