Nyhetsbrev til våre folkevalgte

Hjem Forum Samfunn Nyhetsbrev til våre folkevalgte

Dette emnet inneholder 0 svar, har 1 deltaker og ble sist oppdatert av  anders 3 år, 11 måneder siden.

 • Forfatter
  Innlegg
 • #58447 Svar

  anders

  Jeg har nå igjennom 18 måneder sendt «nyhetsbrev» til våre folkevalgte med stadig verre bekymringsmeldinger om hva som skjer her tillands. Det har vært den naturlige veien å gå siden jeg oppdaget at nesten ingen av statsinstitusjonene fungerer; heller ikke rettsvesenet. Jeg har brukt nesten 6 år på dette og alle henvendelsene til offentligheten har skjedd på en berettiget og naturlig måte. Til dags dato har jeg enda ikke fått noe tilbakesvar ifra et eneste medlem av de 8 stortingsgruppene.

  Videre har jeg sendt brev til ministre, LO´s Kristiansen, fagforeninger og flere med bønn om støtte og rettleding for å få gjennomslag i de mest selvfølgelige rettigheter for et hvilket som helst menneske i «verdens mest avanserte demokrati».

  Det eneste svaret jeg tilslutt faktisk fikk var ifra Venstres talskvinne Trine Skei Grande som understreket at den riktige veien å gå var rettens vei i forbindelse med en arbeidstvist jeg hadde. Siden har jeg fulgt hennes oppfordring og gått tjenestevei uten noe resultat.

  Jeg er sjokkert over hvordan Norge er forvandlet til å bli den mest attraktive tumleplass for de mørke krefter. Nesten alle nøkkelposisjoner land og strand rundt er blitt infiltrert av satansmakta. Pressa er blitt konvertert til de verste hyklere og samfunnsforrædere noensinne. Hele nasjonens ledere er blitt løpegutter for fansmakta.

  Jeg gjengir under de e-post adressene som er åpne for publikum for meddeling til våre folkevalgte. Dette er adresser tatt som eksempel bare, men i tillegg kommer alle e-post adressene til alle avistipserne land og strand rundt, Arbeidstilsynet og flere. Jeg nevner dem fordi jeg har indisier på at alt som sendes herover blir filtrert til Etterretningstjenesten.

  hoyre.postmottak@stortinget.no (hoyre.postmottak@stortinget.no); frp.postmottak@stortinget.no (frp.postmottak@stortinget.no); venstre.postmottak@stortinget.no (venstre.postmottak@stortinget.no); ap.postmottak@stortinget.no (ap.postmottak@stortinget.no); krf.postmottak@stortinget.no (krf.postmottak@stortinget.no); sp.postmottak@stortinget.no (sp.postmottak@stortinget.no); raudt@raudt.no (raudt@raudt.no); mdg.postmottak@stortinget.no (mdg.postmottak@stortinget.no)(Denne e-post blir filtrert til e-tjenesten)

  Jeg gjengir her det siste jeg sendte til våre folkevalgte.

  Kjære folkevalgte!

  Turid Birkeland døde nylig bare 53. Av diagnosen MYELOFIBROSE. I Store Norske heter det «som komplikasjon ved visse forgiftninger». Ved å kontakte mine venner i USA står Myelofibrose på lista deres over en sykdom som er forårsaket av tungmetalene ifra Chemtrails. Lista er lang. Kjente dere til det? Hva har disse tungmetallene i lungene våres å gjøre?

  Eksisterer muligheten for at hennes partikollegaer kjente til den langsomme forgiftningsprosessen som Chemtrails medfører og som kunne ha vært årsaken til Turids tidlige bortgang? På samme vis som yankien har bevist at Chemtrails er hovedårsaken til Alzheimer, Demens, Autisme og et utall av syndomer og allergier?

  I USA finnes det utbrytere som kjemper imot den amerikanske regjerings overgrep på sin egen befolkning og består av avhoppere ifra de hemmelige tjenester i den amerikanske marine som desperat forsøker å formidle sine klagerop til verden for å advare flest mulig om de vanvittige planene til NWO (Nye Verdensorden).

  Var det dessuten noen som fikk med seg de godt skjulte formuleringene i sluttutkastet til klimakonferansen i Paris? Nemlig at den største bløff noensinne slo fast i plenum at giftsprøytingen (Chemtrails) skulle fortsette uhemmet?! Hårreisende!

  «Paris Stunned As Scientists Debunk Climate Change Hysteria»

  Som så ofte før så kommer sannheten ifra utbrytergruppene i USA. Heldigvis har vi her i Norge «Nyhetsspeilet» som formidler videre til nordmenn. Den øvrige pressa er fullstendig kneblet.

  Her i Norge har fansmakta fått den aller beste grobunn og infiltrert alle institusjoner med sine MKUltra-behandlede offere, hybrider og andre indoktrinerte. Tilogmed Fylkeslegen er også under åket oppdaget jeg nylig. Kun i Norge har de maktet å komme så langt. Hvor er den berømte norske staheta som trengs så sårt i disse dager?

  Jordsmonnet noen steder i USA er nå så forgiftet av tungmetallene fra Chemtrails at dyrkede produkter derfra vil føre til irreversible hjerneskader hos småunger. Det ettertraktede kildedvannet fra Mt Shasta i California er udrikkelig. Miljøvernet her tillands vil ikke svare meg på om hvor jeg skal sende jordprøver og vannprøver for analyse, og nå har jeg ventet lenge. Yankien var interessert i å sammenligne analysene med sine egne.

  Ifra «Stop spraying California» har jeg fått siste oppdatering om svineriet som dumpes over hodene våres. Er det dette vår dyktige skijenter- og gutter gulper i seg i disse dager i fullt monn når de konkurrerer?

  – Aluminium Oxide Particles
  – Arsenic
  – Bacilli and Molds
  – Barium Salts
  – Barium Titanates
  – Cadmium
  – Chromium
  – Desiccated Human Red Blood Cells
  – Ethylene Dibromide
  – Enterobacter Cloacal
  – Enterobacteriaceae
  – Human White Blood Cells-A (restrictor enzyme used in research labs to snip and combine DNA
  – Lead
  – Mercury
  – Methyl Aluminium
  – Mold Spores
  – Mycoplasma
  – Nano-Aluminium-Coated Fiberglass
  – Nitrogen Trifluoride (Known as CHAFF)
  – Nickel
  – Polymer Fibers
  – Pseudomonas Aeruginosa
  – Pseudomonas Florescens
  – Radioactive Cesium
  – Radio Active Thorium
  – Selenium
  – Serratia Marcscens
  – Sharp Ttitanium Shards
  – Silver
  – Streptomyces
  – Stronthium
  – Sub-Micron Particles (Containing Live Biological Matter)
  – Unidentified Bacteria
  – Uranium
  – Yellow Fungal Mycotoxins

  Hvorfor går ikke Miljødirektoratet og Norsk Institutt for Vannforskning ut med en tilsvarende liste for norske forhold? Det har jo blitt sprøytet her tillands siden 2002-03; i USA siden 1997.
  Nå sprøyter de tilogmed om natta for ikke å alarmere for meget. Og hvem kan siden gi en forklaring på et temperaturhopp på 34 grader i løpet av et døgn i Karasjok her om dagen; fra -41 til -7? Det var faktisk en meteorolog som tok sjansen på å gi en naturlig forklaring på dette; jeg beundrer dristigheten hans men dessverre, allerede før han begynte var han gjennomskuet. Altså, enda et forsøk på å fortie herjingene til satansmaktas HAARP/EISCAT´s helvetesmaskin.

  Er det noen av våre folkevalgte som har unger? Når var det sist dere så dem i øynene med et likefrem blikk? Disse tillater nemlig ikke å bli ført bak lyset. De vet rent intuitivt hva dere holder på med og gir dere et ubegrenset antall sjanser til å våkne opp; men de kan ikke gå inn å endre sine foreldres avgjørelser.

  anders pedersen
  nordkyn

Svar til: Nyhetsbrev til våre folkevalgte
Din informasjon: