Du leser nå
Vaksinene dreper flere mennesker enn de redder, hvorfor?

9 minutter lesetid

Tydeligere manipulativ propaganda skal man lete lenge etter: https://www.tv2.no/a/13902602


Vaksinene dreper flere mennesker enn de redder, hvorfor?

Har vi nå fått åpnet døren inn til Den Nye Vidunderlige Verden, The Brave New World, hvor noen får leve, mens de ubrukelige og nyttesløse skal dø? Er det de første skritt vi nå er vitne til? Dengang var det sterilisering, det begynte med. Det gjaldt de yngre. Idag er det vaksiner, det passer bedre for de gamle. Det er dem som ikke har mange årene igjen av sine liv, de eldgamle; de som sitter i sine lenestoler og leser avisen for 5te gang, ligger i sengene og har glemt hvorfor de ligger der, som er fulle av betennelser og sykdommer, de nytteløse? Skal de som takk for innsatsen med brutalitet tvinges ut av sine liv? Hva var det for slags elendighetens livsanskuelse?


Bill Gates, ansiktet utad for den nye marxistiske verdensorden, som bl.a. gjennom vaksinene ville redusere verdensbefolkningen ned mot 500 millioner (se de finanssterke familiers Georgia guidestones, her), han vil altså bidra til å fjerne mer enn 7 milliarder mennesker bl.a. ved hjelp av vaksiner, se Bill Gates uttale seg på TV, her.

NRKs perverse propaganda for de små barn…hvorfor går NRK ut med en slik lavmåls propagandafilm? Selvfølgelig er NRK ansvarlige. Still administrerende og Kringskastingsrådet for retten, at de kan stå til ansvar med sine egne private formuer. For har ikke ofrene rett på erstatning? Se filmen og kommentarene, her

Og så de som var sinnsyke og utviklingshemmede? Vi hadde jo ikke bruk for dem, hadde vi vel? For ikke å snakke om de med dårlige gener, familier med kriminalitet og kroniske sykdommer over flere generasjoner?

Kanskje var de som etablerte begrep som eutanasi, medlidenhetsdrap også livsfjerne? For ordet hadde løgn i seg fra begynnelsen av. Hvem gav dem retten til å tenke drap av våre brødre og søstre, våre barn og barnebarn, selv om de var syke og sinnslidende? De hevdet de tenkte det gode, men handlingen var ikke bare blottet for medlidenhet, men også for respekt. Var dette foten i døråpningen idet døren skulle lukkes? Fra noen som hadde andre hensikter, andre motiver, motiver de ikke ønsket å meddele?

Var ikke også sykehusene de oppholdt seg i, bygget på kristne idealer og medmenneskelighet? Hadde de klart å spre oppfatningen langt utover at vi var for mange folk på jorden? Som ringer i vannet? Var det derfor universitetene og høyskoler støttet vaksineringen, men gjerne uutalt, slik at man ikke kunne taes på fersk gjerning, men også sykehuslege- og sykepleierforeninger, ingeniørforeninger og bibliotekarforeninger. Kanskje var det likedan med livsanskuelsene blandt kommuneansatte? Det var vanskelig å tro at jeg hadde hørt riktig da Kurt Oddekalv fortalte meg dette; en miljøorganisasjon som NMF hadde et eget nummer av sin medlemsavis om nettopp overbefolkning…

Hvordan var det blant lærerne ved landets barne- og ungdomsskoler, blandt tantene og onklene i barnehavene? For de som tok vaksinene i «god tro» på at de var sikre, trygge og effektive, slik det ble faktisk ble hevdet på TV2s nettside om Astra Zeneca, som ble alvorlig skadet eller kastet inn i døden, knust mellom grådighet etter profitt eller troen på overbefolkningen som skulle utryddes? Vaksinene var altså verken sikre, trygge eller effektive, men i virkeligheten verre enn noen vaksine noen gang hadde vært…

Hvorfor dreper vaksinene så mange?

Ble vi utsatte for et bedrag? De beviste aldri eksistensen av et virus. Men at så mange skulle ble alvorlig skadet og også døde, visste vi ikke. Ikke ville verken helsemyndighetene eller media vite noe om det. Kommunenes helsesjefer skjulte faktisk tallene. Var det på oppdrag fra Folkehelseinstituttet, Rockefellerfamiliens egen base i Norge? Var det derfor avisene VG og Dagsavisen, men også TV2 avviste å ta inn annonser for Hemalis film om vaksineskadde? For å skjule at noen ikke tålte de ukjente stoffene, men døde av dem. Hvis vi skal tro på statistikken så viser den at mange ikke bare ble alvorlig skadet, men hadde måttet gå i døden etter de hadde fått covid-vaksinen. De sa det til og med høyt, vaksinen gav ingen særlig beskyttelse mot sykdom.


Trodde de på overbefolkning, støttet de utryddelsen av mindreverdige?


Hvorfor har ingen varslet en katastrofe på grunn av vaksiner som gjør helt andre ting enn å beskytte? Var det fordi de ville ha det slik? Fra Steigan, her.

For når ikke bare statens institusjoner var besatt med folk som trodde på overbefolkning, men også landets avisredaksjoner, fjernsyn og andre media, var det ikke rart at de reklamerte for covidvaksinene som TV2 og NRK gjorde. Det var mange som delte troen på en overbefolket verden, vi hadde blitt utsatt for systematisk propaganda i en årrekke, var det utryddelsen som var den egentlige hensikt? Også ungdommene og våkne, engasjerte folk trodde. Fra Kurt Oddkalvs leder i Miljømagasinet 01_2013: «Jeg mener vi allerede er ca 3 milliarder for mange mennesker i verden i dag og vi vokser med 80 millioner hvert år. Jeg mener at hvert land må finne sitt bærekrafts tall innen for en nasjons grenser. Altså hvert land må finne ut hvor mange mennesker landet kan fø med ca 10-20 % import av mat.»

Nedlasting av NMFs Miljømagasin 2013, her.

Det er mange i de vestlige samfunn som deler Kurt Oddekalvs oppfatning. Det er mange som gjerne ser at verdensbefolkningen reduseres, men de ønsker ikke at det skal gjelde dem eller deres familier, helst noen andre, noen som bor veldig langt unna. Er det derfor mange stilltiende støtter Bill Gates? Men var ikke dette halvtygde sannheter, man kan jo ikke stoppe halveis, man kan jo ikke stoppe før man er kommet helt frem. Kanskje ville vi da ha innsett at vi var på villspor? Kanskje stemte heller ikke det Bill Gates hevdet med virkeligheten? Kanskje var det også et bedrageri? En planlagt svindel?

Kanskje var ideen om overbefolkning «fake news» helt fra begynnelsen av, «fake news» for å få almennehetens stilltiende godkjennelse for å gå igang med prosjektet Bill Gates’ hadde fremført, å «redusere befolkningen med 10-15%» (se Bill Gates på Ted Talk 2010, her). Trodde vi dette fordi de fleste av oss hadde blitt overkjørt av materialismen? Klarte vi ikke å ta det spirituelle på alvor, lenger? For hadde vi klart det, hadde vi kanskje sett at et menneskeliv hadde en mening utover å spise, utover å ha klær på kroppen og utover å ha en seng å sove i, at det var mange spirituelle tråder mellom oss og våre foreldre, søsken, slekt og medmennesker, at det var plass nok til alle og vel så det. Den som tenkte etter og sjekket fakta, forsto det. Men kanskje dreide det seg ikke om de 500 millioner innbyggere, men å kunne bestemme hvem disse skulle være? Det blir med sikkerhet ikke de intellektuelle, selvstendig tenkende kvinner og menn, heller ikke syke og svake. Mon tro om det ikke er de som éliten på simpelt vis med massemedia som lysende gulrot kan styre dit de vil?


David Icke, om de utrettelige forsøk fra visse miljø bak statsmakten, over mange, mange år på å forhindre at folk får mange barn, foto, her.

«Jeg har advart siden 1990-tallet om at påståtte menneske-forårsaket global oppvarming eller klimaendringer. Dette var en svindel for å rettferdiggjøre forvandlingen av det globale samfunnet til et sentralstyrt diktatur gjennom FN-prosjektene Agenda 21 og Agenda 2030. Planen er også å oppmuntre eller tvinge folk til ikke å få barn som en del av en avfolkningsagenda, særlig i Vesten, ved å skremme folk til å tro at ‘slutten på verden er nær’. Nå har vi Ocasio-Cortez som oppfordrer folk til å spørre seg selv: ‘Er det greit å fortsatt ha barn?’

Jeg så et intervju med en trist- utseende dame kalt Blythe Pepine, grunnlegger av Birth Strike, en organisasjon for de som velger å ikke få barn på grunn av farene ved ‘global oppvarming’. Hun sa at hun ikke ville få barn selv på grunn av ‘ trussel vi har blitt fortalt om’. Av hvem, Blythe? Sabbatai-Frankistenes propagandamaskineri var designet for å forvandle det globale samfunnet til en Marxistisk verdensstat. Hun sa at vi står i fare å bli utryddet, men ville ikke det skje raskere ved å ikke få barn? Det minner meg om setningen: ‘Når vi har fått utslettet heteroseksualitet vil fremtidige generasjoner takke oss.’ Den ‘grønne nye Deal’ som dypstats-talerøret (Alexandria) Ocasio-Cortez reklamerer for er presist hva disse FN-agendaene krever, og jeg kommer til å måtte sjokkere de grupperinger som støtter Green New Deal er finansiert av George Soros.» Fra boken The Trigger av David Icke, oversatt fra side 592: Boken kan lastes ned, her. Vi bør ta innover oss at det faktisk er noen som har mistet fotfestet i virkeligheten, selv om de er politikere.


Vi må våge å formulerte en mulig problematikk, TV2 formidler (i toppfotoet) et budskap til oss; titt nærmere på oppslaget; det som ble formidles til leseren var først og fremst at vaksinen var trygg og effektiv, selv etter den ble tatt vekk fra markedet, men at den ble fjernet kunne vi bare lese i meget liten skrift. Det hersker ingen som helst tvil om at dette var en villet, bevisst handling. Ikke det aller minste. Spørsmålet er om vaksineofrene kan holde TV2 erstatningsansvarlige for dette? Og selvfølgelig kan de det. Dette var den reneste propaganda-reklame for en vaksine som hadde vist seg å være skadelig, ja til og med dødelig for noen. Det neste spørsmålet ville være om TV2s eiere identifiserte seg med en «overbefolket» verden? Så de derfor med velvilje på at noen mennesker skulle måtte fjernes? Uten at noen hadde spurt dem? Kanskje særlig eldgamle og sinnsyke? Som de selv understreket i sitt svar til Hemali: «I de tilfellene hvor vi sier nei, dreier det seg om annonsører, annonser eller produkter hvor innholdet strider med TV2s verdier, dekning eller troverdighet» (les mere, her). Det dreier seg altså om TV2s verdier, troverdighet og anskuelser. Det kunne blitt en meget interessant rettsak, en rettergang med et skikkelig bitt.


Se film med intervju av vaksineskadde, lagd av Julia Benito, Hemali, på Youtube, her, juni-seminar, her.

 

Få nye perspektiver. Finn din sannhet. Bli fri.

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
100%
Opplysende
8%
Inne på noe
8%
Usikker
0%
Dårlig
17%
Om forfatter
Sven-Inge Johansen
Bidrag: Vipps gjerne til 41743388 eller konto 9722 17 58963, med takk for støtte.

22
Kommentarer

avatar
6 Comment threads
16 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
AnonymeAradornkjell108Sven-Inge Johansen Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
Aradorn
Anonym
Aradorn

Bra artikkel, Sven-Inge :D

Det eksisterer ikke, reelle vaksiner.
Ingen er laget for å hjelpe mennesket.

David Goldbergs siste ord :
https://brandnewtube.com/v/L3BtqW
https://brandnewtube.com/v/qUNUOA

Smurfen
Anonym
Smurfen

Takk for en super artikkel. Vi lo godt alle samen her av den

smurfen
Moderator

Skal du trolle så bruk i det minst ditt eget alias, neste gang du prøver å kopierer andres navn så blir onlineren din fjernet.

Anonym
Anonym
Anonym

Det er en trussel om at de tar deg hvis forfatteren skriver mer.

Anonym
Anonym
Anonym

Hei jesuitt og frimurer agent. Nå som dere har drept de fleste konspirasjonsteoretikerne i Norge, foreslår jeg at du og ditt pavepakk forlater landet før du selv blir satt i en stol og torturert med strøm og skalpell av sinte folk som ikke er kristne, men som snart får informasjon om hvem dere er. Lykke til.

e
Anonym
e

Er det flere konspirasjonsister som har blitt knertet? Det var jo flere før Hans Christian, men er det noen etter han også?

e
Anonym
e

Når du sier det så har jeg fått det i meditasjon, (for en tid siden og en siste nylig) en som ble torturert for å få et navn på en kvinne. Og en Bill som ble torturert, og en som ble banket opp nå jæklig for noen var ute etter navn på en mann.

Anonym
Anonym
Anonym

De tok mange under pandemien. Jesuittordenen har sverget å ødelegge de luteranske landene. Bryte det ned sakte men sikkert, erstatte folket med nye folk og blande det ut for å hviske det helt ut. Hjernevaske det. Det ble funnet et torturkammer i en kontainer før pandemien. Den inneholdt torturredskaper og politi uniformer. Det er nazistene som er sinte på jesuittene, selv om de begge er like ille. Dvs, nazistene vil ødelegge den katolske kirke, den katolske kirke vil ødelegge den luteranske kirke, og jesuittene som myrder konspirasjonsteoretikere blir jaktet på av nazistene som igjen er styrt av Nato.

NoVax1968
Anonym
NoVax1968

De dreper oss!! De dreper folket!!
Det vaksinene er stappet av bly og mikochipser!!! De sporer oss!!
Bra du setter lys på de virkelige problemene!

kjell108
Abonnent
kjell108

NoVax1968 – ikke glem at man kan bli for dum til å leve. Halve USA har demonstrert at de er det. Norge blir verre enn USA, takket være utdannelse. Her tror vi på hva som helst.
Pfizer oppgav at de trengte 75 år på å dokumentere innholdet i vaksinene. Jeg vil gjette vi trenger 100 år før vi finner ut av hva som er i vaksinene. Det er ikke bare ett problem, problemene står i kø. At de prøver å forby medisin som faktisk fungerte [Hydroxychloroquine for eksempel – ikke å oppdrive i Sverige for den vanlige mann] forteller meg om hva slags mentalitet de har.
– Chris Whitty ordered the NHS to give alleged Covid-19 patients lethal doses of Hydroxychloroquine to kill them and sabotage trials
Takke meg til en gammeldags hore. De var ikke på det nivået.

e
Anonym
e

DAGENS: Svindler, slike saker interesserer meg ikke men da jeg så at hun har ødelagt vanlige familier blir jeg irritert:
https://www.youtube.com/watch?v=64xcgvEJ3Ys
‘Fake Bitcoin’ – How this Woman Scammed the World, then Vanished:

Mine spørsmål var
1) Hvor er hun?
«Hindu» (Jeg sjekket hva det egentlig betyr og det KAN bety inhabitant of India.
Jeg la til disse spørsmålene:
2) Hvem jobber hun for?
3) Hva er navnet hun bruker (fake id), hva er navn på Hotel, Town/city, og eller land

«She stays in a Hotel»
«Solo» (Alene?)
«Anima» (Navn hun bruker eller på Hotel?)
«Countrie» (Finnes ikke et land som heter Anima men dette var neste jeg fikk opp)
«Stolen»
«Newsletter» (Finnes det spor i et nyhetsbrev?)
«Ingrid» (Stjålet id?)
«Look for …»
«Depart»

Dette var mer intuitivt i med ekstremt lett meditasjon, så det kan være bare spam, eller svar på noe annet enn hva jeg spurte om, det hender innimellom at jeg får fortsettelser mens jeg har gått videre på oe annet.

ps. Jeg sjekket, det finnes visst Hotel i India som heter ANIMA.Jeg fant også firma i India som heter ANIMA.
Mulige jeg fikk feil innrykk men, virket som om navnet Ingrid har noe med nyhetsbrev å gjøre på en måte.

e
Anonym
e

ps. «Coded Language» (kanskje i nyhetsbrev av noe slag)

Jeg leser ikke koder men jeg kan ofte se at noe er kodet, prøver å finne ut hvilket nyhetsbrev dette kan være, morsomt å se om jeg snapper opp noe. Hvis det ikke er bare vrøvl da.

e
Anonym
e

Fragmenter fra meditasjon, ikke dagens, siste uke/uker +

«They are gonna regret what they did to you»
«Your murder was solved before it happend»
«… software they used to copy your letters»

«They failed to see his sign»
«He was right there hit them, the hole time» (They did not recognise him)
«This includes a secret calling for help» (Det er ikke meg altså, just sying)

«Enemy changed him»

«He is struggeling»
«Animal» (vet ikke om dette er ment bokstavlig)
«Wants to go home»
«High blood preassure»
«The detectives failed to understand who he was»
(Donald?)
«He colapsed»
«Sitting at the door»
«Cheefs office»
«I need you to see me»
«Human»

«His body Hurt»
«They made him feel pain»
«Left Eye Hurt»

Mottatt 24. April: (litt sensurert)
«Ocean high»
«Find him»
«The lord has given his eyesight back»
«Donald F…»
«Acording to the law he change name»
«Killed him»
«Your enemy»
«In an 18 year old Battle ti survive»
«Stole the monney»
«Gang gir»
(Mulig jeg blander men fikk inntrykk av at denne er framed på et vis)

Aner ikke om det er to eller flere som har blitt utsatt for genetisk experiment, og Mindcontroll.
Noen som ikke gjenkjennes pga. de er forandret på et vis. Fikk også opp «Millitary experiment gone wrong»

SLUTT Å UTSETT DYR, MENNESKER, OG ANDRE SKAPNINGER OG VESEN; FOR TORTUR, OG UETISK FORSKNING OG EXPERIMENT !!!
SLUTT MED SATANISTISKE, NAZI EXPERIMENT SOM FØKKER MED VESNERS DNA SAMT HJERNE/ BEVISSTHET.
SLUTT Å BLAND AI MED MENNESKER OG DYR. SLUTT Å SKAP ROBOCOOP OG FANGE INTERDIMESJONALE VESEN.


Her mangler det en del ord jeg ikke oppfattet, så i grunnen altfor fragmentert:

«They»
«Dying»
«Chip»
«Promises made»
«Brothers/is? insane»
«On top of the Apple store, reach him if you can» (denne har kommet opp før i en savnet sak)
«he overhead the Conversation»
«Mistake Learned»

ps. TIL INFORMASJON:

Den ene som var på min mistenkt liste over hvem som satte sporingschip i meg, (ikke nese, men tå, og som jeg mistenkte selv var under Mind kontroll) pleide å bare plutselig besvime/kollapse. Så det kan være et tegn å være oppmerksom på.

SLUTT Å PROGRAMER MENNESKER OG ANDRE VESNER TIL Å BEGÅ KRIMINELLE HANDLINGER.
SLUTT Å TVINGE MENNESKER OG ANDRE VESNER TIL Å BEGÅ UETISKE HANDLINGER VED BRUK AV TVANG OG TORTUR.

e
Anonym
e

ps morsom slogan som kom:
«Solve crime, ahead of time» LOL

e
Anonym
e

MINDCONTROLL:
En del av det som legges inn i en del programmering er triggere slik at man kan reagere på bestemte farger, lukter og ord.
Og passord, de kan «låse» offerets adferd/programmering. Programmering via signaler mot chip og ved bruk av ord og nummer.
Trenger ikke CD, men for noen/en del blir det også brukt.
Det er mange tegn, MAN KAN SNAPPE OPP, blant annet kollaps, besvimelser, ekstrem svetting hvis du mot arbeider programmeringen. Kraftig hodepine, hjerneslag, hjerteflimmer, utmattelse, +++
De kan frarøve deg det meste av nattesøvn, vekke deg hele tiden, i noen tilfeller fordi (som jeg fikk oppgitt) at hjernen reagerer annerledes uten søvn. Så de vil se hva so skjer med deg dersom du ikke får sove på en dekade eller mer. Det kan være eksempelvis bevegelser som at du biter deg i tunga hver gang du er i Fed med å sovne, eller diverse lydsignaler i indre øre, eller skjæringer i chip i tannkjøtt, eller legge inn fraser som: «Jeg må tisse» slik at du våkner og må på do, konstant for å avbryte søvn.
Det brukes ekstremt negative kommandoer, ting du selv aldri pleier å si eller mene. PÅ REPITE når du er i drømmesøvn. Er du «våken» kan du klare å observere disse tingene. De fleste er ikke klar over hva de er utsatt for. Merk deg dette: Hvis du plutselig endrer adferd uten å forstå hvorfor. (Som eksempelvis, hvorfor gjør jeg dette? dette er ikke meg, hva faan er det som skjer?) Hvis du begynner å «Like» ting du IKKE liker. begynner å utføre «tvangshandlinger». Plutselig sterkt sinne (på linje med lyme-rage)

TIL DE SOM (I TILLEGG TIL VÅRHERRE OG ENGLENE) HJALP MEG OG FJERNET DE NEGATIVE PROGRAMMENE OG FJERNET DET MESTE AV TORTUREN JEG BLE UTSATT FOR i nær to dekader; TUSEN TRILLIONER TAKK :) Jeg fikk et nytt liv over natta, bokstavlig talt.