Du leser nå
Vaksinepass er inngangsbilletten til despotisk tyranni

3 minutter lesetid

Hør Dr. Yeaden introduserer seg selv her: https://www.youtube.com/watch?v=t3BVo1RGcKQ


Vaksinepass er inngangsbilletten til despotisk tyranni

Dr. Michael Yeadon, en fryktet motstander fordi han var en av dem (se hvordan Reuters fremstiller en motstander, her).

Dr. Yeadon, tidligere forsker og visepresident hos Pfizer er en mann hvis livserfaringer har gitt ham evnen til å bedømme det som nå nærmer seg.

Han uttrykker det slik: «Hele pandemien er bygd opp på løgn, ikke en eneste bit av dette er støttet av vitenskap, jeg mener vi står ved porten til helvetet; det dreier seg om den totale overvåkning av den enkelte.» Israel planlegger halvårsvaksiner for sin befolkning, ny vaksine hver 3. måned. Netanyahu har gjort en avtale med Pfizer for innkjøp av 60 millioner doser til 9 millioner innbyggere (se intervju med Ilana Rachel Daniels (6:59), her).

Dette er fremtiden som venter hvis du blir sittende med hendene i fanget. Tro ikke at lovene for et demokrati gjelder; frihetene du lenge har kunnet nyte godt av vil bli plukket vekk, en etter en. Tro ikke de er høflige, de er brutale og hensynsløse. De vil ha et diktatur med smittevernloven som brekkstang; har vi ikke allerede sett hvordan de overkjører våre rettigheter uten å nøle?


Vaccine Passport Is a Ticket to Tyranny, or Worse

av Dr. Michael Yeadon (et utdrag av originalintervju, her)

Margrete Salvesen på Facebook, om vaksinepass, se hele hennes innlegg, her, se artikkel Øverenget, VG, her.

Faktisk har jeg skrevet flere artikler som beskriver hvordan sporing av vaksinasjons-status vil innlede et overvåkingsapparat som er større enn noe vi noen gang har opplevd før. Det prejudikatet som ble opprettet akkurat nå, er et som i fremtiden vil gi helsemyndighetene «retten» til å tvinge et hvilket som helst antall eksperimentelle medisiner, vaksiner og teknologier over oss i folkehelsens navn.

Hvis retten til å nekte en eksperimentell medisinsk prosedyre ikke opprettholdes nå, vil hele jordens befolkning komme til å bli brukt til eksperimentering uten å bli spurt.

Men det er ikke alt. Dette innledende vaksineovervåkingssystemet vil til slutt knyttes til andre digitale systemer, for eksempel alle andre medisinske journaler, biometrisk ID og et helt digitalt banksystem. Implementeringen av et Google-basert sosialkreditsystem, i likhet med det som ble implementert i Kina i 2018, er også svært sannsynlig. Under et sosialt kredittsystem tildeles eller trekkes poeng for visse typer oppførsel. Når poengsummen din faller under et visst nivå, blir straffen utmålt i form av reisebegrensninger eller avslag på lån, for eksempel.

«Ikke la systemet deres tre i kraft,» sier Yeadon. «Det kommer til å bli brukt til å tvinge deg. Jeg tror at hvis du lar et vaksinepass tre i kraft, vil du bli pinget en dag, og det vil råde deg til å gå til legesenteret for å få din påfyllingsvaksine. Hvis du velger å ikke få vaksinen, utløper passets gyldighet, noe som betyr at du ikke kan komme inn i en butikk. Du kan ikke bruke bankkortet ditt. Alt noen trenger å gjøre er å sette en regel som sier ‘Etter en gitt dato, før et bankkort kan brukes, må et vaksinepass fornyes …

Jeg er livredd for at kombinasjonen av vaksinepass og påfyllingsvaksiner vil føre til masseavliving, bevisste henrettelser, kanskje av milliarder av mennesker. Du kan være med å stoppe det når du tar det jeg sier på alvor. Selv om du kanskje liker ideen om vaksinepass, kan det også gjøres ved hjelp av skriftlige opptegnelser eller noe, papirer og dokumenter … men ikke la det være i en interoperabil global database med fast format, for det vil være slutten på menneskenes friheter. Og kommer det så langt, er det ingen vei tilbake. ”


A mass depopulation agenda (?): «I’m very frightened of that. There’s no possible benign interpretation of this,” Yeadon says. “I believe they’re going to be used to damage your health and possibly kill you. Seriously. I can see no sensible interpretation other than a serious attempt at mass depopulation (tekst herfra, her, opprinnelig intervju, her). »

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
71%
Opplysende
16%
Inne på noe
2%
Usikker
0%
Dårlig
11%
Om forfatter
Sven-Inge Johansen
Bidrag: Vipps gjerne til 41743388 eller konto 9722 17 58963, med takk for støtte.

471
Kommentarer

avatar
46 Comment threads
425 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
22 Comment authors
SverkeekenRussia Todaye Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
KTA
Abonnent
KTA

Bra artikkel igjen Sven-Inge. Jeg trodde i begynnelsen av denne falske pandemien at Gates og de andre psykopatene samt de korrupte folkene i diverse Helse-institusjoner bare ville ha mer penger. Men har skjønt de siste par månedene at det er befolkningsreduksjon som er hovedmålet. Hva er vel bedre å få dette bekreftet av en tidligere leder i Pfizer ?

Fauci ble også anklaget for folkemord for 30 år siden. Denne legen uttrykker ganske klart at Fauci og andre også skapte AIDS-viruset for å drepe mange mennesker. Fauci er en notorisk kaldblodig massemorder og Hitler vil blekne i forhold til denne psykopaten https://www.bitchute.com/video/ErqMNaWtXJJF/

kjell108
Abonnent
kjell108

– Det prejudikatet som ble opprettet akkurat nå, er et som i fremtiden vil gi helsemyndighetene «retten» til å tvinge et hvilket som helst antall eksperimentelle medisiner, vaksiner og teknologier over oss i folkehelsens navn.

Altså en nazistisk stat.
Her var Arnes svar at de som mener tyskere, russere, nordmenn … kan gå rundt og tro de har en spesiell posisjon i verden .. blir å betrakte som «nazister» definitorisk. Arne ser ingenting nazistisk i passkontroll og reiseforbud. La oss anta at det er det samme de lærer i norsk skole, og at obligatorisk vaksinering ikke relateres til nazilover av norske elever. Bunnlinjen er der at vi eksisterer for å tjene staten.

nazisme = OPRINDELSE fra tysk Nazismus, sammentrukket af Nationalsozialismus ‘nationalsocialisme’

(Jødinne Henia Bryer satt i Auschwitz og andre arbeidsleirer for våpenproiduksjon under hele krigen. Hun erfarte på nært hold hva det betyr å bli betraktet som «undermennske»? Overhodet ikke. Hun ble behandlet med respekt – https://www.youtube.com/watch?v=IVtTxUKjBlM
Vi har andre kilder som beskriver tyskerne generelt som høflige i sin omgang med jøder, uansett om de likte dem eller ikke.
Jødene ble sendt til arbeidsleirer fordi de takket nei til å dra til Palestina. Å skape Israel var målet for nazistene)

Reidun Carstens
Abonnent
Reidun Carstens

Velskrevet igjen Sven-Inge :-) Har delt på FB…..ingen skal kunne komme i ettertid og si ; » hvorfor sa dere ingenting » ?
Det » de » holder på med og allerede har gjort er gjennomsyret av ondskap. Planlagt ondskap.
Media er også skyldig da de ikke publiserer fakta.

Aradorn
Anonym
Aradorn

Angående INDIA. Har ikke, TV selv, en hører fra venner at de ser bilder der folk dør i gata.
Dette er jo selvsagt en kraftig løgn.

https://brandnewtube.com/watch/mumbai-20-may-2021-dont-believe-the-lies_g6jievGAn453pU9.html

Arne
Anonym
Arne

Despotisk tyranni ? Vel det står i Sandefjords blad i dag at det er besluttet å bygge vaksinefabrikk i Sandefjord. Byen vil bli sentral på mange måter slik at Norges befolkning kan se en lys fremtid.

kjell108
Abonnent
kjell108

Du har misforstått hva budskapet til Dr. Michael Yeadon er.

Dersom du har Bitcoin er de nå verd halvparten så mye ifølge Dagen Næringsliv. Du er typen som vil tro på hva man finner på forsiden av Dagens Næringsliv.

En enkel sjekk av hva som lønner seg
1. TESLA kjøp 1.07.20 — > fra 296 til 586 idag
2. Bitcoin kjøp 1.07.20 –> fra 8800 til 40600 idag = +360%

Arne
Anonym
Arne

Helt fra viking tid har byen stått sterkt ,det er ikke uten grunn Stortinget besluttet å legge vaksine fabrikken i Sandefjord.

https://www.sb.no/feiret-regjeringsvedtak-om-vaksineproduksjon-vi-er-klare-til-a-trykke-pa-knappen/s/5-73-1310953
Torsdag formiddag hadde administrerende direktør Åge Nærdal i Norvax invitert blant annet ordfører Bjørn Ole Gleditsch og Karita Bekkemellem i Legemiddelindustrien på kake, etter at et Stortinget vedtok å be regjeringen om å etablere vaksineproduksjon i Norge.

Samme dag gikk blant annet helseminister Bent Høie og næringsminister Iselin Nybø ut og sa at de ønsker dette.

– Da var det rett dag å feire på. Nå er det et samlet politisk Norge som står bak ønsket om vaksineproduksjon i Norge, sier Nærdal til Sandefjords Blad.

LES OGSÅ: Postterminal blir vaksinefabrikk neste år

Egenproduserte vaksiner i 2022
Dersom alt går etter planen, og finansieringen sikres, kan vaksinefabrikken på Borgeskogen begynne å produsere Covid-19-vaksiner allerede neste år.

– Vi regner med at Covid-19 vil være en sykdom som vil være med oss i flere år framover. Og så er vi åpne for å produsere mange ulike typer vaksiner etter hvert.

Og det er stor interesse for norsk produksjon. Nærdal har allerede registrert at det finnes ønske om å kjøpe denne typen produksjonskapasitet i Norge fra både USA og Asia.

kjell108
Abonnent
kjell108

Det kan ikke være greitt i ikke ha kontakt med virkeligheten … slik som mange lærere. De lærer bort noe de har lært. De kan ikke matematikk / statistikk og kan ikke sjekke noe som helst.

Arne
Anonym
Arne

Kontakt med virkligheten ? Morsom du kjell 108

kjell108
Abonnent
kjell108

Den eneste måten du har peiling på Sverige er fordi Sverige ble omtalt i Dagsrevyen, opptil flere ganger.
Her på stedet er avisen i panikkmodus fordi en i karante tok bussen. Journalistene er NRK-idioter liksom deg selv. De mangler kontakt med virkeligheten. Ingen har dødd av COVID-19 her, men det går ikke en uke uten at noen dør på aldershjem. Who cares er holdningen.

Arne
Anonym
Arne

Slaget er tapt for Nyhetspeilet nå blir vaksinen produsert på ekte viking grunn.

e
Anonym
e

Hva?

kjell108
Abonnent
kjell108

Hva du sier mangler grunnlag i substans. Du har ikke lært å forholde deg til virkeligheten.
I din verden ble Biden valgt til President.

Arne
Anonym
Arne

Ja Biden ble valgt til president i USA og er president i dag , løgnene til den andre banditten vil bli fremmet for domstol å pådømt før neste president valg. Det er viktig å forholde seg til den virkelige verden slik at løgnere og banditter knebles fra makten. Skatte unndragelser er straffbart i USA å ekskluderer banditter fra å stille til president valg.

kjell108
Abonnent
kjell108

– Ja Biden ble valgt til president i USA

Biden er illegitim president. Han vant ikke valget. Det arbeidet som pågår vil fjerne Biden som president.
Det var et valgskred for Trump. Men norske media forteller ikke hva som skjer.

Når man manipulerer valg for å skape en fasade av legitimitet – da er man fascist. Dine media er fascister.

Valgene i USA har blitt systematisk manipulert i 50 år eller noe slikt. Men sauene går rundt og tror at valgene er reelle. Når går sauene rundt og tror at «vaksiner» vil redde dem.

kjell108
Abonnent
kjell108

Bare 799 amerikanere brydde seg om å se på Bidens og Kamala Harris’ presskonferanse om COVID-19.
http://www.stationgossip.com/2021/05/biden-and-security-guard-kamala-hold.html

Hvis vi skal tro Arne stemte 80 mill amerikanere for Biden. Men valgkampmøtene viste oss realitetene: at Trump samlet 100 ganger flere enn Biden. Halvparten på Bidens rallyer var sikkerhetsfolk.

I det øyeblikket bare 799 tyskere gidder å høre på en radiotale med Hitler kan vi definitivt slå fast at Hitler har tapt.

Aradorn
Anonym
Aradorn

Du mener : det er et samlet firma, som nå står bak opprettelsen av en pharma-fabrikk.

stortinget er et selskap. Ingen ting annet enne et lite selskap.

De har ikke, makt over noe som helst om vi ikke, gir de makt.

Nå som folk har begynt å våkne for fult, så registrer de seg : https://www.commonlawcourt.com og får registrert sitt fødselsattest,navn, og tatt tilbake sin rett til å eie seg selv. De blir : Levende mann, levende kvinne, med eier rett over sine barn, som er levende mann, kvinnes eiendom.

Det er vel fremgangsmåten for å sikre at barna ikke, blir tvangs drept av firmaet stortinget.

Dermed, så blir det fryktelig vanskelig for dette firmaet stortinget å gjøre noe som helst.

Folket har begynt å ta ansvar, og registrerer seg, og tar over makte for sitt navn, eiendom, fødselsattest, alt.

Arne
Anonym
Arne

Da må du ta med deg Trump for å storme Stortinget. Dere blir vel da blodig slott tilbake av Forsvaret. I et demokrati følger man de folkevalgte ledere.

Aradorn
Anonym
Aradorn

Du står som en struts med hodet godt plantet langt ned i sanden.

Arne
Anonym
Arne

Anarki og fasister skal ikke vinne makten heller ikke nazister.

kjell108
Abonnent
kjell108

Arne
– Anarki og fasister skal ikke vinne makten heller ikke nazister.

Din definisjon av nazisme innebar at alle som går rundt og hevder at de er Guds eget folk (jødene) skal regnes som nazister … og nazisme fører til holocaust historisk ifølge deg selv.

Arne:
Nazisme er tro på at man er mer verd enn andre

Civita:
Nazismens kjennetegn er jødehat

Begge deler her er feil.
Norske nazister vil omdefinere nazisme slik at folk tror de er demokrater.

«Jødehat»
Goebbels promoterte (Israel) i hans avis Der Angriff. Selv var han gift med en jødinne. Han «hatet» jøder? Langt ifra.
Det oppstod fort rykter om at Goebbels selv var en jøde. Men Civita m.fl. vil ha oss til å tro at Hitler og Goebbels «hatet» jøder.

Aradorn
Anonym
Aradorn

Da er det meningsløst av deg å gi de support her inne.
Som du gjorde ved å sprøyte pfizern inn i kroppen din.

De eier deg. Du er deres eiendom, by Law.

Men, bra du begynner sånn, smått å skjønne hvor feil du har tatt.
På den måten kan du jo, hjelpe andre å stå mot fristelsen å drepe seg selv, og andre.

For i det øyeblikket de bli injisert med pfizer, så er de et produkt, og en drapsmaskin.

Det er dagens fakta.

kjell108
Abonnent
kjell108

Det hjelper ikke mye å oppgi engelske kilder til en monospråklig nordmann.
Folk i aldren plus 50 lærte litt tysk, litt fransk og litt engelsk som almennutdannelse. Alt gikk i glemmeboka normalt.
Arne er en som «vet» hva som skjer i USA uten å kunne engelsk. Bruk fantasien. Med mindre NRK forteller det, Arne vet ikke at Biden er dement. Gitt at NRK aldri vil fortelle det, Arne vil alltids være en idiot.

Arne
Anonym
Arne

I USA kaster de seg etter erstatninger, noen stikker foten foran hjulene på bussen for å få penger. Nei jeg har ingen negativ erfaring med Faizer vaksine. Ingen negative erfaringer for de mange tusen som er vaksinert her i byen. Mulig vi fremdeles har blod etter Vikingene i vår kropp ,sterkt står vi å ser lyst på fremtiden. Morsom du kjell 108 jeg har vert utvandret til engelsk talende land i mange år å jeg gjennomførte 4 rettsaker i Tyskland etter skips kollisjon der jeg vant sakene. Du trenger ikke bekymre deg for mine språk kunnskaper.

kjell108
Abonnent
kjell108

Siden du ikke oppgir engelske kilder angående COVID-19 [de eneste relevante kildene her .. ved siden av tyske / franske / italienske] så skjønner jeg at du ikke leser engelsk. Det å oppgi kilder til deg [på engelsk] blir bare idioti. Juss er et typisk helnorsk yrke hvor norske lover er det man forholder seg til.
At du er istand til å argumentere i en rettsak betviler jeg. Der kreves logiske ferdigheter. Å ha null greie på at Biden kan ikke være leder for noe som helst nå han knapt vet hvor han er, forteller meg at du er helt bak mål.
Å være eks-pat eller hva betyr vanligvis at man ikke har lært et ord [spansk] liksom Hagen i Spania.
Å være pakistansk eks-pat det samme. Man kan ikke norsk etter 10 år.
Eks-pat i Spania – man hører på NRK og kjøper norske aviser.

De som ikke kan følge med på engelske kilder idag (deep state / COVID-19) har ingenting på Nyhetsspeilet å gjøre. De blir et gufs fra norsk fortid.

Arne
Anonym
Arne

Nå vel jeg leser og skriver engelsk uten noe problem. Rettsak innen skips kollisjon handler om internasjonale lover vurdert opp mot faktiske beviser. Du er åpenbart kun en lettmatros i forhold til meg slik du argumenterer. Da må jeg også plassere din vurderingsevne i forhold til dette.

kjell108
Abonnent
kjell108

Du har enda ikke besvart en eneste kilde på engelsk. Du er en phony.
Da italienerne puttet pasienter inn i kuvøser da tok de livet av de gamle. Kuvøser = dødsdom.
Det samme har skjedd i UK og USA. De tar liver av de gamle.
COVID-19 vaksinerte er fabrikker for nye mutanter – som fremstilles som «indisk» i England ( ut fra PCR test ???????) og som «engelsk» i Pakistan. Et gigantisk bedrag hvor militære disinfo-eksperter brukes.
Denne false-flagg «pandemien» har blitt planlagt i årevis, med simulering a la Event 201 i 2019.

Aradorn
Anonym
Aradorn

Hold din jesuitt verden for deg selv , plz.

kjell108
Abonnent
kjell108

Statsministeren i Australia – Daniel Andrews – ligger nå på sykehus. Han har ikke vist seg på en uke.

Arne
– Da må du ta med deg Trump for å storme Stortinget. Dere blir vel da blodig slott tilbake av Forsvaret.

Mentaliteten din at regjering skal være basert på kontroll av voldsmakt. Så skal media være kontrollerte. Nyhetsspeilet skal anmeldes for ærekrenkelse osv.
«Faktasjekkende» troll skal romstere på Facebook

Som i Australia skal overskriftene være
– 1 mill kommer til å dø av COVID-19!!!
… så at unntakstilstand må innføres

Arne
Anonym
Arne

En rettstat er i sin fulle rett til å beskytte sin autoritet ved bruk av politi og militær makt. De opposisjonelle vil bli ført tilbake å skal aldri vinne frem mot demokratisk folkevalgte myndighet.

kjell108
Abonnent
kjell108

Folket har på sin side naturlige rettigheter likeverdig med grunnloven ifølge Common Law.
Alt av eksisterende lover blir da sekundært.

kjell108
Abonnent
kjell108

De ansvarlige, som Nakstad, kan stilles for Nurnberg-domstoler. Selv om Nakstad har fulgt norsk lov kan han likevel dømmes.

kjell108
Abonnent
kjell108

Det regjeringene har gjort over hele linja er å tilsidesette lovene med «unntakslover».
Å stille politikerne til ansvar skjer nå i USA.

Arne
Anonym
Arne

Det er langt i fra å publisere nettsider med påstand om at amerikanske politikere skal holdes til ansvar og frem til en rettskraftig dom mot dem , noe som aldri vil finne sted. Sånn blir livet når dere ukritisk henter engelske nettider og publiserer linker som rettskraftig sannhet.

kjell108
Abonnent
kjell108

Det er langt fra å sitte til halsen i ulovlige sanskjoner av Irak og Syria (som en som tilhører rederbransjen) til å bli an autoritet på folkerett.
Logikken din er fra Sions Protokoller
Utrolig hva en som har vært bilselger og rederansatt tror han jobber for … «menneskerettigheter»

– når dere ukritisk henter engelske nettider

Arne = Hitler gasset ihjel 6 mill jøder
Arne = helsedirektoratet har funnet ut en enkel metode for å beregne hvor lenge dagens unge vil leve i Norge
Arne = Bin Laden stod bak 911

Nå skal Arne fortelle oss hva NRK forteller om holocaust, levealder og 911 ?????????????????????

Som jeg sa, du kan ikke engelsk godt nok til å høre på en video. Nå er du et fossil, moden for pallative behandling (avlivning på norsk)

Arne
Anonym
Arne

Helt feil jeg har aldri vert bilselger en bilselger er ingen fagmann på bil. Er det noen som er moden for lindrende behandling så er det deg, mulig du også er «terminal» ( døende ) medisinsk ord for person som ligger for døden.

kjell108
Abonnent
kjell108

Den behandlingen norske eldrehjem vil gi deg betyr at du vil leve 2 år mindre enn de utenfor. Du vil ikke få sykehusbehandling med begrunnelse: – det er for stor risiko å operere deg.
Kosten vil være uten vitaminer, og pillene gis med sukkervann (= mer dement). Pårørende blir bedt om å holde seg på avstand hvis du blir COVID-19 smittet. De kan ikke gjøre noe ettersom de er umyndigjort.
Kuvøse = man blir lagt i koma (da hjelper det ikke om pårørende kommer innom)

USA estimat: 200.000 døde av COVID-19 vaksiner
Massevaksinasjon i India ol. = massedød

Målet er nå å få innført vaksinepass =nazistisk kontroll foran The Great Reset

Konkrete forberedelser gjøres til det i Norge.

I praksis betyr det at grunnloven ikke lenger gjelder.

Vi har i alle år blitt fortalt at statlige budsjetter må være i balanse. Nå har de funnet ut at det trengs ikke. Så i alle år har de løyet for oss. Stoltenberg spesielt gikk foran og fortalte hvor viktig det var at vi ikke brukte av oljefondet (vi har aldri brukt av oljefondet)

Arne
Anonym
Arne

Norske sykehjem ? tror du virkelig jeg vil bruke mine siste år på et slikt hjem når jeg eier et Pallas på Filipinene med den beste omsorg et menneske kan drømme om.

kjell108
Abonnent
kjell108

Jeg klandrer deg ikke at du vil holde deg lengst mulig unna et nazistisk Europa. Det står også Nyhetsspeilet for. Spania blir for nært Europa.
Vil Putin spandere nukes på Filipinene også? Forhåpentlig ikke. De har ikke gjort russerne noe.

Arne
Anonym
Arne

Nå får vi se hvordan det går med Europa. Agenda 2030 med 300 % økning i Co2 skatt og det verste alle religioner har signert å underkaste seg 2030 avtalen. Blande politikk og religion har til alle tider endt med en krutt tønne.

kjell108
Abonnent
kjell108

– Agenda 2030 med 300 % økning i Co2 skatt
Og strømprisene ligger an til å 3-doble seg.
Det står NRK for
Hvorfor strømsprisene vil øke like fort som eksport av strøm til EU er godt begrunnet.
Hvorfor EU vil trenge mere strøm er også godt begrunnet.
USA: Nå mangel på bensin på besinstasjonene.

Arne
Anonym
Arne

PH er i gang med vaksinering. Sentrale i politiet blir vaksinert nå, nei de går ikke til Putin for å få vaksine.

e
Anonym
e

Lenge siden du var i Norge da Arne? Covidfast i pallaset?

Arne
Anonym
Arne

Jeg har bolig i Norge og skriver fra PC med norsk IP adresse. Vaksine pass er limet inn fra min side Helse Norge.

Aradorn
Anonym
Aradorn

nettsider, som f.eks brandnewtube, rumble, bitchute, er internasjonale, hvor individer fra hele verden kan yttre budskapet sitt.

Det er derfor de er viktige kilder til korrekt informasjon.

Derfor, man vet at mainstream tv LYVER i bauer og kanter.
Derfor, man vet at der var aldri noen lik-brenning i India.

Der finner man eksperter : leger, forskere, professorer, og andre som har gjort en fantastisk jobb med å finne korrekt informasjon.

e
Anonym
e

Hva hvis flertallet ønsker å gå over til direkte demokrati?

Aradorn
Anonym
Aradorn
Anonym
Aradorn
Dag Einar
Abonnent
Dag Einar

Galskapen forsvinner ikke så lenge noen tjener penger på det!

Aradorn
Anonym
Aradorn

Nok en super artikkel, Sven – Inge.

Litt påfyll :

Dr Mike yeadon, ex-pfizer VP
https://cleverjourneys.com/2021/05/03/they-are-going-to-kill-you-said-ex-vp-chief-scientist-of-pfizer/

https://podcasts.apple.com/gb/podcast/dr-mike-yeadon/id1449753062?i=1000515435267

https://brandnewtube.com/watch/pandemic-podcast-with-dr-mike-yeadon_GVU8KJ5IUsZ1XO7.html

https://podcasts.apple.com/gb/podcast/dr-mike-yeadon/id1449753062?i=1000515435267expose/

https://covidcalltohumanity.org/2021/04/27/dr-mike-yeadon-there-is-zero-chance-of-new-variants-escaping-immunity/

https://www.thejournal.ie/debunked-pfizer-employee-quotes-mike-yeadon-covid-19-vaccine-5311935-Dec2020/

https://everydayconcerned.net/2021/04/15/dr-michael-yeadon-former-pfizer-vp-sounds-an-impassioned-alarm-call-to-the-world-warns-of-mass-depopulation-and-extreme-totalitarianism-if-mrna-vaccines-vaccine-passports-top-up-vaccines-digital/

https://evidencenotfear.com/dr-mike-yeadon-on-the-james-delingpole-podcast/

https://delingpoleworld.com/dr-mike-yeadon/

Dr. Christiane Northrup gives new details on covid vaccine shedding / transmission, especially among women – May 19, 2021

https://brandnewtube.com/watch/dr-christiane-northrup-new-details-on-c-19-injections_gRTnpGJqPQg4Ndz.html

https://brandnewtube.com/watch/the-jab-was-designed-to-make-things-worse_ARKXl7IUX7aUftR.html

Talk :

https://delingpole.podbean.com

Fight for your kids :

https://brandnewtube.com/watch/epic-rant-039-it-039-s-time-to-take-out-the-trash-039-039-tell-your-boss-to-get-f-039-d_mYOh5CIRduBnG3e.html

Fight for freedom

https://brandnewtube.com/watch/gary-null-speaking-out-against-mandatory-vaccination-in-nyc_bRHZdWDSnhRdd78.html

Aradorn
Anonym
Aradorn

Max Igan

https://brandnewtube.com/watch/stranger-than-fiction-max-igan-hidden-history-of-the-matrix-israel-antarctica_arFZDQsyrDZvBnD.html

NHS document leaked

https://brandnewtube.com/watch/leaked-nhs-document-the-vaccine-sales-plan-to-get-inside-your-head_VwodYASuXSKtp6s.html

The HighWire

https://brandnewtube.com/watch/the-covid-quot-vaccine-quot-epidemic_Jo3By6mwwy16Bsc.html

brighton – Dr Lee Merritt & Mike Adams spredning av spike protein fra injiserte

https://brandnewtube.com/watch/dr-lee-merritt-amp-mike-adams-are-spike-proteins-being-released-into-cities_u9RkIucKS9WOeoi.html

Dr Robert Willner – 30 years ago

https://brandnewtube.com/watch/dr-robert-willner-accused-anthony-fauci-of-genocide-30-years-ago_zDlZdnYCjndYRIV.html

Old Man In A Chair

https://brandnewtube.com/watch/new-burning-books-in-2021-vernon-coleman_RbpF3e6xf3yiC8q.html

UK Column Real News – 21/05/2021

https://brandnewtube.com/watch/uk-column-news-the-real-news-21st-may-2021_N3Qc3KtWFU3CsMN.html

UK Court plea

https://brandnewtube.com/watch/court-plea-hearing-20th-may_VDObVIz1CfkHHRZ.html

nwo – baby making machine – do not need humans anymore

https://brandnewtube.com/watch/make-a-baby-in-a-pod-they-don-039-t-need-you-nwo-baby-machine_MgyIRPJ7NJaXwXC.html

Dr Reiner Fuellmich – Lawsuit Filed For Violation Of Nuremberg Code

https://brandnewtube.com/watch/reiner-fuellmich-lawsuit-filed-for-violations-of-the-nuremberg-code_fjQPwSkDTSRksZx.html

Part 2

https://brandnewtube.com/watch/fuellmich-nurenberg-2_cOYHtTCB8ZGzwfD.html

e
Anonym
e

Baby pod er old tech. Hva tror dere ellers at «de» gjør med stjålne egg?

Vidar
Anonym
Vidar

Lurer på kvifor dere har hatt 111.000 lesere konstant, i mange år … ikkje nedgang/oppgang …

Frank Aune
Grunnlegger

Teksten er nå endret ettersom den ikke oppdaterer seg dynamisk. Takker for tipset!

kjell108
Abonnent
kjell108
e
Anonym
e

De flyene jeg drømte om for mange år siden som kom fra fremtiden for å drepe «motstandsbevegelsen», (folk som ikke gikk under jorden eller i bunkerser, altså ikke plukket ut av myndighetene til å overleve en kommene katastrofe) var tøffere enn dette flyet ;) de var snåle, som en trekant. Folk rømte til fjells for å komme unna, flyene fulgte etter. Har nok sett for mange filmer, det meste vi drømmer er jo bare renspikka tøys. Men underholdende kan det være :)

Aradorn
Anonym
Aradorn
Anonym
e
Anonym
e

Så snedig «sammentreff» at Kerry Mullins døde et par md FØR Covid hysteriet startet. Host host.

Aradorn
Anonym
Aradorn

Alt var planlagt.
Han gjorde vel ikke, det de sa at han skulle gjøre, altså HOLDE KJEFT ;)
Da fjernet de han. simple as that.

som de har gjort med så mange andre.

De eier dommere, politi, lovverket, alt i systemet.

Blir store forandringer når COMMON LAW COURTs dukker opp i alle land :D

https://commonlawcourt.com

registrer dere og ta eierskap over deres eiendom ->>> person ( strawman ) -> fødselsattest, barn, eiendom, bil, firma, personNr, DITT LIV. Skaff deg CommonLawPass, så du kan reise fritt i verden.

Det har du uansett krav på etter Universal Law, loven vi ALLE er født inn til i denne verden.

FRITHETEN til å være TOTALT fri.
Ingen har rett til å tvinge noen til noe som helst.

Når du blir født inn i denne verden har du rettigheter :
FRIHET til å reise
FRIHET til å gjøre hva du vil, så lenge du ikke, «skader» noen andre på noen måte.

VI er levende mennesket, og VI levende mennesket er superior til alt.
Ingen system, eller annet kan noensinne ta fra oss vår suverenitet.

VI lot alt dette skje, som i dag skjer. Men, nå tar vi vår frihet, og VÅR verden tilbake.

VI KAN RE-DRAW alt, og unasett hva dette systemet forsøker å gjøre.
VI ER SUPERIOR til ALT.
INGEN FIRMA, som stortinget eller deres styre : regjerning vil noen sinne kunne diktere VÅRT liv.

LES Magna Carta fra ca år 1215 = 9 sterkt tall, som nå leder oss mot friheten, GUDs tall :D

Lær deg COMMON LAW, eneste naturlige loven i verden.

https://brandnewtube.com/watch/common-law-what-is-it-and-why-do-you-need-to-learn-it-in-2021_d7I7hRb8y46Npaw.html

e
Anonym
e

Du snakker om pøbler. Man holder ikke kjeft om slike ting, han var tøff, men … hvor er de andre, de som er enig med ham?

Aradorn
Anonym
Aradorn

Såklart holder man ikke, kjeft om slike ting, men bare et bitte lite fåtall, tør å stå frem.
De mister ALT, jobb, familie, hjem etc.
Husk, disse kriminelle personene eier systemet, og kan gjøre med deg akkurat som de ønsker.

De har skapt systemet, så de kan overvåke det i alle bauer og kanter.

Derfor, er det alt for få som tør å stå frem, og si hva de mener.
YTTRINGSFRIHET har vi ikke, hatt på mange 10år.

MEN, flere og flere hopper uti vannet, og gir klar beskjed til folket om sin kunnskap ( whistleblowers f.eks).

Dr Andrew Kaufmann, som tok steget ut, sa opp sin lege-lisens i systemet. Og flere med han har gjort dette. Han kan fortsette å praktisere under Common Law, så vidt jeg vet.

e
Anonym
e

MEN, er det ikke slik at det er flere grupper som krangler om kontrollen? Det finnes vel ikke bare en «mafia» skulle tro at det i det minste et par over-grupper. Eller skal det bare se slik ut? Jeg er nysgjerrig :)

Aradorn
Anonym
Aradorn

Ser ut som en LIGA, hvorav grupperinger som : russland, kina nå er tatt inn i den store cabalen.

Alle, ser ut til å ha sine områder. Slik, har jeg oppfattet dette.

Spillet, deres kan være vanskelig å se igjennom, men de gjør stortsett de samme tingene om igjen 100*

e
Anonym
e

Minner meg litt om hva som er hevdet i forbindelse med de falne englene, at de har sine landområder de råder over. Må være himla kjedelig der de kom fra siden de ønsker å leke seg her nede tenker jeg.

e
Anonym
e

Ps. Blir jo spennende den dagen alle de som ble fjernet/drept fordi de snakket sant; kommer tilbake sammen med Jesus og setter en strek for fanteriet.

Hadde en intens drøm nylig om en veldig god mann som ble drept, han var en slags leder for en gruppe med gode mennesker, de fikk en ny leder. Jeg så et leilighetskompleks av noe slag bli sprengt i luften. Et slags hevnangrep. Oppfatte det å være et sted for folk i nød på ne måte. Muligens i forbindelse med et møte de skulle holde om en ukes tid. (eller det var noe som hendet etter hendelsen?) En ulv som egentlig var en hund løp derfra, eller det var en hund som egentlig var en ulv tror jeg. Jeg var den eneste som kunne se denne ulven, der han for avgårde med et bytte i kjeften. Ulven så meg se den der den passerte meg i en mørk gate. Da han hadde passert så jeg at byttet(en reivunge eller rådyrkalv eller noe) han hadde i munnen ble til en slange. Idet den gode lederen døde ba han meg et eller annet.

Vet ikke om dette var relatert til en annen sterk meditasjonsdrøm jeg hadde dagen før. Jeg så en bevisstløs/død mann bli slept avgårde, han lignet på den gode lederen. Hørte han skrek (før eller etter mon tro?) På amerikansk. «Dont take my baby»

Skulle ønske Patriot var her nå, han som var flink med symboler, kunne tolke denne. Vræl, kom tilbake!
Er du god på drømmer og symboler Arry?

Aradorn
Anonym
Aradorn

Nei, men alt kan læres, og det er bare å finne løsningen, som med alt annet.

e
Anonym
e

Symboler er vanskelig fordi at de er så personlige ofte, så jeg pleier å tenke om det er meningen at jeg skal tolke etter hva jeg selv forbinder med tegnene eller hva som vanligvis forbindes med de. Noen er jo enkle, kanskje ånden har forstått at jeg er litt sein slik at jeg får mer enkle symboler nå, hehe.

ps.

Får litt blod på tann også, jeg er jo som en liten pitbull terrier innimellom. Biter jeg meg først fast så henger jeg godt i ;)

Aradorn
Anonym
Aradorn

Ja, de yttre hjørne-tenna dine er rimelig skarpe.

Universal lov = leve i fred og kjærlighet med medmennesker og natur.

Common lov = common sense, som litt utvidet, og satt i en form for system.

«Gjør mot andre det du vil at andre skal gjøre mot deg »

systemet, som vi i dag lever under og i er fiktivt. penger er luft, og svindel.
for at denne enorme svindelen og falskheten ikke, skulle bli veldig synlig for folk flest, så har de laget et system, som folk klarer å identifisere seg med. vi har skatte-system ( ulovelig ), men folk er opplært til at dette falske systemet er bra for oss. Skatten skal dekke felles omkostninger ( vei, sykehus, skoler etc ) og det gjør jo det, men samtidig, så lurer svindelen i bakrommet.

stortinget, gull – pensjoner, massive uttak fra vår felles-kasse, som vi er opplært til at dette er, men i virkeligheten, så er det en fiktiv verden, pengene fra olje-industrien er for lengst forduftet.

så, de 11-14000.000.000.000 kroner vi skal såkalt sitte med, ekstisterer ikke. De er for lengst sendt til «rottchild, rockefeller, billyboy psycopath osv osv » satanistene, styrer alt.

Så, pr d.d, så er NORGE blakk.

Norge er skrevet som en stat, så vi har stats-minister, som igjen er direktør for firmaet stortinget, og sitter i styrerommet ( regjeringen ). alt er bygd opp med et yttre, som skal se bra ut og ett indre hvor disse folka ler seg ihjel, over at vi ikke, ser løgnen deres.

Norge som land har ikke, eksistert på svært lenge. Vet ikke, nøyaktig når dette stortinget ble opprettet som firma og djævlene tok over, men regner med det var i etter-krigstiden.

Alt, mulig skjedde da, for ingen tenkte i disse baner at der kunne dukke opp en så grusom og slu organisasjon, som hadde en agenda = ta over verden, ett styre i verden, eie alt, styre alt osv osv.

Så, folkets pensjon er borte. Folkets fremtid avhenger av at folk våkner opp, og registrerer seg : https://commonlawcourt.com
– eier sin eiendom ( seg selv, fødselsattest )
– eier sine eiendommer ( barn )
– eier sitt fiktive navn ( ditt fornavn og etternavn du i dag har )
– eier sitt hjem
– eier sin bil etc etc
– eier sitt firma etc etc

e
Anonym
e

Bra at det bare er de ytre hjørne-tenna som er skarpe da ;)

Aradorn
Anonym
Aradorn

Så, du innrømmer at du er vampyr ;)

e
Anonym
e

lol. Nix, jeg hater blod. Men, jeg skal innrømme at jeg hadde stor fasinasjon av vampyrer i mine yngre dager. Før jeg skjønte at de var virkelige, hehe ;)

Nå er det bare Jesus og drømmeprinsen(e?) og sendebudet som interesserer. Vampyrer må transformeres de også, no more blood for the bad boys. Nå blir det apelsinjuice og eplebåter. Tenker det blir deilig til Spiky boy ;)

e
Anonym
e

Når det gjelder Universal law … hvor er universal police, forsvar og øvrige myndigheter som sørger for at den ekte loven blir overholdt? Og hva gjør man med de som ikke følger universal law? parkerer de på månene kanskje? ;) Tror ikke at det blir plass til alle på Alcatraz ;)

«Kjærlighet forandrer alt» fikk jeg i meditasjon nylig. For mange år siden drømte jeg om en rekke med dører som alle hadde tallet 9 på seg. Alle veier fører til himmelen?

Aradorn
Anonym
Aradorn

Universal law har ingen «ansatte»

Universal law = loven du er født inn i
1. Du er født til fullstendig frihet
2. Ingen kan holde deg som gissel eller holde deg fanget
3. Du har frihet til å reise hvor du vil ( uten pass eller annet )
4. Du skal leve i fred med mennesker og natur
5. Gjør mot andre det du ønsker at andre skal gjøre mot deg

Se under Magna Carta

COMMON SENSE = COMMON LAW

Aradorn
Anonym
Aradorn
Alexander J Holm
Anonym
Alexander J Holm

Dette er jo feil : Du er pliktig til å ha med pass når du reiser utenfor Norden ! Du kommer IKKE INN I USA UTEN PASS OG EN HAUG MED REISEDOKUMENTER !!!

kjell108
Abonnent
kjell108

Vi har mange land i verden som betrakter hæren som sin stolthet
1. Nord-Korea 70 ubåter
2. Israel 5 ubåter
3. Russland 64 ubåter
4. USA 68 ubåter

e
Anonym
e

Et ekte forsvar skader ikke; (verken fysisk, emosjonelt, åndelig, mentalt) mennesker, ailiens, hybrider, eller dyr i forskning. Ubåter er ekle, men flyene fascinerer meg i seg selv, (altså ikke krig) sikkert fordi jeg har fly fobi. Blir ekstra spenning av slikt. lol.

Med andre ord: Denne verden har ikke noe ekte forsvar vel?

Aradorn
Anonym
Aradorn

Når jeg går ut eller får besøk, så laster jeg ned 12 krystaller, som omkranser meg. Dette er min beskyttelse.

Trenger ikke, mer.

Om verden trenger forsvar, NEI. Vi ser jo hvor det har ledet hen i de siste 2000 år.

e
Anonym
e

Hvilken sort? Jeg liker krystaller. Jeg leter etter noen nye nå, jeg vil ha dem når jeg ser de rette :)

Aradorn
Anonym
Aradorn
e
Anonym
e

Hm, du mangler jo den aller viktigste ;) Men Lapis er også av interesse. Har bare en av de. Men skal få tak i en til. En diger kongeblå slab tenkte jeg. Artig å lese om opprinnelsen til de forskjellige krystallene. Mye energi å hente i de rette steinene. Ble overrasket over at den også finnes i USA. Men i begynnelsen var det vel Afganistan som minet ut de steinene. Artig å se at den trolig er nevn i bibelen også, det visste jeg ikke fra før.

Aradorn
Anonym
Aradorn

Laster de ned mentalt, som en beskyttelse rundt energi – feltet,
Har ikke, fysiske steiner.

Men, krystaller gir ekstremt mye energi lys, og renselse.

e
Anonym
e

Jeg ser ofte klarere med steiner, noen har veldig høy frekvens. Jesus liker steiner. lol :)

Laster ned, hm, kanskje jeg kan laste ned en hel planet? De synger så fint i det fjerne.

kjell108
Abonnent
kjell108

Noen land prioriterer forsvar, som Israel og Nord-Korea.
Norge her 200 spesialsoldater? Nord-Korea har 500.000 – like mye som resten av verden tilsammen.
Russland har fortsatt kultur for forsvar, med øvelser på opptil 40 mill deltakere.

e
Anonym
e

Da er vi i deep shit om det skjer noe. Vel, det er vi kanskje uansett da frem til frelseren finner ut at han skal returnere :) Jeg har merket meg at forsvaret har solgt ut mye eiendom og lagt ned mange leirer. Det forundret meg, nesten som om man bare la inn årene, som om «dette er ikke noe vits i likevel» ish.
Men så slo det meg at de sikkert har gått over til satellitt styrt våpen og ordnet seg baser på månene, hehe.

Aradorn
Anonym
Aradorn

De bygde NED forsvaret rett før ww2, så det er ikke, noe nytt for norges del. Men, de sivile mennene og damene i dette landet laget et godt forsvar.

Forsvarets befal, stort sett de fleste tok halen mellom beina og rømte til fienden.

Ikke, mye å skryte av disse såkalt soldatene vi har i landet ;)

e
Anonym
e

Nei de bør skjerpe seg, har ikke fått med meg at nedbyggingen startet så tidlig egentlig, merket det veldig for noen år siden da det dukket opp mye eiendom og leirer ble nedlagt. Hadde lyst til å kjøpe en perle av de og frede den som utfartsted. Det ble hyttefelt av plassen. Tragedie.

kjell108
Abonnent
kjell108

Oppleggingen av forsvaret var i retning av å kunne krige med beduiner i Afrika.
Er det norske soldater i Mali? Vi vet ikke. Noen var i Syria. Hva de gjorde der har vi ikke blitt fortalt.
Krigen mot Syria dreier seg om å svekke Iran, før krigen mot Iran. Iran har alltids vært en trussel mot NATO?

e
Anonym
e

Heh? Forklar nærmere?

kjell108
Abonnent
kjell108

Telemarksbataljonen ble de nye mobile enhetene, velegnet for krig i hvor som helst i verden.
F-35 er et luft-til-bakke fly som egner seg for angrep – f.eks. Israel vs syrere. F-35 er ikke noe air-superiority jager. Nå har vi et fly som totalt uegnet vs. russerne.
Norske kystfort ble bare skrotet. En skulle tro at Norge var en kystnasjon. 50 mrd (innledende pris) går til F-35, mens norske krigsskip ikke engang kommer på skuddhold vs. russiske krigsskip .
Nå er de militære doktrinene: – Krigen skal vinnes med propaganda (mot befolkningen .. i praksis oss selv)
Progandanda: For eksempel framstille en krig i Ukraina som et angrep på Norge. Deretter at Norge må sende utstyr og soldater til Ukraina.

Aradorn
Anonym
Aradorn

De ser ikke, ut til å ha klart å ta kontrollen helt over Iran, så de kjører press-middler i alle retninger rundt dem, så de blir tvungen i kne.

Presset, til å la atom-«eksperter» var også bare ett spill.

Nok et arabisk land, som blir tvungen i kne for tyrannene.

Men, alt dette skal snu, og da kommer sannheten for lyset.

https://brandnewtube.com/watch/dr-lee-merrit-critically-thinking-may-16-2021-special-edition_CFgsbpCVDGGbKLW.html

kjell108
Abonnent
kjell108

Oppleggingen omleggingen av forsvaret var i retning av å kunne krige med beduiner i Afrika.

ken
Anonym
ken

DE SAMME METODENE BLIR BRUKT I DAG SOM DENGANG «SVINESPRØYTA» BLE ANBEFALT! SPLITT OG HERSK!

Dagsnytt 18, 19. nov. 2009 med Kjetil Dreyer, Rolf Erik Hanssen, Bent Høie (den gang leder av Stortingets helse- og omsorgskomité) samt Steinar Madsen (avdelingsoverlege i Statens legemiddelverk): https://www.youtube.com/watch?v=2UjJ7LBb_es

«HISTORIEN GJENTAR SEG!» SOM ALLTID!

Se kommentarfeltet i https://www.document.no/2021/05/18/hoye-dodsfall-relatert-til-vaksine-mot-covid-19-i-danmark/

PS! Anbefaler å lese artiklene til Kjetil Dreyer her på Nyhetsspeilet! «Frisk som en fisk», takket være ham :-)

NB! HVOR BLE DET AV INFLUENSAEN?!? Ligger naturlig latent i oss og slår ut dersom immunforsvaret vårt er dårlig! At den har forsvunnet, taler for seg! Løgn og bedrag! HALLLLOOOOOOOO!!!

Aradorn
Anonym
Aradorn

Istedenfor å bli irritert, Ken, så ta deg en 16 år gammel god Eike Whiskey, og slapp av. Alt, som skjer i verden er forut-bestemt.

:D

e
Anonym
e

… Eller en ferskpresset rød apelsinjuice ;)

e
Anonym
e

https://www.youtube.com/watch?v=OSacz4GHQjs
lol. Dagens latterbrøl. Skulle tro at Finlenderne var vikinger i følge språket. Jeg skal jammen kreve at min fremtidige drømmeprins må si «jeg elsker deg» på islandsk! Dån :)

Aradorn
Anonym
e
Anonym
e

Hehe, litt av et stipend studenten fikk ;) Artig type som lo selv, blir enda mer morsomt da :=)

Aradorn
Anonym
Aradorn
e
Anonym
e

Hvis det der stemmer så er det et jævlig dårlig tegn …

Aradorn
Anonym
Aradorn
kjell108
Abonnent
kjell108

Norge er alliert med Bill Gates (? Gud hjelpe meg)

Emmanuel Macron 16. april 2020:
«.. Frankrike har gått i allianse med blant annet WHO, Global Fund, Unitaid, Gavi, CEPI, Wellcome Trust, Bill & Melinda Gates Foundation og Verdensbanken. Frankrike inngår i likhet med Norge i Gates-alliansen.»
https://steigan.no/2020/05/er-faktisk-no-habile-nar-de-rykker-ut-til-forsvar-for-bill-gates/

Kilden forteller oss også at «faktisk.no» er Bill Gates støttespillere.
Å teste ut ekperimentelle vaksiner på barn er nazisme.
Det er ikke bare Matt Hancock / UK som kjører et naziopplegg [psykologisk krigføring i media]. Vi finner det samme i Canada, Australia, New Zealand, Norge og Danmark.
UK, Canada, Australia, New Zealand = Commonwealth og Dronning Elizabeth. Som eier av hele hav i verden antar jeg vi kan kalle Dronning Elizabeth som rikest i verden. Steigan vil helle til Wall Street og Blackrock, ikke politiske entiteter som KKP.

Arne
Anonym
Arne

Det er jo helt forståelig for dere mange her som sliter med angst og depresjoner en tung lidelse for mange. Angsten ekskluderer dere fra å lime inn korona vaksine sertifikat som forhindrer dere fra å leve det gode liv der gresset er grønt og livet smiler til deg.
Vaccination / Vaksinasjon DATE OF VACCINATION / VAKSINASJONSDATO 09.04.2021 VACCINE / VAKSINE Covid-19 BioNTech og Pfizer (covid-19 mRNA vaksine) PREPARATION / PREPARAT BATCH NUMBER / BATCHNUMMER PLACE / STED DATE OF VACCINATION / VAKSINASJONSDATO 21.04.2021 VACCINE / VAKSINE Covid-19 BioNTech og Pfizer (covid-19 mRNA vaksine) PREPARATION / PREPARAT BATCH NUMBER / BATCHNUMMER PLACE / STED

Aradorn
Anonym
Aradorn

Strutsen Arne, står fortsatt med hodet godt plantet langt ned i sanden.

Arne
Anonym
Arne

Mere med et skarpt øye mot horisonten slik jeg er sertifisert til.

kjell108
Abonnent
kjell108

Når man tror på krigene mot Irak og Afganistan etter 911, da tror man på julenissen.
I høst lærte vi at Bin Laden lever i beste velgående i Iran. Hunter Biden er ikke noe annet enn en aspirende pedofil som Kina har ballegrep på. Det er hva eliten har å tilby oss – fake dag ut og dag inn.
Nå skal vi nazifiseres.

Arne
Anonym
Arne

Jeg vil bare IKKE bli alvorlig korona syk. Jeg ser lik over hele verden som følge av pandemien. Mitt genetiske opphav bør tilsi at jeg burde ha minst 25 gode år å leve. Derfor tok jeg vaksinen. Jeg har så langt ingen somatiske utslag som følge av vaksinen. Ikke dobbeltsyn eller flimmer for øynene, ingen blod utredelser eller andre fysiske utslag. Fingrene fungerer som normalt på tastaturet selv om det skal innrømmes at det rykker litt i en finger noen ganger.

kjell108
Abonnent
kjell108

Den offisielle begrunnelsen for norsk deltakelse i Afghanistran var at Norge måtte stå sammen med de andre Europeiske statene for å stoppe det Afghanske angrepet på verden.
– Afghanistan er som NAZI-TYSKLAND

Selvføgelig var ikke Afghanistan det.
Nå deltar Norge i smugling av heroin til europeiske storbyer. Men offisielt gjør Norge alt de kan for å stoppe herointrafikk, mens Afghanistan er blitt produsent for 90% av verden heroin ved hjelp av NATO-fly.

Veien til helvete er brolagt med gode intensjoner

e
Anonym
e

Har alltid følt at det var mer til historien, men ikke visst hva. Vet ikke helt hva jeg skal tro. Det er lett at ting sklir ut, selv om det begynner som en god tanke. Bukken og havresekken.

e
Anonym
e

Har du blitt magnetisk da? ;)

e
Anonym
e

… renger med at det er midt-fingeren det rykker i? ;)

kjell108
Abonnent
kjell108

– PH er i gang med vaksinering. Sentrale i politiet blir vaksinert nå, nei de går ikke til Putin for å få vaksine.

Med 2 villaer er du elitist, som ønsker at verden skal vaksineres. Norge jobber ilag med Bill Gates.
Folk som jobber i shipping er idealister? Ikke sist jeg sjekket. Det dreier seg mere om å finne det beste skatteparadiset.

Du er velkommen til å påpeke faktafeil på Nyhetsspeilet. At NRK sier noe annet vet vi fra før.

Arne
Anonym
Arne

Å ja jeg eier ikke bare to villaer men jobber aktivt med realisering av stort boligfelt her i byen der jeg er grunneier, mange hundre boenheter. Jeg føler det slik at når byen blir Arnested for vaksinefabrikken bør også fabrikkarbeiderne få tilbud om nye flotte boliger fordi dette blir en stor industri for byen. Vi bør takke Bill Gates fordi han utviklet teknologien der vi kan snakke sammen. Jeg ser det som min oppgave å overbevise dere for å ta vaksine slik at dere ikke dør av korona slik som Gaarder.

smurfen
Moderator

Du er en grei kar Arne, men du oppnår nok det motsatte av hva du og sjefen din ønsker. :)

Hva er du lovet i lønn for jobben du gjør ? En koks skoff i gull eller få lov å pusse horna til sjefen din ?
comment image

Min sjef gav meg noe som er et ukjent begrep for deg som heter immunforsvar som beskytter meg mot alle sykdommer. :)

DNA er en kode som gir de som ønsker det tilgang til til himmel, endrer man DNA så blir tilgangen stengt.

Det fine med covid skammen er at nå står en hel verden samlet mot satanistene, sorte og hvite, gule og røde, barn, unge eldre, osv osv … alle står vi samlet mot han med horn og hans arme.

Se så vakkert <3

Real Eyes Realize Reel Lies. ;)

https://www.bitchute.com/video/DJIV7yXVzVgE/

Her en flott film som så til de grader avslører satanistene bak.

THE MOST LOST GENERATION IS THE LAST GENERATION

https://www.bitchute.com/video/TfGblcisIPVX/

Arne
Anonym
Arne

Jeg jobber kun for meg selv og høvdingens datter. Jeg får ingen lønn av noen .

e
Anonym
e

Den var god: «Real Eyes Realize Reel Lies. ;)»
Derfor det er så viktig for «Lucce» å ødelegge DNA kanskje …

e
Anonym
e

Den stakkars mannen døde ikke av corona men ble forgiftet. At han liksom døde av Corona er en av de største konspirasjonsteoriene jeg har hørt, ever! Han visste nok for mye, smart type, sånne blir knertet når de går imot strømmen. Mens trollene lever videre, enn så lenge.

Høvdingens datter du Arne, hehe, så romantisk, du har dine perler du kommer med innimellom ;)

Arne
Anonym
Arne

Det er helt riktig hun er en ekte høvding datter og det er romantisk.

e
Anonym
e

Åh, så herlig! Hjernen begynner å spinne allerede. Kanskje måtte du gjennom flere utholdenhets tester og styrke-tester før du i det hele tatt fikk lov til å be om hennes hånd. Bryllupsnatten måtte vært feiret i en koselig gamme. Var det på vinteren så måtte det tennes bål, og dere måtte ligge tett sammen for å holde varmen, og telle alle stjernen som drysset ned over himmel-havet over dere. Dette måtte dere nok gjøre for å sanke alle velsignelsene, for alle vi ser får vi lov til å beholde. Et stjerneskudd for hvert år med kjærlighetslykke :)

Arne
Anonym
Arne

Hun ble viet på maritim måte det vil si som en kontrakt inngåelse så fulgte det utdeling av penger til alle barna og de fattige i landsbyen før festen startet på riktig sydhavs måte.

e
Anonym
e

Å ja, jeg har sett noe lignende på tv, veldig annerledes men jeg likte den biten hvor man delte ut penger til de fattige :)

kjell108
Abonnent
kjell108

– å overbevise dere for å ta vaksine slik at dere ikke dør av korona slik som Gaarder.

Det har samme status som troen på at Bin Laden sprengte World Trade Senteret 911.
Folk i USA hørte World Trade Senteret skulle sprenges årevis i forveien.
comment image

Arne
Anonym
Arne

Ja dette var planlagt i mange år før tragedien å Bin Laden den store terrorist sto bak ,det ble jo avklart hvem som føret flyene.

Sky has no limit
Anonym
Sky has no limit

Å strutsen står med hodet enda lengre ned i sanden, leser jeg ;) jaja… på tide du får av deg bleien, og tar smukken ut av truten,og blir voksen.

kjell108
Abonnent
kjell108

KSM var altså den av de i Guatanamo Bay som de etter tortur i det uendelige ble pekt ut som «leder for 911 angrepet», ved siden av Saeed Sheikh.
«Saeed was arrested by Pakistani police on February 12, 2002, in Lahore,»
«Former Pakistani President Pervez Musharraf, in his book In the Line of Fire,
stated that Saeed was originally recruited by British intelligence.»
Senere ble Saeed Sheikh en fri mann.

Altså, etter årevis med etterforskning angående 911 ble konklusjonen at ansvarlige var
1. En sekulær muslimsk innvandrer med forkjærlighet for kvinner, bosatt i USA, med amerikansk landbruksutdannelse.
2. En pakistaner utdannet ved London School of Economic.
3. Bin Laden – en nær venn av Bush-familien

Dette er de «fundamentalistiske muslimer», innvandrere (1+2) etterretning kunne bruke som patsier.

Bin Laden jobbet så seint som 1999 sammen med CIA i Jugoslavia. Da kanaliserte han verdier fra Saudi Arabisk Hjelpeorganisasjon til Jugoslavia. Afganistanske veteraner ble overført til Jugoslavia for å delta der sammen med NATO soldater, og Bin Laden hadde en administrativ funksjon.

Dagen før 11. sept lå Bin Laden på pakistansk sykehus. Mohamed Atta fikk overført $100.000 fra ISI (pakistansk etterretning) i forkant av 911. ISI er opprettet av CIA.

De som fortsatt tror at Bin Laden stod bak 911 er hjernedøde. Alle vestlige etterretningsorganisajoner deltok i 911. Bin Laden var den som ikke ble fortalt noe som helst.

I etterkant har noen av «de skyldige» blitt dømt. Ingen hadde noen relasjon til Bin Laden. Ikke en eneste en. Ringleder KSM som jeg omtalte var ikke engang muslim. Da han bodde på Filipinene hadde han ingen kontakt med muslimske organisasjoner. Det gikk på karoke og kvinner.

Al Qaida = CIA.
Så det å si at Al Qaida stod bak = at CIA stod bak.
At Al Qaida = CIA er blitt bekreftet i ettertid. Al Qaida ledes av en irakisk jøde [Snowden publiserte det]. USA er beskytter av Al Qaida.

Ur boss, o'bey
Anonym
Ur boss, o'bey
kjell108
Abonnent
kjell108

Italiensk «behandling» av COVID-19
comment image

Opplagt neddopet. Halvparten døde (statistisk gjennomsnitt). De som ikke døde fikk varige men.

kjell108
Abonnent
kjell108

Når man tror på krigene mot Irak og Afganistan etter 911, da tror man på julenissen.

Arne svarer (hopper bare over problemet, han forsikrer oss om at han har gode intensjoner):
– Jeg vil bare IKKE bli alvorlig korona syk. Jeg ser lik over hele verden som følge av pandemien.

Arne tror fortsatt på fake media. Han «ser» at folk dør av COVID-19, og ser ikke at folk dør av COVID-19 vaksiner.
Arne ser ikke deep state, men ser islamske terrorister som går til angrep på New York, for å kue USA i kne.

Så problemet for Arne blir at disse ondskapsfulle konspirasjonsteoretikerne (Jon Holden var en) holder ta livet av folk. Hans Gaarder blir en annen av dem. De burde vært saksøkt osv.

Dette er liste over platformer som har slettet SGT Report (en populær pro-Trump youtube-kanal).
Arne «ser» ikke noen sensur. Det Arne ser er Bill Gates’ere og Zuckerberg som jobber døgnet rundt for å gjøre verden bedre.
Han selv bidrar gjerne til at WHO kan vaksinere alle på Filipinene.
comment image

Her ser Arne «islamske terrorister» som skyter mot politi. Deretter kjører terroristene rett forbi politibil uten å bekymre seg over at de da blir «sitting ducks».
https://www.youtube.com/watch?v=tqYDxdFpUoM
Siden NRK forteller oss at dette er «islamske fundametalister» tror Arne at det er «islamske fundametalister».
Siden NRK forteller oss at 1+ politimann ble «skutt» tror Arne at «terroristene» skyter med skarp ammo. ikke løsammo.

Studie av vidoene viser at terroristene brukte løsammo. Dvs. alt var fake.

Aradorn
Anonym
Aradorn

Han har fra dag 1 oppført seg, som en klassisk jesuitt. med hensikt å villede, samt å føre «oss» over i hans retning.

Trenger ikke å være så, men alt tyder på det.

«Vi» har lagt frem hva «vi» ser som kvalitets sannhet, og konkrete beviser.

Arne, «mener» at vi henter informasjon fra engelske / amerikanske sider uten å se sannheten.

Vi, mener å ha funnet sannheten ved å lytte, å se, å høre på profesjonelle aktører. Disse aktørene har vi ingen garanti for at er gode. Derimot, så kan vi rimelig lett gå de etter i sømmene, og sjekke den informasjon de gir oss.

Har pr.d.d ikke, funnet noen feil, som gir meg grunn til å anse disse profesjon elle aktørene, som falske.

Disse profesjonelle : Professor Cahill, Professor Mikovits, Dr Cowen, Dr Madej og 1000 flere bare for å nevne noen.
For å ta med noen flere : Dr Reiner Fuellmich, som kjører søksmålet mot disse ekstremt kriminelle folka som har starte denne plandemikken.

Dette er annerkjente personer, som Arne, da «hetser» og kaller falske. Hvor er bevisene hans for at de er falske ?

Arne
Anonym
Arne

Jeg befinner meg så langt fra jeutitter som det er mulig ,jeg fordømmer dem. Det sies at Støre er jesuitt noe som vil få svert negative konsekvenser dersom han blir statsminister.

Jesus Christ
Anonym
Jesus Christ

Ved å promotere til andre at de bør ta injeksjonen, og at du selv er svært fornøyd med å ha tatt injeksjonen, så promoterer du jesuittenes agenda 2030.

på den måten er du i klin-dans med jesuittene.

kjell108
Abonnent
kjell108

Vatikan-dokument («Vatican dossier») røper at frimurerne og Vatikanet er det samme.

e
Anonym
e

Ja, de vet å samle seg.

Jesus Christus
Anonym
Jesus Christus

brundtland, støre, stoltenberg, solberg, jensen, X-kronpri håkon, alle disse er globalister, og hvem av de man skal kalle jesuitt. det orker jeg ikke, å finne ut av. de er i snsamme tropp.

De kjøre agenda 2020-21-2030.

e
Anonym
e

Celebert besøk? ;) Kronprins Håkon er en flott kar, mulig han er noe villedet, som så mange andre i denne verden, med den gutten tror jeg ikke at det er noe ondt i. Ikke søstra hans heller, hun er flott, har bein i nesen og velger sin vei. Politikere derimot er jeg ikke særlig begeistret for lenger.

Ur boss, o'bey
Anonym
Ur boss, o'bey

Xkronprins håkon sitter dypt inn i builderberg gruppa, terror gruppa.

e
Anonym
e

x kronprins? Hvis han er med på noe så er jeg helt sikke på at han gjør ting i god tro. Se på den mannen, han oser godhet. Djevlene er ofte avhengig av noen de kan bruke til å lure folk med, så det er jo godt mulig at han er lurt og blir brukt som en brikke, det kan jeg ikke si noe på. Men at han med overlegg vil noen noe ondt det tror jeg ikke på.

Aradorn
Anonym
Aradorn

De kommenterte det samme om Fritzel, som viste seg å være en xxxxtrem psycopath. Han hadde stengt barnet sitt nede i kjeller’n, og senere satt barn på sitt eget barn.

hun var 30 år når hun ble reddet ut derfra. I alle de åra holdt han dette skjult.

Ikke, la deg lure av personens utstråling, og dine UROLIGE hormoner på våren. Konge familier verden over er involvert i satansismen, frimurer orden, osv osv…

e
Anonym
e

weeel … jeg synes ikke akkurat den lømmelen du nevner hadde særlig utstråling. Mn ja du har t poeng med at man ikke skal la seg lure av utstråling, den klassiske psykopaten er jo sjarmerende. Jeg tror ikke at alle kongehus medlemmer verden om er som Håkon, han er spesiell. Faktisk så møtte jeg han på en festival en gang i mine veldig ynger dager, vel, møtte og møtte, lol, jeg var nær han men snakket ikke med han. Hadde jeg hatt mer innabords så hadde jeg nok svippet bortom han ;) Hormoner? Bare sinnatagg hormoner her nå. Grrrrrr.

kjell108
Abonnent
kjell108

Her er Grand Lodge Manila. Omtrent så stor som den i London.
comment imagecomment image

Vi ser på bildet at her at de har mere vakthold enn hva regjeringskvartalet i Oslo har.
Filipinene er en frimurerstat.

911 -> deep state
Frimurerne er fotfolk for deep state.

WHO kjører et program for å sterilisere filipinske kvinner uten at de vet om det selv.

“Why is it that for the past 20 years, the DOH has been targeting women of reproductive age for this program instead of our fisherfolk and laborers who are more in danger of being infected with tetanus? Is this not part of a bigger plan of the World Health Organization (WHO) to control the population of Third World countries like the Philippines, India and Pakistan?” the congressman asked.
https://www.manilatimes.net/2016/09/07/news/national/doh-vaccines-sterilize-women/284531/

«Tetanus vaccine may be laced with anti-fertility drug. International / developing countries»

Også vaksiner brukes som biologisk våpen for å fremme befolkningsreduksjon av ikke-hvite.

Arne
Anonym
Arne

Jeg følger tett informasjon om den langsiktige plan for Den nye verdensorden Vatikanet jesuitter frimurer orden Agenda 2030 . Les de bakenforliggende grunndokumenter og Stortings gruppens forarbeider i 2015 så ser vi hva saken dreier seg om.
Vakthold på Filipinene er en nødvendighet i forhold til landet store kriminalitet, du kan ikke kjøpe et brød uten en sikkerhetsvakt med revolver.
Med stående ordre om å skyte mennesker som har brukt narkotika viser presidenten hvilken respekt som settes på et menneskeliv.

kjell108
Abonnent
kjell108

Ikke glem The Great Reset og de mulighetene COVID-19 gir for å skape opp en «ny verden».
comment image

Courtesy of Freemason Denver.

Arne
Anonym
Arne

EU ble jo i sin tid etablert for å forhindre nazi Tyskland fra å starte trede verdenskrig. Nå synes FN agenda 2030 å ha tatt EU sin tenkte plass i samme ærend.
https://forskning.no/baerekraft-klima-miljopolitikk/koronapandemien-svekker-arbeidet-for-a-oppna-fns-baerekraftsmal/1717055

kjell108
Abonnent
kjell108

Året 2020 ifølge kilden
– Det går som vanlig, det er de svakeste som rammes. De mest utsatte er de fattigste, migrantene, flyktninger, de gamle og syke, uansett om de bor i et rikt eller et fattig land, sier han.

Mens dertimot Amazon og vaksineprodusenter har hatt et eventyrlig år
Klaus Schwab: Året 2020 er det beste året i mitt liv

– EU ble jo i sin tid etablert for å forhindre nazi Tyskland fra å starte trede verdenskrig.

Både EU og Klaus Schwab og Angela «Hitler» Merkel er nazistene. Nazistene var tilbake i Tyskland 5 år etter krigen.
Nazistene -> CIA
CIA -> tyske media. Tyske journalister betales fra CIA, som er nazistene.

Arne
Anonym
Arne

Dersom du betegner nazistene de som kriger i den islamske verden bomber og knuser for å skape ustabilitet i Europa med millioner av immigranter fulle av hat fordi deres familie og liv er sprengt i filler. De som koloniserte og stal slaver som kveg og solgte dem i Amerika. Er det de nazistene du snakker om ?

Ur boss, o'bey
Anonym
Ur boss, o'bey
kjell108
Abonnent
kjell108

– de som kriger i den islamske verden bomber og knuser for å skape ustabilitet i Europa

De refererer til al Qaida / ISIS, som driver og kriger i mot muslimene i Syria.
Vi skal tro at de er «islamister». VICE.com har hatt en rekke presentasjoner av dem hvor de intervjuede erklærer at de er bokstavtro muslimer
– Jeg vi ofre livet mitt for Islam.
Så presenterte samme VICE.com en «messe» i Mosul hvor Al Baghdadi var «iman».
Den «messen» fant aldri sted. Det var en filmatisk framstilling som skulle forestille en messe, med «voice over» av Al Baghdadi.

VICE.com prøver å få folk til å tro på «fundamentalistiske muslimer» … (Al Baghdadi er jøde, formodentlig Mossad)

Resett.no – ledet av tidligere (eller ikke) etterretningsmann – er idioter. Du gjentar her samme idioti.

Man kaller vanligvis ikke Al Qaida for nazister, men det gjør man om ekstremistene i Ukraina. De støttes av NATO.

De 13000 mill Norge har sendt til Syria ble kanalisert til opprørs-områdene, ikke til de idag 90% andre syrerne.
Krigen i Syria er forberedelser til krig mot Iran. La oss kalle NATO nazister ettersom de er verre enn nazistene var i Midt-Østen.

Arne
Anonym
Arne

Nå er jeg imot all krigføring Norge USA og Nato FN har bedrive i den muslimske verden. Det kommer bare hat og behov for hevn ut av krig.

kjell108
Abonnent
kjell108

6 mill flyktet fra Syria. Så søker de seg til Tyskland og Skandinavia fordi de «hater oss»? Neppe.

Etter at (NATO) terroristene har halshugd 100.000 syrere eller noe slikt, så sier Assad at de kan få amnesti [begrenset til syrer av opphav]. De burde vel snarere blitt hengt, og ikke leve på NAV i Norge.

e
Anonym
e

… Hva tror du er løsningen? Hvordan få en permanent endring over hele verden hvor alle barn har samme rettigheter, og blir tatt vare på? Hvordan ende all nød?

e
Anonym
e

Arne, hvorfor tror du at det er så himla mye kriminalitet der, og resten av verden forøvrig?
Leste litt om El Salvador i dag og strømmingen av unge mot USA. Forferdelig å se at det finnes barn som lever på gaten, og myndighetene ikke gjør noe. Det ble påstått av menneskerettighets organisasjon at de tvert imot kverket en del av disse barna. Det virker jo helt sinnsykt. Hva slags «myndigheter» lar barn bo på gatene? Jeg forstår ikke.

Arne
Anonym
Arne

Er det Filipinene du spør meg hvorfor jeg «tor» det er mye kriminalitet. Vel som sagt har jeg en svoger som er skarpskytter i SWAT polise og i tillegg univiser ved universitetet Manila innen fag grov kriminalitet politi fag , landet hadde også tidligere et stort politikorps som var korrupte deltagere i kriminalitet. Gatebarn og fortvilelse der mennesker ikke ser noen fremtid skaper stor kriminalitet. Jeg kan fortelle mange hendelser fra dette landet men i dag har jeg total beskyttelse.

kjell108
Abonnent
kjell108

Denne kilden har en annen vinkling av kriminaliteten i Manila

«ROT IN HELL World’s worst paedo Peter Scully who filmed baby rapes, tortured kids and made them dig their own graves smirks at life in jail
Authorities in the Philippines considered bringing back the death penalty due to the severity of the Australian’s crimes»
https://www.thesun.co.uk/news/6525841/peter-scully-worlds-worst-paedophile-jail-baby-rape-dig-graves-philippines/

In one sickening case, Aussie sex attacker Peter Gerard Scully, 55, dubbed one of the world’s worst paedophiles, made two little girls dig their own graves.

kjell108
Abonnent
kjell108

Jeg hørte fra paradiset Bali at vi finner ekstrem fattigdom der. Men ex-pat beboere forteller at kriminalitet mangler likevel.
Takket være Bill Gates / Norge og alle de andre … rammes Bali idag av mangel på turister. De var fattige. Nå er de enda fattigere.

e
Anonym
e

Huff, så begynner de vel å ty til knark der også snart. Kan ikke Gates finne på noe lurt med trillionene sine da? Noe som skaper en varig løsning? Hvor de fattige kan klare seg selv?

e
Anonym
e

Tror at jeg må gifte meg inn i en SWAT familie jeg å etter alt styret, så slipper jeg å bli skarpskytter selv, lol.
Vet nå ikke hvor mye det hjelper mot satellitter heller da.lol. Var det på Filipinene hvor myndighetene gikk til krig mot drugs? eller blander jeg med noen andre. Ja, det er sant, mye nød får folk til å gjøre mye rart, men visse grenser burde man finne overalt, og man gjør nok det i en viss grad. Likevel, lett å dømme, vanskelig å forstå.

Ur boss, o'bey
Anonym
Ur boss, o'bey

As long as living humans, living man, and living woman get this : there is no government in this world. They are companies.

So, do not consent to this companies. PERIOD.

sign up at : https://commonlawcourt.com and take back your life. registere birth certification, fictious name, your home ( property ),, car(s) and NR 1 : your property(ies) children.

After you do so, those companies has no value at all in your life.

e
Anonym
e

Litt drøyt å knerte noen fordi de har brukt drugs. Heller stoppe salget og produksjon. Uten etterspørsel blir det vel ikke noe salg? er det det han tenker? og eller skremme folk fra å rote seg borti denslags?
Men har han noen løsning på hvordan man kan få folk til å velge annerledes mon tro?

Arne
Anonym
Arne

Det er riktig et familie medlem ble skutt for å bruke litt gress og stupte frem i fange til sin mor, jeg har besøkt dem mange ganger å huset der han døde ved inngangsdøren.

e
Anonym
e

Jaiks! Forferdelig greier. Men at de tar sjansen på slikt når de vet hva som kan skje? Er det verdt det liksom? Kan jo skjønne de som ikke klarer å la være fordi at de er avhengige. Trist, rett og slett.

Arne
Anonym
Arne

Jeg har bodd både i den mest fasjonable bydelen Easwood Sitty og Parañaque City. Det er forståelig at unge mennesker søker letteste vei til smertestillende når de vokser opp under slike forhold. Skyte dem det er en del av djevelens plan. Måtte Gud forby !

https://www.megaworldcorp.com/townships/eastwood-city
https://www.google.com/search?safe=active&sxsrf=ALeKk00EFBHcAIIiQsp7JF3lwsBeMe9CCA:1622013066231&source=univ&tbm=isch&q=street+kid+manilla&sa=X&ved=2ahUKEwj3pojF5ebwAhVjwosKHXx-Bo8QjJkEegQIHhAB&biw=1280&bih=577

Aradorn
Anonym
Aradorn
Arne
Anonym
Arne

Gode somatiske skuespillere er det jeg ser. Tok dose 2 sist fredag og fikk noe små reaksjoner i samsvar med det jeg fikk opplyst. I dag er jeg tilbake i god form.

kjell108
Abonnent
kjell108

Fra artikkelen:
Dr. Michael Yeadon: «Hele pandemien er bygd opp på løgn, ikke en eneste bit av dette er støttet av vitenskap, »
Når du skal argumentere for alle de gode intensjonene til Bill Gates, Vaksinealliansen og Nakstad feiler du.

«FACEBOOK CAUGHT RED-HANDED CENSORING BIOWEAPON TRUTH OF CCP VIRUS»
https://www.trunews.com/stream/facebook-caught-red-handed-censoring-bioweapon-truth-of-ccp-virus

e
Anonym
e

Fremdeles ikke blitt magnetisk? ;)

Arne
Anonym
Arne

Dersom man lever etter vanloppe prinsippet kan man løpe raskt å lett på vannet fremfor å grave seg ned i myra.

kjell108
Abonnent
kjell108

Nyhetsspeilet har tradisjon i å fortelle at hva vi «ser» på NRK ikke er reellt, men en fiksjon av virkeligheten.

I UK har folk begynt å undersøke begravelses-statistikk for å sjekke dødelighet av COVID-19. I de byene som er sjekket så langt gikk dødelighet ned i 2020. Den offentlige statistikken ser ut til å være oppdiktet.

Jeg fant tall for døde av COVID-19 for Norge etter at massevaksinering startet. Dødelighet gikk da opp i Norge.
Svenske resultater: Nå ansatte på et sykehus vaksineres samtidig blir sykefraværet så stort at sykehuset ikke lengre fungerer. Da snakker vi om at 30% sykemelder seg, ikke 10%.

Arne
Anonym
Arne

Beklager du vet lite hva Arne tror. Muslimske terrorister har jeg erfaring med fra Mindanao syd i PH. Den skyter med skarpt det er det ingen tvil om. Nå er det slik at min svoger er skarpskytter i SWAT police så jeg vet også hva de har i sine våpen.

kjell108
Abonnent
kjell108

Du tror du vet noe om 911.

9/11 Mastermind Khalid Sheikh Mohammed (KSM):
«Mohammed confessed to his role in the attacks in 200[1]. He will be tried alongside Walid Muhammed Salih Mubarak Bin Attash, Ramzi Bin Al Shibh, Ali Abdul Aziz Ali and Mustafa Ahmed Al Hawsawi, the four Sept. 11 co-conspirators Mohammed was undergoing proceedings with the first time around.»
https://abcnews.go.com/Politics/911-mastermind-khalid-sheikh-mohammed-military-commission/story?id=13291750

Alt sammen er bedrag.

KSM på oppdrag i Filipinene. Alkohol er forbudt for muslimer, en ikke for denne karen, Han levde herrens glade dager, penger i massevis

» While he was in the Philippines in late 1994 and early 1995, he said
that he was a Saudi or a Qatari plywood exporter named Abdul Majid. He
He is widely reported to have buzzed a tower with a rented helicopter
to impress a female dentist who was one of his girlfriends. He called
At the time, Khalid Shaikh Mohammed was staying at a lavish apartment
across the street from a person that would become the President of the
Philippines. According to Philippine police, a waitress at the Manila Bay Club on
Roxas Boulevard in Pasay City named Arminda Costudio was introduced to
Costudio met him again twice at the Shangri-La Hotel in Makati City in
mid-1994. Each time, he wore a white tuxedo and paid for dinner with
Mohammed had a girlfriend, Rose Masquera, who worked at a Quezon City
bar.»

På Filipinene etablerte han seg i villa i beste vestkant (virkelige islamske terrorister ville blitt arrestert på timer da)
KSM er amerikaner, med katolsk college. Han jobbet for CIA. Når man først er kommet inn i CIA står det ikke på penger. De har egen pengepresse.

Hva du sier kan ikke belegges med fakta. Alt er fiksjon om virkeligheten.

Nå er Afganistan blitt en narkostat, som holdes oppe av NATO. Kongratulerer med innsatsen deres.

e
Anonym
e

var det ikke noe spesielt de fant inne i en hule der da? Noe forhistorisk teknologi? Kanskje derfor de er der …

Jesus Christus
Anonym
Jesus Christus
e
Anonym
e

Den skal jeg se i kveld, takk for filmtips :)

e
Anonym
e

Joda, jeg klarte å se hvem morderen var ganske tidlig. Artig å se igjen gamle gode skuespillere. Selvfølgelig var det 666 som stod bak resten.

Arne
Anonym
Arne

Skal ikke benekte det du sier her men jeg er ikke berørt av det. Når jeg og min kone kommer til landet står SWAT med våpen og bil på siden av flyet og de følger oss til vi er tilbake på fly ut av landet. Jeg slipper slike belastninger.

e
Anonym
e

Er det fordi at du er gift med høvdingens datter? Skulle tro du var kjendis, hehe :)

e
Anonym
e

Erter? ;)

Arne
Anonym
Arne

En stor styrke på Filipinene ,familiene passer på hverandre på en helt annen måte en vår tradisjon ,det er svaret på dit spørsmål.

e
Anonym
e

Ja det har du helt rett i, vi har vel noe å lære av det her i Skandinavien.

kjell108
Abonnent
kjell108

Det finnes video-opptak fra Charlie Hebdo av en «terrorist» som skyter politimann i hodet på en halv meters avstand.
Men effekten av skuddet mangler, dvs. det var fis som ble brukt.
Dagen etterpå var fortauet full av blod (griseblod) slik at vi skulle tro at politimannen ble drept. Så la folk folk blomster på stedet.
comment image
https://uk.news.yahoo.com/france-remembers-charlie-hebdo-victims-three-years-attacks-112833732.html

Mock funeral 3 år senere for «død politimann»

Uten å kunne stille opp med fakta har du tapt debatten. Masse irrelevanta fakta, som at Berlin så ut som et bombet horehus etter krigen … og det «beviser» at jødene ble gasset ihjel … hjelper deg ikke. Det bare bekrefter for oss at du mangler fakta på holocaust.

Ovenfor så jeg på MSM «ansvarlig» for 911, en playboy som som reiste rundt i verden som «plywood» forretningsmann fra Kuwait. De presenterer en patsy for oss. Det er alt MSM har å fare med.

Arne
Anonym
Arne

Før du starter videoen ser du SWAT police mann nr. 2 med hevet maskingevær, min svoger .Fakta !
https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/b5bVal/skyting-paa-kjoepesenter-paa-filippinene-gisseltager-har-overgitt-seg

e
Anonym
e

Sprøtt! Men jeg ser ingen med hevet skyter, på et av bildene er det en som har kastet en tunell over skuldrene, det er vel ikke den?

Arne
Anonym
Arne

Dersom du går ned i VG artikkel kommer du til en video.

e
Anonym
e

linken virker ikke :(

Ur boss, o'bey
Anonym
Ur boss, o'bey
Anonym
Ur boss, o'bey
e
Anonym
e

… jeg tro jeg vet hva hevet betyr nå, hehe, måtte sjekke igjen. Kona di må være pen som har slik en kjekk bror!

Arne
Anonym
Arne

Hun er mer en pen.

e
Anonym
e

Bra for deg, og henne :)

kjell108
Abonnent
kjell108

Ingen på Nyhetsspeilet tror at Charlie Hebdo var en falsk flagg aksjon?
Da blir vel bunnlinjen at alle kommentatorere på Nyhetsspeilet jobber for PST

K11
Anonym
K11

Om noen dager (maks en uke) kunngjøres det at Oslo må stenge ned igjen, etter «eksplosiv smitteøkning» pga «for hurtig gjenåpning».
Da kommer media og saueflokken til å si: «Oslo har fått for få vaksinedoser! Vi må få flere!»

Så vedtas det at Oslo skal få flere doser fra resten av landet, noe som vekker harme over det ganske land.
Poenget er å få skjerpet konflikten mellom Oslo og distriktene. Slik man senere skal skjerpe konflikten mellom de uvaksinerte og de vaksinerte. (Ved å legge skylden for spredning av «nye mutanter» på de uvaksinerte.)
99% av befolkningen biter på agnet, igjen og igjen.

Forkjølelse er omdøpt og skal på ubestemt tid «bekjempes» med alle midler, særlig hyppige lockdowns og massevaksinasjon med eksperimentelle, hasteutviklede og nødgodkjente vaksiner.

Forkjølelse har eksistert svært lenge, og nesten like lenge har man prøvd å lage vaksiner mot det. Uten å lykkes. Man har ikke lyktes denne gangen heller, men man har i det minste fått folk til å tro at det er lurt å ta minst tre årlige doser av en eksperimentell injeksjon som lages av juridisk immune gigantselskaper.

Synd at de menneskelige forsøkskaninene i eksperimentet trolig ender opp som forsøksdyrene i dette sitatet, skrevet av Kjetil Elvevold (som har en doktorgrad i medisin):

«Det er dessverre flere grunner til å tro på at vi kan få ubehagelige overraskelser i tiden som kommer angående vaksinene. Man har for eksempel i flere år forsøkt å lage vaksine mot liknende coronavirus ved å bruke katter som modell, det vil si at disse kattene kan etterlikne sykdomsforløpet hos mennesker. Men uten å lykkes. Flere forskjellige typer vaksiner ble designet og kattene tålte vaksinene. Men når man deretter ga det infeksiøse viruset til kattene, fikk de alvorlige lungekomplikasjoner.»

https://www.itromso.no/meninger/2021/03/07/%C2%ABDette-er-eksperimentelle-vaksiner-og-vi-vet-absolutt-ingenting-om-eventuelle-fremtidige-bivirkninger%C2%BB-23607900.ece?fbclid=IwAR2sZ-JqUgrRmaTsMIBhIj27NwQld6Cpiyk0rlY4qzmpFNNDhof-VNcSyiY

smurfen
Moderator

Takk for den K11, du har så rett så rett. :)

Anthony Patch kjente til hele skammen allerede i 2014 der han sa at de vil slippe et ufarlig coronavirus for så å skape panikk og så få folk til å ønske seg «vaksinen». En DNA manipulator vaksine.

Folk ville bli rasende om noen tvang på dem denne her, men etter at de slipper påstanden om et farlig virus så vil folk ikke bare ønske seg vaksinen, men de vil kreve den sier han. Folk vil nesten slåss om å få den først.

Vaksinen har 2 funksjoner sier han, den vil gjøre folk lette å kontrollere og den vil føre til befolkningsreduksjon.

Alt han sa i 2014 er 200% korrekt

Her får du inn alt med teskje på noen minutter, ja selv de som er satt i frykt transe vil innse at de er lurt trill rundt.

(Μήπως κάτι γνώριζε ο Anthony Patch από το 2014; )

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=WJH2wLDJ2iE&ab_channel=24hoursreal

Det morsomme nå om dagen er at såkalte vanlige covid vaksinerte folk begynner å angripe og true uvaksinerte til å ta giften, de tror at vi går tilbake til 2019 bare alle injiserer giften, så dum er det faktisk mulig å bli ….

Jesse Ventura og Alex Jones møtte en insider allerede i 2009 som avslørte det samme.

Dette har vært planlagt i lang, lang tid. Det som kjennetegner dypstaten er lang, lang planlegging, ofte i århundre .. De har ventet og ventet til teknologien var på plass.

Allerede nå har de drept flere dumme personer enn det samtlige av alle vaksiner som er skapt har gjort til nå og vi ser bare så vidt starten.

Jones og Ventura fra 10 min og noen minutter fremover her.

THE OLD DEVILS ARE AT IT AGAIN… THE NEVER ENDING WAR ON HUMANITY

https://www.bitchute.com/video/mXgghDiPSvrl/

kjell108
Abonnent
kjell108

COVID-19 vaksinering skaper massedød.
Statistikk her «Impact of COVID Vaccinations on Mortality»
https://www.algora.com/Algora_blog/2021/05/22/french-nobel-prize-virologist-professor-the-covid-19-shots-are-creating-variants

Det ser ut som de genetiske endringene som COVID-19 vaksinene skaper er irreversible. Jeg forstår det slik at de vil gjøre oss til «roboter».
Den teknologien som brukes i vaksinene er avansert (her inkluderer jeg ikke the russiske vaksinen).
Teknologien er fra framtiden?

Gudene skapte oss ved å kopiere seg selv. Men de ville ikke at alt skulle kopieres. Vi skulle bli egnet til å bli slaver.
Nå gjentas prosessen?

e
Anonym
e

De slemme gudene vil passe på så vi ikke blir frie igjen vettu, Lucce liker ikke tanken på at verden skal bli et godt sted med frie vesen. Han kjeder seg når han ikke har noen å plage og slave for seg. Har du noen gang lurt på hvorfor noen mennesker er «synkrone» mens andre ikke er det? Kan det ha noe med kloner og orginalen å gjøre mon tro?

kjell108
Abonnent
kjell108

The book of Enoch gir masse svar http://www.hiddenbible.com/enoch/online.html

[Chapter 7]

1 And all the others together with them took unto themselves wives, and each chose for himself one, and they began to go in unto them and to defile themselves with them, and they taught them charms 2 and enchantments, and the cutting of roots, and made them acquainted with plants. And they 3 became pregnant, and they bare great giants, whose height was three thousand ells: Who consumed 4 all the acquisitions of men. And when men could no longer sustain them, the giants turned against 5 them and devoured mankind. And they began to sin against birds, and beasts, and reptiles, and 6 fish, and to devour one another’s flesh, and drink the blood. Then the earth laid accusation against the lawless ones.

[Chapter 8]

1 And Azazel taught men to make swords, and knives, and shields, and breastplates, and made known to them the metals of the earth and the art of working them, and bracelets, and ornaments, and the use of antimony, and the beautifying of the eyelids, and all kinds of costly stones, and all 2 colouring tinctures. And there arose much godlessness, and they committed fornication, and they 3 were led astray, and became corrupt in all their ways. Semjaza taught enchantments, and root-cuttings, ‘Armaros the resolving of enchantments, Baraqijal (taught) astrology, Kokabel the constellations, Ezeqeel the knowledge of the clouds, Araqiel the signs of the earth, Shamsiel the signs of the sun, and Sariel the course of the moon. And as men perished, they cried, and their cry went up to heaven . . .

e
Anonym
e

Jepp, derfra kom kjøqttspisingen som henger igjen i dag. Selvfølgelig kommer sminken fra Lucce, hehe. Men jeg skjønner ikke så var galt i å lære om en del av tingene da, det er verre med den DNA klussingen., og våpenbruk. Men, det ser jo ut som om vi var neandertalere da, eller enda mer redusert, siden «vi» var så rolige og uvitende.

Ur boss, o'bey
Anonym
Ur boss, o'bey
Martin
Anonym
Martin

‘Mp3 fil til opplastning..? Hei jeg har en mp3 fil med 1 time langt intervju med Cahtrine Austin Fitts og Dr Timpenny omkring skader, bivirkninger og komplikasjoner med genbehandlingen de vil påtvinge oss. Vil gjerne dele den med alle her inne også Arne, hvor kan jeg laste den opp?

Martin
Anonym
Martin
Aradorn
Anonym
Aradorn

Legg inn link til det du vil dele, Martin.

Reiner Fuellmich :

https://www.stopworldcontrol.com

Aradorn
Anonym
Aradorn

Denne plandemikken er kontrollerte av en svært liten gruppe personer. de er bunnen, av bunnens underflate.

de har utviklet og drevet mafia i flere hundre år. de er ca 7 personer i bunnen av bunnens underflate.

builderberg gruppen er gruppen som skal lede og få utført det disse ca 7 personer i bunnen av bunnens underflate har gitt ordre om i god mafia stil.

denne gruppen på ca 7, som har i generasjoner drevet mafian i alle land, og i alle nivåer i samfunnet er nå fullstendig avslørt.

de har satt opp alle «guvernments» i form av forretning, så det betyr for saken til Reiner Fuellmich og Co, at disse krypa, ikke har immunitet. Da «Reagen» som skrev under på en kontrakt i den tiden, der pharma kunne gjøre hva de ville. Denne er nå ugyldig.

de er avslørt, og dermed, så kan vi ( levende mann og levende kvinne, living humans ) ta ned selskapene og deres hovedinvestorer og eiere.

alt de har utført er ulovelig, og fiktiv, så de har ingen plasser å skjule seg.

de er avslørt.

de eier ingen ting.

alt har vært utført under uloveligheter, svindel.

skatter, mva, avgifter i hytt og pine er ulovelig.

dere er avslørt.

Til levende kvinne og levende mann :

https://commonlawcourt.com

ta tilbake ansvaret for deg selv.
registrer deres birth certificate, fictous name ( navnet dere id ag bruker, som er eid av mafian på uloveligvis )
property(ies) = barn ( barnevern eller andre kan ikke, bare rase inn hos deg å ta barna fra deg )
property : bolig / leilighet / hytte ( ingen eiendomskskatt, da den er ulovelig )
Property : bil ( enkelte land slipper man avgifter )
Property : firma ( kan i enkelte land slippe skatter og mva )

bin Laden
Abonnent
bin Laden

Den ulovlige banda på 7 du snakker om, bruker energien stjålet fra oss til alle sine handlinger rettet mot oss.
De er livredde at levende menn og kvinner skal våkne opp og koble dem ut fra sine energifelt. De er desperate.
Deres marionetter i nesten alle verdens regjeringer drives også av frykt for å miste sine stillinger, de gjør alt de får ordre om til punkt og prikke.
De prøver å destabilisere de få områdene som viser tegn på selvstendig tenking og valg av egen vei som Hviterussland og Ungarn.
For ca.ei uke siden kom propagandamedier med nyhet om skyting på en skole i Tatarstans hovedstad Kazan der 9 personer ble drept.
Undersøkelse via regresjon viser at dette var en spesial operasjon utført av Kreml, israhell, USA og kaukasere for å destabilisere en selvforsynt region med potensiale til selvstendig linje, for å avvæpne befolkning og gjøre dem tannløse og lydige.
Det som skjedde i Kazan, var at «spesialtjenester» som har fri tilgang til databaser på befolkninger i alle land, fant en sjenert ungdom passende for zombiering, de har gitt ham skjult psykodeliske preparater og plantet tanker om aksjon i hode, men har ikke sagt noe om drap.
Denne ungdommen har ikke drept noen heller. Han fikk beskjed om nøyaktig tidspunkt han skulle komme på skolen, om type våpen og klær på seg.
Vakten på skolen ble distrahert av en bil på tidspunktet, to opplærte mordere fra bilen koblet ungdommen ut med elektrosjokker, detonerte tidligere plassert sprengstoff, skjøt de 9 ofrene, byttet brukt våpen med ungdommens og stakk av. Alt ble gjort på 20 sekunder.
Så kom FSB (tidligere KGB) til stedet før politi, ambulanser, brannvesenet.
Ingen spor fra videoovervåking ble funnet fordi sprengstoff ble plassert like ved kameraer, skjult og kamuflert i brannsensorer.

Aradorn
Anonym
Aradorn

LOL du har sett for mange filmer LOL

e
Anonym
e
Aradorn
Anonym
Aradorn
e
Anonym
e

Fy faan, for å si det rett ut.

kjell108
Abonnent
kjell108

Hvis vi skal tro Arne ovenfor er ikke Media fake, det er alternative media som dikter opp virkeligheten.

Det nye er at ikke bare er Media (og amerikanske valg) fake, den amerikanske hæren er også fake

«The largest undercover force the world has ever known is the one created by the Pentagon over the past decade. Some 60,000 people now belong to this secret army, many working under masked identities and in low profile,»
https://www.sott.net/article/452913-Inside-the-militarys-secret-undercover-army.

Under overflaten styres verden av deep state. De ønsker å være «ukjent».
Bak vaksinepass finner vi en agenda for vaksinepass – som skal være hemmelig.

Brzezinskis visjon for det perfekte diktatur: Alle må kunne vise fram papirer. De som ikke kan det regnes som kriminelle.
Det ligger i kortene at bankene ikke vil ha vaksinemotstandere som kunder. SWIFT (overføring av penger) forbyr mafia og vaksinemotstandere å bruke SWIFT. Taxi-sjåfører har plikt til å sjekke om kunder har vaksinepass. Dersom en Taxi-sjåfører tillater en kunde uten vaksinepass å sette seg i bilen vil han miste taxi-bevilgning?

Arne
Anonym
Arne

Det er åpenbart mye fake media , dette går begge veier. Utfordringen blir å finne en middelvei for oss selv hva vi skal to på. Som pasifist ser jeg Norge trekkes inn i en militær opptrapping der USA sitter i førersete. Jeg tenker hva om vesten unnlot å angripe Midtøsten nå gjennom 40 år, hvordan ville verden da se ut ? «Når krybben er tom bites hestene» Så får vi se hvordan dette slår ut for USA som er konkurs der pandemien vil knuse verdensøkonomien.

Aradorn
Anonym
Aradorn

Skal vist være en gruppe som har fått placebo. Kanskje, du er i den gruppa !?!

kjell108
Abonnent
kjell108

– Det er åpenbart mye fake media , dette går begge veier

Fullstendig feil. Mens Media pushet at Trump og Putin jobbet ilag, og med riksrettsak i kjølvannet – uten noe mere å fare med enn et fake dossier – altså ingenting, har liberalerne sambeidet med Kina og KKP i 10 år. Men det snakker ikke Media om.
Russland overførte $140 mill til Clinton Foundation som takk for uran-salg.

– Som pasifist ser jeg
Som «pasifist» skjønner du hvor viktig det er å ha våpen innen rekkevidde.
Når man er omgitt av fattige er REMA også en sikkerhetsrisiko … er moralen.
Selvfølgelig har de store promotererne av våpenforbud selv våpen – for å ikke ta noen risiko.
Hillary bygde opp et høyt gjerde rundt villaen. Porten er bemannet med vakt.

Arne
Anonym
Arne

Jeg kjøpte en slik men overlater til politiet å ta ansvar for min sikkerhet. I Norge holder det med sprettert.
https://www.youtube.com/watch?v=8uImaylHrdI

e
Anonym
e

Sprettert? lol. Ikke mot det jeg har sett, selv DEW blir i minste laget der ;)

kjell108
Abonnent
kjell108

Som pasifist … overlater jeg til politiet å ta ansvar for min sikkerhet.
?

kjell108
Abonnent
kjell108

Holdningen din er: Jeg er ikke imot verneplikttjeneste, men jeg er prinsipielt imot at jeg selv skal avtjene verneplikttjeneste.
Det er slikt man ikke godtar som «pasifisme»

Arne
Anonym
Arne

Jeg er vel bare imot at mennesker skyter og dreper hverandre. Dersom alle har en slik prinsipiell holdning blir forsvar unødvendig. Naiv ? Ja det er riktig !

kjell108
Abonnent
kjell108

– [jeg] overlater til politiet å ta ansvar for min sikkerhet.

Som vi skjønner har «Jeg er vel bare imot at mennesker skyter og dreper hverandre» null innhold.
Du støtter at Mongolia startet vaksinering … på samme måte som Norge …
så vil du fraskrive deg ansvar for alle døde i Mongolia

Av en eller annen grunn er globalistene desperat på å få gjennom 70% vaksinering av den voksne befolkningen … før millioner av døde pga vaksiner dukker opp i media.
(Mulig at 70% regnes som passe antall for å få gjennom nazifisering av verden. Da kan 30% forbys å reise siden de ikke er vaksinert)

«William Shakespeare – the 81-year-old man who became the second person in the U.K. to receive a COVID-19 vaccine – has died.»
comment image

kjell108
Abonnent
kjell108

Med 1% døde av COVID-19 vaksiner = like mange døde som under andre verdenskrig.
Vaksineprodusenter estimerte at 49 av 50 døde av vaksiner vil ikke bli rapportert i VAERS-registeret.
Da snakker vi om 4000 * 50 = 200.000 døde i USA per idag av COVID-19 vaksiner.

Arne
Anonym
Arne

Jeg støtter kun at jeg selv tok vaksine, et valg mellom to onder valgte jeg vaksine. Ingen negative bivirkninger så langt men tiden vil vise hva som er riktig.

kjell108
Abonnent
kjell108

Arne
«Denne mannen [altså Jon Holden] står i et formidabelt erstatningsansvar dersom vaksine bevislig er veien ut av pandemien.
https://www.youtube.com/watch?v=_wFC_UCh1fw
»

Her formidler du at dersom vaksiner redder liv vil Jon Holden bli ansvarlig.
Nå forteller du oss at dersom vaksiner tar liv vil derimot ikke du bli ansvarlig.
Ansvarlighet går bare en vei hvis vi skal tro deg (?).

Angående effekten av vaksiner begynner vi nå å få inn data. Kuwait opplevde 400% økning av COVID-19 døde.
Tallene for økning i Mogolia var så høye at det kan ikke formuleres med noe tall.
Ut fra grafen virker det slik at tallene for India 10-doblet seg (visuelt inntrykk).
India er produsent av anti-malaria-medisin, som ble brukt med god effekt før vaksinering startet. Så kom dere på banen. Da gikk det nedover.

Arne
Anonym
Arne

Dose 2 var jeg noe groggy i to dager men fin form nå . Nei jeg har ikke noe ansvar jeg er bare en privatperson som sier min mening.

kjell108
Abonnent
kjell108

– Nei jeg har ikke noe ansvar

Du sier det motsatte her

Arne:
Denne mannen [altså Jon Holden] står i et formidabelt erstatningsansvar dersom vaksine bevislig er veien ut av pandemien. https://www.youtube.com/watch?v=_wFC_UCh1fw

Arne har nå bekreftet for oss at han er det samme som junk media

FB og junk media gikk ut mot dem som omtalte COVID-19 viruset som skapt i et lab i Wuhan, og FB innførte sersuring av de folkene.
Nå står de der med buksa nede ettersom de ikke lengre vil benekte at COVID-19 viruset ble skapt i et lab i Wuhan.
Jon Holden var den som snakket sant.
Arne impliserte at India rammes av en «ny mutasjon av COVID-19».
Statistikk bekrefter nå at det er vaksinene som er «den britiske mutasjonen» av COVID-19.

Arne
Anonym
Arne

Nå er jeg kun en anonym blogger som meddeler at jeg har valgt vaksine for min del og sikkerhet mot alvorlig sykdom. Andre som står frem i fult navn må stå for sine anklager dersom de forleder andre mennesker som får konsekvenser. «Nå står de der med buksa nede ettersom de ikke lengre vil benekte at COVID-19 viruset ble skapt i et lab i Wuhan» Du bør vel vente med å konkludere ingen ting er avklart i forhold til viruset sitt opprinnelse.

kjell108
Abonnent
kjell108

– Du bør vel vente med å konkludere ingen ting er avklart i forhold til viruset sitt opprinnelse.

Det er etablert at lab i Wuhan er mulig kilde for COVID-19. Vi trenger ikke vente på «avklaring» her.
FB sier idag at lab i Wuhan er mulig kilde for COVID-19, og de har nå sluttet å kalle dem som sier det samme for «konpirasjonsteoretikere».

Kan FB sensure dem som sier det samme som FB? Nei.

Arne
Anonym
Arne

Arne:
Denne mannen [altså Jon Holden] står i et formidabelt erstatningsansvar dersom vaksine bevislig er veien ut av pandemien. https://www.youtube.com/watch?v=_wFC_UCh1fw

Du må lese det jeg skriver «dersom vaksine beviselig er veien ut av pandemien»

kjell108
Abonnent
kjell108

Du beskriver deg selv som «Nei jeg har ikke noe ansvar jeg er bare en privatperson som sier min mening.»,
hvilket også vil gjelde pensjonist Jon Holden.

Nå det gjelder vaksinene vil millioner av døde i kjølvannet av vaksinene kreve en ny Nurnberg-domstol, hvor de skyldigene henges. Her får vi et direkte ansvar mellom statlige myndigheter og massedød.

Vår Arne er involvert i vaksineproduksjon som eiendomsutvikler. Jo mere vaksiner jo bedre for han.

Arne
Anonym
Arne

Ja jeg vil vel henge å dingle fra galgen, jeg ler. Vil du kjøpe bolig ?

kjell108
Abonnent
kjell108

Vi vet enda ikke hva dere er

Note the final picture just above, the fourth image, shows this person’s blood cells no longer being smooth and symmetrical. They are now covered with lumps and protrusions. This is an intentional world war on human blood. As Dr. Sherri Tenpenny and Dr. Luc Montagnier, and others, are saying, the injections will kill and will never stop killing. Dr. Montagnier, perhaps the world’s top Virologist, projects the life expectancy of all who have taken the kill shot injection is only 2 years.

.. all the top politicians and ‘name’ players such as Brain Dead Biden, Ho Harris Emhoff and arch fraud Tony Fauci& were given a blank saline injection& not the real shot. Fauci couldn’t even remember which arm he took the injection in the very next day

Vi må alle sammen følge med på hva skjer med kjendisene våre?

Lisa Shaw, a presenter for the BBC news channel, died after taking the drug manufacturer AstraZeneca’s corona vaccine. A week after the vaccination, Lisa began to have a headache problem, after which she died after falling seriously ill.

British fashion model based in Cyprus suffered a blood clot and died days after receiving the AstraZeneca COVID-19 vaccine in Paphos, a health official said Monday.
https://www.newsweek.com/uk-fashion-model-dies-after-astrazeneca-covid-vaccine-blood-clot-1594445

Når NRK bedyrer at uventede dødsfall hadde ingen link til vaksinering må vi tenke selv.

EU nazi-pass kommer fra 1. juli

Arne
Anonym
Arne

Trist dersom du kjell 108 skulle dø av viruset å jeg med to enkle stikk i armen overlever. Livet er ofte urimelig , det vi vet med sikkerhet er Vi skal alle dø.

e
Anonym
e

Ikke helt riktig Arne, Jesus sa at ikke alle skal dø, men ja, nesten alle skal dø :) Noen skal bli transformert; få evighets-kroppen sin uten å dø. Fort gjort å krepere eller bli drept i denne verden med alle de psykopatiske forskerne, lederne, og diverse etterretning og myndigheter som dreper folk etter lyst og behov. I tillegg får de jo hjelp av all mafia og øvrige kjeltringer. De er ikke så ulike de der egentlig, lol ;)

Men nå er tiden nesten ute. Tidslinjene vil krasje, bare de som hopper vil gå videre. Så får vi glede oss på vegne av de som er lette nok om hjertet til å klare det. Så får vi bare håpe at Jesus tar med seg alle dyrene som er uskyldige, slik at de slipper å lide mer. Ikke sikkert at ildsjøen er så verst? Slipper å fyse da iallfall ;)

Arne
Anonym
Arne

144000

kjell108
Abonnent
kjell108

Ikke prøv å lat som du vet noe her. Vurdert som «vitenskapsmann» er du en analfabet, med null greie på statistikk. Hva du kan er skatteregler og regnskap.
Vurdert med tanke på «CO2 footprint» ligger du på på hva summen av oss andre produserer i CO2.
Ambisjonene dine er å bli feit på vaksiner (å be for sin syke mor)

Mens Mongolia begraver sine døde etter vaksinering vil du bedyre
– Selvfølgelig ønsker jeg mongolerne alt vel.

– Trist dersom du kjell 108 skulle dø av viruset å jeg med to enkle stikk i armen overlever
NRK tittere spiser seg ihjel og er blitt for dum til å leve.
Jeg er blant de få som faktisk kan sjekke hva legene tilbyr meg. Det går i søpla alt sammen. Når legen skriver ut syrenøytraliserende piller skjønner jeg fort at det jeg trenger er syretabletter.

Når Arnes fake media forteller oss at vi må ikke spise vitaminer skjønner jeg at vi trenger vitaminer.
Når Arnes fake media forteller oss at vi må ikke spise fett skjønner jeg at vi trenger fett.

Arne
Anonym
Arne

l

Aradorn
Anonym
Aradorn
e
Anonym
e

Herre-Jesus for en oppdragelse de får …

Aradorn
Anonym
Aradorn

Faren er jo genial. Hva skal han ellers gjøre ? stoppe de og kjefte som en liten kjerring.
Nei, han veileder de og lar de finne løsning, under oppsyn. Helt genialt.

e
Anonym
e

Hvem filmer barna sine på den måten og legger ut? Han lærer de at det er greit og sloss og slå, men få unntak hvor han sier eksempelvis «ikke nakken2 osv, men han viser ikke at det er konsekvenser for å slå på feil måte eller plass, for de får fortsette og fortsette, og det gjentar slåing på feil plass. Som om det er greit å dytte og slå i det hele tatt. Er faan ikke rat verden vi lever i er forskrudd. Han stærer de til og med opp nå jævlig, munter de opp til den oppførselen. Helt sykt spør du meg.

Dårlig pedagogikk det å kjefte mye, belønning fungerer bedre. Lære å dele og holde fred burde starte tidlig, så kanskje mennesker ble mindre krigerske.

Aradorn
Anonym
Aradorn

Du glemmer noe helt vesentlig : » den minste ga jo bilen tilbake, og faren roste han for god oppførsel » .
Det er viktig.

Ser ikke, noe galt i at de «slåss» litt. Det er helt naturlig. Stoppe det umiddelbart, fungerer ikke.
Da vil de aldri får lært noe som helst. Feil pedagogikk.

Han har jo sett de «slåss» mange ganger, og kjenner de godt, så han vet svake og sterke sider.

Helt naturlig, og ikke noe galt i det. Samt, han husket å rose den minste da han ga tilbake leken, noe som viser at den minste utvikler empati.

Den eldste av de to lærer også noe vesentlig. Dele med andre ( broren ), noe som kommer godt med senere.

Genial god pedagogikk.

e
Anonym
e

Disse guttene kommer til å bli mye sinte og sloss mye når de blir eldre, sann mine ord.

Aradorn
Anonym
Aradorn

hvor kan du ha sånt tull fra !

om barn slåss litt, som små, så er det 100% naturlig.

De skal lære, og «slåssing» er ikke, skadelig for barnet.

De blir mer hissige, eller mer aggressive.

Intens informasjon om : cov19 og vax’n
https://brandnewtube.com/watch/dr-byram-bridle-new-important-information-that-is-harmful-on-covid-vaccine_VH7gX6dkHdKAlNU.html

e
Anonym
e

hehe, og når ble det positivt å bli mer hissig og aggressiv? ;)

Aradorn
Anonym
Aradorn

De gutten ( Arne og Kjell108 ) hadde bare en bitte liten broderlig krangel ;)

Ikke, noe som helst å bry seg om.

Aradorn
Anonym
Aradorn

hvor kan du ha sånt tull fra !

om barn slåss litt, som små, så er det 100% naturlig.

De skal lære, og «slåssing» er ikke, skadelig for barnet.
RETTELSE :
De blir IKKE, mer hissige, eller aggressive.
De lærer selvkontroll, og oppførsel.

Intens informasjon om : cov19 og vax’n
https://brandnewtube.com/watch/dr-byram-bridle-new-important-information-that-is-harmful-on-covid-vaccine_VH7gX6dkHdKAlNU.html

Aradorn
Anonym
Aradorn

Legge barna sine ut på nettet er ikke, så bra. Men, samtidig det er tiden vi er inne i.

Aradorn
Anonym
Aradorn

Kjell108 of Arne har hatt en voldsom oppdragelse, derfor de gjør så mye rart.

Og krangler hele tiden ;)

e
Anonym
e

ja jeg tenkte nesten at det måtte være noe slikt som lå bak. lol.
Så du ikke spm? Jeg har ventet spent … (Trompetene)

Aradorn
Anonym
Aradorn

Nei, finner ikke det ?

kjell108
Abonnent
kjell108

«Jesse Ventura Conspiracy Theory show predicted Coronavirus Pandemic. New World Order Bilderbergs.»
https://www.namepros.com/threads/jesse-ventura-conspiracy-theory-show-predicted-coronavirus-pandemic-new-world-order-bilderbergs.1185558/

Jesse Ventura laget programmet for 10 år siden, og globalistene fikk hetta. Programmet ble fjernet.

Arne
Anonym
Arne

Ja det er helt riktig jeg spekulerer i skatteregler for på den måten betale minst mulig skatt. Skatte avtale mellom Norge og Filipinene er viktig .
Overenskomst mellom Norge og Filippinene til unngåelse av dobbeltbeskatning og forebyggelse av skatteunndragelse med hensyn til skatter av inntekt og formue – Lovdata
https://lovdata.no/dokument/TRAKTAT/traktat/1987-07-09-1

kjell108
Abonnent
kjell108

Hvordan investorer tenker har Trygve Hegnar snakket om i en levealder. Det er ingenting nytt der.

– Og hvor kommer indere inn i regnskapet. Blir det aktive eller passive?
– Snakker du om kunder?

I disse dager, etter at bitcoin-holdere har tapt $500 mrd, holder 1 mill investorere på å få nervøst sammenbrudd … men ikke på grunn av pandemi i India.
Ingen av dem tror at man kan ta bitcoin med seg til himmelen

Finansavisa – Norges rikeste

comment image&f=1&nofb=1
John Fredriksen Gründer og eier i Hemen Holding Født 1944 Bosted Storbritannia Utdannelse Sløyd Bransje Shipping

Moralen til Arne blir
– Istedenfor å moraliserer over at isen på Nordpolen vokser istedenfor å minske, burde dere se på potensialet i grønn politikk. Milliarder skal investeres i økonomi og media.
– Hva skal Nyhetsspeilet med millioner i inntekt?
– Da kan man kjøpe en villa til slutt

kjell108
Abonnent
kjell108

Når det er en halv eller en million protesterer i gatene i London forteller BBC ingenting.
Da skjønner vi at BBC og vaksineindustri er det samme.
BBC må behandles som direkte involvert i vaksinering av 1000 mill indere. Det betyr galgen.
«Psykologisk krigføring» = våpen
BBC var direkte involvert i kuppet i Iran 1956, krigen mot Saddam 2003, og krigen mot Syria 2011-.
BBC er en gren av det britiske forsvaret.

e
Anonym
e

Det rekker vel å sende de (bevist skyldige) til Mars? Jeg mener til Alcatraz. Så kan de sitte å pille småstein og tenke over hva de har gjort, livet ut. Kanskje de angrer til slutt og få en ny sjanse til å bli et bedre vesen.

Aradorn
Anonym
Aradorn

holder vel massevis å slippe de i en eller annen vulkan, så de ikke får ny mulighet til å ødelegge verden.

e
Anonym
e

Kan ikke ødelegge de flotte vulkanene Arry ;)

Aradorn
Anonym
Aradorn

Vulkanene er til for å rense bort avskummet fra jorden
satanister, jesuitter etc, som nå ødelegger verden.

e
Anonym
e

ildsjøen? Jeg tror det blir for trangt om plassen der ;)

e
Anonym
e

Alle de jeg vet om som har tatt vaksinen har foreløpig ikke noen negativ effekt. Jeg tror uansett ikke at ALLE vaksinen er farlige, bare mange av dem. Så du har nok fått av et godt parti Arne ;)

kjell108
Abonnent
kjell108

– Alle de jeg vet om som har tatt vaksinen har foreløpig ikke noen negativ effekt

«Spike proteins» er felles for alle 3 vaksinene

Covid vaccine spike proteins attack male fertility, too
05/27/2021

The synthetic “spike” proteins generated by Wuhan coronavirus (Covid-19) “vaccines” are capable of harming not just women’s reproductive organs but also men’s, warns Dr. Roger Hodkinson of Western Medical Assessments.

In a recent interview, Dr. Hodkinson explained that there is now “sufficient evidence in the literature” to suggest that vaccine spike proteins express themselves both in the placenta and the testes. For pregnant women, this could mean a terminated pregnancy. For men, it could spell the end of having children altogether.
https://pharmaceuticalfraud.com/2021-05-27-covid-vaccine-bioweapons-attack-male-fertility-too.html

Vi vet fra før at vaksiner gjerne blandes med steriliserende substanser

Er «spike proteins» smittsomt? Jeg har ikke noe svar på det, men vi har rapporter som indikerer det.
Altså, dersom en i familien vaksineres vil etterhvert alle få «spike proteins» ?

Hva vi nå trenger statistikk på er hvordan vaksinene påvirker førdselsratene. Den statistikken må vi vente ett år på.

e
Anonym
e

Jepp, noen vil ha slutt på den raskt voksende formeringen her ser det ut som …

e
Anonym
e

Men du tror virkelig ikke at elten setter slike vaksiner på seg selv? De får saltvann.

kjell108
Abonnent
kjell108

Hvem vet

A Texas hospital is under fire after eagle-eyed viewers claimed the COVID vaccine healthcare workers received on TV appeared to be fake. Camera crews were invited to the University Medical Center of El Paso to capture five of its front-line workers get the coveted coronavirus vaccine on Tuesday. Videos on social media showing paramedic Ricardo Martinez getting the supposed shot raised concerns among skeptical viewers who noticed that the syringe was already pushed down. “Clearly that syringe was EMPTY and the plunger was already down. Where’s the bandaid? Yeah, nice try! We are not fooled!” Facebook user Barbara Siira wrote. “Syringe is empty, the guy didn’t push the syringe at all, bad acting,” viewer Aaron Isaac Hernandez wrote.
https://nypost.com/2020/12/19/texas-hospital-appears-to-give-worker-fake-covid-19-vaccine/

Kilden her er MSM, som bedyrer at de 4 andre sykepleierne fikk vaksine. Martinez ble vaksinert etterpå heter det, «for å fjerne all mulig tvil»
Jeg regner med at ingen fikk vaksiner. Sykehuset hadde kalt inn TV-stasjon for seansen.
Når sykehus lyver overfor en million tittere
– After the press conference, Martinez said he was proud he got vaccinated.
da er de allerede løgnere.
Et sykehus kan ikke lyve i en slik sak som dette.

e
Anonym
e

xactly

Aradorn
Anonym
Aradorn

Det kan være placebo, som er gitt ut i enkelte områder og grupper.

Det igjen for å LURE IDIOTER til å tro at dette er Ufarlig vax.

e
Anonym
e

eller andre årsaker ;)

kjell108
Abonnent
kjell108

Ny lov fremmes: «innlemmelse av forordning (EU) om koronasertifikat i EØS-avtalen» Fremmet i statsråd 21.05.2021

Status
Aktiv
Frist for å skrive innspill: 28.05.2021 kl. 23.59

https://www.stortinget.no/no/Hva-skjer-pa-Stortinget/Horing/horing/?h=10004428

Hva som vedtas i EU skal automatisk gjelde i Norge også. Men Stortinget må strø sand på alt sammen. Her skal EU lov gjennomføres på rekordtid.

Er norske Stortings-politikerne så teite at de stemmer for dette, uten mere debatt enn noen dager?

Koronasertifikat er selvfølgelig brudd på norsk grunnlov om bevegelsesfrihet.

kjell108
Abonnent
kjell108

«Enhver som oppholder seg lovlig i riket, kan fritt bevege seg innenfor rikets grenser og velge sitt bosted der. Ingen kan nektes å forlate riket om det ikke trengs av hensyn til effektiv rettsforfølgelse eller fordi de skal gjøre verneplikt. Norske statsborgere kan ikke nektes tilgang til riket.»

e
Anonym
e

I dag i Trondheim så var det en hissig buss-sjåfør som kom bak i bussen og ba en av passasjerene om å forlate busser dersom hun ikke tok på seg munnbind (påbud på buss i byen) Har de lov til det? Er det ikke politiet eller vektere som skal gi bot om noen nekter? Har en buss sjåfør myndighet til å nekte folk å ta bussen dersom de ikke bruker munnbind?

Aradorn
Anonym
Aradorn

politi, vekter eller andre har IKKE, myndighet over levende mennesket.
Så, ingen av dem kan pålegge det levende mennesket, noe som helst.

Registrer fødselsattest, ditt fiktive navn, og alt annet i common law, så har de NADA myndighet what so ever.

https://commonlawcourt.com

Husk ! de som går rundt der ute å opptrer, som såkalt politi, ikke er ekte politi. De løper ærende for mafian. de er privateer.

The Rt. Hon. Lord Judge explains the basis of Article 61
https://www.youtube.com/watch?v=U-FDA5sTwJM

Magna Carta’s Legal Legacy: Conversation with Chief Justice Roberts & Lord Judge
https://www.youtube.com/watch?v=45Y7bN7ZwaY

Magna Carta 1215 Article 61
https://greengypsyblog.files.wordpress.com/2020/06/lawful-dissent-under-article-61-magna-carta.pdf

Out of that PDF – file

Lawful Dissent Under Article 61: Quick Guide

We are all Sovereign men and women, under the Common law Constitution, endowed with
God-given rights that cannot be taken away.
The purpose of this document is to help every man and woman living in the Commonwealth
of Nations, to understand that we have a Constitution that has been violated, that treason
has been committed against the people by those who govern us, and that our constitution
offers us the ability to redress it.

Though this document is not intended to go into detail about every situation you might face,
it will guide you through a basic process of how to restore your inalienable rights and
freedoms under Common law and reassert your allegiance to the Constitution.
This document aims to simplify things as much as possible so that as many people as
possible will follow through. This is and always will be a numbers game!

Our Constitution, Magna Carta 1215
Our Constitution is written over several documents, uncodified into any single document.
The foundation stone is the Magna Carta 1215; a peace treaty made between the king and
his people to serve as a perpetual charter of human rights enshrined within our
Common/Constitutional Law and it applies to all Commonwealth Nations.
It stands that any government (including the Crown) are subservient to the people who are
not to be ruled by the state and its purpose is to prevent the erosion of Sovereignty and
prohibit foreign rule. It covers the right to appeal to a committee of 25 Barons for redress
against a tyrant and is the highest Law since it is of Royal Assent and existed prior to any
parliament. Meaning no Parliament can amend it without the explicit will of the people and
any Act or Statute that proceeds it, must uphold it.

Subsequently, Parliament is unable to adapt, modify or remove it without the explicit consent
of the people and to do so would be an act of High Treason punishable at life
imprisonment/death (Treason Act 1795).
Britain has National Sovereignty meaning we are a nation of sovereign peoples. The
monarch is merely in service to the sovereign people and MUST abide by their sworn Oath
and contract to uphold the common law (within the Coronation Oath Act). Britain has no
lawful monarch at this juncture in time and the office of sovereign is vacant because the
Coronation Oath Act has been breached many times since 1953.

Article 61 Magna Carta 1215: The Peoples Security Clause
Article 61 of the Magna Carta is a clause contained within it to ensure the ruling Crown
upholds the Constitution. If it is breached, the aggrieved party, the people, can rise up
against it to restore inalienable rights and freedoms until redress is found.
Here is a 90 second clip of a former Lord Chief Justice of England and Wales explaining
Article 61.

Invoking Article 61 removes all authority from the Crown and all its Agents (i.e. Government,
HMRC, DVLA, Police etc). The full text of this clause is at Appendix A in this document.
Throughout history this clause has been invoked 4 times.

The last time was on 23 March 2001 after several hundred thousand individuals sent
postcards to the Queen urging her not to agree to the Nice Treaty. She had been given the
Treaty to ratify which included European clauses that would undermine the people’s God
given Sovereignty and invite foreign rule. Giving Royal Assent to it was treasonous.
In response, 65 Peers selected a quorum of 25 of their number to form a Barons Committee.
They were satisfied that the conditions required to invoke Article 61 has been met and 4 of
their number served the petition on Her Majesty on 7 February 2001, insisting that she
should:
withhold the Royal Assent from any Parliamentary Bill which attempts to ratify the
Treaty of Nice unless and until the people of the UK have given clear and specific
approval;
uphold and preserve the rights, freedoms and customs of your loyal subjects as set
out in Magna Carta and the Declaration of Right, which you, our Sovereign, swore
before the nation to uphold and preserve in your Coronation Oath of June 1953
These things she has conspicuously failed to do, and consequently, treason has and is being
committed.
The service of the Barons Petition was reported in the Daily Telegraph on the 7th February
2001. On invoking Article 61 in March 2001, the Barons Committee gave every man and
woman the peaceful remedy against the destruction of ancient laws and customs, the
erosion of our Sovereignty under God.
It is for the Barons Committee to let us know when redress has been satisfied.

Article 61 Magna Carta 1215: The Crown has committed High Treason?
Yes. Britain and the Commonwealth has been under a treasonous administration for 105
years. The 1911 Parliament Act was an Act of Treason by the Herbert Henry Asquith (Liberal
1908 to 1916) administration because it breached the proper protocols and protections of
the constitution.

King George V granted assent to said Act, not long after the Parliament Act was passed into
law and everything began to change. In 1914 the Banksters contrived the first world war to
further the corporate takeover of the world and profit from it. This has been ongoing as
legislation granted by royal assent has changed the system of law and of service bit by bit.
Since 23 March 2001, the latest invocation of Article 61, The Crown and all its Agents have
been governing us Ultra Vires, unlawfully and without any authority and as a consequence,

the Constitution requires us all:
“together with the community of the whole realm, distrain and distress us in all
possible ways, namely, by seizing our castles, lands, possessions, and in any other
way they can, until redress has been obtained as they deem fit”.
We are duty bound to uphold the Constitution, and duty bound to inform when it is not
(Treason Act, 1795). The moment we become aware that government isn’t upholding the
Constitution, there are implications of our own acts and omissions too, and in doing nothing,
we become complicit, aiding and abetting their treason. The penalty is life in prison and
seizure of all assets.

A.61 provides us with lawful excuse to break with all acts and statutes of Parliament with
absolute impunity since they became NULL and VOID until the Constitution is restored.
To be clear, you have lawful excuse not to aid and abet the Crown in any way. It is a crime
to pay tax, fines or to consent to the will of the imposters (government) corporate hearings
(courts), policy enforcers (police). The law demands that we rebel in protection of our
sovereignty at this time. Peacefully but defiantly.

Article 61 Magna Carta 1215: To note
There has been a long and concerted attempt to undermine the idea of a constitution and
claim Parliament is sovereign, essentially placing Parliament above the law – our Common
Law – which refers to our basic moral values, right and wrong, no harm, loss, injury, fraud or
breach of the peace.

While many people including legal professionals will argue that we have no such
Constitution, that Magna Carta 1215 has been repealed by subsequent Acts, this is a
complete fallacy. The parliamentary Cabinet Manual is clear that statute is drawn from Maga
Carta 1215 and not from any subsequent copies or revisions to the Constitution.
In 2015 we celebrated 800 years of Magna Carta, as the article on the British government
website 9 November 2015 discusses, entitled Why Magna Carta remains a foundation of
our Common Law Inheritance

Article 61 Magna Carta 1215: Declaring Your ‘Oath of allegiance’ to the Barons
Without any lawful government, it is for all sovereign men and women to unite under Article
61 to bring redress, re-balance and to restore the rule of Law.
The Constitution depends on us uniting.

1. FIRST STEP
Declare your Oath, switching your allegiance to the Barons Committee, the guardians
of our Constitution. Reassert your sovereignty.
The template can be found here. Print it, sign it and get 3 good men/women to sign
it. Witnesses must be:

• over the age of 21
• have no criminal record
• must not share the same family surname as you
You do not need to send an oath of allegiance to a baron you merely need to create
one. The very act of doing so and signing it in front of 3 witnesses proves your intent.
This also makes the document a lawful instrument and a copy can be provided as
evidence of your standing in law to any agent of the crown or anyone else not standing
under article 61.

If you do send it, here is a list of accepting Barons. Ensure it is recorded first class
and retain your receipt and proof of delivery. Do not expect a reply.
You must keep the original document in your possession, sending a copy of it
alongside any future Notices to anyone making demands upon you in due course.
Once you have declared yourself under Oath it is up to you to determine how you
will apply it.

Remember, the primary reason for going under Oath should be because you know
treason has been committed, that you want redress in a peaceable way so we can
once again be governed justly. It is our lawful duty to do this.

2. SECOND STEP
Declare to the Agents of the Crown that you are now under Oath to the constitution
by preparing a Notice of Lawful Objection and sending it to your Chief Constable.
We are asking those that make demands on us to prove in substance that they have
the lawful authority to do so since the invocation of Article 61.
.
The template can be found here.
Print it, sign it and get 3 good men/women to witness it, as in step 1. They do not
have to be the same 3 witnesses, but it now becomes a lawful document. Ensure a
time limit for a response has been included, usually 10-14 days, you decide what is
reasonable.

Send it with a copy of your Oath, recorded first class, and retain your receipt and
proof of delivery. Record keeping is essential! Do not expect a reply.
Maxim law is “he who does not deny, admits”. It also holds that “silence is consent”,
tacit acquiescence. In other words, if they cannot dispute your claim, they accept it
and the onus is now on anyone making demands upon you to disprove your claim.
Remember you are doing this because you have evidential facts that treason has
been and is being committed, that Article 61 has been invoked and as such, you are
doing your lawful duty to disobey statutes. You have no intention of aiding and
abetting a treasonous regime nor intend to breach the peace with any officers under
his command. Notice to the principal is notice to the agent and notice to the agent is
notice to the principle. He therefore has a duty to inform everyone under his command.
This will be helpful to know when you are dealing with police later on.

3. THIRD STEP
If a demand is placed upon you, you need to write out a Notice of Conditional
Acceptance to whomever is making those demands (i.e. Police fines, HMRC,
Parking tickets etc).
Follow the procedure the same as STEP TWO, declaring to the Agents of the Crown
that you are now under Oath to the constitution and do now wish to aid and abet
treason, asking those that make demands to prove in substance that they have the
lawful authority to do so since the invocation of Article 61. Unless less they can prove
otherwise, they agree to it.
The template can be found here.
Note, it is not a way out of certain laws, fines or taxes (statutes or acts of Parliament)
though it does give you lawful excuse to break the acts or statutes that go against
Common law.

Keep records, receipts and dates as in STEP ONE and STEP TWO.
Remember, you are doing this because it is the lawful duty of every man and woman
living in the British Isles and the Commonwealth. It is not an act of rebellion because
your Oath is to obey the highest law of the land. You are therefore duty bound to
disobey statutes or acts of Parliament which violate our Common law.
The Follow Up Process
Once you have sent out a Notice of Conditional Acceptance and received no reply (highly
unlikely you will) then once the time limit is expired:
4. Step 4 – Notice of Default and Opportunity to Cure.
Since the last Notice/your question(s) have been ignored. You send this Notice to
remain in honour, which is an important part of the process.
A template can be found here.

5. Step 5 – Notice of Default.
You are stating that they are now in default and dishonour and have agreed by either
tacit consent (ignoring you) or by lack of substance (providing no written evidence of
them having authority to make demands upon you) that they have no lawful claim
against you.
A template can be found here.

6. Step 6 – Notice of Coercion to Commit Treason/Misprision of Treason.
If/when they persist, you serve this Notice on any persistent agent (making him/her
personally liable for their actions under penalty of perjury). The agent would then have
to decide whether or not to commit high treason in order to pursue you further. You
will very unlikely hear from them again except for them to write that “your points
have been noted” in an attempt not to tacitly consent to your points of law, which
they do anyway when they ignore the evidence provided.
Essentially by this point you have informed them of the treason and their duty and in
their failure to respond appropriately, they are guilty of aiding and abetting treason.
A template can be found here.

7. Step 6 – Notice of Stop.
A template can be found here.
This Notice can be as threatening as you like, use a firm tone that tells them to stop
making demands upon you and inform them that people are waking up in their number,
that collectively the common law within real courts of law will be reasserted and that
you will pursue them with the evidence you have collected against them to bring them
to justice for their treachery. Remind them that they are committing High Treason in
full knowledge of the facts and that ignorance is no defence in law.
Once sent, report any continued harassment, coercion or attempt of extortion to the
police. Demand an investigation and a crime reference number, reminding them of
their Oath of office.

You will need three witnesses to accompany you to the police station to make it stick
or record it covertly. The police according to their warrant card and Oath MUST
investigate ALL allegations of crime they have a “duty of care” to do so; be assertive
but not aggressive.

The essence of these Notices is to continue to give anyone making demands a chance to
rebut your claim, with evidence in substance, with progressively stronger warnings in each
Notice.

Misprision of treason carries the penalty of life imprisonment and a stripping of all assets so
these Notices present a very serious warning to anyone who continues to pursue demands
against you.

Attempt to report the evidence that you now have in document form to the police and
demand a crime reference number. Record the attempt or take three witnesses.
Remember:
• you need three witnesses to sign Notices.
• keep copies
• post recorded delivery
• keep all receipts and proof of delivery
Do not use anything but constitutional law in your notices. You do not attend any summonses
because they are not a summons nor are there courts of law. Britain has no courts of law
and you must therefore demand any hearing to be heard in a ‘properly convened court de
jure’ as they stand under British constitutional law only.

Do not play in their criminal ‘legal’ realm; you entirely reject legalese when you enter lawful
rebellion. The act of creating an Oath of allegiance makes it a criminal offence to aid and
abet the Crown in any way, as it also does with anybody not standing under article 61.

Article 61 Magna Carta 1215: Common Law Court
The Common law court is where truth is supposed to be heard and remedies achieved.
The Magistrates (corporate places of business or administration) courts replaced the grand
jury that would hear grievances and decide if there was enough evidence to pass a true bill
and where the defendant would receive a fair and just hearing with a jury of their peers. The
judge is an arbitrator and is not allowed to direct a jury to come to any verdict.

Once you have sworn the oath you cannot enter into a courthouse for any reason as they
have no jurisdiction over you. If they force you into their treasonous court, you have the
right to claim Common Law jurisdiction.

Here is the Common Law Courts website where you can obtain new Identification, birth
certificate and vehicle registration and learn of case law. It has created an International
database for all living men and women. By submitting a declaration for your birth, you have
confirmed that you exist. Currently, the only existing record for you is a legal fiction which
the state has attached to you; this means that you fall under their rules.
By recording your birth with the Common Law Court, you now have an option, you can
remain under the statutory system and rules or stand under the authority and jurisdiction of
the Common Law Court.

There is no charge for recording any information with the Common Law Court.
See also their Lawful Notice served on 28 April 2019 to address the failing in International
Law by creating a world-wide system for the identification of the living man and woman.
Article 61 Magna Carta 1215: Dealing with the Police
Issuing a Notice of Lawful Objection (STEP TWO) will aid you if you are approached by
the police regarding any issues which do not breach Common law (i.e. Covid-19 legislation).
You should ask them “have you been informed of my lawful standing by your Chief
Constable?”

The Notice you sent asked the Chief Constable if he has any lawful objection so to avoid
conflict and breach of the peace with his Constables. A principle within the Notice, is that
once served to Chief Constable, everyone under his command is to be made aware of your
lawful standing.

So, if a Constable who approaches you is not aware of your lawful standing, in effect the
Constable is telling you that his Chief Constable has not informed him he has failed to ‘act
in the execution of his duty’ and is therefore committing misfeasance in a public office
because he has failed in his duty to the Constable. This presents a conflict of interest for a
constable if he pursues against you. Please see your rights at Appendix B, knowledge is
power. Check out the this short explanation.

In essence, Police are Corporate entities that rely on you contracting with them (creating
joinder) to enforce their statutes on you, not the Law. They rely on you to give your
name/address in order to contract with your legal fiction. When under oath, you break with
their acts and statutes and so long as you are not breaching Common Law, which is their
proper and lawful job to uphold, you do not have any reason/need to comply.

Article 61 Magna Carta 1215: Council Tax
Council Tax is one of the few taxes which an individual is required to pay in person and is
not deducted by his or her employer. It is a Poll Tax that applies to everyone’s residence,
even if they do not own it.

Seizing castles has always been a bit tricky so for those who wonder what they can do as
individuals to resist encroachment on their common law rights, withholding Council Tax (CT)
is a lawful option. It is a seizure and holding of property as security for payment of a debt or
satisfaction of a claim.
It is also, as we will show below, a legal obligation.
A.61 states that “the whole community of the realm” is expected to support the Barons
Committee. This means that individual officials have no authority to issue tax demands in
the name of The Queen and will commit the statutory offence of “fraud by misrepresentation”
if they try.
The Courts have no authority to deny the subjects rights either. Representatives of The
Crown cannot breach the common law maxim that “no man may sit in judgment of his own
cause”.
The Barons Committee procedure is based on the subject’s Common Law right to claim the
protection of “duress of circumstances”. In other words, he or she, may commit a minor
crime to prevent a worse one happening. The only limitations on this defence are; treason
or murder, nor does it protect an individual who voluntarily places himself under duress or
continues to commit minor offences when it is no longer necessary.

You should not refuse to pay anything. You “conditionally accept” the tax/fines, as set out in
STEP THREE and follow through with the follow up process.
This will be a big step for most people, and it may take some time to work through the
implications of your Oath. If it is very difficult not to pay or to get out of unlawful contracts,
you can always “pay under duress”. Watch this short explanation of the legal standing of
Local Authorities.

Remember you are not doing this to be a rebel but to obey the highest law of the land.
The constitution has been violated and treason has been committed, this type of
action is necessary to seek redress!

Article 61 Magna Carta 1215: Practical Understanding and Tips
There are currently more than 25,000 people in the Commonwealth known to have signed
their Oath and re-assert their allegiance to the Constitution, not to a treasonous and unlawful
government that continues to defraud the people of the land. The more people that
understand this and get under oath, the more progress can be made in bringing the redress
for treason at a national level. Every traitor will be personally held to account with the
evidence you have (through keeping your own records of your Notices and receipts) and will
be used to prosecute them.

• Transferring allegiance is not treason because oaths of allegiance are sworn to the
office, not its holder.
• We stand united in our sovereignty as sovereign peoples not as a freeman. A
sovereign is superior in their standing than merely a freeman or baron or whatever. A
sovereign man or women means just that – you are a king or queen of your own land
(Britain). We are a nation of sovereigns this is what makes us all equal under the
common law (constitution) and under God Almighty.
• The Constitutional laws of Britain/Commonwealth protect the common law. The
common law is not written down, it is reflected in the constitution. The common law
is common sense and therefore it isn’t required to be written as it should be in the
hearts of us all.

• Acts and statutes created by Parliament are not Common law.
• Common Law simply states that you do not cause harm, loss, injury, commit fraud,
or breach of the peace. If, for example, you are driving over the speed limit you would
not be in breach of Common law, so long as it doesn’t result in damage to any vehicles
or property or any other man or woman. If by speeding you cause damage, this would
be a breach of common law and you would be liable for damages.
• There is no such thing as victimless crimes in law, there MUST be an injured party
but also evidence of that injury and most importantly, there must be criminal intent or
there is no crime at all. We the people make mistakes/have accidents and may cause
another harm or loss in this way. We are duly obliged to remedy the matter if
compensation is due.

• Our law and system of service has been slowly and insidiously changed so that today
it is totally reversed. All the traitors who are in POWER should of course be in
SERVICE and we are now a nation of slaves by our own tacit consent. Knowledge is
power and when the people are afraid of their government there is tyranny, when the
government fear the might of the people (and they do) there is equality.
• You should not refuse to pay anything, “conditionally accept” any taxes or fines by
sending a Notice of Conditional Acceptance then follow through.
• Police SERVICE, National health SERVICE, Her Majesties Court SERVICE, refuse
collection SERVICE, water and sewage SERVICE. Our forefathers set up these
services for the benefit of us all, we should be paying for the upkeep of said services,
not be extorted by these corporations and power hungry psychopaths.
• It is vitally important that you keep records of all your Notices, receipts, and replies.
Keep a file of all hard copies as well as keeping everything in a separate folder on
your hard drive.
Our duty once we are under Oath is to inform others, encourage and help them to do
the same to redress the treason at a national scale.
Take action now to redress the treason and restore our rights and freedoms!

kjell108
Abonnent
kjell108

Kilden snakker om USA

«To extend our everyday reign of Common Law into all areas of life means to challenge the arbitrary rule. But the very fact that it is the Law of we, the vast majority of humanity, means that it only needs to be consistently practiced by enough of us to allow the Sheriff Officers and the authorities to enforce.»

Aradorn
Anonym
Aradorn

Tok du på deg ansiktsbleia ;) eller ga du han et spark

e
Anonym
e

lol. Jeg hadde den ikke på til å begynne med, men kjente lusa på gangen, dårlig energi oset helt fra forrest i bussen til de bakerste seter der jeg satt, så jeg tok den på. Da har etter en stund kom trampende bak var det meg han kom direkte til først, så han hadde nok sett meg uten men ikke fått med seg at jeg tok den på, også gikk han til til den ene andre som fremdeles var uten. Illsint type. Et spark? Jeg er ikke like hissing lenger. Men kan jo finne på å av dersom noen kødder med meg ;)

Aradorn
Anonym
Aradorn

vel, de såkalte politikerne, vet godt at de er et usselt lite firma, som forsøker å drive myndighet over folket.
Og gjør dermed, som de vil, uansett.
Det har de gjort siden etter-krigstiden.

SÅ, registrer dere i common law court, og ta eiendom over deres liv.

https://commonlawcourt.com

Aradorn
Anonym
Aradorn

natural lov og universal lov, som er superior lov til alt.

* levende mennesket er superior til alle.
* loven er over alle, konger og andre såkalt emminente er også UNDER loven.
* yttringsfrihet
* reise frihet all over denne jorden.

Universal lov og natural lov, sier at man skal leve i frihet, og i fred med mennesker og natur.
* man skal ikke, misbruke naturen, og dens ressurser
* * man tar ikke, livet av dyr for morro.
( ulovelig neshorn jakt, bare for å ha horna på veggen )
*** denne typen absurd oppførsel er ulovelig etter natural lov og universal lov, common law.

ved firma, under common law, så har man god forretningsskikk :
** 50 kr timen til philipinske damer, som vasker hotell-rom, strider med god forretningsskikk.
dermed også mot common law.
** 50 kr timen for en polsk byggningsarbeider, strider mot common law.
Her gjelder andre kontrakter, du har ingen tillatelse til å gi annen lønn, bare fordi du antar de ikke, kan sine rettigheter. dette gjøres i stor stil i den fiktive verden.

** under common law, så arbeider man sammen, og for samme mål.
** gir bedre lønn til alle arbeiderne og til eierne.

rettferdighet kjennertegner common law praksis.

det har vi ikke sett i markedet på gud vet hvor lenge.

Ingen kan tvinge noen som helst til å handle i strid med disse to lovene.

de forsøker å kjøre på hardt nå, så de får kontrollen over 70% eller mer, og da ta fullstendig kontroll.

kommer masse lover, og regler og alt annet bull shit fra dem, som INGEN behøver å bry seg om.

REGISTRER DEG :

https://commonlawcourt.com

ta eier ansvaret for ditt liv.

Du eier ikke, ditt liv pr d.d.

registrer fødselsattest for deg og familien.
* du må gjøre dette for å eie deg selv.
* dine barn er din eiendom, så tenk på de som din eiendom.
** da kan de ikke, tvinge på deg og dine barn, noe du ikke gir samtykke til.

registrer ditt fiktive navn, ta kontroll over ditt liv.
* når dette blir gjort, så har ikke den fiktive verden kontroll over deg.

registrer bilen, boligen, firmaet ditt, og bli stolt eier av ditt liv.