Du leser nå
Det er en Gulag i din fremtid – del 2 – av Eustace Mullins

1 minutt lesetid

https://collections.ushmm.org/search/catalog/pa8290


Det er en Gulag i din fremtid – del 2 – av Eustace Mullins

Der er rart å tenke på at vi europeere sålenge har blitt ført bak lyset i mange henseeender, ikke bare om den siste verdenskrig, men i en lang rekke viktige forhold…fordi det var noen som hadde hånd om pressen, om bøkene…


Heinz Alfred Kissinger, født i Fuerth i 1923 (foto her).

Eustace Mullins skriver i boken There Is A Gulag In Your Future: «For å få bevis på den barbariske mentaliteten til kommunistkommissærene, fotograferte tyskerne systematisk scenene fra disse massakrer, og skrev ned uttalelser fra noen overlevende som hadde flyktet inn i skogene. Senere under rettsakene i Nürnberg endret seierherrene uttalelsene og fotografiene for å kunne få drept de tilfangetatte tyskere, de «leste» tyske vakter istedenfor russiske, de endret lokalitetene fra de russiske til tyske steder som Auschwitz, Dachau og andre konsentrasjonsleire.»

«Så kom alle tyske henry-kissingers, de flyktende tyske jøder som svermet innover Tyskland i hælene på den amerikanske hær. Det var disse som ble det slagne folks nye kommissærer, som hadde kastet seg på reisen med den holdning å bruke de forfalskede anklager som unnskyldning for å utrydde hele det tyske folk, slik Morgenthau (faktisk) hadde foreslått. Som vanlig skulle den jødiske dobbelthet betale seg, for det ble bestemt at de beseirede tyskere skulle betale 10 mrd dollar for alle de jødene sovjeterne hadde drept. I dag betaler de beseirede tyskere fortsatt betydelige summer til staten Israel for jøder som døde i Stalins kvegvogner.»


Jeg kjente ikke til dette. Men jeg hadde hørt rykter. Kanskje ligger her noe av grunnen til at Adolf Hitler i vår offentlighet så gjennomgående ensidig har blitt fremstilt som djevelen selv, svartmalt der hvor det var mulig…igjen og igjen, jeg ante det kanskje, men begrep ikke hvorfor. Toppfoto, her. Boken There Is A Gulag In Your Future av Eustace Mullins, kan lastes gratis ned, her.

Få nye perspektiver. Finn din sannhet. Bli fri.

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
80%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
20%
Dårlig
0%
Om forfatter
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.

2
Kommentarer

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
kjell108 Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
kjell108
Abonnent
kjell108

Vatikanet, med sin ateistiske agenda, idag NWO agenda, tilhører de vanlige mistenkte for 1917-revolusjonen.

Hva dagens «revolusjonære» ser ut somcomment image

Dette er fotsoldater for USA og NATO.
Bevis 1: UNITA (Angola) jobbet for CIA. Metoden deres var mest å legge ut miner slik at sivile ble offer.

Strategien bak å bruke terrorisme er beskrevet her

Fourth-generation warfare is defined as conflicts which involve the following elements:
– Complex and long term
– Terrorism (tactic)
– A non-national or transnational base – highly decentralized
– A direct attack on the enemy’s culture, including genocidal acts against civilians.
https://en.wikipedia.org/wiki/Fourth-generation_warfare

kjell108
Abonnent
kjell108

comment image

CIA logo = Violence & Terror Inc.
CIA bygde egne fabrikker for produksjon av AK-47 i Afrika

CIA Media som CNN vil sørge for at Boko Harams terror blir kjent over hele verden. Boko Haram vil promotere seg selv som terrorister
– Det er vi som er de største terroristene i verden

For å være idiot på det nivået trenger man en etterretningsorganisasjon som finansier