Du leser nå
Folkets Koronakommisjon

1 minutt lesetid

Last ned rapport fra sak 2013: https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&ved=2ahUKEwiT67Gvz6_vAhWVK3cKHbqyBQcQFjABegQIAhAD&url=https%3A%2F%2Fwww.legal-tools.org%2Fdoc%2F42d13d%2Fpdf%2F&usg=AOvVaw1fMepPx_NKo8IV5rs7I5u2


Folkets Koronakommisjon

Kuala Lumpur tribunal: Bush and Blair guilty (her).

I 2007 etablert den malaysiske president Mahathir bin Mohamad den malayiske kommisjon mot krigs-kriminialitet. Medgrunnlegger var professor Michel Chossudovsky fra Kanada (hans nettsted heter globalresearch.ca). Malaysias beste juridiske begavelser meldte seg til forsvarssiden, anklagesiden og til å være dommere. Det ble ført vitner i saken.

Etter flere års arbeide ble de skyldige dømt i den første rettssaken i mai 2012. George W. Bush, Dick Cheney, Tony Blair og Donald Rumsfeld med flere ble dømt for å ha startet krigen mot Irakske folk og Saddam Hussein i 2003 hvor omkring 1,5 millioner mennesker måtte bøte med livet, hvor store deler av landet ble lagt øde gjennom bruk av ammunisjon av utarmet Uran. De skyldige ble dømt in Absentia (last ned sak fra 2013, her).

Arbeidet med en folkets koronakommisjon er et initiativ for å bevisstgjøre de virkelige ansvarsforhold.

Musa bin Ismail; George Bush and Tony Blair Are Officially War Criminals (her).

Vi har latt oss inspirere av malaysieren Mahathir bin Mohamad. Den norske regjering Erna Solbergs medlemmer bærer et ansvar for sine beslutninger under det som er kjent under navnet korona-pandemien. Helsedirektoratets og Folkehelseinstituttets ledere likedan. Dette ansvar er det vi, det norske folk, forpliktet til å ikke glemme da våre stortingspolitikere og ledere (også i fylker og kommmuner) gjerne rømmer unna. Store sosiale kriser er utløst under en pandemi som ikke har et reellt grunnlagt. Vi har hatt nedstengninger av vårt samfunn som har hatt omfattende konsekvenser for mange, men som vi ser medisinsk sett har vært grunnløse. Folkets Koronakommisjon vil skape bevissthet om dette. Vi mener det er sakelig grunnlag for å føre sak om dette i det norske rettsvesen. Forsvarsadvokater, anklagere og dommere som er interessert i å ta tak i dette, bes ta kontakt, her. Vår første rapport ble utgitt den 12. mars 2021, ett-årsdagen for pandemi-erklæringen av Erna Solberg, les omtale av rapporten, her, last ned hele rapporten, her.


 

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
86%
Opplysende
5%
Inne på noe
3%
Usikker
0%
Dårlig
5%
Om forfatter
Sven-Inge Johansen
Bidrag: Vipps gjerne til 41743388 eller konto 9722 17 58963, med takk for støtte.

Kommentarer

avatar
  Abonnere  
Varsle om