Du leser nå
Fotball rigget, politikk og numerologi

5 minutter lesetid

http://sfcitizen.com/blog/2021/05/25/word-on-the-street-tokyo-japan-cancel-the-tokyo-olympics-word-on-the-street-san-francisco-usa-tokyo-olympics-and-advisory-words-from-the-state-department-level-4-do-not-travel/


Fotball rigget, politikk og numerologi

Blir olympiaden i Tokyo nok en gang utsatt, til 22.juli 2022?

Fra VG.no 08. juli 2021, Tokyo tviler på OL, Deltaviruset vil spre seg raskt, er det ikke allerede tydelig hva som viser seg i horisonten?

Det var ikke nok med Europamesterskap i fotball. Skjøv vi det ett hakk opp kom vi opp i verdensmålestokk; globalistenes verden. Det pseudo-nasjonale omfavnet av det globale, de internasjonalt agerende miljø som lot som om de var interessert i det nasjonale, for bedragets skyld. De kastet oss blår i øynene for å føre oss vanlige folk bak lyset, slik at vi ikke skulle forstå hva det dreide seg om.

Det gjaldt olympiaden. OL som skulle blitt arrangert i Tokyo i 2020 (se New York Times om utsettelse til 2021, her), skulle igjen arrangeres nå i år, i 2021. Men her spiller numerologien en særlig rolle. Det dreier seg om makt og tall, ville de bruke den super-okkulte soldyrkelsesdato, og flytte OL til den 22.7.22 fordi datoen har så stor tyngde? Noe som i så fall vil harmonere med Oslo og Norge 22.7.11.

Og 22 dividert med 7 = 3.14 som igjen er solas omkrets dividert med solas diameter (se om Pi, her), kanskje fordi da ligger betydelige terror-politiske hendelser i samklang med kosmiske hendelser. Corona: For sikkerhets skyld, Corona passer inn i en slik tenkemåte for astronomisk er den jo den lysende stripen rundt måne og sol. Moderne olympiske leker er inspirert av antikkens leker hvor dyrkingen av Zevs var integrert, Zevs er koblet til den hellenske solguden Helios (se Wikipedia om Zevs, her). Vi husker at OL-ringene symboliserer alle fem verdensdelers felles koordinerte dyrking av Zeus fra Olympen. Men her med demoniske fortegn, forvrengningen, da folkene bak beundrer dem meget (se åpning av OL i London i 2012, her).

Solen vil bli dyrket, naturligvis. Men datoen angir en fin anledning til å avslutte OL slik vi kjenner det med deltagere fra ulike nasjoner. Isteden kan vi få globalistenes mesterskap, uavhengige av nasjoner. Er dette utåndingen av OL? Se Dagbladet, her. De vil fortsette å la det være et spill med 22 spillere på banen, 11 på hvert lag. Europamesterskapet har blitt spilt i 11 byer, og finalen går 11.7. Husker vi tilbake: John F. kennedy ble myrdet den 22.11.1963, utøyamordene skjedde den 22.7.2011.

Er tallenes mystikk og magi lenket sammen med det fornedrende; de blodigste mord, splittelser av familier og den verste utnyttelse av menneskelige omstendigheter? For vitebegjærlige kan det være greit å se nærmere på EM-kampen mellom Danmark og Finland. Der kollapset av helt uforståelige grunner den danske stjernespilleren Christian Eriksen. Ble han slått ned i bakken av usynlige krefter? Var dette en villet markering, hjulpet frem av ukjente? Var datoen 12.6. tilfeldig? 12 = 6 + 6, det skjedde i den 6. måned og resulatet gir seg selv: 6 + 6 + 6, dyrets tall (the beast).

EM i fotball er rigget, bak er skjult politikk

Forside fra rett før fotballkampen Danmark-England, selvfølgelig visste også spillerne at den var rigget, fra den engelske avisen The Sun, her.

Er det ikke rart at noe så betydningsløst som fotball ble satt så høyt i fokus, solgt ut som noe viktig, dyrket frem i omhegnet kultur, den beste matjord med vanvittige utbetalinger hvor landslagstrenere opptrådte som nasjonalhelter. Hvor var sammenhengen? For slik det ble fremstilt, rimet det ikke. Det var ulogisk og ikke engang fornuftig. Kunne det ligge noe bak, særlige motiv og målsettinger?

Ting vi aldri hadde hørt om, ting det aldri ble snakket om? For det som skjedde for noen dager siden; i landskampen mellom Ukraina og England, virket ikke de ukrainske spillerne lite interesserte da de spilte i Europamesterskapet i fotball? Tanken på fiksing av fotballkamper kom opp. Var fotball-EM rigget, var det allerede på forhånd bestemt at England skulle vinne? Kanskje fordi England skulle stenges ned permanent og olympiaden utsettes?

For å ta det med nedstenging først: De frykter varianter av det angivelige virus på de britiske øyer, Delta, Beta og Alpha-variantene? Ser vi nye lokale nedstenginger (local lockdowns) komme, er det fare for virus helt fram til september (se engelsk avis om local lockdown, her)? Visste vi ikke i kjølvannet av hvordan helsemyndighetene jobbet med dette, at det kanskje var nettopp derfor de satte dørene på vid vegg?

At de ville klappe i hendene foran oss og rope «var det ikke det vi visste? » Ja, sto ikke lockdown-beslutningstakere til og med over myndigheter og politikere? Ja, kanskje var det nettopp derfor de åpnet opp for fotballkamper under tittelen Europamesterskap? Det beste nasjonale mannskap i Europa? Var det ikke da passende med en ny «farlig» Delta-Alpha-Beta virusvariant som ville måtte spre seg?

Pengenes makt og korthus

The Crown, representant for City of London, dronning Elisabeth (foto, her).

Ser en bort fra tallenes tale, finnes det også en rekke beretninger om juks og rigging (fiksing) av fotballkamper som verdensmesterskapet i 1978. Rent økonomisk gir det store muligheter om en vet hvem som vinner på forhånd, en satser penger i god tid i forkant da oddsene er de beste (se Argentina ble tatt på fersk gjerning, her). Konklusjonen er at EM har vært rigget fra begynnelsen til slutt:

England skal vinne europamesterskapet i fotball som planlagt. Men det viktige skjuler seg bak fotballen og det er lockdown og flyttingen av OL. Den fulle nedstengingen finner sted fra 4 til 11 dager etterpå. Vil OL igjen bli avlyst og bli flyttet til neste år? For er ikke dette et skjørt korthus? Et korthus som raser ved den minste pust? Et korthus som ble stablet møysommelig opp via Lillehammer 1994, Qatar-tildelingen av VM 2022 som ikke kunne holdes om sommeren p.g.a. varme og hvor ingen stadioner kunne fylles etter VM, for det fantes jo verken publikum eller spillere som var interessante nok å se på, slik at man kunne fylle disse engangs-gigant-stadion? …


Numerologi er fra den jødiske Kabbalah, Sepher Yetzirah, eller som den også kalles fra Dannelsens bok, se bok av Zachary Hubbard, som kan lastes ned, her. «Jeg har ingen tro på det okkulte, men er klar over at esoteriske fragmenter gir elementer til et apokalyptisk verdensbilde, og det må derfor tolkes og forstås, » skriver forfatteren og journalisten Yoichi Shimatsu om Alexandria Ocasio-Cortez (AOC) sett fra numerologiens synspunkt, artikkel, her.

Få nye perspektiver. Finn din sannhet. Bli fri.

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
43%
Opplysende
22%
Inne på noe
0%
Usikker
9%
Dårlig
26%

23
Kommentarer

avatar
7 Comment threads
16 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
MrSixxthsenseeiver haugen nordsleiveDildofaceNilsensmurfen Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
kjell108
Abonnent
kjell108

– er det fare for virus helt fram til september (se engelsk avis om local lockdown, her)? Visste vi ikke i kjølvannet av hvordan helsemyndighetene jobbet med dette, at det kanskje var nettopp derfor de satte dørene på vid vegg?

UK juni mnd
12 per dag (offisielt) pga COVID-19
2300 døde per dag av andre grunner
0.5% av de døde var relatert til COVID-19 – mest i aldersgruppen 80 år

Nå dør tusener fordi sykehusene utsetter og utsetter operasjoner

ken
Anonym
ken

Takk for en opplysende og informativ artikkel! Apropos «England skal vinne europamesterskapet i fotball som planlagt.» Da er det bare å sette penger på England til kveldens finalekamp?

KTA
Abonnent
KTA

Mange europeiske land har vaksinert store deler av befolkningen. Og det er sommer hvor Corona-viruset ikke trives i sola. Likevel eksploderer smitte-tallene. Det går mot lock-down og tvungen vaksinering ja. Psykopatene får det som de vil. Løgn-pressen og andre hyklere har ingen som helst moral igjen. Jeg sluttet og se på fotball for mange år siden, det meste er rigget. Dessuten er fotball-supportere så hjernevasket. England kneler dessuten for marxismen så hvis det skulle være noen jeg håper vinner må det være Italia

kjell108
Abonnent
kjell108

Olympic organizers, working closely with the government, had announced two weeks ago that they would allow some domestic spectators to attend events. They capped attendance at 10,000 or 50 percent of a venue’s capacity, but warned at the time they might change course if infections rose again

Som vi forstår kan leger bestemme at PCR-tester skal være på 25 «runder av forsterkning» … eller også 45 «runder av forsterkning» … hvilket vil 100-doble antall «COVID-19 positive».
Dermed kan helsemyndighetene erklære at Japan «holder på å gå under» og at «nasjonal unntakstilstand må innføres».
Hva med FNs menneskerettigheter under nasjonal unntakstilstand?
– De gjelder ikke under unntakstilstand

kjell108
Abonnent
kjell108

Tragedien Haiti
Som det ene landet i verden uten COVID-19 vaksinering må vi regne med av 40% av haitierne vil dø av COVID-19?

Norge
COVID-19 døde per million = 146
Haiti
COVID-19 døde per million = 41
comment image

Presidenten på Haiti ble nettopp skutt for å ikke samarbeide med WHO

kjell108
Abonnent
kjell108

DR. SHERRI TENPENNY
– 50% av dem som tar kontakt med lege gjør det pga. bivirkningner av COVID-19 vaksinering
– Ingen av produsentene bak COVID-19 vaksinene påstår noe mere enn av de vil mitigere symptomer
– Ingen av COVID-19 vaksinene er vaksine

Altså, ingen COVID-19 vaksinene er testet utover
– Føler du deg bedre nå?

DildofaceNilsen
Anonym
DildofaceNilsen

Nå vant jo ikke England EM da. Så hva da?