Du leser nå
Massemord gjennom vaksinasjon, Spanskesyken

6 minutter lesetid

En tid med maskepåbud over hele den vestlige verden, for over 100 årsiden, herfra: https://www.youtube.com/watch?v=3x1aLAw_xkY


Massemord gjennom vaksinasjon, Spanskesyken

De latterlige påstander om sykdom, masker og vaksinasjon som helsemyndighetene og våre rikspolitikere lar skylle ned over oss uavbrutt gjennom media, kom ikke for første gang etter mars i 2020, men var en ren gjentagelse fra 1918, nærmest en blåkopi. Dette er verdt å tenke igjennom; for det gir et særdeles viktig perspektiv på den manipulasjon vi mennesker har blitt utsatt for, at vi i et helt århundrede har vært som saueflokken i innhengningene, blindt diltende etter lokkemidlene. Våre helsemyndigheter, rikspolitikere og media har vært utøverne, de lot seg misbruke.

De som sto bak har gjort et større arbeide for å fjerne all reell informasjon om dette. Bibliotek og boksamlinger, databaser og arkiv ble minutiøst gjennomgått og virkelig informasjon om det som var reellt ble fjernet. Annerledes kan det ikke forståes hvorfor det har vært så lite informasjon som har beskrevet virkeligheten om Spanskesykens herjinger som begynte i 1918. Men de har gjort forsøk på å aktualisere løgnen; likene av fangstmenn døde av influensaen som ble oppgravd på Svalbard, ble kringkastet med dette for øyet (se Svalbard museum, her). For Spanskesyken var et bedrag. Det underlige er at de gjennomførte det samme bedraget to ganger, med temmelig nøyaktig 100 års mellomrom. Her følger en skjeldent god, reell og etterrettelig tekst om hendelsen:


Massemord gjennom vaksinasjon, Spanskesyken

Et lignende spektakkel har blitt fremført tidligere. År 1918 i forbindelsen med den store bløffen om «spanskesyken», truet man folk md fengelsesstraff hvis de ikke bar maske. Vanlig straff var bøter, fengselsstraff forekom i mindre grad, men også at gjerningsmannens navn ble offentliggjort i avisen. Under en forferdelig hendelse i San Francisco skjøt en tjenestemann fra helsemyndighetene en mann som ikke ville bære en maske samt to tilskuere.

Offer for Spanskesyken i England, 1918, foto fra video, her.

År 1918 ble folk tvunget til å bære masker under den stor bløffen som gikk under navnet «Spanskesyken». Restriksjoner ble innført. Man fikk ikke gå på dans, ikke på skole, ikke på konsert, kirke, begravelse eller store sammenkomster. Man hadde plikt til å bære maske. Hvis man ikke fulgte reglene medførte det bøter eller fengselsstraff og offentliggjøring av navnet i dagsavisen. Også katter fikk masker, sydd av gassbind. Man spredde ordtaket: «Bær maske eller gå i fengsel!» Folk som ikke ville gå med på det startet en forening i San Francisco som trosset maskeforbudet. Mange syntes det var ubekvemt og skadelig. De som ikke hadde penger å betale , $10, ble dømt til 10 dagers fengsel i stedet.

Den 9. november 1918 ble 1000 personer arrestert, rapporterte San Francisco Chronicle. De som ikke kunne betale $5, fikk bli igjen på politistasjonen i 5 timer. I San Francisco ble det etablert en gatedomstol. Rettsforhandlinger fant sted i Portmouth Square (New York Times, 3. august 2020). Det hersket et totalt hysteri. Folk ble skremt til vaksinering. Men vaksinen var mot den bakterielle hjernehinnebetennelse. Mennesker døde som fluer. De vaksinerte spredde forgiftning. Det hele begynte med massevaksinasjoner. Mellom den 21. januar og 4rde juni 1918 utførte dr. Frederick Gates på den amerikanske militærbase Fort Riley i Kansas, eksperiment gjennom å gi tusenvis av soldater tre vaksinedoser mot bakeriell meningitt. Vaksinen kom fra Rockefeller Institutt, som i tillegg sendte denne til europeiske land.

Ifølge Gates kunne man fastslå på de vaksinerte etter vaksinasjonene influensalignende symptom; hoste , brekninger og diaré. Alt i alt ble ble 4792 vaksinert. Det tredje dosen fikk bare 3702 mann, da resten hadde avgått ved døden. Den 11. mars 1918 utbrøt en epidemilignende situasjon, men bare de som hadde blitt vaksinert, døde. Slik var begynnelsen på den hittils største medisinske katastrofe, hvor minst 75 millioner mennesker døde. For å skjule sykdommens egentlige opprinnelse ble den først kalt svineinfluensa og senere for spanskesyken, men alle som døde døde av lungebetennelse forårsaket av vaksinen.

Fort Riley-syken ble spredd til Europa, samtidig som manges fysiske legemer var blitt svake på grunn av krigen og vaksinene man gav mange dengang. De land som ikke hadde råd å kjøpe inn vaksiner som Hellas og Egypt, ble forskånet. Der ble ingen syke av Spanskesyken. Heller ikke i Estland, hvor folk var opptatte av Frihetskrigen. På nøyaktig samme dag, 102 år senere, den 11 mars 2020 opplyste WHO at Covid19 var en pandemi. Dette var viktige dato for de som sto bak dette. Årene 1918-1919, mens man vaksinerte mot «Spanskesyken», døde over 12 millioner mennesker i India, 228 000 døde i Storbrittania, 400 000 i Italia og 37573 i Sverige.
Spanskesykens egentlige opprinnelsesland var USA, der soldatene hadde blitt vaksinert mot eventuelle smittsomme sykdommer. Da man var tilfreds med eksperimentet, begynte man å spre den dødelige vaksinen. Den amerikanske legen Eleanora McBean viste at Spanskesyken år 1918 ble fremkalt gjennom vaksinasjon (bok, The Poisoned Needle, nedlastning, her). Hun skrev: «Det fantes ingen epidemi, det var bare en bløff for å rettferdiggjøre tiltakene. Folk trodde på dette fordi de ville tro på det, og mange tilbakekommende soldater ble virkelig syke. Hva de ikke visste (min uthevning) var at det var vaksinen som hadde gjort dem syke.

Nøyaktig som man gjør i våre dager, ble skremselstaktikk og trusler brukt, bøter og utfrysning. Gina Kolata, vitenskapsjournalist ved New York Times, beskrev i sin bok «Spanskesyken» hvordan amerikanske leger ved US Navy undersøkte sykdommen:

«I forsøkene på å etterligne den naturlige situasjonen når mennesker ble utsatt for influensaens offer, førte legene ti frivillige til sykehusets pleieavdelinger der de døende lå i sykdom. De syke lå sammenklemte i sine smale senger, brennende av feber og i en tilstand mellom søvn og delirium. De ti friske fikk sine instruksjoner: Hver og en skulle gå fram til en av sengene, gå helt nær den syke, bøye seg over ansiktet, og puste inn den sykes dårlige utånding og snakke med ham i 5 minutter. For å forsikre seg om at den friske mannen ble ordentlig utsatt for den sykes sykdom, skulle den syke utånde så godt han kunne, mens den friske skulle trekke inn i sine lunger utpusten fra den syke. Tilslutt skulle influensaofferet hoste fem ganger i forsøkspersonens ansikt» (Gina Kolata, Spanska sjukan, Stockholm 2000, s. 64, på amerikansk, s. 52, nedlastning, her). Ingen ble syke. At mange andre ble syke av underernæring og svakhet var vel naturlig under Første verdenskrig, men det hadde ingenting ble Fort-Riley-smitten å gjøre. Men dette ble brukt i skremselspropagandaen.


Merk følgende avsnitt: Hvem vil mistenke at alle vaksiner inneholder kreftsubstans som gradvis leder til døden. Dr Maurice Hilleman ved et amerikanske legemiddelfirmaet Merck som selv hadde fremstilt bortimot førti skadelige vaksiner, innrømmet dette før sin død i 2005: «Gulfebervaksinen fremkalte etterhvert kreft. På den tiden trodde man at dette var en god vitenskap. Man tok ikke høyde for de alvorlige følger. Vaksinen inneholdt leukemipatogener. Forsøksdyrene utviklet svulster etter bare tre-fire uker.»


Teksten er hentet fra estlenderen Juri Linas nye bok Sovjetrepubliken Absurdistan, fra side 105, en meget lesverdig bok om sosialiststaten Sverige, oversettelse til norsk er min egen, boken kan bestilles, her.

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
80%
Opplysende
12%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
12%
Om forfatter
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

3
Kommentarer

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Flemming SivertsenTerje Engenkjell108 Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
kjell108
Abonnent
kjell108

(Boken er sikkert interessant. Synd vi ikke vet hva den innholder)

Beställ boken genom att betala in 370 kronor på Nordea konto
3010 0024211 Jüri Lina

INNEHÅLL

Sovjetiska nattliga dagar

I skolan

De första radioprogrammen

Jag blir nationalist

Skogsbröderna

Min undergrävande verksamhet

Sökandet efter nya uttrycksmöjligheter

Socialismens hemligheter

Konungariket Finland

Frimurarsymboler används av arbetarrörelser

Socialismens huvudprinciper härstammar från kommunisterna

Socialisterna använde bedrägeri för att störta kejsar-dömet i Tyskland

Förräderiet på högsta nivå

Sovjetunionen bombade Sverige

De utopiska ideologiernas land

Det hemligstämplade massmordet på 1920- och 1930-talen

Maskbluffen

Massmord med vaccination 1918

Tråddragarna bakom kulisser

Duperingen

Demokratispelet

Det hjärntvättade Sverige

Förstörelsen av kulturminnen

Kontroll av individen

Experimentet i Rumänien

Rebellrörelsen år 1968

Hur det socialistiska giftet har skadat Sverige

Samma behandling i Sverige som i det kommunistiska Estland

Drömmen om en sovjetrepublik i Sverige

Nyare planer på en sovjetrepublik

Sovjetiseringsaktioner efter andra världskriget

Samma mönster i Iran

Drömmen om kommunistiskt samhälle finns kvar

Förfallet

Förrädarna

Meningslösa SÄPO

Ett fåtal kan genomskåda det socialistiska

bedrägeriet

Nya “kulturfenomen”

Migration går före vård och omsorg

Sjukvården på lerfötter

Grova brott inom sjukvården

Morden på de gamla

Fallet Jan Andersson

Massmord på sovjetiska krigsinvalider

Covid-bluffen som lakmustest

Kunskaper som man inte kan lära sig i skolan

Det livsfarliga vaccinet

Den ihåliga försäkringskassan

Kampen mot vitaminer och mineraler

Svenska läkare tror inte på nyttig mat

Lögner om Estonias förlisning

Dykvideon är borta

Sverige ignorerade viktiga vittnesmål

Versionen av den öppna rampen inte övertygande

Estonia-gruppen vid Riigikogu i Estland

Skendemokrati som samhällsmodell

Ett unikt mästerverk förtigs

Yttrandefrihet endast på papperet

Kulturmarxisterna har tagit över

Fysiskt möte med socialismen

Demokrati på låtsas -¬ nyckeln i maktbedrägeriet

Socialisternas plundrarsystem

Välfärdssystemet kopierades från sina konkurrenter

Sveriges synarkistiska demokrati

Övergrepp i rättvisa

Ett brott mot mänskligheten

Mörkläggning kring Palme-mordet – sovjetspåret som försvann

Spionen Nikolaj Nejlands

I kommunismens anda

Jakt på oliktänkande

Olämpliga fakta som leder till åtal

Demokratiska val gäller inte för de röda ideologerna

Monopol på sanningen

Massmigration som vapen

Kollision med den svenska kulturen

Importerad brottslighet

En del av landet som inte längre är Sverige

Det mest fasansfulla brottet i Sverige

Några konsekvenser av gymnasielagen

Åsiktsförföljelse

Fallet Julia Caesar

Fallet Bilyana Martinovski

Fallet Anneli Sjöberg

Stalinistisk misshandel

Även företagare som har “fel” åsikter måste slå igen

Den utfrysta professorn

Fallet Dan Park

Fallet Jesper Johansson

Oändliga övergrepp

Marxistiska metoder mot nationalstaten

Terje Engen
Anonym
Terje Engen

Spanskesyken fra USA? Ja, det startet vel med en fryktbølge fra USA som skremte folk over hele verden. Nå i vår tid var det folk som stupte i gatene. I Iran førte frykten til at folk drakk metanolholdig håndsprit og stupte på gaten. Løgnaktige media påstod at myndighetene skjulte likene fra de plandemi-døde fra vestlig media. Et hotell med syke nordmenn i Østerike fikk norske løgnaktige journalister til å spre propaganda fra Big Pharma. Det er ikke rart at man trodde at slangegift var tilført drikkevann på utvalgte steder. Noen ble jo alvorlig syke. Andre ble drept på sykehus gjennom livsfarlig medisinsk protokoll. Det er litt skremmende at noen få juksebilder av folk som stuper på gatene på fjerne steder kan skape slik frykt. At å forgifte vannet på skip og hotell kan få oss til å tro på de villeste smitte-teorier. At de lot oss se på alt som gikk viralt på nettet for å skape frykt om viral smitte. Smitte fungerer ikke slik som virale videoer. Alle blir ikke syke.

I dag forteller Dagbladet at det kommer en ny plandemi. De har snakket med Omicronviruset som har bestemt seg for å komme i en bølge i høst/vinter. Men fortvil ikke! Big Pharma kommer med en oppgradering av biovåpenet og den vil kunne tas rett før plandemien kommer. Vi ser jo at disse bølgene kommer rett etter biovåpenet blir sprøytet inn. Finnes det uvaksinerte som har blitt syke av spøkelsesviruset? Er det bare vanlig influensa og forkjølelse? Er det mange innsprøytede som har fått kreft? Andre lidelser? Ja, det er sikkert. Jeg vet mange.

I California har skoler innført munnbindtvang i forkant av influensasesongen. Influensa altså. Men de unge trenger ikke frykte lenge. Det kommer influensavaksiner og de som tar den trenger ikke bruke skadelige munnbind. Vi får håpe at folk har tatt til vettet og har innsett at myndighetene har solgt seg til Big Pharma og WEF. At de tar tilbake kontrollen over egen helse. Det er ikke verdt det. Kast faenskapet i søpla. Bygg et godt immunforsvar i stedet og stell godt med de gamle og skrøpelige. Det var vel lærdom allerede fra Spanskesyken, men nei da!

Flemming Sivertsen
Anonym
Flemming Sivertsen

Skremmende men ikke desto mindre sant.
Nazistene var ikke dårlige de heller med sine vernichtungslager.