Du leser nå
Noen spørsmål om koronahysteriet

8 minutter lesetid

Våkne opp! COVID 1984 (årstallet er hentet fra George Orwells roman "1984") - Foto: Thomas Brække


Noen spørsmål om koronahysteriet

Er koronahysteriet en bløff? Stikker det noe annet under enn det vi er blitt fortalt? All logikk og sunn fornuft tyder nemlig på det; så hva er det dette egentlig handler om?

Jeg er vel ikke den eneste som har fundert over dette i den senere tid, vil jeg tro. Det må være mange, mange flere enn jeg som stiller et stadig større spørsmålstegn ved hele greia; og dette etterhvert enorme spørsmåltegnet, kan i sin tur deles inn i en hel rekke mindre og mer konkrete spørsmål. For eksempel:

Hvor er logikken?

Hvor er logikken i at man skal stenge ned et helt samfunn, ja en hel verden, for muligens å redde noen få eldre og sykelige? Hvordan kan dette forsvares? Det kan det selvsagt ikke. Folk har blitt syke og dødd her på jorda siden uminnelige tider, det er en helt naturlig ting, som livet selv. Og så skal man plutselig sette himmel og jord i bevegelse for å bekjempe en stakkars influensa som ikke engang er særlig verre enn gjennomsnittet? Idioti, spør du meg. Eller kanskje det er «Den nye tid», «The New World Order», der staten «passer» på deg og storebror ser deg, som er kommet på besøk hit til oss? Snarere det, ja. Men vi skal vente litt med å forfølge denne tråden. Det kunne jo nemlig også hende at de som styrer rett og slett ER så dumme? I så fall mener jeg de burde fjernes fra sine nåværende stillinger og erstattes med mer oppegående folk, snarest.

Og la det være sagt med en gang: Jeg ønsker ikke livet av noen, hverken eldre eller sykelige; og flere av dem som står meg nærmest er nettopp dette, og dermed i faresonen. Men som før nevnt: det er naturlig å bli syk, det er naturlig å dø; det er bare et tidsspørsmål. Så, hvor lenge skal man holde liv i noen bare fordi man kan? Og til hvilken pris? På bekostning av hvem? Hvis et helt samfunn, en hel verden, lider under dette, så kan man jo spørre seg: er det verdt det? Og er det fornuftig å tukle med naturen i det hele tatt? All erfaring, i hvert fall hittil, tilsier at det straffer seg – i det lange løp.

Hva så med økonomien? Å kjøre en hel – eller i alle fall en halv – økonomi i grøfta bare for muligens å redde noen få eldre og sykelige? Kan det forsvares? Neppe. Her har man i årevis beklaget seg over «eldrebølgen» og uttrykt dyp bekymring over det stadig økende antallet gamle mennesker i dagens og morgendagens samfunn; og nå, når det endelig kan ligge an til en reduksjon av antallet eldre, da er det også galt. Hvor er logikken her?

«Statistikken» og «dødstallene»

En annen ting er disse «dødstallene» som presenteres. Hvilken garanti har noen av oss for at disse tallene faktisk stemmer, og at det virkelig er det berømmelige viruset som er den egentlige dødsårsaken i alle disse tilfellene? Det har vi jo ingen garanti for. Hvis f.eks en eldre person med lungebetennelse dør med viruset i kroppen, hva blir da årsaken? Vi kan jo gjette. Her er det altså rike muligheter for å manipulere et tallmateriale, hvor uvitenskaplig og umoralsk det enn måtte være å gjøre noe slikt. Og tro meg, dette blir gjort! Opinionsmakere bryr seg nemlig ikke om vitenskap og sannhet, men om propaganda og profitt. Og de vet veldig godt at de aller fleste av oss har små eller ingen muligheter til å gå deres materiale etter i sømmene. De kan føle seg ganske trygge.

Og hva med tallene på «syke» og «smittede»? Hvilken garanti har vi for at disse stemmer? Ingen. De kan jo, for alt vi vet, være tatt rett ut av lufta! Ikke det? I så fall vil jeg be om å få navn, adresse og telefonnummer til hver eneste person bak tallene, slik at vi kan få bekreftet dette; men det er selvsagt uaktuelt. Personvern, vet du. Så da er det fritt fram å manipulere så mye man vil her også. Om jeg tror at dette blir gjort? Helt sikkert. Jeg stoler hverken på helsemyndighetene eller regjeringens medlemmer, eller andre i administrasjonen for den saks skyld! Vi er blitt lurt før, mange ganger: Utøya, 11. september 2001, Krigen mot «terror», Norges engasjement i Afghanistan, osv, osv, bare for å nevne noen få lurendreierier. Det finnes mange, mange flere, hvorav en god del av dem er behandlet i mine tidligere artikler her på Nyhetsspeilet.

Vaksinen

Og så var det dette med vaksinen, da. Hvordan kan det ha seg at det skal brukes slike enorme summer på den? Til hvilken nytte? Og hvor havner de penga? I lomma på bl.a Bill Gates, for eksempel? Nemlig. Så de rike blir altså rikere, og får stadig bedre kontroll over «kveget» sitt, altså du og jeg – nemlig Hvermannsen; men det er jo for så vidt ikke noe nytt, det har pågått i århundrer – minst!

Og hvor trygg er denne vaksinen? Det sier seg jo selv at det kan vi umulig vite etter så kort tid, eller?

En annet tvilsomt forhold er hvordan man kan utvikle én vaksine for to ulike virusvarianter, og det såpass fort? Det er rett og slett et aldri så lite mirakel! Det kan nesten virke som om alt dette var nøye planlagt god tid i forveien; og det ville vel også være en mer sannsynlig forklaring, eller hva?

Nei, jeg kjøper nok ikke denne bløffen. Beklager!

Noen mulige tiltak – og konsekvenser

Dette var bare noen få spørsmål – det finnes mange, mange fler. Og du som leser dette har kanskje en god del spørsmål selv også? Jeg foreslår at vi alle stiller disse spørsmålene til de ansvarlige myndigheter, og da gjennom åpne, offisielle kanaler, f.eks «åpne brev» og regjeringens egne nettsider, og KREVER svar. Og publiserer dem. En eventuell mangel på svar publiserses også. Dette er det mest effektive, og samtidig også det mest ubehagelige man kan utsette dem for; det gjelder for øvrig alle som er involvert i lurendreieri: nærgående spørsmål er det verste de vet.

Et annet mulig tiltak er sivil ulydighet. Jeg tror tiden snart begynner å bli moden for det. F.eks å ikke bruke munnbind når det er påbudt; eller andre former for åpenlys protest. Problemet er bare at det neppe vil føre fram så lenge størstedelen av befolkningen fortsatt tror på denne bløffen; og det gjelder vel fortsatt de fleste, selv om stadig flere nå synes å ha gjennomskuet den. De få, modige, som velger dette, vil dermed i første omgang kun lage ris til egen bak; men når de blir mange nok, har de vunnet.

Det kunne også fremmes et folkekrav om en offentlig debatt om disse «tiltakene» – noen slik debatt har vi ikke hatt, men det burde vi hatt; ja, det MÅ vi ha! Ellers kan vi ikke lenger kalle dette et demokrati, slik noen fortsatt gjør i sin enfoldighet.

Eller hva med en folkeavstemning om hvorvidt regjeringen bør stilles for riksrett eller ikke? De har nemlig ikke tjent Norges og nordmenns interesser i denne saken heller, men snarere en global agenda; akkurat som med Klima-«krisen», EØS-«tilpasningen», Krigen mot «terror», norske tropper til Afghanistan, osv.

Ja, Siv Jensen, Gro H. Brundtland, Bjørn Tore Godal, Jens Stoltenberg og mange av dere andre: dere står også oppført på listen over mulige landssvikere.

Konklusjon

Så hva er det egentlig som stikker under her? Globalisering og kontroll? Det er i hvert fall den hypotesen som i øyeblikket oppfyller flest mulig av de foreliggende fakta, og som derfor må foretrekkes, i tråd med sunn vitenskaplig praksis.

Etterord

Uten mas og krav fra folkets side, uten opplysning og personlig innsats, vil det ikke skje noe som helst.

Så det kommer altså an på deg og meg. Og la meg være tydelig: Dette er viktigere enn de fleste kanskje er klar over ennå. Covid-bløffen er bare et lite skritt til på veien mot et totalitært kontrollsamfunn; et samfunn til glede for de få, men til fortred for de mange. Så nå gjelder det å reagere mens det ennå er mulig, hvis vi vil beholde noen grad av frihet.

Jeg vil derfor oppfordre alle som leser dette til å spre denne artikkelen til så mange av sine kjære og kjente som mulig, og samtidig oppmuntre dem til å søke mer, og alternativ, informasjon om covid-bløffen. Styr unna kilder som NRK og de fleste andre TV-kanaler, Aftenposten/VG, Dagbladet, Morgenbladet, Dagsavisen, osv; de er alle sammen kjøpt og betalt for å drive propaganda, noe de har bevist gjentatte ganger. Det gjelder for øvrig også de fleste lokal- og regionalaviser i Norge, som i de senere år er kjøpt opp av Schibsted-gruppen (som bl.a eier Aftenposten og Aftenpostens søppelkasse, VG). Vi kan også inkludere nettsteder som faktisk.no, skepsis og liknende. Vi vet jo nå hva den gjengen der jobber for, eller?

Sist, men ikke minst: bruk hodet og tenk selv!

Stå på, folkens!

 

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
46%
Opplysende
2%
Inne på noe
1%
Usikker
0%
Dårlig
50%
Om forfatter
Morten Kielland
Morten Kielland er utdannet ved Historisk-filosofisk fakultet ved Universitetet i Oslo og har formell forskerkompetanse. Han har vært særlig opptatt av vitenskapsfilosofi og erkjennelsesteori. For noen år siden oppdaget han at den offisielle versjonen av 11. september-dramaet innebar fysiske umuligheter og dermed måtte være et bevisst forsøk på manipulasjon. Det skulle for ham bli starten på en ny erkjennelse av hvordan menneskeheten er blitt undertrykket og manipulert over svært lang tid, ikke bare politisk og økonomisk, men også som åndsvesener. Morten Kielland ønsker å bidra til at denne epoken nå tar slutt. Han har ikke tro på at dette kan gjøres gjennom kamp, men derimot gjennom opplysning og forandring på individ-nivå.

29
Kommentarer

avatar
10 Comment threads
19 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
PatriotAradornSteinR BjerkeJuliusRune Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
sonata olympia
Anonym
sonata olympia

Se på ssb sin statistikk over antallet totalt døde i 2017-2018-2019 og 2020.
Da skulle vi få et hopp i 2020. Det har vi ikke.
Både i sverige og norge har de slik statistikk.
Sjekk det ut.

e
Anonym
e

Og DET, skriver ikke media noe om … ?

Aradorn
Anonym
Aradorn

main stream media eies av tyrannene, som har satt alt dette igang.
Du finner ikke, korrekt informasjon der.

NR 1: kast ut tv-boksen.

Hold deg / dere borte fra main-stream media. ASAP.punktum.

Da blir det enklere å se virkeligheten.

I denne videoen er det også norske leger som uttaler seg :
https://brandnewtube.com/watch/ask-the-experts-covid-19-vaccine-now-banned-on-youtube-and-facebook_qIsNohSIeSgfz2J.html

e
Anonym
e

… hva heter svensk-folket sin ssb side?

Hermis
Abonnent
Hermis

Ja, hva kan den enkelte gjøre? Man må vel begynne i det små med seg selv, som Kielland var inne på.

1) Ikke kast bort tid på propagandafabrikkene som NRK, VG etc. Vi vet hva de serverer, intet nytt der, så her burde man bruke tiden på alternativ info.

2) Ikke prate eller formidle videre den type fryktpropaganda som er nevnt i punkt 1. Er man usikker på hva som er riktig info, bør man holde munn inntil man har undersøkt saken ordentlig. Ingen vits å spre frykt og servile holdninger unødvendig og slik være nyttig idiot. Noen ganger kan også taushet/stillhet være en form for formidling.

3) Ikke være for ivrig med å følge de overdrevne restriksjonene. Kan man holde mer enn en meter avstand så kan man godt droppe munnbind uten fare for bot. Man kan feks velge å gå i butikken når det er lite folk der.

4) Man bør tilegne seg og hensynsfullt ytre ekte og vitenskapelig holdbar informasjon som motsier propagandaen. Husk kildene. Man kommer garantert til å bli motsagt og hakket på av folk som har latt seg skremme. Men da må man bare holde på sannheten uten å krangle unødvendig. Enten tar folk til seg den riktige informasjonen, eller så får dem bare fortsette å la seg styre av propaganda. Slike kommer uansett til å «snu kappa etter vinden.» De lar seg ikke styre av fornuft.

5) Er folk blitt skremt av den siste propagandaen som er servert av NRK og lignende, så bør man prøve å berolige dem med fakta. Gjerne iblandet litt humor og ironi. Det gjelder tross alt å få folk til å tenke etter selv. Bombarderer man dem med for mye info, så går de ofte over i forsvarsposisjon.

6) Del gjerne solid, faktabasert informasjon på nettet. Man må være nøye med kildene for lettere å unngå uttalelser av typen «konspirasjonsteori», «tinnfoliehatt'» osv. Folk som driver på med slikt mangler kunnskap eller har en tvilsom agenda.

7) Delta gjerne aktivt i fredelige demonstrasjoner og lignende. Å være passiv når man vet bedre er det samme som å samtykke og da er man medskyldig.

8) Gi din støtte til de som holder seg til sannheten slik at de slipper å måtte stå alene. For ellers er det ingen som tør å snakke sant om det som skjer nå. Vi må støtte hverandre.

Vel, dette var nå bare noen betraktninger jeg har gjort meg den senere tid. Vi burde kunne klare å vinne denne kampen til slutt :)

e
Anonym
e

«7) Delta gjerne aktivt i fredelige demonstrasjoner og lignende. Å være passiv når man vet bedre er det samme som å samtykke og da er man medskyldig.

8) Gi din støtte til de som holder seg til sannheten slik at de slipper å måtte stå alene. For ellers er det ingen som tør å snakke sant om det som skjer nå. Vi må støtte hverandre.»

Så sant så sant Hermis. Å snakke om det ingen våger å snakke om krever sitt. Desto viktigere å si fra.

Lurt å ta til seg de beviselige fakta og bruke de når man snakker med folk, slik som ekesmpelvis Sonata nevner i snutten øverst.
Tror at det handler litt om hvordan man fremlegger de fakta også, særlig når de strider med det folk blir servert i MSM (skjønte endelig hva den betyr, hehe) Hvis formålet er å få folk til å lytte nytter det ikke nødvendigvis med store sinte ord, men hviskende snikende sannheter kan gjøre større nytte. Ikke bastant, men heller undrende og spørrende.

bin Laden
Abonnent
bin Laden

Perfekt forslag – å bruke humor mot koronahysteriet som f.eks. her: https://www.youtube.com/watch?v=6lgLFe9k9Ms
De der i FHI og helseministeriet er flinke skuespillere med sine fake-tall fremført med tragiske stemmer.
Hvor er komikere for å gjøre narr av deres skremsels-propaganda?
Vår motpart vet at frykt banket inn i massenes hode begynner å jobbe mot oss når våre tankeformer materialiserer seg i selv-skapt realitet.
Det er sant at hele vår verden er en illusjon som faen limer på massenes hjerne og vi selv manifesterer den ved hjelp av vår egen skaper-kraft. Det sies: «tenk før du tenker noe». Skal vi tenke den verden vi ønsker å leve i, så klarer vi å skape den.

Det er flere butikker og kiosker der ingen bruker munnkurver, verken kunder eller de ansatte.
På T-togene og busser er det stadig flere munnkurv-nektere. Såpass burde langt flere koste på seg. Hvem skal arrestere deg om vi blir 10% av populasjonen? Se på demonstranter mot koronahysteriet rundt i verden. Ingen av de titusener bruker munnkurver jo.
Det var ei dame, lege fra Ullevål sykehus som stilte faglig riktige spørsmål til syke-ministeren. Hun spurte hva var gevinsten av stengte skoler, hvor mange sykehus-innleggelser dette forhindret. Svaret var en politisk tomprat.
Hun sa at det var helt likegyldig hvor mange som testet positivt. Vi vet jo hva disse testene er verdt med sikkerhets treff på 50%. Russisk rulett m.a.o., hvem som havner i karantene uten noen som helst symptomer.
Men skaden av fandens nedstengninger er helt reell – ruinert middel-klasse, psykiske skader, fysiske skader hos barn og ungdom pga. bestråling fra wifi og skjerm-«undervisning», global sultkatastrofe til slutt. Dette hvis vi skal fortsette å sitte pent og gi labb etter fandens første krav.
Tror du at vi har råd til å fortsette å være så pysete?

e
Anonym
e

Hehe, Bin L, den låta og stemningen fikk meg til å le høyt, jeg må innrømme det. Takk for link :) Det er der ikke dumt, humor trekker folk til seg, utrolig hva som kan formidler som underliggende tema gjemt i komikk.

Artig det du sier der der om at vi manifesterer den virkeligheten de tviler på oss, på en måte. Jeg har i mange år spurt meg selv om dette i forhold til religion. Jesu lære ser ut som en lang «Law of atraction leksjon»

Vet du hva Bin L, jeg begynner virkelig å tro at det ligger noe annet bak verdens nedstigning, men jeg er ikke lenger så sikker på at det er hva vi tror, hva som virker åpenbart. Man må alltid lete etter/være åpen til alternative teorier. Jeg har en rar følelse av at den siste tids dødsfall og ulykker ikke er tilfeldig. Det er noe som er på gang. Jeg håper bare at de gode individene og gruppene er beskyttet, at ingen uskyldige får lide for andres djevelskap.

Jeg har større tro på å avsløre sannheten og stille folk for retten fremfor å knerte dem. (ja, er i mot dødsstraff også selv om jeg på mine svarteste dager har lyst til å kaldkvele en og annen ;) Man får ingen ende på faenskapen dersom folk ikke kjenner til at det eksisterer. Hvis faenskapen skal holdes skjult og knebles i det skjulte, kommer det ikke til å fungere i lengden. Bare når folket selv slår en jernring om oss selv og hverandre til beskyttelse, via kunnskap og omsorg, kan man få en ende på faenskapet. Avsløringer MÅ komme.

Individer og grupper som arbeider for å avsløre sannheten er ikke pysete, de er helter :)

naturloven
Abonnent

Beskjedne Kommentarer i følgene avsnitt:
Hvor er logikken?

Vell vell, det er «ikke» naturlig og bli syk – men, det blir vi – fordi, fordi vi IKKE følger Naturens lover! Men det er absolutt naturlig og dø, men ikke flere ti år før Naturen selv ha bestemt, at tiden har kommet til hver og en av oss! Nei! – Sitat: … så kan man jo spørre seg: er det verdt det? I hvilken verdi er her ment? Det er IKKE fornuftig og tukle med Naturens lover uansett! Ja – straffen har vi opplevd i flere generasjoner …

Endelig kommer det i klar tekst frem – ELDREBØLGEN – ja nettopp – logikken er enkel; en manipulerende fremstilling, på grunn av Kostnadene …!

«Statistikken» og «dødstallene»

Dødstallene – en også manipulerende metode for og kunne prege best mulig til vaksinering! «Umoralsk informasjon» – heller en kriminell manipulerende informativ informasjon, for og virke best mulig troverdig!
Helt riktig – INGEN kan kontrollere disse påståtte sannheter, utenom dem selv!

Å ja å ja – Denne manipulerende informasjonen har på-godt også i utallige generasjoner, helt siden før første verdenkrig, bare for og nevne årstall vi kan forstå og assosiere oss med … Ellers må vi ikke naivisere oss og tro at dette ikke, også forgikk for over 2000 år siden …

Så konklusjon i dette avsnittet: Ta SELV ansvar for din egen helse!!! Som vår helsefremmende far en gang sa: La din mat være din medisin – la din medisin være din mat! Hippocrates år: Død: 377 f.Kr., Larisa – Født: ca. 460 f.Kr., Kos. Det var dengang hvor oppriktighet og moralen var om ikke på topp, så atskillig høyere . Men dessverre blir dette fullstendig ignorert av «eliten» i dag – Selv om det er nærmere sannheten enn det som er ønskelig!

Vaksinen

Det er INGEN form for kjemiske medisiner, eller sogar «vaksiner» som overhode KAN restituere, forebygge, styrke vårt Naturlige immunforsvar, eller samarbeide med og vitalisere menneskelige organer – eller sogar ALT som er i den frie Natur på noen som helst måte!!!
Det er bare «REN spekulerende manipulering!!!

Det er INGEN ting og beklage her!

Noen mulige tiltak – og konsekvenser

… Tiden for «ulydighet», skulle på godt for flere ti år siden! Men det er aldri for sent og bli lydig ovenfor sannheter, men det krever sin mann og sin kvinne i selvstendig tenkning med ansvar og høy moral! …

Min konklusjon:

Flertall av befolkningen har gjennom vår tidsalder utviklet naivitet, grunnet manipulerende overstyring med og tilvende oss u-sannheter og illusjoner som har gjort oss avhengige … Så selv om den mistenksomme personlige tanken er der, så tørr ikke de fleste og ta ansvar, for redsel for ikke og få det de har «krav» på .. (Det er mange som tenker «som oss», men tørr altså ikke si så mye …!)

Etterord!

Kjære medmenneske – jeg er en aldrene mann som har hatt gleden av og studere Fysisk fostring – Ernæring – forebyggende helse og noe Naturlig alternativ behandling i over 60 år!

Ikke gå for denne bløffen og sterkt manipulerende overstyringen og la deg lede til ufrihet ved illusjoner i bøtter og spann, for så og kunne styre deg også!

Lær deg og ta ansvar, for alt du tenker, ser, hører, sier og gjør til enhver tid, og la Naturens krefter få muligheten til og GI deg samarbeid på Naturens premisser også til enhver tid, som er den re gjelde sannhet!

Takk!

e
Anonym
e

Jeg må innrømme at ordet sivil ulydighet gjør meg uvel. Jeg er imot vold, og liker ikke å gjøre ting som ikke er lov. Men jeg hadde ikke nølt med å kverke dersom man måtte handle i nødverge for selv eller andre.
Å droppe munnbind har jeg ikke råd til siden det er bøter å få om man ikke bruker det der det er pålagt. Men fredelige demonstrasjoner og lignende er jo ikke bare greit med fint i mange sammenheng. Så lenge det ikke fører til den galskapen som utspant seg i USA nylig. Masse sinte folk sammen blir sjelden bra.

kjell108
Abonnent
kjell108

Det var etterretning + BLM / Antifa som stod bak bråket på Capitol. Media deltok.
Eksempel: FBI fikk spørsmål i Senats-avhøring om hvor mange våpen de hadde funnet? Svaret var ingen. «Armed insurrection» i Media var bare løgn. Antagelig gjentok NRK og Dagbladet de samme løgnene. De er deep state junk.

e
Anonym
e

Ligger denne senats høringen ute på YouTube?
Er det noen etterretning som påstår at Antifa står bak?

vet du noe om hvor/hvordan man skal finne den egentlige sannheten, og hvilke kilder man kan bruke som er «gyldige» for å dokumentere eksempelvis CIAs overgrep mot norske folk?

kjell108
Abonnent
kjell108

Emnet «Senate hearing on January 6 insurrection» har masse treff på nettet.
Første hit var https://www.msn.com/en-us/news/politics/ron-johnson-uses-senate-hearing-on-january-6-insurrection-to-push-absurd-conspiracy-theory/ar-BB1dWPZl
hvor journalisten er bekymret over at senator betviler at det var Trump-tilhengere som stod bak

– Å droppe munnbind har jeg ikke råd til siden det er bøter å få om man ikke bruker det der det er pålagt.

Her høres det ut som du promoterer at det gjelder å være politisk korrekt. De 100.000 i Italia som holder åpen på tross av hva myndighetene sier vil du opplagt ikke støtte, «da de kan få bøter».
Det er dere som er problemet i Norge, at Solberg kan regne med at 99% vil gjøre nøyaktig som regjeringen sier. Restauranteierere vil holde lukket til de er konkurs – for å «bidra» i kampen mot korona-terroren.

Etter at vi har fått en bølge av stater i USA som fjerner alle lockdown-tiltak, en bølge som man forventer vil spre seg til 48 stater – så risikerer du å bli stående der som en kronidiot. Solberg, Høie og Mette Fredriksen er alle sammen kronidioter, som sletter email og hemligstempler dokumenter så godt de kan.

e
Anonym
e

Nå er du VEL konspiratorisk. JEG gir bort de lille pengene jeg har til dyr i nød, hver uke, året rundt, og har ikke penger til sko og tannlege selv. Så ja, bot har jeg ikke råd til, tar heller et stempel som kronidiot enn å være slem. Som om DET stemplet skulle bry meg etter alt jeg har blitt utsatt for. LOL

Du kommer med mange beskyldninger og blir amper noe noen stiller spørsmål. Jeg synes synd på deg hvis du oppriktig tror at jeg promoterer det å være politisk korrekt her. Det må være fælt å ha et så formørket sinn at man forvrenger ethvert utsagn til å være en usannhet.

Sender deg en dose Jesus-lys, så kanskje du blir litt blidere etterhvert :)

kjell108
Abonnent
kjell108

– Så lenge det ikke fører til den galskapen som utspant seg i USA nylig.

Det var en fredelig demonstrasjon hvor politiet inviterte trump-supporterne inn i Capitol. Der gikk trump-supporterne pent og pyntelig mellom de markørene som var satt opp for publikum. Her hentet Media bilder fra tidligere BLM sammenstøt / kampene ved Stalingrad eller noe sånt – og presenterte det hele som et angrep på Vinterpalasset i St. Petersbugs 1917. De fleste trodde at NRK var 10 hakk bedre enn nazi-media, ikke 10 hakk verre. Goebbels er en truther sammenlignet med Høie og Solberg.
De som stod bak angrepet på Vinterpalasset St. Petersbugs var dels svenske banker (det tilsvarer Telenor i Norge), sveisisk og tysk etterretning (Lenin) og selvfølgelig Wall Street (Trotsky). De er de samme folkene som står bak de løgaktige Media idag. De fortsetter der de slapp.

AOC forteller at hun «trodde hun skulle dø». Hun var ikke engang tilstede i Capitol. De lyver så det renner av dem.

e
Anonym
e

Hva er greia med utøya? Jeg har fått med meg at massemorderen var frimurer, og jeg har min egen lille teori om at han var chippet og manipulert/kontrollert/hjernevasket til å utføre det han gjorde. Han ble jo sjekket for chip via røntgen så noen vet hva som forekommer, men de fornekter og fortier.

Folk har rett til å beskytte seg og sine. Folk har rett til å vite. Hvordan kan folk beskytte seg mot en fiende de ikke ser, eller vet at eksisterer?
Som eksempelvis overgrep fra frimurere, CIA, eller såkalte ailiens.
Det er vel nettopp det da. Noen vil ikke at folk skal se og vite. Hvis folk fikk vite, da vil jo folk flest reagere med sinne og avsky over at bestemor og lille Pernille ble brukt som forsøkskaniner, at de ble utsatt for overgrep, og at lillebror Tor som døde av hjernekreft hadde blitt utsatt for hjerne chipp forskning.

Også var det de stakkars utenomjordiske da. Som liksom skal være så snille og komme med masse ny teknologi. Eller hei, nei det var vel de slemme som hadde den kule teknologien, de som har fått lov til å forsyne seg grovt av befolkningen mot et lite vederlag. Ja, mot teknologi var det visst. Snille ailiens kunne aldri gjort slikt. De ville forstått at det er mange slemme, grådige verdensledere og undersåtter her i verden, som ville brukt teknologien til uredelige formål.

Det brukes utdaterte unnskyldninger som at eksempelvis de gode ailiens ikke vil blande seg inn i det karmiske spillet. Det ville dra dem ned i frekvens. Uffameg, gud forby. Vel … ville jeg bare gått forbi et skadet vesen, være seg menneskedyr, dyr eller ailien?
Nix. Jeg styres helst av barmhjertighet og medfølelse, ikke frykt. Også er det andre velbrukte unnskyldningen, at menneskeheten ikke er klar for å vite. Kyss meg bak. Pølsevev. Snikksnakk. Menneskeheten er holdt fast i en lav frekvens, et usynlig fengsel. Det er bare en overordnet kilde som vinner på at folket ikke vet. Guess who?!

Folk SKAL vite, og informasjonen burde komme sivende litt gradvis men svært tydelig. Noe som er litt for sent nå kanskje?
Hvis det finnes gode ailiens, så sier vi: Kjør på, snurr film tøffe tøfflus. Vis ansikt, kommuniser tydelig, Knus alle ødeleggende våpen, hiv all misbrukte teknologi til helvete om så. Eller venter «dere» også på Jesus?
Alle verdens religioner hadde kanskje falt i grus av den viten tror mange, men nei, det stemmer ikke helt. Det ville snarere bekrefte kjernen i alle religioner. At kampen mellom det gode og det onde er virkelig. Gode engler = Good ailiens. Falne =bad. Mens Jesus= kjærlighet. Og kjærlighet ER veien. Ah, så er det er kanskje DET de er så redde for? Det er jo vide kjent at «troll» ikke tåler lys ;)

Ps.

Hvor poste åpne brev?
Hvor kan man skrive på regjeringens side?

ken
Anonym
e
Anonym
e

Takk Ken.

Hm, jeg merket meg Karlstads artikkel som at CIA + holder myndighetene i Norge som gissel.
Hadde ikke forundret meg om det var et korn av sannhet i det. Jeg har spurt meg selv i det siste, er det myndighetene som styrer eller blir de styrt? At NOEN trekker i trådene er i alle fall opplagt. Beistet reiser seg verden over, infiltrerer alle myndigheter? Tror fremdeles at massemorderen var chippet og styrt, av frimurere. Men de operer nok ikke alene. Spørs bare hvilken etterretningsorganisasjon de samarbeider med. Eller kan hende er det en av de såkalte avhopper/black project gruppene de leker sammen med? Jeg har en snikende mistanke om hvordan det henger sammen. CIA har et dårlig rykte, og er en rød tråd ser det ut til når det gjelder uetisk menneske forskning. Kanskje er det slik, men noe sier meg at noen liker å gi CIA skylden … Vi får ta en nærmere titt på fingeren som peker :)

e
Anonym
e

… Jeg har stor tro på merkverdig synkronisitet og underlige sammenfall av hendelser, men det er lite trolig; tilfeldig. Dog kunne noen ha tipset om at «noe» kom til å skje, slik man så ofte hører om. PST er jo som selveste Lucky Luke, de lukter lunta før noen i det hele tatt har tenkt å tenne på, hehe. Eller kanskje de har en teknologi som kan fortelle at noe kommer men ikke presist nok til å avverge? Eller kanskje var det «bare» en slags assistanse fra «oven», for å berge en eller to av «herrens tjenere».

ken
Anonym
ken
Aradorn
Anonym
Aradorn

Bra jobb Morten Kielland

Hvor er logikken?
Vi snakker om lusiferianism, satanisme.
Disse folka har ikke empati.
De har ingen logikk.
De har EN AGENDA, genocide.
Redusere verdens befolkning med ca 7 milliarder.

«Statistikken» og «dødstallene»
Statistikken viser at vi har normal stat på 2020.
Som en mild flu sesong.

Vaksinen
Så var det vaksinen da ???
Det er IKKE en vaksine.
DNA – mRNA eksperiment på verdens befolkning.

HUSK 1 TING:
INGEN, INGEN, INGEN FORSIKRINGSSELSKAP VIL NOEN SINNE GÅ MED PÅ Å DEKKE DINE SKADER ELLER ANNET VISS DU TAR DØDSSPRØYTA.

DETTE ER IKKE, VAKSINE.
DEN SPRØYTA ER IKKE, GODKJENT SOM VAKSINE.
PÅ CDC (AMERIKANSKE FOLKEHELSE-INSTITUTTETS ) NETTSIDE STÅR DET BESKREVET HVA SOM ER EN VAKSINE.

billyboys psychopaths dødssprøyte, går ikke, inn under vaksine.

DETTE ER GENOCIDE – REDUKSJON AV VERDENS BEFOLKNING.

REAKSJONER PÅ DØDSSPRØYTA :
https://www.bitchute.com/search/?query=robert%20o.%20young&kind=video

VIRUS :
Virus – eksisterer IKKE.
virus er fra latin og betyr poison – gift.
virus kan man ikke, isolere.
virus kan man ikke, se.
Det man kaller virus er et fragment av noe.

Søk opp : Prof. Cahill, Dolores. Dr. Judy Mikovitsj MD, Dr. Robert o. Young MD(Medical Doctor).
Flere videoer med disse på nettet.

Noen mulige tiltak – og konsekvenser
Da er det bare ett spørsmål å stille :

LEGG FREM BEVIS FOR AT DER FINNES COVID VIRUS.

Det vil dem aldri klare.
For det eksisterer ikke.

MASKE :
hvorfor skal man bruke maske til noe som er så smått at man ikke, kan se det i et microscope.
det vil jo også si at fragmentet av noe er så smått at det kan SPASERER INN OG UT AV MASKEN SOM DET VIL.

tettheten i masken er så stor at det er jo reine tunnel-banen for fragmente(r)(t) av noe.

god grunn til å la være å bruke maske. Den har INGEN FUNKSJON – WHAT SO EVER.

https://rentdrikkevann.net her ligger det en del info.

når du går med maske i mer enn 20 min, så begynner du å få så lite luft tilgang at kroppen danner «sykdommer» for å løse «utfordringen». Cellene forsøker å forstå hva som skjer.

Du puster ut bakterier, fragment(er) av noe, co2 etc etc.
Noen av bakteriene vil forsvinne ut av masken, men uansett så tar du inn ALT FOR MYE co2 tilbake i lungene.
bakteriene, fragment(er) av noe blir liggende i masken og du puster de tilbake i dine lunger.
dermed er vel sjansen for å få puste problemer etter å ha brukt maske feil og for lenge en større sjanse.

COMMON LAW / NATURAL LAW

Blir særdeles viktig å kunne nå i disse tider.
Så er du en kjapp person til å lære nye områder, så gjør det. Og hjelp andre.

Prof. Cahill har 12 års studie bak seg på dette feltet, Natural law.
Hun snakker mye om dette i noen av sine videoer.

Natural law er internasjonalt.
Common law i enkelte land, men er lik – delvis lik Civil lov som vi har i Norge,
og noen andre nordiske land ( sikkert flere land )

IKKE MINST, GÅ INN HER :
https://commonlawcourt.com
Gå til : Registering your Birth Certificate

Bli en CITIZEN of this WORLD :D

Order your CLC Card
CLC Cards are available for Great Britain and Internationally, each will have a passport photo, the flag for your country of birth and the information that you have recorded with the Common Law Court.
To order your CLC Card, please click the link below. The cost for a card will be determined by where you live, for CLC Cards in Great Britain, the cost is £25.00 and for International delivery the cost is £35.00 (this fee covers the additional shipping costs).

Fjodor
Abonnent
Fjodor

«Våkne opp» står det på plakaten. Hans Kristian Gaarder våkner aldri opp igjen. Covid-Gaarder 1-0.

Aradorn
Anonym
Aradorn

INGEN dør av cov-19(84)20.
Gå inn her :

https://vaccineliberationarmy.com/2012/01/30/morgellons-disease-nanoworms-the-fetal-stage-of-transhumanism-it-is-upon-us/

viser nano-tech på sitt aller verste.

I masker har de infisert med nano-worms. De aktiveres når du puster i masken.

De vet at der ikke, er noen virus. De har tatt patent på såkalt «koronavirus», men det er syntetisk, nano-tech-virus. Alle som går rundt med masker blir infisert. Deretter så slipper de vel ut nano-insekter, som skal infisere resterende, som ikke har blitt infisert via masker.

Se videoen, lag dine egen konklusjoner.

e
Anonym
e

Selv som død er han mer våken enn dere 17

Rune
Anonym
Rune

Ser at det som skjedde på Utøya 22.Juli er altså bare noe lurerier…
Dette var mere enn nok for meg.
Hvordan er det mulig å påstå at noe så vont og alvorlig aldri har skjedd??
Takk for meg..
Lykke til videre i livet med deres konspirasjoner.
Covid 19 eksisterer liksom ikke.. Neivell. VÅKN OPP!!

Julius
Anonym
Julius

Nå er det flere unge mennesker som ligger på sykehus med covid, og vanligvis så er det ikke så mange unge som havner på sykehus med influensa. Men stå på, fortsett og hold møter og gå uten maske men ikke blant oss som ikke er interessert i å bli smittet.
Konspirasjoner kan dere holde for dere selv.

Patriot
Abonnent
Patriot

Ta vaksinen din og hold deg inne du. Nå er det bekreftet at de vaksinerte rammes hardere enn uvaksinerte. Den såkalte Sør-Afrikanske varianten rammer de som er vaksinerte. Noe som er blitt varslet på forhånd. Vaksinen svekker immunforsvaret og neste gang man kommer i kontakt med et korona virus blir man sykere. Forsøksdyr døde da de ble sluppet og møtte viruset naturlig. De døde en etter en. Vaksinene ville ikke blitt godkjent uten lockdowns. Det er ingen nød. Det er ingen godkjenning. Nürnberg neste. En vaksine som er mer dødelig enn viruset. Gled deg til høsten.
https://www.washingtonexaminer.com/news/study-covid-variant-pfizer-vaccinated-unvaccinated

Patriot
Abonnent
Patriot

https://www.msn.com/en-us/health/medical/cdc-94percent-of-covid-19-deaths-had-underlying-medical-conditions/ar-BB18wrA7 MSM er desperate etter å skylde på Covid. Hvorfor må det være covid? Covid betaler leger og sykehus veldig godt. 94% av Dødsfallene i USA hadde underliggende årsaker. Ingen med godt immunforsvar dør av Corona. Ta av maskene, kom dere ut!

Steinar
Abonnent
Steinar

Først og fremt kondolerer jeg til Hans Gaarders familie, hans kollegaer, hans lesere.
Og for det andre….nordmenn ser ut til å elske covid fearporn…
Og definitivt ikke i stand til kritisk tenking, bare godtar aviserog tv som presenterer «POLITIKERE» som eksperter og en sannhet alene…det som blir presentert mainstream
Har levet helt som vanlig under «pandemien»…kun maskebruk for å benytte kollektivtransport og å handle mat…
Og de ekstreme forlanger tvangsvaksinasjon på hele befolkningen…uten å argumentere hvorfor…
Jeg sier en vaksine garanterer ikke 100%
Beskyttelse, ei heller mot mutert virus, en kan bære smitte selv om en er vaksinert…
Legger mam sammen hvor inkonsekvente mynighetene er overfor nedstigning…da det siden påske har vært nedstengt…er det en cafe i Hønefoss som lar noen kunder sitte inne i lokalet..uten munnbind, kunder handler i cafeen uten munnbind
Og vaksiner med kort og langtidsvirkninger er et kapittel for seg selv…