Her var det mange rare mennesker!

Hjem Forum Bevissthet Her var det mange rare mennesker!

Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av  En mann med åpenbar agenda 4 år, 3 måneder siden.

 • Forfatter
  Innlegg
 • #52787 Svar

  Trond S
  Deltaker

  Jeg ble nysgjerrig på dette nettstedet etter at NRK gikk i baret, og kritikerne har jo et poeng. Her var det mye merkelig og fremmed.
  Jeg er selv ateist men veldig interessert i religioner av ymse art, fordi jeg har ALDRI forstått hva som gjør at mennesker må ty til fremmed stimuli for i det hele tatt og fungere.
  Jeg har full forståelse med tidligere narkomane/alkoholikere osv som bruker Gud som støtte til å være rusfri. Men jeg ser ikke det som religiøst, men kun et substitutt for rusen.

  Men hva som får alle tenkende mennesker som er intelligente har gode jobber og et stødig liv.
  Hva er det som gjør at man velger å bli styrt og motta leveregler fra skybærter og andre fantasi figurer. Og Martha Louise, en kvinne med alskens muligheter, også søler hun det bort noe så enormt.

 • #52823 Svar

  Jada, på Speilet er det mange fine typer. Uten fordømmelse for noen; Her finner du folk fra alle leire av newagere, gnostikere, kristne, åndemanere og konspirasjonsteoretikere.

  Felles for de alle er at de ønsker å se bak den offisielle versjonen som media forer oss med. Innen økonomi, religion, vaksiner, mat, 9/11 og klima, UFO, og liknende.

  For eksempel de 3 tårnene som raste sammen i løpet av sekunder 9/11.
  Hvorfor raste building 7? WTC 7?

  Og for eksempel det som kalles chemtrails. Når ingeniører snakker om dette kalles det geoengineering. Det er ofte omtalt i TU, teknisk ukeblad, som en siste utvei mulighet i klimasaken.

  Uansett så var NS en av få motpoler til vaksine-hysteriet under svineinfluensaen.
  Hysteriet og presset tok fullstendig av i NRK og TV2.
  Men her på NS hadde man en saklig og balansert vurdering. Vaksinen var rett og slett altfor dårlig testet. Polen kjøpte null doser til sine innbyggere, Norge bestilte 2 doser per innbygger.

Svar til: Her var det mange rare mennesker!
Din informasjon: