Du leser nå
Se dette og verden er ikke lengre den samme!

Under ett minutt lesetidSe dette og verden er ikke lengre den samme!

Etter å ha produsert dokumentarserien The Fall of the Cabal og the Sequel, har de to modige damene Cyntha Koeter og Janet Ossebaard blitt tvunget i dekning. Er ikke det forståelig når en ser hva de har avslørt?

Cyntha Koeter og Janet Ossebaard

Bakgrunn

Det anbefales å starte med oppfølgeren til The Fall of the Cabal som heter The Sequel. Første episode, The Birth of the Cabal, gir en veldig god forståelse for hvordan de kreftene som styrer denne verden fra kulissene, har oppstått. Mange av de senere delene blir så detaljer som utfyller bildet. Ingen har noen gang avslørt med slik grundighet og klarhet hvilke krefter som styrer media, farmasøytisk industri, våpen og oljeindustrien, samt våre myndigheter. 

THE SEQUEL TO THE FALL OF THE CABAL – PART 1

https://rumble.com/vmttqs-the-sequel-to-the-fall-of-the-cabal-part-1.html

Husk å få med del fire som heter The Protocols of Zion da den er meget viktig for forståelsen. 

Symboliserer sprengingen av Georgia Guidstones kabalens fall?

Kilder

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
88%
Opplysende
0%
Inne på noe
6%
Usikker
0%
Dårlig
6%
Om forfatter
Terje Wulfsberg
Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

15
Kommentarer

avatar
6 Comment threads
9 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
kjell108Terje EngenkenTerje Wulfsberg Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
Terje Engen
Anonym
Terje Engen

Jeg har sett alle episoden i begge seriene. Veldig bra! Veldig modig. Helt topp!
Personlig tror jeg at ødeleggelsen av Georgia Guidestones ble gjort av kabalen selv.
Ryktes at det var Ted Turner som satte dem opp. Communist News Network (CNN).

Det var kameraer der hele tiden. Vi ser en bil og en eksplosjon. Symbol for Great Reset, tenker jeg. Med nye retningslinjer. Fra old til new order.

Jeg vil anbefale en film som åpner opp øynene for frimurer symbolikk. På samme måte som symbolikken i Fall of Cabal seriene får frem. Den heter The Immaginarium of Doctor Parnassus.
https://m.youtube.com/watch?v=43PjjfJMJ_g

Det er en meget bra film, men når man ser symbolikken fra frimurerne blir den enda bedre.
Den viser oss hvordan illusjonene blir skapt av denne banden som kalles Kabalen. Hvordan de skal få oss til å falle etter å ha gjort dårlige valg. Så mens de lager fortellingen og narrativet, så må vi aldri glemme hva som er aller viktigst for oss. Vi må kaste vekk søpla som de gir oss. Vi må ta kontrollen over fortellingen og bygge hva vi ønsker etter deres fall og reset. Vi må ikke forstyrre dem i prosessen når de styrter seg selv, men ta over når det skal bygges på nytt. Det blir ikke noe av deres Build Back Better. Det spirituelle våkner og kaster ut den planen. Man må straks begynne å se for seg hvordan man ønsker den nye verden. Hva skal motivere oss når Satan nå er beseiret, Gibran?

kjell108
Abonnent
kjell108

Part 4: (video 1:30:00 –)
Media
– Not a single annoucement will reach the public without our control

Dette er på nivå med å tro
-Trump kan ikke tweete noe som helst uten at tweet er godkjent av Chabad først

Har «Kabalen» tid til å lage sentraliserte nyheter?
Til det kreves 1000 journalister

Media
– Not a single announcement will reach the public without our control

Feil

kjell108
Abonnent
kjell108

Kabalen har «full kontroll» med politikerne?

I kommende valg vil REP oppleve et valgskrev. Valgsfusk vil bli motarbeidet med overvåkning og mobilisering av REP velgere.
Resultat vil bli at REP får kontroll med begge husene.
0-1 til Kabalen.

kjell108
Abonnent
kjell108

Rubicon har blitt krysset i USA

https://www.brighteon.com/892141e9-bec9-404e-b3fc-b7b8d826fd01

Formålet ser ut til å være å diskvalifisere Trump fra å stille opp 2024

Terje Engen
Anonym
Terje Engen

Ganske sikker på at dette handlet om Alex Jones. De er ute etter han. De får det til å se ut som om det var Trump. De hadde sendt ut anti-trumpers og fbi. Media sier det var etter info fra tlf til Jones. Det stemmer ikke. De vil bruke alt som Jones har gjort i videoer January 6th rettsaken mot han. Samtidig har Trump postet sin egen rygg på sosiale medier. Ikke umulig den var til AJ. De vil isolere Jones og komme etter enhver med tilknytning. En etter en. De må bare stå samlet og være sterke.

kjell108
Abonnent
kjell108

Part 4:
NWO beskrives som en nazifisert verden / en kommunistisk ettparti-stat
En allmektig Kabal = ensrettede lover … hvor alt er korrupt.

Terje Engen
Anonym
Terje Engen

Statsminister Orban: The globalists can all go to hell. I have come to Texas.
https://m.youtube.com/watch?v=tN3V0IZr-nw
Forhåpentligvis er det noen politikere som ikke er kontrollert av WEF og kabalen.
Sky News Australia er vel det nærmeste vi kommer nyheter i MSM. Ellers blir alt kontrollert og sensurert. En lokal tv stasjon i USA hadde nettopp et innslag med en lege som fortalte om 40% økning i dødsfall-statistikken etter vaksineprogrammet startet. Enorm økning i krefttilfeller og all slags blodpropper. Hun ble øyeblikkelig stengt ute fra Twitter. Trump og tusenvis av andre er stengt ute på livstid.

Alt i media er kontrollert. Alle politikere er kontrollert med svært få unntak. Veldig få tør å tale imot klimabløffen og plandemien. Christine Anderson og en håndfull andre. Sky News Australia har gjort det hele veien. Ellers burde alle bli buret inne og behandlet som Nazistene ble. Er det politikere i Norge som gjør noe annet enn hva WEF forlanger? Ble det ikke erklært apekopp-krise også her? De hadde full kontroll, men måtte for å åpne opp for rettigheter for behandling og vaksiner. Det Var Nakstad som sa det. Sannheten er at man må ha en krise for å forlenge unntakstilstand og udemokratiske tiltak. Valgene er også kontrollert. Plenty av eksempler da Kari Lake ble valgt i Arizona. Det var mye rart. Ingen kan være trygge på at det ikke blir valgfusk neste gang. Ser ut som de fortsatt har full kontroll.

kjell108
Abonnent
kjell108

– En lokal tv stasjon i USA hadde nettopp et innslag med en lege som fortalte om 40% økning i dødsfall-statistikken etter vaksineprogrammet startet.

Mulig det er denne legen?
https://www.youtube.com/watch?v=-GXvV6Pybns

I USA virker det slik at DEM ikke har mere oppslutning enn kanskje 30%, som meningsmålingene framstiller som mer enn 50%. Andelen som ikke bryr seg om nyheter er økende.
30% = hvor stor andel av USA som består av politisk korrupte ansatte, som ikke tar 5 øre for å jukse til valgene .. for å kompensere for at folk ikke vil ha dem.
En gang korrupt = alltids korrupt.

Soros og deep state har satset på at hver ny meksikaner betyr en mer korrupt amerikaner. Her kan de ha forregnet seg?

kjell108
Abonnent
kjell108

Tedros Adhanom ventet 5 mnd med å vaksinere seg !!!

– Because Covid vaccines can’t have serial numbers and for other reasons, we have no idea what was in the jab Tedros got, if anything besides water or a blunt needle cap pressed against his skin. Tedros sounds like Pfizer CEO Albert Bourla, who delayed getting his shot — whatever was in it — to “wait my turn.”

Wake up!