Du leser nå
Den statlige drapsliste fra Tyskland

3 minutter lesetid

Foto herfra: https://www.gmx.net/magazine/politik/journalist-tichy-vorsitz-ludwig-erhard-stiftung-35113776


Den statlige drapsliste fra Tyskland

Idag ble jeg kjent med at det finnes en statlig drapsliste i Tyskland. En liste med 250 navn ble omtalt av skribenten bak det kjente nettsted Tichys Einblick (Tichy har skjønt det, av Roland Tichy). Han unngår å nevne andre navn enn sitt eget av de som har den tvilsomme ære å være oppført på denne listen. Han begynner artikkelen med: «Det høres ut som en spøk, men det er dødsens alvor. En drapsliste med 250 navn verserer ute i samfunnet; Kan man ustraffet oppfordre til drap av folk som kritiserer regjeringen?»


Roland Tichy var førstemann ut i april i 2020 å bekjentgjøre det tyske stats misgrep i samfunnet i kjølvannet av coronapandemien, han blottstilte de ledende tyske politikere, også Angela Merkel, fullstendig. Det gjaldt dengang en intern rapport fra det tyske innenriksdepartement, som ikke fikk innenriks-ministerens øre. Ticky skrev om dette og det ble oppstyr som bidro vesentlig til den skarpe motstand som drev den politiske Covid19-pandemi og -vaksineringen fra skanse til skanse i Tyskland.


Morten Jødal 1953 – 2021, ledet frem til sin død klimarealistene, like truende for visse folks hensikter som Kary Mullis med sin PCR-test, minneord, her.

Å offentliggjøre at det verserer en drapsliste av statsfiender, er som å få åpnet døren til det helvete statsapparatets lakeier har skapt for mange enkeltindivider og deres familier ikke bare i Tyskland, men også i Norge. Det trengs, for der inne er luften stinn av illeluktende historier. Mange ledende i departementene føler seg høyt hevet over vanlige folk og mener seg berettiget å skalte å valte med, ikke bare den vanlige manns liv, men også hans død. Ikke bare vanlige kritikere utsetter seg for dette, men også ledende politikere som Tore Tønne i 2002 og LO-mannen Hans-Christian Gabrielsen i 2021 har blitt forfulgt og myrdet (se artikkelen på tysk, her).

Roland Tichy skriver: «Det var ikke ukjent. Den berømte ZDF medarbeider Bøhmermann var den som begynte med en slik suspekt liste, mange av navnene stammer fra hans opprinnelige liste. Siden den ble kjent har jeg personlig mottatt flere mordtrusler. Til nå har jeg ikke reagert på dette, men har kun forsterket ytterdørene og vinduene i huset, og også skiftet adresse. Han avslutter sin artikkel på følgende måte: «For meg er dette et uttrykk for den uhyre forråelse rundt det grønne-venstre-radikale miljø som hersker i vårt land. Jeg betrakter det som en ære å være nevnt på denne listen. Vi lar oss ikke i tyrannisere.»


Hans Kristian Gaarder (1960 – 1921) utgjorde en trussel for et mindre, ledende maktorientert miljø bak en norske stat. Deres barbariske metoder bør gjøres viden kjent. Minneord om Gaarder skrevet av Jarle Johansen, i Riksavisen, her.

Dessverre har slike politiske drap blitt utført i mange år. Ikke bare i Tyskland, men også i lille Norge. Dette er uttrykk for en tenkning som lever i visse ledende miljøer som heter: Truende kritikere blir tatt av dage. I Norge døde Kurt Oddekalv i januar 2021. I april døde Hans Kristian Gaarder. I september i år døde klimakritikeren Morten Jødal. Alle var profilerte samfunnskritikere, kritikere som utgjorde en trussel for et kjent mindre miljø bak staten. Flere kunne nevnes. Det som var gjennomgående hos dem alle var at de gjennomskuet de løgner som idag blir brukt som brekkstang for en meget suspekt samfunnsutviklings, en utvikling vi idag står midt oppe i. Vi har i vårt land idag ledende politikere som bruker drap av politiske motstandere som virkelmiddel. Men de lar også folk bli tatt av dage som har kunnskap som kunne utgjøre en trussel for dem. Drapet er et instrument for egen politisk vinning, men også for å gjøre det politiske landskap lettere fremkommelig for en lyssky utvikling. En beryktet metode som ble satt i system av Josef Stalins bakmenn, folk som ikke ville skitne til egne hender.

Få nye perspektiver. Finn din sannhet. Bli fri.

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
91%
Opplysende
0%
Inne på noe
4%
Usikker
0%
Dårlig
4%
Om forfatter
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.

Kommentarer

avatar
  Abonnere  
Varsle om