Du leser nå
Den spontane 17. mai-feiring i Oslo 2021

Under ett minutt lesetid

Fra Karl Johans Gate, Oslo, https://archjourney.org/projects/karl-johans-gate/


Den spontane 17. mai-feiring i Oslo 2021

Den viktigste 17.mai-feiring siden 1814 er i år 2021, hvor noen har kastet bann på folkets frie ytringer. Ikke la deg narre til å bli sittende stille. Nå er tiden inne til å reise seg opp; dette er et initiativ fra folket for folket på sosiale medier.

Puss skoene. Ta med ditt gode humør og kom til sjøsiden av Oslo rådhus kl. 1100.

 

 


Har du trommer, trompet og andre  musikkinstrumenter, ta instrumentene med og spill for oss andre. Det kan bli en popup-konsert. Ta med flagg og sløyfe vis du har, fine klær hvis du kan, ta med store og små og sangstemme og kom som du er. Gjør dagen til en fest sammen med alle andre. Vis myndighetene at dagen betyr mye, det liker de å få vite.

Få nye perspektiver. Finn din sannhet. Bli fri.

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
70%
Opplysende
2%
Inne på noe
2%
Usikker
0%
Dårlig
27%
Om forfatter
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.

14
Kommentarer

avatar
6 Comment threads
8 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
MartinTerjeTorbenkjell108OI Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
Sverke Bolme
Abonnent
Sverke Bolme

Kan Sven-inge Johansen utdype hva pengene skal brukes til, og legge ved et forenklet regnskap?

kjell108
Abonnent
kjell108

Ingen alternative media finansieres med skatt eller pressestøtte sist jeg sjekket. Klassekampen får mest i pressestøtte, men de er ikke alternative media.
Klassekampen = 10-talls millioner.
Nyhetsspeilet har ikke utgifter unntatt nettsted – noen tusen. Sammenlignet med Nyhetsspeilet er en barnehageassistent «velsituert».

Etter at «defunding» av alternative media startet får alternative media ikke engang laste opp videoer på youtube. Dermed får de ikke reklameinntekter. De jeg kjenner til av alternative journalister lever på Frelsesarmeen eller trygd, eksempel Jim Willies. https://www.golden-jackass.com/
Amazingpolly mistet inntektene sine rett før valget da hun ble klassifisert som Trump-sympatisør.
https://www.amazingpolly.net/contact-support.php

Det er mange som får donasjoner på nettet, men det er nytt for meg at de har regnskapsplikt overfor dem som donerer.

Martin
Anonym
Martin
Martin
Anonym
Martin
kjell108
Abonnent
kjell108

NATO (norsk NATO-sjef) regnes nå som mest fascistisk i verden.

«Out of the 53,000 people polled across 53 countries, more respondents (44%) considered US influence on their country to be a “threat to democracy” than those who didn’t (26%). Meanwhile, only 38% considered Chinese influence a threat to democracy.
Fear of Russian influence was the lowest of the three, with only 28% considering Russia to be a threat to their democracy.»

https://www.rt.com/news/522986-world-fears-us-influence-democracy/

Ukraina ligger i startgropen for å starte krig mot Krim / Donbass. Når det skjer vil Ukraina fort bli erklært som «NATO-medlem», deretter vil Norge begynne å planlegge tiltak for å stoppe «russisk invasjon» … liksom Sverige.

Torben
Anonym
Torben

Så spennende!