Du leser nå
Tok du vaksinen? Det var ikke Korona, det var korrupsjon…

4 minutter lesetid

Dr. Judy Mikovits har fått betydning langt utover forskernes egne rekker. Anthony Fauci hadde ikke bare koronaviruset, men også HIV viruset på sin kappe...en kappe han forøvrig deler med Gro Harlem Brundtland. Foto: https://forbetterscience.com/2020/06/24/judy-mikovits-plandemic-covid-portunism/


Tok du vaksinen? Det var ikke Korona, det var korrupsjon…

Den som trakk ut proppen i badekaret var Dr. Judy Mikovits. For Mikovits hadde oppdaget ting som ikke var som de skulle, meget ømfindtlige ting. Det fikk hun tilsynelatende svi for, men dermed inspirerte hun tusener på tusener av engasjerte mennesker som også hadde skjønt at under overflaten i det amerikanske helsevesen var det mye korrupsjon, men som ikke kjente detaljene.

Dr. Judy Mikovits has a PhD in Biochemistry and Molecular Biology, doing her thesis on Negative Regulation of HIV Expression in Monocytes.

Beskytt ditt immunsystem, for det er bra. Det kan være en solid beskyttelse mot sykdommer. Som Dr. Judy Mikovits uttrykker det: «We are not at risk, folks, we have a very strong immune system.» Men den som tror at en vaksine beskytter, tar feil. For vaksinen driver en bresje inn i ditt immunforsvar og gjør deg svak. Da er det du som har fått viruset injisert i deg sammen med vaksinen. Derfor kan det være at det er deg som sprer dette fordi du har fått det injisert i deg, «the vaccines are driving the pandemics,» forteller Judy Mikovits.

Dr. Judy Mikovits står ved det hun mener er rett og har ikke solgt seg, ikke latt seg vippe av pinnen av folk som er mektigere enn henne. Hun står på fjellgrunn, fjellstøtt. Ikke alle er særlig begeistret for det, heller tvert imot. Hennes bakgrunn kan sees slik: Judy Mikovits, doktorgrad, fikk sin BA fra University of Virginia og sin doktorgrad i biokjemi og molekylærbiologi fra George Washington University. I sin 35 år lange søken etter å forstå og behandle kroniske sykdommer, har hun studert immunologi, kjemiske naturprodukter, epigenetikk, virologi og medikamentutvikling.

På litt over 20 år gikk hun veien fra å være en en laboratorietekniker på entry-level til å bli direktør for Lab of Antiviral Drug Mechanisms ved National Cancer Institute, før hun begynte å lede programmet Cancer Biology ved EpiGenX Pharmaceuticals i Santa Barbara, California, hvor hun møtte og giftet seg med David Nolde i 2000. I 2006 ble hun tiltrukket av situasjonen til pasienter med kronisk utmattelsessyndrom (ME / CFS) og autisme, og ble hovedansvarlig for å demonstrere sammenhengen mellom immunbasert betennelse og disse sykdommene.

«Når du injiserer alt det DNAet inn i et individ, endrer du mottakeligheten for andre ting fordi immunforsvaret blir invalidisert og dysfunksjonelt; det er som om det «brenner» for fullt, hele tiden. Så menneskene som mest sannsynlig får en alvorlig sykdom gjennom at dette Corona-viruset sprer seg, er de som ble vaksineskadet. Og det er den vaksinerte som sprer viruset fordi deres immunsystem er kompromittert» (fra video tatt ned av youtube, men 22:06 video på Bitchute forsatt på nett, her).

«When you inject all that DNA into an individual, you change their susceptibility to other things because their immune system becomes crippled and dysfunctional and «the fire is always on.» So the people most likely to get severe disease from this Corona virus spreading, are the vaccine injured. And it’s the vaccinated spreading the virus because they are immune compromized.»

US Forsker Judy Mikovits

«Hvis du er syk, så går du ikke på restaurant, hold deg hjemme, spis en varm kyllingsuppe, ta litt c-vitamin og zink (fra video tatt ned av Youtube, men fortsatt på Bitchute 32:20, her )

«Dette er en agenda som ikke har noe med infeksjon å gjøre … så dette kan bare betraktes som en pest av korrupsjon. This is an agenda that has nothing to do with the infection…so this can only be considered to be a plague of corruption,» en korrupsjon som vil ta vekk dine konstitusjonelle rettigheter.

You absolutely don’t need GMO, you don’t need gentically modified anything, thats what vaccines are, right now» (1:03:03,fra video tatt ned av Youtube). Don’t allow ever again another injection, because everyone could activate to the point that the firestorm can’t be silenced, that could kill you.»

«Du trenger overhodet ikke GMO, du trenger ikke genetisk modifisert noe-som-helst, men det er akkurat det vaksiner er, nå for tiden. Aldri mer igjen tillat å bli injisert, fordi hver eneste injeksjon kan aktivere immunsystemets «flammer» slik at virus som måtte være der, ikke lenger kan holdes i ro, og dette er det som kan ta livet av deg» (men fortsatt tilgjengelig på Bitchute 48:45, her).

Hør Plandedmic 1, her, Plandemic 2, video her. To timers intervju av Dr. Judy Mikovits på Bitchute, her, Hennes to bøker om korrupsjon i den medisinske forskning, finner du, her. Hun har publisert over femti vitenskapelige artikler (se her).


Offentliggjort 19 april 2020 (her).

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
81%
Opplysende
32%
Inne på noe
3%
Usikker
0%
Dårlig
16%
Om forfatter
Sven-Inge Johansen
Mitt samfunnsengasjement strekker seg over mange år, men ble skriftelig i et større omfang fra og med utøyahendelsen. Hvis du som leser synes min innsats var av betydning, er et bidrag velkomment, jeg takker hjertelig, min paypal er: post@sveningejohansen.no

7
Kommentarer

avatar
2 Comment threads
5 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
SkorpionenKjell-Olaf.Riise.Kjell-Olaf.RiiseSven-Inge Johansenanders Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
Anders Pedersen
Skribent

Bra Sven-Inge! Hold koken! Du er en av disse utvalgte (Kristus 2014):
På dere tapre mennesker hviler ansvaret for å heve den spirituelle oppvåkning globalt. Dere vil fremstå ifra den kommende
konflikt styrket og målbevisste for å skape en ny global bevissthet. Dere vil sette igang en ny spirituell, teknisk og økonomisk
fremgang for verdensfred i de mange århundrer som kommer.

Kjell-Olaf.Riise
Anonym
Kjell-Olaf.Riise

Blande religion inn i politikken og helsevesen-er bare komplett idiotisk!
Hold personlig tro adskilt fra disse ting!
Dere som oppfordrer til vaksinenekt hører ikke til i dette århundre.
Dere bruker guds ord for og berike dere selv!
Det er direkte djevelsk og først spre løgner om vaksine,så be om bidrag til og forsette «arbeidet» deres! Dere burde vært sperret inne !

Skorpionen
Abonnent
Skorpionen

Og her, dokumentarserie i 9 deler om vaksiner. Viktigere enn noen gang. Påmelding her: https://vrevealed.com/trailer/