Du leser nå
Folkemøte Eidsvolls Plass Oslo, 10. april kl. 1700

Under ett minutt lesetidFolkemøte Eidsvolls Plass Oslo, 10. april kl. 1700

Kom og vær en del av folkemøtet på Eidsvolls Plass lørdag den 10.april 2021 kl. 17.

Se også her: https://www.facebook.com/markeringer.for.frihet/posts/402257350843296

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
47%
Opplysende
3%
Inne på noe
2%
Usikker
0%
Dårlig
48%
Om forfatter
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr uendelig mye, det bør deles ofte og lenge, det virker velsignende og varmende. Det er derfor vi bør være snille med hverandre; da det virker magisk. Hvis jeg kan inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi kanskje i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.

58
Kommentarer

avatar
3 Comment threads
55 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Patriotekjell108Laila SivertsenOle Bull Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
Tor Christiansen
Anonym
Tor Christiansen

Idiotene som har spredt virus rundt på hele Gran og nekter å si hvem som har vært i kontakt med avdøde kan holde seg langt unna Oslo – vi vil ikke ha smitten deres her!!!!!

kjell108
Abonnent
kjell108

Florida avholder arrangementer med 10000+ av folk samtidig, som ikke bruker munnbind.
Florida gjør narr av CDC og Fauci.
Hvis man kan stille fake medisin for en Nurnberg-domstol risikerer vi at FHI blir uten ansatte.

Ole Bull
Anonym
Ole Bull

Så du tror fortsatt på løgnen statsmakten pumper ut i media?

kjell108
Abonnent
kjell108

Vi som ikke tror at influensa og lungetetennelse bare «forsvant» regnes nå som «idioter».
Vi som ikke tror at folk i California og New York (de som topper COVID-19 statistikk) er mere mottagelige for COVID-19 enn andre i vest, men at de blir offer for crazy politikere og legemiddelindustri (CDC) [the New Left Order], regnes nå som «idioter».

Patriot
Abonnent
Patriot

Advarsel fra en 92 år gammel dame som opplevde å bli merket og spyttet på under krigen. Dette er verre enn det de opplevde. Stå opp og gjør motstand mot fascismen. Fascister, Nazi og gestapo er ikke velkommen. De som tror de kan frarøve andres frihet kan selv holde seg inne.
https://youtu.be/dVRS3jRwWNk

Man kan lett se hvor dette kommer fra, Tor Christiansen. Dere sprer frykt og er redde. Dere har ikke Gud i deres hjerter. Kun frykt og redsel. Du vil aldri bestemme over min frihet. Du bestemmer ikke hvem som skal dra til hverken Oslo eller Gran. Trusler vil aldri hjelpe. Hør på den gamle damen og stå opp mot fascismen sammen med resten. Jeg forstår at dere er redde, men dette handler ikke om et farlig virus. Det må være en forferdelig tilstand å være i? Jeg tror du får det enda verre om vi sier ja til fascister.
Hans Kristian måtte sikkert ta seg av den 99 år gamle pedoen som døde nylig. En mørk prins.

https://www.thegatewaypundit.com/2021/04/get-nazis-calgary-pastor-shouts-police-interrupting-church-service-holy-week-video/
Get out, Nazis! En ekte pastor.

Vi vil selvfølgelig heller dø enn å leve i en slik Nazi-verden. Døden er ikke slutten. Stakkars deg! Hva har du viklet deg inn i nå? Det er kun hjernevask.

kjell108
Abonnent
kjell108

Gitt at det er rett at nazistene vant VK2 – DNC (demokratene og dem NRK formidler) er nazistene.
Den flåten av romskip som opererer utenfor Jorden og mellom oss og Mars er nazistene? Romskip på størrelse med Gerald Ford bygges på Jorden. Så forsvinner de til noen andre.

«Jeg har sjekket dette selv i to munnbind. Bare å legge det i en skål med vann og etter ca en time er det dekket med svarte tråder. Man må bruke lupe/forstørrelsesglass for å se de. Løfter du de opp med en pinsett så spreller de noe veldig. Jeg prøver å fortelle dette til så mange som mulig, men folk er ikke villig til å teste det ut engang. De vil bare ikke tro på det!»
https://nononsensenews.org/2021/04/07/hvem-star-bak-spredningen-av-morgellons-i-munnbind/

Avansert nano-teknologi i munnbind?
Stakkars unger som får dette inn i seg.

e
Anonym
e

Jeg skal sjekke et av mine munnbind, spørs om jeg har bra nok forstørrelsesglass da :)

Nanittene i SG er greit å få med seg. mang en film har vist fremtiden teknologi. Også greit å huske at vår fremtid er noen andres fortid.

Patriot
Abonnent
Patriot

Har sett dem på mange videoer. De har vært på pcr-test pinner også. Tenkte på om det kunne være psyop, men hvis du kan bekrefte dere kan bekrefte det så skal jeg skaffe meg masker å teste på. Har aldri brukt det selv, heldigvis. Barnemishandling. Null dokumentasjon bak maske-pålegg. Eller andre restriksjoner. Tvert i mot.
En rettsavgjørelse i Østerrike sier at PCR test ikke er godkjent for diagnostisering av Covid-19 smittetilfeller. https://greatgameindia.com/austria-court-pcr-test/
Hoax fra begynnelse til slutt.

Rapperen DMX skal ha fått vaksine før han døde. Snopes var raskt ute med å debunke, så da var dette også sannsynligvis et vaksine-dødsfall.

Kan det være at noen har prøvd å logge seg inn på min konto? Jeg måtte vente i 30 minutter for å ha logget inn feil. Det var mitt første forsøk. Noen andre som har hatt samme problem? Bara enda en bug?

kjell108
Abonnent
kjell108

Dødsraten på eldrehjem i Norge er nesten 100% høyere enn utenfor eldrehjem. Den medisinen som koster tusener på tusener tar knekken på dem. Det loggføres gjerne som «døde av demens».
Det forteller meg at medisin styres av nazister. Hvis jeg hadde vært nazist ville norske sykehus vært full av tilbud om brus, kaker og sjokolade, for å skape mere etterspørsel for sykehus.

Patriot
Abonnent
Patriot
e
Anonym
e

Skal sjekke i morgen. Tøy-fibre skal ikke bevege seg som ormer når de er våte i det minste.

e
Anonym
e

La et engangs munnbind i bløtt i en del timer, rev det åpent og skulle se etter de små bandittene, men så fant jeg ikke forstørrelsesglasset. Grrr!

e
Anonym
e

BIG Big BUG like BUUUG. Mye trøbbel her.

Patriot
Abonnent
Patriot

https://prepareforchange.net/2019/07/22/11-million-germans-were-murdered-after-wwii/
Det er samme galskapen som står bak uansett side. Folket har fått nok. Verden går sammen for å stoppe psykopatene.

kjell108
Abonnent
kjell108

Det store spørsmålet er hvem var nazistene?
«Alfred Ernst Rosenberg was a Baltic German Nazi theorist and ideologue. Rosenberg was first introduced to Adolf Hitler by Dietrich Eckart and held several important posts in the Nazi government».
Ikke så veldig tysk.
Churchill og Stalin planla å invadere Tyskland i forkant av Barbarossa.
Nazistene var profesjonelle propagandister, liksom WEF.

Patriot
Abonnent
Patriot

CBS melder om evakuering fra St Vincent etter vulkanutbrudd. Cruisebåter blir brukt til evakuering, men bare hvis man er vaksinert for covid-1984.
https://www.cbsnews.com/video/thousands-evacuate-as-caribbean-volcano-erupts/#x

e
Anonym
e

Pat. Hva er en goy?

Denne fikk meg til å le godt forresten ;)

Patriot
Abonnent
Patriot

En som ikke er konvertert til jøde. Står utenfor nasjonen, liksom. En utlending. Goyim er flertall, utlendinger eller nasjoner kan det også leses som. Moselovene er deres oppgave å ta vare på og tolke, på lik linje med en sjamans oppgave i stammen. Det er ikke så veldig negativt. De mener bare at de er et prestefolk og skal samle alle nasjoner til slutt. Så er det at man kan konverteres gjennom at man forenes med en jødisk sjel. Slik man i vår kultur sier at man kommer i kontakt med sitt høyere jeg. Men da uten 613 lover å forholde seg til. De kaller det to sjeler, vi kaller det to i en. Det finnes forskjellige meninger, men dette er i følge de som følger ånden. Så er det babylonerne som mener at de er utvalgt på grunn av bare slektslinje og blod.

kjell108
Abonnent
kjell108

goyim
«You may say that the goyim will rise upon us, arms in hand, if they guess what is
going on before the time comes; but in the West we have against this a manoeuvre
of such appalling terror that the very stoutest hearts quail — the undergrounds,
metropolitains, those subterranean corridors which, before the time comes, will
be driven under all the capitals and from whence those capitals will be blown
into the air with all their organizations and archives.»

Kilde: THE PROTOCOLS OF THE LEARNED ELDERS OF ZION Page 44 of 109 WARNING: This document is a provem antisemitic forgery and hoax. Abuse is strictly forbidden.

Her brukes «goyim» av noen som ikke er judaister. Betydning har ingenting med den bibelske versjonen av goyim.

P.S. I en debatt hvor som helst om protokollene vil det første man få høre være en formidling av at «temaet i Protokollene er jødene». «Jødene» omtales i Protokollene i en bisetning, men folk tror idag at Protokollene handler om jødene. Det er omtrent like sant som at Donald Duck handler om Albert Einstein.

«temaet i Protokollene er jødene» = falskt

«WARNING: This document is a provem antisemitic forgery and hoax. Abuse is strictly forbidden.»
er nettopp en slik forfalskning.

I en debatt om 911 vil det første man få høre være at det er en «konspirasjonsteori».

Siden Protokollene ikke beskriver jødene, eller noen jødisk plan ifølge seg selv, slik som nazister og nynazister hevder, er Protokollene ikke noe mere antisemittisk enn f.eks. Relativitetsteorien. Der er Mein Kampf folkene som vil ha oss til å tro at jødene omtales i Protokollene. Wikipedia gjentar Mein Kampf folkene i så henseende.

En hjemmeoppgave på videregående kunne godt får tittelen:
– Hvordan Protokollene ble brukt av antisemittistene

… dvs. alt sammen en gjentagelse av Wikipedia

Patriot
Abonnent
Patriot

Ja, men de bruker ordet for å beskrive de som ikke er med i deres drøm om Zion. Så det blir vel de som står utenfor slekten eller kulten. Så de ønsker å kontrollere hele verden fra sin versjon av Zion. Vi er enig om det. Viktig å skille dette fra ekte jødisk lære. Goy er hebraisk. Disse babylonerne talmud er en opp/ned versjon som likner babylons talmud. Drømmen fra rivers of Babylon er egentlig om å komme seg ut av fangenskap. Ut i frihet. Det er oss det. Det er ikke dem. De vil kontrollere og fange oss. Det er vi som drømmer om Zion, ikke sant? De bare manipulerer oss til å tro noe annet. Khazarer har jeg sporet tilbake til Edom, som de ved elvebredden i Babylon snakket om. Ja, en helt annen betydning enn Bibelens. Når alle folkeslag og nasjoner lever i frihet og i pakt med Gud, vil vi oppleve Zion. Da vil man rope Jerusalem! Motsatt av hva disse du nevner, som vi ser de fordervede fruktene av. Det er en ekstrem venstre-ideologi som er i kontrast til frihet. Fascister og kommunister kommer fra det sekulære samfunnet. Et samfunn av begrenset frihet og tvang i motsetning til det som nevnes som den Høyre hånd. Fordi det hører hjemme bokstavelig talt i venstre halvdel. Frykt, hat, grådighet og manipulasjon rår i deres verden. Kommunisme, fascisme, Nazisme og fordervede ideologier va Guds frihet. Det er bare klagesang uten frihet og et savn etter dagene i det ekte Sion. Da det var fred og frihet. Da nasjonene, stammene, Israel var samlet. Verdensfred. Guds rike. Frihet.

Patriot
Abonnent
Patriot

Så de er kanskje semitter, men det er jo hele hurven. Jøder er de ikke i hvert fall.

kjell108
Abonnent
kjell108

Semittiske kjennetegnes ved at de er langhodet statistisk sett. Israelerne er korthodet statistisk sett.

kjell108
Abonnent
kjell108

– Khazarer har jeg sporet tilbake til Edom

Det blir feil. Vi hadde 12 stammer ikke sant. Så har vi substammer av de 12 stammene … la oss 30 substammer. Da skulle vi sitte igjen med at hver substamme rommer 3% (eller 20%) av de bibelske jødene, som var 500,000.

Er det mulig at kineserne er en annen substamme fra bibelske jøder? At 1000 mill kinesere egentlig har samme forfedre i Palestina engang? Nei.
Det samme gjelder khazarene. De er like mange som franskmenn eller tyskere i verden.
Men ifølge israelsk historie er ashkenazier en slekt på 1000 jøder i Rhindalen engang. Det gir ikke mening.

kjell108
Abonnent
kjell108

– Ja, men de bruker ordet for å beskrive de som ikke er med i deres drøm om Zion

Hvem mener du med «de»?

Patriot
Abonnent
Patriot

Det har hele tiden vært snakk om elitefamilier i dagens verden som har bakgrunn fra khazaria. Det er disse som jeg har snakket om når det gjelder de falske jødene. Ikke alle Khazarer. Det er mange år siden jeg så på dette. Jeg fant spor etter Rothschild og slike sionistfamilier til Edom. Så de kan kalles semitter. Det er egentlig helt uinteressant for meg. Jeg er interessert i det åndelige. Utifra det kan jeg sikkert si at disse er falske jøder og det er heller ikke det åndelige Sion.

For å si det helt klart:
Jeg er ikke en jøde. Jeg er gentile og goy. Jeg bryr meg ikke om stammer. Jeg vet at alle på jorden er født under stjernene. For meg er tegnene i dyrekretsen de 12 stammene. Alle som er født under de stjernene er skapt av skaperen.

En jøde vil si at bare jøder har evig sjel. Resten av oss har sjel på nivå med dyrene. Når vi dør er det slutt for oss. Nye mennesker blir skapt. Jødenes sjel lever evig.

Utifra deres synspunkt så er det ikke noe vits i å kalle seg jøde. Man må være født jøde eller konvertere og følge strenge lover. Så er det noen kongelige og elite familier som hevder å være det uten å følge loven, men heller gjøre motsatt. I følge jødisk tradisjon kan de være det allikevel om de har jødisk mor. Så lenge man konverteres så kan alle bli det. Kineser eller svenske. Da må man altså gjennom alle lovene. Da vil man få en jødisk sjel som en sjel nr 2. Det finnes evige jødiske sjeler som ikke har kropp. De er fri til å ta bolig i en ikke-jøde som konverteres. De som ikke er konvertert på ekte vis er derfor en del av dyret. Dyrets sjel. Ikke nødvendigvis ond, men de har ikke evig sjel. Vi vil alle sammen samles til slutt i Guds rike på jorden, men ikke alle vil leve evig. Så det er en av disse da, antar jeg, at dyrets merke kommer fra, som i Kristendommen. Det er vel treenigheten i Babylon og frimurere det da? Falske jøder, falsk Zion.

Dette er ikke noe jeg tror på, så for min del er det helt greit å være goy og gentile. Jeg mener alle har mulighet for evig liv. At vi kan søke og oppnå dette ved å være gode mennesker og gjøre Guds vilje. Det er dette jeg har vært opptatt av. Så har jeg prøvd å få folk til å våkne ved å påpeke at vi er blitt kontrollert og styrt, og at vi kan skape noe som er mye bedre. Så akkurat hvem som har kommet fra her og der? Det er ikke så interessant. Hodeskaller, lange eller korte? Totalt uinteressant. Bare så du forstår at vi er på forskjellige spor. Vi må komme oss ut av den materielle suppa og få inn litt åndelighet. Det er mitt fokus. Derfor tror jeg også at vår bevissthet har blitt løftet nå for at vi skal komme oss ut av det. Oss gentiles ville ikke ha et savn og søken etter Gud om ikke også vi hadde evig sjel. Jeg er derimot langt i fra sikker på at alle har det. Jeg håper at folk har det og vil våkne opp og snu. Det er mange venstrefolk som er langt borte.

e
Anonym
e

Alle har mulighet for evig liv ja :) Takk for informasjon om Goy, alltids noe nytt å få med seg her.

Du som er så flink med teorier og tolkninger; Hva er en «time event/time code event»?

Patriot
Abonnent
Patriot

Vet ikke hvilken sammenheng det er jeg. Er det når noe skal skje bare? Noe som skal utløse en handling. En kode som utløser noe. Skal sjekke.

Patriot
Abonnent
Patriot

Tipper det er UFO eller noe sånt når det gjelder deg. Ser det blir brukt i varslingssystemer. Kan være hva som helst. Det kan være alarmkodene på brannvarslingsanlegg eller koder militære bruker på observasjoner og reaksjoner. Jeg så de brukte koder på ulike stormvarsel og beredskap.

e
Anonym
e

Ups. Somethings up.

e
Anonym
e

… by the Way, hvorfor tror du UFO når det gjelder meg?

Patriot
Abonnent
Patriot

Asteroider, fly, remote view og luft. Fant du ut noe selv?

e
Anonym
e

Ja, men det ser ut som om det kunne omhandle to ulike ting. Disse evindelige fragmentene jeg får. Når jeg kobler det opp mot å hjelpe andre, innafor det tema jeg er opptatt av så får det jo også der en eller to mulige meninger. Men så er spørsmålet, kan det dukke opp fragmenter som omhandler noe annet plutselig? Og blander seg inn? Det er jo også en mulighet. (I så fall blir det irriterende og forstyrrende) Disse fragmentene kan andre forstå bedre enn meg. Jeg har 0 greie på slikt egentlig. Det er snakk om å avverge noe dårlig. Igjen. Skal se om jeg klarer å høste en siste Clue. Når man får noe gjentatte ganger så er det kanskje noe i det? Jeg er jo skeptisk til såkalt klarsynte ting, er så mye vås, og hjernen spinner godt opp med fantasi. Hva tror du?

I følge bibelen, 9nas tolkning, så snakker hun om wormwoods ankomst, eller en brennende stein/Asteroide. I følge hennes tolkning så er det noen som lyver om dette. «De» oppgir feil informasjon, lyver om tid osv.
Noe kan tyde på at den tolkningen stemmer. Kollisjonskurs?

Patriot
Abonnent
Patriot

Jeg tenkte på wormwood da Ever Given, Evergreen gikk på grunn fordi jeg visste at det har med bitterhet å gjøre. Skipet gikk videre inn i Bitter lake. Så det skal være en bitterhet i endetiden. Det er veldig kjent. Jeg skal sjekke opp mer om hva som ligger bak historien, men det har med trengsel, aggresjon og bitterhet i forhold til endetiden. Det er et av tegnene på endetiden. Folk mot folk, nasjoner mot nasjoner og indre uro. Fødselssmerter.ikke bokstavelig eller fysisk. Men vi må passe på at det ikke manifesteres i det fysiske.

Patriot
Abonnent
Patriot

Man spurte seg om skipet var et omen, ikke sant. Kanskje det er der du har Event code fra. Fordi mange lurte på om det var en kode fra white hats eller om det var black hats. At skipet hadde den spesielle ferden som tegnet noe som liknet på rumpe og penis ga det enda mer grunn til spekulasjoner. Ever given, Evergreen. Var det Clintons kodenavn. Var det menneskesmugling? Var det høyere makter? Evergreen-evig liv. Var det varsel om økonomisk kollaps? Bitter lake. Er det sinne og aggresjon? Forsøker de krig?

Vi merker det på zombiene nå, ikke sant? De er bitter og sure. Tenk å behandle kollegene til Gaarder slik. Tenk om det var en ansatt i NRK. Folk som steamer inn på sidene og slenger dritt om avdøde og hans kolleger. Rett etter kunngjøringen. Det er ikke bra folk. Det er bittert og stygt. Det er fra venstresiden. Det er libtards. Fullstendig blackout. Rett og slett TV-slaver og zombies.

e
Anonym
e

ja, Jeg så det, ble kvalm. Å oppføre seg slik som de gjorde/gjør der, det er hårreisende, MEN, det viser bare HVEM de egentlig er, hvem de troller for, DET skjønner vi jo lett. Det der er ikke «normale» mennesker.

Ang. båten. Det var kanskje et tegn på at noe/noen er overstyrt. Finnes vel tech som kan fjernstyre både fly og båt når de er tilkoblet annet enn manuell styring. Alle dataprogram kan vel hackes?
Men ja, alt handler likevel om en høyere agenda, det er nettopp det så mange ikke ser.

e
Anonym
e

«Ingen vet hvem hun er
Og ingen våger å gå for nær
Der hun står med høye rop
Og store øyne som aldri møter våre
Hun ser inn i glemte land
Folk tror hun mangler forstand

[Chorus]
Hun er en av de som våker ved flammen
For vår jord
En av de som holder grenene sammen
For vår jord
Hun ser at jorden er vår mor
Står vakt for vår jord»
….

*Texas i Goddard
*SOS asteroide

Goddard space flight center?
The Goddard School for early childhood development?

Patriot
Abonnent
Patriot

Det kommer ingen asteroide. Psyop. Kanskje noe fake som stenger internett og strømnett. 100%, det kommer ikke asteroide. Ikke solvind eller noe annet. Tenk positivt! Vi tar alt på strak arm:)

e
Anonym
e

Lol. Det er ikke mine ord.

True event. Colisson course. 13. Desember.

(Prevent timecode event/identify timecode/information to stop time event)
+++

Sikkert stay behind som sitter og sender ut fake meldinger til «klarsynte» for å gjøre de forvirret og slik at folk ikke skal ta de seriøst pga fake meldinge. Fake news med andre ord ;)

Patriot
Abonnent
Patriot

Man kan lese og se alt man kommer over og legge det i bakhodet. Ta alt med en klype salt, så tar vi det som kommer. Jeg har som grunnregel å styre unna ting som kan skape frykt. Da er det sannsynligvis ikke sant.

Klarsynte og transmedier må også være obs på at når man «tømmer» hjernen i meditativ frekvens så kan både det ene og andre feste seg til dem. Man kommer i frekvens med sjeler og demoner. Det trenger ikke være sant i det hele tatt. Jeg husker da mange gikk og snakket med Sananda, eller noe sånt. Det var ikke riktig. Jeg tror de mente han var Jesus. Så man må sile ut. Jeg ville vært litt forsiktig.
Da du fikk inn Hans Gaarder, så kan det være riktig. Det sies at sjelen kan bli en stund før den drar videre. Jeg mener det er tre dager. Så det med gjenoppstandelse har rot i skriftene. Men det er for alle «jødiske» sjeler, mener jeg å ha sett. Ikke bare for Jesus. Jeg vet ikke om man kan vite slikt uansett. Jeg tror faktisk på det, men da er det at alle gjør det. Idioter resirkuleres og prøver å bli igjen, men de rettferdige blant oss lever evig. Det er min teori.

e
Anonym
e

Du har sikkert rett, jeg aner dessuten ikke hva det betyr. Som sakt hjernen koker opp mye rart, og det finnes nok de som vet å forstyrre, vi vet jo at den teknologien forsvinner. Jeg mener finnes.

e
Anonym
e

… «Og alle ser en annen vei
Og praten stilner, vi veksler blikk og smiler
Hennes skrik er uten hud
Fra jorden bringer hun bud

[Chorus]
Hun er en av de som våker ved flammen
For vår jord
En av de som holder grenene sammen
For vår jord»

(sangen var ikke min den heller)

Patriot
Abonnent
Patriot

Jeg har sjekket wormwood nå. Det er forgiftet vann. Det skal som alt annet ikke tolkes bokstavelig. Så det skal tolkes som noe som ser ut som vann, men som er forgiftet vann. Det kan t eks brukes på en falsk messias. For når de bruker Bibelen så er det at man tror man følger skriftene/loven, men blir lurt. Det er betydningen av wormwood. Det kan være vaksinene som folk tror er bra, men som er gift. Forsøksdyrene døde alle sammen når de ble sluppet ut og kom i kontakt med Corona virus naturlig. MRNA vaksine kan være den wormwooden. Så husker man hvordan mange frivillig ville ta dyrets merke fordi de ble lurt. Det er wormwood i overført betydning,

e
Anonym
e

Du har sikkert rett, jeg kan ikke forstå sammenhengen mellom det jeg er opptatt av og dette. Har sikkert sett for mye film, lol. Dette er uansett, kanskje ikke stedet å legge ut slikt på heller.

e
Anonym
e

Jepp

kjell108
Abonnent
kjell108

Patriot gjentar bare
«goyim
1. A Hebrew word used in the Jewish Scriptures (a.k.a. the Old Testament). The word literally means «nations,» and is always used within these scriptures to refer to the nations of the world. Significantly, within the Old Testament, Judah (the Jewish nation) itself is called a «goy.»
2. In the Old Testament, the Jews were called to be a nation separate from the other nations, which were all Pagan. And so, colloquially, all non-Jewish nations came to be called «goyim» as in «the nations» from which the God of the Old Testament had called upon the Jews to separate themselves.
3. A word used by some Jews to refer to Gentiles (non-Jews). The word can have derogatory connotations, such as the word «black» when used to refer to a persons of African descent. It can be neutral or negative depending on the context and the intent of the speaker.»

goyim brukes også utenfor jødedom, og da med en annen betydning. Vi finner termen «goyim» både i Protokollene og her «The Harold Wallace Rosenthal Interview 1976»
Rosenthal er en Washington-politiker på nivå med Biden. I den grad det er noe religiøst med han er det på nivå med Biden.

Følgende https://dollarvigilante.tv/videos/watch/b1039a65-d3b4-4d4f-a109-ec2e38679c8f
Video 30:00-1:30:00
inneholder et nytt dokument med samme innhold som protokollene. Opprinnelsen til dokumentet er ukjent for Jeff Berwick, men ingen antydning om at det stammer fra Israel. Språket i dokumentet er engelsk. Innholdet er full av tidløs psykologi. Det er ingen psykologiske termer her som peker i retning av moderne utdannelse. Psykologien kan være 500 år gammel.

Patriot
Abonnent
Patriot

Patriot gjentar bare? Hva prøver du å si her. Jeg forstår deg ikke. Er du ute etter meg? Hvorfor?

e
Anonym
e

Har du noen healere å anbefale?

Patriot
Abonnent
Patriot

I Trondheim?

e
Anonym
e

Ja, blir kanskje langt unna andre steder

e
Anonym
e

Tror jeg fant. jeg hadde glemt, at jeg fant en for lenge siden, roter med tid, så husker ikke helt, et år siden eller mer. Husker ikke engang hvordan jeg fant han, tror jeg lette etter dyrlege, hehe, men det var via synkronisitet.

Patriot
Abonnent
Patriot

Jeg tror det er mange som har sluttet. Det er sikkert vanskelig nå for tiden. Søkte litt og ser de holder på med andre ting. Jeg tror ikke det er så viktig hvem man går til. Sjelen vil belønne folk for å gå inn i den åndelige reisen. Det skjer hver gang til meg. Burde bruke healere oftere. Jeg husker en spesiell hendelse for min egen del. Det var som en indre sol som steg opp i meg. Jeg ser han beskriver akkurat det på sine sider, så da er det vel noe i det. Det er noe Zen-greier. Jeg har ikke satt meg inn i det. Han ga meg Reiki healing den gangen, og jeg syntes det var rart. Han sa ingenting om Zen. Jeg har ikke lært meg noen teknikker. Jeg bare gjør det som føles naturlig. Men den healeren bor i Sverige. Da er det helt uaktuelt nå. Det var veldig spesielt. Han har også begynt med kunst. Det henger sammen. Det er lenge siden jeg har holdt på. Det var faktisk helt i begynnelsen av dette jeg lærte om goy. Jeg begynte å lære om livets tre, kabbala, jødedom, zohar, men også mye annet. Det er for det meste kodet det også. Det er dypere tolkninger og annen forståelse. Lite bokstavelig og mye symbolikk. Jeg opplevde og tenkte mye likt med enkelte jødiske tradisjoner, når det gjelder tolkning av skrifter. Leser Bibelen på en helt annen måte. Derfor ble det ekstra spennende. Man blir bare interessert i alt av åndelighet og prøver å finne sin egen vei. Jeg står litt utenfor religion, men har lært litt både her og der. Helt greit å være utenfor. Åpen for alt. Leste litt i Koranen til og med. Lærte at de hadde mye til felles. Mange som ikke har vært klar over det og har fått et lite sjokk. Det er litt morsomt. Nå er det mer kjent. Jeg hilste på Snåsamannen for mange år siden. Så hilste han på meg i en drøm for ikke så lenge siden, som jeg fortalte om. Så har den såkalte pandemien vekket mye av dette til live igjen. Jeg har jobbet ekstremt mye i åndelig retning de siste 12-13 måneder. Det har vært intenst med åndelig aktivitet.

e
Anonym
e

Ja, det henger sammen, det tror jeg også på. Kunst og åndelig energi, inspirasjon. kanalene må være åpne.
Lett at de blir blokkert. Akkurat den følelsen der, en indre soloppgang. Ja, jeg har følt den, trodde aldri solen skulle gå ned igjen etter det, men det gjorde den altså. Men, den er jo ikke borte, bare i skjul. Nå er den på vei opp igjen tror jeg. Jeg kan kjenne lys-partiklene fra solen lenge før de kommer :)

Jeg liker det, at du står utenfor på den måten. Du vet hva skriftene sier om det vel? Om de som ikke er besmitte av «kvinner» Det lover godt jo for deg, lol :)

kjell108
Abonnent
kjell108

– Ja, men de bruker ordet for å beskrive de som ikke er med i deres drøm om Zion. Så det blir vel de som står utenfor slekten eller kulten

«deres drøm om Zion» refererer altså til Judaister, så «de» i setningen betyr «Judaister»

At de hvite khazarene egentlig er arabere / semittiske er noe tull i The Fall of the Cabal. Arthur Koestler skrev en bok om emnet og konkluderte noe annet.
DNA-analyser bekrefter at dagens israelerne ikke er semittiske.

Protokollene har ingenting med Jødedom å gjøre. Tittelen til Protokollene er bunnfalsk den også. Jeg har overfor dokumentert at «goyim» brukes av andre enn Judaister. Meningen blir da noe helt annet enn den du presenterte.

Patriot
Abonnent
Patriot

Du har sikkert rett. Jeg sjekket dette lenge før fall of cabal. Rart at vi så det samme. Er ikke lenger interessert. Mulig det er feilinformasjon. Har ingen betydning for meg. Protokollene har ingenting med jødedom å gjøre, er jeg enig i. Det er falske jøder. Er de ikke semitter så er det helt greit. Edom hadde etter det jeg trodde lysere hud og mange med rødlig hår. Vet ikke. Er ikke interessert. Jeg bryr meg ikke om farger og hodeskaller. Det startet med at jeg sa at sionister ikke var jøder. Protokollene har egentlig ikke noe med det å gjøre. Det var sionistbevegelsen, Theodor Herzl, Rothschild, Balfour og hendelsene som ledet til staten Israel som jeg har sionistene fra. Da var det et poeng å påpeke at disse ikke var ekte jøder og heller hatet jøder. Det var de som var sentral i VK1 og som startet handelskrig og uro. Poenget var at mange kalte disse for jøder som igjen førte til at ekte jøder ble anklaget. Så det senest i dag. Idioter roper antisemittisme og jøder får ufortjent oppmerksomhet. Er man rettferdig og snill er alt som teller her i gården. Sionister som frimurere og andre babylons lære og bygninger har ingenting med åndelighet å gjøre. Frihet og fred har alt med det å gjøre. Budene og kardemommeloven, ellers kan man gjøre hva man vil. Sion kan bare eksistere i fred og frihet. Dagens sionister og frimurere er satanister eller babylonere. Slaveri og lenker. Skyvelære på hodeskaller og knokler hører også med til den Nazi styggedommen. Forhåpentligvis kan vi jage demonene ut av dem og skape et sted for alle farver og størrelser. Håper du er fornøyd nå. Vi er som sagt på forskjellige spor og det er ingen grunn til å diskutere. En med knokler og hodeskaller, marsboere i VK2 og en interessert i åndelighet, jødedom og sjel. Kommer ikke lenger unna enn det:) sannheten kommer frem uansett en dag, uansett hva jeg mener. Vi har vel sirklet nok nå, eller? Tror ikke vi kommer lengre.

kjell108
Abonnent
kjell108

comment image?itok=c5whv3XC&c=64e0fe12363efa16be4347b2d3fb2ac3

«Members of the special force’s ‘Kaibiles’ — a company with a long list of human rights abuses and atrocities to its name — march during a military parade on June 30, 2019»
Det samme som Delta Force (jfr. SS), trent opp av CIA

https://www.youtube.com/watch?v=Xfh_XpGmHoU

CIA, MI6 og Mossad kan sees på som samme gjengen = deep state terrorister.

e
Anonym
e

Er det bare meg som ikke liker DNA og blod?

laila sivertsen
Abonnent
laila sivertsen

Jeg kan fortelle dere først å fremst frykt døden fordi om man aldri har hatt ett nærmere bekjentskap med han som kjenner deg å som bor i deg om du ikke har drevet det gode du hadde i deg ved raske svinger i livet. Jeg ble reddet ut av det å det er så sikkert de hører å ser alt å englene rapporterer de elsker oss som tror, så du kan innbille deg så mye du vil men en dag så vil sannheten vegen å lyset bli for sterkt for deg at du ikke greier å stå i lyset. Lyset det er oss all med godt og ondt i oss men alt kommer an på hvem av sidene sine man mater mest. Det er i hvertfall en kald og ugjennomtrengelig verden. Se å løp i den vegen han er hvis du spørr så vil du måtte vente litt på ånden her skjer skjeldent ting på dine premisser lenger, men så er det og en bedre hjerne for deg en deg selv

kjell108
Abonnent
kjell108

Hvorfor bruke tid på å fortolke et ukjent nick?