Forbedret kommentarmulighet på artiklene

Hjem Forum Tilbakemeldinger Kunngjøringer Forbedret kommentarmulighet på artiklene

Dette emnet inneholder 0 svar, har 1 deltaker og ble sist oppdatert av  Frank Aune 4 år siden.

 • Forfatter
  Innlegg
 • #57159 Svar

  Frank Aune
  Nøkkelmester

  Vi har innført en bedre kommentarmodul for artiklene på Nyhetsspeilet i dag. Den gir deg mulighet til å redigere dine kommentarer innenfor 3 timer (kan bli endret til kortere/lengre), dele kommentarer på Facebook og Twitter, rollen på nettstedet er synliggjort (gjest, medlem, forfatter, redaksjonen) og alle som legger ut kommentarer som gjest vil få et ikon basert på første tegn i navnet. Dermed blir det mer oversiktlig å følge trådene.

  I tillegg går det nå langt raskere å legge inn kommentarer enn tidligere. Når du legger inn en kommentar nå så slipper du også at hele siden oppdateres som gjør visningen raskere og reduserer nettverksbelastningen. De gamle tommeltottene er byttet ut med en tettere integrert variant. Det betyr at alle tidligere tommeltott-stemmer dessverre ikke er med lengre, men jeg tror alle fordelene veier opp for dette.

  Du har også en bedre og mer fleksibel måte å abonnere på varsling på nye kommentarer, enten for hele artikkelen eller bare for svar på dine egne kommentarer.

  Dermed er det bare å debattere i vei for alle dere ivrige sjeler som har mange meninger, synspunkter og tilbakemeldinger og komme med.
  :-)

  Om du har noen ønsker eller tilbakemeldinger om kommentarmuligheten eller noe annet om netttstedet så tar vi gjerne imot det. Vi gjør det vi kan for å gjøre nettmagasinet så bra som mulig for deg som er inne her og leser på sidene.

Svar til: Forbedret kommentarmulighet på artiklene
Din informasjon: