Du leser nå
Konkurs som følge av koronapandemi (?), et gruppesøksmål av tyske Dr. Reiner Fuellmich

3 minutter lesetid

Advokat Dr. Rainer Fuellmich, Tyskland, foto hentet her: https://www.youtube.com/watch?v=x_sTEem7LG4


Konkurs som følge av koronapandemi (?), et gruppesøksmål av tyske Dr. Reiner Fuellmich

Dr. Reiner Fuellmich, en tysk advokat forbereder et gruppesøksmål

Gikk din bedrift konkurs pga koronaviruset? Tapte du på kort tid så mange penger at du måtte melde din bedrift til skifteretten? Kanskje mistet du hus og bil fordi du ikke kunne betjene lånene? Huset som du, din kone og dine barn bodde i, bilen som alle ble transportert med, sykler, leker og trillebår? Kanskje hadde du ansatte som måtte gå? Ansatte som hadde bygd hus og skaffet mat til sine familier over mange år, som plutselig og uforberedt ble stående igjen uten penger til verken mat, lån eller strøm? Og akkurat samtidig som NAV var overarbeidet og ikke klarte å betjene alle som trengte hjelp? Alt sammen pga noe som kanskje ikke var sant? For eksempel PCR testen, den som bekreftet om du var smittet eller om du var syk; testen var jo helt avgjørende, uten PCR-testen ingen karantene, understreket intervjueren i Berlin. Dr. Reiner Fuellmich kunne fortelle mere om PCR-testen:

Dr. Fuellmich intervjues i Berlin, fra tidligere, intervju på tysk, se her.

«Denne PCR-testen er det eneste grunnlaget for, i Tyskland, men også over hele verden, for å fastslå at vi har med en pandemi å gjøre. PCR-testene kan ikke og får heller ikke lov til å brukes for å avgjøre om vi har med en infeksjon å gjøre. De er ikke godkjent for diagnostiske formål, og det kan de heller ikke. De kan ikke finne noen infeksjon, de kan bare fastslå at et bestemt fragment av et molekyl ble funnet i kroppen, men det kan være hva som helst, det kan også være rester, for eksempel fra prosessene i kroppens eget immunsystems kamp mot forkjølelse og/eller noe mer ufarlig. Testene kan også slå positivt ut på papaya og andre ting, som det i mellomtiden også har blitt skrevet om i media. Dette betyr at selve grunnlaget, det faktiske grunnlag for å fastslå at en pandemi finnes, ikke eksisterer i det hele tatt» (utsagn Dr. Fuellmich, her, 12:52-13:55).

Vil det koste for mye å få bedriften på beina igjen? Ifølge advokat Reiner Fuellmich har du rett til å saksøke de som forårsaket skaden. I dette tilfellet produsenten av PCR testen som var brekkstangen i koronvirus-pandemien. Men også de som brukte testen til å spre panikk vidt og bredt, i dette tilfelle regjeringen Solberg, Helsedirektoratet og FHI og i siste instans WHO. At den kjente kanadisk-italienske advokat Rocco Galati ikke bare saksøker den kanadiske statsminister Trudeau og hans regjering, men også presse og media, i dette tilfelle CBC-Canada, betyr at NRK, riksavisene Aftenposten, Dagbladet og VG også kan stilles økonomisk og juridisk ansvarlige for ubegrunnet spredning av usannheter og panikk.

Lenker: Toppfoto, her, Dr. Fuellmich forteller, video på engelsk, her, på tysk, her, informasjoner på tysk om gruppesøksmålet, her, Dr. Fuellmich taler på demonstrasjonen i Berlin den 29. august 2020, med engelsk oversettelse, her, Langemann Medien intervjuer Dr. Fuellmich, her, (12:52-13:55 oversatt sitat), Dr. Fuellmich intervjues i Berlin, på tysk, se her, Money Talks V, sammenfatning av sakskomplekset Covid19, Herr Fuellmich (på tysk, men kan innstilles til automatisk oversettelse til norsk, over innstillinger), fra 1. oktober 2020, her.


Artikkel-forfatter

Kanskje finnes et advokatkontor i Norge som interesserer seg for denne saken? For bedrageriene bak koronaviruset og ikke minst PCR-testen, som i realiteten er ubrukelig. Er ikke tiden snart inne for å stå opp imot Solberg-regjeringen, Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet? For den som øyner mulighetene, finnes det allerede et opparbeidet substansielt juridisk materiale. Resulatet kan bli like utslagsgivende som korona-pandemien har vært det, bare i stikk motsatt retning.

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
89%
Opplysende
8%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
3%
Om forfatter
Sven-Inge Johansen
Bidrag: Vipps gjerne til 41743388 eller konto 9722 17 58963, med takk for støtte.

9
Kommentarer

avatar
2 Comment threads
7 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Simon sayMrSixxthsensesven-inge johansenNavn* Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
Sverke Bolme
Abonnent
Sverke Bolme

Gruppesøksmål er en populær gesjeft blant forretningsadvokater. Når de stakkars klientene mottar skjemaet «Power of Attorney» og skriver under er det gjort. Da har de umyndiggjort seg selv for resten av livet.

MrSixxthsense
Anonym
MrSixxthsense

Har noe på hjertet som må formidles; etter oppdaget hva jeg tror er jorden form hvor vi har Canada, Norge omtrent 45° grader til høyre om man ser ser ned i en eske (boks) og man tar en av kantene slik den former en rett linje foran beina sine. Dermed kan man ta en passer og lage en sirkel innvendig. Ekvator vil da gå diagonalt. I den forbindelse kom jeg over noe interessant. Siden Yahweh er evigheten betyr dette Han ikke tar en pust i bakken. Dermed kan man konkludere med en uke består av 6 dager ikke 7.

Siden vi har fire årstider er hver mnd. 40 dager, hvilket gir 9 mnd. per år og et kvartal er 2.25 mnd. Totalt 360 dager per år.

Satanistene kapret Yahwehs tall og inverterte betydningen. 360 = 3 x 6 = 6 6 6

En likesidet trekant består av 3 x 60° innvendig.

Hvor lenge går en kvinne gravid. 9 mnd. Tiden det tar den Almektige Skaperen Yahweh skape et nytt menneske.

Minner de av dere som leser dette, utilgivelige synd eksisterer ikke. John 8:7 «When they kept on questioning Yahshua, He straightened up and said to them, «Let any one of you who is without sin be the first to throw a stone at her.»»

Yahshua kunne kastet første stein siden Han var uten synd. Derimot valgte Han tilgi henne. Uten forskuttere noe som helst, vil jeg anta mange har foretatt seg ting som man i klokskapens sted skulle vært foruten. Hvorvidt disse menneskene klarer samme gjerning som Yahshua aner jeg ikke. Derimot er beklage seg en begynnelse for de som tenker man har kommet på ville veier. Noen kan finne på ta rettferdigheten i egne hender og det kan man ha forståelse for, selv om jeg virkelig mener man burde tenke seg om flere ganger innen man handler overilt. Yahweh tar seg av hevnen og alle får som fortjent. Meg selv inkludert, om noen tror jeg ikke har kjent Hans vrede.

313 er djevelens tall og nå er det muslimene (araberne) som er målet da de har 313 budbringere i Koranen, med «Battle of Badr» hvor Muhammed sin side talte 313 i antallet.

MrSixxthsense
Anonym
MrSixxthsense

Tilleggsvis fant jeg ut hvorfor frimurerne trenger skuddår; 4 x 365.24221065 døgn. + 1 ekstra døgn gir 22 døgn totalt og med 7 dager i uken.

22/7 = Phi

22. Juli

Busted.

MrSixxthsense
Anonym
MrSixxthsense

‘Book of Revelation’ er i allefall skrevet av Frimurerne. Siden de ville 313 skulle bli avslørt og derav er det naturlig tro 666 tilhører den Allmektige Skaperen siden dette går opp med 360. Derimot etter videre undersøkelser er tallet til den Allmektige Skaper 9. Begrunnelsen er som følger; 360 og vinkler reduseres alltid til 9. Eks 3+6+0=9, 1+8+0=9, etc. Mangekant akkurat samme resultat.

Summen av alle tall eksklusive 9 er 36. 1+2+3+4+5+6+7+8=36 (3+6=9)

Paradoksalt, ni plus ethvert tall returnerer til det samme tallet. Eksempelvis; 9+5=14 (1+4=5)

Så ni ganske bokstavelig er lik alle tallene (36) og ingenting (0).

Vranglæren om Treenigheten kan muligens forklares slik 3 x 6 = 6 6 6

Den Almektige Skaperen, et mattematisk geni intet menneske noen gang vil ha kapasitet til kunne måle seg med.

MrSixxthsense
Anonym
MrSixxthsense

Klimaendringene; siden man har 365,24/360 gir dette en prosentvis endring på 1.01% årlig ift. kalenderen. Derav vil årstidene forskyves bittelitt hvert år og resultere i «klimaendringer». Altså det blir litt varmere eller kaldere alt ettersom i hvilken årstid man befinner seg. Derfor tar det flere år innen dette blir merkbart naturligvis, siden den prosentvise manipulasjonen av kalenderen er bitteliten.

Dette forklarer i tillegg 60 års syklusene, da man trenger 6 av disse ved at man skal gå full sirkel (60år x 6 = 360 år). 1% årlig gir 360 år.

Hvordan kan vi være helt trygg på 360 dager/år umiddelbart, da vi normalt må observere og måle slik man kan si med sikkerhet? Det er profesi i Skriften med 483 år. Dette kan vi kontrollere; 14-3-445 BC til 6-4-32 AD hvilket gir 173.880 dager. 483 profetiske år x 360 dager = 173.880 dager.

Klimaendringer – nok en illusjon.

Simon say
Anonym
Simon say

??? Skjønte ingenting… Slike rablinger må du være forsiktig med hvis du ikke ønsker tur til lukket avdeling…

MrSixxthsense
Anonym
MrSixxthsense

Simon say – hadde heller ikke forventet at dette synker inn hos ekkokammeret til frimurerlosjen. Du argumenterer for at mennesker som benytter seg av ytringsfriheten skal sendes til lukket avdeling fordi de ikke deler din virkelighetsoppfatning (eller avslører bedraget frimurerlosjen har benyttet seg av)? Akkurat den rådgivningen lar jeg fint passere, da det er kun en jeg frykter; den Allmektige Skaper Yahweh. Han kan ende livet mitt. Dette medfører man er fryktløs ovenfor andre mennesker og ikke redd for døden. Man får en indre ro som bare må oppleves, da man ikke blir mulig kontrollere for andre mennesker.

Anbefales på det sterkeste.

Interessant et forum hvor man snakker om verdensrommet og romvesner som er fullstendig tatt ut av fantasien, ikke er inkluderende for de som påpeker vitenskaplige bedrag. Litt det samme som LBGQT-miljøet (som har påfallende likhetstrekk forøvrig), som krever inkludering, inntil de plutselig snur kappen etter vinden og krever sin ideologi som den eneste korrekte.