Du leser nå
Hvem er mektigere enn Benjamin Netanyahu?

3 minutter lesetid

"Terror in all ze world is our terror," sa Menachem Begin allerede i 1974, i 2004 i Beslan ble 334 drept, et utsagn i den etterfølgende rettsak peker etter min mening i retning av at dette var arrangert av Begins folk, det kan ha vært en straffeaksjon mot en høystående russisk politiker som ikke ville gjør de som sa, de elsker å ta rollen som de bestraffende; øye for øye, tann for tann, men du skal ikke skrape for mye i lakken før hevn- og blodtørsten står i høyspenning, foto: https://news.sky.com/gallery/beslan-school-siege-the-attack-that-left-334-people-dead-10835228


Hvem er mektigere enn Benjamin Netanyahu?

Dr. John Magufuli, (29. oktober 1959 – 17. mars 2021) tidl. statsminister av Tanzania, omkom under merkelige omstendigheter, også kalt Covid19-død, var det Mossad? «Straks han var valgt, delte han statsminister-lønnen i fire, noe som gjorde ham til den lavest betalte  statsleder  i Afrika, han reduserte offentlige utgifter drastisk, avlyste unødvendige seremonier som altfor kostbare, og for å statuere et eksempel tok han til å feie gatene i Dar-Es-Salam.» (foto og artikkel, her).

Også den muhammedanske lærer Sheikh Imran Hosein i Islamabad har kikket Netanyahu i kortene. Han innså tidlig at dette forferdens bedrag hadde blitt blandet i sammen i sionistenes laboratorium. Han mente det samme som Tanzanias tidigere statsminister John Magufuli. Velsignet være Magufulis mot og sans for humor. Han fant Covid19-virus i både geiter, frukt og motorolje og med ett slag (!) latterliggjorde han hele WHO, FN og sionistenes spill. La oss alltid ære ham for det. Men hans fiender var mektigere enn ham og de delte ikke hans sans for humor. Jeg håper ikke at han måtte gå i døden forgjeves; kunne det vært Netanyahus Mossad som sto bak dette?

Sheikh Imran Hosein sa det ganske enkelt slik om det å drikke den samme gift som man har tilberedt andre, 5. mai 2021 (se Youtube-video, 22:46, her):

«Jeg fikk akkurat enda en inspirasjon og jeg håper at også sionistene lytter. Og når dere hører hva jeg har å si, kan dere ta det og stappe det i pipen og røyke det. Dere husker kanskje at den russiske president Putin engang sa at den som vil snikmyrde noen med en giftblanding i en drikk, vil en dag måtte drikke den samme giften de har blandet sammen for andre. Det er mye sannhet i de ordene, fordi det er nøyaktig det som skal komme til å skje med dette viruset.

Jeg har i mange år hatt sans for denne beskjedne manns sannhetskraft og hans godt begrunnede synspunkter: Den muhammedanske lærer fra Islamabad, Sheikh Imran Hosein, se Youtube, her.

For dette viruset kom fra sionistenes eget kjøkken…

Så når dere bruker dette virus som et biologisk våpen, ikke glem at Allah kan snu sverdspissen mot dere selv; dreper dere andre med en giftblanding, må dere en dag drikke den samme giften selv.»


Netanyahu og hans bakmenn sionistene, spiller et farlig høyt spill. De har hatt planene om koronaviruset lenge i skuffen, slik de hadde med 911 i New York i 2001. Kanskje er det slik at de tok den ut før det egentlig planlagte tidspunkt, som kan ha vært, slik den tyske advokat Dr. Füllmich beskrev det i et intervju, omkring 2050. Det var kanskje derfor utførelsen av dette tidenes største bedrag ble beheftet med så mange feil og svakheter. Ekstremsionistene arbeider langsiktig. Forberedelsene og oppbyggingen av Ethiopias for dem viktigste parti, Tedros Adhanoms Tigrayan People’s Liberation Front (TPLF), terrorpartiet, ble etter min mening gjort av Mossad. En avlegger av Menachem Begins Irgun kan bare oppdra i sin egen ånd; av terror kommer kun terror.


Netanyahu er ansiktet utad. Bak ham finnes et sentrum av ekstremsionister som regjerer med en psykopatisk iskald brutalitet og nådeløshet. De beordrer Netanyahu. De fleste av dem sogner til USA og har sine tentakler høyt oppe i US regjeringsapparat, men også i WHO og FN. Men også familien Wallenberg i Sverige står sentralt i dette. Kanskje også sentrale personligheter fra Norge og Danmark, for vi vet at verden av idag styres fra de nordiske land av folk som skyver blandt andre også den aldrende arbeiderpartidronningen foran seg. Det er folk som vil virke, men ikke synes.

Få nye perspektiver. Finn din sannhet. Bli fri.

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
53%
Opplysende
27%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
20%
Om forfatter
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.

Kommentarer

avatar
  Abonnere  
Varsle om