Du leser nå
Israel acting like Nazis in Gaza, sier MP Gerald Kaufmann

4 minutter lesetid

Foto fra demo i London, 2018, https://bsnews.info/academics-serve-israels-useful-idiots/


Israel acting like Nazis in Gaza, sier MP Gerald Kaufmann

Forord: Siden nå Netanyahus Israel markerer sitt sentrum i Covid19 pandemien, er tiden inne å studere dem nærmere. Her har vi både tekst og tale til en mann som aldri la skjul på sine vel begrunnede standpunkt, han var Member of Parliament og en sefardiske jøde, Gerald Kaufmann. I sin tale fra 2009 karakteriserer han Netanyahu og Likuds Israel, en karakteristikk meget nært opp til sannheten. Såvidt jeg har kunnet iaktta, har Israel siden dengang ikke forandret verken sin holdning eller politikk, men er nå iferd med å utbre sine psykopatiske, menneskeforaktende holdninger utover Gazas grenser. Snart skal også Europa og Skandinavia bli som Gaza; vi alle skal hylles inn i deres løgner og terroriseres:


On Thursday 15th January in the House of Commons (2009), Gerald Kaufman MP (Manchester, Gorton, Labour), gave an impassioned speech on the conflict in Gaza. We reproduce it in full here.

“I was brought up as an orthodox Jew and a Zionist. On a shelf in our kitchen, there was a tin box for the Jewish National Fund, into which we put coins to help the pioneers building a Jewish presence in Palestine. I first went to Israel in 1961 and I have been there since more times than I can count. I had family in Israel and have friends in Israel. One of them fought in the wars of 1956, 1967 and 1973 and was wounded in two of them. The tie clip that I am wearing is made from a campaign decoration awarded to him, which he presented to me. I have known most of the Prime Ministers of Israel, starting with the founding Prime Minister David Ben-Gurion. Golda Meir was my friend, as was Yigal Allon, Deputy Prime Minister, who, as a general, won the Negev for Israel in the 1948 war of independence. My parents came to Britain as refugees from Poland. Most of their families were subsequently murdered by the Nazis in the holocaust. My grandmother was ill in bed when the Nazis came to her home town of Staszow. A German soldier shot her dead in her bed.

MP Gerald Kaufmann (1930-2017), tale i det engelske parliament i 2009 om Israel og Gaza, her.

My grandmother did not die to provide cover for Israeli soldiers murdering Palestinian grandmothers in Gaza. The current Israeli Government ruthlessly and cynically exploit the continuing guilt among gentiles over the slaughter of Jews in the holocaust as justification for their murder of Palestinians. The implication is that Jewish lives are precious, but the lives of Palestinians do not count. On Sky News a few days ago, the spokeswoman for the Israeli army, Major Leibovich, was asked about the Israeli killing of, at that time, 800 Palestinians?the total is now 1,000. She replied instantly that: ?500 of them were militants. That was the reply of a Nazi. I suppose that the Jews fighting for their lives in the Warsaw ghetto could have been dismissed as militants.

The Israeli Foreign Minister Tzipi Livni asserts that her Government will have no dealings with Hamas, because they are terrorists. Tzipi Livni?s father was Eitan Livni, chief operations officer of the terrorist Irgun Zvai Leumi, who organised the blowing-up of the King David hotel in Jerusalem, in which 91 victims were killed, including four Jews. Israel was born out of Jewish terrorism. Jewish terrorists hanged two British sergeants and booby-trapped their corpses. Irgun, together with the terrorist Stern gang, massacred 254 Palestinians in 1948 in the village of Deir Yassin. Today, the current Israeli Government indicate that they would be willing, in circumstances acceptable to them, to negotiate with the Palestinian President Abbas of Fatah. It is too late for that.

They could have negotiated with Fatah?s previous leader, Yasser Arafat, who was a friend of mine. Instead, they besieged him in a bunker in Ramallah, where I visited him. Because of the failings of Fatah since Arafat?s death, Hamas won the Palestinian election in 2006. Hamas is a deeply nasty organisation, but it was democratically elected, and it is the only game in town. The boycotting of Hamas, including by our Government, has been a culpable error, from which dreadful consequences have followed.

The great Israeli Foreign Minister Abba Eban, with whom I campaigned for peace on many platforms, said: You make peace by talking to your enemies?

However many Palestinians the Israelis murder in Gaza, they cannot solve this existential problem by military means. Whenever and however the fighting ends, there will still be 1.5 million Palestinians in Gaza and 2.5 million more on the west bank. They are treated like dirt by the Israelis, with hundreds of road blocks and with the ghastly denizens of the illegal Jewish settlements harassing them as well. The time will come, not so long from now, when they will outnumber the Jewish population in Israel. It is time for our Government to make clear to the Israeli Government that their conduct and policies are unacceptable, and to impose a total arms ban on Israel. It is time for peace, but real peace, not the solution by conquest which is the Israelis? real goal but which it is impossible for them to achieve.

They are not simply war criminals; they are fools.


Gerald Kaufmann (1930 – 2017), mannen som turte å åpne munnen, var medlem av det engelsk parlament (hans tale kan også leses, her).

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
47%
Opplysende
27%
Inne på noe
7%
Usikker
0%
Dårlig
20%
Om forfatter
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

14
Kommentarer

avatar
2 Comment threads
12 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
AradornPatriotSven-Inge JohansenBjoernMkjell108 Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
kjell108
Abonnent
kjell108

– I was brought up as an orthodox Jew and a Zionist

Det er en motsigelse. Ortodokse er ikke sionister, men antisionister, folk som foretrekker å holde seg vekk fra Israel. Ortodokse = f*** IDF.
Jødiske sionister elsker å presentere seg som «religiøse», men de er ikke religiøse. Likud er et ateistisk parti. Bibi er ateist.

– I have known most of the Prime Ministers of Israel, starting with the founding Prime Minister David Ben-Gurion.

Ben-Gurion var kommunist.

På samme måte som regimet i Irland er basert på valgfusk, må vi regne med at regimet i Israel er basert på valgfusk.

BjoernM
Anonym
BjoernM

Zionismen er limstoffet som har holdt jødene sammen i årtusener, og Ben-Gurion var ikke mer kommunist enn det jeg er. Riktignok var det Stalin som tillot tjekkerne å selge våpen til jødene i forkant av gjenopprettelsen av Eretz Israel, men det ble snart klart for kommunistene at Israel ikke ville bli noe lydrike under Stalin. Israel er pr i dag et teknokrati, men zionismen er fortsatt limstoffet som holder Israel relativt samlet mot ytre fiender. Dessverre har det oppstår en kjerne av indre fiender, en såkalt femtekolonne, men de vil antagelig bli «tatt hånd om» dersom det skulle komme til ytterligheter. Vær forøvrig klar over at det er en vesensforskjell på jøder bosatt i USA og jøder i Israel. Jøder i Israel er fortsatt nasjonalister. Sånne som Sylvi Listhaug tror at det å være nasjonalist er synonymt med nazisme, men det viser jo bare hvordan det går når dumskapen går over i hybris. Både Gandhi, Mandela og Dalai Lama er nasjonalister. Var de også nazister? Det gjelder å holde orden på begrepene.

Aradorn
Anonym
Aradorn

Jeg ser ikke, gjør ikke, forskjell på religioner.
religion == den handlingen du gjør, det du gjør mot dine medmennesker,
» handlinger, ord, og gjerninger «.
jeg er ikke, religiøs.
da en religion for meg, er den handlingen du gjør, det du gjør mot dine medmennesker,
» handlinger, ord, og gjerninger «. da trenger jeg ikke, å kalle meg kristen, jøde, muslim, druser, eller annet.

religioner har alltid for meg = makt, penger, og kontroll == sekt, cult

følg hjertet, ikke religion(er)

Aradorn
Anonym
Aradorn

samme gjelder hud-farger.
for meg er alle helt like.

vi har alle de samme pigmenter i huden.
huden forandrer seg utfra, miljøet, » området «, man bor på :
afrika, trenger mørk hud, ellers ville de gå rundt som solbrente «rudolf er rød på nesen» folk.
norge, trenger lys hud, så vi kke brennes når solen står på hvit snø, som eksempel ..

Aradorn
Anonym
Aradorn

alt, man ser i media er løgn.
alt, er propaganda.
alt, er gedigent spill.
ingen ting er slik du har lært
ingen ting, du lærte på skolen etc har noe med virkeligheten å gjøre.

vi lever i en gedigen løgn.

vi ble oppfostret til å tro på staten, for de var jo de gode personene i landet.
viste seg å være en gedigen løgn.

staten har aldri gjort noe for folket i landet.
de har kun, skapt muligheter for dem sjøl.

de skapte «stortinget (AS)»
tok inn olje-penger, skatt, gebyrer, mer skatt, og puttet i egen lomme. bokstavelig talt.

det som skulle hvert pensjonspenger er totalt borte.
11000 milliarder ligger i org nr til stortinget – > firmaet, ikke til norske befolkning.

vi har et «system» som skal såkalt, sjekke og kontrollere, så alt går riktig for seg. ja.
men, hvem gjør den jobben. bukken, som passet havre sekken

vi har blitt overkjørt av media, staten de siste minst 70 år.

vi ble skrevet inn i eu, eøs, uten at vi har godtatt dette. WHO cares.
brundtland, Norges verste kriminelle person ever.

WAKE THE F(/)&(&/% UP fokens.

vi lever i en tid alt skal bli synlig.
ta informasjonen til dere, og sjekk informasjonen i alle kanter.

tyrannene, jobber febrilskt fra begge sider av kløfta, så vi skal bli forvirret og manipulert.

ikke la dere lure.

https://www.youtube.com/watch?v=L2Brm4g4HPU

https://brandnewtube.com/watch/why-you-can-039-t-catch-a-virus_yaIkEBSS5wFSpw3.html

https://brandnewtube.com/watch/german-doctor-vaccine-warning_H5lGKVarMmQfztA.html

https://brandnewtube.com/watch/dr-sherry-tenpenny-experts-speaking-out-against-the-vaccine_KqCOklSKElo3NPW.html

https://brandnewtube.com/watch/doctor-explaines-viral-shedding-from-the-experimental-medical-procedure-covid-vaccine-mp4_UCbHd5m7R2mAYZL.html

BjoernM
Anonym
BjoernM

Det sies at der det er to jøder er det minst tre meninger. Det er den mildeste formen for antisemittisme. Borte i New York finnes det en marginal gruppe «ultraortodokse jøder» som kaller seg Neturei Karta, kanskje den mest auto-antisemittiske gruppen som finnes foruten muslimer og venstresosialister. Kan også nevne Norman Finkelstein, Noam Chomsky, Israel Shamir og Alan Dershowitz, sistnevne ble nærmest kledd naken av rabbi Meir Kahane i en åpen debatt i Boston i 1985.

Jasså, Israel (les: jødene) opptrer som nazister i Gaza. Dette kommer altså på trykk i en publikasjon som skilter med, jeg siterer: -«Et åndsvitenskapelig og sannhetssøkende nettmagasin skrevet av folket for folket»…! Kaufmanns artikkel er så full av faktafeil og reinhekla løgner at den kan ikke bli stående uimotsagt.

Det er åpenbart at det eksisterer en diametral motsetning i oppfatingen av situasjonen på Gaza. Gerald Kaufmanns emosjonelle inkontinens står i sterk kontrast til oberst Richard Kemps analyser. Gadd Nyhetsspeilet å sjekke dette før de bestemte seg for å publisere denne artikkelen? Oberst Kemp sto midt i mellom jøder og arabere i disse konfliktene. Før jeg går videre, folk må gjerne boikotte Israel, men da må de også være konsekvente. Det er ikke bare poteter og Jaffa-appelsiner. Kvitt dere med iphoner, datamaskiner, nekt å bruke medisiner og medisinsk utstyr som er utviklet i Israel. Sjekk for sikkerhets skyld at du ikke bruker noe som har Israels fingeravtrykk noe sted.

Løgnene rundt Israels gjenopprettelse er like frekke og ondskapsfulle i dag som de var for drøye 70 år siden. La meg begynne med King David Hotel, som fungerte som en britisk militær sambandssentral og var et legitimt militært mål. Det ble ringt inn tre advarsler, en til selve hotellet, en til det franske konsulatet og en tredje til The Palestine Post. Svaret de fikk var, «we don’t take orders from Jews». Før dette hadde britene hengt gjenstridige jøder fra Rosh Hanikra til Gaza and beyond. Det skader ikke å lese litt historie rundt jødenes flukt fra nazistene og hvordan de ble møtt både i midtøsten og i USA.

Deir Yassin var et terrorreir (ikke ulikt Sabra og Shatilla, men det skal få ligge i denne omgang) mellom Tel Aviv og Jerusalem som hindret forsyninger å nå fram til de sultrammede i Jerusalem. Valget var kamp eller sultedøden. Her er det også behendig omgått detaljer for sverte jødene.

Kaufmann var en venn av egypteren Muhammad Abdul Rahman Abdul Raouf Arafat al-Qudwa al-Husseini, også kjent som Yassir Arafat. Her er det passende å nevne at PLO ble opprettet av Egypts president Gamal Nasser i 1964, altså tre år før denne «okkupasjonen av vestbredden». Det var altså ikke før arabernes nederlag i 1967 (den såkalte seksdagerskrigen) at det ble aktuelt å kreve en palestinsk stat. Siden de fleste, Nyhetsspeilet inkludert, ikke stiller spørsmålet hvorfor araberne ikke opprettet en palestinsk stat når Jordan og Egypt okkuperte henholdsvis «vestbredden» og Gaza, det sier jo litt om kunnskapene og hodningene.

Jeg har med dette bare pirket borti søppelberget av proaganda, løgner og fortielser som spys ut i media og presse på døgnbasis, året rundt. Men du skal få en bullet of truth til slutt, om ikke hjernen din er marinert i marxspist diskurs, kanskje det vel spore til refleksjon og ettertanke:

Palestina er navnet på et historisk område i Levanten som omfatter både Israel og Jordan, men uten noen overnasjonal betydning. Det var fra 1917 til 1948 et britisk mandatområde, parallelt med et fransk mandatområde som omfattet Libanon og Syria. Områdene var tidligere innlemmet i det Ottomaske imperiet, men delt etter Sykes-Picot avtalen på slutten av annen verdenskrig. Allerede på dette tidspunktet hadde lord Balfour, i takknemlighet for Chaim Weizmanns bidrag til de alliertes seier i 1918, forfattet en erklæring om å opprette et jødisk nasjonalhjem i det landet som bærer deres navn, Judea. Sviket mot jødene kom samtidig som det ble funnet store mengder olje under arabiske sandyner tidlig på 20-tallet. Siden har jødene vært en flue i suppen.

Helt på tampen: Egypteren Yassir Arafat hevdet å nedstamme fra filisterne. Men Arafat var araber. Filisterne var et egeisk sjøfolk som kom over til Gaza fra Kreta ca 1200 f.Kr. og som forsvant da Nebukadnesar entret scenen ca 900 år senere. Dette kan leses om i bl.a. Encyclopædia Britannica, et presumptivt troverdig oppslagsverk – i motsetning til Wikipedia.