Forslag til endringer og forbedringer på Nyhetsspeilet

Hjem Forum Tilbakemeldinger Tilbakemeldinger Forslag til endringer og forbedringer på Nyhetsspeilet

Dette emnet inneholder 8 svar, har 4 deltakere og ble sist oppdatert av  Rolf Kenneth Myhre 3 år, 6 måneder siden.

 • Forfatter
  Innlegg
 • #57160 Svar

  Frank Aune
  Nøkkelmester

  Om du har noen forslag til endringer og forbedringer på Nyhetsspeilet.no så legg inn dine ideer og kommentarer her.

  Vi gjør så godt vi kan for å lage nettstedet så bra som overhode mulig slik at du kan få et best mulig rammeverk for å lese artiklene som du finner her, diskutere de med andre og alle andre funksjoner du måtte ønske var en del av nettmagasinet Nyhetsspeilet.no.

  Kom med dine forslag så vil vi se hva vi kan gjøre for å innfri ideene som kommer inn. :-)

 • #57929 Svar

  ye
  Deltaker

  Hei, her var det mye fancy nytt i lay-out i forhold til den gamle. Jeg vet ikke hvordan andre har det på sin skjerm, men skjermen min oppleves for topp-tung med det brede symbol-kategori-båndet øverst. Det tar plass og gir hele tiden følelsen av å ville skyve den opp for å få fri sikt slik at den ikke overskygger teksten. Blir så mye unødig scrolling opp og ned. Forslag: La kun kategori ordene bli stående -fjern symbolen/tegnene så båndet blir halvparten så bredt og mer space.

 • #57942 Svar

  Frank Aune
  Nøkkelmester

  Det vi kan gjøre er å slå av at kategori-menyen blir stående synlig øverst på siden når man blar nedover på siden. Om det er flertall for å gjøre det så kan vi gjennomføre denne justeringen.

 • #58054 Svar

  ye
  Deltaker

  Det var mye bedre uten de symbolene over kategoriene! Uvant først, men mye luftigere, lettere, og SÅÅÅ mye bedre leservennlig! Og så mye bedre at ting står i ro når en scroller nedover, enn derg- og balbane og øyne som tok to splitt og en hoppla flikk flakk, tidligere. Meget bra. Hjertelig takk, Nøkkelmester.

 • #58965 Svar

  Ingar Pedersen

  Har hatt nyhetsspeilet under mine «favoritter» en del år nå da jeg har hatt stor interesse for åndelig og bevissthetsmessig oppvåkning.
  Men synes nå fokuset blir mer og mer på det negative og det å finne feil på alt. Blir også oppgitt av se overskrifter som «3 verdenskrig nært forestående»!! Skal ikke påstå at jeg har skjønt hvordan universet fungerer, men jeg har skjønt at det jeg sender ut eller fokuserer på er det jeg tiltrekker meg og gir energi til. Så for meg blir det å bruke tid/energi på å sette meg inn i negativitet eller gi energi til såkalte mørke krefter på jorda det samme som å slukke et bål med bensin.
  Så mitt håp for denne siden er at dere etterhvert klarer å snu til et mer positivt fokus, se på alt det gode som skjer på jorda i disse dager.
  Og fokuser på det dere vil ha mere av. Det er «VI» som skaper akkurat den verden vi vil ha og ikke noen mørkemenn der ute!!

  med positiv hilsen
  Ingar (tidligere leser)

 • #58966 Svar

  Frank Aune
  Nøkkelmester

  Jeg er helt enig i hva du sier her, Ingar. Vi skal bli bedre på dette området og komme mer i balanse mellom kategoriene Samfunn, Bevissthet og Kosmos.

  Vi har forøvrig hatt noen innslag under Bevissthet i det siste som du sikkert har fått med deg. Flere vil komme.

 • #59505 Svar

  Nitupsar

  Hvis en allerede har abonnert hadde det vært hyggelig å slippe de stadige pop-ups med unødige spørsmål. Dette må kunne ordnes enkelt….

 • #59508 Svar

  Frank Aune
  Nøkkelmester

  Vi har vært i kontakt med utvikler og påpekt dette. De lovet intet dessverre, men en ny utgave kommer om rundt 1,5 måneder så da får vi se om denne biten er forbedret.

 • #60234 Svar

  De fire runde boblene på høyre side som ligger vertikalt (Facebook, Twitter…) kommer over kommentarfeltet, hvilket skaper irritasjon.  Kommentarfeltet var langt mer synlig i den gamle design-versjonen, nå må man nærmest lete seg frem til det.  I den nye design-versjonen har reklame for gamle artikler på forsiden fått enorm plass. Mitt råd er at på NyS-frontside skal det MEST IØYNEFALLENDE være de fem siste publiserte artiklene, samt kommentarfeltet. La alt det andre være visuelt underordnet.

   

Svar til: Forslag til endringer og forbedringer på Nyhetsspeilet
Din informasjon: