"They came, they dumped, they mocked".

Miljø-forbrytelser mot moder jord og hennes beboere

2.6K visninger
5 minutter lesetid
8

Nye avsløringer viser at dumping av miljøgifter også har funnet sted i Den dominikanske republikk, et ferieparadis med en av verdens vakreste strandlinjer. Dette har vært skjult for verdenssamfunnet siden 2004 og har plaget lokalbefolkningen og hele Den dominikanske republikk sine 9 millioner innbyggere, som bor på en øy mindre enn Hedmark fylke.

Den dominikanske republikk, øya som Christopher Colombus trodde var India, fikk besøk av “Los Conquistadores” på 1600tallet. Mye vondt kom som følge, og lokalbefolkningen ble underlagt bibelens sverd og europernes universalisme. De måtte siviliseres og underkaste seg kristendommen, eller dø på en djevelsk måte.  Men den dagen er langt forbi, eller er den virkelig det?

Port Dumping
Enorme båter dukket opp, og etterlot enorme mengder “Fly ash” langs Kaia

I 2004 fikk Den Dominikanske Republik besøk av nye ubehageligheter, som igjen landet på kysten.

“They Came, They dumped, They Mocked”

Det er det nye irriterende ordtaket på øya, og sivilbefolkningen sloss mot en korrupt og ansvarsløs stat som har gang på gang avist hele hendelsen.  “Fly ash” (Kull Aske)  inneholder spor av konsentrasjoner fra tungmetaller som som ved tilstrekkelig mengder kan være en potensiell helserisiko. Avfallstoffer fra kullforbrenning inneholder substanser som: arsenikk, berelium, kadium, barium, kopper, bly, kvikksølv, nikkel, radium, selenium, thorium, uranium og Sink.

I 2000 utalte  The United States Environmental Protection Agency (EPA )  at Coal Fly ash ikke trengte å være regulert som miljøfarlig avfall. Dette har siden blitt svært omdiskutert. Studier fra US geological surveys legger Fly ash  lik linje med vanlige jordmasser og andre sten typer og bør ikke være en alarmerende. Men imidlertid, har flere lokalbefolkninger og miljøvern-organisasjoner dokumentert utallige områder utsatt for miljø-ødeleggelser.  Både i USA og utlandet.

En mail fra et familiemedlem “Dr.Maria Bahrami de Corniell”  fra Santo-Domingo.

Dr.Maria Corniell: The fly ash  was the  corupted Government of D.R who let the a portorican company transport it here,  any efort to find the origin pf this toxic waste was tackled by big boss. So as every other scandal, it layed into forgettig clouset of this dumb people, there are report of increasing respiratory disorders in the area , but nobody gives it a damn, i belive the population of  the earth is so high and somehow it must be lowerd, so the big bosses are taking action.  It seems this economy issue is set up for making people to put their attention on somthing else than real issue. The media is controled , it seems that they are winig the battle  poor GOD has been stabed ,and killed . Hope is hunged frome the tree of ignorance. We are all alone ,look around yourself ,the yuth is lost, lost in the sea of drugs and stupidity. Nobody cares about this.

"Dont go there!, its toxic waste!"  Framtiden ser mørk ut for barn som skal vokse opp i en radioaktiv søppeldynge.
“Dont go there!, its toxic waste!” Framtiden ser mørk ut for barn som skal vokse opp i en radioaktiv søppeldynge.

Situasjonen er tydelig frustrerende

Nyhetsspeilet: What kind of respitory disorders are we talking about?

Dr.Maria Corniel: Silicosis. caused by inhalation of crystalline silica dust. Silicosis is characterized by shortness of breath, fever, and cyanosis , some kind of bluish skin. It often be misdiagnosed as pulmonary eduma , wich meaning  fluid in the lungs, pneumonia, or tuberculosis. this decease is familiar to people working in coal mines or stone carving industry, not to the people living near the beach! The local residents want it removed but they dont know where to put it, and it costs fortune! the groundwater is contaminated and local residents are furious at government for not responding. they are corrupt! as always!

Ferieparadiset Dominikanske repbulikk kan miste mye av sin hovednæring, turistene. Et selskap fra Puerto Rico ved navnet Manzanillo har blitt beskyldt for å dumpe asken. Mange mener at de prøver å forurense deres turistindustri, for å lokke over kunder til deres egen øy. Andre mener det er depopulasjon. Men det som slår meg er stillheten i verdenssamfunnet, ingen ord, ingen tanker, og ingen respons fra media. Saken ligger død mens folk fortsetter å bli smittet.

Å dumpe ulovlig avfall har fått et stadig større marked, den Italienske mafiaen skal ha stått bak flere dumpe aksjoner i den siste tiden. I Italia er det faktisk mafian som eier og drifter søppelvirksomheten, dette er godt bekreftet. Man skal ikke se bort ifra at dem utfører en rekke “umoralske oppdrag” for forskjellige internasjonale selskaper i Europa.

Elfenbenkystens Tjernobyl

I 2006 døde 8 personer og 80.000 mennesker ble alvorlig smittet fra en lignende historie i Elfenbenkysten utenfor Afrikas vestkyst. Her fikk befolkningen akutte pusteproblemer, oppkast, neseblod og flere måtte oppsøke legehjelp.

Salif Oudrawogol forklarte til New York Times hvordan en stygg lukt av råtne egg, hvitløk og petroleum traff ham da han våknet med sin sønn, gjespende for luft. “Lukten var så dårlig vi var redd … den brente våre nese og øyne. ”

En BBC rapporter siterte en fastboende,” Jeg er syk, jeg var beruset i mitt nabolag, Akouedo … Jeg er asthmatik og jeg gikk ut. “‘
Det var 500kubikkmeter med miljøgift som hadde blit dumpet ut på 14forskjellige steder, ganske ofte ved områder som dyrket mat og ved drikkevannskilder. Et Gresk skip registret i Panama på oppdrag for Dutch oil trading company Trafigura Beheer BV, ble holdt ansvarlig. Det ble senere offentligjort at familie medlemmer fra presidenten, holdt aksjer i PUMA ENERGY, et nyetablert selskap som hadde fått oppdrag å dumpe avfallet.

2 etterforskende journalister som beskrev hendelsen for “Elfenbenskystens Tjernobyl” og ble øyeblikkelig arrestert av regjeringen.

Ivory Coast Toxic Waste

Dette skapte store protester rundt om i landet, for de døde, og den korrupte regjeringen som har snudd mot sin egen befolkning.

Flere ministre måtte tre av, og demonstranter ved en annledning, dro ut den daværende transportministeren ut av bilen, og banket ham opp skikklig. Han var  uskyldig. Det var også noen som prøvde å sette fyr på huset til havndirektøren, landet var i fullstendig kaos og folket ville se de skyldige bli straffet.

Oppgjørets time i Santo Domingo

Den Dominikanske saksøker et Sanfransisco registrert selskap med datterselskap i Puerto Rico.
Men selskapet nekter blankt etter flere henviste bevismengder. De tapte rettsaken, og folket har siden 2006 latt saken ligge død.

“The Dominican government is seeking damages in excess of $80 million from AES, charging that “the defendants are liable for the destruction of the beaches, the pollution of international waters, numerous serious physical injuries including irreversible brain damage, permanent paralysis and permanent physical ill health, and for creating a public nuisance”.  Dr. Max Puig, the Dominican Minister of Environment.

Les mer her: http://www.jonesbahamas.com/?c=45&a=8243

Den frie og utviklede verden bedriver systematisk overgrep mot den underutviklede verden, ved å dumpe giftig innhold som skader fisk, mat og helse og i Somalia dumpes det også giftig avfall hvor lokalbefolkningen har etablert en lokal kystvakt bestående av engasjerte unge menn, beskrevet som helter i hjemmelandet mens de blir svartmalt som pirater i internasjonale medier. Hvor er greenpeace? Hvor er bellona? Dette har vært et emne for Greenpeace international, men i Norge fronter ikke Greenpeace en så viktig og håreisende nyhet.

Er profitt mer verdt enn menneskeliv?For menneskene som bor i disse områdene er det uten tvil.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

8 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Tiden er forlengst inne for å ta et resolutt oppgjør med de elitiske bandene som planlagt og kontinuerlig ødelegger alt liv og miljø, kun er en plage og forpester alles hverdag og nattesøvn, få de kartlagt og registrert, utferdiget tiltaler, fengslet med brev og besøksforbud samt straffeforfulgt

The dark side of SCIENCE: Here’s what scientists don’t want you to see http://tv.naturalnews.com/v.asp?v=57AA3588237C70A763DBBC975E8BC07F

Source,
The Dark Side of Science – new video examines horrors of science pursued without ethics http://www.naturalnews.com/037932_science_failure_video.html

“Forrige gang var det pandemrix, pandemikongen, som beviselig kun var pur gift, og nå er det fluarix, influensakongen, som beviselig er enten pur gift den også eller totalt unødvendig å anvende. ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/svineinfluensavaksineringen-1-ar-etter/comment-page-24/#comment-93744

Menneske
Menneske
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Tiden er inne, ja.
Bare EN måte å gjøre dette på:
http://www.youtube.com/watch?v=LgTLbAsxDgo

Fysikkens lover fungerer best hvis de er fysiske, og ikke virtuelle.
Innen den tid, må nok nordmenn fortsette å kaste bort tiden foran computerne, slik eliten vil at de skal gjøre.

Nixo
Nixo
Abonnent
12 år siden

Akutell chem-trail-aktivitet. akkurat nå.

Da dette også er en miljøforbrytelse, synes jeg den passer under denne artikkelen.

Idag 12.08 2011 er det voldsom aktivitet av tåkesporlegging fra jetfly over Røros-området.

Jeg observerte det først idag på vei til røros kl 10.00. Da las det 5 paralelle spor fra sørøst til nordvest over området.

På grunn av vinden så sporene ut til å drive nordover slik at effekten kom nordøast for selve Røros. Tåkesporene spredde seg og gjorde et bredt område om fra helt klarvær til heller disig.

Siden har det blitt lagt spor på kryss og tvers over selve Røros og det begynner å dise seg til i høyere luftlag fra et strålende klarvær over selve stedet.

Nå kl 12.42 ser aktiviteten ut til å bare fortsette.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Nixo
12 år siden

Jævlene begynte å dynke Oslo sånn rundt lunsjtider i dag. Synd, for dette kunne blitt en strålende fredagskveld med pils i solen.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Har noen sett “Transporter 3”? Filmen handler også om dumpingen av miljøgifter i land som ikke klarer å beskytte seg selv. Metodene som blir brukt er enkle:
1. kjøp lokale politikere eller utpress dem med andre måter.
2. få dem til å undertegne langvarige kontrakter som sikrer industri giganter til å avføre så mye dritt de bare vil på bekostningen av de lokale innfødte.
3. start dumpingen av miljøgifter og ikke la media rapportere slike ekstreme saker!

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  arifkarim
12 år siden
Killuminati
Killuminati
Abonnent
14 år siden

Dette sjokkerer meg ikke i det hele tatt, det at det ble dumpet giftig avfall i Somalia visste jeg(alle Somaliere vet det). Men jeg visste ikke at det foregikk i så stor skala rundt omkring i verden.

Det er synd at det skjer, men det skjer. Noe må gjøres med det og vi kan ikke forvente at våre politikere eller vårt “demokratiske instrument” media skal hverken løfte en finger eller si noe.

Bra vi har folk som deg Armin og resten av nyhetsspeilet personalet som formidler sannheten. Ikke den vridde, halverte og uobjektive “sannheten” til VG, Aftenposten and the gang.

« Forrige artikkel

– Det hele var helt idiotisk

Neste artikkel »

NATO-toppmøte i satanisk tempel

8
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x