Du leser nå
En bønn til Halloween av Hege Fredriksen

2 minutter lesetidEn bønn til Halloween av Hege Fredriksen

En bønn til Halloween av Hege Fredriksen


Satanistiske, rituelle overgrep mot barn skjer også til andre tider, inkludert 25. desember og i påsken. Hvis vi ikke klarer å stanse dem nå, fortsetter vi å be i julen, og til påske. Jeanette Archer, overlevende etter satanistiske, rituelle overgrep (se videoen), nevner at reptilene som utfører disse ritualene, finnes i alle konge- husene i Europa, noe som betyr at dette er noe som kan finne sted i Norge også. I de senere år har der vært en sterk økning i tilfeller av barn som har blitt tatt fra hjemmene/ foreldrene sine, av barne- vernet. I tillegg «forsvinner» flere og flere barn, ofte uten at sakene blir etterforsket grundig nok, eller sakene blir henlagt. Hva skjer med disse barna? Ender noen av dem opp som ofre for satanistiske ritualer, der de enten blir misbrukt eller misbrukt og drept?

Area 51, Nevada, USA (video 46:18): «Det er også det best bevoktede miliære område i verden. Men ikke på grunn av det de forteller deg. Det går mer enn 140 etasjer nedover under jorden. Hver etasje inneholder en ny sort djevelskap. I en etasje unnfanger og føder de soldater som brukes av MK-Ultra, barn som blir oppdradd og brukt som mordere, de lever med en eneste hensikt og det er å myrde og å adlyde… » (oversatt fra video, red. anm).

Satanic, ritual abuse of children are conducted at other times, too, including Christmas Day, and Easter. If we fail to stop this at Halloween, we will continue praying at Christmas and Easter. Satanic, ritual abuse- survivor Jeanette Archer (see the video) mentions that the reptiles conducting these rituals, are found in all the royal families in Europe, which means this could be happening in your country, too. Over the recent years, there has been a significant rise in cases where children are being removed from their homes/ parents, and put in the «care» of either child- «welfare»- facilities, or in foster- homes. In addition to this, more and more children go «missing», often without there being a thorough investigation from the law- enforcers, or the cases are dismissed. What happens to these children? Are any of them ending up in these satanic rituals, and either abused or abused and murdered?


BØNN

Be for alle barn, på Halloween.
Be for alle barn som er planlagt å bli utsatt for satanistiske, rituelle overgrep og drap, på Halloween.
Be om at de som utfører slike ritualer blir avslørt.
Be om at der blir en slutt på alle satanistiske, rituelle overgrep.
Be om at alle barn som er involverte blir reddet, brakt i sikkerhet, og at de får all den hjelpen de trenger.
Takk.

PRAYER

Please pray on Halloween.
Please pray for all the children planned to be satanically sacrificed on Halloween.
Please pray that those conducting these rituals be exposed.
Please pray that there will be an end to all satanic, ritual abuse.
Please pray that all children involved will be saved, and brought back to safety, peace and health.
Thank you.


Video om misbruk av barn ved sataniske ritualer, David Icke-siden, hør Jeanette Archer, klikk på bildet eller, her.

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
62%
Opplysende
6%
Inne på noe
3%
Usikker
0%
Dårlig
29%
Om forfatter
Sven-Inge Johansen
Bidrag: Vipps gjerne til 41743388 eller konto 9722 17 58963, med takk for støtte.

480
Kommentarer

avatar
37 Comment threads
443 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
KTArevolverReptHILDEHege Fredriksenken Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
Hans
Anonym
Hans

Noen trenger en liten snartur innom virkeligheten

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Takk for kommentar. Hva mener du med dette, hva er grunnen til at du velger å være anonym, hva er grunnen til at du leser Nyhetsspeilet, og hvordan kan du avfeie opplevelsene til et medmenneske så lettvint? Hva om det Archer sier er sant? Hvilken «virkelighet» er det du refererer til?

Hans
Anonym
Hans

Leser Nyhetsspeilet forde det er morro Galehus i friutfoldelse. Mye artig lesning her av folk som tar slapp kildekritikk til nye høyder

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Så gøy at du har det gøy. Det som imidlertid ikke er spesielt prisverdig, er å ha det gøy på bekostning av mennesker som lider. Hva har du å si om kilden her?

Hans
Anonym
Hans

Hvem lider Hege?
Du må gjerne linke til troverdige kilder som begrunnelse for dine påstander. Må presisere troverdige da

smurfen
Moderator

Det er bare en type som angriper og latterliggjør de som prøver å stoppe faenskapet med barne blod ofringer, blod-orgier med barn og sado pervo sex orger med barn samt brannofring av barn til Moloch/Baal og det er djevlene selv.

Er du redd for at Hege skal ta fra deg «gleden» din Hans ?

8 millioner barn forsvinner sporløst hvert år, de aller fleste havner på steder som Epstein Island. I store mørke slott og palasser blir det utsatt for grusomme ofringer og ritualer …. mange blir tappet for blod etter at de er påført ekstrem smerte så traumene skal komme ut i blodet like før døden inntreffer for å lage elite dopet Androchrome.

Her i landet forsvinner det et barn sporløst hver eneste dag og alle som prøver å finne ut hvor de blir av forsvinner også.

Operasjon Dark Room avslørte et enorm pedo nettverk som var den største krim saken i Norges historie, men ble fort dysset ned da det kom frem at store deler av eliten var involvert som politikere, politimestre, advokater og dommere, offiserer mm . Flere millioner bilder og filmer av barn som ble utsatt for ekstreme grusomheter ble avdekket, også kjøp og salg av barn.

Så man på passasjerlistene til Lolita ekspressen til pedoholmen til Jeffrey Epstein så var halve kongressen og halve Senatet samt mange fra de hvite hus staben ivrige gjester der. Også det Norske kongehuset var representert samt mange elite topper som Bill Gates og Harvey Weinstein.
Straks det ble avslørt så døde Ari Behn under merkelige omstendigheter så fokuset ble satt en annen vei.

Et helt vanlig ritual for satan fiffen er at deltagerne kler seg nakne med kun maske på der de først tar 2 babyer og skjærer over strupen på så blodet fosser over deltakerne så legger de 7 litt eldre barn på en scene med hodet utfor kanten så kommer en inn med kappe og sverd for så å kappe hodet av de alle så blodet spruter utover og så har de sex med hverandre mens de roper Heil Satan.

Dessverre så er folk livredde for å snuse i det som skjer og det med god grunn og dermed så kan de forsette og forsette slik de har gjort i titusenvis av år siden Satan og de 200 falne landet på Mount Hermon.

Her er listen over dager barna blir ofret og torturert. Se hva som stå på Halloween ;)

https://www.scribd.com/document/257119131/List-of-Satanic-Holidays

For noen få mnd siden så demonstrerte 50 000-60 000 mennesker utenfor Fuckingham Palace der de alle sang samstemt : HEY PEDO’S LEAVE OUR KIDS ALONE!

Så tusen takk Hege for at du tørr å ta opp kampen for barna våre og ikke minst for en glimrende artikkel.

Det ligger millioner av linker der ofrene som er i live avslører hva de er blitt utsatt for og like mange linker og filmer som avslører satanistene, mer enn nok til alle som bryr seg om barn.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Hei, Smurfen, og tusen hjertelig takk for støtten! Det varmer meg langt inn i sjelen at det finnes folk også i Norge som er informerte, og som ikke vender seg bort fra det som skjer med barn.
Takk for all informasjonen du har inkludert. Ta riktig godt vare på deg selv. Mvh Hege. <3

kjell108
Abonnent
kjell108

– ‘Så man på passasjerlistene til Lolita ekspressen til pedoholmen til Jeffrey Epstein så var halve kongressen og halve Senatet samt mange fra de hvite hus staben ivrige gjester der.

Hvis man skal gjøre politisk karriere må man først være i lomma på deep state, som er satanister.
Trump var ikke i lomma på dem. Det ble ikke godtatt.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Takk for innlegg, Kjell. At Trump ikke var i lomma på deep state? Vel, like før «pandemien» signerte han en «flu emergency task force», hvilket tilsier at han visste hva som var planlagt. Mvh Hege. :)

kjell108
Abonnent
kjell108

Både Trump og Putin har alien kontakter. Trump er fortsatt sjef for Romstyrkene, flyvende hargarskip.
4 av 5 republikanere oppgir at de vil stemme Trump i 2024. DEM blir ikke kvitt Trump. DEM må bli kvitt Biden fortest mulig, men Herr Harris er enda mer upopulær

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Kjell: Hva mener du med at Putin og Trump har alien kontakter? Jeg har mine tvil om at Trump blir gjeninnsatt, når Biden har spilt sin rolle. Vi kommer antakelig til å se noen med mere oumph og kulde, enn de som har sittet til nå. Tror du har rett; for at Harris skal bli «godtatt», må det et mirakel til…Mvh

kjell108
Abonnent
kjell108

Nazistene samarbeidet med 2 alien raser. Derfra fikk de teknologi til å reise i rommet.
USA har alien baser som area 51.
Aliens eksperimenterer på oss.
Aliens driver deep state. Deep state -> Media

«Leo Lyon Zagami, ex-member of the Comitato Esecutivo Massonico – the Masonic Executive Committee – of Monte Carlo, was, until recently, a high level member of the Italian Illuminati.
He is a 33rd degree Freemason, and a senior member of the infamous P2 Lodge. He was the ‘Prince’: prepared to take over after the older Illuminati ‘King’, Licio Gelli.
He was born of a Scottish-Sicilian Illuminati aristocratic bloodline, and so has been involved in the Illuminati Order since childhood.»
https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_illuminati_29.htm

Engang ble han tatt ned i et underjordisk nettverk av hurtigtog.

– Jeg stoler ikke på Leo Zagami som kilde foruten at jeg synes han har kommet med mye bra info om illuminati, jeg liker forøvrig også fyren men han virker og være litt programmert til tider, jeg tror heller ikke Project Camelot er CIA ops.
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/06/2012-brevet-fra-den-norske-politiker-er-skrevet-av-illuminatis-m%C3%B8rkemann/

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Kjell; takk for oppklarende svar. Mye interessant info her. Når noen sier «eks- frimurer» får jeg litt problemer; de pleier som regel ikke å vare særlig lenge…Mvh :)

kjell108
Abonnent
kjell108

Selvfølgelig må vil putte mange kilder sammen. Eksempel Kameran Faily på Project Camelot Website

«I [Kameran Faily] know this, because I have been given responsibilities on this planet as a “Consultant” to those who matter and therefore need to have full access in understanding any information I call upon. You see, before I came into this incarnation, I was chosen from amongst the “Pleiadian” souls that incarnated onto this planet during the 50’s and 60’s and given the task to work my way up the ladder. I have now access to a lot of my background knowledge in the Galactic Councils – that I used to be on before – and therefore this information is like riding a bicycle for me.»

Viktige intervjuer har nå blitt slettet på YT.
Her skjønner vi hvordan Kameran Faily vet så mye.

KIMBERLY GOGUEN: UNIVERSAL COUNCIL AMBASSADOR: RED OCT, TRUMP AND THE DARK MAGICIANS
Kimberly Goguen vet også alt for mye, mer enn Kerry Cassidy.

Hva som er nytt for oss er at verden er full av aliens.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Takk til Kjell; du er et oppkomme av info! :)

e
Anonym
e

Hadde jo vært litt hyggelig om vi kunne se dem da. Særlig artig hvis de ser annerledes ut.

Master Aradorn
Anonym
Master Aradorn

Se filmen : Men in black, så ser man litt av hva de forteller oss, om hva som befinner seg rundt oss.

De fleste av oss kan ikke, se de eller høre de, men det er massivt med raser rundt oss.

Det foregår en » krig » i den intergalactiske dimensjon.

https://new.awakeningchannel.com/this-not-a-vaccine-the-proof-part-9-9/

kjell108
Abonnent
kjell108

Biden sier opp ikke-vaksinert grensepoliti. Material kjøpt inn for å bygge en mur ligger nå ubrukt.
Målet er mest mulig «illegal immigrants». Målet for Biden er f… USA.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Kjell: du har rett, men det er ikke Bidens mål; han er bare en pappfigur (og en dårlig en), for de som styrer USA.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Vel, hvis det Archer hevder å ha opplevd er sant, betyr det at mange barn lider som følge av satanistiske, rituelle overgrep. Det jeg skrev i artikkelen er basert på Archers video, og Wilders uttalelser i videoen om shapeshifting. Dette er således ikke påstander.

Det jeg skrev om en økende aktivitet fra barnevernets side, og om barn som «forsvinner», er basert på egne observasjoner gjennom tidene, samt informasjon hentet fra ulike kilder.

Å kreve at man skal henvise til kilder for alt man uttaler seg om, finner jeg er et økende og i noen tilfeller bekymringsverdig krav. Alle vet at dette ikke er mulig. Viktigst av alt må være å dele informasjonen man sitter på, gjengi de kildene man har mulighet for å huske, og la det bli opp til andre å gjøre sine egne undersøkelser.

I tillegg til dette kan man ikke kreve å skulle oppgi kilder der vedkommende trenger beskyttelse. Dette er ofte hovedproblemet, når det gjelder informasjon som kommer fra mennesker med første- hånds- erfaringer. En kildes ve og vel er alltid det viktigste, og noe man har plikt til å respektere.

Når det gjelder troverdige kilder må jeg spørre deg hvilke kriterier du vil ha, for å oppfylle et slikt krav. Mvh

kjell108
Abonnent
kjell108

Hans
– Du må gjerne linke til troverdige kilder som begrunnelse for dine påstander.

«Chaplain Jessie Czebotar

Jessie’s childhood consisted of rigorous training preparing her for leadership in the system. As such, she has seen this Luciferian group from the inside like no one else who has ever come forward to expose their inner workings.

The most important thing to take from this interview is to further your understanding of how this Luciferian group operates and what they believe. Even if you do not believe any of this, they do. Without understanding what they believe and how they operate, it’s impossible to understand why they do what they do and how to dismantle and neuter their grip on society.

Before you watch this video, be sure to watch the first videos series with Jessie Czebotar to understand the context of this video. You can see the first video of that series here: Deep Inside the Satanic Cabal World Agenda (1of3).»
https://sarahwestall.com/world-war-3-battles-on-many-fronts-helping-survivors-recover-from-trauma-w-chaplain-jessie-czebotar/

Sacha Stone
https://new.awakeningchannel.com/underground-rescue-missions-of-children-cabal-arrests-latest-intel-by-sacha-stone/

Du på din side må gjerne komme med troverdige kilder på at masker hindrer COVID-19 smitte.
Folk som har jobbet i helsesektor hele livet kan ikke det, men det er det som NRK formidler,

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Takk til Kjell for interessant info. Mvh Hege. :)

Aradorn
Anonym
Aradorn

halloween er veldig gammelt og ble brukt blant annet ved offring av mennesker, små som store.

halloween, ble det brukt black magic

Det ser uskyldig ut å sende barna rundt å spørre om knask eller knep, en dag i året, men de som virkelig står bak,
er ondskapen sjøl.

samme med jul, og mange andre høytider.

Master Jesus er ikke en religion.
Master Mohammed var heller ikke, religion.
Master buddha, ikke religion.

Man kan følge i Master Jesus fotspor, og følge det han ga oss beskjed om å gjøre, eller følge lille luzi i underworld.

Det er opp til det enkelte mennesket hvor de vil dra.

Til 5D ( 5te dimensjon) paradis, nye jorden om du vil.
eller ned til lille luzies underworld, darkness and pain.

Så be om hjelp fra Master Jesus, Mohammed, Buddah.

Menneskeheten trenger hjelp, og mye hjelp.

Mediter, bli i ett med 5D, og gjør deg klar til å flyte over.
Din bevissthet vil flyte over i 5D når du er klar for det.

kvitt dere med jordisk materialer, som mobil, tv, penger, bil(er), hytter etc, og alt annet unyttig, og bli i ett med 5D.

Planlegg, og gjør dette gradvis.

e
Anonym
e

Arry, hva tenker du om Merkabah?

Aradorn
Anonym
Aradorn

Teal Swan forklarer det veldig fint her :

https://tealswan.com/resources/articles/what-is-the-merkabah

Hvordan aktivere din : Merkabah

https://youtu.be/akj6G9oiyXQ

Har du åpnet og brukt, Merkabah ?

Aradorn
Anonym
Aradorn

Markabah meditasjon :

https://youtu.be/ID3ai77USiw

Aradorn
Anonym
Aradorn

how to catch a virus ;)
https://brandnewtube.com/v/baYlxR

Aradorn
Anonym
Aradorn

Learn the law that do not exist ;)
https://brandnewtube.com/v/bfQYiI

e
Anonym
e

No comment ;)

e
Anonym
e

Den Mannen minner meg om Jesus, lol. Moderne inkarnasjon? hehe.
Lillegutt Arry, jeg hadde håpet på noe søtere musikk i kveld før jeg sovner inn ;)

Sweet music
Anonym
Sweet music

oldemor : sweet enough 4u :
https://youtu.be/09R8_2nJtjg

e
Anonym
e

Sweet music:
«And I gotta get one little taste» … yes baby, tankeleser? ;)

movie
Anonym
movie

Ikke, så sweet, men :
https://youtu.be/tIVDi235VbA

e
Anonym
e

… og denne skulle være med:
https://www.youtube.com/watch?v=I5exsScaHWo
lol

Nordmann i Tyskland
Anonym
Nordmann i Tyskland

Feil. Halloween har ingenting med menneskeofring eller satanisme å gjøre. Det er en katolsk høytid som stammer fra ca 900 e.kr, hvor man feire minnet om alle helgener (all Hallows day, hallow er gammelengelsk for hellig – senere hallows eve eller nå Halloween). Opprinnelsen er tidligere fra Samhain i Irland, hvor man minnes de døde. Altså så langt fra ofring som man kommer. Dagens rituale med skremmende kostymer etc. er like ekte som julenissen med rød kåpe og skjegg, som stammer fra Coca Cola Company.

Så alle dere religiøse – husk at i Tyskland feires denne dagen fortsatt som en katolsk helligdag. Det er høytidsmesse og feiring. Ta gjerne en tur til Köln på Allerheiligentag og delta på gudstjenesten da. Det er overhodet kke noe satanistisk med dette.

At den moderne feiringen av dette har blitt en kjøpefest er noe helt annet. Akkurat som jul.

Aradorn
Anonym
Aradorn

Kan vel ikke, bli mer satanisk enn katolsk.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Aradorn. Ja, du har et poeng der…

smurfen
Moderator

Halloween er ikke katolsk høytid til minne om helgener ….. Greit nok så har Vatikanet alltid vært satanisk, det ble avslørt da Gutenberg gjorde bibel til allemannseie der alle kunne lese med egne øyner at Vatikanet gjorde og sa det stikk motsatte av hva Bibel og Jesus sa og det er selve grunnen til at Martin Luther grunnla Protestantismen.
Vatikanet var under kontroll av Satan og dermed så skapte han en ny lære som fulgte bibel og Jesus ord istedenfor Pavens ord og lære.
comment image

Mellom hoggtennene på slangen så ser du Satan og Satan Paven.

Nå er det jo velkjent at Vatikanet har tatt alle Sataniske feiringer til seg og kalt dem kristne. Jesus var fødd 9/11 derav så mye faenskap den dagen for å spotte Gud og hans sønn, julaften feirer vi Nimrods fødselsdag osv osv ..

https://www.scribd.com/document/257119131/List-of-Satanic-Holidays

Halloween kommer fra Irland.

Halloween er kjent som Samhain eller «All Hallows Eve». Dagen var tidligere dedikert til Kelternes døds-gud og Halloween feires alltid siste dag i oktober /natt til 1.11.

Feiringen har sine røtter fra Irland. De bragte den videre til Amerika etter den store potetmangelen som førte til hungersnøden i 1845-1846. Tusenvis av irer inntok Amerika og siden har tradisjonen spredt seg utover USA og til resten av Vesten.

Irene var også opptatt av jevndøgn (lik-natt). De trodde sløret som skilte den jordiske dimensjonen fra det demoniske riket gradvis ble tynnere etter høstjevndøgn den 21-22. september og at sløret var på sitt tynneste natt til 1.11.

Denne kvelden feiret irene også nyttår, en dag full av redsel og uhygge fordi på årets siste dag stod de døde opp fra sine graver for å hjemsøke de levende.

Demonene gikk amok i den jordiske dimensjon denne kvelden fordi de måtte være tilbake i sin dimensjon før midnatt den 1.11.

Druidene bygget store bål for å skremme bort omstreifende demoner. De prøvde å skremme dem bort og kledde seg ut i grusomme kostymer for at demonene skulle tro man var en av dem.

De skar ut groteske ansikter i neper og satte lys i disse for å skremme demonene.

I dag har nepene har blitt erstattet med gresskar. I følge enkelte overleveringer har gresskaret en helt spesiell betydning. Irene trodde en hodeløs mann ville reise seg fra en grav og hugge hodet av en levende for å sette det på seg selv. Derfor plasserte irene gresskar med lys i på gravene for å skremme bort den hodeløse mannen.

Et forskerteam fra Storbritannia har funnet menneskegraver i nærheten av Stonehenge, og mener stedet opprinnelig var en gravplass/ ofringssted.

Store fester har skjedd rundt Stonehenge rundt jevndøgn, solverv og Halloween. Forskerne har funnet 80.000 beinrester fra dyr i nærheten og de mener dette beviser at Stonehenge en gang var et monument som brakte folk sammen til folkefest. Tester på beinrestene viser at dyrene kom fra alle hjørner av Storbritannia.

Folk benyttet seg av demonene for å spå fremtiden og se inn i andre dimensjoner. Dette krevde offer, og (mennesker) og dyr ble brent på bål i store flettede kurver i ofringsritualer til dødsguden.

«Trick and treat`s» sanne opprinnelse.

Dette ritualet stammer også fra Irland. En prosesjon oppsøkte bønder og gikk fra hus til hus for å samle inn gaver til sin Druidegud, Muck Olla.

Bondens velstand var avhengig av hvor stort offer han gav guden. Viste man motvilje, kunne ulykker ramme bonden og hans avlinger.

De skar ut lanterner av neper og fylte dem med menneskefett fra en av husets beboere som hadde blitt ofret!
Om man fikk besøk av demoner som krevde menneskeoffer, tente de opp en lanternene med menneskefett som et bevis på at man hadde gitt en av sine kjære som offer, da ville demonene forsvinne og man ble garantert at ingen andre i huset ville bli drept den kvelden.

Om man nektet å ofre en av sine kjære, ville et «trick» bli plassert på huset. Det ble tegnet opp et stort hexagram med menneskeblod på huset fra en død kropp som denne delegasjonen dro rundt på. Demonene ble tiltrukket av hexagrammet og invaderte huset, og dette førte at beboerne ble gal eller døde av skrekk.

For at folk skulle føle seg trygg, satte også de ut mat som fårekjøtt, grønnsaker, egg, honning og vin ut som offer til demonene eller de vandrende åndene for at disse kunne konsumere dem på vei tilbake til underverdenen.

Hvis man ikke satte ut mat, kunne man bli rammet av forbannelser. Dette er den sanne opprinnelsen til «Trick-or-Treat».

John Ramirez, en tidligere leder i satanistisk kult har gått ut og advart kristne mot å feire Halloween. Han sier man åpner døren for sataniske demoner og risikerer at ens familie blir forbannet i tre til fire generasjoner.

Samme dag som Halloween-feiringen starter meksikanerne feiringen av Los Dias de Los Muertos, de dødes dager.

Feiringen varer fra 31. oktober til 2. november og er en eldgammel aztekisk feiring av døden. Aztekerne var et mesoamerikansk folk som dominerte det sentrale Mexico i århundrene før den spanske okkupasjonen i 1521. Tidligere pågikk dødsfesten over hele to måneder!

Aztekerne så på døden som en reise og en ny del av livet. Ifølge deres tro er livet en drøm som vi vekkes fra i det vi dør.
Samme sier Indianerne i Nord Amerika … Dette livet er ubetydelig, det er bare en innledning til det virkelige livet i åndeverden.

Så nå kan du fortelle dine venner i Tyskland hva som er sannheten bak Halloween Mr Nordmann ;)

https://www.numerologensverden.no/halloween-portal-natten-1-11/

Aradorn
Anonym
Aradorn

Halloween :
https://youtu.be/R-VRAemIvbI

Must watch, halloween history :

https://youtu.be/NFxAxpPysSE

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Hvem ER du, Smurfen??? Haha. SÅ mye interessant info! Tusen takk! Det du skriver om hvordan aztekerne ser på livet; at det er en drøm vi vekkes fra når vi dør, gir meg assosiasjoner til The Matrix, og også det som skrives om at vi lever i en simulasjon. Fortsett å del kunnskapen din! Mvh

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Smurfen; detaljene du nevnte, om at 9/11 er Jesu fødselsdag, og at Nimrod`s er på julaften: Jesus er isåfall født i Jomfruens tegn (Virgo), noe som kan henspeile til Maria og «jomfru»- fødselen. Siste halvdel av desember er jo Steinbukken (Capricorn), som såvidt jeg husker beskriver Djevelen, iallefall i Tarot.
Nimrod er jeg mer usikker på; har det noe med Satan å gjøre? (Var ikke Nimrod etterkommer av Noah?). Mvh Hege. :)

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Nordmann i Tyskland; takk for interessant innlegg. Det stemmer at hallow betyr hellig, men det betyr også innvie. At det opprinnelig er en katolsk høytid er interessant, og nytt for meg. Hvis det stemmer, utelukker det imidlertid ikke at det foregår ting i det skjulte, av satanistisk art. Mvh Hege. :)

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Tusen takk, Aradorn, for fint innlegg. Mvh Hege. <3

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

NB: VIKTIG: URGENT CALL FOR ACTION: vi trenger å samles for å danne en ny regjering, og sette opp et samfunn for de som nekter å la seg «Covid»- injisere. Vi trenger å samle alt av politi og militært personell, som har fått sparken fordi de ikke vil la seg injisere. Vi trenger at disse beskytter sivil- befolkningen, til vi får satt opp vår nye myndighet.

Vi trenger å stille for retten de nåværende, kriminelle personene i maktsentrene i Norge, som har deltatt i de ulovlige «Covid»- restriksjonene og «Covid»- «tiltakene». Mannen i denne brilliante videoen forklarer nærmere hvordan vi må organisere oss, for å få dette til.
Vennligst SPRE denne videoen til ALLE. – Takk – : https://davidicke.com/2021/11/24/australian-government-force-jabbing-tribal-people-claim/
DETTE HASTER. Ta kontakt: epakkene@gmail.com

Hege Fredriksen
Anonym
e
Anonym
e

https://www.youtube.com/watch?v=wrSst70Ajhg
Oh, Spiky spiky …

Happy Halloween ;)

Aradorn
Anonym
Aradorn
Aradorn
Anonym
Aradorn

Pandemic movie, again :
https://youtu.be/onSAPMEYX34

e
Anonym
e

The never ending end of the world

Aradorn
Anonym
Aradorn
e
Anonym
e
Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Takk til Aradorn, for alle linkene. Mvh :)

Aradorn
Anonym
Aradorn

Takk til deg, Hege, for at du fikk frem dette viktige budskapet.

Æ feire itj : jul, påske, 17 mai, halloween eller annet tull fra den sataniske kultur.

17 mai : vi har ingen grunnlov, aldri hatt det. Vi har itj frihet, aldri hatt det. Krigen sluttet aldri, pågår enda, Nå med bio-kjemisk-chipping-terror fra den samme kulturen som startet
ww1 (kuler, bomber ) med påfølgende id : opprettesle, som pass for å komme inn og ut av land verden over.
ww2 (kuler, bomber ), storstilt test på mennesker, medisinsk, tortur etc genocide av spesifikt kultur : jøder
ww3 ( terror ) terror, som skulle skremme opp folket, og gjøre de avhengige av STATEN : FIRMAENE ( storting, regjering ),
etterkant av terror angrep, så etablerte STATEN:FIRMAENE en rekke krav om ditt og datt. Mer overvåkning, gradivis hjernevasking av verdens-befolkning.
og nå ww4 : bio-kjemisk-chipping-terror fra : ILLUMINATI, VATICANET, EU, NATO, UN, UNICEF, WHO, og mange andre………

Æ e itj religiøs, men e følge Master Jesus fotspor

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Bare hyggelig, Aradorn, og takk for viktig og interessant info. Du har helt rett i det du skriver, og jeg har i de senere år droppet de samme «feiringene» som du. Når jeg nå vet hva som egentlig foregår rundt høytidene, skjønner jeg hva det er som gjør at det har kjentes så dårlige vibber rundt de tidene.

Nei, krigen sluttet aldri, og de som tror at nazistene ville ha stanset med jødene, får tenke seg om en gang til; de fortsetter der de slapp, etter at «Covid»/ «Covid»- injeksjonene ble innført.

Jeg merker meg at du benevner Jesus som «Master»; er dette noe han/ disiplene selv gjorde, eller er det en tittel han har fått i etterkant (og av hvem)? Når du sier du følger i hans fotspor; mener du da at du følger Bibelen?

Ja, Jesus kunne iallefall svare for seg, når noen prøvde å stille han til veggs. Talefør type! Haha.
NB: Bønn er intensjon og ønske, ikke religion…
Lev vel. Mvh Hege. :-)

Aradorn
Anonym
Aradorn

Hei !

Sjekk denne linken :
https://brandnewtube.com/v/eMJ5Kw

skrekk og gru, men som ventet.

Følger hans bud, og lever etter det han » skal ha sagt om denne tiden, og hvordan man kommer seg igjennom den. » Har ikke, lest bibelen, som da er re-produsert mange ganger, og neppe, hans ord lengre.

Men, delen om : book of revelation er så kjent i mange «religioner» at man må bare ta det til etterretning, at dette faktisk stemmer.

Ang. hvor jeg har det fra, Master Jesus. En eller annen video, som forklarte at de var mastere, og det stemmer med min virkelighet.

Ordet kristus, blir mer som å følge en cult.

Han var en profet, taler, og fikk en stor oppgave for menneskeheten.

Master passer bedre, føles mer korrekt.

Man, følger da en «person», ikke, en cult.

Sies at vi nå skal leve 7 år i synd, 3.5 år av disse blir menneske-skapt, så tar gud(ene) over og da blir det bulder å brak all over.

Stål sett dere, om dere ønsker å leve igjennom dette.

Viktig å organisere seg med andre uten injeksjonen, da de er tracked all over.

Be
Anonym
Be

Be for alle de som opplever skader / dør, som følge av en dødelig-bio-kjemisk-injeksjon :
https://brandnewtube.com/v/jfmbUR

Fader vår
Anonym
Fader vår

Kjære Gud, Master Jesus
Gi hjelp til alle, som i vår verden har tatt injeksjonen, og er blitt skadet, og død.
Ta hånd om de pårørende,

Se i nåde til alle de som ikke, er klar over faren ved denne injeksjonen, og er » hypnotisert » av media, og deres mørke gjerninger.

Vi ber en bønn for de som har falt for mørkets makt.

Vi ber om hjelp til å verne barna, som nå står for tur.
I mange land blir nå injeksjonen gitt til små barn, som vil bli skadet for livet, død.

Vi ber om hjelp til å vekke opp mødre og fedre, så de stopper opp, og beskytter sine barn fra mørkets angrep. Sier nei, til injeksjonen, og står opp mot mørket.

La lyset skinne på vår jord igjen.

Amen

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Fader vår; takk for vakker bønn. <3

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Takk til Be, for denne linken. Ja, dette er viktig. Lev vel. Mvh <3

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Takk for svar, Aradorn. Jeg kan si meg enig i at Jesus var en «Mester», på den måten at han så ut for å kunne utføre ting som regnes som «ikke- gjennomførbare». At han visste ting om den «verden»/»virkelighet» vi lever i, og hvilke ting som er mulig å få til, er det ingen tvil om, så Mester- tittelen passer derfor, ja.

En Mester er vel i grunnen bare en som har sluttet å tro på de begrensningene man blir fortalt eksisterer, og som dermed kan utføre ting som for andre virker som «mirakler». Jesus selv skal jo ha sagt at «det jeg gjør, OG MERE, kommer dere også til å kunne gjøre.»

Når det gjelder sporing, blir nok de u- injiserte også «sporbare» etterhvert (hvis vi ikke får stanset dem); – gudene vet hva de putter i mat, drikke og luften rundt oss, og hvilke egenskaper det har, i så henseende. (Se graphene funnet bla i naturen og i næringsmidler).

Jeg er enig mht Bibelen; det jeg finner interessant, er at Det gamle testamente skal handle om Satan, og Det nye testamente om «Gud»…

Takk for linken! Har ikke satt meg inn i hele, men nok til å se at hydra- organismene minner veldig om «The Thing», som Dr. Franc Zalewski nylig fant i en «Covid»- injeksjon. At de er genetisk manipulerte er interessant, – selv om jeg er litt avventende til alt som hevdes om gen- forskning, etter å ha lyttet litt til Dr. Stefan Lanka`s uttalelser om gener. I tillegg kan man lure på hvor mye av informasjonen der ute som er plantet, for «skrekk- effekt» (de liker jo å bløffe…heh).

Jeg finner det forøvrig ikke sannsynlig at man skulle prøve å spre et bio- kjemisk våpen; dette er problematisk av flere årsaker, men hovedsaklig fordi de – når det først er sluppet ut – ikke ville hatt kontroll med det lengre, og er det noe den gjengen ser ut for å leve etter, er det å ha (eller tro at de har) full kontroll.

Hvis du lever etter Jesu ord, men ikke leser Bibelen; hvor henter du da info om Jesus som er mer autentisk?

Siden du nevner at gud(ene) tar over etterhvert; hva mener du? Er det ikke bare en Gud, hvis du lever etter Jesu ord?

Et ord om profetier: jeg tror vi må vokte oss for å ikke bli sittende på ræven og se på at ting utfolder seg, fordi de er «ment å gjøre det». Er profetier syn om det som skal komme, eller er de avsløringer av de planer som er lagt, for det som skal komme? Skal vi sitte og se på at «noen» har «bestemt» at så og slik skal skje med oss??? Ikke denne dama, iallefall!! :(

Er dette «Guds plan», synes jeg han har mye å svare for seg! Jeg har flere spørsmål til ham, om hvordan han har håndtert ting med Satan & co, etter at han gjorde dem bostedsløse; – han har latt dem få skape problemer for menneskene, istedetfor å sørge for å beskytte oss mot dem. Dette er en fight mellom Gud og Djevelen, og det må de f… meg ordne opp i, dem imellom!!!

Det du sier om at vi skal leve i synd i 7 år; synd på engelsk: sin, «sin» på spansk: «uten». Vi skal vel sultes, syltes, stekes og andre ting fremover, da? Haha. (Everything- shortages already a reality many places). Tjohei!
Mvh Hege. <3

Master Aradorn
Anonym
Master Aradorn

En Mester er vel i grunnen bare en som har sluttet å tro på de begrensningene man blir fortalt eksisterer, og som dermed kan utføre ting som for andre virker som «mirakler». Jesus selv skal jo ha sagt at «det jeg gjør, OG MERE, kommer dere også til å kunne gjøre.»

Mester er individ som har evner utenom det de fleste kan tenke seg.
De skal være i full kontakt med gud, sitt høyere selv, å være et lys-vesen.

Healing power, medium, unormale muligheter, som bruk av det 3’dje øyet.

Her ser du en Master Healing i aksjon :
https://youtu.be/Se8fq3KEd20

Master Third Eye :
https://youtu.be/1kkLgjFpNZ0

https://youtu.be/rC7xZmLcOeY

Masters all over the world :
https://youtu.be/oa7nC8lhKHg

» Hvis du lever etter Jesu ord, men ikke leser Bibelen; hvor henter du da info om Jesus som er mer autentisk? »

Som medium, så får jeg informasjon, sendt til meg.
Veldig intuitiv, og følger det jeg føler veldig sterkt er korrekt.
Som, at jeg ikke, feirer jul, påske, etc etc fordi dette ikke, har noe som helst med Jesus, å gjøre.

Det er renspikket rockefeller, rothchild. illuminati product.

Se etter Guardian Angle symbol, tall.
12:21, 14:14, 11:22, 11:33, osv dette er beskjeder fra Guardian Angle(s).

De gir også beskjeder til deg, om hva du bør gjøre for å rette opp livet ditt, om hva du kan gjøre for å gå fremover i livet, osv

Du legger plan for ditt liv, og Guardian Angle(s) følger deg opp, hjelper deg, og viser deg veien.

Det du må gjøre selv er å åpne opp ditt hjerte, for din(e) Guardian Angle(s).

» Siden du nevner at gud(ene) tar over etterhvert; hva mener du? Er det ikke bare en Gud, hvis du lever etter Jesu ord? »

Man skal tro på en Gud, som det står skrevet, men der er mange Guder.

Gudene er i daglig battle med underworld.
Mange av Gudene har gått sammen om å beskjempe, underworld Set ( gud ), vi kjenner til som luzifer, satan osv osv.

» Et ord om profetier: »
Profetier er en beskjed til menneskeheten, så man kan i forkant av ting, forberede seg, og evt beskjempe osv.

» Det du sier om at vi skal leve i synd i 7 år; »
Ja, du har rett i det at vi skal syltes, stekes og mer til.

For, når gud(ene) slår til, så vil der bli :
Jordskjelv,
Vulkaner,
Bølger,
Torden Storm(er)
osv osv

Vi kan ikke, skylde på Gud(ene), siden det er vi selv, som har latt oss lede inn i dette igjennom generasjoner.

Vi ber ikke, lengre,
Vi overser andre, som svake og forlatte, bostedsløse etc etc
Vi har kun oss selv å takke for at vi i generasjoner har latt oss lede til teknologi, avhengighet, ( tv, data, mobiler, fb, tw etc etc etc ) MÅ BARE HA …

VI HAR KUN OSS SELV Å TAKKE

Begynner folk å avstå fra all disse dingsene, og tar tak i sin egen person, skaper kontakt med vårt høyere selv, og Gud, så forandrer verden seg fort.

Mediterer vi hver enda dag før arbeid, skole, etc, og før man går til sengs, så har verden fått snudd energien, temmelig fort.

Vi er 99%, så vi kan snu dette temmelig fort om man gjør dette.

De har brukt århundre på å snu vår energi mot det mørke og onde, mens vi kan snu dette på 48-96 timer til vår fordel.

VI er 99%, og mange de er få.

Jesus tomb :
https://youtu.be/Qyrrdoqspdg

LOL
https://youtu.be/LdRdCvLf81I
https://youtu.be/TosRwLpAXXk

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Takk til Master Aradorn. Det at du er medium; hvordan sammenfaller det med å følge Jesus? De fleste kristne (samt Bibelen) hevder jo at mediumship/ det å «snakke med de døde», healing, etc. etc. er «Djevelens verk». Hvordan ser du forskjell på informasjon sendt til deg fra hvite engler, til forskjell fra de falne? (Det hevdes jo at demoner gir seg ut for å være «avdøde», under seanser).

Du mener at Set er den samme som Lucifer? Hvilke guder mener du finnes (Odin, Shiva etc. eller andre ?), og hva er grunnen til at man skal tro på bare en Gud? Du sier at det står skrevet; hvor? I Bibelen (som du selv ikke følger)?

Det du sier om profetier er interessant, men mange/ de fleste kristne ser ut for å se på profetier som uunngåelige, og gjør dermed ingen egen innsats for å forandre på dem. Det virker som om at troen er at profetier skal man ikke forandre på, fordi de er Guds vilje, og dermed uforanderlige (og ikke bare det; Gud vil etter sigende «ramme» de som prøver å forandre slike profetier).

Vel, det vi ser av vulkaner på La Palma er vel neppe «gudenes verk»?

Jeg sa ikke noe om å skylde på gudene/Gud; det jeg vil ha klarhet i, er hva det er som gjør at Gud tillot Satan og de falne å bli et problem for menneskene. Jeg er ikke enig i at dette skyldes menneskenes gjøren og laden.

Hvis vi kun har oss selv å takke, hva er da grunnen til at så mange kristne sitter og venter på at Jesus skal ordne opp; – hva er det som gjør at de avstår fra å gjøre en innsats selv? (Og ikke bare det; de følger «Covid»- restriksjonene til punkt og prikke, og kaller det «Guds vilje»).

Helt enig i at vi tar tilbake makten når vi frir oss fra avhengigheten som kommer ved bruk av teknologi. Når det er sagt; mange er ikke klar over at teknologi er avhengighets- skapende; dessuten er data innført overalt i samfunnsstrukturen (med vilje), og de fleste er dermed ikke istand til å unngå det, i det daglige.

Helt enig i at vi kan snu dette veldig fort.
Takk igjen for flere lenker. Mvh :)

e
Anonym
e

Sniker meg inn her Hege :) Jeg har forstått det slik at Jesus ikke sa noe om at det er synd og djevelskap å snakke med døde, heller ikke at det ikke var mulig å snakke med dem, men at de døde visste ingenting, så ikke noen vits i å snakke med de. Og (mulig jeg huske feil men) besøkte ikke Jesus dødsriket selv og snakket med en avdød? Vet ikke om jeg er helt enig i at de døde ikke vet noe da men …

Gud/God kan forandre mening/skjebnen, ifølge bibelen har han sakt det selv. Nå er jeg en av de som er mer opptatt av min egen opplevelse og erfaring med God/sjefen. (og tror ikke at alt som står i bibelen er riktig) Og her må jeg si at fra det jeg har sett så stemmer det. Via bønn KAN skjebner endres. Det finnes en mulighet for det.

Enig med deg når det gjelder den biten med hvorfor det onde har fått så frie tøyler. Jeg har kjeklet med sjefen i en og en halv dekade minst om dette. (og jeg kjefter på n når jeg er sinna) Noen ganger har jeg mistenkt han for å elske Luzze mer enn noen og at han har en hemmelig plan om å «hente han inn igjen». Aldri har jeg klart å forsone meg med at ondskap har fått så frie tøyler. MEN, jeg må innrømme at verden ikke hadde vært like spennende uten vampyrer, varulver, ailiens og småskurker, I FANTASIEN OG I KUNSTEN. En film hvor alle sammen er brannmenn og like hyggelige hadde ikke blir særlig utfordrende eller underholdende. Hvis det ikke fantes noe «mørke» så ville vi heller aldri hatt slike filmer, musikk, osv.
SO… kanskje er dette er slags spill, og at i akkurat denne verden så har man mer mørke enn i andre, og kanskje var det ikke slik til å begynne med, og kan hende skal denne verden gjenopprettes til hva den en gang var?

Aradorn
Anonym
Aradorn

Onskapen har ikke, fått frie tøyler.

Mennesket fikk fri vilje, og rettledning, Universal law, Natural law, ‘ kardemomme by reglene’, vær snill, grei, hjelpsom, ellers kan du gjøre nesten hva du vil.

Master Mohammed, Buddha, Jesus, så ble vi påminnet, vår oppgave.

Meditere, be

For å skile informasjon du mottar, sørg for at du er jordet.

e
Anonym
e

Englene fikk også fri vilje … noen valgte å styrte til jorden av en eller annen grunn.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e. Hahah. Good one! :)

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Aradorn; hvis ondskapen ikke har fått frie tøyler, hvordan forklarer du da tilstedeværelsen av demoner i vår verden? Mvh

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Hei, e. Helt ok med sniking! Haha. Interessant info om Jesus. Jeg mener å ha sett et/ flere Bibel- sitater der det stod at mediumship/ det å snakke med de døde er djevelens verk, men det var ikke noe Jesus skal ha sagt, såvidt jeg kunne se. Jeg har hørt kristne si at de døde befinner seg i Himmelen, og at det derfor ikke går an å kommunisere med dem. Enig med deg, mht utsagnet om at de døde «ikke vet noe». Merkelig uttalelse…

Ja, jeg er helt enig i at det må være viktigere hva ens egen opplevelse og erfaring med Gud er, enn det som står i Bibelen (spesielt ettersom Bibelen etter sigende har blitt omskrevet så mange ganger). Dessverre virker det som om endel kristne ikke er enige i dette, og konstant må uttale seg om hvorvidt ens tro er «riktig» eller ikke. Dette er etter min mening noe de IKKE har noe med; det er privat for alle, hvis de da ikke har behov for å dele det med andre.

Ja, bønn kan definitivt forandre på ting. Det var derfor jeg foreslo det, selv om jeg ikke selv er kristen eller religiøs. Å be under høytidene, nå demonene/ reptilene er på sitt svakeste (under ritualene), er et effektivt virkemiddel, og jo flere vi er som har fokus på dette, desto kraftigere vil det virke.

Du er et FUNN, altså!! Haha. Så veldig BEFRIENDE å høre at man ikke er alene om å kjefte på «Han der», når man er uenig i opplegget hans! Haha. BRA! :-)

Ja, er det ikke rart, at vi mennesker blir fortalt at vi må tilgi ALT av dritt som skjer med oss, og så klarer altså ikke Gud å gjøre det selv engang, mht «Luzze», som du kaller han. Jeg har heller aldri skjønt hvorfor Satan fortsetter å holde på som han gjør, når han ved å være adskilt fra Gud, må bedrive slike horrible gjerninger som tortur og drap av barn, for å holde seg i live. Hvis Satan opprinnelig var en engel; savner han ikke da å kunne bli det igjen, med alle kreftene, «magien» og gavene det medførte?

Her må det MEKLING til, så du og jeg må fortest komme igang å mekle mellom dem! R u in???

Du har interessante tanker rundt dette med det mørke/ onde. Tja, hadde det vært kjedelig om alle var Postman Pat, tro? Kanskje? Jeg må si at selve Himmelen høres litt kjedelig ut…ehem…Beklager! Haha.

En ting er skurker på film og i kunst, men vi kan vel enes om at i det virkelige liv kan det gjerne tones ned litt? Skal vi si det sånn? (Ihvertfall når det gjelder ondskap mot de som ikke kan forsvare seg selv (barn, dyr osv).
SHALOM! Fra Hege. <3

e
Anonym
e

Religion for meg er som en sko som aldri passer. Jeg digger Jesu lære slik jeg ser den, men vanskelig å finne alle svarene. Min gud har aldri bedt noen om å offer dyr, barn eller andre vesen det er i hvert fall sikkert.

Morsomt at du nevner det, jeg tenkte på det i går. Bruk av bønn under de høytidene de er aktive. Men jeg er ikke ute etter å kverke verken demoner eller andre vesen. Men der er lov å fordrive og holde igjen osv. I forsvar. Jeg tror på mekling, skulle gjerne vært god på det slik som Jesus, han visste alltid råd. Har holdt på en stund for meg selv, lagt inn forslag for sjefen, til endringer som er bra for ALLE vesen. lol.

Det lille jeg har opplevd av himmelen er ikke kjedelig men ja, denne verden hadde vært kjedelig om den fra fødsel av bare hadde vært postmann Pat. :) Og kanskje vill vi synes det var kjedelig dersom vi det aldri var noe annet enn himmelen også? Man må oppleve ting :) Absolutt mye som burde tones ned kraftig, Og en del må fjernes, burde aldri vært mulig engang å skade et barn eller et dyr, spør du meg.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: JA! Sånn er jo religion for meg også; passer ikke, fordi vi er UNIKE! We MUST have TAILORED STUFF!!

Enig med du; ofring er ikke bra. Blodoffer får de ordne med selv, de som trenger sånt. Nå er de jo lettere for oss damene; – vi «ofrer» jo hver eneste, j…. måned! (iallefall i den blodfattige delen av måneden!).

Sikkert derfor det er mest menn som driver med ofring??? Jeg skjønner godt at Kain ble forbannet og slo ihjel Abel (hvis det ikke var motsatt, da): «Gud» favoriserte den ene, fordi vedkommende hadde ofret et dyr, og den andre «bare» hadde «ofret» grønnsaker (Gud er kanskje en brokkoli- vegrer?? VET IKKE!!). Den som imidlertid BURDE hatt ris (IKKE den spiselige varianten) var jo Gud selv, som drev med slik forskjells- behandling!!

Nei, jeg er heller ikke ute etter å kverke demoner eller andre. Det jeg mener, er å enten transformere dem ved bønn (fordi ondskap utstår ikke kjærlighet), eller å jage dem vekk fra barna, i det minste, til vi får dem i sikkerhet.

Ja, guri, Jesus kunne virkelig snakke seg ut av en knipe! Jeg må si at akkurat det imponerer meg stort, når det gjelder han. Så BRA at du allerede er i forhandlinger med Gud! VISSTE jo at jeg hadde funnet et dugelig menneske til jobben!! Haha. Cheers!

Lev vel, og fortsett å protestere mot Gud. Han trenger jammen at noen tar han i ørene innimellom (og JEG rekker jo IKKE over alt!! (Sier også veldig mye om GUD!)! Haha. <3

e
Anonym
e

Ja, men DEN guden er ikke THE ONE. Bibelen har blandet samme to. DVS, de som skrev/redigerte den har gjort det. Mye er feil oversatt også. Jeg vet ikke alt de har gjort MEN, med litt sunn fornuft og en klype kjærlighet så skjønner man at dette ikke er snakk om en ekte gud. THE ONE, er ikke mindre enn meg. THE ONE, har høyeste forståelse, barmhjertighet, osv. Det er jo slik «satan» har klart å lure hele verden, ved å infiltrere ordet. Vrenge på, blande sammen, bytte ut osv. Han som var/er kjent som Jesus, (også som ordet) representerte den gode kilde/God/the one. Han var en forlengelse av den.
(Vi vet vel ca hvilket hode som står for DEN korrigeringen i denne verden, de beryktede som stadig befinner seg på toppen av pedolista)

Enig med deg, barn og dyr skal beskyttes med ALT MAN HAR. Og i denne verden slik den er nå er det slik at man noen ganger tyr til midler man helst skulle sluppet. Det har jeg forståelse for. Man må bare passe seg for at slikt ikke sklir ut, dessverre har det en lei tendens til det slik jeg ser det. Men det er lov til å forsvare seg selv og andre når man må.

Ja den gode liker ikke falskhet, derfor er det han noen ganger at han foretrekker folk som er både sinna og tråkker utenfor innimellom. Altså de UUUperfekte. For de er ofte ærligere. Og kanskje elsker de også mer intenst når de først elsker.

ps. Jeg tror ikke at Luzze og satan er den samme. Luzze er en liten rampegutt, mens satan er ren ondskap.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: Forvirring; hvis Luzy og Satan ikke er de samme; hvordan skiller du?
Jeg hørte at Det Gamle Testamente omhandler Satan, og Det Nye Testamente omhandler Gud.

Å ty til midler man helst skulle sluppet; hva tenker du på her?

Hvem er det som er «perfekte», i dine øyne?

e
Anonym
e

Finnes bare en «perfekt». Han som er kjent som Jesus.
Jeg tenker at ikke alle følger lovene i av denne verden når de hamler opp med bad boys.
Luzze er en ailien fra Venus og satan er ondskapens kraft. Luzze blir kanskje skyldig i å skape den eller drive den på en måte.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: takk for oppklaring. Hva får deg til å se på Jesus som perfekt? Luzy er en alien fra Venus??? Hvor har du det fra?

e
Anonym
e

Hege, jeg har god fantasi, og noe snapper jeg opp fra nettet mens annet er selvopplevd. «Jesus» er høyeste kjærlighet, dermed «perfekt». Ganske sikker på at Luzze er en ailien fra Venus, men jeg kan selvfølgelig ta feil. Han er skikkelig hot også, så det er vel en del som blir lurt. lol.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: jeg gir opp..

e
Anonym
e

Arry, skulle gjerne fått høre litt mer om om hvordan du skiller, som Hege nevner under her.
Jeg sliter litt med å skille fortid, nåtid ig fremtid. Og ikke alltid er jeg sikker på om informasjonen jeg får er til meg selv eller andre og om det er fra sjefen eller et spøkelse eller telepatisk forbindelse. Ofte er det opplagt, men en god del tvil har jeg innimellom. Også er det litt vanskelig innimellom med å oppfatte hva som er den avdødes minner og hva som relevante episoder man ser. Det kan være vanskelig å forstå om det man får er ment til å tolkes symbolsk eller bokstavlig, for det er en salig blanding. Jeg kunne skrevet om noen morsomme, snåle episoder her men tror ikke at det er noe lurt. lol. Har du opplevd å få spøkelser som klegger? Forsøker å sjekke deg opp? (Haha, neida jeg snakker ikke om meg selv … akkurat nå ;) lol)

ps. for ikke å snakke om det å Sille tidslinjer … Hvordan unngå å blade de?

Aradorn
Anonym
Aradorn

Bruk Guardian Angel numbers.

Spør dine Guardian Angels, f. eks er jeg på rett vei.
Du vil motta beskjeder ved at du mange ganger vil ende opp med samme tall
Eksempel : du ser bilnummer som ender på samme tall ofte, klokken viser : 14:14, 14:41, du ser på klokka når du er ferdig på jobb : 16:16 over lengre tid, flere dager / uker, til du er blitt klar over beskjeden.

e
Anonym
e

888 :)

Aradorn
Anonym
Aradorn
Guardian Angle
Anonym
Guardian Angle

Movie night :
Look deeper :
https://youtu.be/_4VTqiCxun0

e
Anonym
e

Var det denne?
https://www.youtube.com/watch?v=fQtJgO1T_Xs
Så morsom ut, artig karakter, blekkspruter er visst lynende intelligente har jeg hørt. Denne vil jeg se :)

ps. Hadde vært enda bedre med en sånn «hvordan uskadeliggjøre uten å drepe» movie.

Starseed
Anonym
Starseed
e
Anonym
e

Litt snedig det der du starseed. Er ikke starseeds da hybrider? Er det avkommet av de falne? Eller er det slik «gudene» gradvis oppgraderer mennesker på de måten? Vi skal jo alle endres om vi skal være med på oppstigningen/jesus festivalen :)

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

E: tviler på at starseeds er avkom fra de falne? De heter vel nephilim?? Starseeds er vel bare de som har inkarnert (eller skal man si in-star-nert?? Haha.) på andre planeter, før de kom til jorden? Mvh

e
Anonym
e

Ja, har sett på flere teorier der. Man må huske på at også Jesus hadde overjordiske gener. lol. Vet du hva «Clover» betyr? Kløver? Men hva betyr egentlig det da?

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: Clover betyr kløver, ja; hvordan det?? Kløver er en plante…

e
Anonym
e

Ja men det er ikke bare det, det har en Spess betydning som jeg ikke har helt funnet ut av ennå. Bare lurte på om det var noen her som visste noe om det.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: God jakt, og del gjerne det du finner.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: kom på at rødkløver er bra mot hodepine, at det også renser ut tungmetaller og inneholder mer vit. og min. enn det meste annet. («Life- changing foods», Anthony William).

PS: hodepine kan også være tegn på dehydrering (som også kan forårsakes av stråling…); prøv sitron- drikk (kaldt vann og rå sitron, 1/2 sitron per glass). Sitronen gjør vannet mer tilgjengelig for opptak i kroppen. Mvh

e
Anonym
e

Jeg drikker nok feil veske ja, prøver å trappe ned :) Så snedig at rødkløver kan brukes til slikt! Jeg fant forresten svaret og tror at jeg har tolket det. Hadde glemt at jeg skrev det ned et sted/fant det tidligere.
Sånn er det å bli oldemor. Hukommelsen er ikke helt med.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: hva var svaret?

e
Anonym
e

«to be (or to live) in clover», meaning to live a carefree life of ease, comfort, or prosperity. (Fra nett) Noe som forteller meg at the law of atraction er virkelig og at oppstignings-prosessen er virkelig.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: jeg mener nå altså at man istedet må benytte seg av The Law of Repellion; færre å sile ut….! Haha.

Hvordan trakk du den konklusjonen, utav meningen med living in clover??

e
Anonym
e

Morsomt at du nevner det, det hevdes av tvillingsjeler som møtes på feil tidspunkt kan havne innunder den loven du nevner. MEN eller og, jeg skal fortelle deg noe snedig, to av de personene i denne verden som jeg har funnet mest tiltrekkende, følte jeg repellion mot ved første øyekast. Av litt ulike årsaker da som jeg ikke skal dele her, hehe. Den ene endte jeg opp med å ha en svært sterk fysisk dragning mot, (sånn, jævlig irriterende/får faan ikke sove/fysiske lengses-smerter/forbaskede tytjepelk dragning) Den andre fikk jeg en en sterk Connection og magnetisk tiltrekning til/med. Så jeg vet nå ikke om den loven egner seg særlig for meg :)

Konklusjonene kommer utav de andre ordene lagt til det jeg har nevnt. Kan ikke dele alt her inne heller da ;)

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: The Law of Repellion var ikke ment å omfatte tvillingsjeler på villspor, men kan sikkert brukes til det formålet også.

Jeg fant den imidlertid opp, i protest mot Law of Attraction, siden mange damer bruker den for å tiltrekke seg en partner. «Hvem -i -huleste-har-tid-til-å-sile-ut-hordene-som-kommer-med-den-der-metoden???» tenkte Hege, og da var det naturlig nok at det praktiske monsteret stakk hodet sitt frem; «Hvordan-gjøre-dette-ENKLERE-(og-MYE-BILLIGERE (TENK-bare-på-BESPARELSENE,-i-dating-budsjettet!!!))?»

Altså: man må være seg selv 100%, og det er jo i de fleste tilfeller MER enn nok til å fordrive Satan selv! Hahahahha. The idiot left standing, after all of THAT, COULD be «the one» (eller IKKE, men så langt tenkte jo IKKE JEG!!!). Hahaha.

Tytjepelk har man altså ikke hørt på en stund! Classic!

Enkelte har man vel mest lyst til å havne i SLÅSSKAMP med, eller? Er vel noen uforløste greier som stikker opp og vil ut, i slike tilfeller.

e
Anonym
e

Smart Move, finne opp egne lover i protest :)
Tror sjelden man ser hvem folk er før et liv har gått. Du har nok rett, jeg pleide ofte å forsøke skremme folk med en gang, for å slippe å skuffe de når den hissige siden av meg kom frem. Nå gir jeg faan, er sur og urimelig når det passer meg og driter i hva folk tror og mener. Det er mange tytjepelker i Norland, jeg har datet et parat de i løpet av livet. Elsker skikkelig Norlands-dialekt, der er trøkk og riv, skikkelig liv i orda.
Mm, du har rett igjen, husker en som jeg syntes var ubesindig frekk, og samtidig irriterende tiltrekkende. Jeg visste ikke om jeg skulle klappe til han eller kysse han for jeg hadde lyst til begge deler, hele tiden. lol. Men jeg er imot vold, og det var vel ikke akkurat juling jeg egentlig ville gi han. Knegg knegg.

ps. lekesloss er jo gøy ;)

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: jeg holder på mitt; førsteinntrykket er alltid riktig, men det kan i noen tilfeller ta noen år før man får det bekreftet.

Nei, ikke hva jeg mener. Ikke prøve å skremme folk, men bare være seg selv 100%, ellers blir jo den man ender opp med, ikke der for den du er, men for den vedkommende TROR at du er. Dette er mye av grunnen til at folk skiller seg; fordi det kan ta noe tid før folk begynner å være seg selv, i et forhold.

Skuffe andre fordi du har en hissig side? Kjære deg, hissighet er en nødvendig del av oss alle, og ikke noe som skal måtte skjules. FLOTT at du har vokst ifra å prøve å skjule deg. Dette er et kvinne- fenomen, mer enn det er et problem for menn (selv om de har det motsatt; må ofte skjule andre deler av følelse- registeret, for å ikke bli stemplet som «ikke- mandig»).

Tytjepelker finnes overalt, ikke bare i Nordland. Ja, men alle dialekter har trøkk over seg, hvis de ikke har blitt utvannet av byliv.

Nei, ikke juling. Mer å få uttrykke seg fysisk, slik menn driver med innimellom, med hverandre. Vi kvinner har ikke fått utfoldet oss på samme måte, og det er altså på tide å gjøre noe med! Hihi.

e
Anonym
e

Du aner kanskje ikke selv hvor sann den første linjen din er. Ja, underlig hvordan det innimellom også kan ta mer enn noen år, enkelte ganger et halvt liv nærmest, før man får se …

Hvis førsteinntrykket alltid er riktig, så sliter jeg litt. Lista mi over frosker som er potensielle prinser krymper fort litt.

Er blitt for gammel til den slags tøys, trenger ikke at noen skal like meg. Nå har jeg sjefen på godfot, hva mer kan man ønske seg?

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: du må gi deg med de froskene, altså! Haha.

Med førsteinntrykket mener jeg ikke nødvendigvis første, fysiske møte. Jeg mener det ALLER første; det kan være navnet, det kan være «energien», ALT som kommer FØRST/ alt som kommer når man for første gang blir klar over den andres eksistens.

Når det er sagt, har vi alle muligheten til å forandre oss, og det er vel kanskje det som gjør at mange entrer et forhold, på tross av det man «vet»/ førsteinntrykket.
(Kan denne forklaringen redde noen av froskene dine, tro?).
mvh :)

NB: du må også gi deg med å si at du er gammel; folk blir gamle fordi ANDRE blir det!!! Ta forresten en titt på Rainbow Body, at lionsroar. Hiv deg i mediteringen, og la oss få litt fart på skroget ditt!! HAHAHA.
Hilsen Gerilja- Gerda. (Also known as Tant(a til)e Sofie).
HADET!!! :) <3

Aradorn
Anonym
Aradorn

Perfect movie for this evening with the lights off
https://youtu.be/vhMIS3K5eUA

e
Anonym
e

oh hell no …

Aradorn
Anonym
Aradorn

Paranormal seekers in Norway
https://youtu.be/kN63z2NtleM

e
Anonym
e

jaiks!

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: Beklager, men nå er det MIN tur til å snike! Haha. Herregud, for en humor! Takk for mage- latteren, det var en stund siden sist. Må du drive å skille, da? Jeg finner det best å bare ta det som det presenterer seg, og om det er noe som skal kommuniseres til andre personer, så dukker det opp når det skal. Spøkelser på sjekkeren…si meg, hva DRIVER du med??? Eller også; hva driver DE med???
Clueless! Haha. Hadet! :)

NB: nå er det vel ingen som kan påberope seg å kommunisere med de døde; simpelthen fordi de ikke er her for å verifisere det…Det eneste man kan gjøre, er å formidle SINE EGNE INNTRYKK av de døde; så får de pårørende vurdere om der er hold i noe av det man formidler. Lykke til! Mvh :)

PS: om det å skille mellom tidslinjer; det høres ut for meg som om du befinner deg i det «tidsløse», der det ikke er noe særlig «skille», men der alt «eksisterer» på samme tid, eller i samme «nå». Jeg tror at du ved å «snakke» det ut (enten til deg selv, eller til vedkommende som skal ha beskjeden), vil kunne få et klarere bilde av hva som hører til hvor. Det er uansett ikke alltid at man får opp tidsforløp, men heller bruddstykker av hendelser. Det tenker jeg kan være fordi essensen av det man skal formidle, ligger i detaljene, ikke i selve hendelsesforløpet.

Om noe er ment å være symbolsk er ikke alltid mulig å vite der og da. Hovedpoenget må være å formidle det man har foran seg.

Prøv om du kan klare å ikke dømme det du får opp. Bare snakk det ut; er det «riktig», så er det riktig. Det behøver ikke å gi noen mening for deg. Det kan også være at dette er bilder eller beskjeder som vil gi mening for deg eller andre i fremtiden, og at det på det tidspunktet VIL gi mening.

e
Anonym
e

Tusen takk for svar Hege :) Ja herremingud, det er action hos meg på det åndelige plan. lol. Vært en del roligere i det siste etter at jeg ble restartet. Hehe høres ut som om jeg er en robot nå, men nei, noen fjernet …/noe i meg og jeg døde og våkent igjen. Ekkel opplevelse, men veldig godt etterpå :) Blir nødt til å finne helten min som er ansvarlig for det gode som har hendt meg, og gifte meg litt med han :) (Litt av problemet et at nå vet jeg ikke lenger om han er død eller levende. lol)

Det virker som om jeg ofte ser ulike utganger på en episode. Altså eksempelvis, de 5 høyst sannsynlige utkom av en handling, jeg ser på det som tidslinjer. Noen ganger er det bare en, og da mye mer forståelig.
Og samme med vinkler, å se samme område fra ulik vinkel kan se ut som flere forskjellige steder, fremfor et og samme sted. Ofte er det små feil som eksempelvis en bokstav feil som endrer hele betydningen.

Du har rett i det med å forsøke å ikke dømme, for det gjør jeg. Ofte skjønner man ikke før lenge etter enkelte bilder og ord. Mye gir ingen mening og jeg forkaster det, for så å huske det siden når det dukker opp noe som linker til det jeg tolket som tøys og meningsløst.

Har ikke turt å kontakte pårørende, hadde heller ikke tenkt det før jeg fikk direkte beskjed om å gjøre det i en greie. Fra et spøkelse eller sjefen, som ville at jeg skulle gi en beskjed til noen. Har dårlig samvittighet, kanskje moter jeg meg opp og gjør det.

Jeg tror du har rett, det er ikke nødvendig at jeg forstår alt heller, det kan være noen andre som skjønner hva det betyr og klarer å legge sammen bitene.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: døde du?? Huffda! Welcome back, then! Går det an å gifte seg LITT??! Hm…kanskje noe å tenke på, for flere, siden så mange sliter med å være HELT gift!!?? Ja- men -altså; blir du sjekket opp av de døde, kan du HELT sikkert også GIFTE deg med etpar av dem! Haha.

Ulike utganger på en episode, ja: det kan være at du redigerer ting for deg selv eller andre, enten det er ting som har skjedd, eller skal skje. Litt for å få en følelse med hvilket utkomme som vil bli best. Veldig spennende.

(Det er jo også på den måten at tidsreiser er mulige, der man kan gå tilbake til fortiden og rette opp i – ikke selve hendelsen – men hvordan en selv håndterte ting. Hente frem kraft man kan ha mistet, i måten man håndterte ting på. Det vil også forandre på ting energetisk, mellom de involverte; – de vil føle forandringen i måten du forholder deg til dem på, i nåtiden (uavhengig av om man er i kontakt med hverandre, eller ikke). Svært spennende).

Vinkelsynet også, ja. Det er veldig bra å ha den evnen; du får sett så mye mer, og forstår ting bedre.

Ja, dømming blokkerer veldig. Vekk med det; det hører hjemme i helt andre sammenhenger, og ikke når man prøver å se ting/ få klarhet i ting.

Så bra at du allerede har sett/skjønt disse tingene selv (hvordan det fungerer).

Da jeg nevnte pårørende, mente jeg utelukkende mennesker som oppsøker deg for mediumship, ellers kan det fort bli ugreit. Men får man det for seg at man skal si noe, så er det antakelig rett å gjøre det. Du kan jo innlede litt forsiktig med vedkommende, istedetfor å legge frem hele greia. Teste terrenget, så og si.

NB: Det som også går an, er å «si» det til dem, på avstand/ mentalt. Ikke sikkert at det alltid er nødvendig å si ting direkte.
Lykke til, uansett! <3

e
Anonym
e

Jeg døde i hvert fall litt ;)

Mulig at det er en slags redigering, for det kom i (lang tids) etterkant av en av min mest intense bønne/meditasjons opplevelse om noe jeg ville endre. Fikk da se et symbol jeg kun har sett en gang siden i følge med en tydelig bekreftelse.

Vinkel-synet har forvirret meg i det aller siste, er helt utpå jordet for tiden med klarsynet. Det har blitt noe uklart, hehe :) Det er flere ting som har skjedd. Frekvensen har endre seg ja. Tror Luzze spytta meg ut igjen også da jeg ble litt vel ivrig i å sende ham kjærlighet på avstand. lol.

Noe som er litt vanskelig er det at det er flere med samme navn, hvis man først starter med et spøkelse som kommer det plutselig et til med samme navn og blander seg inn. lol. KAOS :)

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: Sende Luzy kjærlighet??? Du DRIVER på, altså! Haha. Ikke rart han spytta deg ut igjen! Det er betryggende å høre at man kan dø LITT, og så komme seg til hektene igjen! HURRA!!

Spøkelser med samme navn? Si meg, jobber du med Gule Sider, eller?? Haha. Du får finne på nye navn til dem, så du holder styr på dem…Du lever et SPEEEENNNENDEEEE AAAAAAHHHHH LIV!! :)

Når klarsynet tar kvelden, får du klare deg med nattesyn? VET IKKE! :)
Ad uklart klarsyn; det kan jo være at du er i ferd med å få frem andre evner, og at klarsynet derfor er litt ute av funksjon, mens du er i den prosessen.

e
Anonym
e

Hehe, hvilke evner kunne det så være da tenker du Hege?

ps. Hvis Luzze henger i skjørtekanten så er det ikke annet å gjøre ;)

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: hvilke evner? Ikke spørsmålet å stille! Hvilke evner skulle du IKKE ha??
Du bruker skjørt? Og du har Luzy på besøk hjemme hos deg? Ghee, you DO live a busy life! Hahah.

e
Anonym
e

lol. Neida her er det bare bukser, Luzze er overalt vettu ;)
Jeg kjenner etter og finner ikke noen andre evner. Hadde mistanke om en ting da, men sannsynligvis er det bare glemsk-heten som slår inn. Nå savner jeg spøkelsene og klarsynet, det var veldig underholdene. Døde menn kan være ganske så morsomme. lol.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: evnene kommer når man trenger dem. «Nød lærer nøgen Quinde at spinde».

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: de putter visst ting i «Covid»- injeksjonene som skal koble oss fra høyere bevissthet/ Gud osv. Så det blir smått med klarsynet for de som lar seg injisere. Så spørs det om all tekno`en over hodene våre har samme effekt på klarsyn og andre evner.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Master A: Hva er grunnen til at du følger i Jesu fotspor, hvis du selv er Master? Er ikke mestrene likestilte? Du nevnte noe om at (ordet) Kristus er en kult; hva mente du med det?

Når det gjelder Jesus; hva er grunnen til at han tillot disiplene å følge seg? Er det ikke meningen at man skal følge Gud, fra sitt eget indre? Hva var det som gjorde at Jesus ville være mellom- mann mellom Gud og disiplene?
Mvh :)

Master Aradorn
Anonym
Master Aradorn

? ‘s runde :

1. følge i Master Jesus fotspor :
svar : når jeg drar fra dette livet, så drar jeg langt utenfor dette universet.
I tiden her på jorden, så har jeg valgt en sti. Den stien er «fotsporene» til Master Jesus.
Dvs at jeg lever i fred og ro med mennesker, dyr og natur.
Kanskje, var jeg en disippel den gangen ;)
Har vært på jorden her mange ganger siden 6350 f.kr.
Husker deler av liv, som jeg har levd, og dette er det siste på jorden.

2. Mestrene er ikke, helt likestilte.
Finnes nivåer.

3. Ordet kristus forbinder jeg med en kult, som kristendom, f.eks.
All religion er kult.

4, Hvorfor disiplene fulgte Master Jesus ?
svar : spør han, ikke meg.
Men, min tanke om det : det var en tid hvor Master Jesus hadde fått som oppgave å lede folket til å tro på kun en Gud, dermed tillot han de å følge seg, som en del av «reklamen» på den tiden.
De var vitner til alt han gjorde, og hadde som oppgave å formidle hans budskap videre.

Ser ikke på Master Jesus som en mellom mann, mellom disiplene og Gud.
De lærte vel om Gud, og var Master Jesus vitner til alt, slik at hans ord kunne bli ført videre, etter sin «død».

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Master A: tar du rundetider på oss? Selv har jeg kommet av tellingen, men det gjør ingenting. Jeg er enig i at religion er en slags kult, ja. Ok, skal spørre Master J., siden du er så UVITENDE!!!! Knis.
Du har nok rett, i dine antakelser, mht J. & disiplene hans. Må si jeg likte reklame- biten. Hihi. :)

e
Anonym
e

Arry, hvor har du så tenkt deg å fare etter endt nåværende jordliv?

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Aradorn: ville du ha fulgt Master Jesus, hvis det var en kvinne? (Ville nok ha hett Master Jesine, da, men…knis).
I samme ordelag; ville menn ha trodd på Gud, hvis Gud var en kvinne? (Gudine??).

Aradorn
Anonym
Aradorn
Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Takk til Aradorn, for flere linker. Er redd jeg må ta dette på langs…mye å sette seg inn i av info, generelt, men fortsett å dele! Mvh <3

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Takk til e for innlegg. Mvh :)

ken
Anonym
ken

Be for «disse» også. Denne videoen kan redde millioner av liv. Emergency alert for LA PALMA!
Jordskjelvene trolig manipulert (gå til 05:10 – 06:02 for å se hva videoen handler om)
Hele videoen: https://drcharlieward.com/emergency-alert-for-la-palma-extremely-important-this-video-could-save-millions-of-lives/

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Takk til deg, Ken, for denne linken! Nå er jeg ikke akkurat noen bønne- sentral (knis); jeg tror vi må dra lasset alle sammen. Når det er sagt; dette er viktig, ja, og det haster. Jeg er slettes ikke forbauset; det går absolutt i tregeste laget for dem, siden flere og flere våkner til realitetene av «Covid»- injeksjonene. Vi blir nok truffet både i hue og ræven fremover, med alt de har av arsenal…Lykke til med å spre infoen om jordskjelvene. Mvh Hege. <3

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

NB: Til dette vulkan-utbrudd- prosjektet trenger jeg MASSE REGN, så sett igang å danse REGN- DANSEN, folkens! Haha. :D

KTA
Abonnent
KTA

Interessant. Jeg leste om «The Black Awakening» med Russ Dizdar (https://www.bitchute.com/video/Ha9IgkMj8Ei4/) her om dagen. Han forklarer at de utvikler super-soldater som venter på ordre om å utslette de kristne. Akkurat som nevnt de denne artikkelen at det foregår på Area51. Sterkt mind-kontrollerte soldater som har blitt lært opp til å bli kaldblodige mordere fra de var barn.

Nå tror jeg ikke på noe teori om reptiler, de er etter min mening demoner. Hvis de var reptiler ville det vært fotografier der ute på nettet. De ville vært filmet. Og sannsynligvis ville de ikke latt menneskene få så mye spillerom på Jorda. Demoner villeder menneskeheten. Nå ser vi det ene bedraget etter det andre utfolde seg. Klima- og Pandemi-svindelen bidrar til å milliarder i kassa for psykopatene. Eneste fornuftige forklaringen til disse psykopatene har jeg fått fra bibelen. Men hvis så mange barn har blitt torturert, voldtatt og utsatt for sataniske ritualer forstår jeg ikke hvorfor Gud ikke har «involvert» seg tidligere. Men Herrens veier er uransakelige…..

Master Aradorn
Anonym
Master Aradorn

Gud har gitt oss som mennesker verktøyene vi trenger, men det er opp til oss å bruke de.

Meditere, be, osv osv

Aradorn
Anonym
Aradorn

Reiner Fuellmich :
Reiner Fuellmich talks to ⁣Judge Casto – ⁣Judges worldwide
https://brandnewtube.com/v/fhh2tH

Aradorn
Anonym
Aradorn

The Living Man or Woman do not create contracts with tyrants
https://brandnewtube.com/v/AZrjMy

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Master A; ja, du har rett i det. :)

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

KTA; takk for interessante tanker. Men hvis de er demoner, ville det vel også vært foto- dokumentasjon av dem? Hva om reptiler og demoner er det samme? Det er iallefall slik jeg har oppfattet dette, noe som sammenfaller med det Wilder nevnte i videoen; at de prøver å komme seg ut fra The Abyss.

Ja, tusen takk for litt moralsk støtte! Det er dette jeg prøver å få klare svar på, fra de kristne, men jeg havner istedet i full konflikt med dem. Haha. Gud må jammen ta ansvaret for å ha kastet Satan ut av Himmelen, og latt han herje med menneskene!

Herrens veier er muligens uransakelige, men det er sannsynligvis fordi ingen (andre enn JEG! haha) ransaker veiene hans! Haha. Takk igjen, for inspirerende tanker. Mvh <3

e
Anonym
e

En ekte gud har ikke noe imot folk med bein i nesa. «Han» liker at man tenker selv ;)

Man kan vel ikke klandre demonene for å forsøke å komme seg ut av Abyssen. Jeg synes synd på dem, det blir litt som kattene mine, jeg hater jo at de dreper andre dyr men jeg hater ikke selve kattene, bare det de gjør. Kanskje litt slik med Gud og menneskene? Han hater ondskapen men ikke selve menneskene. Jeg liker å kjefte på guden min om dette her, hater at han har tillatt så mye faenskap, men jeg klarer ikke å hate den jeg elsker; hate kjærlighet. Det er umulig. God er kjærlighet :)

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: ja, vet du, det er sånn Gud må være (ellers får han jo store problemer med MEG! Haha. Hvis han skapte oss unike, må han da for søren tåle at vi TENKER unikt, også!). Jeg har forstått det slik at demonene dreper og holder på fordi de er adskilt fra Gud og kraften/ Source. Det jeg ikke har skjønt, er om de må torturere først for egen livsoppholdelse, eller kan de klare seg med blod som ikke har vært torturert? Det ble jo sagt i videoen til Wilder at de er avhengige av adrenalinet i blodet på ofrene sine.

Altså, for å summere her: de klarer seg fint med blod, men de drikker torturert blod fordi de er junkies? Synes Gud virkelig at det er ok å holde dem med eget forråd av dop, på bekostning av menneskebarna?? Har han ikke makt og midler til å sende dem på REHAB, i det minste??? Jeg bare spør!!!

Kjærlighet er ikke alt! Kjærlighet med en side- dish av abuse??? Really????
Hrmph! :(

Også: hva SPISER djevler???? Hva har de å spise på, i The Abyss???? Kan de ikke bare ta med seg litt snacks derfra, når de skal en tur oppom her og gjøre faenskap???

e
Anonym
e

LOL. Du er morsom :)
Djevler spiser kjøtt, gjerne blodig biff ;) neida og joda, noen av de spiser bare mørk energi. Hvis det blir for lyst og trivelig i denne verden vil de forsvinne, akkurat som trollene i eventyrene som sprekker i/av lys. Med mindre de transformeres, for noen kan det, der «trolldommen» blir brutt. Men det skal mye til.

Jeg tror ikke at alle reptiler er onde, noen er jo plantespisere. Dessuten er noen av de søte også etter det jeg har sett på tegninger. Slik jeg ser det er ikke demoner og reptiler det samme. For meg så er det et fett hva man er, så lenge man er snill. Jeg bryr meg ikke om man er laget av stål eller er reptil eller menneske, hybrid, ailien, AI, eller robot. (alltid ønsket med en robot!) Det eneste som betyr noe er å være god, så god som får til. Vi mennesker har en vei å gå der. MEN med skaperkraften, den høyeste kjærligheten, kan vi også transformeres. JIPPI :)

Det er en grunn til at det heter at man skal velsigne og be for sine fiender. Ektefølt kjærlighet, med tilgivelse og barmhjertighet har en voldsom kraft. Dessverre (og heldigvis i forsvars-sammenheng) blir det som en giftcocktail for de mørkeste vesnene. Med mindre de tar imot da, for da vil de transformeres :) Men en lang og pinefull prosess er det, akkurat som for menneske som skal bli som englene. Man vet at det er ekte når man ikke gjør det for å skade de men fordi man ønsker å reparere dem. Det er min mening og oppfattelse.

REHAB er vel fordi Gud ikke bruker tvang, de må ville det selv. Men nå er det slik at med enden er en slags frivillig tvang kanskje. Nå må man velge, opp eller ned. Hit men ikke lenger, sier sjefen. Han har begynt å strekke noen i ørene også, på sin egen uforståelige måte. Han har vel en grunn for det han tillater og timingen sin, men jeg skjønner det ikke. Ikke klarer jeg å forsone meg med deler av ondskapen i denne verden uansett hva han sier.
Kanskje og forhåpentligvis vil vi forstå og se det fra en annen side når spillet er over.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: Så bra at du fant noe å le av! Ingenting er bedre enn det, og spesielt viktig er det i disse tider, for å holde oss hevet over galskapen.

Gud blir jeg nok aldri enig med, men det er da heller ikke min jobb! Haha.

Når det gjelder å be for sine fiender/ tilgi osv. : folk må få gjøre som de vil, med det som gjøres mot dem. Selv synes jeg det er mest praktisk, logisk og fornuftig å sende dritten i retur. Som noen sa: «Serverer folk drit, får de ete den sjøl!»

AMEN! sier Hege. :)

e
Anonym
e

Hehe, ja det hender at jeg også har slike dager hvor både dritten og mere til sendes i retur.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: det er BRA! Total PURGE!

KTA
Abonnent
KTA

Men Hege har du tenkt over temaet til Gustav Vigeland i Frogner-parken ? Hva inspirerte han til å bruke reptiler som tema ?

Når det gjelder sataniske ritualer og drap på barn så har vi sett i det siste at det er funnet massegraver både i Canada og Frankrike. Jeg har sett et par vitner som har sett Dronning Elizabeth deltatt på slike ritualer. William Combes skulle vitne mot Prins Phillip og Dronning Elizabeth da de bortførte 10 barn i Kamloop i 1962. Han ble funnet død på mistenkelig vis rett før rettsaken. Prøver de å ofre Prins Andrew for å få bort presset mot den sataniske dronninga ?

Jeg sitter og bruker fantasien om hvilken norske kongelige og politikere som er syke nok til å delta på slike ritualer. Jeg kommer opp med mange navn. For 2-3 år siden ble ca 100 personer tiltalt i DarkRoom saken (pedofile nettverk). Har vært veldig stille i mediene etter det. Må være mektige personer involvert

https://rumble.com/vog57w-the-fall-of-babylon-a-dark-winter-2021.html?mref=6zof&mc=dgip3&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=TrumpetforYahweh&ep=2

e
Anonym
e

Litt rart at ikke media skriver om det ja, men det er vel en grunn til det vil jeg tro. Er mye det ikke skrives om, eller som får bare ca to setninger også ferdig med den saken før du egentlig får høre noe nærmere om det.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: media er med på dette.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

KTA: Jeg tenker minst mulig…Haha. Reptiler i VIgelandsparken? Hm…er det Sinnataggen du tenker på, eller?? Haha. Tuller bare. Altså; ser man på Gargoyles rundt omkring på hustakene i de større byene i verden, kan man jo lure på hvor de hentet de motivene fra…

Man kan lure på om Vigeland var frimurer? Det kan synes som om at kunstnerne som får slippe til i samfunnet, er del av dette nettverket; se bare på film og musikk- industrien i verden.

Ja, har hørt om massegravene du nevner, og også om at de kongelige (UK) har vært innom flere barnehjem i fattige land, og «forsynt» seg. Interessant, vedr Andrew. Det er mulig du har rett. Når det er sagt, skal alle kongehusene bort snart, fordi de skal bane veien for en verdensregjering. Ja, det er jammen mye å lure på, fremover.

Nå er de jo ikke sykt om de er med på slike ritualer, hvis de selv er reptiler/ demoner, og må gjøre det for å opprettholde sin menneskeham, slik det var nevnt i Wilder- videoen; – det er vel mer en (syk) nødvendighet.
Takk for interessante tanker. <3

Aradorn
Anonym
Aradorn

Nå er jo hele oslo ( kristi-ania ) satt sammen til ett eneste stort hexagon, og flere mindre. kongeparken etc etc .
Alt har blitt designet av frimurer losjens medlemmer, og dermed satanisme.

Svarene ligger rett foran nesa.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Aradorn; mener du Oslo i senere tid, eller da det ble grunnlagt?

Master Aradorn
Anonym
Master Aradorn

Norge har aldri blitt ett land, alltid hvert under slaveri.

En stat.

Så, må vel si at det har vært under utvikling i over 100 år nå.

rothchild og rockefeller og resten av de er reptilians, og lever i århundre.
De skifter kropper, som de må selvsagt gjøre, siden menneske-kroppen kun lever inntil 100 år normalt.

Derfor, så kan jo f.eks. rockefeller, har vært hvem som helst i forrige kropp, og dette stemmer godt overens med hvordan de har arbeidet for å infiltrere ALLE sosiale lag og level i samfunnet, så de har 100% oversikt over alt.

Det burde vel bety at alle de 13 familiene som styrer verden er reptilians,

De er blitt mange, og de har snart tatt over samfunnet.

Hvorav det er mer reptilians enn mennesker.

Som i kina, som der ble restriksjoner : kun 1 barn pr familie. reptilian kontroll.

Fant denne :
https://youtu.be/vy2CDXtWjoU

https://youtu.be/JW42TnIE0Zs

Første Maya tegning på fjellveggen : reptilians, var Mayan reptilians ?!
https://youtu.be/7MFKy7DJsCY

Peace kontrakt 1400 years ago
https://youtu.be/smqJTUjRx74

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Master A: Takk. Hvor har du det fra, at der er flere reptiler enn mennesker?

e
Anonym
e

For ikke å snakke om de satans tunellene.

kjell108
Abonnent
kjell108

– Nå tror jeg ikke på noe teori om reptiler,
Amerikansk intel vil heller betegne dette som pro-human og anti-human raser.

– In a report released today about a series of secret meetings involving delegates from different secret space programs, Corey Goode describes a briefing he received from a Lt Colonel Gonzales (not real name) about a meeting involving the leader of extraterrestrial group called the Draconian Federation Alliance. According to Gonzales, the Draconian leader demanded that a solar system wide quarantine be lifted to release his forces. He also demanded amnesty for the human elites that had served his forces up to the present moment. Failure to fulfill these demands according to the Draconian leader will lead to a global calamity and world war.
https://exopolitics.org/tag/white-royal-draco/

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Kjell: interessant. Jeg har ikke inntrykk av at der verserer noen teori om reptiler; da må man isåfall forkaste vitnes- utsagnene til de som hevder å ha sett dem. Mvh

kjell108
Abonnent
kjell108

comment image
Interview with Reptilian female Lacerta
Who knows
Babylon 5 er sannsynligvis realistisk. Star Wars var noen antikke skrifter som ble filmatisert. De diktet opp a love story for at det skulle bli mere Hollywood.

Hva som ikke er realistisk er terorien om at jødene styrer verden. Israel er der for å bli utryddet i neste krig.
Teorien om at jødene styrer verden begrunnes gjerne med at verden styres av penger. Nei, den gjør nok ikke det. Men er man først oppdratt i marxisme blir det gjerne det man tror på.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Kjell; takk for dine bidrag. Det du har nevnt om Galaktiske federasjoner osv. : er det noe du mener er synlig for våre øyne, er det noe som bare synske kan se, eller er dette noe som foregår i det usette? mvh

e
Anonym
e

HVIS, det finnes «utenomjordiske» noe som virker høyst sannsynlig, så vil det også være høyst sannsynlig at det finnes slike galaktiske federasjoner, se bare på denne verden med alskens allianser. Får bare håpe at det finnes noen som er gode, som ikke vil skade dyr og barn og bedrive alskens overgrep. (Tenk så kult det hadde vært!) Dessverre ser det ikke særlig lyst ut, hadde de vært gode så hadde de vel gjort en større innsats med å sette en stopper for bortføring av barn og annet. Men det er lov å drømme :)

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: det spørs hvor mye de har mulighet for å utfolde seg, her på Jorden, mht frekvenser etc.

e
Anonym
e

Ja, det er sikkert noe med det også, men jeg synes at de skulle gjort en bedre innsats. Sette en stopper for kidnapping av mennesker, dyr og andre vesen. Det finnes jo måter å gjøre det på når man har tilgang på fabelaktig teknologi :)

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: spørs om alle har tilgang på den samme tekno`en, eller om det er noe som reptilene kontrollerer.

e
Anonym
e

Da bør man i så fall ha med seg noen reptoids på laget. lol

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: ja, noen av de som er lei av hjemmelaget, kanskje…

kjell108
Abonnent
kjell108

«There is an extraterrestrial race, which Mr. Charles Hall called “Tall whites aliens”. This race is the origin of the stars near Arcturus.
Some stand more than 8 feet tall, run 40 mph and live 800 years. They speak like a dog barking or a bird chirping, write similar to Egyptian hieroglyphics and have learned English quite easily.»
https://www.youtube.com/watch?v=nMGNcr6EUdY

Charles Hall hadde som jobb å ta imot Tall Whites

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

kjell: takk for all kunnskapen du har om utenomjordiske. Spennende.

kjell108
Abonnent
kjell108

Charles Hall
– This race is the origin of the stars near Arcturus.

Ifølge Goode stemmer det dårlig. De alle fleste aliens bor på jorden i egne byer. Men de vi fortelle at de kommer fra en planet 100 lysår unna.

Du husker Billy Meier og Semjase? Semjase kan godt ha Nord-Polen som hjem. Fort gjort å ta en tur til Billy Meier da. Det fartøyet hun brukte ligner mere på en jolle enn en havseiler.

e
Anonym
e

Kjell, hvor kommer de blå fra?

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Kjell; hvor tar du all infoen om aliens fra?

e
Anonym
e

Har ikke sett Starwars og Babylon 5, men jeg har sett alle Stargate og Stargate Atlantis episodene og filmer. ELSKER dem! Beste underholdningen jeg har hatt. Det er ekstra romantisk med kjærlighetshistorier som trosser avstand, rase forskjeller og all slags motstand av ymse slag. Hvorfor så opphengt i jødene? De er jo bare kjedelige. lol :)

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Kjell: syns ikke øynene til Lacerta ser spesielt reptiliske ut…

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Kjell: det er ikke jødene som styrer verden, men Sabbatean – Frankists. (Og bak dem igjen utenomjordiske).

e
Anonym
e

Kjell, jeg henger ikke helt med her, vil de inn her eller vil de vekk herfra?

kjell108
Abonnent
kjell108

Denne setningen: – He also demanded amnesty for the human elites that had served his forces up to the present moment
betyr selvfølgelig at deep state / eliten / Klaus Schwab [= that had served his forces …] er styrt av det Goode omtaler som «the leader of extraterrestrial group» .. .som var en «White Royal Draco» – en ikke humanoid rase – med mentale krefter vi bare bare kan drømme om.

Dracos og reptile raser ser ikke ut som oss, og de kan ikke vise seg uten at folk legger merke til dem.
Men de bruker selvfølgelig sine overlegne kunnskaper til å manipulere oss.
Ifølge «reptilian female Lacerta» kom de først til Jorden og eier dermed Jorden.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

kjell108: trodde Gud eier Jorden…?? Så til neste spørsmål; finnes det aliens i Himmelen? Har Gud skapt oss, må han vel også ha skapt aliens?? Endel kristne tror ikke at det finnes aliens; de mener de må være demoner.

kjell108
Abonnent
kjell108

De andre (planetene) har også katter. Glem at katter stammer fra Jorden.
Ellers vet jeg ikke.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Kjell: hvor har du det fra, at der er katter på andre planeter?

e
Anonym
e

Aldri hørt on white dracos tidligere, er de pene? Hvorfor i all verden kan vi ikke se dem? Har de ikke litt sminke, slik som den der omtales i bibelen? Jeg skulle likt å se hver eneste sort som finnes, så lenge de ikke begynte å glefse etter meg da. lol.

kjell108
Abonnent
kjell108

«A group of researchers for the space agency are gunning to send the space vehicle in 2069 to the Alpha Centauri system, where it is believed extraterrestrials may live.»
https://www.dailystar.co.uk/news/world-news/nasa-news-alien-mission-alpha-17051886

Det er ikke så mye å lure på når vi hadde en hel landsby med Alpha Centaurier i California. Med litt kosmetisk operasjon kunne de tas for humans.

«White dracos» er kjemper på 300+ cm.

e
Anonym
e

Men om de er 3 meter så ville vel alle lagt merke til de uansett hvor mye «sminke» de hadde på seg. Dægern dure jeg skulle likt å se noen som var 3 meter høy! Finnes det bilder av disse?

A
Anonym
A

Var vel før Atlantis sin tid, så var det » mennesker » her som var fra 11 m høye.
Det er funnet skjeletter av de.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

A: kilde på dette?

e
Anonym
e

Dinosaurene var jo ganske digre så kanskje ikke kjemperart om det en gang fantes høye mennesker, Men 11 meter? Jeg elsker høye mennesker men det var litt i overkant. 3 meter er nok. lol.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Kjell: hvor har du det ifra, dette med alphaer i California?

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: glefs tilbake, da vel…

e
Anonym
e

lol. Vet du hva, jeg gjorde noe lignende en gang i min ungdom da jeg ble angrepet av en fyr, jeg freste og graulet, (høy murring) som en fjelløve, Han ble vettskremt.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: SA jo det virket! Haha.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

kjell: det du sier om at reptilene kom først til Jorden, og at de dermed eier Jorden: Hvis det Wilder sier i videoen er riktig, er reptilene det samme som demoner, og de prøver ifølge henne å unnslippe fra The Abyss. Dersom de er demoner, kan ikke Lacerta ha rett i at de var her først; ifølge Bibelen var menneskene her før de falne englene kom hit.

Det kan imidlertid stemme at de var her først, hvis de er falne engler, siden Gud (sikkert?) skapte englene før oss.

At reptilene «eier» Jorden (hvis de er demoner), stemmer også hvis det er riktig at Satan laget en (dårlig) kopi av Jorden (The Matrix). Man kan dermed si at de «eier» den dårlige versjonen av Jorden, men at Gud «eier» den egentlige versjonen (prime reality).

smurfen
Moderator

Alt dette er jo skrevet i stein. Gud skapte menneskene der de bosatte seg i Edens hage og så kom reptilen/slangen med Eple som gav oss kunnskap som ville utvikle seg til teknologi som kunne slavebinde menneskeheten slik vi ser i dag. alle de vaksinerte kobles opp til en D Wave super computer og bli kontrollert av kunstig intelligens. MAo så var nok slangen/reptilene her på jord da menneskene ble skapt.

Menneskene ble skapt av Gud og The Watcher ( Guds Engler ) passet på oss til de fant det for godt å komme ned og ha sex med menneskedøtrene som ble til Nepilim hybrider. Det vi kjenner som onde ånder er avdøde Nephlimere.
De var forhatte og for å forhindre at de gikk igjen så ble skjelettene deres brent og knust til støv og spredd for alle vinder.

Det vi kjenne som demoner er Greys. Også omtalt som Aliens demoner.

For dette sviket så ble Satan og 1/3 av englene kastet ned på jorden, altså på Mount Hermon.

Fra den tid så har de prøvd å lage mest mulig helvete på jord og prøver å få oss til å bli mest lik dem. Materialistiske, grådige, krigerske osv osv … alt som er motsatt av Gud.

Som det står skrevet så skal Satan kontrollere alle mennesker på kloden, med grafen i satan sprøyten så kan han det.

Satanistene jobber hardt for å skape global hungersnød, økonomisk kollaps og energi krise og helt sikkert en del kriger som vi ser starten på nå.

Det blir alle mot alle, bror mot uvaksinert bror, bygd mot bygd, by mot by, land mot land. Allerede nå ser vi at det kommer meldinger overalt at de vaksinerte endrer seg, de blir hatefulle og onde, innen kort tid så vil vi uvaksinerte blir behandlet som kommunister og jøder før og under WW2. Snart begynner de å brenne ned husene våre og butikkene og sette oss i alle leirene de har bygd. Fra nå av vil det gå fort i svingene i akselererende tempo.

Men mye tyder på at Gud vil bryte inn i fri vilje nå som alle barn på jord skal injiseres med djevelsprøyten.

Her et barn som står frem med historien sin på nyhetene om hvordan hun ble voldtatt av Obama, Joe Biden og mange mange flere, hun var også på Buckingham Palace … flere hundre barn ble misbrukt . ondskapen kjenner ingen grenser. FBI og politiet samt Big Tech har prøvd å fjerne alle beviser og få henne til å tie for godt.

Hele verden minner mer og mer om Dantes skildringer av helvete.

Vi er den siste generasjonen og den desidert dummeste. I WW1 så måtte man jage folk ut av skyttergravene i WW2 måtte man tvinge folk inn i gasskamre. nå i WW3 så står folk i lange køer for å bli avlivet med djevel skuddet. Sukk ….

VICTIM: «BIDEN & OBAMA RAPED ME»: POWERFUL ELITES, CELEBS, DEMONIC SEX ABUSE RING

https://www.bitchute.com/video/jkOvtYzSPE9x/

Her er 35 episoder fra L. A. Marzulli med On the Trail of the Nephilim som også har produsert The Watcher serien.

https://www.youtube.com/watch?v=Sfnx4eNnIcM&ab_channel=L.A.Marzulli

Mike Yeadon, tidligere Pfizer-forsker sendte dette ut på torsdag der han blåser hele pandemien og planene deres uke for uke fremover. Greit å vite så man kan forberede oss deretter.

https://korsfestet.wordpress.com/2021/11/06/6-nov-2021-mike-yeadon-tidligere-pfizer-forsker-sendte-dette-ut-pa-torsdag-vi-naermer-oss-trinn-5/

e
Anonym
e

Smurfen, jeg har forstått det og tolket det slik at de falne skapte barn med menneske-døtrene UTEN at de visste det. Altså de omskapte seg til å ligne kvinnens mann for så å ha sex med de, eller de er produsert via bortføringer og lab forsøk. DNA mix. Begge deler er jo voldtekt og overgrep, dermed forkastelig.
Derimot; Hva som er frivillig, gjensidig, med viten og vilje og i ekte/høyere kjærlighet ser jeg ikke på som noe galt. Men det er MIN mening. Var vel en grunn til at de gjorde grundig arbeid med å fjerne skjelettene til Nephilim, slik at de ikke skulle kunne klones?

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Smurfen: hvis Gud skapte Kunnskapens tre, så må han ha visst om (og planlagt?) tekno- buret vi sitter fast i, med skjegg og hår??

Er det ikke TYPISK, at KVINNFOLKET (Eva) fikk skylden for å snuse rundt i evigheten etter svar på livets store spørsmål??? Jeg bare spørrrrr!

I og med at det var slangen/reptilen som lokket Eva til å eve seg på eple- treet, så må reptilen ha prøvd å ADVARE Eva & co., slik at de kunne AVVÆÆÆRGE katta- strofen??? Ikke?

Og Evas naturlige nysgjerrighet skulle altså bli straffet med å hives ut av Haven! Herregud! Hvilken «Gud» er det dere kristne tror på, og tilber???

e
Anonym
e

https://www.youtube.com/watch?v=RPzrxcPQzJQ
Rand Paul Promotes Bill To Stop ‘Disturbing’ Animal Testing

Dette er forkastelig, men dessverre foregår det enda verre ting enn dette.
NEI til dyreforsøk! Man kan kun bruke mennesker, og de må være myndige og må samtykke og må ha full oversikt over hva det er de samtykker til. ALT ANNET ER OVERGREP.

Master Aradorn
Anonym
Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Master A: tusen takk for denne! Dette er bevis på det jeg har tenkt lenge; at også Alternativmessen har blitt kraftig utvannet. At det nå er så gale at selv Ertresvåg ikke fikk slippe til, sier noe om hvor politisk «korrekte» de har blitt. FY F……!!

Master Aradorn
Anonym
Master Aradorn

Mange av oss ble syke rett etter messen på søndag, og var syke i mer enn uke etterpå.
Vi observerte personer som «sprayet» ett eller annet Lørdag og søndag under messen i 11-2019.

Æ e aldri syk, men ble veldig dårlig i dagene etter messa.

Messa er infiltrert av mørket.

Observerte flere ting under messa, som ikke, blir nevnt her.

e
Anonym
e

Hva så du? Hvordan er energien siste to dager?

007
Anonym
007

If I tell you what I saw, and discoverd, I’ve to kill you.

It was a bad time in there.

Very dark force, entered on saturday and sunday.

e
Anonym
e

Huff så fælt. Vi får gjøre som Hege nevnte tenker jeg,

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Master A: vel, mange «kristne» nettverk og kirker er cover for satan- dyrkelse. (Se også serien «Arn», med nonne- klosteret…)

e
Anonym
e

Og noen veldedige organisasjoner fungerer på samme vis. For ikke å snakke om det ingen snakker om.

A
Anonym
A

Kristne, muslimer, jøder eller annet, spiller ingen rolle igrunn. Alle er basert på økonomi, og power.

Har ikke, noe reelt spirituelt over seg knyttet til » Gud «.

Sier noen de er kristne, så spør jeg : hvilken kristen kult ( katolsk ……. er du i ?

Gud, kan bare finnes en plass, og det er i hjertet.
Du er hva du spiser, helse ( kjøtt eller grønt ), eller søppel-mat,
du er hva du utfører, mot deg selv, eller andre, handlinger fra hjertet,
Du er hva du ytrer, positive ord kan forandre ett eller flere liv.
Negative ord kan ta liv.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Master A: ad mørke på messa: det er viktig å huske på at alternativ- bevegelsen (New Age- bevegelsen), ble startet av satanister, og at New Age henspeiler på the New World Order. Ikke rart at der er endel mørke der, da…

Aradorn
Anonym
Aradorn

Helt enig.

Hva er det som ikke, gjennspeiler satanistenes verk, og mørkets makt i verden !?

organisasjon som røde kors er satanisk.

de hadde milliarder i overskudd….. hmmm… hvorfor har en slik organisasjon overskudd, når der sitter millioner av mennesker uten mat og medisiner og anne hjelp, som da denne sataniske organisasjonen er der for å hjelpe ?!?!?

i tilllegg, så gikk de vel for børs.

Hva gjør en slik organisasjon på børs ?!?!

De skal jo bruke hver eneste krone til å hjelpe andre ?!?!

Listen :
https://youtu.be/-EQO6YMIzqg

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Aradorn: du har helt rett; satanismen er over det hele, dessverre, og det du sier om røde kors er også sant.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: JA! NB: Dyreforsøk er også noe de står bak; alle former for lidelse er noe de nyttiggjør seg av.

ken
Anonym
ken

One World Government on October 31 (Halloween)? | Dr. Gene Kim – https://www.youtube.com/watch?v=fyVcoeMtGU8

Master Aradorn
Anonym
Master Aradorn
Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Takk til Master A!

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Takk til Ken!

ken
Anonym
ken

JEANETTE ARCHER «THE REAL TRUTH ABOUT HALLOWEEN 2021» https://www.bitchute.com/video/1CoXrbRBBpNs/
«Excuse the technical difficulties for the first 8 minutes we are fighting demonic forces that do not want this information getting out on any level!!!»

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Ken: takk!

e
Anonym
e

Pink Rainbow: Lucky sign:
https://www.youtube.com/watch?v=N6ySJukB0s8
«Miracle to occure»

And so it did :) :) :)

All ære til «The lord» My true love :)

Master Aradorn
Anonym
Master Aradorn

Arizona :
https://youtu.be/0lO5kCmrdUA

sunshine :
https://youtu.be/vGZhMIXH62M

The Divine Light Jazz :
https://youtu.be/V0fp722uJSY

Divine Mystical Chant: We Have Seen The True Light
https://youtu.be/eRELmVkJDdk

Master Jesus :
https://youtu.be/GzduFfQxuCY
https://youtu.be/D1eiUu0tYks

Archangles and Angles, music for healing the body :
https://youtu.be/C_e-XtC1dDI

The Sound Of Silence by Wuauquikuna | Panflute
https://youtu.be/ndUCNnhH03Q

https://youtu.be/V1bFr2SWP1I

https://youtu.be/ftst0mGzIv8

https://youtu.be/3BeKhlUzPUc

Simon & Garfunkel :
https://youtu.be/B9z87viDmOo

Sweet child O’mine :
https://youtu.be/HlEuo9aR7Qo

e
Anonym
e

https://www.youtube.com/watch?v=KSuB4t3q_dA
«Here is that Rainbow I’ve been praying for»

https://www.youtube.com/watch?v=Z0eflYLkI4A
Waiting for a star to fall

ken
Anonym
ken

Hege – «SOUND OF FREEDOM» er et VIKTIG supplement til din artikkel!

WIKIPEDIA: «Sound of Freedom er en kommende amerikansk biografisk actiondramafilm regissert av Alejandro Monteverde og med Jim Caviezel, Mira Sorvino og Bill Camp i hovedrollen. Caviezel spiller Tim Ballard, en selvutformet aktivist mot menneskehandel og grunnlegger av organisasjonen Operation Underground Railroad.»
RETTELSE! Dette er en DOKUMENTARFILM om virkeligheten per dags dato…

Jim Caviezel is talking about adrenochrome to a livestream of at least 500,000 people at the Health & Freedom Conference (02:41): https://www.bitchute.com/video/5TUd1jcPjpt0/

Jim Caviezel at the Health & Freedom Conference (full video 18:33): https://www.bitchute.com/video/sTNinIXleBMk/

«SOUND OF FREEDOM» COMING SOON (TRAILER): https://www.youtube.com/watch?v=7oZE2nod4i0

«Why Hollywood Dropped Jim Caviezel»: https://www.youtube.com/watch?v=A7VvfUH0CWk
RETTELSE! Jim Caviezel dropped Hollywood…

La dette synke inn: https://drcharlieward.com/operation-london-bridge-project-looking-glass-adrenochrome-with-tiana-islam/

e
Anonym
e

Når kommer den filmen? Har prøvd å finne den tidligere flere ganger, trodde det var i sommer en gang den skulle ut. Dægern jeg gleder meg til å se Jim C. på film igjen, han er knall! En av mine favorittfilmer ever! https://www.youtube.com/watch?v=olwKdNKHsFA

Miss Jones
Anonym
Miss Jones
e
Anonym
e
Master Aradorn
Anonym
Master Aradorn
Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Ken: tusen takk for tips! Trodde først du skrev «Sound of music»…heh…fikk det ikke helt til å stemme…
Jim Caviezel gjør visst mye bra for tiden, engasjert mann. Mvh <3

e
Anonym
e

8 kyss i panna og en tønne eteriske gullmynter til den som kan fjerne min psyko hodepine nu! Healing?

Master Aradorn
Anonym
Master Aradorn

Da har du 5G i området eller noen som leker seg med advanced guns.

Bruk hvitløks drikken.

Ta en gammel dags jern- kasserolle over hode, se om det hjelper, om det gjør det, så er det 5G, eller våpen.

Sies at enkelte potetgull poser kan brukes, men …….

har du miocro-bølge-ovn, så få den ut av huset. ASAP.

Ellers, så har du lite væske i kroppen, så drikk mer rent vann. Du har ikke, vannrenser, så kok vannet først.
La det kjølened i kjøleskapet.

Mange rundt om kring har ekstrem hodepine nå for tiden.
Som regel er det test av 5G.

For å motvirke signalene, så ville jeg boostet kroppens immnsystem med næringsstoffer.

Dampet grønnsaker og frukt.
Langtids-dampet, på lav varme, deretter drikke væsken.
Underveis i dampingen, og etter.

Sender healing hele tiden.

e
Anonym
e

Herlige tips! Thanks. Vannrenser står på ønskelista :)
Ja, det er healing som funker, særlig deilig med endringen i hjernen og hue, (med unnak av et par angrep innimellom)
Må snart begynne å gjør opp for meg for all healingen. Natura? lol.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Master A: d- vitamin hjelper mot stråling.

Sannhetene er vond å svelge
Anonym
Sannhetene er vond å svelge

Viss du pakker deg godt inn i blå-leire er du også beskytta mot stråling :D

Leire er effektivt mot mange «skader » mot og i kroppen.
Healende effekt.
Rensende.

e
Anonym
e

Jeg liker leire og olje, økologisk kaldpresset jojobaolje. Husker ikke navnet på de leirene jeg har brukt. rart å tenke på at man blir ren av skitt :)

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: Morsommen! Ren av skitt. altså! Knis. :)

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Sannhetene er vond å svelge: ser det for meg ja…blå mennesker på vei til butikken…

A
Anonym
A

Bruk blåleire som maske
Der er det ingen Graphene oxide og nano-gel

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: du kan fjerne den selv…(You`ve got the power).

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: Huffda; god bedring til deg! Peppermynte- olje pleier å hjelpe mot hodepine (best å blande den ut i kokosolje og smøre på; den er veldig sterk. Best å ikke bruke i øye- området). Andre ting som hjelper på smerte generelt er nellik, chili- pepper, kanel.

Du kan også heale deg selv, ved å legge hendene over området som verker. Noen hodepiner er punkt- hodepiner, som kan stråle ut fra bihuler, øyehulene etc. Finn punktet der det gjør mest vondt, og press lett med en finger, til det letter. (Kan ta litt tid, avhengig av hva årsaken er).
Noen hodepiner kan stamme fra fordøyelsen. Med litt trening kan du selv finne ut hvor det kommer fra. Lykke til! <3
(Se også det Medical Medium Anthony William skriver om hodepine (søke på nettet: medical medium headache).

e
Anonym
e

Tusen takk, det var god informasjon, her lærte jeg også noe nytt, artig når det skjer :)

Aradorn
Anonym
Aradorn
Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: bare hyggelig!

ken
Anonym
ken

«Hans» kommenterte: «Noen trenger en liten snartur innom virkeligheten» Noen som kjenner seg igjen? Situasjonen vi befinner oss i: https://gressetskalklippesforfaen.wordpress.com/2021/10/12/podcast-are-kiri-chit-chatter-om-staa/

Master Aradorn
Anonym
Master Aradorn

Om du ikke har tatt, dødssprøyta enda, så vil du løpe i høy hastighet til nærmeste klinikk, og tvinge dem til å gi deg dødssprøyta etter å ha sett denne :
https://brandnewtube.com/v/aegbI9

e
Anonym
e

https://www.youtube.com/watch?v=TcnXkGNVUOg
Skynett is up. Marscoin? lol.

Master Aradorn
Anonym
Master Aradorn

skynet er 5G, og det blir oppgradert til 6.66 G, ca 2024

Det er ikke, satelitter.

Det er triangulert wave fra master all over the plait. ( world )

Master Aradorn
Anonym
Master Aradorn
Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Maste A: Kina`s 6G er allerede opp og gå…

e
Anonym
e

So, Arry, Du som ser så godt, har du prøvd deg på noen lost dogs med rewards i utlandet? Leste om ei klarsynt i utlandet som gikk til sak mot politiet/Myndighetene eller hvem det nå var som hadde utlovet rewards, da hun mente hun hadde bidratt til løst sak uten å få pengene de utlovet. Ser ut som om rewards systemet kan vær ett lite narrespill. Hva ville du gjort dersom du visste at dine tips hadde løste saker med store rewards, også ble du snytt for dem? Advokat? Annet?

Jeg ville blitt innmari skuffet og lei meg og sinna hvis jeg ble lurt på denne måten. Ikke pent å lure og bruke mennesker slik. Det frister jo ikke å hjelpe folk som ikke holde løftene sine. Kanskje JEG heller skulle opprette en nettside hvor jeg legger ut alt jeg ser og hører, istedenfor å kaste meg på den der bølgen. Tenkt å bruke ALL sin energi og tid på noe, uker, mnder, år, for så å bli snytt.

Så nettopp en sak som ble løst hvor de innrømte at det var et tips som ledet dem til gjerningsmann, for så neste dag å trekke utsagnet tilbake. Deretter kom en video hvor politiet ble beskyldt for å være korrupte. Jeg begynner virkelig å lure nå …

e
Anonym
e

IN THIS OUR:
https://www.youtube.com/watch?v=gJ7oTorsDvs
God Said, Take Possession Of What’s Rightfully Yours

Master Aradorn
Anonym
Master Aradorn
Master Aradorn
Anonym
Master Aradorn
Master Aradorn
Anonym
Master Aradorn

Æ e motstander av penger, da penger uansett er bare et stygt luftslott, så det ville ikke, spilt noen rolle.
Men, om jeg var lovet slik belønning, så hadde jeg dokumentert at min hjelp ga de veien til løsningen, noe som da er nærmest umulig. I slike saker de etterforsker, og bruke 100 vis av forskjellige vitneutsagn i løpet av en sak.

Hadde sikkert brukt common law mot de, og satt opp egen rettsal inne i rettsalen, og styrt resultatet selv :D

to the judge : I WISH judge, that you give me my reward as follow :

Misbruk av min tid : €1000.000.000.000.000
misbruk av min tid ved rettergang : €1000.000.000.000.000.000.000.000

Skal overføres til meg i gull innen 48 timer.

e
Anonym
e

Du har de artigste svar Arry :)

For meg ville noe slikt bekrefte eller avkrefte hvem som er eller ikke er til å stole på. Jeg liker ikke narrespill som misbruker menneskers tid og energi. Det ville vært det samme som å inngå en muntlig avtale med noen om eksempelvis, rydding av stein på et jorde. Og man slet i en md, dag og kveld, og når lønningsdagen kom så sa de, nei dette har ikke du gjort, her har vi ryddet selv.

Master Aradorn
Anonym
Master Aradorn

Det skjer daglig hos veldig mange 1000000 der ute. De blir holdt for narr, all the time.

Sannhetene er vond å svelge
Anonym
Sannhetene er vond å svelge

Søndagsfilm :
One Flew Over the Cuckoos Nest
https://youtu.be/Vdqnm9HL6zA

e
Anonym
e

Hva bruker du når du handler mat da? ;)

Master Aradorn
Anonym
Master Aradorn

drivhus, lager egen mat.
har eget vann, og egen strøm

e
Anonym
e

Har alltid drømt om å leve slik, delvis off-grid som de sier. Vil jo ikke være uten internett :)

Sannhetene er vond å svelge
Anonym
Sannhetene er vond å svelge

Hva i h(/)/ skal du med internett ?

Det kommer aldri noe godt ut av det.
Se hvor det har ført oss.

Mer teknologi, jo verre blir det.

Burde gå tilbake til steinalderen og leve fritt, som levende mennesker.

Ikke, under satanisk – svart magi – mafia, som har ett mål i livet på jorden :

utslette menneske-rasen 100 %

e
Anonym
e

lol. Steinalderen frister ikke, jeg vil frem, ikke tilbake. Sikkert lurt å ta noen pauser fra nettet men jeg vil ikke være uten. Hvor ellers kan jeg finne ekte nyheter og se et par filmer innimellom?

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Sannhetene er vond å svelge: har jeg kommet feil? Er ikke dette internett? Hva gjør DU her, da??

Sanneheten er vond å svelge
Anonym
Sanneheten er vond å svelge

Tomt på 400.000 m2
Drivhus,
Solcelle og vindmølle ( små for hus )
Eget vann på tomten :D

Har det meste da.

registrert under natural lov, som betyr at ingen kan kjøpe eller selge min eiendom uten mitt samtykke, de neste 30 år etter min avgang fra denne verden. Med unntak om jeg har skrevet testamente, og noen arver meg. Noe som ikke, skjer :D
Slektninger kan bruke gården i de 30 åra, som holde vedlike, og bruke. Men, de kan ikke eie.

Ingen ulovelige skatter og avgifter til en fiktiv STAT, som er bare satansisk / mafia drevet firma.
Ingen lån fra fiktiv bank, som drives av satanisk / mafia.

e
Anonym
e

Akkurat sånn jeg vil ha det :) Solcelle, vindmølle, eget vann, drivhus og litt dyrka mark og en stor låve til løs-kattene :) Ei lita stue til meg selv. Men, spørs om ikke verden går under før jeg rekker å komme meg dit. lol.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: Hege har bestemt at e kommer til å finne drømme- stedet sitt!
Når det er sagt; jeg ser etter et «verdiløst» jordområde (for bratt, for mye myr etc.), som skal være base for rebeller, til vi har tatt tilbake kontrollen.
Gi beskjed, hvis noen vet om et slikt sted.
På forhånd takk. Mvh :)

e
Anonym
e

LOL. Du er Artig du Hege. Takk for gode tanker. Vet du jeg hadde et drømmehjem som ventet på meg i neste 20 år, der skulle jeg bo med drømmeprinsen. Når jeg besøkte stedet (For jeg pleide å snik-besøke stedet, sitte der å meditere, snakke litt med huset, og kjenne på at jeg var hjemme) kunne jeg kjenne pusten hans i nakken og høre ekkoet av stemmen hans, så levende var drømmen. Men jeg mistet det, noe skjedde med tidslinjen. Mistet både den usynlige prinsen og hjemmet vårt. Kjipt, jeg hadde bygget på det så lenge, et halvt liv.

Nå pleier jeg for moro skyld å se på nedlagte (ofte falleferdige, er jo beliggenheten, naturen rundt, og jorda, og utsikten som betyr noe) småbruk rundt om fordi jeg liker hva det gjør med frekvensen min, man blir glad når man ser slike plasser, ekte hjem.

Det dukker opp slike tomter innimellom, som det du beskriver over, det finnes også en del gamle småbruk som selges innimellom til bare tomteverdi. Der kan man gå sammen om å kjøpe, (og dele på jordlappen eller samarbeide om de) og sette seg opp selv-snekrede småhus/anneks av gjenbruks ved. På slike steder er det jo oftest likevel strøm, vann, kloakk tilkobling osv. Slik verden er nå ser det ut som om det kan være lurt å leve litt off-grid. Man kan også henge opp lapper på butikker der man ønsker å bo, har hørt om et par som fant seg liten gård slik. De gjorde et røverkjøp, fordi de som solgte ikke alle selge til naboer osv.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: takk for innspill. Ikke gårdsbruk jeg ser etter, nei. Dette er et annerledes prosjekt.
Man får se hva som dukker opp. :)

Så dumt at du gikk glipp av hjem og prins. Det kan bare bety EN ting, e: der ute sitter det en storkakse av en KONGE, med et KJEMPE- PALASS til deg, og da kan du bare LE av at du trodde at en PRINS og et SMÅ- BRUK var det du ville ha! Haha. :D

e
Anonym
e

LOL. Jeg vil bare ha en med konge-hjerte og som passer min «Askepott-sko» da mener jeg ikke bokstavlig en pike-sko men et bestemt kjennetegn som sjefen har oppgitt. For han vet hvem som er rett.
Trenger egentlig ikke et småbruk engang, ei koie er nok. Palass er ikke min greie, blir for mye fjas og for mye å vaske og varme opp. Kan ikke forestille meg noe vakrere i denne verden enn (vegetariske) småbruk :)

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: det var ment metaforisk; man trenger absolutt ikke et palass, tenkte bare at siden du har katter, kunne det bli viden kjent som Katte- palasset…hihi.

e
Anonym
e

Trenger i hvert fall en diger låve til de, kan jo bli som et palass det å ja :)

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: :)

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: er det noe gøy å ha kattene boende alene på loven, da? Det må da være bedre både for deg og kattene om dere bor i samme bygningen??

Master Aradorn
Anonym
Master Aradorn

Nice. Bare ut å jakte gårdsbruk da :D

Dukker opp, om du ber dine Guardian Angles om å hjelpe deg :D

e
Anonym
e

Hehe, får henge meg i vingene på den (Har jeg bare en forresten? Kan du se slikt? Har hørt om slike som kan se det) ene som gidder å høre på meg. Men uansett hva som skjer, så blir det bra til slutt. Guden min er god og har barmhjertighet med meg, han har jo allerede sørget for at noen fikk kraft til å reparere hjernen min :)
(Håper på at tennene blir fikset neste gang. lol) Han sier også: stol på meg, det lover jo godt for en som ikke har noen å stole på :)

Har blitt så gammelt at jeg kunne tenke meg å dele/samarbeide med noen, men Heges rebeller lyder litt skummelt. Får se hva Guden min finner på, han leker Kirsten giftekniv for tiden, han er så morsom men uromantisk. Kunne fortalt en veldig morsom historie her, men tror den er bare for meg.

Master Aradorn
Anonym
Master Aradorn

Du kan ha mange.

Se etter Angle Numbers.
Disse talla, gir deg beskjed om hvem som følger deg, og gir deg guiding, råd.

Æ fikk 22:33, og 13:31 i det siste. 2 veldig sterke tall kombinasjoner, og tilsier at Flere Guardian Angles følger meg, men de er ikke nødvendigvis her hele tiden, og samtidig.

De siste ukene, månedene, så har jeg fått mange kombinasjoner : 17:17, 14:41, 21:21, 22:22, 22.33 og flere. Det betyr at jeg har full pakke med Guardian Angles, som vil støte meg i min tid fremover.

Derfor, så vil det skje en hel del fremover :D

Bare lytt, og se. Hver åpen, og ta imot.

Vi starter snart på en veldig mørk tid.
Vi skal ned i kjeller’n før vi stiger opp.

Vær forberedt.

https://brandnewtube.com/v/kMaaWA

Evil :
https://brandnewtube.com/v/IYyUjr

e
Anonym
e

Jeg er veldig ferdig med kjelleren. Nå skal jeg opp på loftet :)
Du har noen av samme tall som meg. De skifter ikke ofte med innimellom. 888 er bra :)

Master Aradorn
Anonym
Master Aradorn

Sannheten vil sette deg fri :
https://www.bitchute.com/video/MTgu6rAg5Dqb/

Master Aradorn
Anonym
Master Aradorn

history lesson in medicine :
https://www.bitchute.com/video/STTwGjqzmL2k/

e
Anonym
e
Master Aradorn
Anonym
Master Aradorn
e
Anonym
e

Master, tror jeg så den filmen for et par md siden, virket ekkel. Ser vanligvis ikke slike filmer lenger.
Nydelig fremføring av «Missing» koret! :)

Master Aradorn
Anonym
Master Aradorn

Se nøye etter i den filmen, så satanisk at man blir kvalm.

OppNed korsing hele tiden.

Beskjeder i den filmen. SE nøye.

e
Anonym
e

Jeg pleier se vekk eller spole når det er ekkelt. Skal jammen se igjen, merket meg ikke symbolikken sist bortsett fra en ting.

Aradorn
Anonym
Aradorn
e
Anonym
e

Jepp, satanist-kompaniet har korset vei i filmen. Kvalmt. Men spennende film dersom man liker slik underholdning, bra twist, mange gode scener. Detaljer er alltid interessant.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: Hege`s rebeller! Knis.
Skummelt??? Feiging! Haha.

Gammel? Hvem i huleste har TID til å sette seg ned og eldes, i DISSE tider????

e
Anonym
e

Well … etter å ha drukket for mye Mountain DEW i et par dekader så blir man rimelig sliten. Hehe, ja jeg er like feig som jeg er tøff. Jeg har som oftest bare lyst til å gjøre det PUSUR gjør på Mandager, hver dag. Men bedre ble det etter at jeg døde/noen reparerte hjernen min.

ps. Ja det hørtes ikke helt bra ut å samle rebeller på et sted. Men det spørs jo på formålet da. lol.
… og så spørs det jo hvor rebelske de er, på hvilken måte. Jeg mistenker deg for å være ei rampejente Hege, derfor hørtes rebellene litt skumle ut. lol

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: feighet er ingen hindring: put it to good use!
Hva er grunnen til at det ikke høres bra ut å samle rebeller på et sted? Rampejente?? Moi??? Non??
Oui??? VET IKKE! Hvad får dig til at tænke det, da?

PS: HOOOOOOWWDYYYY! (SA jo at jeg f… ikke kommer til å gi meg! Haha).

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: har du drukket tilstrekkelig med Mountain D., er du iallefall godt nok sukret, lagt i lake, og konservert, så du behøver ikke å balsameres, da!! Heh.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Sannheten er vond å svelge: hvor registrerer du deg. mht natural lov? Er det det samme som common law? Common- law- gjengen får jeg altså ikke svar fra, så jeg vet ikke hva de driver med. Noen andre med samme problem? Mvh

Master Aradorn
Anonym
Master Aradorn

Når du kom til jorden, så ble du født til Natural lov / Universal lov. Den følger alle på jorden.

Du registrerer deg ingen plass. Det er ikke en lovbok.

Natural lov / Universal lov
= vær snill og grei, hjelp dine medmennesker, og lev i fred med naturen.

Trenger i utgangspunktet ikke, lovbøker på jorden.

https://brandnewtube.com/v/wBSlkm

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Master A: man kan registrere seg hos commonlawcourts.com, visstnok.

Aradorn
Anonym
Aradorn

NEI, NEI..

De har blitt avslørt som svindlere hos commonlawcourt.com
Den siden er nå : VELDIG «FARLIG» å gå inn på.

Æ registrete meg der og fikk, id, etc.

Viste seg å være falske personer bak commonlawcourt.com
Nettsiden er i dag en tracker side. Vær veldig forsiktig.
Æ la ut informasjon om den siden for kort tid siden, med innholdet fra siden ( kodene på siden ) som da viser tracking.

Du får nok ingen svar derfra.

Men, de var hyggelige, og hjelpsomme når de drev siden.
Han som kalte seg John Smith, ( strawman name ), viste seg å være «satanisk/mafia » agent iflg
aWarriorcalls fra telegram. Som da er en Common Law group.

HOLD DERE BORTE FRA NETTSIDEN : commonlawcourt.com tracking page

https://awarriorcalls.com
t.me/warriorcalls

watch : https://brandnewtube.com/v/wBSlkm

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Aradorn: Takk for info. Det forklarer jo en del…Irriterende.

Aradorn
Anonym
Aradorn

Har du bestilt id etc?

Har du gitt de opplysninger : bank, etc, så bytt kontonr, og skaff nytt kort, ikke på samme kontonr. Vet ikke, om beepxtra er ok eller ei. Har ikke sjekket de enda.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Aradorn: takk for info. Har ikke gitt dem mye info, nei, heldigvis. Jeg kan ikke se av de lenkene du la ved, at der er info om at de er scammers; hvor har du det fra? Mvh

Master Aradorn
Anonym
Master Aradorn

Common law group :
aWarriorCalls.com
telegram : awarriorcalls

Der jeg fikk infoen om at commonlawcourt.com
ved agenten John Smith. de mener han er agent, men ….

Fikk først beskjed fra commonlawcourt.com at de skulle komme opp med ny nettside over helga ( lenge siden nå da ) Så når mandagen kom, så var der en tracker side uten side stykke.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Master Aradorn: takk for info. Vet ikke helt hva jeg skal tro. Hvem har plassert trackingen der? Behøver det å bety at de er scammers/ kan andre ha plassert tracking der?

Hva tenker du om disse: Pete Stone/ http://www.thesovereignproject.live
I intervjuet med Right Now/ Gareth Icke (fredag 12/11, 23:18 på videoen), nevnte Stone at man kan av- registrere seg hvis man har registrert firma. Man kan istedet drive et privat firma, og ha medlemmer istedetfor kunder. (For å unngå «Covid»- restriksjonene). Jeg var inne på samme tanken i fjor, da sirkuset tok av.

Det jeg ikke helt vet hvordan blir da, er hvordan det blir med regnskap og skatt. Noen tanker om dette?
Mvh

Master Aradorn
Anonym
Master Aradorn
e
Anonym
e

Woh! Der kom tårene og gåsehuden over hele hudpanelet. Sterkt :)

Sannhetene er vond å svelge
Anonym
Sannhetene er vond å svelge

Bless the Lord Oh my soul :
https://youtu.be/oEHi_w7EzYI

Missing people :
https://youtu.be/ZxeKias5fC0

e
Anonym
e

Å du altså, den Missing People låta … der kom tårene igjen.

smurfen
Moderator

Tror nok det ble noen tårer på dette barnet også som hoppet ned fra middagsbord til Dronning Lizzy og klatret naken ut av vinduet, men smalt i bakken etter 20 fot.

Sånn går det når Reptil dronningen snur ryggen til middagen sin … Da stikker maten av. Uansett så er det sikkert bedre å bli drept av et fall i bakken enn å bli spist levende av de blåblodige reptilene.

Naked man appears to climb out of Buckingham Palace window

https://www.youtube.com/watch?v=B_pUsWoCm6w&ab_channel=BurakErsemiz

Her forteller en modig Britney Spears om sin date med William … 2 ganger viste han seg frem som Reptil under daten.

Britney Spears har fortalt nære venner og ansatte at prins William er et krypdyr som skifter mellom menneskelig og reptilisk form i øyeblikk med økt opphisselse.

http://christendtimeministries.com/britney-spears-prince-william-not-human/

Prinsesse Diana omtalt kun de blåblodige reptilene som reptiler og henne klarsynte bestevenninne Christine Fitzgerald gav ut en bok der hun avslørte hva Prinsesse Diana hadde fortalt om dem.. De er ikke mennesker sa hun alltid, de er reptiler og shapeskiftere.

I boka til Christine Fitzgerald så avslører hun grusomme hendelser i Fuckingham Palace med drap, ofringer og pedofili samt grusom tortur av små babyer og barn.

https://truth11.com/2016/03/02/princess-diana-knew-about-the-true-nature-of-the-royal-familys-genetic-history-and-the-reptilian-control-her-nicknames-for-the-windsors-were-the-lizards-and-the-re/

Det er jo helt opp til oss selv hvor lenge vi skal finne oss i å være mat og slaver for disse motbydelige skapningene fra helvete.

e
Anonym
e

Jeg fikk ikke til å se den linken, en naken mann som klatrer ut? Spørs om den er fake da :) Synes at det høres rart ut at Willy skulle vise seg for Britney så snart og det uten at hun friket ut. Dårlig start når man ønsker å «date» noen; å skremme de med advarsler osv.

En ting som jeg synes er merkelig, dersom de kjøttetende reptilene/menneskeeterne er så avansert og har teknologi Beyond, hvorfor har de ikke kommet lenger? Hvorfor har de ikke tatt tak i lab kjøtt teknologien for lenge siden? I den kjøttetende fremtiden er det jo bare lab-kjøtt å få. I den kjøttfrie blir det ikke så mye som en dråpe blod å drive opp. Bokstavlig talt. For der er det jo lys som renner gjennom årene og ikke blod.

Shape-shifting er jo en teknologi slik jeg har forstått det. Å være middag frister ikke, men dessert kanskje? lol

ps. For ikke å snakke om å flekke tenner på første date. Lite lurt. lol

smurfen
Moderator

Aner ikke hvorfor du ikke får sett youtube filmer e Men om du kan se Bitchute så kan du se den her.

NAKED MAN APPEARS TO CLIMB OUT OF BUCKINGHAM PALACE WINDOW

https://www.bitchute.com/video/2YjMMdF9AeTN/

Den er ikke fake nei, var en stor sak i ikke vestlig media, men helt taust i vestlig så klart …
Eneste var vel The Sun som prøvde men Buckingham Palace nektet å kommentere saken … Naturlig nok så svarer de ikke på spørsmål om hva de har til middag.

Politisjefen de ringe mente det måtte være fake siden de ikke hadde mottatt noe lik, men det er vel få som tror at Reptil dronninga sender middags restene sine til politistasjonen.

Her er samme sak på Panjabi på Indias største TV kanal.

There is a special place in Hell for those that harm children.

That boy is escaping from the private apartment section of the palace where the royal family members reside. It is closed to the public during tours. If someone is willing to climb out of the room naked and fall from such a height then is is reasonable to conclude that the activity in the room is more dangerous/heinous than the potential for injury and a quick death.

https://www.youtube.com/watch?v=MX76l00ZoV8&ab_channel=ABPSanjha

e
Anonym
e

Hva jeg synes virker svært underlig er at de står der å flirer. Jeg ville heller hylt dersom jeg så noen falle slik.
Uansett, som om de ville latt politiet hente noe lik dersom de har lik under senga. Med mindre det er frimurer polisen da som dekker over.

e
Anonym
e

From hate to love:
https://www.youtube.com/watch?v=LLuNlAsnudg
Spike ble sikkert dårlig og søvnløs han også i begynnelsen da han begynte å blande seg med Buffy.

Lurer på om vampyrene har regler de følger. Har jo bare møtt to stykker i hele mitt liv, men ingen av de bet meg. Jeg tror han ene ble fysisk dårlig av nærværet mitt. Jeg syntes det var litt morsomt og søtt selv om det var litt nifst også. Kanskje jeg hadde spist for mye hvitløk. lol.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: møtte du fysiske vampyrer, eller er dette noe du har opplevd som klarsyn?

e
Anonym
e

The real deal. Men så ikke at de spiste, lol. De har faktisk ganske spesielle tenner, om enn ikke akkurat slik som på film. De er veldig kjekke. Jeg må innrømme at jeg holdt på å gå i bakken (var det ikke for at jeg allerede satt) da jeg så den første av dem, for første gang. Ubeskrivelig nærvær, og jeg tenkte herregud er jeg den enste som ser dette her? Ingen andre reagerte mens jeg hadde kraftig reaksjon. Jeg visste øyeblikkelig hva han var før jeg så tennene. De har en ekstrem snedig «utstråling» men pass deg så du ikke forelsker deg i de for da sitter du i saksa. Jeg ble forelsket (rar historie) men det var ikke gjensidig, blodet og eller energien min/mitt gjorde han fysisk dårlig. Nesten så jeg fikk dårlig samvittighet. lol.

ps. Jeg overdriver jo litt da, har aldri sett noen slike i «klarsyn», vet ikke om blodsugerne finnes på ordentlig, men energi vampyrer finnes ;)

Han andre var nok for snill til å være en ekte vampyr, men han var himla spesiell, (og jada, jeg ble forelsket igjen) men han hadde søte vampyrtenner. jeg liker det. (Nei, dette er ikke en invitasjon til vampyrer jeg har bare spesielle smak) Merkelig nok så forsvant han bare, til tross for at øynene hans fortalte at han elsket meg, lol. Sikkert en sånn vampyr-greie ;)

Aradorn
Anonym
Aradorn
e
Anonym
e

Det meste på den der så fake ut, men merket meg at de nevnte noen av de samme egenskaper ho vampyrer som hos de falne englene og englene.

Aradorn
Anonym
Aradorn

Do Not Forget :
https://youtu.be/CAjylGZcWOw

vi er nå i 4’de verdenskrig, Les Bibelens : Book of Revelation

Den beskriver denne tiden.

Forbered dere.
Før ting blir » bra » igjen, så må vi ned i mørkets kjeller.

3.5 år med mørke og ubarmhjertig lidelse, før Gud griper inn, og sender Luzzie og gjengen ned i dypet og forhåpentligvis stenger gryta for godt denne gangen.

De som i dag kjører denne plandemicen, kalles reptilians, som rase.

De lever vist i flere århundre.
Så, de tar nye kropper nå og da, når deres host dør.

Derfor, så kan vi si at det er de samme, som i dag kjører løpet, som kjørte løpet under WW1, og WW2, samt WW3( terror ), og NÅ : WW4 : bio-kjemisk-chipping krig, hvor de skal utrydde menneskeheten fullstendig.

Så, når dere dumstuter tar en vax, pga at kriminell gjeng, kalt myndigheter sier det, så er dere en komplett skam for menneskeheten.

Kriminelle gjengen jobber under STATEN, som er et annet ord for satan.

Norge er ett land, men ahr aldri blitt satt opp som ett land, og da skjønner man at dette går langt tilbake i tid.

Det å være så opphengt i penger, materielle ting, er fullstendig bortkastet.

Ikke vær redd, i denne tiden. Alt som skjer er designet til minste detalj.
Og alt som skjer skal skje.
Men, meningen her er at du kan våkne opp, og stå imot fristelsen. Leve ett liv i » skamm » hvor materielle ting betyr mer enn alt annet.

Å no miste æ jobben, om æ itj tar den vax’n.
Vel, du mister livet om du tar den.
Så løsningen burde være enkel.
Du mister en jobb, som du har hos satanisten, disse reptilians.

Synes ikke, så veldig synd på deg.

Det er bare å hoppe ut i vannet.
Ingen vits i å vente.
Fight.
Stå oppreist, og vis solidaritet med alle dine medmennesker, uansett, om de er vax’ed eller ikke.
Vi, som folk må stå opp, og vis vår solidaritet med hverandre, ikke til disse bokstavelig : krypa, reptilians.

Ingen grunn til å frykte noe som helst.
Gå med Master Jesus, Mohammed, Buddha, osv

Alt dreier seg nå om å avstå fra alle disse dingsene.
TV, Mobiler, PC, internett, fancy stuff, dyre klær etc
full stendig bortkasta.

Lær å lev som menneske.
Lev fritt.

Myndigheter de kaller seg, disse krypa, reptilians.
De har ingen myndighet over det levende mennekset, what so ever.

De kan ikke, kreve noe som helst fra deg som levende mann eller kvinne.
De lever etter maritim lov, som da er loven på sjøen, ikke jorden.

På landjorden er det Universal lov, Natural lov, og Common Lov, som gjelder.
Disse krypa, reptilian.
Forsøker å ta kontroll med mind controll, men uten dingsene, så klarer de det ikke.

Så, kast mobilen, TV, pc.
Ikke, bruk el-bil, da den er laget for å ta kontroll over deg.
De kan overstyre alt.

Det er liten miljø-gevinst ved el-bil.
Tenk : batteripakken, skal skiftes ut, og da har man en gedigen miljø-bombe.

Viss alle sammen kaster fjerner mobilen, tv’n og pc’n, så har de ingen ting å kontrollere oss med.

Simpel as that.

Ikke, lag disse tåpelige unnskyldningene, jammen, æ må bare bla, bla bla.

Kast mobilen, TV’n, og pc, så har ikke disse krypa noe som helst å kontrollere dere med.
ASAP.

Til 2030, så skal 7 milliarder mennesker være utryddet.
Det er reptilians mål.

De har vist dette i masse filmer.
Stått på mange talerstoler, og sagt fra til oss, at de skal utrydde oss i flere år.
Nå skjer det.

Hva gjør vi, som bortskjemt rase : løper rett utfor stupet, som små dumme lamm.

Mange av oss har forsøkt å si i fra om dette i lang tid, men neste umulig å nå igjennom.

David Icke, Ole Dammegaard, og flere med de har holdt på med dette opplysnings-arbeidet i over 30 år.
Først NÅ, så blir de hørt.

Folk våkner gradvis, men vi bør våkne kjappere,
Komme sammen,
Be vår far, Gud, om hjelp.
Kun da får vi hjelp.
For når menneskene går sammen, så blir det sterkt.

Vi har den utrolige gaven, at viss vi vil noe, så skjer det.
Står vi sammen, og viser solidaritet, og ber vår far, Gud om hjelp, så skjer det.

Flere som er med, sterkere blir det.
Lyset blir kraftigere på jorden, og mørket taper makten.

reptilians tror på karma, så det er vist en av grunnene til at de har i årevis fortalt oss igjennom filmer etc hva som skal skje.

De har kjørt øvelser før terror-angrep, og varslet dermed hva som skal skje.
Blir de avslørt, så stopper det.
Noen av angrepene har vistnok blitt stoppet ved at personer som Icke og Dammegaard +++ har avslørt deres handlinger før de skal skje, da kan de ikke gjennom føres.

Når dere ser på TV, som nyheter, så blir dere Direkte hjernevasket.
De bruker signaler, som du ikke ser eller hører.
De bruker TV’n som ett våpen.

NRK, TV2, TVNorge etc alle sammen er eid av reptilians, så derfor ser du kun det de vil at du skal se.

For en tid tilbake, så sendte de bilder av folk som døde i gatene i India, som da var falskt.
Gamle bilder fra noen år tidligere, hvorav folk falt om pga gass-lekkasje.

Så, de bruker alle midler.

WAKE UP !!

Verden er ikke, slik dere har lært.

e
Anonym
e

Jamen, hvorfor lære å bli menneske når vi når skal blir som englene?

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: hvem sier at vi skal bli som englene? (og hvem ØNSKER å bli som dem? De mangler visst….både det ene…og det andre…? knis).

e
Anonym
e

jeg mener å ha hørt «Jesus» forklare det. Og fra det lille vi vet om englene er at de ikke gifter seg, og de får ikke barn, de har fri vilje, de er av lys, ikke blod, og de kan forflytte seg gjennom tid og rom og de Lan endre form, de er evige osv. ganske KULT, med andre ord :) De har kjønn har jeg hørt (feminin og maskulin) De har ikke hanky panky som mennesker med de har muligens den måten å «dele seg» på som snille ailiens, det er dessuten vanligvis mye bedre enn å «hoppe i høyet» så ikke få panikk ;)

Jeg spør meg heller hvem ønsker å bli mennesker? Ironisk, mennesker ønsker ofte å bli som engler og engler som mennesker. Jeg synes at alle skal få være som de vil, så lenge de ikke skader andre.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: «dele seg»? Hvordan deler snille aliens seg?

Hvem ønsker å bli menneske…eh…du har etter all sannsynlighet valgt å dukke opp her som menneske, eller trakk du lodd i aliens- lotteriet pre- natal, og tenkte: «Faen! Ikke NÅ IGJEN!!!» Haha.

Det er ikke hvorvidt man er menneske eller ikke, som teller, men HVORDAN man velger å VÆRE et menneske. Finne en definisjon som passer for seg, og det man ønsker å være/ utrykke, mens man har på seg denne meat- suit- en, istedetfor å følge andres definisjoner av det. :-)

Enig med du; alle må få være den de vil være.

e
Anonym
e

Se filme coocoon, så skjønner du tegninga om å dele seg ;) Det er vakkert, magisk, gleder meg til jeg blir som englene. lol.

Tja, alt ettersom hvordan man ser det. Jeg har aldri følt meg tilpass med å være et pattedyr. lol.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: takk for film- tips.
Slutt å patte, da!! Haha.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Aradorn: når skal Gud lære å tilgi de falne englene/demonene?? Reptilians er det samme som demonene, ifølge Wilder. Staten/ Satan har jeg sagt lenge nå. Hva mener du med at Norge aldri har blitt satt opp som et land? Avstå fra internett? Hva iallverden gjør DU her, da??? Haha. Det eneste gode som har kommet ut av «Covid», er at folk får føle på kroppen hvordan det er å være dyr, i hendene på oss mennesker. Å være innestengt, bli eksperimentert på osv.

Hva ER det med folk, og dissing av sauer og lam? IKKE alle sauer og saueraser lar seg lede, og de er såvisst IKKE dumme, så SLUTT med det!! Grrrr!

En annen ting: disse – whoever they are – som har brukt NOEN TUSEN ÅR (eeeeeeeeons and eeeeeeeons and eeeeeeons of TIME!), bare på å PLANLEGGE dette; – ærlig talt: løsningen SKRIKER jo mot oss; de er helt klart IKKE veldig begavet, mht å IMPROVISERE!! Haha. Hvilken gir OSS en stor fordel: the element of surprise!
OH YEAH! Haha. :)

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Aradorn; er det rart man har brukt årevis på å prøve å «vekke» folk; med måten man tiltaler de som sover, er det ikke til å undres over at folk ikke vil lytte: – hvem vil vel kalles for dumme sauer og lam/ saueflokk?

Jo mere dere «dumliggjør» de som «sover» (and Ive got news for you; were ALL asleep, – just on different levels, and asleep to different things. Just as we are ALL «awake», – only on different levels, and to different things), – jo færre vil høre på dere.

Vis respekt, og dere vil bli lyttet til.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: Takk for oppklaringen. Så, damen har altså en mulig dental- fetisj, eller? Hahaha.
Wilder nevnte jo i videoen at reptil-demonene har hoggtenner. Da lurer jeg på om det er der vampyr- historiene stammer fra. Kanskje de kan bruke glamour- magi, for å få det utseendet de trenger, for å tiltrekke seg det motsatte kjønn? (Finnes det homo/ lesbiske vampyrer, forresten?? VET IKKE!) Jeg spiser nok for mye hvitløk, til å bli plaget av vampyrer! Hahah.

Wilder beskrev også at de drikker blod fra en (juvelbesatt) goblet/chalice, noe som får meg til å lure på om dette er det de kaller for den hellige gral/ the holy grail. Merlin, i historien om Kong Arthur, var jo trollmann, så man kan lure…

En annen ting; hvis de falne ble kastet ut av Himmelen; hva er grunnen til at de havnet på Jorden, og ikke i The Abyss/ Helvette, hvis det er der de er nå?

Også: tok Gud ifra dem engle- kreftene/ magien deres, eller er de fremdeles like kraftfulle som vanlige engler? Hva er grunnen til at de ser så annerledes ut, enn de andre englene? Var det ikke straff nok å bli kastet ut fra Himmelen; – hva er grunnen til at Gud fjernet engle- fjesene deres også?? Merkelig Gud!!

e
Anonym
e

Hehe, tja, jeg har ikke noe imot rette tenner men jeg har alltid syntes at skjeve, og eller litt rare tenner er vedlig sjarmerende.
Hm, så er spørsmålet: er reptiler, vampyrer og demoner egentlig en og samme ting? Kanskje er med-beds tech. oldtidens vampyr-kister? Det var vel en grunn til at de sov i kister lissom? (For de vampyrene jeg så trives nok veeeldig godt oppi vanlige senger, selv om ingen av dem var oppi min. lol) De lever jo så himla lenge. (Apropos med beds; I dag våknet jeg opp med et levende bilde av Hitler i klarsynet, han var ikke blitt gammel og han levde ennå. Ser ut som den teknologien er gammel da;))

De kan visst «bytte kjønn» de som bytter ham har jeg hørt, så da vil jeg tror at det er litt forskjellig på den fronten. De har absolutt en glamour magi, noen av de (ikke de to jeg så, men andre sorter) kan bare stirre deg inn i øynene på et bestemt vis og du er gele i knærne. Tro meg, dette er en opplevelse du aldri vil glemme.

Jeg vil tro at de bad boys har sin for for un-holy gral, men den egentlige Holy gral slik JEG ser det er den kjærlighetens ånd som transmuterer ditt blod om til lys. Den må aktiveres først selvfølgelig for å kunne brukes. Man kan bare komme dit via kjærlighet.

Litt morsomt å merke seg er at mønsteret av gralen gjenspeile i kvinnekroppen, to steder. På mannen bare et sted (stakkars). Bare se i hjernen og se på kvinnenes reproduksjons-system.

De falne, slik JEG ser det er ikke kastet ut av himmelen ennå, men de er i ferd med å bli det nå, (eller akkurat blitt det?) derfor nåtidens krig. Det betyr at de låses fra å bruke portaler som gjør at de kan reise i tid og mellom enkelte planeter/solsystemer osv. Englene har jo slik teknologi. Altså de vil også fratas teknologi som gjør at de kan fremstå som noe annet enn de er slik jeg har forstått det.

Det er vel kan hende på grunn av blod-drikkingen at de ikke får lov til å holde på videre, fordi de ødelegger andre, ikke bare seg selv. Er kanskje derfor de ser annerledes ut også? Du blir hva du spiser? lol.
Jeg synes alle skal få en verden for seg selv, så lenge de ikke skader andre. Så kanskje Gud er barmhjertig og ombestemmer seg og avlyser helvete? Det finnes jo så mange planeter i skapelsen.
Kanskje er det hele et spill, og disse spiller bad boys? Who knows :)

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: har du tenkt over at vampyren kan ha blitt dårlig fordi du forelsker deg lett? Vamper mater vel for life, eller hva? Og når man forelsker seg lett, er man heller ikke nødvendigvis lett å holde på, for stakkaren…VISSTE jo at lettsindighet kunne brukes til NOE!! (Vamp- protection). Hahahaha.

Huffda; ser du Hitler i klarsyn, er du DEFINITIVT IKKE blitt svak- SYNSK! Hahaha. Jeg er glad jeg slipper å se det konstiperte trynet, – det være seg i levende eller klarsynt form! HVORDAN kunne noen ta alvorlig en liten BØTTEKNOTT med en bart som er tatt rett ut fra the underlife of dagens kvinners, ETTER bikini- wax-overhøvling???? Beats me!! Haha.

Med glam- magi mente jeg at de ser ut på en måte som gjør at andre vil HA dem. Enhver idiot kan vel gjøre noen mo i knefallet, ved HYPNOSE- blikk, eller??? Haha.

Interessant syn på hellig- gralen. Det jeg tenkte på, var den fysiske. Så spørs det om den bare er et symbol, som du er inne på. Kan det være det de har tilgang på, de som har Rainbow- body, og som krymper til nesten ingenting, når de dør?

Mønsteret av gralen? Hvor har du det fra?

Hvor har du det fra, at de falne fremdeles er i Himmelen, og hva sier det om Bibelen??

Jeg havner alltid i krangel med kristne som hevder at Bibelen IKKE er omskrevet; – hvordan i huleste kan de påstå det??

Du blir hva du spiser! Hahah. Denaturerte tryner, sikkert en sanning i det.

Enig med du; alle må ha et safe- space der de kan utfolde seg fritt; bare de ikke herjer med oss andre!
SHALOM! :)

e
Anonym
e

Hehe, joda jeg var inne på tanken (og jeg som trodde at de var uanstendige og løsslupne) men det var ikke slik EGENTLIG. (Den ene vampyren var forresten allerede gift, flerkoneri er ikke noe for meg, (man kan jo falle for de likevel litt på avstand og litt i hemmelighet) den andre som sikkert bare var en leke-vampyr, forsvant jo bare, men jeg glemte aldri øynene hans, klarte bare ikke å huske hvem de var sine før nylig. (tror jeg) Men hvis han ikke var redd for hvitløken hadde han vel bedt om et kyss i det minste. Men neida. lol)

Alltid vært bare en for meg, (siden jeg var født) helt til han plutselig ble to, også fikk jeg uansett og likevel mitt hjerte knust etter å ha ventet et helt halvt liv, så da bare revnet alt og han fikk alle navn, ansikt og øyne. (men likevel ikke så altfor mange da) Jeg ble som en snurrebass som hvirvler rundt og kysser frosker på avstand, blandet energier og biter av syn. En vanskelig floke å løse. Man kan vel uansett ha kjærlighet for flere og være forelsket i mer enn en, en gang eller to i løpet av et liv) uten at det likevel er «rett».

Men nå har sjefen bladet seg inn, men han er jo litt kryptisk av seg. (Romantisk er han ikke men fabelaktig morsom) Så må jeg tolke det jeg har fått. Han sier at «den rette» for meg er en mann (ikke vampyr)
hvis jeg forstod ham rett. (Er forresten en vampyr også en mann?) (Men jeg vil ha helten min, må bare finne ut som han er den samme som sjefen snakker om eller om han egentlig snakker om to forskjellige)
Må innrømme at jeg nesten ble litt skuffet da, siden jeg er mer redd for vanlig mennesker enn for vampyrer. Og for en kjærlighetshistorie det kunne blitt da? Men jeg skal vel være glad til for vampyrene blir man ikke klok på likevel, de frir til deg (før de engang har kysset deg ) for så å kalle deg for jævla fitte i neste øyeblikk, når de blir sure for noe. Også sitter man der og klør seg i hue uten å fatte hva som egentlig skjedde.
Dessuten, finnes det» kristne» vampyrer?. lol

e
Anonym
e

Ps. Mente visst menneske og ikke mann her. lol.

Ps2. Og er du ikke enig Hege; hvem vil vel «Seal the deal» uten å ha prøvekjørt bilen først? (Nei ikke Biden) Hvordan kan man være heeelt sikker før man har i det minste kysset vedkommende først?
Har du ikke noen gang opplevd å være svært tiltrukket av noen også forandret det seg veldig etter at du kysset dem?

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: «Its in his kiss" m. Cher, comes to mind. Ukyssede varer bør nok overlates til klarsynet vårt; man vet det meste i første (energi)- møte; nest pas??

Huffda, dette blir visst litt for mye i «publiken»; sånne private spørsmål få`kke du svar på HER, altså! Ehem. Haha. LITT disclosure kan man nok gi; det er altså ikke et ukjent fenomen, de kysse- greiene du beskriver, nei…

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: vampen som stakk var nok også skremt av lettsindigheten din??
Jeg finner det interessant at menn som vil ha flerkoneri, ikke vil ha dame med flermanneri (fint ord, hva? Har mekka det sjæl!). Hva er de redde for? Å bli SAMMENLIGNET??

Bare elsk og forelsk deg MASSE, du! Jeg brukte ordet lettsindighet bare på ert. Du er åpen for livet, med alle sansene dine, og det er veldig vakkert.

Om en vampyr er mann har jeg ikke viten om, enda…heh. Kristne vampyrer vet jeg heller ingenting om; jeg er på kant med kristne hele tiden, så om de i tillegg er vampyrer blir det nok litt i meste laget. Knis.
Ikke bra å være redd for mennesker; her må du snu på flisa, og huske at andre mennesker er redde for DEG!

Er «jævla fitte»- scenarioet selvopplevd, eller?

Så du hadde funnet en, men så fant han en annen, eller?

e
Anonym
e

Hehe, til pass åt’n i så fall. Å forlate en dame på den måten er ikke særlig snilt gjort. Du kan ikke bare sitte å sende kjærlighetsbrev med blikket for så å stikke når dama synes det blir litt intenst. Slike ting må man følge opp. Han skulle benyttet sjansen, tatt meg med et storm-kyss, slik at jeg aldri forelsket meg i noen andre ever igjen. The end of lettsindighet ;)

Selvopplevd? Vel, ikke helt men nesten. Kanskje jeg blander med en historie jeg hørte en gang, jeg gjør jo det innimellom ;)
Jeg gikk meg helt vill i forsøket på å finne han, så han fant seg en annen. Utålmodig type. Hvem 17. er det som gifter seg med en annen like fort da uansett, (tror jeg, eller kanskje de bare er forlovet) viss de ikke fikk den de ville ha? Phø, hvis man kan droppe noen så kjapt, så hadde de aldri ekte følelser for deg heller, tenker jeg.

Hege, jeg skal gi deg neon gode råd, dropp menn som ikke vil kysse deg på første date.
Glem de som reiser fra deg, med mindre de har en helvetes god grunn.
Skilte menn går ofte tilbake til kona si, og den første henger etter før de går tilbake, er bare ei lekedukke. Så skal du menge deg med en av de, så vent til de har gjort seg ferdig med tullet sitt.
Ikke stol på mannfolk som ikke vil vise deg øynene sine. (og frekke nordlendinger uansett hvor hotte de er)
Lev i sølibat til Jesus henter deg, eller vær lettere lettsindig ;)

Hilsen en pest og en plage ;)

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: hei, pest og plage! Haha. Nei, var det snilt av han?? SA jo det, i et annet innlegg, at de som ser snille ut, kan altså være noen jæææævler i innerfôret! Haha. The end of lettsindighet, haha. Ja, den enden kommer jo når man har funnet noen man passer med. Hvis han var vamp, burde du nok passet deg for dental- entanglement, under «storm»- kysset. (Blod- storm??? Haha).

Kanskje det var et hevn- giftemål han typen foretok? Du har nok rett i det; er der følelser, trenger man litt tid på å komme over det, før man valser videre. Men tror der er endel mennesker som må utpå med en gang etterpå, for å døyve smerten, og det kan man jo også forstå. Alle håndterer brudd forskjellig.

Takk for råd…trenger jeg det??? Haha. Vil ikke en mann kysse deg på første date, så har du kastet bort penger, tid og oppmerksomhet; SA jo at dating er tull, og en form for prostitusjon!! Haha. Tenk på HAN da, som har kastet bort de samme midlene, på en dame han ikke har lyst til å være fysisk med.

En helvetes god grunn for å reise fra deg? Er manne- mensen en god nok grunn, eller??? Haha.

Du har nok rett i dine vurderinger, men dette er vel noe alle damer vet? Kanskje ikke de som er yngre, men.
Jeg synes synd i damer/menn som er den første etterat en mann (eller dame) er skilt; ikke uten grunn at det heter rebound på engelsk…

Mannfolk som ikke vil vise deg øynene sine? Dater du rundt med Blues Brothers- look-a-likes, eller???
Lev i sølibat til Jesus henter deg??? Hva i ….betyr det? At Jesusen er available, eller?? Hm….dere kristne, altså…ikke rart jeg havner i krangel med dere! Haha. Til Jesus henter deg blir nok et altfor usikkert prosjekt; han kan jo bruke ÅRHUNDRER, på DET prosjektet!! Å være lettere lettsindig…haha. Good one!
Hadet! :)

e
Anonym
e

Ja, hevn-giftemål må være kjipe greier. Derfor likte jeg også så innmari TS sin nye låt. I bet you Think about me. Feelgood :)

Egentlig er jeg glad for forvirringen som oppstod hos meg, da den har inspirert til mange gode historier. Jeg var jo in love i sin tid med en vanlig mann også, men de er ikke noe bedre enn vampyrer. Når man til slutt gir slipp på noen som man likevel ikke kan få være sammen med, så er det vel også naturlig at man tar seg et lite dykk i froskedammen og later litt som om den personen ikke eksisterte, eller ikke var så viktig likevel. I hvert fall dersom de sier at de ikke elsker deg.
Og på den andre siden: hvis en mann ikke klarer å fortelle at han elsker deg, hvis han mener at han gjør det, så røm. For det er vanligvis en grunn til at de ikke klarer å si det. Det er fordi at det ikke er rett person osv. Dette har jeg fått med meg etter å sett på ørten sesonger av the bachelorette/the bachelor.

Du har vel litt rett der igjen Hege, jeg har ventet for mye. Når er det slutt :) Jeg sier herved ja til den første og beste som dukker opp og kysser på første date ;)

ps. Hege, du minner meg litt om Alexa. ler du AI? lol

revolver
Anonym
revolver

e : e d så mang der ute som ser etter oldemors-tippoldemor ;) da ;)

Da må du vel innom aldershjemmet å se etter mannen i hornet ;)

e
Anonym
e

LOL. Mhm, har hatt haler av menn etter meg, men det var nok ikke pga. my sweet looks akkurat ;) Litt roligere nå, men har begynt å legge merke til noen snålinger de siste par dagene, litt usikker om det er tilfeldig eller om jeg bare har et lite etterhengt av paranoia fra tiden med haler. Sansingen kan jo ta litt av vettu, jeg er jo ikke SÅ klarsynt av meg, men har god fantasi, så det hender kanskje at ting blandet seg litt.
Hvis noen har noe usnakket med meg, så får de gå frem på rette måte, ellers blir jeg tverr som faan.

Aradorn
Anonym
Aradorn

jaja…

e
Anonym
e

Bare vent til jeg får tak i deg lilleputt ;)

Master Aradorn
Anonym
Master Aradorn

good luck ;)

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: hva er grunnen til at det bare er damer som kysser frosker? (eller gjør menn det også, i smug, for å finne seg en prinsesse? VET IKKE!!!)

Du har rett; kommer ikke ordene ut av munnen deres, så er de ikke riktig person for deg. (Rejection is protection…).

Pass deg! Du kan komme til å måtte SPISE de ordene; tenk om han kysser elendig, og kysse- sleiker hele trynet ditt!! Haha.

Ler jeg AI??? Hva faen? Hva er the common theme mellom meg og Alexa? Stemmen???? Haha.

Damene må slutte å lete etter «the one», og istedet gjøre seg klare for «THE MAN OF YOUR CHOICE»! MYE bedre!!
Sjalais! :)

e
Anonym
e

Du vet Hege, menn er ikke så nøye på det ;) Neida, overraskende nok så er det utrolige mange menn som visste allerede på første date at daten var deres tilkommende kone. (Og ande veien men det er jo ikke overraskende at vi kvinner vet slikt) Jepp, ser man på mange nok episode av Bachelorette så ser man tegningen. Hvis det er veldig vanskelig for noen å erklære sin kjærlighet så er det som oftest en grunn til det, og grunnen er, he is just not that in to you :)

Haha, tyne-slikking er kun for hunder, voff ;) Ja, det er jo nettopp derfor man bør sjekke kysse kjemien før man kaster seg ut i ekteskap/galskap. Du har vel rett, sjefen påstår at jeg har både en boyfriend og en spirituell husband, og en mann som elsker meg og som jeg elsker. Aner ikke om det er 1, 2 eller 3 forskjellige han snakker om. Slett ikke verst det for en avdanket oldemor som ikke har kysset så mye som en frosk siden 2006 lol. (i virkeligheten da vel og merke, er det rart man blir løsaktig på avstand?)

Sjalais? Jeg ler høyt for meg selv. Sjalabais, hehe.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: un- holy grail? Kanskje, men nå er jo hellig- gralen ikke å oppdrive, derav spørsmålet om «de» har funnet den, og nå bruker den i de un- holy`es tjeneste.

e
Anonym
e

lol. Den er ikke å oppdrive på utsiden, bare symbolet av den.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: symbolet? Nei, altså, noe sier meg at den finnes, i «fysisk» form.

Aradorn
Anonym
Aradorn

Har du itj sett filmen med tom hanks i hovedrollen, der han leter etter » holy grale «? !

Der får du mange tips, om hva som er, ikke er …

e
Anonym
e

Hm, husker ikke om jeg har sett den filmen. Jeg mente at den er inni oss, og på utsiden i fysisk form er den bare et symbol, en pokal. Men hva vet vel jeg :)

Master Aradorn
Anonym
Master Aradorn
Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: er Merlin inni oss, også, da, som symbol på vår indre magiker? Interesting… Huffda, kom visst ut litt feil, den kommentaren! Haha. Ehem…

Master Aradorn
Anonym
Master Aradorn
Aradorn
Anonym
Aradorn
Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: Det er best å flekke tenner på første date, for da ser man om det er to i mannen, eller om han er en reddfis! Haha. Reptilene har ikke hatt grunn til å komme lengre; de har måttet vente på at VI skulle komme lengre, så vi kunne håndtere teknologien de nå bruker for å bure oss inne med.

Shapeshifting er ikke teknologi, men det faktum av at kodingen i hjernen vår har mulighet til å fremvise ulike former.

Lys som renner gjennom årene, istedetfor blod. Hm…Det var en tanke, ja, og helt i tråd med det nye «mennesket» de skal lage. Thanks for the visual. Cheers! :)

e
Anonym
e

lol. Du sier noe der. Lurer på om de der også er telepatiske eller om det er bare de snille som er det?

Litt slik som kamelonen skifter farge kanskje da? Den teknologien står omtalt i bibelen slik jeg forstår den. Nå er det vel slik at begge deler er mulig, det ene utelukker ikke nødvendigvis det andre. Slik som det med Ailiens og demoner. Når du sier det så er det vel også fra et sted at både de gode englene og de «falne» kan skape seg om, i hvilken grad vet jeg ikke. Fascinerende å tenke på egentlig at så mye forskjellig rart kan finnes. Jeg tenker jo også at det er godt mulig at noen av disse skapningene som omtales i forbindelse med forsvinnende mennesker og triangler rundt om, er avansert teknologi. Det kan i hvert fall se slik ut.
De har det sikkert veldig gøy da med å lure mennesker hvis de kan bytte utseende slik. Tenk hvor mange pranks man kunne spille. Ville vært kjipt å forelske seg i en slik en, svisj, i neste øyeblikk ser han ut som tanta til noen du kjenner. lol.

Blodet og kjøttet skal transmuteres og transformeres, blir ikke mye namnam igjen til menneske eterne ;)

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: ja, det er jo noe å tenke på; hvis alle skal bli halvveis tekno- mennesker. De skal (gjør det allerede, mht «Covid»- injeksjonen som steriliserer mange) visst fjerne muligheten for mennesker til å ha egne barn/ være foreldre. Staten skal istedet avle barn, i kunstige livmødre (heter det livmødre i flertall???? J…rart…livmorer?? Liv morer seg ikke?). Kanskje det er disse barna som skal tortureres/ofres/spises?

Wilder sa i videoen at på et tidspunkt kommer reptilene til å slutte å shape- shifte, og kommer bare til å vise seg i reptil- form. De drikker visst barne- blod for å klare å holde på menneske- formen sin. Kanskje de i fremtiden ikke kommer til å trenge flere ritualer/ ofringer/ barne-blod?
Interessante tanker. Mvh

Det er visst bare spesielle blodslinjer som har evnen til å shape- shifte.

e
Anonym
e

Jeg har hørt at de reptilene som ikke shap-shifter er de snille. Altså de som ikke viser seg som noe annet enn hva de er. Det gjenstår å se da :) Skulle gjerne sett den der jeg så på tegning, den pene. Når jeg tenker meg om så har seg sett to foskjellige tegnet som var innmari pene og så veldig snille ut. De var faktisk penere enn en de peneste mennesker jeg har sett. Sannsynligvis var de ikke ekte.

Ser ut som om det er slik forlengs bare at ingen legger merke til det. Tekno verden.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: hvis reptilene er det samme som demoner; finnes det noen snille demoner? Kanskje.
Innmari pen, og veldig snill?? Ærlig talt, har jeg ikke lært deg NOE, da??? Man kan se SUPERSNILL ut, og være et helt, forbannade RÆVHÅL inni! Haha.

e
Anonym
e

Jeg tror det, HVIS de er de samme. Også dersom de «falne» er «ailiens» som bosatte seg på jorden, så tror jeg så absolutt at det kan finnes mange snille blant dem. Samtidig så ser jeg på det som en mulighet at (må jo vurdere alle muligheter) de kan transformeres av kjærlighet. Kanskje er de under en slags forbannelse og kan kun reddes av kjærlighet? Vi kan lære mye fra eventyrene :) Med mulighet så mener jeg jo at vi ikke kan tvinge, bare tilby den transformerende kjærligheten. For jeg er sikker på at det ER mulig.

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: hvis de falne er i The Abyss, må det vel være et sted her på Jorden? Stemmer med det Wilder sa i videoen; at de har tilgang til The Abyss fra stedet der de drev med ritualene sine (der Dronningen (Elisabeth) var med). El- se-beth; belsebub? Er ikke det noe som har med djevelen å gjøre? El er vel et annet ord for Gud?

Det kan betyr at inngangen (eller en av dem) kan befinne seg under Windsor castle, eller under et annet av kongehusets bygninger. Så spørs det om The Abyss strekker seg ut under hele jordoverflaten, og at en av inngangene dermed må finnes også her i Norge?

Siden det var så varmt der, ifølge Wilder, må man også kunne benytte stedet som FJERNVARME- ANLEGG for frosne nordmenn, hvis de kutter strømmen vår snart eller plutselig…..knis.

Ja, guri, dette er nok i ditt department; prøv deg med et True Love`s kiss på en av de demonene, og se hva som skjer! Haha. Tror jeg må holde for øynene, hvis det går kjempegalt. Vær forsiktig med lille du.

JA! Eventyr har mye sannhet i seg.

Ja, flere sier at å utsette ondskap for kjærlighet, er nødt til å transformere den. Tror du har rett i det, hvis ondskap per definisjon betyr å mangle kjærlighet. Må jo være slik, hvis de ble kastet ut fra Himmelen, og dermed kuttet vekk fra Guds kjærlighet.

Jeg vil hevde at man IKKE behøver å elske DEM; det holder mer enn nok å ha nok egenkjærlighet, fordi alt som utsettes for det, MÅ transformeres, eller rømme unna.

e
Anonym
e

ABYSS=BYSSA? LOL. Jeg tror the Abyss er out there in the dark matter. De kommer og går mellom, helt til det blir stengt for dem. (slik jeg tolker de)

Egenkjærlighet? Hvis det er det samme som ubetinget kjærlighet så :)

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: egenkjærlighet er å elske seg selv. Hvis du vil gjøre det til en ubetinget affære, så er det helt ok.

e
Anonym
e

Å jada, men du må huske på det Hege at man også kan fremtre som et rasshøl, og se ut som en gangster eller et trehodet monster, men likevel ha et hjerte av gull :)

Både Vårherre og hele engel-bataljonen kan skape seg om også. Noff-nøff ;)

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: helt riktig observert; resting-bitch-face comes to mind, too.

Master Aradorn
Anonym
Master Aradorn

Om begge eller en forelder har tatt vax’n, så blir barnet transhuman, uten menneske dna, eller hybrid av mennesket.

Dette er nøye kalkulert.

De regner med at 80% eller mer feiler, til å begynne med, så de satser hardt på at alle skal være transhuman i løpet av noen få år.

De som ikke, har tatt vax’n, og får barn, hvem vet hva de kommer til å gjøre med de !
De kan ikke, føde på sykehuset, da får barna og mor vax’n o’kke, som.

Blir noen tøffe år med xxxxtrem forandring.

Men, vi har blitt varslet om dette de siste 2000 år, så vi har hatt mer enn god nok tid til å forberede menneskeheten.

Siste 20 åra har internett vært overfylt med informasjon.
Siste 15 åra har de stått på taler-stol etter taler-stol og fortalt hva som skal skje, samt
der er 100vis av videoer, som viser fremtiden de har planlagt.

Så, menneskene har kun seg selv å takke for å være mer opptatt av seg selv, og egoet sitt, enn hva som skjer rundt seg og sine medmennesker.

Det ser vi bokstaveligtalt i samfunnet, all over the world.
Hjernevaskede folk står i kø for å dø, av en vax, all over the world.

Reptilians har infiltrert og designet verden i mer enn 2000 år.

De har nå kommet til siste stikk på planen.

Utslette menneske-rasen 100 %

e
Anonym
e

Men underlig nok samsvarer det litt med det som står i bibelen. At så mange skal kreppe. Vi får håpe at Gud forandrer mening og bare flytter på de som ikke vil opp.

Fredag
Anonym
Fredag
e
Anonym
movie
Anonym
movie

Late friday movie :
https://youtu.be/VfOq–6acLU

movie
Anonym
movie

Guardian Angle Numbers : 22:33
https://youtu.be/ouTtGF3C1gU

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: hva om Bibelen er skrevet av de som har planlagt disse tingene? After all, parts of La Bibla inneholder satanistiske skrifter…

e
Anonym
e

Hege, det er viktig å stille de spørsmålene, OM ALT :) Enig med deg, deler av den inneholder ord/energi fra the bad boys’es leader ;) Ved første øyekast kan det også virke slik dessverre. Men om man fortsetter, så ser man etterhvert at det må være «noe i noe av det»
Jeg tror, (Nå hender det ofte at jeg tar feil så jeg vet jo ikke med sikkerhet at alt jeg tror stemmer) at det er en blanding, det er jo lettere å villede slik. Har sett på en del oversettelser (snippets) tidligere og det er ganske sjokkerende hva fordreining/dårlig oversettelser, på enkelte orda bare kan gjøre, det kan endre betydningen av en setning helt. Jeg bryr meg ikke stort om selve bibelen, er opptatt av min Connection til sjefen. Han kan fortelle meg ting som ikke står der og forklare ting jeg ikke skjønner. Mulig at det finnes en original et sted som ikke er blandet med satanisme. Og mulig at den er ment å tolkes på en måte de fleste av oss ikke forstår. Jævlig dårlig sjakktrekk i så fall.
Men har man bare en halv hjernecelle så forstår man jo at ofring av mennesker og dyr er «satanisme» +++. Derfor «Jesus» er så kul, for han skiller seg ut, «høyeste kjærlighet» har ingenting med slik ofring å gjøre.
Den har ikke noe å gjøre med å drepe eller skade (Bortsett fra det som utføres i barmhjertighet ved alvorlig lidelse, hender jo at man må avlive dyr som lider fælt)
den eneste som noen som helst i all skapelse har autoritet til å ofre er selvet. Man kan altså kun ofte seg selv. «Ofring» (som du vet Hege, og mange andre her inne) kan kun bestå i å gi SITT EGET liv (eller gi opp sitt liv) for noen, også det å gi avkall på ting og tang for andres fordel. osv. Ofring/Sacrafice handler IKKE om den type blodsøl og satanisme som noen religiøse frimurer djevler driver på med. De ekte heltene ser man lite til fordi de handler i stillhet. De søker ikke berømmelse for det de oppgir, de gjør det av hjertet fordi de kjenner at det er riktig. Sitter mange helter rundt om som folk ikke vet noe om. Viktig å be for de også, fordi kan ha gitt opp mye som gjør livet deres hardt og trist.

Er ikke mye «Jesus»/høyere kjærlighet å finne i gamle testamente slik jeg ser det. I det nye testamentet er det mer :) Men det finnes «mye» om «Jesus» som ikke er tatt med i bibelen. Den virkelige sannheten og loven finner vi bare i hjertene våre. Det høyere hjertet :) JUHU :) Så jeg er bare interessert i «Jesus» lære når det gjelder «det bibelske»

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: sier ikke at ikke Bibelen kan inneholde noe av verdi; det jeg vil tillivs, er å ha bastante meninger om en gammel bok, og sette den som mal for hvordan man skal forholde seg personlig til Gud/Jesus.

Ja, nettopp, du har skjønt det; det er viktigere å leve etter sin egen opplevelse av Gud & co, enn å følge en bok`s definisjon på hvordan det forholdet skal se ut. Tenk på de som ikke har hørt om Gud og Jesus; skal man se på dem som mindre bevisst på Skaperverket og ånden bak det? Selvsagt ikke.

Enig med det du sier om ofring.

Man må også huske følgende; Jesus leste ikke Bibelen…så hvorfor skal VI?? Hahha.

Uansett; du må lese Bibelen «med forbehold», også når det gjelder Jesus…

e
Anonym
e

Enig med Hegemor ;)

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: you better!!! Hahah. HOOOOOOOOOWWWWDYYYYYY!!! (Still not gonna submit to my demands???)

kjell108
Abonnent
kjell108

– du har skjønt det; det er viktigere å leve etter sin egen opplevelse av Gud & co,

Du har vel egentlig et humanistisk livssyn. Du har vokst opp i dominerende ateistisk stat, liksom Sovjet. Fra barnsben av lærte du at vitenskap gir oss svaret på hvor vi kommer fra … Afrika sist jeg sjekket. Så ble du proppet full av vitenskap.
Ifølge vitenskap har vi en hjerne, som er større enn andre dyr. Reinkarnasjon er bare mytologi. Materie styrer bevissthet, ikke omvendt lærer vitenskap.
De som ikke deler et materialistisk grunnsyn regnes som dum.

Ifølge vitenskap var Nagasaki-bomben dårlig. Den veide et tonn, uten at det ble mere smell av det. Hiroshima-bomben var god vitenskap.

e
Anonym
e

Reinkarnasjon er det eneste ånds-logiske slik jeg ser det. Virker ekstremt usannsynlig at man kun lever et liv, kjipt for de som aldri vokste opp da, ser for meg sjefen stå der med pekefingeren» Sorry Mack, kun en sjanse, ju blu it»
Hehe, «noe/n» må dirigere materie ;)

Master Aradorn
Anonym
Master Aradorn

Dr Vernon Coleman – viktig nytt
https://brandnewtube.com/v/7vRWMe

vaxx’ers gets A.I.D.S – 0% immunforsvar
https://brandnewtube.com/v/VnK9hd

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Master Aradorn; søk på Black eyed Covid vaccine babies, og se hva det gjør med barna at foreldrene er vax`et. Creeeepy.

Ja, folk har vært mest opptatt av seg og sitt, men så har også tilværelsen vært lagt opp med nettopp det som formål; – holde folk occupada med skole/ jobb og så når de endelig har 10 minutter for seg selv på kvelden, så er det bare for å halvsove seg gjennom litt tv- underholdning.

ReptHILDE
Anonym
ReptHILDE

80% ;)

Master Aradorn
Anonym
Master Aradorn

:D :D

A
Anonym
A
e
Anonym
e

Aaaaaaaargh, stop it! Hver gang øynene renner så blir jeg tett i nesa.

A
Anonym
A
Master Aradorn
Anonym
Master Aradorn
Aradorn
Anonym
Aradorn

«So, Arry, Du som ser så godt »
Kan vel diskuteres litt, bruker +7,25, så ser godt ………..

e
Anonym
e

Briller? :)

Aradorn
Anonym
Aradorn
e
Anonym
e

Haha

Bank kollaps
Anonym
Bank kollaps
Aradorn
Anonym
Aradorn

Er du ikke, fornøyd med Lørdagsfilmen….

Bortskjemt liten snørrunge, på tide du er fornøyd med det du får servert ;)

e
Anonym
Sannhetene er vond å svelge
Anonym
Sannhetene er vond å svelge
A
Anonym
A

Kikkert ;)

e
Anonym
e

Hvor mange timer i døgnet? 9-16 ;)

e
Anonym
e

Når påfallende tilfeldigheter er alt annet enn tilfeldig:
https://www.youtube.com/watch?v=9bzij5C2V2M
«Witness»

Hun nevner frimurere og politi og andre på strå, litt uti talen sin.

Sannhetene er vond å svelge
Anonym
e
Anonym
e

Digger den magnetiske gutten, helt vanvittig :)

Aradorn
Anonym
Aradorn
e
Anonym
e

Et knippe utvalgte:
https://www.youtube.com/watch?v=_6WvpfOrFro
Jonas Blue «Ailien»
https://www.youtube.com/watch?v=jDWahg4odAY
Lord of the rings «May it be»
https://www.youtube.com/watch?v=eXBBmJTFuYs
«Why dont you tell her who you are?»
https://www.youtube.com/watch?v=vXNu39UUADA
«I remember your eyes»
https://www.youtube.com/watch?v=rdEbjNy5BNs (lol)
«He scared me half to death»

https://www.youtube.com/watch?v=-QngbRrKI4s
What should have Been

Sannhetene er vond å svelge
Anonym
Sannhetene er vond å svelge
Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

En tusen takk til alle som bidrar med kommentarer! Mvh Hege. <3
https://davidicke.com/2021/11/07/blind-joe-i-will-not-comply/
HOWDY! :-)

e
Anonym
e

HOWDY? Laughing my balls of … well, i would if i had Any ;)

Master A
Anonym
Master A
Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: imaginary balls work just fine…eh.. Ler man av HOWDY? Hva er morsomt med det??

e
Anonym
e

lol. Har du ikke merket deg hvem som bruker det uttrykket?
Jepp, du har rett, utrolig hva som hender i fantasien kraft :)

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: nei, enlighten me; hvem bruker HOWDY?

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: HOWDY, HOWDY, HOWDY, HOWDY! (Jeg kommer altså til å fortsette, helt til du forteller meg hvem som bruker det uttrykket! Hha).

e
Anonym
e

Hege, jeg liker deg, hvis du var mann skulle jeg tatt deg med på date, nå som jeg er midt i «kysse frosker» sesongen ;)
Du skal få bruke resten av ditt liv på å finne ut hva jeg mener med dette. *rekker tunge*

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: you fecking, CRUEL BITCH!!! Hahahhaha. You`re in for a life- long, hellish journey of HOWDYHOWDYHOWDY- ing you, then! Remember; YOU asked for it! HAHA.

Takk for likingen! Du har en flott humor, så kudos til deg! :)

Jeg rødmer altså her, litt: Heh. Må man være MANN ,altså?? Holder ikke med «divine masculine» heller, eller?? Tuller bare. Frosker på denne tiden av året?? Bor du i tropiske strøk, eller??

Jeg har aldri skjønt poenget med date; waste of money; alle vet jo hva man er ute etter, så skip the doe, and spend yer money på ANDRE ting! Haha. Date er vel egentlig en form for prostitusjon (betaling for (future?) services), og bør således FORBYS?? Eller kanskje sorterer det under «investment»? VET IKKE!

SHALOM, live well, and buckle up for more HOOOOOOOOWWWWWWDDDYYY!!! <3

e
Anonym
e

Å neida Hege, «dateaften» er en vurderingsaften, slik at du lett kan sile ut hvem du ikke vil gifte deg med. Liker egentlig ikke date selv, mest fordi jeg sjelden er interessert i å vurdere noen i det hele tatt. Kaffebesøk er bedre, hvis man nå i det hele tatt finner noen som er av interesse. Trøndelag er jammen meg ikke mye tropisk, men sykt mye frosker i midt Norge :)

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

e: Trenger man å vurdere; er det ikke noe man vet rightaway? Førsteinntrykket stemmer alltid…
Dessuten; slitsomt å bruke tid på vurderingsaftener, hvis det blir endel av dem, ikke sant?
Hei, trønder!
PS: HOOOOOOOOOOOOOOWWWWDYYYYYYYY! Haha. Husket plutselig at The Blues Brothers åpnet en av sangene sine med Hooooowdyy; det var vel ikke dem du tenkte på?

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

Tror du f…ikke at youtube har fjernet sangen til blind joe!! Hrmph! Var vel for populær. No worries:
https://www.bitchute.com/video/WQkUVOnlaoBR/

ken
Anonym
ken

Hege Fredriksen –
«I Told You So» – https://www.youtube.com/watch?v=W-gngBsA_DI
«Television Watching News Believer» – https://www.youtube.com/watch?v=ZzVziB-e_eg
«Dont let them take your mind» – https://www.youtube.com/watch?v=ziVLbEoQ4Sc

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

ken: tusen takk! Må ta det etterhvert…det hoper det seg opp med info, i livet mitt. Cheers! :)

Hege Fredriksen
Anonym
Hege Fredriksen

ken: takk for funky musikk…fikk sett dem likevel. Cheers!

e
Anonym
e

Arry, Hva tror du er tilstrekkelig dokumentasjon dersom jeg skal leke meg litt med det jeg nevnte her tidligere? Prøver å finne riktig fremgangsmåte her nå …

Master Aradorn
Anonym
Master Aradorn

Du har vel NEVNT 1million ting her inne ?!

Dr Amandha D Vollmer :
Her me LAUD and CLEAR :
https://brandnewtube.com/v/5nkJap

e
Anonym
e

Trodde at du hadde godt syn jeg, lillegutt ;)

Aradorn
Anonym
Aradorn

tippoldemor :
Snart blind, eller ikke.
Bruker 3’dje øyet uansett :D

Nesten umulig å finne riktig frekvens i alt du har mumlet ut, som da tippoldemødre gjerne gjør ;)

e
Anonym
e

lol. Sier han som er så liten og søt som 7. far i huset ;)
Du har rett, igjen.

e
Anonym
e

Dagens:

https://www.youtube.com/watch?v=Kt6UkFtWYl8
Lo så jeg hostet og gråt de ti første gagene jeg så denne her

https://www.youtube.com/watch?v=NYOQDnWFXYI
«Me and Mr. Jones»

https://www.youtube.com/watch?v=Y2SGfMcemaM
Wait for it! Vakkert, overjordisk :)

Aradorn
Anonym
Aradorn
e
Anonym
e

Yo, Arry, hva betyr det når man ser bare en liten del av ansiktet til noen. Eksempelvis munn med bart over, ikke engang hele hake og kinn og ingenting annet. Hvorfor kan jeg ikke se hele? Har du opplevde slikt med klarsynet ditt?
(og at du ser det samme maaange ganger på den samme måten, bare en liten del av ansiktet)

Master Aradorn
Anonym
Master Aradorn

Yo, oldemors – tippoldemor ;
Da har du nok en bekjent / slektning eller så, som er innom.

Noen prøver å gi seg til kjenne.
Du burde merke kulde eller føle / sense nærværet.

Husk å beskytte huset, boligen og eiendom, samt deg selv.:

Ber om at divine light omgir meg, og gir meg beskyttelse, så bare divine light kan komme igjennom.

Happening now :
https://youtu.be/aC7VnJ_ZoTw

e
Anonym
e

lol. Master knøtte-putt ;) Så spennende. Jeg føler mest varme, sjelden kulde. Er Jo en del jeg sanser som jeg ikke nevner, men med så mye skrømt som har hengt i flettene mine så er det blitt vanskelig å vite hvem som er hva. Men akkurat denne munnen med barten driver meg til vanvidd. (på flere vis ;) Ikke negativt men frustrerende når jeg vil se mer. Kanskje dukker det opp en dag :)

God ide, jeg gjør ofte det samme.

Master Aradorn
Anonym
Master Aradorn

Viss, du opplever å ha noe som «henger på deg», så gå ut og bruk jording.
Effektivt, redskap.

Master Aradorn
Anonym
Master Aradorn
e
Anonym
e

Willow! :)

e
Anonym
e
Earth music
Anonym
Earth music
e
Anonym
e

Ken, nå kommer senga di:
https://www.youtube.com/watch?v=YSEw_VsB8Ns
Med Beds Covert Technology Roll Out

Løp å kjøp ;) Lurer på om denne fikser tenner …
Chipp, chipp, chipp, chipp tech. Her har man lokkemiddel som vil få flok til å ta chippen med glede.
De sier Draco har gitt denne teknologien til Militæret/Forvaret. (Underground) Stemmer godt med noe av det jeg har snappet opp via «klarsyn» bortsette fra at jeg aldri har sett noen Draco. Har sett den der medical tanken i syn jeg hadde angående to forsvunnede mennesker.
Ut ifra det som blir sakt her, så forstår jeg bedre noe av det jeg har sett. Human trafficking på et annet nivå.

ps.
Jeg vil tro at det finnes de som har mye av denne teknologien uten at de bruker den til noe satanistisk. Akkurat som «englene» og «de falne» englene (good og bad ailiens?) har den samme teknologien/evnene. +++

Tillegg:
https://www.youtube.com/watch?v=aC7VnJ_ZoTw
Aɴ ᴀʀʀᴇsᴛ ᴡᴀʀʀᴀɴᴛ ʜᴀs ʙᴇᴇɴ ɪssᴜᴇᴅ! Sʜᴏᴄᴋɪɴɢ ᴇᴠᴇɴᴛ ɪs ᴀʙᴏᴜᴛ ᴛᴏ ʜᴀᴘᴘᴇɴ!
Hvis det er sant at noen av disse har satt atomvåpen ut av drift osv, så må de jo være av den sorten som ikke bruker teknologi til satanistiske formål. KULT :) Go good boys :)

ken
Anonym
ken

Se, hør og lær :-) «It’s a big club, and you ain’t in it!» – George Carlin

George Carlin Destroys Global Warming, Politics, Fast Food, Economics and War
https://www.youtube.com/watch?v=sUGOnhOch0Q

George Carlin – Saving the Planet
https://www.youtube.com/watch?v=7W33HRc1A6c

George Carlin — Religion is Bullshit
https://www.youtube.com/watch?v=8r-e2NDSTuE