Dr. Rauni-Leena Luukanen har forlatt vår virkelighet

Hjem Forum Samfunn Dr. Rauni-Leena Luukanen har forlatt vår virkelighet

Dette emnet inneholder 2 svar, har 3 deltakere og ble sist oppdatert av  Kay Arnesen 4 år, 9 måneder siden.

 • Forfatter
  Innlegg
 • #52989 Svar

  Frank Aune
  Nøkkelmester

  Dr. Rauni-Leena Luukanen, kjent med boken «Det finnes ingen død», har forlatt sin fysiske kropp i vår virkelighet. Vi takker for hennes modige og store innsats med å skape større bevissthet om at det finnes så utrolig mye mer mellom himmel og jord enn de fleste i vestlige land er klar over.

  Livets mysterier gjennom oppturer og nedturer kan avsløres gjennom en av hennes virkelig sanne uttalelser som også er hennes underliggende budskap til oss alle:

  «Kjærlighet er nøkkelen.»

  Dr. Rauni-Leena Luukanen

  Om Dr. Rauni-Leena Luukanen
  Skrevet av: Elin Tønjum.

  I 1982 ble det utgitt en populær bok som siden ble kjent og kjær for mange: Det finnes ingen død. Den kom på norsk i 1984. Selv var jeg da i tenårene. Dette var en bok for voksne, men likevel leste jeg den. Det ga meg, som de fleste andre som leste den, en god og trygg følelse av visshet om at det virkelig ikke finnes noen død – bare en overgang til noe annet. Boken var full av dokumentasjon angående dette samt andre fenomener innen parapsykologi osv.

  Dette var en sjelden bok på dette området. Den gang hvor ikke så mye informasjon fantes om slike ting. Boka har relevans fremdeles i dag selv om mye har skjedd på dette området siden den gang. Den ene halvdelen av boken tar for seg parapsykologiske fenomener, mens den andre halvdelen består av budskaper skrevet med automatskrift (kanaliserte meldinger).

  Rauni-Leena Luukanen var fra før en kjent personlighet og fylkeslege i Finland (samt en periode fungerende helsedirektør). En dag opplevde hun plutselig at hennes hånd tegnet 8-tall osv. i luften, og siden skrev automatskrift med viktige budskaper. Hun fikk beskjed om å skrive en bok samt bokens tittel: Det finnes ingen død. Det ble konstatert av skrifteksperter at automatskriften var en helt annen håndskrift enn hennes egen.

  Boken ville muligens ikke vært en så stor sensasjon i dag, siden dette er områder hvor mye har skjedd siste årene – et område som har fått mange bøker og mye fokus de siste årene også ellers i media. Men den gang var dette oppsiktsvekkende. Boka har betydd mye for mange. Rauni-Leena var en virkelig pionér i ordets rette forstand på flere områder innen dette.

  Det ble flere bøker skrevet med automatskrift som inneholdt fine budskaper. Alle bøkene ble bestsellere på 6 språk verden over. Dette resulterte i at hun reiste mye og holdt forelesninger. Før det hadde hun også vært mye rundt omkring i verden som lege. Hun var en periode den Finske regeringens representant i WHO samt rådgivende sjefslege i Malaysia og Indonesia for Internasjonale Røde Kors med 3 medisinske spesialiter.

  Se alle Nyhetsspeilets artikler om henne:
  http://www.nyhetsspeilet.no/?s=Luukanen

 • #52990 Svar

  Jeg sitter med et stort savn etter å ha mistet en god venninne og en stor lærer i Rauni-Leenas bortgang. Jeg er takknemlig for å ha hatt lov å oversette hennes bok «Salatut maailmat» (Skjulte verdener) på norsk språk. Hennes siste bok, engelskspråklige «Black light on dark» skulle ha kommet ut sannsynligvis i Canada i år, men blir nå forsinket. I boken forteller Rauni-Leena kabalens grusom behandling om henne og resten av bevisste mennesker om hennes kunnskap og formidlingen om livet i Univers. Hun sa til meg, at hun «forteller alt» i boken.
  Hennes kusine i Finland fortalte til White tv i Sverige, at Rauni-Leenas kropp var full av kreft ved døden. Hun var syk kun en måneds tid før hun døde, mens søsteren hennes fortalte til en finsk tabloid avis, at hun døde «etter lang tids sykdom». Hva som er rett får vi kanskje aldri vite.
  La oss likevel tenke positivt i sorgens tid og fortsette som lysarbeidere vi er i hennes ånd.

 • #52991 Svar

  Kay Arnesen
  Deltaker

  Nei å nei!

  Virkelig et tap for «people good» her i verden, men hun gjorde en god innsats, en av de aller aller beste!
  Hun som virket så «kvikk og rask» under konferansen i novenmber 2014, både under konferansen og i video-intervjuet etterpå av den polske tv-kanalen….

  :'(

  Hun var en av sjefene i EUCACH. Altså med i Board management team for en av de største menneskerettsorganisasjonene i verden mot misbruk av mind-control.

  Hun kommer til å savnes stort!

Svar til: Dr. Rauni-Leena Luukanen har forlatt vår virkelighet
Din informasjon: