Du leser nå
President Alexandr Lukashenko tilbudt nesten 1 mrd US$ i bestikkelse fra IMF og Verdensbanken

3 minutter lesetid

President Alexandr Lukashenko tilbudt nesten 1 mrd US$ i bestikkelse fra IMF og Verdensbanken SE HER: https://fort-russ.com/2020/09/belarusian-president-lukashenko-says-imf-offered-a-billion-usd-bribe-to-impose-covid-19-lockdown/?fbclid=IwAR0nZrrDC2mjyyQgsuHivvlFh7m5lmp2UotM1tb00VzxaPmtNTOtjegRP5A


President Alexandr Lukashenko tilbudt nesten 1 mrd US$ i bestikkelse fra IMF og Verdensbanken

Hviterusslands president Lukashenko sier IMF tilbød en bestikkelse på ca en milliard dollar for å pålegge Covid-19 Lockdown

Hviterusslands president Aleksandr Lukashenko sa i forrige måned via hviterussisk telegrafbyrå, BelTA, at Verdensbanken og IMF tilbød ham en bestikkelse på 940 millioner US dollar i form av «Covid Relief Aid.» I bytte mot US$ 940 millioner dollar krevde Verdensbanken og IMF at Hviterusslands president skulle gjennomføre følgende:

Innføre ekstrem «lockdown» av sitt eget folk
Tvinge folk til å bruke ansiktsmasker
Pålegge svært strenge portforbud
Pålegge folk en politistat
Kræsje økonomien

Arrangerte maktmiljøet bak IMF, Verdensbanken, FN og WHO  demonstrasjonene i Hviterussland fordi Lukashenko sa nei takk til deres flotte tilbud (se her)?

Hviterusslands president Aleksandr Lukashenko nektet å godta tilbudet og uttalte at han ikke kunne akseptere et slikt tilbud og ønsket å utsette sitt folk for ønskene til IMF og Verdensbanken. Dette faktum kan bekreftes ved hjelp av de fleste søkemotorer.

Nå redder IMF og Verdensbanken sviktende flyselskaper med milliarder dollar, og til gjengjeld tvinger de flyselskapssjefer til å implementere veldig streng politikk som for eksempel tvunget ansiktsmasker på alle passasjerer, inkludert små barn, hvis helse vil lide som følge av disse retningslinjene. Og hvis dette er sant for Hviterussland, så er det sant for resten av verden. IMF og Verdensbanken ønsker å kræsje alle større økonomier med den hensikt å kjøpe opp alle lands infrastruktur for en billig penge (original tekst; «with the intent of buying over every nation’s infrastructure at cents on the dollar»).

Lenker: Topp-foto, her, tekst oversatt fra Armstrong Economics, her, Fort-Russ, her.


Artikkel-forfatter

Ser vi ikke her Norges fremtid? 1 mrd US dollar er mye penger. Hvorfor er en lockdown, politistat og portforbud så mye verdt for IMF og Verdensbanken?? Hvorfor lot den norske regjering seg lede til å ville utsette sitt folk for restriksjoner og en kommende politistat? Hadde den norske regjering også mottatt bestikkelser?? Kanskje hadde Bent Høie aldri tenkt å slippe taket i tvangsmetodene, selv om det var det de sa? Hadde vi verre ting i vente?

Hører vi ikke at Høie så gjerne vil tvinge folk til å bruke ansiktsmasker? Og portforbudene, er de rett rundt hjørnet? Kommer da siden bevæpnet vakthold? Ser vi ikke dette allerede fortette seg i land som Australia og New Zealand? Så skulle  altså økonomien kræsjes, hva skulle det bety, egentlig? Hadde vi ikke med de mektigste superkommunister å gjøre? Og hadde ikke alle sin akilleshæl? Hvor var egentlig superkommunistenes akilleshæl, deres svake punkt?

Hvem var egentlig spøkelses-kladden som alltid opererte fra det skjulte i sin evige tjuvjakt etter andres verdier (foto, her)?

Skal eiendomsverdiene falle, slik som i 1990-92, skal også den norske krona falle? Slik at alt av verdi skal bli billig? Billig for oppkjøp for IMFs og Verdensbankens bakmenn?? Hvis IMF og Verdensbanken frembrakte forslaget ovenfor Lukashenko, står heller ikke FN og WHO langt borte, hvem er de egentlig? Var de tyver som kom snikende i skjul av mørket? Er det disse som nå gjør det politiske liv vanskelig for Lukashenko? Og siden voldelige demonstrasjoner er Georg Soros spesialitet, hvor befinner han seg i dette bildet?

Hadde ikke NATO har stilt opp sine bevæpnede mannskaper rett utenfor Alexandr Lukashenkos stuedør og viftet med sablene? Kan det være at NATO går FNs, WHOs, IMFs og Verdensbankens ærend? Er ikke det merkelig? Er ikke også Norge deres oppdragsgiver? Kanskje hadde Lukashenko rett, kanskje var det vestlig propaganda at han var en forferdelig tyrann og en upopulær, diktatorisk leder? Kanskje var det miljøene som styrte NATO som ville ha sine egne folk i ledelsen av Hviterussland?

Kunne vi ikke være trygge på at Lukashenko var godt informert om hva som egentlig foregikk? Kunne det kanskje være den samme kokken bak koronaviruset brukt i skjulte hensikter mot Europas folk, som også ønsker å forandre landegrensene i Europa? Kan vi gjenkjenne metodene? Fremgangsmåten? Hvem liker å oppføre seg som spøkelseskladden? Hvem liker å trekke i trådene fra det skjulte, mens vedkommende (gruppering) i offentligheten opptrer med pokeransikt?


Lenker: Om betydningen av Belarus, her, NATO benekter, selv om NATO aldri har fortalt sannheten til noen noengang, anklagene fra Lukashenko, her, Pål Steigan om CIAs investeringer i Hviterussland, her.

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
79%
Opplysende
13%
Inne på noe
2%
Usikker
2%
Dårlig
5%
Om forfatter
Sven-Inge Johansen
Bidrag: Vipps gjerne til 41743388 eller konto 9722 17 58963, med takk for støtte.

25
Kommentarer

avatar
5 Comment threads
20 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
kenMrSixxthsenseJanSven-Inge Johansensmurfen Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
Aurora
Abonnent
Aurora

Vennligst endre min mailadresse til: tora.haver@icloud.com

Takk

Sendt fra min iPad

MrSixxthsense
Anonym
MrSixxthsense

sven inge – infrastruktur er nok essensielt. Spesielt om endestasjonen er enn annen kontra hva man hadde forestilt seg mens man gikk om bord. Det går alltid et tog, men jeg vil anbefale spesielt muslimer tenke seg om innen de hopper om bord. Finnes folkegrupper som har angret sine beslutninger tidligere i historien.

Undrer meg om ikke 06.01.2030 blir et sorgens kapittel. Slik går det dessverre når komplette idioter tror de forstår «det store bildet».

Helge
Abonnent
Helge

Meget bra skrevet, Sven Inge ! Støtter dette 100 % ! Håper at flere begynner å abonnere på dette Nyhetsspeilet, slik at de kan bli informert om sannheten, som dessverre så ofte blir holdt nede. La dere ikke bli betraktet som «nyttige idioter», folkens! Hvorfor kalle alt som den vanlige mann ikke kan høre på dagsrevyen for konspirasjon? La sannheten komme frem, spre dette så løgnere kan bli avslørt!

bin Laden
Abonnent
bin Laden

Dostojevskij har skrevet i «Forbrytelse og straff» om Raskolnikov`s 5.drøm:
«Det kom en underlig sykdom i verden som skulle utslette de fleste. Nye mikroskopiske vesener begynte å bosette seg i menneskekropper, men disse partiklene var ånder med sin egen forstand og vilje. [nanopartikler fra chemtrails og virus har også sin intelligens og kan formere seg]
Mennesker som har fått i seg disse små vesenene, har blitt besatte og gale, men aldri, aldri var menneskene så sikre på sin rett som de smittede. De slo seg i brystet i forsøk på å overbevise andre, mennesker kunne ikke bli enige om noe, kriget og drepte hverandre, bet og spiste hverandre. Alle var skremte, de fleste har lagt ned sine jobber, jordbruket stoppet opp, branner og hungersnød har startet overalt.
Noen steder forsøkte små grupper å leve i kollektiv, men straks begynte de å krangle, slås og drepe hverandre.
…Kun få utvalgte ble reddet for å starte nytt liv.»
Økonomi-professor V. Katasonov trekker konklusjon at denne «sivilisasjonen» ble fortapt allerede da nestekjærlighet ble erstattet med satans pengesystem: https://www.youtube.com/watch?v=pQqbj75xZiM

smurfen
Moderator

Takk for nok en glimrende og opplysende artikkel Sven-Inge :)

Ifølge Verdens Banken sine egne dokumentar fra 2015 så vil de holde på tiltakene ut 2025.
Når 2025 er over så er også 90% av oss borte.

Controlavirus and the New World Order Normal Craziness

https://www.youtube.com/watch?v=VZXIpStOzOQ&t=148s&ab_channel=TheDollarVigilante

Here’s What a Lockdown Should Actually Look Like

https://www.youtube.com/watch?v=MP3krxwcdr4&t=12s&ab_channel=TheDollarVigilante

Morsomt at noen allerede er blitt så dumme av maskebruk at de tror at verden verste psykopatiske massemordere er veldig bekymret for helsen deres.
Fakta er så klart stikk motsatt, tiltakene er for å gjøre deg syk, ikke å holde deg frisk.

Militæret i verden bruker tusenvis av milliarder på å forske frem dødelige virus de kan bruke i krig og nå tror noen at en maske til 5 kr kan beskytte dem mot dette de har brukt eventyrlige summer på ? Hvor dum er det mulig å bli ?

Masker er for å gjøre deg syk og for Mind Control, folk underkaster seg de psykopatiske herskerne med å ta på idiotiske masker som dumme dyr, som hunder som ikke vet bedre.

https://forum.steigan.no/t/de-skadelige-virkningene-av-sosial-distansering-og-bruk-av-masker/7403/6